Lokalplan 074 for Bybjerggård i Sundbylille

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lokalplan 074 for Bybjerggård i Sundbylille"

Transkript

1 Side 1 Lokalplan 074 for Bybjerggård i Sundbylille Lokalplan nr. 074 Forslag vedtaget af byrådet den 25. marts 2015

2 Side 2 Indhold REDEGØRELSE 3 Indledning 3 Områdets beliggenhed 3 Baggrund og formål med lokalplanen 4 Historie - eksisterende forhold 4 Lokalplanens indhold 6 Forhold til anden planlægning 7 Forhold til byens andre funktioner, herunder støj 9 Tilladelser mv. fra andre myndigheder 9 Lov om miljøvurdering af planer og programmer 10 Forslagets midlertidige retsvirkninger 11 BESTEMMELSER 12 Indledning Lokalplanens formål Områdets afgrænsning Områdeinddeling og zonestatus Områdets anvendelse Udstykning Parkering Bebyggelsens omfang og placering Bebyggelsens udseende Ubebyggede arealer Lednings- og forsyningsanlæg Ophævelse af lokalplan Lokalplanens retsvirkninger 16 Vedtagelsespåtegning 16 Kortbilag Kortbilag Kortbilag 3 19

3 Side 3 Redegørelse Indledning En lokalplan er en detaljeret fysisk plan for et geografisk område. Lokalplanen er bygget op af en redegørelse og nogle bestemmelser. I redegørelsen beskrives planens intentioner og baggrund samt dens forhold til anden planlægning. I lokalplanens bestemmelser fastlægges planområdets afgrænsning, konkrete bestemmelser for udnyttelse, byggeri, infrastruktur, m.v. samt planens retsvirkninger. En lokalplan skal efter reglerne i planloven annonceres og fremlægges som forslag i mindst 8 uger. I denne periode har alle mulighed for at fremkomme med indsigelser og ændringsforslag til planen. Hvis planen ikke ændres væsentlig kan den herefter vedtages endeligt af Byrådet. Områdets beliggenhed Lokalplanens område er beliggende i Sundbylille øst for Frederikssund by. Lokalplanen omfatter en del af matrikel 2a, Sundbylille by, Jørlunde. På kortet herunder fremgår lokalplanområdets beliggenhed i Sundbylille. 2a Områdets beliggenhed i Frederikssund Kommune. Lokalplanens område er vist med rød streg. Adgang til lokalplanens område sker primært fra Sundbylillevej (landsbygaden), men det er også muligt at få adgang til området via den private fællesvej Sundbylillevej, der ligger vest for lokalplanområdet, som vist på kortet ovenfor.

4 Side 4 Baggrund og formål med lokalplanen Fra ejendommen drives virksomheden Bybjerggård, der tilbyder bed and breakfast. Lokalplanen udarbejdes da ejerne af Sundbylillevej 42 ønsker at udvide deres aktiviteter således, at virksomheden kan drives som en kro og samtidig ønsker de at opføre ny bebyggelse. Den nye bebyggelse skal anvendes i forbindelse med virksomheden og skal bl.a. indeholde nye 20 værelser, hall med reception, pejsestue og en udvidelse af det eksisterende køkken. Ændringen og udvidelsen er af en størrelse, der nødvendiggør en ny lokalplan for området. Af lokalplanens kortbilag 3 fremgår omfanget af nybyggeriet. Nærværende lokalplan vil give mulighed for, at Bybjerggård fremadrettet kan drives som en kro. Historie - eksisterende forhold Sundbylille er en mindre landsby, med et bevaringsværdigt landsbymiljø. Bybjerggård Sundbylille landsby Bybjerggård er en landbrugsejendom på 83 ha, der dyrkes som et landbrug med kornafgrøder og der opretholdes en mindre besætning af dyr. Den tidligere Slangerup Kommune meddelte i 2004 landzonetilladelse til bed and breakfast-aktiviteter på ejendommen. Virksomheden ligger i forbindelse med det eksisterende landbrug i renoverede ældre landbrugsbygninger. Bed and breakfast virksomheden omfatter i dag gildesal, fælles opholdsrum og 18 værelser til udlejning.

5 Side 5 Ejendommen er delvist skjult af grøn beplantning mod Sundbylillevej (landsbygaden) og fremstår herfra som et typisk bygningssæt til en landbrugsejendom. Fra Sundbylillevej (landsbygaden) fremstår ejendommen altså i harmoni med de øvrige ejendomme i landsbyen. Ejendommen set fra Sundbylillevej (landsbygaden) Ejendommen set fra Sundbylillevej (landsbygaden) De bagvedliggende bygninger fremstår som renoverede længebygninger med gårdmiljø. Længebygning med gårdmiljø De bed and breakfast aktiviteter, der finder sted på ejendommen vender væk fra hovedvejen ud mod de bagvedliggende marker. Derfor er disse aktiviteter ikke synlige fra Sundbylillevej (landsbygaden).

6 Side 6 Lokalplanens indhold Lokalplanen skal danne baggrund for en udvidelse af Bybjerggårds aktiviteter, med mulighed for kro-aktiviteter og en tilbygning med ca. 20 værelser og dertilhørende fællesarealer. Lokalplanen skal sikre, at der tages hensyn til landsbymiljøet herunder at den afskærmende beplantning fremstår tæt både mod landsbygaden og det åbne land. Lokalplanen skal desuden sikre at aktiviteterne ikke er til gene for de omkringboende, samt at de nødvendige parkeringsforhold er til stede. Den nye bebyggelse placeres i forlængelse af en eksisterende bygning længst mod nord og vil være placeret ca. 90 meter fra Sundbylillevej (landsbygaden), se kortbilag 3. Cafébygning tilbygges på den synlige gavl Arealet som bebygges, fremstår i dag som en græsplæne med et afskærmende beplantningsbælte og anvendes som en del af virksomhedens udearealer til gæster og parkering. Det tilbageværende areal vil blive anvendt som udeareal til gæster. Græsplane hvor ny bebyggelse opføres Den nye bygning vil blive opført i samme stil og materialer som den eksisterende bebyggelse se ovenstående billeder.

7 Side 7 Lokalplanen udlægger et byggefelt på 500m 2, således at Bybjerggård kan udvide og etablere 20 nye udlejningsværelser. Forhold til anden planlægning Landsplanlægning Lokalplanens område ligger uden for det område, der er omfattet af de byfingre, der er angivet i landsplandirektivet Fingerplan 2013 og er beliggende i det der i planen kaldes det øvrige hovedstadsområde (landområder) Denne lokalplan er i overensstemmelse med de ovenstående rammer i landsplansdirektivet for hovedstadsområdets udvikling. Kommuneplan I forbindelse med denne lokalplan udarbejdes kommuneplantillæg 015. Det nye rammeområde 2.4 Bybjerggård omfatter samme område som lokalplanområdet. LB 2.4 Nyt rammeområde LB 2.4 Bybjerggård For rammebestemmelserne gælder at anvendelsen er fastlagt til landsby, bolig- og kro-formål med dertilhørende aktiviteter, cafe, restaurant og ferieboliger. Bebyggelse må maksimalt være i 1½ etage og 8,5 meter højt. For rammeområdet gælder i øvrigt, at etablering af bebyggelse og anlæg i det åbne land skal ske i overensstemmelse med kommuneplanens retningslinjer og de beskrevne beskyttelsesinteresser. Lokalplanlægning skal sikre, at ny bebyggelse samt om- og tilbygninger gives en placering, udformning og et materialevalg, som er i overensstemmelse med den stedlige bebyggelse. Ligeledes at plantninger og lignende karakteristiske byelementer ikke må ændres eller fjernes uden Byrådets særlige godkendelse. Der må ikke ske yderligere udstykning.

8 Side 8 Denne lokalplan er i overensstemmelse med disse rammer for lokalplanlægningen, da den overholder gravet om maksimalt 1½ etage og en makismal højde på 8,5 meter og da der kun opføres en ny bygning i forlængelse af en eksisterende bygning. Eksisterende lokalplaner Ejendommen omfattes af den eksisterende lokalplan nr Sundbylille. Den eksisterende lokalplan ophæves for det område, der er omfattet af nærværende lokalplan, når denne vedtages endeligt. Det åbne lands planlægning Lokalplanens område er ikke omfattet af geologisk interesseområde, kulturhistorisk interesseområde eller af biologisk spredningskorridor. Området er ikke omfattet af grønne kiler, arealreservationer til infrastrukturanlæg eller indsatsområde for naturforvaltning. Landskabsstrategi, Kommuneplan Lokalplanområdet er beliggende i Frederikssund Istidslandskab. Størstedelen af landskabskarakterområdet er karakteristisk og i middel tilstand og får derfor det strategiske mål vedligehold. Det betyder, at der ved ændringer i området skal tages hensyn til at indpasse ændringerne i den eksisterende karakter. Lokalplanområdet er altså ikke beskyttet. I Landskabsstrategien anbefales, at i det omfang ny bebyggelse placeres i tilknytning til den eksisterende gård- og bebyggelsesstruktur og ikke virker visuelt dominerende vil sådant kunne indpasses. Lokalplanen følger denne anbefaling og giver kun tilladelse til, at opføre ny bebyggelse i tilknytning til eksisterende bebyggelse. Natura 2000 og Habitatdirektiv Området ligger inden for opland til meget sårbare Natura 2000 områder. Det er kommunens samlede vurdering, at det ansøgte ikke i sig selv, eller i forbindelse med andre planer og projekter, kan påvirke Natura 2000-områder væsentligt eller medføre beskadigelse/ødelæggelse af plantearter eller yngle- eller rasteområder for de dyrearter, der fremgår af habitatdirektivets bilag IV. Det er vurderet, at de træer der skal fældes ved anlæg af ny bebyggelse, ikke giver mulighed for yngle- eller rasteområde for flagermus. Vandplaner Lokalplanområdet er beliggende i et område med særlig drikkevandsinteresse (OSD). Lokalplanområdet ligger uden for indvindingsområde for vand. På baggrund af Vandplanernes retningslinjer 40 og 41, kan kommunen stille krav om, at parkeringsarealer skal befæstes og have olieudskiller, for at sikre grundvandsinteresserne. Kommunen vurderer, at planen ikke giver

9 Side 9 tilladelse til yderligere aktiviteter, som udgør en risiko for grundvandet. Kystnærhedszonen Lokalplanområdet ligger ca. 3,5 km fra kysten og placerer sig derfor uden for kystnærdhedszonen. Forhold til byens andre funktioner, herunder støj Trafik Plan, Vej og Miljø har foretaget en trafiktælling ved Sundbylillevej 42. På baggrund af resultaterne vurderes det, at det ikke er nødvendigt at foretage trafikale ændringer/foranstaltninger, da trafikintensiteten er lav. Udvidelse af Bybjerggårds aktiviteter vil kun påvirke trafikken minimalt. Spildevand og tagvand Lokalplanområdet er omfattet af spildevandsopland 180 og 181 i gældende spildevandsplan. Lokalplanområdet er tilsluttet Frederikssund forsyningsledning og området er fælleskloakeret. Spilde- og overfladevand skal udledes til kloak. Vandforsyning Lokalplanens område er vandforsynet fra Sundbylille vandværk. Varmeforsyning Ejendommen er i dag opvarmet med centralvarme fra eget anlæg. Servitutter Lokalplanen fortrænger ikke nogen tinglyste servitutter. Tilladelser mv. fra andre myndigheder - Lokalplanens forhold til anden lovgivning (bl.a. landbrugsloven, byggeloven, vvm-reglerne, naturbeskyttelsesloven, miljølovgivningen, skovloven m.fl.) og de tilladelser mv. fra andre myndigheder (end kommunalbestyrelsen) lokalplanens vedtagelse forudsætter: Byggetilladelse Opførelse af ny bebyggelse kræver byggetilladelse i henhold til gældende bygningsreglement. Parkering Ved etablering af nyt parkeringsareal skal der søges om tilladelse. Plan, Vej og Miljø, Frederikssund Kommune, er myndighed på området og vil vurdere, om arealet skal befæstes og om der skal etableres olieudskiller. Miljøtilladelser I forbindelse med etablering af køkken til erhverv kan kommunen bl.a. stille krav om at der skal etableres afkast på taget. Ved afledning af spildevand fra køkken, kan kommunen stille krav om etablering af fedtudskiller.

10 Side 10 Affaldshåndtering Udvidelsen, med erhvervsmæssig bebyggelse og tilhørende erhvervsmæssige aktiviteter, indebærer at affaldshåndteringen omfattes af kommunens, til enhver tid gældende, regulativ for erhvervsaffald. Jordforurening Matriklen omfattet af lokalplanen er ikke kortlagt som forurenet i henhold til jordforureningsloven. I tilfælde af, at der konstateres jordforurening under byggeprocessen, skal arbejdet standses og kommunen skal kontaktes. Kommunen orienterer Region Hovedstaden, som er myndighed på området, og som vil vurdere, om matriklen skal kortlægges som forurenet, eller der skal foretages andre tiltag, før end arbejdet kan fortsætte. Region Hovedstaden orienterer Frederikssund Kommune om sin afgørelse. Arbejdet må først fortsætte, når kommunen har meddelt, at det må genoptages. Jordflytning Ren jord kan flyttes uden forudgående anmeldelse af jordflytning til kommunen fra den ejendom, der er omfattet af lokalplanen, da matriklen hverken er områdeklassificeret eller kortlagt som forurenet. I tilfælde af, at der konstateres jordforurening under byggeprocessen, skal arbejdet standses og kommunen skal kontaktes som beskrevet ovenfor. Forurenet jord og jord fra offentlige vejmatrikler må ikke flyttes uden forudgående anmeldelse af jordflytning til kommunen. Fortidsminder Findes der under jordarbejder grave, gravpladser, bopladser, ruiner eller andre jordfaste fortidsminder, skal arbejdet, i medfør af museumslovens 27, standses i det omfang det berører fortidsmindet. Fundet skal straks anmeldes til Roskilde Museum. Det anbefales, at der foretages arkæologisk prøvegravning i området forud for iværksættelse af anlægsarbejder. Lov om miljøvurdering af planer og programmer I henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer skal der ske en miljøvurdering af planer, der kan få væsentlig indvirkning på miljøet. Ordet miljø dækker i denne forbindelse et bredt spekter af forhold omkring natur, ressourceforbrug, levevilkår for mennesker m.v. Lovens formål er at fremme en bæredygtig udvikling. I forbindelse med udarbejdelse af lokalplaner skal der altid foretages en vurdering (screening) af, hvorvidt der er behov for at udarbejde en miljøvurdering eller ej. Frederikssund Kommune har ud fra en screening af nærværende lokalplan draget den konklusion, at planen fastlægger rammer for projektet af lovens bilag 3 og 4 jf. lovens 3 stk. 1 nr.1, det vurderes dog at planen er omfattet af undtagelsesbestemmelserne i

11 Side 11 lovens 3, stk. 2, da der tale om et mindre område på lokalt plan. Det vurderes, at der ikke skal udarbejdes en miljøvurdering, da planen ikke vil påvirke miljøet væsentligt og ikke påvirker et udpegede naturbeskyttelsesområde. Forslagets midlertidige retsvirkninger Indtil forslaget er endeligt vedtaget af Byrådet må området, der er omfattet af forslaget, ikke udnyttes på en måde der kan foregribe indholdet af den endelige plan. Der gælder efter Planlovens 17, stk. 1, et midlertidigt forbud mod udstykning, bebyggelse og ændring af anvendelsen. Den eksisterende lovlige anvendelse af ejendomme kan fortsætte som hidtil. Når fristen for fremsættelse af indsigelser og ændringsforslag er udløbet, kan der eventuelt efter Planlovens 17, stk. 2 opnås tilladelse til at udnytte en ejendom i overensstemmelse med forslaget. Disse midlertidige retsvirkninger gælder fra offentliggørelse af lokalplanforslaget og indtil den endeligt vedtagne lokalplan er offentliggjort, dog højst indtil 1 år efter offentliggørelse af lokalplanforslaget.

12 Side 12 Bestemmelser Indledning Med hjemmel i lov om planlægning (lovbekendtgørelse nr. 587 af 27.maj 2013) fastsættes følgende bestemmelser for det område der er beskrevet i 2. Til lokalplanen knytter sig kortbilag 1, 2 og 3. Lokalplanens bestemmelser er bindende for de ejendomme, der er omfattet af lokalplanen. Notetekster i kursiv har til formål at forklare og illustrerer lokalplanbestemmelserne. Notetekster i kursiv er altså ikke lokalplanbestemmelser og er således ikke bindende. 1. Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at: - give mulighed for etablering af kro-aktiviteter - udlægge et nyt byggefelt, - den nye bebyggelse bliver opført på en måde, der tager hensyn til det omkringliggende landsbymiljø, - sikre, at den øgede aktivitet ikke er til gene for de omkringboende, blandt andet ved at stille krav om afskærmende beplantning, - sikre tilstrækkelig parkeringsareal. 2. Områdets afgrænsning 2.1 Lokalplanen afgrænses som vist på kortbilag 1, og omfatter en del af matr. nr. 2a, Sundbylille by, Jørlunde. 3. Områdeinddeling og zonestatus 3.1 Området ligger i landzone og skal forblive i landzone. 3.2 Nye bebyggelser, herunder ombygninger af eksisterende bebyggelse og alle anlæg i øvrigt, der opføres eller udføres efter bestemmelserne i lokalplanen kræver ikke tilladelse efter Planlovens 35, stk. 1 (landzonetilladelse/bonusordning). 3.3 Området inddeles i 5 delområder, som vist på kortbilag Boligområde med et stuehus til helårsbeboelse. 2. Ferieboligområde og kro-område.

13 Side Kro-område. 4. Parkeringsområde. 5. Grønne områder 4. Områdets anvendelse Note: En feriebolig defineres som en mindre beboelsesenhed, som anvendes til ferieformål. - Delområde 1 må kun anvendes til boligformål med en helårsbolig. - Delområde 2 må kun anvendes til to ferieboliger og til kroaktiviteter med maksimalt fire værelser til udlejning i alt seks udlejningsenheder. Note: Dertilhørende aktiviteter er f.eks. kontor, personalerum og aktiviteter som er en præmis for kroens drift. - Delområde 3 må kun anvendes til kro med dertilhørende aktiviteter, værelsesudlejning, lokaleudlejning (til f.eks. fest, konference og kursusaktiviteter), restaurant og café. Der må maksimalt etableres 48 værelser til udlejning. - Delområde 4 er udlagt som parkeringsareal. - Delområde 5 er udlagt til grønt område med mulighed for etablering af legeplads, flagstang, petanquebane, terrasse, mindre veje, handicapparkering eller lignende. Derudover kan der opføres mindre sekundære bygninger, som er beskrevet i Udstykning 5.1 Lokalplanområdet må ikke udstykkes yderligere. 6. Parkering 6.1 Det til virksomhedens drift nødvendige antal parkeringspladser skal etableres på egen grund. 6.2 Udvidelse af parkeringsplads, skal ske som vist på kortbilag Ved udvidelse af parkeringsareal i delområde 4, skal der etableres grøn beplantning ved parkeringsarealets ophør mod øst. Beplantningen skal fremstå tæt og afskærmende. 7. Bebyggelsens omfang og placering 7.1 Eksisterende bebyggelse (E) indenfor lokalplanens område kan opretholdes (se kortbilag 3). 7.2 Der må kun opføres ny bebyggelse, i byggefelt N i delområde 3 (se kortbilag 3). Den nye bygning kan anvendes til værelsesudlejning

14 Side 14 med dertilhørende faciliteter. Byggefelt N udgør 500m 2. Der kan udføres kælder under tilbygningen. Det er derudover tilladt at opføre mindre sekundære bygninger i delområde 1, 3 og 5 i henhold til Bygningshøjden må maksimalt være 8,5 meter. 7.4 Bebyggelsen må maksimalt være i 1½ etage. 7.5 I delområde 1, 3 og 5 kan der opføres mindre sekundære bygninger til opbevaring og kortvarigt ophold som udhuse, skure, garager, drivhuse, halvtage, pavilloner eller andre lignende mindre bygninger. Ingen småbygninger må på noget sted gives en højde større end 4 meter. Der må maksimalt placeres to sekundære bygninger inden for delområde 1. Der må i alt placeres seks sekundære bygninger inden for delområde 3 og 5. De enkelte bygninger må ikke overstige 25 m 2. Der må opføres en bålhytte eller et shelter, som skal være placeret mindst 80 meter fra helårsbeboelse. 8. Bebyggelsens udseende Facader og skorsten 8.1 Facader skal fremstå som pudset eller filtset. Facaderne på bygningerne skal fremstå ens. 8.2 Skorstenspiber skal fremstå som pudset eller filtset. Skorsten skal placeres i tagrygningen. 8.3 Facader på mindre sekundære bygninger som f.eks. skure, garager og udhuse må udføres i andre materialer end facadematerialerne beskrevet i 8.1. Eksempler på vinduer. Vinduer og døre 2-fags sprosset 3-fags sprosset 8.4 Vinduer og døre skal i delområde 1 udføres som 2-fags eller 3-fags sprosset eller småsprosset, det er dog tilladt at vælge en anden dørtype, til døre som ikke er terrassedøre. 8.5 I delområde 1 må der ikke etableres tagvinduer i tagfladen, som vender ud mod Sundbylillevej. Tagvinduer mod gården skal have sort ramme og være placeret plant med tagfladen. 2-fags småsprosset 3-fags småsprosset

15 Side I delområde 1 må mindre sekundære bygninger som skure, garager og udhuse udføres med andre typer vinduer og døre end beskrevet i 8.4. Tag 8.7 I delområde 1 skal tagbeklædningen udføres med sorte tagsten og må maksimalt have en glansværdi på I delområde 2 og 3 skal tagbeklædningen udføres med sorte bølgeplader eller tagsten og må maksimalt have en glansværdi på I delområde 1 er det ikke tilladt at opsættes solenergianlæg på tage I delområde 2 og 3 er det tilladt at opsætte solenergianlæg på tage. De skal opsættes plant med taget og de skal være matte således at gener ved refleksion undgås Tage skal udføres med symmetriske saddeltage med en hældning på Tagbeklædning og udformning på mindre sekundære bygninger som skure, garager og udhuse må udføres i andre materialer end tagmaterialer beskrevet i 8.7 og 8.8 og hældning beskrevet i Ubebyggede arealer 9.1 Inden for lokalplanområdet kan der anlægges interne køreveje, stier og p-pladser til indehaver samt handicap p-pladser, ud over den i 6.2 nævnte parkeringsplads. 9.2 De beplantningsområder i delområde 1 og 5, som fremgår af kortbilag 3, skal fremstå tæt beplantet med træer og buske, så de har en skærmende funktion. Det er tilladt at fælde enkelte træer eller buske, når disse erstattes med ny beplantning. 10. Lednings- og forsyningsanlæg 10.1 Ledninger til el, telefon, antenner, belysning og lignende skal fremføres under terræn.

16 Side Paraboler må ikke opsættes, så de er synlige fra vej, beboelsesejendomme eller offentlige arealer. 11. Ophævelse af lokalplan Denne lokalplan omfatter en del af den eksisterende lokalplan nr Sundbylille fra den tidligere Slangerup Kommune. Den eksisterende lokalplan ophæves for det område, der er omfattet af nærværende lokalplan, når denne vedtages endeligt. 12. Lokalplanens retsvirkninger Note til 12: Lokalplanen gælder også for forhold der ikke kræver byggetilladelse, fx opførelse af carporte, skure og lign. samt hegn og beplantning. 1. Når lokalplanen er endeligt vedtaget og offentliggjort, må de ejendomme der er omfattet af planen, ifølge planlovens 18, kun udstykkes, bebygges eller anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. 2. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv pligt til at udføre de anlæg med videre der er indeholdt i planen. 3. Byrådet kan meddele dispensation fra lokalplanens bestemmelser hvis dispensationen ikke er i strid med principperne i planen. Videregående afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved en ny lokalplan. 4. Dispensation kan kun ske efter en skriftlig orientering af naboer m.fl., med mindre Byrådet skønner at dispensationen er af uvæsentlig betydning for de pågældende (planlovens 19 og 20). 5. I henhold til planlovens 18 fortrænger lokalplanen privatretlige byggeservitutter og andre tilstandsservitutter der er uforenelige med planen. Vedtagelsespåtegning Således vedtaget af Frederikssund Byråd den 25. marts 2015 til offentlig fremlæggelse efter reglerne i planloven. John Schmidt Andersen Borgmester / Ole Jacobsen Kommunaldirektør

17 Side 17

18 Side 18

19 Side 19

20 Dato for bekendtgørelsen er d. 27. marts 2015 Bekendtgørelse af forslag til lokalplan og forslag til kommuneplantillæg Forslag til Lokalplan nr. 074 for, Forslag til Kommuneplantillæg nr. 015 til Kommuneplan Byrådet vedtog den 25. marts 2015 at fremlægge Forslag til lokalplan nr. 074 for og Forslag til kommuneplantillæg nr. 015 i offentlig høring. Forslag til lokalplan nr. 074 har til formål at give mulighed for en udvidelse af Bybjerggårds bed and breakfast aktiviteter, på sin nuværende adresse. Lokalplanen åbner således mulighed for, at lokalplanområdet kan anvendes til bolig, ferieboliger og kro med dertilhørende aktiviteter, værelsesudlejning, lokaleudlejning (til f.eks. fest, konference og kursusaktiviteter), restaurant og café. Lokalplanen åbner også mulighed for, at der kan opføres en tilbygning på 500 m² i forlængelse af eksisterende bebyggelse. Den nye tilbygning skal indeholde nye værelser til udlejning, reception samt opholdsrum. I forbindelse med lokalplanarbejdet er der foretaget en trafiktælling på Sundbylillevej 42, for at undersøge den nuværende trafikintensitet. På baggrund af undersøgelsen er det konkluderet, at trafikintensiteten på Sundbylillevej er meget lav og at en øget aktivitet på Bybjerggård ikke vil påvirke trafikken i Sundbylille by væsentligt. Lokalplan nr. 074 Kort over området omfattet af lokalplan nr /3

21 Parallelt med lokalplanforslaget er der udarbejdet Forslag til kommuneplantillæg nr. 015 til Kommuneplan Kommuneplantillægget har til formål at udskille et nyt rammeområde LB 2.4 og samtidig konkretisere rammen vedrørende bebyggelsens anvendelse og omfang i form af bl.a. bestemmelser om maksimal etageantal og maksimal højde. Anvendelsen fastsættes til bolig- og kro-formål med dertilhørende aktiviteter, cafe, restaurant og ferieboliger. Kommuneplantillæg nr. 015 Kort over området omfattet af kommuneplantillæg nr. 015 Der er gennemført en miljøscreening af lokalplanen og kommuneplantillægget jf. Lov om miljøvurdering af planer og programmer. Frederikssund Kommune har draget den konklusion, at lokalplanen og kommuneplantillægget ikke indebærer, at der skal gennemføres en miljøvurdering, jf. 3, stk. 2. Lokalplanen og kommuneplantillægget fastlægger rammer for projekter omfattet af lovens bilag 4 pkt. 12c) "Turisme og Fritid, feriebyer og hotelkomplekser uden for byområder og hermed forbundet anlægsarbejde", men det vurderes i sin helhed, at lokalplan og kommuneplantillæg ikke fastlægger rammer for projekter, som må antages at få en væsentlig indflydelse på miljøet. Lokalplanen og kommuneplantillægget omfatter kun et mindre område på lokalt plan, og påvirker ikke et udpeget internationalt naturbeskyttelsesområde. Kommunens afgørelse om, at der ikke skal foretages miljøvurdering, kan påklages inden 4 uger fra lokalplanforslagets og kommuneplantillæggets offentliggørelse, dvs. 4 uger fra d. 27. marts Hvis klagefristen udløber på en lørdag eller helligdag, forlænges klagefristen til den følgende hverdag. Hvis du ønsker at klage over denne afgørelse, kan du klage til Natur- og Miljøklagenævnet. Du klager via Klageportalen, som du finder et link til på forsiden af Klageportalen ligger på og Du logger på eller ligesom du plejer, typisk med NEM-ID. Klagen sendes gennem Klageportalen til den myndighed, der har truffet afgørelsen. En klage er indgivet, når den er tilgængelig for myndigheden i Klageportalen. Når du klager, skal du betale et gebyr på kr Du betaler gebyret med betalingskort i Klageportalen. Natur- og Miljøklagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, der kommer 2 /3

22 uden om Klageportalen, hvis der ikke er særlige grunde til det. Hvis du ønsker at blive fritaget for at bruge Klageportalen, skal du sende en begrundet anmodning til den myndighed, der har truffet afgørelse i sagen. Myndigheden videresender herefter anmodningen til Natur- og Miljøklagenævnet, som træffer afgørelse om, hvorvidt din anmodning kan imødekommes. Hvis sagen ønskes indbragt til afgørelse for domstolene, skal dette ske inden 6 måneder fra afgørelsens offentlige bekendtgørelse, jf. Planlovens 62, stk. 1. Lokalplanforslaget og kommuneplantillæg er offentligt fremlagt i 8 uger i perioden fra den 27. marts 2015 til 22. maj 2015 og kan ses på kommunens biblioteker, samt på kommunens hjemmeside Ved offentliggørelsen får planforslagene midlertidig retsvirkning, som betyder, at området der er omfattet af forslagene, ikke må udnyttes på en måde, der kan foregribe indholdet af den endelige lokalplan eller kommuneplantillæg, inden disse er endeligt vedtaget. Retsvirkningerne fremgår af planforslagene. Har du bemærkninger til planforslagene, skal de sendes til Frederikssund Kommune, Plan, Vej og Miljø, pr. til: plan2@frederikssund.dk. Alternativt kan høringssvar fremsendes med almindelig brev til: Frederikssund Kommune Plan, Vej og Miljø Torvet Frederikssund Kommunen skal modtage dit høringssvar senest den 22. maj Frederikssund Byråd 3 /3

Lokalplan 074 for Bybjerggård i Sundbylille

Lokalplan 074 for Bybjerggård i Sundbylille Side 1 Lokalplan 074 for Bybjerggård i Sundbylille Lokalplan nr. 074 Version til endelig vedtagelse september 2015 Side 2 Indhold REDEGØRELSE 3 Indledning 3 Områdets beliggenhed 3 Baggrund og formål med

Læs mere

Lokalplan 074 for Bybjerggård i Sundbylille

Lokalplan 074 for Bybjerggård i Sundbylille Side 1 Lokalplan 074 for Bybjerggård i Sundbylille Lokalplan nr. 074 Vedtaget af Byrådet 2. september 2015 Side 2 Indhold REDEGØRELSE 3 Indledning 3 Områdets beliggenhed 3 Baggrund og formål med lokalplanen

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 014

Kommuneplantillæg nr. 014 Kommuneplantillæg nr. 014 Tillæg til Kommuneplan 2013-2025 for Frederikssund Kommune For rammeområde LE 6.3 ved Femhøj Vedtaget af Byrådet 24. juni 2015 Rammeområde LE 6.3 ved Femhøj Frederikssund Kommune.

Læs mere

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 015

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 015 Forslag til Kommuneplantillæg nr. 015 Tillæg til Kommuneplan 2013-2025 for Frederikssund Kommune For rammeområde LB 2.4 Bybjerggård Offentligt fremlagt i perioden den xxx til og med den xxxx LB 2.4 Rammeområde

Læs mere

041 Udvidelse af erhvervsområdet Pedersholmparken 8 10

041 Udvidelse af erhvervsområdet Pedersholmparken 8 10 041 Udvidelse af erhvervsområdet Pedersholmparken 8 10 PlanID 3633872 Tillæg nr. 041 Plannavn Udvidelse af erhvervsområdet Perdersholmparken VVM Kommuneplantillæg uden VVM Dato for offentliggørelse af

Læs mere

030 Boliger ved Byvej

030 Boliger ved Byvej 030 Boliger ved Byvej Status Kladde PlanID 3188562 Tillæg nr. 030 Plannavn VVM Gælder for hele kommunen? Formål Boliger ved Byvej Kommuneplantillæg uden VVM Nej Den eksisterende ramme i kommuneplanen fastsætter,

Læs mere

Lokalplan 077 for Femhøj

Lokalplan 077 for Femhøj Lokalplan 077 for Femhøj Lokalplan nr. 077 Indhold REDEGØRELSE 3 Indledning 3 Områdets beliggenhed 3 Baggrund og formål med lokalplanen 3 Historie - eksisterende forhold 4 Lokalplanens indhold 5 Forhold

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 002

Kommuneplantillæg nr. 002 Kommuneplantillæg nr. 002 Tillæg til Kommuneplan 2013-2025 for Frederikssund Kommune For rammeområderne B 2.4 Vedtaget d. 29. april 2015 Nyt rammeområde B 2.4 Redegørelse Kommuneplantillæggets område Kommuneplantillægget

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE FREMLAGT FRA DEN 4. DECEMBER 2002 TIL DEN 12. FEBRUAR 2003. OFFENTLIGT BEKENDTGJORT DEN 9. APRIL 2003. Forord til lokalplanforslaget Thyholm Kommunes

Læs mere

Hedehusene DDO, COWI. Lokalplan Støjskærm langs Brandhøjgårdsvej

Hedehusene DDO, COWI. Lokalplan Støjskærm langs Brandhøjgårdsvej Reerslevvej Brandhøjgårdsvej DDO, COWI Lokalplan 4.16.7 Støjskærm langs Brandhøjgårdsvej Hedehusene Lokalplan 4.16.7 Støjskærm langs Brandhøjgårdsvej 2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 4.16.7 Indhold: Redegørelse

Læs mere

Lokalplan 077 for Femhøj

Lokalplan 077 for Femhøj Lokalplan 077 for Femhøj Lokalplan nr. 077 Vedtaget af Byrådet 24. juni 2015 Indhold REDEGØRELSE 3 Indledning 3 Områdets beliggenhed 3 Baggrund og formål med lokalplanen 3 Historie - eksisterende forhold

Læs mere

Forslag til lokalplan nr ejendommen Søby Nørremarksvej 2

Forslag til lokalplan nr ejendommen Søby Nørremarksvej 2 ÆRØ KOMMUNE Forslag til lokalplan nr. 19-9 ejendommen Søby Nørremarksvej 2 Kommuneplantillæg nr. 1 Kommuneplan 2009-2021 for Ærø Kommune Forord til lokalplanen Denne lokalplan omfatter ejendommen Søby

Læs mere

Paradigme. 018 Håndværksområde ved Skuldelev. Vedtaget. Status. Håndværksområde ved Skuldelev. Plannavn. Kommuneplantillæg uden VVM VVM. 8.

Paradigme. 018 Håndværksområde ved Skuldelev. Vedtaget. Status. Håndværksområde ved Skuldelev. Plannavn. Kommuneplantillæg uden VVM VVM. 8. Paradigme 018 Håndværksområde ved Skuldelev Status Plannavn VVM offentliggørelse af forslag Vedtaget Håndværksområde ved Skuldelev Kommuneplantillæg uden VVM 8. maj 2015 Høring start 8. maj 2015 Høring

Læs mere

Lokalplan for Byudviklingsområde ved Selsøvej i Skibby Rammelokalplan. Vedtaget af Byrådet den 23. september Lokalplan nr.

Lokalplan for Byudviklingsområde ved Selsøvej i Skibby Rammelokalplan. Vedtaget af Byrådet den 23. september Lokalplan nr. Lokalplan for Byudviklingsområde ved Selsøvej i Skibby Rammelokalplan Vedtaget af Byrådet den 23. september 2014 Lokalplan nr. 066 2 Indholdsfortegnelse Redegørelse 3 Indledning... 3 Områdets beliggenhed...

Læs mere

TILLÆG 005 TIL KOMMUNEPLAN Ny boligbebyggelse på Thorstedlund Vedtaget xx.xxxx 2019

TILLÆG 005 TIL KOMMUNEPLAN Ny boligbebyggelse på Thorstedlund Vedtaget xx.xxxx 2019 TILLÆG 005 TIL KOMMUNEPLAN 2017-2029 Ny boligbebyggelse på Thorstedlund Vedtaget xx.xxxx 2019 Indhold Redegørelse............................ 3 BAGGRUND. 3 FORMÅL. 3 BELIGGENHED OG EKSISTERENDE FORHOLD.

Læs mere

Lokalplan nr. 13.1.1 Område ved Roskildevej og Linde Allé. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune

Lokalplan nr. 13.1.1 Område ved Roskildevej og Linde Allé. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 13.1.1 Område ved Roskildevej og Linde Allé Hvad er en lokalplan

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 15-110 Tønder Kommuneplan 2009-2021. Gårdbiogasanlæg ved Storde 1, Bredebro

Kommuneplantillæg nr. 15-110 Tønder Kommuneplan 2009-2021. Gårdbiogasanlæg ved Storde 1, Bredebro Kommuneplantillæg nr. 15-110 Tønder Kommuneplan 2009-2021 Gårdbiogasanlæg ved Storde 1, Bredebro TØNDER KOMMUNE Teknik og Miljø Oktober 2013 Kommuneplantillæg nr. 15-110 til Tønder Kommuneplan 2009-2021

Læs mere

Gribskov Kommunes Byråd har den 19. juni 2017 godkendt forslag til lokalplan og kommuneplantillæg nr. 13 til offentlig fremlæggelse.

Gribskov Kommunes Byråd har den 19. juni 2017 godkendt forslag til lokalplan og kommuneplantillæg nr. 13 til offentlig fremlæggelse. Til berørte parter Sag: 2017/18479 003 Id: 01.02G00 Afdelingsnavn By og Bolig Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 20. juni 2017 Personlig henvendelse Rådhusvej 3 3200 Helsinge tlf: 7249 6000 e-mail:

Læs mere

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole Greve Kommune Forslag Lokalplan nr.15.17 Tune Skole Lægehus ved Tune Skole Forslag til lokalplan er udarbejdet af Center for Teknik & Miljø, Greve Kommune. Forslaget er vedtaget af Greve Byråd den 27.

Læs mere

...Lokalplan nr. 082 for Vindmølle ved Dalby...FORSLAG

...Lokalplan nr. 082 for Vindmølle ved Dalby...FORSLAG ...Lokalplan nr. 082 for Vindmølle ved Dalby...FORSLAG Baggrund og formål Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori Byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et bestemt område. Det kan

Læs mere

Tillæg nr. 10 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 10 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 10 til Rammeområde 89.S5 Fritidshuse ved feldbjergvej øst for Trehøje Golfbane Fremlægges fra xx. måned 20xx til xx. måned 20xx (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg

Læs mere

LOKALPLAN 126 for en ny boligbebyggelse på Øvej 36 FORSLAG i høring fra den XX til den XX 2018

LOKALPLAN 126 for en ny boligbebyggelse på Øvej 36 FORSLAG i høring fra den XX til den XX 2018 LOKALPLAN 126 for en ny boligbebyggelse på Øvej 36 FORSLAG i høring fra den XX til den XX 2018 Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori Byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et bestemt

Læs mere

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 014

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 014 Forslag til Kommuneplantillæg nr. 014 Tillæg til Kommuneplan 2013-2025 for Frederikssund Kommune For rammeområde LE 6.3 ved Femhøj Offentligt fremlagt i perioden den xxxx til og med den xxxx Rammeområde

Læs mere

Indhold TILLÆG 010 TIL KOMMUNEPLAN 2017 Etagebyggeri ved Jernbanegade FORSLAG dato for høringsperiode VEDTAGET dato

Indhold TILLÆG 010 TIL KOMMUNEPLAN 2017 Etagebyggeri ved Jernbanegade FORSLAG dato for høringsperiode VEDTAGET dato Indhold TILLÆG 010 TIL KOMMUNEPLAN 2017 Etagebyggeri ved Jernbanegade FORSLAG dato for høringsperiode VEDTAGET dato Indhold Redegørelse 3 BAGGRUND FOR KOMMUNEPLANTILLÆGGET 3 FORMÅLET MED KOMMUNEPLANTILLÆGGET

Læs mere

TILLÆG 007 TIL KOMMUNEPLAN Færgevej 61 i Frederikssund FORSLAG 16. januar februar 2019

TILLÆG 007 TIL KOMMUNEPLAN Færgevej 61 i Frederikssund FORSLAG 16. januar februar 2019 TILLÆG 007 TIL KOMMUNEPLAN 2017-2029 Færgevej 61 i Frederikssund FORSLAG 16. januar 2019-13. februar 2019 Indhold Redegørelse............................ 3.. BAGGRUND. 3 FORMÅL. 3 BELIGGENHED OG EKSISTERENDE

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 7 for Kommuneplanramme 2.2.E.31 Erhvervsområde med enkeltstående dagligvarebutik ved Odensevej/Langesøvej, Skallebølle

Kommuneplantillæg nr. 7 for Kommuneplanramme 2.2.E.31 Erhvervsområde med enkeltstående dagligvarebutik ved Odensevej/Langesøvej, Skallebølle FORSLAG Kommuneplantillæg nr. 7 for Kommuneplanramme 2.2.E.31 Erhvervsområde med enkeltstående dagligvarebutik ved Odensevej/Langesøvej, Skallebølle April, 2019 Offentlig høring Forslag til Kommuneplantillæg

Læs mere

TILLÆG NR. 14 B "Østre Hougvej, Færøvej" Hører til lokalplan 161 TIL KOMMUNEPLAN

TILLÆG NR. 14 B Østre Hougvej, Færøvej Hører til lokalplan 161 TIL KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 14 B.01.09 "Østre Hougvej, Færøvej" Hører til lokalplan 161 TIL KOMMUNEPLAN 2013 2025 KOMMUNEPLAN OG TILLÆG Kommuneplanen sammenfatter og konkretiserer de overordnede politiske mål for udviklingen

Læs mere

SUSÅ KOMMUNE. Lokalplan LZ.13 Jordbrugsparceller øst for Spragelse.

SUSÅ KOMMUNE. Lokalplan LZ.13 Jordbrugsparceller øst for Spragelse. SUSÅ KOMMUNE Lokalplan LZ.13 Jordbrugsparceller øst for Spragelse. Forslag til lokalplan vedtaget til fremlæggelse: 22.06.2006 Fremlæggelsesperiode: 27.06.2006 22.08.2006 Lokalplan vedtaget endeligt: 21.09.2006

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Høje Taastrup. Landskabelig støjvold. 10. april Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Høje Taastrup. Landskabelig støjvold. 10. april Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.26 Høje Taastrup Landskabelig støjvold 10. april 2002 Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 2.26 Lokalplan for en landskabelig støjvold langs Holbækmotorvejen

Læs mere

036 Centerområde i Lille Blødekvarteret

036 Centerområde i Lille Blødekvarteret 036 i Lille Blødekvarteret Status Forslag PlanID 3244876 Tillæg nr. 036 Plannavn i Lille Blødekvarteret VVM Kommuneplantillæg uden VVM Dato for offentliggørelse af forslag 7. december 2016 Høring start

Læs mere

Tillæg nr. 74 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 74 til Herning Kommuneplan Forslag Offentlig høring Tillæg nr. 74 til Rammeområde 42.B3 og 42.T1 Boligområde sydvest for Sinding Hovedgade Område til tekniske anlæg nordøst for Sinding Hovedgade Fremlægges fra den 15. september

Læs mere

TILLÆG 007 TIL KOMMUNEPLAN Færgevej 61 i Frederikssund. Vedtaget 5. marts 2019

TILLÆG 007 TIL KOMMUNEPLAN Færgevej 61 i Frederikssund. Vedtaget 5. marts 2019 TILLÆG 007 TIL KOMMUNEPLAN 2017-2029 Færgevej 61 i Frederikssund Vedtaget 5. marts 2019 Indhold Redegørelse............................ 3.. BAGGRUND. 3 FORMÅL. 3 BELIGGENHED OG EKSISTERENDE FORHOLD. 3

Læs mere

Lokalplan nr Albertslund syd - Sportsplads. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune.

Lokalplan nr Albertslund syd - Sportsplads. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 4.3.1 Albertslund syd - Sportsplads Hvad er en lokalplan En lokalplan

Læs mere

Lokalplan nr. 3.7.1 Butikker på Egelundsvej 5. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund.

Lokalplan nr. 3.7.1 Butikker på Egelundsvej 5. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 3.7.1 Butikker på Egelundsvej 5 Hvad er en lokalplan En lokalplan

Læs mere

Lokalplan Oktober For et område på Skåninggårdsvej. Natur og Udvikling

Lokalplan Oktober For et område på Skåninggårdsvej. Natur og Udvikling Oktober 2016 For et område på Skåninggårdsvej Natur og Udvikling Hvorfor laver vi en lokalplan? I en række tilfælde kræver loven, at vi skal lave en lokalplan. Det er blandt andet, før der laves større

Læs mere

UDKAST TIL POLITISK BEHANDLING. - fremlagt i offentlig høring i perioden xx.xx til xx.xx.20xx

UDKAST TIL POLITISK BEHANDLING. - fremlagt i offentlig høring i perioden xx.xx til xx.xx.20xx UDKAST TIL POLITISK BEHANDLING Forslag Blandet bolig og erhverv ved Roholte - fremlagt i offentlig høring i perioden xx.xx til xx.xx.20xx Lov om planlægning Lov om planlægning (LBK nr. 1529 af 15. november

Læs mere

Tillæg nr. 29 til Kommuneplan for et område til boligformål ved Vestre Ringvej og Sankelmarksvej

Tillæg nr. 29 til Kommuneplan for et område til boligformål ved Vestre Ringvej og Sankelmarksvej Kommuneplantillæg Tillæg nr. 29 til Kommuneplan 2017-2028 for et område til boligformål ved Vestre Ringvej og Sankelmarksvej Silkeborg Kommune VEDTAGET Tillæg nr. 29 til Kommuneplan 2017-2028 er vedtaget

Læs mere

Ridecenter i Vestbirk Ridecenter i Vestbirk

Ridecenter i Vestbirk Ridecenter i Vestbirk 2013 18 Ridecenter i Vestbirk Ridecenter i Vestbirk id 1486324 Tillæg nummer 18 2013 Plannavn Gælder for hele kommunen? Formål Ridecenter i Vestbirk Nej Formålet med kommuneplantillægget er at give mulighed

Læs mere

Boliger, Flintebakken, Horsens Boliger, Flintebakken, Horsens

Boliger, Flintebakken, Horsens Boliger, Flintebakken, Horsens 30 2013 Boliger, Flintebakken, Horsens Boliger, Flintebakken, Horsens Status Kladde Kommuneplan id 1486324 Tillæg nummer 30 2013 Plannavn Gælder for hele kommunen? Formål Boliger, Flintebakken, Horsens

Læs mere

FORSLAG. Gilleleje. Boligområde Bavne Ager Tillæg nr. 14 til Kommuneplan /9

FORSLAG. Gilleleje. Boligområde Bavne Ager Tillæg nr. 14 til Kommuneplan /9 FORSLAG Gilleleje Boligområde Bavne Ager Tillæg nr. 14 til Kommuneplan 2013-25 1/9 Generel orientering Dette planforslag er udarbejdet af Gribskov Kommune. Planforslaget er godkendt til offentlig fremlæggelse

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 001

Kommuneplantillæg nr. 001 Kommuneplantillæg nr. 001 Tillæg til Kommuneplan 2013 2025 for Frederikssund Kommune For rammeområde LL 6.1 Endeligt vedtaget af Frederikssund Byråd den 26. februar 2014 Rammeområde LL6.1, Ved Gammel Kulhusvej

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 4-11 for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 9. september 2004. INDHOLD Redegørelse 3 Indledning 3 Lokalplanområdet

Læs mere

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022 LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022 110 a 110 d 112 Restaurant-, hotel- og udstillingsformål oktober 2010 Lokalplanforslag 045 og forslag til regionkommuneplantillæg

Læs mere

Hulvej Skole, Hulvej 19, Horsens Hulvej Skole, Hulvej 19, Horsens

Hulvej Skole, Hulvej 19, Horsens Hulvej Skole, Hulvej 19, Horsens 31 2013 Hulvej Skole, Hulvej 19, Horsens Hulvej Skole, Hulvej 19, Horsens Status Kladde Kommuneplan id 1486324 Tillæg nummer 31 2013 Plannavn Gælder for hele kommunen? Formål Hulvej Skole, Hulvej 19, Horsens

Læs mere

Lokalplan nr D. Område til offentlige formål i Gørløse

Lokalplan nr D. Område til offentlige formål i Gørløse Lokalplan nr. 3.50.D Område til offentlige formål i Gørløse 24.09.2003 Skævinge Kommune LOKALPLAN NR. 03.50.D Område til offentlige formål i Gørløse Juni 2003 HVORFOR LOKALPLAN? l en kommune skal der normalt

Læs mere

Tillæg 1 til lokalplan nr. 315

Tillæg 1 til lokalplan nr. 315 Tillæg 1 til lokalplan nr. 315 For et boligområde ved Hovedgaden 2 i Løgstrup Forslag Ovenfor ses luftfoto med markering af eksisterende lokalplan samt skravering af tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 315.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Kommuneplantillæg nr. 022

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Kommuneplantillæg nr. 022 LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Kommuneplantillæg nr. 022 110 a 110 d 112 Restaurant-, hotel- og udstillingsformål Høringsfrist 9. august 2010 j.nr.01.02.05p21-0183 HVAD ER EN LOKALPLAN

Læs mere

Indhold TILLÆG 010 TIL KOMMUNEPLAN 2017 Etagebyggeri ved Jernbanegade FORSLAG 6. februar marts 2019

Indhold TILLÆG 010 TIL KOMMUNEPLAN 2017 Etagebyggeri ved Jernbanegade FORSLAG 6. februar marts 2019 Indhold TILLÆG 010 TIL KOMMUNEPLAN 2017 Etagebyggeri ved Jernbanegade FORSLAG 6. februar 2019-6. marts 2019 Indhold Redegørelse............................ 3. BAGGRUND FOR KOMMUNEPLANTILLÆGGET. 3 FORMÅLET

Læs mere

Vedtaget den offentligt bekendtgjort den

Vedtaget den offentligt bekendtgjort den Blandet bolig og erhverv ved Roholte Vedtaget den 11.04.2018 offentligt bekendtgjort den 24.04.2018 Lov om planlægning Lov om planlægning (LBK nr. 50 af 19. januar 2018 som ændret ved L 2018-01-30 nr.

Læs mere

Tillæg nr. 2 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 2 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 2 til Rammeområde 12.B12 Boligområde ved Kærmindevej Fremlægges fra xx. måned 20xx til xx. måned 20xx (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen.

Læs mere

Tillæg nr. 36 til Kommuneplan for et område til boligformål ved Vestre Ringvej i Lysbro

Tillæg nr. 36 til Kommuneplan for et område til boligformål ved Vestre Ringvej i Lysbro Kommuneplantillæg Tillæg nr. 36 til Kommuneplan 2017-2028 for et område til boligformål ved Vestre Ringvej i Lysbro Silkeborg Kommune FORSLAG Tillæg nr. 36 er fremlagt i offentlig høring fra den 7.01.2019

Læs mere

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 001

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 001 Forslag til Kommuneplantillæg nr. 001 Tillæg til Kommuneplan 2013 2025 for Frederikssund Kommune For rammeområde LL 6.1 Offentligt fremlagt i perioden den 2. december 2013 til og med den 27. januar 2014.

Læs mere

Forslag i høring: xx.xx - xx.xx 20xx. Ølstykke Stationsby Ølstykke Bymidte Lokalplantillæg til lokalplan 09

Forslag i høring: xx.xx - xx.xx 20xx. Ølstykke Stationsby Ølstykke Bymidte Lokalplantillæg til lokalplan 09 09 T I L L Æ G T I L L O K A L P L A N Forslag i høring: xx.xx - xx.xx 20xx Ølstykke Stationsby Ølstykke Bymidte Lokalplantillæg til lokalplan 09 Hvad er et lokalplantillæg? Et lokalplantillæg er en juridisk

Læs mere

034 Ved Fabriksvangen og Raasigvangen

034 Ved Fabriksvangen og Raasigvangen 034 Ved Fabriksvangen og Raasigvangen Kladde PlanID 3241146 Tillæg nr. 034 VVM Formål Ved Fabriksvangen og Raasigvangen Kommuneplantillæg uden VVM Kommuneplantillægget er udarbejdet i sammenhæng med lokalplan

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 7 TIL KOMMUNEPLAN 2017-29 FOR NÆSTVED KOMMUNE PEU 11.06.2019 ØK 17.06.2019 BY 25.06.2019 www.naestved.dk/kommuneplan WWW.NAESTVED.DK/KOMMUNEPLAN BYER FRITID OG TURISME MILJØBESKYTTELSE

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

Forslag til Kommuneplantillæg nr Overførelse af ejendom fra sommerhusområde

Forslag til Kommuneplantillæg nr Overførelse af ejendom fra sommerhusområde Forslag til Kommuneplantillæg nr. 019. Overførelse af ejendom fra sommerhusområde S 6.1 til fritidsområde LF 6.4 Tillæg til Kommuneplan 2013-2025 for Frederikssund Kommune For rammeområderne S 6.1 og LF

Læs mere

FORSLAG. Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr Område til boligformål ved Stolpegården i Strøby Egede

FORSLAG. Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr Område til boligformål ved Stolpegården i Strøby Egede FORSLAG Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr. 161 Område til boligformål ved Stolpegården i Strøby Egede Hvad er en lokalplan? En lokalplan kan siges at være en lokal lov. En lokalplan fastsætter, hvordan der

Læs mere

Orienteringsbrev. Orientering om endelig ophævelse af lokalplan 4 for område i Outrup

Orienteringsbrev. Orientering om endelig ophævelse af lokalplan 4 for område i Outrup Orienteringsbrev Plan og Byudvikling Bytoften 2, 6800 Varde 79946922 Orientering om endelig ophævelse af lokalplan 4 for område i Outrup Den 24. november 2016 vedtog Varde Kommune administrativt at ophæve

Læs mere

Tillæg nr. 25 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 25 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 25 til Rammeområde 99.T46 Teknisk anlæg recirkuleret fiskeopdræt ved Timlundvej, Sandet Fremlægges fra xx. måned 20xx til xx. måned 20xx (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget Et

Læs mere

Kommuneplantillæg nr til Tønder Kommuneplan

Kommuneplantillæg nr til Tønder Kommuneplan Kommuneplantillæg nr. 60-420 til Tønder Kommuneplan 2009-2021 Bymidten Agerskov TØNDER KOMMUNE Teknik og Miljø December 2017 2 Indhold VEJLEDNING HVAD ER ET KOMMUNEPLANTILLÆG?... 4 INDSIGELSER, BEMÆRKNINGER

Læs mere

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Kommuneplantillæg nr. 022

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Kommuneplantillæg nr. 022 LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Kommuneplantillæg nr. 022 496c 7 119b Restaurant-, hotel- og udstillingsformål Indsigelsesfrist 5. juli 2010 April 2010...... j.nr.01.02.05p21-0183

Læs mere

Lokalplan nr C. Bolig- og centerområde i Skævinge

Lokalplan nr C. Bolig- og centerområde i Skævinge Lokalplan nr. 01.53.C Bolig- og centerområde i Skævinge 25.08.2004 LOKALPLAN NR. 01.53.C Område til bolig- og centerformål i Skævinge Arkitektfirma Jørgen Groth & Max Brüel A/S i samarbejde med Teknisk

Læs mere

Varde Byråd har den 5. maj 2015 vedtaget kommuneplantillæg 13 og lokalplan L01 endeligt.

Varde Byråd har den 5. maj 2015 vedtaget kommuneplantillæg 13 og lokalplan L01 endeligt. Plan og Byudvikling Toften 2 6818 Årre Tlf. 79946800 www.vardekommune.dk vardekommune@varde.dk 27. maj 2015 Orientering om endelig vedtagelse af Kommuneplantillæg 13 og lokalplan 06.10.L01 område ved Helle

Læs mere

Lokalplan nr Nye tagboliger ved Kanalgaden og Kanaltorvet. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune

Lokalplan nr Nye tagboliger ved Kanalgaden og Kanaltorvet. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 7.10.1 Nye tagboliger ved Kanalgaden og Kanaltorvet Hvad er en

Læs mere

Ejendomskontor i Lundebjerg-bebyggelsen

Ejendomskontor i Lundebjerg-bebyggelsen Lokalplan 038-1 Ejendomskontor i Lundebjerg-bebyggelsen Skovlunde Lokalplanen er kladde Indholdsfortegnelse Redegørelse 1 Om lokalplanlægning 2 Lokalplanområdet 4 Lokalplanens baggrund og formål 5 Lokalplanområdets

Læs mere

VEDTAGET. Tillæg 39. Silkeborg Kommuneplan

VEDTAGET. Tillæg 39. Silkeborg Kommuneplan VEDTAGET Tillæg 39 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Vedtaget af Plan-, Miljø- og Klimaudvalget 13. juni 2016 Offentliggjort 15. juni 2016 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Tillæg 39 til Silkeborg Kommuneplan

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund s. 2 Lokalplanændring s. 2 Lokalplanens formål s. 3 Lokalplanens indhold s. 3 Lokalplanens forhold til s. 4 anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup. Februar Natur og Udvikling

Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup. Februar Natur og Udvikling Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup Februar 2018 Natur og Udvikling Hvorfor laver vi en lokalplan? I en række tilfælde kræver loven, at vi skal lave en lokalplan. Det er

Læs mere

Lokalplan for landkolonien Jomsborg

Lokalplan for landkolonien Jomsborg Lokalplan for landkolonien Jomsborg Lokalplan nr. 083 Forslag vedtaget 2. september 2015 Indhold REDEGØRELSE 3 Indledning 3 Områdets beliggenhed 3 Baggrund og formål 4 med lokalplanen 4 Historie eksister-ende

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 53 FOR ET OMRÅDE TIL OMBYGNING OG UDVIDELSE AF PLEJEHJEMMET ELIM

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 53 FOR ET OMRÅDE TIL OMBYGNING OG UDVIDELSE AF PLEJEHJEMMET ELIM VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 53 FOR ET OMRÅDE TIL OMBYGNING OG UDVIDELSE AF PLEJEHJEMMET ELIM Lokalplan 53 For et område til ombygning og udvidelse af plejehjemmet Elim Udarbejdet af Vamdrup kommune og Arkitekt

Læs mere

Tillæg nr. 1 til lokalplan nr. E.317/C.306-1

Tillæg nr. 1 til lokalplan nr. E.317/C.306-1 Tillæg nr. 1 til lokalplan nr. E.317/C.306-1 For et område udlagt til Erhvervsareal for mejerivirksomhed, og centerformål beliggende ved Mammen Byvej / Mejerivej, Mammen. Forslag Læsevejledning Beskrivelsen

Læs mere

Lokalplan Nr. 80. For et blandet boligområde i Næsbjerg. Helle Kommune

Lokalplan Nr. 80. For et blandet boligområde i Næsbjerg. Helle Kommune Lokalplan Nr. 80 For et blandet boligområde i Næsbjerg Helle Kommune Toften 2 6818 Årre telf. 76774600 Juli 2002 0 Indholdsfortegnelse side Forord... 2 BESTEMMELSER... 3 Lokalplanens formål... 3 Afgrænsning...

Læs mere

Tillæg nr. 4. til Kommuneplan 2015 for Aabenraa Kommune

Tillæg nr. 4. til Kommuneplan 2015 for Aabenraa Kommune til Kommuneplan 2015 for Aabenraa Kommune AABENRAA KOMMUNE til Kommuneplan 2015 for Aabenraa Kommune til Kommuneplanen 2015 for Aabenraa Kommune er udarbejdet fordi, at Lokalplan nr. 105 ikke er i overensstemmelse

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup August 2017

Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup August 2017 Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup August 2017 Natur og Udvikling Hvorfor laver vi en lokalplan? I en række tilfælde kræver loven, at vi skal lave en lokalplan. Det er

Læs mere

Orienteringsbrev. Orientering om endelig vedtagelse af Kommuneplantillæg 03 og lokalplan L06 Bofællesskab ved Rosenvænget i Ølgod.

Orienteringsbrev. Orientering om endelig vedtagelse af Kommuneplantillæg 03 og lokalplan L06 Bofællesskab ved Rosenvænget i Ølgod. Orienteringsbrev Plan og Vækst Bytoften 2, 6800 Varde 79946557 Orientering om endelig vedtagelse af Kommuneplantillæg 03 og lokalplan 24.01.L06 Bofællesskab ved Rosenvænget i Ølgod. Udvalget for Plan og

Læs mere

Tillæg nr. 21. til Kommuneplan 2015 for Aabenraa Kommune

Tillæg nr. 21. til Kommuneplan 2015 for Aabenraa Kommune Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 2015 for Aabenraa Kommune Offentliggjort 28. november 2018 KOMMUNEPLAN 2015 AABENRAA KOMMUNE Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 2015 for Aabenraa Kommune Lokalplan nr. 33-1 er

Læs mere

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Ærø Kommune Lokalplan 9-23 Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Hvad er en lokalplan En lokalplan er en detaljeret plan for et område i en kommune. Den fastlægger en række retningslinier for,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. side

Indholdsfortegnelse. side 0 Indholdsfortegnelse side Forord... 2 BESTEMMELSER... 3 Lokalplanens formål... 3 Afgrænsning... 3 Område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykning... 4 Vej og stiforhold... 4 Bebyggelsens

Læs mere

001 Lokalcenter i nordøstlige del af Hovedgaden i Skibby

001 Lokalcenter i nordøstlige del af Hovedgaden i Skibby 001 Lokalcenter i nordøstlige del af Hovedgaden i Skibby PlanID 3827459 Tillæg nr. 001 Plannavn Lokalcenter i nordøstlige del af Hovedgaden i Skibby VVM Kommuneplantillæg uden VVM Dato for offentliggørelse

Læs mere

Offentlig høring. Fra den xx.xx.2018 til den xx.xx Udkast til tillæg nr. 1 til lokalplan nr Boligområde Mølhøjvangen, Haverslev

Offentlig høring. Fra den xx.xx.2018 til den xx.xx Udkast til tillæg nr. 1 til lokalplan nr Boligområde Mølhøjvangen, Haverslev Offentlig høring Fra den xx.xx.2018 til den xx.xx.2018 Udkast til tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 2.12 Boligområde Mølhøjvangen, Haverslev Indholdsfortegnelse Hvad er en lokalplan? 1 Redegørelse 2 Lokalplanens

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg nr. 9. Ramme 3.1.T.4 til tekniske anlæg øst for Tommerup Stations By

Forslag til. Kommuneplantillæg nr. 9. Ramme 3.1.T.4 til tekniske anlæg øst for Tommerup Stations By Forslag til Kommuneplantillæg nr. 9 Ramme 3.1.T.4 til tekniske anlæg øst for Tommerup Stations By august 2019 Offentlig høring Forslag til kommuneplantillæg nr. 9 er i høring til den 24. oktober 2019.

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 20. til Kommuneplan Lille Dalby Bakker - et boligområde sydøst for Hedensted. Forslag

Kommuneplantillæg nr. 20. til Kommuneplan Lille Dalby Bakker - et boligområde sydøst for Hedensted. Forslag Kommuneplantillæg nr. 20 til Kommuneplan 2013-2025 Lille Dalby Bakker - et boligområde sydøst for Hedensted Forslag Kommuneplantillæg nr. 20 Baggrund Forslaget til kommuneplantillæg nr. 20 til Hedensted

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Søren Vedel Vernersmindevej 4 4330 Hvalsø Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Birgitte Uhrbrand Tlf. direkte: 4646 4914 E-mail:

Læs mere

Tillæg nr. 4 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 4 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 4 til Rammeområde 95.B9 samt 95.B1 Boligområde mellem Torvegade og Vestergade i Sdr. Felding Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen. Kommuneplanen er

Læs mere

Lokalplan nr. E.317/C inkl. tillæg nr. 1. Erhvervsareal for mejerivirksomhed og centerformål beliggende ved Mammen Byvej, Mammen

Lokalplan nr. E.317/C inkl. tillæg nr. 1. Erhvervsareal for mejerivirksomhed og centerformål beliggende ved Mammen Byvej, Mammen Lokalplan nr. E.317/C.306-1 inkl. tillæg nr. 1 Erhvervsareal for mejerivirksomhed og centerformål beliggende ved Mammen Byvej, Mammen Tillæg nr. 1 til lokalplan

Læs mere

Lokalplanen indeholder, som vist på kortbilaget, mulighed for opførelse af yderligere 5 pavillionbygninger, hvis dette bliver nødvendigt.

Lokalplanen indeholder, som vist på kortbilaget, mulighed for opførelse af yderligere 5 pavillionbygninger, hvis dette bliver nødvendigt. Formålet med denne lokalplan er, at sikre det planmæssige grundlag for en udvidelse af Dansk Rød Kors asylcenter på Sanholmlejren, til brug for rigspolitiets sagsbehandling i forbindelse med modtagelse

Læs mere

034 Ved Fabriksvangen og Raasigvangen

034 Ved Fabriksvangen og Raasigvangen 034 Ved Fabriksvangen og Raasigvangen Forslag PlanID 3241146 Tillæg nr. 034 VVM Dato for offentliggørelse af forslag Ved Fabriksvangen og Raasigvangen Kommuneplantillæg uden VVM 23. november 2016 Høring

Læs mere

Landzonetilladelse. Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev

Landzonetilladelse. Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

Forslag til kommuneplantillæg nr. 015 Dato: 14-01-2015 Sagsbehandler: Mkchr J.nr.: 01.02.15-P16-15

Forslag til kommuneplantillæg nr. 015 Dato: 14-01-2015 Sagsbehandler: Mkchr J.nr.: 01.02.15-P16-15 NOTAT Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer Forslag til kommuneplantillæg nr. 015 Dato: 14-01-2015 Sagsbehandler: Mkchr J.nr.: 01.02.15-P16-15 LÆSEVEJLEDNING Lov om

Læs mere

Tillæg nr. 18 til Kommuneplan for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad

Tillæg nr. 18 til Kommuneplan for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad Tillæg nr. 18 til Kommuneplan 2017-2028 for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad Silkeborg Kommune FORSLAG Tillæg nr. 18 til Kommuneplan 2017-2028 er i offentlig høring i perioden fra 3. juni 2019 til

Læs mere

Tillæg nr. 14 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 14 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 14 til Rammeområde 61.B3 Boligområde ved Indertoften i Lind Fremlægges fra den 18. maj til den 3. august 2017 (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del

Læs mere

Landzonetilladelse / P

Landzonetilladelse / P Udvikling, Miljø og Teknik Byg 0 Telefon +45 8915 1515 planteam@randers.dk www.randers.dk 29-11-2018 / 01.03.03-P19-141-18 Landzonetilladelse Du har fået landzonetilladelse til at opføre daginstitution

Læs mere

Der er ikke foretaget naboorientering i sagen, da det ansøgte er vurderet at være af underordnet betydning for naboerne.

Der er ikke foretaget naboorientering i sagen, da det ansøgte er vurderet at være af underordnet betydning for naboerne. Morten Vildrich Andersen Højbakken 2 8870 Langå Miljø og Teknik Byg og Brand Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 planteam@randers.dk www.randers.dk 21-02-2018 / 01.03.03-P19-202-17 Landzonetilladelse

Læs mere

Kingosvej DDO, COWI. Lokalplan 1.01.12. Fælleshus, forsamlingslokale samt butik i Kingosparken. Taastrup

Kingosvej DDO, COWI. Lokalplan 1.01.12. Fælleshus, forsamlingslokale samt butik i Kingosparken. Taastrup Roskildevej DDO, COWI Kingosvej Taastrup Hovedgade Lokalplan 1.01.12 Fælleshus, forsamlingslokale samt butik i Kingosparken. Taastrup 2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 1.01.12 Indhold: Redegørelse 3 Indledning...3

Læs mere

til Kommuneplan , for et område til boligformål ved Ånumvej, Skjern

til Kommuneplan , for et område til boligformål ved Ånumvej, Skjern Forslag til til, for et område til boligformål ved Ånumvej, Skjern Geodatastyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune Maj 2018 Forord Kommuneplantillægget fastlægger muligheden for

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 15

Kommuneplantillæg nr. 15 Kommuneplantillæg nr. 15 til Kommuneplan 2013-2025 Castberggård Kommuneplantillæg nr. 15 Baggrund I forbindelse med Lokalplan 1098, udarbejdes kommuneplantillæg nr. 15, for at sikre den fremtidige disponering

Læs mere

LOKALPLAN SEJLFLOD KOMMUNE. Anmelder : Se j l f l od Kommune Stati onsvej 5, 9280 Storvorde Tlf

LOKALPLAN SEJLFLOD KOMMUNE. Anmelder : Se j l f l od Kommune Stati onsvej 5, 9280 Storvorde Tlf Anmelder : Se j l f l od Kommune Stati onsvej 5, 9280 Storvorde Tlf. 96779900 SEJLFLOD KOMMUNE LOKALPLAN 50.33.04 t?ttitm(*ii logrio^ o" nnoo nn?o 10.12,2004- TÅ - FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE VEST FOR STORVORDE

Læs mere

LOKALPLAN NR. 093 Tillæg til lokalplan 59. Ny færgefaciliteter på Rønne Havn

LOKALPLAN NR. 093 Tillæg til lokalplan 59. Ny færgefaciliteter på Rønne Havn LOKALPLAN NR. 093 Tillæg til lokalplan 59. Ny færgefaciliteter på Rønne Havn Offentlig høring 15. maj til 9. juli 2017 HVAD ER EN LOKALPLAN? HVORNÅR SKAL DER LAVES LOKALPLAN Kommunalbestyrelsen har pligt

Læs mere