Lokalplan 077 for Femhøj

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lokalplan 077 for Femhøj"

Transkript

1 Lokalplan 077 for Femhøj Lokalplan nr. 077

2 Indhold REDEGØRELSE 3 Indledning 3 Områdets beliggenhed 3 Baggrund og formål med lokalplanen 3 Historie - eksisterende forhold 4 Lokalplanens indhold 5 Forhold til anden planlægning 5 Forhold til byens andre funktioner, herunder støj 8 Tilladelser mv. fra andre myndigheder 9 Lov om miljøvurdering af planer og programmer 10 BESTEMMELSER 12 Indledning Lokalplanens formål Områdets afgrænsning Områdeinddeling og zonestatus Områdets anvendelse Udstykning Parkering Bebyggelsens omfang og placering Bebyggelsens udseende Ubebyggede arealer Lednings- og forsyningsanlæg Forudsætninger for ibrugtagen af ny bebyggelse Lokalplanens retsvirkninger 16 Vedtagelsespåtegning 16 Kortbilag 1 17 Kortbilag 2 18 Bilag 3 19

3 Side 3 Redegørelse Indledning En lokalplan er en detaljeret fysisk plan for et geografisk område. Lokalplanen er bygget op af en redegørelse og nogle bestemmelser. I redegørelsen beskrives planens intentioner og baggrund samt dens forhold til anden planlægning. I lokalplanens bestemmelser fastlægges planområdets afgrænsning, konkrete bestemmelser for udnyttelse, byggeri, infrastruktur, m.v. samt planens retsvirkninger. En lokalplan skal efter reglerne i planloven annonceres og fremlægges som forslag i mindst 8 uger. I denne periode har alle mulighed for at fremkomme med indsigelser og ændringsforslag til planen. Hvis planen ikke ændres væsentlig kan den herefter vedtages endeligt af Byrådet. Områdets beliggenhed Lokalplanens område er beliggende i landzone tæt ved landsbyerne Landerslev og Gerlev. Området støder desuden op til en klynge huse. Lokalplanen omfatter matrikel 8g, Gerlev by, Gerlev og afgrænses mod syd og vest af Femhøjvej, mod øst af Hasselhøjvej og mod nord af et beplantningsbæltet ved markerne. På kortet herunder fremgår lokalplanens beliggenhed. Gerlev Landerslev Områdets beliggenhed i Frederikssund Kommune Lokalplanens område er illustreret med rød streg Adgang til lokalplanens område sker ad Hasselhøjvej og ad Femhøjvej (den der ligger syd for ejendommen), som vist på kortet ovenfor. Baggrund og formål med lokalplanen Lokalplanen udarbejdes da de nye ejere af Femhøj (Hasselhøjvej 1, Jægerspris) ønsker, at anvende den til kursuscenter med værelsesudlejning, blandt andet i forbindelse med aktiviteter på Gerlev Kro. Lokalplanen giver mulighed for, at ejendommene på grunden kan indeholde 44 udlejningsværelser med bad og herudover fælles opholdsrum og køkken.

4 Side 4 Kommunen har vurderet at det lokalplanen giver tilladelse til er i overensstemmelse med, hvad kommunen kan planlægge for i det åbne land jf. planlovens landzonebestemmelser. Der er tale om en eksisterende ældre skolebygning og mindre bebyggelse, der ikke længere er tidssvarende til skole- eller institutionsfunktioner. Grundet ejendommens udtryk, kapacitet og beliggenhed er den derimod egnet til kro, kursuscenter mm. Lokalplanen giver mulighed for mindre byggeri og udlægger bl.a. to byggefelter på henholdsvis 180m 2 hver, der på sigt også kan anvendes til værelsesudlejning. Denne byggeret betragtes ikke som spredt bebyggelse, da den vil være placeret i relation til eksisterende bebyggelse inden for lokalplanområdet og øvrige bygninger uden for lokalplanområdet. Historie - eksisterende forhold Lokalplanområdet omfatter en tidligere kommunal ejendom også kaldet Femhøj. Kommunen solgte Femhøj i december 2014 til en investor og ejerne af Gerlev Kro. Ejendommens hovedbygning og de to bagvedliggende bygninger er opført i 1907 og blev anvendt som landsbyskole (Femhøj skole). Femhøj skole blev nedlagt i 1954, og erstattet af en sogneskole. Ejendommens hovedbygning kan ses fra Hasselhøjvej (se nedenstående billede). Ejendommen set fra Hasselhøjvej I 1960 blev en ny bygning opført på grunds nordvestlige hjørne. I 1975 blev hovedbygningen tilbygget mod nord og i 1993 blev endnu en bygning opført på grunds sydvestlige hjørne. Bygningerne er gennem årene løbende blevet renoveret. Bygningerne har siden 1954 blandt andet huset en børneinstitution og senest spejdergruppen KFUM Jægerspris samt Jægerspris og Skibby Linedancers.

5 Side 5 Ejendommen set fra Femhøjvej Ejendommen fremstår med en gul pudset facade, rødt tag og med karaktertræk fra bygningens oprindelige funktion som landsbyskole. Lokalplanområdet ligger i forbindelse med en klynge huse og inden for selve lokalplanområdet er flere eksisterende bygninger. Lokalplanens indhold Lokalplanen skal, med Kommuneplantillæg 014, danne baggrund for anvendelse af ejendommen til kro og kursuscenter med dertilhørende aktiviteter herunder værelses- og lokaleudlejning, cafe og restaurant. Lokalplanen skal sikre, at det beskyttede jorddige i skellet mod nord bevares og at afskærmende beplantning mod vest og det åbne land fremstår tæt. Lokalplanen skal desuden sikre, at aktiviteterne ikke er til gene for de omkringboende samt at de nødvendige parkerings og til- og frakørselsforhold er til stede. Lokalplanen giver mulighed for udvidelse af ejendommen, hvilket fremgår af kortbilag 2, og stiller krav til stil og materialer på eksisterende og ny bebyggelse. Forhold til anden planlægning Landsplanlægning Lokalplanens område ligger uden for det område, der er omfattet af de byfingre, der er angivet i landsplandirektivet Fingerplan 2013 og er beliggende i det der i planen kaldes det øvrige hovedstadsområde (landområder). Denne lokalplan er i overensstemmelse med de ovenstående rammer i landsplansdirektivet for hovedstadsområdets udvikling. Kommuneplan I forbindelse med vedtagelse af Lokalplan 077 vedtages ligeledes kommuneplantillæg 014 og et nyt rammeområde LE 6.3 ved Femhøj.

6 Side 6 Kommuneplanens rammer for lokalplanlægningen for rammeområde LE 6.3. Rammeområdet tillader anvendelse til kro og kursuscenter med dertilhørende aktiviteter herunder værelses- og lokaleudlejning, cafe og restaurant. Bebyggelse må maksimalt være 8,5 meter højt. På kortet herunder ses rammeområdet (markeret med rød) LE 6.3 og omfatter samme område som lokalplanen. Rammeområde LE 6.3 ved Femhøj Denne lokalplan er i overensstemmelse med disse rammer for lokalplanlægningen. Eksisterende lokalplaner Der er ingen eksisterende lokalplan for området. Det åbne lands planlægning Lokalplanens område er ikke omfattet af geologisk interesseområde, kulturhistorisk interesseområde, af biologisk spredningskorridor, økologiske forbindelser eller skovrejsningsområder. Inden for lokalplanområdet er et beskyttet jorddige i skæl mod nord som skal bevares, hvilket fremgår af kortbilag 2. Området er ikke omfattet af grønne kiler, arealreservationer til infrastrukturanlæg eller indsatsområde for naturforvaltning. Landskabsstrategi, Kommuneplan Lokalplanområdet er beliggende i Horns Herred Bundmoræneflade.

7 Side 7 Størstedelen af området skal vedligeholdes, idet det er karakteristisk og i middel tilstand. Målsætningen om vedligehold betyder, at området skal vedligeholdes og at ændringer kan ske, når der tages hensyn til indpasning i den eksisterende karakter. I Landskabsstrategien anbefales, at nye bygninger søges placeret i tilknytning til den eksisterende bebyggelsesstruktur. Det anbefales at bygninger og anlæg uden tilknytning til den eksisterende bebyggelse søges placeret lavt i landskabet, med fokus på en placering, hvor det vil virke mindst dominerende i landskabet, og evt. afskærmet ved beplantning. Lokalplanen giver mulighed for, at der kan opføres ny bebyggelse på ejendommen. Kommunen har vurderet at det er acceptabelt, da byggefelterne er placeret i forbindelse med den eksisterende bebyggelse. Den nye bebyggelse vil være afskærmet af den eksisterende bebyggelse og af beplantning som skal fremstå tæt - se kortbilag 2. Natura 2000 Størstedelen af lokalplanområdet ligger inden for opland til meget sårbare Natura 2000 områder og den resterende del af området ligger inden for opland til sårbare Natura 2000 områder. Det er kommunens samlede vurdering, at det ansøgte ikke i sig selv, eller i forbindelse med andre planer og projekter, kan påvirke Natura 2000-områder væsentligt eller medføre beskadigelse/ødelæggelse af plantearter eller yngle- eller rasteområder for de dyrearter, der fremgår af habitatdirektivets bilag IV. Vandplaner Lokalplanens område ligger uden for indvindingsområde for vand, men inden for et område med særlige drikkevandsinteresser (OSD). Kommunen vurderer at ændringen i anvendelse fra jordbrugsformål til kro og kursuscenter, ikke udgør en øget risiko for grundvandet. På baggrund af Vandplanernes retningslinjer 40 og 41, kan kommunen stille krav om, at parkeringsarealer skal befæstes og have olieudskiller, for at sikre grundvandsinteresserne. Note: Kystnærhedszonen omfatter landzonearealer og sommerhusområder i et ca. 3 km bredt bælte langs kysterne. Her er det hensigten, at begrænse bebyggelse og anlæg og ved nødvendig bebyggelse og anlæg at lokalisere dem, således at de påvirker kystlandskabet mindst muligt. Kystnærhedszonen Lokalplanområdet ligger ca. 2,4 km fra kysterne Isefjord og Roskilde Fjord og placerer sig derfor inden for kystnærhedszonen. For områder beliggende i kystnærhedszonen gælder, at der kun må inddrages nye arealer i byzone og planlægges for arealer i landzone, såfremt der er en særlig planmæssig eller funktionel begrundelse for en kystnær placering. På baggrund af en særlig funktionel begrundelse, har kommunen vurderet, at ejendommen kan anvendes til kro og kursuscenter mm.. Vurderingen er begrundet med, at der er tale om en eksisterende ejendom og at der ikke inddrages nyt areal i landzone.

8 Side 8 Lokalplanområdet kan ikke ses fra kysten da området placere sig mellem landsbyerne Landerslev og Gerlev og desuden afskærmes af skov og anden bebyggelse. Lokalplanområdets placering betyder, at området ikke indgår i et samspil med kystlandskabet og har en underordnet betydning. På luftfotoet herunder ses lokalplanens beliggenhed i forhold til kysten. Lokalplanens beliggenhed er markeret med rød prik Forhold til byens andre funktioner, herunder støj Spildevand og tagvand Lokalplanområdet er tilsluttet Frederikssund forsyningsledning og området er spildevandskloakeret. Spildevand skal udledes til kloak, tag- og overfladevand skal håndteres på egen grund. Varmeforsyning Ejendommen er i dag opvarmet med fjernvarme. Trafik Området har tidligere været anvendt som skole og institution og derfor har der været hyppig trafikal aktivitet. Kommunen har vurderet, at de trafikale forhold ikke vil blive ændret væsentligt med de muligheder lokalplanen giver, sammenholdt med den forhenværende anvendelse. Blændingsgener I lokalplanen stilles der krav om, at solenergianlæg ikke må give blændingsgener for de omkringboende. Servitutter Der er registreret tre servitutter inden for området. Disse fortrænges ikke af Lokalplanen. Servitutterne er følgende: (Dok om byggelinjer mv.) (Vandledningsforretning)

9 Side (Dok om forsynings-/afløbsledninger mv.) I forbindelse med udarbejdelse af lokalplanen tinglyses en servitut, der indeholder en oversigtstrekant. Oversigtstrekanten skal sikre gode oversigtsforhold ved til og frakørsel via Femhøjvej. Rydning af arealet skal ske inden byggetilladelse gives af hensyn til trafiksikkerheden. Tilladelser mv. fra andre myndigheder - Lokalplanens forhold til anden lovgivning (bl.a. landbrugsloven, byggeloven, vvm-reglerne, naturbeskyttelsesloven, miljølovgivningen, skovloven m.fl.) og de tilladelser mv. fra andre myndigheder (end kommunalbestyrelsen) lokalplanens vedtagelse forudsætter: Byggetilladelse Opførelse af ny bebyggelse kræver byggetilladelse i henhold til gældende bygningsreglement. Jordvarmeanlæg Inden etablering af jordvarmeanlæg skal kommunen søges om tilladelse her om. Træfældning Fældning af hule træer og træer med spættehuller må kun ske i september og oktober af hensyn til dyrearter beskyttet af habitatdirektivets bilag IV. Parkering Ved etablering af nyt parkeringsareal skal der søges om tilladelse. Plan, Vej og Miljø, Frederikssund Kommune, er myndighed på området og vil vurdere, om arealet skal befæstes og om der skal etableres olieudskiller. Miljøtilladelser I forbindelse med etablering af køkken til erhverv kan kommunen bl.a. stille krav om, at der skal etableres afkast på taget. Ved afledning af spildevand fra køkken, kan kommunen bl.a. stille krav om etablering af fedtudskiller. Affaldshåndtering Anvendelse med erhvervsmæssigt henblik, indebærer at affaldshåndteringen omfattes af kommunens, til enhver tid gældende, regulativ for erhvervsaffald. Jordforurening Matriklen omfattet af lokalplanen er ikke kortlagt som forurenet i henhold til jordforureningsloven. I tilfælde af, at der konstateres jordforurening under byggeprocessen, skal arbejdet standses og kommunen skal kontaktes. Kommunen orienterer Region Hovedstaden, som er myndighed på området, og som vil vurdere, om matriklen skal kortlægges som forurenet, eller der skal foretages andre tiltag, før end arbejdet kan fortsætte. Region Hovedstaden orienterer Frederikssund Kommune om sin afgørelse. Arbejdet må først fortsætte, når kommunen har meddelt, at det må genoptages. Jordflytning Ren jord kan flyttes uden forudgående anmeldelse af jordflytning til kommunen fra den ejendom, der er omfattet af lokalplanen, da matriklen hverken er områdeklassificeret eller kortlagt som

10 Side 10 forurenet. I tilfælde af, at der konstateres jordforurening under byggeprocessen, skal arbejdet standses og kommunen skal kontaktes som beskrevet ovenfor. Forurenet jord og jord fra offentlige vejmatrikler må ikke flyttes uden forudgående anmeldelse af jordflytning til kommunen. Fortidsminder Findes der under jordarbejde grave, gravpladser, bopladser, ruiner eller andre jordfaste fortidsminder, skal arbejdet, i medfør af museumslovens 27, standses i det omfang det berører fortidsmindet. Fundet skal straks anmeldes til Roskilde Museum. Natura 2000 og Habitatdirektiv Planen ligger 2,3 km fra Natura 2000 området Roskilde Fjord og 4,3 km fra Natura 2000 området Kyndby Kyst. Kommunen har vurderet, at det planen giver tilladelse til, ikke vil påvirke Natura 2000 områderne. Der er ikke kendskab til dyreliv omfattet af Habitatdirektivets Bilag IV inden for lokalplanområdet, men der er observeret Bilag IV arterne spidssnudet frø og stor vandsalamander i et område med sø og mose ca. 200 meter vest for lokalplanområdet. Det vurderes at arternes rasteområde fortrinsvis er i nærheden af søen, men det er sandsynligt at nogle individer vandrer til lokalplanområdet. Det vurderes at den ændrede anvendelse af Femhøj samt evt. fremtidig opførelse af flere mindre bygninger ikke vil have en væsentlig påvirkning på Bilag IV arternes mulighed for at raste i lokalplanområdet. Særligt stor vandsalamander raster ofte nær bygninger og arten er almindeligt forekommende på Hornsherred. Af hensyn til evt. flagermus i området er det noteret i planen at der er lovgivet om, at der kun må foretages fældning af hule træer og træer med spættehuller i september og oktober måned. Det er kommunens samlede vurdering, at ændringerne i anvendelsen af Femhøj ikke i sig selv, eller i forbindelse med andre planer og projekter, kan påvirke Natura 2000-områder væsentligt eller medføre beskadigelse/ødelæggelse af plantearter eller yngleeller rasteområder for de dyrearter, der fremgår af habitatdirektivets bilag IV. Lov om miljøvurdering af planer og programmer I henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer skal der ske en miljøvurdering af planer, der kan få væsentlig indvirkning på miljøet. Ordet miljø dækker i denne forbindelse et bredt spekter af forhold omkring natur, ressourceforbrug, levevilkår for mennesker m.v. Lovens formål er at fremme en bæredygtig udvikling. I forbindelse med udarbejdelse af lokalplaner skal der altid foretages en vurdering (screening) af, hvorvidt der er behov for at udarbejde en miljøvurdering eller ej.

11 Side 11 Frederikssund Kommune har ud fra en screening af nærværende lokalplan draget den konklusion, at planen fastlægger rammer for projektet af lovens bilag 3 og 4 jf. lovens 3 stk. 1 nr.1, det vurderes dog at planen er omfattet af undtagelsesbestemmelserne i lovens 3, stk. 2, og at der tale om et mindre område på lokalt plan. Det vurderes, at der ikke skal udarbejdes en miljøvurdering, da planen ikke vil påvirke miljøet væsentligt og ikke påvirker et udpegede naturbeskyttelsesområde.

12 Side 12 Bestemmelser Indledning Med hjemmel i lov om planlægning (lovbekendtgørelse nr. 587 af 27.maj 2013) fastsættes følgende bestemmelser for det område der er beskrevet i 2. Til lokalplanen knytter sig bilag 1 og 2. Lokalplanens bestemmelser er bindende for de ejendomme, der er omfattet af lokalplanen. Notetekster i kursiv har til formål at forklare og illustrerer lokalplanbestemmelserne. Notetekster i kursiv er altså ikke lokalplanbestemmelser og er således ikke bindende. 1. Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at: - Sikre mulighed for etablering af kro og kursuscenter med dertilhørende aktiviteter herunder værelses- og lokaleudlejning, cafe og restaurant, - Sikre at aktiviteterne på ejendommen ikke er til gene for de omkringboende, ved at stille krav om afskærmende beplantning, - Sikre tilstrækkeligt parkeringsareal. 2. Områdets afgrænsning 2.1 Lokalplanen afgrænses som vist på kortbilag 1, og omfatter følgende matr. nr. 8g, Gerlev by, Gerlev. 3. Områdeinddeling og zonestatus 3.1 Området ligger i landzone og skal forblive i landzone. 3.2 Nye bebyggelser, herunder ombygninger af eksisterende bebyggelse og alle anlæg i øvrigt, der opføres eller udføres efter bestemmelserne i lokalplanen kræver ikke tilladelse efter Planlovens 35, stk. 1 (landzonetilladelse/bonusordning).

13 Side Områdets anvendelse Dertilhørende aktiviteter er f.eks. også kontor, personalerum, opbevaringsrum og aktiviteter som er en præmis for en kros eller kursuscenters drift. 4.1 Området må anvendes til kro og kursuscenter med dertilhørende aktiviteter herunder værelses- og lokaleudlejning, cafe og restaurant. 5. Udstykning 5.1 Området må ikke udstykkes. 6. Parkering I perioder med spidsbelastning f.eks. ved større arrangementer, er det inden for matriklen tilladt at parkere uden for parkeringsarealerne. 6.1 Det til virksomhedens drift nødvendige antal parkeringspladser skal etableres på egen grund. 6.2 Udvidelse af parkeringsplads, skal ske som vist på kortbilag For hvert udlejningsværelse skal der etableres mindst en parkeringsplads. 7. Bebyggelsens omfang og placering 7.1 Eksisterende bebyggelse inden for lokalplanens område må opretholdes - se kortbilag Ny bebyggelse må kun opføres i byggefelt til ny bebyggelse, som fremgår af kortbilag 2. Byggefelt 1 og 2 til ny bebyggelses må flyttes 2 meter mod syd, øst og vest og må maksimalt være 180m 2. Byggefelt 3 må maksimalt være 16 m 2. Det er derudover tilladt at opføre mindre sekundære bygninger uden for byggefelterne jf Der må maksimalt etableres 44 udlejningsværelser. 7.4 Bygning B 1 må maksimalt være i 2 etager. Øvrige bygninger må maksimalt være i 1½ etage. 7.5 Bygningshøjden må maksimalt være 8,5 meter.

14 Side Udenfor byggefelter til ny bebyggelse må der opføres mindre sekundære bygninger som udhuse, skure, garager, drivhuse, halvtage, miljøstationer og lignende til opbevaring og kortvarigt ophold. Ingen mindre sekundære bygninger må på noget sted gives en højde større end 4 meter og må ikke placeres nærmere skel end 4 meter. Der må maksimalt være 7 sekundære bygninger inden for lokalplanområdet. 3 sekundære bygninger må hver maksimalt udgøre 50m 2 og 4 sekundære bygninger må hver maksimalt udgøre 30m 2. Af kortbilag 2 fremgår eksisterende sekundære bygninger. 8. Bebyggelsens udseende Farverne er valgt på baggrund af Den klassiske pigmentfarveskala udarbejdet af Center for Bygningsbevaring. Eksempler på vinduer. Bygning B1 8.1 Facader skal fremstå som vandskuret/pudset murværk, som er kalket eller malet i guldokker, terra di siena, rødokker eller hvid, farverne fremgår af Bilag Vinduer skal udføres som 2-fags eller 3-fags sprosset eller småsprosset. Terrassedøre og døre hvor glas udgør størstedelen af fladen skal ligeledes udføres som 2-fags eller 3-fags sprosset eller småsprosset. 2-fags sprosset 3-fags sprosset 2-fags småsprosset 3-fags småsprosset 8.3 Taget skal udføres med symmetriske saddeltage med en hældning på i forhold til det vandrette plan. 8.4 Tagbeklædningen skal udføres med tagpap eller med tagsten i farverne sort eller rød og de må maksimalt have en glansværdi på 10. Ved rødt tag skal samme røde nuance vælges som nuværende tagfarve på bygning B Der må ikke opsættes solenergianlæg på bygningens tagflade. 8.6 Tagrender og nedløbsrør skal udføres i metal. 8.7 Skorstenspibe skal fremstå som vandskuret/pudset murværk som er kalket eller malet i samme farve som facaden jf Skorsten skal placeres i tagrygningen. Tagvindue med altan - åbent. (billede fra Velux) 8.8 Tagvinduer skal udformes som enkeltsiddende tagvinduer eller som enkeltsiddende tagvinduer med altan. Andre former for altaner er ikke tilladt. Tagvinduer og tagvinduer med altan skal have sort ramme og være placeret plant med tagfladen.

15 Side 15 Øvrige bygninger Farverne er valgt på baggrund af Den klassiske pigmentfarveskala udarbejdet af Center for Bygningsbevaring. 8.9 Facader på øvrige bygninger skal fremstå som beskrevet i 8.1 eller med en malet træfacade i farverne varm grå, rødokker, guldokker, grønjord, hvid eller sort, farverne fremgår af Bilag Tage skal udføres med symmetriske saddeltage med en hældning på i forhold til det vandrette plan. Ved ombygning og tilbygning af eksisterende tag kan taget dog udføres med samme vinkel, i forhold til det vandrette plan, som den eksisterende bygning. Eksisterende bygninger med built-up tag kan bibeholdes ved renovering Tagbeklædningen skal udføres med sorte bølgeplader, sort eller rødt tagpap eller med tagsten i farverne sort eller rød og de må maksimalt have en glansværdi på 10. Ved rødt tag skal samme røde nuance vælges som nuværende tagfarve på bygning B Tagvinduer skal udformes som enkeltsiddende tagvinduer eller som enkeltsiddende tagvinduer med altan. Andre former for altaner er ikke tilladt. Tagvinduer og tagvinduer med altan skal have sort ramme hvis de er plane med tagfladen. Tagvindue med altan - lukket Det er tilladt at opsætte solenergianlæg på taget. Solenergianlæg skal monteres plant med taget og de skal være matte således at gener ved refleksion undgås Mindre sekundære bygninger som skure, garager og udhuse mm. må udføres med en anden taghældning end beskrevet i 8.10, en anden tagbeklædning end beskrevet i 8.11 og i andre facadematerialerne end beskrevet i Ubebyggede arealer 9.1 Inden for lokalplanområdet må der anlægges interne køreveje og stier. 9.2 De områder med beplantning som fremgår af kortbilag 2 skal fremstå tæt beplantet med træer og buske, så de har en skærmende funktion. Det er tilladt at fælde enkelte træer eller buske, når disse erstattes med ny beplantning. 9.3 På ejendommen må der kun opstilles ét henvisningsskilt ved hver af ejendommens indkørsler ved V 1 og V 2. Henvisningsskiltet skal være rektangulært og må ikke overstige 0,25m 2, og skiltets overkant må højst være 1m over terræn. Skiltet må ikke lyse eller oplyses.

16 Side Der må etableres legeplads og max. en flagstang på ejendommen. Der må ligeledes etableres en bålplads, denne skal være placeret mindst 30 meter fra helårsbeboelsesejendomme. 10. Lednings- og forsyningsanlæg 10.1 Ledninger til el, telefon, antenner, belysning og lignende skal fremføres under terræn. 11. Forudsætninger for ibrugtagen af ny bebyggelse 11.1 Ved ibrugtagelse af nye bygninger med udlejningsværelser skal der etableres det nødvendige antal parkeringspladser jf Lokalplanens retsvirkninger Note til 12: Lokalplanen gælder også for forhold der ikke kræver byggetilladelse, fx opførelse af carporte, skure og lign. samt hegn og beplantning. 1. Når lokalplanen er endeligt vedtaget og offentliggjort, må de ejendomme der er omfattet af planen, ifølge planlovens 18, kun udstykkes, bebygges eller anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. 2. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv pligt til at udføre de anlæg med videre der er indeholdt i planen. 3. Byrådet kan meddele dispensation fra lokalplanens bestemmelser hvis dispensationen ikke er i strid med principperne i planen. Videregående afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved en ny lokalplan. 4. Dispensation kan kun ske efter en skriftlig orientering af naboer m.fl., med mindre Byrådet skønner at dispensationen er af uvæsentlig betydning for de pågældende (planlovens 19 og 20). 5. I henhold til planlovens 47 er der mulighed for at ekspropriere ejendomme eller rettigheder over ejendomme når ekspropriation vil være af væsentlig betydning for realisering af lokalplanen. 6. I henhold til planlovens 18 fortrænger lokalplanen privatretlige byggeservitutter og andre tilstandsservitutter der er uforenelige med planen. Vedtagelsespåtegning Således vedtaget af Frederikssund Byråd den 24. juni John Schmidt Andersen Borgmester / Ole Jacobsen Kommunaldirektør

17 Side 17

18 Side 18

19 Side 19 Bilag 3 Den klassiske pigment-farveskala udarbejdet af Center for Bygningsbevaring. ( den )

Lokalplan 077 for Femhøj

Lokalplan 077 for Femhøj Lokalplan 077 for Femhøj Lokalplan nr. 077 Vedtaget af Byrådet 24. juni 2015 Indhold REDEGØRELSE 3 Indledning 3 Områdets beliggenhed 3 Baggrund og formål med lokalplanen 3 Historie - eksisterende forhold

Læs mere

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 014

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 014 Forslag til Kommuneplantillæg nr. 014 Tillæg til Kommuneplan 2013-2025 for Frederikssund Kommune For rammeområde LE 6.3 ved Femhøj Offentligt fremlagt i perioden den xxxx til og med den xxxx Rammeområde

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 014

Kommuneplantillæg nr. 014 Kommuneplantillæg nr. 014 Tillæg til Kommuneplan 2013-2025 for Frederikssund Kommune For rammeområde LE 6.3 ved Femhøj Vedtaget af Byrådet 24. juni 2015 Rammeområde LE 6.3 ved Femhøj Frederikssund Kommune.

Læs mere

Lokalplan 074 for Bybjerggård i Sundbylille

Lokalplan 074 for Bybjerggård i Sundbylille Side 1 Lokalplan 074 for Bybjerggård i Sundbylille Lokalplan nr. 074 Version til endelig vedtagelse september 2015 Side 2 Indhold REDEGØRELSE 3 Indledning 3 Områdets beliggenhed 3 Baggrund og formål med

Læs mere

Hedehusene DDO, COWI. Lokalplan Støjskærm langs Brandhøjgårdsvej

Hedehusene DDO, COWI. Lokalplan Støjskærm langs Brandhøjgårdsvej Reerslevvej Brandhøjgårdsvej DDO, COWI Lokalplan 4.16.7 Støjskærm langs Brandhøjgårdsvej Hedehusene Lokalplan 4.16.7 Støjskærm langs Brandhøjgårdsvej 2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 4.16.7 Indhold: Redegørelse

Læs mere

Lokalplan 074 for Bybjerggård i Sundbylille

Lokalplan 074 for Bybjerggård i Sundbylille Side 1 Lokalplan 074 for Bybjerggård i Sundbylille Lokalplan nr. 074 Forslag vedtaget af byrådet den 25. marts 2015 Side 2 Indhold REDEGØRELSE 3 Indledning 3 Områdets beliggenhed 3 Baggrund og formål med

Læs mere

Lokalplan 074 for Bybjerggård i Sundbylille

Lokalplan 074 for Bybjerggård i Sundbylille Side 1 Lokalplan 074 for Bybjerggård i Sundbylille Lokalplan nr. 074 Vedtaget af Byrådet 2. september 2015 Side 2 Indhold REDEGØRELSE 3 Indledning 3 Områdets beliggenhed 3 Baggrund og formål med lokalplanen

Læs mere

Lokalplan for Byudviklingsområde ved Selsøvej i Skibby Rammelokalplan. Vedtaget af Byrådet den 23. september Lokalplan nr.

Lokalplan for Byudviklingsområde ved Selsøvej i Skibby Rammelokalplan. Vedtaget af Byrådet den 23. september Lokalplan nr. Lokalplan for Byudviklingsområde ved Selsøvej i Skibby Rammelokalplan Vedtaget af Byrådet den 23. september 2014 Lokalplan nr. 066 2 Indholdsfortegnelse Redegørelse 3 Indledning... 3 Områdets beliggenhed...

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Høje Taastrup. Landskabelig støjvold. 10. april Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Høje Taastrup. Landskabelig støjvold. 10. april Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.26 Høje Taastrup Landskabelig støjvold 10. april 2002 Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 2.26 Lokalplan for en landskabelig støjvold langs Holbækmotorvejen

Læs mere

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole Greve Kommune Forslag Lokalplan nr.15.17 Tune Skole Lægehus ved Tune Skole Forslag til lokalplan er udarbejdet af Center for Teknik & Miljø, Greve Kommune. Forslaget er vedtaget af Greve Byråd den 27.

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.10.13 Høje Taastrup Erhvervsformål 8. juli 2002 Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 1.10.13 Lokalplanen omfatter et areal ved Dybendalsvænget i Taastrup

Læs mere

Lokalplan for landkolonien Jomsborg

Lokalplan for landkolonien Jomsborg Lokalplan for landkolonien Jomsborg Lokalplan nr. 083 Forslag vedtaget 2. september 2015 Indhold REDEGØRELSE 3 Indledning 3 Områdets beliggenhed 3 Baggrund og formål 4 med lokalplanen 4 Historie eksister-ende

Læs mere

041 Udvidelse af erhvervsområdet Pedersholmparken 8 10

041 Udvidelse af erhvervsområdet Pedersholmparken 8 10 041 Udvidelse af erhvervsområdet Pedersholmparken 8 10 PlanID 3633872 Tillæg nr. 041 Plannavn Udvidelse af erhvervsområdet Perdersholmparken VVM Kommuneplantillæg uden VVM Dato for offentliggørelse af

Læs mere

Lokalplan Sognehus ved Fløng Kirke Fløng

Lokalplan Sognehus ved Fløng Kirke Fløng Lokalplan 5.06.5 Sognehus ved Fløng Kirke Fløng 2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 5.06.5 Indhold: Redegørelse 3 Indledning... 3 Områdets beliggenhed... 3 Baggrund og formål med lokalplanen... 3 Lokalplanens

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 4-11 for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 9. september 2004. INDHOLD Redegørelse 3 Indledning 3 Lokalplanområdet

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE FREMLAGT FRA DEN 4. DECEMBER 2002 TIL DEN 12. FEBRUAR 2003. OFFENTLIGT BEKENDTGJORT DEN 9. APRIL 2003. Forord til lokalplanforslaget Thyholm Kommunes

Læs mere

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 015

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 015 Forslag til Kommuneplantillæg nr. 015 Tillæg til Kommuneplan 2013-2025 for Frederikssund Kommune For rammeområde LB 2.4 Bybjerggård Offentligt fremlagt i perioden den xxx til og med den xxxx LB 2.4 Rammeområde

Læs mere

...Lokalplan nr. 082 for Vindmølle ved Dalby...FORSLAG

...Lokalplan nr. 082 for Vindmølle ved Dalby...FORSLAG ...Lokalplan nr. 082 for Vindmølle ved Dalby...FORSLAG Baggrund og formål Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori Byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et bestemt område. Det kan

Læs mere

Tillæg nr. 18 til Kommuneplan for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad

Tillæg nr. 18 til Kommuneplan for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad Tillæg nr. 18 til Kommuneplan 2017-2028 for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad Silkeborg Kommune FORSLAG Tillæg nr. 18 til Kommuneplan 2017-2028 er i offentlig høring i perioden fra 3. juni 2019 til

Læs mere

Lokalplan Taastrup Kirkeplads til Rønnevang Kirke

Lokalplan Taastrup Kirkeplads til Rønnevang Kirke Taastrup Hovedgade Rugkærgårdsvej Røjlevangen Lokalplan 1.70 Taastrup Kirkeplads til Rønnevang Kirke 2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 1.70 Indhold: Redegørelse Indledning...3 Områdets beliggenhed...3

Læs mere

VEDTAGET. Tillæg 39. Silkeborg Kommuneplan

VEDTAGET. Tillæg 39. Silkeborg Kommuneplan VEDTAGET Tillæg 39 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Vedtaget af Plan-, Miljø- og Klimaudvalget 13. juni 2016 Offentliggjort 15. juni 2016 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Tillæg 39 til Silkeborg Kommuneplan

Læs mere

Lokalplan nr. 13.1.1 Område ved Roskildevej og Linde Allé. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune

Lokalplan nr. 13.1.1 Område ved Roskildevej og Linde Allé. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 13.1.1 Område ved Roskildevej og Linde Allé Hvad er en lokalplan

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplanen indeholder, som vist på kortbilaget, mulighed for opførelse af yderligere 5 pavillionbygninger, hvis dette bliver nødvendigt.

Lokalplanen indeholder, som vist på kortbilaget, mulighed for opførelse af yderligere 5 pavillionbygninger, hvis dette bliver nødvendigt. Formålet med denne lokalplan er, at sikre det planmæssige grundlag for en udvidelse af Dansk Rød Kors asylcenter på Sanholmlejren, til brug for rigspolitiets sagsbehandling i forbindelse med modtagelse

Læs mere

Lokalplan nr. 3.7.1 Butikker på Egelundsvej 5. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund.

Lokalplan nr. 3.7.1 Butikker på Egelundsvej 5. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 3.7.1 Butikker på Egelundsvej 5 Hvad er en lokalplan En lokalplan

Læs mere

Forslag til Lokalplan for en parcelhusbebyggelse ved Snogekær i Jægerspris. Vedtaget til offentlig fremlæggelse i perioden xxx af Frederikssund

Forslag til Lokalplan for en parcelhusbebyggelse ved Snogekær i Jægerspris. Vedtaget til offentlig fremlæggelse i perioden xxx af Frederikssund Forslag til Lokalplan for en parcelhusbebyggelse ved Snogekær i Jægerspris Vedtaget til offentlig fremlæggelse i perioden xxx af Frederikssund Byråd Lokalplan nr. 064 2 Indholdsfortegnelse Redegørelse

Læs mere

Forslag til lokalplan nr ejendommen Søby Nørremarksvej 2

Forslag til lokalplan nr ejendommen Søby Nørremarksvej 2 ÆRØ KOMMUNE Forslag til lokalplan nr. 19-9 ejendommen Søby Nørremarksvej 2 Kommuneplantillæg nr. 1 Kommuneplan 2009-2021 for Ærø Kommune Forord til lokalplanen Denne lokalplan omfatter ejendommen Søby

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Taastrup. Ældreboliger. 19. september Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Taastrup. Ældreboliger. 19. september Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.58 Taastrup Ældreboliger 19. september 2003 Kongsbak Informatik c:\temp\plotwork.dgn 01-10-2003 11:05:21 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 1.58 Henriksdal Plejecenter

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 53 FOR ET OMRÅDE TIL OMBYGNING OG UDVIDELSE AF PLEJEHJEMMET ELIM

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 53 FOR ET OMRÅDE TIL OMBYGNING OG UDVIDELSE AF PLEJEHJEMMET ELIM VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 53 FOR ET OMRÅDE TIL OMBYGNING OG UDVIDELSE AF PLEJEHJEMMET ELIM Lokalplan 53 For et område til ombygning og udvidelse af plejehjemmet Elim Udarbejdet af Vamdrup kommune og Arkitekt

Læs mere

Skolens idrætsbaner LOKALPLAN NR. 92. For Marbækskolen SKIBBY KOMMUNE

Skolens idrætsbaner LOKALPLAN NR. 92. For Marbækskolen SKIBBY KOMMUNE Skolens idrætsbaner LOKALPLAN NR. 92 For Marbækskolen SKIBBY KOMMUNE 1 Indholdsfortegnelse Redegørelse Lokalplanens indhold...3 Lokalplanens forhold til den øvrige planlægning for området...5 Bestemmelser

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

Kingosvej DDO, COWI. Lokalplan 1.01.12. Fælleshus, forsamlingslokale samt butik i Kingosparken. Taastrup

Kingosvej DDO, COWI. Lokalplan 1.01.12. Fælleshus, forsamlingslokale samt butik i Kingosparken. Taastrup Roskildevej DDO, COWI Kingosvej Taastrup Hovedgade Lokalplan 1.01.12 Fælleshus, forsamlingslokale samt butik i Kingosparken. Taastrup 2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 1.01.12 Indhold: Redegørelse 3 Indledning...3

Læs mere

Tørslev Renseanlæg. Lokalplan nr. 079. Version til politisk behandling i april 2015.

Tørslev Renseanlæg. Lokalplan nr. 079. Version til politisk behandling i april 2015. Tørslev Renseanlæg Lokalplan nr. 079 Version til politisk behandling i april 2015. Indhold REDEGØRELSE 3 Indledning 3 Områdets beliggenhed 3 Baggrund og formål med lokalplanen 4 Historie - eksisterende

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 077 for Femhøj Dato: 09/01/2015 Sagsbehandler: Mkchr J.nr.: P

Forslag til lokalplan nr. 077 for Femhøj Dato: 09/01/2015 Sagsbehandler: Mkchr J.nr.: P NOTAT Miljøscreening i henhold til Lov om miljøvurdering af planer og programmer Forslag til lokalplan nr. 077 for Femhøj Dato: 09/01/2015 Sagsbehandler: Mkchr J.nr.: 01.02.05-P16-10-14 LÆSEVEJLEDNING

Læs mere

Lokalplanens redegørelse

Lokalplanens redegørelse Lokalplan for et område til offentligt formål STRØBYSKOLEN og STRØBYHALLEN Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse Side Lokalplanens baggrund 3 Skitseforslag til udvidelse af Strøbyskolen 5 Tillæg

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund s. 2 Lokalplanændring s. 2 Lokalplanens formål s. 3 Lokalplanens indhold s. 3 Lokalplanens forhold til s. 4 anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

Lokalplan nr D. Område til offentlige formål i Gørløse

Lokalplan nr D. Område til offentlige formål i Gørløse Lokalplan nr. 3.50.D Område til offentlige formål i Gørløse 24.09.2003 Skævinge Kommune LOKALPLAN NR. 03.50.D Område til offentlige formål i Gørløse Juni 2003 HVORFOR LOKALPLAN? l en kommune skal der normalt

Læs mere

Forslag til Lokalplan 81 Ældreboliger på Præstegårdsvej. Lokalplan 81B. Ældrecentret i Hvalsø

Forslag til Lokalplan 81 Ældreboliger på Præstegårdsvej. Lokalplan 81B. Ældrecentret i Hvalsø I Forslag til Lokalplan 81 Ældreboliger på Præstegårdsvej Lokalplan 81B Ældrecentret i Hvalsø Orientering Regler for Lokalplaners Udarbejdelse Indhold En lokalplan er en fysisk plan, der fastlægger de

Læs mere

til Kommuneplan , for et område til boligformål ved Ånumvej, Skjern

til Kommuneplan , for et område til boligformål ved Ånumvej, Skjern Forslag til til, for et område til boligformål ved Ånumvej, Skjern Geodatastyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune Maj 2018 Forord Kommuneplantillægget fastlægger muligheden for

Læs mere

Offentlig høring. Fra den xx.xx.2018 til den xx.xx Udkast til tillæg nr. 1 til lokalplan nr Boligområde Mølhøjvangen, Haverslev

Offentlig høring. Fra den xx.xx.2018 til den xx.xx Udkast til tillæg nr. 1 til lokalplan nr Boligområde Mølhøjvangen, Haverslev Offentlig høring Fra den xx.xx.2018 til den xx.xx.2018 Udkast til tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 2.12 Boligområde Mølhøjvangen, Haverslev Indholdsfortegnelse Hvad er en lokalplan? 1 Redegørelse 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr Parkeringsanlæg ved Rådhushaven. Rådhushaven HOLSTEBRO KOMMUNE

Lokalplan nr Parkeringsanlæg ved Rådhushaven. Rådhushaven HOLSTEBRO KOMMUNE Rådhushaven Parkeringsanlæg ved Rådhushaven HOLSTEBRO KOMMUNE Forord til lokalplanen Byrådet har vedtaget en lokalplan for et parkeringsanlæg i den sydlige del af Rådhushaven. Lokalplanen består af: En

Læs mere

Lokalplan nr Albertslund syd - Sportsplads. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune.

Lokalplan nr Albertslund syd - Sportsplads. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 4.3.1 Albertslund syd - Sportsplads Hvad er en lokalplan En lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ)

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) LOKALPLAN NR. 3-0001 FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) Sdr. Landevej Ringridervej Skovvej Lokalplan 3-0001 B. S. Ingemanns Vej Grundtvigs Allé Borgm. Andersens Vej SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk

Læs mere

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022 LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022 110 a 110 d 112 Restaurant-, hotel- og udstillingsformål oktober 2010 Lokalplanforslag 045 og forslag til regionkommuneplantillæg

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning

INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning LOKALPLAN 63 MARIENLYST BØRNEINSTITUTION INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning REDEGØRELSE - Eksisterende forhold - Lokalplanens baggrund og indhold - Forhold til anden planlægning - Tilladelser fra andre myndigheder

Læs mere

LOKALPLAN SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PRIVATSKOLEN ALS I VØLUNDSGADE

LOKALPLAN SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PRIVATSKOLEN ALS I VØLUNDSGADE LOKALPLAN SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 4-0306 PRIVATSKOLEN ALS I VØLUNDSGADE PLAN OG TEKNIK RÅDHUSET 6400 SØNDERBORG TLF 74126430 FAX 74126432 E-MAIL raadhus@sonderborg.dk I ndhold BESKRIVELSE AF LOKALPLANOMRÅDET

Læs mere

Lokalplan nr Område for Plejecentret Hotherhaven og boliger for ældre

Lokalplan nr Område for Plejecentret Hotherhaven og boliger for ældre Vallø Kommune Lokalplan nr. 1-22 Område for Plejecentret Hotherhaven og boliger for ældre Indhold Lokalplanens baggrund 2 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Kommuneplan

Læs mere

Hedehusene Fritidscenter. Bypark DDO, COWI. Lokalplan Spejderhytte ved Hedehushallen Hedehusene

Hedehusene Fritidscenter. Bypark DDO, COWI. Lokalplan Spejderhytte ved Hedehushallen Hedehusene Hovedgaden Hedehusene Fritidscenter Bypark Jernbanen DDO, COWI Lokalplan 4.38 Spejderhytte ved Hedehushallen Hedehusene Lokalplan 4.38 Spejderhytte ved Hedehushallen 2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 4.38

Læs mere

år: 2018 Lokalplan Fredensvej 14 Taastrup

år: 2018 Lokalplan Fredensvej 14 Taastrup Vesterparken Fredensvej år: 2018 Lokalplan 1.35.2 Fredensvej 14 Taastrup 1 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 1.35.2 Indhold: 1 Redegørelse... 2 Indledning 2 Områdets beliggenhed 2 Baggrund og formål med

Læs mere

Lokalplan nr. 80. For en tæt/lav-bebyggelse i Torup. Hundested Kommune

Lokalplan nr. 80. For en tæt/lav-bebyggelse i Torup. Hundested Kommune Lokalplan nr. 80 For en tæt/lav-bebyggelse i Torup Hundested Kommune Indhold Redegørelse s. 4 Lokalplanområdets beliggenhed Baggrund og formål med lokalplanen Eksisterende forhold Lokalplanens indhold

Læs mere

Lokalplan nr C. Bolig- og centerområde i Skævinge

Lokalplan nr C. Bolig- og centerområde i Skævinge Lokalplan nr. 01.53.C Bolig- og centerområde i Skævinge 25.08.2004 LOKALPLAN NR. 01.53.C Område til bolig- og centerformål i Skævinge Arkitektfirma Jørgen Groth & Max Brüel A/S i samarbejde med Teknisk

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

Forslag til Lokalplan for erhvervsområde ved Københavnsvej i Slangerup. Endeligt vedtaget af byrådet den 16. maj 2012. Lokalplan nr.

Forslag til Lokalplan for erhvervsområde ved Københavnsvej i Slangerup. Endeligt vedtaget af byrådet den 16. maj 2012. Lokalplan nr. Forslag til Lokalplan for erhvervsområde ved Københavnsvej i Slangerup. Endeligt vedtaget af byrådet den 16. maj 2012. Lokalplan nr. 049 2 Indholdsfortegnelse Redegørelse 3 Indledning... 3 Områdets beliggenhed...

Læs mere

Lokalplan nr. 66. for et boligområde ved Tagetesvej. Hundested Kommmune

Lokalplan nr. 66. for et boligområde ved Tagetesvej. Hundested Kommmune Lokalplan nr. 66 for et boligområde ved Tagetesvej Hundested Kommmune 1 Forslag til Lokalplan 66 for et område ved Engdraget. Indhold: Redegørelse Indledning... side 3 Område for lokalplanen... side 3

Læs mere

-1 Lokalplan for et område til boligbebyggelse "Stølgård" Strøby. Lokalplanens redegørelse

-1 Lokalplan for et område til boligbebyggelse Stølgård Strøby. Lokalplanens redegørelse -1 Lokalplan for et område til boligbebyggelse "Stølgård" Strøby Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse Side Lokalplanens baggrund 2 Tillæg til Valløs kommuneplan 3 Lokalplanens forhold til anden

Læs mere

Tillæg 1 til lokalplan nr. 315

Tillæg 1 til lokalplan nr. 315 Tillæg 1 til lokalplan nr. 315 For et boligområde ved Hovedgaden 2 i Løgstrup Forslag Ovenfor ses luftfoto med markering af eksisterende lokalplan samt skravering af tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 315.

Læs mere

FAABORG KOMMUNE Lokalplan 2.95

FAABORG KOMMUNE Lokalplan 2.95 FAABORG KOMMUNE Lokalplan 2.95 Erhvervsområde i Kaleko oktober 2002 Indholdsfortegnelse Offentlighedsperiode 1 Lokalplanens baggrund 2 Bestemmelser 3 Lokalplan 2.95 3 1 Lokalplanens formål 3 2 Område og

Læs mere

år: 2018 Kommuneplantillæg Tillæg nr 31 til Kommuneplan 2014

år: 2018 Kommuneplantillæg Tillæg nr 31 til Kommuneplan 2014 Kirkestie n Kirke stien Spangåvej Ve ær K d et år: 2018 Kommuneplantillæg Tillæg nr 31 til Kommuneplan 2014 a Forsl g Indledning Redegørelse Kommuneplanen revideres hvert fjerde år. Hvis der i den mellemliggende

Læs mere

LOKALPLAN NR. 10-0201 BOLIGBEBYGGELSE PÅ DYBBØL LANGBRO SØNDERBORG KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 10-0201 BOLIGBEBYGGELSE PÅ DYBBØL LANGBRO SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10-0201 BOLIGBEBYGGELSE PÅ DYBBØL LANGBRO SØNDERBORG KOMMUNE Plan- og Teknikforvaltningen Rådhuset 6400 Sønderborg Tlf. 74 12 64 00 Fax 74 12 64 02 E-mail raadhus@sonderborg.dk 1 SØNDERBORG

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

TILLÆG NR. 13 REKREATIVT OMRÅDE VED LØNNE - FERIECENTER ENKELTOMRÅDE 13.10.R01 VARDE KOMMUNE

TILLÆG NR. 13 REKREATIVT OMRÅDE VED LØNNE - FERIECENTER ENKELTOMRÅDE 13.10.R01 VARDE KOMMUNE TILLÆG NR. 13 REKREATIVT OMRÅDE VED LØNNE - FERIECENTER ENKELTOMRÅDE 13.10.R01 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2010-2022 - APRIL 2011 VEJLEDNING OPBYGNING Tillæg 13 til Kommuneplan 2010-2022 udgøres af en

Læs mere

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Slangerup kommune LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold Redegørelse for lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens

Læs mere

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Ærø Kommune Lokalplan 9-23 Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Hvad er en lokalplan En lokalplan er en detaljeret plan for et område i en kommune. Den fastlægger en række retningslinier for,

Læs mere

FORSLAG. Gilleleje. Boligområde Bavne Ager Tillæg nr. 14 til Kommuneplan /9

FORSLAG. Gilleleje. Boligområde Bavne Ager Tillæg nr. 14 til Kommuneplan /9 FORSLAG Gilleleje Boligområde Bavne Ager Tillæg nr. 14 til Kommuneplan 2013-25 1/9 Generel orientering Dette planforslag er udarbejdet af Gribskov Kommune. Planforslaget er godkendt til offentlig fremlæggelse

Læs mere

Forslag i høring: xx.xx - xx.xx 20xx. Ølstykke Stationsby Ølstykke Bymidte Lokalplantillæg til lokalplan 09

Forslag i høring: xx.xx - xx.xx 20xx. Ølstykke Stationsby Ølstykke Bymidte Lokalplantillæg til lokalplan 09 09 T I L L Æ G T I L L O K A L P L A N Forslag i høring: xx.xx - xx.xx 20xx Ølstykke Stationsby Ølstykke Bymidte Lokalplantillæg til lokalplan 09 Hvad er et lokalplantillæg? Et lokalplantillæg er en juridisk

Læs mere

år: 2018 Lokalplan Fredensvej 14 Taastrup

år: 2018 Lokalplan Fredensvej 14 Taastrup Vesterparken Fredensvej år: 2018 Lokalplan 1.35.2 Fredensvej 14 Taastrup 1 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 1.35.2 Indhold: 1 Redegørelse... 23 Indledning 23 Områdets beliggenhed 23 Baggrund og formål med

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup August 2017

Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup August 2017 Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup August 2017 Natur og Udvikling Hvorfor laver vi en lokalplan? I en række tilfælde kræver loven, at vi skal lave en lokalplan. Det er

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Vallø kommune - Lokalplan 4-06 Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Indhold Lokalplanens redegørelse Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold tilanden kommunal planlægning 3 Kommuneplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 123. Lufthavnsrelateret erhverv. (Tillæg til lokalplan 94) Billund kommune Teknisk Service December 2005

LOKALPLAN NR. 123. Lufthavnsrelateret erhverv. (Tillæg til lokalplan 94) Billund kommune Teknisk Service December 2005 Lufthavnsrelateret erhverv (Tillæg til lokalplan 94) Billund kommune Teknisk Service December 2005 LOKALPLAN NR. 123 Indholdsfortegnelse Hvad er en lokalplan?...4 REDEGØRELSE Baggrund...5 Beskrivelse

Læs mere

LOKALPLAN 285 ALLERØD KOMMUNE BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ. Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen

LOKALPLAN 285 ALLERØD KOMMUNE BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ. Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen LOKALPLAN 285 BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen ALLERØD KOMMUNE FORVALTNINGEN 2004 INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD...2 Hvad er en lokalplan?...2 Hvorfor udarbejdes

Læs mere

Offentlig institution og anlæg ved Gl. Vardevej

Offentlig institution og anlæg ved Gl. Vardevej Lokalplan 03-010-0006 Gl. Gjesing Offentlig institution og anlæg ved Gl. Vardevej marts 2013 LL Byrådet udarbejder lokalplan for at fastlægge bestemmelser om den enkelte ejendoms anvendelse og bebyggelse

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup. Februar Natur og Udvikling

Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup. Februar Natur og Udvikling Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup Februar 2018 Natur og Udvikling Hvorfor laver vi en lokalplan? I en række tilfælde kræver loven, at vi skal lave en lokalplan. Det er

Læs mere

Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej

Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Status Plannavn Vedtaget Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Dato for offentliggørelse

Læs mere

Den nye ramme, som udlægges med tillægget er vist med lyserød.

Den nye ramme, som udlægges med tillægget er vist med lyserød. Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Status Plannavn Dato for offentliggørelse af forslag Forslag Blandet bolig- og erhvervsområde øst for

Læs mere

LOKALPLAN 126 for en ny boligbebyggelse på Øvej 36 FORSLAG i høring fra den XX til den XX 2018

LOKALPLAN 126 for en ny boligbebyggelse på Øvej 36 FORSLAG i høring fra den XX til den XX 2018 LOKALPLAN 126 for en ny boligbebyggelse på Øvej 36 FORSLAG i høring fra den XX til den XX 2018 Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori Byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et bestemt

Læs mere

Lokalplan nr Nye tagboliger ved Kanalgaden og Kanaltorvet. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune

Lokalplan nr Nye tagboliger ved Kanalgaden og Kanaltorvet. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 7.10.1 Nye tagboliger ved Kanalgaden og Kanaltorvet Hvad er en

Læs mere

LOKALPLAN 167. For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 167. For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 167 For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen..............................................................................................................................

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan Boligområde og børneinstitution ved Valnøddevej. Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004.

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan Boligområde og børneinstitution ved Valnøddevej. Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. VALLØ KOMMUNE Lokalplan 2-18 Boligområde og børneinstitution ved Valnøddevej Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. Vallø Kommune Lokalplan 2-18 Boligområde og børneinstitution ved Valnøddevej

Læs mere

Lokalplan nr Område til offentligt formål ved Skiveren

Lokalplan nr Område til offentligt formål ved Skiveren Lokalplan nr. 5.41 Område til offentligt formål ved Skiveren Fremlagt fra den 15.03.2006 til den 11.05.2006 Endelig godkendt den 21.06.2006 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan for et mindre område

Læs mere

Gribskov Kommunes Byråd har den 19. juni 2017 godkendt forslag til lokalplan og kommuneplantillæg nr. 13 til offentlig fremlæggelse.

Gribskov Kommunes Byråd har den 19. juni 2017 godkendt forslag til lokalplan og kommuneplantillæg nr. 13 til offentlig fremlæggelse. Til berørte parter Sag: 2017/18479 003 Id: 01.02G00 Afdelingsnavn By og Bolig Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 20. juni 2017 Personlig henvendelse Rådhusvej 3 3200 Helsinge tlf: 7249 6000 e-mail:

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for en boligbebyggelse ved Nørregade. Hundested Kommune

Lokalplan nr. 74. for en boligbebyggelse ved Nørregade. Hundested Kommune Lokalplan nr. 74 for en boligbebyggelse ved Nørregade Hundested Kommune Indhold Redegørelse s. 5 Indledning Lokalplanlægning Området for lokalplanen Forhold til anden planlægning Lokalplanens midlertidige

Læs mere

Blandet bolig- og erhvervsområde øst for

Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej STATUS Plannavn Forslag Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej PDF Link til PDF blandet_bolig-_og_erhvervsomraade_oest_for_gamboetvej.pdf

Læs mere

Høje Taastrup landsby. Skåne Boulevard LOKALPLAN Et 40 meter bredt afskærmingsbælte mellem Sydvej og jernbanen Kraghave FORSLAG

Høje Taastrup landsby. Skåne Boulevard LOKALPLAN Et 40 meter bredt afskærmingsbælte mellem Sydvej og jernbanen Kraghave FORSLAG Halland Boulevard Høje Taastrup landsby Jernbanen Ring 5 Skåne Boulevard Sydvej LOKALPLAN 2.29 FORSLAG Et 40 meter bredt afskærmingsbælte mellem Sydvej og jernbanen Kraghave 2 Lokalplan 2.29 Indhold: Høje-Taastrup

Læs mere

Lokalplan for landkolonien Jomsborg

Lokalplan for landkolonien Jomsborg Lokalplan for landkolonien Jomsborg Lokalplan nr. 083 Endeligt vedtaget den 16. december 2015 Indhold REDEGØRELSE 3 Indledning 3 Områdets beliggenhed 3 Baggrund og formål 4 med lokalplanen 4 Historie eksisterende

Læs mere

år: 2018 Kommuneplantillæg

år: 2018 Kommuneplantillæg år: 2018 Kommuneplantillæg Tillæg nr 29 til Kommuneplan 2014 Tillæg nr. 29 til Kommuneplan 2014 for Høje-Taastrup Kommune Indledning Kommuneplanen revideres hvert fjerde år. Hvis Byrådet i den mellemliggende

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

FORSLAG. Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr Område til boligformål ved Stolpegården i Strøby Egede

FORSLAG. Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr Område til boligformål ved Stolpegården i Strøby Egede FORSLAG Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr. 161 Område til boligformål ved Stolpegården i Strøby Egede Hvad er en lokalplan? En lokalplan kan siges at være en lokal lov. En lokalplan fastsætter, hvordan der

Læs mere

Svinninge Kommune. Præstevænget. LOKALPLAN NR. A401.1 for skole i Hjembæk

Svinninge Kommune. Præstevænget. LOKALPLAN NR. A401.1 for skole i Hjembæk Svinninge Kommune bjerg Præstevænget Birkevej Hørløkkevej Bakkedraget Tornbrinken kebjergvej LOKALPLAN NR. A401.1 for skole i Hjembæk Lokalplanforslag A401.1 for Skole i Hjembæk Redegørelse Baggrund Hjembæk

Læs mere

for ejendommen på hjørnet af Rosenvej og Hortensiavej

for ejendommen på hjørnet af Rosenvej og Hortensiavej Lokalplan GL 55 for ejendommen på hjørnet af Rosenvej og Hortensiavej Indholdsfortegnelse: PLANREDEGØRELSE Lokalplanens baggrund side 3 Lokalplanens område side 3 Lokalplanens formål side 4 Lokalplanens

Læs mere

Tillæg nr. 22 til Kommuneplan

Tillæg nr. 22 til Kommuneplan Tillæg nr. 22 til Kommuneplan 2017-2029 Rammebestemmelser for erhvervsområde BBRO.E2.08_T22 og BBRO.E2.03_T22 Tillæggets område KOMMUNEPLANTILLÆG Tillæg nr. 22 2 Tillæg nr. 22 KOMMUNEPLANTILLÆG REDEGØRELSE

Læs mere

LOKALPLAN NR. 093 Tillæg til lokalplan 59. Ny færgefaciliteter på Rønne Havn

LOKALPLAN NR. 093 Tillæg til lokalplan 59. Ny færgefaciliteter på Rønne Havn LOKALPLAN NR. 093 Tillæg til lokalplan 59. Ny færgefaciliteter på Rønne Havn Offentlig høring 15. maj til 9. juli 2017 HVAD ER EN LOKALPLAN? HVORNÅR SKAL DER LAVES LOKALPLAN Kommunalbestyrelsen har pligt

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 56 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIG FORMÅL ÆLDREBOLIGER I ØDIS

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 56 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIG FORMÅL ÆLDREBOLIGER I ØDIS Anmelder: Vamdrup Kommune Idrætsvej 1 6580 Vamdrup tlf. 76 92 21 00 VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 56 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIG FORMÅL ÆLDREBOLIGER I ØDIS i. Lokalplan 56 For et område til offentlig formål

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Taastrup. Boliger. 8. juli Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Taastrup. Boliger. 8. juli Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.19.1 Taastrup Boliger 8. juli 2003 Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 1.19.1 Lokalplanen omfatter ejendommen Valbyvej 20 i Taastrup 2 Høje-Taastrup

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

Lokalplanområdet. Lokalplan 202. Lokalplan for et boligområde ved Fabrikvej 2

Lokalplanområdet. Lokalplan 202. Lokalplan for et boligområde ved Fabrikvej 2 Lokalplanområdet Lokalplan 202 Lokalplan for et boligområde ved Fabrikvej 2 TEKNISK FORVALTNING Marts 2006 Lokalplan 202 Indhold Indhold Redegørelse Baggrund for lokalplanen 4 Formål med lokalplanen 4

Læs mere

Lokalplan Et område ved Kompagnivej og Pionervej, Farum Nord

Lokalplan Et område ved Kompagnivej og Pionervej, Farum Nord Et område ved Kompagnivej og Pionervej, Farum Nord Tillæg til Lokalplan 70.3 Et område ved Kompagnivej og Pionervej, Farum Nord Indhold... 3 1 Formål... 4 2 Område og zonestatus... 4 3 Bebyggelsens omfang...

Læs mere

Tillæg nr. 29 til Kommuneplan for et område til boligformål ved Vestre Ringvej og Sankelmarksvej

Tillæg nr. 29 til Kommuneplan for et område til boligformål ved Vestre Ringvej og Sankelmarksvej Kommuneplantillæg Tillæg nr. 29 til Kommuneplan 2017-2028 for et område til boligformål ved Vestre Ringvej og Sankelmarksvej Silkeborg Kommune VEDTAGET Tillæg nr. 29 til Kommuneplan 2017-2028 er vedtaget

Læs mere

YYY Boliglokalplan. (bygget ud fra lokalplan , Boliger på Thistedvej og Sydvestvej, Nørresundby Midtby

YYY Boliglokalplan. (bygget ud fra lokalplan , Boliger på Thistedvej og Sydvestvej, Nørresundby Midtby YYY Boliglokalplan (bygget ud fra lokalplan 1-2-113, Boliger på Thistedvej og Sydvestvej, Nørresundby Midtby Indholdsfortegnelse Startredegørelse 1 Oversigtskort 2 Baggrunden 3 Projektet 4 Lokalplanområdet

Læs mere