2. Siden sidst og opfølgning Timeopgørelser forslag om at opstille en Task Force. Diskuteres nærmere under pkt. 5 om Timeopgørelser.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2. Siden sidst og opfølgning Timeopgørelser forslag om at opstille en Task Force. Diskuteres nærmere under pkt. 5 om Timeopgørelser."

Transkript

1 Uddannelsesudvalgsmøde, Arts Møde den 30. september 2014 kl Aarhus. Bygning 1431, lokale 021 Referat ref. DSBH Deltagere: Medlemmer af UU, Arts 1. Godkendelse af referat og dagsorden Bilag: 1.1 Referat fra 9. september 2014 Godkendt. 2. Siden sidst og opfølgning Timeopgørelser forslag om at opstille en Task Force. Diskuteres nærmere under pkt. 5 om Timeopgørelser. KH er ved at indhente projekter til de strategiske midler. 3. Dimensionering (12.10) V. MPH og Aske Dahl Sløk MPH orienterer om, at der i første omgang dimensioneres på KA. Der opereres med lofter inden for en række uddannelsesområder. Der er udtaget uddannelser inden for forskellige områder og derudover nogle navngivne. BA-uddannelserne skal indrettes, så vi kan overholde retskravet. Flerfagligheden på Arts skal tænkes ind. Fordelinger af reduktioner kan tage udgangspunkt i en mekanisk fordeling. Dette vil blive drøftet i SN. Indtil videre skal BA-reduktioner ikke meldes ind midt november, men det er nødvendigt at medtage det med det samme. Der kan være tiltag, det kræver ændringer i KA-studieordninger, fx tre forsk. slags tilvalg, der giver adgang. Der rettes opmærksomhed på, at Arts skal passe på ikke at lade dimensioneringen skabe lukninger af faggrupper om sig selv. Den øgede bevægelse i systemet er netop med til at skab beskæftigelse. Der rejses spørgsmål om, hvad der skal gøres ved dimensionering af hold, der er så små, at det vil være urentabelt at skære.

2 Hel på del -studerende er umiddelbart ikke medtaget i dimensioneringen. Processen fremadrettet er møder i SN (ml. den 8. og 22. oktober). Derefter kommer det på fakultetsledelsesmøder. Indmelding til ministeriet 20. november. 4. Frokost (13.00) 5. Timeopgørelser (13.20) Bilag eftersendes (bilag udgår) Mette Qvist kommer ikke. Det skal overvejes, hvordan investeringen i et øge timetal er gået. Der vil være midler igen i 2015, som føres ud på institutterne. Der skal være en sammenhængende plan for, hvordan man vil bruge midlerne. Midlerne skal skabe bæredygtige tiltag. MPH ønsker en beskrivelse af, hvad midlerne blev brugt til i 2014 samt vurderinger af effekten heraf er det sidste år, og det skal sikres, at de bruges til at bære en studie- og undervisningskultur, der vedholder, når midlerne ophører. Det aftales, at der skal leveres projektevalueringer for 2014, når disse er færdige (december/januar). På IÆK har de arbejdet med at tilføje timer de steder, hvor de mangler. Det koster timetalsmidler. Tallene er på instituttet. LN oplyser om, at der kan laves udtræk, som viser, hvilke uddannelser der skal være fokus på. Det, der er muligt, trækkes i Syllabus/uddannelsesplaner, men der holdes møde for at kvalificere det med IKS/IÆK i denne uge. Et lign. møde skal være på IUP LN indkalder. Det skal desuden afgøres, hvad der tæller og ikke tæller med i timer. Samme emner behandles under pkt SMU14: Arts-studerendes tidsforbrug og læsegrupper (13.40) Bilag 6.1: Tidsforbrug og læsegrupper Dette punkt er i forlængelses af pkt. 5. STÅ og timeløft hænger fremadrettet sammen. På IÆK handler det bl.a. om at få registeret alle undervisningsaktiviteter. Der er mange meningsfulde aktiviteter, der ikke figurerer. Tidligere uformelle aktiviteter må formaliseres, fx kulturelle aktiviteter. MPH appellerer til, at der nedsættes en gruppe, der kan være med til at sikre, at effekterne når helt ud til de studerende. Der er enighed om, at det virtuelle rum skal benyttes i højere grad det skal formidles ud til underviserne.

3 IUP har gode erfaringer med undervisningsplaner. De har vist sig at være kvalitetsudviklende og bruges som didaktisk værktøj. ADS finder SIP-budgettet for timeløftet for TH fortæller, at der på IUP er nedsat en gruppe, der skal se nærmere på, hvordan timerne fordeler sig mere nuanceret. Kunne være aktuelt at udveksle erfaringer studielederne imellem. Det besluttes, at det er for tidligt at nedsætte en projektgruppe. Det ligger på institutterne. 7. Oversigt og forklaring af studietal (13.50) V. Peter Thuborg, Hanne Johansen samt Søren Balsløv Fransén Bilag 7.1: Oversigt over og forklaring af relevante studietal Studietallene skal ses i sammenhæng med institutionsakkrediteringen. Det forslås, at studieledertal gennemgås to gange om året. Det skal gøres op pr. institut og pr. fag, så de gøres relevante for de enkelte uddannelser. Efterfølgende vil der være relevante møder på institutterne. Der er opbakning til forslaget. MPH påpeger, det skal hænge tæt sammen med de 1-årige uddannelsesevalueringer. Processen fremad er, at der laves et årshjul. 8. Tilvalg- og BA-struktur (14.10) V. Lars Kiel Bertelsen Bilag 8.1: Arts Strategi BA projektbeskrivelse PID en skal snart i Fakultetsledelsen. Det efterspørges, at UUA skal tilkendegive, hvilken variant der ønskes. Projektgruppen er i gang med både kvantitative og kvalitative tiltag. Det forventes, at der er en rapport til årsskiftet. LKB s erfaring er, at det bør være den radikale løsning, grundet HUMfagene på 3. semester. Ud over fokus på kvalitet efterspørges det, at der indgår rationaler omkring de økonomiske konsekvenser. LKB fremhæver, at økonomien vil blive adresseret qua Fremdrift. På IUP er der en proces i gang, hvor der overvejes tilvalg. Dels samarbejde med UC ere samt tilvalg, der kan udbydes til AU/KU.

4 Der er enighed om, at der skal arbejdes videre med den moderate model. Enighed om, at hensynet til at kunne handle hurtigt er det vigtigste. UUA indstiller PID en omkring den moderate model til Fak.led. til godkendelse. 9. Orienteringer (14.45) - Samarbejder med UC VIA Samarbejdsaftaler/Uddannelsesplatform /PhD-samarbejde Dette skal på som større pkt. på UUA-møde 11. november. - Mulige indsatser for Arts uddannelser Bilag 9.1: Notatudkast om indsatser for Arts uddannelser Dette punkt skal på igen 11. november. KH stiller spørgsmål til notatudkastet de fag, der nævnes til timetælling; klassisk og ikke nordisk, samt IUP mangler. - ATV s uddannelsesbarometer v. Aske Dahl Sløk Punktet udgår. 10. Mødeplanen 11. Ekstra pkt.: Profilfag Vedr. koordinering af profilfag, der efterfølgende sendes til godkendelse i SN. I det nye udkast lægges der op til, at der evt. kan være mulighed for kun at tilbyde til egne studerende (10 ECTS). LKB understreger, at det er opfordring til, at der er nogle koordineringer, der tages hånd om. I hvilke fora må besluttes af andre. Graduering var for at tilgodese udenlandske studerende. Det er desuden afgørende, at nye profiler kan oprettes. Profilfag kan forhandles i UUA, selvom organet ikke i sig selv er beslutningsdygtigt. IÆK og IKS er enige om ikke at graduere. KH påpeger jf. anbefaling 1 og 3: Der er uklarheder fagmiljøer skal have ejerskab. Fagmiljøer er ikke entydigt. Det skal diskuteres, om udbud kan være lukket for en gruppe af studerende, eller om et profilfag kan være lukket. Påpeger, at de ikke må blive så hjemhørende, at de ikke længere har karakter af valgfag.

5 Papiret tiltrædes med den bemærkning, at et er institutledelsen der har ansvar for, at tilbuddene lægges ud til alle studerende. Enighed om at udbyde profilfag under hensyntagen til udbuddets bæredygtighed. Der skal være opmærksomhed på, at udbuddets karakter af valgfag ikke ophæves set fra et studentersynspunkt.

Referat godkendt. Dagsorden godkendt, dog spørgsmål til relevansen af pkt. 8. Det blev besluttet, at pkt. 8. fastholdes på dagsordenen.

Referat godkendt. Dagsorden godkendt, dog spørgsmål til relevansen af pkt. 8. Det blev besluttet, at pkt. 8. fastholdes på dagsordenen. Uddannelsesudvalgsmøde, Arts Møde den 11. november 2014 kl. 12.00-15.00 Aarhus. Bygning 1431, lokale 021. Videolink: Emdrup A112 Referat Deltagere: Medlemmer af UU, Arts Gæster: Mette Qvist, Artsrådet,

Læs mere

2. Siden sidst og opfølgning IÆK ønsker et møde vedr. UC samarbejder medio januar MPH indkalder.

2. Siden sidst og opfølgning IÆK ønsker et møde vedr. UC samarbejder medio januar MPH indkalder. Uddannelsesudvalgsmøde, Arts Møde den 16. december 2014 kl. 12.00-15.00 Aarhus. Bygning 1431, lokale 021 Referat Deltagere: Medlemmer af UU, Arts Afbud: Lars Kiel Bertelsen, Peter Lodberg. Gæster: Lotte

Læs mere

Gæster: Hans Sommer, Helle Steffensen, Pia Rasmussen, Jakob Isak Nielsen, Jacob Buch, Solveig Sannem, Lene Kühle, Jan Ifversen, Kasper Lie.

Gæster: Hans Sommer, Helle Steffensen, Pia Rasmussen, Jakob Isak Nielsen, Jacob Buch, Solveig Sannem, Lene Kühle, Jan Ifversen, Kasper Lie. Uddannelsesudvalgsmøde, Arts Møde den 9. september 2014 kl. 12.00-15.00 Aarhus. Bygning 1431, lokale 021 Referat Deltagere, UU Arts: Marianne Ping Huang, Arne Kjær, Liselotte Malmgart, Ken Henriksen, Peter

Læs mere

Dagsorden: Evaluering af studiecenter udskydes til maj mødet. Herefter godkendt.

Dagsorden: Evaluering af studiecenter udskydes til maj mødet. Herefter godkendt. Uddannelsesudvalgsmøde Møde den: 11. april kl. 12-15 IKS lokale følger Referat Deltagere: Medlemmer af UU, Arts Prodekan Jan Ifversen og rådgiver Jesper Qvistgaard deltager under pkt. 4. Afbud: Lars Kiel

Læs mere

Nina Gøtzsche Thiele, Hanne Johansen, Peter Thuborg, Søren Balsløv Fransén, Aske Dahl Sløk, Dinna Sigaard Bruun Hansen (referent).

Nina Gøtzsche Thiele, Hanne Johansen, Peter Thuborg, Søren Balsløv Fransén, Aske Dahl Sløk, Dinna Sigaard Bruun Hansen (referent). Møde den: Tirsdag den 12. januar 2016 kl 12.00-15.00 Sted: Aarhus, 1431 303 Kippen (link til Emdrup D120) Emne: Møde i Uddannelsesudvalget Arts Medlemmer: Niels Overgaard Lehmann (formand), Arne Kjær,

Læs mere

Der mangler stadig en afklaring ang. timekompensation til internationale koordinatorer.

Der mangler stadig en afklaring ang. timekompensation til internationale koordinatorer. Møde den: 14. august 2012 Byg. 1431, lok. 021 Ndr. Ringgade 1 Uddannelsesudvalgsmøde Deltagere: Marianne Huang, Ken Henriksen, Liselotte Malmgart, Søs Bayer, Henrik Vase, Arne Kjær, Hanne Johansen, Unni

Læs mere

1. Godkendelse af referat og dagsorden Uddannelsesudvalget godkender referat fra mødet med følgende tilføjelser:

1. Godkendelse af referat og dagsorden Uddannelsesudvalget godkender referat fra mødet med følgende tilføjelser: Møde den: 10. juni 2014 kl. 12.00-14.00 Aarhus. Bygning 1431, lokale 021-023 Uddannelsesudvalgsmøde, Arts REFERAT Deltagere: Medlemmer af UU, Arts Arne Kjær; Eva Silberschmidt Viala; Ken Henriksen; Lars

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Dagsorden til møde i Uddannelsesudvalget Arts 3. februar Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt

Referat AARHUS UNIVERSITET. Dagsorden til møde i Uddannelsesudvalget Arts 3. februar Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt Møde den: Tirsdag den 3. februar 2016 kl 14.30-16.00 Sted: Aarhus, 1431 021 (link til Emdrup D118) Emne: Møde i Uddannelsesudvalget Arts Referat Medlemmer: Niels Overgaard Lehmann (formand), Arne Kjær,

Læs mere

Referat ARTS. Uddannelsesudvalgsmøde Møde den: 12. februar kl CUDIM, Paludan-Müllers Vej 48. Møde kl

Referat ARTS. Uddannelsesudvalgsmøde Møde den: 12. februar kl CUDIM, Paludan-Müllers Vej 48. Møde kl Uddannelsesudvalgsmøde Møde den: 12. februar kl. 12.00-15.30 CUDIM, Paludan-Müllers Vej 48 Referat Møde kl. 12.00-15.30 Deltagere: Medlemmer af UU, Arts Fra CUDiM deltog under pkt. 4 Hanne Buhl og Mette

Læs mere

3. Mødeplanen (12.15) Fast punkt på dagsorden til løbende opdatering af kommende punkter og møder

3. Mødeplanen (12.15) Fast punkt på dagsorden til løbende opdatering af kommende punkter og møder Uddannelsesudvalgsmøde Møde den: 4. december kl. 11.00-15.30 Campus Emdrup Referat Rundvisning kl. 11 Frokost kl. 12 Møde kl. 12.30-15.30 Deltagere: Medlemmer af UU, Arts Afbud: Søs Bayer Gæster: Sissel

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 1. maj 2012 kl Karl Verner Værelset Arts Uddannelsesudvalg. Udkast til referat

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 1. maj 2012 kl Karl Verner Værelset Arts Uddannelsesudvalg. Udkast til referat Møde den: 1. maj 2012 kl. 13-16 Karl Verner Værelset Arts Uddannelsesudvalg Udkast til referat Deltagere: Søs Bayer, Peter Lodberg, Arne Kjær, Unni From, Ken Henriksen, Morten Haugaard Jeppesen, Liselotte

Læs mere

Øvrige deltagere: Peter Thuborg, Søren Balsløv Fransén, Aske Dahl Sløk, Dinna Sigaard Bruun Hansen (referent).

Øvrige deltagere: Peter Thuborg, Søren Balsløv Fransén, Aske Dahl Sløk, Dinna Sigaard Bruun Hansen (referent). Møde: Tirsdag d. 20. juni 2017 kl. 12.00-15.00 Sted: Emdrup, D120 (link til Aarhus: 1431 021) Emne: Møde i Uddannelsesforum Arts Referat Medlemmer: Niels Overgaard Lehmann (formand), Tina Bering Keiding,

Læs mere

UFA-møde 28. august 2018 Referat

UFA-møde 28. august 2018 Referat UFA-møde 28. august 2018 Referat Mødeleder: Niels Lehmann Referent: Terkel Rørkær Sigh Dato: 28. august 2018 Varighed: 12:00 15:00 Tilstedeværende: Medlemmer Niels Overgaard Lehmann (formand) Christina

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne 16. møde den 2. oktober 2014 kl. 14.00-16.00 Lokale D118 MasterUddannelsesFagUdvalgsmøde Deltagere: Jeanette Magne Jensen (uddannelsesleder) Frans Ørsted Andersen Anne Larson Kristine Mariager-Anderson

Læs mere

Principper og proces for fastsættelse af optagskapaciteten på heltidsuddannelser, Arts

Principper og proces for fastsættelse af optagskapaciteten på heltidsuddannelser, Arts Notat Principper og proces for fastsættelse af optagskapaciteten på heltidsuddannelser, Arts Formål Formålet med dette notat med bilag er at beskrive principper og proces for fastsættelse af optagskapaciteten

Læs mere

Afbud: Thomas Schwarz Wentzer, Signe Termansen og Nana Munkholm Grave Madsen Fraværende: Jakob Olsen, Søren Henrik Kristiansen

Afbud: Thomas Schwarz Wentzer, Signe Termansen og Nana Munkholm Grave Madsen Fraværende: Jakob Olsen, Søren Henrik Kristiansen Studienævnsmøde den 11. maj 2016 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 4215-032 Referat Til stede: Christina Fiig, Jeppe Norskov Stokholm, Lene Kühle, Felix Riede, Peter Borgkvist, Anna Marie

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 2. maj 2013, kl. 12-13 Bygn. 1264, lokale 3.10 Studienævnsmøde for den sundhedsfaglige kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen REFERAT Til stede: Cecilia Ramlau-Hansen, Ellen Aagaard Nøhr,

Læs mere

Dagsorden ARTS. Uddannelsesudvalgsmøde Møde den: 12. marts kl Kaløvig Center, Præstekravevej 46, Følle, 8410 Rønde

Dagsorden ARTS. Uddannelsesudvalgsmøde Møde den: 12. marts kl Kaløvig Center, Præstekravevej 46, Følle, 8410 Rønde Uddannelsesudvalgsmøde Møde den: 12. marts kl. 10.00-18.00 Kaløvig Center, Præstekravevej 46, Følle, 8410 Rønde Dagsorden Dagsinternat kl. 10.00-18.00 (herefter middag) Deltagere: Medlemmer af UU, Arts

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 19. juni 2012 kl Turing 014, Katrinebjerg Uddannelsesudvalg, Arts

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 19. juni 2012 kl Turing 014, Katrinebjerg Uddannelsesudvalg, Arts Møde den: 19. juni 2012 kl. 12.15-15.00 Turing 014, Katrinebjerg Uddannelsesudvalg, Arts Referat Deltagere: Marianne Ping Huang, Anna Bak Maigaard, Hanne Johansen, Søren Balsløv Fransén, Søs Bayer, Unni

Læs mere

Referaet fra møde i UFA den 20. juni 2017 blev godkendt med få præciseringer.

Referaet fra møde i UFA den 20. juni 2017 blev godkendt med få præciseringer. Møde: Tirsdag d. 29. august 2017 kl. 12.00-15.00 Sted: 1431 021 (link til Emdrup D120) Emne: Møde i Uddannelsesforum Arts REFERAT Medlemmer: Niels Overgaard Lehmann (formand), Tina Bering Keiding, Leo

Læs mere

Desuden deltog: Susanne Fjeldsted og Sarah Kjærgaard Pedersen (under behandling af pkt. 3).

Desuden deltog: Susanne Fjeldsted og Sarah Kjærgaard Pedersen (under behandling af pkt. 3). Referat af møde i masterstudienævn fredag den 4. december kl. 10.00-12.00 Til stede: Dennis Ramsdahl, Winni Johansen, Michael Nørager Fraværende: Torsten Kolind Desuden deltog: Susanne Fjeldsted og Sarah

Læs mere

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016. Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Projektorienterede forløb (drøftelsespunkt) kl. 9.05 til 9.30 3.

Læs mere

Sekretariatsunderstøttelse af udvalgene i den nye administrative organisation afventer samlet oplæg på et senere tidspunkt.

Sekretariatsunderstøttelse af udvalgene i den nye administrative organisation afventer samlet oplæg på et senere tidspunkt. Møde den: 4. november Rektoratets mødelokale Møde i udvalget for Uddannelse Referat Til stede: Berit Eika, Peder Østergaard, Tom Vindbæk Madsen, Aske Dahl Sløk, Liza Strandgaard, Kristian Thorn, Christian

Læs mere

2. Indkomne sager til behandling Der er ikke nogen sager til behandling, men der vil være tid til eventuelle principielle

2. Indkomne sager til behandling Der er ikke nogen sager til behandling, men der vil være tid til eventuelle principielle Møde den: 16. april 2012 kl. 9.00-11.30 bygning 1485 lokale 316 Studienævnsmøde Institut for Æstetik og Kommunikation Referat Deltagere: Unni From, Henriette Pedersen, Jacob Bøggild, Morten Breinbjerg,

Læs mere

IKS Institutforum 24. februar 2016 Referat

IKS Institutforum 24. februar 2016 Referat IKS Institutforum 24. februar 2016 Referat Mødeleder: Bjarke Paarup/ Annette Skovsted Hansen Referent: Camilla Dimke Dato: 24. februar 2016 Varighed: 12.00-13.45 Tilstedeværende: Annette Skovsted Hansen

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Referat til møde i Uddannelsesforum Arts 1. maj 2017

Referat AARHUS UNIVERSITET. Referat til møde i Uddannelsesforum Arts 1. maj 2017 Møde: Onsdag d. 1. maj 2017 kl. 12.00-13.30 Sted: Aarhus 1431 021 (link til Emdrup D118) Emne: Møde i Uddannelsesforum Arts Referat Medlemmer: Niels Overgaard Lehmann (formand), Tina Bering Keiding, Jody

Læs mere

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010 Møde den: 18. februar 2010 B103f REFERAT Til stede: Morten Misfeldt, Malou Juelskjær, Lars Geer Hammershøj, Søren Kruse, Søs Bayer, Morten Høyer og Stella Marie Klausen Tilforordnede: Hasse Møller og Sia

Læs mere

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU Modtager(e): Studienævnet på DPU Uddannelsesnævnene på DPU Institutledelsen Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU DPU s forretningsorden tager udgangspunkt i rammeforretningsordenen for Uddannelsesnævn

Læs mere

Afbud: Merete Monrad, Maria Annemone Kongstad, Rikke Raunholt Dalby og Susanne Broberg Byrresen.

Afbud: Merete Monrad, Maria Annemone Kongstad, Rikke Raunholt Dalby og Susanne Broberg Byrresen. Institut for Sociologi og Socialt Arbejde Kroghstræde 7 DK 9220 Aalborg Øst Fax +45 9815 7575 EAN-nr: 5798000420649 CVR/SE-nr: 29102384 Referat af studienævnsmøde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Læs mere

HEALTH AARHUS UNIVERSITET NOTAT

HEALTH AARHUS UNIVERSITET NOTAT Møde den: 15. juni 2017 kl. 13.00 16.00, Bygning 1261, lokale 118 Deltagere: Niels Trolle Andersen, Annette Bachmann, Ask Vest Christiansen, Charlotte Delmar, Loni Ledderer, Klavs Madsen, Claus Vinther

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 4. oktober 2016 kl. 10.00-14.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Transformation af profilfagene på Arts (drøftelsespunkt) kl. 9.05

Læs mere

MEDARBEJDERMØDE 27.MAJ

MEDARBEJDERMØDE 27.MAJ MEDARBEJDERMØDE 27.MAJ DAGSORDEN Dimensionering og fremdriftsreformen Status på de økonomiske effekter af reformerne Processer på fakultet og institut Instituteftersyn og uddannelseseftersyn Forskningstilsyn,

Læs mere

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 6. april Sted: Lokale Afbud: Rebekka Laugesen, Anastasia Larn

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 6. april Sted: Lokale Afbud: Rebekka Laugesen, Anastasia Larn I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET SN-IKK R E F E R A T 6. APRIL 2016 Forum Studienævnsmøde kl. 13.00-16.00 Mødedato: Onsdag den

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 19. august 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 19. august 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 19. august 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 23. september 2015. Til stede: Afbud: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen,

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. AUGUST 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

(AC-vejleder, observatør), Jan Gustafsson (VIP germansk og romansk) og Laura Bech Hansen (studenterrepræsentant for germansk og romansk).

(AC-vejleder, observatør), Jan Gustafsson (VIP germansk og romansk) og Laura Bech Hansen (studenterrepræsentant for germansk og romansk). D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 22. OKTOBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18 I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Godkendt referat

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Godkendt referat ARTS Møde den: 20. marts 2019 kl. 12.30-14.00 Lokale 516 Bygning 1461 Uddannelsesnævnsmøde Historie og Klassiske Studier Deltagere: Undervisere: Niels Brimnes (afdelingsleder, his), Mary Hilson (his),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Nygaard, byg 5336, lok. 184 Studienævnsmøde Institut for Æstetik og Kommunikation

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Nygaard, byg 5336, lok. 184 Studienævnsmøde Institut for Æstetik og Kommunikation Møde den: 20.08.2012 Nygaard, byg 5336, lok. 184 Studienævnsmøde Institut for Æstetik og Kommunikation REFERAT Til stede: Unni From, Claus Bossen, Pia Rasmussen, André Wang Hansen, Mads Rosendahl Thomsen,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Ordinært møde i studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 13. marts 2013

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Ordinært møde i studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 13. marts 2013 Ordinært møde 3-2013 i studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 13. marts 2013 REFERAT Til stede: Morten Haugaard Jeppesen, Lene Kühle, Mette Svart Kristiansen, Anemone Platz, Claus Møller Jørgensen,

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: , kl Forskerhusets på Kasernen, byg. 1586, lok. 114 IÆK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: , kl Forskerhusets på Kasernen, byg. 1586, lok. 114 IÆK Studienævnsmøde Møde den: 09.04.2013, kl. 9.00-12.00 Forskerhusets på Kasernen, byg. 1586, lok. 114 IÆK Studienævnsmøde Dagsorden Deltagere: [Navn(e)] 1. Godkendelse af referat og dagsorden 2. Alt.udvalg 3. Telekollaboration/Intercultural

Læs mere

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref. Møde den: 4. marts 2011 REFERAT Dekanmøde med studerende Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.) Dato: 09. marts 2011 Sagsnr.: Ref: Side 1/5 Dagsorden 1.

Læs mere

2. Referat Referatet blev godkendt. Det blev bemærket, at referatstilen var forbedret i forhold til forslag fra mødet d. 6. september.

2. Referat Referatet blev godkendt. Det blev bemærket, at referatstilen var forbedret i forhold til forslag fra mødet d. 6. september. Mødetidspunkt: Tirsdag d. 11. oktober 2016 kl. 09.00-14.00 Sted: Aarhus 1431-021 (link til Emdrup, D120) Emne: Møde i Uddannelsesforum Referat Medlemmer: Niels Overgaard Lehman, Arne Kjær, Christina Fiig,

Læs mere

Referat af 1. møde i studienævnet den 12. februar 2010

Referat af 1. møde i studienævnet den 12. februar 2010 Møde den: 12. februar 2010 B103f REFERAT Til stede: Morten Misfeldt (MM), Malou Juelskjær (MJ), Lars Geer Hammershøj (LGH), Søren Kruse (SK), Søs Bayer (SB), Morten Høyer (MH) og Stella Marie Klausen (SMK)

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 13. marts 2013, kl Nygaard 192, byg. 5335, Finlandsgade 21, 8200 Aarhus N Studienævnsmøde IÆK

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 13. marts 2013, kl Nygaard 192, byg. 5335, Finlandsgade 21, 8200 Aarhus N Studienævnsmøde IÆK Møde den: 13. marts 2013, kl. 14.00-16.30 Nygaard 192, byg. 5335, Finlandsgade 21, 8200 Aarhus N Studienævnsmøde IÆK REFERAT Til stede: Peter Bakker, Pia Rasmussen, André Wang Hansen, Mads Rosendahl Thomsen,

Læs mere

Model for uddannelsesevaluering på Arts

Model for uddannelsesevaluering på Arts Notat Model for uddannelsesevaluering på Arts Som en del af kvalitetssikringsarbejdet gennemføres såvel uddannelsesevalueringer som årlige statusser. Formålet med uddannelsesevalueringen er at identificere

Læs mere

Model for uddannelsesevaluering på Arts

Model for uddannelsesevaluering på Arts Notat Model for uddannelsesevaluering på Arts Som en del af kvalitetssikringsarbejdet gennemføres såvel uddannelsesevalueringer som årlige statusser. Formålet med uddannelsesevalueringen er at identificere

Læs mere

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen.

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen. Møde den: 13 november 2013 kl. 12-16. ekstra tid pga. undervisningsplaner Lok. B101a i Emdrup og lok. 2113-252 på Trøjborg Møde i Uddannelsesfagudvalget for Bacheloruddannelsen i Uddannelsesvidenskab REFERAT

Læs mere

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat Møde 24. april 2018 kl. 10-14 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator) Frans Ørsted Andersen Lotte Hedegaard-Sørensen Helle Merete Nordentoft

Læs mere

Institut for Idræt og Ernæring Nørre Allé 53, 1. sal (Karnapsalen), 2200 København N

Institut for Idræt og Ernæring Nørre Allé 53, 1. sal (Karnapsalen), 2200 København N KØBENHAVNS UNIVERSITET Aftagerpanel for fødevarer, human ernæring og idræt MØDEREFERAT 8. OKTOBER 2014 Forum Aftagerpanel for fødevarer, human ernæring og idræt Mødedato: 8. oktober 2014, kl. 14.00-17.00

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer Møde den: 8. april 2016, kl. 14.00 16.00 Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg,

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi

Studienævnet ved Institut for Antropologi K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Til medlemmerne af studienævnet M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. AUGUST 2016 Forum Studienævnet

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 9. februar 2012 kl bygning 1481 lokale 340 Studienævnsmøde

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 9. februar 2012 kl bygning 1481 lokale 340 Studienævnsmøde Møde den: 9. februar 2012 kl. 12.30-15.30 bygning 1481 lokale 340 Studienævnsmøde Referat Deltagere: Unni From (formand), Claus Bossen, Morten Breinbjerg (kommende supp. for CB), Pia Rasmussen, André Wang

Læs mere

PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN

PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN Nedenstående er et tillæg til AAUs overordnede procedure for evaluering af

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. IKS Institutforum Møde den 16. maj 2012 kl Mødelokale: Bygning 1463, lokale 317

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. IKS Institutforum Møde den 16. maj 2012 kl Mødelokale: Bygning 1463, lokale 317 IKS Institutforum Møde den 16. maj 2012 kl. 13.00-15.30 Mødelokale: Bygning 1463, lokale 317 REFERAT Deltagere: Poul Pedersen, Else Marie Wiberg, Birte Poulsen, Armin Geertz, Stine Knudsen, Stig Thøgersen,

Læs mere

Uddannelsesevaluering på Arts

Uddannelsesevaluering på Arts Notat Uddannelsesevaluering på Arts Som en del af kvalitetssikringsarbejdet gennemføres såvel uddannelsesevalueringer som årlige statusser. Formålet med uddannelsesevalueringen er at identificere indsatsområder

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 19. august 2015. Mødet er flyttet fra d. 17. juni 2015, pga. for mange afbud. Til

Læs mere

Fraværende: Jeppe Büchert Netterstøm (his), Mathilde Reinecke Tellefsen (Studievejleder,

Fraværende: Jeppe Büchert Netterstøm (his), Mathilde Reinecke Tellefsen (Studievejleder, ARTS Møde den: 20. februar 2019 kl. 12.30-14.00 Lokale 516 Bygning 1461 Uddannelsesnævnsmøde Historie og Klassiske Studier Deltagere: Undervisere: Niels Brimnes (afdelingsleder, his), Mary Hilson (his),

Læs mere

2. Godkendelse af referat Referat fra møde i UFA den 21. februar 2017 eftersendes af ADS, der vil modtage skriftlige kommentarer til referatet.

2. Godkendelse af referat Referat fra møde i UFA den 21. februar 2017 eftersendes af ADS, der vil modtage skriftlige kommentarer til referatet. Møde: Onsdag den 15. marts 2017 kl 10.00-12.30 Sted: Aarhus 1431 021 (link til Emdrup D118) Emne: Møde i Uddannelsesforum Arts Medlemmer: Niels Overgaard Lehmann (formand), Jody Pennington, Leo Normann

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 15. maj Sted: Engerom lokale

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 15. maj Sted: Engerom lokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk M Ø D E R E F E R A T 4. JUNI 2013 Forum Studienævnsmøde

Læs mere

Referat af Paideias ordinære generalforsamling d

Referat af Paideias ordinære generalforsamling d Referat af Paideias ordinære generalforsamling d. 13.11.2012 Fremmøde: 13 medlemmer 1. Valg af dirigent. Berit Rød blev valgt uden modkandidater. Hanne Kristensen blev valgt som referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen I N S T I T U T F O R T V Æ R K U L T U R E L L E O G R E G I O N A L E S T U D I E R K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T G O D K E N D T 21. APRIL 2017 Forum: Studienævnet for

Læs mere

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby.

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby. I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 12. december 2012 M Ø D E R E F E R A T 13. DECEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 03. DECEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 17. august Sted: Lokale Afbud: Rebekka Laugesen, Erik Damhus

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 17. august Sted: Lokale Afbud: Rebekka Laugesen, Erik Damhus I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T SN-IKK R E F E R A T 24. AUGUST 2016 Forum Studienævnsmøde kl. 13.00-16.00 Mødedato: Onsdag

Læs mere

Bilag: handleplan og rektors oversigt

Bilag: handleplan og rektors oversigt Møde den: 8. februar 2018 kl. 14.00-16.00, Bygning 1261, lokale 118 Deltagere: Niels Trolle Andersen, Annette Bachmann, Ole Bækgaard, Ask Vest Christiansen, Charlotte Delmar, Loni Ledderer, Claus Vinther

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 17. april, 2013 kl, (8.30) 9.00 11.30 Forskerhusets mødelokale på Kasernen, Langelandsgade 139 Studienævnsmøde IÆK, april 2013 REFERAT Til stede: Peter Bakker, Pia Rasmussen, André Wang Hansen,

Læs mere

2. Valg af stedfortræder for formanden Unni From oplyste om, at der blandt nævnets VIP-medlemmer skal vælges en stedfortræder

2. Valg af stedfortræder for formanden Unni From oplyste om, at der blandt nævnets VIP-medlemmer skal vælges en stedfortræder Møde den: 12. marts 2012 kl. 9.00-11.30 bygning 1485 lokale 316 Studienævnsmøde Studienævnet ved Institut for Æstetik og Kommunikation Referat Deltagere: Unni From (form.), Nikoline Bach, Henriette Engedal

Læs mere

Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi

Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Godkendt Ref: kkmo Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Lars Holm

Læs mere

Kvalitetshåndbogen - Hvem gør hvad? Organisationsdiagram. Kvalitetsarbejde på uddannelsesområdet, ST

Kvalitetshåndbogen - Hvem gør hvad? Organisationsdiagram. Kvalitetsarbejde på uddannelsesområdet, ST Kvalitetshåndbogen - Hvem gør hvad? Kvalitetshåndbogen for uddannelser på Science and Technology (ST) er et redskab for studienævnsmedlemmer, uddannelsesansvarlige, studieadministratorer, medlemmer af

Læs mere

Der blev tilføjet følgende ekstra punkter til dagsorden: Et punkt vedr. ansøgningsvejledning i forbindelse med opslag af videnskabelige stillinger.

Der blev tilføjet følgende ekstra punkter til dagsorden: Et punkt vedr. ansøgningsvejledning i forbindelse med opslag af videnskabelige stillinger. Møde den: 11. september kl. 12.00-15.00 Dagsorden Nrd. Ringgade 1, bygning 1431, lokale 021-023 Uddannelsesudvalgsmøde Deltagere: Marianne Ping Huang, Søs Bayer, Søren Balsløv Fransén, Arne Kjær, Unni

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 9. APRIL 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Referat af ekstraordinært fællesmøde i LSU og Institutforum den 28. maj 2015 på Institut for Æstetik og Kommunikation

Referat af ekstraordinært fællesmøde i LSU og Institutforum den 28. maj 2015 på Institut for Æstetik og Kommunikation INSTITUT FOR ÆSTETIK OG KOMMUNIKATION ARTS AARHUS UNIVERSITET Referat af ekstraordinært fællesmøde i LSU og Institutforum den 28. maj 2015 på Institut for Æstetik og Kommunikation Til stede/medlemmer:

Læs mere

Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Studienævnsmøde på Sociologi. Forum. Mødedato: Tirsdag den 29. marts 2016 kl Sted: Mødelokale 16.1.

Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Studienævnsmøde på Sociologi. Forum. Mødedato: Tirsdag den 29. marts 2016 kl Sted: Mødelokale 16.1. D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson.

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Undervisnings- og uddannelsesevaluering ved Institut for Kultur og Samfund

Undervisnings- og uddannelsesevaluering ved Institut for Kultur og Samfund Undervisnings- og uddannelsesevaluering ved Institut for Kultur og Samfund De to studienævn ved Institut for Kultur og Samfund har vedtaget følgende evalueringspolitik for alle bachelor- og kandidatuddannelser

Læs mere

Nina Gøtzsche Thiele (NT), Peter Thuborg (PT), Søren Balsløv Fransén (SBF), Aske Dahl Sløk (ADS), Dinna Sigaard Bruun Hansen (referent, DSBH).

Nina Gøtzsche Thiele (NT), Peter Thuborg (PT), Søren Balsløv Fransén (SBF), Aske Dahl Sløk (ADS), Dinna Sigaard Bruun Hansen (referent, DSBH). Møde den 3. november 2015, kl. 12.00-15.00 Aarhus 1431-021 (link til Emdrup D120) Referat Deltagere: Niels Overgaard Lehmann (formand, NL), Arne Kjær (AK), Christian Christrup Kjeldsen (CC), Eva Silberschmidt

Læs mere

REFERAT. Møde den: Mandag d i studienævnet for idræt kl

REFERAT. Møde den: Mandag d i studienævnet for idræt kl Møde den: Mandag d. 11-11-2013 i studienævnet for idræt kl. 14.00-16.00 REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Ask Vest Christiansen, Kristian Olesen. Fra Administrationen: Merethe Haugaard, Drude Katrine

Læs mere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, Viola Burau og Loni Leddere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, Viola Burau og Loni Leddere Møde den: 27. oktober 2016, kl. 9.00 11.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand),

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og præsentation af ny studienævnssekretær

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og præsentation af ny studienævnssekretær I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab M Ø D E R E F E R A T Forum SN-IKK Mødedato:

Læs mere

Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi

Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Godkendt Ref: kkmo Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Lars Holm

Læs mere

Ordførende professorer Kursusledere Koordinerende professorer Øvrige interessenter i de specialefokuserede kurser

Ordførende professorer Kursusledere Koordinerende professorer Øvrige interessenter i de specialefokuserede kurser Ordførende professorer Kursusledere Koordinerende professorer Øvrige interessenter i de specialefokuserede kurser Vejledning - Indmelding af idéer til specialefokuserede kurser 5. NOVEMBER 2015 På baggrund

Læs mere

Øvrige deltagere: Katharina Juhl Haslund, Ditte Krabbe, Aske Dahl Sløk, Dinna Sigaard Bruun Hansen (referent).

Øvrige deltagere: Katharina Juhl Haslund, Ditte Krabbe, Aske Dahl Sløk, Dinna Sigaard Bruun Hansen (referent). Dato: 20. marts 2018 Side 1/6 Mødedato: Den 20. marts 2018 kl. 12.00-15.00 Mødested: 1431 021 /link til D120 Mødeemne: Møde i Uddannelsesforum Arts Deltagere: Medlemmer: Niels Overgaard Lehmann (formand),

Læs mere

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Onsdag den 26. april 2017 kl. 13.30 Sted: Bygn. 1483, lokale

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 23. januar 2013 kl Sted: Lokale 24.2.

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 23. januar 2013 kl Sted: Lokale 24.2. D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk M Ø D E R E F E R A T 23. JANUAR 2013 Forum Studienævnet Engerom INSTITUT

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. IKS Institutforum Møde d. 11. december 2012 kl Mødelokale: 1453/513

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. IKS Institutforum Møde d. 11. december 2012 kl Mødelokale: 1453/513 IKS Institutforum Møde d. 11. december 2012 kl. 13.00-16.00 Mødelokale: 1453/513 REFERAT Til stede: Bjarke Paarup, Peter Lodberg, Else Marie Wiberg, Birte Poulsen, Armin Geertz, Felix Riede, Stine Knudsen,

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Planlægning: Samarbejde mellem UVA/EKA, afdelingsledere,

Læs mere

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent:

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 19. JUNI 2012 Forum Studienævnsmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI Møde afholdt: 13. juni 2012 kl. 14.00

Læs mere

Der var en enkelt præcisering, som der var enighed om at ændre i referatet. Referatet blev godkendt med denne ændring.

Der var en enkelt præcisering, som der var enighed om at ændre i referatet. Referatet blev godkendt med denne ændring. Møde den: Tirsdag den 16. august 2016 kl 12.30-15.30 Sted: Aarhus, 1431 021 (link til Emdrup, D120) Emne: Møde i Uddannelsesforum Arts Referat Medlemmer: Niels Overgaard Lehmann (formand), Arne Kjær, Jody

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Møde den: 9. oktober, 2014, kl. 15.15-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT Møde den: 28. marts 2014, kl. 12 14 Emdrup lokale A112 videolink til Aarhus, Trøjborg lokale 252 Uddannelsesfagudvalgsmøde for Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi GODKENDT REFERAT Til stede: Henrik

Læs mere

Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 8. september 2017 kl. 09.00-11.00 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Møde i Uddannelsesfagudvalget for uddannelsesvidenskab 16. marts 2015 kl Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT

Møde i Uddannelsesfagudvalget for uddannelsesvidenskab 16. marts 2015 kl Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Møde i Uddannelsesfagudvalget for uddannelsesvidenskab 16. marts 2015 kl. 13.00-16.00 Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Jonas Greve Lysgaard, Oliver Kauffmann, Malou

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Mødedato: 14. juni 2018 kl. 13-15 Mødested: Emdrup B101a; 1483-523 Det Gule Rum Mødeemne: 5. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN) Dato: 28. maj 2018 Side 1/5 Deltagere: Medlemmer Lisbeth

Læs mere

Baggrundsnotat vedr. uddannelsesportefølje UDDANNELSESSERVICE

Baggrundsnotat vedr. uddannelsesportefølje UDDANNELSESSERVICE KØBENHAVNS UNIVERSITET Bestyrelsesmøde nr. 97, d. 6. dec. 2018 Pkt. 6. Bilag 1 Københavns Universitets bestyrelse SAGSNOTAT 27. NOVEMBER 2018 Vedr. Baggrundsnotat vedr. uddannelsesportefølje UDDANNELSESSERVICE

Læs mere