Referat fra medlemsmødet den 8. november 2017 på Biblioteket i Rønne. 1. Velkommen og indledning v/formanden Marianne Munk Kofoed (MMK)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra medlemsmødet den 8. november 2017 på Biblioteket i Rønne. 1. Velkommen og indledning v/formanden Marianne Munk Kofoed (MMK)"

Transkript

1 Referat fra medlemsmødet den 8. november 2017 på Biblioteket i Rønne. 1. Velkommen og indledning v/formanden Marianne Munk Kofoed (MMK) MMK bød velkommen til de 70 fremmødte medlemmer med disse ord: Klubbens resultater, er et resultat af de enkelte medarbejderes og medlemmers indsats i fællesskab. Der er ingen alene der kan fløjte en symfoni. Der er brug for et helt orkester til at spille den. Golfskolerne, som i 2017 var blevet gennemført anderledes end tidligere, da hjælpeteams med egen teamleder, i højere grad tilrettelagde og gennemførte intromøder og spiltræning. Den ekstra golfskole i juni måned, hvor indgangsvinklen havde været Ta en ven med var en stor succes og gentages derfor igen i Golfskolen i 2018 er endnu ikke på plads, da trænersituationen er uafklaret. Samarbejdsaftalen med GGK/NBGK om brug af pro-træner Gary Hindshaw kommer evt. kun til at være en dag om ugen. Dette skyldes, at Gary H. foruden at være træner for eliteholdet og samtidig rejsearrangør også skal bruges mere i Rø. Der vil derfor kun blive tid til få golfskoler i BGK i april/maj måned Men vi håber på en fornuftig løsning, der også kan fungere for BGK. Da vi erfaringsmæssigt skal have ca. 50 deltagere på vores golfskoler for at opveje afgangen af medlemmer, så var opfordringen fra MMK til medlemmerne: Ta en ven med på Golfskole. I tilknytning til golfskolerne forventer vi Golfens info-dag 4 gange i MMK spurgte forsamlingen: Hvor og Hvem skal kontaktes, for at få flere til at spille golf? Til slut gjorde MMK opmærksom på, at vi stadig mangler et bestyrelsesmedlem. 2. Turneringer 2018 v/ole Meisner (OME) OME omtalte, at turneringsudvalget havde været på kursus først på sæsonen. Endvidere havde udvalget ændret præmiestrukturen, idet der var præmier til de 3 bedste i hver række mod tidligere 5 bedste. Præmiesummerne fra sponsorerne var uændret. OME omtalte fordelingen af turneringer mellem parturneringer og singleturneringer og spurgte forsamlingen om den havde været ok? En turnering var flyttet fra søndag til lørdag. Fremover vil tilmeldingen til turneringer kun blive åbnet 14 dage før turneringen. Vores bedste golfspillere på Bornholm havde kun deltaget i begrænset omfang, så derfor vil turneringsudvalget forsøge sig med en bruttopræmie i singleturneringerne.

2 Klubmesterskaberne vil fremover blive afviklet, så alle kan deltage med aktuelt HCP, dvs. af HCP begrænsningen på 54 flyttes til HCP 72. Klubben har fået lydanlæg til brug på terrassen, når der er mange deltagere. Deltagerantallet har i 2018 været faldende. 3. Fælleshold seriehold v/richard Sølvertorp (RSØ) Vi mangler holdleder til Serie 3 Herre og vi havde i 2017 ikke været med i BS og serie 1 Herre, hvilket de øvrige klubber var forundret over. Der var blevet drøftet om elitespillerne kunne spille med i Gary Hindshaw undersøger sagen. 60+ Herre fik kun 2 point Når der spilles hulspil er vores relative høje HCP et problem. Der var brugt 15 spillere. RSØ opfordrede medlemmerne til at melde sig til holdene, hvis de gerne ville spille lidt mere konkurrence golf og nævnte, at der ikke betales greenfee på de andre baner ved holdturneringerne. Og så opfordrede RSØ til at vi fik et 60+ Damehold. Der havde været mange gengangere i Regionsgolfen og 60+. Peer Vesterberg efterlyste mere info om holdene, gerne i NyhedsDrivet evt. også resultaterne. Arne Mortensen stod for at samle 60+ holdet. Otto Lund syntes, at det var uretfærdigt med scratch i hulspil og efterlyste en HCP regulering. Bente Schmidt oplyste, at damernes hold ikke var lukkede hold og Birte Jacobsen opfordrede de mange nye spillere til at melde sig til serieholdene. Der havde ikke været den helt store interesse. Poul H. Olsen omtalte også HCP i hulspil som en god ide. Flemming Schmidt foreslog en HCP graduering i serie 1-2 og 3 og foreslog Sportsudvalget, at spiller man med i seriegolf, så deltager man ikke i 60+. Otto Lund vendte tilbage til Hulspil og mente ikke at det tilgodeså grundprincippet i golf alle kan spille mod alle da hulspil altid foregår efter scratch princippet. Arne Mortensen: Med 60+ havde man 2 muligheder for at komme på hold. RSØ oplyste, at det er Allan Juhl NBGK, som har ansvaret for opsætning af holdturneringerne. Ib Rasmussen mente at der bør være HCP i hulspil, når vi taler om 60+. Arne Mortensen var enig og nævnte, at det er specielt at spille hulspil. 4. Økonomi og kørsel med buggy/bjarne Hansen (BHA) BHA gennemgik resultatet indtil , som viser et overskud på tkr. 295,9 og et fremskrevet årsresultat for 2017 på tkr. 87,3. Det forventes, at Cafeen i 2017 giver et underskud omkring tkr. 36,6. Dette medførte en livlig debat om cafeens betydning for klublivet og årsagen til underskuddet. Omsætningen var faldet ca. tkr Der var enighed om, at cafedriften skulle fortsætte.

3 BHA omtalte reglerne for buggy kørsel og prisen for at leje buggy. Der er ingen tvivl om, at det er et godt tilbud til medlemmer med gangbesvær eller andre skavanker, at disse medlemmer kan blive visiteret permanent eller midlertidigt til brug at klubbens buggy, som nu udgør 10 stk. Fra 2018 vil visiteringerne skulle fornyes hvert år. Inge Lise Juul står for den del. Vi vil også prøve at forbedre kørslen med buggy. Derfor vil Kai Jørgensen fremover give instruktion i kørsel med buggy til nye visiterede medlemmer. Herefter var der kaffepause. 5. Banen 9-hulsbanen v/per Miller Lund (PML) og Leif Nielsen (LNI) LNI gav en grundig redegørelse for de arbejder, som udføres her i efteråret og nævnte bl.a. arbejdet med at få kål på traktosen og filtlaget. Der skal luftes greens, forgreens og fairways og det vil hjælpe meget på behandlingen, hvis medlemmer og gæster respekterer, at der så vidt muligt ikke gås på greens og forgreens. Kjeld Nielsen spurgte til nyheder om kørestier plantning af træer sagen med NGK og efterlyste en kørevejledning, nu da Kai Jørgensen skulle være ansvarlig for undervisningen. MMK gav en redegørelse for sagen med NGK, som nu ligger til afgørelse i DGU s Amatør- og Ordensudvalg. Afgørelse forventes sidst i november LNI omtalte arbejdet med at udvide Par-3 banen til en længere 9-hullers bane og gennemgik det nye hulforløb. For at spare på anlægsudgifterne og for at gøre 9-hullers banen længere, vil indspilsgreen blive inddraget i hulforløbet som green 9. Peter Sode synes ikke om ideen at bruge indspilsgreen som en del af hulforløbet. I forbindelse med de mange bolde, som blev efterladt på indspilsgreenen, så mente Birte Jacobsen at medlemmerne må være med til at få dette problem løst. Eventuelt ved t at give sekretariatet besked, når andre medlemmer eller gæster efterlader boldene på indspilsgreenen. MMK mente at indspilsgreenen kunne anvendes som en kombinationsgreen. Carsten Dam roste LNI for en god information om banen og 9-huls banen. Alf Abildgaard spurgte om reglerne for drop, når bolden lå på stierne. PML svarede, at hvis stierne var tilført materialer stenmel, grus eller skærver så var der altid frit drop. 6. Navnekonkurrence 9 huls banen (MMK) Navnekonkurrencen havde givet flere navne at vælge i mellem. Følgende 3 navne blev udvalgt Stavelundbanen 9-huls banen Mini Robbedale Alle medlemmer kan nu være med til at stemme om forslaget. Se nyhedsdrivet nr

4 7. Ordet frit Under ordet frit var der mange indlæg, bl.a. Bjarne Kruse spurgte til de forbedringsforslag, som han havde indleveret. MMK svarede, at de ikke var glemt, men at det var en prioriteringssag. Kjeld Nielsen savnede noget om, hvem der skulle ind i bestyrelsen og hvem der gik af i februar Det havde aldrig før været et problem at få en fuldtallig bestyrelse. MMK svarede, at den manglende bestyrelsespost skyldes ideen om, at det nye bestyrelsesmedlem skulle være formand for begynderudvalget. Begynderudvalget vil ikke blive nedprioriteret, men formanden for begynderudvalget behøves ikke at være med i bestyrelsen. Der skal dog fortsat være en kontaktperson i bestyrelsen. MMK gjorde endvidere opmærksom på, at det var alles medlemmers opgave at skaffe emner til bestyrelsen. Leif Nielsen takkede alle de frivillige hjælpere. Uden deres hjælp havde banen ikke haft den standard som den har nu. Peer Vesterberg spurgte til samarbejdsaftalen med Rø og syntes den havde været absolut tilfredsstillende. Årskortet må have en mindre betydning for greenfee. MMK oplyste, at Årskortet i 2018 ændre navn til Årsgreenfee og koster kr ,- årligt. Ib Rasmussen spurgte til trænerkapaciteten. Findes der muligheder via DGU. Kunne vi nøjes med en hjælpetræner. MMK svarede, at vi afventer udfaldet af aftalen med Rø, men at der er andre overvejelser. 8. Tak for i aften Formand Marianne Munk Kofoed gav et resume af aftenens diskussioner: Der havde været 70 deltagere til medlemsmødet meget flot. Vi havde drøftet tilgang af nye medlemmer og ny i bestyrelsen Under turneringer ønsker vi flere deltagere, gennemgående præmier, og så har vi fået lydanlæg. Vi skal have mere info om mulighederne for at spille på hold. Og så skal vi passe på, at holdene ikke bliver for lukkede. Økonomisk forventes et overskud for 2017 på ca. tkr. 87. Cafeen fortsætter uanset underskud ingen planer om at lukke ned. Buggyordningen for visiterede fortsætter. Vi har nu 10 buggy. Kun visiterede må køre buggy til turneringer. Alle andre må selv slæbe sit udstyr. Banens greens bliver hurtigere til næste år. Teestederne i god stand. Fortsættelse af luftning og prikning, især fairways.

5 9-huls banen primært aflastning til stor bane men også familieindgang til golf. Vi skal stemme om navnet på 9 huls banen 3 muligheder. Stavelundbanen, 9-hulsbanen og Mini Robbedale. MMK takkede Ole Meisner for ordstyrerhvervet og medlemsmødet sluttede 21:40. For referatet: Bjarne Hansen Forretningsfører

Referat fra medlemsmøde den 23. november 2016

Referat fra medlemsmøde den 23. november 2016 Referat fra medlemsmøde den 23. november 2016 Formand Marianne Munk Kofoed bød velkommen til ca. 100 BGK er, som var mødt op til medlemsmødet på Biblioteket i Rønne. BGK er en medlemsejet forening, med

Læs mere

Referat af Bornholm Golf Klubs medlemsmøde 2018.

Referat af Bornholm Golf Klubs medlemsmøde 2018. Rønne den 7. Oktober 2018 Referat af Bornholm Golf Klubs medlemsmøde 2018. Mødet fandt sted den 17.september kl. 18.30 på Bornholms bibliotek i Rønne. 60 medlemmer var mødt frem. BGKs formand Marianne

Læs mere

Spændende SPONSOR - MATCHER i nærmeste fremtid:

Spændende SPONSOR - MATCHER i nærmeste fremtid: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. marts 2012: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Niels Rasmussen (NR) Johnny Poulsen (JP) Sussie Hørlyk (SH) Claus Pedersen (CP) Christa

Læs mere

BORNHOLMS GOLF KLUB GENERALFORSAMLING 17/2 2016

BORNHOLMS GOLF KLUB GENERALFORSAMLING 17/2 2016 BORNHOLMS GOLF KLUB GENERALFORSAMLING 17/2 2016 1 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4. Forelæggelse

Læs mere

Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i 2013

Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i 2013 1 Referat af generalforsamling i BGK 20/2-2014 1. Valg af dirigent. Erik Mogensen blev valgt 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Formand Marianne Munk Kofoed fremlagde bestyrelsens beretning:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

Særlig meddelelse fra bestyrelsen:

Særlig meddelelse fra bestyrelsen: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. april 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Bornholms Golf Klub, Plantagevej 3 B, 3700 Rønne

Bornholms Golf Klub, Plantagevej 3 B, 3700 Rønne Referat fra generalforsamlingen, onsdag den 14. februar 2018. Der deltog 90 stemmeberettigede medlemmer i generalforsamlingen, som igen i år blev holdt på Biblioteket i Rønne. Formand Marianne Munk Kofoed

Læs mere

JULI 2018 No. 8. Hammel Golf Klub. Banen lige nu

JULI 2018 No. 8. Hammel Golf Klub. Banen lige nu JULI 2018 No. 8 Banen lige nu Banen er tør knastør. Den danske sommer viser sig i år fra den meget flotte side, med mange soltimer. Men det betyder så desværre, at vores fairways skriger på vand, da vi

Læs mere

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Velkommen til Generalforsamling 2018 Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Generalforsamling 21. marts 2018 Bestyrelsens beretning v/formand Tage E. Jensen Velkommen til generalforsamling

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 5. maj 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde. Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved

Læs mere

Karsten Skogstad (KS) Johnny Poulsen (JP)

Karsten Skogstad (KS) Johnny Poulsen (JP) Til stede ved bestyrelsesmødet den 5. november 2008: Bestyrelsen: Sekretariatet: Afbud fra: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Karsten Hansen (KA) Hans Kofod-Andersen (HKA) Claus Pedersen (CP) Keld Nielsen (KN)

Læs mere

Husk generalforsamling den 27. februar 2011 på Folkets hus i Snogebæk.

Husk generalforsamling den 27. februar 2011 på Folkets hus i Snogebæk. Til stede ved bestyrelsesmødet den 6. januar 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Alle i NGK ønskes en rigtig glædelig JUL samt et lykkebringende NYTÅR.

Alle i NGK ønskes en rigtig glædelig JUL samt et lykkebringende NYTÅR. Til stede ved bestyrelsesmødet den 8. december 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Generalforsamlingen den 18. februar 2015: Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år

Generalforsamlingen den 18. februar 2015: Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Referat fra ordinær generalforsamling onsdag den 18. februar 2015 kl.18:30 på Rønne Bibliotek 1 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af

Læs mere

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Velkommen til Prøvemedlem skab. Yngling/senior 2017 Kr.995,- GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Sådan kommer du i gang med at spille golf som YNGLING eller SENIOR i Viborg Golfklub. 2 Kig op til Kjeld

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Aarhus Golf Club

Bestyrelsesmøde i Aarhus Golf Club 10. oktober 2017 kl. 18.00 i klubhuset Deltagere: Claus Holm Christensen Lisbeth Moltzen Michael Traasdahl Møller Arne Nabe Poulsen Kim Bjerre Iben Jungersen Peter Agerboe I en del af bestyrelsesmødet:

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev.

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev. Til stede ved bestyrelsesmødet den 8. februar 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 1. april 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) John Jacobsen (JJ) Malene Kjærsgaard (MAK)

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Turneringsprogram 2017

Turneringsprogram 2017 Turneringsprogram 2017 Information fra turneringsudvalget om aktiviteter for året 2017. Der sker en del forandringer i forhold til sidste års turneringsplan. Der er ikke så mange turneringer. Vi gentager

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen i Asserbo Golf Club d. 22. marts 2015

Referat af Generalforsamlingen i Asserbo Golf Club d. 22. marts 2015 Referat af Generalforsamlingen i Asserbo Golf Club d. 22. marts 2015 Referent: Hon. Sekretær Stig Borg William Grahn, formand for Asserbo Golf Club, bød forsamlingen velkommen og mindedes sammen med de

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat

Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat 12. september 2014. Dagsorden til BS møde den, 12. september 2014. 1 Godkendelse af sidste referat fra møde den 11. april 2014. 2 Evaluering på afholdte turneringer:

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat (H) Ulrik

Læs mere

Åbningsturneringen 6.april 2018

Åbningsturneringen 6.april 2018 Åbningsturneringen 6.april 2018 Klokken 9.30 mødte 92 spillere op for at deltage i Seniorklubbens åbningsturnering. 36 par på 18-huls banen og 10 par på 9-huls banen deltog i foursome parturneringen. Der

Læs mere

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle.

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle. Til stede ved bestyrelsesmødet den 6. januar 2010: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S:

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. juli 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. september 2016 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. september 2016 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. september 2016 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Karsten Fabrin (KF), bestyrelsesmedlem Michael Andersen (MA), bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Mødedeltagere: Lars Poulsen (LP), Povl Munk (PM), John Sohn (JS), Jørgen Nielsen (JN), Helle Rahbek Thomsen (HRT), og suppleanter Christian Roskjær (CR),

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender.

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 21. februar 2018 Beretning for et 2017 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen i Tollundgaard Golfklub beretning om et 2017. Der er tale om et med stabilt medlemstal,

Læs mere

SENIOR OPEN 15.JUNI 2018

SENIOR OPEN 15.JUNI 2018 SENIOR OPEN 15.JUNI 2018 Klokken var 7. Solen skinnede, og der var fredeligt på banen, men personalet var allerede i gang. Klokken blev 8. Flaget var hejst, og turneringslederen var i gang med forberedelser

Læs mere

RIBE GOLF KLUB. Referat (Udvalgsformænd) Referatdato: Mødeleder: Bjarne Steiner Referent: Tove Korsholm

RIBE GOLF KLUB. Referat (Udvalgsformænd) Referatdato: Mødeleder: Bjarne Steiner Referent: Tove Korsholm RIBE GOLF KLUB Mødenavn: Bestyrelsesmøde med udvalg og personale Mødedato: 08.11.2017 Mødested: Klubhuset Dagsorden for bestyrelsesmøde: 1. Indledning fra formanden. 2. Beretning fra udvalg og personale.

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den 31-1-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 1-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer

Bestyrelsesmøde. Møde den 31-1-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 1-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer Bestyrelsesmøde Møde den 31-1-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 1-2011 Jesper Helmer Deltagere: Allan Larsen () Knud Heinrichs (KH) Inge Johannesson (IJ) Hanne

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 27. november 2014 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 27. november 2014 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 18. december 2014 Referat: Generalforsamling, torsdag den 27. november 2014 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2011

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2011 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2011 Økonomi I de seneste års beretninger har økonomien fyldt en del. Det gør den også i år, men kun for at beskrive, at vi er nød til at passe på udgifterne, når

Læs mere

VELKOMMEN TIL DEN 36. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN

VELKOMMEN TIL DEN 36. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN VELKOMMEN TIL DEN 36. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG PÅ EN UGE MED SJOVE GOLFOPLEVELSER I MUNTERT, SOCIALT SAMVÆR TILSAT KULINARISKE INDSLAG, LIFLIGE DRIKKE OG EN HERLIG AFSLUTNINGSAFTEN.

Læs mere

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS).

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). En væsentlig ting at holde sig for øje er at alle golfspillere på et eller andet tidspunkt har været begyndere Det

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden:

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. februar 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) Flemming Skovlund (FS) Malene Kjærsgaard

Læs mere

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Der var mødt 21 medlemmer til mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning fastsættelse

Læs mere

Generel orientering af sekretariatet m.fl.:

Generel orientering af sekretariatet m.fl.: Til stede ved bestyrelsesmødet den 1. juni 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Claus Pedersen (CP) Karsten Skogstad (KS) Sussie Hørlyk (SH) Niels Rasmussen (NR) Johnny Poulsen

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Fredag den 15. januar 2010. Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen Næstformand - Marianne D. Jensen Sportsansvarlig - Peter Bragh Baneansvarlig - Egon Christensen

Læs mere

Gæster: Poul Lindberg, intern revisor og Claus Gråbæk, Onlinekontoret deltog under pkt. 4.

Gæster: Poul Lindberg, intern revisor og Claus Gråbæk, Onlinekontoret deltog under pkt. 4. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat Mødedato og sted: tirsdag, den 6. oktober 2015 kl. 17.00 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Knud Høgh (KH) Marianne Maegaard (MM) Jesper Lorentzen (JLO)

Læs mere

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub.

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Senest opdateret d. 9/6-2013 Danmarks hyggeligste golfklub Sjællands mest attraktive kontingent Midtsjællands Golfklub er en unik klub der går nye veje og tilbyder

Læs mere

BEGYNDERUDVALGET BEGYNDERMAPPE. Din guide til golfkørekortet

BEGYNDERUDVALGET BEGYNDERMAPPE. Din guide til golfkørekortet BEGYNDERMAPPE Din guide til golfkørekortet 1 Begynderudvalget 2016 Torben Schütt 50551045 tortov@webspeed.dk Henrik Mortensen 47333036/2532 2203 hmort@frederikssund.dk Preben Rasmussen 46733179/30253179

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl

Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Carina

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 27. november 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 27. november 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 27. november 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Lars Christensen

Læs mere

ÅBNINGSTURNERINGEN DEN 5.APRIL 2019

ÅBNINGSTURNERINGEN DEN 5.APRIL 2019 ÅBNINGSTURNERINGEN DEN 5.APRIL 2019 Allerede tidligt var der livlig aktivitet på banen. Alle greens var nyklippede og inviterende efter vinteren. Spillerne mødte forventningsfulde op til en flagsmykket

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens Golfklub juni. 2017 Hedens Golfklub xx. måned år Hedens golfklub 2017 Formanden har ordet Foråret er gået på held, og vi er nu godt på vej ind i sommerperioden. Vi håber derfor på mere stabilt vejr

Læs mere

ad punkt 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 24. februar 2010. Referatet fra sidste møde blev tilrettet og godkendt

ad punkt 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 24. februar 2010. Referatet fra sidste møde blev tilrettet og godkendt Brøndby Golfklub Referat fra bestyrelsesmøde den 7. april 2010. Til stede var: Tage Jensen (TJ), Stig Bindner (SB), Heidi Andersen (HA) Helge Michelsen (HM), Johnny Ljungberg (JL), Kai Dinesen (KD), Janne

Læs mere

Begynder INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon

Begynder INFO. Velkommen til.   Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon Begynder INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon +45 86673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Overvejer du at spille golf, men er lidt usikker på om det nu er det rigtige

Læs mere

VELKOMMEN TIL DEN 35. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN

VELKOMMEN TIL DEN 35. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN VELKOMMEN TIL DEN 35. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG PÅ EN UGE MED SJOVE GOLFOPLEVELSER I MUNTERT, SOCIALT SAMVÆR TILSAT KULINARISKE INDSLAG, LIFLIGE DRIKKE OG EN HERLIG AFSLUTNINGSAFTEN.

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 2. december 2009: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Lars Lindskov som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Lars Lindskov som dirigent. Referat fra generalforsamlingen 2016 i BRT Golf Klub Søndag den 27. november 2016 kl. 10.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 4. november 2009: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Himmerland Forsikring fornyer hovedsponsorat og står bag golfturnering i Aars Golfklub

Himmerland Forsikring fornyer hovedsponsorat og står bag golfturnering i Aars Golfklub Pressemeddelelse: Årgang 2014 Nr. 8 Side 1 Himmerland Forsikring fornyer hovedsponsorat og står bag golfturnering i Aars Golfklub Golffeberen raser i det vesthimmerlandske og selvom den kommende European

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg Årsberetning 2017 Kære medlemmer. 2017 er snart fortid. Desværre måtte vi tage afsked med to af vores æresmedlemmer i foråret. Jens Pedersen døde i februar og Pagh Mørup døde i april. De har begge haft

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling den 23. februar 2010

Referat fra den ordinære generalforsamling den 23. februar 2010 Aabybro Golfklub marts 2010 Referat fra den ordinære generalforsamling den 23. februar 2010 Formanden, Niels A. Jensen, bød velkommen til generalforsamlingen, hvor der var 127 fremmødte. I bestyrelsen

Læs mere

Fusionsaftale Mellem. Nordbornholms Golf Klub. Gudhjem Golfklub

Fusionsaftale Mellem. Nordbornholms Golf Klub. Gudhjem Golfklub Fusionsaftale Mellem Nordbornholms Golf Klub Bornholms Golf Klub Gudhjem Golfklub Nexø Golf Klub Om fælleshold i Danmarksturneringen fra 2012 frem til og med 2014. Holdnavn: FH Team Golfbornholm 1 & 2

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER TRUFFET PÅ 43. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 15. DECEMBER 2016

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER TRUFFET PÅ 43. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 15. DECEMBER 2016 SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER TRUFFET PÅ 43. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 15. DECEMBER 2016 Fremmødte var 80 stemmeberettigede medlemmer + 2 gyldige fuldmagter - i

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. januar 2013 ved Christian Jørgensen

Bestyrelsesmøde den 19. januar 2013 ved Christian Jørgensen Bestyrelsesmøde den 19. januar 2013 ved Christian Jørgensen Deltager: Christian Jørgensen Per Møller Torben Arp Claus Hansen John Johannesen Myrna Hald Afbud: Morten Andersen Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Formand Niels A. Jensen bød velkommen til generalforsamling, hvor 80 medlemmer var fremmødte på Mediecenteret, Søparken i Aabybro.

Formand Niels A. Jensen bød velkommen til generalforsamling, hvor 80 medlemmer var fremmødte på Mediecenteret, Søparken i Aabybro. AABYBRO GOLFKLUB Bestyrelsen 26-02-2011 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 16. februar 2011. Formand Niels A. Jensen bød velkommen til generalforsamling, hvor 80 medlemmer var fremmødte på

Læs mere

Referat af informationsmøde for Lochers Piger 29. marts, 2015

Referat af informationsmøde for Lochers Piger 29. marts, 2015 Referat af informationsmøde for Lochers Piger 29. marts, 2015 Velkomst. 1. Formanden for bestyrelsen, Inga Hansen bød velkommen til en ny spændende og spillemæssigt varieret sæson, med en særlig velkomst

Læs mere

Seniorklubben. Medlemsmøde den 4. oktober 2019.

Seniorklubben. Medlemsmøde den 4. oktober 2019. Seniorklubben Medlemsmøde den 4. oktober 2019. Dagsorden: 1. Præmieoverrækkelse, Greensometurnering og årsafslutning, herunder kåring af Seniorklubmestre 2019 (9H dame & herre, 18H dame & herre og hulspil).

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Ungdomsundervisning 2012

Ungdomsundervisning 2012 1 Ungdomsundervisning 2012 Sådan kommer du i gang med ungdomsgolf på Lyngbygaard Lyngbygårdsvej 29, 8220 Brabrand. Tlf 8744 1070 info@lyg.dk www.lyg.dk Kære junior / ungdomsspiller Velkommen på Lyngbygaard

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 2. juni 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 2. december Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 2. december Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 2. december 2013 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Seniorklubben. Klubregler

Seniorklubben. Klubregler Seniorklubben Opdateret: 05. oktober 2018 Klubregler Formål: Det er Seniorklubbens formål inden for golfreglerne og vedtægterne for Odsherred Golfklub at fremme golf spillet og det sociale samvær blandt

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 6-4-2017 Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 3-2017 Deltagere: Gæst: Jesper Helmer Aksel Beckmann (AB) Inge Johannesson (IJ) Bjørn Foss () Erik

Læs mere

Begynder i Aalborg Golf Klub

Begynder i Aalborg Golf Klub Begynder i Aalborg Golf Klub Indholdsfortegnelse Velkommen 2 Prøvemedlemskab 3 Leje af udstyr 3 Krav til et DGU-kort 3 Prøveforløbet 4 Lektioner 4 Regelprøve 4 Etikettegodkendelse 4 Banetilladelse 4 Dine

Læs mere

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Mødereferat Dato: 2. marts 2006 Referent: Henning Parbo Generalforsamling i Birkemose Golf Club Tid: Onsdag, den 1. marts 2006, kl. 19:00-20:00 Sted: Restaurant Birkemose Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl. 19.00 Nordstjernen, Blokhus Formanden bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent. Formanden oplyste, at

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 27. februar 2014 Beretning 2014 Indledning Nedenstående beretning er bestyrelsens bud på at fortælle om et der er gået i Tollundgaard Golfklub. Desværre har vi nu

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

2018 Sådan får du golfkørekort

2018 Sådan får du golfkørekort Illustration 1:Golfkørekort 2018 Sådan får du golfkørekort Blommenslyst Golfklub, tlf. 6596 7120. Vejruplundvej 20, 5491 Blommenslyst Planlagte golfkørekort kurser, 2018. Her kan du se, hvilke golfkørekort

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

SOMMERTURNERING FREDAG 2.AUGUST 2019

SOMMERTURNERING FREDAG 2.AUGUST 2019 SOMMERTURNERING FREDAG 2.AUGUST 2019 Dagens turnering var tilrettelagt som en red ball holdturnering sideløbende med en individuel stableford turnering for såvel damer som herrer. 46 spillere deltog på

Læs mere

Kaninfører i Brøndby Golfklub 2016

Kaninfører i Brøndby Golfklub 2016 Kaninfører i Brøndby Golfklub 2016 Velkommen som kaninfører i Brøndby Golfklub. Med dette kaninførernotat forsøger vi at beskrive kaninførerrollen i Brøndby Golfklub. Kaninførernotatet skal ses som en

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

Nr 1. Indspil November 2014

Nr 1. Indspil November 2014 Nr 1. Indspil November 2014 TURNERINGER Klubbens Alvidende blæksprutte når det gælder turneringer, afvikling af turneringer og indtastninger af resultater i GOLFBOX. Kjeld Hansen k.hansen45@hotmail.com

Læs mere

Info fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat

Info fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat Info fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat 31. oktober 2014. Dagsorden 1 Godkendelse af sidste referat fra møde den 12. sep. 2014. 2 Evaluering på afholdte turneringer: - Klubmesterskab - Spaniensturen -

Læs mere