Generalforsamlingen den 18. februar 2015: Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamlingen den 18. februar 2015: Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år"

Transkript

1 Referat fra ordinær generalforsamling onsdag den 18. februar 2015 kl.18:30 på Rønne Bibliotek 1 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse. 4. Forelæggelse af budget og fastsættelse af kontingenter og indskud. - Bestyrelsen stiller forslag om forhøjelse af kontingentet med kr. 200,- for seniorer og pensionister 5. Forslag fra bestyrelse og medlemmer. - Forslag fra Sanne Meinertz om Kørebane på Par 3 Banen - Forslag fra Niels Fensbo om igangsætning af et arbejde, som skal afdække muligheden for, at der etableres et snævert samarbejde mellem de på Bornholm værende golfklubber 6. Valg af formand for 2 år Marianne Munk Kofoed blev valgt i 2014 for 2 år. 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer for 2 år Birte Jacobsen, Mogens Kofoed og Flemming Schmidt er på valg. 8. Valg af revisionsfirma - Bornholms Revision valgt for 4 år i Valg af 2 kritiske revisorer, én på valg hvert andet år, samt 1 revisor-suppleant for 2 år. - På valg som revisor er Peer Vesterberg. 1 revisor-suppleant - Jesper Kofoed Blem valgt i 2014 for 2 år 10. Eventuelt. Formand Marianne Munk Kofoed startede generalforsamlingen på Biblioteket i Rønne med at byde velkommen til ca. 110 fremmødte medlemmer. Endvidere var journalist Tommy Kaas fra Bornholms Tidende til stede. Pkt. 1 valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Holger Pii til dirigent og da der ikke kom flere forslag, blev han valgt. Holger Pii konstaterede herefter at generalforsamlingen var lovligt indvarslet i henhold til vedtægterne. Holger Pii udnævnte Svend Kofoed Olsen og Poul H. Olsen til stemmetællere.

2 2 Pkt. 2 Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Før formanden startede på beretningen, bad hun forsamlingen rejse sig for at mindes årets afdøde medlemmer: Bjarne Marker samt ejer af hul 3 Aksel Jensen. Æret være deres minde. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i 2014 Turneringer, sport og andre arrangementer Golfsæsonen startede officielt den 20. april, her vi spillede JF Data Åbningsturnering og 97 deltog. Men allerede fra først i april kunne vi spille til 18 huller og sommergreens. Turneringsudvalget fik en målsætning for 2014, der gik ud på, at der skulle arrangeres så mange turneringer som muligt i løbet af året, og gerne hver weekend. Vi kunne i løbet af året se, at denne målsætning måtte ændres. Vi havde kun sponsorer på 9 ud af de 21 turneringer som blev afviklet. Det, sammen med færre medlemmer, gjorde at der deltog ca. 9 personer færre pr. turnering end året før. Det var specielt i de turneringer uden sponsorer, at vi manglede spillere. En del af vore medlemmer deltog i de andre klubbers turneringer, hvor der var mulighed for at få andel i en sponsorpræmie. Først i slutningen af året, havde vi rekord tilslutning til parmesterskabernes sidste afdeling, samt til Carlsberg afslutningsturneringen 26. oktober. Til sidstnævnte turnering var der 136 deltagere, heraf 27 fra Nexø og 2 fra Rø. Det var en god oplevelse og selv om vi havde ca. 100 spisende gæster gik det over al forventning. Ud over klubturneringerne i weekenderne, har der hver uge været et hav af andre turneringer; fra seniorgolf og seriegolf om mandagen, tirsdagsdamer, kaninmatcher og onsdagsmatcher, torsdagsherrer, speciel turneringer om fredagen og turneringer på par-3 banen for handicappede ofte med efterfølgende spisning, så nye og gamle kan blive rystet sammen. Alle meget vigtige arrangementer for det er her vi mødes, konkurrerer mod os selv eller mod andre, hygger, har det sjovt og møder de øvrige medlemmer og nye medlemmer. Det nystartede Eventudvalg, som har til formål at arrangere events, hvor klublivet med golf, spisning og

3 3 hygge er i fokus, har fået en fantastisk opbakning fra medlemmerne. Sct Hans Eventen med golf, hygge, bål og båltale blev en helt fantastisk succes med 80 deltagere. Så her er der skabt en tradition! Sommer- Eventen i august og heldagsturen til Ystad Golfklub i september blev også bakket flot op af medlemmerne. Eventudvalget er derfor kommet for at blive, og Aase, Birte, Peer og Per er klar til nye Events i dejligt - vi glæder os Årets Klubmestre 2014, blev som i 2013, Lina Størup og Leif Nielsen. Tillykke, også til de øvrige klubrækkemestre. Eliteherrerne her rykkede både 2. og 4. divisionsholdet ned. Elitesamarbejdet er blevet evalueret og der vil blive gjort et forsøg på igen, at komme op i divisionen. Vi fortsætter derfor med 1 hold der spiller i 3. division i 2015 og har Gudhjem Golf Klub som hjemmebane. Holdmæssigt har S1 Damer og S2 Herrer klaret sig bedst de blev nr. 1 i hver deres række. Øvrige resultater var 3 2. pladser og 4 3. pladser Gå på sportsudvalget.dk og læs resultaterne for 2014 og se hvordan proportionerne er for den kommende sæson. Siden 2. november, har vi hver søndag spillet vinterturnering. Først 9 huller - og efter banen gik over til vintertilstand - 12 huller. Vinterturneringen fortsætter frem til sæsonstart Golfskole På årets golfskoler har der i alt deltaget 60 nybegyndere. Af dem fik vi 38 nye medlemmer og 18 der ikke er færdige og dermed får tilbud om at fortsætte i denne sæson. Tak til Begynderudvalget, der som altid bliver rost for deres hjælpsomhed af nybegynderne. Især mandags spiltræningen på par-3 banen og kaninmatcherne der spilles fra maj til oktober, er meget populære. Ved Begynderudvalgets evalueringsmøde i efteråret, overtog Birte Jacobsen ansvaret for Golfskolen og Begynderudvalget. I mine øjne, er det et yderst vigtigt udvalg. For praktisk taget alle nye golfere, er det indgangen ind i klubben. Træneren underviser dem i golfspillet og Begynderudvalget indfører dem i klublivet. To meget vigtige opgaver!

4 4 Jeg har i 5 år haft ansvaret for Golfskolen og været formand for Begynderudvalget. Det har været en fantastisk givende men også arbejdskrævende opgave. Og masser af gode oplevelser at møde alle nybegynderne. Begynderudvalget består af erfarne golfspillere og de har masser af ideer til introduktion af nye golfere. Og nu er golfbolden afleveret til Birte. Men ingen Golfskole uden deltagere. Og igen - medlemmer skaffer medlemmer så brug gavekortet! Inviter også i år - en med på golfskolen. Protræner Protræner Martin Park har været træner i BGK siden Dette samarbejde ophører med udgangen af marts Samarbejdet stopper af flere årsager, men primært fordi de træningstilbud til medlemmer der deltog på serieholdene, blev benyttet i meget ringe omfang og pga. vores anstrengte økonomi. Bestyrelsen besluttede i august måned, at tilbyde protræneren en ansættelse der modsvarede de nye behov. Protræneren ville ikke acceptere ændringerne og derfor ophører samarbejdet. En mindre gruppe af medlemmerne, var stærkt utilfredse med dette tiltag og det gav anledning til en del uro. Gruppen bad om et møde med Bestyrelsen hvilket de naturligvis fik. På det møde fremførte gruppen, at der var opbakning til Bestyrelsens beslutninger. Utilfredsheden gik alene på hvordan Formanden udførte sine opgaver og med et ufravigeligt krav om, at Formanden fratrådte med øjeblikkelig virkning. Der var en udbredt opfattelse af, at Formanden handlede uden om Bestyrelsen og ikke havde Bestyrelsens opbakning i udførelsen af opgaverne. Til medlemsmødet den 26. november, var sidste punkt et indlæg fra nogle af gruppens medlemmer hvor især protrænerens opsigelse blev beskrevet i detaljer og igen blev det fremført hvor skadeligt det var for klubben at Formanden fortsatte. Klubben risikerede at miste mindst 30 medlemmer blev der fortalt. Jeg betragter møderne med protræneren som fortrolige mellem en medarbejder og hans overordnede. Protræneren er stadig ansat i klubben, så derfor er der ikke nogen ændringer i dette fortrolighedsforhold. Som Formand for Bornholms Golf Klub kan jeg ikke fravige dette grundprincip. Banen Banen har i sæsonen 2014 været rigtig flot. De tiltag som chefgreenkeeper og baneudvalget i forrige sæson satte i værk har sammen med godt vejr skabt en bane, som både medlemmer og gæster har kommet med mange positive tilkendegivelser om. Ja, selv æresmedlem og tidligere formand Sven Andersen har udtalt, at banen aldrig nogensinde har været flottere.

5 5 Vi har også fået vendt banen, således at man mere naturligt passerer klubhuset mellem for-ni og bag-ni. Generelt har baneændringen fungeret rigtig godt og den bekymring, der var om store ventetider på hul 3, har heldigvis vist sig ikke at være et problem. Samtidig med at banen blev vendt, blev der også lavet nye teestedsskilte som giver et mere ensartet look på banen. Ud over den daglige pasning af banen, har greenkeeperne også fundet tid til at arbejde på Driving Range. Udslagsmåtterne er flyttet ind under halvtaget og der er etableret en ny sti, som vil skabe større sammenhæng mellem par 3-banen og Driving Range. Par 3-bane-udvalget har lavet en langsigtet plan over en udvidelse af par 3-banen. Her er ambitionen i de kommende år, at få skabt en 9 huls bane med lidt større udfordringer end på de nuværende huller. Dette skal også ses som en opgradering af det tilbud BGK har for de golfspillere, der ikke i stand til at spille på den store bane. Den banestandard vi har haft i det forgangne år, kunne ikke lade sig gøre uden et erfarent og energisk banepersonale, samt en hel række af frivillige hjælpere, som laver alle de ting, der giver banen en flot finish - og som banepersonalet ofte har svært ved at nå. Det sætter bestyrelsen stor pris på. Og det er jeg sikker på medlemmerne også gør. Kommunalt tilskud I det tidlige forår blev der skrevet meget i medierne, om manglende økonomisk ligestilling blandt de bornholmske golfklubber. Regionskommunen igangsatte en undersøgelse der viste, at de forskelligartede forhold dels skyldes en forskel i det organisatoriske ejerskab af golfbanerne, og dels historisk betingede forskelle mellem de oprindelige kommuner på Bornholm. Bornholms Golf Klub indgik v/ daværende formand Sven Andersen, i 1993 en aftale med Rønne Kommune. Aftalen betød at BGK overtog pasning og pleje af arealerne samt overtog forpligtelserne for de medarbejdere der dengang passede banen. Desuden købte man de daværende maskiner der blev brugt i pasningen af banen. Aftalen er uopsigelig så længe der spilles golf på arealerne. Hen over sommeren har Bestyrelsen, Sven Andersen og Advokat fra DGU Lykke Johansen, været i en god og konstruktiv dialog med Servicedirektør Johannes Nielsen og Specialkonsulent Mette Svenningsen

6 6 for at finde en økonomisk bæredygtig løsning, der kunne tilfredsstille både Regionskommunen og BGK. Det lykkedes ikke at nå til enighed, da Bestyrelsen ikke på nuværende tidspunkt finder det økonomisk forsvarligt at ændre på aftalen. Regionskommunen vil, på et senere tidspunkt genoptage forhandlingerne med BGK. Cafe Teestedet Golfklubbens cafe havde ingen forpagter ved indgangen til I samråd med medlemmerne besluttede Bestyrelsen at klubben skulle drive cafeen selv. Torsten Rasmussen blev ansat til at stå for opstart og indkøring den første sæson sammen med Annette Kure og en gruppe frivillige. Annette valgte at stoppe midt i sæsonen hvorefter Jonna og Lone blev ansat. For klubliv og gæster har cafeen været en succes, selvom der har været en del opstarts vanskeligheder. Disse tror vi er overstået og med Jonna og Lone ansat på helårsbasis til at forestå driften af cafeen og proboxen, samt rengøringen uden for sæsonen, er cafeen i meget kompetente hænder. Proboxen - også en nyhed der kom til i sæsonstarten og som vi skulle lære at bruge. Frivillige Igen i 2014 har et stort antal af klubbens medlemmer bidraget med frivillige timer Når vi inviterer til medhjælpermatch sidst på sæsonen, kan vi sende næsten 100 invitationer ud. Alle disse personer er med til at fastholde klubben som en aktiv klub og et rart sted at være. Bestyrelsen kan ikke takke nok for denne - meget nødvendige - hjælp. Som jeg også sagde i sidste års beretning: En forening kan kun udvikle sig, ved at medlemmerne aktivt engagerer sig og tager medansvar for deres klub. Det er det der giver styrke og sammenhold! Sponsorer Medarbejderne Også vores sponsorer skylder vi en stor tak. De er med til at støtte klubben økonomisk og heldigvis har vi den glæde at de fleste fortsætter med sponsoraterne i 2015 plus der er kommet rigtig mange nye til i skrivende stund 20 mere. Her er det vores meget aktive sponsorudvalg og Flemming fra Turneringsudvalget, der har æren for denne fremgang. Den faste greenkeeperstab udgjorde i 2014 Leif Nielsen, Hans Jørgen Bidstrup, Kaj Ole Jespersen, Bent Larsen samt elev Patrick Olsson. Som nævnt under Banen, har de leveret en kæmpe indsats i pasningen af banen.

7 7 I sekretariatet er fortsat Forretningsfører Bjarne Hansen klubbens daglige leder og I Cafe Teestedet er det Jonna og Lone der serverer mad og drikke, sælger golfbolde og handsker og meget mere. Med os var også Torsten Rasmussen og for en kort periode Annette Kure. En stor tak for den uvurderlige indsats de har leveret i sæsonen Overordnet set Økonomisk har vi haft et utilfredsstillende år. Desværre har vi både haft medlemstilbagegang og færre greenfeegæster i 2014 og kommer ud med et underskud på ca. 120 tkr. Banen har aldrig været bedre passet og med film og en øget markedsføring samt medlemmer skaffer medlemmer tror vi på, at 2015 bliver året hvor vi får både flere medlemmer og flere greenfeegæster. Samarbejdet med Nexø Golf Klub fortsætter dog er frit spils aftalen, efter Nexøs ønske, ændret til kun at gælde fra 1. april til 1. november. Lidt ærgerligt for Nexø spillerne, da deres bane har været en del lukket i januar og februar. Vi har et uændret Greenfee samarbejde, er fortsat fælles om såmaskine, samt ensartet flexmedlemskab til udenøs medlemmer. Vi har et øget samarbejde med Rø Golfbaner. BGKs medlemmer har fået tilbud om at spille på New Course indtil 1. april til reduceret pris. Det samme er gældende for at træne i indendørs golfcenteret.

8 8 Kort om 2015 Træning klubbens medlemmer Andet Banen for Klubben har indgået en aftale med Røs protræner Gary Hindshaw. Gary skal tage sig af golfskolerne og holdtræning af klubben medlemmer der betaler en beskeden brugerbetaling på 50. kr. pr. lektion. Holdtræning bliver fra fredag d. 3. april kl. 15:30, 16:30 (reserveret til juniorer), 17:30 og 18:30 Og mandag fra d. 6. april - kl. 16:00 og kl. 17:00 Holdtræning er aftalt til 8 10 personer pr. hold og er i perioden april til og med juni. Derudover tilbyder Gary individuel træning, og hvis der er behov, holdtræning fredag, lørdag, søndag og mandag ud over de tidspunkter klubben har ansat ham. Golfskolerne starter op 12. april og igen 2. maj. 19. april har vi både Åbent Hus og JF Data Åbningsturnering. Gary vil være i klubben og inviterer medlemmerne til en snak ude på putting banen. Nyt frivilligt team starter Velkomstteamet hvor 8-10 personer skifte til at tilbyde hjælp til primært greenfeegæster, på tidspunkter hvor cafe og sekretariat er lukket. Vi følger fortsat den plejeplan der blev lagt for nu godt 2 år siden. Banen er vores største aktiv og målet er at den skal forbedres hvert år.

9 Turneringer Generalforsamlingen den 18. februar 2015: Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Alle turneringer er sponseret og afstemt med turneringer i Nexø så kun få ligger på de samme dage. Til næste år indgår også NBGKs turneringsplan i koordineringen. Matchfee stiger med 10 kr. til 60 kr. pr. deltager. Til gengæld er præmiesummen fordoblet i forhold til sidste år. 9 Økonomi Bestyrelsen har lagt et budget der følges nøje op på hver måned, for som altid - at være på forkant hvis der skal justeres i det, i forhold til udgifter og indtægter. Brugerbetaling for træning og forhøjelse af matchfee er en del af tanken om mange bække små.. Vigtigst er det dog at vi bliver flere medlemmer. Så brug gavekortene inviter en ven, familie eller bekendt med på et af golfskoleholdene. Dermed er Bestyrelsens beretning til ende. Der var ingen spørgsmål eller kommentarer til beretningen. Derefter fortsatte Formanden med Udnævnelser: Årets BGK er I år udnævnes 2 Årets BGKere Indstilling 1 til Årets BGKer er: Vi vil gerne takke for det store arbejde som en gruppe medlemmer har lavet i De startede deres arbejde i 2013 og har fortsat med et endnu større arbejde i Deres arbejde har forskønnet banes områder, og de arbejder i et tæt samarbejde med vores chefgreenkeeper, Leif Nielsen. På denne måde har der været en stor samordning med det store arbejde som greenkeeperne laver i det daglige. Det er selvfølgelig Kratrydder banden vi tænker på. Det store arbejde med at holde skråninger og skovområderne på, har aflastet greenkeeperne og har sat Prikken over i et i den forskønnelse som er sket på banen. Her vil vi specielt nævne arbejdet med hul 4, og området omkring hul 13 til 16. Det er en fornøjelse at se resultatet af jeres arbejde, og samtidig har det også været en fornøjelse at se det humør I har lagt for dagen når I arbejdede på banen. Jeg vil derfor gerne bede om, at Kratrydder banden kommer herop, og det er:

10 10 Bue Hansen, Per Pihl Hansen, (Pihl og Bue som Leif omtaler dem), Jens Kofoed, Gunni Kure, Ole Sonne Hansen, Peter Karmann Sode, Mogens Kofoed. Kratrydderbanden modtager diplom og gave Indstilling 2 til Årets BGKer er: Vi vil gerne takke det her medlem, først og fremmest for en stor stor indsats, og et kæmpe engagement igennem mange år. For aktivt at involvere sig og stille spørgsmål og komme med forslag og ideer, både ved medlemsmøder og generalforsamlinger. Han møder næsten op til alt hvad der arrangeres i klubben. For selv, at arrangere turneringer, bla. er han involveret i RIK, Viking og Knudsker Kopperne, par-3 bane matchen for handicappede medlemmer og ikke handicappede medlemmer og Golf-Bridgeturneringen Det er naturligvis Nuller det drejer sig om. I 2014 fik Nuller ideen til at lave en Ryder Cup for øens bedste spillere. Og efter grønt lys fra Bestyrelsen henvendte han sig i Nexø og Rø for at samle et team, der skulle arbejde videre med denne nye turnering. Nu sidder i måske og tænker Ryder Cup - det har vi da ikke hørt noget om? Og det er rigtigt for interessen var ikke tilstede i de andre klubber. Men nogle gange bliver gode ideer til noget og andre gange gør de ikke! Men at få en god ide, og selv arbejde videre med den fordi man tror det kan blive til noget stort - al ære og respekt for det. Til sidst vil jeg nævne at Nuller samler alle avisskriverier om BGK og sætter ind i en scrapbog. Tak for at være med til at dokumentere BGKs historie. Kjeld Nuller Nielsen modtager diplom og gave DHIF og DGUs vandrepokal for handicappede Inge Lise Inge Lise Juul begrunder hvorfor Helle Toft-Petersen er valgt til at modtage vandrepokalen for Helle Toft-Petersen er årets handicappede golfspiller og får DGU og DHIFs vandrepokal. Helle er en god golfspiller, men kæmper med et dobbelt handicap og kun kørselsforbud holder hende fra, at spille golf hele året. Helle har også spillet med i Handigolf Bornholm, selvom 3 spilledage, tager alle hendes kræfter. Ja, Helle er en rigtig fighter.

11 Der er nogle kriterier for at få pokalen. Bl.a 1. Godt kammeratskab. 2. Stor lyst til at blive bedre til golf. 3. Til tider gode slag. 11 OG ALLE DELE OPFYLDER HELLE. Så stort tillykke til Helle, som er bortrejst i dag. Hole-in-one 2014 Gunnar Petterson (Norge) - hul 12 - april Kim Kettner (NBGK) - hul 14 Birgith Toft Kofoed - hul 14 Jørn-Ole Poulsen - hul 1 Poul Houtved Olsen - hul 12 November Webmaster Vi har nu en ny hjemmeside som vi foreløbig bestyrelsen selv opdaterer og derfor vil vi gerne sige tak til Holger Pii for i mange år, at have stået for vedligeholdelse af den gamle hjemmeside. (Modtager en buket blomster) Pkt. 3 Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse Forretningsfører Bjarne Hansen fremlagde og uddybede det reviderede regnskab for året 2014, der viste et underskud på kr ,- efter afskrivninger på kr ,-. En del af underskuddet kunne henføres til underskuddet i Café Teestedet på kr ,- samt fejl i elinstallation i Klubhuset. Bjarne Hansen betegnede regnskabet som utilfredsstillende. Jens Larsen: Kassekredit og Realkreditlån. Hvordan får man så stor en gæld?

12 12 Bjarne Hansen: Realkreditlånet blev forhøjet med kr ,- til kr ,- med 10 års løbetid for godt 4 år siden i forbindelse med nyt tag på Klubhuset. Driftskreditten var før delt op på et anlægslån og en driftskredit. På grund af klubbens pengestrøm blev disse slået sammen for at spare på renteudgifterne. Renten på driftskreditten er 8 % p.a. Niels Fensbo: Regnskabet mangler specifikationer, specielt om lønninger. Med dette vil man kunne se, hvor der kan spares. Endvidere mangler medlemsstatistikken som lovet. Bjarne Hansen: Det er et princip, at lønningerne ikke specificeres. Medlemsstatistikken blev gennemgået og viste et nuværende medlemstal på 513, hvilket var et fald på 55 medlemmer. Sven Andersen: Roste banen og greenkeeperchef Leif Nielsen for arbejdet i Roste endvidere bestyrelsen og forretningsføreren for arbejdet i 2014 samt det der er lagt frem for Er opmærksom på, at bestyrelsen har fokus på at holde budgettet for Regnskabet blev godkendt. Pkt. 4 Forelæggelse af budget og fastsættelse af kontingenter og indskud Forretningsfører Bjarne Hansen forelagde bestyrelsens forslag til kontingentforhøjelse på kr. 200,- årligt for seniorer og pensionister. Forhøjelsen opkræves hvert år i juli måned. Forslag fra bestyrelsen: I henhold til vedtægternes 3 foreslår bestyrelsen, at kontingentet for senior og pensionister hæves med kr. 200,- årligt. Kontingentforhøjelsen opkræves i juli måned hvert år. Kontingentet bliver herefter for Senior: Årligt kontingent kr ,- Range bolde kr. 200,- Aftale med Nexø Golf Klub om frit spil kr. 250,- Årligt kontingent i alt kr ,- Kontingentet opkræves i 2 rater Januar og Juli I juli 2015 opkræves kr ,- I januar 2016 opkræves kr ,- I alt kr ,-

13 Kontingentet bliver herefter for pensionister: Årligt kontingent kr ,- Range bolde kr. 200,- Aftale med Nexø Golf Klub om frit spil kr. 250,- Årligt kontingent kr ,- 13 Kontingentet opkræves i 2 rater Januar og Juli I juli 2015 opkræves kr ,- I januar 2016 opkræves kr ,- I alt kr ,-. Årsagen til kontingentforhøjelsen skyldes klubbens økonomiske situation. Sanne Meinertz: Hvad med de øvrige kontingentgrupper? Bjarne Hansen: Disse forhøjes ikke. John Nielsen: Støtter kontingentforhøjelsen. Se på prisudviklingen de sidste 4 år. Det er meget mere end kontingentstigningen på kr. 200, som forslaget går på. Kaj Jensen: For det konsekvenser for aftalen med Nexø Golf Klub? Bjarne Hansen: Vi vil forsøge at få aftalen ændret, så det ikke får konsekvenser, når vi skal drøfte aftalen for Line Størup: Vi har leje af banen gratis. Hvad gør vi forkert i forhold til de andre golfklubber og hvorfor skal vi hæve kontingentet. Bjarne Hansen: Vi vil analysere de andre golfklubbers regnskaber og se, hvor det er vi ikke er gode nok. Men bl.a. greenfee indtægterne er væsentlig lavere i BGK end i de andre klubber. Ove Markussen: Bakker op om cafeen kontingentstigningen svarer til underskuddet i cafeen. Peer Vesterberg: Er kr. 200,- for meget? Hvad er konsekvenserne for kontingentstigningen? Differencen mellem pensionister og øvrige medlemmer er for stor. Kim Petersen: Banen ser godt ud. Hvorfor har vi ikke de greenfee indtægter i 2014 som budgetteret, når banen er så flot?

14 14 Bjarne Hansen: Bl.a. er rygtet om en dårlig bane som i 2013 længe om at blive ændret. Har bl.a. medført, at DanCenter matchen, som administreres af Rø Golfbaner ikke spilles på BGK s bane i Jens Larsen: Kan kontingentstigningen give færre nye medlemmer og frafald af eksisterende medlemmer? Kontingentstigningen på kr. 200,- årligt for pensionister og seniorer blev herefter godkendt. Bjarne Hansen gennemgik herefter budget for 2015, som viser et overskud på kr ,-. Pkt. 5 Forslag fra bestyrelse og medlemmer Sanne Meinertz havde stillet følgende forslag: Forslag til generalforsamlingen 2015 Kunne det tænkes at vi kunne få etableret en kørebane på par 3 banen om vinteren. Så os der kun kan spille (når vi kører) også kan få luftet vores jern mm. Kørebanen skal være i roughen så må man holde der og gå hen til sin bold. Der skal selvfølgelig laves en kørselsvejledning. Såfremt kørselsvejledningen IKKE overholdes får man frataget sin kørselsret resten af vinteren, der må kun køres af de medlemmer, der normalt har lov til at køre. Jeg håber at dette kan lade sig gøre, selvfølgelig i samarbejde med grenkeeper teamet. Stor golfhilsen fra Sanne Meinertz, medlems nr På Baneudvalgets vegne kommenterede Bjarne Hansen forslaget, som blev god modtaget. Greenkeeperchef vil lave en vej, hvor der må køres om vinteren. Forslaget blev godkendt. Niels Fensbo havde stillet følgende forslag: BESLUTNINGSFORSLAG TIL GENERALFORSAMLINGEN 18. FEBRUAR 2015 Generalforsamlingen pålægger bestyrelsen, at den igangsætter et arbejde, som skal afdække muligheden for, at der etableres et snævert samarbejde mellem de på Bornholm værende golfklubber. Et samarbejde som skal have til formål at sikre golfsportens fremtid på Bornholm. Arbejdet skal ses som en konsekvens af den trængte økonomi i blandt andet Bornholms Golf Klub på grund af et generelt faldende antal aktive medlemmer. En medlemstilbagegang som er gældende for de fleste idrætsklubber på Bornholm som en konsekvens af den demografiske udvikling på Bornholm.

15 15 Arbejdet skal herudover belyse mulighederne for øgede indtægter gennem blandt andet greenfee og alternative aktiviteter i tilknytning til golfsporten. Bestyrelsen pålægges at udarbejde en redegørelse for arbejdet, som skal fremlægges for medlemmerne senest ved den ordinære generalforsamling i Med venlig hilsen Niels Fensbo Medl.nr Niels Fensbo begrundede forslaget med udviklingen på Bornholm. Svend Kofoed Olsen: Synes ikke om at pålægge bestyrelsen opgaven. Marianne Munk Kofoed: Bestyrelsen har drøftet forslaget og vil gerne gå ind for at arbejdet sættes i gang. Forslaget blev herefter godkendt. Pkt. 6 valg af formand for 2 år - udgår Marianne Munk Kofoed blev valgt i 2014 for 2 år. Pkt. 7 Valg af bestyrelsesmedlemmer for 2 år På valg var Birte Jacobsen, Flemming Schmidt og Mogens Kofoed. Alle modtager genvalg. Da der ikke kom andre forslag, blev alle 3 genvalgt. Pkt. 8 Valg af revisionsfirma udgår Rønne Revision valgt for 4 år i Pkt. 9 Valg af 2 kritiske revisorer, en på valg hvert andet år samt 1 revisorsuppleant for 2 år. Peer Vesterberg var på valg som kritisk revisor og ønskede ikke genvalg. Ove Markussen blev forslået som ny kritisk revisor for 2 år og valgt. Valg af revisorsuppleant udgår, da Jesper Kofoed Blem blev valgt for 2 år i Pkt. 10 Eventuelt Svend Kofoed Olsen: Når det nu gik så dårligt med greenfee indtægterne, kunne man så tænke sig, at give rabat på greenfee, hvis man spillede flere gange på vor bane?

16 16 Marianne Munk Kofoed: Vi har en ugekupon til kr ,- og en 14 dages kupon til kr ,-. Endvidere har vi kuponhæftet til kr ,- sammen med NGK. Rabatterne burde nok reklameres bedre. Troels Borup: Sommergæster lørdag eftermiddag burde friholdes for turneringer. Marianne Munk Kofoed: Turneringskalenderen har flest matcher om søndagen. Flemming Schmidt: Turneringskalenderen har matcher hver 14 dag og primært om søndagen. Preben Brædder: Starter på at spille golf igen og regner med at træningsformen kulminerer til klubmesterskaberne. Kunne man forstille sig at der blev etableret en golfhøjskole på Bornholm? Marianne Munk Kofoed: Bestyrelsen undersøger sagen og kontakter Folkehøjskolen i Åkirkeby. Kjeld Nuller Nielsen: Vi skal støtte op om vor café jeg er der hver dag. Matcher skal være en festdag og vi skal være lidt mere vakse. Greenfee gæster skal betjenes bedre. Åbningstiderne i sekretariatet burde være hver dag fra 08:00 til 15:00.. Flemming Schmidt svarede, at der var kanonstart på næsten alle matcher og der ved tilmelding blev mulighed for at bestille mad. Cafeen arbejder med dagens ret og samarbejder med Carlsberg om et koncept. Åbningstiderne bliver kompenseret af Service Teamet med Niels Fensbo i spidsen. Marianne Munk Kofoed sluttede herefter generalforsamlingen og takkede dirigenten for god ro og orden. Ønskede bestyrelsesmedlemmerne tillykke med genvalget og ønskede Ove Markussen tillykke med valget som kritisk revisor. Marianne Munk Kofoed takkede også afgående kritiske revisor Peer Vesterberg for arbejdet som revisor. For referatet: Bjarne Hansen Forretningsfører Godkendt af Holger Pii Dirigent

BORNHOLMS GOLF KLUB GENERALFORSAMLING 17/2 2016

BORNHOLMS GOLF KLUB GENERALFORSAMLING 17/2 2016 BORNHOLMS GOLF KLUB GENERALFORSAMLING 17/2 2016 1 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4. Forelæggelse

Læs mere

Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i 2013

Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i 2013 1 Referat af generalforsamling i BGK 20/2-2014 1. Valg af dirigent. Erik Mogensen blev valgt 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Formand Marianne Munk Kofoed fremlagde bestyrelsens beretning:

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19.

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19. Referat af generalforsamling I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær Søndag d. 23. marts 2014 kl. 10.00 i Cafe 19. Generalforsamlingen gennemføres

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset.

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det

Læs mere

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Mødereferat Dato: 2. marts 2006 Referent: Henning Parbo Generalforsamling i Birkemose Golf Club Tid: Onsdag, den 1. marts 2006, kl. 19:00-20:00 Sted: Restaurant Birkemose Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Spændende SPONSOR - MATCHER i nærmeste fremtid:

Spændende SPONSOR - MATCHER i nærmeste fremtid: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. marts 2012: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Niels Rasmussen (NR) Johnny Poulsen (JP) Sussie Hørlyk (SH) Claus Pedersen (CP) Christa

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev.

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev. Til stede ved bestyrelsesmødet den 8. februar 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Referat af Bornholm Golf Klubs medlemsmøde 2018.

Referat af Bornholm Golf Klubs medlemsmøde 2018. Rønne den 7. Oktober 2018 Referat af Bornholm Golf Klubs medlemsmøde 2018. Mødet fandt sted den 17.september kl. 18.30 på Bornholms bibliotek i Rønne. 60 medlemmer var mødt frem. BGKs formand Marianne

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 5. maj 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER TRUFFET PÅ 43. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 15. DECEMBER 2016

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER TRUFFET PÅ 43. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 15. DECEMBER 2016 SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER TRUFFET PÅ 43. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 15. DECEMBER 2016 Fremmødte var 80 stemmeberettigede medlemmer + 2 gyldige fuldmagter - i

Læs mere

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op.

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. 1.Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden:

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00 Sted: klubhuset Ordstyrer. PM Dagsorden: Referent: RK Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben,

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96 Norddjurs Golfklub Generalforsamling Dato: 30.11.2017 Tidspunkt: Kl. 19,30 Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Lokale: klubhuset Deltagerantal 96 Forplejning: Kaffe og kage Heraf stemmeberettigede:

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Lars Lindskov som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Lars Lindskov som dirigent. Referat fra generalforsamlingen 2016 i BRT Golf Klub Søndag den 27. november 2016 kl. 10.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Referat fra medlemsmødet den 8. november 2017 på Biblioteket i Rønne. 1. Velkommen og indledning v/formanden Marianne Munk Kofoed (MMK)

Referat fra medlemsmødet den 8. november 2017 på Biblioteket i Rønne. 1. Velkommen og indledning v/formanden Marianne Munk Kofoed (MMK) Referat fra medlemsmødet den 8. november 2017 på Biblioteket i Rønne. 1. Velkommen og indledning v/formanden Marianne Munk Kofoed (MMK) MMK bød velkommen til de 70 fremmødte medlemmer med disse ord: Klubbens

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening.

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening. Referat Ordinær generalforsamling Aars Forenings Fitness Dato: Mandag 13. februar 2017 kl. 19.00 1. Valg af dirigent Bjarne Jensen byder velkommen. Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent.

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Generel orientering af sekretariatet m.fl.:

Generel orientering af sekretariatet m.fl.: Til stede ved bestyrelsesmødet den 1. juni 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Claus Pedersen (CP) Karsten Skogstad (KS) Sussie Hørlyk (SH) Niels Rasmussen (NR) Johnny Poulsen

Læs mere

Henne Golfklub generalforsamling 2012

Henne Golfklub generalforsamling 2012 Henne Golfklub generalforsamling 2012 Torsdag d. 29. november 2012 kl. 19.00 i Klubhuset. Referat Formanden byder velkommen. Ca. 90 fremmødt. A. Valg af dirigent Bente Kristensen Lovligt indkaldt. Udklip

Læs mere

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Velkommen til Generalforsamling 2018 Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Generalforsamling 21. marts 2018 Bestyrelsens beretning v/formand Tage E. Jensen Velkommen til generalforsamling

Læs mere

Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Mogens Broe Andersen, som blev valgt med akklamation.

Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Mogens Broe Andersen, som blev valgt med akklamation. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I HADERSLEV GOLFKLUB Den 26. november 2013 Klubbens formand, John Wilhardt, bød velkommen til den årlige generalforsamling, der i alt havde samlet 120 medlemmer. Formanden

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne golfbane a/s Men en særlig velkomst til vores nye træner

Læs mere

Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl På Hotel Søpark, Maribo

Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl På Hotel Søpark, Maribo Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl. 19.00 På Hotel Søpark, Maribo 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår advokat Tina Høpfner fra Advodan. Dirigenten takkede

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

a. På dagen hvor det skulle have været tilgængelig gør bestyrelsen opmærksom på det via

a. På dagen hvor det skulle have været tilgængelig gør bestyrelsen opmærksom på det via Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 10. marts 2OL4i Valhal, Skolevej 55, Havnbjerg Klubbens formand B6rge Munksgaard bød de 60 medlemmer velkommen til generalforsamlingen. Pkt.

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

Referat fra medlemsmøde den 23. november 2016

Referat fra medlemsmøde den 23. november 2016 Referat fra medlemsmøde den 23. november 2016 Formand Marianne Munk Kofoed bød velkommen til ca. 100 BGK er, som var mødt op til medlemsmødet på Biblioteket i Rønne. BGK er en medlemsejet forening, med

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling den 23. februar 2010

Referat fra den ordinære generalforsamling den 23. februar 2010 Aabybro Golfklub marts 2010 Referat fra den ordinære generalforsamling den 23. februar 2010 Formanden, Niels A. Jensen, bød velkommen til generalforsamlingen, hvor der var 127 fremmødte. I bestyrelsen

Læs mere

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Der var mødt 21 medlemmer til mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning fastsættelse

Læs mere

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Generalforsamlingen blev afholdt mandag den 10/4-2016 i klubbens lokaler på Mantziusgården. Der var 11 fremmødte medlemmer. 1. Valg af

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2016 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011

Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011 Side 1 af 7 Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011 Mandag, den 21. februar 2011 kl. 19,00 afholdtes ordinær generalforsamling i Alssund Golfklub på Sønderborg Bibliotek. Ca. 120 medlemmer

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 20. oktober 2016. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Seniorklubben. Medlemsmøde den 4. oktober 2019.

Seniorklubben. Medlemsmøde den 4. oktober 2019. Seniorklubben Medlemsmøde den 4. oktober 2019. Dagsorden: 1. Præmieoverrækkelse, Greensometurnering og årsafslutning, herunder kåring af Seniorklubmestre 2019 (9H dame & herre, 18H dame & herre og hulspil).

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 11. april 2016 Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt torsdag den 5. marts 2009 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør.

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt torsdag den 5. marts 2009 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt torsdag den 5. marts 2009 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Ordinær generalforsamling mandag den 20. marts 2006. REFERAT

Ordinær generalforsamling mandag den 20. marts 2006. REFERAT Ordinær generalforsamling mandag den 20. marts 2006. REFERAT Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab for det forløbne

Læs mere

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG)

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig Rækkefølge: SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Vi har i år spillet i 4. Division og i kvalifikationsrækken, begge herrer hold.

Læs mere

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S:

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. juli 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 6-4-2017 Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 3-2017 Deltagere: Gæst: Jesper Helmer Aksel Beckmann (AB) Inge Johannesson (IJ) Bjørn Foss () Erik

Læs mere

Afholdt 26. november 2013 i Kongsholmcenteret i Albertslund Der var 84 stemmeberettigede tilstede. Derudover var der indgivet 3 fuldmagter.

Afholdt 26. november 2013 i Kongsholmcenteret i Albertslund Der var 84 stemmeberettigede tilstede. Derudover var der indgivet 3 fuldmagter. Referat af generalforsamling for Albertslund Golfklub 2013 Afholdt 26. november 2013 i Kongsholmcenteret i Albertslund Der var 84 stemmeberettigede tilstede. Derudover var der indgivet 3 fuldmagter. Dagsorden

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling 11.februar 2012 kl. 09.15 i Gimles Cafe Helligkorsvej 2, Roskilde Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Ib Trelby blev foreslået og valgt til dirigent. Dirigenten

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat John

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 23. september 2013

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 23. september 2013 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 23. september 2013 Referat fra bestyrelsesmøde i Mollerup Golf Club, kl. 16.30 22.00 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Afbud: Dagsorden: Hans Chr.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning 2016 Bestyrelsen 2016 er snart historie. Det er det første år med syv medlemmer i bestyrelsen for Trehøje Golfklub. Jeg vil gerne sige hele bestyrelsen 1000 tak for et super godt og konstruktivt

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Medlemsmøde 15. marts

Medlemsmøde 15. marts MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Medlemsmøde 15. marts på Fladså Skolen i Mogenstrup Ny formand i Bane/Husudvalget Info fra Juniorudvalget Info fra Herreklubben Info fra Formiddagsdamerne

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling i Manneklubben

Referat ordinær generalforsamling i Manneklubben Stiftet 15. november 2007. Referat ordinær generalforsamling i Manneklubben Mandag den 9. oktober 2017 klokken 17.00 Formand, Frede Vest Hansen, bød velkommen til de mange (47) fremmødte medlemmer (næsten

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Sorø Golfklub, 24. november 2016

Referat fra Generalforsamlingen i Sorø Golfklub, 24. november 2016 Referat fra Generalforsamlingen i Sorø Golfklub, 24. november 2016 Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev holdt 1 min. stilhed for at mindes de medlemmer, der var afgået ved døden siden sidste

Læs mere

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 Generalforsamlingen blev afholdt i Fælleshuset, Skråplanet 18, Jonstrup, 3500 Værløse. Deltagere: Annette Calmar Simonsen,

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 1 Emne: Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 Deltagere: Jesper Andersen (JA), Anders Bjerno (AB), Peter Sparre Andersen (PSA), Stephen Horner (SH), Christian Korsø Jensen (CKJ),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1 Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1 Til stede: William Grahn, Peter Fredgaard, Michael Tvede, Charlotte Malling, Erling Jensen, Stig Borg, Arne Larsen (Klubchef).

Læs mere

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen.

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj 2018 Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. 1. Valg af dirigent: Niels Poulsen blev valgt. Niels erklærede generalforsamlingen for

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 17. juni 2014.

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 17. juni 2014. Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 17. juni 2014. Til stede var: Benny Larsen Michael Svendsen Peter Norskov Kristensen Johnny Haugaard Jens Erik Poulsen Afbud: John Friis Per B. Nielsen.

Læs mere

Medlemstallet pr. 31. december 2015

Medlemstallet pr. 31. december 2015 I 2015 kunne vi fejre klubbens 30 års jubilæum, hvilket skete med en jubilæumsturnering i slutningen af august måned med rigtig mange deltagere. Det er glædeligt at medlemmerne støtter op omkring turneringerne

Læs mere

Referat af generalforsamling i Sebber Kloster Golf Klub 19. marts 2013 på Lundbæk Landbrugsskole

Referat af generalforsamling i Sebber Kloster Golf Klub 19. marts 2013 på Lundbæk Landbrugsskole Referat af generalforsamling i Sebber Kloster Golf Klub 19. marts 2013 på Lundbæk Landbrugsskole 1. Valg af dirigent På bestyrelsens forslag blev Bjørn Visborg valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede,

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 27. marts 2017, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Vejledning for nygolfere i 2015

Vejledning for nygolfere i 2015 Opdateret den 15. april Vejledning for nygolfere i 2015 Håndbog for dig som aldrig før har spillet golf Gilleleje Golfklub Sophienlund Alle 13 3250 Gilleleje Tlf.: 49718056 E-mail: info@ggk.dk web: www.ggk.dk

Læs mere