Dagsorden iht. vedtægterne:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden iht. vedtægterne:"

Transkript

1 REFERAT FOR ORDINÆR GENERALFORSAMLING I RSOK tirsdag den 24. januar 2017 på KulturStationen kl Klubben serverer kaffe, te, øl, vand og brød. 20 deltagere, referat Michael Niss Dagsorden iht. vedtægterne: 1) Valg af dirigent. Otto møller er valgt Dirigenten konstaterer at der er indkaldelt rettidigt til generalforsamlingen ifølge klubbens vedtægter. 2) Bestyrelsens og udvalgenes beretning for det forløbne år. Ved formanden Ole Jensen og udvalgs formændene. Beretningerne er udsendt på mail forud for generalforsamlingen (se bilag), og derfor kommenteres de kun på generalforsamlingen. Bestyrelsens beretning er godkendt af generalforsamlingen. Stævneudvalget: Helge opfordrer bestyrelsen til at overveje om vi fortsat skal have MTBO til Rebild 2 Dages. B&U udvalget: Marco skal fremover stå meget mere for koordinering af ungdomstræningen. Jan Scheel har tilbudt at tage sig mere af decideret talent træning, foreløbig med 2 talent lørdage i foråret. Forældrekredsen takker B&U udvalget idet de altid har glade børn som prioriterer orientering meget højt. Korttegningsudvalget: Seniorafdelingen, Ole og Otto, er i gang med revision af Nørreskoven. Kommunikations udvalget: O-brevet er udkommet i 7 numre i 2016 og forventer at udkomme i nogenlunde samme antal i Der bliver takket for det store arbejde der gøres for at få et meget læseværdigt medlemsbrev. Aktivitets udvalget. Der var ikke fremsendt en skriftlig beretning. Lene fortalte kort om de aktiviter, der havde været i 2016 Til Påske løbene i 2017 er der reserveret plads på Agger Tange Feriecenter. Foreløbig er ca 30 tilmeldt; men der er plads til flere. Sommer turen går i år til det midt jyske, hvor man har lejet spejderhytten Grønnegården d og 7. maj. Gudenå dysten d. 7. maj indgår som den sportslige del af turen. 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for det forløbne år.

2 Ved kasserer Minna Hald/Økonomiudvalget Mette Håkansson. Regnskabet blev fremlagt af Mette og var på forhånd godkendt af revisionen. Totalt 570 bilag til regnskabet i Regnskabet er godkendt af generalforsamlingen. Regnskab vedlagt som bilag. Formanden kommenterer regnskabet med at oplyse, at der også i året 2016 var købt en del materiel. Han meddelte desuden, at han på en liste holder styr på, hvor meget klubben ejer, og hvor materiellet findes På hans spørgsmål om værdien af materiellet skal lægges ind i regnskabet, bestemte forsamlingen, at det skulle det ikke; men at materielopgørelsen fremover vedlægges bestyrelsens beretning uden værdiangivelser. Helge kommenterer at det er udtryk for en meget sund klub økonomi at vi ved indkøb enten har sponsorater på plads eller kan straksafskrive indkøb. 4) Fastsættelse af kontingent. Bestyrelsen foreslår uændret kontingent for 2017, så det årlige kontingent fastsættes til: børn op til 7 år kr. 10, 8 20 år kr. 200, Voksne kr. 400, passive kr Under dette punkt vil bestyrelsen fremlægge et budget for 2017, til orientering. Der er indkommet forslag fra Anne Riis om at kontingent fra 5-20 år skal være 250 kr., voksne 400 kr. og passive 150 kr. (indsendt rettidigt jævnfør punkt 5) Otto kommenterer at beløbet for de unge ikke er så vigtigt, det er vigtigere de kommer med, for så trækkes også de voksne med. Helge mener det er svært at stille sig imod forslag fra medlemmerne om at hæve kontingentet. Ole fremhæver at han i bestyrelsen har forsøgt at få flertal til at hæve kontingentet, men der var ikke flertal i bestyrelsen. Lene mener at som regnskabet ser ud er det måske ikke så nødvendigt at øge kontingentet. Forslag fra Anne Riis om fremtidigt kontingent vedtages med 12 ud af 20 stemmer på generalforsamlingen. Bestyrelsens budget for 2017 fremlægges af Minna (se bilag). Der gives generelt ros til bestyrelsen for budgettet. 5) Behandling af indkomne forslag. Forslag bedes indsendt skriftligt eller mailet til bestyrelsen(formanden: joj@elvis.dk), senest 8 dage før generalforsamlingen. Forslag fra Anne Riis er allerede behandlet under punkt 4 6) Valg af medlemmer til bestyrelsen. Ole Jensen, formand, blev valgt for 2 år i 2016, er ikke på valg. Minna Hald, kasserer, blev valgt for 2 år i 2015, ønsker ikke genvalg. Hanne Veggerby, tilmeldinger, blev valgt for 2 år i 2015, ønsker ikke genvalg. Michael Niss, næstformand, blev valgt for 2 år i 2015, er villig til genvalg. Arne Mortensen, hus og materiel blev valgt for 2 år i er ikke på valg. Michael Niss genopstiller, Anne Riis stiller op til bestyrelsen. Ole orienterer om i hovedtræk hvad bestyrelsens arbejde består i. Trine Nielsen Friedrich stiller op til bestyrelsen. Michael Niss, Anne Riis og Trine Nielsen Friedrich er valgt.

3 7) Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. I 2016 blev Heins Rye Madsen valgt som første suppleant og Troels Andersen som anden suppleant. Bestyrelsen forelår at Helle Buelund indtræder som førstesuppleant med henblik på at indtræde i bestyrelsen i Heins Rye Madsen er villig til genvalg. Helle Buelund og Heins Rye Madsen er valgt. 8) Valg af 2 revisorer og 1 suppleant. Nuværende revisorer: Jette Jensen og Otto Møller. Nuværende Suppleant Peter Henneby. Jette Jensen og Otto Møller er genvalgt som revisorer. Peter er genvalgt som suppleant. 9) Eventuelt. Heins orienterer om at skiklubben får nye klubtrøjer som er grønne i samme stil som vores. Til foråret får skovtroldene t-shirts i stil med dem ungdomsafdelingen har. Trøjerne er sponsoreret af firmaet Envidan A/S. Klubbens 75 år jubilæum. Jubilæumsudvalget arbejder videre med planerne. Forventet afholdelse d. 10. juni Elizabeth udtrykker ønske på vegne af ungdomsudvalget om et større klubhus engang i fremtiden. Formanden har tidligere talt lidt med skovdistriktet om muligheden for klubhus ved "Svalerne", men det er så bekosteligt at det ikke er noget klubben vil kunne løfte alene. Ole fremlægger at et muligt samarbejde med MTB-klubben og ski-klubben måske kunne komme på tale, evt. i samarbejde med kommunen. Henrik orienterer om at der for år tilbage har været talt med kommunen sammen med MTB-klubben om et potentielt hus i Nørreskoven. Der opfordres til at nedsætte et udvalg til at afdække mulighederne for klubhus sammen med andre klubber. Trine har et ønske om et løb i Rebild bakker med mange poster i mørket med mange løbere ude på en gang. Helge pointere at et sådant løb nok først kan finde sted i efteråret, da Rebild Bakker/Vælderskoven er lukket til efter DM i april. --- Udvalg der støtter og hjælper bestyrelsen: Hus udvalg: Arne Mortensen, udpeget i Arrangements- og Stævne udvalg: I 2010 blev Helge udpeget som stævneleder for Rebild2Dages, NJ stævner og Tømmermandsløbet. Helge fortsætter og udvalget supplerer selv. Økonomi udvalg: Siden 2013 har Mette fungeret som regnskabsfører, fortsætter endnu 1 år!

4 Aktivitetsudvalg: I 2015 er Lene blevet udpeget og udvalget supplerer selv. Primær opgave: planlægge og bemande aktiviteter omkring klubture og være "indpisker" vedr. løbs deltagelse. BUU og Skovtrolde udvalg: Formand Elizabeth, Helge, Ansa, Jette, Johan og Ole, samt 10 forældre på skift. Proff. træner Marko Birk Nielsen. MTBO udvalg: Formand Ansa, Helmuth, Per og Johan. Og måske Hanne P., Jane Tange, Trine F., og Majbritt Gude Schmidt og Mette Flyvbjerg. Korttegnings udvalg: Formand Helge, Elizabeth, Otto, Ole. Rentegning Christian P. og mtbo kort Johan. Kortfil administration Jonna. Træningskort tryk Otto. Kommunikation O-brevet og PM: Redaktør Michael, Jonna, og Helge. --- Meddelelser: * Løberen", Vesterbro ved Cimbrertyren i Aalborg, sælger løbesko og kompasser. Yder 10% rabat til alle medlemmer af Rold Skov OK. * Møller Sport, net butik: har stort udvalg i O-løbs udstyr. Kommer til store stævner med salgsvogn. * Palæ Cykler i Hobro, yder 15% rabat til alle i RSOK. Link * Friliv, Juelstrup Parken, 9530 Støvring, 20 % til alle medlemmer af Rold Skov OK.

5 Rold Skov OK Bestyrelsens beretning for Vi har gjort det igen! * I 2016 forsatte klubben sin store fremgang medlemsmæssigt og nu også med rigtig mange løbere til start i de åbne løb rundt omkring. Igen i 2016 kan vi se tilbage på mange flotte resultater, ude fra set måske ikke særligt stort ud, men i vore egen verden er det resultater der større end nogensinde, både medlemsfremgang, antal medaljer, stævnerne og økonomien, så det kan vi være både stolte af og tilfredse med! * Vi har oplevet endnu et år med kæmpe medlemstilvækst fra 139 til 154. En tilvækst på 15, men det dækker over en tilgang på 26. Hvert år når kontingent opkrævningen udsendes, falder der medlemmer fra, i marts 2016 var det 11 der udmeldte sig. Det vil ske igen i år. Medaljeregn over Rold Skov OK! *For tredje år i træk blev Ansa Dansk Mester i MTBO orientering i klassen dame 65, både kortdistance langdistance og DM Cuppen samlet. I år lage Ansa yderligere 3 VM medaljer oveni ved at vinde sølv i spint kortdistance - og Wold Cup samlet, flotte præstationer. Johan scorede en DM bronze medalje på MTBO langdistancen. Og løberne kom også hjem med medaljer om halsen. Den største medaljesluger blev Ida Riis Madsen med 2 DM sølv i sprint og langdistance og 2 DM bronze i mellemdistance og stafet hvor Ida løb bronzen hjem sammen med Gertrud og Matilde. De Nordjyske mestre: Blandt nattens seje løbere, blev Camilla Nordjysk Mester på sin bane og Morten Kappel vandt den åbne bane. I den Nordjyske Stafet havde vi vindere på 4 baner det var i Åben klasse, i HD 12, i HD 13-14, i H70-D50 (4 baner ud af xxx)og i den Nordjyske dagbane løb i Hesselholt havde vi vindere på bane 3, bane 7, bane 10. (3 baner ud af 10) Ungdomsafdeling og Skovtrolde. Som det står klart, er medaljeregnen først og fremmest skabt af ungdomsløbere. Det er et resultat af ungdomstræningen for de 9 16 årige hver tirsdag. For at holde fødekæden intakt etablerede vi fra årets start en Skovtroldegruppe af 5 8 årige. I alt møder der hver tirsdag ivrige unge. Stor tak til Elizabeth, Helge og Ansa med flere og en solid forældregruppe. *Lønnet Ungdomstræner I 2016 satte Rebild Byråd på budgettet til Talent Udvikling i bred forstand. Vi søgte og fik bevilget til aflønning af en semiprofesionel ungdomstræner, diverse udstyr og til trænings samlinger i specielt udvalgte terræner, måske i udlandet. Fra august har vores ungdomstræner Marko Birk Nielsen fungeret, og når man ser på resultaterne så ser absolut ud til at det går den rigtige vej, vi har en spirende talentmasse. Markos løn er helt baseret på kommunale penge, og vi har da også søgt midler igen i Puljen er nu halveret til

6 Stævnerne. *På stævne siden har vi gennemført 4½ stævne, i april var det divisionsmatchen i juni var det Testløb for Ungdomslandsholdet i august havde vi besøg af Rebilds Rigtige Byrødder, i september det snart klassiske R2D og sidst men ikke mindst Nordjysk Mesterskab Dagbane, der vil blive husket for storm og piskende regn. Og dagen hvor vi mistede 2 teltet til en værdi af 6000 kr. Stævnerne har igen givet et rigtig flot økonomisk resultat. Takket være alle jer der er her og mange andre hjælpere der trofast stiller op. *Træningsløb eller lørdags motion, nærmest året rundt, i alt 31. Til vores træningsløb har der i 2016 gennemsnitligt været 39 løbere, i alt ca løbere. (sammenligning 960 i 2013, 1142 i 2014, 1400 i 2015 og 1200 i 2016). Hertil kommer ca. 550 starter i BUU ungdoms løbere til tirsdags træninger. Tak til de mange banelæggere og hjælpere der helt sikkert mærker den stigende deltagerantal ved indskrivnings bordet. En særlig tak til Jonna for at styre udleveringen af kortfiler og til Otto der trofast uge efter uge har printet løbs kort og instruerer og giver råd til flere nyere banelæggere i brug af banelægger programmet Condes, som nu er version 9. Otto vil sammen med Helge, den 18. marts lave før omtalte kursus i brugen af Condes og give nogle gode tips omkring banelægning. *Vi har gennemført RSOK introduktions kursus for 4 medlemmer. 2 medlemmer har gennemført træner 1 kurset og på DOF akademiet havde vi sendt 2 biler af sted med i alt 7 kursister, banelægning var valgt af de fleste. Til vore egne kurser har deltager antallet ikke været helt tilfredsstillende, derfor har bestyrelsen sammen med kompetente personer lavet et kursus program for denne vinter, der om fatter Introduktion Videregående O teknik og kursus i brugen af Condes og suppleret med tips og tricks ved banelægning. Kurserne var nøje beskrevet i O brevet december. *Find vej i Rold Skov den 30. april. Igen i år havde bestyrelsen valgt at deltage i den landsdækkende "Find vej dag", der er sponsoreret af Nordea fonden. Endnu en gang havde vi mange gæster på Vedstedskovhus hvor Henrik der styrede dagen sammen med et hjælperhold. Tak til Henrik og hans hjælpere. Det er bl. a. herfra vi rekrutterer nye medlemmer Det var helt klart familiernes dag og vi var begunstiget med godt vejr. *Naturvandring var i 2016 henlagt til Lovnkær, den lille meget flade skov med masser af dybe grøfter, ved Mariager Fjord. Starten med morgenkaffe, blødt brød og saft, blev indtaget ved stenen for Den hvide Hest der står ved Visborggård. De fortræffelige turledere var Torben og Annelise. Stor tak til dem. *Det traditionsrige Sankt Hans bål, 25 års jubilæum. Jane Håkansson havde indbudt til Sankt Hans bål. Jubilæums Skjoldet blev præsenteret, der var grill-hygge og snak. Sankt Hans bålet blev tændt med lidt besvær og midsommervisen sunget. Tak til Jane for en hyggelig aften, vi er mange der er glade for at du fortsat vil invitere os. I 2017 er vi inviteret til bål og grill igen. *Klubeftersynet 2016! 22 veloplagte medlemmer lyttede og stillede spørgsmål til aktuelle temaer som aktivitetsplanen 2017, Stævne aktivitet, Sociale aktiviteter, Klubtilskud til løb, evt. Divisions deltagelse blev drøfte

7 og tages op igen *Sæsonafslutning og Juleafslutning Vores traditionsrige sæson afslutning fik en flot deltagelse af xx, turen gik til Teglgårdsmølle og Teglgården hvor der blev fundet ting i skovbunden og gløgg i maskinhuset. Afrundet med juletræ og spisning i Spejderhytten. Børne og ungdom havde en fin julet afslutning med juleklip, oprykning fra Skovtrolde og julemandsbesøg. Udvalgs beretninger: Hus udvalg: Arne Mortensen Husudvalgets beretning 2016 Her kommer husudvalgets år beretning Jeg starter lige med at gentage det sidste fra års beretningen for 2016 hvor vi sluttede med at der var et lille møde i klubhuset mellem jul og nytår ang. et forslag fra Henrik om at ommøblere den lille stue. Det blev vedtaget og for at holde udgifterne nede ville Henrik og Ole selv stille det op hvad de så gjorde med stor dygtighed og omhu så den 2-2 ringede en stolt Ole til mig og fortalte at om 10 minutter så var de færdige. Tilbage var der så lidt småreparationer i murværket efter de gamle skabe og hylder. de blev så spartlet op og pletmalet. Desværre gik arbejdet så lidt i stå pga. mit svagelige helbred som så også betød at jeg heller ikke deltog i ret mange løb i første halvår men til sommerferien var jeg dog blevet bedre så jeg fik huset malet udvendigt. Så er der et lille hængeparti med Skørping Vandværk som ønsker en bedre placering for vanduret. Det er indtil videre uløst, men det er ikke vores problem. Stævne udvalg: Helge 2016 Beretning Arrangements- og Stævneudvalget Stævneudvalget har i årets løb bestået af: Otto Møller (udvalgsnæstformand) Helge Søgaard (udvalgsformand). Udvalget arbejder med at indplacere RSOK på Dansk Orienterings-Forbunds og Nordkredsens terminslister således, at vi tildeles interessante og relevante løbsarrangementer, ansøge om skovtilladelser til vore egne løb (både skovtilladelser og anvendelse af stævnepladser/parkeringsarealer) og især med at finde stævneledere, banelæggere,

8 kontrollanter og andre funktionsledere ved klubbens løbsarrangementer. Udvalget arbejder med en meget lang tidshorisont, det udgør en væsentlig del af klubbens indtægtsgrundlag og involverer en stor del af klubbens ressourcer. Derfor ønsker udvalget en nærmere strategisk dialog med bestyrelsen om omfang og ambitionsniveau for klubbens løbsarrangementer på længere sigt. Klubbens løbsarrangementer i 2016: Tømmermændsløbet i Bælum Sønderskov, den 1. januar: Stævneleder Otto Møller Banelægger Helge Søgaard Klubbens traditionelle Nytårsløb, i år for 18. gang og igen på helt nyt kort. Stævneplads foran Skovpavillonen med indskrivning, start og mål samt nytårssuppe og grillpølser. Ca. 125 deltagere, hvilket igen er ny rekord. Overskud ca. kr Divisionsturnering (2. og 3.) i Rold Skov Nørreskoven, den 10. april: Stævneleder Helmut Hilden Banelægger Morten Kappel Et meget velgennemført arrangement med stævneplads på græsarealet nord for klubhuset. Mange roser til både banelægger og stævneledelse. Et mindre problem med deltagere der løb over en privat græsplæne, der dog blev klaret efterfølgende i god ro og orden. Kortet over Nørreskoven var opdateret til lejligheden med enkelte rettelser. Deltagelse af 357 løbere fra Nordkredsen divisionsklubber m.fl. Overskud ca Testløb for Junioreliten i Rebild Bakker/Rold Skov Vælderskoven, den 4-5. juni: Stævneleder Jan Scheel Banelæggere Søren Flyvbjerg og Jan Scheel Et lukket arrangement for junioreliten, der var kommet i stand gennem klubbens nære relationer til landstræneren. Samtidigt en slags for-premiere på DM-kortet til Arrangementet forløb meget fint med stævneplads på Operapladsen i bagende varmt for-sommervejr. Deltagerantal 71 starter lørdag og 72 starter søndag Overskud ca Løb for Byrødderne og Rigtige Mænd, den 10. september: Stævneleder og banelægger Helge Søgaard Et promotion arrangement, arrangeret i samarbejde med Rebild Kommunes Sundhedscenter. Stævneplads på Operapladsen og deltagelse af ca. 25 byrødder og Rigtige Mænd. Økonomi: Non profit! Rebild 2 Dages (R2D) i Rold Skov Nørreskov og Mosskov, den september: Stævneledere Otto Møller og Helge Søgaard Banelæggere Otto Møller, Mette Håkansson, Carsten Clemmensen, Trine Friedrich, Helmut Hilden og Johan MacLassen, Klubbens helt store weekend arrangement, og landets eneste med både o-løb og MTBO samtidigt, der nu har bidt sig fast som en efterårstradition i terminslisten. I år også med fortræning om fredagen, som reelt set bringer løbet op på 6 løbstilbud og ca. 800 starter henover weekenden. I år med stævneplads på Jamborettepladsen og med fortræning fra hhv. klubhuset og i Hvorup Øvelsesterræn. Overskud ca. kr NJ-Dag i Rold Skov Hesselholt, den 6. november: Stævneleder Elizabeth Borchorst Banelæggere Anne Riis og Mette Byskov Løbet, der vil blive husket for det helt usædvanligt kolde og regnfulde vejr, der gav mange ekstra udfordringer på selve løbsdagen. Disse blev dog alle klaret i usædvanlig fin stil af funktionslederne m.fl. Også løbet, hvor alle funktionsledere og hjælpere var rekrutteret blandt klubbens mange dygtige kvinder. Stævneplads på Stabelpladsen i Arden og premiere på klubbens nye kort over Hesselholt. Stor ros til banelæggerne. Deltagerantal 122 deltagere, der var lidt reduceret pga. sammenfald med KUM. RSOK vandt Ungdomsprisen. Overskud anslået kr (alene overskud fra kiosk, kørselsomkostninger m.v. som tilfalder klubben.)

9 Klubbens løbsarrangementer i 2017: Tømmermænds Løbet i Oplev Krat/Thingbæk Kalkmine, den 1. januar: Stævneleder Helge Søgaard Banelægger Otto Møller Sæsonpremiere for 19. gang og en verdenspremiere på nyt kort over Thingbæk Kalkmine og Oplev Krat. DM Sprint og DM Ultralang i Støvring og Rold Skov Vælderskoven/Rebild Bakker, den april Stævneleder Johan MacLassen Banelæggere Søren Flyvbjerg/Jan Scheel og John Dalsgaard Klubbens første DM-arrangement i samarbejde med Rebild Kommune. Rebild 2 Dages i Rold Skov Vælderskov/Rebild Bakker, den september: Stævneledere p.t. ikke fastlagt Banelæggere p.t. ikke fastlagt Klubbens weekendarrangement med fortræning, mellemdistance, labyrint og klassisk. O-løb og MTBO. Udfordring = halvdelen af den sædvanlige stævneledelse har fået fri, og ny er endnu ikke fundet! NJ-Dag i Rold Skov Nørreskoven, den 29. oktober: Stævneleder p.t. ikke fastlagt Banelægger p.t. ikke fastlagt Nordjyske mesterskaber i dagorientering. Skørping, december 2016 Otto Møller Udvalgsnæstformand Helge Søgaard Udvalgsformand Økonomi udvalg: Mette regnskabs aflæggelse. Pkt. 3 på GF dagsorden. Aktivitetsudvalg: Lene, ingen beretning endnu. B&U udvalg: Elizabeth 2016 Beretning Ungdomsudvalget Ungdomsudvalget har i årets løb bestået af: Elizabeth Borchorst (formand) Marko Birk Nielsen (ungdomstræner) Lasse Svenningsen (løbetræning) Mette Byskov (niveau-4 træner frem til sommeren 2016) Ole Jensen (skovtrolde) Jette Jensen (skovtrolde) Ansa MacLassen (skovtrolde) Helge Søgaard (koordinator) Endvidere en stor og meget aktiv forældrekreds, der har været hjælpetrænere og kagebagere m.v.. Allerede her skal der siges STOR TAK for jeres medvirken i succes en. I snit ungdomsøbere og skovtrolde og et stigende antal voksne hver tirsdag samt ny ungdomstræner og nyt tilbud om løbetræning! Så kort kan Ungdomsudvalgets beretning skrives, men det giver naturligvis ikke et korrekt billede af den succes, som

10 udvalget også har oplevet i Den helt store nyhed var etableringen af et skovtroldekoncept for de allermindste, som kom rigtigt godt fra start, og som har haft en god opbakning gennem hele året. Dernæst blev ungdomsløberne opdelt i 4 (5) niveauer, og i slutningen af året ansatte vi Marko Birk Nielsen som ungdomstræner i klubben. Og endelig igangsatte Lasse Svenningsen et super tilbud om løbetræning på torsdage. Hertil kommer et stigende antal forældre og andre klubmedlemmer, der både lytter og løber med i træningen. Nogle fakta: Der er gennemført tirsdagstræninger i perioderne marts-juni og igen august-december med et let stigende antal ungdomsløbere. Antallet af Skovtrolde har stabiliseret sig efter at mange nye afprøvede konceptet i foråret. Der er gennemført løbetræning et antal torsdage som opstart! En ansøgning til Rebild Kommunens Talentpulje gav et tilskud på kr , som er delvist anvendt til træneransættelse og indkøb af GPS-teknologi. Rest overføres til 2017, hvor der i øvrigt også er søgt en ny bevilling. Hvad har vi lavet: Træningerne har bestået af en række forskellige momenter, herunder alm. o-teknik, mikroorientering, stafet, strimmelløb, postjagt, kompas og labyrintorientering m.fl. Besøg af landstræner Lars Lindstrøm. Løbetræningen har haft fokus på den fysiske træning og løbeteknik. Herudover har der været afholdt de allerede navnkundige begivenheder som Pølsestafetten, Heksejagten og Juleafslutningen med julemand og hele moletjavsen! Udvalget har også koordineret deltagelse i Nordkredsens kurser og sommerlejren ved: Ungdom-1 kurser Ungdom-1 sommerlejr Ungdom-2 kurser Kredsungdomsmatch (KUM) i Hillerød med Carsten Johansen som turleder. Klubben er nu Nordkredsen 3. største ungdomsklub efter Horsens OK og Silkeborg OK. Ved efterårskurset i Skørping ydede Lene Flyvbjerg og andre forældre en kæmpeindsats omkring forplejning af ikke mindre end 52 deltagere, booking af skole og skovtilladelser m.v. Og ved KUM meldte Carsten Johansen sig som RSOK-leder og tog med på en oplevelsesrig og god weekend i Hillerød. Økonomien: Udvalget har naturligvis brugt penge. De største poster har været kortprint, plastlommer, store mængder saftevand og krus, enkelte gange lokaleleje, men også godteposer til juleafslutning og udgifter til landstrænerbesøg m.v. Det samlede beløb fremgår af klubbens regnskab, og kan forekomme stort, men i betragtning af at ungdomstræningen er et tilbud til rigtigt mange børn og unge, foruden deres forældre, så er pengene godt givet ud. Planer for 2017: Bemandingen: Det er planen at ungdomstræner Marko Birk Nielsen overtager den ugentlige træning, bistået af Elizabeth og Helge, der begge fremadrettet ønsker at trække sig lidt i baggrunden, og på længere sigt lade sig afløse af yngre forældrekræfter. Talentarbejdet: Talentudviklingsarbejdet skal intensiveres med deciderede talentsamlinger for de bedste og mest ivrige af vore ungdomsløbere. Løbetræningen på torsdag: Denne forsøges gennemført hver uge. Skovtrolde: Skovtrolde-konceptet forsætter. Det er en glimrende base for de allermindste og reelt set en rekrutteringsplatform for ungdomsarbejdet. Forsat leg og læring med og uden poster og kort.

11 Ungdomstræningen: For unge fra det år, hvor de fylder 9 år. Hver tirsdag yderligere tekniktræning og momenter, samt teoretiske oplæg og kvalificeret eftersnak ca. hver 3-4. gang. Forældreinddragelse: Forsat roller som hjælpetrænere, kontakt til ny-ankomne deltagere og kagebagning, samt postindsamling. Special events: Ungdomstur til en eller flere større o-løb-events. Pølsestafetten, Hekseløbet og Juleafslutningen alle med nye ideer og endnu mere klamme pølser. Måske besøg af landsholdsløbere, der giver den gas igen. Og hvad vi nu finder på i årets løb. Nordkredsens Ungdomskurser: Ja i uændret omfang. Sommerlejren og Kredsungdomsmatchen (KUM) Deltagelse i særlige orienteringsløb: De nordjyske mesterskaber (NJ-stafet, NJ-nat, og NJ-dag), og DM (stafet, mellem og klassisk) prioriteres i særlig grad med tilmelding og coaching til stævnerne. Skørping, december 2016 Elizabeth Borchorst Marko Birk Nielsen Ansa MacLassen/Ole Jensen/Jette Jensen Ungdomsleder Ungdomstræner Skovtroldeledere Helge Søgaard Ungdomsudvalgskoordinator MTBO udvalg: Ansa. Ingen beretning, ingen aktivitet. Planer 2017: 4 8 MTBO baner. Korttegnings udvalg: Helge 2016 Beretning Kortudvalget Kortudvalget har i årets løb bestået af korttegnerne: Elizabeth Borchorst Arne Mortensen Ole Jensen Otto Møller Henrik Houmøller Johan MacLassen (speciale: MTBO-kort) Christian Peter MacLassen, Tromsø, Norge (speciale: rentegning og kortdesign) samt Helge Søgaard (udvalgsformand). Endvidere er Kell Sønnichsen, OK PAN Aarhus, tilknyttet udvalget som korttegner og rentegner af klubbens sprintkort. Udvalget arbejder efter en dynamisk flerårsplan, der sikrer at klubbens store kortportefølje vedligeholdes ved løbende

12 revision ca. hver 2-3 år, samt at nye interessante områder nytegnes. Målsætningen er, at vi altid har nye og opdaterede kort til vore løbsarrangementer, træningsløb, ungdomstræning og klubbens mange andre aktiviteter. Det har resulteret i følgende opgaver i 2016: Revision af kort: Rold Skov Nørreskoven, A4, 1:10.000, mindre revision. Anvendt til Diviløb Rold Skov Mosskov, A3, 1:10.000, mindre revision. Anvendt til R2D Rold Skov Hesselholt, A3, 1:10.000, mindre revision. Anvendt til NJ Dag Rold Mosskov MTBO, A3, 1:10.000, mindre revision. Anvendt til R2D Rold Skov Nørreskoven MTBO, A3, 1:10.000, mindre revision. Anvendt til R2D Nytegning: Oplev Krat, A4, 1: Anvendes til Tømmermændsløbet Thingbæk Kalkmine, A4, 1: Anvendes til Tømmermændsløbet Rold Vælderskoven/Rebild Bakker, A3, 1: Første omfattende revision/nytegning. Anvendt til Testløb Økonomi: Udvalgets økonomi er udgiftsneutral, idet udgifter til grundmaterieler (COWI-kurver, luftfoto og fotogrammetrisk udtegning), samt rentegning, tegneplast, tegneblyanter m.v. afholdes over en 3-årig bevilling fra Rebild Kommune. I 2017 planlægges følgende opgaver: Revision af kort: Rold Vælderskov og Rebild Bakker, A3, 1: Anvendes til DM-weekend 2017 og R2D Støvring, A3, 1: Anvendes til DM-weekend Rold Skov Nørreskoven, A3, 1: Anvendes til NJ Dag Nytegning: Rold Skov Kærlighedsskoven og Brokmose (syd for Hesselholt), A4, 1:5000 Anvendes til træningsløb. Terndruplund A4, 1: Anvendes til skole-o og træningsløb. Skørping, december 2016 Helge Søgaard Kortudvalgsformand Kommunikation: O-brevet og hjemmesiden: Redaktør Michael Presse: Helge 2016 Beretning Presseafdelingen Udvalget er forsat enmandsbetjent af undertegnede!

13 Profilering af klubben er vigtig af flere årsager. Dels bliver klubben synlig i offentligheden, hvilket medvirker at vore aktiviteter opfattes som udviklende og positive, og dels kan det på lidt længere sigt medvirke til at nye medlemmer melder sig ind i klubben. Men det har også en betydelig effekt i forhold til Rebild Kommunes politikere og embedsmænd, som dermed får et bredt kendskab til klubbens virke. Noget som har stor betydning, når vi henvender os med anmodninger om økonomisk støtte, eller drøfter udvikling af fælles projekter. Pressemeddelelser sendes til hhv. Nordjyske, Vores Avis og i mindre omfang til Rold Skov Bladet, hvilket har resulteret i følgende eksponeringer: pressemeddelelser afsendt 27 eksponeringer/artikler/omtale 36 fotos bragt i medierne pressemeddelelser afsendt 43 eksponeringer/artikler/omtale 52 fotos bragt i medierne I 2017: Arbejdet med udsendelse af PM planlægges at forsætte med uformindsket styrke. Skørping, december 2016 Helge Søgaard Pressechef Tak - Tak til alle medlemmer, som engageret, og med godt humør påtager sig de mangeartede opgaver der er i forbindelse med klubbens aktiviteter. - Tak til de udvalg vi har til at hjælpe bestyrelsen, en særlig stor tak til Mette med sit en-mands økonomi udvalg. - Jeg vil også lige sige tak til min Bestyrelse. Vi mærker tydeligt at klubben vokser og bestyrelses arbejdet blive langsomt mere krævende. *Medlemstallet Ved udgangen af 2016 var vi 154 aktive, endnu en gang det højeste antal i klubbens historie. 4 friløbere, 4 passive. I 2016 var vi 154 aktive, 4 friløbere og 4 passive medlemmer. I 2015 var vi 139 aktive, 0 friløber og 4 passive medlemmer. I 2014 var vi 95 aktive, 1 friløber og 5 passive medlemmer. I 2013 var vi 82 aktive, 3 friløbere og 5 passive medlemmer. I 2012 var vi 55 aktive, 5 friløbere og 5 passive medlemmer. I 2011 var vi 47 aktive, 3 friløbere og 5 passive medlemmer. I 2010 var vi 35 aktive, 2 friløbere og 5 passive medlemmer. Tøj sponsorer: Ungdoms løbere, Alfa Laval og Skovtrolde Envidan.

14 RSOK Budget 2017 Antal Kontingent Indtægter Udgifter i alt 1. Kontingent MedlemsKontingent DOF Kontingent Klubkontingent grundbeløb Voksne+børn I alt Kortsalg Printerfarver og papir Kortsalg T-løb 4500 Kortsalg og kortfiler I alt Tilskud Aktivitetstilskud (Rebild Kommune) Skovkarleklubben 1000 Lokaletilskud (Rebild Kommune) 3500 Fritidsrådets pulje 0 Tilskud træner og instruktør uddannelse (Rebild Kommune) 4000 DOF faste poster 0 Talentudviklings pulje I alt Åbne løb Nytårsløb(Tømmermandsløb) DM april R2D NJ klub Dag 29. okt MTBO Vinter i alt 91650

15 5. Velfærd Tilskud klubtøj + porto Tilskud Startafgifter klubmedlemmer (udvalgte løb) Find Vej + Sommerskole -150 Tilskud Familietur(Hytteleje) Klubmesterskab Sæsonafslutning Træner, leder kursus Voksne (incl. kørsel) U1-U2 kursus (tilskud 50%) BUU løbende arrangementer Ungdomstræner Repræsentation/gaver Lokaleleje (svalerne og kulturstationen) Forplejning div møder og arrangementer Generalforsamling (incl vingaver) Kørselsgodtgørelse Vedligeholdelse af Klubhus i alt 5a Jubilæum Jubilæumsskrift GigantKort Jubilæum Reception Diverse Korttegning Vælderskov/Rebild Bakker, Nørreskov, Støvring og Skørping Tegneplast Diverse i alt Administration Kontorartikler og forsikring af materiel i alt Materiel Emit-brikker Telte O-skærme Andet I alt

16 9. Varelager Budgetteret indtægt Budgetteret udgift Budgetteret resultat

17 Rold Skov Orienteringsklub Budget Note Resultatopgørelse Kontingenter Kortsalg m.v Tilskud Åbne løb, Rebild 2-dages 4a Åbne løb, andre 4b Velfærd Korttegning Administration Materiel Renter m.v Årets resultat Balance pr Varelager Tilgodehavender / forudbetalinger Likvide midler Aktiver i alt Formue Formue pr Årets resultat Formue pr Skyldige omkostninger Medlemmers indskud på løbskonto Modtaget tilskud til korttegning og DM i 2017, rest Passiver i alt Revisionen har gennemgået regnskabet og taget stikprøver på bilag. Der er ingen bemærkninger hertil. Støvring, den 18. januar 2017 Jette Jensen Otto Møller Side 1 af 1 sider

18 Rold Skov Orienteringsklub Budget Noter 1. Kontingenter Medlemskontingenter Kontingent DOF I alt Kortsalg m.v. Kortsalg til fremmede Kortsalg træningsløb Salg af turorientering Salg af kursusaktivitet Trykning af O-kort Printerfarve m.v Plastposer og manillamærker Lager primo, jf. note Lager ultimo, jf. note I alt Tilskud Aktivitetstilskud Rebild Kommune Tilskud Spar Nord Fonden (korttegning) Andre tilskud I alt a. Åbne løb 2-dages 2-dages REBOADV Sponsorer Startafgifter Overskud kiosksalg Løbsafgift DOF Kort m.v Tidtagning Materiel, leje og diverse indkøb Præmier og saft til løbere Markedsføring Fortæring m.v. personale Kørselsgodtgørelse I alt Side 1 af 4 sider

19 Rold Skov Orienteringsklub Budget Noter 4b. Åbne løb, andre Tømmermandsløb NJM Lang NJ Nat Divisionsmatch EYOC NJ Dag I alt Velfærd Indkøb og salg af RSOK-artikler, netto Startafgift klubmedlemmer, netto Overskud ølkassen Generalforsamling Forplejning diverse arrangementer Find Vej + Sommerskole Familietur Sæsonafslutning Kursus/undervisning voksne Kursus/undervisning børn Tilskud hertil fra Rebild Kommune Repræsentation/gaver Lokaleleje Forplejning til diverse møder i klubben Kørselsgodtgørelse I alt Korttegning Indtægtsført tilskud Rebild Kommune Revision/Nytegning, ekstern konsulent Grundkort Rentegning Indtægt salg af ½ Hesselholt-kort O-Cad licens og Dropbox GPS'er og antenner Print, tegnerekvisitter, forplejning m.v I alt Administration Kontorartikler Forsikring Hjemmeside Side 2 af 4 sider

20 Rold Skov Orienteringsklub Budget Noter I alt Side 3 af 4 sider

21 Rold Skov Orienteringsklub Budget Noter 8. Materiel Materiel indkøbt i tidligere år, i alt Diverse foldeborde og stole MTBO-plader Printer til træningsløbskort Rep. af døde Emit-brikker -766 Andet materiel og engangsservice I alt Varelager O-kort og plastposer m.v Løbedragter og T-shirts Stofmærker I alt Side 4 af 4 sider

REFERAT FOR ORDINÆR GENERALFORSAMLING I RSOK

REFERAT FOR ORDINÆR GENERALFORSAMLING I RSOK 26.01.2016 REFERAT FOR ORDINÆR GENERALFORSAMLING I RSOK tirsdag den 26. januar 2016 på kulturstationen kl. 19.00. Klubben serverer kaffe, te og brød. Referat: Michael, Dirigent: Otto 18 stemmeberettigede

Læs mere

REFERAT FOR ORDINÆR GENERALFORSAMLING I RSOK

REFERAT FOR ORDINÆR GENERALFORSAMLING I RSOK 19.12.2017. REFERAT FOR ORDINÆR GENERALFORSAMLING I RSOK Onsdag den 24. januar 2018 på KulturStationen kl. 19.00. Klubben serverer kaffe, te, øl, vand og brød. Antal deltagere: 23, Referat: Michael Niss

Læs mere

RSOK KLUBEFTERSYN Onsdag den 24. oktober kl på Kulturstationen

RSOK KLUBEFTERSYN Onsdag den 24. oktober kl på Kulturstationen RSOK KLUBEFTERSYN 2018 Onsdag den 24. oktober kl. 19.00 på Kulturstationen PROGRAM Velkomst og introduktion Fysioterapeut Lotte Kjeldgaard-Man, Benefit - Løb og Løbeskader Årsplan 2019 (Michael) T-løb

Læs mere

1) Valg af dirigent. Jens Søndergaard er valgt. Han konstaterer at alle tilstedeværende er stemmeberettigede og at indkaldelse er rettidig.

1) Valg af dirigent. Jens Søndergaard er valgt. Han konstaterer at alle tilstedeværende er stemmeberettigede og at indkaldelse er rettidig. 03.01.2019 REFERAT FOR ORDINÆR GENERALFORSAMLING I RSOK Onsdag den 23. januar 2019 på KulturStationen kl. 19.00 Klubben serverer kaffe, te, øl, vand og brød. Referat: Michael Niss Dagsorden iht. vedtægterne:

Læs mere

1) Valg af dirigent. Jens Søndergaard er valgt Dirigenten bemærker at der er indkaldt til generalforsamling i henhold til vedtægterne.

1) Valg af dirigent. Jens Søndergaard er valgt Dirigenten bemærker at der er indkaldt til generalforsamling i henhold til vedtægterne. ORDINÆR GENERALFORSAMLING I RSOK tirsdag den 20. januar 2014 på kulturstationen kl. 19.00. Klubben serverer kaffe, te, øl, vand og brød. Referat: Michael Niss Dirigent: Jens Søndergaard Dagsorden iht.

Læs mere

Orienteringsklubben OK West

Orienteringsklubben OK West Orienteringsklubben OK West Bestyrelsens beretning for 2011. Generalforsamlingen resulterede i genvalg til Anna Trab og nyvalg til Monika Kobberholm ifm udvidelse af bestyrelsen. Bestyrelsen har i 2011

Læs mere

REFERAT FOR ORDINÆR GENERALFORSAMLING I RSOK tirsdag den 21. januar 2014 på kulturstationen kl. 19.30

REFERAT FOR ORDINÆR GENERALFORSAMLING I RSOK tirsdag den 21. januar 2014 på kulturstationen kl. 19.30 21.01.2014 REFERAT FOR ORDINÆR GENERALFORSAMLING I RSOK tirsdag den 21. januar 2014 på kulturstationen kl. 19.30 Antal deltagere: 19 Referent: Michael O.K. Niss Dagsorden iht. vedtægterne Velkomst ved

Læs mere

RSOK KLUBEFTERSYN Onsdag den 25. oktober kl på Kulturstationen

RSOK KLUBEFTERSYN Onsdag den 25. oktober kl på Kulturstationen RSOK KLUBEFTERSYN 2017 Onsdag den 25. oktober kl. 19.00 på Kulturstationen PROGRAM RSOK i Divisions turneringer (Michael) Årsplan 2018 (Michael) Voksentræning (Trine) Rebild 2-dages (Ole) Spørgeskema om

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 4 September - Oktober 2010 ÅRG. 43 Zenia ved VM i Trondheim (foto: Tut) Referat fra O-møde i Klubhuset 2010-5 den 12.08.2010 Tilstede: Orla Kastrup Kristensen,

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 3 2012 ÅRG. 45 Klumpfod i Hesselholt skov Referat fra O-møde i Klubhuset 2012 2 den 26.06.2012 Tid: Tirsdag den 26. juni 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset,

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

INSTRUKTION FOR SUPERMATCH OG B-LØB I ROLD NØRRESKOV OG MOSSKOV SØNDAG DEN 09.11.2008

INSTRUKTION FOR SUPERMATCH OG B-LØB I ROLD NØRRESKOV OG MOSSKOV SØNDAG DEN 09.11.2008 INSTRUKTION FOR SUPERMATCH OG B-LØB I ROLD NØRRESKOV OG MOSSKOV SØNDAG DEN 09.11.2008 Nordkredsens slutrunde 2008 for op- og nedrykning til 1., 2., 3., og 4. division Oprykning til 1. division nedrykning

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

O-brevet nr. 5 - August 2014

O-brevet nr. 5 - August 2014 Så er medlemsbrevet på banen igen og denne gang med en forstærket redaktion, som udgøres af Michael Niss og Helge Søgaard. Vi vil sammen forsøge at berette lidt om livet i Rold Skov OK og de mange tilbud,

Læs mere

Indbydelse til DM SPRINT Lørdag den 22. april 2017.

Indbydelse til DM SPRINT Lørdag den 22. april 2017. Indbydelse til DM SPRINT Lørdag den 22. april 2017. Arrangør Klassifikation Rold Skov OK i samarbejde med Rebild Kommune. DM Sprint, 4 stjernet A stævne og IOF World Ranking Event. DM sprint er ligeledes

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

INSTRUKTION MTBO MELLEMDISTANCE 16. AFDELING AF TRIMTEX MTBO CUP 2016 I ROLD VÆLDERSKOV OG ROLD MOSSKOV

INSTRUKTION MTBO MELLEMDISTANCE 16. AFDELING AF TRIMTEX MTBO CUP 2016 I ROLD VÆLDERSKOV OG ROLD MOSSKOV INSTRUKTION MTBO MELLEMDISTANCE 16. AFDELING AF TRIMTEX MTBO CUP 2016 I ROLD VÆLDERSKOV OG ROLD MOSSKOV MTBO Mellemdistance (C-stævne) og 16. Afd. af Trimtex MTBO Cup 2016. Arrangeret af. Løbet indgår

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 2 APRIL-MAJ 2008 ÅRG. 41 Rico Årets sportsnavn 2007 i Vesthimmerlands Kommune Flot sponsorgave fra Sparekassen Himmerland St. Binderup Orienteringsklub

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Referat fra generalforsamling 9. marts 2011 på UPN i Bogense

Referat fra generalforsamling 9. marts 2011 på UPN i Bogense Referat fra generalforsamling 9. marts 2011 på UPN i Bogense 1. Valg af dirigent, Otto Kaalund blev valgt. 2. Valg af stemmetællere. Da ingen ønskede skriftlig afstemning blev ingen valgt 3. Formandens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Bronzemedalje til Zenia ved JEC (uofficielle Junior Europa Mesterskaber) Dresden, Tyskland

Bronzemedalje til Zenia ved JEC (uofficielle Junior Europa Mesterskaber) Dresden, Tyskland MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 5 NOVEMBER 2009 JANUAR 2010 ÅRG. 42 Bronzemedalje til Zenia ved JEC (uofficielle Junior Europa Mesterskaber) Dresden, Tyskland Referat fra O-møde i Klubhuset

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat. Bestyrelsen bør som følge af den negative forretning af egenkapital overveje at skifte pengeinstitut.

Referat. Bestyrelsen bør som følge af den negative forretning af egenkapital overveje at skifte pengeinstitut. Mødereferat FSK 06.03.2017 19.00-21.00 Fælleshuset Havnen Møde indkaldt af: Helmuth Melsen Mødetype: Generalforsamling Ansvarlig for udstyr: Referent: Morten Grønning Jensen Ordstyrer: Deltagere: Fraværende:

Læs mere

De Barske s årsmøde 2017 d. 13. januar 2018 kl til sent.

De Barske s årsmøde 2017 d. 13. januar 2018 kl til sent. De Barske s årsmøde 2017 d. 13. januar 2018 kl. 20.20 til sent. Deltagere: Jan, Svend-Erik, Ebbe, John, Arne, Leif, Anne-Mette og Jens 1. valg af dirigent Svend-Erik 2. valg af referent Anne-Mette 3. Godkendelse

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB. Nr. 2 MAJ-JULI 2011 ÅRG. 44

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB. Nr. 2 MAJ-JULI 2011 ÅRG. 44 MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 2 MAJ-JULI 2011 ÅRG. 44 Bjarke vinder sin klasse ved Påskeløbene 2011 Tirsdagstræning en succes Som noget nyt besluttede vi i bestyrelsen i efteråret 2010

Læs mere

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/3 2017 Afholdt i klubhuset 26-27 fremmødte. 1. Som dirigent valgtes Martin Jensen Som referent valgtes Michael Sand 2. Bestyrelsens beretning ved formand

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 Generalforsamlingen blev afholdt i Fælleshuset, Skråplanet 18, Jonstrup, 3500 Værløse. Deltagere: Annette Calmar Simonsen,

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Silkeborg Kajakklub. Ordinær generalforsamling den 9. marts 2013

Silkeborg Kajakklub. Ordinær generalforsamling den 9. marts 2013 Silkeborg Kajakklub Ordinær generalforsamling den 9. marts 2013 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Formanden for bestyrelsen aflægger årsberetning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i MTB Randers. Torsdag d. 12. februar 2015

Velkommen til Generalforsamling i MTB Randers. Torsdag d. 12. februar 2015 Velkommen til Generalforsamling i MTB Randers Torsdag d. 12. februar 2015 Agenda 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Fremlæggelse af regnskab for 2014 til godkendelse 4.

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 2 2012 ÅRG. 45 Christian på børnebanen ved Påsken 2012 på Rømø Referat fra O-møde i Klubhuset 2012 1 den 07.02.2012 Tilstede: Orla Kastrup Kristensen,

Læs mere

--- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17: Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 ---

--- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17: Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 --- Klubnyt marts 2017 Nyt fra bestyrelsen : --- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17:00 --- --- Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 --- Børne-og ungdomstræningen starter igen med

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball Torsdag den 23-02-2017 1. Dagsorden 1. dagsorden 2. Valg af dirigent og referent samt konstatering af om generalforsamlingen er lovligt varslet. 3.

Læs mere

Indbydelse. Nordkredsen og Aalborg OK har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2018

Indbydelse. Nordkredsen og Aalborg OK har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2018 Indbydelse Nordkredsen og Aalborg OK har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2018 Fredag 26. oktober kl 20 til søndag 28. oktober kl 13 i Skørping og Rold Skov KUM weekenden er årets

Læs mere

INSTRUKTION B-LØB OG DIVISIONSLØB I ROLD NØRRESKOV

INSTRUKTION B-LØB OG DIVISIONSLØB I ROLD NØRRESKOV INSTRUKTION B-LØB OG DIVISIONSLØB I ROLD NØRRESKOV B-løb arrangeret af Rold Skov Orienteringsklub. Løbet indgår som en del af arrangementet Rebild 2 Dages 2015. Divisionsmatch i COWI-Ligaen Nordkredsens

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Roskilde OK s Klubhus, Nordpilen, Bjældevej 20, 4000 Roskilde Mødedato/tid: Mandag d. 19. januar 2015, kl. 17:30 21:30

Roskilde OK s Klubhus, Nordpilen, Bjældevej 20, 4000 Roskilde Mødedato/tid: Mandag d. 19. januar 2015, kl. 17:30 21:30 Til: Østkredsens Klubber Kredsudvalg, Øst DOF kontor Referat af Østkredsens Klubledermøde 1/2015 Mødested: Roskilde OK s Klubhus, Nordpilen, Bjældevej 20, 4000 Roskilde Mødedato/tid: Mandag d. 19. januar

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt.

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt. Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november 2015. Referent: Elin Sommerfeldt Nedbo 1. Valg af dirigent. Egon Schultz blev foreslået af bestyrelsen og enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterer

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 1. Valg af dirigent og referent Søren Thomsen blev valgt som dirigent Thomas Skov Hansen blev valgt som Referent Det blev konstateret

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet 29.01.2007

Referat fra bestyrelsesmødet 29.01.2007 Referat fra bestyrelsesmødet 29.01.2007 Afbud fra Anni Jensen 1) Godkendelse af referatet fra bestyrelsesmødet 11.12.2006 Referatet blev enstemmigt godkendt. 2) Ordinær generalforsamling 05.02.2007 Bestyrelsen

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Gladsaxe Volleyball Klub

Ordinær generalforsamling i. Gladsaxe Volleyball Klub Ordinær generalforsamling i 27. august 2011 Med følgende dagsorden ifølge vedtægterne: Gladsaxe Volleyball Klub Tirsdag den 30. august kl. 19.00 i pavillonen ved Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013.

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Dagsorden for ordinær generalforsamling den 19. marts 2013. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.). 2. Formandens beretning ved Claus

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Shell Motel, Støvring. Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30

Shell Motel, Støvring. Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30 Hulvejens Grundejerforening indbyder hermed til ordinær generalforsamling og spisning på: Shell Motel, Støvring Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30 Bestyrelsen har i år valgt at vi, inden selve generalforsamlingen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Rold Skov OK Visionsmøde den 22. oktober 2014. Alt bliver større i vores klub

Rold Skov OK Visionsmøde den 22. oktober 2014. Alt bliver større i vores klub Rold Skov OK Visionsmøde den 22. oktober 2014 Alt bliver større i vores klub Og vi bliver flere og flere Velkommen Baggrund for mødet Klubben vokser medlemmer, strategi og planer skal følge med Hvad vil

Læs mere

Referat fra Sydkredsens B&U udvalgs møde d. 7. marts i OO s klubhus.

Referat fra Sydkredsens B&U udvalgs møde d. 7. marts i OO s klubhus. Referat fra Sydkredsens B&U udvalgs møde d. 7. marts i OO s klubhus. Mødedeltagere: Kurt Andersen (KA) - Faaborg/formand, Inge Thorsen (IT) OO/næstformand, Bent Mikkelsen(BM) Faaborg/U1, Merete Spangsberg

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere

Referat af Nordkredsens Klubledermøde 2/15

Referat af Nordkredsens Klubledermøde 2/15 Referat af Nordkredsens Klubledermøde 2/15 Onsdag d. 17.06.2015 hos Skive AMOK mødelokale Skive Stadion. Tilstede fra bestyrelsen: Formand Claus Poulsen (Silkeborg OK), Stedfortræder Arne Pedersen (Mariager

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening.

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening. Referat Ordinær generalforsamling Aars Forenings Fitness Dato: Mandag 13. februar 2017 kl. 19.00 1. Valg af dirigent Bjarne Jensen byder velkommen. Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent.

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 1 FEBRUAR-MARTS 2011 Klubmestrene 2010 ÅRG. 44 Referat fra O-møde i Klubhuset 2011 1 den 6. januar 2011 Tilstede: Orla Kastrup Kristensen, Mikael Rolighed,

Læs mere

Generalforsamling 11/3 2014

Generalforsamling 11/3 2014 Generalforsamling 11/3 2014 Program 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Finn Vestergaard 2. Valg af referent. Bestyrelsen foreslår Cecilie Poulsen 3. Formandens beretning. 4. Forelæggelse af driftsregnskab

Læs mere

Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe

Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe Valg af dirigent og referent Dirigent Uffe Beck Referent Lene Beck Mødet konstateres lovligt varslet og indkaldt. Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

- Renoveringsarbejde Travlt kaffestuen mm.

- Renoveringsarbejde Travlt kaffestuen mm. Stabil fremgang i medlemstallet Støtteforeningen Hirtshals Fyr bag en lang række aktiviteter i 2013 398 medlemmer i Støtteforeningen Hirtshals Fyr ved årsskiftet, og det skulle være mærkeligt, hvis ikke

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Ordinær generalforsamling onsdag den 21. februar 2018, kl. 18.30 i Varde Cykelklubs lokaler på Håndværkervej 10 A, 6800 Varde. Dagsorden 1. Valg af dirigent. Bent Mulbjerg

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Antal deltagere: ca. 50 Valg af dirigent: Jørn Madsen Indkaldelsen var ikke rettidig indkaldt, men forsamlingen accepterede dette. Bestyrelsesberetning 2017

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2015

ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2015 ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2015 I Odense Orienteringsklub har vi igennem de senere år ligget stabilt på omkring 230 aktive medlemmer ved årets begyndelse, men i 2015 er der sket

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

DAGSORDEN/REFERAT NR. 10. Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged.

DAGSORDEN/REFERAT NR. 10. Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged. DAGSORDEN/REFERAT NR. 10 Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged. Deltagere: Lars Toft, John Jensen, Rico Busk, Jacob Haaber, Morten Lauritzen, Morten Hou Christensen og Steen

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Du indkaldes til ordinær generalforsamling torsdag den 24. februar 2011 kl. 18.30 i Jyske Banks lokaler.

Du indkaldes til ordinær generalforsamling torsdag den 24. februar 2011 kl. 18.30 i Jyske Banks lokaler. Generalforsamling Du indkaldes til ordinær generalforsamling torsdag den 24. februar 2011 kl. 18.30 i Jyske Banks lokaler. Dagsorden: Udlevering af tøj og drikkedunke til dem som ikke allerede har fået..

Læs mere