DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION"

Transkript

1 DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 4. november 2016 Side 1/12 DAGSORDEN DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Brandstationen i Nykøbing, Vangen 1, Nykøbing. kl. 08:00 Medlemmer: Martin Damm Gert Jørgensen Søren Kjærsgaard Thomas Adelskov Carsten Rasmussen Preben Lund Ole Hansen Torben Møller Line Holm Jacobsen Jens Børsting Sten Nørskov Jan Bruun Peter Nygaard Winie Heisel Sten Drejø Ikke til stede: Afbud fra Gert Jørgensen. Stedfortræder Rolf Clausen deltog i mødet som stedfortræder for Gert Jørgensen. Som stedfortræder for Sten Nørskov var John H. Andersen mødt.

2 Side 2/12 Indholdsfortegnelse 1. Nyt medlem af Den Fælleskommunale Beredskabskommission Valg af næstformand Valg af revisor Status Den Fælleskommunale Beredskabskommissions møder i Businesscase - døgnbetjent vagtcentral Godkendelse af Falck-kontrakter for perioden 1. januar 2017 til 31. december Indgåelse af leasingaftaler... 10

3 Side 3/12 1. Nyt medlem af Den Fælleskommunale Beredskabskommission Sagsnr.: J.nr.: Dokumentnr.: Orientering Mette Touborg er fratrådt som borgmester i Lejre Kommune - og Carsten Rasmussen er valgt som ny borgmester. Carsten Rasmussen indtræder dermed som medlem af Den Fælleskommunale Beredskabskommission. Formanden indstiller, at orienteringen om at Carsten Rasmussen indtræder i Den Fælleskommunale Beredskabskommission tages til efterretning. Det fremgår af vedtægtens 3, stk. 1, at borgmesteren fra hver af de deltagende kommuner er medlem af beredskabskommissionen. Med Mette Touborgs fratræden som borgmester i Lejre Kommune, fratræder hun således også som medlem af beredskabskommissionen, og Lejres nye borgmester, Carsten Rasmussen indtræder i stedet. Sagen har ingen økonomiske konsekvenser. tog orienteringen til efterretning. 2. Valg af næstformand Sagsnr.: J.nr.: Dokumentnr.: Beslutning skal efter Mette Touborgs fratræden som borgmester i Lejre Kommune, og som næstformand i, udpege en ny næstformand. Beredskabsdirektøren indstiller, at der vælges en næstformand.

4 Side 4/12 Det fremgår af vedtægtens 3, stk. 3, at beredskabskommissionen vælger sin formand og næstformand blandt de 5 borgmestre samt at valget gælder for hele perioden. Af vedtægtens 3, stk. 2 fremgår, at valgperioden følger den kommunale valgperiode. Borgmester Mette Touborg, Lejre Kommune, blev på beredskabskommissionens møde den 29. januar 2016 valgt som næstformand. Med Mette Touborgs afgang som borgmester i Lejre Kommune udtræder hun også som medlem af og næstformand for Den fælleskommunale Beredskabskommission, og der skal følgelig udpeges en ny næstformand. Sagen har ingen økonomiske konsekvenser. valgte borgmester Carsten Rasmussen, Lejre, som næstformand. 3. Valg af revisor Sagsnr.: J.nr.: Dokumentnr.: Beslutning Der skal udpeges en revisor for Vestsjællands Brandvæsen Beredskabsdirektøren indstiller, at Kalundborg Kommunes revisionfirma, Ernst & Young, repræsenteret v/ partner Michael N.C. Nielsen, vælges som revisor for Vestsjællands Brandvæsen Det fremgår af vedtægtens 9, stk. 2, at Vestsjællands Brandvæsens regnskab skal revideres af en af de deltagende kommuners revision. har tidligere udpeget Kalundborg Kommune som administrationskommune, hvorfor det anbefales at benytte samme revisionsfirma, Ernst & Young. Omkostninger til revision af Vestsjællands Brandvæsens regnskaber m.v. er indarbejdet i gældende driftsbudgetter. tiltrådte beredskabsdirektørens indstilling. 4. Status Sagsnr.: J.nr.: Dokumentnr.:

5 Side 5/12 Orientering Beredskabsdirektøren giver en orientering om aktuel status for Vestsjællands Brandvæsen. beredskabsdirektøren indstiller, at orienteringen tages til efterretning Driftsforum regnskab 2016 forventes at være i balance i forhold til budgettet. Beredskabsdirektøren har iværksat en analyse af forbrug 2016 som grundlag for udmøntning af B mulighederne for at få bragt det økonomiske mellemværende i forbindelse med Slagelse Kommunes udtræden af samarbejdet til afslutning, blev drøftet der arbejdes fortsat med at samordne organisationen hovedadressen flyttes pr. 7. december 2016 til Kalundborg Brandstation Beredskabsstyrelsen har i forbindelse med et tilsynsbesøg ved en øvelse på station Lumsås den 19. september 2016, udtrykt "tilfredshed med det konstaterede". chefen for det operative beredskab har været til statusmøde med præhospitalt center, som udtrykte generel ros til nødbehandlerenhederne. Forlydender om nedlæggelse af nødbehandlerenheden i Kr. Hyllinge er ikke korrekte. Falck har oplyst, at der ikke er planer om at stationere en ambulance i Kr. Hyllinge. Hovedstadens beredskab har tilbudt på vegne af de kommunale beredskaber, at forestå udbud af mundering. VSBV har takket ja til tilbuddet. Beredskabsdirektøren har deltaget i et uforpligtigende møde hos Østsjællands Beredskab om EU-udbud af brandkontrakter. Sekretariatet udsender info til beredskabskommissionens medlemmer om nytårsparoler. 5. Den Fælleskommunale Beredskabskommissions møder i 2017 Sagsnr.: J.nr.: Dokumentnr.: Beslutning Fastsættelse af beredskabskommissionens møder i Beredskabsdirektøren indstiller, at der i 2017 afholdes i alt 5 ordinære møder princippet om at kommissionens møder afholdes på skiftende brandstationer i de 5 kommuner møderne i 2017 afholdes den 24. februar, 21. april, 9. juni, 15. september samt 8. december.

6 Side 6/12 Det fremgår af forretningsordenen for Den Fælleskommunale Beredskabskommission, at kommissionen skal afholde mindst 4 årlige møder. Møderne i Den Politiske Styregruppe i forberedelsesfasen af samordningen af de kommunale beredskaber blev i videst muligt omfang afholdt rundt på brandstationerne - og i 2016 har møderne været afholdt på brandstationerne, således at kommissionen har haft mulighed for se stationerne og materiellet. Det foreslås at princippet fortsættes i Dermed foreslås følgende mødeplan for 2017: Tid, sted og dato Sted Emne 10. marts kl Agertoften 4, Gørlev Afvigelser, årsrapport 21. april kl Horseager 6, Hvalsø R-2016, B-2018, Risikobaseret Dimension. 9. juni kl Vangen 1, Nykøbing analyse af takster 15. september kl Birkevej 20, Ruds Vedby 8. december kl Klb.vej 15, Snertinge udbudsstrategi, mødekalender 2018 Sagen har ingen økonomiske konsekvenser tiltrådte beredskabsdirektørens indstilling. 6. Businesscase - døgnbetjent vagtcentral Sagsnr.: J.nr.: Dokumentnr.: Beslutning På beredskabskommissionens møde den 30. september 2017 blev det besluttet, at der skulle fremlægges en businesscase for etablering af en døgnbetjent vagtcentral i Vestsjællands Brandvæsen. Businesscasen foreligger i form af vedlagte notat. Notatet belyser, at der gennem en centralisering af vagtcentralopgaver og samordning med sekretariatsopgaver i øvrigt og med uændret serviceniveau kan frigøres ressourcer svarende til 1,6 årsværk, således at opgaverne fremover løses af 6 årsværk (incl. ferie, sygdom, efteruddannelse m.v.) vagtcentralen kan døgnbetjenes med disse 6 årsværk meromkostningen til diverse tillæg i forbindelse med vagtsætning over hele døgnet og alle årets dage er ca kr. pa. døgnbetjening af vagtcentralen er en forudsætning for effektiviseringer og robustgørelse af det operative beredskab - herunder indsatsledelsen. Beredskabsdirektøren indstiller, at at der pr. 1. januar 2017 etableres en døgnbetjent vagtcentral i Vestsjællands Brandvæsen.

7 Side 7/12 Begrebet "ubemandet vagtcentral" giver fejlagtigt det indtryk, at der ikke anvendes ressourcer til vedligehold og daglig betjening af vagtcentralerne. Af det statusmateriale, der blev udarbejdet i forbindelse med samordningen af beredskaberne, fremgår at der har været anvendt ca. 4,76 årsværk. Hertil kommer, at man i de hidtidige kommunale beredskaber har tilkøbt vagtcentralløsninger hos Falck og andre beredskaber, ligesom der har været andre, lokale løsninger til at betjene vagtcentralerne udenfor almindelig kontortid. Den samlede bemanding kan opgøres til ca. 6,59 årsværk. Det forventes, at der kan tilføres sekretariatsopgaver svarende til ca. 1 årsværk, som kan løses af vagtcentralpersonalet. Da der skal bruges ca. 6 årsværk til at døgnbemande vagtcentralen på årsbasis, vil der således kunne hjemtages en effektiviseringsgevinst å ca. 1,59 årsværk. Omkostninger til forskudttidstillæg og reduktion i antal arbejdstimer for 6 medarbejdere, kan opgøres til ca kr./år. Dette skal holdes op imod, at en døgnbetjent vagtcentral er en forudsætning for en mere dynamisk disponering af mandskab og materiel, som er en forudsætning for effektivisering af det operative beredskab, samt for understøttelse af indsatsledelsen. Ovenstående tager udgangspunkt i et uændret serviceniveau. Samtidig vil en døgnbetjent vagtcentral kunne understøtte visionen om "kommunernes vagtcentral". Der forventes hjemtaget en samlet effektiviseringegevinst på 1,59 årsværk ved samordningen af VSBVs vagtcentraler. Meromkostningen til lønomkostninger til forskudttidstillæg og arbejdstidsreduktion er ca kr. De økonomiske konsekvenser i forbindelse med effektiviseringer i det operative beredskab samt indsatsledelsen er ikke opgjort. Bilag Døgnbetjent vagtcentral - businesscase tiltrådte beredskabsdirektørens indstilling.

8 Side 8/12 7. Godkendelse af Falck-kontrakter for perioden 1. januar 2017 til 31. december 2019 Sagsnr.: J.nr.: Dokumentnr.: Beslutning Lukket Efter et konstruktivt forhandlingsforløb med Falcks Redningskorps, er der nu opnået enighed om en ny brandslukningsaftale for perioden 1. januar december 2019 med mulighed for forlængelse i 1 år. Den ny aftale erstatter de hidtidige brandslukningskontrakter omfatter stationerne i Snertinge, Mørkøv, Tuse Næs, Holbæk og Ruds Vedby. Falck har ikke ønsket at give tilbud på station Orø. De grundlæggende principper i kontrakten er: én samlet kontrakt med ensartede grundprincipper for alle stationer gennemskuelighed i sammensætningen af kontraktens økonomi VSBV stiller køretøjer, materiel, dragter m.v. til rådighed for Falck ændring i bestykningen på station Mørkøv, jf. "basisstationsstrategien" ensartede principper for bemanding af stationerne, jf. "basisstationsmodellen" vagtcentralydelser samt udkaldsydelser er hjemtaget, således at der er én fælles vagtcentral og ét fælles udkaldssystem for hele beredskabsområdet kvalitetssikring: bodsordning ændres til bonusordning - og det indføjes i kontrakten at enkeltstationer kan hjemtages uden ophævelse af den samlede kontrakt, hvis der er gentagne brud på kvaliteten. Beredskabsdirektøren indstiller, at kommissionen bemyndiger formanden og beredskabsdirektøren til at indgå en ny 3-årig aftale med Falck for perioden 1. januar 2017 til 31. december 2019 indenfor de beskrevne rammer. Alle gældende entreprisekontrakter fsa. brand og redning med Falck a/s udløber med udgangen af gav på sit møde den 10. juni 2017 ledelsen mandat til at forhandle ny kontrakt med Falck uden udbud indenfor følgende rammer VSBV stiller køretøjer og øvrigt materiel til rådighed for Falck, (VSBV finansierer køretøjer og materiel) enten gennem indkøb/leasing af nyt materiel eller, hvis der er økonomisk favorabelt, gennem køb af eksisterende køretøjer og materiel fra Falck vagtcentral- og udkaldsopgaver hjemtages med henblik på at etablere én vagtcentral og ét sammenhængende udkaldssystem der indarbejdes incitamenter til sikring af at Falck overholder kontraktbestemmelserne, herunder de i RibD'en fastsatte responstider m.v. Der har efterfølgende været gennemført et konstruktivt forhandlingsforløb med Falck a/s, hvorved der er opnået enighed om en ny 3-årig kontrakt med mulighed for forlængelse i et år, hvilende på følgende principper: Én samlet kontrakt. Hvor der hidtil har været 3 relativt forskellige kontrakter: 1 kontrakt for station Ruds Vedby, 1 for station Snertinge og 1 for stationerne i Holbæk Kommune (stationerne Holbæk, Mørkøv,

9 Side 9/12 Tuse Næs og Orø), er alle stationer som driftes af Falck nu samlet i én kontrakt med et ensartet grundlag for alle stationer. Gennemskuelighed i økonomien. Kontrakten er, for at sikre gennemskuelighed, opbygget, således at hver station er opdelt i 3 økonomidele: årlige bygningsomkostninger (husleje, varme m.v.) årlige omkostninger til fast beredskab (faste løndele, vagtbetaling, øvelsesbetaling m.v.) variabel omkostningsdel (betaling pr. udrykning, stationen deltager i) En tilsvarende gennemskuelighed søges etableret for VSBVs egne stationer i VSBV stiller køretøjer, materiel, dragter m.v. til rådighed Hermed opfyldes en af de rammer, beredskabskommissionen traf beslutning om på mødet den 10. juni VSBV kan finansiere større indkøb relativt billigt, ligesom der kan etableres en ensartet afskrivningsprofil på køretøjer, materiel m.v. Herudover får VSBV bedre mulighed for at allokere køretøjer rundt på stationerne, hvis der er behov for det. Der er opnået enighed med Falck om køb af størstedelen af det materiel, der står på Falckstationerne. Stigevognen på station Holbæk og redningsbåden på station Orø overtages ikke. I stedet flyttes redningsliften fra station Nykøbing til Holbæk, jf. Den Risikobaserede Dimensionering - og der etableres en mindre og billigere liftløsning på station Nykøbing tilpasset bygningsforholdene. Til station Orø vil der i samarbejde med mandskabet på Orø indkøbt en ny redningsbåd. Omkostningen hertil er indarbejdet i det økonomiske overslag. Ændring i bestykningen på station Mørkøv. Bestykningen på station Mørkøv opjusteres, således at stationen fremover skal kunne løse de fleste opgaver selv, jf. basisstationsstrategien. Det betyder, at stationen bestykkes med et fuldt slukningstog. Det samme er tilfældet med station Tølløse (som drives af VSBV). Samlet betyder det, at der kommer færre assistancekørsler fra station Holbæk. Omkostningerne til ændringer i bestykningerne er indarbejdet i det økonomiske overslag. Ensartede principper for bemanding af stationerne. Der er i dag forskel på hvor mange brandfolk, der er tilknyttet de enkelte stationer. Med "basisstationsstrategien" som fundament, vil der ske en løbende tilpasning hen imod en ensartet faktor for antal mand pr. slukningstog. Dette er indeholdt i kontrakten. Konkret betyder det, at stationen i Mørkøv opjusteres med 2 mand - medens Holbæk-stationen nedjusteres med 2 mand. Vagtcentralydelser og udkaldssystem hjemtages. For at sikre større fleksibilitet på tværs af stationerne - uanset om de driftes af Falck eller VSBV - hjemtages alle vagtcentralydelser, ligesom udkaldssystem og kommunikation med enhederne hjemtages. Kvalitetssikring De hidtidige bodsbestemmelser for stationerne i Holbæk, Mørkøv, Tuse Næs og Orø er i kontrakten afløst af en fælles bonus, som en gang årligt tildeles de stationer, der har ydet en ekstra god indsats i det forløbne år for at yde de lokale borgere en god service. Samtidig er der indarbejdet en aftale, der giver ledelsen i VSBV mulighed for, med kort varsel, at hjemtage driften af de enkelte stationer, hvis det gentagne gange viser sig, at stationerne ikke leverer det aftalte serviceniveau. Med den indgåede slukningsaftale med Falck forventes en årlig effektiviseringsgevinst i størrelsesordenen 1-1,5 mio. kr., afhængig af udrykningsaktiviteten i det enkelte år.

10 Side 10/12 Bilag Bilag - økonomsik oversigt ny 3 årig Falck aftale tiltrådte beredskabsdirektørens indstilling. 8. Indgåelse af leasingaftaler Sagsnr.: J.nr.: Dokumentnr.: Beslutning I forbindelse med fornyelsen af entreprisekontrakten med Falck, er det aftalt, at Vestsjællands Brandvæsen overtager finansiering og drift af køretøjer og øvrigt materiel, at Vestsjællands Brandvæsen leverer mundering til mandskabet samt at alle vagtcentralydelser samt drift af udkaldsudstyr fremover forestås af Vestsjællands Brandvæsen. Det fremgår endvidere af aftalen, at Vestsjællands Brandvæsen overtager SINE kommunikationsudstyret fsa. stationerne i Holbæk Kommune, således at Vestsjællands Brandvæsen fremover ejer alt SINE kommunikationsudstyr på samtlige stationer. For at etablere ét samlet udkaldssystem, udskiftes 9 af 14 basestationer samt ca. 140 pagere, svarende til antallet af brandfolk hos Falck. Pagere til øvrige stationer vil blive udskiftet over de kommende år. Der bliver skiftet fra det hidtidige 1-vejssystem til et 2-vejs-system. Beredskabsdirektøren indstiller til godkendelse, at der indgås aftale med KommuneLeasing om finansiering på indtil 13,4 mio. kr.: a. køretøjer, materiel m.v. fra Falck for i alt 9,7 mio. kr. b. mundering til mandskab på Falck-stationerne for i alt 1,7 mio. kr. c. udkaldsanlæg, kommunikationsudstyr m.v. for i alt 2,0 mio. kr. Som følge af de nye principper for entreprisekontrakten med Falck, hjemtager Vestsjællands Brandvæsen finansieringen og drift af køretøjer, materiel, mundering m.v. Dermed overtager Vestsjællands Brandvæsen de fleste køretøjer og materiel på de Falck-drevne stationer. Samtidig hjemtages vagtcentralydelser og udkaldssystem fsa. stationerne i Holbæk Kommune samt i Snertinge samt SINE-radiokommunikationsudstyret i Holbæk Kommune. På Falck-stationerne i Ruds Vedby og Snertinge ejes SINE-udstyret af Vestsjællands Brandvæsen. For at kunne etablere et samlet udkaldssystem for hele beredskabsområdet, er et nyt udkaldssystem under implementering. Der opsættes nye basestationer på 9 master og 5 basestationer genbruges og omprogrammeres (Odsherred og Lejre). De 9 nye baser er dels til erstatning for det hidtidige Falck-udkaldssystem, dels til erstatning af baser, der er tjenlige til udskiftning eller som ikke kan omprogrammeres.

11 Side 11/12 Desuden vil alle pagere over de kommende år blive udskiftet til 2-vejs-pagere. Startende med ca. 140 til Falck-stationerne. Pagere har generelt en "levetid" på 8 år - og i takt med at der alligevel skal ske en udskiftning, vil også disse blive udskiftet med 2-vejs-pagere. Såvel i forbindelse med leasing af de køretøjer, der er overtaget af kommunerne, som de køretøjer, der nu overtages fra Falck, er der lagt følgende løbetider for leasingperioderne: Automobilsprøjter tankvogne etc. 17 år, drejestiger/redningslift 20 år redningsbåde 15 år Indsatslederkøretøjer 7 år stationsvogne: 10 år mundering 5 år Udkaldsanlæg 8 år Sineudstyr Holbæk 3 år Når brugt udstyr leases, afstemmes leasingperioden med udstyrets alder. Der afskrives til en scrapværdi svarende til kvartalsvis ydelse. Årlig betaling i forbindelse med disse leasingaftaler udgør kr., fordelt således: leasing af køretøjer m.v. fra Falck: kr. leasing af mundering kr. udkaldsudstyr, kommunikation m.v kr. Omkostninger i forbindelse med Falck-aftalen er indarbejdet i "afledte omkostninger for VSBV", som fremgår af bilag til sagen vedr. Falck-aftaler. Omkostninger i forbindelse med udkaldsudstyr afholdes indenfor hidtidige omkostninger til udkaldsudstyr m.v. tiltrådte beredskabsdirektørens indstilling. Bilag Oversigt over nye leasingaftaler

12 Side 12/12 Underskriftsark Martin Damm Rolf Clausen Søren Kjærsgaard Thomas Adelskov Carsten Rasmussen Preben Lund Ole Hansen Torben Møller Line Holm Jacobsen Jens Børsting John H. Andersen Jan Bruun Peter Nygaard Winie Heisel Sten Drejø

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 29. april 2016 Side 1/9 DAGSORDEN DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Brandstationen i Kirke Hyllinge, Vintapperbuen 2, 4070 Kirke Hyllinge

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 29. april 2016 Side 1/10 REFERAT DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Brandstationen i Kirke Hyllinge, Vintapperbuen 2, 4070 Kirke Hyllinge kl.

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 18. marts 2016 Side 1/7 REFERAT DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Sorø Brandstation, Kongebrovej 7, 4180 Sorø kl. 08:00 Medlemmer: Martin

Læs mere

Dagsorden. Den Fælleskommunale Beredskabskommission. Dato: 8. december Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 08.

Dagsorden. Den Fælleskommunale Beredskabskommission. Dato: 8. december Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 08. Dagsorden Den Fælleskommunale Beredskabskommission Dato: 8. december 2017 Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 08.00 Medlemmer: Martin Damm Gert Jørgensen Søren Kjærsgaard Thomas

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 9. juni 2017 Side 1/11 DAGSORDEN DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Brandstationen i Holbæk, L.C. Worsøesvej 6, 4300 Holbæk, kl. 08:00 Medlemmer:

Læs mere

1. oktober 2015. Projektsekretariatet har på den baggrund revideret budgetnotatet (ændringer er markeret

1. oktober 2015. Projektsekretariatet har på den baggrund revideret budgetnotatet (ændringer er markeret Møde i Den Politiske Styregruppe, fredag, den 9. oktober 2015 kl. 8.00-10.00 på brandstationen i Sorø, mødelokalet beredskabsgården, Frederiksvej 29, 4180 Sorø Deltagere: Borgmester Søren Kærsgaard, Holbæk

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 21. april 2017 Side 1/9 REFERAT DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Horseager 6, Hvalsø kl. 08:00 Medlemmer: Martin Damm Gert Jørgensen Søren

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 9. juni 2017 Side 1/10 REFERAT DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Holbæk Brandstation, L.C.Worsøesvej 6, 4300 Holbæk. kl. 08:00 Medlemmer:

Læs mere

Referat. Beredskabskommissionen VSBV. Dato: 19. januar Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 8.00

Referat. Beredskabskommissionen VSBV. Dato: 19. januar Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 8.00 Referat VSBV Dato: 19. januar 2018 Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 8.00 Medlemmer: Christina Krzyrosiak Hansen Morten Bjørn Nielsen Martin Damm Gunver Jensen Carsten Rasmussen

Læs mere

Referat. Den Fælleskommunale Beredskabskommission. Dato: 8. december Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 08.

Referat. Den Fælleskommunale Beredskabskommission. Dato: 8. december Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 08. Referat Den Fælleskommunale Beredskabskommission Dato: 8. december 2017 Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 08.00 Medlemmer: Martin Damm Gert Jørgensen Søren Kjærsgaard Thomas

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 10. marts 2017 Side 1/14 REFERAT DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Agertoften 4, Gørlev kl. 08:00 Medlemmer: Martin Damm (V) Gert Jørgensen

Læs mere

Vestsjællands Brandvæsen I/S

Vestsjællands Brandvæsen I/S Vestsjællands Brandvæsen I/S Beredskabskommissionen Vestsjællands Brandvæsen (Møde i Beredskabskommissionen VSBV) 14-09-2018 08:00 Brandstationen, L.C. Worsøesvej 6, 4300 Holbæk Information : Medlemmer:

Læs mere

Dagsorden. Beredskabskommissionen VSBV. Dato: 20. april Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 7.45

Dagsorden. Beredskabskommissionen VSBV. Dato: 20. april Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 7.45 Dagsorden Beredskabskommissionen VSBV Dato: 20. april 2018 Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 7.45 Medlemmer: Christina Krzyrosiak Hansen Morten Bjørn Nielsen Martin Damm Gunver

Læs mere

Referat. Beredskabskommissionen VSBV. Dato: 20. april Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 7.45

Referat. Beredskabskommissionen VSBV. Dato: 20. april Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 7.45 Referat Beredskabskommissionen VSBV Dato: 20. april 2018 Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 7.45 Medlemmer: Christina Krzyrosiak Hansen Morten Bjørn Nielsen Martin Damm Gunver

Læs mere

Møde i Den Politiske Styregruppe, fredag den 18. december 2015 klokken på Kalundborg Brandstation, Rynkevangen 12, 4400 Kalundborg.

Møde i Den Politiske Styregruppe, fredag den 18. december 2015 klokken på Kalundborg Brandstation, Rynkevangen 12, 4400 Kalundborg. Møde i Den Politiske Styregruppe, fredag den 18. december 2015 klokken 8.00-10.00 på Kalundborg Brandstation, Rynkevangen 12, 4400 Kalundborg. Deltagere: Borgmester Søren Kærsgaard, Holbæk Ole Hansen,

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 10. juni 2016 Side 1/14 REFERAT DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Højvangen 9, 4470 Svebølle kl. 08:00 Medlemmer: Martin Damm (V) Gert Jørgensen

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 30. september 2016 Side 1/10 DAGSORDEN DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Brandstationen i Kalundborg, Rynkevangen 12, 4400 Kalundborg kl.

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 15. september 2017 Side 1/12 DAGSORDEN DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: L.C. Worsøesvej 6, 4300 Holbæk kl. 08:00 Medlemmer: Martin Damm Gert

Læs mere

Dagsorden. Beredskabskommissionen VSBV. Dato: 29. juni Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 8.00

Dagsorden. Beredskabskommissionen VSBV. Dato: 29. juni Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 8.00 Dagsorden Beredskabskommissionen VSBV Dato: 29. juni 2018 Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 8.00 Medlemmer: Christina Krzyrosiak Hansen Morten Bjørn Nielsen Martin Damm Gunver

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 4. juni 2015

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 4. juni 2015 Referat torsdag den 4. juni 2015 Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge Mette Touborg (SF) Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Til orientering - juni 2015... 2 3. Udrykningsstatistik...

Læs mere

Vestsjællands Brandvæsen. Åbningsbalance pr. 1. januar 2016

Vestsjællands Brandvæsen. Åbningsbalance pr. 1. januar 2016 Vestsjællands Brandvæsen Åbningsbalance pr. 1. januar 2016 1 Indhold Påtegninger... 3 Ledelsespåtegning... 3 Den uafhængige revisors erklæringer... 4 Ledelsesberetning... 5 Selskabsoplysninger... 5 Beretning...

Læs mere

Undervejs i processen har der været afholdt 3 minikonferencer for medlemmer af kommunernes økonomiudvalg og beredskabskommissioner.

Undervejs i processen har der været afholdt 3 minikonferencer for medlemmer af kommunernes økonomiudvalg og beredskabskommissioner. Etablering af fælles beredskab på Vestsjælland. Sagsfremstilling. Baggrund Kommunalbestyrelsen/byrådet traf på sit møde den?? oktober 2014 principbeslutning om, at der etableres et fælles kommunalt beredskab

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 29. januar 2016 Side 1/13 DAGSORDEN DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Højvangen 9, 4470 Svebølle kl. 08:00 Medlemmer: Martin Damm (V) Gert

Læs mere

Undervejs i processen har der været afholdt 3 minikonferencer for medlemmer af kommunernes økonomiudvalg og beredskabskommissioner.

Undervejs i processen har der været afholdt 3 minikonferencer for medlemmer af kommunernes økonomiudvalg og beredskabskommissioner. Etablering af fælles beredskab på Vestsjælland. Ændret efter styregruppemøde den 2. juni 2015) Sagsfremstilling. Baggrund Kommunalbestyrelsen/byrådet traf på sit møde den?? oktober 2014 principbeslutning

Læs mere

Beredskabskommissionen, Side 1

Beredskabskommissionen, Side 1 Beredskabskommissionen, 02-06-2015 Side 1 2. Åbent punkt - Etablering af fælles beredskab på Vestsjælland - Sag nr. 13/61010 Indstilling Beredskabschef Kristian Nabe-Nielsen indstiller, at 1. Beredskabskommissionen

Læs mere

Møde i Den Politiske Styregruppe, tirsdag, den 10. november 2015 klokken på Ved Faurgården 7, Holbæk.

Møde i Den Politiske Styregruppe, tirsdag, den 10. november 2015 klokken på Ved Faurgården 7, Holbæk. Møde i Den Politiske Styregruppe, tirsdag, den 10. november 2015 klokken 8.00-10.00 på Ved Faurgården 7, Holbæk. Deltagere: Borgmester Søren Kærsgaard, Holbæk Ole Hansen, Holbæk Borgmester Martin Damm,

Læs mere

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION

DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Dato 16. december 2016 Side 1/11 DAGSORDEN DEN FÆLLESKOMMUNALE BEREDSKABSKOMMISSION Mødested: Det Frivillige Beredskab, Anders Larsensej 1A, 4300 Holbæk kl. 08:00

Læs mere

Møde i Politisk Styregruppe den 25. marts 2015 klokken 11.00-14.00 på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk

Møde i Politisk Styregruppe den 25. marts 2015 klokken 11.00-14.00 på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk Møde i Politisk Styregruppe den 25. marts 2015 klokken 11.00-14.00 på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk Indkaldte: Søren Kærsgaard Martin Damm Mette Touborg Thomas Adelskov Gert Jørgensen Stén Knuth

Læs mere

Beslutning om etablering af fælles beredskab på Vestsjælland.

Beslutning om etablering af fælles beredskab på Vestsjælland. Beslutning om etablering af fælles beredskab på Vestsjælland. Sagsgang og sagstype Økonomiudvalget, byrådet Beslutningssag INDSTILLING Administrerende direktør Hans Søie indstiller, at 1. at 60-fællesskabet

Læs mere

Beredskabskommission - overdragelse

Beredskabskommission - overdragelse Vestsjællands Brandvæsen NOTAT SAGSNR. HELLE SØEBERG / HESG 3. januar 2018 Beredskabskommission - overdragelse Indledning...2 Historik...2 Strategiske pejlepunkter...3 Ejerstrategi...3 Plan for Risikobaseret

Læs mere

Møde i Beredskabskommissionen, tirsdag, den 5. januar 2016 på Svebølle Rådhus, Højvangen 9, 4470 Svebølle.

Møde i Beredskabskommissionen, tirsdag, den 5. januar 2016 på Svebølle Rådhus, Højvangen 9, 4470 Svebølle. Møde i Beredskabskommissionen, tirsdag, den 5. januar 2016 på Svebølle Rådhus, Højvangen 9, 4470 Svebølle. Deltagere: Borgmester Søren Kærsgaard, Holbæk Ole Hansen, Holbæk Borgmester Martin Damm, Kalundborg

Læs mere

Møde i Administrativ Styregruppe den 25. marts 2015 klokken på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk. Søren S. Kjær /Søren Ole Sørensen

Møde i Administrativ Styregruppe den 25. marts 2015 klokken på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk. Søren S. Kjær /Søren Ole Sørensen Møde i Administrativ Styregruppe den 25. marts 2015 klokken 8.00-11.00 på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk Indkaldte: Jan Lysgaard Thomsen Inger Marie Vynne Rie Perry Karsten Thystrup og Jesper Gradert,

Læs mere

Sagsfremstilling. Høringen bygger på den indstilling, som den politiske styregruppen for Brand og Redning Vestsjælland har sendt til ejerkommunerne.

Sagsfremstilling. Høringen bygger på den indstilling, som den politiske styregruppen for Brand og Redning Vestsjælland har sendt til ejerkommunerne. MED-udvalgsmøde 4. juni 2015 Deltagere: Jette Vejgaard, Lene Mikkelsen, Maj-Britt Køppen Andersen, Kristian Nabe-Nielsen, Rasmus Damkjær- Ohlsen, Kirsten Dandanell, Jannek Lundgren Olsen, Kristine Klæbel

Læs mere

TR-forum. 13. april 2015 Rådhuset i Højby

TR-forum. 13. april 2015 Rådhuset i Højby TR-forum 13. april 2015 Rådhuset i Højby Dagsorden 1. Minikonferencen 9. april 2. Den politiske beslutningsproces 3. orientering fra arbejdsgrupperne 4. ansættelsesproces beredskabsdirektør 5. indkomne

Læs mere

Dagsorden. Beredskabskommissionen VSBV. Dato: 24. august Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 8.00

Dagsorden. Beredskabskommissionen VSBV. Dato: 24. august Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 8.00 Dagsorden Beredskabskommissionen VSBV Dato: 24. august 2018 Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 8.00 Medlemmer: Christina Krzyrosiak Hansen Morten Bjørn Nielsen Martin Damm Gunver

Læs mere

TR-forum. 28. maj 2015

TR-forum. 28. maj 2015 TR-forum 28. maj 2015 Dagsorden 1. Formål med mødet 2. Sag vedr. etablering af samordnet beredskab på Vestsjælland a) vedtægt b) ejerstrategi c) økonomi 2016 principper d) hovedadresse e) administrationskommune

Læs mere

Referat fra møde i Beredskabskommissionen mandag den 27. april 2009

Referat fra møde i Beredskabskommissionen mandag den 27. april 2009 Referat fra møde i mandag den 27. april 2009 Mødet startede kl. 08:00 på Beredskabsstationen, Vintapperbuen 2, 4070 Kirke Hyllinge Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 3 2. Orientering...

Læs mere

Dagsorden Beredskabskommissionen torsdag den 7. april 2011. Kl. 13:30 i Brandstationen, Vintapperbuen, Kirke Hyllinge

Dagsorden Beredskabskommissionen torsdag den 7. april 2011. Kl. 13:30 i Brandstationen, Vintapperbuen, Kirke Hyllinge Dagsorden torsdag den 7. april 2011 Kl. 13:30 i Brandstationen, Vintapperbuen, Kirke Hyllinge Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden...1 2. Til orientering...2 3. Kvartalrapport 4 kv 2010...4

Læs mere

Referat. Beredskabskommissionen VSBV. Dato: 24. august Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 8.00

Referat. Beredskabskommissionen VSBV. Dato: 24. august Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 8.00 Referat Beredskabskommissionen VSBV Dato: 24. august 2018 Mødested: Brandstationen, L.C. Worsøevej 6, 4300 Holbæk, kl. 8.00 Medlemmer: Christina Krzyrosiak Hansen Morten Bjørn Nielsen Martin Damm Gunver

Læs mere

Åbent Referat for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg

Åbent Referat for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åbent Referat for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg Mødedato 21. juni 2017 Tid 09:00 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700

Læs mere

Dagsorden Beredskabskommissionen onsdag den 18. november 2015. Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge

Dagsorden Beredskabskommissionen onsdag den 18. november 2015. Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge Dagsorden onsdag den 18. november 2015 Kl. 8:30 i Station Nord, Vintapperbuen 2, Kr. Hyllinge Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Til orientering november 2015... 2 3. Indtægtsdækket

Læs mere

BEREDSKABSKOMMISSIONEN

BEREDSKABSKOMMISSIONEN BEREDSKABSKOMMISSIONEN Refer Tidspunkt: 14:00 Mødested: Mødelokalet på Endelavevej 14, 8700 Horsens Mødenummer: 2 Deltagere: Beredskabskommissionen - Afbud fra Kim Hagsten Sørensen, Hedensted René Hemberg,

Læs mere

Åben dagsorden. Beredskabskommissionen for Sydøstjyllands Brandvæsen

Åben dagsorden. Beredskabskommissionen for Sydøstjyllands Brandvæsen Åben dagsorden Beredskabskommissionen for Sydøstjyllands Brandvæsen Mødedato: 25. april 2019 Mødetid: 13:30 Mødested: Endelavevej 5, 8700 Peter Sørensen Kasper Glyngø Martin Ravn Hanne Grangaard Jeppe

Læs mere

Notat om operativt beredskab.

Notat om operativt beredskab. Notat om operativt beredskab. Resume Regeringen og KL indgik i forbindelse med aftalen om kommunernes økonomi for 2015 en aftale om, at de kommunale beredskaber skulle samordnes, således at der pr. 1.

Læs mere

Åben Dagsorden for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg

Åben Dagsorden for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åben Dagsorden for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg Mødedato 27. juni 2018 Tid 08.00-12.00 Sted Faxe Ladeplads Sejlklub,

Læs mere

11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering

11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering Indkaldelse Henning Jensen Nyhuus Claus Omann Jensen Nils Borring Niels Kallehave Jan Pedersen Jan Fischer Torben Jensen 11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering

Læs mere

31. januar Kl. 09:00

31. januar Kl. 09:00 for beredskabskommissionen for mødet den Mødetidspunkt Sted Kl. 09:00 Brandstationen, H.P. Hansens Vej 112B, 7400 Herning Fraværende: Jens Kaasgaard John G. Christensen 2 Der foreligger følgende sager

Læs mere

Side 1 af september 2015 revideret den 30. september 2015 (rettelser understreget med gult) Budgetforslag 2016 for Vestsjællands Brandvæsen:

Side 1 af september 2015 revideret den 30. september 2015 (rettelser understreget med gult) Budgetforslag 2016 for Vestsjællands Brandvæsen: Budgetforslag for Vestsjællands Brandvæsen: Indledning Nærværende budgetforslag er udarbejdet på grundlag af den beslutning, kommunalbestyrelser og byråd traf i juni 2015: regnskab 2013 fremskrevet iht.

Læs mere

Referat. Byrådet. Mødedato 23. december 2015 kl. 08:00. Mødelokale. Deltagere. Afbud. Stedfortrædere. Mødet hævet 09:30. Byrådssalen, Slagelse Rådhus

Referat. Byrådet. Mødedato 23. december 2015 kl. 08:00. Mødelokale. Deltagere. Afbud. Stedfortrædere. Mødet hævet 09:30. Byrådssalen, Slagelse Rådhus Referat Byrådet Mødedato 23. december 2015 kl. 08:00 Mødelokale Deltagere Afbud Byrådssalen, Slagelse Rådhus Stén Knuth (V), Knud Vincents (V), Ole Drost (V), Anders Koefoed (V), Jens Jørgensen (V), Helle

Læs mere

Bilag 1. Østsjællands Bredskab er forkortet - ØSB Vestsjællands Brandvæsen er forkortet - VSBR

Bilag 1. Østsjællands Bredskab er forkortet - ØSB Vestsjællands Brandvæsen er forkortet - VSBR Bilag 1 Ydelsesbeskrivelse for Østsjællands Beredskab leverance af brandberedskab (First respond) i Lejre Øst for perioden 2018-2019 for Vestsjællands Brandvæsen version 1,2 I forlængelse af notat pr.

Læs mere

Projektgruppens møde, tirsdag, den 29. april 2015 kl. 8.00-10.00 på Sorø Rådhus, Rådhusvej 8, 4180 Sorø. (udsat til den 6. maj 2015 kl. 14.00-16.

Projektgruppens møde, tirsdag, den 29. april 2015 kl. 8.00-10.00 på Sorø Rådhus, Rådhusvej 8, 4180 Sorø. (udsat til den 6. maj 2015 kl. 14.00-16. Projektgruppens møde, tirsdag, den 29. april 2015 kl. 8.00-10.00 på Sorø Rådhus, Rådhusvej 8, 4180 Sorø. (udsat til den 6. maj 2015 kl. 14.00-16.00) Deltagere: Bo Runge-Dalager Torben Greve Michel van

Læs mere

REFERAT. Beredskabskommissionen. Onsdag den 4. maj 2016 kl Halsnæs Rådhus Direktionslokalet Rådhuspladsen Frederiksværk

REFERAT. Beredskabskommissionen. Onsdag den 4. maj 2016 kl Halsnæs Rådhus Direktionslokalet Rådhuspladsen Frederiksværk REFERAT Onsdag den 4. maj 2016 kl. 14.00 Halsnæs Rådhus Direktionslokalet Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Mødedeltagere: Tilforordnet: Sekretær: Steen Hasselriis, Dorte Meldgaard, John Schmidt Andersen,

Læs mere

2. juni 2015. "Hvidbog" - navngivning af 60-fællesskabet.

2. juni 2015. Hvidbog - navngivning af 60-fællesskabet. "Hvidbog" - navngivning af 60-fællesskabet. Den politiske styregruppe besluttede på sit møde den 27. maj 2015 at sende navnet på &0- selskabet i høring. Orienteringen blev lagt projektets hjemmeside samt

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde. Fredag d. 14. oktober 2016 kl Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo

Referat af Beredskabskommissionens møde. Fredag d. 14. oktober 2016 kl Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Referat af Beredskabskommissionens møde Fredag d. 14. oktober 2016 kl. 09.00 Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Indholdsfortegnelse: Arbejdsgrundlag for ny RBD og fremtidigt operativt beredskab.... 3 Kompetenceoverførelse

Læs mere

Beredskabskommissionen for Beredskab & Sikkerhed, Randers - Favrskov - Djursland BESLUTNINGSPROTOKOL

Beredskabskommissionen for Beredskab & Sikkerhed, Randers - Favrskov - Djursland BESLUTNINGSPROTOKOL Randers - Favrskov - BESLUTNINGSPROTOKOL Sted: Randers Dato: Torsdag den 7. januar 2016 Start kl.: 12:00 Slut kl.: 15:00 Medlemmer: Fraværende: Claus Omann Jensen Claus Wistoft Nils Borring Jan Pedersen

Læs mere

Aftale om fælles redningsberedskab mellem Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred, Slagelse og Sorø Kommuner

Aftale om fælles redningsberedskab mellem Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred, Slagelse og Sorø Kommuner Aftale om fælles redningsberedskab mellem Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred, Slagelse og Sorø Kommuner Kommunalbestyrelserne i de nævnte kommuner indgår med virkning fra 1. januar 2016 aftale om et

Læs mere

Dagsorden Beredskabskommissionen

Dagsorden Beredskabskommissionen Dagsorden Beredskabskommissionen : Tirsdag den 18. august 2015 Mødetidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:30 Mødested: Nordsjællands Brandvæsen, Kokkedal Industripark 14. Bemærkninger: Medlemmer: Deltagere:

Læs mere

Vestsjællands Brandvæsen

Vestsjællands Brandvæsen Rynkevangen 12, 4400 Kalundborg CVR-nr. 37 19 75 80 Revisionsberetning nr. 3 af 25. maj 2018 til årsregnskabet for 2017 Indhold 1 Indledning 17 2 Interne kontroller 17 2.1 Brandvæsenets forretningsgange

Læs mere

Østsjællands Beredskab

Østsjællands Beredskab Østsjællands Beredskab Beredskabskommissionsmøde (Beredskabskommissionsmøde) 14-12-2017 08:00 Gml. Vindingevej 10, Roskilde Mødeindhold Punkt Side Beslutning for punkt 1: Godkendelse af ny risikobaseret

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 27. september 2012

Referat Beredskabskommissionen torsdag den 27. september 2012 Referat torsdag den 27. september 2012 Kl. 8:30 i Mødelokale 2, Allerslev Laila Torp Madsen (V) Indholdsfortegnelse 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. 2 q 2012... 2 3. Anskaffelse af to nye vandtankvogne

Læs mere

Dagsorden til møde i Beredskabskommissionen

Dagsorden til møde i Beredskabskommissionen Dagsorden til møde i Beredskabskommissionen Mødetidspunkt: 27-04-2017, kl. 09:00 Mødeafholdelse: Udvalgsværelse 1, Gentofte Rådhus Mødet hævet kl. 9:30 Tilstede: Hans Toft, Jesper Würtzen, Karin Søjberg

Læs mere

Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner BESLUTNINGSPROTOKOL

Beredskabskommissionen Syddjurs og Norddjurs Kommuner BESLUTNINGSPROTOKOL BESLUTNINGSPROTOKOL Sted: Ebeltoft Brandstation Kirkegade 30, 8400 Ebeltoft Øvrige deltagere: Jan Lindstrøm (frivillige, observatør), afbud Jan Møller Nielsen (medarbejder repræsentant, observatør) Dato:

Læs mere

Vestsjællands Brandvæsen I/S

Vestsjællands Brandvæsen I/S Vestsjællands Brandvæsen I/S Beredskabskommissionen Vestsjællands Brandvæsen (Møde I Beredskabskommissionen VSBV) 30-11-2018 08:00 Brandstation, L.C. Worsøesvej 6, 4300 Holbæk Information : Medlemmer:

Læs mere

Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen

Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen : Tirsdag den 18. august 2015 Mødetidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:30 Mødested: Nordsjællands Brandvæsen, Kokkedal Industripark 14. Bemærkninger: Medlemmer:

Læs mere

RBD 0 LEH 7.maj 2018 Oplæg til serviceniveau - responstider for det operatives beredskab RBD

RBD 0 LEH 7.maj 2018 Oplæg til serviceniveau - responstider for det operatives beredskab RBD RBD 0 LEH 7.maj 2018 Oplæg til serviceniveau - responstider for det operatives beredskab RBD 2018-2021 Oplæg til serviceniveauet er et overordnet udtryk for den hjælp, borgerne kan forvente at få fra Vestsjællands

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde. Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00. Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo

Referat af Beredskabskommissionens møde. Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00. Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Referat af Beredskabskommissionens møde Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00 Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Afbud: Ej mødt: Holger Schou Rasmussen, Niels Henriksen, Peter Bring-Larsen, Steffen Bigum

Læs mere

Beredskabskommisionen

Beredskabskommisionen REFERAT Beredskabskommisionen Mødedato: Tirsdag den 29-01-2008 Mødested: Brand og redning Solsikkevej 2 Starttidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 18:30 Afbud: Alvin Sundbølle mødte kl 1630 Fraværende:

Læs mere

Referat fra møde i Beredskabskommissionen

Referat fra møde i Beredskabskommissionen Referat fra møde i Beredskabskommissionen Mødetidspunkt 21. december 2016, kl. 10:00 Mødeafholdelse: Udvalgsværelse D, Gentofte Rådhus Mødet hævet kl. 10:30 Tilstede: Hans Toft, Jesper Würtzen, Karin Søjbjerg

Læs mere

Åbent Referat for Beredskabskommissionen

Åbent Referat for Beredskabskommissionen Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åbent Referat for Beredskabskommissionen Mødedato 24. juni 2016 Tid 07:30 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700 Næstved Medlemmer Borgmester Knud

Læs mere

Åben Dagsorden for Beredskabskommissionen

Åben Dagsorden for Beredskabskommissionen Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åben Dagsorden for Beredskabskommissionen Mødedato 25. april 2019 Tid 08.00-10.00 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700 Næstved Medlemmer Borgmester

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 3. september 2019 kl

Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 3. september 2019 kl Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 3. september 2019 kl. 17.00 Afbud: Mikkel Ørsøe Indhold: 1. Revisionsberetning for 2018 og revisionspåtegning på årsregnskabet 2018. 2. Endelig godkendelse

Læs mere

Referat for Beredskabskommissions møde den 09. marts 2011 kl. 10:00 i Administrationsbygningen i Farsø

Referat for Beredskabskommissions møde den 09. marts 2011 kl. 10:00 i Administrationsbygningen i Farsø Referat for Beredskabskommissions møde den 09. marts 2011 kl. 10:00 i Administrationsbygningen i Farsø Indholdsfortegnelse 001. Beredskabsplanen for Vesthimmerlands Kommune Generelle del. 3 002. Finansiel

Læs mere

Referat. Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 24. august 2015kl. 08:30 Mødested: D.3.39 Sekretariat: Sekretariatet

Referat. Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 24. august 2015kl. 08:30 Mødested: D.3.39 Sekretariat: Sekretariatet Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 24. august 2015kl. 08:30 Mødested: D.3.39 Sekretariat: Sekretariatet Mødedeltagere: Claus Omann Jensen Peder Kristian Pedersen Ole Skiffard Per Aastrup Helle Kyndesen

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 20. marts 2018 kl

Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 20. marts 2018 kl Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 20. marts 2018 kl. 15.30 Dagsorden 1. Forretningsorden for Beredskabskommissionen 2. Orientering om LFBV struktur 3. Strategi for LFBV efter 1. januar

Læs mere

Fase 4, Implementeringsfasen: Tids- & handlingsplan

Fase 4, Implementeringsfasen: Tids- & handlingsplan Fase 4, Implementeringsfasen: Tids- & handlingsplan Indledning Implementeringsfasen indeholder mange delprocesser, og det er vigtigt, at der er gennemsigtighed i hvad der foregår, hvornår. Mange af de

Læs mere

Åben Dagsorden for Beredskabskommissionen

Åben Dagsorden for Beredskabskommissionen Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åben Dagsorden for Beredskabskommissionen Mødedato 24. juni 2016 Tid 07:30 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700 Næstved Medlemmer Borgmester Knud

Læs mere

. Møde i Administrativ Styregruppe den 13. maj 2015 klokken på Kalundborg Rådhus, Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg, mødelokale 2.

. Møde i Administrativ Styregruppe den 13. maj 2015 klokken på Kalundborg Rådhus, Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg, mødelokale 2. . Møde i Administrativ Styregruppe den 13. maj 2015 klokken 12.00-14.00 på Kalundborg Rådhus, Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg, mødelokale 2. Indkaldte: Jan Lysgaard Thomsen Hans Søie Inger Marie Vynne

Læs mere

Årsrapport for Vestsjællands Brandvæsen og 2017

Årsrapport for Vestsjællands Brandvæsen og 2017 VESTSJÆLLA NDS BRA NDV ÆS EN NOTAT HELLE SØEBERG/HESG 28. februar 2017 Årsrapport for Vestsjællands Brandvæsen - 2016 og 2017 Indholdsfortegnelse 1. Forord side 2 2. Målsætning for Vestsjællands Brandvæsen

Læs mere

Referat Beredskabskommissionen

Referat Beredskabskommissionen Referat : Tirsdag den 14. juni 2016 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Mødested: Nordsjællands Brandvæsen, Kokkedal Industripark 14. Bemærkninger: 2 Fraværende (med afbud): Benedikte Kiær

Læs mere

Åbent Referat for Beredskabskommissionen

Åbent Referat for Beredskabskommissionen Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åbent Referat for Beredskabskommissionen Mødedato 4. oktober 2016 Tid 09:00 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700 Næstved Medlemmer Borgmester Knud

Læs mere

Referat åben dagsorden

Referat åben dagsorden Referat åben dagsorden Møde Bestyrelsesmøde Nordjyllands Beredskab I/S Dato 09-02-2016, kl. 10:00 12:00 Sted Politidirektørens mødelokale, Nordjyllands Politi. Jyllandsgade 27, 9000 Aalborg Deltagere Arne

Læs mere

Referat. Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 14. januar 2015kl. 15:30 Mødested: E.3.12 Sekretariat: Sekretariatet. Til stede: Claus Omann Jensen

Referat. Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 14. januar 2015kl. 15:30 Mødested: E.3.12 Sekretariat: Sekretariatet. Til stede: Claus Omann Jensen Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 14. januar 2015kl. 15:30 Mødested: E.3.12 Sekretariat: Sekretariatet Til stede: Claus Omann Jensen Palle Andersen Peder Kristian Pedersen Per Aastrup Jonas Fuglsang

Læs mere

Beredskabskommissionen den 4. december 2014 Kl

Beredskabskommissionen den 4. december 2014 Kl Beredskabskommissionen den 4. december 2014 Kl. 15.30 Godkendelse af dagsorden: Godkendt Punkt Side 1. Status på kontrakt med Falcks Redningskorps...2 2. Orientering om status på brandsyn...3 3. Orientering

Læs mere

Referat fra rådgivningsmøde mellem Greve og Solrød Kommuner samt Beredskabsstyrelsen

Referat fra rådgivningsmøde mellem Greve og Solrød Kommuner samt Beredskabsstyrelsen Referat fra rådgivningsmøde mellem Greve og Solrød Kommuner samt Beredskabsstyrelsen Om Beredskabsstyrelsens vurdering af konsekvenser ved et samarbejde mellem Greve og Solrød kommuner om det afhjælpende

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde. Tirsdag d. 29. november 2016 kl Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo

Referat af Beredskabskommissionens møde. Tirsdag d. 29. november 2016 kl Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Referat af Beredskabskommissionens møde Tirsdag d. 29. november 2016 kl. 16.00 Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Afbud: Niels Henriksen og Peter Bring-Larsen Indholdsfortegnelse: 1. Samordningsaftale...

Læs mere

Beredskabskommissionen for Sydøstjyllands Brandvæsen

Beredskabskommissionen for Sydøstjyllands Brandvæsen Referat Beredskabskommissionen for Sydøstjyllands Brandvæsen Mødedato: 28. april 2017 Mødetid: 14:20 Mødested: Gammelgårdsvej 6, Klakring, 7130 Juelsminde Peter Sørensen Kirsten Terkilsen Jørgen Korshøj

Læs mere

Bilag 4: Aftaler. Beredskab & Sikring, Holbæk Kommune

Bilag 4: Aftaler. Beredskab & Sikring, Holbæk Kommune Bilag 4: Aftaler Beredskab & Sikring, Holbæk Kommune Juli 2013 1. Aftaler om vederlagsfri assistance 1.1 Sorø Kommune 1.2 Kalundborg Kommune 1.3 Odsherred Kommune 1.4 Ringsted Kommune 1.5 Lejre Kommune

Læs mere

Beredskabsstyrelsens udkast til udtalelse med VSBVs kommentarer 16. august 2018

Beredskabsstyrelsens udkast til udtalelse med VSBVs kommentarer 16. august 2018 17. august 2018 Beredskabsstyrelsens udkast til udtalelse med VSBVs kommentarer 16. august 2018 Side 1 af 14 Beredskabsstyrelsen udkast til udtalelse findes i sin fulde længde side 8-14. Nr. Resumé af

Læs mere

Åbent Referat for Beredskabskommissionen Konstitueringsmøde

Åbent Referat for Beredskabskommissionen Konstitueringsmøde Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åbent Referat for Beredskabskommissionen Konstitueringsmøde 2018-2021 Mødedato 10. januar 2018 Tid 08.00 09.00 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde Fredag d. 1. marts 2019 kl Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen, Skibevej 2, 4930 Maribo

Referat af Beredskabskommissionens møde Fredag d. 1. marts 2019 kl Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen, Skibevej 2, 4930 Maribo Referat af Beredskabskommissionens møde Fredag d. 1. marts 2019 kl. 12.00 Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen, Skibevej 2, 4930 Maribo Indhold: 1. Foreløbigt regnskab for 2018. 2. Brug af kommunale medarbejdere

Læs mere

A f t a le om et fælles redning s- b e r e d s k a b m e l lem Holbæk, K a l undborg, Lejre, Odsherred, S l a gelse og Sorø Kommuner

A f t a le om et fælles redning s- b e r e d s k a b m e l lem Holbæk, K a l undborg, Lejre, Odsherred, S l a gelse og Sorø Kommuner A f t a le om et fælles redning s- b e r e d s k a b m e l lem Holbæk, K a l undborg, Lejre, Odsherred, S l a gelse og Sorø Kommuner K o m m u n a l b e s t y r e l s e r n e i d e n æ v n t e k o m m

Læs mere

REFERAT Brandkaptajnsforum

REFERAT Brandkaptajnsforum REFERAT Brandkaptajnsforum Mødedato: Onsdag den 11. september 2013 Mødested: Arnum Brandstation Mejerivej 3 6510 Gram Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 22:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Åbent Referat for Beredskabskommissionen

Åbent Referat for Beredskabskommissionen Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åbent Referat for Beredskabskommissionen Mødedato 13. december 2017 Tid 07:30 09:30 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700 Næstved Medlemmer Borgmester

Læs mere

Hedensted Kommune. Beredskabskommissionen. Referat. Mødedato: 29. september Mødested: Brandstationen, Solkrogen 7, Hedensted

Hedensted Kommune. Beredskabskommissionen. Referat. Mødedato: 29. september Mødested: Brandstationen, Solkrogen 7, Hedensted Referat Mødetidspunkt: Kl. 14:00 Mødested: Brandstationen, Solkrogen 7, Hedensted Deltagere:, Kim Hagsten Sørensen, Hanne Grangaard, Tage Zacho Rasmussen, Ulla Roos, Sydøstjyllands politi Fraværende: Kim

Læs mere

Vestsjællands Brandvæsen I/S

Vestsjællands Brandvæsen I/S Vestsjællands Brandvæsen I/S Beredskabskmmissinen Vestsjællands Brandvæsen (Møde i Beredskabskmmissinen VSBV) 14-09-2018 08:00 Brandstatinen, L.C. Wrsøesvej 6, 4300 Hlbæk Infrmatin : Medlemmer: Christina

Læs mere

VESTSJÆLLANDS BRANDVÆSEN

VESTSJÆLLANDS BRANDVÆSEN FO REBY GGE ND E NOTAT MIA SKOV TILLAN/MITI 3. november 2016 Årsrapport 2016 - Forbyggende afdeling Årsrapportens formål er, at give indsigt i de opgaver som afdelingen Myndighed, Forebyggelse og Planlægning

Læs mere

Implementeringsplan, Risikobaseret dimensionering

Implementeringsplan, Risikobaseret dimensionering Notat Haderslev Kommune Brand og Redning Solsikkevej 2 6100 Haderslev Tlf. 74 34 34 34 brand@haderslev.dk www.haderslev.dk/brand 18. august 2013 Sagsident: 13/12920 Dir. tlf. 74 34 24 01 esge@haderslev.dk

Læs mere

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen sprotokol 13-03-2018 13:00 Brandstationen Silkeborg, Kejlstrupvej 99C, lokale U2 Afbud fra: Indholdsfortegnelse 1 (Offentlig) Godkendelse af dagsorden... 3 2 (Offentlig) Valg af

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. Protokol LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Beredskabskommissionen Protokol for Møde tirsdag den 18. februar 2014 kl. 11:00 på borgmesterens kontor Medlemmerne var til stede: Fra Nordsjællands Politi, politidirektøren, deltog:

Læs mere

Åben referat. Beredskabskommissionen for Sydøstjyllands Brandvæsen

Åben referat. Beredskabskommissionen for Sydøstjyllands Brandvæsen Åben referat Beredskabskommissionen for Sydøstjyllands Brandvæsen Mødedato: 1. juli 2019 Mødetid: 15:30 Mødested: Endelavevej 5, 8700 Peter Sørensen Kasper Glyngø Martin Ravn Jeppe Mouritsen Niels Peter

Læs mere