Referat af konstituerende bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 21. marts 2017 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af konstituerende bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 21. marts 2017 kl"

Transkript

1 Referat af konstituerende bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 21. marts 2017 kl Tilstede: Navn (valggruppe/forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Sygdom & Sundhedsfremme/Osteoporoseforeningen), Næstformand Steen Ravn (Sygdom & Sundhedsfremme/Parkinsonforeningen), Bente Jørgensen (Handicap/Ulykke Patientforeningen), Birthe Husted Nielsen (Integration & Etniske Minoriteter/Mentornetværket Esbjerg/Varde), Cliff Hulsten (Væresteder og Socialt Udsatte Claus Brinch-Danielsen (Øvrige Sociale Foreninger/Træfpunkt Sædding), Erling Winterskov (Ældre/ Ældre Sagen), Lene Holm (1. suppleant/broen Esbjerg), Casper Rasmussen (2. suppleant/ventilen), Britt Schak Hansen (Daglig leder/referent) Afbud: Ella Hedegaard (Humanitære/Røde Kors Esbjerg), Flemming Maienborg Kristiansen (Børn & Unge/Børns Voksenvenner Esbjerg), Dagsorden til det konstituerende bestyrelsesmøde: 1. Præsentation af bestyrelsesmedlemmer 2. Godkendelse af dagsorden 3. Konstituering af formand og næstformand 4. Godkendelse af forretningsorden FVB_170321_Bilag_4_Forretningsorden for bestyrelsen i Frivillighuset Vindrosen 5. Valg af bestyrelsesrepræsentant til husgruppen i Bramming 6. Udpegning til udvalg og kontaktperson 7. Godkendelse af mødeplan for bestyrelsen det kommende år FVB_170321_Bilag_7_Forslag til bestyrelsens mødeplan Godkendelse af Bestyrelsens instruktionsbeføjelser til daglig leder FVB_170321_Bilag_8_Bestyrelsens instruktionsbeføjelse til daglig leder 9. Evaluering af repræsentantskabsmøde d. 2. marts 10. Orientering om aktiviteter for medlemmer 11. Orientering fra sekretariatet 12. om Foreningen Mænds Mødesteder Esbjerg kan blive medlem FVB_170321_Bilag_12_Vedtægter for Mænds Mødesteder Esbjerg (eftersendt) 13. Evt. Frivillighuset Vindrosen, Exnersgade 4, 6700 Esbjerg - Tlf.: vindrosen@vindrosen-huset.dk - Web:

2 1. Præsentation af bestyrelsesmedlemmer På repræsentantskabsmøde blev der valgt to nye medlemmer til bestyrelsen. Mødet starter med en kort præsentationsrunde. Præsentation af bestyrelsesmedlemmer 2. Godkendelse af dagsorden 5 dage før bestyrelsesmøde har daglig leder anmodet om, at få ekstra punkt på dagsorden: om foreningen Mænds Mødesteder Esbjerg kan blive medlem af Frivillighuset Vindrosen. Dagsorden og ekstra dagsordenpunkt godkendt 3. Konstituering af formand og næstformand Bestyrelsen konstituerer sig med en formand og en næstformand. Konstitueringen gælder for 1 år af gangen. Bestyrelsen genvalgte Gitte Morberg Jensen som formand og Steen Ravn som næstformand. Bente kunne ikke bakke op om genvalg af Steen. Der var ikke andre kandidater til næstformandsposten. 4. Godkendelse af forretningsorden Forretningsorden er bestyrelsens egne spilleregler. På det første bestyrelsesmøde efter repræsentantskabsmødet gennemgås den eksisterende forretningsorden og den tilpasses i forhold til den nye bestyrelses ønsker. FVB_170321_Bilag_4_Forretningsorden for bestyrelsen i Frivillighuset Vindrosen Forretningsorden for bestyrelsen i Frivillighuset Vindrosen drøft og godkendt.

3 5. Valg af bestyrelsesrepræsentant til husgruppen i Bramming I forbindelse med etablering af Frivillighuset Vindrosens lokalafdeling i Ribe i 2008 og i Bramming i 2010 blev der mulighed for, at nedsætte en husgruppe til hver afdeling. Husgruppen består af foreningsmedlemmer fra det lokale frivillige sociale foreningsliv og en repræsentant fra Frivillighuset Vindrosens bestyrelse. Husgruppen orienterer Vindrosen om, hvad der sker lokalt; hvad er det borgere og foreninger i Ribe og Bramming har brug for og hvor kan Vindrosen støtte og forbedre det frivillige sociale klima og foreningsliv i Ribe og Bramming. Husgruppen kommer endvidere med ideer til nye aktiviteter samt igangsætter aktiviteter i Vindrosens lokaler. I efteråret 2016 blev husgruppen i Bramming genvalgt, men der var ikke nok fremmødte til at nedsætte en husgruppe i Ribe, derfor er der pt. ingen husgruppe i Ribe. Gitte Morberg Jensen er pt. bestyrelsesrepræsentant i husgruppen i Bramming. Gitte Morberg Jensen blev genvalgt af bestyrelsesrepræsentant til husgruppen i Bramming 6. Udpegning af bestyrelsesmedlemmer til udvalg og kontaktperson Frivillighuset Vindrosens bestyrelse nedsætter udvalg og arbejdsgrupper efter behov. Bestyrelsen nedsatte i 2016 et PR-udvalg bestående af Jane Christiansen, Lene Holm Poulsen og Britt Schak Hansen. PR-udvalget afrundede sit arbejde i efteråret 2016 efter at havde bidraget til, at forbedre nyhedsbrevet VindrosenNYT og Facebook siden. I forbindelse med Vindrosens vedtægtsændringer i 2012 blev det muligt for Frivillighuset Vindrosen, at optage støttemedlemmer i form af enkeltpersoner, organisationer eller virksomheder efter regler fastlagt af bestyrelsen d. 28/ Frivillighuset Vindrosen har pt. ingen støttemedlemmer. Bestyrelsen ønsker et øget fokus på synliggørelse, derfor opretholdes et PR-Udvalg. PR-udvalget består af Claus Brinch-Danielsen, Cliff Hulsten og Lene Holm Poulsen fra bestyrelsen samt daglig leder og den nye kommunikations- og foreningsmedarbejder. PR-udvalget mødes i april og aftaler, hvilke opgaver de arbejde med.

4 7. Godkendelse af mødeplan for bestyrelsen det kommende år Frivillighuset Vindrosens bestyrelse mødes minimum 6 gange om året til bestyrelsesmøde og deltager i et par sociale arrangementer 2 gange årligt med frivillige, husgruppemedlemmer og ansatte. I bestyrelsesmødeplanen er der fastlagt en række dagsordenpunkter i forhold til årets aktivitetscyklus. Mødetidspunkt fastsættes på bestyrelsesmødet jf. bilag: FVB_170321_Bilag_7_Forslag til bestyrelsens mødeplan Mødetidspunkter for bestyrelsesmøderne fastlagt jf. punkt Godkendelse af bestyrelsens instruktionsbeføjelser til daglig leder Overordnet set har bestyrelsen valgt at uddelegere ledelsen af Vindrosen, herunder af personalet således, at det er den daglige leder, der står for den daglige drift af Vindrosen - indenfor de retningslinjer og budgetter, der fastlægges af bestyrelsen. I henhold til forretningsorden fastlægger bestyrelsen instruktionsbeføjelse til daglig leder. De enkelte områder er beskrevet Instruktionsbeføjelser til daglig leder. Jf. bilag: FVB_170321_Bilag_8_Bestyrelsens instruktionsbeføjelse til daglig leder af Vindrosen Instruktionsbeføjelser til daglig leder godkendt med følgende ændringer: Daglig leder har kompetence til At træffe beslutninger om aktiviteter og enkelt indkøb på indtil kr. Ekstraordinære omkostninger på over kr. konfereres med formand eller næstformand. Frivillig medarbejder ændres til Husets frivillige. 9. Evaluering af repræsentantskabsmødet På repræsentantskabsmødet d. 2. marts deltog der 20 foreninger og en ny bestyrelse blev valgt. I år startede mødet en time tidligere end de andre år, der var varmt mad i stedet for sandwich og aftenen blev som noget nyt, rundet af med et foredrag. Bestyrelsen beklager, at der ikke er flere foreninger, som deltager til Frivillighuset Vindrosens repræsentantskabsmøde. Bestyrelsen vil arbejde henimod, at der kommer flere foreninger med på repræsentantskabsmødet. Bestyrelsen vil give mulighed for, at der kan deltage to personer fra hver forening. Bestyrelsen vil til efteråret beslutte, hvilke tiltag der yderligere kan tages med, for at øge deltagerantallet.

5 10. Orientering om aktiviteter for medlemmer Frivillighuset Vindrosen arrangerer kurser, temamøder, netværksmøder og synliggørelses arrangementer for medlemmer efter behov. Frivillighuset Vindrosen har modtaget forslag om at afholde et 79 vejledningsmøde samt et temamøde om persondataloven. Daglig leder undersøger snarest muligheder for, hvornår møderne kan afholdes. Forslag til kurser og medlemsaktiviteter i 2017 modtages meget gerne pr. mail til vindrosen@vindrosen-huset.dk. Sæt allerede nu kryds i kalenderen til følgende aktiviteter i 2017: Kurser/temamøder: 18 vejledningsmøde: Torsdag d. 24. august kl , Frivillighuset Vindrosen, Esbjerg 18 Opfølgningsmøde: Torsdag d. 14. september kl , Frivillighuset Vindrosen, Esbjerg Netværksmøder: Dialogmøde med udvalgsformænd: Tirsdag d. 6. juni kl , Esbjerg Rådhus Frivillig Fredag: Fredag d. 29. september, Frivillighedsfest, Arr. Esbjerg Kommune Fællesmøde i Ribe: Tirsdag d. 26. september kl.19-21, Frivillighuset Vindrosen, Ribe Fællesmøde i Bramming: Onsdag d. 11. okt. kl , Frivillighuset Vindrosen, Bramming. Synliggørelsesarrangementer: Kulturnat i Bramming: Torsdag d. 1. juni kl , Åbent Hus i Frivillighuset Vindrosen, Bramming. Arr. Husgruppen i Bramming Foreningernes Dag: Lørdag d. 2. september kl , Arr. Esbjerg City Forening Sundhedsmesse: Lørdag d. 7. oktober. Arr. Sædding Centret Interne møder i Frivillighuset Vindrosen: Bestyrelsesmøder: Den 23/5, 22/8, 17/10, 28,11, 6/2, 20/2 kl Husgruppemøder i Bramming: Den 3/5, 16/8, 27/9, 25/10 kl Invitationer til kurserne og møderne udsendes løbende til foreningens repræsentant og vil med tiden kunne hentes på : Orientering taget til efterretning. Afholdes af Åbent hus arrangement i Esbjerg og Frivilligbørs tages op senere. Bestyrelsesmedlemmerne har tidligere holdt møder for den gruppe, som de repræsentere i Vindrosen. Hvorvidt denne type gruppemøder eller andre tiltag skal iværksættelse drøftes som et særskilt punkt på næste bestyrelsesmøde.

6 11. Orientering fra sekretariatet Personale Frivillighuset vindrosen har modtaget 122 ansøgninger til stillingen som kommunikationsog foreningsmedarbejder. Ansættelsessamtaler finder sted d. 22. og 23. marts. Frivillighuset Vindrosen er i gang med at indfører et nyt regnskabssystem. Dette tager en stor del af Birgittes tid i marts måned. Anette har sendt mail ud til alle medlemmer om opdatering af oplysninger til Hvem Hjælper Hvem Den sociale vejviser Dette arbejde tager en stor del af Anettes tid marts/april. Den trykte version af Hvem Hjælper Hvem forventes leveret d. 19. april. Fra d. 7. marts har Judith overtaget sekretariatsbetjeningen i Bramming, hvor vi siden nytår har åbent tirsdage i lige uger kl Husgruppen i Bramming. Husgruppen stod bag et arrangement d. 22. februar, hvor Duetten spillede og sang for 45 personer, der var mødt op til en hyggelig og informativ februar aften i Frivillighuset Vindrosen i Bramming. Depressionsforeningen, Mødrehjælpen, Røde Kors, Sct. Georgsgildet, Vejen Videre og Høreforeningen informerede om deres aktiviteter. FriSe Frivillighuset Vindrosens formand og daglig leder har d marts deltaget til årsmøde og generalforsamling i Frivilligcenter og Selvhjælp Danmark. Mundtlig orientering på mødet. : Orientering taget til efterretning 12. Medlemskab af Mænds Mødesteder i Esbjerg Foreningen Mænds Mødesteder i Esbjerg, har anmodet Frivillighuset Vindrosen om medlemskab. Bestyrelsen bedes tage stilling til om foreningen kan optages som medlem. Foreningen primære formål er, at skabe et trygt og venligt miljø, hvor mænd kan være sammen om meningsfulde aktiviteter i deres eget tempo og i selskab med andre mænd. Hver aktivitet organiseres i selvstyrende klubber. Deres Læs mere på FVB_170321_Bilag_12_Vedtægter for Mænds Mødesteder Esbjerg (eftersendt) : Claus forlod mødet idet han som medlem af foreningen erklærede sig inhabil. Bestyrelsen imødekom Mænds Mødesteder i Esbjerg s ansøgning om medlemskab. Status for nye og udmeldte medlemmer medtages som et fast orienteringspunkt til bestyrelsesmøderne. 13. Evt Intet nyt.

Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 23. maj 2017 kl

Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 23. maj 2017 kl Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 23. maj 2017 kl. 17.00-19.00 Tilstede: Navn (valggruppe/forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Sygdom & Sundhedsfremme/Osteoporoseforeningen),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 20. marts 2018

Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 20. marts 2018 Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 20. marts 2018 Tilstede: Navn (valggruppe/forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Sygdom & Sundhedsfremme/Osteoporoseforeningen), Claus Brinch-

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 9. februar 2017 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 9. februar 2017 kl Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 9. februar 2017 kl. 17.00-19.00 Tilstede: Navn (valggruppe/forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Sygdom & Sundhedsfremme/Osteoporoseforeningen),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 28. november 2017 kl

Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 28. november 2017 kl Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 28. november 2017 kl. 17.00-19.00 Tilstede: Navn (valggruppe/forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Sygdom & Sundhedsfremme/Osteoporoseforeningen),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 8. februar 2017 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 8. februar 2017 kl Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 8. februar 2017 kl. 17.00-19.00 Tilstede: Navn (valggruppe/forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Sygdom & Sundhedsfremme/Osteoporoseforeningen),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 4, 6700 Esbjerg d. 11. juni 2018 kl

Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 4, 6700 Esbjerg d. 11. juni 2018 kl Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 4, 6700 Esbjerg d. 11. juni 2018 kl. 16.00-18.00 Tilstede: Navn (valggruppe/forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Sygdom & Sundhedsfremme/Osteoporoseforeningen),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 17. oktober 2017 kl

Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 17. oktober 2017 kl Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 17. oktober 2017 kl. 17.00-20.00 Tilstede: Navn (valggruppe/forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Sygdom & Sundhedsfremme/Osteoporoseforeningen),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 4. juni 2019 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 4. juni 2019 kl Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 4. juni 2019 kl. 16.00-18.00 Tilstede: Navn (Forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Osteoporoseforeningen), Næstformand Claus Brinch- Danielsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 4, 6700 Esbjerg d. 27. November 2018 kl

Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 4, 6700 Esbjerg d. 27. November 2018 kl Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 4, 6700 Esbjerg d. 27. November 2018 kl. 15.30-17.30 Tilstede: Navn (valggruppe/forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Sygdom & Sundhedsfremme/Osteoporoseforeningen),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 4, 6700 Esbjerg d. 30. oktober 2018 kl

Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 4, 6700 Esbjerg d. 30. oktober 2018 kl Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 4, 6700 Esbjerg d. 30. oktober 2018 kl. 15.30-17.30 Tilstede: Navn (valggruppe/forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Sygdom & Sundhedsfremme/Osteoporoseforeningen),

Læs mere

ÅRSBERETNING FRIVILLIGHUSET VINDROSEN

ÅRSBERETNING FRIVILLIGHUSET VINDROSEN ÅRSBERETNING FRIVILLIGHUSET VINDROSEN 2017 Indledning Frivillighuset Vindrosen har til formål at udvikle, inspirere og synliggøre den frivillige sociale indsats i Esbjerg Kommune. Dette gøres blandt andet

Læs mere

ÅRSBERETNING FRIVILLIGHUSET VINDROSEN

ÅRSBERETNING FRIVILLIGHUSET VINDROSEN ÅRSBERETNING FRIVILLIGHUSET VINDROSEN Indledning Frivillighuset Vindrosen har til formål at udvikle, inspirere og synliggøre den frivillige sociale indsats i Esbjerg Kommune. Dette gøres blandt andet gennem

Læs mere

ÅRSBERETNING 2018 FRIVILLIGHUSET VINDROSEN

ÅRSBERETNING 2018 FRIVILLIGHUSET VINDROSEN ÅRSBERETNING 2018 FRIVILLIGHUSET VINDROSEN Indledning Frivillighuset Vindrosen har til formål at udvikle, inspirere og synliggøre den frivillige sociale indsats i Esbjerg Kommune. Dette gøres blandt andet

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

Referat konstituerende bestyrelsesmøde for FGU-institutionen i Esbjerg, Fanø og Varde Kommuner

Referat konstituerende bestyrelsesmøde for FGU-institutionen i Esbjerg, Fanø og Varde Kommuner Referat konstituerende bestyrelsesmøde for FGU-institutionen i Esbjerg, Fanø og Varde Kommuner Inviterede. Mandag d. 1.10.18 kl. 16.30-18.00 Esbjerg Rådhus, Mødelokale 2, 2. sal. Rasmus Peter Rasmussen

Læs mere

Fraværende Per Petersen (Røde Kors Ringsted), Mikkel Benzner (Kirkens Korshær og Cafe Dagmar)

Fraværende Per Petersen (Røde Kors Ringsted), Mikkel Benzner (Kirkens Korshær og Cafe Dagmar) Referat Frivilligrådet Møde nr.: Frivilligrådet Dannet den: Torsdag den 26-04-2018 Mødedato: Onsdag den 25-04-2018 Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: Møderum 1 Rønnedevej 9, 4100 Ringsted Medlemmer Jan

Læs mere

VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark

VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark vedtaget på generalforsamlingen den 9. marts 2019 FriSe arbejder for at udvikle et stærkt og mangfoldigt civilsamfund, hvor alle har

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Torsdag den 10. marts 2016 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 19 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Michael Blomsterberg, Steen Bundgaard,

Læs mere

Vedtægter for KIU - Patientforeningen Kræft i underlivet. Omfanget af samarbejdet er beskrevet i en særskilt samarbejdsaftale.

Vedtægter for KIU - Patientforeningen Kræft i underlivet. Omfanget af samarbejdet er beskrevet i en særskilt samarbejdsaftale. KIU's vedtægter Vedtægter for KIU - Patientforeningen Kræft i underlivet. Patientforeningen for kvinder, der har eller har haft kræft i underlivet. 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er KIU

Læs mere

Vedtægter. for. Foreningen. Frivilligcenter Helsingør

Vedtægter. for. Foreningen. Frivilligcenter Helsingør Vedtægter for Foreningen Frivilligcenter Helsingør Indhold: 1 NAVN OG HJEMSTED 3 2 FORMÅL 3 3 MEDLEMMER 4 4 GENERALFORSAMLING 5 5 BESTYRELSEN 6 6 REGNSKAB OG REVISION 8 7 HÆFTELSE OG TEGNINGSREGLER 8 8

Læs mere

ÅRSSKRIFT 2018 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN

ÅRSSKRIFT 2018 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN ÅRSSKRIFT 2018 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN 1 Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn 2018 blev et år med mange spændende, nye tiltag samt udfordringer for Frivilligcenteret. Hele året

Læs mere

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Guldborgsund Frivilligcenter. Stk. 2 Foreningen har hjemsted i Guldborgsund

Læs mere

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde 1 Indhold Bestyrelsens arbejde... 3 Generalforsamling og bestyrelse... 3 Bestyrelse... 3 Formandsposten... 4 Næstformandsposten... 4 Kassereren... 5 Sekretæren... 5

Læs mere

Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 17. februar 2014 kl. 16.00 i Lunden, Rådhuset Medlemmer Gitte Hemmingesen ( ) Morten Fenger ( ) Birgit Mortensen ( ) Hans-Henrik Blom ( )

Læs mere

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K.

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K. Vedtægter for Interkulturelt Kvinderåd 1. Foreningens navn og adresse 1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København

Læs mere

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede.

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede. Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag d. 26. januar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens, Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla Spangtoft,

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 kl. 9.00 11.00 intro for nye KB medlemmer der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 11.00 14.30 ordinært KB møde kl. 15.00 18.00 Reception i forbindelse med ændringer i kredsformandskabet

Læs mere

NYHEDSBREV. Oktober 2016

NYHEDSBREV. Oktober 2016 NYHEDSBREV Oktober 2016 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Sommerfest Hverdagens helt Frivillighedsprisen Foredrag Diverse messer Kommende arrangementer: Julefrokost Hjerneugen 2017 Julefond Faste

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG BILAG 1 VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG I venstre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs gældende vedtægter. I højre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs bestyrelses oplæg til vedtægtsændringer i henhold

Læs mere

Bestyrelsens forretningsorden

Bestyrelsens forretningsorden marts 2010/jca Bestyrelsens forretningsorden 1. Hjemmel Iht. vedtægter 6 stk. 6a : Bestyrelsen fastlægger selv sin forretningsorden dog under hensyn til stk. 6b.6e. Henvisningerne i stk. 6b..6e er indarbejdet

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320 Lejre Dato: Torsdag den 3. maj 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 20:30 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

GENERALFORSAMLING 20. marts 2012 i Frivilligcenter Aarhus Referat. Beslutning: Gry Mertz blev valgt som dirigent og Elin Christiansen som referent.

GENERALFORSAMLING 20. marts 2012 i Frivilligcenter Aarhus Referat. Beslutning: Gry Mertz blev valgt som dirigent og Elin Christiansen som referent. GENERALFORSAMLING 20. marts 2012 i Frivilligcenter Aarhus Referat 1. Valg af dirigent og referent Beslutning: Gry Mertz blev valgt som dirigent og Elin Christiansen som referent. Generalforsamlingen er

Læs mere

Fritidsrådet den 30. april 2014 kl til i Terndrup. Fritidsrådets dialogmøde med KFU den 6. maj 2014 kl til 17.

Fritidsrådet den 30. april 2014 kl til i Terndrup. Fritidsrådets dialogmøde med KFU den 6. maj 2014 kl til 17. Referat Center Kultur og Fritid Journalnr: 18.15.30-A08-7542-12 Ref.: Louise Gammelholm Poulsen Dato: 26-05-2014 Referater fra: Fritidsrådet den 30. april 2014 kl. 17.00 til 19.00 i Terndrup Fritidsrådets

Læs mere

Forretningsorden for Frivillighedsrådet i Viborg:

Forretningsorden for Frivillighedsrådet i Viborg: Forretningsorden for Frivillighedsrådet i Viborg: I medfør af Serviceloven 18 har Social-ogArbejdsmarkedsudvalget ( SAU ) i Viborg kommune nedsat et Frivillighedsråd, og byrådet afsætter et årlig beløb

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 16.04.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 2. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Frivilligcenter Halsnæs. Stk. 2 Foreningens hjemsted følger sekretariatets adresse. 2 Formål Stk. 1. Foreningen har som

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup DAGSORDEN Bestyrelsesmøde Dato: 10. oktober 2017 Tidspunkt: Kl. 17.00 20.00 Sted: Administrationsbygningen, Terndrup Til stede: Birgit Christensen Carsten Bojesen Jørgen Nielsen Lene Nygaard Lilli Brunø

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Ledelsesmøde: Torsdag d. 26. juni 2014, kl. 18.30 I Studiestræde 24, 2. sal REFERAT Til stede: Annie, Gunna, Henrik, Susanne og Mette Dagsorden 1. Mettes arbejdstider

Læs mere

ÅRSSKRIFT 2017 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN

ÅRSSKRIFT 2017 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN ÅRSSKRIFT 2017 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN 1 Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn Året 2017 har budt på mange spændende og givende oplevelser og arbejdsopgaver for foreningen Frivilligcenter

Læs mere

Det forventes ikke, at elevrepræsentanten bliver udpeget før efter institutionens start i august 2019

Det forventes ikke, at elevrepræsentanten bliver udpeget før efter institutionens start i august 2019 Referat fra konstituerende bestyrelsesmøde i FGU Storkøbenhavn Nord Onsdag den 10. oktober 2018 kl. 11.00 13.00 Sted: Gladsaxe Rådhus, Ved Rådhuset 1, 2860 Søborg, lokale: 2608 (Gladsaxeværelset) Deltagere

Læs mere

Amager Fælled Skole s forretningsorden for skolebestyrelsen

Amager Fælled Skole s forretningsorden for skolebestyrelsen Amager Fælled Skole s forretningsorden for skolebestyrelsen Version: 0.4 1. Medlemmer, konstituering m.m. Skolebestyrelsen er sammensat i henhold til Bekendtgørelse af lov om Folkeskolen (nr. 665 af 20.06.2014)

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 Formål Foreningen har som formål: At drive Frivilligcenter

Læs mere

REFERAT. Bestyrelsesmøde. Dato: 9. juni Tidspunkt: Kl Terndrup Rådhus Sted: Skørpingvej Terndrup

REFERAT. Bestyrelsesmøde. Dato: 9. juni Tidspunkt: Kl Terndrup Rådhus Sted: Skørpingvej Terndrup REFERAT Bestyrelsesmøde Dato: 9. juni 2016 Tidspunkt: Kl. 17.00 19.00 Terndrup Rådhus Sted: Skørpingvej 7 9575 Terndrup Til stede: Birgit Christensen Carsten Bojesen Jørgen Nielsen Lene Nygaard Lilli Brunø

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 1 Navn & Hjemsted Foreningens navn er Kvindehusforeningen i Silkeborg (benævnes i det følgende som KHF). Foreningens hjemsted

Læs mere

Afbud: Mette Bøge Henriksen Bente Lyngsøe. Punkt B/O* Tema Forberedelse Referat Ansvarlig/opfølgning Gennemgang af dagsorden

Afbud: Mette Bøge Henriksen Bente Lyngsøe. Punkt B/O* Tema Forberedelse Referat Ansvarlig/opfølgning Gennemgang af dagsorden SKOLEBESTYRELSESMØDE Dato: onsdag d. 28.10.2015 Tid: kl. 17-19 Sted: Vadehavsskolen, Simon Hansens Vej Deltagere: Henrik Olesen Johan Beck Marianne Nielsen Mette Hager Petermann Vibeke Kamp Jensen Søren

Læs mere

Skolens direktør var mødeleder indtil punkt 5, hvor den genvalgte bestyrelsesformand overtog mødelederfunktionen.

Skolens direktør var mødeleder indtil punkt 5, hvor den genvalgte bestyrelsesformand overtog mødelederfunktionen. 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 3. bestyrelsesperiode 2014-2018 Referat af 1. ekstraordinært bestyrelsesmøde Tidspunkt: 21. maj 2014 kl. 08.15 09.45 Sted: Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej

Læs mere

Foreningen Frivillighedens Hus i Sønderborg Kommune

Foreningen Frivillighedens Hus i Sønderborg Kommune Foreningen Frivillighedens Hus i Sønderborg Kommune. 1 Navn og hjemsted Navn: Hjemsted: Foreningen Frivillighedens Hus i Sønderborg Kommune Frivillighedens Hus, Perlegade 50, 6400 Sønderborg 2 Formål Foreningen

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat Fra Handicaprådet

TÅRNBY KOMMUNE. Referat Fra Handicaprådet TÅRNBY KOMMUNE Referat Fra Handicaprådet Dato: 23.01.2014 Tidspunkt: 16.00 Sted: Mødelokale 209 Deltagere: Johnny Fredelund, Jan Jakobsen, Jørgen Maibom, Lars-Peter Brogaard Nielsen, Lis Noltensmeier,

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet i Esbjerg Kommune. Hvornår: Tirsdag den 20. juni 2017, kl Hvor: Ribe Rådhus, mødelokale U2.

Referat fra møde i Ældrerådet i Esbjerg Kommune. Hvornår: Tirsdag den 20. juni 2017, kl Hvor: Ribe Rådhus, mødelokale U2. Referat fra møde i Ældrerådet i Esbjerg Kommune Hvornår: Tirsdag den 20. juni 2017, kl. 9.00 Hvor: Ribe Rådhus, mødelokale U2. Deltagere: Edvard Braae, Kurt Steen Nielsen, Gertrud S. Hansen, Inge Marie

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter Stk. 1: Foreningen Rødovre Frivilligcenter er stiftet 24. maj 2007. Foreningens hjemsted er Rødovre Kommune. 2. Formål: Formålet med foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Frivilligcenter Halsnæs. Stk. 2 Foreningens hjemsted følger sekretariatets adresse. 2 Formål Stk. 1. Foreningen har som

Læs mere

Referat af møde i. Integrationsrådet. Tirsdag den 6. juni Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af møde i. Integrationsrådet. Tirsdag den 6. juni Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Integrationsrådet Tirsdag den 6. juni 2017 17.30-19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer Flemming Holst (MB) Kristine

Læs mere

Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018

Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018 Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018 1. Navn Foreningens navn er Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland. Foreningen har hjemsted i Holstebro

Læs mere

Vejle kommune. 2.0 Formål.

Vejle kommune. 2.0 Formål. Gældende vedtægter for Jelling Lokalråd 1.0 Navn og hjemsted. 1.1 Rådets navn er JELLING LOKALRÅD med hjemsted i Vejle kommune. 1.2 Lokalrådets geografiske virkeområde er de dele af Jelling sogn, der er

Læs mere

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Bente Slaikjær Nielsen Dorte Radik

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Bente Slaikjær Nielsen Dorte Radik Bovia Bestyrelsesmøde - referat Mødetid: Tirsdag den 7. februar 2017 kl. 14.00 Mødested: Engstien 2A, Kolding Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen KJP Anni Damgaard AD Eva Kristensen EK Mogens Hinrichsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 28. november 2017 kl. 16:30 Røsnæsvej 185, 4400 Kalundborg

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 28. november 2017 kl. 16:30 Røsnæsvej 185, 4400 Kalundborg Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 28. november 2017 kl. 16:30 Røsnæsvej 185, 4400 Kalundborg Til stede: Afbud fra: Peter Hermann, Willy Hillebrand, Hanne-Dorthe Hansen, Peter Jørgensen, Eva Huniche,

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Nuværende vedtægter 1 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 2 Formål Foreningen har som formål: At

Læs mere

Referat. Frivilligrådsmøde

Referat. Frivilligrådsmøde Referat Frivilligrådet Møde nr.: Frivilligrådsmøde Dannet den: Torsdag den 07-12-2017 Mødedato: Onsdag den 06-12-2017 Mødetidspunkt: - 19:00 Mødested: Møderum 1 Rønnedevej 9. 4100 Ringsted Medlemmer Jan

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 04.12.06 kl. 18.30 i Job- og Erhvervsservice 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Præsentationsrunde...3 2. Godkendelse af forretningsorden...4

Læs mere

Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive

Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Frivilligcenter Skive. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Skive Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

GUIDE. Bestyrelsens opgaver

GUIDE. Bestyrelsens opgaver GUIDE Bestyrelsens opgaver Udskrevet: 2016 Indhold Bestyrelsens opgaver............................................................. 3 2 Guide Bestyrelsens opgaver Denne guide er skrevet til jer, der skal

Læs mere

Lokale RØD, indgang E.

Lokale RØD, indgang E. FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 13. februar 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi.

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi. Spejdernes bestyrelse 6. december 2018 kl. 20.30-22 Skype for business REFERAT Deltagere: Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak, Lisbeth Trinskjær,

Læs mere

KULTURUDVALGET. Referat

KULTURUDVALGET. Referat Refer Mødetidspunkt: Fra kl.: 16.00 Til kl.: Mødested: Kulturudvalgets mødelokale, Villavej 10 Mødenr.: 1 Fraværende: Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN 1 Konstituering af Kulturudvalget. Valg af formand

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T B E S T Y R E L S E S M Ø D E

M Ø D E R E F E R A T B E S T Y R E L S E S M Ø D E M Ø D E R E F E R A T B E S T Y R E L S E S M Ø D E Tid/sted Tirsdag den 9. april 2019 kl. 17.30 Mødenr.: 4-2019 Deltagere Bestyrelsen: Claus Svold (CS) Lars Skou (LS) Jan Haugsted Petersen (JHP) Judith

Læs mere

Kære bestyrelse Her er dagsorden til bestyrelsesmøde den 5. februar kl Afbud sendes til Hugo:

Kære bestyrelse Her er dagsorden til bestyrelsesmøde den 5. februar kl Afbud sendes til Hugo: Kære bestyrelse Her er dagsorden til bestyrelsesmøde den 5. februar kl. 16-18 Afbud sendes til Hugo: centerleder@fcgreve.dk Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt 2. Godkendelse af referat af

Læs mere

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg 23. februar 2015 Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg Fremmødte: 23 medlemmer 1. Valg af dirigent Alex Jensen blev af bestyrelsen forslået og blev enstemmigt valgt.

Læs mere

Danske Risikorådgivere. Konstituerende Bestyrelsesmøde

Danske Risikorådgivere. Konstituerende Bestyrelsesmøde Referat Danske Risikorådgivere Konstituerende Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 4. juni 2019 Sted: Helnan Marselis Hotel - Aarhus, Strandvejen 25, 8000 Aarhus C Tidspunkt: Kl. 10.00-16.00 Bestyrelsen Peter

Læs mere

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter Grøn overstregning = tilføjelse/ændring. Gul overstregning = kommentar, som ikke skal med i selve vedtægterne. Rød overstregning = bortfalder. 1 NAVN OG HJEMSTED Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Referat af generalforsamling Søndag 22. april 2018 Kursuscenter Brogaarden, Abelonelundvej 40, Strib, 5500 Middelfart.

Referat af generalforsamling Søndag 22. april 2018 Kursuscenter Brogaarden, Abelonelundvej 40, Strib, 5500 Middelfart. Referat af generalforsamling Søndag 22. april 2018 Kursuscenter Brogaarden, Abelonelundvej 40, Strib, 5500 Middelfart. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning fremlægges 3. Formanden

Læs mere

Mød en frivillig - Sarah Julie Nielsen fra X-House

Mød en frivillig - Sarah Julie Nielsen fra X-House N y h e d s b r e v / A u g u s t 2 0 1 7 Mød en frivillig - Sarah Julie Nielsen fra X-House For at komme ud af et misbrug af hash og fest-stoffer rykkede Sarah Julie Nielsen i 2013 rødderne op af Viborgs

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV November 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Kommende arrangementer: Pa rørende videremed livet Julefrokost Nyta rskur Generalforsamling Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen

Læs mere

Stevns Udsatteråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 20. juni 2019 Kl. 14:00. Medlemmer. Bemærkning:

Stevns Udsatteråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 20. juni 2019 Kl. 14:00. Medlemmer. Bemærkning: Referat Mødelokale 2, Rådhuset, Kl. 14:00 Medlemmer Helen Sørensen (A) Jacob Panton Kristiansen (V) Rikke Ackermann Majbritt Bjerke Per B. Jensen Peder A. Larsen Jacob Buch-Andersen Tinamaria Götz Anja

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde. Dagsorden. Afdeling Børglumparken. Emner. Indkaldt. Formål. Tid. Afbud fra: Sted

Afdelingsbestyrelsesmøde. Dagsorden. Afdeling Børglumparken. Emner. Indkaldt. Formål. Tid. Afbud fra: Sted Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 18. september 2017 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emner Konstituerende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK.

VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. 1: Navn og hjemsted. LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK, oprindeligt De Samvirkende Omsorgsklubber i Danmark, er en selvejende institution,

Læs mere

Vedtægter for Den selvejende Institution. Ændringsforslag: X-Huset. i Vester Hæsinge. 1 Navn og hjemsted:

Vedtægter for Den selvejende Institution. Ændringsforslag: X-Huset. i Vester Hæsinge. 1 Navn og hjemsted: Vedtægter for Den selvejende Institution X-Huset Ændringsforslag: i Vester Hæsinge 1 Navn og hjemsted: Den selvejende institutions navn er: X-Huset. Den har hjemsted i Vester Hæsinge, Faaborg-Midtfyn Kommune.

Læs mere

Bestyrelsens forslag til ændringer af Frivillighuset Vindrosens vedtægter Baggrund for ændringsforslag

Bestyrelsens forslag til ændringer af Frivillighuset Vindrosens vedtægter Baggrund for ændringsforslag Bestyrelsens forslag til ændringer af Frivillighuset Vindrosens vedtægter Frivillighuset Vindrosens bestyrelse har på sit møde d. 5. februar besluttet at fremsende indeværende forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 26.05.2019 kl. 9:00 Sted: Hotel Jörgen Kock, Malmø Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen, Ingrid L.T.

Læs mere

Behandlinger står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden godkendt

Behandlinger står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden godkendt Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Idrætsrådet Silkeborg Kommune Dato og tidspunkt: mandag den 18. marts 2013 kl. 17.15 19.00 inkl. spisning Sted: Mødelokalet, Silkeborg Sportscenter Deltagere:

Læs mere

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening En guide til etablering af nye lokalforeninger Indholdsfortegnelse 1.1 Etablering af ny lokalforening... 1 1.2 Roller i lokalforeninger... 3 1.3 Ansvarsområder i lokalforeninger... 4 1.4 Eksempel på en

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Tirsdag d. 4. april 2017 kl , Banegårdspladsen 1A Fraværende: Bent. Bo - Afsluttet 17:52

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Tirsdag d. 4. april 2017 kl , Banegårdspladsen 1A Fraværende: Bent. Bo - Afsluttet 17:52 Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Tirsdag d. 4. april 2017 kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A Fraværende: Bent. Bo - Afsluttet 17:52 1. Bemærkninger til referat 7. marts 2017 v/ Jan Nej

Læs mere

Ot$V!JTNINGSREFERAT. B0RI jholivl. Møde indkaldt af: Jens Skovgaard, Bornholm

Ot$V!JTNINGSREFERAT. B0RI jholivl. Møde indkaldt af: Jens Skovgaard, Bornholm J) Ot$V!JTNINGSREFERAT FAGLIGT FÆLLES FoRBuND 3F BornhoLm B0RI jholivl FAGLIGT FisLLEs FoeBuaiD Sandemandsvej 21 3700 Ronne Postbox 45 Tlf. 70 30 08 00 Fax 70 30 08 01 bom holm 3f. d k www. 3fdk/bornholm

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet i Esbjerg Kommune. Hvornår: Mandag den 22. august 2016, kl Hvor: Bramming Rådhus, mødelokale 2, 1.

Referat fra møde i Ældrerådet i Esbjerg Kommune. Hvornår: Mandag den 22. august 2016, kl Hvor: Bramming Rådhus, mødelokale 2, 1. Referat fra møde i Ældrerådet i Esbjerg Kommune Hvornår: Mandag den 22. august 2016, kl. 9.00 Hvor: Bramming Rådhus, mødelokale 2, 1. sal Deltagere: Edvard Braae, Kurt Steen Nielsen, Gertrud S. Hansen,

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

KVF BESTYRELSESMØDE REFERAT

KVF BESTYRELSESMØDE REFERAT KVF BESTYRELSESMØDE REFERAT Dato: 10. 11. september 2014 Sted: Deltagere: Øvrige deltagere: Afbud: Referent: Ecco Center, Ecco Alleen 4, Tønder Roland Rasmussen (RR), Bente Rands Mortensen (BRM), Lars

Læs mere

D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen)

D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen) Dagsorden - Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 16. april 2018 kl. 17.00 18.00 Sted: Lokale: SOSU Østjylland Hedeager 33, 8200 Aarhus N D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen) Der serverest en let anretning

Læs mere

Fælles vedtægter for Beboer- og Pårørenderådene ved plejecentrene i Lejre Kommune

Fælles vedtægter for Beboer- og Pårørenderådene ved plejecentrene i Lejre Kommune Fælles vedtægter for Beboer- og Pårørenderådene ved plejecentrene i Lejre Kommune Omfang Bøgebakkens Sundheds- og Plejecenter Hvalsø Ældrecenter Ammershøj Plejecenter Der nedsættes ét Beboer- og Pårørenderåd

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening

Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening Stiftet 24. oktober 1924 Navn, hjemsted og bomærke 1. Foreningens navn er Rødovre og Omegns Gymnastikforening. Hjemstedet er Rødovre Kommune. Foreningens

Læs mere

Tilstede: Lars Thilker, Thomas Lundsgaard, Jonas Bisgaard, Ikke mødt: Afbud: Britt Kohn, Torben Liner og Frank Christiansen

Tilstede: Lars Thilker, Thomas Lundsgaard, Jonas Bisgaard, Ikke mødt: Afbud: Britt Kohn, Torben Liner og Frank Christiansen Referat - Bestyrelsesmøde Dato 2. oktober 2013 Tilstede Tilstede: Lars Thilker, Thomas Lundsgaard, Jonas Bisgaard, Dagsorden Ikke mødt: Afbud: Britt Kohn, Torben Liner og Frank Christiansen Referent: Jonas

Læs mere

DAGSORDEN. Frivilligråd

DAGSORDEN. Frivilligråd Frivilligråd DAGSORDEN Møde nr. : 03/2011 Sted : Mødelokale 15, administrationsbygningen i Allingåbro Dato : 22. august 2011 Start kl. : 10.00 Slut kl. : 12:00 Medlemmer Jens Holst (Formand) Knud Rasmussen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA Revideret d. 27. marts 2012 Stiftet den 09.12.2006 Navn og hjemsted: 1. Foreningens navn er Bramming Kosmorama med hjemsted i Esbjerg Kommune. Foreningens adresse

Læs mere

Deltagere: Jeanette Amdal, Kim Elfving, Benny Smith, Steen Dolberg, André Thomsen Afbud: Henrik Fuchs, Carsten Kronborg

Deltagere: Jeanette Amdal, Kim Elfving, Benny Smith, Steen Dolberg, André Thomsen Afbud: Henrik Fuchs, Carsten Kronborg Bestyrelsesmøde den 11. januar 2018 2017 kl. 16.00 S.M.B.A. 18.30 i Ringsted Erhvervsforum Deltagere: Jeanette Amdal, Kim Elfving, Benny Smith, Steen Dolberg, André Thomsen Afbud: Henrik Fuchs, Carsten

Læs mere