Høring over bekendtgørelser om henholdsvis kommerciel og ikkekommerciel lokalradiovirksomhed

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Høring over bekendtgørelser om henholdsvis kommerciel og ikkekommerciel lokalradiovirksomhed"

Transkript

1 Se høringsliste Slots- og Kulturstyrelsen H.C. Andersens Boulevard København V Telefon slke@slke.dk september 2016 Høring over bekendtgørelser om henholdsvis kommerciel og ikkekommerciel lokalradiovirksomhed Samtlige tilladelser til udsendelse af FM-lokalradio i Danmark udløber ved udgangen af Der skal derfor primo 2017 afholdes udbud af sendemulighederne. Til brug for udbuddene og de nye tilladelser skal der udarbejdes et hjemmelsgrundlag bestående af to nye bekendtgørelser; én for kommerciel lokalradio og én for ikkekommerciel lokalradio. Den eksisterende lokalradiobekendtgørelse har hidtil omfattet al lokalradio i Danmark, men der skabes nu to separate ordninger pga. de indholdsmæssigt varierende krav mv. Udkast til disse nye bekendtgørelser sendes hermed i offentlig høring. Slots- og Kulturstyrelsen beder om at modtage eventuelle høringssvar til udkast til bekendtgørelser senest torsdag den 27. oktober 2016 til medi@slks.dk. Anfør teksten Høring Ikkekommerciel lokalradiobekendtgørelse eller Høring Kommerciel lokalradiobekendtgørelse i emnelinjen afhængigt af, hvilken ordning høringsvaret vedrører. Nedenfor gennemgås en række punkter, der beskriver de væsentligste forhold i de to nye ordninger. Tilladelserne foreslås givet for en periode på 10 år efter såkaldte skønhedskonkurrencer, dvs. hvor ansøgere vil blive vurderet på nærmere angivne kriterier for, hvem der anses for bedst egnede, men uden at vinderen skal betale for tildeling af programtilladelsen. Afslutningsvist beskrives fordelingen af sendemuligheder mellem ordningerne. Såfremt der ikke inden for den ene ordning viser sig interesse for alle de udbudte sendemuligheder, vil disse blive tilbudt den anden ordning midlertidigt.

2 Side 2 Muligheden for at modtage tilskud til kabelfødt virksomhed foreslås afskaffet, idet ingen i dag benytter ordningen. Den ikkekommercielle ordning De ændrede krav i den ikkekommercielle ordning omhandler primært et nyt krav til lokalt indhold, et krav om lokal forankring, udbud i sendenet samt nye kriterier for udvælgelse af tilladelseshavere. Som noget nyt udbydes alle sendemuligheder til ikkekommerciel lokalradio i form af sendenet bestående af én eller flere frekvenser. Begreberne tilladelsesområde og lokalområde er centrale i den ikkekommercielle ordning. Et tilladelsesområde er den eller de kommuner, hvori den ikkekommercielle sendemulighed eller de ikkekommercielle sendemuligheder i sendenettet er placeret. Tilladelsesområdet består således af samtlige de kommuner i det pågældende sendenet, hvor der er ikkekommercielle sendemuligheder. Et lokalområde er tilladelsesområdet samt de tilgrænsende kommuner. Lokalt indhold Der lægges op til, at programvirksomheden for ikkekommercielle tilladelseshavere skal omfatte mindst én times egenproduceret førstegangsudsendelse med lokalt indhold hver uge. Ved lokalt indhold forstås et programindhold, som handler om lokale forhold, og som derfor kan have en særlig interesse for befolkningen i lokalområdet. Programmerne skal produceres af tilladelseshaver selv eller af borgere hjemmehørende i tilladelsesområdet, såkaldt public access og de skal være førstegangsudsendelser forstået på den måde, at de ikke tidligere har været udsendt. Den ene time hver uge med lokalt indhold kan bestå af ét eller flere taleradioprogrammer om forhold i lokalområdet. Det kan eksempelvis være taleradio om lokale politiske forhold, såsom skolelukninger eller ældrepleje, hvad EUeller landspolitik konkret betyder for lokalområdet eller interviews om det lokale kulturliv mv. Kravet om lokalt indhold betyder, at der for eksempel ikke i den ene time med lokalt indhold hver uge kan udsendes programmer om mere generelle emner uanset om der f.eks. er tale om et interview med en lokal borger. Det er i sidste ende Radio- og tv-nævnet, der afgør, hvorvidt et konkret program kan tælle med som lokalt indhold. I den resterende del af sendetiden er der ingen krav til indholdet, og de ikkekommercielle lokalradioer vil fortsat have mulighed for at udsende programmer med andet indhold, herunder f.eks. musik, så længe det er i overensstemmelse med tilladelseshavers ansøgning.

3 Side 3 Der lægges med nærværende forslag til ny ordning op til at bibeholde muligheden for at udsende religiøse programmer. Hvorvidt et religiøst program kan tælle med som udsendelse af én times egenproduceret førstegangsudsendelser med lokalt indhold hver uge eller må sendes i den resterende sendetid afhænger af programmets indhold. Lokal forankring Der lægges op til, at tilladelse kun kan udstedes til foreninger med hjemsted i tilladelsesområdet. Desuden foreslås det, at et flertal af foreningens bestyrelsesmedlemmer skal have bopæl i lokalområdet. Sidstnævnte skal ses i sammenhæng med kravet om mindst én times program med lokalt indhold hver uge. Lokal tilknytning og tilstedeværelse giver indsigt i lokale politiske dagsordener, kontakt med lokalbefolkningen herunder centrale lokale aktører samt viden om, hvad der optager befolkningen i lokalområdet. Der lægges desuden op til, at det historisk begrundede gældende krav om, at der alene kan ydes tilskud til stationer der har bred kontakt til lokalsamfundet, ophæves, idet kravet vurderes at ville være overflødigt efter gennemførelsen af kravene til foreningens hjemsted og til flertallet af bestyrelsesmedlemmernes bopæl. Kriterier for udvælgelse af tilladelseshavere Tildeling af programtilladelser skal fortsat ske ved udbud foretaget af Radio-og tv-nævnet, hvor ansøgerne kan søge om sendetid på sendenet bestående af én eller flere frekvenser. Tildelingsprocessen foregår i to led efter alsidighedskriteriet og skønhedskriterierne. Nævnet skal fortsat søge at sikre det enkelte tilladelsesområde en samlet programvirksomhed af alsidig karakter i relation til eksempelvis emner, målgrupper og geografisk fokusområde inden for tilladelsesområdet. Alsidigheden kan bestå af flere typer lokalradioer inden for samme tilladelsesområde. Som noget nyt i forhold til den gældende bekendtgørelse foreslås det, at nævnet herefter hvor to eller flere ansøgere vurderes at bidrage ligeligt til alsidigheden kan lægge vægt på en række såkaldte skønhedskriterier. Skønhedskriterierne handler blandt andet om programmer med lokalt indhold ud over minimumskravet på én times egenproduceret førstegangsudsendelse hver uge, ansøgers dokumenterede kompetencer, at radioprogrammerne også sendes via internettet mv. Øvrige forhold Der ydes, som hidtil, tilskud til maksimalt 15 sendetimers selvstændig programvirksomhed hver uge. Tilladelser kan med Radio- og tv-nævnets forudgående godkendelse overdrages til andre. Nævnet vil i sin vurdering blandt andet lægge vægt på, at tilladelsen videreføres på vilkår svarende til den oprindelige

4 Side 4 tilladelse. Tilladelsen vil ikke kunne overdrages til kommerciel lokalradiovirksomhed. Programvirksomheden skal som udgangspunkt påbegyndes senest 3 måneder efter Radio- og tv-nævnets udstedelse af tilladelsen. Den kommercielle ordning Udkastet til bekendtgørelse om kommerciel programvirksomhed indeholder en beskrivelse af udbuddet af sendenet, skønhedskriterierne, forebyggelse af markedskoncentration, krav til programindhold, flytning af sendere samt overdragelse af tilladelse. Ligesom de ikkekommercielle programtilladelser vil også de kommercielle tilladelser blive udbudt i sendenet bestående af én eller flere frekvenser. Kriterier for udvælgelse af tilladelseshavere Det er for udøvelse af kommerciel programvirksomhed nødvendigt med en vis økonomisk ballast. Udkastet til bekendtgørelsen indeholder derfor et vilkår om, at ansøger deponerer eller stiller en garanti på kr ,-. Udvælgelsesprocessen forløber herefter i to led, dvs. såfremt der i et område ikke er konkurrence om sendemulighederne, behøver ansøgerne ikke at dokumentere yderligere og vil blot få tildelt de ansøgte sendemuligheder. Er der derimod konkurrence om sendemulighederne, vil ansøgerne skulle redegøre for og af Radio- og tv-nævnet blive vurderet på deres økonomi i form af soliditets- og likviditetsgrad (vægter 50 pct.) og deres erfaring med at drive kommerciel radiovirksomhed eller anden kommerciel medievirksomhed (vægter 50 pct.). Radio- og tv-nævnet vil ved sin vurdering af kriterierne lægge vægt på realiteten i ansøgers økonomi og erfaring. Hvis ikke Radio- og tvnævnet efter ovenstående kriterier kan træffe beslutning om tildeling af programtilladelser, sker fordelingen ved lodtrækning. Forebyggelse af markedskoncentration For at forebygge uhensigtsmæssig markedskoncentration lægges der i udkastet til den kommercielle lokalradiobekendtgørelse op til, at én aktør ikke kan få tildelt alle sendenet i områder med tre eller flere sendenet, såfremt der er andre kvalificerede ansøgere. I så fald skal mindst ét sendenet i området tildeles den ansøger, der i skønhedskonkurrencen har fået næsthøjeste pointscore. I det kommercielt attraktive og tætbefolkede Københavnsområde skal to sendenet dog tildeles den eller de næste ansøgere i pointrækken. Programindhold Der lægges i den kommende ordning ikke op til nye krav til programindholdet, men kun de sædvanlige vilkår for programvirksomheden eksempelvis beskyttelse af mindreårige, forbud mod at fremme terrorisme osv.

5 Side 5 Øvrige forhold Endelig lægger bekendtgørelsesudkastet op til, at de kommercielle tilladelseshavere fremover skal deltage i brancheanerkendte lyttermålinger eller lignende, dog kan Radio- og tv-nævnet dispensere fra dette krav. Adgangen til flytningen af en sender er for de kommercielle tilladelseshavere ifølge bekendtgørelsesudkastet lempet, således at nævnet vil godkende flytninger, der frekvensmæssigt kan lade sig gøre indenfor en radius på 50 km., uden at frekvensen ændres. Tilsvarende lægger bekendtgørelsesudkastet også op til en meget vid adgang til overdragelse af tilladelser. Eneste forudsætning for overdragelse er, at tilladelsen videreføres på vilkår svarende til den oprindelige tilladelse, dvs. der kan f.eks. ikke ske overdragelse til ikkekommerciel programvirksomhed. Programvirksomheden skal som udgangspunkt påbegyndes senest 6 måneder efter Radio- og tv-nævnets udstedelse af tilladelsen. Fordelingen af frekvenser i udbuddene Sendemulighederne udbydes som udgangspunkt til den type lokalradio (kommerciel eller ikkekommerciel), som aktuelt sender på frekvensen. Til de kommende udbud af kommercielle og ikkekommercielle sendemuligheder har repræsentanter for aktørerne i samarbejde med Energistyrelsen identificeret yderligere 104 frekvenser, der enten er helt nye, eller som aktuelt ikke anvendes. Aktørerne er blevet enige om en fordeling af disse 104 frekvenser, hvorved frekvenserne fordeles med hhv. 27 til den ikkekommercielle ordning og 77 til den kommercielle ordning. De nye frekvenser fordeler sig geografisk sådan, at der fremover vil være mulighed for udsendelse af ikkekommerciel lokalradio i 82 kommuner og udsendelse af kommerciel lokalradio i 79 kommuner. Der kan dog høres lokalradio i flere kommuner via signal fra nabokommuner. De 104 frekvenser er blandt andet fundet ved, at Energistyrelsen har ændret i beskyttelseskriterierne for lokalradio i Danmark. Det betyder, at de enkelte frekvenser får lidt flere forstyrrelser og dermed mindre dækning, men at dækningen samlet set vokser. Alt afhængig af hvordan det præcise snit for denne beskyttelse lægges, vil det kunne betyde, at det vil være yderst vanskeligt at flytte lokalradiofrekvenser geografisk, og at nogle af de nye frekvenser måske ikke kan flyttes til en ønsket position efter udbuddet. Nogle af frekvenserne skal nabolandskoordineres med den risiko, at de efter udbuddet kan få begrænsninger i anvendelsen eller slet ikke kan anvises. Risi-

6 Side 6 koen for begrænsninger i anvendelsen af hver enkelt frekvens vil fremgå af udbudsmaterialet. En række frekvenser skal desuden nabolandskoordineres med den risiko, at de efter udbuddet kan få begrænsninger i anvendelsen eller slet ikke kan anvises. Risikoen for begrænsninger i anvendelsen af hver enkelt frekvens vil fremgå af udbudsmaterialet. Udbud Radio- og tv-nævnet vil afholde udbud af de nye tilladelser primo Interesserede vil kunne holde sig orienteret om processen ved at tilmelde sig Slotsog Kulturstyrelsens nyhedsbrev på Kontakt Bekendtgørelse om ikkekommerciel programvirksomhed: Thyge Moos, fuldmægtig, cand.scient.pol. & MA tmo@slks.dk, tlf Bekendtgørelse om kommerciel programvirksomhed: Lill-Jana Vandmose Larsen, specialkonsulent, cand.jur. lvl@slks.dk, tlf Venlig hilsen Susanne Mahler Kontorchef Medier

Det ikkekommercielle lokalradioudbud ved Slots- og Kulturstyrelsen

Det ikkekommercielle lokalradioudbud ved Slots- og Kulturstyrelsen Det ikkekommercielle lokalradioudbud ved Slots- og Kulturstyrelsen Hvad vil vi fortælle jer om i dag? Tidsplan for udbud af ikkekommercielle lokalradiotilladelser Hvem kan søge? Lokalt indhold Hvad kan

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til kommerciel lokalradiovirksomhed på FM

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til kommerciel lokalradiovirksomhed på FM Radio- og tv-nævnet 4. januar 2017 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. Telefon 33 73 33 35 Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til kommerciel lokalradiovirksomhed på FM

Læs mere

Tilladelsesnummer Radio Vest's venner Holmegade Ulfborg.

Tilladelsesnummer Radio Vest's venner Holmegade Ulfborg. Tilladelsesnummer 1055-001 30. juni 2017 Radio Vest's venner Holmegade 19 6990 Ulfborg Radio- og TV-nævnet rvkontor@mail.dk Programtilladelse til udøvelse af ikkekommerciel lokalradiovirksomhed ved hjælp

Læs mere

Resumé. Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3

Resumé. Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3 Resumé Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3 I henhold til 1, jf. 10, i bekendtgørelse nr. 414 af 9. maj 2016, udbyder Radio- og tv-nævnet tilladelser til programvirksomhed i 12 af

Læs mere

Bilag 2. Vejledning til udbud af ledig sendetid på lokalradioområdet

Bilag 2. Vejledning til udbud af ledig sendetid på lokalradioområdet Bilag 2 Radio- og tv-nævnet 8. juni 2012 Rasmus Pleidrup Fuldmægtig, cand.jur. Vejledning til udbud af ledig sendetid på lokalradioområdet 2012 rpl@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 3369 Radio- og

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til DAB-blok 1

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til DAB-blok 1 Radio- og tv-nævnet 1. juli 2016 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. Telefon 33 73 33 35 lvl@slks.dk www.slks.dk Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til DAB-blok 1 Sendemulighederne

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til DAB-blok 3

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til DAB-blok 3 Radio- og tv-nævnet 11. maj 2015 Sagsnr. 2014-021630 Lill-Jana Vandmose Larsen Juridisk specialkonsulent lvl@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 33 73 33 35 Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser

Læs mere

Afgørelse om klage over afslag på ansøgning om tilladelse og tilskud til ikkekommerciel lokalradiovirksomhed

Afgørelse om klage over afslag på ansøgning om tilladelse og tilskud til ikkekommerciel lokalradiovirksomhed Radio 2000 Sendt til: post@radio2000.dk Radio- og tv-nævnet 3. oktober 2017 Anna Bæhr Christiansen Fuldmægtig, cand.jur. abc@slks.dk www.slks.dk Afgørelse om klage over afslag på ansøgning om tilladelse

Læs mere

Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed. (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv)

Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed. (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv) Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv) 1. I lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 988 af 6. oktober

Læs mere

Høring over bekendtgørelse om ikke-kommerciel lokalradiovirksomhed

Høring over bekendtgørelse om ikke-kommerciel lokalradiovirksomhed Slots- og Kulturstyrelsen H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København K Sendt per mail til: medi@slks.dk Aalborg, den 27. oktober 2016 Høring over bekendtgørelse om ikke-kommerciel lokalradiovirksomhed

Læs mere

Afgørelse om tilsyn med Foreningen Skanderborg Lokalradio

Afgørelse om tilsyn med Foreningen Skanderborg Lokalradio 2. oktober 2018 Foreningen Skanderborg Lokalradio Sendt til: skanderborglokalradio@outlook.dk Radio- og tv-nævnet Thyge Moos Fuldmægtig, cand.scient.pol. tmo@slks.dk www.slks.dk Afgørelse om tilsyn med

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 BEK nr 600 af 04/05/2015 (Historisk) Udskriftsdato: 5. oktober 2016 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2014-015748 Senere ændringer til forskriften BEK nr 720 af 27/05/2015

Læs mere

Notat. Kommenteret høringsnotat om udkast til bekendtgørelse om ikkekommerciel lokalradiovirksomhed

Notat. Kommenteret høringsnotat om udkast til bekendtgørelse om ikkekommerciel lokalradiovirksomhed Notat 3. november 2016 Kommenteret høringsnotat om udkast til bekendtgørelse om ikkekommerciel lokalradiovirksomhed Alle programtilladelser til FM-lokalradio i Danmark udløber ved udgangen af 2017, og

Læs mere

Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til kommerciel lokalradiovirksomhed

Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til kommerciel lokalradiovirksomhed Radio- og tv-nævnet 4. januar 2017 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. Telefon 33 73 33 35 lvl@slks.dk www.slks.dk Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til kommerciel lokalradiovirksomhed

Læs mere

Notat. Kommenteret høringsnotat om udkast til bekendtgørelse om udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3

Notat. Kommenteret høringsnotat om udkast til bekendtgørelse om udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 Notat Kommenteret høringsnotat om udkast til bekendtgørelse om udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 3. oktober 2014 Kulturstyrelsen sendte den 30. juni 2014 et

Læs mere

Afgørelse om tilsyn med TV København

Afgørelse om tilsyn med TV København 12. september 2017 TV København Sendt til: tv@tvkobenhavn.dk Radio- og tv-nævnet Thyge Moos Fuldmægtig, cand.scient.pol. tmo@slks.dk www.slks.dk Afgørelse om tilsyn med TV København Sammendrag Radio- og

Læs mere

Afgørelse om tilsyn med Foreningen TVdot

Afgørelse om tilsyn med Foreningen TVdot 4. september 2017 Foreningen TVdot Sendt til: setvdot@gmail.com Radio- og tv-nævnet Grace Suhadi Fuldmægtig, cand.jur. gns@slks.dk www.slks.dk Afgørelse om tilsyn med Foreningen TVdot Sammendrag Radio-

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 I medfør af 45, stk. 5, og 48 i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af den femte jordbaserede FM-radiokanal

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af den femte jordbaserede FM-radiokanal Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af den femte jordbaserede FM-radiokanal Radio- og tv-nævnet 25. marts 2014 Sagsnr. 2013-019487 Rasmus Pleidrup Fuldmægtig, cand.jur. rpl@bibliotekogmedier.dk Direkte

Læs mere

Afgørelse om tilsyn med Foreningen MV TV (MidtJysk Lokal TV)

Afgørelse om tilsyn med Foreningen MV TV (MidtJysk Lokal TV) 2. oktober 2018 Foreningen MV TV Sendt til: mathias@midtvesttv.dk Radio- og tv-nævnet Thyge Moos Fuldmægtig, cand.scient.pol. tmo@slks.dk www.slks.dk Afgørelse om tilsyn med Foreningen MV TV (MidtJysk

Læs mere

Lokalradioforening Birkerød Bispevej København NV. Att.: Stefan Honoré

Lokalradioforening Birkerød Bispevej København NV. Att.: Stefan Honoré Lokalradioforening Birkerød Bispevej 4 2400 København NV Att.: Stefan Honoré RADIO- OG TV-NÆVNET 26. marts 2010 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 3373

Læs mere

Notat. Kommenteret høringsnotat om udkast til bekendtgørelse om kommerciel lokalradiovirksomhed

Notat. Kommenteret høringsnotat om udkast til bekendtgørelse om kommerciel lokalradiovirksomhed Notat Kommenteret høringsnotat om udkast til bekendtgørelse om kommerciel lokalradiovirksomhed 22. november 2016 Alle programtilladelser til FM-lokalradio i Danmark udløber ved udgangen af 2017, og der

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbud af programtilladelse til ikkekommerciel

Spørgsmål og svar til udbud af programtilladelse til ikkekommerciel Radio- og tv-nævnet Marts 2017 Spørgsmål og svar til udbud af programtilladelse til ikkekommerciel lokalradiovirksomhed Indholdsfortegnelse Krav til ansøgningen... 2 Hjemsted... 7 Lokalt indhold... 8 Programindhold...

Læs mere

<Ansøgers navn og adresse> (herefter tilladelseshaver) Tilladelse til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3, område nr.

<Ansøgers navn og adresse> (herefter tilladelseshaver) Tilladelse til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3, område nr. (herefter tilladelseshaver) Radio- og tv-nævnet 1. juli 2015 Sagsnr: 2014-022763 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. lvl@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 33

Læs mere

Kommenteret høringsnotat om bekendtgørelse om den sjette jordbaserede FM-radiokanal

Kommenteret høringsnotat om bekendtgørelse om den sjette jordbaserede FM-radiokanal Notat Kommenteret høringsnotat om bekendtgørelse om den sjette jordbaserede FM-radiokanal 18. maj 2017 Den gældende programtilladelse til at anvende den sjette jordbaserede FMradiokanal (FM6) udløber den

Læs mere

VLR ApS og Radio Diablo ApS Nyboesgade Vejle. Att: Claus Nielsen

VLR ApS og Radio Diablo ApS Nyboesgade Vejle. Att: Claus Nielsen VLR ApS og Radio Diablo ApS Nyboesgade 35 7100 Vejle Att: Claus Nielsen RADIO- OG TV-NÆVNET 2. juli 2009 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.:3373 3334 Anmodning

Læs mere

Klage over afgørelse om tilsyn med TV København

Klage over afgørelse om tilsyn med TV København 8. marts 2016 TV København Sendt til: tv@tvkobenhavn.dk Radio- og tv-nævnet Tomas Kærup Fuldmægtig, cand.jur. tok@slks.dk www.slks.dk Klage over afgørelse om tilsyn med TV København Sammendrag Radio- og

Læs mere

Bekræftelse på, at der sendes i henhold til programvilkårene i stationens tilladelse.

Bekræftelse på, at der sendes i henhold til programvilkårene i stationens tilladelse. 2. februar 2017 TV Bella Sendt til: dzenna7@msn.com Radio- og tv-nævnet Thyge Moos Fuldmægtig, cand.scient.pol. tmo@slks.dk www.slks.dk Tilsyn med TV Bella Sammendrag Radio- og tv-nævnet har ført tilsyn

Læs mere

Tilsyn med programvirksomheden 2014

Tilsyn med programvirksomheden 2014 Københavns Lokal TV Amagerbrogade 185 2300 København S Sendt til per@nielsen.dk Radio- og tv-nævnet 1. oktober 2014 Hasse Lundgaard Andersen fuldmægtig Direkte tlf.: 33 73 33 36 han@kulturstyrelsen.dk

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 I medfør af 45, stk. 5, og 48 i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Afgørelse om tilsyn med Sønderborg Lokal TV

Afgørelse om tilsyn med Sønderborg Lokal TV 5. april 2017 Sønderborg Lokal TV Sendt til: operation@sltv.dk Radio- og tv-nævnet Grace Suhadi Fuldmægtig, cand.jur. gns@slks.dk www.slks.dk Afgørelse om tilsyn med Sønderborg Lokal TV Sammendrag Radio-

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Felter markeret med * skal udfyldes. Vedhæftede bilag må højst fylde 15 MB i alt. CPR-nummer Fornavn (inkl. mellemnavn) Efternavn Vejnavn, nummer Evt. c/o adresse

Læs mere

Udbudsmateriale til ansøgning om programtilladelse til ikkekommerciel lokalradiovirksomhed

Udbudsmateriale til ansøgning om programtilladelse til ikkekommerciel lokalradiovirksomhed Radio- og tv-nævnet Februar 2017 Udbudsmateriale til ansøgning om programtilladelse til ikkekommerciel lokalradiovirksomhed Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 2. Sendemuligheder og tilladelser... 3

Læs mere

Spørgsmål og svar Radio- og tv-nævnets udbud af kommerciel lokalradio

Spørgsmål og svar Radio- og tv-nævnets udbud af kommerciel lokalradio Spørgsmål og svar Radio- og tv-nævnets udbud af kommerciel lokalradio 1) Spørgsmål: Hvis en ansøger søger om to sendenet i prioriteret rækkefølge og anfører, at ansøgningen om sendenet 2 bortfalder, såfremt

Læs mere

Høring over udkast til bekendtgørelse om ikkekommerciel lokalradiovirksomhed

Høring over udkast til bekendtgørelse om ikkekommerciel lokalradiovirksomhed 25. oktober 2016 Slots- og Kulturstyrelsen H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Radio- og tv-nævnet Thyge Moos Fuldmægtig, cand.scient.pol. tmo@slks.dk www.slks.dk Høring over udkast til bekendtgørelse

Læs mere

Udbudsmateriale til ansøgning om programtilladelse til ikkekommerciel lokalradiovirksomhed

Udbudsmateriale til ansøgning om programtilladelse til ikkekommerciel lokalradiovirksomhed Radio- og tv-nævnet Marts 2018 Udbudsmateriale til ansøgning om programtilladelse til ikkekommerciel lokalradiovirksomhed Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 1.1. Baggrund... 2 2. Sendemuligheder og

Læs mere

Ansøgning om ændringer i tilladelsen til programvirksomhed på den fjerde jordbaserede FM-radiokanal

Ansøgning om ændringer i tilladelsen til programvirksomhed på den fjerde jordbaserede FM-radiokanal Den 1. november 2017 Radio24syv Vester Farimagsgade 41 1606 København V Att.: chefredaktør Jørgen Ramskov Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Søren F. Jensen Specialkonsulent,

Læs mere

Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, København V. Udsættelse af opstartsfrist på kanal 40 Holeby

Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, København V. Udsættelse af opstartsfrist på kanal 40 Holeby RADIO- OG TV-NÆVNET Advokat Jan Christiansen Banegårdspladsen 1, 8 1570 København V Udsættelse af opstartsfrist på kanal 40 Holeby I henhold til SBS TV A/S programtilladelse af 2. oktober 2006, skulle

Læs mere

Notat. Kommenteret høringsnotat om udkast til ny bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1

Notat. Kommenteret høringsnotat om udkast til ny bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 Notat Kommenteret høringsnotat om udkast til ny bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 15. januar 2019 Det fremgår af medieaftalen for 2019-2023, at den gældende lokal-tv-ordning videreføres i aftaleperioden.

Læs mere

Notat om planlægningskriterier for FM-lokalradio

Notat om planlægningskriterier for FM-lokalradio Notat om planlægningskriterier for FM-lokalradio Kontor/afdeling Center for Tele Dato 23. august 2016 J nr. 2016-8763 /JTK Radio- og tv-nævnet er i gang med at forberede et udbud af alle frekvenser til

Læs mere

Fordelingen af sendetid i region Hovedstaden i MUX 1

Fordelingen af sendetid i region Hovedstaden i MUX 1 19. december 2014 Sendesamvirket Hovedstaden Christiania TV Vesterbro Lokal TV Sendt til: reipuert@mail.dk andreasbennetzen@gmail.com johannes@uptv.dk Radio- og tv-nævnet Grace Nguyen Suhadi Fuldmægtig,

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 27-5-219 23:23: Indsendt af: Referencenummer: 11815 NemID Serienummer: 4B8ED218 Udsteder: CN=TRUST248 OCES Primary CA, O=TRUST248, C=DK Emne: CN=TRUST248

Læs mere

6. juni Boxer TV A/S Langebrogade 1, København K. Att.: Adm. direktør Ulf Lund

6. juni Boxer TV A/S Langebrogade 1, København K. Att.: Adm. direktør Ulf Lund 6. juni 2018 Radio- og tv-nævnet Boxer TV A/S Langebrogade 1, 1. 1411 København K Att.: Adm. direktør Ulf Lund H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 rtv@slks.dk www.slks.dk Tilladelse

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Felter markeret med * skal udfyldes. Vedhæftede bilag må højst fylde 15 MB i alt. CVR-nummer Link til CVR Produktionsnummer Foreningens navn Kontaktperson, fornavn

Læs mere

1. Radio Oasen 2. Greve Lokalradio- og TV-nævn Postboks 32 Greve Kommune, Rådhuset 2670 Greve Rådhusholmen Greve

1. Radio Oasen 2. Greve Lokalradio- og TV-nævn Postboks 32 Greve Kommune, Rådhuset 2670 Greve Rådhusholmen Greve RADIO- OG TV-NÆVNET 1. Radio Oasen 2. Greve Lokalradio- og TV-nævn Postboks 32 Greve Kommune, Rådhuset 2670 Greve Rådhusholmen 10 2670 Greve København den 17. december 2004 Klage fra Radio Oasen over afslag

Læs mere

Vejledning om tilskud til ikkekommercielle radiostationer

Vejledning om tilskud til ikkekommercielle radiostationer Vejledning om tilskud til ikkekommercielle radiostationer Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Indledning... 2 Ansøgning om driftstilskud... 2 NemID... 2 Vedtægter... 3 Budget... 3 CVR-nr. og P-nr....

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 06-06-2019 21:48:48 Indsendt af: Referencenummer: 1184347 NemID Serienummer: 4B8ED218 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

til IT- og Telestyrelsen med oplysninger om de ønskede senderes konkrete position og andre tekniske karakteristika.

til IT- og Telestyrelsen med oplysninger om de ønskede senderes konkrete position og andre tekniske karakteristika. FM6 A/S Pilestræde 34 1147 København K Radio- og tv-nævnet 9. juli 2010 Sagsnr: 2010-016012 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. lvl@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 33 73 33 35 Tilladelse

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 11-06-2019 23:56:37 Indsendt af: Referencenummer: 1185699 NemID Serienummer: 4B8ED218 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3

Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3 Radio- og tv-nævnet 23. august 2016 Lill-Jana Vandmose Larsen Juridisk specialkonsulent lvl@slks.dk Direkte tlf.: 33 73 33 35 www.slks.dk Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3 Kulturministeriet

Læs mere

Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3

Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3 24. august 2018 Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Søren F. Jensen Specialkonsulent, cand. jur. Johan Loller Fuldmægtig, cand.scient.pol. Telefon 33 95 42 00 rtv@slks.dk www.slks.dk

Læs mere

Ansøgningsvejledning til støtte til uddannelsesaktiviteter i. i forbindelse med ikkekommerciel lokalradio- og -tvvirksomhed.

Ansøgningsvejledning til støtte til uddannelsesaktiviteter i. i forbindelse med ikkekommerciel lokalradio- og -tvvirksomhed. Radio- og tv-nævnet Efteråret 2015 rtv@kulturstyrelsen.dk Ansøgningsvejledning til støtte til uddannelsesaktiviteter i forbindelse med ikkekommerciel lokalradio- og tvvirksomhed (uddannelsespuljen) Baggrund

Læs mere

Radio24syv Att.: Jørgen Ramskov Vester Farimagsgade 41 1606 København V. Ansøgning fra Radio24syv om ændringer

Radio24syv Att.: Jørgen Ramskov Vester Farimagsgade 41 1606 København V. Ansøgning fra Radio24syv om ændringer Radio24syv Att.: Jørgen Ramskov Vester Farimagsgade 41 1606 København V Radio- og tv-nævnet 22. august 2013 Jette Fievé chefkonsulent, cand.jur. jfi@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 3333 Ansøgning

Læs mere

Vejledning om tilskud til ikkekommercielle radiostationer

Vejledning om tilskud til ikkekommercielle radiostationer Vejledning om tilskud til ikkekommercielle radiostationer Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Indledning... 2 Ansøgning om driftstilskud... 2 NemID... 2 Vedtægter... 3 Budget... 3 CVR-nr. og P-nr....

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 12-06-2019 05:48:42 Indsendt af: Referencenummer: 1185738 NemID Serienummer: 56D8A2B0 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 14-5-219 11:26:43 Indsendt af: Referencenummer: 1175971 NemID Serienummer: 56D8A2B Udsteder: CN=TRUST248 OCES Primary CA, O=TRUST248, C=DK Emne: CN=TRUST248

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 03-06-2019 14:13:27 Indsendt af: Referencenummer: 1182448 NemID Serienummer: 56D8A2B0 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 13-06-2019 22:05:52 Indsendt af: Referencenummer: 1186617 NemID Serienummer: 56D8A2B0 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 31-05-2019 18:19:51 Indsendt af: Referencenummer: 1181338 NemID Serienummer: 4B8ED218 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Sendesamvirket Hovedstaden har bedt om foretræde, da Sendesamvirkets medlemmer er bekymret for udviklingen for det ikkekommercielle lokal-tv.

Sendesamvirket Hovedstaden har bedt om foretræde, da Sendesamvirkets medlemmer er bekymret for udviklingen for det ikkekommercielle lokal-tv. Kulturudvalget 2016-17 KUU Alm.del Bilag 39 Offentligt www.kanalhovedstaden.dk Sendesamvirket Hovedstaden, Helgolandsgade 10, 1653 København V CVR 35561951 - Telefon 21 69 39 46 tv@tvkobenhavn.dk Den 16.november

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 13-06-2019 20:22:01 Indsendt af: Referencenummer: 1186601 NemID Serienummer: 56D8A2B0 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbud af programtilladelse i MUX 1

Spørgsmål og svar til udbud af programtilladelse i MUX 1 Radio- og tv-nævnet 6. december 2013 Grace Nguyen Suhadi Fuldmægtig, cand.jur. gns@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3374 5033 Spørgsmål og svar til udbud af programtilladelse i MUX 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Ansøgningsskema til regional programvirksomhed

Ansøgningsskema til regional programvirksomhed Ansøgningsskema til regional programvirksomhed Ansøgningsskemaet skal være modtaget i Styrelsen for Bibliotek og Medier, H.C. Andersens Boulevard 2, DK-1553 København V, senest fredag den 27. maj 2011

Læs mere

Bekendtgørelse om ikkekommerciel lokalradiovirksomhed

Bekendtgørelse om ikkekommerciel lokalradiovirksomhed Dato: 8. oktober 2015 Bekendtgørelse om ikkekommerciel lokalradiovirksomhed I medfør af 45, stk. 5, 48 og 92 a, stk. 1, i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 255 af 20. marts

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 11-06-2019 23:57:30 Indsendt af: Referencenummer: 1185710 NemID Serienummer: 573641B6 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES CA II, O=TRUST2408, C=DK Emne: CN=Brian

Læs mere

Ansøgninger og programbeskrivelser

Ansøgninger og programbeskrivelser Ansøgninger og programbeskrivelser LRT10.2017-0145 Ansøger: Eagles FM Projekttitel: Tilladelse og Drifttilskud 2018 Ansøgt beløb: Samlet budget: Projektbeskrivelse: Bemærkninger/links: Radio- og tv-nævnets

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 13-06-2019 11:54:25 Indsendt af: Referencenummer: 1186344 NemID Serienummer: 56D8A2B0 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 13-6-219 14:27:21 Indsendt af: Referencenummer: 118644 NemID Serienummer: 4B8ED218 Udsteder: CN=TRUST248 OCES Primary CA, O=TRUST248, C=DK Emne: CN=TRUST248

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 13-06-2019 18:12:51 Indsendt af: Referencenummer: 1186578 NemID Serienummer: 4B8ED218 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Høringssvar til høring over justeret udkast til bekendtgørelse om ikkekommerciel lokalradiovirksomhed

Høringssvar til høring over justeret udkast til bekendtgørelse om ikkekommerciel lokalradiovirksomhed Kulturstyrelsen H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Sendt per mail: medi@kulturstyrelsen.dk Aalborg, den 5. november 2015 Høringssvar til høring over justeret udkast til bekendtgørelse om ikkekommerciel

Læs mere

Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal. Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal

Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal. Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal 1. Radio- og tv-nævnet giver hermed [tilladelseshaveren] tilladelse

Læs mere

Bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 1)

Bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 1) Bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 1) I medfør af 45, stk. 5-7, 45 a, 47, stk. 3 og 5, 48 og 92 a, stk. 1, i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 444 af 8. maj 2018

Læs mere

Justeret afgørelse om tilsyn med TV Bella

Justeret afgørelse om tilsyn med TV Bella 15. maj 2017 TV Bella Sendt til: dzenna7@msn.com Radio- og tv-nævnet Grace Bondebjerg Suhadi Fuldmægtig, cand.jur. gns@slks.dk www.slks.dk Justeret afgørelse om tilsyn med TV Bella Sammendrag Radio- og

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 13-06-2019 14:55:31 Indsendt af: Referencenummer: 1186412 NemID Serienummer: 56D8A2B0 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Ansøgninger og programbeskrivelser

Ansøgninger og programbeskrivelser Ansøgninger og programbeskrivelser LRT10.2017-0200 Ansøger: Radio Ådalen - Skjern Projekttitel: Tilladelse og Driftstilskud 2018 - Radpå Ådalen, Skjern Ansøgt beløb: Samlet budget: Projektbeskrivelse:

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 12-06-2019 17:28:16 Indsendt af: Referencenummer: 1186098 NemID Serienummer: 56D8A2B0 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Bemærkninger til forordningsforslaget. Almindelige bemærkninger

Bemærkninger til forordningsforslaget. Almindelige bemærkninger 17. marts 2006 FM 2006/21 Bemærkninger til forordningsforslaget 1. Baggrunden for forordningsforslaget Almindelige bemærkninger Landstingsforordning nr. 6 af 14. november 2004, der trådte i kraft den 1.

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 13-06-2019 20:27:36 Indsendt af: Referencenummer: 1186599 NemID Serienummer: 4B8ED218 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Høring over udkast til bekendtgørelse om kommerciel lokalradiovirksomhed

Høring over udkast til bekendtgørelse om kommerciel lokalradiovirksomhed 25. oktober 2016 Slots- og Kulturstyrelsen H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Radio- og tv-nævnet Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur lvl@slks.dk www.slks.dk Høring over udkast

Læs mere

Udbudsvejledning til ansøgning om programtilladelse i MUX 1

Udbudsvejledning til ansøgning om programtilladelse i MUX 1 Radio- og tv-nævnet September 2016 Udbudsvejledning til ansøgning om programtilladelse i MUX 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 1.1. Baggrund... 3 1.2. Sendemuligheder og tilladelser... 3 2. Tidsplan...

Læs mere

Oplæg om reglerne om skjult reklame ved Slots- og Kulturstyrelsen

Oplæg om reglerne om skjult reklame ved Slots- og Kulturstyrelsen Oplæg om reglerne om skjult reklame ved Slots- og Kulturstyrelsen Hvad vil jeg fortælle jer om i dag? Reglerne om skjult reklame - Ikkekommerciel lokalradio nu og fra 2018 - Ikkekommerciel lokal-tv - Generelle

Læs mere

Ansøgningsskema til landsdækkende programvirksomhed

Ansøgningsskema til landsdækkende programvirksomhed Ansøgningsskema til landsdækkende programvirksomhed Ansøgningsskemaet skal være modtaget i Styrelsen for Bibliotek og Medier, Mediesekretariatet, H.C. Andersens Boulevard 2, DK-1553 København V, senest

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 13-06-2019 16:27:10 Indsendt af: Referencenummer: 1186535 NemID Serienummer: 56D8A2B0 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 10-06-2019 12:52:24 Indsendt af: Referencenummer: 1185177 NemID Serienummer: 56D8A2B0 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 12-06-2019 14:55:20 Indsendt af: Referencenummer: 1186015 NemID Serienummer: 5A49275A Udsteder: CN=TRUST2408 OCES CA III, O=TRUST2408, C=DK Emne: CN=Henrik

Læs mere

Kommenteret høringsnotat om udkast til bekendtgørelse om ikkekommerciel lokalradiovirksomhed

Kommenteret høringsnotat om udkast til bekendtgørelse om ikkekommerciel lokalradiovirksomhed Dato: 8. oktober 2015 Kommenteret høringsnotat om udkast til bekendtgørelse om ikkekommerciel lokalradiovirksomhed Kulturstyrelsen sendte den 24. april 2015 et udkast til bekendtgørelse om ikkekommerciel

Læs mere

Lovforslaget sammenholdt med gældende lov a, stk. 2, ophæves.

Lovforslaget sammenholdt med gældende lov a, stk. 2, ophæves. Lovforslaget sammenholdt med gældende lov Gældende formulering Lovforslaget 1 I lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 255 af 20. marts 2014, foretages følgende ændringer: 11 a.

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 13-06-2019 11:10:22 Indsendt af: Referencenummer: 1186296 NemID Serienummer: 56D8A2B0 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 1)

Bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 1) Bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 1) I medfør af 45, stk. 5 og 6, 47, stk. 2 og 4, 48 og 92 a i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 988 af 6. oktober 2011 som ændret

Læs mere

Kommenteret høringsnotat om udkast til ændring af radio- og fjernsynsloven (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv i MUX 1)

Kommenteret høringsnotat om udkast til ændring af radio- og fjernsynsloven (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv i MUX 1) Kulturudvalget 2013-14 L 50 Bilag 1 Offentligt NOTAT Kommenteret høringsnotat om udkast til ændring af radio- og fjernsynsloven (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv i MUX 1) 6.november 2013

Læs mere

Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede

Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FM5 A/S H.C. Andersens Boulevard 1 1553 København V Att. Jim Receveur Radio- og tv-nævnet 26. juni 2014 Sagsnr.: 2013-019487 Rasmus Pleidrup Fuldmægtig, cand.jur. rpl@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 33

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 09-06-2019 13:58:23 Indsendt af: Referencenummer: 1185036 NemID Serienummer: 56D8A2B0 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Afgørelse om tilsyn med Sønderborg Lokal TV (SLTV)

Afgørelse om tilsyn med Sønderborg Lokal TV (SLTV) 25. maj 2018 Sønderborg Lokal TV Sendt til: formand@sltv.dk Radio- og tv-nævnet Thyge Moos Fuldmægtig, cand.scient.pol. tmo@slks.dk www.slks.dk Afgørelse om tilsyn med Sønderborg Lokal TV (SLTV) Sammendrag

Læs mere

Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til DAB-blok 3

Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til DAB-blok 3 Radio- og tv-nævnet 11. maj 2015 Sagsnr. 2014-021630 Lill-Jana Vandmose Larsen Juridisk specialkonsulent lvl@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 33 73 33 35 Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til DAB-blok

Læs mere

Ansøgning om ændringer i tilladelsen til programvirksomhed på den fjerde jordbaserede FM-radiokanal

Ansøgning om ændringer i tilladelsen til programvirksomhed på den fjerde jordbaserede FM-radiokanal Den 25. juni 2018 Radio24syv Vester Farimagsgade 41 1606 København V Att.: chefredaktør Jørgen Ramskov Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Søren F. Jensen Specialkonsulent,

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 13-06-2019 13:25:37 Indsendt af: Referencenummer: 1186400 NemID Serienummer: 56D8A2B0 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 11-06-2019 22:23:06 Indsendt af: Referencenummer: 1185691 NemID Serienummer: 56D8A2B0 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

1. Hadsund Radioforening 2. Det lokale Radio- og TV-nævn i Arden, Hadsund, Hobro, 9210 Aalborg SØ Skørping Kommune Skørpingvej Terndrup

1. Hadsund Radioforening 2. Det lokale Radio- og TV-nævn i Arden, Hadsund, Hobro, 9210 Aalborg SØ Skørping Kommune Skørpingvej Terndrup RADIO- OG TV-NÆVNET 1. Hadsund Radioforening 2. Det lokale Radio- og TV-nævn anno 1999 i Arden, Hadsund, Hobro, Peter Bruuns Vej 75 Sejlflod og Skørping Kommuner 9210 Aalborg SØ Skørping Kommune Skørpingvej

Læs mere

Udbudsvejledning til ansøgning om programtilladelse i MUX 1

Udbudsvejledning til ansøgning om programtilladelse i MUX 1 Radio- og tv-nævnet 7. november 2013 Tomas Kærup Horneman Fuldmægtig, cand.jur tkh@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 33 73 33 84 Udbudsvejledning til ansøgning om programtilladelse i MUX 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Afgørelse om tilsyn med Radio Vest

Afgørelse om tilsyn med Radio Vest 15. december 2016 Radio Vest Sendt til: rvkontor@mail.dk Radio- og tv-nævnet Rasmus Barndorff Fuldmægtig rab@slks.dk www.slks.dk Afgørelse om tilsyn med Radio Vest Sammendrag Radio- og tv-nævnet har ført

Læs mere