Bestyrelsens beretning v/formanden Susanne Amdi Sørensen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens beretning v/formanden Susanne Amdi Sørensen"

Transkript

1 Bestyrelsens beretning v/formanden Susanne Amdi Sørensen Hold i denne sæson Vi startede vores 94. sæson op med 16 børnehold, 6 TeamGym hold samt 15 voksenhold heraf et klippekorthold. Det er altså en forøgelse på 5 nye børnehold mere end året før. Nemlig holdene; Børn på banen, Junior rytme/spring, Dans, Dansefitness og Sjipning. Meget hurtigt må vi lukke 3 hold ned nemlig BørneYoga, Dansefitness og Sjipning. Der var simpelthen ikke tilslutning nok. Det er rigtig ærgerligt både fordi vi bruger rigtig lang tid på at finde trænere og holde samtaler med dem, men også ærgerligt, fordi der så er nogle børn, der går glip af disse gode tilbud og aldrig finder ud af, hvor godt det ville være for dem. Vi fik et nyt voksenhold for kvinder på programmet. Effektiv træning for 40+ kvinder. Dette hold blev lynhurtigt fyldt op til max antallet på 20 personer. Så vi måtte udvide til 23 personer så vi undgik venteliste her. Vi fik også en ny træner på Puls og Power holdet. Her overtog Louise Park Jensen holdet efter Susanne Amdi Sørensen. Louise har været gymnast på holdet i mange år. Og hun ville meget gerne undervise holdet, da vi spurgte om det var noget for hende. Så vi fik hende lynhurtigt på kursus så hun blev klædt på til at undervise holdet. På Gym/svøm/saunaholdene fik vi året før ikke så mange tilmeldinger som tidligere, så vi så ingen anden udvej end kun at oprette 1 hold. Vi fortsætter derfor om onsdagen og holdet undervises nu af Karit Nielsen og Marie Buchwald. Vi har haft stor søgning til næsten alle vores børnehold og vi startede sæsonen med at have 26 børn på venteliste. Vi er selvfølgelig kede af, at vi ikke kan tilgodese alle, men uden træningstider og instruktører er det desværre ikke muligt. Klippeholdet, Hjertefitness, har fortsat ikke så mange deltagere, som vi kunne ønske os. Men de gymnaster der går på holdet, er glade for det og holdet undervises stadig af 3 personer på skift. Holdet træner fortsat om søndagen kl. 10 til 11. Vi har hele 6 forældre/barn hold. De spænder helt fra 1 år til 7 år og der er 125 børn + deres forældre. Så det er en meget stor tilslutning og de træner tirsdag, torsdag og fredage. Om fredagen træner de dog ikke den sidste fredag i måneden. I alt har vi så 34 hold, 27 instruktører / hjælpeinstruktører og 1 livredder. Igen viser vi at vores forening favner bredt både med hensyn til alderspredningen, som er fra 1 år til 90 år og fra motion og konkurrencehold.

2 Træner Signe Conradsen var så uheldig at falde og brækker sin skulder i februar og vi måtte derfor lige aflyse hendes hold indtil vi fandt en løsning. Lena Agerskov Christensen tilbød, at gymnasterne kunne deltage på hendes hold om fredagen. Men Lena fandt hurtigt ud af, at der måtte oprettes et nyt hold for de gymnaster, der normalt laver stolegymnastik. Så vi fik lånt cafeen / lokale 7 i Herlev Hallen om fredagen kl til til dette formål. Det var meget flot af Lena at tilbyde sin hjælp her. Det var helt ekstra ordinært. Vi fik oprettet 7 sommergymnastikhold denne gang. 3 børnehold og 4 voksenhold. Det var med opstart lige efter normal sæson 1. maj og kørte til medio juni. Der var 90 tilmeldinger fordelt på disse 7 hold.

3 Medlemstallet pr Alder Drenge/ Drenge/ Piger/ Piger/ Ialt Ialt mænd mænd kvinder kvinder 0-12 år år Total Pr. 12. oktober 2017 er vi 614 aktive medlemmer og vi har 651 tilmeldinger. Vi forventer højere tal når tilmeldinger åbner op for flere hold, ex sommergymnastikken. Vi har forøget medlemstallet markant i aldersgruppen 0-12 år hos drengene i forhold til året før. Det er meget positivt. Men vi har stadig over dobbelt så mange piger i samme aldersgruppe. Arrangementer i denne sæson Vi har igen været at finde ved Herlev Festuge i august Her var det igen Støtteudvalget fra TeamGym der deltog med en bod om lørdagen kl Og TeamGym viste en flot opvisning. Omsætningen blev et tilfredsstillende resultat på kr. Instruktørmøde holdes inden sæsonstart, hvor vi byder velkommen til nye og gamle instruktører/hjælpeinstruktører. Vi har nogle hyggelige timer, hvor bestyrelsen fortæller om alt det praktiske med løn, nøgler, musik ovs. Generalforsamling torsdag den 13. oktober Forløb fint og blev afholdt på Herlev Byskole. Både Per Rødgaard og Jørn H. Vinther trådte ud af bestyrelsen, efter eget ønske.vi spillede banko og præmierne var fine kurve med lækkert indhold.

4 Igen i år har vi sendt en lille samlet flot mod De Kanariske Øer, Grand Canaria i december for at deltage i Blume Festival. Nu kan vi vist godt kalde det en tradition der er kommet for at blive. Nytårskomsammen søndag den 15. januar 2017 forløb godt. Denne eftermiddag er for vores instruktører/hjælpeinstruktører, udvalgsmedlemmer og æresmedlemmer. Traditionen tro fik alle fremmødte en gave og i år var det et balancebræt. Ellers går det et par timer med lækker tapas og vin til ganen. Danmarksindsamlingen, var vi blevet inviteret af Signe Amdi Hansen og Det Fælles Elevråd i Herlev. Der var stort arrangement i Medborgerhuset og vi var booket til at optræde torsdag den 19. januar. TeamGym optrådte med 10 minutters lang opvisning på et meget lille gulv - det var en udfordring. Men gymnasterne nød det og deres publikummer var begejstret for dem. Danmarksindsamlingen 2017, der var fokus rettet mod at bekæmpe sult blandt børn rundt om i hele verden. Gymnastikkens dag den 28. januar 2017 her deltog hold som er Rytme-spring Mini og Junior for piger og drenge med Kristina Møller og Susan Riis. Begge hold deltog også ved et Gymnastikstævne på Solkysten i Solrød Strand den 2. april HI s 60 er fest holdes som bekendt den første lørdag i februar og her forløb alt som det plejede. Der var travlhed i vores barer og personalet havde dårlig tid til en svingom til den gode musik. Igen har vi fået ros for vores salg af øl og spiritus samt oprydningen efter festen og bare vores måde at være på. Opvisning - Vi søgte om lån af Herlev Hallen til vores årlige opvisning og vi havde flere forskellige ønsker i både marts og april Vi fik som bekendt ikke lov til at låne hallen da den var lånt ud til anden side. Vi fik dog tilbudt datoer til maj/juni Denne besked fik vi i december måned. Men ellers tak det tilbud afslog vi. Vores sæson slutter som bekendt ultimo april. I stedet for at aflyse igen så brugte i Kildegårdshallen. Vi vidste fra starten af at det ville give udfordringer på flere parametre. Lørdag den 25. marts åbnede vi så dørene til hallen hvor der var fyldt op med publikummer og mange gymnaster.

5 Opvisningen er gratis i år, da dette er et alternativ til Herlev Hallen. Vi vidste godt at der ville være dårlige toilet forhold og for få stole til tilskuerne. Men der var nu også en del ros for bl.a. en rigtig god cafe og at flere hold var slået sammen. Landsstævnet der bliver afholdt hver 4. år og i år fra den 29. juni til den 2. juli der fik Aalborg besøg af 13 velklædte damer fra Herlev Gymnastik. De havde alle fået en ny jakke med vores logo på i stedet for et kontant tilskud der normal gives ved sådan en tur. De fik alle sammen en rigtig dejlig tur og havde travlt med at øve til forskellige serier rundt omkring i Aalborg. Kurser - Vores kasserer Heidi Harder har deltaget i kurset Foreningen som arbejdsgiver. Det bekræftede os i, at størstedelen af vores arbejdsgange er korrekte, men der var lige lidt vi skulle rette op på. Så det Og igen har flere trænere været afsted på kurser, der gør dem til endnu bedre til at undervise i gymnastik. Vi beder vores instruktører tage af sted på kurser for at holde deres viden og kunnen ved lige. På den måde sikre vi at børn i Herlev undervises af kompetente personer og det synes vi er meget vigtigt. Møder - Hovedbestyrelsen, Idrætsforum, udvalgsmøder og Forældremøder på TeamGym holdene er også møder som vi i Bestyrelsen render til. Træningslejre for TeamGym - Træningsdag på Sorø Gymnastikefterskole den 5. november 2016 kl samt den februar 2017 med overnatning og så igen den 5. marts Træningsweekend for hold 10, junior rytme/spring, den november Om fredagen blev der hygget og overnattede i Klublokalet på Ederlandsvej og lørdag var der træning på Herlev Byskole afd. Eng. mellem kl Indkøb af redskaber - Børnetrampolin er indkøbt Kildegårdhallen. Udgiften deles 50/50 med GHG og ellers blot lidt indkøb af småredskaber som massagebolde bl.a. Lokaler - Det meddeles i maj 2017, at det nu endeligt er besluttet i Kommunalbestyrelsen, at Kildegårdshallen skal opgraderes og at der kommer en ny springfacilitet med en 6x6m grav, 2 stortrampoliner og en skumgrav. Opstart 1. juni 2017 og planlagt afsluttet 1. september. Og så vidt jeg ved er nu alle redskaberne i brug opgraderingen var lige nogle uger forsinket.

6 Vi oplever stadig til stor irritation at få aflysninger af sale og haller. Og nogle gange kommer aflysningerne altså lige sent nok. Vi forsøger at finde plads eller rykke lidt rundt for at undgå aflysninger af hold men det kan altså ikke undgås og det er lidt af en udfordring af undgå aflysninger. Herlev Hallen har netop fået renoveret omklædningsfaciliteterne og de skulle være så skønne at nu skulle være en ren fornøjelse at bade i dem også. Kommunikation - Vi kommunikerer meget elektronisk nu, vi bruger Facebook og s meget mere end tidligere. Det gør det nemmere at være kontaktperson men også at være træner. Vi får selvfølgelig henvendelser pr. telefon men vi synes, at det er en god ide med e- mails, da vi kan besvare henvendelserne når det passer ind i vores hverdag. Vi kan nå vores medlemmer hurtigere og sjovere via Facebook. Vi kan fx uploade videofilm eller billeder af vores hold. Så kan andre på Facebook se hvad vores hold laver og måske den vej blive interesseret i at gå til gymnastik hos Herlev Gymnastik. Vores hjemmeside fungerer faktisk helt ok. Vi forsøger hele tiden at gøre siden mere brugervenlig så det fx er nemmere at se hvilke hold vi har og beskrive holdene så godt vi kan. Den holder i hvert fald rigtig godt styr på vores medlemmer og vi bruger det også til vores økonomi. Sidste nyt er, at Klubmodul har fået en app, som kan downloades til mobilen. Men det vil I få en mail ud om, hvor vi beskriver hvorfor det er godt at bruge den. Med disse ord slutter Bestyrelsens beretning. Tak for ordet.

Herlev Gymnastiks ordinære Generalforsamling Torsdag den 13. oktober 2016 kl Afholdt på Herlev Gl. Skole

Herlev Gymnastiks ordinære Generalforsamling Torsdag den 13. oktober 2016 kl Afholdt på Herlev Gl. Skole Herlev Gymnastik Herlev Gymnastiks ordinære Generalforsamling Torsdag den 13. oktober 2016 kl. 18.30 Afholdt på Herlev Gl. Skole Formanden Susanne Amdi Sørensen bød velkommen og indledte med at byde på

Læs mere

Herlev Gymnastik. Bestyrelsens beretning 2017/2018

Herlev Gymnastik. Bestyrelsens beretning 2017/2018 Bestyrelsens beretning 2017/2018 Indledning Først vil bestyrelsen byde velkommen og sige tak for fremmødet. Dejligt at se der er interesse for foreningens arbejde med Herlevs børn og unge samt alle vores

Læs mere

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt. Jytte konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Information - Junior piger

Information - Junior piger Information - Junior piger Sæson 2018-2019 Kontingent tilmelding: https://www.tga.dk/cms/teamoverview.aspx Tilmelding til holdet, ekstra info osv.: https://goo.gl/forms/vycxky4lc1znnhq33 Hvad er TeamGym?

Læs mere

EGEVOLDENS IDRÆTS CLUB, GYMNASTIKAFDELING

EGEVOLDENS IDRÆTS CLUB, GYMNASTIKAFDELING DAGSORDEN: Referat af generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 19. marts 2018 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt

Læs mere

Formandens beretning 2015

Formandens beretning 2015 Formandens beretning 2015 Endnu engang er det en fornøjelse at kunne fremlægge årets beretning med det formål at fortælle om de aktiviteter, der har været i foreningen, de aktiviteter foreningen har været

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016 Instruktørhåndbogen sæson 2015/2016 Velkommen til: Din kontaktperson er: Jeg kan kontaktes på: Mail: Tlf: Hjemmeside www.fjordagergymnastik.dk 1 Bestyrelsen: se hjemmeside eller Conventus. Nyttige telefonnumre

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

GHRI-gymnastik 2010/2011

GHRI-gymnastik 2010/2011 GHRI-gymnastik 2010/2011 Side 1 Gymnastiksæsonen 2010 / 2011 Nu begynder sæsonen med gymnastik for enhver. I Gymnastikafdelingen mener vi, at alle skal have mulighed for at deltage. Vi har fået samlet

Læs mere

Velkommen til en ny sæson

Velkommen til en ny sæson Velkommen til en ny sæson EGIF s gymnastikafdeling har omkring 550 medlemmer, som en stab på ca. 60 personer bestående af bestyrelse, instruktører og hjælpe-instruktører holder i gang. I gymnastikafdelingen

Læs mere

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig!

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! Om Dronninglund Gymnastikforening 2 Dronninglund Gymnastikforening er en forening med omkring 250 medlemmer. Vi

Læs mere

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36)

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36) Piger 3-5. Klasse: Elsker du at vende på hovedet? Har du lyst til at stå på hænder, slå flik-flak, lave saltoer og en masse vejrmøller? Så er dette holdet for dig. Holdet er for friske piger, som har lyst

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

G94 Håndbog 2019/2020

G94 Håndbog 2019/2020 2019 G94 Håndbog 2019/2020 Velkommen i G94 Vi sætter stor pris på, at du har tid og lyst til at være frivillig i G94. Du er med til at gøre en forskel for vores over 700 medlemmer, som hver uge kommer

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2013-2014

FORMANDSBERETNING 2013-2014 FORMANDSBERETNING 2013-2014 Så er året ved at være gået og det har igen været et rigtig godt år for BGF. Vi har i år 180 medlemmer. Heraf ca. 95 børnegymnaster. Det er omkring det samme antal som sidste

Læs mere

Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk

Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk D. 31. maj 2012 Generelt TeamGym Albertslund/Vallensbæk (TGAV) er et samarbejde mellem moderforeningerne Albertslund IF Gymnastik (AIF) og VI39 - Vallensbæk

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 GYMNASTIKUDVALGET Parasport Danmark Gymnastik dhif.gymnastik@gmail.com Formand Bibiana Gade Tvedvej 197, Tved 5700 Svendborg Mobil: 50 57 45 22 Ansvarsområde:

Læs mere

Herlev Gymnastiks Generalforsamling Torsdag den 9. oktober 2014, Kl.18.30. Sted: Herlev Gl. skoles Festsal. Referat.

Herlev Gymnastiks Generalforsamling Torsdag den 9. oktober 2014, Kl.18.30. Sted: Herlev Gl. skoles Festsal. Referat. Herlev Gymnastik Herlev Gymnastiks Generalforsamling Torsdag den 9. oktober 2014, Kl.18.30 Sted: Herlev Gl. skoles Festsal. Referat. Formanden Susanne Amdi Sørensen bød velkommen, og vi indledte aftenen

Læs mere

Lystrup Idrætsforening

Lystrup Idrætsforening Beretning år 2014 Gymnastikafdelingen Lystrup IF 1.januar - 31. december 2014 Det er nu mit andet år som formand for gymnastikafdelingen i Lystrup IF og et år hvor der igen er sket rigtig meget indenfor

Læs mere

DGI Storstrømmen - L2017. Landsstævnehold. Gymnastikhold - Du kan gå på!

DGI Storstrømmen - L2017. Landsstævnehold. Gymnastikhold - Du kan gå på! DGI Storstrømmen - L2017 Landsstævnehold Gymnastikhold - Du kan gå på! www.l2017.dk 2 GPF Landsstævnehold 2017 GF Præstø Fjord Målgruppe: Unge 15+ og voksne Instruktør: Terese og Lars Nerup Sted: Præstø

Læs mere

Bordtennis: Børn/unge: Mandag kl. 18.00-19.00. Kontingent: kr. 250,00 Jes Kristiansen/ hjælpetrænere

Bordtennis: Børn/unge: Mandag kl. 18.00-19.00. Kontingent: kr. 250,00 Jes Kristiansen/ hjælpetrænere Velkommen til Vintersæson 2011-2012 Indholdsfortegnelse: Bordtennis side 2 Præmiewhist side 2 Jundokan Karate side 3 Badminton side 4 Indefodbold side 4 Spinning side 5 Mix-Motionsvolley side 6 Gymnastik

Læs mere

SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening

SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson, der bliver lige så begivenhedsrig som

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2016/2017 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 8. september 2016 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Årshjulet for Version8. Det der står i denne Kolonne, deltager alle i.

Årshjulet for Version8. Det der står i denne Kolonne, deltager alle i. Det der står i denne Kolonne, deltager alle i. Måneder August Instruktørmøde Onsdag d. 17. august i Røsnæshallen. Kl. 18-21 Vi forventer at alle deltager, skulle du blive forhindret skal du framelde til

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2015/2016 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2015 2016. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2015-16

Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2015-16 Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2015-16 Indholdsfortegnelse GGIF Grand Prix 3 Grand Prix Gymnastik 4 Forventninger 4 Træning 5 Økonomi 6 Reserver 7 Vigtige datoer 2015-16 8 Kontakt

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2014/2015 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 4. september 2014 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson Start uge 38 GIF s Vintersæson 2010/2011 Velkommen til en ny sæson. Guldborg IF. byder alle velkommen - både nye og tidligere medlemmer. Vi har et aktivt instruktørteam, der står klar med motion, hyggeligt

Læs mere

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN!

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2012/2013 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson der sikkert bliver lige så begivenhedsrig

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening byder velkommen til en ny sæson Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 37 d. 12. september 2016/2017 Hold Far/mor/barn gymnastik Tid: Mandag kl. 16.30-17.25 Alder: ca.

Læs mere

Årshjulet for Version 5. Det der står i denne kolonne deltager alle i. Ting som der skal arbejdes med. Måneder

Årshjulet for Version 5. Det der står i denne kolonne deltager alle i. Ting som der skal arbejdes med. Måneder Det der står i denne kolonne deltager alle i Årshjulet for 2015-2016 Version 5 Måneder August Instruktørmøde Mandag d. 17.8. Kl. 19-21 Vi forventer at alle deltager, skulle du blive forhindret, så skal

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 5, 2015. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 5, 2015. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne.

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne. Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35 www.bellingegymnasterne.dk Gymnastik for alle Børn Talent-afdeling Hold 1.1: Forældre/barn

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2015/2016 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning Landsbydyst til sommerfesten.. 1. gang 3. september 2015 kl. 18.00 kl. 20.00

Læs mere

Gymnastik. Sæsonen 2015 2016. Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk

Gymnastik. Sæsonen 2015 2016. Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk Gymnastik og Spring/rytme, TeamGym konkurrencehold, Familiegymnastik, Stram op, Step, Rytme, Sjipning og Rope Skipping konkurrencehold Sæsonen 2015 2016 Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

BGF generalforsamling 8.2.2012. Formandsberetning

BGF generalforsamling 8.2.2012. Formandsberetning BGF generalforsamling 8.2.2012 Formandsberetning Det har igen i år været en rigtig god sæson for BGF. Vi har i sæsonen 205 aktive medlemmer. Heraf 72 drenge/mænd. Vores aktive medlemmer har været fordelt

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 38 d. 17. september 2018/2019 byder velkommen til en ny sæson Hold Jordbærpiger og spinatdrenge Tid: Mandag kl. 17.00-17.55 Alder:

Læs mere

Instruktørmappe. Mejdal-Halgård Gymnastik

Instruktørmappe. Mejdal-Halgård Gymnastik Instruktørmappe Gymnastikbestyrelsen Formand Laila Poulsgaard 61664557 poulsgaard@sport.dk Næstformand Mette Johansen 29785886 mette_k_johansen@hotmail.com Kasserer Aase Nørgaard 22739613 aasenoergaard@webspeed.dk

Læs mere

Hvidovre Gymnastik 9. April 2018: Formandens beretning.

Hvidovre Gymnastik 9. April 2018: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik 9. April 2018: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik, Generelt: Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2017-2018 øget sit medlems tal, vort medlemstal ved indberetning til CFR registrering

Læs mere

Gymnastik 2016 / Online tilmelding starter. Lørdag d. 13. august kl Sæsonstart. Mandag d. 5. september 2016

Gymnastik 2016 / Online tilmelding starter. Lørdag d. 13. august kl Sæsonstart. Mandag d. 5. september 2016 Gymnastik 2016 / 2017 Online tilmelding starter Lørdag d. 13. august kl 15.00 Sæsonstart Mandag d. 5. september 2016 Erritsø Gymnastik og Idrætsforening Velkommen til en ny sæson EGIF s gymnastikafdeling

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2014/2015 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2014-2015. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

Det der står i denne kolonne deltager alle i. Årshjulet for Version 4. Ting som der skal arbejdes med. Måneder. August

Det der står i denne kolonne deltager alle i. Årshjulet for Version 4. Ting som der skal arbejdes med. Måneder. August Det der står i denne kolonne deltager alle i Årshjulet for 2015-2016 Version 4 Måneder August Instruktørmøde Mandag d. 17.8. Kl. 19-21 Vi forventer at alle deltager, skulle du blive forhindret, så skal

Læs mere

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN Esrum Gymnastik TINGBAKKESKOLEN Mandag start den 20.9.10. TINGBAKKEHALLEN 2010-2011. 16.30 17.30 i SALEN Drenge far 5 til 8 år Ved Stig serup Bevægelse og motion i leg med redskaber, der giver sved på

Læs mere

Gymnastik 2017 / Online tilmelding starter. Lørdag d. 19. august kl Sæsonstart. Mandag d. 4. september 2017

Gymnastik 2017 / Online tilmelding starter. Lørdag d. 19. august kl Sæsonstart. Mandag d. 4. september 2017 Gymnastik 2017 / 2018 Online tilmelding starter Lørdag d. 19. august kl 15.00 Sæsonstart Mandag d. 4. september 2017 Erritsø Gymnastik og Idrætsforening Velkommen til en ny sæson EGIF s gymnastikafdeling

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

Munkebjerg Gymnastikforening. Formandsberetning. året 2014

Munkebjerg Gymnastikforening. Formandsberetning. året 2014 Munkebjerg Gymnastikforening. Formandsberetning. året 2014 464 gymnaster fordelt på 21 hold - 9 begejstrede børnehold, 4 veltrimmede voksenhold og 8 ambitiøse konkurrencehold, der alle træner, tonser og

Læs mere

GGIF Grindsted HK. Ny struktur i GGIF Gymnastik

GGIF Grindsted HK. Ny struktur i GGIF Gymnastik GGIF Grindsted HK Ny struktur i GGIF Gymnastik Baggrund En beskrivelse af hvordan gymnastik vil ændre strukturen Gymnastiks tidligere udfordringer: - Konstante bestyrelsesmøder - Bestyrelsesmøder varede

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

Information om hold og tilmelding sæson 2018/2019

Information om hold og tilmelding sæson 2018/2019 Information om hold og tilmelding sæson 2018/2019 Vi er nu klar med holdplanen for den kommende sæson, der starter mandag 3. september 2018 og løber frem til udgangen af april 2019. Læs mere om holdene

Læs mere

Hovedinstruktører på EM Gymnastikskolen

Hovedinstruktører på EM Gymnastikskolen Hovedinstruktører på EM Gymnastikskolen Underviser til dagligt på Gymnastikhøjskolen Ollerup, Bellinge Gymnasterne og OGF Det er en fantastisk mulighed for at lære mere og opleve suset fra et Europæisk

Læs mere

A n s I F G y m n a s t i k

A n s I F G y m n a s t i k A n s I F G y m n a s t i k O P S T A R T I ANS IF GYMNASTIK 2013/2014 A n s I F G y m n a s t i k Karin Munk Andersen, Økonomiansvarlig Rikke Sloth Mogensen, Instruktøransvarlig Pia Walliser Sehested,

Læs mere

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse Minispring 0. 2. klasse Hallen kl. 17:00-18:15 Kitt og Henriette Sacha Laila Tlf. 22874776 På dette hold skal vi lære at springe de mest grundlæggende ting indenfor springgymnastik. Vi skal bl.a. lære

Læs mere

A: Ja, men også at de kan se, at der sker noget på en sæson.

A: Ja, men også at de kan se, at der sker noget på en sæson. Interview 0 0 0 0 Interviewet indledes. I: For det første, prøv at beskrive hvad en god, ung instruktør er ifølge dig? A: Jamen, for mig er en god instruktør én, der tør tage ansvar, og én, der især melder

Læs mere

Velkommen til Vintersæson

Velkommen til Vintersæson Bestyrelsen VHB: Formand: Torben Sørensen 98887020 Næstformand: Jesper Olesen 98887809 Kasserer: Annette Nielsen 98887300 Sekrætær: Bitten Boelt Nielsen 98882433 Menig: Jens Peter Jørgensen 51230704 Udvalg:

Læs mere

Årshjulet for 2014-2015 Version 3. Måneder. Her deltager Alle

Årshjulet for 2014-2015 Version 3. Måneder. Her deltager Alle Måneder. Her deltager Alle Årshjulet for 2014-2015 Version 3 Ting som der skal arbejdes med. August Instruktørmøde Dato søndag d. 10/8 sted I Røsnæshallen. Kl. 9-14 Kort info og uddeling af materiale.

Læs mere

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening December 2017 Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening Hilsen fra bestyrelsen Skrevet af: Anja Hauge Det var tid til juleferie, og det gælder også Roskilde Gymnastikforenings gymnaster. Foto: Anja Hauge

Læs mere

Referat fra planlægningsmøde i Gymnastikafdelingen tirsdag den 20. februar 2018 kl i klubhuset

Referat fra planlægningsmøde i Gymnastikafdelingen tirsdag den 20. februar 2018 kl i klubhuset Referat Referat fra planlægningsmøde i Gymnastikafdelingen tirsdag den 20. februar 2018 kl. 19.00 i klubhuset Til stede: Afbud: Referent: Mette Zeiner, Pia Høier, Brian Baltzer, Julie Lorenzen, Lene Høier,

Læs mere

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017 ROSKILDE GYMNASTIKFORENING TRÆNING & TRIVSEL Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017 I dette nyhedsbrev kan du læse om Frivillig på festivallen Instruktører og hjælpere søges Nye hold i foreningen

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Instruktørhåndbog. NBSIF Gymnastik & NBSIF Dans

Instruktørhåndbog. NBSIF Gymnastik & NBSIF Dans Instruktørhåndbog NBSIF Gymnastik & NBSIF Dans Dette er en praktisk guide til dig, som er instruktør eller ønsker at være instruktør i foreningen. Den fortæller om opgaverne som instruktør, forhold og

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Oktober Gæt et udvalg med 20 år på bagsmækken

Oktober Gæt et udvalg med 20 år på bagsmækken Oktober 2017 Gæt et udvalg med 20 år på bagsmækken GYMNASTIKUDVALGET Parasport Danmark Gymnastik dhif.gymnastik@gmail.com Formand Bibiana Gade Tvedvej 197, Tved 5700 Svendborg Mobil: 50 57 45 22 Ansvarsområde:

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2017/2018 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 7. september 2017 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

PGI Opstartsmøde

PGI Opstartsmøde PGI Opstartsmøde 21.08.19 Dagsorden Siden sidst 3 idrætsgrene. Gymnastik fitness, badminton og løb 750-800 medlemmer Pedersborg, Bjernede sorøhallen Omsætning 450.000 29 instruktører, 20 hjælpere og 5

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Gymnastikken klar igen!

Gymnastikken klar igen! Gymnastikken klar igen! Så er det ved at være tid til, at tage hul på en ny gymnastiksæson. Det har været vores mål at sammensætte programmet for den kommende sæson, så vi dækker alle aldersgrupper og

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014 OL. Det første større SFO arrangement her i det nye skoleår er OL i Skovby. Her dyster vi mod SFO fra Skovby, Låsby og Herskind i en række discipliner som f.eks. mooncar ræs, fodbold, sjipning m.v. Arrangementet

Læs mere

Til EFTERSKOLERNES DM 2013

Til EFTERSKOLERNES DM 2013 Danmarks Gymnastik Forbund Byder Fredag d.17 maj 2013 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til EFTERSKOLERNES DM 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne Entre:

Læs mere

Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info

Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2016-17 Indholdsfortegnelse GGIF Grand Prix 3 Grand Prix Gymnastik 4 Forventninger 4 Træning 5 Økonomi 6 Reserver 7 Vigtige datoer 2016-17 8 Kontakt

Læs mere

Gymnastik, dans, fitness, badminton, volley og glas kunst i Lunde-Kvong

Gymnastik, dans, fitness, badminton, volley og glas kunst i Lunde-Kvong Gymnastik, dans, fitness, badminton, volley og glas kunst i Lunde-Kvong Velkommen til en ny sæson i Lunde-Kvong Gymnastikforeninger 2018-2019 Opstart i uge 37 Gymnastik-Gymnastik-Gymnastik Forældre barn

Læs mere

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 FORORD I denne folder kan du få et overblik over de forskellige hold. Du kan se, hvem der er instruktører på de enkelte hold, hvad de vil arbejde med

Læs mere

14/ kl i Rosendal idrætsforum. Gymnastikkens inspirationsdag. For instruktører og hjælpere på hold fra 6 år og opefter.

14/ kl i Rosendal idrætsforum. Gymnastikkens inspirationsdag. For instruktører og hjælpere på hold fra 6 år og opefter. 14/9 2019 kl. 9-19 i Rosendal idrætsforum Gymnastikkens inspirationsdag For instruktører og hjælpere på hold fra 6 år og opefter. 2 Kom og bliv klædt på til sæsonstart med en hel dag fuld af inspiration

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Velkommen til Tingsted Gymnastikforening

Velkommen til Tingsted Gymnastikforening Velkommen til Tingsted Gymnastikforening HJÆLP HINANDEN Stram tidsplan, det forventes alle har prøvet trøjerne, skrevet sin størrelse og de sidste 4 cifre i cpr. nr. på papiret. Der skal ligeledes tages

Læs mere

Til YNGLINGE DM og. Forbundsmesterskaberne 2013. BolbroGymnasterne

Til YNGLINGE DM og. Forbundsmesterskaberne 2013. BolbroGymnasterne Danmarks Gymnastik Forbund Byder Lørdag d.18 maj 2013 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til YNGLINGE DM og Forbundsmesterskaberne 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne.

Læs mere

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning.

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik, generelt: Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2018-2019 øget sit medlems tal, vort medlemstal ved indberetning til CFR registrering

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Udgivet den 19.01.2015. Foreningshåndbog for Gymnastik og Folkedans

Udgivet den 19.01.2015. Foreningshåndbog for Gymnastik og Folkedans Foreningshåndbog for Gymnastik og Folkedans 0 Indholdsfortegnelse Forord s. 2 Formålet med Gymnastik- og folkedans afdelingen s. 2 Udvalgsmedlemmer opgaver og ansvar s. 2 Instruktør ansvar og forventninger

Læs mere

Generalforsamling i Viborg Gymnastik-Forening

Generalforsamling i Viborg Gymnastik-Forening Generalforsamling i Viborg Gymnastik-Forening mandag 14. marts 2011 kl. 20.00 Sted VGF -centret Referat 1. Valg af dirigent - Flemming Pedersen blev valgt til dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

TeamGym Albertslund-Vallensbæk. indbyder til. Regionsmesterskab Sjælland. for. begynderhold. u/8 u/10 u/13. Søndag d. 9.

TeamGym Albertslund-Vallensbæk. indbyder til. Regionsmesterskab Sjælland. for. begynderhold. u/8 u/10 u/13. Søndag d. 9. TeamGym Albertslund-Vallensbæk indbyder til Regionsmesterskab Sjælland i for begynderhold u/8 u/10 u/13. Søndag d. 9. marts 2014 I Glostrup Hallerne. Arrangeres i samarbejde med Danmarks Gymnastik Forbund.

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Generalforsamling i Vommevad Forsamlingshus Tirsdag den 16. marts 2014 klokken 18.00

Generalforsamling i Vommevad Forsamlingshus Tirsdag den 16. marts 2014 klokken 18.00 Dagsorden: 1. Mødet åbnes ved Formand Victor Mogensen 2. Valg af dirigent 3. Valg af stemmetællere 4. Beretning ved formanden 5. Fremlæggelse af det reviderede regnskab. 6. Beretning fra Volleyballudvalget.

Læs mere

Forældremøde TGAV 2013

Forældremøde TGAV 2013 Forældremøde TGAV 2013 Dagsorden Sæsonen der er gået Økonomien i TGAV Sæson 2013-2014 og den øvrige fremtid - Herunder præsentation af div. udvalg Rytme-gulv Roskilde Festival 2013 SM 9. marts 2014 Sæson

Læs mere

Silkeborg Karateklub

Silkeborg Karateklub 23 november 2013 - kl 1000-1330 1 Gennemgang af ref fra sidste møde Gennemgang af ref Fra generalforsamlingen? Referat fra sidste gang: Der er en udmeldinger fra Dan Ks udmelding, som skal rettes Noterne

Læs mere

VELKOMMEN I TGF TGF en forening for DIG!!!

VELKOMMEN I TGF TGF en forening for DIG!!! VELKOMMEN I TGF Velkommen i Taastrup Gymnastik Forening :. Uanset om du er gymnast eller forælder, vil vi gøre alt hvad vi kan for at du føler dig hjemme i TGF. Det arbejde, som instruktører og bestyrelse

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Langhøj KFUM GYMNASTIK & DANS. tilbyder følgende hold i denne sæson:

Langhøj KFUM GYMNASTIK & DANS. tilbyder følgende hold i denne sæson: 2017-2018 Langhøj KFUM GYMNASTIK & DANS tilbyder følgende hold i denne sæson: VI TRÆNER I LANGHØJHALLENS LILLE HAL En gymnastiktime varer 50 minutter. Mandag (første gang den 11. september): 1. VILDBASSERNE

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5 Onsdag 1-5 Torsdag 2-5 Fredag 3-5 KLUBBEN HAR LUKKET. RIGTIG GOD FRI DAG. I dag starter alle de nye maj børn. Kom ned og byd dem velkommen i vores klub. Velkommen til jer. Ridning kører vi fra klubben

Læs mere

Nivå Gymnastikforening. Program 2015-2016. www.ng-gymnastik.dk

Nivå Gymnastikforening. Program 2015-2016. www.ng-gymnastik.dk Nivå Gymnastikforening Program 2015-2016 www.ng-gymnastik.dk Velkommen til gymnastiksæsonen 2015-2016 Velkommen til sæsonen 2015/2016 i Nivå Gymnastikforening. Foreningen ser frem til endnu en sæson med

Læs mere

Nyhedsbrev april 2012

Nyhedsbrev april 2012 Nyhedsbrev april 2012 Så er vi klar med et lille nyhedsbrev inden vi holder sommerferie. Forårets har været fyldt med mange rigtige gode gymnastik-dage. Tak for nogle helt fantastiske weekender med forårsopvisning

Læs mere