Nye, storstilede. kommunens. Efterhånden havde både pressen og naturfredningsforeningen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nye, storstilede. kommunens. Efterhånden havde både pressen og naturfredningsforeningen"

Transkript

1 Tiden i bugten Bådelaugets første formand var Jens Pelsen, som tillige fungerede som havnefoged. Man bekostede en ny anlægsbro, men der kom snart vanskeligheder med overhovedet at være i bugten. Der blev klaget over både dette og hint, at sejlerne forstyrrede natur og fugleliv, at der var parkerede biler langs Strandvejen og dertil kom, at bugten tilsandede, så der var et kæmpearbejde med at sandsuge hvert år. Juniorarbejdet kommer til Allerede i 1973 nedsatte NB et ungdomsudvalg og købte den første optimistjolle, og året efter havde juniorafdelingen 20 medlemmer og yderligere 2 optimistjoller blev indkøbt, så der kom gang i holdundervisning man supplerede med lånte både. De unge sejlere blev undervist i navigation på Nivå Ungdomsskole på Lyngebækgård og sværd, sejl og redningsveste blev opbevaret i de gamle bygninger ved Ringovnen. Starten på det hele Etableringen af bådelauget skete den 23. februar 1967 under navnet Nivågård Bådelaug midt i bugten, ca. 500 meter syd for den nuværende Nivå Strandpark. Her havde den altid fremsynede direktør for Nivågård Teglværk under den Den Hageske Stiftelse, K. Carsten Pedersen, i midten af 60 erne taget initiativ til at bygge en lille bro for sejlglade jolleejere. Han var nemlig selv glad for sejlads Ukuelige og utrættelige medlemmer Der var et kanon sammenhold i NB allerede nede i bugten. Alle var med til at løfte de opgaver, der kom. Og snart gjorde formand Knud Erik Søndergård og hans trofaste makker, kassereren Hans Faurholt, klar til at etablere en investeringsfond, fordi man indså, at man ikke kunne blive i bugten: Man måtte nordpå, ind i teglværket Sølyst s lergrav og bygge en ny havn. Mottoet var: Vi kan, vi vil, vi gør det Nye, storstilede havneplaner i kommunen Efterhånden havde både pressen og naturfredningsforeningen set sig gal på bådelaugets virke i bugten, så der kom en egentlig fredningssag. Det fremskyndede imidlertid kommunens planer om en havn i Nivå en grøn havn som kulturudvalgsformand Kurt Bagger sagde i sin båltale til NBs Sct. Hans fest på stranden i bugten i Og de mange aktive medlemmer blev hurtigt engageret i at arbejde for realiseringen.

2 Gør-det-selv havnen Medlemmerne havde ikke tålmodighed til at vente på kommunens havneplaner. Efter en minutiøs planlægning blev et broanlæg ved den nordlige tange i dag kendt som B-broen i al hemmelighed etableret i Søgraven på tre dage i St. Bededagsferien Utallige medlemmer var på pletten og byggede bro, så da Karlebo Kommune var på arbejde igen mandag, kunne formanden vise broen frem. Nivå Havn var en realitet! Det medførte en lokalplan for Nivå Strandpark få år efter. Sejlerskolen tager form I slutningen af 70 erne gjorde en gruppe sejlerpiger klart, at de gerne ville lære at sejle men helst ikke af deres mænd! De ville ikke skændes eller overfuses og blive kede af det de ville bare gerne have professionel hjælp til at lære at sejle den nyerhvervede familiebåd på weekend- og ferieture. Det blev starten til Nivå Sejlerskole og ved stor entusiasme og økonomisk snilde lykkedes det bestyrelsen at indkøbe 2 Folkebåde, så man kom i gang. Første klubhus på havnen Efter de første kølbåde fik deres faste plads i Søgraven, blev der også brug for et klubhus. Så da en mandskabsbarak blev ledig i Teknisk Forvaltning i 1981, fik Nivå Bådelaug og Nivå Roklub den til deling og den ligger der den dag i dag ved indgangen til havnen. Det er den flade røde bygning, som huser Roklubben lige når I drejer ind i havnen, efter Fritidsfiskerne. Den kommunale havn bliver til Det varer rigtigt længe, før man får fod på, hvordan man skal udbygge havnen, men i starten af firserne bliver det fastlagt, at man vil flytte badestranden, ændre indsejlingen, skabe Nokken - - og i 1986 bliver Danmarks smukkeste havn indviet af borgmester Henry Hansen på en vandcykel, der var udformet som kommunens vartegn, en svane. Fest og farver og kapsejlads Der var masser af aktivitet i bådelauget ikke bare i form af sejlads, weekendture og fester i klubhuset på Åvej: Der kom også gang i kapsejladser hver eneste uge. Der blev arrangeret masser af spændende aktiviteter for medlemmerne og for juniorerne, som blev flere og flere. De fik deres egen bro nede ved den sydlige mole ud for Svanesøerne. I 1982 talte juniorafdelingen næsten 90 medlemmer, og klubben havde 12 optimistjoller og 6 flipperjoller. NB Nyt bliver medlemmernes talerør I januar 1979 kom det første nummer af medlemsbladet NB-Nyt et direkte talerør mellem de mange medlemmer i alle aldersklasser. Det udkom 5-6 gange årligt, de senere år på 32 sider hver gang, indtil 2015, hvor man af økonomiske årsager stoppede print udgivelserne, men gik over til digital udgivelse.

3 Bådelauget ekspanderer Fra 1990 kom der gang i endnu en aktivitet i Nivå Bådelaug: Handikapsejlads, som vi stadig er en af de få sejlklubber, der tilbyder. I vores mini 12 M både giver vi handikappede mulighed for at komme på vandet og opleve friheden ved selv at styre båden med en hjælper i et af de to cockpits. Det kræver gode hjælpere, både i båden, til at komme ned i båden fra en evt. kørestol og i følgebåd. Men vi vil, vi kan, og vi gør det! Klubhuset bliver søsat Det kneb pludselig med kommunens penge, da talen faldt på det klubhus, der naturligvis skulle ligge på Nokken i den nye havn. Men via kontingentforhøjelse og egen arbejdskraft stillede NB med midler til at få klubhuset op at stå til bådelaugets 25 års jubilæum i Medlemmerne svingede selv hammer og sav, pensler og bøtter for at få det færdigt. Og det står der den dag i dag selv om vi ikke længere selv ejer Lagunen. Her kan man mødes til hygge eller undervisning, samling efter sejlads eller foredrag, feste eller høre jazz i Lagunen. NB bliver kendt som kapsejladsarrangør Nivå Bådelaug bliver i 90 erne kendt som en god arrangør af kapsejladser ikke bare for optimister, men også for en række større joller. Der var mindst 1 DM hvert år i Nivå bugten og den ugentlige kapsejlads med Sletten havde i tilmeldte både heraf 63 fra NB og 27 fra SB. Igen var medlemmerne på pletten og hjalp til, så de besøgende både fik en god oplevelse af at besøge os. Stor aktivitet i klubben Der var rigtig gang i den i NB i 90 erne. Masser af fester, revyer, sommerture. Men der blev også diskuteret, hvordan klubhuset skulle bruges. Og det endte med en sprængning af klubben i Nivå Tursejlere og Nivå Bådelaug, fordi Tursejlerne ønskede en anden driftsform af Lagunen. Lagunen blev i øvrigt varetaget af Gitte Faurholt, den oprindelige kasserers datter Gitte har siden startet Trekosten, har haft Cafe Skagen i Hørsholm og er nu medejer i Strandhuset, der åbnede 2017 lige ved siden af Lagunen og ishuset. Surfklubben bliver til NBs surfafdeling Tidligt i foråret 1995 kontaktede Nivå Surf Klub Nivå Bådelaug med henblik på at få en nærere samarbejde. Og det endte med, at de 20 daværende medlemmer meldte sig kollektivt ind i NB. De har siden mangedoblet medlemsskaren, været med til at opføre klubhuset Mistralen, og sørge for opbevaringsmuligheder for udstyr i diverse containerbyggerier. Faktisk er NBs surfafdeling i dag Danmarks største og en af mest velkørende surfklubber.

4 Medlemmerne bygger igen En aktiv klub kommer hurtigt til at mangle plads ikke mindst fordi surferne seksdobler deres medlemstal på bare 10 år. Derfor går man i gang med at bygge Mistralen til surfere, optimister og andre jollesejlere i Der bliver investeret arbejdstimer i projektet fra medlemmernes side, inden bygningen kunne indvies i maj 1999 Visioner på dagsordenen På foranledning af den daværende formand, Poul Erik Lorentzen, kaldet Pelle, gik man i gang med at diskutere, hvor NB skulle bevæge sig hen frem mod det nye årtusinde. Rigtigt mange medlemmer deltog i visionsarbejdet, som i høj grad kom til at fokusere på, at man skulle sikre den fortsatte tilgang til sejlsporten igennem et aktivt ungdomsarbejde, breddekapsejlads og andre søværts aktiviteter end kapsejlads. Især havde man øje for, at gennemsnitsalderen for bådejere var stigende der måtte nyt blod til! Mange vellykkede stævner Der var rigtigt mange stævner i slutningen af 90 erne og da NB nu satser på ynglingebådene, bl.a. under ledelse af ildsjælen Anker Schrøder, fik klubben succes med en række vellykkede stævner, eksempelvis Junior DM i kølbåde 1998, som løb over en hel uge. Aktivitet i klubhuset også om vinteren Det hyggelige klubhus og klubrestauranten Lagunen blev også rammen om megen godt klubliv om vinteren, spændende over den traditionelle nytårskur, standerhejsnings/nedhalingsfester og jazzaftener til aftener med foredrag om sejlerture til fjerne egne eller praktiske råd omkring bådvedligeholdelse. Forskellige forpagtere kom til og gik fra, men medlemmerne vidste, de kunne få et godt måltid mad til en billig penge i Lagunen. Bl.a. var der i mange år stegt flæsk med persillesovs om torsdagen. Tursejlads med Bjørn En populær aktivitet var også årets 4-6 tursejladser, som blev arrangeret af Bjørn Hansen. Her kunne både bådejere og sejlerskoleelever komme på fælles weekendture nord og syd på i Sundet. Den helt faste tur var pinseturen til Mölle ved Kullen, hvor helt op til 40 deltagende Nivå både var med. Juniorarbejdet udvikler sig fortsat rivende Der er stadig gang i NBs juniorarbejde. Ikke bare med jollesejlere, men også fordi surfafdelingen tilbyder et alternativ til den traditionelle sejlads, hvor man lidt nemmere kan komme på vandet og prøve kræfter med vind og vejr. Fra 20 surere i klubben er der nu 120 surfere. Sejlerskolen still going strong Antallet af både og antallet af instruktører voksede stabilt. Ud over to Folkebåde, talte flåden nu også to spækhuggere, Samson og Sally, så der var 4 både til skolesejlads. Man underviste både i grundlæggende og i videregående sejlads, i pigesejlads og i kapsejlads og havde vinterundervisning ikke alene i grudlæggende navigation, men også i yachtskipper 3.

5 Surfafdelingen tager for alvor fart Under ledelse af Steen Buck Hansen, som har været formand for Nivå Surf alle årene, lykkedes det ikke alene at tiltrække rigtigt mange nye medlemmer i alle aldersgrupper der er i dag Nivå surfere fra 7 til 77 år. Man har også haft succes med at arbejde målrettet med børn og unge, omkring såvel bredde som elite. Nivå Surf har således fire gange været den mest vindende surfklub i Danmark og i 2011 lykkedes det at få VM i Kona Surf til Nivå, med stor bevågenhed fra verdenspressen. Surferen Anissa Morath fra Nivå har også 2 gange været verdensmester i Formula Surf NB tager têten på Store Havnedag I 2012 tager NB initiativ til at samle alle foreninger på havnen omkring en fælles Store Havnedag, hvor byens borgere kan komme og se og opleve alle de ting, mn kan se og gå til på Nivå Havn. Altså alt fra fritidsfiskere og vinterbadere til kajak, roning, vandski, tursejlads og alle NBs tilbud. Det bliver en kæmpesucces fra starten og er fortsat lige siden. I år var der over 2000 besøgende på havnen den dag. Sommeraktiviteter tiltrækker unge hvert år Alle årene har NB tilsluttet sig kommunens tilbud om aktiviteter for skolebørnene i sommerferien det, som tidligere hed SOAK. Her kan man komme og prøve af, om det er skægt at sejle eller surfe, under kyndig vejledning fra NBs instruktører i windsurf og sejlads. For os i NB er det altid en positiv oplevelse at møde nye interesserede - vi stiller op med vore bedste folk formiddag og eftermiddag i en hel uge. Havnen blev oversvømmet Stormen Bodil ramte Danmark i december 2013 og adskillige Øresundshavne fik store skader. Nivå Havn slap nådigt, men hele havnens område blev oversvømmet og tonsvis af tang skyllet op. NBs medlemmer viste igen her sammenhold og virkelyst de var fra de sene nattetimer til tidlig morgen i gang med at sikre alle bygninger mod indtrængende vand, dæmme op med sandsække og fjerne tang. Nye både til sejlerskole og kapsejlads Efter mange og lange sonderinger bliver man i NB enige om at investere i to nye både til sejlerskolen og til kapsejlads: J/80. En moderne og hurtig båd, som på indkøbstidspunktet i 2012 spås en stor fremtid og som kommer til at betyde øget fokus på kapsejlads i NB. Lagunen ophører som ren klubrestaurant Under ledelse af Andreas Jensen tiltrækker Lagunen flere og flere gæster. Det falder naboen, Restaurant Trekosten, for brystet - - det hele ender med, at kommunen overtager klubhuset, og Restaurant Lagunen bliver dermed en restaurant, der er åben for alle på almindelige markedsvilkår. Men der er rift om Andreas gode mad og sublime jazzaftener sommer og vinter.

6 Status 2017 Faktisk blandt de største sejklubber i Danmark Nivå Bådelaug har gennem mange år haft medlemmer, hvilket placerer klubben blandt de største blandt de 250 klubber, der er medlem af Dansk Sejlunion. I dag er 29% af klubbens medlemmer under 24 år, så vi er i høj grad også med til at fremme sejlsport blandt unge. Nivå Bådelaug tilbyder sejlads og surf inden for en bred vifte af søværts aktiviteter, som få andre klubber matcher. Og modsat mange andre klubber er kapsejladsen fortsat på et godt niveau, takket været en målrettet indsats fra kapsejladsudvalget. Her er fint samarbejde med Sletten Bådeklub om aftenmatcher onsdag, hvor der på en god aften er i hvert fald 30 deltagende både. Efter anskaffelsen af J/80 ere er der indledt samarbejde med KDY om aftenmatcher for J/80 ere tirsdag aften og om vinteren afholder NB Vinter Cup for J/80 ere med deltagere fra klubber helt ned til Tårbæk. I de senere år har NB desuden været deltager i Dansk Sejlunions ligasejladse. Det er også blevet til rigtigt mange stævner i Nivå: Nivå Bådelaug har været en aktiv stævnearrangør både på sejl og ikke mindst surf i de senere år er det blevet til følgende større mesterskabsstævner i Nivå: 2007 UDM Laser Radial, Europa jolle, 29 er 2008 DM BB 10 meter 2009 DM 806 & L DM Wave & Freestyle 2009 DM Formula/Slalom& Kona 2010 DM Formula/Slalom& Kona 2011 DM Olsen Twin 2011 DM Formula/Slalom& Kona 2011 VM Kona World Championships 2012 DM Formula/Slalom& Kona 2012 DM 101 Afrodite & X UDM TORM Junior Grand Prix & DM (29 er bane) 2013 DM Formula/Slalom& Kona 2014 DM Spækhuggere, Trapez & J DM IF & L DM Formula/Slalom& Kona 2016 DM Finnjolle 2016 DM Formula/Slalom & Kona 2017 DM Formula/Slalom & Kona

Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark

Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark Året som Windsurf i Nivå 2016. Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i 2016. Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark Sæson start I år startede sæsonen

Læs mere

Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde HUSK PORTO

Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde HUSK PORTO Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde HUSK PORTO K E R T E M I N D E S E J L K L U B OPTIMIST STORJOLLER KØLBÅDE KLASSEBÅDE SEJLERSKOLE TURSEJLADS FYN RUNDT SAIL EXTREME HAVNEFEST www.kerteminde-sejlklub.dk

Læs mere

Formandens Årsberetning for NB 2017

Formandens Årsberetning for NB 2017 I foråret 2017 overtog jeg roret som nyvalgt formand i Nivå bådelaug's bestyrelse og det på trods af, at der var oprørte vande i klubben. Det vidste jeg godt, da jeg sagde ja til at sidde for bordenden

Læs mere

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 Vallensbæk Sejlklub Den aktive klub Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 I Vallensbæk Sejlklub kan du deltage i mange forskellige aktiviteter. Ligegyldig om du vil sejle for sejl eller i

Læs mere

Analyse blandt Dragør Sejlklubs medlemmer. Gennemført i maj/juni 2013

Analyse blandt Dragør Sejlklubs medlemmer. Gennemført i maj/juni 2013 Analyse blandt Dragør Sejlklubs medlemmer Gennemført i maj/juni 2013 93 har svaret på spørgeskemaet 9 via hjemmesiden. De fleste er mænd, bor i Dragør og over 50 år. Under 18 år 6% 16% Kvinde Mand 18-29

Læs mere

NB Årsberetning 2016 Kapsejladsudvalget Kapsejlads er for alle!!!

NB Årsberetning 2016 Kapsejladsudvalget Kapsejlads er for alle!!! NB Årsberetning 2016 Kapsejladsudvalget Kapsejlads er for alle!!! 2016 blev en sæson med flere aktiviteter og større deltagelse end tidligere. I NB er der mulighed for at sejle kapsejlads på mange måder,

Læs mere

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 Vallensbæk Sejlklub Den aktive klub Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 I Vallensbæk Sejlklub kan du deltage i mange forskellige aktiviteter. Ligegyldig om du vil sejle for sejl eller i

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Information til nye sejlere og forældre i Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Korsør Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting

Læs mere

Temaaften - Hvad gør Dansk Sejlunion

Temaaften - Hvad gør Dansk Sejlunion Temaaften - Hvad gør Dansk Sejlunion for sejlere og klubber? Sejlklubben Ulvsund Tirsdag d. 26. marts. 2019 Henrik Tang Kristensen Klubkonsulent Regionerne Syd- og Vestsjælland samt Køge Bugt Hvad laver

Læs mere

Klubkonference november 2016 Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten

Klubkonference november 2016 Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten Klubkonference 2016 25. 26. november 2016 Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten Agenda Beliggenhed og anvendelsesområder Klubinfo Klubbens udfordringer Aktiviteter Medlemsstatistik Nye aktiviteter Beliggenhed

Læs mere

Stand Up Paddle. Klubkonferencen Henrik Tang Kristensen Klubkonsulent Dansk Sejlunion. Jacob Frost Formand Faaborg Sejlklub

Stand Up Paddle. Klubkonferencen Henrik Tang Kristensen Klubkonsulent Dansk Sejlunion. Jacob Frost Formand Faaborg Sejlklub Stand Up Paddle Klubkonferencen 2014 Henrik Tang Kristensen Klubkonsulent Dansk Sejlunion Jacob Frost Formand Faaborg Sejlklub What s SUP? Stand Up Paddle den hurtigst voksende vandsport på verdensplan

Læs mere

Vores salg af øl, pølser, is, kaffe og kage forløb supergodt, selv om vi til sidst måtte støvsuge hele Egå og Risskov for pølser.

Vores salg af øl, pølser, is, kaffe og kage forløb supergodt, selv om vi til sidst måtte støvsuge hele Egå og Risskov for pølser. Formandens beretning på generalforsamling den 2. nov. 2011 Men inden jeg går til selve beretningen, vil jeg gerne følge op på min tale fra i lørdags og have lov til at takke alle dem, der på den ene eller

Læs mere

SYC Nytårskur Idrætshøjskolen d. 16. januar

SYC Nytårskur Idrætshøjskolen d. 16. januar SYC Nytårskur 2016 Idrætshøjskolen d. 16. januar Dagsorden 1. Velkomst 2. Aktiviteter 2016 3. Sejladser 2016 4. Juniorafdelingen 5. Jollemor får ny motor i 2016 6. Bertels Bro blev færdig i 2015 7. Klubhusrenovering

Læs mere

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre.

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre. Information til nye sejlere og forældre. Velkommen Velkommen som sejler og forældre i. Vi gælder os til at, I bliver en del af vores klub. Der er en del nye ting at forholde sig til, når man starter i

Læs mere

Skælskør Amatør Sejlklub. Oplæg til projekter for Skælskør Amatør Sejlklub i forbindelse med MKS

Skælskør Amatør Sejlklub. Oplæg til projekter for Skælskør Amatør Sejlklub i forbindelse med MKS Oplæg til projekter for i forbindelse med MKS SAS i fremtiden hvor er vi nu 325 medlemmer Ca. 350 overnatninger Godt klubliv Godt ry hos gæster Attraktiv stævnearrangør Voksende juniorafdeling Flere danske

Læs mere

Årsplan for Sejlerskolen 2017

Årsplan for Sejlerskolen 2017 Februar Fredag 10.02.2017 Medhjælperfest i sejlklubben kl. 18.00 Mandag 20.02.2017 instruktørmøde vedr. Certificering af sejlerskolen kl.19.00 Marts Tirsdag 07.03.2017 Introaften for nye sejler skoleelever

Læs mere

Hou Fritidssejler Klub 25 års jubilæum 3. juni 2012.

Hou Fritidssejler Klub 25 års jubilæum 3. juni 2012. Hou Fritidssejler Klub 25 års jubilæum 3. juni 2012. I skal have et par ord med på vejen i anledning af at vi er samlet her i aften - - Og det ér jo fordi vi i morgen, d. 3. juni 2012 fylder 25 år. Se

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 Kære medlemmer På bestyrelsens vegne skal jeg her kort gøre status over det sidste års forløb i SKS. Danmark har, som alle ved, været ramt af en økonomisk krise, som vi

Læs mere

Skælskør Amatør Sejlklub. Oplæg til VISION 2015 for Skælskør Amatør Sejlklub

Skælskør Amatør Sejlklub. Oplæg til VISION 2015 for Skælskør Amatør Sejlklub Oplæg til VISION 2015 for være Slagelse Kommunes foretrukne havn og sejlklub udvikle havnefaciliteter så klubben sikres et solidt medlemsgrundlag fremover have plads til både motorbåds-, kølbåds- og småbådssejlere

Læs mere

Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling

Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling I har vist interesse for, at jeres barn skal begynde til sejlads. Med dette skriv bliver I klogere på, hvad vi tilbyder vores juniorer, den praktiske

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

Juelsminde Sejlklub. Strategiplan

Juelsminde Sejlklub. Strategiplan Juelsminde Sejlklub Strategiplan for perioden 2013-2018 1 Baggrund og formål: Sejlklubbens formål er ifølge vedtægternes paragraf 2 følgende: Foreningen og dens formål er at fremme et aktivt klubliv. at

Læs mere

36. årgang nr. 4 - september 2014 www.nivaabaadelaug.dk

36. årgang nr. 4 - september 2014 www.nivaabaadelaug.dk 36. årgang nr. 4 - september 2014 www.nivaabaadelaug.dk Bestyrelsen Formand: Christian Caspersen 2221 2246 formanden@nivaabaadelaug.dk Næstformand: Hans Kristensen 4585 9370 hans.kristensen@webspeed.dk

Læs mere

36. årgang nr. 3 - juni 2014 www.nivaabaadelaug.dk

36. årgang nr. 3 - juni 2014 www.nivaabaadelaug.dk 36. årgang nr. 3 - juni 2014 www.nivaabaadelaug.dk Bestyrelsen Formand: Christian Caspersen 2221 2246 formanden@nivaabaadelaug.dk Næstformand: Hans Kristensen 4585 9370 hans.kristensen@webspeed.dk Kasserer:

Læs mere

Fælles Nyhedsbrev november Amba

Fælles Nyhedsbrev november Amba Fælles Amba Optagning af både i fremtiden Vi er tæt på, at de både, der skal stå i standardstativerne er oppe for i år. Som beskrevet i sidste nyhedsbrev er der indhøstet erfaringer med kørsel af både

Læs mere

Juelsminde Sejlklub. Forslag til strategiplan

Juelsminde Sejlklub. Forslag til strategiplan Juelsminde Sejlklub Forslag til strategiplan for perioden 2012-2017 1 Baggrund og formål: Sejlklubbens formål er ifølge vedtægternes paragraf 2 følgende: Foreningen og dens formål er at fremme et aktivt

Læs mere

50 år ( ) Sejl- & Surfklub ved Øresund

50 år ( ) Sejl- & Surfklub ved Øresund REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 2019 Dato: 26. marts 2019 Tid: 19.00-22.00 Sted: Kokkedal skole Holmegårdsvej 102 2980 Kokkedal Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3.

Læs mere

Lad os skabe et attraktivt sportsbådsmiljø

Lad os skabe et attraktivt sportsbådsmiljø Lad os skabe et attraktivt sportsbådsmiljø Status / danske sejleres aldersfordeling 10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 alder Der var engang! De glade 70 ere og 80 ere 10 15 20 25 30 35 40 45 50 55

Læs mere

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig.

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig. ÅRHUSKLUBBERNE OG DANSK SEJLUNION BYDER VELKOMMEN TIL TUNØ SEJLERLEJR D. 2. 7. AUG. VIL DU GÅ GLIP AF 6 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Alle optimister og juniorsejlere fra sejlklubberne i Århus, Egå, Kaløvig,

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Formandens beretning 2012

Formandens beretning 2012 Formandens beretning 2012 Året der gik: Da vi gik ind i 2012 var det - ud over det store arrangement i forbindelse med Scankap 99 og så med to større investeringer dels færdig opgraderingen af vores nye

Læs mere

Lær at sejle i Nivå Bådelaugs Optimist- og Ungdomsafdeling

Lær at sejle i Nivå Bådelaugs Optimist- og Ungdomsafdeling Lær at sejle i Nivå Bådelaugs Optimist- og Ungdomsafdeling Sejlads er en fantastisk sport fuld af vind og vejr, udfordringer og godt kammeratskab. Hos os i Nivå Bådelaug kan børn komme i gang med at sejle

Læs mere

Sommer Sejler Camp 2013 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter.

Sommer Sejler Camp 2013 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. Sommer Sejler Camp 2013 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. I uge 31: søn 28. juli fre 2. august 2013 Så er det igen tid for tilmelding til årets super sommersejlercamp i uge 31 fra søndag eftermiddag

Læs mere

Hou Matchrace Center

Hou Matchrace Center Hou Matchrace Center Det enestående koncept Hou Matchrace Center (HMC) er etableret i et samarbejde mellem Hou Maritime Idrætsefterskole (HMI), Egmont Højskolen og Hou Bådelaug. Det enestående koncept

Læs mere

EM OK JOLLE Juli 2017 / FAABORG

EM OK JOLLE Juli 2017 / FAABORG EM OK JOLLE 25.- 29. Juli 2017 / FAABORG BAGGRUNDSBESKRIVELSE, OK JOLLEN OG EVENTBUDGET OM FAABORG SEJLKLUB I Faaborg Sejlklub har vi et klart mål at arbejde imod. Vi ønsker, at markere Faaborg, Sydfyn

Læs mere

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt.

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Tilstede: Finn, Michael, Søren, Steen, Helle, Arne Afbud: Bent Hansen Dagsorden: Pkt. 01. Velkomst

Læs mere

HAVETS MOTIONISTER. Delrapport 3 Medlemsundersøgelsen. DIF Analyse v. Michael Fester

HAVETS MOTIONISTER. Delrapport 3 Medlemsundersøgelsen. DIF Analyse v. Michael Fester HAVETS MOTIONISTER Delrapport 3 Medlemsundersøgelsen DIF Analyse v. Michael Fester DANMARKS IDRÆTSFORBUND HAVETS MOTIONISTER 25. NOVEMBER 2016 PROGRAM Den samlede analyse Delrapport 1 Status på Dansk Sejlunion

Læs mere

Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter

Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter Sejlads er en sjov, udfordrende og afstressende aktivitet, som du kan dele med familien og dyrke på dine rejser. Vi tilbyder praktisk

Læs mere

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk.

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk. Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

SYC. Sejlerskole. Kapsejlads. Sønderborg Yacht-Club. Junior. Tursejler. Handicapsejlads. Studenter

SYC. Sejlerskole. Kapsejlads. Sønderborg Yacht-Club. Junior. Tursejler. Handicapsejlads. Studenter SYC Sønderborg Yacht-Club Junior Sejlerskole Handicapsejlads Tursejler Studenter Kapsejlads FAKTA OM SYC SYC Sønderborg Yacht-Club er stiftet 1904 og har pt. ca. 530 medlemmer. SYC er medlem af Dansk Sejlunion.

Læs mere

Inden vi starter med generalforsamlingen vil vi mindes vores afholdte medlem.

Inden vi starter med generalforsamlingen vil vi mindes vores afholdte medlem. Sejlerafdelingens beretning 2005 udkast Inden vi starter med generalforsamlingen vil vi mindes vores afholdte medlem. Vi starter med at mindes vores medlem Jørgen Petersen, bedre kendt som Jørgen Dok som

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 2 punkter til evt. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo 2. Bordet

Læs mere

Kaløvig Bådelaug udnytter nedlagt sejlsportscenter

Kaløvig Bådelaug udnytter nedlagt sejlsportscenter Kaløvig Bådelaug udnytter nedlagt sejlsportscenter Et projekt, der udnytter lokale ubrugte faciliteter, og får kommunens forskellige klubber i samme idrætsgren til at tage ansvar for planlægning og udførsel

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.6.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 16.juni 2014 Fra klokken 19.00 til 21.30 På Sundbakken 10 Deltagere :Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Henrik Frederiksen, Ole Harby, Anne Skjerning,

Læs mere

Sletten Bådeklub Vilkår og Visioner November 2014

Sletten Bådeklub Vilkår og Visioner November 2014 Sletten Bådeklub Vilkår og Visioner November 2014 Sletten Bådeklub byder velkommen til: Ulla Hardy-Hansen, 1. viceborgmester Thomas Lykke Pedersen, borgmester Per Frost Henriksen, Formand for Fritids-

Læs mere

Marselisborg Sejlklubs

Marselisborg Sejlklubs Marselisborg Sejlklubs Ungdomsafdeling Information til nye sejlere og forældre Velkommen som sejlerforældre Velkommen i Marselisborg Sejlklubs (MS) Ungdomsafdeling. I skal vide at sejlads er en tidskrævende

Læs mere

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen:

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen: Klubbens forventninger til sejlerforældre Alle aktiviteter i klubben drives af frivillige forældre og aktiviteterne afhænger af forældrenes indsats. Klubbens minimum forventninger til jer som forældre,

Læs mere

Kommunikation Klubkonference 2014 v/ Flemming Ø. Pedersen nov. 2014

Kommunikation Klubkonference 2014 v/ Flemming Ø. Pedersen nov. 2014 Kommunikation Klubkonference 2014 v/ Flemming Ø. Pedersen nov. 2014 Kommunikation i Dansk Sejlunion Strategisk og operativ kommunikation Kontakt og formidling til ekstern presse Produktion af SEJLER og

Læs mere

Flere penge. Hvem er SAS Juniorafdeling. Hvad har vi lært? Hvad skal vi nu? Inspiration. Lidt historie Projekter. Skælskør Amatør-Sejlklub

Flere penge. Hvem er SAS Juniorafdeling. Hvad har vi lært? Hvad skal vi nu? Inspiration. Lidt historie Projekter. Skælskør Amatør-Sejlklub Flere penge Hvem er SAS Juniorafdeling Lidt historie Projekter Hvad har vi lært? Hvad skal vi nu? Inspiration Kilde Google . Stiftet 1915 Sammenhold og nærhed 300 Medlemmer (2014) 50 juniorer 125 bådpladser

Læs mere

Til alle sejlere og forældre i ungdomsafdelingen

Til alle sejlere og forældre i ungdomsafdelingen Til alle sejlere og forældre i ungdomsafdelingen Her kommer årets forårsbrev med informationer om den sommer sæson som meget snart tager sin begyndelse. Forårs brevet er i år lidt mere opdelt end normalt.

Læs mere

cockpittet Sejlklubben Neptuns erhvervsklub 2011 - cockpittet folderny.indd 1 24/09/07 19:06:45

cockpittet Sejlklubben Neptuns erhvervsklub 2011 - cockpittet folderny.indd 1 24/09/07 19:06:45 cockpittet Sejlklubben Neptuns erhvervsklub 2011 - cockpittet folderny.indd 1 24/09/07 19:06:45 Vejle fjord en smuk ramme for sejlsporten Vejle fjord er en af Danmarks smukkeste rammer for sejlsport med

Læs mere

Dansk Sejlunions generalforsamling skal lørdag den 17. marts 2018 vælge en formand, tre medlemmer af bestyrelsen og en suppleant til bestyrelse.

Dansk Sejlunions generalforsamling skal lørdag den 17. marts 2018 vælge en formand, tre medlemmer af bestyrelsen og en suppleant til bestyrelse. VALGOPLÆG til Dansk Sejlunions bestyrelse Dansk Sejlunion Generalforsamling 2018 Dansk Sejlunions generalforsamling skal lørdag den 17. marts 2018 vælge en formand, tre medlemmer af bestyrelsen og en suppleant

Læs mere

Generalforsamlingen den 19. oktober 2013 Formandens beretning

Generalforsamlingen den 19. oktober 2013 Formandens beretning Generalforsamlingen den 19. oktober 2013 Formandens beretning Velkommen til generalforsamling 2013. Vi har igen i år haft den bedste sæson i mange år. Vi har haft et højt aktivitetsniveau. Mange har bestået

Læs mere

Skælskør Amatør-Sejlklub

Skælskør Amatør-Sejlklub Information til nye sejlere og forældre i Skælskør Amatør-Sejlklubs juniorafdeling (SAS) Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Skælskør Amatør-Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting der er

Læs mere

Vinter-arrangementer Den mørke tid nærmer sig, og de fleste både er kommet på land. Det betyder dog ikke, at Vallensbæk Sejlklub er gået i vinterhi.

Vinter-arrangementer Den mørke tid nærmer sig, og de fleste både er kommet på land. Det betyder dog ikke, at Vallensbæk Sejlklub er gået i vinterhi. Vallensbæk Sejlklub Nyhedsbrev Nyhedsbrev November 2014 Nyt fra klubben Flæskecup I weekenden 8.-9. november afviklede vi den snart traditionsrige Flæske Cup for storjoller. Et toptunet team af frivillige

Læs mere

Skudehavnsnyt. Marts 2013 Nr. 131. Fællesorgan for: Ebeltoft Skudehavn Sejlklubben Ebeltoft Vig Jolleklubben af 1975 Lodsejerforeningen

Skudehavnsnyt. Marts 2013 Nr. 131. Fællesorgan for: Ebeltoft Skudehavn Sejlklubben Ebeltoft Vig Jolleklubben af 1975 Lodsejerforeningen Marts 2013 Nr. 131 Skudehavnsnyt Fællesorgan for: Ebeltoft Skudehavn Sejlklubben Ebeltoft Vig Jolleklubben af 1975 Lodsejerforeningen Broerne repereres. Foto Karin Meulengrath Havnefogeden orienterer...

Læs mere

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben.

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben. 1 Marts 2014 Nyhedsbrevnr. 1-2014 for Ylva-klubben. Trofaste Ylva-sejlere!... mens der blev slagtet endnu en giraf og russerne står på kanten til at sikre sig en bid af Ukraine, så er der heldigvis mere

Læs mere

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter vågner nu op igen og jollerne er pakket ud igen på Jollepladsen ved Frederikssund Lystbådehavn før påsken. Nu

Læs mere

SSK Ungdom. Ny strategi for Ungdomsafdelingen. Godkendt af bestyrelsen februar 2008. Beretning på generalforsamling 27.

SSK Ungdom. Ny strategi for Ungdomsafdelingen. Godkendt af bestyrelsen februar 2008. Beretning på generalforsamling 27. SSK Ungdom Ny strategi for Ungdomsafdelingen Godkendt af bestyrelsen februar 2008. Beretning på generalforsamling 27. februar 2008 Ungdomsafdelingens fremtid - opgaveformulering Udvalget skal arbejde med

Læs mere

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET Aktivitetsplan 2014 2014 DATO TID AKTIVITET 6. april 11:00 7. april 18:00 20:30 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og for de tilmeldte, vil der efterfølgende

Læs mere

Silkeborg Sejlklub fejrer. 125 års jubilæum

Silkeborg Sejlklub fejrer. 125 års jubilæum Silkeborg Sejlklub fejrer 125 års jubilæum I anledning af Silkeborg Sejlklubs 125 års jubilæum 1. september 2012 inviteres klubbens medlemmer, sponsorer, annoncører, leverandører og samarbejdspartnere

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2009.

Nyhedsbrev juni 2009. Sallingsund Sejlklub 17.06.09. Nyhedsbrev juni 2009. Stemningsbillede fra sommerudflugten 2008. 1 Nyt fra bestyrelsen. Siden sidste nyhedsbrev har vi haft generalforsamling med et stopfyldt klubhus. Der

Læs mere

Bestyrelsens Beretning for sejlåret 2018

Bestyrelsens Beretning for sejlåret 2018 Bestyrelsens Beretning for sejlåret 2018 Kære SKB-medlemmer. Endnu engang er det dejligt at kunne sige at det at være formand for en klub med så mange frivillige hjælpere er beroligende. Jeg plejer at

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 19. marts 2014

Referat af generalforsamlingen 19. marts 2014 Referat af generalforsamlingen 19. marts 2014 Deltagere: Bestyrelsen og 7 medlemmer 1) Per Zeuthen valgt til dirigent. 2) Beretning ved formanden, optileder, seniorleder og sponsorudvalg (vedhæftet) 3)

Læs mere

En tur til det græske øhav.

En tur til det græske øhav. Maj 2015 En tur til det græske øhav. Mange har sikkert prøvet at gå på en havnekaj sydpå, og set ind i den ene lækre båd efter den anden og tænkt, det må være dejligt at sidde i sådan en båd og sejle rundt

Læs mere

Klik for at tilføje et foto. En uge I juni 2016

Klik for at tilføje et foto. En uge I juni 2016 En uge I juni 2016 I uge 25, var det lykkedes os at skrabe fridage sammen til en uges fri, som vi ville bruge på den store blå hylde. Laura og Mikael venter deres første barn omkring den 26. juni, så vi

Læs mere

Generalforsamling 2013 bestyrelsens beretning

Generalforsamling 2013 bestyrelsens beretning _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Generalforsamling 2013 bestyrelsens beretning Sejlersæsonen 2012 Håbet om en varm og solrig sommer i 2012 svandt desværre som månederne gik, og mange medlemmer

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lars, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan

Deltagere: Ruddi, Lars, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 25. oktober 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lars, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan Afbud: Lennart og Claus 1. Kort opfølgning

Læs mere

KÆRE NYE MEDLEM - VELKOMMEN TIL KERTEMINDE SEJLKLUB.

KÆRE NYE MEDLEM - VELKOMMEN TIL KERTEMINDE SEJLKLUB. KÆRE NYE MEDLEM - VELKOMMEN TIL KERTEMINDE SEJLKLUB. Kerteminde Sejlklub er blandt Fyns største sejlklubber med omkring 400 medlemmer. Dette skyldes først og fremmest klubbens høje aktivitetsniveau, som

Læs mere

Sejlsport og faciliteter 2009

Sejlsport og faciliteter 2009 Sejlsport og faciliteter 2009 Hvad er sejlsport Turbådssejlads Kølbådskapsejlads Sejlerskole for seniorer Matchrace = OL + AC Jollekapsejlads for seniorer = landshold + OL Jollekapsejlads for juniorer

Læs mere

Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub. September, 2017 FORMANDEN HAR ORDET

Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub. September, 2017 FORMANDEN HAR ORDET Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub September, 2017 FORMANDEN HAR ORDET Åben havn den 26. august. Heldigvis var vejret med os, da havnen og klubberne på havnen arrangerede

Læs mere

Skive Sejlklub og Maritim Center Skive Indbyder i samarbejde med Dansk BB 10 Meter Klub

Skive Sejlklub og Maritim Center Skive Indbyder i samarbejde med Dansk BB 10 Meter Klub Skive Sejlklub og Maritim Center Skive Indbyder i samarbejde med Dansk BB 10 Meter Klub Til Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab for BB 10 meter i dagene 13. til 16. august 2014. 1. Regler 1.1 Der sejles

Læs mere

Meld dig ind i Dansk Balladklub det er fordelagtigt

Meld dig ind i Dansk Balladklub det er fordelagtigt Meld dig ind i Dansk Balladklub det er fordelagtigt. Klubben kan kontaktes på: dansk.balladklub@gmail.com Ballad klassen flotte stander er ikke hejst under bagbord salings horn på din båd. Det er måske

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Januar 2006 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

KDY Rungsted September 2014 SEJE PIGER SEJLER OPTIMISTJOLLE I KDY UNGDOMSCENTER RUNGSTED

KDY Rungsted September 2014 SEJE PIGER SEJLER OPTIMISTJOLLE I KDY UNGDOMSCENTER RUNGSTED KDY Rungsted September 2014 SEJE PIGER SEJLER OPTIMISTJOLLE I KDY UNGDOMSCENTER RUNGSTED DER SKAL SKE NOGET NU! Det er en kedelig kendsgerning at for få piger sejler i Danmark. Mindre end 25% af Optimist

Læs mere

Faaborg Sejlklub. 101 år 450 medlemmer Ungdoms afdeling med 80 medlemmer Fremgang på ca. 70 medlemmer på to år Arbejder meget på at være EN klub

Faaborg Sejlklub. 101 år 450 medlemmer Ungdoms afdeling med 80 medlemmer Fremgang på ca. 70 medlemmer på to år Arbejder meget på at være EN klub Faaborg Sejlklub 101 år 450 medlemmer Ungdoms afdeling med 80 medlemmer Fremgang på ca. 70 medlemmer på to år Arbejder meget på at være EN klub At være EN klub Vigtigheden af at alle medlemmer føler sig

Læs mere

Hvad siger medlemmerne?

Hvad siger medlemmerne? NBnyhedsbrev Nyhedsbrev 2, 27. september 2016 Hvad siger medlemmerne? Sidste mandag udsendte vi et nyhedsbrev og debatoplæg om, hvordan NB skal tegne sig fremover. Vi bad også om response fra medlemmerne.

Læs mere

Kompasset november 2016

Kompasset november 2016 Kompasset november 2016 Standernedhaling Standernedhalingen 2016 blev afholdt i fint vejr søndag 30. oktober. I denne weekend blev samtidigt afholdt et juniorarrangement med overnatning, klubmesterskab

Læs mere

Der er med fordel nogle ting du kan have klar, inden du går i gang med at oprette en aktivitet.

Der er med fordel nogle ting du kan have klar, inden du går i gang med at oprette en aktivitet. Inden du går i gang! Der er med fordel nogle ting du kan have klar, inden du går i gang med at oprette en aktivitet. Billede Inden du godkender arrangementet vil du have mulighed for at uploade et billede

Læs mere

Høringsmøde Sletten Bådeklub Vision 2015

Høringsmøde Sletten Bådeklub Vision 2015 Høringsmøde Sletten Bådeklub Vision 2015 Agenda Kl. 21.30 Sammensætning af en styregruppe: Formand Sekretær 2-3 fra Sletten Bådeklub Kl. 20.00 Velkomst og kort orientering om aftenens forløb. Kl. 20.10

Læs mere

Sejlads hver søndag hele året med Ylva- eller Langø feltet

Sejlads hver søndag hele året med Ylva- eller Langø feltet De seje gutter Sejlads hver søndag hele året med Ylva- eller Langø feltet Af Jan Hovald Petersen De seje gutter er 4 i 2 både: 2 der sejler en smuk Langø 999 med navn Neglfar og 2 andre seje, der sejler

Læs mere

SBK Junior. Informationer til nye sejler og forældre i Juniorafdelingen i Skærbæk Bådeklub

SBK Junior. Informationer til nye sejler og forældre i Juniorafdelingen i Skærbæk Bådeklub SBK Junior Informationer til nye sejler og forældre i Juniorafdelingen i Skærbæk Bådeklub 1 Kære ny forældre I første omgang vil vi gerne sige mange tak på vegne af vores entusiastiske børn og unge fordi

Læs mere

I år var der entreret med vores faste instruktører i Aalborg Sejlklub, så udover Laust var også Trille og Christian klar på opgaven i år.

I år var der entreret med vores faste instruktører i Aalborg Sejlklub, så udover Laust var også Trille og Christian klar på opgaven i år. Sommercamp 2015 Årets Sommercamp for unge sejlere fik en rigtig fin optakt. Tilmeldingerne strømmede ind tidligt i år og da vi startede op var der 23 tilmeldte sejlere fra Sejlklubberne KDY, Nappedam,

Læs mere

Helsingør Sejlklub Sejlklub Classic. DS Klubkonference 2016 Jan Madsen Helsingør Sejlklub #sejlklubclassic

Helsingør Sejlklub Sejlklub Classic. DS Klubkonference 2016 Jan Madsen Helsingør Sejlklub #sejlklubclassic Helsingør Sejlklub Sejlklub Classic DS Klubkonference 2016 Jan Madsen Helsingør Sejlklub #sejlklubclassic 1 Hvad får I på 20 minueer? En (ny) forklaring på de faldende medlemstal i DS s klubber og hvis

Læs mere

Mødereferat fra SYC bestyrelsesmøde: D. 8 maj. kl , Klubhuset

Mødereferat fra SYC bestyrelsesmøde: D. 8 maj. kl , Klubhuset Sønderborg d. 8. maj 17 Sendt til: Bestyrelsen Mødereferat fra SYC bestyrelsesmøde: D. 8 maj. kl. 19.00, Klubhuset Seneste nyt fra formanden og øvrige a. Wayfahrer forespørgsel om WM i 2018, afventer lidt

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING den 8. april 2014 kl 19.30.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING den 8. april 2014 kl 19.30. REFERAT AF GENERALFORSAMLING den 8. april 2014 kl 19.30. Til stede fra bestyrelsen var: Flemming Seim, Ove Perch-Nielsen, Steen Knudsen, Kristian Eriksen, Peter Monrad Hansen, Lisbeth von Jessen, Jane

Læs mere

Dansk Sejlunion Talentkoncept 2011-2014

Dansk Sejlunion Talentkoncept 2011-2014 Dansk Sejlunion Talentkoncept 2011-2014 Udarbejdet af: Jan Christiansen Dato: 2010-08-23 Senest revideret: 2011-17-01 Afsluttes: 2014-31-12 Vision Danmark er det bedste land som base for sejlsportstalenter

Læs mere

Referat af Generalforsamling 18. marts 2015

Referat af Generalforsamling 18. marts 2015 Referat af Generalforsamling 18. marts 2015 Deltagere: Bestyrelsen og 8 medlemmer 1) Per Zeuten blev valgt som dirigent. 2) Beretning ved formanden, optileder, seniorleder og sponsorudvalg (vedhæftet)

Læs mere

Frivillighed kulturkløfter og kompetent træning. Historier fra vandkants-danmark, og erfaringer baseret på (Torben s) trekantede træningsfilosofi.

Frivillighed kulturkløfter og kompetent træning. Historier fra vandkants-danmark, og erfaringer baseret på (Torben s) trekantede træningsfilosofi. Frivillighed kulturkløfter og kompetent træning. Historier fra vandkants-danmark, og erfaringer baseret på (Torben s) trekantede træningsfilosofi. Børn skal bare se at komme ud på vandet og give den gas,

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

36. årgang nr. 2 - april 2014 www.nivaabaadelaug.dk

36. årgang nr. 2 - april 2014 www.nivaabaadelaug.dk 36. årgang nr. 2 - april 2014 www.nivaabaadelaug.dk Bestyrelsen Formand: Christian Caspersen 2221 2246 formanden@nivaabaadelaug.dk Næstformand: Hans Kristensen 4585 9370 hans.kristensen@webspeed.dk Kasserer:

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Taarbæk Sejlklub

Indkaldelse til Generalforsamling i Taarbæk Sejlklub Indkaldelse til Generalforsamling i Taarbæk Sejlklub Klubhuset Onsdag den 8. marts 2017 kl. 19.30 Dagsorden ifølge vedtægternes 13: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Juniorlederens beretning

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 1 Horsens d. 24.10.2015 Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere : Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Ole Harby, Knud Erik Feldt, Klaus D. Johansen, Ole Søndermølle,

Læs mere

Generalforsamling 2012 formandens beretning

Generalforsamling 2012 formandens beretning På den ordinære generalforsamling i 2011 nåede vi kun at få valgt ny bestyrelse og repræsentanter til repræsentantskabet. Derfor indkaldte den nye bestyrelse til ekstraordinær generalforsamling den 3.

Læs mere

Taarbæk Sejlklub Aftenmatch Taarbæk Sejlklub Indbyder hermed til Aftenmatch Sæsonen 2019

Taarbæk Sejlklub Aftenmatch Taarbæk Sejlklub Indbyder hermed til Aftenmatch Sæsonen 2019 Taarbæk Sejlklub Indbyder hermed til Aftenmatch Sæsonen 2019 1 Taarbæk Sejlklub har hermed fornøjelsen at indbyde til aftenmatcher i sæsonen 2019 på følgende dage: Dato Tid for startsignal Forår Maj 06.

Læs mere

Oversigt over aktiviteter til Havnens Dag (Vild med Vand) på Sønderborg Lystbådehavn lørdag 9. juni fra kl. 7 til 16.

Oversigt over aktiviteter til Havnens Dag (Vild med Vand) på Sønderborg Lystbådehavn lørdag 9. juni fra kl. 7 til 16. Oversigt over aktiviteter til Havnens Dag (Vild med Vand) på Sønderborg Lystbådehavn lørdag 9. juni fra kl. 7 til 16. Aktiviteterne ledes i samarbejde med de to sejl- og motorbådsklubber SSM og SYC. Kontaktperson

Læs mere

INFO fra kajakudvalget

INFO fra kajakudvalget INFO fra kajakudvalget Brejning Bådklubs kajakudvalg december 2013 Vi vil forsøge at nå mere ud til vores medlemmer. Derfor vil vi med jævne mellemrum udsende et infobrev med oplysninger om bl.a. udvalgets

Læs mere

5. Prioritering Christian Lerche

5. Prioritering Christian Lerche 5. Prioritering 2019 - Christian Lerche Pejlemærke: Flere skal sejle Afdække alle tilbud til unge, voksne og ældre for at præsentere muligheder til inspiration Rådgive og motivere sejlklubber til at få

Læs mere