Vedtægtsændringsforslag. Ny valgprocedure for Hovedbestyrelsen Forslag 1 (10+7)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægtsændringsforslag. Ny valgprocedure for Hovedbestyrelsen Forslag 1 (10+7)"

Transkript

1 Vedtægtsændringsforslag Ny valgprocedure for Hovedbestyrelsen Forslag 1 (10+7)

2 Vedtægtsændringsforslag Ny valgprocedure for Hovedbestyrelsen Forslag 1 (10+7) 9 Ny tekst 9 Eksisterende tekst på området Stk. 1 Hver storkreds vælger en delegeret til hovedbestyrelsen på det årlige opstillingsmøde. De storkredsvalgte delegerede vælges for to år. Medlemmer fra Nordjyllands, Vestjyllands, Bornholms, Nordsjællands og Københavns Omegns storkredse er på valg i lige år. Stk. 2 Hovedbestyrelsesmedlemmer er valgt for to år ad gangen. Medlemmerne fra Nordjyllands, Østjyllands, Vestjyllands, Sydjyllands og Fyns storkredse er på valg på lige år. Medlemmer fra Nordsjællands, Sjællands, København Omegns, Københavns og Bornholms storkredse er på valg i ulige år. Medlemmer fra Østjyllands, Sydjyllands, Sjællands, Københavns og Fyns storkredse er på valg i ulige år. Stk. 2 Alternativet ledes af en hovedbestyrelse bestående af 17 medlemmer: 10 valgt som delegerede i storkredsene, seks medlemmer samt en forperson valgt på landsmødet. Forpersonen vælges først. Kandidater, der ikke vælges som forperson, kan stille op til hovedbestyrelsen. Såfremt en af de delegerede valgt i storkredsene vælges som forperson på landsmødet, træder dennes personlige suppleant ind i hovedbestyrelsen i stedet. Forpersonen vælges direkte på landsmødet og hovedbestyrelsen tiltræder ved Landsmødets afslutning. Stk. 1 Alternativet ledes af en hovedbestyrelse, der består af et medlem valgt i hver storkreds i marts måned. Forpersonen vælges på landsmødet blandt de storkredsvalgte medlemmer, og Hovedbestyrelsen tiltræder efter Landsmødet. Hovedbestyrelsen konstituerer sig selv senest tre uger efter det ordinære landsmøde med kasserer og to næstforpersoner med specifikt ansvar for samarbejde med storkredse og lokalforeninger i hhv. øst og vest. Storkredsene opfordres kraftigt til at arbejde for og sikre en ligelig kønsfordeling.

3 Hovedbestyrelsen konstituerer sig selv senest tre uger efter det ordinære landsmøde med en næstforperson og en kasserer. Stk. 3 Kan en storkreds ikke blandt egne medlemmer finde en delegeret, kan en delegeret vælges fra en anden storkreds. Om nødvendigt kan valget ske på et dertil indkaldt ekstraordinært opstillingsmøde, som ikke nødvendigvis finder sted i marts måned. Stk. 4 Hver storkreds vælger en suppleant for sin delegerede på det årlige opstillingsmøde. Stk. 3 Hver storkreds vælger en personlig suppleant for sit hovedbestyrelsesmedlem. Indsuppleres denne suppleant, eller falder vedkommende fra af andre årsager, indkaldes til et ekstraordinært opstillingsmøde med henblik på valg af en ny suppleant. Stk. 5 Et medlem af hovedbestyrelsen kan ikke på samme tid være opstillet som kandidat til eller være medlem af en kommunalbestyrelse, et regionsråd, Folketinget eller Europaparlamentet. Stk. 4 Et medlem af hovedbestyrelsen kan ikke på samme tid være opstillet som kandidat til eller være medlem af en kommunalbestyrelse, et regionsråd, Folketinget eller Europaparlamentet.

4 Stk. 7 Hovedbestyrelsen kan til enhver tid omkonstituere sig med undtagelse af posten som forperson. Er forpersonen udtrådt af bestyrelsen kan også denne post besættes i konstitueringen. Stk. 5 Hovedbestyrelsen kan til enhver tid omkonstituere sig med undtagelse af posten som forperson. Stk. 6 Hvis forpersonen udtræder, indsuppleres en suppleant valgt på landsmødet, og Hovedbestyrelsen omkonstituerer sig derefter på næstkommende møde. Stk. 12 Hvis forpersonen, kassereren eller en næstforpersonen udtræder af Hovedbestyrelsen, indkaldes den udtrådtes personlige suppleant og Hovedbestyrelsen omkonstituerer sig på førstkommende bestyrelsesmøde. Stk. 7 Hvis et medlem udtræder gælder det, at hvis medlemmet er storkredsvalgt, indkaldes dennes suppleant. Hvis personen er landsmødevalgt indkaldes den højest rangende suppleant på listen. Stk. 12 Hvis Forpersonen, kasserer eller en næstforperson udtræder af Hovedbestyrelsen, indkaldes den udtrådtes personlige suppleant og Hovedbestyrelsen omkonstituerer sig på førstkommende bestyrelsesmøde. Stk. 8 De storkredsvalgte delegerede er forpligtede til at holde forbindelse mellem storkredsen og hovedbestyrelsen. Stk. 9 Storkredsen kan vælge en ny delegeret og suppleant på et dertil indkaldt ekstraordinært opstillingsmøde med dette specifikke formål. Stk. 9 En delegeret kan højst vælges til to på hinanden følgende to-årige perioder.

5 Stk. 10 De landsmødevalgte hovedbestyrelsesmedlemmer, herunder forpersonen, er valgt for et år ad gangen. Stk. 11 De ikke-valgte landsmødekandidater til hovedbestyrelsen med flest stemmer udgør, i prioriteret rækkefølge efter stemmetal, de landsmødevalgte hovedbestyrelsesmedlemmers suppleanter. Såfremt alle suppleanter indsuppleres, eller bortfalder, kan der på et ekstraordinært landsmøde vælges yderligere suppleanter såfremt hovedbestyrelsen skønner dette nødvendigt. Stk. 12 Hovedbestyrelsen er beslutningsdygtig, når minimum ni medlemmer er tilstede fysisk eller digitalt, eller skriftligt har tilkendegivet sin indstilling til det specifikke punkt. Stk. 6 Hovedbestyrelsen er beslutningsdygtig, når minimum syv medlemmer er tilstede fysisk eller digitalt, eller skriftligt har tilkendegivet sin indstilling til det specifikke punkt. Stk. 13 I tilfælde af stemmelighed ved afstemninger, tilrettes det givne forslag på baggrund af hovedbestyrelsens drøftelse, og tages op på næstkommende hovedbestyrelsesmøde. Stk. 7 I tilfælde af stemmelighed ved afstemninger falder forslaget. Stk. 14 Hovedbestyrelsen er ansvarlig for økonomien, udarbejder budget og fremlægger årsregnskabet på Landsmødet. Hovedbestyrelsens præsentation af beretning skal indeholde overvejelser om dens budgetmæssige dispositioner. Stk. 8 Hovedbestyrelsen er ansvarlig for økonomien, udarbejder budget og fremlægger årsregnskabet på det ekstraordinære Landsmøde. Hovedbestyrelsens præsentation af beretning skal indeholde overvejelser om dens budgetmæssige dispositioner.

6 Stk. 15 Hovedbestyrelsen er ansvarlig for udvikling af Alternativet som 4. sektororganisation, herunder parti. Stk. 9 Hovedbestyrelsen er ansvarlig for udvikling af Alternativet som 4. sektororganisation, herunder parti. Stk. 16 Hovedbestyrelsen har til opgave at videreudvikle Alternativet. Hovedbestyrelsen har til opgave at orientere, inspirere og føre politisk dialog med Alternativets folketingsgruppe, for løbende at sikre forståelse mellem folketingsgruppen og Alternativets folkelige bevægelse. Stk. 10 Hovedbestyrelsen har til opgave at videreudvikle Alternativet. Hovedbestyrelsen har til opgave at orientere, inspirere og føre politisk dialog med Alternativets folketingsgruppe, for løbende at sikre forståelse mellem folketingsgruppen og Alternativets folkelige bevægelse. Stk. 17 Hvis et medlem af hovedbestyrelsen ikke kan deltage i arbejdet i mindst fire uger i træk indkaldes vedkommendes suppleant. Stk. 11 Hvis et medlem af Hovedbestyrelsen ikke kan deltage i arbejde i mindst fire uger i træk indkaldes vedkommendes personlige suppleant. Stk. 18 Hvis et landsmødevalgt medlem af hovedbestyrelsen ikke kan deltage i arbejdet i mindst fire uger indkaldes den højest rangerende suppleant. Stk. 12 Hvis forpersonen, kasserer eller en næstforperson udtræder af hovedbestyrelsen, indkaldes den udtrådtes personlige suppleant og hovedbestyrelsen omkonstituerer sig på førstkommende bestyrelsesmøde. Stk. 19 Hovedbestyrelsen kan beslutte at honorere medlemmer af hovedbestyrelsen for arbejdet i Alternativet og honoraret skal specificeres i årsregnskabet. Stk. 13 Hovedbestyrelsen kan beslutte at honorere medlemmer af hovedbestyrelsen for arbejdet i Alternativet og honoraret skal specificeres i årsregnskabet.

7 Konsekvensrettelser i storkredsforeningernes minimumsvedtægter Der er ændringer i nuværende stk. 1 og tilføjelser af ny stk. 2, 3, 4, 5. Resten af 13 er uændret. 13 Ny tekst Eksisterende tekst på området Stk. 1 På et årligt opstillingsmøde vælger eller genvælger storkredsforeningen en delegeret til hovedbestyrelsen, medlemmer til Dialogrådet, Politisk Forum samt kandidater til folketings-, regionsråds og eventuelt også Europaparlamentsvalget. Der skal vælges en suppleant til storkredsens delegerede til hovedbestyrelsen. De delegerede vælges for to år. Medlemmer fra Nordjyllands, Vestjyllands, Bornholms, Nordsjællands og Københavns Omegns storkredse er på valg i lige år. Medlemmer fra Østjyllands, Sydjyllands, Sjællands, Københavns og Fyns storkredse er på valg i ulige år. Stk. 1 På et årligt opstillingsmøde afholdt i marts vælger eller genvælger storkreds-foreningen Hovedbestyrelsesmedlem, kandidater til Dialogrådet samt kandidater til folketings-, regionsråds og eventuelt også Europaparlamentsvalget. Hovedbestyrelsesmedlemmerne er valgt for to år ad gangen. Medlemmerne fra Nordjyllands, Østjyllands, Vestjyllands, Sydjyllands og Fyns storkredse er på valg på lige år. Medlemmerne fra Nordsjællands, Sjællands, Københavns Omegns, Københavns og Bornholms storkredse er på valg på ulige år. Hovedbestyrelsesmedlemmer kan højest vælges til to på hinanden følgende perioder. Delegerede kan højest vælges til to på hinanden følgende perioder. Stk. 2 De storkredsvalgte delegerede er forpligtet til at holde forbindelse mellem storkredsen og hovedbestyrelsen.

8 Stk. 3 Storkredsen kan vælge en ny delegeret, med tilhørende suppleant, på et dertil indkaldt ekstraordinært opstillingsmøde med det specifikke formål. Stk. 4 Den delegerede kan højest vælges til to på hinanden følgende to-årige perioder. Stk. 5 Et medlem af hovedbestyrelsen kan ikke på samme tid være opstillet som kandidat til eller være medlem af en kommunalbestyrelse, et regionsråd, Folketinget eller Europaparlamentet. Stk. 6 Hvis det er nødvendigt skal storkredsforeningen indkalde til supplerende opstillingsmøder på foranledning af Kandidatudvalget. Allerede valgte kandidaters kandidaturer annulleres ikke når der afholdes et supplerende opstillingsmøde, med mindre mødet er indkaldt med det formål at stemme om en specifik allerede valgt kandidat. Stk. 2 Hvis det er nødvendigt skal storkredsforeningen indkalde til supplerende opstillingsmøder på foranledning af Kandidatudvalget. Allerede valgte kandidaters kandidaturer annulleres ikke når der afholdes et supplerende opstillingsmøde, med mindre mødet er indkaldt med det formål at stemme om en specifik allerede valgt kandidat. Stk. 7 Storkredsforeningens kandidatudvalg er ansvarlig for afholdelse af storkredsens faste og supplerende opstillingsmøder sammen med storkredsbestyrelsen. Stk. 3 Storkredsforeningens kandidatudvalg er ansvarlig for afholdelse af storkredsens faste og supplerende opstillingsmøder sammen med storkredsbestyrelsen.

9 Stk. 8 Opstillingsmødet skal varsles med mindst seks ugers frist. Opstillingsgrundlaget for kandidaterne skal være afleveret til kandidatudvalget fire uger før opstillingsmødet afholdes, og sendes videre til medlemmerne senest to uger før mødet. Opstillingsmøder kan afholdes med kortere varsel i tilfælde af Folketingsvalg, dog med mindst to dages indkaldelsesfrist. I tilfælde af Folketingsvalg er fristen for aflevering af opstillingsgrundlag atten timer. Stk. 4 Opstillingsmødet skal varsles med mindst seks ugers frist. Opstillingsgrundlaget for kandidaterne skal være afleveret til kandidatudvalget fire uger før opstillingsmødet afholdes, og sendes videre til medlemmerne senest to uger før mødet. Opstillingsmøder kan afholdes med kortere varsel i tilfælde af Folketingsvalg, dog med mindst to dages indkaldelsesfrist. I tilfælde af Folketingsvalg er fristen for aflevering af opstillingsgrundlag atten timer. Stk. 9 Kandidatudvalget har pligt til at vurdere, om der er tilstrækkelig mangfoldighed i kandidatfeltet og om kandidatfeltet er tilstrækkelig kompetent. Hvis kandidatudvalget vurderer, at det ikke er tilfældet, skal de arbejde for at identificere kandidater, der kan styrke kandidatfeltet på disse punkter. Stk. 5 Kandidatudvalget har pligt til at vurdere, om der er tilstrækkelig mangfoldighed i kandidatfeltet og om kandidatfeltet er tilstrækkelig kompetent. Hvis kandidatudvalget vurderer, at det ikke er tilfældet, skal de arbejde for at identificere kandidater, der kan styrke kandidatfeltet på disse punkter. Stk. 10 Alternativet opstiller kandidater til alle valg sideordnet. Stk. 6 Alternativet opstiller kandidater til alle valg sideordnet.

Vedtægtsændringsforslag. Ny valgprocedure for Hovedbestyrelsen Forslag 2 (10+1)

Vedtægtsændringsforslag. Ny valgprocedure for Hovedbestyrelsen Forslag 2 (10+1) Vedtægtsændringsforslag Ny valgprocedure for Hovedbestyrelsen Forslag 2 (10+1) Vedtægtsændringsforslag Ny valgprocedure for Hovedbestyrelsen Forslag 2 (10+1) 9 Ny tekst 9 Eksisterende tekst på området

Læs mere

Minimumsvedtægter for storkredsforeninger i Alternativet

Minimumsvedtægter for storkredsforeninger i Alternativet Minimumsvedtægter for storkredsforeninger i Alternativet Dette er minimumsvedtægterne for storkredsforeningerne. De er sidste revideret på Landsmødet d. 5.-6. maj, 2018 Vedtægterne er stillet op i en tabel,

Læs mere

Vedtægter for Alternativet Nordsjællands Storkredsforening

Vedtægter for Alternativet Nordsjællands Storkredsforening Vedtægter for Alternativet Nordsjællands Storkredsforening Vedtaget i Hillerød d. 16. september 2017 REVIDERET efter landsmøde 5.-6. maj 2018 Og godkendt på bestyrelsesmøde den 12. november 2018 KAPITEL

Læs mere

Vedtægter for Alternativet Skanderborg

Vedtægter for Alternativet Skanderborg 1/9 Vedtægter for Alternativet Skanderborg 1 Navn og område Kapitel 1 Indledning Foreningens navn er Alternativet Skanderborg. Alternativet Skanderborg omfatter hele Skanderborg kommune. 2 Manifest Der

Læs mere

Forslag til reviderede vedtægter, version 2, februar 2017.

Forslag til reviderede vedtægter, version 2, februar 2017. 1 Forslag til reviderede vedtægter, version 2, februar 2017. Hvor der står ude til højre, betyder det som hovedregel at emnet bør være dækket af vedtægterne, men at vi har valgfrihed på hvordan. Kun i

Læs mere

Vedtægter for Alternativet Nordsjællands Storkredsforening

Vedtægter for Alternativet Nordsjællands Storkredsforening Vedtægter for Alternativet Nordsjællands Storkredsforening Vedtaget i Hillerød d. 16. september 2017 KAPITEL 1 INDLEDNING 1 Navn og Område Navnet på Storkredsforeningen er Alternativet Nordsjællands Storkredsforening.

Læs mere

Minimumsvedtægter for kommuneforeninger

Minimumsvedtægter for kommuneforeninger 1 Minimumsvedtægter for kommuneforeninger Dette er de minimumsvedtægter for kommuneforeningerne, som blev vedtaget på årsmødet 28. maj 2016. Vedtægterne er stillet op i en tabel, hvor det fremgår, hvad

Læs mere

Forslag til vedtægter. Stiftende årsmøde den 30. oktober Kapitel 1 Indledning 1 Navn og område

Forslag til vedtægter. Stiftende årsmøde den 30. oktober Kapitel 1 Indledning 1 Navn og område Forslag til vedtægter Stiftende årsmøde den 30. oktober 2016. Kapitel 1 Indledning 1 Navn og område Navnet på lokalforeningen er Alternativet Fredericia - Lokalforening, herefter i vedtægterne omtalt som

Læs mere

Alternativets minimumsvedtægter for kommuneforeninger. Vedtægter af 27. april 2019

Alternativets minimumsvedtægter for kommuneforeninger. Vedtægter af 27. april 2019 Alternativets minimumsvedtægter for kommuneforeninger Vedtægter af 27. april 2019 indhold KAPITEL 1: Indledning 1: Navn og Område 2: Manifest 3: Organisationskultur 4: Mangfoldighed KAPITEL 2: Kommuneforeningen

Læs mere

Vedtægter For. Vedtaget på ekstraordinært årsmøde d. 23/ i Roskilde.

Vedtægter For. Vedtaget på ekstraordinært årsmøde d. 23/ i Roskilde. Vedtægter For Vedtaget på ekstraordinært årsmøde d. 23/10 2016 i Roskilde. Kapitel 1 Indledning 1 Navn og område Navnet på Storkredsforeningen er Alternativet Sjælland Storkredsforening. Herefter omtalt

Læs mere

Vedtægter for Alternativet Aarhus

Vedtægter for Alternativet Aarhus Vedtægter for Alternativet Aarhus Kapitel 1: Indledning 1: Navn og område Stk. 1: Foreningens navn er Alternativet Aarhus, herefter omtalt som Kommuneforeningen. Stk. 2: Kommuneforeningen omfatter Aarhus

Læs mere

VEDTÆGTER for Liberal Alliance STORKREDS FYN cvr.nr

VEDTÆGTER for Liberal Alliance STORKREDS FYN cvr.nr VEDTÆGTER for Liberal Alliance STORKREDS FYN cvr.nr. 30965892 1. Navn, hjemsted og adresse Foreningens navn er Liberal Alliance Fyns Storkreds. Foreningens hjemsted og adresse er hos den til enhver tid

Læs mere

Alternativets Landsvedtægter af 3. februar 2019

Alternativets Landsvedtægter af 3. februar 2019 Alternativets Landsvedtægter af 3. februar 2019 KAPITEL 1: PRINCIPPROGRAM 1 Formål 2 Manifest 3 Organisationskultur 4 Mangfoldighed KAPITEL 2: ORGANISATION 5 Organisering 6 Medlemmer KAPITEL 3: LANDSORGANISATIONEN

Læs mere

Minimumsvedtægter for kommuneforeninger i Alternativet

Minimumsvedtægter for kommuneforeninger i Alternativet 1 Minimumsvedtægter for kommuneforeninger i Alternativet Dette er minimumsvedtægterne for kommuneforeningerne. De er sidste revideret på Landsmødet d. 27.-28. maj. Vedtægterne er stillet op i en tabel,

Læs mere

Vedtægter for Alternativet København

Vedtægter for Alternativet København Vedtægter for Alternativet København 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Alternativet København, herefter omtalt som lokalforeningen. Stk. 2 Lokalforeningen har hjemme i Københavns kommune, herefter

Læs mere

Alternativets Landsvedtægter

Alternativets Landsvedtægter Alternativets Landsvedtægter af 27. april 2019 indhold KAPITEL 1: PRINCIPPROGRAM 1: Formål 2: Manifest 3: Organisationskultur 4: Mangfoldighed KAPITEL 2: ORGANISATION 5: Organisering 6: Medlemmer KAPITEL

Læs mere

Alternativet Lokalforening Sønderborg

Alternativet Lokalforening Sønderborg Alternativet Lokalforening Sønderborg Dette er de gældende vedtægter for kommuneforeningen i Sønderborg, som er vedtaget på årsmødet den 23. april 2017. Kapitel 1 Indledning 1 Navn og område Foreningens

Læs mere

Alternativets Landsvedtægter. Vedtaget på Landsmødet den maj 2018 i Odense

Alternativets Landsvedtægter. Vedtaget på Landsmødet den maj 2018 i Odense Alternativets Landsvedtægter Vedtaget på Landsmødet den 5.-6. maj 2018 i Odense KAPITEL 1: PRINCIPPROGRAM 1 Formål 2 Manifest 3 Organisationskultur 4 Mangfoldighed KAPITEL 2: ORGANISATION 5 Organisering

Læs mere

Vedtægter for Alternativet Kolding

Vedtægter for Alternativet Kolding 1 Vedtægter for Alternativet Kolding 1. udgave pr. 24. november 2015 2 1 Navn og omfang Navnet på lokalforeningen er Alternativet Kolding - Lokalforening, herefter i vedtægterne omtalt som Alternativet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Dato og tid: 29/3 kl 17:00 Sted: Gennemsigtighed Fra bestyrelsen deltog: Jens, Julie, Katinka, Palle og Tove, Kim var med on/off da han samtidig deltog i et KV17 politikudviklingsmøde.

Læs mere

Vedtægter for Alternativet København

Vedtægter for Alternativet København Vedtægter for Alternativet København Kapitel 1 Indledning 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Alternativet København, herefter omtalt som kommuneforeningen. 2 Manifest Stk. 1 Kommuneforeningen

Læs mere

Vedtægter for Alternativet København

Vedtægter for Alternativet København Vedtægter for Alternativet København Kapitel 1 Indledning 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Alternativet København, herefter omtalt som kommuneforeningen. 2 Manifest Stk. 1 Kommuneforeningen

Læs mere

Bydel Amager (2300) Vedtægter

Bydel Amager (2300) Vedtægter Bydel Amager (2300) Vedtægter Vedtægter for Alternativet Amager Side 2 af 5 1 Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Alternativet Amager 2. Foreningen har hjemsted i postnummer 2300 2 Formål for Alternativet

Læs mere

Vedtægter for Nye Borgerlige

Vedtægter for Nye Borgerlige Vedtægter for Nye Borgerlige Navn og hjemsted 1. Partiets navn er Nye Borgerlige. Partiet har hjemsted i Hørsholm Kommune. Formål 2. Nye Borgerliges formål er at organisere alle vælgere, som støtter partiets

Læs mere

Vedtægter for Nye Borgerlige

Vedtægter for Nye Borgerlige Vedtægter for Nye Borgerlige Navn og hjemsted 1. Partiets navn er Nye Borgerlige. Partiet har hjemsted i Hørsholm Kommune. Formål 2. Nye Borgerliges formål er at organisere alle vælgere, som støtter partiets

Læs mere

Stillet af landsledelsen, som med et flertal på 19 indstiller forslaget til vedtagelse, et medlem indstiller forslaget til forkastelse.

Stillet af landsledelsen, som med et flertal på 19 indstiller forslaget til vedtagelse, et medlem indstiller forslaget til forkastelse. Lovændringsforslag Forslag 1: Om stillerkrav ved fremsættelse af forslag til landsmødet I 7 stk. 2 anden sætning ændres fra Endelig kan partiforeninger og enkeltmedlemmer stille forslag til landsmødet

Læs mere

Vedtægter for ALTERNATIVETs storkreds i Østjylland, september 2014

Vedtægter for ALTERNATIVETs storkreds i Østjylland, september 2014 VedtægterforALTERNATIVET sstorkredsiøstjylland,september2014 1 Navn og omfang Stk. 1. Navnet på storkredsen er Østjyllands storkreds, herefter i vedtægterne omtalt som storkredsen. 2 Vedtægters rangorden

Læs mere

ALTERNATIVET VEDTÆGTER REVIDERET VED ÅRSMØDET 27. JUNI 2015 I ODENSENA

ALTERNATIVET VEDTÆGTER REVIDERET VED ÅRSMØDET 27. JUNI 2015 I ODENSENA ALTERNATIVET VEDTÆGTER REVIDERET VED ÅRSMØDET 27. JUNI 2015 I ODENSENA 1 FORMÅL FOR ALTERNATIVET Alternativets formål er at arbejde for en seriøs bæredygtig omstilling som en international politisk 4.

Læs mere

Vedtægter for Bydelsforeningen Alternativet Nørrebro

Vedtægter for Bydelsforeningen Alternativet Nørrebro Vedtægter for Bydelsforeningen Alternativet Nørrebro 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Bydelsforeningen Alternativet Nørrebro og udgøres af Nørrebro valgkreds. Stk. 2 Foreningen har hjemme

Læs mere

ALTERNATIVETS LANDSVEDTÆGTER Vedtaget på Årsmødet den 28. maj 2016 i Odense

ALTERNATIVETS LANDSVEDTÆGTER Vedtaget på Årsmødet den 28. maj 2016 i Odense ALTERNATIVETS LANDSVEDTÆGTER Vedtaget på Årsmødet den 28. maj 2016 i Odense KAPITEL 1: PRINCIPPROGRAM 1 Formål 2 Manifest 3 Organisationskultur 4 Mangfoldighed KAPITEL 2: ORGANISATION 5 Organisering 6

Læs mere

Gældende vedtægter vedtaget på Ordinært årsmøde mandag den 27/2-2017

Gældende vedtægter vedtaget på Ordinært årsmøde mandag den 27/2-2017 Gældende vedtægter vedtaget på Ordinært årsmøde mandag den 27/2-2017 Kapitel 1 Indledning 1 Navn og område * Stk. 1 Foreningens navn er Alternativet Kalundborg, herefter omtalt som Kommuneforeningen. *

Læs mere

Vedtægter for Alternativet

Vedtægter for Alternativet Vedtægter for Alternativet 1 Formål for Alternativet Stk. 1. Alternativets formål er at udvikle en international politisk 4. sektor organisation herunder et parti for mennesker, der ønsker at iværksætte

Læs mere

Vedtægter for Nye Borgerlige

Vedtægter for Nye Borgerlige Vedtægter for Nye Borgerlige Navn 1. Partiets navn er Nye Borgerlige. Partiet har hjemsted i Hørsholm Kommune. Formål 2. Nye Borgerliges formål er at organisere alle vælgere, som støtter partiets politik.

Læs mere

Vedtægter for SF Midtjylland, samt Øst- og Vestjyllands storkredse

Vedtægter for SF Midtjylland, samt Øst- og Vestjyllands storkredse Vedtægter for SF Midtjylland, samt Øst- og Vestjyllands storkredse Gældende pr. 29. april 2017. 1. Navn. Stk. 1. Organisationens navn er SF Region Midtjylland/SF Vestjyllands Storkreds og SF Østjyllands

Læs mere

Alternativets Landsvedtægter. Vedtaget på Landsmødet den maj 2017 i Odense

Alternativets Landsvedtægter. Vedtaget på Landsmødet den maj 2017 i Odense Alternativets Landsvedtægter Vedtaget på Landsmødet den 27.-28. maj 2017 i Odense KAPITEL 1: PRINCIPPROGRAM 1 Formål 2 Manifest 3 Organisationskultur 4 Mangfoldighed KAPITEL 2: ORGANISATION 5 Organisering

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LIBERAL ALLIANCES UNGDOM

VEDTÆGTER FOR LIBERAL ALLIANCES UNGDOM VEDTÆGTER FOR LIBERAL ALLIANCES UNGDOM Navn og formål 1 Foreningens navn er Liberal Alliances Ungdom. 2 Det er Liberal Alliances Ungdoms formål at engagere og mobilisere unge, som tilslutter sig Liberal

Læs mere

!!!! Vedtægter for Alternativet vedtaget i Allinge 11. juni 2014

!!!! Vedtægter for Alternativet vedtaget i Allinge 11. juni 2014 Vedtægter for Alternativet vedtaget i Allinge 11. juni 2014 1 Formål for Alternativet Stk. 1. Alternativets formål er at arbejde for en seriøs bæredygtig omstilling som en international politisk 4. sektor-organisation

Læs mere

Vedtægter for Storkreds Sjælland Alternativet Vedtaget i Sorø d. 4. oktober 2014

Vedtægter for Storkreds Sjælland Alternativet Vedtaget i Sorø d. 4. oktober 2014 Vedtægter for Storkreds Sjælland Alternativet Vedtaget i Sorø d. 4. oktober 2014 Vedtægter for Storkreds Sjælland - ALTERNATIVET 1 Navn og omfang Stk. 1. Navnet på storkredsen er Sjælland, herefter i vedtægterne

Læs mere

Stillere: Forklaring: Generelle ændringer: Vedtægter for Alternativet København 1 Navn og hjemsted 2 Manifest [Ny paragraf]

Stillere: Forklaring: Generelle ændringer: Vedtægter for Alternativet København 1 Navn og hjemsted 2 Manifest [Ny paragraf] Stillere: Theis Krarup Hansen, Per Rene Zimmermann, Fabrizio Macchi D'Ottone, Christian Melsen, Kåre Traberg Smidt, Jacob Fuglsang, Rasmus Bahnsen, Kim Jerrild, Rolf Bjerre, Stine Bardeleben Helles, Franciska

Læs mere

Forslag til ændringer af vedtægter for Alternativet København 2018

Forslag til ændringer af vedtægter for Alternativet København 2018 Forslag til ændringer af vedtægter for Alternativet København 2018 Oprindelige vedtægter 2016 Rækkefølgen følger den nye rækkefølge fra minimumsvedtægterne. Al GRØN tekst er gældende. Al RØD tekst er erstattet

Læs mere

Indstilling til nye vedtægter

Indstilling til nye vedtægter Indstilling til nye vedtægter Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen at vedtage nye vedtægter for foreningen Danske Journaliststuderende RUC. Baggrund: Foreningens vedtægter er efterhånden mange

Læs mere

Vedtægter for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune

Vedtægter for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune Vedtægter for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune 1 Navn Foreningens navn er: Vælgerforening for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune Foren ingens hjemsted: Jammerbugt kommune 2 Formål Foreningens formål er

Læs mere

Vedtægter for Liberal Alliance Gladsaxe

Vedtægter for Liberal Alliance Gladsaxe Vedtægter for Liberal Alliance Gladsaxe UDGÅR 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Liberal Alliance Gladsaxe, forkortet LA Gladsaxe. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Gladsaxe Kommune. Stk. 3.

Læs mere

Vedtægter for SF København

Vedtægter for SF København Vedtægter for SF København 1 Navn og formål 1.1. Organisationens navn er SF Socialistisk Folkeparti, København, i daglig tale SF København. 1.1 SF København er underlagt SF Socialistisk Folkepartis generelle

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål.

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål. VEDTÆGTER FOR 1. NAVN. Foreningens navn er AFS Interkultur. 2. FORMÅL. Foreningen er en frivillig non-profit ungdomsudvekslingsorganisation, og dens formål er at arbejde for fred. Gennem interkulturel

Læs mere

7. Valg af supplerende regionsbestyrelsesmedlemmer, jf. 11 8. Valg blandt regionsbestyrelsens medlemmer af suppleant(er) til hovedbestyrelsen, jf.

7. Valg af supplerende regionsbestyrelsesmedlemmer, jf. 11 8. Valg blandt regionsbestyrelsens medlemmer af suppleant(er) til hovedbestyrelsen, jf. Nuværende vedtægter 9 GENERALFORSAMLINGER Stk. 1. Regionens højeste myndighed er generalforsamlingen. Stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes en gang årligt i perioden 6.-20. marts. Den indvarsles af

Læs mere

STANDARDVEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis. Vælgerforeninger

STANDARDVEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis. Vælgerforeninger STANDARDVEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis Vælgerforeninger Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Ringkøbing-Skjern kommune, i daglig tale Konservative Ringkøbing Fjord. Herefter benævnt

Læs mere

Vedtægter. Partiforeningens navn er Socialistisk Folkeparti, Aalborg. Foreningen er hjemmehørende i Aalborg Kommune.

Vedtægter. Partiforeningens navn er Socialistisk Folkeparti, Aalborg. Foreningen er hjemmehørende i Aalborg Kommune. Vedtægter 1 Navn og hjemsted Partiforeningens navn er Socialistisk Folkeparti, Aalborg. Foreningen er hjemmehørende i Aalborg Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at arbejde for tilslutning til Socialistisk

Læs mere

Vedtægter for Skole og Forældre

Vedtægter for Skole og Forældre Vedtægter for Skole og Forældre 1. Navn Foreningens navn er Skole og Forældre. 2. Formål og opgave Det er Skole og Forældres formål: at styrke samarbejdet mellem hjem, skole og samfund at styrke skolebestyrelsernes

Læs mere

Vedtægter for Liberal Alliance Fredensborg

Vedtægter for Liberal Alliance Fredensborg Fredensborg Vedtægter for Liberal Alliance Fredensborg CVR 33013078 Februar 2017 1. Navn, hjemsted og adresse...2 2. Formål...2 3. Medlemskreds...2 4. Generalforsamlingen...2 5. Ekstraordinær generalforsamling...3

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB

FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB Bestyrelsen. 1. Valg af bestyrelse. a. Valg til bestyrelse sker i henhold til bestemmelserne i klubbens vedtægter. b. Suppleanter indtræder i bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart

Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Middelfart Kommune, i daglig tale Konservative i Middelfart. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

Vedtægter for Storkreds Nordsjælland Alternativet Vedtaget i Hillerød d. 26. sept 2015

Vedtægter for Storkreds Nordsjælland Alternativet Vedtaget i Hillerød d. 26. sept 2015 Vedtægter for Storkreds Nordsjælland Alternativet Vedtaget i Hillerød d. 26. sept 2015 Vedtægter for Storkreds Nordsjælland - ALTERNATIVET 1 Navn og omfang Stk. 1. Navnet på storkredsen er Nordsjælland,

Læs mere

a. Hovedbestyrelsen er ansvarlig for udvikling af Alternativet som 4. sektor organisation, herunder parti.

a. Hovedbestyrelsen er ansvarlig for udvikling af Alternativet som 4. sektor organisation, herunder parti. Forretningsorden for Alternativets Hovedbestyrelse 1. Grundlag a. Hovedbestyrelsen er ansvarlig for udvikling af Alternativet som 4. sektor organisation, herunder parti. Hovedbestyrelsen er Alternativets

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole Godkendt på stiftende generalforsamling d

Vedtægter for Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole Godkendt på stiftende generalforsamling d Vedtægter for Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole Godkendt på stiftende generalforsamling d. 14-04-2018 Navn og formål 1 Organisationens navn er: Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole

Læs mere

Vedtægter for Odense Konservative Vælgerforening

Vedtægter for Odense Konservative Vælgerforening Vedtægter for Odense Konservative Vælgerforening 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Odense kommune, i daglig tale Odense Konservative Vælgerforening (OKV). Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

Vedtægter for. Skiveegnens Radikale. Side 1 af 5

Vedtægter for. Skiveegnens Radikale. Side 1 af 5 Vedtægter for Skiveegnens Radikale Side 1 af 5 Vedtægter for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale 1. Medlemmer af Det Radikale Venstre, der er bosiddende i Skivekommune, er medlem af kommuneforeningen.

Læs mere

Vedtægter for Oxfam IBIS Udkast til vedtægtsændringer 2015 til Generalforsamling [Vedtaget på Generalforsamling for IBIS den xx dato 2016]

Vedtægter for Oxfam IBIS Udkast til vedtægtsændringer 2015 til Generalforsamling [Vedtaget på Generalforsamling for IBIS den xx dato 2016] Vedtægter for Oxfam IBIS Udkast til vedtægtsændringer 2015 til Generalforsamling 16.12.15 [Vedtaget på Generalforsamling for IBIS den xx dato 2016] 1. Navn Stk. 1. Organisationens danske navn er Oxfam

Læs mere

Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC

Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC Vedtægter for Danske Journaliststuderende RUC Godkendt af generalforsamlingen den 19. februar 2016 Artikel 1 Navn og formål 1 Navn 2 Formål Foreningens navn er Danske Journaliststuderende RUC (herefter

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol (Godkendt på Studenterrådet Metropols stiftende generalforsamling d. 8. oktober 2009, senest ændret på ordinær generalforsamling

Læs mere

Liberal Alliances Ungdom består af Landsforeningen og Lokalforeningerne.

Liberal Alliances Ungdom består af Landsforeningen og Lokalforeningerne. VEDTÆGTER NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Liberal Alliances Ungdom. 2 Det er Liberal Alliances Ungdoms formål at engagere og mobilisere unge, som tilslutter sig Liberal Alliances Ungdoms politiske

Læs mere

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune.

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. Vedtægter for CBS Sport Frederiksberg, 27. oktober 2015 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. 2 Formål CBS Sport

Læs mere

Vedtægter for Kreds Øst

Vedtægter for Kreds Øst Ændringsforslag er markeret med fed rød Marts 2011 Vedtægter for Kreds Øst 1 Kredsens navn Kredsens navn er Kreds Øst. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter.

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

VEDTÆGTER DANSK FOLKEPARTIS LANDSORGANISATION

VEDTÆGTER DANSK FOLKEPARTIS LANDSORGANISATION VEDTÆGTER DANSK FOLKEPARTIS LANDSORGANISATION CHRISTIANSBORG 1240 KØBENHAVN K 1 Nærværende vedtægter er vedtaget på landsorganisationens stiftende møde i Idrættens Hus i Vejle lørdag den 27. april 1996.

Læs mere

Vedtægter for Kalaallit Nunaani Demokraatit, Demokraterne i Grønland. Navn og hjemsted

Vedtægter for Kalaallit Nunaani Demokraatit, Demokraterne i Grønland. Navn og hjemsted Vedtægter for Kalaallit Nunaani Demokraatit, Demokraterne i Grønland 1. Navn og hjemsted Partiets navn er Kalaallit Nunaani Demokraatit, Demokraterne i Grønland. Partiet har hjemsted i Nuuk, Grønland.

Læs mere

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014.

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. Vedtægter KaJ KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. 1 Navn Foreningens navn er KaJ Medie- og Journaliststuderende. 2 Formål Specialgruppen

Læs mere

Vedtægter for Kristendemokratisk Ungdom - KDU

Vedtægter for Kristendemokratisk Ungdom - KDU Vedtægter for Kristendemokratisk Ungdom - KDU Formål 1 Foreningens navn er Kristendemokratisk Ungdom (KDU). 2 KDU er tilsluttet Kristendemokraterne som en selvstændig ungdomsorganisation. 3 Foreningens

Læs mere

Referat fra Alternativets ekstraordinære landsmøde Aalborg, 3. februar 2019 kl

Referat fra Alternativets ekstraordinære landsmøde Aalborg, 3. februar 2019 kl Referat fra Alternativets ekstraordinære landsmøde Aalborg, 3. februar 2019 kl. 14.00-17.00 Det ekstraordinære landsmøde blev afviklet over én dag. Der var 59 stemmeberettigede til stede til første valghandling;

Læs mere

Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vedtægter

Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vedtægter Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune Vedtægter VEDTÆGTER for Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune,

Læs mere

Silkeborg Skøjteløber Forening af 1896, Århusvej 45, DK - 8600 Silkeborg, CVR. 3182 5334

Silkeborg Skøjteløber Forening af 1896, Århusvej 45, DK - 8600 Silkeborg, CVR. 3182 5334 Vedtægter for Silkeborg Skøjteløberforening af 1896 Gældende fra ekstraordinær generalforsamling 24. August 2011. 1. Foreningens navn Silkeborg Skøjteløberforening af 1896. Hjemstedet er Silkeborg Kommune.

Læs mere

ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER

ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER INDHOLDSFORTEGNELSE 1 NAVN OG FORMÅL... 3 2 MEDLEMMER... 3 3 MYNDIGHEDER... 4 4 LANDSMØDE... 4 5 EKSTRAORDINÆRT LANDSMØDE... 6 6 VALG AF BESTYRELSE... 7 7 BESTYRELSEN...

Læs mere

Vedtægter for Indre Mission i Herlev.

Vedtægter for Indre Mission i Herlev. Indre Mission i Herlev Bethania Herlevgårdsvej 28 2730 Herlev Vedtægter for Indre Mission i Herlev. 1 Navn og hjemsted. 1.1 Indre Mission i Herlev er en forening, der driver sit arbejde ud fra Missionshuset

Læs mere

DocuSign Envelope ID: 2D011BFD-69B7-4DA8-B94B-E32ABE540E7A. Stifters Vilje. Initiativet

DocuSign Envelope ID: 2D011BFD-69B7-4DA8-B94B-E32ABE540E7A. Stifters Vilje. Initiativet Stifters Vilje Initiativet 1. Organisering Initiativet er ikke et politisk parti i traditionel forstand, da partiet ikke optager medlemmer og ikke har et politisk program, og dermed heller ingen landsorganisation.

Læs mere

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Helsingør Kommune, i daglig tale Konservative i Helsingør. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

ALTERNATIVET / Nordjyllands Storkredsforening

ALTERNATIVET / Nordjyllands Storkredsforening Beskrivelse af arbejdsopgaver i bestyrelsen for Nordjyllands Storkreds Formål Storkredsforeningens formål er at arbejde for realisering af Alternativets vision og mål i overensstemmelse med Alternativets

Læs mere

3. at oplyse offentligheden om det ateistiske synspunkt og derved mindske fordommene imod ateister

3. at oplyse offentligheden om det ateistiske synspunkt og derved mindske fordommene imod ateister Vedtægter Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Ateistisk Selskab (på engelsk: "Danish Atheist Society") Foreningens hjemsted afgøres af bestyrelsen 2 Foreningens formål er: 3 1. at være en forening

Læs mere

Vedtægter for Venstre, Danmarks Liberale Parti s Kommuneforening i Horsens kommune

Vedtægter for Venstre, Danmarks Liberale Parti s Kommuneforening i Horsens kommune Vedtægter for Venstre, Danmarks Liberale Parti s Kommuneforening i Horsens kommune 1. Formål Venstres mål er et liberalt samfund, der bygger på frihed, frisind og fællesskab: - Retten til at leve et liv

Læs mere

Socialdemokratiet for Rødekro og Omegn

Socialdemokratiet for Rødekro og Omegn Socialdemokratiet for Rødekro og Omegn Vedtægt for Socialdemokratiet for Rødekro og Omegn. Vedtægten er vedtaget på den ordinære generalforsamling den 5. marts2003. Revideret på generalforsamlingen i 2005,

Læs mere

Fløng-Hedehusene Idræts Vedtægter

Fløng-Hedehusene Idræts Vedtægter 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Fløng-Hedehusene Idræt, forkortet FHI. FHI er hjemmehørende i Høje-Taastrup Kommune. FHI s lokalområde er Hedehusene og Fløng. 2. Formål. FHI vil styrke medlemmers

Læs mere

Vedtægter. at gennemføre: klubløb, foredrag og filmforevisninger, at skabe:

Vedtægter. at gennemføre: klubløb, foredrag og filmforevisninger, at skabe: Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Vedtægter for Nordsjællands Politiforening

Vedtægter for Nordsjællands Politiforening Vedtægter for Nordsjællands Politiforening 1. Navn I henhold til lov for Politiforbundet er foreningens navn Nordsjællands Politiforening og består af lokalforeningerne i: Midt, Syd, Nord og UCN i Birkerød.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NYKREDS

VEDTÆGTER FOR NYKREDS VEDTÆGTER FOR NYKREDS VEDTÆGTER FOR PERSONALEKREDSEN I NYKREDIT 1. Navn Kredsens navn er Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS). Kredsen er en virksomhedskreds under Finansforbundet i henhold til denne

Læs mere

Vedtægter for Radikale Venstres kommuneforening i Ballerup kommune

Vedtægter for Radikale Venstres kommuneforening i Ballerup kommune Vedtægter for Radikale Venstres kommuneforening i Ballerup kommune 1. Medlemmer af Radikale Venstre, der er bosiddende i Ballerup kommune, er medlem af kommuneforeningen. Medlemmer bosat i udlandet kan

Læs mere

Foreningens navn er [eks. Alternativet Frederiksberg el. Alternativet Odsherred], herefter omtalt som kommuneforeningen.

Foreningens navn er [eks. Alternativet Frederiksberg el. Alternativet Odsherred], herefter omtalt som kommuneforeningen. Stk. Navn og område //KAN Foreningens navn er [eks. Alternativet Frederiksberg el. Alternativet Odsherred], herefter omtalt som kommuneforeningen. Kommuneforeningen omfatter [xx] kommune(r). Manifest [som

Læs mere

For Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende

For Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende Vedtægter For Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende Kapitel 1 Navn og medlemmer 1 Foreningens navn er Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende, forkortet SDS. Stk. 2 Foreningens

Læs mere

3 forslag til vedtægter for Alternativets kommuneforening i Aarhus kommune

3 forslag til vedtægter for Alternativets kommuneforening i Aarhus kommune 3 forslag til vedtægter for Alternativets kommuneforening i Aarhus kommune Forslag 1 Forslaget er stillet af Thor og Lena, og det er baseret på arbejdet i initiativgruppen for opstarten af en lokalforening

Læs mere

Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag.

Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag. Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag. 1.0 Forretningsordenens hjemmel. 1.1 Forretningsordenen er godkendt af den ekstraordinære generalforsamling den 30. jan. 2012, i øvrigt jf. 13

Læs mere

Hovedbestyrelsens forslag til vedtægtsændringer til behandling på Liberal Alliances ordinære landsmøde 2. april 2016

Hovedbestyrelsens forslag til vedtægtsændringer til behandling på Liberal Alliances ordinære landsmøde 2. april 2016 Hovedbestyrelsens forslag til vedtægtsændringer til behandling på Liberal Alliances ordinære landsmøde 2. april 2016 Kære medlem af Liberal Alliance På disse sider kan du læse hovedbestyrelsens forslag

Læs mere

VEDTÆGTER for Indre Missions kristne fællesskab i Dejbjerg Missionshus

VEDTÆGTER for Indre Missions kristne fællesskab i Dejbjerg Missionshus VEDTÆGTER for Indre Missions kristne fællesskab i Dejbjerg Missionshus 1 Navn og Hjemsted 1.1 Indre Missions kristne Fællesskab i Dejbjerg Missionshus benævnes herefter Det kristne Fællesskab i Dejbjerg

Læs mere

Forstanderkredsen. for Produktionsskoler/Produktionshøjskoler. Forstanderkredsen for danske Produktionsskoler / Produktionshøjskoler.

Forstanderkredsen. for Produktionsskoler/Produktionshøjskoler. Forstanderkredsen for danske Produktionsskoler / Produktionshøjskoler. Forstanderkredsen for danske Produktionsskoler / Produktionshøjskoler Vedtægter 1 Forstanderkredsens navn og adresse Forstanderkredsens navn er Forstanderkredsen for Produktionsskoler / Produktionshøjskoler.

Læs mere

Stk. 1. Generalforsamlingen er udvalgets højeste myndighed.

Stk. 1. Generalforsamlingen er udvalgets højeste myndighed. Vedtægter SAND Fyn 1 Navn Stk. 1. Foreningens navn er SAND Fyn Stk. 2. SAND udvalget er medlem af SAND De hjemløses landsorganisation, og er forpligtet til at arbejde inden for rammerne af de vedtægter,

Læs mere

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Studenterforum Metropol Afdeling for studenterpolitisk aktivitet Sigurdsgade 26 2200 København N www.phmetropol.dk Godkendt på Studenterforum

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Studenterhuset RUC

Vedtægter for Foreningen Studenterhuset RUC Vedtægter for Foreningen Studenterhuset RUC Godkendt af den ordinære generalforsamling torsdag d. 28. november 2013 Artikel 1: Navn og hjemsted 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen Studenterhuset

Læs mere

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850,

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850, Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Forretningsorden ADHD-foreningens Hovedbestyrelse

Forretningsorden ADHD-foreningens Hovedbestyrelse Forretningsorden ADHD-foreningens Hovedbestyrelse Forretningsordenen udstikker regler for, hvordan Hovedbestyrelsen (i det følgende kaldet HB) skal udføre deres ledelsesarbejde så arbejdet udføres til

Læs mere

Køge Taekwondo Klub, To San Tangmosevej Køge. Vedtægter for. To San. Køge Taekwondo Klub. To San vedtægter ver. 2.0 September 2010 Side 1 af 5

Køge Taekwondo Klub, To San Tangmosevej Køge. Vedtægter for. To San. Køge Taekwondo Klub. To San vedtægter ver. 2.0 September 2010 Side 1 af 5 Vedtægter for To San Køge Taekwondo Klub To San vedtægter ver. 2.0 September 2010 Side 1 af 5 1. Navn og hjemsted: Klubbens navn: To San Taekwondo Klub, Køge. Klubbens hjemsted er: Køge Kommune. 2. Formål:

Læs mere

VEDTÆGTER for foreningen 3PDK

VEDTÆGTER for foreningen 3PDK VEDTÆGTER for foreningen 3PDK (Binavn: De 3 principper i Danmark og 3p i Danmark) 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er 3PDK. Foreningen er en non-profit organisation. Foreningen bruger ligeledes binavnene

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENEDE DANSKE ANTENNEANLÆG.

VEDTÆGTER FOR FORENEDE DANSKE ANTENNEANLÆG. VEDTÆGTER FOR FORENEDE DANSKE ANTENNEANLÆG. Senest ændret 7.11.2010 1. Navn Foreningens navn er Forenede Danske Antenneanlæg, forkortet FDA. 2. Formål FDA er interesse-, branche- og forbrugerorganisation

Læs mere

Vedtægter for Københavns Konservative Vælgerforening

Vedtægter for Københavns Konservative Vælgerforening Vedtægter for Københavns Konservative Vælgerforening 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Københavns kommune, i daglig tale Københavns Konservative Vælgerforening. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere