RØDE KORS Skive Afdeling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RØDE KORS Skive Afdeling"

Transkript

1 1 Februar RØDE KORS Skive Afdeling Beretning for 2018 INDLEDNING: Velkommen til generalforsamling i Røde Kors! Det er altid dejligt at møde jer denne aften, hvor vi ser tilbage på det år, der er gået og ser frem til det år, vi lige har taget fat på. Vi har haft den store glæde, at vor arbejdsstyrke er intakt fra sidste år.

2 2 En frivillig arbejdsstyrke, der med humør og enestående gå-påmod løser de opgaver, der hele tiden trænger sig på i en dynamisk Røde Kors afdeling, som den vi har her i Skive. En arbejdsstyrke, der også som det mest naturlige i verden når der er alvorlige dage hjemme hos en eller anden af os rykker sammen om den, der har det svært, og støtter. Den situation har vi også været i i år. I skal alle have tak for medmenneskelighed i det nære. På Landsmødet i november blev drøftet Fremtidens Røde Kors og vor funktion i en verden, der står ud for forandringer og dermed nye humanitære udfordringer. Det betyder, at De udfordringer må Røde Kors agere på. Vores princip om medmenneskelighed og tilstedeværelse lokalt og globalt kræver handling. Vi gør rigtig meget for at leve op til omverdenens forventninger om, at Røde Kors altid er til stede. Men selvom vi når mange med vores hjælp, så er det åbenlyst, at vi ikke når alle, og at der er brug for mere Røde Kors hjemme såvel som internationalt. Der er brug for mere Røde Kors herhjemme, når alt for mange oplever, at de står uden for fællesskabet. Når uligheden stiger, og flere hjemløse lever på gaden. Når et stigende antal børn isoleres, og mange flygtninge har behov for netværk og arbejde.

3 3 Videre i begrundelsen for Fremtidens Røde Kors MANIFEST står der: Derfor skal vi gøre Røde Kors til en bevægelse, der er åben for alle, som vil bidrage til at gøre medmenneskelighed til en folkesag. Der er brug for flere i Røde Kors. Uanset om man er klassisk frivillig, bidragyder, medlem, indsamler, virksomhed, skolebarn eller engageret på helt andre måder, end vi kender i dag. Og skal vi være flere, kan vi ikke lade os begrænse af bestemte organisationstyper eller traditionelle måder at gøre tingene på. De eneste rammer, vi har, er Røde Kors 7 principper. MANIFEST ALTID TIL STEDE Danmark og verden er i forandring, og alt for mange mennesker rammes af konflikter, naturkatastrofer, forfølgelse, ulighed og isolation. Vi vil arbejde for et samfund og en verden, hvor medmenneskelighed og fællesskaber binder os sammen. Røde Kors vil altid være stil stede og handle på de humanitære behov, vi ser Derfor vil vi være den bevægelse, der gør medmenneskelighed til en folkesag i Danmark. Jeg nævner dette i min beretning, fordi det i de kommende år vil være en rettesnor for den retning, vort arbejde i Røde Kors vil tage.

4 4 Vore opgave her i Skive Afdelingen vi være at give RK i Danmark så gode muligheder for internationalt og nationalt at gøre medmenneskelighed til en folkesag, og ved i den udstrækning vi magter det lokalt at hjælpe, hvor vi ser behov for det. Vi har i Røde Kors Skive afdeling mange forskellige aktiviteter. Nogle er nemme at få øje på, og andre opererer mere i det skjulte, men for dem alle gælder det, at de er uundværlige og tilsammen udgør de en væsentlig del af vort civilsamfund her i byen. Lad mig tage dem fra en ende af, som de er faldet mig ind: SAMARITTER: Generelt er der stor efterspørgsel efter samaritter på landsplan, men det kniber meget med at efterkomme ønskerne om vores assistance. Vi har aldrig været så få, som nu! I Skive er der for øjeblikket 20 samaritter. I 2018 forlod fire samaritter os, men heldigvis kom 3 nye til. I 2018 brugte vi 1004 timer fordelt på 30 vagtdage. Vi havde 523 henvendelser. Langt de fleste kunne vi færdigbehandle i vagten, men måtte dog henvise 19 tilskadekomne til lægevagten og sende 9 tilskadekomne videre med ambulance. FØRSTEHJÆLP: Vor aktivitetsleder gennem al den tid jeg kan huske og det er fra 2004 Susanne Schou Thomsen, er fratrådt som aktivitetsleder, fordi hun forlader landsdelen og efter at hun har mistet sin ægtemand flytter til Sjælland, nærmere sine børn.

5 5 Der skal herfra lyde en dybfølt tak til Susanne for hendes store arbejde gennem de mange år. Mange af os vil huske hende for veltilrettelagte og grundige kurser i hjerte-lunge redning for vore frivillige og for den vidunderlige humor, som gjorde kurserne mindeværdige. Hun vil også blive husket i Lugansk i Ukraine, hvor hun trods sprogbarrierer fik undervist de frivillige i at undervise på moderne dansk måde. Vi vil på et senere tidspunkt i bestyrelsen sige hende tak for hendes store indsats. Vi har været så heldige, at en af vore nye førstehjælpsinstruktører, Steffen Kjær, har overtagert Susanne Schou Thomsens funktioner som aktivitetsleder, medens Margit Christensen stadig varetager den administrative del af aktiviteten. Der er for øjeblikket ikke så stort pres på kurserne, som der var i det år, hvor mange 17-årige kunne komme i gang med at erhverve kørekort et år tidligere end hidtil. Der er dog blevet afholdt 12 førstehjælpskurser i det forløbne år, hvilket svarer til normal aktivitet. BESØGSVENNER: Alt er ved det gamle, d.v.s. at vore for øjeblikket 27 besøgsvenner i det stille løser en stor opgave med at holde ensomheden fra døren hos gamle og ensomme. Et par nye besøgsvenner er kommet til i årets løb, ligesom et par besøgsvenner efter mange års arbejde som frivillige, har besluttet at stoppe, da deres besøgsmodtagere ikke er mere. Af de nytilkomne besøgsvenner er et par yngre piger. Det skorter stadig på mandlige besøgsvenner.

6 6 Vi har fået flere besøgsmodtagere med psykiske problemer, hvilket kræver besøgsvenner, der er godt rustede til opgaven. Den 4. juni var der en fin udflugt til Blokhus for nørklere og butiksfrivillige (tøj). Vi har deltaget i årsmødet i Horsens, hvor der var lejlighed til på tværs af afdelingerne at møde mange forskellige RK-frivillige om emnet Demens. SYGEHUSBESØGSVENNER: Sygehusbesøgstjenesten er en lille men vigtig del af vor besøgstjeneste. Vi har stadigvæk kun en sygehusbesøgsven, men hun klarer opgaven fint. Vi vil dog gerne have en kollega til hende. VEJVISERE: Vejviserfunktionen har nu fungeret i godt et år og er kommet rigtig fint fra start. Der er for øjeblikket 9 vejvisere. Ordningen går ud på, at hjælpe patienter på Sundhedshuset til at finde vej gennem skilteskoven og frem til det sted, hvor de skal behandles. To og to sammen hjælper vi hver mandag, tirsdag og onsdag mellem kl og kl patienterne på rette vej. På et møde med Servicelederen i Sundhedshuset blev der givet udtryk for stor tilfredshed med ordningen, hvilket patienterne og de forskellige afdelinger også giver udtryk for. Vore vejvisere har samarbejde med vejviserne på regionshospitalet i Viborg og har for nyligt været inviteret til møde i regionen.

7 7 Vi arbejder med at rekruttere flere vejvisere, sådan at vi kan tilbyde at dække også torsdage og fredage. NØRKLERE: Alt går på bedste vis! 24 damer sidder og strikker og syr så det er en lyst og sender store, stopfyldte kasser med tøj til Kliplev et par gange om året. Det kniber dog stadigvæk med at skaffe garn og stof til så mange hænder. Det overvejes, om vi skal strikke tæpper, huer og sokker til hjemløse GENBRUGSBUTIKKEN: For tøjafdelingen har det været et meget travlt år. Det blev sidst på året 2017 besluttet, at butikken skulle flytte fra Thinggade til nyopførte lokaler (400 m 2 ) forbindelse med den eksisterende møbelbutik på Viborgvej. Tøjbutikken fungerede i Thinggade indtil den 1. august 2018, hvorefter arbejdet med at indrette de nye lokaler gik i gang. Det var en spændende og arbejdskrævende proces, som efter megen rokering rundt med tøjstativer og lignende resulterede i en meget fin tøjafdeling, der stod helt klar til den officielle åbning den 1. oktober Åbningen, hvor den røde snor blev klippet over af borgmester Peder Christian Kirkegaard og lederen af RK s genbrug i Danmark, Tina Donnerborg, var et tilløbsstykke, selvom det foregik en ganske almindelig formiddag.

8 8 Vore forhåbninger til salget viste sig heldigvis at holde stik det går over al forventning! Vi er meget glade for den nye tøjafdeling med moderne og tidssvarende forhold og for de heldigvis mange frivillige, der valgte at flytte med. For møbelafdelingen har det også været et travlt år, som har stået i ombygningens tegn. Støv, skidt og møg og murbrokker overalt! Samtidig har har vi og tøjafdelingen skullet forholde os til den nye strategi for genbrugsbutikkerne i RK Genbrugskunden i centrum Det synes vi nu, at vi altid har haft for øje! Men vi har alligevel med udbytte deltaget i informationsmøderne om strategien. Frivillige fra møbelgenbrugsafdelingen har deltaget i ERFA møder i Viborg og i Varde, ligesom der har været aflagt besøg på FORM- LAND-messen i Herning for at hente inspiration til den løbende udvikling af afdelingen. Bl.a. har vi totalt nyindrettet isenkramafdelingen. Vi har på initiativ fra Landskontoret deltaget i møder vedr. oprettelse af en ny ERFA-gruppe (Viborg Skive Nykøbing Thisted Hurup Hanstholm) men da vort samarbejde i den eksisterende ERFA-gruppe for STORBUTIKKER fungerer fint, foretrækker vi at blive i den. I årets løb har vi i møbelafdelingen haft praktikanter fra hhv. Handelsskolen, Jobcenteret, Sprogskolen og Kriminalforsorgen. Vi har haft en stigende tilgang af varer i årets løb, både møbler og isenkramvarer.

9 9 Udflugten i sommer var med mange deltagere. Samkøring af Tøjgenbrugsbutikken fra Thinggade og Møbelgenbrugsbutikken på Viborgvej er gået over al forventning. Der vil altid være småting, der skal justeres og træffes nye aftaler om, når to forskellige kulturer skal smelte sammen til en ny, men det har heldigvis ikke vist sig at volde problemer. På landsplan har genbrugsbutikkerne i RK givet et samlet overskud på ca kr. Og til sidst: Det er herligt at få ros for en fin butik! Og det får vi fra utallige kunder! KØRSELSAFDELINGEN: Kørselsafdelingen har i det forløbne år kørt i alt km. Røde- KorsButikken tegner sig for de km., som er brugt på indsamling af tøj, samt afhentning og udbringning af møbler. De resterende km. er kørt af vore samaritter. Året har været præget af et meget højt aktivitetsniveau og travlheden har været stor, Vi har i perioder manglet personel, og det har derfor været et større puslespil at få vagterne besat, Der skal derfor lyde megen ros til kørselsafdelingens frivillige for altid at have været villige til at tage en ekstra tørn. Heldigvis har vi sidst på året fået flere frivillige i afdelingen, så fremtiden ser lysere ud for de frivilliges overfyldte pensionistkalendere. ØKONOMISK STØTTE: Vi har som i de foregående år støttet Aktivitetscenteret på Odgårdsvej med et mindre beløb. (2.500 kr.)

10 10 Sundhedsklinikkerne støtter vi med kr. Togo og Nepal hver med kr. JULEHJÆLP: Vi modtog 21 gavekort á 800 kr. fra Landskontoret. Selv uddelte vi 25 gavekort á 800 kr. Samarbejdet med Menighedshjælpen fungerer særdeles fint, og vi nåede i år 4 ekstra familier som følge af samarbejdet. Det er en vanskelig opgave at vurdere ansøgningerne, da vi ikke altid får fyldestgørende svar på de spørgsmål, der stilles i ansøgningsskemaet, ligesom vi kan konstatere at ikke alle spørgsmål bliver besvaret. Vi gør vort bedste og kan ved uddelingen konstatere stor taknemmelighed for hjælpen hos de modtagere, der kommer og henter den. LANDSINDSAMLINGEN: Landsindsamlingen er en årligt tilbagevendende begivenhed den første søndag i oktober! Vi har et velfungerende team og hvert år et par idealistiske gymnasieelever, der hjælper os på bedste vis. Vi har fin hjælp fra SparNord, der stiller personale og tællemaskiner til rådighed. Vor konsulent Karin Daugaard Bucholtz yder også støtte med ideer og opmuntring! Trods alt dette har vi i de senere år samlet færre og færre penge ind.

11 11 Årsagen er den ganske enkle, at vi har svært ved at få indsamlere. Vi har langt over 100 ruter, men kan kun dække et fåtal af dem. Det er en ringe trøst, at det rigtig mange steder i de mindre provinsbyer ser ud på samme måde. Vore indsamlere samlede alligevel godt kr. ind, hvilket var et fint resultat i betragtning af antal indsamlere. Så Skive er positivt indstillet over for RK det er vi rigtig glade for! På landsplan var der også tilbagegang, og procentmæssigt svarer vort lokale resultat næsten til landsgennemsnittet for tilbagegang. Vi er rigtig glade for pengene og for at møde de dejlige, smilende og venlige mennesker, der samler ind for os. RØDE KORS VURDERINGEN Bestyrelsen vurderer til stadighed behovet for nye tiltag/afvikling af aktiviteter. På det sidste har vi fået tilbudt et sponsorat, som vi desværre må takke nej til, da vi ikke har frivillige, der kan løfte opgaven, bl.a. også fordi aktiviteten kræver, at de frivillige har bil eller har lyst til at gå til fods 2-3 km. ad trafikerede veje frem og tilbage til nærmeste busstoppested. SMID TØJET, DANMARK: Kampagnen gav mere tøj i en kortere periode, men havde slet ikke det omfang, den havde de første gange.

12 12 BESTYRELSENS ARBEJDE I 2018: Det kan meget kort beskrives som et normalt arbejdsår + en meget stor opgave: NYBYGGERIET. AFSLUTNING: Der skal til slut lyde en stor tak til alle frivillige: Vore konsulenter Karin Daugaard Bucholtz og Claudi Jakobsen samt Landskontoret, som har gjort det muligt for os at drive denne store virksomhed med et så flot resultat, som det er fremgået af denne beretning. Der skal fra bestyrelsens side også lyde en stor tak til vor udlejer, Knud Rasmussen, for hans lydhørhed og positive indstilling til vore specialønsker i forbindelse med det råhus, han opførte til os. Også en særlig tak til alle vore frivillige i de to butikker. De har formået at få en fin tøjbutik og en lige så fin møbelbutik til at smelte sammen til den STORBUTIK, som vi alle er så stolte over: Røde- Kors-Butikken i Skive. Bestyrelse og frivillige har sammen trods støj, støv, larm og murbrokker haft et rigtig fint år. Med disse ord overgiver jeg hermed beretningen til generalforsamlingen. Niels K. Kristensen. formand.

RØDE KORS Skive Afdeling

RØDE KORS Skive Afdeling Februar 2017. RØDE KORS Skive Afdeling Beretning for 2016 INDLEDNING: Velkommen til generalforsamling i 2017! Det er dejligt at kunne byde velkommen til generalforsamling efter et arbejdsomt år med nye

Læs mere

Det begyndte med Oldemor i Vestervig

Det begyndte med Oldemor i Vestervig Det begyndte med Oldemor i Vestervig Bodil Hilligsøe er den fjerde kvinde i familien, der er engageret i Røde Kors, og siden 2003 har hun været formand for afdelingen i Hurup, som hvert år skaffer organisationen

Læs mere

RØDE KORS Skive Afdeling

RØDE KORS Skive Afdeling Februar 2015. RØDE KORS Skive Afdeling Beretning for 2014 INDLEDNING: Velkommen til generalforsamling i 2015! Det er dejligt at kunne byde velkommen til generalforsamling efter et arbejdsomt år med nye

Læs mere

AFDELINGSMØDE. Møde tidspunkt Onsdag den 9.9 kl Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing

AFDELINGSMØDE. Møde tidspunkt Onsdag den 9.9 kl Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing AFDELINGSMØDE Møde tidspunkt Onsdag den 9.9 kl. 17.45 Sted Indkaldte mødedeltagere 1.Bekæmpelse af ensomhed; Oplæg v. Laila Askou, projektmedarbejder i "Aktiv Ældreliv/Ensomme ældre" v. Rkb.- Skjern Kommune

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. Afbud bedes meldes til Møde tidspunkt mandag den 9. januar 2017 kl

BESTYRELSESMØDE. Afbud bedes meldes til Møde tidspunkt mandag den 9. januar 2017 kl BESTYRELSESMØDE Afbud bedes meldes til frank_knudsen01@hotmail.com Møde tidspunkt mandag den 9. januar 2017 kl. 19.00 Sted Indkaldte mødedeltagere Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing Thorkild Sloth Pedersen

Læs mere

RØDE KORS Skive Afdeling

RØDE KORS Skive Afdeling Marts 2014. RØDE KORS Skive Afdeling Beretning for 2013 INDLEDNING: Velkommen til generalforsamling i 2014! Det er dejligt at kunne byde velkommen til generalforsamling efter et arbejdsomt år med nye frivillige,

Læs mere

Velkommen som medlem. i lokalafdelingen Viborg-Skive Dansk Folkehjælp.

Velkommen som medlem. i lokalafdelingen Viborg-Skive Dansk Folkehjælp. Velkommen som medlem i lokalafdelingen Viborg-Skive Dansk Folkehjælp viborgskive@afdeling.folkehjaelp.dk Har du også lyst til at være medlem af en forening, der i løbet af året kan træde til, når uheldet

Læs mere

NYHEDSBREV: April 2017

NYHEDSBREV: April 2017 NYHEDSBREV: April 2017 Nye mennesker, spændende projekter og stor ros er blandt nyhederne i april og det er ikke en aprilsnar. DE NYE ANSIGTER & FRIVILLIGE I slutningen af februar blev der afholdt generalforsamling,

Læs mere

Generalforsamling. Referent Frank Elnegaard Knudsen. Møde tidspunkt Tirsdag den 28. februar 2016 kl Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing

Generalforsamling. Referent Frank Elnegaard Knudsen. Møde tidspunkt Tirsdag den 28. februar 2016 kl Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing Generalforsamling Referent Frank Elnegaard Knudsen Møde tidspunkt Tirsdag den 28. februar 2016 kl. 19.00 Sted Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing Dagsorden 1. Valg af dirigent Steen Løvbjerg blev valgt

Læs mere

NYHEDSBREV Røde Kors Odense

NYHEDSBREV Røde Kors Odense Røde Kors Odense August 2014 HUSK: Har du lyst til at modtage nyhedsbrevet per mail fremover? Så skriv til odense @rodekors.dk Send dine gode historier og billeder til os på odense @rodekors.dk. Formanden

Læs mere

Røde Kors Hørsholm. Bestyrelsens Årsberetning 2016

Røde Kors Hørsholm. Bestyrelsens Årsberetning 2016 Røde Kors Hørsholm Bestyrelsens Årsberetning 2016 Overordnet udvikling i 2016 2016 blev endnu et travlt og aktivt år for Røde Kors Hørsholm. Det ekstraordinært store antal flygtninge, som året før kom

Læs mere

KUNDEN I CENTRUM RØDE1 KORS

KUNDEN I CENTRUM RØDE1 KORS KUNDEN I CENTRUM RØDE1 KORS GENBRUGSKUNDEN I CENTRUM I Røde Kors tjener vi mange penge på at sælge genbrug. Penge som vi bruger på at hjælpe både i Danmark og ude i verden. Og behovet for Røde Kors indsats

Læs mere

Generalforsamling i Røde Kors Grenaa afdeling den 20. februar 2019

Generalforsamling i Røde Kors Grenaa afdeling den 20. februar 2019 Grenaa, den 21. februar 2019 Generalforsamling i Røde Kors Grenaa afdeling den 20. februar 2019 Formand Kirsten Ladefoged bød velkommen og glædede sig over det store fremmøde, hvor 51 deltog. 1. Valg af

Læs mere

Velkommen til Røde Kors Aalborg

Velkommen til Røde Kors Aalborg Marts 2017 Velkommen til Røde Kors Aalborg I denne folder kan du læse lidt om afdelingen og dens mange aktiviteter. Måske er du allerede med i en aktivitet, eller måske overvejer du at komme det. Uanset

Læs mere

Beretning til KRK-Nuuk s generalforsamling 2018

Beretning til KRK-Nuuk s generalforsamling 2018 Sidste generalforsamling blev afholdt den 22. marts 2017, hvor der skulle vælges 4 bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter. 3 medlemmer modtog genvalg mens Lissi Olsen, der efter 7 år i Nuummi Kalaallit

Læs mere

EN VERDEN TIL FORSKEL

EN VERDEN TIL FORSKEL EN VERDEN TIL FORSKEL Velkommen til årsmøde i Røde Kors Horsens, 19. november 2016 1 Årsmøde vs. temadag Det store Røde Kors FÆLLESSKAB i dag Ny udviklingsplan = nørkleaktivitet Temadage vs. årsmøder For

Læs mere

Røde Kors Odense Nyhedsbrev

Røde Kors Odense Nyhedsbrev Røde Kors Odense Nyhedsbrev DECEMBER 2018 I dette nummer Nye ansigter og frivillige Røde Kors en verden til forskel Julehjælp Nye aktiviteter i RK Odense Invitation til Nytårskur Butikkerne fejrer jubilæer

Læs mere

VELKOMMEN. til kursus for aktivitetsledere i Røde Kors sociale arbejde oktober 2016 RØDE KORS / OKTOBER 2016 / AKTIVITETSLEDERKURSUS

VELKOMMEN. til kursus for aktivitetsledere i Røde Kors sociale arbejde oktober 2016 RØDE KORS / OKTOBER 2016 / AKTIVITETSLEDERKURSUS VELKOMMEN til kursus for aktivitetsledere i Røde Kors sociale arbejde 8.- 9. oktober 2016 Tid Dagens Indhold program 09.30-10.00 Ankomst og morgenkaffe 10.00-10.40 Velkomst og program 10.40-11.50 (Pause

Læs mere

Generalforsamling. Referent Frank Elnegaard Knudsen. Møde tidspunkt Tirsdag den 20. februar 2018 kl Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing

Generalforsamling. Referent Frank Elnegaard Knudsen. Møde tidspunkt Tirsdag den 20. februar 2018 kl Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing Generalforsamling Referent Frank Elnegaard Knudsen Møde tidspunkt Tirsdag den 20. februar 2018 kl. 19.00 Sted Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing Godkendelse af dagsorden me Der er ingen indvendinger

Læs mere

NYHEDSBREV NR 1 2012. ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden

NYHEDSBREV NR 1 2012. ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden NYHEDSBREV NR 1 2012 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Allerførst en rigtig trist nyhed. D. 1. februar blev Marianne ramt af en hjerneblødning, hun blev opereret og lagt i coma. I fredags vækkede

Læs mere

Vores første opgave var at finde, istandsætte, renovere og bemande, skaffe tøj og udstyr til en butik med indvielse sidst i oktober 2016.

Vores første opgave var at finde, istandsætte, renovere og bemande, skaffe tøj og udstyr til en butik med indvielse sidst i oktober 2016. Bestyrelsens beretning 2016 På initiativ af Fonden Mødrehjælpen blev vi etableret ved en stiftende generalforsamling d. 8. juni 2016, det vil sige for kun ni måneder siden. En bestyrelse på syv medlemmer

Læs mere

Det gode liv. Med døden til kaffe. Pårørende til syge. Sct. Michaels Nat. Ny protektor for Røde Kors. Røde Kors-indsamlingen. Sundhedsugen i Slagelse

Det gode liv. Med døden til kaffe. Pårørende til syge. Sct. Michaels Nat. Ny protektor for Røde Kors. Røde Kors-indsamlingen. Sundhedsugen i Slagelse Nyhedsbrev fra Røde Kors Slagelse. Nyhedsbrevet udkommer omkring den 20. hver måned undtaget juli. Det vil indeholde informationer om, hvad der sker i Røde Kors Slagelse s mange aktiviteter. Der vil være

Læs mere

NYHEDSBREV Røde Kors Odense

NYHEDSBREV Røde Kors Odense NYHEDSBREV Røde Kors Odense Maj 2012 HUSK: Har du lyst til at modtage nyhedsbrevet per mail fremover? Så skriv til odense@rodekors.dk Har du en god historie der skal med i næste nyhedsbrev? Så skriv til

Læs mere

Bestillig og oversigt

Bestillig og oversigt Bestillig og oversigt Til arbejdet med rekruttering i Røde Kors butikkerne findes her en oversigt over materialerne. Nogle materialer kan kopieres og anvendes direkte, mens andre skal have tilpasset lokale

Læs mere

STATUS 2014. Patientstøtterne. Røde Kors JANUAR 2015. rødekors.dk

STATUS 2014. Patientstøtterne. Røde Kors JANUAR 2015. rødekors.dk STATUS 2014 JANUAR 2015 Patientstøtterne Røde Kors rødekors.dk INDHOLD Indledning... 3 26 Røde Korsafdelinger har patientstøtter... 4 Patientstøtter er til stede på mange forskellige sygehusafdelinger...

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen oktober 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen oktober 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden I denne sommer har Dansk Folkehjælp fået mange budskaber ud i pressen. Jeg tænker bl.a. på TV2 s Go morgen DK / Go Folkehjælp, hvor danskerne blev opfordret af Dansk Folkehjælp

Læs mere

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed VSVAvisen September 2013 Vordingborg Sociale Virksomhed Nyt siden sidst - Regentparret var på besøg i vores kommune. - Miljøminister Ida Auken kom forbi Hyldevang. Danmarks Den 5. september besøgte Dronning

Læs mere

Medarbejderformål: 78 bevillinger Almennyttige formål: 36 bevillinger. Tak til ansøgere og indstillingsudvalg.

Medarbejderformål: 78 bevillinger Almennyttige formål: 36 bevillinger. Tak til ansøgere og indstillingsudvalg. 18. juni 2019 Bevillinger, juni 2019 12. juni 2019 blev bevilget i alt knap 1,3 mio. kr. som følger: Medarbejderformål: 78 bevillinger Almennyttige formål: 36 bevillinger 09. april 2019 Bevillinger, april

Læs mere

Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand

Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand Indledning Jeg har haft lejlighed til at læse det første nyhedsbrev, der blev udsendt fra foreningen Agape til foreningens venner.

Læs mere

Røde Kors Hovedstaden/2013

Røde Kors Hovedstaden/2013 årsrapport Røde Kors Hovedstaden/2013 Bestyrelsens beretning v/ formanden Indholdsfortegnelse Et rigtigt 03 Indledning 04 røde kors hovedstaden 4 godt år 06 Netværk 08 Ensomhed Allerførst skal der lyde

Læs mere

RØDE KORS FUNDRAISING RØDE KORS / 2014 1

RØDE KORS FUNDRAISING RØDE KORS / 2014 1 RØDE KORS FUNDRAISING 2014 RØDE KORS / 2014 1 FUNDRAISING Fundraising kan defineres på mange måder, men handler grundlæggende om at skaffe midler til det projekt, som du eller din organisation har påtaget

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Boligområder i Albertslund med ordning for Direkte Genbrug med frivillige beboere tilknyttet

Boligområder i Albertslund med ordning for Direkte Genbrug med frivillige beboere tilknyttet Boligområder i Albertslund med ordning for Direkte Genbrug med frivillige beboere tilknyttet Mulighed for direkte genbrug er væsentlig i bestræbelserne på at minimere ressourceforbruget og nedsætte affaldsmængderne.

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011.

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Region Hovedstaden Årsberetning 2011. Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Regionsårsmødet i kreds Vestegnen fredag den 23. marts 2012. Så har Region Hovedstaden været i gang

Læs mere

AFDELINGSMØDE. Meld venligst afbud til Frank Knudsen: Mødetidspunkt Mandag den 9. oktober 2017 kl. 19.

AFDELINGSMØDE. Meld venligst afbud til Frank Knudsen: Mødetidspunkt Mandag den 9. oktober 2017 kl. 19. AFDELINGSMØDE Meld venligst afbud til Frank Knudsen: frank_knudsen01@hotmail.com Mødetidspunkt Mandag den 9. oktober 2017 kl. 19.00 Sted Indkaldte mødedeltagere Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing Thorkild

Læs mere

Generalforsamling i Røde Kors Grenaa afdeling den 23. februar 2017

Generalforsamling i Røde Kors Grenaa afdeling den 23. februar 2017 Referat 24. februar 2017 Generalforsamling i Røde Kors Grenaa afdeling den 23. februar 2017 Formand Kirsten Ladefoged bød velkommen og glædede sig over det store fremmøde, hvor 43 deltog og flere havde

Læs mere

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel havde den glæde, at vi fra borgmesteren modtog invitation til, på selve jubilæumsdagen den 19.marts kl. 12, at gæste Holbæk gl. Rådhus. Borgmester

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing

Bestyrelsesmøde. Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing Bestyrelsesmøde Møde tidspunkt Torsdag den 21.5. 2015 kl. 19.00 Sted Indkaldte mødedeltagere Dagsorden Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing Thorkild Sloth Petersen Niels Andersen Mie Hansen Susanne Rystok

Læs mere

Nyhedsbrev juli God sommer fra bestyrelsen. I dette nummer:

Nyhedsbrev juli God sommer fra bestyrelsen. I dette nummer: Nyhedsbrev juli 2016 De frivillige på Vesterbro stod klar til at tage imod under Smid Tøjet-kampagnen i april I dette nummer: God sommer fra bestyrelsen 1 Månedens buket Intern Facebookgruppe Introkurser

Læs mere

FOTO: AP/POLFOTO HYUNG MIN-WOO I SAMARBEJDE MED RØDE KORS

FOTO: AP/POLFOTO HYUNG MIN-WOO I SAMARBEJDE MED RØDE KORS FOTO: AP/POLFOTO HYUNG MIN-WOO I SAMARBEJDE MED RØDE KORS VIDSTE DU, AT... #1 Røde Kors er verdens største humanitære organisation. Vi er til stede i 189 lande med 17 millioner frivillige. I Danmark er

Læs mere

STRATEGI Røde Kors Hovedstadens sociale arbejde

STRATEGI Røde Kors Hovedstadens sociale arbejde STRATEGI 2015-17 Røde Kors Hovedstadens sociale arbejde I Røde Kors Hovedstaden arbejder vi pro-aktivt for Indsatser i det sociale arbejde skabe inkluderende fællesskaber måle nytteværdien af vores indsats

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2018

Bestyrelsesberetning 2018 Bestyrelsesberetning 2018 1 Bestyrelsens beretning 2018 En vigtig del af Mødrehjælpens arbejde varetages af frivillige i lokalforeninger rundt om i landet. Køge lokalforening blev stiftet den 29. november

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

GLADBYS ÅBNING. Åbning af gladby mandag kl. 8.50. Se mere fra åbning på side 2.

GLADBYS ÅBNING. Åbning af gladby mandag kl. 8.50. Se mere fra åbning på side 2. GLADBYS ÅBNING Åbning af gladby mandag kl. 8.50. Se mere fra åbning på side 2. Vi skulle først lige have ro og så begyndte vores borgmester Berit. Hun startede med at sige. I skal til at skabe en by på

Læs mere

BERETNING 2015 FORMANDSBERETNING FOR 2015. Formandsberetning for Dansk Folkehjælp Aarhus, skriftlig. Side 1

BERETNING 2015 FORMANDSBERETNING FOR 2015. Formandsberetning for Dansk Folkehjælp Aarhus, skriftlig. Side 1 FORMANDSBERETNING FOR 2015 Formandsberetning for Dansk Folkehjælp Aarhus, skriftlig Side 1 Formandsberetning for 2015 Så er vi kommet igennem 2015, hvilket må siges at have været endnu et rigtigt godt

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 65 Svarprocent: 50% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Altid god

Læs mere

Travlt og begivenhedsrigt år, som afspejler det vi som Frivillighus befinder os i.

Travlt og begivenhedsrigt år, som afspejler det vi som Frivillighus befinder os i. Generalforsamling i Kontakt mellem Mennesker Mandag den 14. marts 2016 Referat. Dagsorden: 1) Valg af dirigent: Frances valgt. 2 Stemmetællere: Helen og Birgithe valgt. Referent: Erwin valgt. 2) Formandens

Læs mere

Røde Kors Odense nyhedsbrev

Røde Kors Odense nyhedsbrev AUGUST 2017 Røde Kors Odense nyhedsbrev I dette nummer Nyt fra bestyrelsen Nye ansigter og frivillige Kommunikationsprojekt Hvem er Røde Kors Odense? Projektet i Malawi Smid tøjet 2017 Nyt fra Værket Nyt

Læs mere

Beretning 2012-2013. KIRKENS KORSHÆR I HOLBÆK Klosterstræde 5 4300 Holbæk 5943 9090 holbaek@kirkenskorshaer.dk

Beretning 2012-2013. KIRKENS KORSHÆR I HOLBÆK Klosterstræde 5 4300 Holbæk 5943 9090 holbaek@kirkenskorshaer.dk Beretning 2012-2013 KIRKENS KORSHÆR I HOLBÆK Klosterstræde 5 4300 Holbæk 5943 9090 holbaek@kirkenskorshaer.dk Indledning Én gang årligt skal de lokale by-arbejder afgive en skriftlig beretning. I denne

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning 1 Til generalforsamling RFC d. 11. april 2018 Bestyrelsens beretning Velkommen. Dejligt at se at I møder frem og engagerer jer i det frivillige sociale arbejde her i Rødovre. Som noget nyt holder vi i

Læs mere

N Y H E D S B R E V. fra Frivilligcenter Middelfart

N Y H E D S B R E V. fra Frivilligcenter Middelfart April 2019 N Y H E D S B R E V fra Frivilligcenter Middelfart Første kvartal 2019 afrundes så småt og vi kan se tilbage på 3 begivenhedsrige måneder, hvor vi både har afholdt Åbent hus og Fotoudstilling,

Læs mere

DEN KNU April. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 34. Årgang Nr Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side

DEN KNU April. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 34. Årgang Nr Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side KNU April DEN 2011 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 34. Årgang Nr. 339 Side Lisbet HovgårdJensen Benny Larsen Kaj Frandsen Poul Kaltoft Inge Hallum 7. April 10. April 18. April

Læs mere

Temamødet! Julehjælp 2018! Patientstøtter fejrer 10 år. Pusterummet! Et skridt mod kuldeberedskabet. Røde Kors lægedepot i Slagelse

Temamødet! Julehjælp 2018! Patientstøtter fejrer 10 år. Pusterummet! Et skridt mod kuldeberedskabet. Røde Kors lægedepot i Slagelse Nyhedsbrev fra Røde Kors Slagelse. Nyhedsbrevet udkommer omkring den 20. hver måned undtaget juli. Det vil indeholde informationer om, hvad der sker i Røde Kors Slagelse s mange aktiviteter. Der vil være

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Fællesspisning Fredag den 8. februar kl. 18.30 årets første fællesspisning. Fastelavnsfest Søndag, den 10. februar kl. 14.00 i

Læs mere

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Odense Lokalgruppe Referat af grupperådsmøde den 21. september 2005 Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Referent: Karina

Læs mere

AFDELINGSMØDE. Meld venligst afbud til Frank Knudsen: Møde tidspunkt Mandag den 10. oktober 2016 kl. 19.

AFDELINGSMØDE. Meld venligst afbud til Frank Knudsen: Møde tidspunkt Mandag den 10. oktober 2016 kl. 19. AFDELINGSMØDE Meld venligst afbud til Frank Knudsen: frank_knudsen01@hotmail.com Møde tidspunkt Mandag den 10. oktober 2016 kl. 19.00 Sted Indkaldte mødedeltagere Mødedatoer 2. halvdel af 2016 Cafeen,

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 8. nov. 2013 Solglimt på en grå og regnfuld onsdag

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 8. nov. 2013 Solglimt på en grå og regnfuld onsdag Solglimt på en grå og regnfuld onsdag 1 Merete hjælper børn og voksne hver dag, RØD gruppe er alvorlige og koncentrerede på én gang, Josephine fra 1. kigger ind på kontoret med en fin tegning, Daniel fra

Læs mere

Mødereferat fra Årsfest/Generalforsamling INDRE MISSION I DEJBJERG Den 2. marts 2016

Mødereferat fra Årsfest/Generalforsamling INDRE MISSION I DEJBJERG Den 2. marts 2016 Mødereferat fra Årsfest/Generalforsamling INDRE MISSION I DEJBJERG Den 2. marts 2016 Dagsorden: 1. Sange, indledning, bøn Kaj D. indledte 2. Præsentation af de forskellige arbejdsgrene Søndagsklubben v.

Læs mere

Temamøde om frivillighed

Temamøde om frivillighed Temamøde om frivillighed Katrine Marie Dahl Pedersen Poul Erik Tulstrup Kronprinsparrets Sociale Pris Viborg Internationale Forenings»årets frivillighedspris«. Røde Kors har 150 års jubilæum i 2014 Det

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Oversigt: Aktivitetsniveau Tal og statistik Kommunerne Pressen DGI Nordvest Væsentlige begivenheder Satsningsområder Idrætspolitik

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Beretning fra bestyrelsen til generalforsamlingen i FrivilligThy den 29. marts 2017.

Beretning fra bestyrelsen til generalforsamlingen i FrivilligThy den 29. marts 2017. Beretning fra bestyrelsen til generalforsamlingen i FrivilligThy den 29. marts 2017. Så er vi igen nået til en vigtig begivenhed for os nemlig generalforsamlingen. Det er det første hele år vi har haft

Læs mere

Pårørendetilfredshedsundersøgelse Skovhus Privathospital 2015

Pårørendetilfredshedsundersøgelse Skovhus Privathospital 2015 Pårørendetilfredshedsundersøgelse Skovhus Privathospital 5 Nærværende pårørendeundersøgelse er fra året 5. Der er lavet pårørendeundersøgelser på Skovhus Privathospital siden. I disse undersøgelser bliver

Læs mere

Frivillighed skal kun tjene den gode sag

Frivillighed skal kun tjene den gode sag Frivillighed skal kun tjene den gode sag Hovedtale af Preben Brandt, tidligere formand for Rådet for Socialt Udsatte, ved Frivillig Fredag i Thisted 26. september 2014 Tak for indbydelsen til at komme

Læs mere

Velkommen til Røde Kors Aalborg

Velkommen til Røde Kors Aalborg februar 2018 Velkommen til Røde Kors Aalborg I denne folder kan du læse lidt om afdelingen og dens mange aktiviteter. Måske er du allerede med i en aktivitet, eller måske overvejer du at komme det. Uanset

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Hillerød Kommune Voksen og Handicap

Hillerød Kommune Voksen og Handicap Hillerød Kommune Voksen og Handicap Uanmeldt tilsyn på LEVUK Fredag den 30. januar 2009 kl. 12-14 Rapportens indhold Indledning... 2 Metode... 3 Rapportens opbygning... 3 Faktuelle oplysninger... 4 Rammer

Læs mere

Strandgården s Affalds-uge 2009

Strandgården s Affalds-uge 2009 Strandgården s Affalds-uge 2009 Sct. icolai Skoles SFO Strandgården Strandgården er en SFO under Sct. icolai Skole i Køge. Hos os er midtbyens børn efter skoletid, ca. 250 fra 5 til 13 år. Vi bor tæt ved

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften NYHEDSBREV NR 1 2010 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Bestyrelsen består af: Formand: Karin Bligaard Tlf.: 87 50 90 38 E-mail: karinbligaard@bknet.dk Kasserer: Heidi Cramer Tlf.: 28 12 07 31 E-mail:

Læs mere

Hvordan oplever patienterne patientstøtte- ordningen med Røde Kors frivillige på Sjællands Universitetshospital?

Hvordan oplever patienterne patientstøtte- ordningen med Røde Kors frivillige på Sjællands Universitetshospital? Hvordan oplever patienterne patientstøtte- ordningen med Røde Kors frivillige på Sjællands Universitetshospital? Indledning Det er en regional prioritet, at der skal være ansat frivillighedskoordinatorer

Læs mere

Gratis håndbog. 10 spændende muligheder. Glad i låget 24/7. Af RaffCoaching

Gratis håndbog. 10 spændende muligheder. Glad i låget 24/7. Af RaffCoaching Gratis håndbog 10 spændende muligheder Glad i låget 24/7 Af RaffCoaching 2 Velkommen Denne håndbog er til dig, som gerne vil lære at være glad og positiv 24/7. Jeg vil komme med rigtig mange ideer. Din

Læs mere

AFDELINGSMØDE. Meld venligst afbud til Frank Knudsen: Mødetidspunkt Mandag den 20. november 2017 kl. 19.

AFDELINGSMØDE. Meld venligst afbud til Frank Knudsen: Mødetidspunkt Mandag den 20. november 2017 kl. 19. AFDELINGSMØDE Meld venligst afbud til Frank Knudsen: frank_knudsen01@hotmail.com Mødetidspunkt Mandag den 20. november 2017 kl. 19.00 Sted Indkaldte mødedeltagere Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Servicekorpset. Brugertilfredshedsundersøgelse af hovedrengøringen

Servicekorpset. Brugertilfredshedsundersøgelse af hovedrengøringen Servicekorpset Brugertilfredshedsundersøgelse af hovedrengøringen Servicekorpset 2016 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Konklusion... 3 Tilfredshed med den indledende kontakt... 4 Tilfredshed med pjecen...

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

FORMANDENS BERETNING VED GENERALFORSAMLINGEN 27 FEBRUAR 2017

FORMANDENS BERETNING VED GENERALFORSAMLINGEN 27 FEBRUAR 2017 FORMANDENS BERETNING VED GENERALFORSAMLINGEN 27 FEBRUAR 2017 Igen har RØDE KORS haft et meget travlt år, hvor der har været behov for støtte og hjælp. Især har den fortsatte flygtningekrise med samlet

Læs mere

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt.

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt. Formandens beretning for 2016 Bestyrelsens møder og arbejde 2016 har været et spændende og anderledes år for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Fra 1. marts 2016 har vi haft 3 faste medarbejdere mod

Læs mere

Nyhedsbrev. Hjælp os med at hjælpe andre. Nyt fra Formanden. Dansk Folkehjælp, Viborg-Skive afd. NR januar 2016

Nyhedsbrev. Hjælp os med at hjælpe andre. Nyt fra Formanden. Dansk Folkehjælp, Viborg-Skive afd. NR januar 2016 Dansk Folkehjælp, Viborg-Skive afd. Nyhedsbrev NR. 1. 12. januar 2016 Nyt fra Formanden Vi har nu overstået julehjælpen 2015, det blev til at kunne hjælpe ca. 46 personer, det er ca. 7 mere end sidste

Læs mere

N y h e d s b r e v. Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde. Nr. 2 2008

N y h e d s b r e v. Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde. Nr. 2 2008 Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde N y h e d s b r e v Nr. 2 2008 Indhold: Støtteforeningen i arbejdstøjet... 2 Nyt foreningsår - nye kræfter - samme vigtige opgaver... 3 Valg til bestyrelsen...

Læs mere

I december måned stillede Røde Kors bil og chauffør til rådighed for De frivilliges Hus legetøjsindsamling til udsatte børn.

I december måned stillede Røde Kors bil og chauffør til rådighed for De frivilliges Hus legetøjsindsamling til udsatte børn. 1 Beretning Røde Kors Viborg, generalforsamling 23. Februar 2016. Som noget nyt har vi i år lavet en skriftlig beretning, hvorfor der på generalforsamlingen under aflæggelse af virksomhedens aktivitet

Læs mere

Mødrehjælpen inviterer til reception 19. oktober

Mødrehjælpen inviterer til reception 19. oktober FrivilligCenter Lolland Nyhedsbrev 25 / September 2012 Kære alle sammen Efterårets flotte farver er ved at gøre sit indtog og der er stor aktivitet på FrivilligCenter Lolland og i foreningslivet lokalt.

Læs mere

Du kan også kontakte Røde Kors Informationen, skrive en til

Du kan også kontakte Røde Kors Informationen, skrive en  til Besøgstjenesten Vågetjenesten Fængelsesbesøgstjenesten Primus Motor Samaritterne Nørklerne Førstehjælpskurser Det Sociale Køkken Skoletjenesten Integration Sjanel-Klubben Ungdommens Røde Kors Qnet Genbrugsbutikkerne

Læs mere

Hvornår har du sidst oplevet, at dine evner er kommet til deres fulde ret? Hvad synes du kendetegner en god kollega?

Hvornår har du sidst oplevet, at dine evner er kommet til deres fulde ret? Hvad synes du kendetegner en god kollega? Hvad synes du kendetegner en god kollega? Hvornår har du sidst oplevet, at dine evner er kommet til deres fulde ret? Hvad gjorde den bedste læremester eller underviser, du har haft? Hvordan skiller du

Læs mere

AFDELINGSMØDE. Meld venligst afbud til Frank Knudsen: Mødetidspunkt Tirsdag den 9. maj 2017 kl

AFDELINGSMØDE. Meld venligst afbud til Frank Knudsen: Mødetidspunkt Tirsdag den 9. maj 2017 kl AFDELINGSMØDE Meld venligst afbud til Frank Knudsen: frank_knudsen01@hotmail.com Mødetidspunkt Tirsdag den 9. maj 2017 kl. 19.00 Sted Indkaldte mødedeltagere Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing Thorkild

Læs mere

GENERALFORSAMLING SHOPPING SVENDBORG 3. april 2018

GENERALFORSAMLING SHOPPING SVENDBORG 3. april 2018 GENERALFORSAMLING SHOPPING SVENDBORG 3. april 2018 Formandens beretning Beretning Shopping Svendborg. Kære generalforsamling. Et kig tilbage på det år, der nu igen er gået, viser endnu engang et år med

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

ON. 21. NOV. KL Nye byggegrunde i Andst til vinter

ON. 21. NOV. KL Nye byggegrunde i Andst til vinter Fra St. Andst facebookgruppe - John Raahauge. Nye byggegrunde i Andst til vinter 2019. Vejen Kommune arbejder i øjeblikket på en ny udstykning i Andst, hvilken vil komme i udbud i første kvartal af 2019

Læs mere