Oprydningsdag 4. juni 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Oprydningsdag 4. juni 2017"

Transkript

1 Blad nr BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN brigadegarden@hotmail.com - Oprydningsdag 4. juni 2017 Vi fik ryddet gevaldigt op og det blev til mange cykler og en del skrammel fra kældrene. For god ordens skyld skal vi oplyse, at beboerrepræsentationen i samarbejde med udlejer og politiet havde varslet korrekt og al oprydning er foregået i overensstemmelse med gældende regler. At stille så meget brændbart i kælderen er ikke kun ulovligt - Det er også dumt og viser en stor mangel på omtanke. Vi kan kun opfordre til at holde orden. Vi vil gerne takke de få beboere, der hjalp til, tillige med Michael Jansen fra ejendomsselskabet som også hjalp til hele dagen.

2 Cyklerne vil snarest blive afhentet af politiet. Vi skal i den forbindelse gøre opmærksom på, at hvis man selv fjerner en cykel for at sætte den i stand, er det ulovlig omgang med hittegods. Vi forsøgte at rydde op i barnevognsrummene og skal i den anledning gøre opmærksom på, at rummene kun er til barne- og klapvogne. Hvis man ikke benytter barnevognen mere, er det en god ide at vise hensyn til andre og sætte den i eget kælderskur. Såfremt der ikke er plads nok til vogne i brug, tager vi emnet op med ejendomssekabet. Barnevognsrummene er KUN til barne- og klapvogne. Cykelanhængere & andre effekter hører ikke hjemme der! De vil blive fjernet uden varsel! Af mere curiøse fund, står der en motorcykel i kælderen til Brigadegården 7 og den tilhører en beboer i den opgang. Vi skal gøre opmærksom på at den står ulovligt placeret i kælderen og hvis ejeren ikke fjerner den, vil den blive fjernet for ejers regning. Vi kunne ikke lade være med at undre os over det fine dobbeltskur, som åbenbart er noget specielt for nr. 7 Dagen efter oprydningen i kælderen til Brigadevej 7 Der er lidt op ad bakke en gang imellem!! Måske har curlinggenerationen også ramt Brigadegården, men er det for meget forlangt at voksne mennesker kan finde ud af at rydde op efter sig selv?!

3 Punkter vedrørende FSB s ungdomsboliger: Vi har fået flere henvendelser fra beboere, at der var en fest hvor der også var fest på svalegangene. Vi havde en lovning fra deres mand fra beboerforeningen om at de ville sætte sedler op på vores døre, når det blev afholdt så folk var varskoet. Svaret fra FSB var: Det må i undskylde. Jeg går videre med det til formanden. Desværre var der så fest igen der var ude på svalegangen. Såfremt man har en legitim klage kan man skrive til FSB s kontor: oeselsgaarden@fsb.dk Vi gør hvad vi kan for at formidle kontakt med FSB, men hvis man vil klage skal man henvende sig til vicevært Peter Petersen. Vi har rykket for en løsning på sidedøren. Nu er den blevet hængslet og man har endelig fået den rigtige dørpumpe. Nu venter vi så på et låsesystem. Vaskeriet: Vi har rykket Electrolux for at de sætter tørreprisen ned, som aftalt med ejendomsselskabet, og det er nu langt om længe lykkes. Prisen er ændret til kr. 0,35/minut pr. 15. juni ifølge deres oplysninger. For god ordens skyld kan man selv tjekke egen saldo. Produktblade på vaske- og skyllemiddel vil være tilgængelig så snart vi får det. Tilsyneladende skal døren altid stå ulåst eller åben - gad vide hvorfor der så er lås på? Husk at når du åbner vinduet i vaskeriet eller tørrerummet, så er det en god ide at lukke det igen; Der er meget nem adgang for bla. rotter og når dørene alligevel står åbent er der masser af plads at rende rundt på. Rutsjebane. Vi afventer tilbud fra et firma med erfaring i lovlig montering af legepladsredskaber. Det blev besluttet ved demokratisk flertal på seneste ordinære generalforsamling at vi skulle indkøbe en rutsjebane og beslutningen blev beskrevet i blad nr. 93. Vi har efterfølgende skrevet til børnehaven Bonzai for at de havde mulighed for at være med i projektet, men de har ikke svaret og vi fortsætter derfor med indkøb og montering. Den nye babygynge bliver flittigt brugt og det glæder os at se. Såfremt man har forslag til andre tiltag, er man meget velkommen til at skrive til os. Repræsentationen har begrænsede midler, men vi er lydhøre og tager gode forslag med i fremtidig planlægning.

4 Baggården: Der vil fra 1. august 2017 gælde regler for parkering, som vil blive forvaltet af Europark. Der er problemer med at uvedkommende parkerer på fortorvet i baggården, samt benytter de udlejede pladser. Nu har vi så erfaret at folk der besøger ungdomsboligerene også tror de kan parkere på Brigadegårdens p-pladser. Da skiltning og venlige henvisninger ikke har hjulpet, er der lavet aftale med Europark om opsyn med Brigadegårdens del af gården. Der vil derfor blive udskrevet bøder ved ulovlig parkering. Dette bliver også gældende for håndværkerne. Dog vil af- og pålæsning være tilladt, som angives i færdselsloven. For motorcykler vil der i bagerste ende af gården blive optegnet båse, som kan lejes gennem ejendomsselskabet. Parkering uden for båse vil give en P-afgift. Da det er privat grund ( matrikel nr & 1753 Sundbyvester), er det ejeren der bestemmer reglerne for parkering og ikke kommunen. De beboere, som lejer en p-plads, vil få udleveret en p-licens samt gæstekort til deres respektive pladser inden ordningen træder i kraft. De beboere, som ønsker en p-licens til motorcykel, skal rette henvendelse til ejendomskontoret med henblik på at leje en plads. FSB MC båse til udlejning Brigadegården Nummererede pladser Fortov De P-pladser som tilhører Brigadegården er udlejet til specifikke lejemål og der kan derfor holde biler / MC, som efter aftale med lejeren kan parkere på pladsen. Så det er ikke kun hustandens indregisterede køretøj, som kan parkere der. Der kommer P-tilladelsesskilte til bilerne, der synligt viser at det er Brigadegården, tillige med gæsteparkeringssedler med Brigadegården påtrykt. Dertil skal der være synlig skiltning, der viser hvor man må parkere med hvilken tilladelse. FSB 2 pladser Det røde område er kun parkering for Brigadegårdens beboere, som betaler for P-Plads. Af og pålæsning er tilladt. Røsågade

5 Husorden: Gælder alle beboere! Den er en del af lejekontrakten og man har således skrevet under på den i forbindelse med lejemålet og er derfor forpligtet til at overholde den. Det er dog ikke alle, der har læst den - eller i hvertfald ser man stort på det. Det er IKKE Beboerrepræsentationens opgave at håndhæve den, men når det er til gene for øvrige beboere, gør vi opmærksom på at der findes en! Foderbrædt i vinduet. Dyner i vinduerne Motorkøretøjer uden for de afmærkede p-pladser er strengt ulovligt. Og lidt at gøre grin med dem der betaler for at parkere i gården. Uddrag fra husorden Rotter i kælderen til vaskeriet. Der er nem adgang fordi man åbner vindue i vaskeri og tørrerum, tillige med at kælderdøren for det meste står åben.

6 Vi har modtaget spørgsmål om det nye varmeregnskab. Det hører nu under ejensdomsskabets område, men vi kan da godt besvare i plenum, efter vi har talt med Michael Jansen. EMO er en energimærkningsordning og fornyes med mellemrum, derfor har der været en pause i opkrævningen. Den er nu aktualiseret igen her i EMO er en forkortelse for EnergiMærkningsOrdning, og den er et led i gennemførelsen af EU s bygningsdirektiv om bygningers energimæssige ydeevne. Målet er at reducere energiforbruget, og udgiften fordeles til beboerne. EMO er en lovpligtig energimærkningsordning. Energimærkningen fortæller om bygningens energimæssige tilstand. Udgiften til EMO kan medtages i fordelingsregnskabet og deles over 5 år. Vinderne i Sommerkonkurrencen er udtrukket og der var en 1. præmie og 2 2. præmier som blev uddelt på oprydningsdagen Såvidt rygtet lyder smagte chokoladen godt og blev spist inden vi nåede stueetagen. Den seneste aktivitet med gårdoprydning var dels et forsøg på at råbe ejendomsselskabet op, dels at skabe en fælles aktivitet. Vi har fået blandede tilbagemeldinger blandt andet med at det er et arbejde, som beboerne i forvejen betaler for. Vi mener heller ikke at det er en endelig løsning, og vil fortsætte vores arbejde med at nå en tilfredsstillende løsning på ejendommens og gårdens vedligehold. Det er en gåde hvordan det kan anses som acceptabelt vedligehold!

7 Da der af tryktekniske årsager er plads til et par sider ekstra, er her lidt historiefortælling. Brigadegården er opført i 2 etaper i årene Først stod gården færdig, efterfølgende er bygningen i Røsågade (også kaldet Villaen ) opført. Oprindelig var det andelslejligheder, men det blev ændret til lejeboliger da Jansen A/S overtog ejendommen i slutningen af 50erne. Brigadegården fik i nyt tag og i den forbindelse blev der etableret 16 lejligheder på 5. salen, hvor der tidligere var loftsrum og tørrelofter. Ved samme lejlighed blev der lukket for trafik i gården og etableret 4 elevatortårne. Ejendommen er opført efter plan af arkitekten Kay Fisker i samarbejde med S.C. Larsen. Brigadegården er præmieret Gården ca 1940 Baggården 1956 Gården 1965 Skøjtebane ca Gården set fra Røsågade 1976 De på siden viste billeder tilhører Poul Dahl, Poul Henning Olsen og familien Rydahl. Som det ses i baggrunden kan man se helt til Byglandsgade, da ejendommen i Lerfosgade først er opført i 1980

8 Lokalområdet omkring gården har ændret sig meget. Mange af de ejendomme der var omkring gården, var i 70erne saneringsmodne, bla. uden bad og toilet i gården. Der var også småindustri, såsom cigaret- og cigarfremstilling. Ud til Sundholmsvej lå en kæmpe bygning, som vi unger kaldte Storno. Det var tidligere cigaretfremstilling og det har også været fjernlager for Magasin, som endda havde en Amager filial på hjørnet af Amagerbrogade og Ebertsgade (hvor der i dag er Netto). Da ejendommene blev ryddet med henblik på nedrivning var det et slaraffenland for os unger. 1955, her ligger i dag FSB s ungdomsboliger Nedrevet , Loppetorvet ved Ebertsgade Nedrevet , Købmand Holm i Lerfosgade Nedrevet 1979 ca 1975, Gården set fra Byglandsgade Nedrevet 1979 Røsågade 1992, set fra Røsågade 6 Storno 1978, set fra Kornblomstvej De på siden viste billeder tilhører SULFA - Sundby Lokalhistoriske Forening og er vist med tilladelse. Beboerrepræsentation har lavet en aftale med Kofoeds Skole om trykning af beboerbladet. Vi får det til samme pris som tidligere, dog med den forskel at vi får farvetryk med i prisen. Samtidig støtter vi lokale ildsjæle, som gør et godt stykke arbejde i lokalsamfundet. Vi formidler gerne kontakt hvis man ønsker at gøre brug af deres trykkeri. De laver både print, billeder, visitkort og grafisk layout til en konkurrencedygtig pris.

Læs mere i bladet om Julekonkurrence og Fastelavn

Læs mere i bladet om Julekonkurrence og Fastelavn Blad nr. 95-2017 BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN brigadegarden@hotmail.com - www.brigadebeboer.dk Vi har nu bestilt rutsjebane og vippedyr, i samarbejde med ejendomsselskabet. Vi har ikke fået en

Læs mere

BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN -

BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN - Blad nr. 93-2017 BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN brigadegarden@hotmail.com - www.brigadebeboer.dk Beboerrepræsentationen afholdte det årlige beboermøde tirsdag den 28. marts 2017 Referat fra det

Læs mere

BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN

BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN INFORMATION BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN brigadegarden@hotmail.com - www.brigadebeboer.dk Blad 90-2016 Vi skal gøre opmærksom på, at ejendommen stadig er plaget af rotter. Senest konstateret

Læs mere

BEBOERREPRÆSENTATIONEN

BEBOERREPRÆSENTATIONEN FRA BEBOERREPRÆSENTATIONEN brigadegarden@hotmail.com www.brigadebeboer.dk NR.: 83/14 Året 2014 er nu ved at være gået. I år havde vi en beboertur til Bakken. Det var alletiders hyggelige dag, hvor alle

Læs mere

BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN -

BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN - Blad nr. 92-2017 BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN brigadegarden@hotmail.com - www.brigadebeboer.dk BEBOERREPRÆSENTATIONEN INDKALDER HERMED TIL DET ÅRLIGE BEBOERMØDE Beboermødet afholdes tirsdag den

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 106 - Sønderager Godkendt på afdelingsmøde den 07.09.2017 ETAGEBOLIGER Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Affaldssortering... 3 Støjgener... 3 Parabol...

Læs mere

BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN. brigadegarden@hotmail.com - www.brigadebeboer.dk

BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN. brigadegarden@hotmail.com - www.brigadebeboer.dk BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN brigadegarden@hotmail.com - www.brigadebeboer.dk NR.: 84/15 Turen går til Bestyrelsen har besluttet, at vi i år tager på sommertur til BonBon Land. lørdag d. 1. august

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse)

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse) Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse) Dagsorden og referat af bestyrelsesmøde den 6/4-2016 kl. 18:30 i Fælleskælderen Dato: 6/4-2016 Deltagere ved mødet: Frank Nissen (FN), Jørn

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 009 Ørstedsgården m.fl. Godkendt på afdelingsmøde den 30.08.2012 Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 014 - Elmegaarden Godkendt på afdelingsmøde den 26.09.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2 Maskiner...

Læs mere

HUSORDEN. Andelsboligforeningen Borups Plads. Bemærk at denne husorden er gældende for alle beboere og erhverv fra 26. juni 2012.

HUSORDEN. Andelsboligforeningen Borups Plads. Bemærk at denne husorden er gældende for alle beboere og erhverv fra 26. juni 2012. HUSORDEN for Andelsboligforeningen Borups Plads Bemærk at denne husorden er gældende for alle beboere og erhverv fra 26. juni 2012 2 HUSORDEN for Andelsboligforeningen Borups Plads 1. ANTENNE m.v. Beboerne

Læs mere

E/F UNGARNSGADE 35-41 m.fl. HUSORDEN. Affaldscontainerne i gården skal benyttes til alt almindeligt husholdningsaffald. Se også under storskrald.

E/F UNGARNSGADE 35-41 m.fl. HUSORDEN. Affaldscontainerne i gården skal benyttes til alt almindeligt husholdningsaffald. Se også under storskrald. E/F UNGARNSGADE 35-41 m.fl. HUSORDEN AFFALD Affaldscontainerne i gården skal benyttes til alt almindeligt husholdningsaffald. Intet affald må henkastes i gården, eller anbringes noget andet sted i bygningerne

Læs mere

Ordensregler for Ejerforeningen Matr. Nr. 18 R Sohngårdsholm

Ordensregler for Ejerforeningen Matr. Nr. 18 R Sohngårdsholm Ordensregler for Ejerforeningen Matr. Nr. 18 R Sohngårdsholm Indhold Affald:... 2 Vaskeri:... 2 Ruder:... 2 Musik og støj:... 2 Husdyr:... 2 Altankasser:... 3 Svalegange:... 3 Vedligeholdelse:... 3 Arbejdsdage:...

Læs mere

BEBOERREPRÆSENTATIONEN

BEBOERREPRÆSENTATIONEN FRA BEBOERREPRÆSENTATIONEN brigadegarden@hotmail.com Referat fra det ordinære beboermøde 7. marts 2013 NR.: 78/13 Der mødte 28 beboere fra 23 lejemål ud af Brigadegårdens i alt 255 lejemål. Ejendomsselskabet

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN Hermed en lille hilsen til dig og din familie, som beboere i Mølleparken Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling, dens muligheder og husorden.

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 210 - Fredbovej Godkendt på afdelingsmøde den 21.11.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2 Maskiner...

Læs mere

Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015

Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Alle ejere og lejere er forpligtet

Læs mere

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken.

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Vedtaget på afdelingsmødet den 12. april 2011 Indhold 1. Lejemålet 1.1. Overholdelse 1.2. Benyttelse 1.3. Ændringer

Læs mere

BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN -

BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN - Blad nr. 97-2018 BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN brigadegarden@hotmail.com - www.brigadebeboer.dk BEBOERREPRÆSENTATIONEN INDKALDER HERMED TIL DET ÅRLIGE BEBOERMØDE Beboermødet afholdes torsdag den

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 113 Ydunsvej/ Baldersvej Godkendt på afdelingsmøde den 05.12.2012 ETAGEBYGGERI Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne...

Læs mere

BEBOERREPRÆSENTATIONEN

BEBOERREPRÆSENTATIONEN FRA BEBOERREPRÆSENTATIONEN brigadegarden@hotmail.com Referat fra det ordinære beboermøde 18. marts 2014: Godaften og velkommen til Brigadegårdens ordinære beboermøde på Amagerfælledskole. Sundholmsvej

Læs mere

BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN. www.bygmesterhaven.com

BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN. www.bygmesterhaven.com 1 BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN www.bygmesterhaven.com På følgende sider findes lidt praktisk info INDHOLDSFORTEGNELSE 2 NYTTIGE TELEFONNUMRE side 3 Datea A/S Akutte

Læs mere

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 Vi vil gerne med denne lille folder ønske dig/jer velkommen til afd. 6. og håber du/i vil falde godt til. I denne folder vil du finde de fleste oplysninger, der er brug

Læs mere

28/ Luft rum skal opdateres vi går en tur næste møde. Phillip printer tegninger til næste gang

28/ Luft rum skal opdateres vi går en tur næste møde. Phillip printer tegninger til næste gang Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 11-03-2019 Møde deltagere: Berit, Regitze, Morten, Kasper, Sophie, Jens Ole Ikke tilstede: Emil,

Læs mere

HUSORDEN FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN HUMLEGÅRDEN

HUSORDEN FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN HUMLEGÅRDEN HUSORDEN FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN HUMLEGÅRDEN Husordenen gælder alle lejere og andelshavere. Den enkelte lejer/andelshaver har ansvaret for, at husstanden og gæster overholder husordenen. Samme ansvar

Læs mere

Generelt. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden.

Generelt. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden. Vedtaget på afdelingsmøde afholdt den 2. september 2014 Generelt Denne husorden gælder i NordParken (afdelingerne 56, 7, 8, 10, 12 og 14). En afdeling med mange lejere kan sammenlignes med et mini-samfund.

Læs mere

Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej

Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej Frederiksberg, den 1. juli 2009 Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej 1 Beboerne må under deres udfoldelser i afdelingen respektere de rammer, som hensynet til de øvrige beboeres trivsel og til

Læs mere

Ordensregler. for. Ejerforeningen. Matr. Nr. 18 R. Sohngårdsholm

Ordensregler. for. Ejerforeningen. Matr. Nr. 18 R. Sohngårdsholm Ordensregler for Ejerforeningen Januar 2010 5. udgave Side 1 af 6 Ordensregler for Ejerforeningen Affald: Affald skal være forsvarligt indpakket og anbringes i de dertil indrettede containere. Flasker

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. FEBRUAR 2014 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere nuværende

Læs mere

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde.

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde. Dagsorden til bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. marts 2010 kl. 20.00 Afbud: Camilla 1) Godkendelse af dagsorden Godkendt med tilføjelser. Fælles Forum Konklusion Loftsrum Kælderrumsopgørelse 2) Godkendelse

Læs mere

28/ Luft rum skal opdateres vi går en tur næste møde. Phillip printer tegninger til næste gang

28/ Luft rum skal opdateres vi går en tur næste møde. Phillip printer tegninger til næste gang Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 06-02-2019 Møde deltagere: Berit, Christian, Regitze, Morten Ikke tilstede: Kasper, Emil, Sophie,

Læs mere

HUSORDEN FOR E/F EGHOLM

HUSORDEN FOR E/F EGHOLM HUSORDEN FOR E/F EGHOLM 1 Indholdsfortegnelse Generelt... 3 Affald... 3 Husholdningsaffald... 3 Storskrald... 3 Øvrigt affald... 3 Bygningsarbejde... 3 Støj..... 3 Cykler, knallerter m.m... 4 Rækværk på

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 020 - Knudsvej Godkendt på afdelingsmøde den 16.08.2012 Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Affald... 2 Beplantninger... 2 Fællesarealer...

Læs mere

HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II

HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II REV. PÅ AFDELINGSMØDE DEN 18. JUNI 2014 INDLEDNING Der findes en lang rækker regler, med baggrund i forskellige love

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 121 CHARLOTTEAGER I

HUSORDEN VIBO AFDELING 121 CHARLOTTEAGER I BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 121 CHARLOTTEAGER I GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDET DEN 29. MARTS 1999 REV. DEN 18. OKTOBER 2013 1. Trapper og kældergange Al færdsel på trapperne og i kældergangene

Læs mere

Husorden for A/B Nansensgade 68-78B

Husorden for A/B Nansensgade 68-78B A/B Nansensgade 68-78B Nansensgade 70 1.tv. 1366 København K Tlf.:33 15 24 90 Husorden for A/B Nansensgade 68-78B AFFALD STORSKRALD vil fremover så vidt muligt blive hentet torsdag i lige uger. Det stiller

Læs mere

Husorden for Bispeparken afd. 1-22

Husorden for Bispeparken afd. 1-22 Husorden for Bispeparken afd. 1-22 Generelt Bispeparken er et godt sted at bo, og det skal det fortsat være. Derfor har vi vedtaget denne husorden. Den fortæller, hvordan vi som beboere i Bispeparken omgås

Læs mere

Ejerforeningen Langelinie 17-27

Ejerforeningen Langelinie 17-27 Ejerforeningen Langelinie 17-27 Foreningen Foreningen omfatter 18 lejligheder. I nr. 17, findes, i stuen lejl. 1-4 i opgangen og på 1. sal lejl. 1-5 på svalegangen og lejl. 6-9 i opgangen. Derudover nr.

Læs mere

Husorden for Katrinebjergparken.

Husorden for Katrinebjergparken. Husorden for Katrinebjergparken. 1 Overholdelse Husordenen skal overholdes af alle lejlighedsejere i Ejerforeningen, i det følgende benævnt Beboeren. Beboeren har ansvaret for, at dennes husstand, lejere

Læs mere

Velkommen til. Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden

Velkommen til. Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden Velkommen til Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5 Arbejdernes Andels- Boligforening Varde Husorden En boligforening med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller

Læs mere

INFORMATION FRA AFDELINGSBESTYRELSEN Marts 2018

INFORMATION FRA AFDELINGSBESTYRELSEN Marts 2018 INFORMATION FRA AFDELINGSBESTYRELSEN Marts 2018 Kære beboere AB er flere gange blevet opfordret til at sende nogle informationer/gældende retningslinjer ud også af hensyn til eventuelle nye beboere. Så

Læs mere

Åbne punkter: Fugt i væge og kælder ved solcenter

Åbne punkter: Fugt i væge og kælder ved solcenter Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 09-04-2019 Møde deltagere: Berit, Regitze,, Sophie, Jens Ole, Christian, Ikke tilstede: Emil, Morten,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

Oplysning om Afdeling:

Oplysning om Afdeling: Oplysning om Afdeling: Afdelingsbestyrelsen Afdelingsbestyrelsen vælges af og blandt beboerne på beboermødet. Det er afdelingsbestyrelsens opgave mellem beboermøderne at varetage det løbende samarbejde

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 200 Lyngens/ Revlingens/Engens Kvarter Godkendt på afdelingsmøde den 04.09.2014 Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Forurening... 3 Musik... 3 Parabol/antenne...

Læs mere

Husorden. For Lejerbo afdeling 123-0. Agervang 1 til 31 Og Havevang 2 til 32

Husorden. For Lejerbo afdeling 123-0. Agervang 1 til 31 Og Havevang 2 til 32 Husorden For Lejerbo afdeling 123-0 Agervang 1 til 31 Og Havevang 2 til 32 Varmemester: Bjarne V. Christensen e-mail: Afdeling.007-0@net.lejerbo.dk VARMEMESTERKONTORET Engvang 7-9 Telefon: 59430909 Kontoret

Læs mere

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN Varmemesterkontor : Valhøjs Alle 121 i gavlen, telefon 3670 0317 Kontortid : Mandag og torsdag personlig henvendelse mellem kl.

Læs mere

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11 HUSORDEN FOR FARUMGADE 7-9 - 11 Indledning!... 1 IKRAFTTRÆDEN AF HUSORDEN!... 2 Affald!... 2 Altaner og altankasser!... 2 Ansvar og forsikring!... 2 Antenner og paraboler!... 2 Bad og toilet!... 3 Døre

Læs mere

Formandens beretning 2017/18:

Formandens beretning 2017/18: Formandens beretning 2017/18: Bestyrelsesmøde i afd. 7 - torsdag 28. september 2017 Bestyrelsen tog arbejdes tøjet på og startede med at kiggede på alle de gode forslag der blev vedtaget på afd. Mødet.

Læs mere

Husorden Herlev Torv

Husorden Herlev Torv Husorden 1-1013 Herlev Torv Vedtaget den 6. september 2016. Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling er et lille samfund, hvor beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden. For at skabe

Læs mere

Husorden afdeling 1. Husorden Saltholmsgade, Bornholmsgade, Morsøgade, Bogøgade, Sejrøgade og Fyensgade

Husorden afdeling 1. Husorden Saltholmsgade, Bornholmsgade, Morsøgade, Bogøgade, Sejrøgade og Fyensgade Husorden afdeling 1 Husorden Saltholmsgade, Bornholmsgade, Morsøgade, Bogøgade, Sejrøgade og Fyensgade Vivabolig Sjællandsgade 11 9000 Aalborg team1@vivabolig.dk Tlf. 9813 2504 CVR. 3183 1814 Reg. 9280

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 109 - Ringparken Godkendt på afdelingsmøde den 24.10.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2 Infotavler...

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden.

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden. Til stede: Susanne, Jette, Najha, Jytte, Anna. Afbud: 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 2.september 2013. Godkendt. 2. Godkendelse af bestyrelsens referat årsgennemgang den 24. september

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri «Selskab_Nr»-«Afdeling_nr» HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 413 - Sønderbro Godkendt på afdelingsmøde den 13.09.2018 Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Forurening... 3 Musik... 3 Parabol/antenne...

Læs mere

HUSORDEN FOR BEBOERE I SOLGÅRDEN LØGUMKLOSTERVEJ / TOFTEN

HUSORDEN FOR BEBOERE I SOLGÅRDEN LØGUMKLOSTERVEJ / TOFTEN HUSORDEN FOR BEBOERE I SOLGÅRDEN LØGUMKLOSTERVEJ / TOFTEN Velkommen som beboer i Kolstrup Boligforening, Afdeling 3. Vi håber, du bliver glad for at bo her, og at du positivt vil medvirke til et godt beboerklima.

Læs mere

HUSORDEN. VIBO afdeling 117, Kongens Bryghus

HUSORDEN. VIBO afdeling 117, Kongens Bryghus VIBO afdeling 117, Kongens Bryghus Vedtaget på beboermøde Revideret 15. november 1990 26. februar 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning... 2 1. Affald... 2 2. Altaner / terrasser... 2 3. Bad... 2 4. Brug

Læs mere

Ejerforeningen Stockholmsgade 21, 2100 København Ø www.stockholmsgade21kbh.dk. Husorden EJERFORENINGEN STOCKHOLMSGADE 21, 2100 KØBENHAVN Ø

Ejerforeningen Stockholmsgade 21, 2100 København Ø www.stockholmsgade21kbh.dk. Husorden EJERFORENINGEN STOCKHOLMSGADE 21, 2100 KØBENHAVN Ø Husorden EJERFORENINGEN STOCKHOLMSGADE 21, 2100 KØBENHAVN Ø 1 Formål Formålet med denne Husorden er, at alle ejere/lejere i Stockholmsgade 21 har et konkret regelsæt at forholde sig til i det daglige.

Læs mere

HUSORDEN FOR E/F EGHOLM HUSORDEN E/F EGHOLM

HUSORDEN FOR E/F EGHOLM HUSORDEN E/F EGHOLM HUSORDEN E/F EGHOLM 1 Indholdsfortegnelse Generelt... 3 Affald... 3 Husholdningsaffald... 3 Storskrald... 3 Øvrige... 3 Bygningsarbejde... 3 Cykler, knallerter m.m... 3 Rækkeværket på altaner og svalegange...

Læs mere

Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om bil- og cykelparkering i Indre By

Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om bil- og cykelparkering i Indre By Borgerpanelundersøgelse om bil- og cykelparkering i Indre By Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om bil- og cykelparkering i Indre By Antal besvarelser i alt: 1964. Borgerpanelundersøgelsen har været

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

Husorden for AB Borup Rev Maj. 2018

Husorden for AB Borup Rev Maj. 2018 Husorden for AB Borup Rev Maj. 2018 Affald Husholdningsafffald skal anbringes i de små containere. Storskrald skal anbringes i storskraldsrummet i langgården. I weekender og udenfor viceværtens arbejdstid

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 403 - Adelvej Godkendt på afdelingsmøde den 20.08.2015 Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Forurening... 3 Musik... 3 Parabol/antenne... 3 Maskiner...

Læs mere

VELKOMMEN TIL MIDTBYEN

VELKOMMEN TIL MIDTBYEN VELKOMMEN TIL MIDTBYEN Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling, dens muligheder og husorden. Hæftet er opdelt i tre afsnit: - DINE MULIGHEDER I MIDTBYEN - AFDELINGSBESTYRELSEN

Læs mere

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden.

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden. Husorden afd. 11 HUSORDEN Generelt Husordenen skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at (opret)holde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Lille Tingbakke, hvor mange mennesker bor så tæt, som

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 016 - Sjællandsparken Godkendt på afdelingsmøde den 16.08.2016 Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler. 3 Affald... 3 Altaner og altankasser.. 3 Barnevogne, cykler,

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 022 Kaj Munks Vænget Godkendt på afdelingsmøde den 03.09.2012 ETAGEBYGGERI Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Beplantninger... 2 Opslagstavler... 2

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 233 - Rosenvænget Godkendt på afdelingsmøde den 31.08.2016 Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Forurening... 3 Musik... 3 Parabol/antenne... 3 Maskiner...

Læs mere

Bestyrelsesmøde Lejerbo - Casa Nova Tirsdag, den 6. november

Bestyrelsesmøde Lejerbo - Casa Nova Tirsdag, den 6. november Bestyrelsesmøde Lejerbo - Casa Nova Tirsdag, den 6. november 2018 17.00 Anni, Jytte, Mads, Henrik, Nikolaj, Lars, Mogens 1 Meddelelser til og fra varmemesteren. Skur til el-scootere er ved at blive lavet.

Læs mere

Husorden 1-1013 Herlev Torv

Husorden 1-1013 Herlev Torv Husorden 1-1013 Herlev Torv Vedtaget den 3.marts.2003. Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling er et lille samfund, hvor beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden. For at skabe et godt

Læs mere

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN LOTTRUPGÅRDEN

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN LOTTRUPGÅRDEN Frederiksberg, 18-11-2015 HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN LOTTRUPGÅRDEN DEAS A/S Dirch Passers Allé 76 2000 Frederiksberg www.deas.dk Tel +45 70 30 20 20 info@deas.dk cvr. 20 28 34 16 Regionskontorer: Aalborg

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 105 A.I. Holmsvej Godkendt på afdelingsmøde den 30.08.2012 Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2 Maskiner...

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 021 - Gormsvej Godkendt på afdelingsmøde den 21.08.2012 ETAGEBOLIGER Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Beplantninger... 2 Musik og

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

AKB afdeling Taastrup Valhøj Husorden Regler for husdyrhold Regler for brug af vaskerier Ejendomskontoret

AKB afdeling Taastrup Valhøj Husorden Regler for husdyrhold Regler for brug af vaskerier Ejendomskontoret AKB afdeling 1901-9 Taastrup Valhøj Husorden Regler for husdyrhold Regler for brug af vaskerier Ejendomskontoret 1 Velkommen til AKB Pælestykkerne - tillykke med din nye bolig Praktiske oplysninger om

Læs mere

Aktivitetsudvalget. Velkommen i Møntbo

Aktivitetsudvalget. Velkommen i Møntbo Velkommen i Møntbo Velkommen i Møntbo Vi vil gerne byde dig velkommen som beboer i Møntbo og ønsker samtidig for dig og Jer, at I vil falde godt til i afdelingen og blive glade for at bo her. På de følgende

Læs mere

Husorden For Stilledal

Husorden For Stilledal Husorden For Stilledal SAMVIRKENDE BOLIGSELSER Husorden for afd. Stilledal Så vi alle kan være her Affald Af hygiejniske grunde skal affald være pakket i affaldsposer. Større ting som møbler og lignende,

Læs mere

HUSORDEN FOR Den Sønderjyske By

HUSORDEN FOR Den Sønderjyske By HUSORDEN FOR Den Sønderjyske By Husorden, final efter korrektur Side 1 Hvorfor skal man have en husorden? En husorden er en slags færdselsregler for den måde, vi lever på i vores ejendom og med hinanden.

Læs mere

Håndbog for andelsboligforeningen Slangerupgård

Håndbog for andelsboligforeningen Slangerupgård februar 2013 Håndbog for andelsboligforeningen Slangerupgård I denne håndbog har bestyrelsen samlet informationer om andelsboligforeningen. Vi håber, at andelshaverne med håndbogen kan få svar på en række

Læs mere

HUSORDEN FÆLLESVASKERI VIBO AFDELING 135 CHARLOTTEAGER II

HUSORDEN FÆLLESVASKERI VIBO AFDELING 135 CHARLOTTEAGER II BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN FÆLLESVASKERI VIBO AFDELING 135 CHARLOTTEAGER II GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDE I MARTS 1998 REV. 25. FEBRUAR 2014 1. Færdsel på trapper og i kældergange, samt på de til ejendommen

Læs mere

HUSORDEN Lille Tingbakke, Vodskov. Generelt

HUSORDEN Lille Tingbakke, Vodskov. Generelt Husorden afd. 11 HUSORDEN Lille Tingbakke, Vodskov Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Lille Tingbakke, hvor mange

Læs mere

Der er opstillet beholdere til glas/flasker, papir og pap. Derfor må sådanne materialer ikke smides i de almindelige affaldscontainere.

Der er opstillet beholdere til glas/flasker, papir og pap. Derfor må sådanne materialer ikke smides i de almindelige affaldscontainere. A/B Amagerparkgaard Husorden Indledning Husordenen er besluttet og vedtaget af andelsboligforeningens generalforsamling og skal overholdes i alle ord og punkter af samtlige andelshavere og lejere. Tilsidesættelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde 17. maj 2018

Bestyrelsesmøde 17. maj 2018 Bestyrelsesmøde 17. maj 2018 Ejerforeningen Sundby Parkvej, Etape 4 Deltager: Kurt, Keld, Stine, Bruno, Susanne Afbud: Ingen Mødested: Keld Referent: Susanne Bestyrelsens sammensætning efter generalforsamlingen

Læs mere

Husorden for afdeling NORDRE MUNKEGÅRD

Husorden for afdeling NORDRE MUNKEGÅRD Husorden for afdeling NORDRE MUNKEGÅRD Affald Køkkenaffald skal lægges i plastposer, som lukkes, inden de kastes i containerhusene.. Flasker og aviser må ikke kastes i containerhusene, men skal anbringes

Læs mere

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24 Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med.

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med. Husorden Det er vigtigt, at du læser denne husorden omhyggeligt igennem, da gentagne overtrædelser vil kunne medføre en opsigelse eller ophævelse af dit lejemål. Er du/i forældre, vil det være af stor

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i Afd. 1006 Karré 6. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi

Læs mere

Husorden 1-6065 Händelsvej 1-6084 Grønrisvej

Husorden 1-6065 Händelsvej 1-6084 Grønrisvej Husorden 1-6065 Händelsvej 1-6084 Grønrisvej Revideret på afdelingsmødet den 19. september 2013 Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er mere

Læs mere

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer.

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer. Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 21 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018. Ændr. 21.02.2019. I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette

Læs mere

Parkeringsvagtordning i Topperne Brugervejledning

Parkeringsvagtordning i Topperne Brugervejledning E/F Ejerforeningen Birkelund Bestyrelsen Parkeringsvagtordning i Topperne Brugervejledning September, 2015 Side 1 Indholdsfortegnelse Indledning og baggrund... 3 Information om skilte... 4 Særligt vedr.

Læs mere

Postfunktionærernes Andels Boligforening

Postfunktionærernes Andels Boligforening Referat af ordinært afdelingsmøde Tirsdag den 24. september 2013. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER EJERFORENINGEN DALFØRET PRAKTISKE OPLYSNINGER Varmemesteren: Ejendommens varmemester er André Nielsen og han har kontor på Englandsvej 44 kld. tlf. 20 11 11 48 E-mail: varmemesteren@dalfoeret.dk Der er

Læs mere

HUSORDEN NB Woltershus

HUSORDEN NB Woltershus HUSORDEN NB Woltershus Husordenen gælder alle lejere og andelshavere. Den enkelte lejer/andelshaver har ansvaret for, at husstanden og gæster overholder husordenen. Samme ansvar gælder i forbindelse med

Læs mere

Forslag fra afdelingsbestyrelsen om NY HUSORDEN. Generelt

Forslag fra afdelingsbestyrelsen om NY HUSORDEN. Generelt Forslag fra afdelingsbestyrelsen om NY HUSORDEN Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Lille Tingbakke, hvor mange mennesker

Læs mere

Husorden. Har du meget affald, så bær affaldet til de store blå containere, så du ikke blokerer affaldsskaktene.

Husorden. Har du meget affald, så bær affaldet til de store blå containere, så du ikke blokerer affaldsskaktene. AB Lyngbyhus Husorden 1.0 Affald Du kan anvende affaldsskaktene til almindeligt husholdningsaffald. Du får med jævne mellemrum udleveret poser. Disse lukkes omhyggeligt(slå knude på posen) efter brug.

Læs mere

Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden. Husorden. Pr. 17. juni (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer)

Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden. Husorden. Pr. 17. juni (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer) Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden Husorden Pr. 17. juni 2013 (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer) Reglement for husorden for Afdeling 61 Alabu Bolig Generel opførsel Der skal være plads

Læs mere

28/ : Kasper sender mail til Mona angående adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail.

28/ : Kasper sender mail til Mona angående  adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail. Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 12-12-2017 Møde deltagere: Berit, Christian,, Sophie, Morten Ikke tilstede:, Jens, Regitze, Kasper

Læs mere

Ejerforeningen Drejøgården

Ejerforeningen Drejøgården Ejerforeningen Drejøgården Velkommen Marts 2016 http://drejoegaarden.dk Drejøgade 26-28 2100 København Ø Velkommen til Ejerforeningen Drejøgården Ved køb af en ejerlejlighed i Drejøgården er du samtidig

Læs mere

Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange ting.

Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange ting. Husorden. Husorden for AAB afdeling 26. Indledning: En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange

Læs mere