Referat af bestyrelsesmøde i Kaløvig Bådelaug

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde i Kaløvig Bådelaug"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde i Kaløvig Bådelaug 10. april 2018 kl. 18:30-21:45 Lukket møde 18:30-20:00 Åbent møde 20:00-21:45 Dagsorden Lukket del 1) Velkommen v. formanden 2) Dagsorden 3) Økonomi 4) Info fra driftsudvalget, herunder personale 5) Udestående sager fra 2017 a. Regninger fra Peter Klingsten b. Hytte nr. 10 c. Autocamper-plads d. Badeplatform 6) Repræsentation af Kaløvig Bådelaug i Sailing Aarhus 7) Vigtigt nyt fra udvalgene, kort 8) Nyt fra Sailing Aarhus 9) Næste møde 10) Evt. Åben del 1) Velkommen v. formanden 2) Økonomi fremlæggelse af kvartalsregnskab 3) Info fra driftsudvalget siden sidst 4) Udestående sager fra ) Nyt fra udvalgene 6) Standerskifte og standerskiftefest, havnens dag 7) Nyt fra Sailing Aarhus 8) Næste møde 9) Evt. Tilstede: Jesper Lund (Næstformand) Torben Olsen (Havneudvalgsformand) Finn Svendsen (Kasserer) Erik Vang (De Grå Sæler) Sune Kjærgård (Kapsejlads) Birgitte Sauer (Fiskerne)

2 Steen Olesen (Joller og ungdom) Inger Hansen (Pigesejlerne) Oluf Grønkjær (Regatta) Lars Beck (Havkajak) Rune Broberg (referent) Under det åbne møde: Kommende havnekaptajn Allan Rundberg Yderligere ca. 10 medlemmer Lukket del Referatet er opdelt i Orientering, Diskussion og Beslutninger. 1) Velkommen ved formanden O: Sten har lagt sig syg. I hans fravær overtager Jesper rollen som ordstyrer, og byder velkommen ved mødet. O: Driftsudvalget har kigget på mødestrukturen, og der er fokus på, at flokken ikke skal møde sig selv ihjel. 2) Dagsorden B: Dagsordenen blev godkendt. 3) Økonomi O: Finn gennemgik hovedpunkterne i regnskabet. Det har været meget snært at få et halvårsregnskab klar til d. 10. Næste gang skal der nok være lidt flere dage til det. Regnskabet er præget af, at der er indkrævet kontingenter og havneleje. Ellers har det seneste kvartal været roligt. D: Værft og kontorlokaler giver ikke de forventede indtægter. Det forventes, at den nye havnekaptajn går ind i opgaven. Oluf vil gerne agere sparringspartner. Lokalerne skal også gøres mere attraktive, herunder færdiggørelse af tekøkken. D: Zietwing blev kort diskuteret. B: Kasserer og intern revision kigger nærmere på systemet, og Zietwing tages op igen på et senere tidspunkt i bestyrelsen. Muligheden for PBS overvejes. D: Der er d.d. kr i restancer på havneleje. Der er ca. kr i restancer på klubkontingenter, og ca. kr i bådejerkontingenter. De første rykkere sendes i den kommende tid. Der vil blive informeret om processen. De, der ikke er tilmeldt med betalingskort, skal foreløbigt selv tage initiativ til at betale. B: Skyldnere vil efter rykkerne er udsendt ikke kunne få både i vandet. B: Der er tvivl om hvorvidt jolleleje er bogført korrekt. Steen og Finn undersøger nærmere.

3 O: Bestyrelsens og driftsudvalgets dispositionskonti er brugt. Finn undersøger nærmere. De 3 generalforsamlinger har kostet noget ekstra, og derfor er budgettet for generalforsamlinger overskredet. O: Advokatudgifterne har været store. Det dækker bl.a. over generalforsamlinger, samt løbende juridisk rådgivning. Der er løbende opfølgning på økonomien i driftsudvalget. O: Der er en tilgang på kr til Stativer 2017, som Finn undersøger nærmere. O: Tilgængelig likviditet er ca. tkr ) Info fra driftsudvalget, herunder personale O: Der er blevet ansat en ny havnekaptajn. Der var 63 ansøgere til stillingen. Den nye havnekaptajn, Allan, starter 1. maj Havnekaptajnen indtræder som leder for havnens personale. 5) Udestående sager fra 2017 a. Regninger fra Peter Klingsten B: Regningerne vil ikke blive betalt. Bådelauget har modtaget juridisk rådgivning i denne forbindelse. b. Hytte nr. 10 O: Punktet afventer, at Sten er tilbage. c. Autocamper-plads B: Torben og/eller havnekaptajnen undersøger forholdene omkring autocamper-pladsen. d. Badeplatform B: Torben og/eller havnekaptajnen undersøger forholdene omkring badeplatformen. e. Skattepligt O: Bådelauget har dispensation fra 2015, og skal derfor ikke indsende selvangivelse. B: Finn undersøger nærmere, og melder tilbage til bestyrelsen. 6) Repræsentation af Kaløvig Bådelaug i Sailing Aarhus D: Oluf synes ikke regattaudvalget er tilstrækkeligt repræsenteret i forhold til Sailing Aarhus. Bådelauget har to pladser i bestyrelsen. Pt. Michael Vogelius og Sune Kjærgård. Sailing Aarhus taler dog også om at lave et udvalg bestående af klubbernes regattaudvalg. Der er generalforsamling i Sailing Aarhus 30. april. Vi ønsker at understøtte, at der laves gode arrangementer, og at bidrage til at holde hånd i hanke med aktiviteterne, økonomien og udbyttet af Sailing Aarhus. B: Sune, Oluf og Michael fordeler selv pladserne imellem sig, og melder tilbage til bestyrelsen inden d. 30. april. 7) Vigtigt nyt fra udvalgene, kort O: Erik og en anden fra De Grå Sæler deltog i et møde i Hou om vinterbadere, og tilskud fra Nordea-fonden. Erik arbejder på en ansøgning om tilskud i den forbindelse. B: Ansøgningen sendes til Jesper og Sten til gennemlæsning, korrektur og afsendelse.

4 O: Pigesejlerne har rekrutteret så mange ekstra, at der er blevet til en hel ekstra båd. De tager kontakt til Jens Villumsen med henblik på at leje en af klubbens både til sejladserne. 8) Nyt fra Sailing Aarhus O: Der er ansat en ny sekretariatsleder (med titel som direktør). Sune fortalte om ansættelsen. 9) Næste møde B: 26. juni 2018 kl. 19:00-21:45. Intet. 10) Evt. Åben del 1) Velkommen v. formanden Næstformanden bød velkommen til premieren på de åbne bestyrelsesmøder. Dagsordenen blev gennemgået. 2) Økonomi fremlæggelse af kvartalsregnskab Kassereren gennemgik regnskabet for det seneste kvartal og halvår. Der er restancer på kontingent og havneleje, og derfor vil der blive rykket for betalingerne. Der blev efterspurgt en brugervejledning til Zietwing. Der blev spurgt til omkostningerne for bådelauget ved brug af Zietwing, sammenstillet med brug af PBS. Kassereren forklarede, at brug af PBS i alle tilfælde kræver brug af et system til administration. Kasseren kunne ikke på stående fod sammenligne priserne. Det er ikke tilstrækkeligt, at der kun kan opkræves via betalingskort. Der er skyldnere, der har skyldt penge i flere år. Det vil blive undersøgt hvem og hvor mange det drejer sig om, og der vil blive taget personlig kontakt til skyldnerne. Det vil blive forsøgt at leje værft og kontorlokaler ud, så lejeindtægterne kommer på niveau med budgettet. Der blev spurgt til, hvordan lejeindtægterne for Badehotellet sammenligner med indtægterne fra den tidligere lejer. Tallene er ikke umiddelbart sammenlignelige, da der er stor forskel på aftalerne. Det er vigtigt, at bygningerne og restauranten bliver set som en attraktion ved havnen, og ikke som et problem. Bestyrelsen vil meget gerne have feedback på, hvordan restauranten fungerer, så der kan laves opfølgning med forpagteren. Der er blevet brugt advokatassistance, da bestyrelsen har villet sikre sig, at man er på den rigtige side af juraen. Det har været brugt på bl.a. en lønsag fra en tidligere medarbejder, to konkurssager, og håndtering af regninger fra Peter Klingsten. Handikaptoilettet er løbet op i en samlet pris på kr Det er ikke helt færdigt, da der mangler lidt elinstallationer. Prisen er beklagelig, men udgifterne er allerede afholdt. Der blev spurgt til, hvor meget der bliver arbejdet med fondsansøgninger? For lidt. Det er bestyrelsens ambition at gøre yderligere.

5 Det blev efterspurgt, at der også kom budgettal i regnskabet. Det kommer med næste gang. 3) Info fra driftsudvalget siden sidst Der er blevet arbejdet med at få ro på personalesituationen. Bådelaugets kommende havnekaptajn præsenterede sig selv: - Allan Rundberg - Bor i Studstrup - Har tre børn - Har været 10 år ved TDC - Senest 7 år ved AGF, med drifts af anlæg og foreningsarbejde, opkrævning af skyldnere m.v. - Har skrevet fondsansøgninger og lign. - Tager krankursus ultimo april/primo maj. - Døren står altid åben kom og sig hej. 4) Udestående sager fra 2017 Der blev informeret om de udestående regninger fra Peter Klingsten, og om, at der vil blive søgt indhentet eventuelle udestående tilladelser til allerede etablerede anlæg. 5) Nyt fra udvalgene De Grå Sæler: Erik Vang fortalte, at han og en anden af De Grå Sæler laver en fondsansøgning til færdiggørelse af vinterbadeprojektet ved Nordeafonden. Erik kunne desuden fortælle, at der vil blive holdt et foredrag i oktober om en kommende tur til Helgoland i april De Grå Sælers onsdagsmøde 11. april 2018 kl. 10:00 er forlagt til Aarhus Kommunes værksted Værkstedet i Østergade. VM 2018 (og regattaudvalget) Oluf fortalte om sit Dream Team, der er bådelaugets baneteam. Man stiller med 24 mand i 10 dage. Der mangler dog at blive fundet en dommerbåd. Det regner man med at løse! Vi er blevet opfordret til at melde ind på ølsalg på havnen i Aarhus. Der er mange penge til klubben i projektet, idét klubben modtager al overskuddet. Det vil kun være klubbernes boder, der sælger drikkevarer på arealet. Det er en overskuelig opgave, hvor det også er muligt at tilmelde sig til bare én dag. Man melder sig til hos Jens Villumsen. Man regner med at lave træningslejr i juli måned for VM-sejlere. I den forbindelse vil der blive stillet nogle pavilloner op. Volvo Ocean Race gæster Aarhus 22. juni Bådelauget stiller med 4 guard-både. 6) Standerskifte og standerskiftefest, havnens dag

6 Der er blevet nedsat et aktivitetsudvalg bestående af Gitte Horsbøl, Inger Stokkink og Erik Petersen. Udvalget har arrangeret standerskifte søndag d. 15. april 2018 Kl. 14:30 er der velkomstarrangement for nye medlemmer i Kahytten. Samtidig vil der være stumpemarked ved gummibådsgaragen. 15:30 er der standerskifte med overrækkelse af vinterstanderen og tale ved formanden. 16:00-16:30 Præsentation af klubbens udvalg af aktiviteter 16:30-17:30 præsentation af den nye havnekaptajn, og mulighed for samtaler med bestyrelsen 17:30 Fællesspisning. Der er ikke krav om forhåndstilmelding. Der er også DH-måledag fra 10:00 til 17:00. Tilmelding påkrævet. Næste arrangement er 23. april 2018 om sikkerhed til søs. Der er online tilmelding. Pinseturen bliver arrangeret af Michael Krarup Nielsen sammen med 3 andre. Den er moderniseret lidt, bl.a. med en guidet tur rundt i Ebeltoft og harmonikamusik om aftenen, i samarbejde med Egå Motorbådsklub. Der bliver fortalt mere ved standerhejsningen. Der bliver holdt arbejdsdag på grundlovsdag, 5. juni Vi mødes til morgenmad, hvorefter der arbejdes rundt på havnen. Havnens personale har en liste med ting, der kan laves. Morgenmad og frokost inklusiv i deltagelsen. Der opfordres dog til at lave den næste arbejdsdag i en weekend. Der arbejdes også med arrangementer i forbindelse med De 2 Øer, De 3 Broer, Fiskernes fiskekalas, og et grillarrangement i efteråret. 7) Nyt fra Sailing Aarhus Der har været meget ballade om Sailing Aarhus, og der florerer mange historier. Den korte udgave er, at 5 af de 6 klubber i Sailing Aarhus ønsker at drive foreningen videre, idét man mener, at det kan gøres til en god forretning og et godt samarbejde. De stævner, Sailing Aarhus afholder når man ikke afholder VM, giver et overskud, som fordeles mellem klubberne. Samlet er der betalt over en million til medlemsklubberne over tiden. Der er ansat en ny direktør, og i mellemperioden har Sailing Aarhus været drevet af frivillig arbejdskraft. Spar Nord, der er sponsor for Sailing Aarhus, har tilkendegivet, at man ønsker at støtte klubberne med et mindre beløb. Det betyder, at der er mulighed for at søge op til kr til arrangementer for hver af klubberne. 8) Evt. Der blev opfordret til, at der kommer jævnlig og struktureret nyhedsbrev fra bestyrelsen til medlemmerne. Bestyrelsen tager opfordringen med. Polaris Drabant Klubben laver fælles tilmelding til De 3 Broer, og laver en weekend ud af det. Der blev spurgt til hvor man finder referater på hjemmesiden? Der vil blive arbejdet på at gøre dem mere synlige. Ros til bestyrelsen for at holde et åbent arrangement. Klubben kommer tættere sammen ved at holde åbne møder. Næstformanden takkede for fremmødet.

Referat af bestyrelsesmøde i Kaløvig Bådelaug

Referat af bestyrelsesmøde i Kaløvig Bådelaug Referat af bestyrelsesmøde i Kaløvig Bådelaug 8. marts 2018 kl. 19:00 21:45 Dagsorden: 1) Velkommen v. formanden 2) Procedure for godkendelse af referater 3) Procedure for punkter til kommende møder 4)

Læs mere

Kaløvig Bådelaug. Forretningsorden og arbejdsprincipper for Bestyrelsen 2015/16

Kaløvig Bådelaug. Forretningsorden og arbejdsprincipper for Bestyrelsen 2015/16 Kaløvig Bådelaug Forretningsorden og arbejdsprincipper for Bestyrelsen 2015/16 1. Vedtægter a) Det overordnede regelsæt for driften og udviklingen af Kaløvig Bådelaug er gældende love for Kaløvig Bådelaug.

Læs mere

KALØVIG BÅDELAUG, SKØDSTRUP

KALØVIG BÅDELAUG, SKØDSTRUP Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Krøyer Kielbergs vej 3, 5. th. 8660 Skanderborg Tlf.: 87 93 00 99 CVR-nr. 37 55 70 64 www.advosion.dk KALØVIG BÅDELAUG, SKØDSTRUP Åstrup Strandvej 68 A 8541 Skødstrup

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamlingen 21. november 2017

Referat af den ordinære generalforsamlingen 21. november 2017 Referat af den ordinære generalforsamlingen 21. november 2017 Total antal fremmødte stemmeberettigede 177 heraf 140 pladsejere i henhold til adgangskontrol. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Steen

Læs mere

Budget for perioden Nr. Navn Budgetteret

Budget for perioden Nr. Navn Budgetteret Budget for perioden 01.10.17-30.09.18 Nr. Navn Budgetteret 2016-17 RESULTAT HAVNEN -596.873-54161 RESULTAT BYGNINGER -724.888-573857 RESULTAT TANKANLÆG 45.000 74678 EKSTRAORDINÆRE 250261 RESULTAT KLUB

Læs mere

Generalforsamling 22.november 2017

Generalforsamling 22.november 2017 Generalforsamling 22.november 2017 Nappedam Bådelaug Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.6.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 16.juni 2014 Fra klokken 19.00 til 21.30 På Sundbakken 10 Deltagere :Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Henrik Frederiksen, Ole Harby, Anne Skjerning,

Læs mere

KALØVIG BÅDELAUG, SKØDSTRUP

KALØVIG BÅDELAUG, SKØDSTRUP Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Krøyer Kielbergs vej 3, 5. th. 8660 Skanderborg Tlf.: 87 93 00 99 CVR-nr. 37 55 70 64 www.advosion.dk KALØVIG BÅDELAUG, SKØDSTRUP Åstrup Strandvej 68 A 8541 Skødstrup

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Referat af generalforsamling i Kaløvig Bådelaug

Referat af generalforsamling i Kaløvig Bådelaug Referat af generalforsamling i Kaløvig Bådelaug 11. december 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Aflæggelse af regnskab for klub og havn 4. Indkomne forslag 5. Budget havn og

Læs mere

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8:

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8: Referat af generalforsamling afholdt d. 16. november 2014 kl. 13.30 i Restaurant Marina med ca. 80 deltagere. (repræsentanter for vinterbaderne er inviteret med). Følgende dagsordenen i følge vedtægterne

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA Referat af 4. ordinære generalforsamling i Foreningen L.A. Rings Venner den 10. april 2018 Formanden Jan Mejding bød velkommen til forsamlingen, som talte 30 personer. Herefter begyndte generalforsamlingen.

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19.

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19. Referat af generalforsamling I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær Søndag d. 23. marts 2014 kl. 10.00 i Cafe 19. Generalforsamlingen gennemføres

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Onsdag den 27. april 2011 kl. 19.00

BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Onsdag den 27. april 2011 kl. 19.00 BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Onsdag den 27. april 2011 kl. 19.00 Til stede: Erik Skov Rasmussen (ESR), Jørgen Danielsen (JD), Knud Toft Jensen (KTJ), Erik Kidmose (EKI), Kell Sahlholdt (KS),

Læs mere

Tirsdag den 7. januar 2014 kl. 1800-21.00 i Tennishallen, Stadionvej

Tirsdag den 7. januar 2014 kl. 1800-21.00 i Tennishallen, Stadionvej Bestyrelsesmøde i ØTK Steen Refnov (SR)Gert Plenge (GP) Steen Jensen (SJ) Judy Nehm (JN) Michael Sørensen (MS), Sirpa Bode (SB) Maiken Dirch Olsen (MDO)Hans Jørgen Jensen, (HJJ)(afbud) Mona Aagaard (MA)

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 11.09.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Peter Storm, Egon Sørensen, Henning Hansen, Henning Buddig Fraværende: John Trolle og Jan Uhrskov Referent: Peter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 61, den 6. maj 2014 kl. 17.30. Til stede: Bestyrelsesmedlemmerne Finn Kristiansen (FK), Steffen Torvits (ST),

Referat af bestyrelsesmøde nr. 61, den 6. maj 2014 kl. 17.30. Til stede: Bestyrelsesmedlemmerne Finn Kristiansen (FK), Steffen Torvits (ST), Referat af bestyrelsesmøde nr. 61, den 6. maj 2014 kl. 17.30. V2, 26. juni 2014 Til stede: merne Finn Kristiansen (FK), (ST), Steen Emborg (SE), Henrik Bjerregaard Jensen (HBJ), Erik Kragh-Hansen (EKH),

Læs mere

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet.

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 29. marts 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten Torp, Fouzia Awala,

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. april 2017 kl Deltagere: Dagsorden: Mødets hovedemner:

Bestyrelsesmøde 24. april 2017 kl Deltagere: Dagsorden: Mødets hovedemner: Bestyrelsesmøde 24. april 2017 kl. 18.00. Deltagere: Bestyrelsen: Kenneth Meier-Andersen (KMA), Jesper Andersen (JA), Torben Houborg (TH), Per Henrik Hansen (PHH), Jens Fast (JF). Suppleanter: Søren Asboe

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Bestyrelsen Sponsorudvalg

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Bestyrelsen Sponsorudvalg Emne Bestyrelsesmøde Dato: 23. marts 2015 kl. 17:30 21:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye (HØ) Jesper Wedersøe (JW) Mads Bjørn Hansen (MH)

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 27.03.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: Henning Madsen, Egon Sørensen Referent: John

Læs mere

LAD bestyrelsesmøde referat

LAD bestyrelsesmøde referat LAD bestyrelsesmøde referat Dato: 01. oktober 2011. Sted: Fysisk møde i Kerteminde kl. 10-12 Deltagere: Flemming, Michael Hansen, Maiken, Michael Faubel (ref.) Undskyldt: Bente Dagsorden: 1. Kort opfølgning

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 FEBRUAR Lørdag 17. MARTS Onsdag 14. Lørdag 17. Lørdag 24. APRIL Lørdag 14. Søndag 15. Fredag 20. Lørdag 21. Lørdag 21. MAJ JUNI Lørdag

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Love for Kaløvig Bådelaug

Love for Kaløvig Bådelaug Love for Love for Kaløvig Bådelaug 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1.1 Klubbens navn er Kaløvig Bådelaug. Klubbens hjemsted er Kaløvig Bådehavn, Aarhus Kommune. 1.2 Klubbens stander er blå med et hvidt skibsrat.

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.10.2013 Referat af bestyrelsesmøde den 21.10.2013 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere :Ole Harby, Ole Glerup, Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Knud Erik Feldt, Kiki Visby, Henrik Frederiksen,

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2016 Dato: Mandag den 27. februar 2016 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Christian Hangel,

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat Møde: Bestyrelsesmøde 02-2013 Dato: Mandag den 4. marts 2013, kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Hans Natorp, DS Formand Jens Erik Hansen, DS Næstformand Jan Wojtczak,

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning ved Anne Wolthers. 3. Fremlæggelse af regnskab ved Erik Grave. 4.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. 25. nov. 2012. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Henrik Sieling (HSI), Sten Emborg (SE), Jens Rosengaard (JR) og Jan Bredde Andersen

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg Kerteminde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg Kerteminde Dagsorden: Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg 17 5300 Kerteminde 1. Valg af referent Ditte, Heines, Finn, Svend, Søren, Kjeld og Steen Peter

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Kaløvig Bådelaug, Skødstrup

Kaløvig Bådelaug, Skødstrup Kaløvig Bådelaug, Skødstrup 29. marts 2017 Indhold Ledelsespåtegning Side 2 Revisors erklæring om opstilling af budget for Side 3 Bevæggrunde for nyt budget Side 4 Resultatopgørelse for samt gl. budget

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den

Referat af bestyrelsesmøde den Til stede: William Grahn, Gerd Stafanger, Kenneth Ohlendorff, Michael Tvede,, Ulla Rosenkjær Afbud fra: Referent: Sv. Aa. Andersen, Per Knudsen, Klubchef Arne K. Larsen Ulla Rosenkjær 1.Opfølgning på udestående

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde (Eksternt)

Referat af bestyrelsesmøde (Eksternt) Referat af bestyrelsesmøde (ksternt) Dato: 02-06-2014 Deltagere: Poul rik Lykke Peter Kjær Henrik Pilgaard Torben Alex Nielsen Trine Jensen Jens Munk Nielsen Lindy Thorup Kopi: Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat 1. Valg af ordstyrer og referent a. Søren Winther blev valgt som ordstyrer og Jon Møgelhøj blev valgt som referent. 2. Formandens

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Skive Sejlklub Referat fra 4. bestyrelsesmøde 2011.

Skive Sejlklub Referat fra 4. bestyrelsesmøde 2011. Skive Sejlklub Referat fra 4. bestyrelsesmøde 2011. Tid: Mandag 22. august 2011 kl. 1900 Sted: Klubhus Deltagere: Fra Bestyrelsen deltog: Ulrich Maagaard (UM), Lars Husted (LH), Anna Dolberg (AD), Preben

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017

Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017 Referat af s generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017 Sted: Remisen, Brande kl.16:30 Deltagere: 86 tilmeldte Dagsordenen jf.vedtægterne: 1.Valg af dirigent 2.Valg af stemmetællere 3.Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling i HF Mosevang

Generalforsamling i HF Mosevang Generalforsamling i HF Mosevang Onsdag d. 2 marts 2016 kl. 19.00 Folkebiblioteket i Viby - Skanderborgvej 170 Referat jf. dagsordenen: 1. Velkomst Valg af dirigent, Jesper Torp, have nr. 25 2. Beretning

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab v/peter Rønne 5. Fremlæggelse af

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.september 2016

Referat af bestyrelsesmøde den 26.september 2016 Horsens d. 30.9.2016 Referat af bestyrelsesmøde den 26.september 2016 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere: Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Kristian Smedegaard, Klaus Schubert, Klaus D. Johansen,

Læs mere

Kaløvig Bådelaug, Skødstrup

Kaløvig Bådelaug, Skødstrup Kaløvig Bådelaug, Skødstrup 13. november 2018 Indhold Ledelsespåtegning Side 2 Revisors erklæring om opstilling af budget for Side 3 Resultatopgørelser samt budgetter - Fælles Side 4 Resultatopgørelser

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde (Eksternt)

Referat af bestyrelsesmøde (Eksternt) Referat af bestyrelsesmøde (ksternt) Dato: 01-09-2014 Deltagere: Poul rik Lykke Henrik Pilgaard Torben Alex Nielsen Trine Jensen Jens Munk Nielsen Lindy Thorup Peter Kjær Kopi: Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 50, den 2. maj 2013.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 50, den 2. maj 2013. Referat af bestyrelsesmøde nr. 50, den 2. maj 2013. 11 juni 2013. Tilstede: merne Birgit Thejls (BT), Jens Rosengaard (JR), Erik Kragh-Hansen (EKH), Jan Bredde Andersen (JBA), Steffen Torvits (ST), Steen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv.

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv. Grundejerforeningen Søndergård Nord. 2760 Måløv. Referat af ordinær generalforsamling i G/F Søndergård Nord, afholdt mandag den 13. marts 2017 kl. 19.00 i kulturhuset, Måløv Hovedgade nr. 60. 2760 Måløv.

Læs mere

Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde

Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde Dato: Søndag 28. maj 2017. Tid: Kl. 10.00. Sted: Cafeen i Ordrup. Tilstede: 47 medlemmer samt 2 parceller repræsenteret v/fuldmagt Pkt Dagsorden Valg af a) dirigent

Læs mere

Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand

Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand Dagsorden 1 : Valg af ordstyrer 2 : Valg af referent og 2 stemmetællere 3 : Årsberetning

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Den ordinære generalforsamling 2013 for Dansk Accent Klub blev afholdt søndag den 3. februar kl. 11.00 i Roskilde Sejlklubs klubhus i Roskilde havn. 1.

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt.

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Tilstede: Finn, Michael, Søren, Steen, Helle, Arne Afbud: Bent Hansen Dagsorden: Pkt. 01. Velkomst

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl. 17.30 21.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen

Læs mere

Pkt. 2: Valg af referent: Anita Askegaard Jensen og stemmetæller: Bitten Holm Hansen

Pkt. 2: Valg af referent: Anita Askegaard Jensen og stemmetæller: Bitten Holm Hansen Mødets art: Generalforsamling Frufølge FF Dato/tid Sted: Torsdag den 5. februar 2015, kl. 19.30 I gangen v/hallen på Holmebækskolen Fremmødte: Karina Pedersen, Conny Jung, Trine Søgård, Charlotte Egebak,

Læs mere

Appaloosa horse club Danmark

Appaloosa horse club Danmark I det følgende dokument vil du til alle tider kunne finder Appaloosa Horse Club Danmarks referater fra. Hhv. Generalforsamlingerne, samt bestyrelsens møder i de respektive år. 2014 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 5. august 2013 kl. 17:30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Dagsorden og referat Dato: 10. januar 2013 Tidspunkt: kl. 18.00 Hos: Susanne Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Agenda 1. Godkendelse af dagsorden og sidste

Læs mere

1 Referat fra sidst 5 Alle 2 Afstemning af agendaen 10 Alle 3 Økonomi 15 KB 4 Boost din forening

1 Referat fra sidst 5 Alle 2 Afstemning af agendaen 10 Alle 3 Økonomi 15 KB 4 Boost din forening Mødedato: 4. april 2018 kl. 19.00 21.00 Sted: Assens Sejlklub Næsvej 25 5610 Assens Deltagere: Formand: Peder Roar (PRJ) Næstformand: Bent Damsbo (BD) Kasserer: Klaus Bøggild (KB) Sekretær: Alex Gundersen

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl. 19.00 Afholdt i klubhuset Til stede: Michael Svendsen John Friis Peter Norskov Helle Kristensen Jane Gram Hansen Jan Thomsen Niels Hedegaard Dagsorden:

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Generalforsamling i. Ballerup Tennisklub. søndag d. 18. februar 2001 kl 10. i klubhuset i Damgårdsparken

Generalforsamling i. Ballerup Tennisklub. søndag d. 18. februar 2001 kl 10. i klubhuset i Damgårdsparken Generalforsamling i Ballerup Tennisklub søndag d. 18. februar 2001 kl 10 i klubhuset i Damgårdsparken Dagsorden: 1. Valg af dirigent Michael Thielsen blev valgt. Ifølge lovene skal generalforsamlingen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 11. juni 2019

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 11. juni 2019 1/7 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 11. juni 2019 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Torben Hedelund, Annegrethe Juul (via Skype), Kursistrådsrepræsentant med stemmeret:

Læs mere

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl. 13.30 15.00 Tilstede: Allan, Mia, Michael K., Nikolai, Daniel, Thomas, Lars A Fraværende: Per F, Bjarne Referent: Thomas Ordstyrer (Vælges

Læs mere

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss Referat af Generalforsamlingen 31. Maj 2015 Formanden Birgit Lintrup bød velkommen og foreslog advokat Birgitte Schack som dirigent under Generalforsamlingen. Der var ikke andre forslag og Birgitte Schack

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. august 2017 kl. 19:00 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. august 2017 kl. 19:00 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. august 2017 kl. 19:00 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg Til stede: Peter Hermann, Willy Hillebrand, Ditte Schwartzbach, Hanne-Dorthe Hansen, Inge Johansen, Eva

Læs mere

Referat af SKB s ordinære generalforsamling onsdag d. 27 marts 2019.

Referat af SKB s ordinære generalforsamling onsdag d. 27 marts 2019. Referat af SKB s ordinære generalforsamling onsdag d. 27 marts 2019. 1. Valg af dirigent. - Valg af referent Kurt Palmqvist blev Valgt som dirigent Torben Bergenhagen blev valgt som referent. Der var fremmødt

Læs mere

d. Ordfører og dirigent

d. Ordfører og dirigent 1) Velkomst og status ved Jesper Jesper bød velkommen og meddelte, at bestyrelsen var samlet, og derudover var Lene Bengtson, Eskil Garner og Steen Madsen inviteret til at deltage, da det forventes, at

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Vandpyttens Støtteforening

Bestyrelsesmøde i Vandpyttens Støtteforening Bestyrelsesmøde i Vandpyttens Støtteforening 22-02-2012 19:00 Hos i Fredensborg Mødetype: Bestyrelsesmøde /opfølgning Referent: Helle Ordstyrer: Deltagere: (kasserer og bedstemor til ra, Victor og Emma)

Læs mere

CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014.

CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014. CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014. CISV Fyn indkalder til ekstraordinær generalforsamling torsdag d. 13 marts kl. 19.30 Ungdomsklubben ved Tarup skole Tarupgårdsvej 1, 5210

Læs mere

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på Generalforsamling 2016 - B1960 Badminton NØRREBROHALLEN - 0804-2016 1) Generalforsamlingen vælger følgende referent og ordstyrer Ordstyrer: Henning Jensen Referent: Morten Thygesen Endvidere godkendes

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.30 Antenneforeningen Rønege Dagsorden: 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer og fuldmagter

Læs mere

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Formanden Kell Iisager bød velkommen. 22 stemmeberettigede (inkl. fuldmagter)

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011.

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Formandens beretning 3) Kassereren aflægger regnskab 4) Indkomne forsalg 5) Valg 6) Eventuelt Fra bestyrelsen

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde onsdag 5. juni 2013 i Holbæk Træskibslaugs klubhus, Holbæk.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde onsdag 5. juni 2013 i Holbæk Træskibslaugs klubhus, Holbæk. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde onsdag 5. juni 2013 i Holbæk Træskibslaugs klubhus, Holbæk. Deltagere: Afbud: Formand Lauge Damstrup Brøndum Kasserer Egon Hansen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat. Musikrådet. Den 20. marts 2013, kl. 16:00 holdt Musikrådet ordinært møde i mødelokale G, Ullasvej 23, Rønne.

Referat. Musikrådet. Den 20. marts 2013, kl. 16:00 holdt Musikrådet ordinært møde i mødelokale G, Ullasvej 23, Rønne. Referat Den 20. marts 2013, kl. 16:00 holdt ordinært møde i mødelokale G, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. 17.30 Medlemmer: Daniel Mühlendorph Jensen Erik Lund Hansen Frank K. Theilgaard-Mortensen Hattie

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 07. 02. 2018 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jan Uhrskov, Peter Storm, Henning Buddig, og Anne Birthe Kajhøj Fraværende: Steen Jensen og Egon Sørensen Referent:

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere