REFERAT. af ekstraordinært repræsentantskabsmøde. tirsdag den 11. december 2018 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT. af ekstraordinært repræsentantskabsmøde. tirsdag den 11. december 2018 kl"

Transkript

1 REFERAT af ekstraordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 11. december 2018 kl Valg af dirigent 2. Vedtægter for Boligforeningen AAB 3. Nyt domicil - Organisationsbestyrelsen Formanden Bent Haupt Jensen bød repræsentantskabets medlemmer velkommen. Bent Haupt Jensen er formand for boligforeningen og afdelingsformand for afdeling 50 i Valby.

2 1. Valg af dirigent Sagsfremstilling Der skal vælges en dirigent til at lede mødet. Organisationsbestyrelsen foreslår advokat (H) Knud-Erik Kofoed fra NT-advokater. Tilkendegivelser fra salen Formanden Bent Haupt Jensen indstillede på organisationsbestyrelsens vegne advokat (H) Knud-Erik Kofoed. Afslutning af punktet Dirigenten blev enstemmigt valgt. Dirigenten takkede for valget og konstaterede, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, hvorefter dagsordenen blev gennemgået. Dagsordenen blev betragtet som godkendt. Der var kl mødet 52 ud af 188 mulige stemmeberettigede. Dirigenten konstaterede, at stemmeudvalget var repræsenteret ved Ole Christensen, afdeling 47 og Mette Hansen, afdeling 90.

3 2. Vedtægter for Boligforeningen AAB Sagsfremstilling AAB s vedtægter er senest revideret i Med virkning fra 1. juli 2016 trådte ny bekendtgørelse nr. 718 om normalvedtægter for almene boligorganisationer med almene boligafdelinger i kraft, som nødvendiggør en tilpasning af AAB s vedtægter. Ændringerne er indarbejdet i forslag til nye vedtægter. De væsentligste er: A) Tilføjelse af emner, hvor repræsentantskabet har besluttende kompetence iht. normal-vedtægten, men det er uomtalt i AAB s gældende vedtægter: a. Beslutning om overgang af en afdeling fra AAB til en anden organisation b. Beslutning om nedlæggelse af afdeling fra AAB c. Pantsætning af foreningens og afdelingernes ejendomme d. Frikøb af en tinglyst tilbagekøbsklausul, der påhviler en afdeling, der er oprettet før den 1. juli B) Ramme for afvikling af digitale afdelingsmøder som supplement til afdelingsmødet. Der er desuden foretaget mindre tekstmæssige justeringer i forslaget til nye vedtægter. I henhold til AAB s gældende vedtægter 10, stk.1, kan vedtægterne ændres hvis 2/3 af repræsentantskabsmedlemmerne er mødt, og 2/3 af de afgivne stemmer er for forslaget. Er mindre end 2/3 mødt, men mindst 2/3 af de afgivne stemmer er for forslaget, afholdes nyt møde inden to uger. På dette møde kan forslaget uanset antallet af fremmødte vedtages, hvis 2/3 af de afgivne stemmer er for forslaget. Forslaget blev behandlet ved repræsentantskabsmødet den 28. november 2018 hvor forslaget opnåede mere end 2/3 af de afgivne stemmer af de fremmødte. Til repræsentantskabsmødet var mødt 72 ud af 188 mulige, hvilket er mindre end 2/3 af repræsentantskabet, hvorfor forslaget skal behandles igen inden for to uger, jf. vedtægternes 10. Endelig vedtagelse af vedtægterne kræver ved denne behandling at 2/3 af de afgivne stemmer er for forslaget.

4 Bilag Bilag 1 Vedtægter for Boligforeningen AAB Bilag 2 Vedtægter for Boligforeningen AAB sammenholdt med nuværende vedtægter Tilkendegivelser fra salen Dirigenten oplyste, at vedtagelse af forslaget, jf. vedtægternes 10, stk. 1, kræver, at 2/3 af de afgivne stemmer er for forslaget. Christina Jensen, OB, fik ordet for gennemgang af forslaget. Forslaget blev behandlet på det ordinære repræsentantskabsmøde den 28. november 2018, hvor forslaget ikke kunne endelig godkendes, da 2/3 af repræsentantskabets medlemmer ikke var til stede. Der var dog blandt de afgivne stemmer flere end 2/3, der stemte for forslaget. Forslaget kunne derfor fremlægges til endelig vedtagelse på dette ekstraordinære repræsentantskabsmøde. De nuværende vedtægter blev godkendt i 2010, og i 2016 blev en ny normalvedtægt vedtaget, hvorfor der er behov for en revision af disse. Den væsentligste ændring er de nye muligheder for anvendelse af digital afstemning i forbindelse med afdelingsmøder. Det er vigtigt at bemærke, at hvis en afdeling ønsker at anvende digital afstemning kræver dette at afdelingsmødet forinden har godkendt det. Dirigenten gjorde opmærksom på, at det på grund af krav i vedtægterne ikke er muligt at ændre i det fremlagte forslag til vedtægter, som repræsentantskabet vedtog den 28. november Der kan alene stilles spørgsmål eller fremlægges kommentarer. Endelig godkendelse af vedtægterne vil ved dagens afstemning kræve at 2/3 af de afgivne stemmer for forslaget. Afslutning af punktet Punktet blev sat til afstemning. Dirigenten konstaterede, at der var 44, der stemte for forslaget, hvilket er flere end 2/3 af de afgivne stemmer. Forslaget om nye vedtægter blev derfor endeligt vedtaget.

5 3. Nyt domicil - Organisationsbestyrelsen Indstilling Organisationsbestyrelsen (OB) indstiller til repræsentantskabets godkendelse at købe en andel af ejendommen Havneholmen 21 til brug for boligforeningens administration. OB indstiller, at AAB: a) tilbyder Boligforeningen 3B pr. 1. januar 2019 at købe hovedparten af deres andel af Havneholmen 21 til kr. 93 mio. Kontorarealet er på m², svarende til en ejerandel på 52% af bygningen. b) til købsprisen tillægges omkostninger ved handlen på kr. 1,2 mio., så købsprisen brutto udgør kr. 94,2 mio. Beløbet er inklusive moms. c) finansierer købet med realkreditlån på kr. 55,8 mio., banklån på kr. 18,2 mio. og kr. 20,2 mio. som lån i dispositionsfonden. d) lejer lokalerne til KAB indtil sommeren 2021, idet AAB har to års opsigelse i de nuværende lokaler. e) finansierer evt. forskel mellem lejeindtægt og udgifter i perioden med udlejning til KAB, samt i perioden fra KAB s udflytning og AAB s indflytning med træk på arbejdskapitalen. Beslutningen er med forbehold for Københavns Kommunes godkendelse. Sagsfremstilling I forbindelse vores bestræbelser på at sikre en Husleje, der er til at betale og leve op til de effektiviseringsmål, som er aftalt mellem BL, KL og regeringen, har OB og administrationen rettet opmærksomheden mod AAB s huslejeudgifter til hovedkontor. Administrationen har i efteråret 2017 hyret et uafhængigt rådgiverfirma - 2Move til at vurdere lejeniveauet for Svend Aukens Plads og eventuelt afsøge alternativer. 2Move konkluderede, at huslejen på Svend Aukens Plads er for høj. Derfor indledtes forhandlinger med HK-Hovedstaden om en genforhandling af lejekontrakten på Svend Aukens Plads. Disse har dog været resultatløse. 2Move arbejdede derefter med alternativer enten at finde et nyt kontorlejemål eller at købe nyt domicil. I oktober 2017 blev OB forelagt flere scenarier heriblandt forskellige forslag til nye kontorlejemål og en mulighed for at købe en andel af bygningen Havneholmen 21. Scenarierne viste at købet ville være attraktivt, og OB bad på den baggrund administrationen indlede forhandlinger med 3B om køb deres domicil. AAB har nu fået muligheden for at købe 52% af Havneholmen 21. Baggrunden for dette er, at Boligforeningen 3B har besluttet at lade sig administrere af KAB, som bygger nyt domicil. Derfor har de besluttet at fraflytte og sælge deres andel af bygningen på Havneholmen 21, hvor de i dag har et fælles hus med Boligkontoret Danmark. Beliggenhed, areal og anvendelse Bygningen ligger attraktivt placeret bag Fisketorvet og tæt på Dybbølsbro S-togstation. Inden for kort tid åbner der en metrostation tæt ved Havneholmen 21. Huset har en modtagelse i stueetagen, som herudover også rummer fælles mødelokaler og fælles kantine. Huset har i alt fem etager, og tanken er at samle AAB på 1. og 2. sal, mens Boligkontoret Danmark skal råde over 3. og 4. sal. For nuværende er 5. sal lejet ud til en ekstern virksomhed.

6 Bygning er opført i 2014 til brug for Boligkontoret Danmark og Boligforeningen 3B. Er det fremtidssikret? Havneholmen 21 er på i alt godt m² AAB er blevet tilbudt 52%, svarende til m², heraf er ca. 300 m² på 5. sal udlejet til en lejer. Til denne ejerandel er ret til at leje 10 p-pladser i kælderen. Derudover er der fem p-pladser til deling udenfor hovedindgangen. Dermed er der m² til rådighed, hvor vi på Svend Aukens Plads p.t. lejer m². Svend Aukens Plads er dermed ca m² større end Havneholmen 21, men administrationen vurderer, at de lange gange på Svend Aukens Plads og butiksarealet i stueetagen tilsammen udgør forskellen. Mødefaciliteterne vurderes at være bedre egnet end dem på Svend Aukens Plads, hvor der særligt i mødelokalerne i midten af bygningen ofte bliver meget varmt. Arealerne er indrettet fuldt ud som fælleskontorer med mulighed for at benytte mindre mødelokaler på etagerne ifm. mindre møder, fortrolige samtaler og lign. tættere på afdelingerne. Virksomheden mtre arkitekter, der er specialister i indretning, har tidligere stået for indretningen af Havneholmen 21. Fra dem har administrationen fået et bud på udnyttelse af pladsen med den nuværende bemanding. Det skal ses i kombination med, at administrationen uafhængigt af de konkrete flytteplaner har gjort sig overvejelser om placering af medarbejdere og it-udstyr: Boligforeningen har taget skridt til at etablere fire driftscentre for at rykke det personale som oftest er i kontakt med afdelingerne om daglig drift og lign. tættere på de afdelinger, som de servicerer. I de kommende år skal personalet forankres fagligt i et fagområde i administrationen, og at den enkelte kan have en eller flere arbejdsdage i driftscentrene. Dermed reduceres behovet for faste arbejdspladser i administrationslokalerne og de teknologiske løsninger gør det muligt at udstyre medarbejdere med bærbare pc ere, så de kan udføre arbejde, uanset om de sidder i et driftscenter eller på Havneholmen 21. Økonomi AAB og Boligforeningen 3B er blevet enige om en pris på kr. 93 mio. for m 2. 3B har haft to uafhængige valuarer til at vurdere værdien af lokalerne. AAB har fået en vurdering fra rådgivningsfirmaet 2Move, som bekræfter, at prisen på kr. 93 mio. er inden for markedsniveauet. Hertil skal lægges omkostninger til købet (advokat, stempelafgift o.lign.), således at den samlede pris bliver kr. 94,2 mio. Købet foreslås finansieret ved at yde et lån på kr. 20,2 mio. af dispositionsfonden samt at optage ekstern finansiering på kr. 74 mio. Erhvervslejemål kan belånes op til 60% og derfor vil kr. 55,8 mio. kunne finansieres ved optagelse af realkreditlån med 30 års løbetid, og kr. 18,2 mio. i banklån med 15 års løbetid. Ved køb af bygningen forventes en driftsbesparelse for AAB på ca. 22% ift. de nuværende udgifter ved at leje Svend Aukens Plads (beregnet ud fra 2017-priser). Konsekvenser for dispositionsfonden Dispositionsfonden kan bære et udlån på kr. 20,2 mio. uden at der skal opkræves ekstraordinære bidrag fra afdelingerne. Udlånet skal forrentes med markedsrenten. Udlejning af Havneholmen 21 til KAB Fra 1. januar 2019 bliver Boligforeningen 3B en del af KAB, som er ved at bygge domicil med henblik på indflytning i sommeren AAB har to års opsigelse i den nuværende lejekontrakt

7 om Svend Aukens Plads med HK Hovedstaden. Derfor forhandles der p.t. med KAB om, at KAB lejer lokalerne på Havneholmen 21 frem til sommeren Som ny ejer vil AAB i perioden have driftsudgifter til Havneholmen. De konkrete lejevilkår er under forhandling og AAB ønsker at få dækket driftsudgifterne for perioden. Øvrige udgifter Ifm. flytning fra Svend Aukens Plads til Havneholmen 21 må der påregnes flytteudgifter. Kort skal nævnes flyttefirma, istandsættelse af Svend Aukens Plads, nye investeringer i Havneholmen 21 og indretning heraf, herunder nyt serverrum. Flytteudgiften kr foreslås finansieret af driftsbesparelsen i 2021 og Teknisk gennemgang Der vil i forbindelse med overtagelsen blive foretaget en teknisk gennemgang af huset, hvor væsentligste bygningsdele og tekniske anlæg besigtiges, og for hver del vurderes i forhold til kvalitet, tilstand og evt. behov for ekstraordinært vedligehold eller udbedring. Gennemgangen foretages af et rådgivende ingeniørfirma. Handelen vil være betinget af, at der ikke konstateres væsentlige fejl og mangler ved denne gennemgang. Der er endnu ikke foretaget 5 års gennemgang af huset. Tidsplan Såfremt repræsentantskabet godkender køb af Havneholmen 21 pr. 1. januar 2019, er det planen at udleje lokalerne til KAB frem til sommeren 2021, hvorefter AAB flytter ind omkring september måned Tilkendegivelser fra salen Dirigenten gav ordet til formanden. Formanden bød statsautoriseret revisor Benny Lundgaard, Price Waterhouse Coopers (PwC), velkommen som gæst til mødet. Formanden bemærkede, at det i sin tid havde været en svær beslutning at tage afsked med Havnegade, men at det betød nye og bedre lokaler på Svend Aukens Plads. Det var de muligheder der bød sig i 2010, hvor beslutningen blev truffet. Men udviklingen fortsætter, og der er nu nye måder at samarbejde på med vidensdeling og erfaringsudvikling på tværs af administrationens områder, samt behov for tættere samarbejde områderne imellem. Direktionen har i en længere periode gjort sig overvejelser om de nuværende lokaler var hensigtsmæssige eller skulle ombygges med henblik på at få en bedre udnyttelse. Vi har alle prøvet at sidde til møder i de dunkle mødelokaler midt i bygningen med dårlige lysforhold og dårligt indeklima. Dette er gennem de seneste syv år forgæves søgt ændret via udlejeren. I forbindelse med effektiviseringsovervejelserne blev der sat fokus på huslejen. Et uafhængigt mæglerfirma undersøgte både mulighederne for andre lejemål, men også huslejeniveauet i området. Det måtte konstateres, at vores husleje var betydeligt højere end i sammenlignelige lejemål. Et forsøg på at forhandle en ny leje med HK førte ikke til noget resultat.

8 Midt i denne proces blev vi klar over, at Boligforeningen 3B ville indgå administrationsaftale med KAB, der samtidig annoncerede, at de ville bygge et nyt domicil til indflytning i 2021, og at Boligforeningen 3B s administration skulle flytte til det nye domicil. Boligforeningen 3B har for få år siden sammen med Boligkontoret Danmark bygget ejendommen Havneholmen 21, hvor de er fælles om reception, kantine og mødefaciliteter. Boligkontoret Danmark er et alment administrationsselskab, der ejes af de almene boligorganisationer, der administreres af dem. Boligorganisationer, der hovedsageligt er placeret i provinsen. AAB besigtigede lokalerne og fandt dem lyse, venlige og særdeles attraktive til vores formål. Lokalerne giver mulighed for en væsentlig bedre indretning i takt med tiden end det er tilfældet i det nuværende domicil. Efter besøget var formandskabet enige om, at det nu ikke længere kun handlede om økonomi, men også et ønske om at få bedre og mere velegnede faciliteter. Formandskabet ser Havneholmen 21 som en god og attraktiv løsning og fandt herefter ikke anledning til at kigge på yderligere lejemål eller købsmuligheder. Repræsentantskabsmøderne vil dog ikke kunne holdes i bygningen, medmindre deltagelsen er meget lille. Det er dog håbet, at deltagelsen fremover bliver af et omfang, så det ikke er muligt. Vi ønsker at samarbejde med Boligkontoret Danmark om driften i forbindelse med huset, f.eks. reception, kantine og hvad der ellers giver mening. Da Boligkontoret Danmark og Boligforeningen 3B flyttede sammen havde nogen den opfattelse, at det var med henblik på en fusion. Det er ikke AAB s ønske, hvilket både Boligkontorets formand og direktør er orienteret om. AAB samarbejder med andre, og vil fortsat samarbejde med andre, hvor det giver mening. Når en boligorganisation køber en administrationsejendom, er der rigtig mange regler, der skal overholdes, og som kan være svære at forstå. Formanden fremlagde den 28. november 2010 forslag om leje af Svend Aukens Plads for repræsentantskabet. Det blev bl.a. nævnt, at man havde ledt efter relevante ejendomme, som man kunne købe og bruge til domicil. Det var på det tidspunkt ikke muligt. I henhold til almenboligloven må man ikke umiddelbart anvende dispositionsfondsmidler til køb af en administrationsejendom. Tilsynet har dog givet tilladelse til, at vi kan låne til formålet på markedsvilkår af dispositionsfonden. Dette betyder, at den besparelse, der oprindeligt var regnet med, bliver mindre. Der er nu estimeret en besparelse på ca. kr. 2 mio., hvilket udgør 20% af købssummen, og ikke som anført i det udsendte materiale 22%. Der er tidligere givet dispensation til at benytte dispositionsfondsmidler som tilskud, når der er en tæt tidsmæssig sammenhæng mellem køb og salg af en administrationsejendom.

9 I oplægget til finansiering skal der lånes kr. 20,2 mio. af dispositionsfonden, og vi vil søge ministeriet om tilladelse til at få de kr. 20,2 mio. som tilskud fra dispositionsfonden med den begrundelse, at vi ikke den gang kunne finde en egnet ejendom at købe. Som tidligere nævnt bygger KAB en ny administrationsejendom, der er færdig i De har behov for at leje lokaler indtil da. AAB har to års opsigelse hos HK. Hvis repræsentantskabet beslutter at købe en andel af Havneholmen 21 er det aftalt, at vores andel udlejes til KAB i godt 2½ år, samt at KAB dækker de fulde udgifter, forbundet med lejemålet. Boligforeningens revisor Benny Lundgaard, PwC, har gennemgået både det underliggende materiale og dagens indstilling til repræsentantskabet for at sikre, at der ikke er noget, der er udeladt. OB indstiller, at: AAB tilbyder Boligforeningen 3B at købe hovedparten af deres andel af Havneholmen 21 pr. 1. januar 2019 til kr. 93 mio. Kontorarealet er på m 2, svarende til en ejerandel på 52% af bygningen, købsprisen tillægges omkostninger ved handlen på kr. 1,2 mio., så købsprisen brutto udgør kr. 94,2 mio. Beløbet er inkl. moms. finansiere købet med et realkreditlån på kr. 55,8 mio., et banklån på kr. 18,2 mio. og kr. 20,2 mio. som lån i dispositionsfonden AAB udlejer lokalerne til KAB indtil sommeren 2021, idet AAB har to års opsigelse i de nuværende lokaler en eventuel forskel mellem lejeindtægter og udgifter i perioden med udlejning til KAB, samt perioden fra KAB s udflytning og AAB s indflytning, finansieres med træk på arbejdskapitalen. Beslutningen tages med forbehold for Københavns Kommunes godkendelse. Det blev tilføjet, at realkreditbelåningen er et 30-årigt F5 lån, hvilket betyder, at renten revurderes efter fem år. Realkreditbelåningen har givet anledning til overvejelser i OB om, der skulle vælges et F5 lån, hvor renten revurderes om fem år, eller der skal vælges et lån med fast rente i hele løbetiden. Det kan konstateres, at vores kollegaer benytter F5 lån, og at det giver en besparelse på ca. kr i årlig rente, hvorfor F5 lån vurderes at være mest hensigtsmæssigt. I tilknytning til det fremlagte beslutningsgrundlag oplyste formanden, at der som konsekvens af købet skal ske nedsættelse af administrationsbidraget med et årligt niveau på kr. 100 pr. lejemålsenhed fra indflytningen, formentlig september 2021, med fuld gennemslagskraft i OB har besluttet at fastholde målet for arbejdskapitalens størrelse fra 2012 på kr. 25 mio. i 2014-niveaum, samt at det nuværende bidrag på kr. 100 forsætter til dette mål er nået. Fra at være et økonomisk projekt, er det i højere grad blevet et projekt, der skal sikre bedre vilkår og lokaler. Samtidig et domicil med attraktiv placering med busser, S-tog og om få år en metrostation tæt på.

10 Et samlet OB indstiller at købe en andel af Havneholmen 21 som beskrevet. Afslutning af punktet Dirigenten oplyste at vedtagelse af forslaget kræver simpelt flertal. Peter Hjorth, afdeling 45, bemærkede, at det var en god beslutning, og at han ville stemme for forslaget. Han ønskede oplyst, om forskellen mellem den nuværende lejeindtægt og de udgifter, AAB må få på Havneholmen 21 i perioden frem til indflytning forventes dækket af KAB. Dette er væsentligt, da et underskud vil skulle dækkes af arbejdskapitalen. Christian Høgsbro oplyste, at det er aftalt med KAB, at de afholder alle variable udgifter indtil AAB flytter ind. Dette vedrører den daglige drift og vedligeholdelse af bygningerne, el, vand, varme, ejendomsskatter m.v. Herudover dækkes de finansielle omkostninger, primært renteudgifter til dispositionsfond, realkreditlån og boliglån, indtil AAB flytter ind. Der betales et acontobeløb, der reguleres hvert år. AAB har oplyst, at man ikke ønsker at overtage Boligforeningen 3B s inventar. Det er derfor aftalt, at KAB overtager dette i lejeperioden, og at det herefter overdrages til AAB for et mindre beløb. Dirigenten satte punktet til afstemning. Der var 47 stemmer for, 0 imod og 2, der undlod at stemme. Dirigenten konstaterede herefter, at der var overvældende flertal for forslaget om køb af nyt domicil. Forslaget var derfor vedtaget. Formanden takkede for den store opbakning, der var til købet. Han opfordrede til at læse det seneste nummer af bestyrelsesnyt, hvor der reklameres for konkurrence vedrørende Office 365 og bestyrelseskørekort. Alle blev ønsket en god jul og et godt nytår.

Velkommen til ekstraordinært repræsentantskabsmøde 28. november 2018

Velkommen til ekstraordinært repræsentantskabsmøde 28. november 2018 I SIDE 1 I Velkommen til ekstraordinært repræsentantskabsmøde 28. november 2018 I SIDE 2 I Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmeudvalg Fastsættelse af forretningsorden for repræsentantskabsmødet Behandling

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17

Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17 Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17 Organisationsbestyrelsens forslag til ændringer af vedtægter Indholdsfortegnelse Introduktion...

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

REFERAT. af ordinært repræsentantskabsmøde. onsdag den 28. november 2018 kl

REFERAT. af ordinært repræsentantskabsmøde. onsdag den 28. november 2018 kl REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 28. november 2018 kl. 19.00 1. Valg af dirigent 2. Budget 2019 3. Vedtægter for Boligforeningen AAB Organisationsbestyrelsen 4. Mission, vision og strategi

Læs mere

Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde

Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde Mødedato: Mandag den 16. februar 2015 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: HK

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 24. november 2016, kl i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K

Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 24. november 2016, kl i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 24. november 2016, kl. 18.30 i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K Der var i alt 38 fremmødte. 30 fra 1. kreds, 4 fra

Læs mere

REFERAT. af ordinært repræsentantskabsmøde. onsdag den 29. november 2017 kl

REFERAT. af ordinært repræsentantskabsmøde. onsdag den 29. november 2017 kl REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 29. november 2017 kl. 19.00 i HK s mødesal, Svend Aukens Plads 11, stuen, 2300 København S (adgang gennem HK s hovedindgang) DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Administrationsaftale med KAB (B)

Administrationsaftale med KAB (B) Administrationsaftale med KAB (B) Til - Organisationsbestyrelsen den 27. marts 2018 Dato og ansvarlig - 27. marts 2018 / Steffen Morild / Morten Boje FORTROLIG INDTIL OFFENTLIGGØRELSE Organisationsbestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen AAB

Vedtægter for Boligforeningen AAB Vedtægter for Boligforeningen AAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen AAB. Boligforeningen AAB er grundlagt den 12. marts 1912 og er senest drevet under navnet

Læs mere

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligforening Odense Stk. 2. Organisationen

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer til det ordinære repræsentantskabsmøde 2016

Forslag til vedtægtsændringer til det ordinære repræsentantskabsmøde 2016 Forslag til vedtægtsændringer til det ordinære repræsentantskabsmøde 2016 Organisationsbestyrelsens forslag til ændringer af vedtægter IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31, 1780 København V Tirsdag den 31.

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 22. oktober 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2)

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Referat Den 28. august 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 26. august 2014

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Ekstraordinær Generalforsamling

DVB FYN LANGELAND Ekstraordinær Generalforsamling DVB FYN LANGELAND Ekstraordinær Generalforsamling Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 22. september 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede:

Læs mere

4000 Roskilde. Poulsen. velkommen. 1. Valg af. selskabet. Tlf:

4000 Roskilde. Poulsen. velkommen. 1. Valg af. selskabet. Tlf: Til repræsentantskabett Parkvænget 25 4000 Roskilde Telefon: 46 30 47 00 Fax: 46 30 47 57 www.bosj.dk 20. april 2010 Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 8. april 2010, kl. 18.30

Læs mere

Andelsboligforeningen Frederik Ekstraordinær generalforsamling den 31. maj 2012 Udsendt, den 10 juni 2012 Side 1 af 6

Andelsboligforeningen Frederik Ekstraordinær generalforsamling den 31. maj 2012 Udsendt, den 10 juni 2012 Side 1 af 6 Side 1 af 6 af ekstraordinær generalforsamling i A/B Frederik Torsdag, klokken 19.30 Der afholdtes på græsplænen i Gården - A/B Frederik 2000 Frederiksberg Debat / beslutninger på mødet er skrevet med

Læs mere

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Åben dagsorden Økonomiudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 15:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Ekstraordinært - Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende:

Læs mere

Referat. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 22. juni Til stede:

Referat. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 22. juni Til stede: Referat Mødedato: 22. juni 2011 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle S. Madsen Käthe Pedersen Michael Bendixen Ole Sales,

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde den 03. juni 2015, kl i fælleshuset, Sønder Allé 61, Strib.

Referat af repræsentantskabsmøde den 03. juni 2015, kl i fælleshuset, Sønder Allé 61, Strib. BOLIGSELSKABET AF 1945 I STRIB Referat af repræsentantskabsmøde den 03. juni 2015, kl. 18.00 i fælleshuset, Sønder Allé 61, Strib. Tilstede: Bestyrelsen: Knud Kingo Christensen (KKC), Mogens K. Hansen

Læs mere

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Lejerbo Stevns Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Stevns kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær.

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær. Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca. 19.30 i selskabslokalet beliggende Højkær. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Vedtægter for Plus Bolig.

Vedtægter for Plus Bolig. ~ bohjus n r du vil leje ~ Vedtægter for Plus Bolig. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Plus Bolig. Organisationen har hjemsted i Aalborg Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 6. november 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

VEDTÆGTER. for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB

VEDTÆGTER. for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB VEDTÆGTER for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIG- SELSKAB. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted

Læs mere

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27.

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 27. september 2016 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen Kristiansdal

Vedtægter for Boligforeningen Kristiansdal 1 Vedtægter for Boligforeningen Kristiansdal Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen Kristiansdal. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Odense Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken

Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken Introduktion Valg til organisationsbestyrelsen sker hvert år på boligorganisationens repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst

Læs mere

INDKALDELSE TIL 3B S EKSTRAORDINÆRE REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2016 TORSDAG DEN 13. OKTOBER 2016 KL

INDKALDELSE TIL 3B S EKSTRAORDINÆRE REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2016 TORSDAG DEN 13. OKTOBER 2016 KL INDKALDELSE TIL 3B S EKSTRAORDINÆRE REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2016 TORSDAG DEN 13. OKTOBER 2016 KL. 17.00 BOLIGFORENINGEN 3B I HAVNEHOLMEN 21 I 1561 KØBENHAVN V DAGSORDEN - PUNKT 3 Fastsættelse af forretningsorden

Læs mere

Vedtægter for Frørup Andelskasse

Vedtægter for Frørup Andelskasse Vedtægter for Frørup Andelskasse 1 Navn, hjemsted og formål Andelskassens navn er Frørup Andelskasse. Dens hjemsted er Nyborg Kommune. Det er Andelskassens formål at drive virksomhed som pengeinstitut,

Læs mere

Vedtægter for fsb. fsb

Vedtægter for fsb. fsb Vedtægter for fsb fsb Indhold 3 3 6 11 11 11 Kapitel 1 Kapitel 2 Kapitel 3 Kapitel 4 Kapitel 5 Kapitel 6 Navn, hjemsted og formål Boligorganisationens ledelse Boligafdelingernes ledelse Valg af revisionsselskab

Læs mere

Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse.

Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse. Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl. 17.00 I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse. Tidsplanen er som følger: Kl. 17.00 17.45 Kl. 17.45 18.30 Kl. 18.30 20.00 Besigtigelse

Læs mere

Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse Repræsentantskabet. Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune

Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse Repræsentantskabet. Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Stk. 2. Organisationen

Læs mere

vedtægter for fsb juni 2010

vedtægter for fsb juni 2010 vedtægter for fsb juni 2010 Rådhuspladsen 59 1550 København V Tel 3313 2144 Fax 3314 1260 www.fsb.dk januar 2010 vedtægter for fsb indhold 04 04 07 10 10 10 kapitel 1 Navn, hjemsted og formål kapitel 2

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense.

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense. ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Generalforsamlingen Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl. 19.00 på Hotel HCA i Odense. Tilstede : Bestyrelsen: Afbud: Beboere: Administrationen

Læs mere

Vedtægter Tårnby Kastrup Boligselskab 2018

Vedtægter Tårnby Kastrup Boligselskab 2018 Vedtægter Tårnby Kastrup Boligselskab 2018 Kapitel 1 Navn, hjemsted, medlemskab og formål 1. Boligorganisationens navn er Tårnby Kastrup Boligselskab. Forkortet til TKB. TKB har hjemsted i Tårnby Kommune.

Læs mere

Kapitel 1. Kapitel 2. Kapitel 3. Stk. 3. Repræsentantskabet træffer beslutning. om følgende forhold

Kapitel 1. Kapitel 2. Kapitel 3. Stk. 3. Repræsentantskabet træffer beslutning. om følgende forhold Kapitel 1 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret: 1) Uden medlemsindskud. 3. Boligorganisationens

Læs mere

VEDTÆGTER for Farsø Boligselskab

VEDTÆGTER for Farsø Boligselskab VEDTÆGTER for Farsø Boligselskab Den 21. maj 2014 VEDTÆGTER FOR FARSØ BOLIGSELSKAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Farsø Boligselskab Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Bomiva

Vedtægter for Bomiva Vedtægter for Bomiva Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Bomiva. Organisationen har hjemsted i Skive Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret uden medlemsindskud. 3.

Læs mere

Referat af ekstraordinært OB-møde

Referat af ekstraordinært OB-møde Referat af ekstraordinært OB-møde Mødedato: 20. juni 2012 kl. 17.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle Madsen Käthe Pedersen Christian Høgsbro,

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 10. december 2013, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydsvej 8-10, 4040 Jyllinge

Repræsentantskabsmøde den 10. december 2013, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydsvej 8-10, 4040 Jyllinge Repræsentantskabsmøde den 10. december 2013, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydsvej 8-10, 4040 Jyllinge Til stede: Connie Poulsen, Hans Chr. Thigaard, Leif Tingvad, Lisbet Berthelin, Maj-Britt Jørgensen, Grete

Læs mere

VEDTÆGTER. Vedtægter

VEDTÆGTER. Vedtægter Vedtægter 1 Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er: Tårnbyhuse Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Tårnby Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret: Uden medlemsindskud.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Randers Boligforening af Side 1 af 16

VEDTÆGTER. for. Randers Boligforening af Side 1 af 16 VEDTÆGTER for Randers Boligforening af 1940 Side 1 af 16 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Randers Boligforening af 1940. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Randers

Læs mere

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Mødedato: Onsdag den 30. november 2011 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: HK s mødesal

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger Boligselskabet Domea Solrød Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes tirsdag den 9. december 2014 kl. 17.00 i afdeling 3`s fælleslokale beliggende Christians Torv 84. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2019 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2019 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 19.03 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2019 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Karin Jørgensen Bettina Grumsen Anders

Læs mere

Referat. Repræsentantskabsmøde mandag den 23. maj 2016, kl i mødelokalet, Hedemarksvej 6, 1. sal. Boligselskabet AKB, Albertslund

Referat. Repræsentantskabsmøde mandag den 23. maj 2016, kl i mødelokalet, Hedemarksvej 6, 1. sal. Boligselskabet AKB, Albertslund Repræsentantskabsmøde mandag den 23. maj 2016, kl. 18.00 i mødelokalet, Hedemarksvej 6, 1. sal Til stede: Formand René Løfqvist, næstformand Helle Sørensen, Allan Laumann, Bjørn Petersen, Karen Levin Nielsen,

Læs mere

Vedtægter boligforeningen aab

Vedtægter boligforeningen aab Vedtægter boligforeningen aab Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen AAB, almen boligorganisation med begrænset ansvar. Boligforeningen er grundlagt den 12.

Læs mere

Repræsentantskabsmøde onsdag den 26. oktober 2016, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup. Mathias Helleberg Hagstrøm

Repræsentantskabsmøde onsdag den 26. oktober 2016, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup. Mathias Helleberg Hagstrøm Repræsentantskabsmøde onsdag den 26. oktober 2016, kl. 17.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10, Glostrup Til stede: David Nielsen-Ourø, Bo Jensen, Dorthe Guldbrandsen, Gunver Kreipke, Jannik Andresen

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Den almene boligorganisation

VEDTÆGTER. For. Den almene boligorganisation VEDTÆGTER For Den almene boligorganisation BOLIGSELSKABET AF 2014 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Boligselskabets navn er Boligselskabet af 2014. 1. Selskabet har hjemsted i Randers Kommune. 2. Selskabet

Læs mere

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Møllevænget & Storgaarden. Boligorganisationen har hjemsted i Randers Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret uden

Læs mere

4. Som medlemmer af boligorganisationen anses dennes lejere og enhver, der er opnoteret på organisationens venteliste.

4. Som medlemmer af boligorganisationen anses dennes lejere og enhver, der er opnoteret på organisationens venteliste. VEDTÆGTER for 2 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligkontoret Fredericia. Organisationen har hjemsted i Fredericia Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret uden

Læs mere

Bilag 1. Bekendtgørelse om normalvedtægter. Normalvedtægter for en almen boligorganisation, der har et repræsentantskab som øverste myndighed

Bilag 1. Bekendtgørelse om normalvedtægter. Normalvedtægter for en almen boligorganisation, der har et repræsentantskab som øverste myndighed Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene Boligafdelinger Nr. 1299 15. december 2009 I medfør af 12, stk. 3, i lov om almene boliger m.v., jf. lovbekendtgørelse nr. 1204

Læs mere

Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30

Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30 Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30 Postfunktionærernes Andels-Boligforening Mødeart:: Repræsentantskabsmøde Mødested: BL s lokaler Afdeling: 0. Studiestræde 50, 1554 V. Deltagere:

Læs mere

1) Navn og hjemsted Institutionens navn er Ilskov Hallen. Ilskov Hallen er en selvejende institution med hjemsted i Herning Kommune.

1) Navn og hjemsted Institutionens navn er Ilskov Hallen. Ilskov Hallen er en selvejende institution med hjemsted i Herning Kommune. Gamle vedtægter 1) Ilskov Hallen er en selvejende institution 2) Institutionens navn er Ilskov Hallen Nye vedtægter 1) Navn og hjemsted Institutionens navn er Ilskov Hallen. Ilskov Hallen er en selvejende

Læs mere

Ekstraordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 4. august 2016, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10, 2600 Glostrup

Ekstraordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 4. august 2016, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10, 2600 Glostrup Ekstraordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 4. august 2016, kl. 17.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10, 2600 Glostrup Til stede: David Nielsen-Ourø, Bo Jensen, Dorthe Guldbrandsen, Gunver

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET 1 Introduktion Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet på afdelingsmødet på Birkerød Kollegiet. Forretningsordenen er underordnet DUAB s vedtægter og

Læs mere

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger og indbetalt garantikapital

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger og indbetalt garantikapital Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger og indbetalt garantikapital GÆLDENDE (garantiorganisation) Nr. 719 af 13. juni 2016 Udlændinge-, Integrations-

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Mødereferat Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Aarhus Kommune Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Fra boligforeningen:

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade Tirsdag den 19. september 2017, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Godkendelse af

Læs mere

Afd.75 - Havnen Notat fra byggeudvalgsmøde den 24. januar 2012, med materialevalg ved aptering, blev gennemgået af ART.

Afd.75 - Havnen Notat fra byggeudvalgsmøde den 24. januar 2012, med materialevalg ved aptering, blev gennemgået af ART. 12.02.1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 7. februar 2012 kl. 16.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Bendt Nielsen Sekretær Dan Christensen (fra pkt. 4) Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen

Læs mere

Vedtægter for ALFABO

Vedtægter for ALFABO Vedtægter for ALFABO Vedtægter for ALFABO Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er ALFABO. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Kolding kommune. 2. Boligorganisationen er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MUSKELSVINDFONDEN

VEDTÆGTER FOR MUSKELSVINDFONDEN VEDTÆGTER FOR MUSKELSVINDFONDEN 1 Navn. 1.01 Medlemsforeningens navn er Muskelsvindfonden. 1.02 Foreningen har hjemsted i Århus. 2 Formål. 2.01 Det er Muskelsvindfondens formål at forbedre livsvilkårene

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål. Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse. 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe.

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål. Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse. 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe. VEDTÆGTER 2014 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Gladsaxe Kommune. Stk. 3. Boligorganisationen

Læs mere

Vedtægter Nykøbing F. Boligselskab. Kapitel 1, Navn, hjemsted og formål. Kapitel 2, Medlemskab og kapitalforhold

Vedtægter Nykøbing F. Boligselskab. Kapitel 1, Navn, hjemsted og formål. Kapitel 2, Medlemskab og kapitalforhold Vedtægter Nykøbing F. Boligselskab Kapitel 1, Navn, hjemsted og formål 1 Stk. 1. Boligorganisationens navn er Nykøbing F. Boligselskab Stk. 2. Dets hjemsted er Nykøbing F. 2 Nykøbing F. Boligselskab er

Læs mere

Vedtægter for Grindsted Boligforening

Vedtægter for Grindsted Boligforening Vedtægter for Grindsted Boligforening Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Grindsted boligforening Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Billund kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014 Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmeudvalg 3. Hvad er en helhedsplan? 4. Bygningernes tilstand

Læs mere

Vedtægter. for. Boligselskabet Vendersbo

Vedtægter. for. Boligselskabet Vendersbo Vedtægter for Boligselskabet Vendersbo Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet Vendersbo. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Guldborgsund Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

A/B Woltershus - Referat af STIFTENDE GENERALFORSAMLING. Mødet afholdt: 25. april 2004. Sted: Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3

A/B Woltershus - Referat af STIFTENDE GENERALFORSAMLING. Mødet afholdt: 25. april 2004. Sted: Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3 A/B Woltershus - Referat af STIFTENDE GENERALFORSAMLING Mødet afholdt: 25. april 2004 Sted: Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3 Søndag den 25. april 2004 kl. 18.00 afholdtes stiftende generalforsamling med

Læs mere

VESTERGÅRDSVEJ 15 // 8260 VIBY J // TLF //

VESTERGÅRDSVEJ 15 // 8260 VIBY J // TLF // VESTERGÅRDSVEJ 15 // 8260 VIBY J // TLF. 87 406 700 POST@ALBOA.DK // WWW.ALBOA.DK Vedtægter for ALBOA, ALmen BOligorganisation Aarhus Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Stk. 1. Boligorganisationens navn

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Beder-Malling Boligforening. Aarhus Kommune

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Beder-Malling Boligforening. Aarhus Kommune Mødereferat Styringsdialog 2014, Beder-Malling Boligforening Mødedato: 1. september 2014 Mødetid: Kl. 13.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra boligforeningen Formand Torben Høholt Jensen

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger og indbetalt garantikapital

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger og indbetalt garantikapital BEK nr 719 af 13/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 8. februar 2017 Ministerium: Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet Journalnummer: Udlændinge-, Integrations- og Boligmin., j.nr. 2016-374 Senere

Læs mere

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger og indbetalt garantikapital

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger og indbetalt garantikapital BEK nr 719 af 13/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 16. juni 2016 Ministerium: Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet Journalnummer: Udlændinge-, Integrations- og Boligmin., j.nr. 2016-374 Senere

Læs mere

Protokol af møde den 24. juni 2014 blev godkendt.

Protokol af møde den 24. juni 2014 blev godkendt. 14.08. 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 18. august 2014 kl. 18.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Dan Christensen Sekretær Bendt Nielsen Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Peter

Læs mere

Vedtægter Estrupsgade Silkeborg Tlf aab-silkeborg.dk

Vedtægter Estrupsgade Silkeborg Tlf aab-silkeborg.dk Vedtægter Indhold Kapitel 1 - Navn, hjemsted og formål... 2 Kapitel 2 - Medlemskab og kapitalforhold... 2 Kapitel 3 - Boligorganisationens ledelse... 2 Repræsentantskabet... 2 Bestyrelsen... 4 Kapitel

Læs mere

Vedtægter for Slagelse Boligselskab

Vedtægter for Slagelse Boligselskab Vedtægter for Slagelse Boligselskab Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Slagelse Boligselskab. stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Slagelse kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Vedtægter. for den almene administrationsorganisation. Domea.dk

Vedtægter. for den almene administrationsorganisation. Domea.dk Vedtægter for den almene administrationsorganisation Domea.dk Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Administrationsorganisationens navn er Domea.dk. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Høje-Taastrup

Læs mere

Vedtægt for foreningen Anvisning af Kollegie- og Ungdomsboliger i Aalborg

Vedtægt for foreningen Anvisning af Kollegie- og Ungdomsboliger i Aalborg Godkendt af Aalborg Byråd 13. november 2017 Vedtægt for foreningen Anvisning af Kollegie- og Ungdomsboliger i Aalborg 1 Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Anvisning af Kollegie- og Ungdomsboliger

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen 3B

Vedtægter for Boligforeningen 3B Vedtægter for Boligforeningen 3B Juni 2012 2 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Boligforeningen 3B. Stk. 2 Boligforeningen 3B har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Boligforeningen

Læs mere

Vedtægter for Arbejdernes Andelsboligforening (AAB Kolding)

Vedtægter for Arbejdernes Andelsboligforening (AAB Kolding) Vedtægter for Arbejdernes Andelsboligforening (AAB Kolding) Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Andels Boligforening A.M.B.A. (AAB) med binavnet Kolding almennyttige

Læs mere

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger GÆLDENDE Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger Nr. 718 af 13. juni 2016 Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet Bekendtgørelse om normalvedtægter

Læs mere

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 Dagsorden: PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 VALBY KULTURHUS, TEATERSALEN, VALGÅRDSVEJ 4 1. maj 2012 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af dagsorden. 3.

Læs mere

DAGSORDEN. til bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND. 2010 kl. 17.30 på Parkvej 83, 4140 Borup

DAGSORDEN. til bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND. 2010 kl. 17.30 på Parkvej 83, 4140 Borup DAGSORDEN til bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND Tid og sted: Onsdag den 19. maj 2010 kl. 17.30 på Parkvej 83, 4140 Borup & Torsdag den 20. maj 2010 kl. 18.00 på Køgevej 46, 4000 Roskilde Afbud:

Læs mere

Vedtægter. Kapitel 1. Kapitel 2. Kapitel 3. Stk. 2. Repræsentantskabet består af organisationens. For Boligselskabet af 1943 i Vojens

Vedtægter. Kapitel 1. Kapitel 2. Kapitel 3. Stk. 2. Repræsentantskabet består af organisationens. For Boligselskabet af 1943 i Vojens Vedtægter For Boligselskabet af 1943 i Vojens Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet af 1943 i Vojens. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Haderslev Kommune.

Læs mere

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Kapitel 2 Medlemskab og kapitalforhold 1. Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse (repræsentantskabet) 1

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Kapitel 2 Medlemskab og kapitalforhold 1. Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse (repræsentantskabet) 1 Vedtægter Indhold Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Kapitel 2 Medlemskab og kapitalforhold 1 Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse (repræsentantskabet) 1 Kapitel 4 Afdelingernes ledelse 5 Kapitel 5

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN

VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN 1. Navn Institutionens navn er: Den selvejende institution IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN 2. Hjemsted Institutionens hjemsted er Vesthimmerlands kommune. 3. Formål Idrætscenter

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Tilstede: Der deltog 24 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover

Læs mere

I 3B I 3. MAJ 2018 I EKSTRAORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE VELKOMMEN TIL EKSTRAORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018

I 3B I 3. MAJ 2018 I EKSTRAORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE VELKOMMEN TIL EKSTRAORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 SDE 1 3B 3. MAJ 2018 EKSTRAORDNÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE VELKOMMEN TL EKSTRAORDNÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 SDE 2 3B 3. MAJ 2018 EKSTRAORDNÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Ekstraordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 28. marts 2012, kl. 18.00 i Allégården - Tårnbyvej 53

Ekstraordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 28. marts 2012, kl. 18.00 i Allégården - Tårnbyvej 53 Ekstraordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 28. marts 2012, kl. 18.00 i Allégården - Tårnbyvej 53 Til stede: Fra administrationen: Afbud: Indholdsfortegnelse 1. Valg af dirigent... 3 2. Valg af mødesekretær...

Læs mere

Vedtægter for administrationsorganisationen BOVIA. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål. 1. Administrationsorganisationens navn er Bovia.

Vedtægter for administrationsorganisationen BOVIA. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål. 1. Administrationsorganisationens navn er Bovia. Vedtægter for administrationsorganisationen BOVIA Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Administrationsorganisationens navn er Bovia. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Kolding Kommune. 2. Administrationsorganisationen

Læs mere

BEBOERINFORMATION FAKTA OG FAQ HVAD SKER DER NU?

BEBOERINFORMATION FAKTA OG FAQ HVAD SKER DER NU? BEBOERINFORMATION FAKTA OG FAQ HVAD SKER DER NU? KLAR TIL FUSION? Gennem længere tid har hovedbestyrelserne i Beder-Malling Boligforening og AAB Odder talt om muligheden for at fusionere de to foreninger.

Læs mere

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 14. marts 2019 kl. 18.00 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900

Læs mere

Vedtægter for Silkeborg Boligselskab

Vedtægter for Silkeborg Boligselskab Vedtægter for Silkeborg Boligselskab SILKEBORG, DEN 23. APRIL 2014 INDHOLD KAPITEL 1: Navn, hjemsted og formål 1. side 3 3. side 3 KAPITEL 2: Medlemskab og kapitalforhold 4 side 3 KAPITEL 3: Boligorganisationens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 2. Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 3.

Læs mere

Gentofte Ejendomsselskab. Vedtægter

Gentofte Ejendomsselskab. Vedtægter Gentofte Ejendomsselskab Vedtægter Gentofte Ejendomsselskab 2015 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Gentofte Ejendomsselskab Boligorganisationen har hjemsted i Gentofte

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN PRÆSTEMOSEN

GRUNDEJERFORENINGEN PRÆSTEMOSEN BESLUTNINGSREFERAT Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Præstemosen tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 på Risbjerggård, Hvidovrevej 241. Dagsordenen var: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere.

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2009-0018548 (Michael Ellehauge, Helle Bøjen Larsen og Thomas Grønkær)

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2009-0018548 (Michael Ellehauge, Helle Bøjen Larsen og Thomas Grønkær) Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2009-0018548 (Michael Ellehauge, Helle Bøjen Larsen og Thomas Grønkær) 15. september 2009 K E N D E L S E Almenbo a.m.b.a. (advokat Rolf B. Ledertoug, Glostrup) mod Den selvejende

Læs mere