Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Auriga Industries A/S. onsdag den 2. april 2014 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Auriga Industries A/S. onsdag den 2. april 2014 kl. 14.00"

Transkript

1 Auriga Industries A/S Thyborønvej Harboøre Danmark Postadresse: Postboks Lemvig Tlf: Fax: investor@auriga.dk CVR Nr Reg. Kontor: Finlandsgade Århus N. Selskabsmeddelelse nr. 3/ marts 2014 Til aktionærerne i Auriga Industries A/S Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Auriga Industries A/S onsdag den 2. april 2014 kl på selskabets hjemsted, Thyborønvej 78, 7673 Harboøre. Dagsorden: 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Fremlæggelse og godkendelse af årsrapport for Beslutning om meddelelse af decharge til direktion og bestyrelse. 4. Godkendelse af honorar til bestyrelsen. a. Endelig godkendelse af honorar for Der foreslås endelig godkendelse af honorar for 2013, der er baseret på et grundhonorar på kr til formanden, et grundhonorar på kr til næstformanden og et grundhonorar på kr til de øvrige bestyrelsesmedlemmer. Dertil kommer et tillæg til formanden for revisionsudvalget på kr og et tillæg på kr til det øvrige medlem af revisionsudvalget, samt et tillæg til formanden for produktudviklingsudvalget på kr og et tillæg på kr til det øvrige medlem af produktudviklingsudvalget. De samlede honorarer til bestyrelsens medlemmer for 2013 udgør således kr b. Godkendelse af niveauet for honorar for Niveauet for honorar for 2014 foreslås fastsat uændret i forhold til De samlede honorarer til bestyrelsens medlemmer for 2014 forventes således at udgøre kr Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af underskud i henhold til den godkendte årsrapport. Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen, at der ikke udbetales udbytte for Forslaget stilles ud fra et ønske om fortsat at nedbringe selskabets finansielle gearing til gavn for den langsigtede værdiskabelse og selskabets fremtidige udviklingsmuligheder. 6. Valg af medlemmer til bestyrelsen. Alle selskabets generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer er på valg og alle generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer foreslås genvalgt:

2 Jens Due Olsen, Jutta af Rosenborg, Lars Hvidtfeldt, Karl Anker Jørgensen, Jørgen Jensen og Torben Svejgaard. Oplysninger om hvert enkelt bestyrelsesmedlems særlige kompetencer fremgår af bilag 1. De enkelte bestyrelsesmedlemmer er endvidere præsenteret med baggrund og kompetencer på Aurigas hjemmeside Det er bestyrelsens hensigt at konstituere sig med Jens Due Olsen som bestyrelsesformand og Torben Svejgård som næstformand for bestyrelsen, Jutta af Rosenborg som formand for revisionsudvalget og Jørgen Jensen som medlem af revisionsudvalget, samt Karl Anker Jørgensen som formand for produktudviklingsudvalget og Lars Hvidtfeldt som medlem af produktudviklingsudvalget. 7. Valg af revisor. Bestyrelsen foreslår genvalg af Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. 8. Eventuelle forslag fra bestyrelse eller aktionærer. Bestyrelsen fremsætter følgende forslag: 8.1 Revision af bestyrelsens bemyndigelser til forhøjelse af selskabskapitalen. Bestyrelsen foreslår, at de eksisterende bemyndigelser i vedtægternes 4.2 til forhøjelse af selskabskapitalen forlænges med et år, således at de er gældende til og med den 1. april Vedtægternes 4.2 får herefter følgende ordlyd: a. Bestyrelsen er bemyndiget til af én eller flere gange at forhøje selskabskapitalen med i alt nominelt kr B-aktier uden fortegningsret for selskabets eksisterende aktionærer ved udstedelse af nye aktier. Tegningskursen fastsættes af bestyrelsen, idet tegningskursen dog ikke kan være lavere end kurs pari. Bemyndigelsen gælder indtil 1. april b. Bestyrelsen er bemyndiget til af én eller flere gange at forhøje selskabskapitalen med i alt nominelt kr B-aktier med fortegningsret for selskabets eksisterende aktionærer ved udstedelse af nye aktier. Tegningskursen fastsættes af bestyrelsen. Bemyndigelsen gælder indtil 1. april c. Bestyrelsens bemyndigelse efter litra a og b kan tilsammen maksimalt udnyttes ved udstedelse af nye aktier med en samlet nominel værdi på kr Forhøjelse af selskabets kapital kan ske ved kontant indbetaling, ved betaling i andre værdier end kontanter, ved konvertering af gæld eller ved udstedelse af fondsaktier. d. For kapitalforhøjelser i medfør af 4.2 gælder, at de nye aktier skal være B-aktier og skal lyde på ihændehaveren, men kan noteres på navn. Aktierne er omsætningspapirer og skal i øvrigt i enhver henseende være stillet som hidtidige aktier, herunder med hensyn til indløselighed og indskrænkninger i omsættelighed. De nye aktier giver ret til udbytte fra det tidspunkt bestyrelsen bestemmer, dog senest fra det regnskabsår, der følger efter kapitalforhøjelsen. I øvrigt fastsætter bestyrelsen de nærmere vilkår for kapitalforhøjelser, der udstedes og gennemføres i henhold til bemyndigelsen i Fuldmagter til brug for generalforsamlinger. Bestyrelsen foreslår, at sidste punktum i vedtægternes 9.2 slettes, som konsekvens af en ændring i selskabsloven, der trådte i kraft den 1. januar Vedtægternes 9.2, sidste punktum, der foreslås slettet, har følgende ordlyd:

3 Fuldmagt til selskabets ledelse kan ikke gives for længere tid end 12 måneder og skal gives til en bestemt generalforsamling med en på forhånd kendt dagsorden. 8.3 Engelsk som koncernsprog. Bestyrelsen foreslår, at engelsk vedtages som koncernsprog i selskabet, jf. selskabslovens 126, stk. 3 og 4. Bestyrelsens forslag foreslås indsat som ny 15.4 i vedtægterne med følgende ordlyd: Koncernsproget er engelsk, jf. selskabslovens 126, stk Som konsekvens heraf vil den nuværende 15.4 blive til 15.5 i vedtægterne. 8.4 Aflæggelse af årsrapport på engelsk. Bestyrelsen foreslår, at selskabets årsrapporter fra regnskabsåret 2014 alene skal udarbejdes og aflægges på engelsk, og såfremt det besluttes af bestyrelsen, tillige på dansk. Bestyrelsens forslag foreslås indsat som ny 8.6 i vedtægterne med følgende ordlyd: Årsrapporter skal udarbejdes og aflægges på engelsk, og hvis det besluttes af bestyrelsen, tillige på dansk. Som konsekvens heraf vil den nuværende 8.6, henholdsvis 8.7, blive til 8.7, henholdsvis 8.8 i vedtægterne. Det er i dag et naturligt skridt for Auriga at indføre engelsk som koncernsprog og aflægge regnskab på engelsk set i lyset af den stigende globalisering, der påvirker arbejdsprocesser og kommunikation på alle niveauer i virksomheden. 8.5 Godkendelse af retningslinjer for incitamentsaflønning af selskabets bestyrelse og direktion. Udkast til nye overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af ledelsen og øvrige ledende medarbejdere i koncernen kan ses i bilag 1, der foreslåes vedtaget indtil andet indstilles til generalforsamlingens godkendelse. De eksisterende retningslinjer for incitamentsaflønning af selskabets bestyrelse og direktion i henhold til selskabslovens 139 blev godkendt for en 3-årig periode på den ordinære generalforsamling i Vederlagspolitik omtales hvert år på generalforsamlingen. De eksisterende retningslinjer for incitamentsaflønning af selskabets bestyrelse kan ses på Aurigas hjemmeside > Om os > Ledelse og struktur > Corporate governance > Politikker. 8.6 Bemyndigelse til erhvervelse af egne aktier. Bestyrelsen anmoder om generalforsamlingens bemyndigelse til, at selskabet i tiden indtil næste ordinære generalforsamling kan erhverve egne aktier med en pålydende værdi af indtil 10 % af aktiekapitalen, således at købsprisen for egne aktier ikke må afvige mere end 10 % fra den til enhver tid gældende børskurs, og således at selskabet på intet tidspunkt må eje mere end 10 % af aktiekapitalen. 9. Eventuelt. --o0o--

4 Vedtagelseskrav Forslaget i pkt. 8.1, pkt. 8.2 og pkt. 8.3 kræver vedtagelse af mindst 2/3 af såvel de afgivne stemmer som af den på generalforsamlingen repræsenterede stemmeberettigede aktiekapital. Til vedtagelse af de øvrige forslag kræves simpel majoritet. Aktiekapitalens størrelse og aktionærernes stemmeret Selskabets aktiekapital udgør kr og består af kr A-aktier og kr B- aktier. Hver A-aktie på nominelt kr. 10 giver 10 stemmer, og hver B-aktie på nominelt kr. 10 giver 1 stemme. Stemmeret kan udøves af aktionærer, der rettidigt har løst adgangskort, og som er noteret i ejerbogen på registreringsdatoen onsdag den 26. marts 2014 eller som på dette tidspunkt har anmeldt og dokumenteret deres erhvervelse af aktier i selskabet med henblik på notering i ejerbogen. Adgangskort og fuldmagt Aktionærer, der ønsker at deltage i generalforsamlingen, skal anmode om adgangskort senest fredag den 28. marts Adgangskort kan bestilles via InvestorPortalen på selskabets hjemmeside eller ved henvendelse til Investor Relations på investor@auriga.dk eller tlf alle hverdage mellem kl Du kan vælge at printe dit adgangskort selv. Adgangskort, der ikke er printet senest torsdag den 27. marts 2014 kl , vil blive sendt med posten til den adresse, der er noteret i Aurigas ejerbog. Hvis du har tilmeldt dig efter den 27. marts 2014 kl , får du adgangskortet udleveret ved din ankomst til generalforsamlingen. Aktionærer, der forventer ikke at kunne være til stede på generalforsamlingen, kan afgive fuldmagt til bestyrelsen eller til en af aktionæren udpeget person, der deltager på generalforsamlingen. Fuldmagtsog brevstemmeblanketter kan hentes elektronisk på selskabets hjemmeside Afgivelse af fuldmagt kan ske via InvestorPortalen på selskabets hjemmeside Fuldmagter skal være fremkommet senest fredag den 28. marts Brevstemme Der er endvidere mulighed for at afgive stemme pr. brev. Fuldmagts- og brevstemmeblanket kan hentes elektronisk på selskabets hjemmeside I så fald skal fuldmagts- og brevstemmeblanket sendes med tydelig angivelse af aktionærens navn og VP-reference nummer til Auriga Industries A/S, att. Investor Relations, Thyborønvej 78, 7673 Harboøre, så den er modtaget senest tirsdag den 1. april 2014, kl Brevstemmer kan også afgives elektronisk via InvestorPortalen på selskabets hjemmeside En afgivet brevstemme kan ikke tilbagekaldes. Bemærk venligst, at der ikke kan afgives både fuldmagt og brevstemme.

5 Spørgsmål fra aktionærerne Aktionærerne kan stille skriftlige spørgsmål til selskabets ledelse om dagsordenen og dokumenter vedrørende generalforsamlingen eller koncernen i øvrigt. Skriftlige spørgsmål sendes på til investor@auriga.dk og kan stilles på dansk. Webcast Hele generalforsamlingen vil blive transmitteret live på selskabets hjemmeside, og vil også efterfølgende være tilgængelig som video på selskabets hjemmeside. Webcast vil kun omfatte talerstolen. Der henvises til selskabets politik vedrørende personoplysninger, som findes under Privatlivspolitik på selskabets hjemmeside. Tolkning Generalforsamlingen holdes på dansk. Der udleveres ikke tolkeudstyr til evt. engelsktalende deltagere, men generalforsamlingen simultantolkes til engelsk online og kan følges på (engelsk player) og (dansk version). Den administrerende direktør aflægger beretning på engelsk. Direktørens beretning vil være tilgængelig på dansk i en printet udgave og bliver simultantolket til dansk online på Aktionærerne kan stille spørgsmål på dansk. Adgang til information Indkaldelsen med fuldstændige dagsordensforslag og formularer til stemmeafgivelse ved brev og fuldmagt kan fra torsdag den 6. marts 2014 ses på selskabets hjemmeside eller bestilles hos Investor Relations på investor@auriga.dk eller tlf alle hverdage mellem kl til fremsendelse med posten. Elektronisk kommunikation Auriga anvender elektronisk kommunikation. Indkaldelse med tilhørende tilmeldings- og fuldmagtsblanket til generalforsamlingen udsendes kun til de navnenoterede aktionærer, der har bestilt denne type information (abonnement) enten med posten eller på . Aurigas årsrapport for 2013 foreligger ikke i en trykt udgave. Aktionærer, der ønsker en printet version, kan bestille denne ved henvendelse til Investor Relations på tlf på hverdage mellem eller investor@auriga.dk. Aktionærer, der har bestilt abonnement på fysisk modtagelse af indkaldelsen, vil modtage denne med posten inden for få dage efter den 6. marts Indkaldelsen vedlægges årsrapport Rundvisning og forplejning forud for den ordinære generalforsamling Aktionærerne inviteres til rundvisning på Cheminova. Rundvisningen finder sted kl , og der er mulighed for at vælge mellem 3 forskellige spor: 1. Produktion 2. Udvikling 3. Miljø og spildevandsrensning Rundvisning sker i grupper af max. 20 personer. Fornuftigt fodtøj og overtøj anbefales, da der er langt at gå udenfor på produktionsområdet. Evt. gangbesværede bedes oplyse dette ved tilmelding.

6 Tilmelding til rundvisning skal ske samtidig med tilmeldingen til deltagelse i generalforsamlingen senest fredag den 28. marts 2014 og med angivelse af, hvilket spor, man ønsker at følge til rundvisningen. Tilmelding kan ske via InvestorPortalen på selskabets hjemmeside eller ved henvendelse til Investor Relations på investor@auriga.dk eller tlf alle hverdage mellem kl Der åbnes for registrering af adgangskort til selve generalforsamlingen kl Fra kl vil der forud for generalforsamlingen blive serveret kaffe og en let forfriskning i foyeren. 6. marts 2014 På bestyrelsens vegne Jens Due Olsen Bestyrelsesformand AURIGA INDUSTRIES A/S Indkaldelsen til generalforsamling offentliggøres på dansk og engelsk. I tilfælde af uoverensstemmelse mellem de to versioner er den danske tekst gældende.

7 Bilag 1: Udkast til vederlagspolitik VEDERLAGSPOLITIK Overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af bestyrelse og direktion i Auriga Industries A/S i henhold til selskabslovens 139 Baggrund Med henblik på fortsat at kunne tiltrække, udvikle og fastholde kvalificerede nøglemedarbejdere, som kan sikre en forbedret indtjening og værdiskabelse til glæde for alle interessenter, bemyndiges bestyrelsen til at indgå incitamentsaflønningsaftaler med direktionen og øvrige ledende medarbejdere i henhold til disse overordnede retningslinjer. Bemyndigelsen er vedtaget på generalforsamlingen den 2. april 2014 for en ubestemt periode og er at betragte som en uændret forlængelse af den hidtidige bemyndigelse, der blev vedtaget på generalforsamlingen i 2011 for perioden frem til og med Bestyrelse Bestyrelsen har ingen incitamentsaflønning. Bestyrelsen modtager et fast årligt honorar, som godkendes af generalforsamlingen og oplyses i årsrapporten. Honorarets størrelse fastsættes på niveau med honoraret i andre sammenlignelige børsnoterede selskaber. Direktion Vederlagsudvalget vurderer og fastlægger hvert år direktionens samlede vederlag, som oplyses i årsrapporten og tilstræbes at være på niveau med sammenlignelige virksomheder. Vederlaget består af en fast basisløn samt en variabel del (incitamentsaflønning) med henblik på at opnå interessesammenfald mellem direktion og aktionærer på såvel kort som langt sigt. Endvidere har direktionen en change of control -klausul, og bestyrelsen kan diskretionært tildele direktionen en særlig bonus, såfremt der har været særlige omstændigheder. Det aktuelt gældende vederlag for direktionen vil blive præsenteret årligt på generalforsamlingen. Den faste basisløn består af en fast løn samt benefits. Den variable lønandel består af incitamentsaflønning (bonusløn), hvor der hvert år kan optjenes et variabelt bonusbeløb, som kan beregnes ud fra fastlagte performancekriterier i det enkelte år. Den årligt optjente bonusløn kan maksimalt udgøre et beløb svarende til et års fast løn for de involverede personer, og kan udbetales over en periode på op til 4 år. Ved udbetaling af bonusløn over flere år kan beløbet gøres afhængig af udviklingen i Aurigas aktiekurs, dog årligt limiteret til et beløb svarende til et års fast løn, uanset udviklingen i Aurigas aktiekurs. En change of control-klausul indgår i direktionens kontrakter og vil i tilfælde af ændring i kontrollen med selskabet give mulighed for en bonus. Bonussen svarer til et års grundløn (fast basisløn) og vil alene blive udbetalt, såfremt direktøren forbliver ansat et år efter ændringen i kontrollen med selskabet eller såfremt direktøren, uden at have givet anledning hertil, er blevet opsagt af selskabet efter klausulens ikrafttrædelse (aktivering). En særlig bonus, i tilfælde af særlige omstændigheder, kan tildeles direktionen på bestyrelsens diskretionære beslutning. Øvrige ledende medarbejdere Incitamentsordninger, change of control-klausuler og særlige bonusser for øvrige ledende medarbejdere vil reflektere de ovenstående overordnede retningslinjer for direktionen.

8 Bilag 2: Uddrag fra bestyrelsesmedlemmernes særlige kompetencer Se de fulde præsentationer af bestyrelsesmedlemmerne på JENS DUE OLSEN BESTYRELSESFORMAND MEDLEM AF NOMINERINGSUDVALG MEDLEM AF VEDERLAGSUDVALG TORBEN SVEJGÅRD NÆSTFORMAND FOR BESTYRELSEN MEDLEM AF NOMINERINGSUDVALG MEDLEM AF VEDERLAGSUDVALG Født 5. november 1963 Cand.polit. Indtrådt i bestyrelsen i Amrop A/S, formand AtchikRealtime A/S, formand Kompan A/S, formand, formand for revisionsudvalget pierre.dk A/S, formand NKT Holding A/S, formand, medlem af nomineringsog vederlagsudvalget Bladt Industries A/S, næstformand, formand for revisionsudvalget Cryptomathic A/S, bestyrelsesmedlem Heptagon Advanced Micro Optics Inc., bestyrelsesmedlem, formand for revisionsudvalget Industriens Pension A/S, bestyrelsesmedlem, medlem af investeringsudvalget Royal Unibrew A/S, bestyrelsesmedlem Født 17. marts 1955 Cand.oecon. Indtrådt i bestyrelsen i R2 Group A/S, bestyrelsesmedlem Koncernchef for BioMar Gruppen A/S International ledelse og strategi i det globale business-to-business marked Ansvarlighed og bæredygtighed i forsyningskæden Vurdering og integration af akkvisitioner Anvendelse af R&D til udvikling af forretningen Ledelse og strategi i internationale virksomheder Koncernregnskab og -finans International forretningsudvikling og M&A Børsforhold og investor relations

9 JUTTA AF ROSENBORG FORMAND FOR REVISONSUDVALGET LARS HVIDTFELDT MEDLEM AF PRODUKTUDVIKLINGSUDVALGET Født 9. november Cand.merc.aud. Indtrådt i bestyrelsen i Aberdeen Asset Management PLC, bestyrelsesmedlem Det Danske Klasselotteri A/S, bestyrelsesmedlem Zealand Pharma A/S, bestyrelsesmedlem, formand for revisionsudvalget og medlem af vederlagsudvalget Ledelse og strategi i internationale virksomheder M&A Børsforhold og investor relations Regnskab og revision Koncernfinans og risikostyring Optimering af forretningsprocesser Født 24. oktober Godsejer og cand.agro. Indtrådt i bestyrelsen i Videncentret for Landbrug & Fødevarer, bestyrelsesmedlem Sannarp AB, bestyrelsesmedlem Erhvervslandbrug og planteproduktion Organisatorisk arbejde inden for landbrugets organisationer Innovation og projektudvikling Proces og produktion

10 JØRGEN JENSEN MEDLEM AF REVISIONSUDVALGET KARL ANKER JØRGENSEN FORMAND FOR PRODUKTUDVIKLINGSUDVALGET Født 21. marts Cand.oecon. Indtrådt i bestyrelsen i TCM Group A/S (Axel), bestyrelsesmedlem Nordic Waterproofing Group AB, bestyrelsesmedlem Adm. direktør for Widex A/S International strategi og ledelse i det globale businessto-business marked Sikring af bæredygtighed i en global forsyningskæde Produktionsprocesser Forretningsudvikling, herunder vurdering og integration af akkvisitioner. Født 15. juni Professor i kemi, dr.scient. Indtrådt i bestyrelsen i Aarhus Universitets Forskningsfond, bestyrelsesmedlem Kemisk udvikling og produktion Asymmetrisk katalyse Katalyse Organisk kemi Spejlbilledkemi

11 KAPIL KUMAR SAINI VALGT AF MEDARBEJDERNE PEDER MUNK SØRENSEN VALGT AF MEDARBEJDERNE Født 10. oktober Seniorlaborant Indtrådt i bestyrelsen i Solidt kendskab til virksomhedens drift og organisation. Født 14. juni Anlægsoperatør Indtrådt i bestyrelsen i Solidt kendskab til virksomhedens drift og organisation. JØRN SAND TOFTING VALGT AF MEDARBEJDERNE Født 27. december Elektriker og tillidsrepræsentant Indtrådt i bestyrelsen i Solidt kendskab til virksomhedens drift, anlægsvedligehold og organisation.

GENERALFORSAMLING I AURIGA INDUSTRIES A/S ONSDAG DEN 11. APRIL 2012

GENERALFORSAMLING I AURIGA INDUSTRIES A/S ONSDAG DEN 11. APRIL 2012 Selskabsmeddelelse nr. 3/2012 14. marts 2012 GENERALFORSAMLING I AURIGA INDUSTRIES A/S ONSDAG DEN 11. APRIL 2012 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling jf. vedtægternes 8.1 til afholdelse:

Læs mere

GENERALFORSAMLING I AURIGA INDUSTRIES A/S TORSDAG DEN 2. APRIL 2009

GENERALFORSAMLING I AURIGA INDUSTRIES A/S TORSDAG DEN 2. APRIL 2009 Selskabsmeddelelse nr. 3/2009 13. marts 2009 GENERALFORSAMLING I AURIGA INDUSTRIES A/S TORSDAG DEN 2. APRIL 2009 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling jf. vedtægternes 8 til afholdelse torsdag

Læs mere

GENERALFORSAMLING I AURIGA INDUSTRIES A/S TORSDAG DEN 28. APRIL 2011

GENERALFORSAMLING I AURIGA INDUSTRIES A/S TORSDAG DEN 28. APRIL 2011 Selskabsmeddelelse nr. 3/2011 30. marts 2011 GENERALFORSAMLING I AURIGA INDUSTRIES A/S TORSDAG DEN 28. APRIL 2011 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling jf. vedtægternes 8.1 til afholdelse:

Læs mere

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 13.00

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 13.00 Bestyrelsen for Auriga Industries A/S inviterer hermed til EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 13.00 På Cheminova A/S Thyborønvej 76-78, 7673 Harboøre Til aktionærerne i Auriga

Læs mere

Til aktionærerne i Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712. Bestyrelsen for Royal Unibrew A/S indkalder til selskabets ordinære generalforsamling 2012

Til aktionærerne i Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712. Bestyrelsen for Royal Unibrew A/S indkalder til selskabets ordinære generalforsamling 2012 Til aktionærerne i Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712 Bestyrelsen for Royal Unibrew A/S indkalder til selskabets ordinære generalforsamling 2012 mandag den 30. april 2012, kl. 16.00 på TOLDBODEN, Nordre

Læs mere

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Auriga Industries A/S. torsdag den 30. april 2015 kl

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Auriga Industries A/S. torsdag den 30. april 2015 kl Auriga Industries A/S Thyborønvej 78 7673 Harboøre Danmark Postadresse: Postboks 9 7620 Lemvig Tlf: 7010 7030 Fax: 7010 7031 investor@auriga.dk www.auriga.dk CVR Nr. 34629218 Reg. Kontor: Finlandsgade

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele) 3 3 Bemyndigelse til gennemførelse af kapitalforhøjelse

Læs mere

Vedtægter for GN Store Nord A/S (CVR- nr. 24 25 78 43)

Vedtægter for GN Store Nord A/S (CVR- nr. 24 25 78 43) Vedtægter for GN Store Nord A/S (CVR- nr. 24 25 78 43) 1 Navn 1.1 Selskabets navn er GN Store Nord A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) Det Store Nordiske Telegraf-Selskab

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12)

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

Til aktionærerne i Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712. Bestyrelsen for Royal Unibrew A/S indkalder til selskabets ordinære generalforsamling 2013

Til aktionærerne i Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712. Bestyrelsen for Royal Unibrew A/S indkalder til selskabets ordinære generalforsamling 2013 Til aktionærerne i Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712 Bestyrelsen for Royal Unibrew A/S indkalder til selskabets ordinære generalforsamling 2013 mandag den 29. april 2013, kl. 16.00 i Dalumhallerne, Mejerivej

Læs mere

Vedtægter for AURIGA INDUSTRIES A/S CVR-nr. 34629218. Side 1 af 7

Vedtægter for AURIGA INDUSTRIES A/S CVR-nr. 34629218. Side 1 af 7 Vedtægter for AURIGA INDUSTRIES A/S CVR-nr. 34629218 Side 1 af 7 Side 2 af 7 Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1. Selskabets navn er Auriga Industries A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed

Læs mere

Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling. torsdag den 26. november 2015 kl. 16.00

Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling. torsdag den 26. november 2015 kl. 16.00 Side 1 Til aktionærerne i Chr. Hansen Holding A/S Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling torsdag den 26. november 2015 kl. 16.00 på selskabets adresse, Bøge Allé

Læs mere

SELSKABSMEDDELELSE NR. 185

SELSKABSMEDDELELSE NR. 185 Hovedkvarter: Stationsparken 25 2600 Glostrup Danmark Telefon: (+45) 70 25 22 23 Bank: Danske Bank CVR nr: 2668 5621 www.comendo.com comendo@comendo.com SELSKABSMEDDELELSE NR. 185 7. april 2014 Indkaldelse

Læs mere

Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i Auriga Industries A/S. mandag den 23. november 2015, kl. 10.30

Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i Auriga Industries A/S. mandag den 23. november 2015, kl. 10.30 Side 1 af 6 Selskabsmeddelelse nr. 22/2015 30. oktober 2015 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Til aktionærerne i Auriga Industries A/S Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Forelæggelse af årsrapport med revisionspåtegning.

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Forelæggelse af årsrapport med revisionspåtegning. ROC ROCKWOOL INTERNATIONAL A/S Side 1/8 Fuldstændige forslag til vedtagelse på ordinær generalforsamling i Rockwool International A/S onsdag den 21. april 2010, kl. 17.00 i Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej

Læs mere

Ordinær generalforsamling - IC Group A/S den 30. september 2015 kl. 10.30. IC Group A/S Raffinaderivej 10 2300 København S

Ordinær generalforsamling - IC Group A/S den 30. september 2015 kl. 10.30. IC Group A/S Raffinaderivej 10 2300 København S SELSKABSMEDDELELSE 4. september 2015 Ordinær generalforsamling - IC Group A/S den 30. september 2015 kl. 10.30 IC Group A/S Raffinaderivej 10 2300 København S Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets

Læs mere

Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr , til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes

Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr , til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I AMBU A/S Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr. 63 64 49 19, til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes torsdag den 13. december 2012

Læs mere

VEDTÆGTER. for. ALK-Abelló A/S (CVR-nr. 63 71 79 16) ("Selskabet")

VEDTÆGTER. for. ALK-Abelló A/S (CVR-nr. 63 71 79 16) (Selskabet) VEDTÆGTER for ALK-Abelló A/S (CVR-nr. 63 71 79 16) ("Selskabet") Marts 20142016 Navn 1.1 Selskabets navn er ALK-Abelló A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene ALK A/S (ALK-Abelló A/S),

Læs mere

vedtægter Vedtægter Mondo A/S Cvr nr. 27 09 42 95 Mondo A/S Selskabsmeddelelse nr. 11, 2009 København, 12.marts 2009

vedtægter Vedtægter Mondo A/S Cvr nr. 27 09 42 95 Mondo A/S Selskabsmeddelelse nr. 11, 2009 København, 12.marts 2009 Selskabsmeddelelse nr. 11, 2009 København, 12.marts 2009 Vedtægter Mondo A/S vedtægter Mondo A/S Cvr nr. 27 09 42 95 12. marts 2009 Mondo A/S Vedtægter Mondo A/S. Side 1 af 8 1 navn 1.1 Selskabets navn

Læs mere

VEDTÆGTER April 2016. for. PFA Holding A/S CVR-nr. 22 43 80 18

VEDTÆGTER April 2016. for. PFA Holding A/S CVR-nr. 22 43 80 18 VEDTÆGTER April 2016 for PFA Holding A/S CVR-nr. 22 43 80 18 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er PFA Holding A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål 2.1 Selskabets formål er

Læs mere

NTR Holding A/S afholder ordinær generalforsamling torsdag den 24. april 2014, kl. 15.00 på adressen Sankt Annæ Plads 13, 1250 København K.

NTR Holding A/S afholder ordinær generalforsamling torsdag den 24. april 2014, kl. 15.00 på adressen Sankt Annæ Plads 13, 1250 København K. FULDSTÆNDIGE FORSLAG TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING NTR Holding A/S Sankt Annæ Plads 13, 3. 1250 København K Tel.: 70 25 10 56 Fax: 70 25 10 75 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk København, den 2. april 2014

Læs mere

Vedtægter. for. Novo Nordisk A/S

Vedtægter. for. Novo Nordisk A/S Vedtægter for 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: Novo Industri A/S Novo Terapeutisk Laboratorium A/S Nordisk Gentofte A/S Nordisk Insulinlaboratorium

Læs mere

torsdag den 26. april 2018 kl på selskabets hovedkontor, Søndergård Alle 4, 6500 Vojens, med følgende dagsorden i henhold til vedtægterne:

torsdag den 26. april 2018 kl på selskabets hovedkontor, Søndergård Alle 4, 6500 Vojens, med følgende dagsorden i henhold til vedtægterne: Haderslev, den 23. marts 2018 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Arkil Holding A/S til afholdelse torsdag den 26. april 2018 kl. 15.00 på selskabets hovedkontor, Søndergård Alle 4, 6500 Vojens,

Læs mere

29. april 2011 CVR nr. 24256782 Selskabsmeddelelse nr. 4/2011 Side 1 af 10

29. april 2011 CVR nr. 24256782 Selskabsmeddelelse nr. 4/2011 Side 1 af 10 Selskabsmeddelelse nr. 4/2011 Side 1 af 10 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i TK Development A/S TK Development A/S, CVR nr. 24256782, indkalder her til ordinær generalforsamling tirsdag den 24.

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S tirsdag den 27. marts 2018 kl. 16:00 på Scandic Sluseholmen, Molestien 11,

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S tirsdag den 27. marts 2018 kl. 16:00 på Scandic Sluseholmen, Molestien 11, Aktionærsekretariatet Santa Fe Group A/S East Asiatic House Indiakaj 20 2100 København Ø Telefon: 3525 4300 Fax: 3525 4313 E-mail:sfg@santaferelo.com Web: www.santaferelo.com CVR-nr.: 26 04 17 16 5. marts

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S. torsdag den 7. april 2016 kl. 16:00 på First Hotel Copenhagen, Molestien 11,

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S. torsdag den 7. april 2016 kl. 16:00 på First Hotel Copenhagen, Molestien 11, Santa Fe Group A/S East Asiatic House Indiakaj 20 2100 København Ø Tel.: 3525 4300 Fax: 3525 4313 E-mail: sfg@santaferelo.com Web: www.santaferelo.com CVR.nr.: 26 04 17 16 9. marts 2016 Indkaldelse til

Læs mere

Vedtægter for AURIGA INDUSTRIES A/S CVR-nr. 34629218. Side 1 af 8

Vedtægter for AURIGA INDUSTRIES A/S CVR-nr. 34629218. Side 1 af 8 Vedtægter for AURIGA INDUSTRIES A/S CVR-nr. 34629218 Side 1 af 8 Side 2 af 8 Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1. Selskabets navn er Auriga Industries A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed

Læs mere

Vedtægter 2015. F.E. Bording A/S

Vedtægter 2015. F.E. Bording A/S Vedtægter 2015 F.E. Bording A/S Vedtægter Som gældende pr. 23. april 2015 Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Stk. 1: Selskabets navn er F.E. Bording A/S. Stk. 2: Selskabets hjemsted er Gladsaxe Kommune.

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S Med henvisning til vedtægternes pkt. 11 indkalder GN Store Nord A/S til ordinær generalforsamling torsdag den

Læs mere

Aktionærerne i Comendo A/S, CVR-nr. 26 68 56 21 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der finder sted:

Aktionærerne i Comendo A/S, CVR-nr. 26 68 56 21 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der finder sted: FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 107 4. oktober 2010 Til aktionærerne i Comendo A/S Aktionærerne i Comendo A/S, CVR-nr. 26 68 56 21 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der finder sted: tirsdag, den

Læs mere

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S Vedtægter for Royal UNIBREW A/S CVR-nr. 41 95 67 12 I. Selskabets navn, hjemsted og formål Selskabets navn er Royal UNIBREW A/S. 1. Selskabets hjemsted er Faxe Kommune. 2. 3. Selskabets formål er i eller

Læs mere

ANDERSEN & MARTINI A/S. indkalder herved til ordinær generalforsamling i selskabets Søborgafdeling, Gladsaxevej 340, 2860 Søborg

ANDERSEN & MARTINI A/S. indkalder herved til ordinær generalforsamling i selskabets Søborgafdeling, Gladsaxevej 340, 2860 Søborg Nasdaq OMX Copenhagen A/S Meddelelse nr. 3/2010 Nikolaj Plads 6 Fondskode DK 0010283597 1067 København K Kontaktperson Adm. direktør Peter Hansen Tlf. 3693 1111 ANDERSEN & MARTINI A/S indkalder herved

Læs mere

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Auriga Industries A/S. fredag den 26. februar 2016, kl. 10.30

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Auriga Industries A/S. fredag den 26. februar 2016, kl. 10.30 Side 1 af 6 Selskabsmeddelelse nr. 4/2016 29. januar 2016 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Til aktionærerne i Auriga Industries A/S Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Auriga

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 27. marts 2015, kl. 10.00 hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 27. marts 2015, kl. 10.00 hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dato: 5. marts 2015 Årets meddelelse nr.: 13 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 27. marts 2015, kl. 10.00 hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dagordenen

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Nasdaq OMX Copenhagen A/S Charlottenlund, den 29. marts 2019 Meddelelse nr. 196 Indkaldelse til generalforsamling Bestyrelsen for (Cvr.nr. 3069 1644) indkalder hermed til selskabets ordinære generalforsamling,

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Mandag den 5. december 2016 kl Holtedam 3 (Aage Louis-Hansen Auditoriet), Humlebæk

Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Mandag den 5. december 2016 kl Holtedam 3 (Aage Louis-Hansen Auditoriet), Humlebæk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mandag den 5. december 2016 kl. 15.30 Holtedam 3 (Aage Louis-Hansen Auditoriet), Humlebæk Til aktionærerne i Coloplast A/S 10. november 2016 Indkaldelse til ordinær

Læs mere

Dagsorden til ordinær generalforsamling

Dagsorden til ordinær generalforsamling Dagsorden til ordinær generalforsamling Vedlagt fremsendes indkaldelse og dagsorden for den ordinære generalforsamling i Jeudan A/S, der afholdes 23. april 2014, kl. 16.30. Yderligere oplysninger: Bestyrelsesformand

Læs mere

Vedtægter for Auriga Industries A/S. CVR-nr

Vedtægter for Auriga Industries A/S. CVR-nr Vedtægter for Auriga Industries A/S CVR-nr. 34629218 Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1. Selskabets navn er Auriga Industries A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under navnet "Industri Invest

Læs mere

Korrektion: Selskabet har konstateret en meningsforstyrrende fejl i den danske udgave af generalforsamlingsindkaldelsens

Korrektion: Selskabet har konstateret en meningsforstyrrende fejl i den danske udgave af generalforsamlingsindkaldelsens Korrektion: Selskabet har konstateret en meningsforstyrrende fejl i den danske udgave af generalforsamlingsindkaldelsens pkt. VA1. I indkaldelsens forslag til nye 3C og 3D, er der fejlagtigt anført gældsbreve,

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr )

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr ) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

Generalforsamlingen transmitteres direkte på Topdanmarks hjemmeside Investor.

Generalforsamlingen transmitteres direkte på Topdanmarks hjemmeside   Investor. Topdanmark A/S Indkaldelse til ordinær generalforsamling 17. april 2013 Topdanmark A/S Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Topdanmark A/S, onsdag den 17. april 2013, kl. 15.00, i Tivoli Congress

Læs mere

Vedtægter for Skjern Bank A/S 6900 Skjern CVR. NR. 45 80 10 12

Vedtægter for Skjern Bank A/S 6900 Skjern CVR. NR. 45 80 10 12 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Skjern Bank A/S 6900 Skjern CVR. NR. 45 80 10 12 1 1. Bankens navn er Skjern Bank A/S. 2. Hjemsted er Ringkøbing-Skjern Kommune. 2 Selskabets formål er at drive bankvirksomhed

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I ESOFT SYSTEM A/S, CVR- NR

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I ESOFT SYSTEM A/S, CVR- NR BØRSMEDDELELSE NR 115. INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I ESOFT SYSTEM A/S, CVR- NR. 25362195 Bestyrelsen for Esoft System A/S indkalder hermed i henhold til vedtægternes pkt. 4.4 selskabets aktionærer

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S April 2016 Indholdsfortegnelse 1. Navn... 3 2. Hjemsted... 3 3. Formål... 3 4. Selskabets kapital... 3 5. Selskabets aktier... 3 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse...

Læs mere

VEDTÆGTER SP GROUP A/S

VEDTÆGTER SP GROUP A/S VEDTÆGTER for SP GROUP A/S CVR- nr.: 15 70 13 15 2 VEDTÆGTER for SP GROUP A/S 1.0 NAVN Selskabets navn er: SP GROUP A/S Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: SCHUBLICH A/S (SP Group A/S)

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i A/S Det Østasiatiske Kompagni. Selskabsmeddelelse nr. 5/2014.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i A/S Det Østasiatiske Kompagni. Selskabsmeddelelse nr. 5/2014. Aktionærsekretariatet A/S Det Østasiatiske Kompagni East Asiatic House Indiakaj 20 2100 København Ø Telefon: 3525 4300 Fax: 3525 4313 e-mail: eac@eac.dk Internet: www.eac.dk CVR nr. : 26 04 17 16 Indkaldelse

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I BRØDRENE A & O JOHANSEN A/S

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I BRØDRENE A & O JOHANSEN A/S INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I BRØDRENE A & O JOHANSEN A/S Bestyrelsen indkalder herved til den ordinære generalforsamling i Brødrene A & O Johansen A/S, CVR-nr. 58 21 06 17, der afholdes

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIL AKTIONÆRERNE I VICTORIA PROPERTIES A/S

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIL AKTIONÆRERNE I VICTORIA PROPERTIES A/S FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 107 1 af 6 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIL AKTIONÆRERNE I VICTORIA PROPERTIES A/S I henhold til vedtægternes pkt. 8.4 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling

Velkommen til ordinær generalforsamling Velkommen til ordinær generalforsamling 2015 torsdag den 30. april 2015, kl. 10.30 Nobelauditoriet, Aarhus Universitet, Jens Chr. Skous Vej, Bygning 1482, lokale 106, 8000 Aarhus C 2 af 16 / Ordinær generalforsamling

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling MEDDELELSE NR. 170 17. september 2019 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Vedlagt offentliggøres selskabets indkaldelse til ordinær generalforsamling, som afholdes torsdag, den 10. oktober 2019 kl.

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr )

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr ) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

Dagsorden til ordinær generalforsamling

Dagsorden til ordinær generalforsamling Dagsorden til ordinær generalforsamling Vedlagt fremsendes indkaldelse og dagsorden for den ordinære generalforsamling i Jeudan A/S, der afholdes 16. april 2015, kl. 16.30. Yderligere oplysninger: Bestyrelsesformand

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Nordicom A/S

Ordinær generalforsamling i Nordicom A/S Ordinær generalforsamling i Nordicom A/S I henhold til vedtægternes punkt 6.2 indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Nordicom A/S onsdag, den 29. april 2015, kl. 16.00 Generalforsamlingen afholdes

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling. torsdag den 25. april 2019 kl. 17.

GENERALFORSAMLING. Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling. torsdag den 25. april 2019 kl. 17. GENERALFORSAMLING indkalder herved til ordinær generalforsamling torsdag den 25. april 2019 kl. 17.00 på selskabets adresse Aggersundvej 33, 9690 Fjerritslev. Dagsorden: 1. Bestyrelsens beretning om selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. for COMENDO A/S

VEDTÆGTER. for COMENDO A/S VEDTÆGTER for COMENDO A/S CVR-nr. 26 68 56 21 1 Navn 1.1 Selskabets navn er. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: 2 Hjemsted VPS A/S () Virus Protection Systems A/S () 2.1 Selskabets

Læs mere

Til aktionærerne i William Demant Holding A/S 9. marts 2016. Torsdag den 7. april 2016 kl. 16.00 på selskabets adresse Kongebakken 9, 2765 Smørum

Til aktionærerne i William Demant Holding A/S 9. marts 2016. Torsdag den 7. april 2016 kl. 16.00 på selskabets adresse Kongebakken 9, 2765 Smørum Til aktionærerne i William Demant Holding A/S 9. marts 2016 Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i William Demant Holding A/S: Torsdag den 7. april 2016 kl. 16.00 på selskabets adresse Kongebakken

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKAKO A/S

VEDTÆGTER FOR SKAKO A/S Advokatanpartsselskab J.nr. 18946 om/emn VEDTÆGTER FOR SKAKO A/S NAVN 1.1 Selskabets navn er SKAKO A/S. 1. 1.2 Selskabets binavne er VT Holding A/S og SKAKO Industries A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for BAVARIAN NORDIC A/S. CVR nr. 16271187

V E D T Æ G T E R. for BAVARIAN NORDIC A/S. CVR nr. 16271187 V E D T Æ G T E R for BAVARIAN NORDIC A/S CVR nr. 16271187 SELSKABETS NAVN, FORMÅL OG KONCERNSPROG Selskabets navn er Bavarian Nordic A/S. 1. Selskabets formål er at drive forskning, handel, fabrikation

Læs mere

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S Mandag den 25. august 2014, kl. 10.00 i Harboes Gæstestue, Spegerborgvej 34, 4230 Skælskør Det glæder os at indbyde selskabets aktionærer til årets

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S Tirsdag den 21. august 2018, kl. 10.00 i Harboes Auditorium, på selskabets

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Danilund A/S

Indkaldelse til Generalforsamling i Danilund A/S . Til aktionærer i Aalborg, den 13. februar 2013 Indkaldelse til Generalforsamling i Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i, der afholdes: Fredag, den 01. marts 2013 klokken 10.00 Generalforsamlingen

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

tirsdag den 23. april 2013 kl. 11:00 i Rederiforeningen, Amaliegade 33, 1256 København K

tirsdag den 23. april 2013 kl. 11:00 i Rederiforeningen, Amaliegade 33, 1256 København K INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Til aktionærerne i Nordic Shipholding A/S (CVR-nr.: 76 35 17 16) Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S tirsdag den 23. april

Læs mere

nov~zyme~ @~'~~TÆGTER N~~/O~YMES A/S 1. IVA1/N 1.1 Selskabets navn er Novozymes A/S. 1.2 Selskabets binavn er Novo Enzymes A/S (Novozymes A/S).

nov~zyme~ @~'~~TÆGTER N~~/O~YMES A/S 1. IVA1/N 1.1 Selskabets navn er Novozymes A/S. 1.2 Selskabets binavn er Novo Enzymes A/S (Novozymes A/S). ,~ nov~zyme~ @~'~~TÆGTER ~- N~~/O~YMES A/S 1. IVA1/N 1.1 Selskabets navn er Novozymes A/S. 1.2 Selskabets binavn er Novo Enzymes A/S (Novozymes A/S). 2. BORMÅL 2.1 Selskabets formål er at drive forskning,

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet)

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) 28. april 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) Selskabets bestyrelse indkalder hermed til ekstraordinær

Læs mere

Dagsorden til ordinær generalforsamling

Dagsorden til ordinær generalforsamling Dagsorden til ordinær generalforsamling Vedlagt fremsendes indkaldelse og dagsorden for den ordinære generalforsamling i Jeudan A/S, der afholdes 9. april 2018, kl. 16.30. Yderligere oplysninger: Bestyrelsesformand

Læs mere

INDKALDELSE OG DE FULDSTÆNDIGE FORSLAG For den ordinære generalforsamling i SSBV-Rovsing A/S

INDKALDELSE OG DE FULDSTÆNDIGE FORSLAG For den ordinære generalforsamling i SSBV-Rovsing A/S 9. oktober 2014 Meddelelse nr. 216 INDKALDELSE OG DE FULDSTÆNDIGE FORSLAG For den ordinære generalforsamling i SSBV-Rovsing A/S Bestyrelsen i SSBV-Rovsing A/S indkalder hermed til ordinær generalforsamling

Læs mere

I overensstemmelse med vedtægternes 8 indkaldes herved til. ordinær generalforsamling i SimCorp A/S

I overensstemmelse med vedtægternes 8 indkaldes herved til. ordinær generalforsamling i SimCorp A/S Til aktionærerne Weidekampsgade 16 2300 København S Danmark Telefon: +45 35 44 88 00 Telefax: +45 35 44 88 11 E-mail: info@simcorp.com www.simcorp.com CVR-nummer: 15 50 52 81 I overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Viborg Håndbold Klub A/S

V E D T Æ G T E R. Viborg Håndbold Klub A/S ADVOKAT Thomas Møller Kristensen GRAVENE 2 8800 VIBORG TLF. 87 27 11 00 J. NR. 250-055569-TMK-CCH V E D T Æ G T E R FOR Viborg Håndbold Klub A/S CVR-nr. 21 44 14 06 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR RINGKØBING-SKJERN ERHVERV A/S

VEDTÆGTER FOR RINGKØBING-SKJERN ERHVERV A/S VEDTÆGTER FOR RINGKØBING-SKJERN ERHVERV A/S 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Ringkøbing-Skjern Erhverv A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Ringkøbing-Skjern Kommune. 2. Selskabets formål 2.1 Selskabets formål

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Athena IT-Group A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Athena IT-Group A/S Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Athena IT-Group A/S Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Athena IT-Group A/S, CVR nr. 19 56 02 01. Fredag den 29. oktober 2010 klokken 14:00.

Læs mere

Fredag, den 11. marts 2016, kl hos NNIT A/S, Østmarken 3A, 2860 Søborg, med følgende DAGSORDEN

Fredag, den 11. marts 2016, kl hos NNIT A/S, Østmarken 3A, 2860 Søborg, med følgende DAGSORDEN NNIT A/S Østmarken 3A DK-2860 Søborg Denmark tel:+45 7024 4242 www.nnit.com CVR-nummer: 21 09 31 06 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i NNIT A/S Bestyrelsen indkalder herved til den ordinære generalforsamling

Læs mere

Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr , ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes

Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr , (Selskabet) indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr. 42 57 81 18, ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes tirsdag den 8. januar 2019, kl. 17.00 på Stamholmen 70, 2650 Hvidovre Dagsorden

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele) 3 3 Bemyndigelse til gennemførelse af kapitalforhøjelse

Læs mere

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S INDKALDELSE til ordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S Bestyrelsen indkalder herved til den ordinære generalforsamling i Nordic Shipholding A/S, CVR-nr. 76 35 17 16 ( Selskabet ), der afholdes

Læs mere

A-aktier er ikke omsætningspapirer, de skal lyde på navn og noteres i selskabets ejerbog.

A-aktier er ikke omsætningspapirer, de skal lyde på navn og noteres i selskabets ejerbog. J.nr. 020122-0053 jcr/aru VEDTÆGTER FOR BRD. KLEE A/S, CVR-NR. 46874412 Selskabets navn og formål Selskabets navn er Brd. Klee A/S. 1. 2. Selskabets formål er at drive ingeniør-, handels- og produktionsvirksomhed.

Læs mere

Følgende kan oplyses om behandlingen af de enkelte punkter på dagsordenen, der er vedhæftet som bilag:

Følgende kan oplyses om behandlingen af de enkelte punkter på dagsordenen, der er vedhæftet som bilag: Selskabsmeddelelse nr. 14/2014 4. december 2014 Coloplast A/S Holtedam 1 3050 Humlebæk Tel: 4911 1111 www.coloplast.com CVR-nr. 69749917 Ordinær generalforsamling i Coloplast A/S torsdag den 4. december

Læs mere

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S Vedtægter for Royal UNIBREW A/S CVR-nr. 41 95 67 12 I. Selskabets navn, hjemsted og formål Selskabets navn er Royal UNIBREW A/S. 1. Selskabets hjemsted er Faxe Kommune. 2. 3. Selskabets formål er i eller

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2010 i NKT Holding A/S

Ordinær generalforsamling 2010 i NKT Holding A/S Nasdaq OMX Copenhagen Nikolaj Plads 6 1007 København K 25. marts 2010 Meddelelse nr. 9 Ordinær generalforsamling 2010 i NKT Holding A/S Torsdag den 25. marts 2010 afholdtes ordinær generalforsamling i

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S (CVR-nr ) Tirsdag den 24. oktober 2017 kl

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S (CVR-nr ) Tirsdag den 24. oktober 2017 kl Nasdaq Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 6/2017 Aarhus, 2. oktober 2017 CVR-nr. 29 24 64 91 www.admiralcapital.dk Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S (CVR-nr. 29 24 64 91)

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 2. Vestas internal protocol Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål... 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele)... 3 3 Bemyndigelser

Læs mere

OMX Den Nordiske Børs København Meddelelse nr. 25 Nikolaj Plads 6 6. maj 2008 1067 København K Side 1 af 8

OMX Den Nordiske Børs København Meddelelse nr. 25 Nikolaj Plads 6 6. maj 2008 1067 København K Side 1 af 8 OMX Den Nordiske Børs København Meddelelse nr. 25 Nikolaj Plads 6 6. maj 2008 1067 København K Side 1 af 8 Herved indkaldes til ekstraordinær generalforsamling i med følgende DAGSORDEN: Dampskibsselskabet

Læs mere

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S. CVR nr

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S. CVR nr Vedtægter for Royal UNIBREW A/S CVR nr. 41 95 67 12 I. Selskabets navn, hjemsted og formål Selskabets navn er Royal UNIBREW A/S. Selskabets hjemsted er Faxe Kommune. 1. 2. 3. Selskabets formål er i eller

Læs mere

Til aktionærerne i Gyldendalske Boghandel, Nordisk Forlag Aktieselskab

Til aktionærerne i Gyldendalske Boghandel, Nordisk Forlag Aktieselskab 26. marts 2010 Til aktionærerne i Gyldendalske Boghandel, Nordisk Forlag Aktieselskab Gyldendals bestyrelse har hermed fornøjelsen af at invitere til selskabets ordinære generalforsamling i Klareboderne

Læs mere

SELSKABSMEDDELELSE NR. 204 1. april 2015

SELSKABSMEDDELELSE NR. 204 1. april 2015 Copenhagen Network A/S Adresse: Copenhagen Network A/S c/o Beierholm A/S Gribskovvej 2 2100 København Ø SELSKABSMEDDELELSE NR. 204 1. april 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Aktionærerne i

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212 VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

De fuldstændige forslag til generalforsamlingen er vedlagt og udgør en del af denne indkaldelse.

De fuldstændige forslag til generalforsamlingen er vedlagt og udgør en del af denne indkaldelse. Nasdaq Copenhagen A/S Torvet 4-5 7620 Lemvig Telefon 96 63 20 00 1. marts 2019 Bestyrelsen i indkalder til ordinær generalforsamling Generalforsamlingen afholdes mandag den 25. marts 2019, kl. 15.00, i

Læs mere

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse.

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse. Side 1 af 8 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S Gentofte, den 13. marts 2012 Meddelelse nr. 5/2012 Kontaktperson: CEO Michael Rohde Pedersen Indkaldelse til Head ordinær Office generalforsamling i Brødrene Hartmann

Læs mere

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr Vedtægter for Bang & Olufsen a/s CVR.nr. 41 25 79 11 1. Selskabets navn er Bang & Olufsen a/s. 2. Selskabets hjemsted er i Struer kommune. 3. Selskabets formål er i første række at eje varemærket Bang

Læs mere

Ordinær generalforsamling i ALK-Abelló A/S den 24. april 2008

Ordinær generalforsamling i ALK-Abelló A/S den 24. april 2008 Til: OMX Den Nordiske Børs Selskabsmeddelelse nr. 7/2008 Ordinær generalforsamling i ALK-Abelló A/S den 24. april 2008 Ordinær generalforsamling i ALK-Abelló A/S finder sted torsdag den 24. april 2008

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Dr. Tværgade 41, 1. - 2 DK-1302 København K Telefon: (+45) 33 30 66 00 www.smallcap.dk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i SmallCap Danmark A/S (CVR

Læs mere

INDKALDELSE OG DE FULDSTÆNDIGE FORSLAG For den ordinære generalforsamling i SSBV-Rovsing A/S

INDKALDELSE OG DE FULDSTÆNDIGE FORSLAG For den ordinære generalforsamling i SSBV-Rovsing A/S 5. oktober 2016 Meddelelse nr. 240 INDKALDELSE OG DE FULDSTÆNDIGE FORSLAG For den ordinære generalforsamling i SSBV-Rovsing A/S Bestyrelsen i SSBV-Rovsing A/S indkalder hermed til ordinær generalforsamling

Læs mere

Bestyrelsen foreslår, at beretningen om selskabets virksomhed i 2017 tages til efterretning af generalforsamlingen.

Bestyrelsen foreslår, at beretningen om selskabets virksomhed i 2017 tages til efterretning af generalforsamlingen. Marts 2018 Til aktionærerne i Gyldendal A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GYLDENDAL Gyldendals bestyrelse inviterer hermed til selskabets ordinære generalforsamling i Klareboderne 3, København, torsdag den

Læs mere

GAMLE NYE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S

GAMLE NYE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S til indkaldelsen til ordinær generalforsamling i FLSmidth & Co. A/S torsdag den 30. marts 2017 GAMLE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S NYE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S Navn, hjemsted og formål Navn, hjemsted

Læs mere

Følgende kan oplyses om behandlingen af de enkelte punkter på dagsordenen, der er vedhæftet som bilag:

Følgende kan oplyses om behandlingen af de enkelte punkter på dagsordenen, der er vedhæftet som bilag: Selskabsmeddelelse nr. 11/2013 5. december 2013 Ordinær generalforsamling i Coloplast A/S torsdag den 5. december 2013 kl. 15.30 Generalforsamlingen i Coloplast A/S er netop afholdt. Følgende kan oplyses

Læs mere

Følgende kan oplyses om behandlingen af de enkelte punkter på dagsordenen, der er vedhæftet som bilag:

Følgende kan oplyses om behandlingen af de enkelte punkter på dagsordenen, der er vedhæftet som bilag: Selskabsmeddelelse nr. 12/2011 7. december 2011 Ordinær generalforsamling i Coloplast A/S onsdag den 7. december 2011 kl. 15.30 Generalforsamlingen i Coloplast A/S er netop afholdt. Følgende kan oplyses

Læs mere

Vedtægter Dampskibsselskabet NORDEN A/S

Vedtægter Dampskibsselskabet NORDEN A/S 1 Vedtægter 2017 Dampskibsselskabet NORDEN A/S 2 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Dampskibsselskabet NORDEN A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne: Dampskibsselskabet NORDEN

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 29. april 2016, kl hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 29. april 2016, kl hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dato: 05.04.2016 Årets meddelelse nr.: 12 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 29. april 2016, kl. 10.00 hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dagordenen

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Side 1 af 5 BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S Cvr.nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 15. marts 2018 SELSKABSMEDDELELSE NR. 02/2018 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Der indkaldes

Læs mere

1/6 VEDTÆGTER. for PER AARSLEFF HOLDING A/S. CVR-nr

1/6 VEDTÆGTER. for PER AARSLEFF HOLDING A/S. CVR-nr 1/6 VEDTÆGTER for PER AARSLEFF HOLDING A/S CVR-nr. 24257797 2/6 VEDTÆGTER Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Per Aarsleff Holding A/S 2 Selskabets hjemsted er Aarhus Kommune. 3 Selskabets

Læs mere