KMC' Granules Borupvej Brande Att: Henrik Skøtt 20. maj 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KMC' Granules Borupvej Brande Att: Henrik Skøtt 20. maj 2015"

Transkript

1 KMC' Granules Borupvej Brande Att: Henrik Skøtt 20. maj 2015 Tilladelse til etablering af nedsivningsbassin til overfladevand fra befæstede arealer - KMC - Borupvej 11, 7330 Brande Ved ansøgning dateret den 30. april 2015 har Alectia, på vegne af KMC Granules, ansøgt om en tilladelse til nedsivning af regnvand fra 8000 m 2 befæstede arealer omkring deres fabriksbygninger på Borupvej 11, 7330 Brande, matr. nr. 19, Borup By, Brande i et nyt nedsivningsbassin. Kort med placering af nedsivningsbassinet på Borupvej 11. Bygge- og Miljøafdeling Centerparken Brande Tlf.: Fax: mihol@ikast-brande.dk Sagsbehandler: Miriam Holsegård Direkte telefon: Sags ID: 2014/36135 Nedsivningsbassinet etableres inden for det markerede område.

2 Afgørelse: Ikast-Brande Kommune meddeler hermed tilladelse til nedsivning af regnog overfladevand fra kørearealer på Borupvej 11, 7330 Brande, matr. nr. 19 Borup By, Brande. Tilladelsen omfatter i alt ca. 0,8 hektar 100 % befæstet areal. Arealerne er befæstet med SF-sten. Regnvandet nedsives via et jordbassin (nedsivningsbassin). Tilladelsen meddeles i henhold til Miljøbeskyttelsesloven 19, 879 af 26/ , samt Bekendtgørelsen om spildevandstilladelser m.v. efter miljøbeskyttelseslovens kapitel 3 og 4, nr af 11/ Tilladelsen meddeles på efterfølgende beskrevne vilkår: Vilkår: 1. Overfladevand fra parkeringsareal, tag m.v. beliggende på matr. nr.: 19 Borup By, Brande må nedsives i det derom ansøgte nedsivningsbassin. 2. Anlægget skal etableres i overensstemmelse med ansøgningen dateret den 30. april 2015 fremsendt af Alectia, på vegne af KMC Granules. 3. De øverste cm af nedsivningsbassinet skal bestå af god muldjord eller filtermuld, som indeholder 5 % organisk stof. 4. Efter etablering skal entreprenøren indsende en færdigmelding til Ikast-Brande Kommune med målfaste tegninger af anlægget som det er udført. 5. Sanitært spildevand må ikke nedsives i bassinet. 6. Vand fra parkeringspladser/befæstede arealer med trafik skal ledes gennem et tæt rørsystem og tæt forbassin, med funktion som olieog sandfang, før udledning til selve nedsivningsbassinet. Der skal være dykket afløb fra forbassinet til nedsivningsbassinet. 7. Forbassin skal oprenses efter behov, således at det bibeholder sin funktion. I tvivlsspørgsmål er det tilsynsmyndigheden, som træffer afgørelse om der er behov for oprensning. 8. Hvert 10. år skal indholdet af metaller og tunge PAH er måles i overfladen og i 30 cm dybde. Når koncentrationen i 30 cm dybde overskrider forurenet jord i klasse 2 skal muldlaget skiftes. 9. Skal bassinet renses op skal der måles for metaller og tunge PAH er inden bortskaffelse til godkendt modtager. 10. Ejer skal undersøge tætheden af forbassin og rørsystemer ved regelmæssig pejling af vandstanden i forbassinet. 11. Evt. overløb fra bassin må ikke genere omgivelserne. 12. Anlægget skal bygges af godkendte materialer. Tilladelsen bortfalder hvis den ikke er blevet udnyttet efter 3 år.

3 Sagsfremstilling: Baggrund for ansøgningen: På møde med KMC Granules og Alectia fremgik det, at KMC Granules ønsker, at få etableret et nedsivningsbassin på deres matrikel til at håndtere overfladevandet fra deres befæstede arealer. På nuværende tidspunkt bliver overfladevand ledt til AKM s opbevaringstanke på modsatte side af Borupvej, hvorfra det udspredes på landbrugsjord. KMC Granules har investeret i et anlæg, der kan rense procesvandet fra kartoffelvaskeriet og dermed genbruge det flere gange. I forbindelse med etablering af det nye rensningsanlæg ønsker de samtidig at etablere et nedsivningsbassin til overfladevandet fra de befæstede arealer omkring deres fabriksbygninger. Bassinet placeres mellem bygningerne og motorvejen. Der er i forbindelse med motorvejen blevet tinglyst en byggelinje på 50 m fra motorvejens vejmidte. 50 m zonen tillægges 2xdifferencen mellem terrænkoten ved motorvejen og terrænkoten ved de 50 m. Dette giver yderligere 5 m, således at projektet skal holde sig uden for 55 m zonen fra motorvejens midte. Anlægget vil blive placeret umiddelbart syd for denne zone. Der eksisterer desuden en gamle 80 m byggelinje fra lokalplan nr. 84. Byggelinjen er i sin tid lagt ud for at reservere arealet til udvidelse af den gamle omfartsvej til motorvej. Ansøger er blevet gjort opmærksom på, at der skal ansøges om dispensation fra denne linje. Ansøgning om dispensation er indgået til Ikast-Brande Kommune på samme dag som ansøgningen til nedsivningsbassinet er kommet til Ikast-Brande Kommune. Bassin: Den endelige dimensionering af bassinet vil først foreligge, når der er udført en infiltrationsanalyse i arealet. Bassinet etableres som et forholdsvist tørt bassin med et volumen på ca m 3. Bassinet tilstræbes anlagt med en afstand fra bund til grundvandsspejl på 0,5 m i vinterperioden. Der bliver ikke etableret et fast overløb, men i tilfælde af at bassinet løber fuld vil vandet kunne løbe ud på de omkringliggende grønne arealer, primært nord for bassinet. Forbassin: Forbassinet etableres med et volumen på m 3 så det har tilstrækkelig opholdstid til at jord og stivelsespartikler kan nå at bundfælde. Forbassinet etableres med tæt membran og fast bund. Der etableres dykket indløb og skumbræt, der kommer til at fungere som oliefang. Der vil blive installeret en lukkemekanisme, således at en eventuel større forurening fra det befæstede areal kan tilbageholdes i forbassinet. Der etableres en nedkørselsrampe for at lette oprensningen af bassinet.

4 Grundvand og jordbundstype: På nabogrunden er der etableret 5 nedpumpningsboringer. Boringerne ligger mellem 30 og 200 m vest for området hvor nedsivningsbassinet ønskes placeret. Data i Jupiterdatabasen for disse boringer viser, at der i området er et m lerlag af varierende karakter spændende fra ret fed og kalkholdig til sandet og kalkfri. Laget findes i dybden mellem ca. 10 og 25 m. Dette lag forventes, at kunne forhindre overfladevand i at trænge ned til de dybere liggende grundvandsmagasiner. Ifølge Per Smeds kort er området smeltevandsslette og jordbundstypen er grovsandet jord. Bassinet bliver placeret ca. 450 m fra nærmeste indvindingsopland, som er til Brande Vandværk. Bassinet ligger i område med almindelige indvindingsinteresse. Terrænet i området er forholdsvist fladt, men falder svagt i vestlig retning. Boringer: Ca. 140 m væk fra området hvor bassinet ønskes anlagt er der en moniteringsboring som er 36 m dyb. Indenfor ca m væk ligger 5 nedpumpningsboringer, som benyttes i forbindelse med grundvandskøling hos Siemens. De fire af boringerne er ca. 55 m dybe, mens den sydligste af dem er 175 m dyb. Den er dog kun filtersat i samme niveau, som de øvrige nedpumpningsboringer. Ca.190 m væk ligger endnu en moniteringsboring, som er 9 m dyb. Ikast-Brande Kommune vurderer at nedsivning af overfladevand i bassinet ikke vil have en negativ indflydelse på de nærliggende boringer. Natur 3- områder: Det nærmeste beskyttede natur, er to søer, der ligger på nordsiden af motorvejen. Der er mere end 100 m fra nedsivningsbassinet til den nærmeste sø, og det forventes ikke at nedsivning af overfladevand vil kunne påvirke søerne i negativ grad. Natura 2000: Der er mere end 4 km til nærmeste Natura 2000 område, Harrild Hede, Ulvemosen og heder i Nørlund plantage. Det vurderes, at nedsivning i det ansøgte bassin ikke vil påvirke Natura 2000 området. Det vurderes derfor, at projektet i sig selv, eller i forbindelse med andre planer og projekter, ikke vil kunne påvirke et Natura 2000-området væsentligt.

5 Der er således ikke pligt til at foretage en nærmere konsekvensvurdering af projektets virkninger på Natura 2000-området jf. 7 i bekendtgørelse nr. 408 af 01/ om udpegning og administration af internationale naturbeskyttelsesområder samt beskyttelse af visse arter. Bilag IV arter: Beskyttelse af bilag IV-arter indebærer bl.a., at myndighederne skal sikre sig, at de ikke tillader eller planlægger aktiviteter, der kan skade dyrenes yngle- eller rasteplaser. Indenfor en radius af op til 8 km er der kendskab til forekomst af følgende bilag IV-arter: Damflagermus, Vandflagermus, Brun-Flagermus, Sydflagermus, Troldflagermus, Odder, Markfirben, Spidssnudet Frø, Grøn Kølleguldsmed og Ulv. Ingen af de nævnte arter vurderes at blive påvirket af nedsivningsbassinet. Ikast-Brande Kommunes bemærkninger: Ifølge lokalplan nr. 84 forudsætter jordregulering eller jordindfyldning indenfor 50 meter fra omfartsvejens midte plus 2 gange højdeforskellen og passagetillæg, tilladelse fra Vejdirektoratet. Ikast-Brande Kommune vurderer, at nedsivningen ikke vil påvirke grundvandstilstanden, beskyttet natur, bilag IV-arter eller fredede områder. Retsgrundlag: Tilladelsen er meddelt efter Miljøbeskyttelseslovens 19 jævnfør 31 i bekendtgørelse nr af 11/ om spildevandstilladelser m.v. efter miljøbeskyttelseslovens kapitel 3 og 4. Tilladelsen kan til enhver tid og uden erstatning ændres eller tilbagekaldes ved påbud i henhold til 20 i Miljøbeskyttelsesloven, herunder hvis der er fare for forurening af vandforsyningsanlæg. Offentliggørelse Afgørelsen offentliggøres på Ikast-Brande Kommunes hjemmeside den 27. maj 2015 og i Focus den 27. maj Aktindsigt Du kan få aktindsigt. Det vil sige du har mulighed for at se ansøgningen og dokumenterne, der er indgået i behandlingen af sagen. Hvis du ønsker aktindsigt, skal du henvende dig til Ikast-Brande Kommune. Klagevejledning Kommunens afgørelse kan i henhold til Miljøbeskyttelsesloven 91 og 98, påklages til Natur- og Miljøklagenævnet.

6 Klagefristen er 4 uger efter at afgørelsen af meddelt jf. Miljøbeskyttelsesloven 93. Er afgørelsen offentligt bekendtgjort, regnes klagefristen dog altid fra bekendtgørelsen. Hvis klagefristen udløber på en lørdag eller helligdag, forlænges klagefristen til den følgende hverdag. Klagefristen udløber således den 24. juni Der kan klages over afgørelsen af ansøger, embedslægeinstitutionen, enhver med en væsentlig interesse i sagens udfald, samt af klageberettigede foreninger og organisationer i overensstemmelse med lovens 99 og 100. afgørelsen kan ikke påklages af lokale afdelinger af landsdækkende organisationer, jf. 100 stk. 4. En eventuel klage har ikke opsættende virkning på tilladelsen medmindre Natur- og Miljøklagenævnet bestemmer andet, jf. Miljøbeskyttelseslovens 96. En eventuel klage skal indsendes via Natur- og Miljøklagenævnets klageportal. Gå ind på borger.dk (som privatperson) eller virk.dk (som virksomhed). Søg på klageportal i søgefeltet og vælg det søgeresultat der hedder Selvbetjening: Klag til Natur- og Miljøklagenævnet. Log på med NemId og følg vejledningen på skærmen. Natur- og Miljøklagenævnet opkræver et gebyr på 500 kr. for at behandle klagen. Gebyret betales med betalingskort i klageportalen. Pengene sendes retur hvis der gives medhold i klagen. Hvis der er særlige grunde til ikke at klage via klageportalen, kan der sendes en begrundet ansøgning om fritagelse til Ikast-Brande kommune. Kommunen sender ansøgningen videre til Natur- og Miljøklagenævnet, som afgør om der kan gives fritagelse fra at bruge klageportalen. Der vil senest umiddelbart efter klagefristens udløb blive givet ansøger besked, hvis der er modtaget klager over afgørelsen. Ønskes afgørelsen prøvet ved domstolene, skal sagen jf. Miljøbeskyttelsesloven 101, være anlagt inden 6 måneder efter afgørelsen er meddelt. Med venlig hilsen Miriam Holsegård

7 Kopi af tilladelsen sendes til: Naturstyrelsen: Embedslægeinstitutionen Midtjylland: Danmarks Fiskeriforening: Ferskvandsfiskeriforeningen: DN-Lokal Danmarks Sportsfiskerforbund: Friluftsrådet: Herning Museum:

AIR LIQUIDE DANMARK A/S Vejlevej Horsens

AIR LIQUIDE DANMARK A/S Vejlevej Horsens AIR LIQUIDE DANMARK A/S Vejlevej 13 8700 Horsens 23. april 2019 Tilladelse til nedsivning af regn- og overfladevand i åbent bassin på Energivej 9, 7442 Engesvang, matr. nr. 3bæ Pårup By, Engesvang Ikast-Brande

Læs mere

ANDELSKARTOFFELMELSFABRIKKEN MIDTJYLLAND A.M.B.A. Herningvej Brande. 4. oktober 2018

ANDELSKARTOFFELMELSFABRIKKEN MIDTJYLLAND A.M.B.A. Herningvej Brande. 4. oktober 2018 ANDELSKARTOFFELMELSFABRIKKEN MIDTJYLLAND A.M.B.A. Herningvej 38 7330 Brande 4. oktober 2018 Bygge- og Miljøafdelingen Tlf.: +4599604000 Tilladelse til etablering af nedsivningsbassin til overfladevand

Læs mere

Ikast-Brande Kommune Driftsafdelingen 11. marts 2016

Ikast-Brande Kommune Driftsafdelingen 11. marts 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune Driftsafdelingen 11. marts 2016 Tilladelse til nedsivning af vejvand på del af Birkevej og Jernbanegade i Engesvang. Ved ansøgning

Læs mere

Ikast-Brande Spildevandsselskab Att: Line Ladegaard Toftdahl 26. august 2015

Ikast-Brande Spildevandsselskab Att: Line Ladegaard Toftdahl 26. august 2015 Ikast-Brande Spildevandsselskab Att: Line Ladegaard Toftdahl 26. august 2015 Tilladelse til regnbetinget udledning til Bording Å fra nyt opland 1A34 - Bækkevænget Ikast-Brande Spildevand A/S har den 19.

Læs mere

3. Tilledningen til nedsivnings skal afspærres ved uheld, hvor der er risiko for afledning af forurenende stoffer til nedsivningsfaskinerne.

3. Tilledningen til nedsivnings skal afspærres ved uheld, hvor der er risiko for afledning af forurenende stoffer til nedsivningsfaskinerne. Ikast-Brande Kommune 4. december 2014 Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra parkeringsareal Isenvad Multihus, Bygaden 37-41, Ikast Ikast-Brande Kommune meddeler denne tilladelse til nedsivning

Læs mere

Mascot International 9. juni 2016

Mascot International 9. juni 2016 Mascot International 9. juni 2016 Tilladelse til nedsivning af overfladevand i bassiner på Silkeborgvej 14, 7442 Engesvang, matr.nr. 1fu Pårup By, Engesvang. Den 29. marts 2016 har Ikast-Brande Kommune

Læs mere

Henning Weismann Susanne Weismann Vejlevej 102 7330 Brande. 1. november 2012

Henning Weismann Susanne Weismann Vejlevej 102 7330 Brande. 1. november 2012 Henning Weismann Susanne Weismann Vejlevej 102 7330 Brande 1. november 2012 Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra oplags- og behandlingsplads Brande Metalkøb, Vejlevej 102, Brande Preben Poulsen

Læs mere

Brande Fjernvarme A.m.b.a. Præstevænget Brande. 13. februar 2019

Brande Fjernvarme A.m.b.a. Præstevænget Brande. 13. februar 2019 Brande Fjernvarme A.m.b.a. Præstevænget 11 7330 Brande 13. februar 2019 Tilladelse til krydsning af Goldbækken st. 1535 m med fjernvarmeog kølevandsledning Brande Fjernvarme A.m.b.a har ansøgt Ikast-Brande

Læs mere

Ikast-Brande Spildevand A/S 20. september 2013

Ikast-Brande Spildevand A/S 20. september 2013 Ikast-Brande Spildevand A/S 20. september 2013 Tilladelse til nedsivning af overfladevand Europavej 2, Ikast Ikast-Brande Spildevand A/S ønsker at nedsive overfladevand fra nyt parkeringsareal.

Læs mere

www.ikast-brande.dk HD byg Fasterholtvej 1 7361 Ejstrupholm (flemming@hd-byg.dk) 25. marts 2014

www.ikast-brande.dk HD byg Fasterholtvej 1 7361 Ejstrupholm (flemming@hd-byg.dk) 25. marts 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande HD byg Fasterholtvej 1 7361 Ejstrupholm (flemming@hd-byg.dk) 25. marts 2014 Tilladelse til nedsivning af regn- og overfladevand i faskiner og overløb til

Læs mere

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande Spildevand Europavej 2 7430 Ikast 22. maj 2015 Udledningstilladelse via bassin til Uhre Bæk fra opland 2E10 Uhre

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande Spildevand Europavej 2 7430 Ikast 22. maj 2015 Udledningstilladelse via bassin til Uhre Bæk fra opland 2E10 Uhre Ikast-Brande Spildevand Europavej 2 7430 Ikast 22. maj 2015 Udledningstilladelse via bassin til Uhre Bæk fra opland 2E10 Uhre Ikast-Brande Spildevand har den 2. februar 2015 søgt om tilladelse til udledning

Læs mere

Nedsivningsbassin. Forbassin. Ca. placering af overløb

Nedsivningsbassin. Forbassin. Ca. placering af overløb Ikast-Brande Kommune 27. maj 2015 UDKAST - Tilladelse til nedsivning af overfladevand - Bording Genbrugsplads Firhuse 13, Bording, matr.nr. 2ao Neder Julianehede, Engesvang NIRAS har den 2. februar 2015

Læs mere

SIEMENS WIND POWER A/S Borupvej Brande 20. december 2016 Tilladelse til at etablere og renpumpe ny moniteringsboring

SIEMENS WIND POWER A/S Borupvej Brande 20. december 2016 Tilladelse til at etablere og renpumpe ny moniteringsboring Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande SIEMENS WIND POWER A/S Borupvej 16 7330 Brande 20. december 2016 Tilladelse til at etablere og renpumpe ny moniteringsboring Boringens placering Boringen

Læs mere

Tilladelse til udledning af tagvand til privat sø

Tilladelse til udledning af tagvand til privat sø Tilladelse til udledning af tagvand til privat sø Tilladelse i medfør af: 28 i Lov om miljøbeskyttelse Bekendtgørelse om spildevandstilladelser m.v. Jacob Bjerre Balling Glyngørevej 36 Trustrup 7800 Skive

Læs mere

Vilkår Tilladelsen meddeles på baggrund af sagens oplysninger og på følgende vilkår:

Vilkår Tilladelsen meddeles på baggrund af sagens oplysninger og på følgende vilkår: Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Allé 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Låstrupgård ApS Vievej 24 8832 Skals Sendt til: viegaard@viegaard.dk viborg@viborg.dk www.viborg.dk Tilladelse til nedsivning

Læs mere

Ikast-Brande Spildevand Europavej Ikast 3. november 2015

Ikast-Brande Spildevand Europavej Ikast 3. november 2015 Ikast-Brande Spildevand Europavej 2 7430 Ikast 3. november 2015 Tilladelse til nedsivning og udledning af regn- og overfladevand til Ibsgårde Bæk fra opland 3I13 og 3I32 Nørre Snede. Ikast-Brande Spildevand

Læs mere

Tilladelse til udledning fra regnbetinget udløb

Tilladelse til udledning fra regnbetinget udløb Tilladelse til udledning fra regnbetinget udløb Tilladelse i medfør af: 28 i Lov om miljøbeskyttelse Bekendtgørelse om spildevandstilladelser m.v. Skive Å Udløb 111017U Kloakoplande 1112a, 1112b, 1112c

Læs mere

Ikast-Brande Spildevand A/S Europavej Ikast 28. januar 2013

Ikast-Brande Spildevand A/S Europavej Ikast 28. januar 2013 Ikast-Brande Spildevand A/S Europavej 2 7430 Ikast 28. januar 2013 Tilladelse til regnvandsbetinget udledning til Klovborg Bæk fra bassin nordvest for Klovborg by Ikast-Brande Spildevand A/S har i efteråret

Læs mere

Tilladelsen Vilkår meddeles på nedenstående vilkår. i af. 1. Overfladevand (regnvand) fra landbrugsbygninger og tæt befæste-

Tilladelsen Vilkår meddeles på nedenstående vilkår. i af. 1. Overfladevand (regnvand) fra landbrugsbygninger og tæt befæste- Gert Toftlundvej 7430 Ladegaard Ikast 7 B Jensen Toftlundvej Ikast-Brande devand fra befæstede 7 Kommune B - 7 D, arealer Ikast meddeler og - Tilladelse denne tilladelse i forbindelse nedsivning til nedsivning

Læs mere

Keld Arne Nielsen Ejstrupvej Hampen. 7. november Godkendelse af anmeldelse af rydning af skov

Keld Arne Nielsen Ejstrupvej Hampen. 7. november Godkendelse af anmeldelse af rydning af skov Keld Arne Nielsen Ejstrupvej 18 7362 Hampen 7. november 2018 Godkendelse af anmeldelse af rydning af skov Ikast-Brande Kommune har den 11. oktober 2018 modtaget en henvendelse om, at du ønsker at rydde

Læs mere

Tilladelse til nedsivning af vejvand langs Birkvej, 6800 Skjern

Tilladelse til nedsivning af vejvand langs Birkvej, 6800 Skjern Returadresse Land, By og Kultur Land og Vand Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Ringkøbing-Skjern Kommune Trafik og Vej Smed Sørensens Vej 1 6950 Ringkøbing Sagsbehandler Lone Sørensen Direkte telefon

Læs mere

1. Overfladevand fra boligområdet må nedsives i nedsivningsbassiner beliggende på matr. nr.: 1a og 14k Grødde By, Ikast.

1. Overfladevand fra boligområdet må nedsives i nedsivningsbassiner beliggende på matr. nr.: 1a og 14k Grødde By, Ikast. IKAST GOLF KLUB Remmevej 36, 7430 Ikast 5. juli 2013 Tilladelse til nedsivningsbassiner i forbindelse med ny udstykning Remmevej 36 og Grøddevej 44, Ikast Rambøll har på vegne af Ikast Golfklub ansøgt

Læs mere

Ikast-Brande Spildevand Europavej Ikast

Ikast-Brande Spildevand Europavej Ikast Ikast-Brande Spildevand Europavej 2 7430 Ikast 23. januar 2017 Tilladelse til regnvandsbaseret udledning til Højris Å fra en del af kloakopland 1D10, samt kloakopland 1D21, 1D22 og 1D23 i Ikast. Ikast-Brande

Læs mere

Tilladelse til udledning fra regnbetinget udløb

Tilladelse til udledning fra regnbetinget udløb Tilladelse til udledning fra regnbetinget udløb Tilladelse i medfør af: 28 i Lov om miljøbeskyttelse Bekendtgørelse om spildevandstilladelser m.v. Glyngøre, Sallingsund Udløb 3002011U Kloakopland 3002b

Læs mere

1. Nedsivningsanlægget skal placeres på egen grund og mindst 5 m fra beboelsesbygninger og mindst 2 m fra skel mod andre ejendomme og vejarealer.

1. Nedsivningsanlægget skal placeres på egen grund og mindst 5 m fra beboelsesbygninger og mindst 2 m fra skel mod andre ejendomme og vejarealer. Ejner Hessel A/S, att. Christian Jensen Københavnsvej 275 4000 Roskilde Mail: c.jensen@hessel.dk Miljø og Byggesag Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk

Læs mere

www.ikast-brande.dk Hans Jørgen Guldbrand Højgårdsvej 15 7330 Brande 16. marts 2015

www.ikast-brande.dk Hans Jørgen Guldbrand Højgårdsvej 15 7330 Brande 16. marts 2015 Hans Jørgen Guldbrand Højgårdsvej 15 7330 Brande 16. marts 2015 Landzonetilladelse til opførelse af et skur med solceller - Højgårdsvej 15, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

www.ikast-brande.dk TYKSKOV VISTA A/S Risbjergvej 63 7330 Brande 27. april 2015

www.ikast-brande.dk TYKSKOV VISTA A/S Risbjergvej 63 7330 Brande 27. april 2015 TYKSKOV VISTA A/S Risbjergvej 63 7330 Brande 27. april 2015 Landzonetilladelse til genopførelse af et sommerhus på matr. nr. 4b, Lundfod By, Brande, beliggende ved Ejstrupholmvej 15, 7330 Brande Ikast-Brande

Læs mere

- Tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens 28 2 til udledning af oppumpet grundvand til Horsbækken.

- Tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens 28 2 til udledning af oppumpet grundvand til Horsbækken. Jammerbugt Kommune Toftevej 43 9440 Aabybro Vækst og Udvikling Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Heidi Højriis Poulsen Direkte

Læs mere

Etablering af nye vandhuller ved Morrevej, Holstebro

Etablering af nye vandhuller ved Morrevej, Holstebro Side 1/6 Amphi Consult v/ Per Klit Christensen Vistelhøjvej 5, Skarrild 6933 Kibæk Dato: 28-09-2015 Sagsnr.: 01.03.03-P19-117-15 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling

Læs mere

www.ikast-brande.dk René Schau Larsen Vibevej 76 7330 Brande 29. juli 2015

www.ikast-brande.dk René Schau Larsen Vibevej 76 7330 Brande 29. juli 2015 René Schau Larsen Vibevej 76 7330 Brande 29. juli 2015 Landzonetilladelse til etablering af et nyt stuehus på matr. nr. 2c, Borup By, Brande, beliggende ved Sandfeldvej 23, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune

Læs mere

Thomas Månsson Grarupvej Brande 13. marts 2015 Landzonetilladelse til lovliggørelse af solcelleanlæg - Grarupvej 8,

Thomas Månsson Grarupvej Brande 13. marts 2015 Landzonetilladelse til lovliggørelse af solcelleanlæg - Grarupvej 8, Thomas Månsson Grarupvej 8 7330 Brande 13. marts 2015 Landzonetilladelse til lovliggørelse af solcelleanlæg - Grarupvej 8, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om lovliggørelse

Læs mere

Tilladelse til udledning fra regnbetinget udløb

Tilladelse til udledning fra regnbetinget udløb Tilladelse til udledning fra regnbetinget udløb Tilladelse i medfør af: 28 i Lov om miljøbeskyttelse Bekendtgørelse om spildevandstilladelser m.v. Skive, Skive Fjord Udløb 072019U Kloakopland 07213 (Numre

Læs mere

Lovliggørelse af udledning af overfladevand til Juelstrup sø - Truck & Parts Center Støvring ApS Hjedsbækvej 24, 9530 Støvring

Lovliggørelse af udledning af overfladevand til Juelstrup sø - Truck & Parts Center Støvring ApS Hjedsbækvej 24, 9530 Støvring Center Natur og Miljø Truck & Parts Center Støvring ApS Hjedsbækvej 24 9530 Støvring Mail: mail@tpc24.dk Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 06.00.00-P19-3-14

Læs mere

Det vandede areal udgør ca. 57 ha. boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen.

Det vandede areal udgør ca. 57 ha. boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Jens K S Andersen Sandfeldvej 19 7330 Brande 5. februar 2015 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU-nr. 95.2429 Boringens beliggenhed Sandfeldvej 19, 7330 Brande (Se bilag 2) Koordinater

Læs mere

skal tilbagepejles flere gange de første 10 minutter og herefter med passende intervaller, indtil rovandspejlet er genetableret.

skal tilbagepejles flere gange de første 10 minutter og herefter med passende intervaller, indtil rovandspejlet er genetableret. Louise Theilgaard Nikolajsen Ny Sandfeldvej 106 7330 Brande 23. juni 2015 Tilladelse til at etablere og prøvepumpning ny boring Ny Sandfeldtvej 106, 7330 Brande Boringens beliggenhed Ny Sandfeldtvej 106,

Læs mere

Ikast-Brande Spildevand Europavej Ikast 21. januar 2016

Ikast-Brande Spildevand Europavej Ikast 21. januar 2016 Ikast-Brande Spildevand Europavej 2 7430 Ikast 21. januar 2016 Tilladelse til kombineret nedsivning og regnvandsbaseret udledning til Brande Å via bassin fra kloakopland 2C72 i Brande Ikast-Brande Spildevand

Læs mere

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande kommune Ejendomsgruppen v/anja Murmann Birkkjær Centerparken 1 7330 Brande 4. april 2016

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande kommune Ejendomsgruppen v/anja Murmann Birkkjær Centerparken 1 7330 Brande 4. april 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Ikast-Brande kommune Ejendomsgruppen v/anja Murmann Birkkjær Centerparken 1 7330 Brande 4. april 2016 Landzonetilladelse til toiletbygning - Herningvej

Læs mere

Teddi Jakobsen Tyvkærvej 33 7430 Ikast. 3. oktober 2013

Teddi Jakobsen Tyvkærvej 33 7430 Ikast. 3. oktober 2013 Teddi Jakobsen Tyvkærvej 33 7430 Ikast 3. oktober 2013 Landzonetilladelse til opførelse af en ståhal - Tyvkærvej 33, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af en stålhal

Læs mere

ANDELSKARTOFFELMELSFABRIKKEN MIDTJYLLAND A.M.B.A. Herningvej Brande. 11. september 2018

ANDELSKARTOFFELMELSFABRIKKEN MIDTJYLLAND A.M.B.A. Herningvej Brande. 11. september 2018 ANDELSKARTOFFELMELSFABRIKKEN MIDTJYLLAND A.M.B.A. Herningvej 38 7330 Brande 11. september 2018 Tilladelse til 2-årigt forsøg med nedsivning af kondensatvand Ejstrupholmvej 11a og 11b, 7330 Brande Ikast-Brande

Læs mere

Nedsivningstilladelse Viborg Kommune meddeler tilladelse til nedsivning af tag- og overfladevand i nyt nedsivningsbassin ved Nybovænget i Møldrup.

Nedsivningstilladelse Viborg Kommune meddeler tilladelse til nedsivning af tag- og overfladevand i nyt nedsivningsbassin ved Nybovænget i Møldrup. Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Allé 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Energi Viborg Vand A/S Industrivej 15 8800 Viborg Sendt til: spildevand@energiviborg.dk viborg@viborg.dk www.viborg.dk Nedsivningstilladelse

Læs mere

SKOVDYRKERFORENINGEN Parallelvej 9 A 8680 Ry att: Henning Post. 4. april Godkendelse af anmeldelse af rydning af skov

SKOVDYRKERFORENINGEN Parallelvej 9 A 8680 Ry att: Henning Post. 4. april Godkendelse af anmeldelse af rydning af skov SKOVDYRKERFORENINGEN Parallelvej 9 A 8680 Ry att: Henning Post 4. april 2019 Godkendelse af anmeldelse af rydning af skov Ikast-Brande Kommune har den 20. marts 2019 modtaget en henvendelse om, at du ønsker

Læs mere

ENERGI VIBORG VAND A/S Industrivej Viborg. Tilladelse til nedsivning af separat regnvand

ENERGI VIBORG VAND A/S Industrivej Viborg. Tilladelse til nedsivning af separat regnvand Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg ENERGI VIBORG VAND A/S Industrivej 15 8800 Viborg Tilladelse til nedsivning af separat regnvand Viborg Kommune meddeler tilladelse til nedsivning

Læs mere

Ikast-Brande Spildevand as Europavej Ikast 7. maj 2015

Ikast-Brande Spildevand as Europavej Ikast 7. maj 2015 Ikast-Brande Spildevand as Europavej 2 7430 Ikast 7. maj 2015 Landzonetilladelse til udstykning og etablering af regnvandsbassin - matr. nr. 13a Uhre By, Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet jeres

Læs mere

Ejstrupholm Vandværk A.m.b.a. Att. Erik Lund Vandværksvej Ejstrupholm 2. februar 2018

Ejstrupholm Vandværk A.m.b.a. Att. Erik Lund Vandværksvej Ejstrupholm 2. februar 2018 Ejstrupholm Vandværk A.m.b.a. Att. Erik Lund Vandværksvej 12 7361 Ejstrupholm 2. februar 2018 Tilladelse til krydsning af vandløbene Hvillum Bæk og Smedebæk Ejstrupholm Vandværk A.m.b.a. har ansøgt om

Læs mere

Enhver ændring af boring, dens overbygning, formål og tilladelsens størrelse kræver en tilladelse fra kommunen.

Enhver ændring af boring, dens overbygning, formål og tilladelsens størrelse kræver en tilladelse fra kommunen. DE JYDSKE KULTØRVFABRIKKER A/S Mosevej 13 Blåhøj 7330 Brande 3. august 2015 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU-nr. 104.2090 Ikast-Brande Kommune giver hermed tilladelse til

Læs mere

Rene Karsten Andersen Hastrupvej 22,st th 7330 Brande 1. marts 2017

Rene Karsten Andersen Hastrupvej 22,st th 7330 Brande 1. marts 2017 Rene Karsten Andersen Hastrupvej 22,st th 7330 Brande 1. marts 2017 Landzonetilladelse til etablering af en sø på matr. nr. 26, Arvad, Brande, beliggende ved Hastrupvej 22, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune

Læs mere

foretages, når der er risiko for at spildte stoffer ved uheld og lignende ledes til nedsivningsfaskine.

foretages, når der er risiko for at spildte stoffer ved uheld og lignende ledes til nedsivningsfaskine. Ikast-Brande kommune 31. oktober 2012 Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra Nørre Snede Skole, Skolegade 2, Nørre Snede Rambøll har den 04-10-12 på vegne af Ikast-Brande Kommune, fremsendt projekt

Læs mere

Forslag - Tillæg nr. 11 til Ikast-Brande Kommunes Spildevandsplan 2010-2021 Agervænget i Bording ændring af kloakeringsprincip

Forslag - Tillæg nr. 11 til Ikast-Brande Kommunes Spildevandsplan 2010-2021 Agervænget i Bording ændring af kloakeringsprincip Forslag - Tillæg nr. 11 til Ikast-Brande Kommunes Spildevandsplan 2010-2021 Agervænget i Bording ændring af kloakeringsprincip Kort over kloakopland 1A34 (rød streg) og området hvor regnvandsbassinet placeres

Læs mere

www.ikast-brande.dk IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016

www.ikast-brande.dk IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016 IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016 Landzonetilladelse til etablering af et skur på matr. nr. 2l, Stensbjerg, Ikast, beliggende ved Hagelskærvej 42B, 7430

Læs mere

Kenneth Dalentoft Engebækvej Brande. 8. april Lovliggørende landzonetilladelse og dispensation til udvidelse af nedsivningsbassin

Kenneth Dalentoft Engebækvej Brande. 8. april Lovliggørende landzonetilladelse og dispensation til udvidelse af nedsivningsbassin Kenneth Dalentoft Engebækvej 86 7330 Brande 8. april 2015 Lovliggørende landzonetilladelse og dispensation til udvidelse af nedsivningsbassin Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning af den 6.

Læs mere

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt,

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt, Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Jens Peter Sivert Kristensen Husumvej 20 7330 Brande 15. juni 2015 Indvindingstilladelse til oppumpning af grundvand til vanding fra DGU. Nr. 104.1403

Læs mere

Etablering af ny sø ved Kalbjergvej 3, 7500 Holstebro

Etablering af ny sø ved Kalbjergvej 3, 7500 Holstebro Side 1/5 Kelvin Høj Øgendahl Kalbjergvej 3 7500 Holstebro Dato: 27-10-2015 Sagsnr.: 01.03.03-P19-26-12 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling tlf.:9611 7557 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af et maskinhus, Nordlundvej 71, 7330 Brande

Landzonetilladelse til opførelse af et maskinhus, Nordlundvej 71, 7330 Brande Lars Andersen Nordlundvej 71 7330 Brande Landzonetilladelse til opførelse af et maskinhus, Nordlundvej 71, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af et maskinhus på matr.

Læs mere

Etablering af ny sø på matr. nr. 12d Den mellemste Del, Idom med adressen Høgsbjergvej 17, 7500 Holstebro

Etablering af ny sø på matr. nr. 12d Den mellemste Del, Idom med adressen Høgsbjergvej 17, 7500 Holstebro Side 1/5 Skovdyrkerforeningen Vestjylland Nupark 47F 7500 Holstebro Att. Bo T. Simonsen Dato: 03-11-2015 Sagsnr.: 01.03.03-P19-148-15 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805

Læs mere

Michael Aagaard Persson Hanningvej Ikast 4. maj 2015

Michael Aagaard Persson Hanningvej Ikast 4. maj 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Michael Aagaard Persson Hanningvej 12 7430 Ikast 4. maj 2015 Lovliggørende landzonetilladelse til opført carport m.m., Engtoften 44, 7430 Ikast Ikast-Brande

Læs mere

Midlertidig tilladelse til udledning fra grundvandssænkning

Midlertidig tilladelse til udledning fra grundvandssænkning Midlertidig tilladelse til udledning fra grundvandssænkning Tilladelse i medfør af: 28 i Lov om miljøbeskyttelse (Lov nr. 358 af 6. juni 1991, jf. lovbek. nr. 1121 af 3. september 2018) samt Kapitel 9

Læs mere

Lejre Kommune modtog ansøgningen den 20. november 2013 og supplerende kortbilag den 22. november 2013.

Lejre Kommune modtog ansøgningen den 20. november 2013 og supplerende kortbilag den 22. november 2013. Lejre Forsyning Højbyvej 19 4320 Lejre Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Søren Bagge Center for Byg & Miljø D 4646 4941 E soba@lejre.dk Tilladelse til udledning

Læs mere

Knud Thor Larsen. - Arvad Møllevej 3, 7330 Brande. 14. marts 2013. Bygge- og Miljøafdeling Centerparken 1

Knud Thor Larsen. - Arvad Møllevej 3, 7330 Brande. 14. marts 2013. Bygge- og Miljøafdeling Centerparken 1 Knud Thor Larsen Arvad Møllevej 3 7330 Brande 14. marts 2013 Landzonetilladelse til etablering af et overdækket privat svømmebassin - Arvad Møllevej 3, 7330 Brande Teknik- og miljøudvalget har den 5. marts

Læs mere

Evald Christian Pedersen Gran Allé Silkeborg. 19. september 2018

Evald Christian Pedersen Gran Allé Silkeborg. 19. september 2018 Evald Christian Pedersen Gran Allé 5 8600 Silkeborg Landzonetilladelse til indretning af boligens 1. sal til en særskilt bolig på matr. nr. 1s, Hestlund By, Bording, beliggende ved Lovsangsdal 14, 7441

Læs mere

Finn Jakobsen Tyvkærvej Ikast. 11. november 2013

Finn Jakobsen Tyvkærvej Ikast. 11. november 2013 Finn Jakobsen Tyvkærvej 31 7430 Ikast 11. november 2013 Landzonetilladelse til opførelse af carport, Tyvkærvej 31, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af en ny carport

Læs mere

Skive Kommune har modtaget ansøgning om etablering af en sø med overfladeareal på 600 m2, beliggende på matrikel nr. 8e, Grinderslev By, Grinderslev.

Skive Kommune har modtaget ansøgning om etablering af en sø med overfladeareal på 600 m2, beliggende på matrikel nr. 8e, Grinderslev By, Grinderslev. Vihøjvej 2 Grinderslev 7870 Roslev 20. juli 2017 Vihøjvej 2 - Landzonetilladelse til etablering af sø Skive Kommune har modtaget ansøgning om etablering af en sø med overfladeareal på 600 m2, beliggende

Læs mere

Udledningstilladelse. Indledning

Udledningstilladelse. Indledning Egedal Forsyning A/S Krogholmvej 71 3650 Ølstykke Udledningstilladelse Den 07-06-2012 Indledning Jf. miljøbeskyttelseslovens 28 meddeler Egedal Kommune hermed Egedal Forsyning A/S tilladelse til midlertidig

Læs mere

www.ikast-brande.dk Jørgen og Jeanette Arp Ladekjær Vesterled 1 7430 Ikast 11. maj 2015

www.ikast-brande.dk Jørgen og Jeanette Arp Ladekjær Vesterled 1 7430 Ikast 11. maj 2015 Jørgen og Jeanette Arp Ladekjær Vesterled 1 7430 Ikast 11. maj 2015 Landzonetilladelse til etablering af et enfamiliehus med integreret carport og redskabsrum samt overdækket terrasse på matr. nr. 10ed,

Læs mere

Veje og Grønne Områder Roskilde Kommune Rådhusbuen Roskilde. Att: Bjørn Viinblad Mikkelsen

Veje og Grønne Områder Roskilde Kommune Rådhusbuen Roskilde. Att: Bjørn Viinblad Mikkelsen Veje og Grønne Områder Roskilde Kommune Rådhusbuen 1 4000 Roskilde Att: Bjørn Viinblad Mikkelsen By, Kultur og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk Tilladelse

Læs mere

Tillæg til tilladelse til udledning af grundvand til Vindinge Å.

Tillæg til tilladelse til udledning af grundvand til Vindinge Å. Tillæg til tilladelse til udledning af grundvand til Vindinge Å. Resumé Faaborg-Midtfyn Kommune meddeler tilladelse til udledning af oppumpet grundvand til Vindinge Å. Tilladelsen er et tillæg til udledningstilladelsen

Læs mere

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt,

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt, Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Steen Bak Tøttrup Buelundvej 37 Blåhøj 7330 Brande 28. maj 2015 Tilladelse til oppumpning af grundevand til markvanding fra DGU. Nr. 104.1402. Boringens

Læs mere

Jesper Bundgaard Larsen Nautrupvej 52 7870 Roslev larsenjesper@hotmail.dk. Den 6. august 2015

Jesper Bundgaard Larsen Nautrupvej 52 7870 Roslev larsenjesper@hotmail.dk. Den 6. august 2015 Jesper Bundgaard Larsen Nautrupvej 52 7870 Roslev larsenjesper@hotmail.dk Den 6. august 2015 Nautrupvej 52 7870 Roslev - Anmeldeordningen 27 - Afgørelse - maskinhus - uden nabohøring. Skive Kommune har

Læs mere

Ikast-Brande Kommune. 27. november 2014

Ikast-Brande Kommune. 27. november 2014 Ikast-Brande Kommune 27. november 2014 Tilladelse til nedsivning af vejvand i permeable brønde og rør på del af Birkevej i Engesvang Ikast-Brande Kommune meddeler denne tilladelse til nedsivning af overfladevand

Læs mere

Vejdirektoratet Att: Niels Kofoed Thomas Helsteds Vej Skanderborg 2. marts 2016

Vejdirektoratet Att: Niels Kofoed Thomas Helsteds Vej Skanderborg 2. marts 2016 Vejdirektoratet Att: Niels Kofoed Thomas Helsteds Vej 11 8660 Skanderborg 2. marts 2016 Tilladelse til nedsivning i grøfter langs begge sider af Vejlevej fra Sandvad til Hærvejen i forbindelse med etablering

Læs mere

Jens Studsgaard Jensen Vejlevej 54, 7330 Brande 11. august 2016

Jens Studsgaard Jensen Vejlevej 54, 7330 Brande 11. august 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Jens Studsgaard Jensen Vejlevej 54 7330 Brande 11. august 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU-nr. 104.2951 Ansøger har

Læs mere

www.ikast-brande.dk Kennet Funder Bak Floritsvej 4 Florits 8765 Klovborg 4. marts 2015

www.ikast-brande.dk Kennet Funder Bak Floritsvej 4 Florits 8765 Klovborg 4. marts 2015 Kennet Funder Bak Floritsvej 4 Florits 8765 Klovborg 4. marts 2015 Landzonetilladelse til udvidelse af en maskinhal og lovliggørelse af et brændeskur, Floritsvej 4, 8765 Klovborg Ikast-Brande Kommune har

Læs mere

Vand og Natur Naja Panduro Telefon 72 56 5945 napj@fredensborg.dk. Lisbeth og Torben Roug Egevej 8 3480 Fredensborg. Sagsnr. 15/8562 17.

Vand og Natur Naja Panduro Telefon 72 56 5945 napj@fredensborg.dk. Lisbeth og Torben Roug Egevej 8 3480 Fredensborg. Sagsnr. 15/8562 17. Lisbeth og Torben Roug Egevej 8 348 Fredensborg and og Natur Naja Panduro Telefon 72 56 5945 napj@fredensborg.dk Sagsnr. 15/8562 17. marts 215 Tilladelse til udledning af tag- og overfladevand til sø og

Læs mere

Tilladelse til nedsivning og udledning af overfladevand fra cykelsti mellem Visse og Nøvling

Tilladelse til nedsivning og udledning af overfladevand fra cykelsti mellem Visse og Nøvling #BREVFLET# Click here to enter text. Dokument: Neutral titel Aalborg Kommune, ByMiljø, MEF Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby Aalborg Kommune, Trafik & Veje Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby 11-05-2015

Læs mere

Tilladelse til udledning af regnvand til Sallinge Å via udløb N21U02R.

Tilladelse til udledning af regnvand til Sallinge Å via udløb N21U02R. Tilladelse til udledning af regnvand til Sallinge Å via udløb N21U02R. Resumé Faaborg-Midtfyn Kommune meddeler tilladelse til udledning af overfladevand fra ny offentlig regnvandskloak via rørbassin til

Læs mere

VVM (vurdering af virkning på miljøet) screening - afgørelse om ikke VVM pligt

VVM (vurdering af virkning på miljøet) screening - afgørelse om ikke VVM pligt Jeppe Pedersen Bregnetvedvej 24 4320 Lejre CBM Center for Byg og Miljø 4330 Hvalsø H www.lejre.dk Majbritt Haslund Thomson Natur og Miljø D 46464945 E Maht@lejre.dk Dato: 25. januar 2017 J.nr.: 16/10815

Læs mere

www.ikast-brande.dk Jørgen Møller Poulsen Skolevænget 17 17, 7430 Ikast 9. juni 2015

www.ikast-brande.dk Jørgen Møller Poulsen Skolevænget 17 17, 7430 Ikast 9. juni 2015 Jørgen Møller Poulsen Skolevænget 17 7430 Ikast 9. juni 2015 Landzonetilladelse til opførelse af en garage med carport, Skolevænget 17, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse

Læs mere

Tilladelse til indvinding af overfladevand fra grundvandsfødt sø til vask af råstoffer samt nedsivningstilladelse

Tilladelse til indvinding af overfladevand fra grundvandsfødt sø til vask af råstoffer samt nedsivningstilladelse Side 1/4 Sanggaard I/S Bartholinsvej 1 7500 Holstebro Dato: 30-06-2016 Sagsnr.: 13.02.01-P19-10-16 Henv. til: Jakob Larsen Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7798 Afdeling tlf.:9611 7557 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Jan Volmar Skærlund Skolevej Brande. 3. oktober 2012

Jan Volmar Skærlund Skolevej Brande. 3. oktober 2012 Jan Volmar Skærlund Skolevej 20 7330 Brande 3. oktober 2012 Tilladelse efter planloven til etablering af fladvandede søer i forbindelse med vådområdeprojekt Der er søgt om tilladelse til etablering af

Læs mere

Sentrum att: Kurt H. Jensen Bygaden 39 7430 Ikast. 3. maj 2013

Sentrum att: Kurt H. Jensen Bygaden 39 7430 Ikast. 3. maj 2013 Sentrum att: Kurt H. Jensen Bygaden 39 7430 Ikast 3. maj 2013 Landzonetilladelse til fire shelters, en bålhytte og en carport - Bygaden 37-41, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

Det vandede areal udgør ca. 31,5 ha. boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen.

Det vandede areal udgør ca. 31,5 ha. boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Knud Vilken Jensen Hedegårdsvej 11 7430 Ikast 24. februar 2015 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 85.1122 Boringens beliggenhed

Læs mere

Søren Søndergaard Andersen Brandevej Ejstrupholm. 24. maj 2018

Søren Søndergaard Andersen Brandevej Ejstrupholm. 24. maj 2018 Søren Søndergaard Andersen Brandevej 55 7361 Ejstrupholm 24. maj 2018 Landzonetilladelse til etablering af grussti mellem Brandevej og Den Skæve Bane, ved Brandevej 52, 7361 Ejstrupholm Ikast-Brande Kommune

Læs mere

Ejstrupholm Dambrug v/ Erik Hansen Løvbjergvej 23B 7361 Ejstrupholm. 8. september 2015

Ejstrupholm Dambrug v/ Erik Hansen Løvbjergvej 23B 7361 Ejstrupholm. 8. september 2015 Ejstrupholm Dambrug v/ Erik Hansen Løvbjergvej 23B 7361 Ejstrupholm 8. september 2015 Landzonetilladelse til udskiftning af en cryotank til oxygen på matr. nr. 10ba, Hallundbæk Gde., Ejstrup, beliggende

Læs mere

Tilladelse til udledning af regnvand til Byrenden

Tilladelse til udledning af regnvand til Byrenden Tilladelse til udledning af regnvand til Byrenden Resumé Faaborg-Midtfyn Kommune meddeler tilladelse til udledning af overfladevand fra ny offentlig regnvandskloak via regnvandsbassin til Byrenden i Nr.

Læs mere

Tilladelse til midlertidig ændring af udledning af opspædet spildevand fra PU07.01 ved Jennum til Køllebæk

Tilladelse til midlertidig ændring af udledning af opspædet spildevand fra PU07.01 ved Jennum til Køllebæk Randers Spildevand A/S E-mail: mail@randersspildevand.dk Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89 15 16 81 jakob.aarup@randers.dk www.randers.dk 11-05-2016

Læs mere

Etablering og udvidelse af søer og regnvandsbassiner i landzone kræver en tilladelse efter planloven.

Etablering og udvidelse af søer og regnvandsbassiner i landzone kræver en tilladelse efter planloven. Viborgvej 303 Korsbakken 7840 Højslev 20. december 2018 Landzonetilladelse til etablering af sø Skive Kommune har modtaget ansøgning fra ejer af ejendommen Viborgvej 303, 7840 Højslev, om tilladelse til

Læs mere

Tilladelse til nedsivning af tagvand, samt udledningstilladelse fra regnbetinget udløb.

Tilladelse til nedsivning af tagvand, samt udledningstilladelse fra regnbetinget udløb. Tilladelse til nedsivning af tagvand, samt udledningstilladelse fra regnbetinget udløb. Tilladelse i medfør af: Miljøbeskyttelseslovens kapitel 3 og 4 meddelt til: Belica A/S Fur Bryghus Knudevej 3 7884

Læs mere

Tilladelse til udledning af overfladevand fra rørbassin ved Kornerup Landevej 29 i Kornerup til Langvad Å

Tilladelse til udledning af overfladevand fra rørbassin ved Kornerup Landevej 29 i Kornerup til Langvad Å Lejre Forsyning Højbyvej 19 4320 Lejre Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Søren Bagge Center for Byg & Miljø D 4646 4941 E soba@lejre.dk Dato: 30. april 2014

Læs mere

Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra kunstgræsbane

Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra kunstgræsbane Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra kunstgræsbane efter 19i Lov om miljøbeskyttelse (lovbekendtgørelse nr. 1189 af 27. september 2016) Tilladelsen meddeles den 22. juni 2017 til: Nr. Søby Skole

Læs mere

Linda Nielsen Thyregodvej Brande 24. maj 2017

Linda Nielsen Thyregodvej Brande 24. maj 2017 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Linda Nielsen Thyregodvej 34 7330 Brande 24. maj 2017 Landzonetilladelse til opdeling af ejendom i flere boliger og korttidsudlejning - Arvad Møllevej

Læs mere

Nakskovvej 15, 7400 Herning. 19 tilladelse efter Miljøbeskyttelsesloven

Nakskovvej 15, 7400 Herning. 19 tilladelse efter Miljøbeskyttelsesloven TEKNIK OG MILJØ DCH - Herning Nakskovvej 15 7400 Herning Att.: Anita Fyrstman E-mail: anita@tjekket.dk Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8029 bjgjp@herning.dk

Læs mere

Midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet vand fra nyt Vihøj Vandværk under indkøring

Midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet vand fra nyt Vihøj Vandværk under indkøring Midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet vand fra nyt Vihøj Vandværk under indkøring Tilladelse i medfør af: 28 i Lov om miljøbeskyttelse Bekendtgørelse om spildevandstilladelser m.v. Tilløb til

Læs mere

Vandkvalitet og mængder Det vand der ønskes udledt er grundvand. Udledningen vil være opdelt i tre faser, hvor der udledes en forskellig mængde vand:

Vandkvalitet og mængder Det vand der ønskes udledt er grundvand. Udledningen vil være opdelt i tre faser, hvor der udledes en forskellig mængde vand: Per Hardenberg Slangerup Overdrev 13 3550 Slangerup Kopi af afgørelsen sendt til Thomas Brøker. Midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet grundvand til Arresø via grøftesystem, Amtsvejen 16, 3310

Læs mere

Tilladelse til etablering af nedsivningsbassin for tag- og overfladevand Constantiaparken 1

Tilladelse til etablering af nedsivningsbassin for tag- og overfladevand Constantiaparken 1 Østjysk Boligselskab af 1976 Torvet 2, 2. sal 8700 Horsens Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Ann Britt Gassner Dir: +4579755627 Mob: e-mail: Ann.Gassner@Hedensted.dk Sagsnr. 06.01.05-P19-1049709-18 07.02.2019

Læs mere

Helle og Lars Andersen Nordlundvej Brande. 5. september 2013

Helle og Lars Andersen Nordlundvej Brande. 5. september 2013 Helle og Lars Andersen Nordlundvej 71 7330 Brande 5. september 2013 Landzonetilladelse til at anvende tidligere beboelse til garage og værksted, Nordlundvej 71, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet

Læs mere

Miljø og Natur. VESTFYNS EFTERSKOLE Nørremarksvej Tommerup

Miljø og Natur. VESTFYNS EFTERSKOLE Nørremarksvej Tommerup VESTFYNS EFTERSKOLE Nørremarksvej 21 5690 Tommerup 19. maj 2017 Sags id: 16/19474 Afslag på ansøgning om tilladelse til etablering af nedsivningsanlæg Vestfyns Efterskole har den 26. september 2016 søgt

Læs mere

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af carport

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af carport Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af carport I har søgt om tilladelse til, at etablerer en 5,21m x 4,16m stor carport på matr. 12cu Hejnsvig By, Hejnsvig. Matriklen er tilknyttet

Læs mere

Kjeld Jensen Dørslundvej 92 Harrild 7330 Brande. 8. februar 2013

Kjeld Jensen Dørslundvej 92 Harrild 7330 Brande. 8. februar 2013 Kjeld Jensen Dørslundvej 92 Harrild 7330 Brande 8. februar 2013 Landzonetilladelse til opførelse af økologisk kummehus i forbindelse med dambruget, Dørslundvej 81, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har

Læs mere

Rønde Fjernvarme Udledningstilladelse, overfladevand

Rønde Fjernvarme Udledningstilladelse, overfladevand Rønde Fjernvarme a.m.b.a. 28-03-2017 Skrejrupvej 9c Sagsnr.: 17/10426 8410 Rønde Sagsbehandler: Steen Ravn Christensen Tlf.: 87 53 54 10 natur.miljoe@syddjurs.dk Rønde Fjernvarme Udledningstilladelse,

Læs mere

Finn Ejvind Andersen Filskovvej Brande. 5. april 2018

Finn Ejvind Andersen Filskovvej Brande. 5. april 2018 Finn Ejvind Andersen Filskovvej 58 7330 Brande 5. april 2018 Landzonetilladelse til opførelse af et enfamiliehus og en garage, Filskovvej 43, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

Ikast-Brande Spildevand Europavej Ikast 2. december 2015

Ikast-Brande Spildevand Europavej Ikast 2. december 2015 Ikast-Brande Spildevand Europavej 2 7430 Ikast 2. december 2015 Tilladelse til regnvandsbaseret udledning via bassin til Nørrekær Bæk fra opland 2E11 Uhre Ikast-Brande Spildevand har den 2. februar 2015

Læs mere