Ikast-Brande Kommune Driftsafdelingen 11. marts 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ikast-Brande Kommune Driftsafdelingen 11. marts 2016"

Transkript

1 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune Driftsafdelingen 11. marts 2016 Tilladelse til nedsivning af vejvand på del af Birkevej og Jernbanegade i Engesvang. Ved ansøgning dateret den 10. marts 2016 har Driftsafdelingen hos Ikast- Brande Kommune ansøgt om en tilladelse til nedsivning af overfladevand fra vejarealer på dele af Birkevej og Jernbanegade i Engesvang. Kort over nedsivningsområdet Bygge- og Miljøafdeling Centerparken Brande Tlf.: Fax: pebro@ikast-brande.dk Nedsivningsområde for vejstrækning markeret med blåt Vejareal markeret med rødt nedsiver direkte Sagsbehandler: Pernille Brogaard Direkte telefon: Sags ID: 2016/05873 Afgørelse: Ikast-Brande Kommunes Spildevandsgruppe meddeler hermed tilladelse til nedsivning af vejvand fra vejarealerne markeret på ovenstående kort. Tilladelsen omfatter i alt vejvand fra et areal på m 2. Tilladelsen meddeles i henhold til 19 i Miljøbeskyttelsesloven, lovbekendtgørelse nr af 19. november 2015, samt 40 i Bekendtgørelse om spildevandstilladelser m.v. efter miljøbeskyttelseslovens kapitel 3 og 4, nr. 153 af 25. februar 2016.

2 Tilladelsen kan til enhver tid og uden erstatning ændres eller tilbagekaldes ved påbud i henhold til 20 i Miljøbeskyttelsesloven, herunder hvis der er fare for forurening af vandforsyningsanlæg. Tilladelsen meddeles på følgende vilkår. Vilkår: 1. Overfladevand fra det med blåt markerede vejareal beliggende indenfor hygiejnezonen til Engesvang Vandværks boringer med DGU.nr og nedsives på matrikel 3ox Engesvang By, Engesvang. 2. Anlægget skal etableres i overensstemmelse med ansøgningen dateret den 10. marts Der må ikke forekomme overfladeafstrømning fra vejarealerne, der kan genere omgivelserne. 4. Tilledningen til nedsivningssystemet fra vejstrækningerne markeret med blåt på oversigtskortet skal kunne afspærres ved uheld, hvor der er risiko for nedsivning af forurenende stoffer. 5. Nedsivningssystemet skal inspiceres efter behov herunder for at undersøge systemets driftsforhold og for at kontrollere, at der sker den ønskede nedsivning. 6. Anlægget skal bygges af godkendte materialer. 7. Nedsivningssystemet oprenses af Ikast-Brande Kommune efter behov. 8. Der skal etableres 1-2 moniteringsboringer, der kan bruges til prøvetagning og pejling. Prøvetagningsprogrammet og hyppigheden af pejlinger fastsættes særskilt i samarbejde med Grundvandsgruppen moniteringsboring etableres direkte i forbindelse med nedsivningsanlægget i det grønne område langs Birkevej. Den anden boring kan etableres, hvor Driftsafdelingen vurderer det hensigtsmæssigt for at kunne dokumentere hvor brugbar forsøgsbelægningen er. Tilladelsen bortfalder hvis den ikke er blevet udnyttet efter 3 år.

3 Baggrund for ansøgningen Birkevej og Jernbanegade er beliggende i kloakopland 1C12, der i Ikast- Brande Kommunes gældende spildevandsplan er udlagt som spildevandskloakeret område. Det betyder, at overfladevand fra ejendomme og veje skal håndteres lokalt indenfor de enkelte ejendommes matrikler og i/nær ved vejarealerne. Ikast-Brande Kommune ønsker at forbedre nedsivningen af vejvandet i området, da der i dag er store driftsproblemer med det eksisterende nedsivningssystem. Eksisterende forhold Vejafvandingen sker i dag ved nedsivning i nedsivningsbrønde i siderne af vejene. Det er dette system, der ønskes forbedret pga. tilbagevendende driftsproblemer, der indebærer, at der i dag ofte står vand på vejene under og efter regnvejr. Sagsfremstilling: En del af vejstrækningen, der er markeret med blåt, på ovenstående kort over området ligger indenfor hygiejnezonen til Engesvang Vandværks boringer med DGU.nr og Vejvandet fra denne strækning ledes derfor væk via gravitationsledninger og nedsives på matr. 3ox Engesvang By, Engesvang. Vejarealerne, der er markeret med rødt på ovenstående kort, etableres med permeabel belægning, så overfladevandet nedsiver direkte igennem belægningen på vejen. Jordbundstype Jordbundstypen i området, hvor vejvandet skal nedsives, består overvejende af grovsandet jord. Ifølge Per Smeds landskabskort er området en smeltevandsslette, men umiddelbart syd for området er landskabet et morænelandskab fra næstsidste istid (Saale) i form af en bakkeø. Ifølge terrænkurver ligger området, hvor der nedsives, ca. i kote 83,5. Området omkring vejarealerne er forholdsvist fladt terræn, men fra udkanten af Engesvang falder terrænet mod nordvest ned mod Bølling Sø. Der findes en geoteknisk boring med DGU.nr i umiddelbar nærhed af projektområdet. Ifølge borerapporten er grundvandsspejlet pejlet til ca. 7 meter under terræn. Den øverste del af lagfølgen består af sand. Det fremgår af rapporten, at der er truffet et ca. 2 meter tykt lag af silt under sandet. Herefter er der igen konstateret sand. Umiddelbart vest for det område på matr. 3ox Engesvang By, Engesvang, hvor nedsivningen etableres, er matriklen kortlagt på vidensniveau 1, dvs.

4 at her er grunden muligvis forurenet. Grunden er V1 kortlagt fordi Engesvang Varmeværk ligger her, men Ikast-Brande Kommune har ingen formodning om at der findes en forurening som kan påvirkes negativt af nedsivningen. Det samme gør sig gældende for matrikel 3lq Engesvang By, Engesvang, der grænser op til den lille sidevej til jernbanegade, hvor vejvandet skal nedsives igennem permeabel belægning. Denne matrikel er kortlagt, fordi der har været et oliedeponi til brug for jernbanen her. Ikast-Brande Kommune vurderer, at der i den forbindelse er risiko for at jorden kan være forurenet med olie og benzin, men da grundvandets strømningsretning er vurderet til at gå mod nordvest vil en mulig forurening ikke udgøre en risiko i forbindelse med nedsivningen. Grundvandsforhold Fra øst mod vest er de første ca. 350 meter af Birkevej beliggende i et område med særlige drikkevandsinteresser og som tidligere nævnt beliggende indenfor hygiejnezonen til to af Engesvang Vandværks boringer. Strækningen er desuden indenfor indvindingsopland til Engesvang vandværk samt indenfor følsomt indvindingsområde og indsatsområde. Resten af området, hvor vejvandet skal nedsives, er omfattet af almindelige drikkevandsinteresser og er ikke omfattet af andre udpegninger i forhold til grundvand. Engesvang Vandværk har etableret en nyere kildeplads ved vejen Krattet, der ligger vest for Engesvang By og vil dermed ikke udvide kildepladsen i Engesvang By. Potentialekortet antyder en nordøstlig strømningsretning for det terrænnære grundvand. Det vurderes på baggrund af ovenstående, at det terrrænnære grundvand strømmer i retning af Bølling Sø, der ligger ca. 900 meter fra nedsivningsområdet. Det vil sige at grundvandet strømmer i den modsatte retning i forhold til indvindingsoplandet til Engesvang Vandværk og væk fra de V1 kortlagte områder øst og syd for nedsivningsarealerne. Boringer Der ligger 3 boringer i umiddelbar nærhed af de vejarealer, hvorfra der skal nedsives vejvand. To af dem er Engesvang Vandværks vandværksboringer med DGU.nr og Boringerne er henholdsvis 118 og 120 meter dybe. Boringerne er beliggende på matrikel 4cæ Engesvang By, Engesvang og ligger henholdsvis ca. 15 og 30 meter syd for Birkevej.

5 Alt vejvand, fra den del af Birkevej, der ligger indenfor hygiejnezonen til boringerne, ledes væk ved hjælp af gravitationsledninger og nedsives udenfor hygiejnezonen. På nordsiden af Birkevej på matrikel 4ee Engesvang By, Engesvang ligger en geoteknisk boring med DGU. Nr Af kortbilag til borerapporten fremgår det at boringen er placeret på sydsiden af Birkevej i forbindelse med varmeværket. Boringen er sandsynligvis lavet i forbindelse med etableringen af varmeværket. Denne boring er ifølge boringsrapporten ca. 9 meter dyb. Boringen er sandsynligvis sløjfet, selvom den er angivet som aktiv i Jupiter. Da vejvandet nedsives udenfor hygiejnezonen, og det terrænnære grundvand vurderes at strømme mod nord/nordøst mod Bølling Sø, vurderer Ikast-Brande Kommune, at nedsivningen ikke udgør en risiko for forurening af vandværksboringerne eller grundvandet generelt. Beskyttede og fredede områder 3- områder Nedsivningsområderne er beliggende inde i Engesvang By. Der er ingen 3 beskyttede områder i nærheden af områderne, hvor der nedsives. De nærmeste naturbeskyttede områder ligger sydøst for Engesvang i forbindelse med Elkær Bæk samt nord for Engesvang i forbindelse med Bølling Sø. Grundvandets strømningsretning gør, at Ikast-Brande Kommune vurderer, at de sydlige naturområder ikke påvirkes af nedsivningen. De nordlige naturområder ligger i fugleflugtslinje ca. 500 meter fra nedsivningsområderne. Ikast-Brande Kommune vurderer at pga. den lange afstand og den forholdsvis lille mængde vejvand, der nedsives, udgør projektet ikke en risiko for disse naturområder. Natura 2000 Nærmeste Natura 2000 område er EF-habitatområde nr. 228 Stenholt Skov og Stenholt Mose, der i fugleflugtslinje ligger ca. 2 km nord for nedsivningsområderne. Det vurderes derfor, at projektet i sig selv, eller i forbindelse med andre planer og projekter, ikke vil kunne påvirke et Natura 2000 området væsentlig. Der er således ikke pligt til at foretage en nærmere konsekvensvurdering af projektets virkninger på Natura 2000 området jf. 7 i bekendtgørelse

6 nr. 408 af 01/ om udpegning og administration af internationale naturbeskyttelsesområder samt beskyttelse af visse arter. Bilag IV arter Engesvang ligger i et område, hvor der er registreret forekomst af Sydflagermus, Odder, markfirben, stor vandsalamander, spidssnudet frø og muligvis ulv. Der er sandsynligvis ikke tilknyttet yngle- eller rasteområder for bilag 4 arter langs vejarealerne beliggende i byzone. Derfor vurderer Ikast- Brande Kommune, at bilag 4 arter ikke påvirkes af projektet. Ikast-Brande Kommunes bemærkninger: Ikast-Brande Kommune vurderer at en eventuel påvirkning fra vejvandet, der nedsives, vil være meget lille. Der er allerede nedsivning fra arealerne i dag, og det nye nedsivningssystem vil være en forbedring af forholdene, i forhold til i dag. Tilladelsen til nedsivning af vejvand er ikke i strid med Ikast-Brande Kommunes Spildevandsplan, Kommuneplaner samt den gældende Vandplan. Ikast-Brande Kommune vurderer, at nedsivningen ikke vil påvirke grundvandstilstanden eller påvirke fredede og beskyttede naturområder i området. Denne tilladelse fritager ikke for at søge om tilladelse eller dispensation efter anden nødvendig lovgivning. Offentliggørelse Afgørelsen offentliggøres på Ikast-Brande Kommunes hjemmeside den 5. april Aktindsigt Du kan få aktindsigt. Det vil sige du har mulighed for at se ansøgningen og dokumenterne, der er indgået i behandlingen af sagen. Hvis du ønsker aktindsigt, skal du henvende dig til Ikast-Brande Kommune. Klagevejledning Kommunens afgørelse kan i henhold til Miljøbeskyttelsesloven 91 og 98, påklages til Natur- og Miljøklagenævnet. Klagefristen er 4 uger efter at afgørelsen af meddelt jf. Miljøbeskyttelsesloven 93. Er afgørelsen offentligt bekendtgjort, regnes klagefristen dog altid fra bekendtgørelsen. Hvis klagefristen udløber på en lørdag eller hel-

7 ligdag, forlænges klagefristen til den følgende hverdag. Klagefristen udløber således den 3. maj Der kan klages over afgørelsen af ansøger, embedslægeinstitutionen, enhver med en væsentlig interesse i sagens udfald, samt af klageberettigede foreninger og organisationer i overensstemmelse med lovens 99 og 100. afgørelsen kan ikke påklages af lokale afdelinger af landsdækkende organisationer, jf. 100 stk. 4. En eventuel klage har ikke opsættende virkning på tilladelsen medmindre Natur- og Miljøklagenævnet bestemmer andet, jf. Miljøbeskyttelseslovens 96. En eventuel klage skal indsendes via Natur- og Miljøklagenævnets klageportal. Gå ind på borger.dk (som privatperson) eller virk.dk (som virksomhed). Søg på klageportal i søgefeltet og vælg det søgeresultat der hedder Selvbetjening: Klag til Natur- og Miljøklagenævnet. Log på med NemId og følg vejledningen på skærmen. Natur- og Miljøklagenævnet opkræver et gebyr på 500 kr. for at behandle klagen. Gebyret betales med betalingskort i klageportalen. Pengene sendes retur hvis der gives medhold i klagen. Hvis der er særlige grunde til ikke at klage via klageportalen, kan der sendes en begrundet ansøgning om fritagelse til Ikast-Brande kommune. Kommunen sender ansøgningen videre til Natur- og Miljøklagenævnet, som afgør om der kan gives fritagelse fra at bruge klageportalen. Der vil senest umiddelbart efter klagefristens udløb blive givet ansøger besked, hvis der er modtaget klager over afgørelsen. Ønskes afgørelsen prøvet ved domstolene, skal sagen jf. Miljøbeskyttelsesloven 101, være anlagt inden 6 måneder efter afgørelsen er meddelt. Med venlig hilsen Pernille Brogaard Miljømedarbejder

8 Kopi af tilladelsen sendes til: Naturstyrelsen: Embedslægeinstitutionen Midtjylland: Danmarks Fiskeriforening: Ferskvandsfiskeriforeningen: Danmarks Naturfredningsforening Danmarks Sportsfiskerforbund: Friluftsrådet: Herning Museum:

Ikast-Brande Kommune. 27. november 2014

Ikast-Brande Kommune. 27. november 2014 Ikast-Brande Kommune 27. november 2014 Tilladelse til nedsivning af vejvand i permeable brønde og rør på del af Birkevej i Engesvang Ikast-Brande Kommune meddeler denne tilladelse til nedsivning af overfladevand

Læs mere

AIR LIQUIDE DANMARK A/S Vejlevej Horsens

AIR LIQUIDE DANMARK A/S Vejlevej Horsens AIR LIQUIDE DANMARK A/S Vejlevej 13 8700 Horsens 23. april 2019 Tilladelse til nedsivning af regn- og overfladevand i åbent bassin på Energivej 9, 7442 Engesvang, matr. nr. 3bæ Pårup By, Engesvang Ikast-Brande

Læs mere

3. Tilledningen til nedsivnings skal afspærres ved uheld, hvor der er risiko for afledning af forurenende stoffer til nedsivningsfaskinerne.

3. Tilledningen til nedsivnings skal afspærres ved uheld, hvor der er risiko for afledning af forurenende stoffer til nedsivningsfaskinerne. Ikast-Brande Kommune 4. december 2014 Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra parkeringsareal Isenvad Multihus, Bygaden 37-41, Ikast Ikast-Brande Kommune meddeler denne tilladelse til nedsivning

Læs mere

KMC' Granules Borupvej Brande Att: Henrik Skøtt 20. maj 2015

KMC' Granules Borupvej Brande Att: Henrik Skøtt 20. maj 2015 KMC' Granules Borupvej 11 7330 Brande Att: Henrik Skøtt 20. maj 2015 Tilladelse til etablering af nedsivningsbassin til overfladevand fra befæstede arealer - KMC - Borupvej 11, 7330 Brande Ved ansøgning

Læs mere

Mascot International 9. juni 2016

Mascot International 9. juni 2016 Mascot International 9. juni 2016 Tilladelse til nedsivning af overfladevand i bassiner på Silkeborgvej 14, 7442 Engesvang, matr.nr. 1fu Pårup By, Engesvang. Den 29. marts 2016 har Ikast-Brande Kommune

Læs mere

Ikast-Brande Spildevand Europavej Ikast 3. november 2015

Ikast-Brande Spildevand Europavej Ikast 3. november 2015 Ikast-Brande Spildevand Europavej 2 7430 Ikast 3. november 2015 Tilladelse til nedsivning og udledning af regn- og overfladevand til Ibsgårde Bæk fra opland 3I13 og 3I32 Nørre Snede. Ikast-Brande Spildevand

Læs mere

foretages, når der er risiko for at spildte stoffer ved uheld og lignende ledes til nedsivningsfaskine.

foretages, når der er risiko for at spildte stoffer ved uheld og lignende ledes til nedsivningsfaskine. Ikast-Brande kommune 31. oktober 2012 Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra Nørre Snede Skole, Skolegade 2, Nørre Snede Rambøll har den 04-10-12 på vegne af Ikast-Brande Kommune, fremsendt projekt

Læs mere

Ikast-Brande Spildevand A/S 20. september 2013

Ikast-Brande Spildevand A/S 20. september 2013 Ikast-Brande Spildevand A/S 20. september 2013 Tilladelse til nedsivning af overfladevand Europavej 2, Ikast Ikast-Brande Spildevand A/S ønsker at nedsive overfladevand fra nyt parkeringsareal.

Læs mere

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande Spildevand Europavej 2 7430 Ikast 22. maj 2015 Udledningstilladelse via bassin til Uhre Bæk fra opland 2E10 Uhre

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande Spildevand Europavej 2 7430 Ikast 22. maj 2015 Udledningstilladelse via bassin til Uhre Bæk fra opland 2E10 Uhre Ikast-Brande Spildevand Europavej 2 7430 Ikast 22. maj 2015 Udledningstilladelse via bassin til Uhre Bæk fra opland 2E10 Uhre Ikast-Brande Spildevand har den 2. februar 2015 søgt om tilladelse til udledning

Læs mere

Nedsivningsbassin. Forbassin. Ca. placering af overløb

Nedsivningsbassin. Forbassin. Ca. placering af overløb Ikast-Brande Kommune 27. maj 2015 UDKAST - Tilladelse til nedsivning af overfladevand - Bording Genbrugsplads Firhuse 13, Bording, matr.nr. 2ao Neder Julianehede, Engesvang NIRAS har den 2. februar 2015

Læs mere

Tillæg nr. 12 Ikast-Brande Kommunes Spildevandsplan Bording Kirkeby Ændring af kloakeringsprincip

Tillæg nr. 12 Ikast-Brande Kommunes Spildevandsplan Bording Kirkeby Ændring af kloakeringsprincip Tillæg nr. 12 Ikast-Brande Kommunes Spildevandsplan 2010 2021 Bording Kirkeby Ændring af kloakeringsprincip Ikast-Brande Kommune Teknisk Område Centerparken 1 7330 Brande Sagsbehandler: Pernille Brogaard

Læs mere

Ikast-Brande Spildevandsselskab Att: Line Ladegaard Toftdahl 26. august 2015

Ikast-Brande Spildevandsselskab Att: Line Ladegaard Toftdahl 26. august 2015 Ikast-Brande Spildevandsselskab Att: Line Ladegaard Toftdahl 26. august 2015 Tilladelse til regnbetinget udledning til Bording Å fra nyt opland 1A34 - Bækkevænget Ikast-Brande Spildevand A/S har den 19.

Læs mere

www.ikast-brande.dk HD byg Fasterholtvej 1 7361 Ejstrupholm (flemming@hd-byg.dk) 25. marts 2014

www.ikast-brande.dk HD byg Fasterholtvej 1 7361 Ejstrupholm (flemming@hd-byg.dk) 25. marts 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande HD byg Fasterholtvej 1 7361 Ejstrupholm (flemming@hd-byg.dk) 25. marts 2014 Tilladelse til nedsivning af regn- og overfladevand i faskiner og overløb til

Læs mere

Keld Arne Nielsen Ejstrupvej Hampen. 7. november Godkendelse af anmeldelse af rydning af skov

Keld Arne Nielsen Ejstrupvej Hampen. 7. november Godkendelse af anmeldelse af rydning af skov Keld Arne Nielsen Ejstrupvej 18 7362 Hampen 7. november 2018 Godkendelse af anmeldelse af rydning af skov Ikast-Brande Kommune har den 11. oktober 2018 modtaget en henvendelse om, at du ønsker at rydde

Læs mere

Ikast-Brande Spildevand Europavej Ikast

Ikast-Brande Spildevand Europavej Ikast Ikast-Brande Spildevand Europavej 2 7430 Ikast 23. januar 2017 Tilladelse til regnvandsbaseret udledning til Højris Å fra en del af kloakopland 1D10, samt kloakopland 1D21, 1D22 og 1D23 i Ikast. Ikast-Brande

Læs mere

SIEMENS WIND POWER A/S Borupvej Brande 20. december 2016 Tilladelse til at etablere og renpumpe ny moniteringsboring

SIEMENS WIND POWER A/S Borupvej Brande 20. december 2016 Tilladelse til at etablere og renpumpe ny moniteringsboring Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande SIEMENS WIND POWER A/S Borupvej 16 7330 Brande 20. december 2016 Tilladelse til at etablere og renpumpe ny moniteringsboring Boringens placering Boringen

Læs mere

Tilladelse til udledning af tagvand til privat sø

Tilladelse til udledning af tagvand til privat sø Tilladelse til udledning af tagvand til privat sø Tilladelse i medfør af: 28 i Lov om miljøbeskyttelse Bekendtgørelse om spildevandstilladelser m.v. Jacob Bjerre Balling Glyngørevej 36 Trustrup 7800 Skive

Læs mere

Tilladelsen Vilkår meddeles på nedenstående vilkår. i af. 1. Overfladevand (regnvand) fra landbrugsbygninger og tæt befæste-

Tilladelsen Vilkår meddeles på nedenstående vilkår. i af. 1. Overfladevand (regnvand) fra landbrugsbygninger og tæt befæste- Gert Toftlundvej 7430 Ladegaard Ikast 7 B Jensen Toftlundvej Ikast-Brande devand fra befæstede 7 Kommune B - 7 D, arealer Ikast meddeler og - Tilladelse denne tilladelse i forbindelse nedsivning til nedsivning

Læs mere

Ikast-Brande Spildevand Europavej Ikast 21. januar 2016

Ikast-Brande Spildevand Europavej Ikast 21. januar 2016 Ikast-Brande Spildevand Europavej 2 7430 Ikast 21. januar 2016 Tilladelse til kombineret nedsivning og regnvandsbaseret udledning til Brande Å via bassin fra kloakopland 2C72 i Brande Ikast-Brande Spildevand

Læs mere

Vejdirektoratet Att: Niels Kofoed Thomas Helsteds Vej Skanderborg 2. marts 2016

Vejdirektoratet Att: Niels Kofoed Thomas Helsteds Vej Skanderborg 2. marts 2016 Vejdirektoratet Att: Niels Kofoed Thomas Helsteds Vej 11 8660 Skanderborg 2. marts 2016 Tilladelse til nedsivning i grøfter langs begge sider af Vejlevej fra Sandvad til Hærvejen i forbindelse med etablering

Læs mere

Evald Christian Pedersen Gran Allé Silkeborg. 19. september 2018

Evald Christian Pedersen Gran Allé Silkeborg. 19. september 2018 Evald Christian Pedersen Gran Allé 5 8600 Silkeborg Landzonetilladelse til indretning af boligens 1. sal til en særskilt bolig på matr. nr. 1s, Hestlund By, Bording, beliggende ved Lovsangsdal 14, 7441

Læs mere

Henning Weismann Susanne Weismann Vejlevej 102 7330 Brande. 1. november 2012

Henning Weismann Susanne Weismann Vejlevej 102 7330 Brande. 1. november 2012 Henning Weismann Susanne Weismann Vejlevej 102 7330 Brande 1. november 2012 Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra oplags- og behandlingsplads Brande Metalkøb, Vejlevej 102, Brande Preben Poulsen

Læs mere

SKOVDYRKERFORENINGEN Parallelvej 9 A 8680 Ry att: Henning Post. 4. april Godkendelse af anmeldelse af rydning af skov

SKOVDYRKERFORENINGEN Parallelvej 9 A 8680 Ry att: Henning Post. 4. april Godkendelse af anmeldelse af rydning af skov SKOVDYRKERFORENINGEN Parallelvej 9 A 8680 Ry att: Henning Post 4. april 2019 Godkendelse af anmeldelse af rydning af skov Ikast-Brande Kommune har den 20. marts 2019 modtaget en henvendelse om, at du ønsker

Læs mere

Forslag - Tillæg nr. 11 til Ikast-Brande Kommunes Spildevandsplan 2010-2021 Agervænget i Bording ændring af kloakeringsprincip

Forslag - Tillæg nr. 11 til Ikast-Brande Kommunes Spildevandsplan 2010-2021 Agervænget i Bording ændring af kloakeringsprincip Forslag - Tillæg nr. 11 til Ikast-Brande Kommunes Spildevandsplan 2010-2021 Agervænget i Bording ændring af kloakeringsprincip Kort over kloakopland 1A34 (rød streg) og området hvor regnvandsbassinet placeres

Læs mere

Lars Anton Møller Fundervej 98 98, 7442 Engesvang. 25. juni 2015

Lars Anton Møller Fundervej 98 98, 7442 Engesvang. 25. juni 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Lars Anton Møller Fundervej 98 7442 Engesvang 25. juni 2015 Lovliggørende landzonetilladelse til udnyttelse af tagetage - Fundervej 98, 7330 Brande Ikast-Brande

Læs mere

Finn Ejvind Andersen Filskovvej Brande. 5. april 2018

Finn Ejvind Andersen Filskovvej Brande. 5. april 2018 Finn Ejvind Andersen Filskovvej 58 7330 Brande 5. april 2018 Landzonetilladelse til opførelse af et enfamiliehus og en garage, Filskovvej 43, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

Ikast-Brande Spildevand as Europavej Ikast 7. maj 2015

Ikast-Brande Spildevand as Europavej Ikast 7. maj 2015 Ikast-Brande Spildevand as Europavej 2 7430 Ikast 7. maj 2015 Landzonetilladelse til udstykning og etablering af regnvandsbassin - matr. nr. 13a Uhre By, Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet jeres

Læs mere

Nakskovvej 15, 7400 Herning. 19 tilladelse efter Miljøbeskyttelsesloven

Nakskovvej 15, 7400 Herning. 19 tilladelse efter Miljøbeskyttelsesloven TEKNIK OG MILJØ DCH - Herning Nakskovvej 15 7400 Herning Att.: Anita Fyrstman E-mail: anita@tjekket.dk Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8029 bjgjp@herning.dk

Læs mere

Kurt Dalby Krattet Engesvang. 3. september 2013

Kurt Dalby Krattet Engesvang. 3. september 2013 Kurt Dalby Krattet 25 7442 Engesvang 3. september 2013 Landzonetilladelse til tilbygning til eksisterende maskinhus, Krattet 25, 7442 Engesvag Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse

Læs mere

Lena H Hagelskjær Kristensen Røddingvej 25 Batum 8830 Tjele 12. november 2014

Lena H Hagelskjær Kristensen Røddingvej 25 Batum 8830 Tjele 12. november 2014 Lena H Hagelskjær Kristensen Røddingvej 25 Batum 8830 Tjele 12. november 2014 Landzonetilladelse til opførelse af et nyt stuehus - Ågade 7, 7442 Engesvang Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

ANDELSKARTOFFELMELSFABRIKKEN MIDTJYLLAND A.M.B.A. Herningvej Brande. 4. oktober 2018

ANDELSKARTOFFELMELSFABRIKKEN MIDTJYLLAND A.M.B.A. Herningvej Brande. 4. oktober 2018 ANDELSKARTOFFELMELSFABRIKKEN MIDTJYLLAND A.M.B.A. Herningvej 38 7330 Brande 4. oktober 2018 Bygge- og Miljøafdelingen Tlf.: +4599604000 Tilladelse til etablering af nedsivningsbassin til overfladevand

Læs mere

Billund Kommune giver dig hermed dispensation til at opføre tilbygningen indenfor skovbyggelinjen. Placeringen fremgår af vedlagte kortbilag.

Billund Kommune giver dig hermed dispensation til at opføre tilbygningen indenfor skovbyggelinjen. Placeringen fremgår af vedlagte kortbilag. Dispensation fra skovbyggelinje til tilbygning Dato: 13-06-2019 Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinjen til tilbygning på, matr. nr. 7 GA, STENDERUP BY, ANSAGER. Ejendommen er omfattet af Naturbeskyttelseslovens

Læs mere

Teddi Jakobsen Tyvkærvej 33 7430 Ikast. 3. oktober 2013

Teddi Jakobsen Tyvkærvej 33 7430 Ikast. 3. oktober 2013 Teddi Jakobsen Tyvkærvej 33 7430 Ikast 3. oktober 2013 Landzonetilladelse til opførelse af en ståhal - Tyvkærvej 33, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af en stålhal

Læs mere

Brande Fjernvarme A.m.b.a. Præstevænget Brande. 13. februar 2019

Brande Fjernvarme A.m.b.a. Præstevænget Brande. 13. februar 2019 Brande Fjernvarme A.m.b.a. Præstevænget 11 7330 Brande 13. februar 2019 Tilladelse til krydsning af Goldbækken st. 1535 m med fjernvarmeog kølevandsledning Brande Fjernvarme A.m.b.a har ansøgt Ikast-Brande

Læs mere

Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra kunstgræsbane

Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra kunstgræsbane Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra kunstgræsbane efter 19i Lov om miljøbeskyttelse (lovbekendtgørelse nr. 1189 af 27. september 2016) Tilladelsen meddeles den 22. juni 2017 til: Nr. Søby Skole

Læs mere

Vilkår Tilladelsen meddeles på baggrund af sagens oplysninger og på følgende vilkår:

Vilkår Tilladelsen meddeles på baggrund af sagens oplysninger og på følgende vilkår: Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Allé 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Låstrupgård ApS Vievej 24 8832 Skals Sendt til: viegaard@viegaard.dk viborg@viborg.dk www.viborg.dk Tilladelse til nedsivning

Læs mere

Det vandede areal udgør ca. 57 ha. boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen.

Det vandede areal udgør ca. 57 ha. boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Jens K S Andersen Sandfeldvej 19 7330 Brande 5. februar 2015 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU-nr. 95.2429 Boringens beliggenhed Sandfeldvej 19, 7330 Brande (Se bilag 2) Koordinater

Læs mere

Tilladelse til nedsivning af vejvand langs Birkvej, 6800 Skjern

Tilladelse til nedsivning af vejvand langs Birkvej, 6800 Skjern Returadresse Land, By og Kultur Land og Vand Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Ringkøbing-Skjern Kommune Trafik og Vej Smed Sørensens Vej 1 6950 Ringkøbing Sagsbehandler Lone Sørensen Direkte telefon

Læs mere

www.ikast-brande.dk Ursula Dahl Bach Risbjergvej 28 7330 Brande 5. februar 2015 Landzonetilladelse til hytte - Risbjergvej 20, 7330 Brande

www.ikast-brande.dk Ursula Dahl Bach Risbjergvej 28 7330 Brande 5. februar 2015 Landzonetilladelse til hytte - Risbjergvej 20, 7330 Brande Ursula Dahl Bach Risbjergvej 28 7330 Brande 5. februar 2015 Landzonetilladelse til hytte - Risbjergvej 20, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om lovliggørelse af en hytte på matr.

Læs mere

Tilladelse til udledning fra regnbetinget udløb

Tilladelse til udledning fra regnbetinget udløb Tilladelse til udledning fra regnbetinget udløb Tilladelse i medfør af: 28 i Lov om miljøbeskyttelse Bekendtgørelse om spildevandstilladelser m.v. Skive Å Udløb 111017U Kloakoplande 1112a, 1112b, 1112c

Læs mere

Ikast-Brande Spildevand Europavej Ikast 2. december 2015

Ikast-Brande Spildevand Europavej Ikast 2. december 2015 Ikast-Brande Spildevand Europavej 2 7430 Ikast 2. december 2015 Tilladelse til regnvandsbaseret udledning via bassin til Nørrekær Bæk fra opland 2E11 Uhre Ikast-Brande Spildevand har den 2. februar 2015

Læs mere

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt,

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt, Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Martin Alstrup Jensen Toftlundvej 11 7430 Ikast 17. august 2015 Tilladelse til oppumpning af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 95.2573 Boringens beliggenhed

Læs mere

Finn Jakobsen Tyvkærvej Ikast. 11. november 2013

Finn Jakobsen Tyvkærvej Ikast. 11. november 2013 Finn Jakobsen Tyvkærvej 31 7430 Ikast 11. november 2013 Landzonetilladelse til opførelse af carport, Tyvkærvej 31, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af en ny carport

Læs mere

www.ikast-brande.dk Hans Jørgen Guldbrand Højgårdsvej 15 7330 Brande 16. marts 2015

www.ikast-brande.dk Hans Jørgen Guldbrand Højgårdsvej 15 7330 Brande 16. marts 2015 Hans Jørgen Guldbrand Højgårdsvej 15 7330 Brande 16. marts 2015 Landzonetilladelse til opførelse af et skur med solceller - Højgårdsvej 15, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

Kenneth Dalentoft Engebækvej Brande. 8. april Lovliggørende landzonetilladelse og dispensation til udvidelse af nedsivningsbassin

Kenneth Dalentoft Engebækvej Brande. 8. april Lovliggørende landzonetilladelse og dispensation til udvidelse af nedsivningsbassin Kenneth Dalentoft Engebækvej 86 7330 Brande 8. april 2015 Lovliggørende landzonetilladelse og dispensation til udvidelse af nedsivningsbassin Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning af den 6.

Læs mere

Ihouse Group v/ Claus Keld Hansen Lene Haus Vej Ikast. 23. juli 2013

Ihouse Group v/ Claus Keld Hansen Lene Haus Vej Ikast. 23. juli 2013 Ihouse Group v/ Claus Keld Hansen Lene Haus Vej 15 7430 Ikast 23. juli 2013 Landzonetilladelse til opstilling af et jordbaseret solcelleanlæg på matr.nr. 1n, Fonnesbæk Gde, Ikast, beliggende ved Vester

Læs mere

Marius Christensen & Sønner A/S v./ Bo Marius Christensen, Nørregade Ikast

Marius Christensen & Sønner A/S v./ Bo Marius Christensen, Nørregade Ikast Regionshuset Viborg Regional Udvikling Marius Christensen & Sønner A/S v./ Bo Marius Christensen, Nørregade 69-73 7430 Ikast e-mail: bo@marius-christensen.dk Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000

Læs mere

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt,

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt, Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Steen Bak Tøttrup Buelundvej 37 Blåhøj 7330 Brande 28. maj 2015 Tilladelse til oppumpning af grundevand til markvanding fra DGU. Nr. 104.1402. Boringens

Læs mere

www.ikast-brande.dk Mogens Lauridsen ved Nedre Hestlundvej 10, 7430 Ikast 5. august 2015

www.ikast-brande.dk Mogens Lauridsen ved Nedre Hestlundvej 10, 7430 Ikast 5. august 2015 Mogens Lauridsen Nedre Hestlundvej 10 7430 Ikast 5. august 2015 Landzonetilladelse til etablering af en ny tilbygning med beboelse og garage/værksted på matr. nr. 15et, Tulstrup By, Ikast, beliggende ved

Læs mere

Jan Østergård Skyggevej Bording. 14. oktober 2013

Jan Østergård Skyggevej Bording. 14. oktober 2013 Jan Østergård Skyggevej 24 7441 Bording 14. oktober 2013 Landzonetilladelse til opførelse af maskinhus - Bordinglund 1c, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af et

Læs mere

www.ikast-brande.dk Jørgen og Jeanette Arp Ladekjær Vesterled 1 7430 Ikast 11. maj 2015

www.ikast-brande.dk Jørgen og Jeanette Arp Ladekjær Vesterled 1 7430 Ikast 11. maj 2015 Jørgen og Jeanette Arp Ladekjær Vesterled 1 7430 Ikast 11. maj 2015 Landzonetilladelse til etablering af et enfamiliehus med integreret carport og redskabsrum samt overdækket terrasse på matr. nr. 10ed,

Læs mere

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt,

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt, Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Anders A Svendsen Brandevej 35 7361 Ejstrupholm 10. juli 2015 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 96.2090 Boringens beliggenhed

Læs mere

VVM (vurdering af virkning på miljøet) screening - afgørelse om ikke VVM pligt

VVM (vurdering af virkning på miljøet) screening - afgørelse om ikke VVM pligt Jeppe Pedersen Bregnetvedvej 24 4320 Lejre CBM Center for Byg og Miljø 4330 Hvalsø H www.lejre.dk Majbritt Haslund Thomson Natur og Miljø D 46464945 E Maht@lejre.dk Dato: 25. januar 2017 J.nr.: 16/10815

Læs mere

Ikast-Brande Kommune Kommunale Ejendomme Att: Karsten Juul Centerparken Brande 23. september 2016

Ikast-Brande Kommune Kommunale Ejendomme Att: Karsten Juul Centerparken Brande 23. september 2016 Ikast-Brande Kommune Kommunale Ejendomme Att: Karsten Juul Centerparken 1 7330 Brande 23. september 2016 Tilladelse til udledning af overfladevand via. forsinkelsesbassiner fra en del af matrikel 2f Lægdsgård,

Læs mere

De Grønne pigespejdere Bording Højgade Bording 8. december 2017

De Grønne pigespejdere Bording Højgade Bording 8. december 2017 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande De Grønne pigespejdere Bording Højgade 10 7441 Bording 8. december 2017 Landzonetilladelse til to sheltere - Brunbjergvej 1, 7441 Bording Ikast-Brande

Læs mere

Uhre Friskole Gejlbjergvej 4 Uhre 7330 Brande 1. september 2015

Uhre Friskole Gejlbjergvej 4 Uhre 7330 Brande 1. september 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Uhre Friskole Gejlbjergvej 4 Uhre 7330 Brande 1. september 2015 Landzonetilladelse til ny overdækning samt tilbygning til pedelværksted - Gejlbjergvej

Læs mere

www.ikast-brande.dk Kennet Funder Bak Floritsvej 4 Florits 8765 Klovborg 4. marts 2015

www.ikast-brande.dk Kennet Funder Bak Floritsvej 4 Florits 8765 Klovborg 4. marts 2015 Kennet Funder Bak Floritsvej 4 Florits 8765 Klovborg 4. marts 2015 Landzonetilladelse til udvidelse af en maskinhal og lovliggørelse af et brændeskur, Floritsvej 4, 8765 Klovborg Ikast-Brande Kommune har

Læs mere

www.ikast-brande.dk TYKSKOV VISTA A/S Risbjergvej 63 7330 Brande 27. april 2015

www.ikast-brande.dk TYKSKOV VISTA A/S Risbjergvej 63 7330 Brande 27. april 2015 TYKSKOV VISTA A/S Risbjergvej 63 7330 Brande 27. april 2015 Landzonetilladelse til genopførelse af et sommerhus på matr. nr. 4b, Lundfod By, Brande, beliggende ved Ejstrupholmvej 15, 7330 Brande Ikast-Brande

Læs mere

skal tilbagepejles flere gange de første 10 minutter og herefter med passende intervaller, indtil rovandspejlet er genetableret.

skal tilbagepejles flere gange de første 10 minutter og herefter med passende intervaller, indtil rovandspejlet er genetableret. Louise Theilgaard Nikolajsen Ny Sandfeldvej 106 7330 Brande 23. juni 2015 Tilladelse til at etablere og prøvepumpning ny boring Ny Sandfeldtvej 106, 7330 Brande Boringens beliggenhed Ny Sandfeldtvej 106,

Læs mere

J.E.L. EJSTRUPHOLM ApS Holmevej Ejstrupholm 14. juni 2016

J.E.L. EJSTRUPHOLM ApS Holmevej Ejstrupholm 14. juni 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande J.E.L. EJSTRUPHOLM ApS Holmevej 3 7361 Ejstrupholm 14. juni 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand til havevanding fra DGU-nr. 96.2376 Ansøger har

Læs mere

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af carport

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af carport Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til etablering af carport I har søgt om tilladelse til, at etablerer en 5,21m x 4,16m stor carport på matr. 12cu Hejnsvig By, Hejnsvig. Matriklen er tilknyttet

Læs mere

MYREMALM ApS Henrik Dalgas Vej Sunds 21. april 2016

MYREMALM ApS Henrik Dalgas Vej Sunds 21. april 2016 MYREMALM ApS Henrik Dalgas Vej 2 7451 Sunds 21. april 2016 Tilladelse til anvendelse af biogødning i Agerskov Plantage på matr. nr. 13a, 16, 17 og 18, Agerskov By, Ilskov, beliggende ved Gedhusvej 27,

Læs mere

Thomas Månsson Grarupvej Brande 13. marts 2015 Landzonetilladelse til lovliggørelse af solcelleanlæg - Grarupvej 8,

Thomas Månsson Grarupvej Brande 13. marts 2015 Landzonetilladelse til lovliggørelse af solcelleanlæg - Grarupvej 8, Thomas Månsson Grarupvej 8 7330 Brande 13. marts 2015 Landzonetilladelse til lovliggørelse af solcelleanlæg - Grarupvej 8, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om lovliggørelse

Læs mere

IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Europavej Ikast 31. maj 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand fra DGU-nr. 86.

IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Europavej Ikast 31. maj 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand fra DGU-nr. 86. Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Europavej 2 7430 Ikast 31. maj 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand fra DGU-nr. 86.2145 Ansøger har søgt om en tilladelse

Læs mere

Skive Kommune har modtaget ansøgning om etablering af en sø med overfladeareal på 600 m2, beliggende på matrikel nr. 8e, Grinderslev By, Grinderslev.

Skive Kommune har modtaget ansøgning om etablering af en sø med overfladeareal på 600 m2, beliggende på matrikel nr. 8e, Grinderslev By, Grinderslev. Vihøjvej 2 Grinderslev 7870 Roslev 20. juli 2017 Vihøjvej 2 - Landzonetilladelse til etablering af sø Skive Kommune har modtaget ansøgning om etablering af en sø med overfladeareal på 600 m2, beliggende

Læs mere

Jord og Grundvand Sagsbehandler: Gitte Bjørnholdt Brok Direkte: SlothMøller Nørrekobbel 7B st.th Sønderborg.

Jord og Grundvand Sagsbehandler: Gitte Bjørnholdt Brok Direkte: SlothMøller Nørrekobbel 7B st.th Sønderborg. Horsens Kommune Rådhustorvet 4, 8700 Horsens Jord og Grundvand Sagsbehandler: Gitte Bjørnholdt Brok Direkte: 76292507 SlothMøller Nørrekobbel 7B st.th. 6400 Sønderborg www.horsens.dk Sagsnr. 09.08.26-G00-2-17

Læs mere

1. Overfladevand fra boligområdet må nedsives i nedsivningsbassiner beliggende på matr. nr.: 1a og 14k Grødde By, Ikast.

1. Overfladevand fra boligområdet må nedsives i nedsivningsbassiner beliggende på matr. nr.: 1a og 14k Grødde By, Ikast. IKAST GOLF KLUB Remmevej 36, 7430 Ikast 5. juli 2013 Tilladelse til nedsivningsbassiner i forbindelse med ny udstykning Remmevej 36 og Grøddevej 44, Ikast Rambøll har på vegne af Ikast Golfklub ansøgt

Læs mere

ANDELSKARTOFFELMELSFABRIKKEN MIDTJYLLAND A.M.B.A. Herningvej Brande. 11. september 2018

ANDELSKARTOFFELMELSFABRIKKEN MIDTJYLLAND A.M.B.A. Herningvej Brande. 11. september 2018 ANDELSKARTOFFELMELSFABRIKKEN MIDTJYLLAND A.M.B.A. Herningvej 38 7330 Brande 11. september 2018 Tilladelse til 2-årigt forsøg med nedsivning af kondensatvand Ejstrupholmvej 11a og 11b, 7330 Brande Ikast-Brande

Læs mere

Peer Wulff Simonsen Vester Moselundvej Bording. 21. december 2012

Peer Wulff Simonsen Vester Moselundvej Bording. 21. december 2012 Peer Wulff Simonsen Vester Moselundvej 10 7441 Bording 21. december 2012 Landzonetilladelse til opførelse skur - Vester Moselundvej 10, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om

Læs mere

Tilladelse til midlertidig ændring af udledning af opspædet spildevand fra PU07.01 ved Jennum til Køllebæk

Tilladelse til midlertidig ændring af udledning af opspædet spildevand fra PU07.01 ved Jennum til Køllebæk Randers Spildevand A/S E-mail: mail@randersspildevand.dk Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89 15 16 81 jakob.aarup@randers.dk www.randers.dk 11-05-2016

Læs mere

Roslev Fjernvarmeselskab A.m.b.a. Møllebuen Roslev. Att.: Erik Pedersen, 19. december 2017

Roslev Fjernvarmeselskab A.m.b.a. Møllebuen Roslev. Att.: Erik Pedersen, 19. december 2017 Roslev Fjernvarmeselskab A.m.b.a. Møllebuen 1 7870 Roslev Att.: Erik Pedersen, info@roslev-fjernvarme.dk 19. december 2017 Dispensation fra skovbyggelinje til etablering af solvarmeanlæg Skive Kommune

Læs mere

www.ikast-brande.dk Jørgen Møller Poulsen Skolevænget 17 17, 7430 Ikast 9. juni 2015

www.ikast-brande.dk Jørgen Møller Poulsen Skolevænget 17 17, 7430 Ikast 9. juni 2015 Jørgen Møller Poulsen Skolevænget 17 7430 Ikast 9. juni 2015 Landzonetilladelse til opførelse af en garage med carport, Skolevænget 17, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse

Læs mere

www.ikast-brande.dk IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016

www.ikast-brande.dk IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016 IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016 Landzonetilladelse til etablering af et skur på matr. nr. 2l, Stensbjerg, Ikast, beliggende ved Hagelskærvej 42B, 7430

Læs mere

Uhre Friskole Gejlbjergvej 4 Uhre, 7330 Brande 9. oktober 2017

Uhre Friskole Gejlbjergvej 4 Uhre, 7330 Brande 9. oktober 2017 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Uhre Friskole Gejlbjergvej 4 Uhre, 7330 Brande 9. oktober 2017 Landzonetilladelse til overdækning og depotrum - Gejlbjergvej 4/Gydevej 1, 7330 Brande Ikast-Brande

Læs mere

Der er ikke foretaget naboorientering i sagen, da det ansøgte er vurderet at være af underordnet betydning for naboerne.

Der er ikke foretaget naboorientering i sagen, da det ansøgte er vurderet at være af underordnet betydning for naboerne. Udvikling, Miljø og Teknik Byg og Brand 0 Telefon +45 8915 1515 planteam@randers.dk www.randers.dk 04-07-2018 / 01.03.03-P19-53-18 Landzonetilladelse Du har fået landzonetilladelse til udstykning og opførelse

Læs mere

Torben Schmidt Christensen Teglværksvej Nørre Snede 16. marts 2015

Torben Schmidt Christensen Teglværksvej Nørre Snede 16. marts 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Torben Schmidt Christensen Teglværksvej 65 8766 Nørre Snede 16. marts 2015 Landzonetilladelse til opførelse af tilbygning til eksisterende udhus - Teglværksvej

Læs mere

Michael Aagaard Persson Hanningvej Ikast 4. maj 2015

Michael Aagaard Persson Hanningvej Ikast 4. maj 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Michael Aagaard Persson Hanningvej 12 7430 Ikast 4. maj 2015 Lovliggørende landzonetilladelse til opført carport m.m., Engtoften 44, 7430 Ikast Ikast-Brande

Læs mere

Christian Ravn Jørgensen Skjernvej 119 Skarrild 6933 Kibæk 21. maj 2015

Christian Ravn Jørgensen Skjernvej 119 Skarrild 6933 Kibæk 21. maj 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Christian Ravn Jørgensen Skjernvej 119 Skarrild 6933 Kibæk 21. maj 2015 Landzonetilladelse til etablering af to fodersiloer - Sdr. Ommevej 33, 7330 Brande

Læs mere

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt,

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt, Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Jens Peter Sivert Kristensen Husumvej 20 7330 Brande 15. juni 2015 Indvindingstilladelse til oppumpning af grundvand til vanding fra DGU. Nr. 104.1403

Læs mere

Tilladelse til udledning fra regnbetinget udløb

Tilladelse til udledning fra regnbetinget udløb Tilladelse til udledning fra regnbetinget udløb Tilladelse i medfør af: 28 i Lov om miljøbeskyttelse Bekendtgørelse om spildevandstilladelser m.v. Glyngøre, Sallingsund Udløb 3002011U Kloakopland 3002b

Læs mere

Enhver ændring af boring, dens overbygning, formål og tilladelsens størrelse kræver en tilladelse fra kommunen.

Enhver ændring af boring, dens overbygning, formål og tilladelsens størrelse kræver en tilladelse fra kommunen. DE JYDSKE KULTØRVFABRIKKER A/S Mosevej 13 Blåhøj 7330 Brande 3. august 2015 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU-nr. 104.2090 Ikast-Brande Kommune giver hermed tilladelse til

Læs mere

Mette Bonde Ørskov Åboesvej Engesvang 26. januar 2018

Mette Bonde Ørskov Åboesvej Engesvang 26. januar 2018 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Mette Bonde Ørskov Åboesvej 15 7442 Engesvang 26. januar 2018 Landzonetilladelse til inddragelse af eksisterende bygning til beboelse, udvidelse af tagetage

Læs mere

Midlertidig tilladelse til udledning fra grundvandssænkning

Midlertidig tilladelse til udledning fra grundvandssænkning Midlertidig tilladelse til udledning fra grundvandssænkning Tilladelse i medfør af: 28 i Lov om miljøbeskyttelse (Lov nr. 358 af 6. juni 1991, jf. lovbek. nr. 1121 af 3. september 2018) samt Kapitel 9

Læs mere

Jens Studsgaard Jensen Vejlevej 54, 7330 Brande 11. august 2016

Jens Studsgaard Jensen Vejlevej 54, 7330 Brande 11. august 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Jens Studsgaard Jensen Vejlevej 54 7330 Brande 11. august 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU-nr. 104.2951 Ansøger har

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af et maskinhus, Nordlundvej 71, 7330 Brande

Landzonetilladelse til opførelse af et maskinhus, Nordlundvej 71, 7330 Brande Lars Andersen Nordlundvej 71 7330 Brande Landzonetilladelse til opførelse af et maskinhus, Nordlundvej 71, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af et maskinhus på matr.

Læs mere

Blåhøj Beboerforening v/ronni Madsen, Birkehegnet 17, 7330 Brande. 10. september 2013

Blåhøj Beboerforening v/ronni Madsen, Birkehegnet 17, 7330 Brande. 10. september 2013 Blåhøj Beboerforening v/ronni Madsen, Birkehegnet 17, 7330 Brande 10. september 2013 Landzonetilladelse til kælkebakke - Blåhøj Stationsvej 32, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

Afdeling: Plan Dato: 21. oktober 2019 Reference: Tine Lysdahl Sørensen Tlf. direkte: Journalnr.

Afdeling: Plan Dato: 21. oktober 2019 Reference: Tine Lysdahl Sørensen   Tlf. direkte: Journalnr. Afdeling: Plan Dato: 21. oktober 2019 Reference: Tine Lysdahl Sørensen E-mail: tlys@norddjurs.dk Tlf. direkte: 8959 4050 Journalnr.: 19/14787 Landzonetilladelse Norddjurs Kommune meddeler hermed landzonetilladelse

Læs mere

Afgørelse om ikke-vvm-pligt for projekt om hævning af vandstanden i Stenholt Mose

Afgørelse om ikke-vvm-pligt for projekt om hævning af vandstanden i Stenholt Mose Silkeborg Kommune Natur- og Miljøsektionen Sendt med mail til: natur@silkeborg.dk 17. juni 2015 Afgørelse om ikke-vvm-pligt for projekt om hævning af vandstanden i Stenholt Mose Silkeborg Kommune, Natur

Læs mere

www.ikast-brande.dk HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording 12. marts 2014

www.ikast-brande.dk HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording 12. marts 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording 12. marts 2014 Landzonetilladelse til lovliggørelse af skur - Skyggevej 21 A, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune

Læs mere

Jens Bjerregaard Filskovvej Brande. 11. juli Godkendelse af anmeldelse af etablering af skov Filskovvej 66, 7330 Brande

Jens Bjerregaard Filskovvej Brande. 11. juli Godkendelse af anmeldelse af etablering af skov Filskovvej 66, 7330 Brande Jens Bjerregaard Filskovvej 66 7330 Brande 11. juli 2019 Godkendelse af anmeldelse af etablering af skov Filskovvej 66, 7330 Brande Du har den 27. maj 2019 anmeldt skovrejsning på matrikel nr. 1af, Hallundbæk

Læs mere

Ikast-Brande Kommune Rådhusstrædet Ikast Sendt med mail til: Nils Mathiesen, 26.

Ikast-Brande Kommune Rådhusstrædet Ikast Sendt med mail til: Nils Mathiesen, 26. Ikast-Brande Kommune Rådhusstrædet 6 7430 Ikast Sendt med mail til: Nils Mathiesen, nimat@ikast-brande.dk 26. juli 2017 Dispensation til hold af to hængebugsvin i byzone - Birkevej 15, 7442 Engesvang Ikast-Brande

Læs mere

www.ikast-brande.dk Jimmy Møller Jensen Gydevej 7 7330 Brande 10. april 2015

www.ikast-brande.dk Jimmy Møller Jensen Gydevej 7 7330 Brande 10. april 2015 Jimmy Møller Jensen Gydevej 7 7330 Brande 10. april 2015 Landzonetilladelse til opførelse af stuehus med integreret garage - Gydevej 7, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse

Læs mere

Knud Jensen Over Isen Vej Ikast. 4. november 2013

Knud Jensen Over Isen Vej Ikast. 4. november 2013 Knud Jensen Over Isen Vej 10 7430 Ikast 4. november 2013 Anmeldelse om etablering af opbevaringsanlæg til husdyrgødning, Over Isen Vej 9, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har den 8. oktober 2013 modtaget

Læs mere

HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording. 26. november 2013

HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording. 26. november 2013 HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording 26. november 2013 Landzonetilladelse til midlertidig opstilling af en pavillon på matr.nr. 12m, Hestlund By, Bording, beliggende ved Skyggevej 21 A, 7441 Bording

Læs mere

Henning Møller Lauridsen Nedre Hestlundvej Ikast 6. oktober 2016

Henning Møller Lauridsen Nedre Hestlundvej Ikast 6. oktober 2016 Henning Møller Lauridsen Nedre Hestlundvej 8 7430 Ikast 6. oktober 2016 Landzonetilladelse til etablering af en dobbelt carport på matr. nr. 12d, Hestlund By, Bording, beliggende ved Nedre Hestlundvej

Læs mere

- Tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens 28 2 til udledning af oppumpet grundvand til Horsbækken.

- Tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens 28 2 til udledning af oppumpet grundvand til Horsbækken. Jammerbugt Kommune Toftevej 43 9440 Aabybro Vækst og Udvikling Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Heidi Højriis Poulsen Direkte

Læs mere

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande Spildevand A/S Europavej 2 7430 Ikast 18. august 2015

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande Spildevand A/S Europavej 2 7430 Ikast 18. august 2015 Ikast-Brande Spildevand A/S Europavej 2 7430 Ikast 18. august 2015 Landzonetilladelse til udstykning og til etablering af regnvandsbassiner på matr. nr. 6ix, 1ee, 1ef, Nr. Snede By, Nr. Snede og matr.

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til carport og garage Dato:

Dispensation fra skovbyggelinje til carport og garage Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til carport og garage Dato: 11-07-2018 Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til opførsel af carport og garage på 92 m 2 på Skovbrynet 5, 7260 Sønder

Læs mere

www.ikast-brande.dk Kim Holmgaard & Stinne Pilgaard Jensen Bakken 7 Nøvling 7480 Vildbjerg 3. februar 2014

www.ikast-brande.dk Kim Holmgaard & Stinne Pilgaard Jensen Bakken 7 Nøvling 7480 Vildbjerg 3. februar 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Kim Holmgaard & Stinne Pilgaard Jensen Bakken 7 Nøvling 7480 Vildbjerg 3. februar 2014 Landzonetilladelse til ændring af status fra sommerhus til helårsbeboelse

Læs mere

John Peter Øllgaard Hansen Nygade Brande. 11. april Landzonetilladelse til etablering af en vaskehal, Buelundvej 2, 7330 Brande

John Peter Øllgaard Hansen Nygade Brande. 11. april Landzonetilladelse til etablering af en vaskehal, Buelundvej 2, 7330 Brande John Peter Øllgaard Hansen Nygade 30 7330 Brande 11. april 2018 Landzonetilladelse til etablering af en vaskehal, Buelundvej 2, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om etablering

Læs mere