Er der en hospitalsklovn gemt i dig?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Er der en hospitalsklovn gemt i dig?"

Transkript

1 Er der en hospitalsklovn gemt i dig? Hospitalsklovneuddannelsen Danske hospitalsklovne tilbyder nye pladser på vores professionelle hospitalsklovneuddannelse. Uddannelsen er en artistisk uddannelse, der indeholder en grundtræning på fem internatmoduler samt et praktikforløb på 10 måneder. Som deltager på vores uddannelse skal du være villig til at gå ind i en længere selvudviklingsproces, have tålmodighed til at lade denne proces virke samt en åbenhed og villighed til at udvikle dig både kunstnerisk og personligt. Der er en klar forventning om, at de nye hospitalsklovne, efter endt uddannelsen, vil arbejde som hospitalsklovn, på freelance basis, for Danske Hospitalsklovne. Jobbet som hospitalsklovn er ikke en fuldtidsbeskæftigelse. Vi arbejder tre til fire timer om dagen, max tre dage om ugen. Det giver plads til andre projekter eller deltidsarbejde. Udover det normale arbejde på hospitalerne er der tit brug for hospitalsklovne til andre opgaver, som at holde foredrag og deltage i events.

2 Side 2 af 6 Hvem leder vi efter? Vi leder efter personer med artistisk talent og stærke empatiske evner, der kan observere og evaluere nye situationer med modenhed og tålmodighed. Primært leder vi efter personer, der har en klovn/figur/karakter, som de allerede bruger og har arbejdet med i nogle år. Du skal være vant til at bruge improvisation og humor i din hverdag. Måske er du skuespiller, cirkusklovn, tryllekunstner, komiker eller lignende. Vi er dog også åbne for de usædvanlige, unikke og overraskende personer, som ikke nødvendigvis arbejder indenfor det artistiske fag, men som på andre måde har udviklet autenticitet. Måske har du en baggrund som pædagog, sygeplejerske, folkeskolelærer eller lignende. Vi har hospitalsklovne over hele landet og søger derfor også at udvide vores klovnetrup i alle egne af Danmark. Du skal dog være indstillet på, at der er meget transporttid forbundet med arbejdet som hospitalsklovn. Hvad indeholder uddannelsen? 22 dages træning på 5 internatmoduler Ca. 70 dages praktik (praktikken er lønnet) 3 individuelle supervisionsmøder 2 evalueringsmøder 4-6 gruppesupervisionsmøder 3 efteruddannelseskurser med de erfarne hospitalsklovne 2 workshops for mestre og lærlinge Den specifikke uddannelsesplan for finder du i slutningen af dette dokument. Betaling Prisen for at deltage på uddannelsen er kr , der går til undervisning og ophold på uddannelsesmodulerne samt transport til og fra uddannelsesstederne. Indbetaling skal finde sted før modul 1 starter. Hvordan ansøger du? For at komme i betragtning til en plads på hospitalsklovneuddannelsen skal du først inviteres til optagelsesprøve. Du skal derfor senest d. 12. december 2014 kl sende os en ansøgning. Til brug for vurderingen skal følgende dokumentation indsendes: En skriftlig motivation for at søge ind på uddannelsen (max. 1 A4-side) En kort personlig præsentation af dig selv Dokumentation af relevant erfaring (ex. CV) Evt. anden relevant dokumentation Fulde navn, adresse og cpr.nummer, da der indhentes børneattest på alle nye hospitalsklovne før uddannelsesstart. Du må også gerne sende en kort film som personlig præsentation (helst som link til vimeo eller youtube, hvor du kan oprette en privat/lukket konto). Send din ansøgning som en samlet PDF til senest d. 12. december Hvis du inviteres til optagelsesprøve får du besked senest d. 19. december 2014.

3 Side 3 af 6 Har du spørgsmål? Send en mail til vores artistiske leder Ewan Mackinnon på I november 2014 har du mulighed for at møde Ewan og en af de nuværende hospitalsklovnelærlinge, og høre meget mere om uddannelsen og virket som professionel hospitalsklovn. Her kan du se, hvor du kan møde os: København Mandag d. 24. november 2014 kl Danske Hospitalsklovnes kontor Ellebjergvej 50-52, baghuset 2450 København SV Odense Tirsdag d. 25. november 2014 kl HC. Andersens Børnehospital Sdr. Boulevard Odense C, indgang 60 - Ny konference. Kolding Onsdag d. 26. november 2014 kl Kolding Sygehus, Mødelokale Storebælt Skovvangen Kolding Aalborg Torsdag d. 27. november 2014 kl Aalborg Universitetshospital Nord, Højhuset 2.sal, lokale 1 Mølleparkvej 4 Aalborg Aarhus Fredag d. 28. november 2014 kl Godsbanen, Kedlen Skovgaardsgade Aarhus C Datoer for optagelsesprøver 2015 Optagelsesprøve 1 Mandag d.5. januar 2015 Tirsdag d.6. januar 2015 Onsdag d.7. januar 2015 Optagelsesprøve 1 finder alle tre dage sted i Aarhus, på Godsbanen i Remisen. Til optagelsesprøven vil du møde et panel bestående af tre personer: Vores artistiske leder, en hospitalsklovn og en supervisor. Til prøven skal du have forberedt et 3-4 minutters nummer. Det kan være oplæsning af en tekst, en sang, vise en rutine, tryllekunst eller lignende, der skal vise din klovn/figur/karakter frem. Efter din optræden vil der være en minutters samtale med panelet. Efter de tre prøver vælger panelet de deltagere, som inviteres til at deltage i optagelsesprøve 2. Hvis du inviteres til prøve 2, får du tilsendt en invitation på mail senest d. 9. januar og det er en forudsætning at du kan deltage i optagelsesprøve 2, som finder sted i dagene d.3., 4. og 5. februar Optagelsesprøve 2 Den 3., 4. og 5. februar 2015, på Odsherred Scenekunstens udviklingscenter. Er du blevet inviteret til optagelsesprøve 2, skal du inden prøven følge erfarne hospitalsklovne på arbejde 2 gange, inden du kommer til optagelsesprøve 2. Du vil som civilperson være flue-på-væggen på hospitalet for at opleve de erfarne hospitalsklovnes arbejde med indlagte børn på sygehusene. Du skal præsentere dine oplevelser på hospitalerne ved et mundtligt oplæg som en del af prøve 2. Prøven varer 3 dage, hvor du indlogeres på et lille kursussted, sammen de øvrige deltagere. Den første dag vil du mødes med panelet til en samtale, der tager udgangspunkt i dine overvejelser om observationerne på

4 Side 4 af 6 hospitalet. Dagene efter vil alle deltagere samles til en fælles prøve, der vil bestå af en række improvisationsøvelser både alene, i par og i grupper. Du vil også blive introduceret til de andre elementer i arbejde som hospitalsklovne. Vi vil også brug tid på at gå dybere ind i vores forventninger til jer i forbindelse med uddannelsen. D. 6. februar inviteres 6 af deltagerne til optagelse på hospitalsklovneuddannelsen. Hospitalsklovneuddannelsen Modul 1. Hospitalsklovn 1.0: Grundtræning i hospitalsklovnens metoder og virkemidler april 2015, Rødegaard i Knebel Ewan Mackinnon (Artistisk leder hos Danske Hospitalsklovne) Eva Just (Sygeplejerske og supervisor) Rikke Bjørn-Henriksen (Krops- og psykoterapeut MPF) Fem dages internatkursus med fokus på grundtræning i hospitalsklovnens metoder og virkemidler. Der vil blive arbejdet med klovnefiguren, kostume, håndtering af følelser, ærlighed, at lytte og at lege, supervision, mestring, mm. Modul 2. Hospitalsklovn 2.0: Den artistiske relation til arbejdsmiljø og tværfagligt samarbejde maj 2015, Rødegaard i Knebel Ewan Mackinnon (Artistisk leder hos Danske Hospitalsklovne) Pia Cisko (Hospitalsklovn og sygeplejerske) Fem dages internatkursus med fokus på at finde sin figur/karakter og den artistiske relation til arbejdsmiljø og historieudvikling samt tværfagligt samarbejde på sygehusene, hygiejne, tavshedspligt og redskaber til hvordan man som hospitalsklovn passer på sig selv. Mellem modul 2 og 3 vil I få nogle hjemmeopgaver, hvor I blandt andet skal være en flue på væggen på sygehuset, og I får forskellige klovnefigurs udviklingsopgaver. Modul 3. Hospitalsklovne 3.0: Endelig forberedelse til praktikforløbet juni 2015 Thierry Jacques (Artistic Director ved Theodora Foundation) Ewan Mackinnon (Artistisk leder hos Danske Hospitalsklovne) Eva Just (Sygeplejerske og supervisor) Fem dages internatkursus der fortsætter arbejdet fra modul 2, og derfor dykker dybere ned i hospitalsklovnens arbejde, bl.a. med teknikker, metoder og aktuelle situationer samt en forberedelse til praktikperioden og en introduktion til gruppesupervision. Workshop for mestre & lærlinge vol august 2015 kl.10-17, i Aarhus Inden praktik 1 skal mestre og lærlinge klædes på til arbejdet på hospitalet, således at begge parter får det optimale ud af forløbet.

5 Side 5 af 6 Eva Just (Sygeplejerske og supervisor) kommer og klæder mestrene på, mens Ewan laver øvelser med lærlingene. Den sidste halvdel af dagen arbejder Misha, artistisk coach, med både mestre og lærlinge om det at arbejde i par. Praktik 1 Uge (10 praktikdage) En ugentlig praktikdag på et eller flere hospitaler ifølge med erfarne hospitalsklovne. Modul 4. Hospitalsklovn 4.0: Interkulturel hospitalsklovn Uge 43 på La Luna nel Pozzo i Italien Ved Paul McDonald og Robert McNeer En intensiv og grundig klovnetræning i samarbejde med både nye og erfarne klovne fra hele Europa. Fem dages internatkursus med fokus på at undersøge hvem du er, og hvilke dele af dig selv, du kan bruge i din klovn. (læs mere om stedet her Praktik 2 Uge (24 praktikdage) To ugentlige praktikdage i følge med erfarne hospitalsklovne. Efteruddannelse 1.0 Uge 46/47, november 2015 Nærmere information vedrørende indhold følger. Workshop for mestre & lærlinge vol januar 2016 kl.10-17, i Aarhus I starten af praktik 3 samler vi op på mester-lærlinge samarbejdet, således at begge parter får mest muligt ud af det. Baseret på jeres, på dette tidspunkt konkrete erfaring med læringsrelationen (mester og lærling imellem) arbejdes der denne dag videre, og I kommer til at gå dybere ind i dette og adressere evt. udfordringer. Praktik 3 Uge (40 praktikdage) To ugentlige praktikdage ifølge med flere forskellige erfarne hospitalsklovne. Modul 5: Evaluering og opsamling Uge 9, marts 2016 Ved Ewan Mackinnon (Artistisk leder hos Danske Hospitalsklovne) Pia Cisko (Hospitalsklovn og sygeplejerske) Eva Just (Sygeplejerske og supervisor) Rikke Bjørn-Henriksen (Krops- og psykoterapeut MPF) Opsamling på og evaluering af de fire træningsmoduler og de første praktikperioder.

6 Side 6 af 6 Efteruddannelse 2.0 Uge 9, marts 2016 Nærmere information vedrørende indhold følger. Efteruddannelse 3.0 Uge 25, juni 2016 Nærmere information vedrørende indhold følger. Torsdag den 23. juni 2016: Dimission Desuden om uddannelsen til hospitalsklovn Under praktikforløbet deltager alle hospitalsklovnelærlinge i regionsmøder, gruppesupervision, evalueringsmøder og efteruddannelseskurser med de erfarne hospitalsklovne og et tilbud om at få individuel supervision. Til første modul vil du få udleveret en detaljeret uddannelsesplan med en uddybet uddannelsesbeskrivelse og en læringshåndbog. Vi forsøger så vidt muligt at lægge den enkeltes praktik på et hospital så nærliggende som muligt, men du skal være indstillet på at bruge tid på transport. Vi forventer, at du har mulighed for at deltage i alle moduler, praktikker, workshops og opgaver. Alle uddannelsens elementer er vigtige og det samlede uddannelsesforløb er designet til at give den bedst mulige forberedelse til arbejdet som professionel hospitalsklovn.

Datamatiker & Pba i Softwareudvikling. Praktikophold 2010. Til den studerende

Datamatiker & Pba i Softwareudvikling. Praktikophold 2010. Til den studerende Datamatiker & Pba i Softwareudvikling Praktikophold 2010 Til den studerende Erhvervsakademiet Lillebælt, Boulevarden 48, 7100 Vejle 1 Indholdsfortegnelse Side 1. Formål med praktikophold... 1 2. Hvem finder

Læs mere

KURSUSKATALOG 2015 DØVBLINDEKONSULENTER

KURSUSKATALOG 2015 DØVBLINDEKONSULENTER KURSUSKATALOG 2015 DØVBLINDEKONSULENTER _ INDHOLDSFORTEGNELSE Målgrupper... 3 Døvblindekonsulentordningen... 4 Visitatorer og forebyggende medarbejdere: Ældre med en alvorlig syns- og hørenedsættelse...

Læs mere

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE 1 INTRO DE FØRSTE SKRIDT er en ny måde at drive a-kasse på. Fra at være a-kassen, der bestemmer, hvor, hvordan og hvornår den ledige skal være i kontakt med a-kassen,

Læs mere

Alkoholbehandling. Velkommen til Center for Alkoholbehandling

Alkoholbehandling. Velkommen til Center for Alkoholbehandling Alkoholbehandling Velkommen til Center for Alkoholbehandling Alkoholbehandling i Aarhus Center for Alkoholbehandling er Aarhus Kommunes behandlingstilbud til borgere, som ønsker hjælp til at ændre alkoholvaner.

Læs mere

Lederakademi 2006-2008 i Gentofte Kommune

Lederakademi 2006-2008 i Gentofte Kommune Lederakademi 2006-2008 i Gentofte Kommune Lederudviklingsproces i samarbejde med Kirsten Meldgaard & Gunvor Hallas Side 1 Om Lederakademiet! Gentofte Kommune har over tre år gennemført et individuelt tilpasset

Læs mere

KURSUSKATALOG 2015 DØVBLINDEKONSULENTER

KURSUSKATALOG 2015 DØVBLINDEKONSULENTER KURSUSKATALOG 2015 DØVBLINDEKONSULENTER _ 2 _ Indholdsfortegnelse Målgrupper... 4 Døvblindekonsulentordningen... 5 Visitatorer og forebyggende medarbejdere: Ældre med en alvorlig syns- og hørenedsættelse...

Læs mere

KURSER Uddannelsespuljen Efterår 2013

KURSER Uddannelsespuljen Efterår 2013 KURSER Uddannelsespuljen Efterår 2013 Velkommen til en ny kursussæson! I dette katalog finder du Center for frivilligt socialt arbejdes åbne kurser og øvrige tilbud for efteråret 2013. Aktiviteterne er

Læs mere

Indhold. side 2 Praktiske oplysninger

Indhold. side 2 Praktiske oplysninger Ergoterapeutforeningens TR-kursuskatalog 2014 I 2014 kan Etf s tillidsrepræsentanter, TR, fællestillidsrepræsentanter, FTR, og arbejdsmiljørepræsentanter, AMiR, vælge mellem uddannelse, kurser og workshops

Læs mere

Dansk Socialrådgiverforening Toldbodgade 19B 1253 København K Tlf.:70 10 10 99 ds@socialrdg.dk. TR-uddannelsen i. Dansk Socialrådgiverforening 2013

Dansk Socialrådgiverforening Toldbodgade 19B 1253 København K Tlf.:70 10 10 99 ds@socialrdg.dk. TR-uddannelsen i. Dansk Socialrådgiverforening 2013 Dansk Socialrådgiverforening Toldbodgade 19B 1253 København K Tlf.:70 10 10 99 ds@socialrdg.dk TR-uddannelsen i Dansk Socialrådgiverforening 2013 1. udgave, januar 2013 1 Overblik over TR-uddannelsen Dansk

Læs mere

Godt i gang med Tegn på læring

Godt i gang med Tegn på læring Godt i gang med Tegn på læring Fem gode råd DANMARKS EVALUERINGSINSTITUT Fem gode råd I guiden her finder I fem gode råd om hvordan I kommer godt i gang med at bruge redskabet Tegn på læring. De fem råd

Læs mere

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #1 Januar 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #1 Januar 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Vejen tilbage til arbejdsmarkedet Nyhedsbrev #1 Januar 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Januar Kære bruger af Jobbanken i Århus Vi er trådt ind i et nyt år, og

Læs mere

LÆR FOR LIVET et læringsprogram for anbragte børn. Til kommunale chefer, ledere og medarbejdere, der beskæftiger sig med anbragte børn

LÆR FOR LIVET et læringsprogram for anbragte børn. Til kommunale chefer, ledere og medarbejdere, der beskæftiger sig med anbragte børn LÆR FOR LIVET et læringsprogram for anbragte børn Til kommunale chefer, ledere og medarbejdere, der beskæftiger sig med anbragte børn 1 INDHOLD ANBRAGTE BØRNS LÆRING 4 LÆR FOR LIVETS TRE BEN 5 ALLE BØRN

Læs mere

Bliv bedre til arbejdet med børn og unge. Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling

Bliv bedre til arbejdet med børn og unge. Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling Bliv bedre til arbejdet med børn og unge Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling Indhold Muligheder for opkvalificering Muligheder for opkvalificering...

Læs mere

REJSEKATALOG SKOLEÅRET 2015/2016

REJSEKATALOG SKOLEÅRET 2015/2016 REJSEKATALOG SKOLEÅRET 2015/2016 FIND DIT KOMMENDE STUDIEOPHOLD HER VIL DU OPLEVE VERDEN OG SAMTIDIG LÆRE EN NY KULTUR AT KENDE? KÆRE 1. ÅRSELEV Tietgen Business tilbyder i 2015 en række spændende internationale

Læs mere

Praktikkens mål og indhold. De involverede parters roller. Praktik i læreruddannelsen

Praktikkens mål og indhold. De involverede parters roller. Praktik i læreruddannelsen Praktikkens mål og indhold Det er din uddannelsesinstitution, der skal tilrettelægge praktikken sådan, at der gennem alle praktikperioder sker en uddannelsesmæssig progression i forhold til praktikkens

Læs mere

MØDET MED DAGPENGESYSTEMET. En undersøgelse blandt medlemmer af Dansk Skuespillerforbund

MØDET MED DAGPENGESYSTEMET. En undersøgelse blandt medlemmer af Dansk Skuespillerforbund MØDET MED DAGPENGESYSTEMET En undersøgelse blandt medlemmer af Dansk Skuespillerforbund Marts 2012 Indhold Om undersøgelsen...3 Hovedkonklusioner..4 Baggrundsoplysninger 6 Ledighed og dagpengeperioder.7

Læs mere

Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk!

Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk! Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset formandsuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere

BESKRIVELSE AF PRAKTIKSTEDET

BESKRIVELSE AF PRAKTIKSTEDET BESKRIVELSE AF PRAKTIKSTEDET INST. NR.: (indsættes af uddannelsesinstitutionen) PRAKTIKSTEDET PRAKTIKSTEDETS NAVN ADRESSE POSTNR. OG BY TLF. NR. MAIL ADRESSE HJEMMESIDE Georgs Æske Skansevej 20 a 3400

Læs mere

Informationsaftener: Torsdag d. 8. januar Mandag d. 19. januar Begge aftener kl. 19.00

Informationsaftener: Torsdag d. 8. januar Mandag d. 19. januar Begge aftener kl. 19.00 Ølstykke 10. klasse Center Ølstykke 10. klasse Center blev indrettet i 2001 i den gamle Jørlunde Sogneskole. Her har der siden været en skole udelukkende for elever på 10. årgang. Den ligger ved hovedvejen

Læs mere

Bliv MasterMentor i Motivation

Bliv MasterMentor i Motivation Er du klar til at skabe overskud, motivation og målbare resultater? Bliv MasterMentor i Motivation Praksisuddannelsen for dig, der vil gøre en forskel for mennesker! JobEdu s MasterMentor uddannelse i

Læs mere

2. Kommunikation og information

2. Kommunikation og information 2. Kommunikation og information En leder kommunikerer ved sin blotte eksistens. Folk om bord orienterer sig efter lederen, hvad enten han/hun taler eller er tavs handler eller undlader at handle. Følger

Læs mere

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed!

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset lederuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere

Efterår 2015. Forår 2016. Kurser på Synscenter Refsnæs

Efterår 2015. Forår 2016. Kurser på Synscenter Refsnæs Efterår 2015. Forår 2016 Kurser på Forord afholder kurser for synshandicappede børn, deres forældre og professionelle, der arbejder med børnene. Du sidder nu med kursusplan i hånden. Planen indeholder

Læs mere

Samtaler i a-kassen T E K N I K E R N E S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E

Samtaler i a-kassen T E K N I K E R N E S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E Samtaler i a-kassen T E K N I K E R N E S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E 1 November 2014 Indhold Samtaler i a-kassen.. 4 Jobstøtteaktiviteter... 5 Jobskema (joblog)... 6 Samtaletyper... 7 Hjælp

Læs mere

Lærdansk. Velkommen til Lærdansk

Lærdansk. Velkommen til Lærdansk Lærdansk Velkommen til Lærdansk 2 Kære kursist Vi er glade for at byde dig velkommen hos Lærdansk, og vil gøre vores til, at du får et godt forløb hos os. Pjecen her indeholder en række informationer,

Læs mere

Club 222 Udviklingsplan 2012

Club 222 Udviklingsplan 2012 Club 222 Udviklingsplan 2012 Indholdsfortegnelse Kolofon 2 Institutionsprofil 2 Forord.. 3 Baggrund for planen... 3 Evaluering af 2011 fokus.5 Afsnit 1 Plan for udviklingen af det børnepædagogiske arbejde...

Læs mere

Informationspakke om Danskprøve A1 og Danskprøve A2

Informationspakke om Danskprøve A1 og Danskprøve A2 Informationspakke om Danskprøve A1 og Danskprøve A2 Til ægtefællesammenførte i Danmark Hvad indeholder informationspakken? Informationspakken om Danskprøve A1 og Danskprøve A2 er udarbejdet til ægtefællesammenførte

Læs mere

PKU - Proceskonsulentuddannelsen

PKU - Proceskonsulentuddannelsen PKU - Proceskonsulentuddannelsen Valgmodulspakke med systemisk toning på diplomniveau Proceskonsulentuddannelsen fra Go Proces - i daglig tale PKU udbydes i samarbejde med UCC i København (hold i København)

Læs mere

Invitation til samarbejde

Invitation til samarbejde Invitation til samarbejde 4 4 4 Obligatoriske emner Timeløse fag Den åbne skole Faglig fordybelse 4 44 Undervisning i et Ungemiljø Forpligtende samarbejder Tilbud om samarbejde Kurserne foregår i ungemiljøet

Læs mere

PKU - Proceskonsulentuddannelsen

PKU - Proceskonsulentuddannelsen PKU - Proceskonsulentuddannelsen Valgmodulspakke med systemisk toning på diplomniveau Proceskonsulentuddannelsen fra Go Proces - i daglig tale PKU udbydes i samarbejde med UCC i København (Kbh hold) og

Læs mere