Volvo 7900 Hybrid. Bedre rentabilitet for grønnere byer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Volvo 7900 Hybrid. Bedre rentabilitet for grønnere byer"

Transkript

1 Volvo 7900 Hybrid Bedre rentabilitet for grønnere byer

2 Volvo 7900 Hybrid - serien løfter grøn effektivitet til et niveau, der rækker langt ud over Euro 6-kravene. Det er markedets mest brændstofeffektive og pålidelige hybridbus med brændstofbesparelser på op til 39 %. Ligger nr. et hvad angår driftstid for hybridkøretøjer og på linje med førende dieselbusser. Med tilføjelsen af den nye leddelte højkapacitetsmodel er vores hybridserie et solidt grundlag for fornyelse af din byflåde. Elegant design, støjsvag, lavt brændstofforbrug, lave emissioner. Fås nu i en leddelt udgave, hvilket giver endnu større passagerkapacitet end med en leddelt dieselbus.

3

4

5 Sparer brændstof, penge og skåner miljøet Fleksibilitet i driften Fra tæt bytrafik til pendlertrafik sparer teknologien bag Volvo 7900 Hybrid store mængder brændstof under alle forhold. Derudover har den al den kraft, der skal til for at garantere sikker drift i ethvert klima. Brændstofeffektivitet spar op til 39 % Volvo 7900 Hybrid er markedets mest brændstoføkonomiske bus. I tilgift tilbyder vi et udvalg af serviceydelser, der reducerer brændstofforbruget yderligere. Støjsvag komfort Volvo 7900 Hybrid giver en ekstremt rolig og komfortabel oplevelse både om bord, ved stoppestedet og for de omkringboende takket være den unikke hybridteknologi og de elektriske systemer. Udvidet kapacitet I den nye leddelte udgave er passagerkapaciteten udvidet til 154 personer, hvilket sætter helt nye standarder for brændstoføkonomisk transport og produktivitet. Øget chaufførpræstation Chaufførens arbejdsmiljø i Volvo 7900 Hybrid er sandsynligvis et af de bedste på markedet med ergonomi i verdensklasse, nyt Volvo instrumentbræt og en lang række muligheder for indi viduelle tilpasninger. Miljømæssig standard Volvo 7900 Hybrid fører an, når det handler om at tilbyde miljømæssig effektivitet med en klar forretningsfordel. Reducerer energiforbruget og C O 2 -udledningen med op til 39 % og skadelige udledninger med tæt på 50 %. Virksomhed i partnerskab Vores løfte er at være din bedste forretningspartner. Vi tilbyder en lang række services, der maksimerer driftstiden, reducerer omkostningerne i forbindelse med produktets livscyklus og letter håndteringen af din flåde. Nr. et hvad angår driftstid Ligger nummer et hvad angår driftstid og på linje med førende dieselbusser, hvilket giver den topplacering blandt operatører og skoleforeninger over hele Europa.

6 NR. ET HVAD ANGÅR DRIFTSTID Kun en kan være NumMer ET Volvo 7900 Hybrids resultater for driftstid er bedre end alle andre hybridbussers. Faktisk er den på linje med de bedste dieselbusser. Det er nok ikke nogen overraskelse, at den får topvurdering af krævende operatører og skoleforeninger i større europæiske byer. Til dato har mere end 40 Volvo hybridkunder i mere end 25 lande millioner og atter millioner af kilometers erfaring inden for kommerciel drift. Betryggende tal viser den uovertrufne pålidelighed og effektivitet af Volvos unikke parallelle hybridsystem. Den nye leddelte udgave er udstyret med den samme gennemprøvede drivline med øget batterikapacitet. Elektriske døre øger driftstiden Volvo 7900 Hybrid er udstyret med nye robuste elektriske døre, hvilket sikrer enestående pålidelighed sammenlignet med konventionelle pneumatiske systemer. Og behovet for service og vedligeholdelse minimeres. Innovativ Volvo batteriteknologi Det nye Volvo I-Start -system er udstyret med to batterisæt, hvilket giver øget driftstid og forlænger batteriets levetid. Det ene sæt er reserveret til motorstart for at sikre, at batteriet er fuldt opladet hver gang; det andet sæt er reserveret til de øvrige elektriske systemer. Serviceydelser i forbindelse med køretøjets driftstid Med vores servicekontrakter får du maksimal køretøjstilgænge - lighed til en fast månedlig pris. Derudover kan vi skræddersy en individuel vedligeholdelsesplan, der er fuldstændigt optimeret til din Volvo 7900 Hybrid-flåde. En høj grad af værkstedseffektivitet, unikke diagnosticeringsværktøjer og uovertruffen reservedelslevering booster driftstiden yderligere.

7 REDUCEREDE DRIFTSOMKOSTNINGER Spar op til 39 % på dine brænd stofomkostninger Vores nyeste hybridbus er markedets mest brændstofeffektive hvilket er bevist gennem mange års kommerciel drift. Faktisk har vi modtaget rapporter fra operatører, som har sparet mere end 39 %. Hvordan? Svaret er Volvos unikke parallelle hybridsystem. Og med vores avancerede brændstofbesparende serviceydelser kan tallet blive endnu større. Med Volvo 7900 Hybrid kommer fremtiden pludselig meget tæt på. Spar op til 30 % på dine brændstofudgifter med den leddelte model. Mindre vægt reduceret brændstofforbrug Vores karosserikoncept kombinerer både aluminium og stål, hvilket giver en perfekt balance mellem styrke og lav vægt. Resultatet er ikke kun et ekstremt slidstærkt og rustbestandigt karosseri, de sparede kilo giver også et lavere brændstofforbrug. Brændstofbesparende elektriske hjælpemidler Dørene, aircondition, servostyring og bremser er eksempler på funktioner, der er elektrisk drevet i en Volvo 7900 Hybrid. Det hjælper ikke kun med at spare brændstof, det betyder også, at bussen er fuldstændigt funktionsdygtig, selv når dieselmotoren er slukket. Brændstofbesparende serviceydelser Med vores flådestyring får du detaljerede rapporter, der giver dig mulighed for at spore årsagen til variationer i brændstofforbruget og handle på det. For eksempel med Driver Training, der hjælper dig med at forbedre dine chaufførers evner og spare brændstof.

8 MILJØMÆSSIG STANDARD Grøn effektivitet betaler sig Volvo 7900 Hybrid fører an, når det handler om at tilbyde miljømæssig effektivitet med en klar forretningsfordel. Vi kalder det grøn effektivitet, og det giver dig mulighed for at drive en bedre virksomhed med færre skadelige påvirkninger. Betragt Euro 6-kravene ubesværet i dit bakspejl. Den bedste måde at reducere emissioner på er ved at reducere brændstofforbruget og det er præcis, hvad Volvo 7900 Hybrid tilbyder. Også i den grad. Med vores unikke parallelle hybridteknologi reduceres C O 2 -udledningen med op til 39 %. Hvis du medregner NOx og partikeludledningen, er emissionerne reduceret med tæt på 50 %. Volvos hybridbusser er simpelthen den bedste metode til at reducere den miljømæssige påvirkning forårsaget af offentlig tranport, samtidig med at rentabiliteten øges for hele din flåde af bybusser. Detaljerede emissionsrapporter Med vores flådestyring får du detaljerede emissionsrapporter. Det giver dig mulighed for at håndtere, spore og optimere ydel - sen for alle busserne i din flåde med detaljeret dokumentation. Lavere vægt mere genanvendeligt materiale Karosseristrukturen og taget er fremstillet af aluminium, som er 90 % genanvendeligt. Dette koncept reducerer bussens vægt og bidrager dermed til lavere brændstofforbrug og færre emissioner. Ledudgaven af Volvo 7900 Hybrid sparer yderligere 15 % C O 2 /passager for hver kilometer sammenlignet med udgaven med to aksler. Lav støjemission Volvos unikke parallelle hybridteknologi bidrager til støjreduktion både for passagerne og i bymiljøet generelt. Ingen motor i tomgang ved stoppestedet, stille igangsætning i elindstilling og batteridrevne hjælpemidler reducerer forstyrrende støj til et minimum.

9 ØGET CHAUFFØRPRÆSTATION En helt ny standard for komfort OG kontrol Chaufførens arbejdsmiljø i Volvo 7900 Hybrid er sandsynligvis et af de bedste på markedet med ergonomi i verdensklasse og uovertruffent udsyn. Det nye justerbare instrumentbræt har letaflæselige instrumenter og knapper anbragt inden for bekvem rækkevidde. Den nye instrumentgruppe er designet til kun at vise relevant informa tion, hvilket minimerer distraktion og hjælper chaufføren med at forblive fokuseret og opmærksom. Læg dertil mere plads og muligheden for at rotere chaufførens sæde, og billedet er klart Volvo 7900 Hybrid er designet omkring chaufføren. I-Coaching hjælper chaufføren med at køre mere sikkert, brænd stofeffektivt og komfortabelt. Det giver direkte feedback på parametre såsom overdrejning af motoren, overdreven tomgang, fartkørsel og skarpe sving og hjælper dermed chaufføren med at øge sin effektivitet. Med Driver Training kan selv dine bedste chauffører forbedre deres evner og lære at udnytte bussens fulde potentiale. Finjustering af sikkerheden og økonomien ved kørsel med henblik på maksimal produktivitet og tilfredse passagerer. Nyt og mere rummeligt arbejdsmiljø for chaufføren. Fuldt justerbart rat, instrumentbræt og sæde gør det let at finde en ideel kørestilling, uanset højde, kropsbygning og præferencer. Mere plads giver mulighed for rotation af sædet og mere opbevaringsplads til personlige effekter. Lavt støjniveau og separat klimakontrol giver endnu større chaufførkomfort.

10 STØJSVAG KOMFORT En stille revolution Volvo 7900 Hybrid skiller sig godt nok ud fra mængden, men den laver ikke en masse larm over det. Tværtimod. Den unikke hybridteknologi og udvalget af elektriske funktioner bidrager til en ekstremt rolig og komfortabel oplevelse, både om bord, ved stoppestedet og for de omkringboende. Forestil dig følgende: Bussen ankommer til stoppestedet, og dieselmotoren slukkes. Ingen tomgang, ingen emissioner. De elektriske døre åbner for stille indstigning. Bussen starter i elindstilling og kører stille op til 20 km/t, inden dieselmotoren tager over. Klimaanlægget, bremser og andre hjælpemidler er elektriske, hvilket reducerer støjen under kørslen. Det er ærligt talt lidt af en oplevelse.

11 UDVIDET KAPACITET Uovertruffen kapacitet Passagerkapaciteten for en Volvo 7900 Hybrid er på linje med en dieselbus, takket være intelligent design og en usædvanligt god vægtfordeling. I den nye leddelte Volvo 7900 er der plads til 154 passagerer, hvilket er fire mere end vores forrige leddelte dieselmodel, og den højeste kapacitet for noget eksisterende hybridkøretøj på markedet. Ydermere betyder dette 15 % lavere brændstofforbrug pr. passager sammenlignet med udgaven med to aksler. Dette bringer din transporteffektivitet og produktivitet op på et helt nyt niveau. Hurtig passagergennemstrømning Tre dobbeltdøre (fire på ledmodellen), lavt gulv og knælefunktion sikrer hurtig og effektiv ind- og udstigning. Den valgfrie elektriske indstigningsrampe er en bekvem løsning til passagerer med bevægelseshandicap. Et lyst interiør. Den pladsoptimerede udformning af interiøret kombinerer problemfri passagergennemstrømning med optimal komfort. Klare farver, store vinduer, ergonomiske sæder og et kontrolleret indeklima med et lavt lydniveau sikrer passagererne en god oplevelse.

12 FLEKSIBILITET I DRIFTEN Det betaler sig at forlade BYEN Det kommer ikke som nogen overraskelse, at Volvo 7900 Hybrid sparer brændstof i bytrafik. Men hele sandheden er, at Volvos hybridteknologi sparer store mængder brændstof under alle forhold fra tæt bytrafik til pendlertrafik. Faktisk har Volvo 7900 Hybrid leveret imponerende præstationer i forstæderne og endda også på visse regionale ruter. Vi har kunder, som har bekræftet besparelser på op til 25 % og derover i miljøer, hvor hybridbusser ikke normalt kører. Det giver dig forbedrede muligheder og fleksibilitet i håndteringen af din flåde. Føler sig hjemme i ethvert klima Varmt eller koldt, Volvo 7900 Hybrid har den elektriske kraft, der skal til for at garantere sikker drift i ethvert klima. Batterierne er temperaturkontrollerede afkølede eller opvarmede afhængig af omgivelsestemperaturen for at sikre driftstiden og pålideligheden. Indeklimaet er sikret ved hjælp af et robust aircondition- og varmesystem. Den leddelte udgave er udstyret med et kraftfuldt air conditionsystem, som sikrer et perfekt klima over hele linjen. Selvfølgelig med en separat klimazone til chaufføren.

13 VIRKSOMHED I PARTNERSKAB Din forretningspartner For maksimal driftstid Når du opbygger en fl åde, der består helt eller delvist af Volvo 7900 Hybrid-busser, opbygger du samtidig en solid forretning. Og med vores erfaring, viden og forretningsforståelse lover vi, at vi vil være din bedste forretningspartner. Med din forretning i tankerne kan vi tilbyde en kombination af pålidelige serviceydelser, der er designet til at optimere din drift med veldefinerede omkostninger. Hvilket i sidste ende hjælper dig med at maksimere driftstiden, reducere omkostningerne i forbindelse med produktets livscyklus og lette håndteringen af din fl åde. Og sidst men ikke mindst hjælper dig med at sikre produktiviteten og rentabiliteten på længere sigt. Serviceydelser i forbindelse med køretøjets driftstid Med vores udvalg af serviceydelser kan vi varetage dele af eller hele ansvaret for dine køretøjer og sikre en problemfri drift. Vehicle Management, service-kontrakter og flådestyring er bare et par eksempler på serviceydelser, der hjælper dig med at styre omkostningerne og ydelsen for din flåde. Reservedelslevering Med vores reservedelsleveringsservices kan du altid regne med uovertruffen tilgængelighed af originale Volvo-dele, hvilket hjælper med at sikre maksimal driftstid. Derudover har Volvo 7900 Hybrid mange reservedele og strukturelle egenskaber tilfælles med Volvo Det giver en lang række fordele, hvis du administrerer en flåde bestående af begge modeller, som f.eks. forenklede vedligeholdelsesrutiner og værkstedsprocedurer. Hybrid-batterikontrakter Vores hybrid-batterikontrakt er optimeret til at sikre maksimal driftstid, undgå uventede omkostninger og forenkle driften af din hybrid-busflåde. Du får en kontrakt og kvalitetssikring, der garanterer et hybridbatteri, der fungerer optimalt igennem hele kontraktperioden. I korte træk: Du kører, og vi tager os af resten.

14

15 Mål og vægt Aksler, hjulophæng og styretøj Passagerkapacitet Model To-akslet Leddelt Foraksel Volvo RFS lav gaffelaksel Model To-akslet Leddelt Længde [ m ] 10,6 / 12,0 18,0 Bredde [m] 2,55 Højde [m] 3,28 Tilladt totalvægt [kg] Powertrain parallelhybridsystem Konfiguration Bagaksel Affjedring Servostyring Portalaksel med dobbeltreduktion og optimerede udvekslingsforhold Elektronisk styret luftaffjedring med knælefunktion tilgængelig i alle varianter Dæk 275/70R 22.5 " Fælge Elektronisk drevet hydraulisk styring Fås med stålfælge Antal passagerer Sædetype Antal sæder, maks sammenklappet 32+1 sammenklappet 41+1 sammenklappet Sæderne til Volvo City-busserne fås i adskillige varianter, optimeret til nem rengøring og vedligeholdelse. Standard for emissioner Euro 6 Dieselmotor Effekt [hk] Moment [Nm] Elmotor Motoreffekt, maks. [kw] Moment, maks. [Nm] Energilagringssystem Transmission Volvo D5K 240, fi recylindret dieselrækkemotor med common-rail indsprøjtning Volvo I-SAM Lithium-ion-batteri Volvo I-Shift automatisk gearskiftesystem Bremser Volvos elektronisk styrede skivebremser (EBS). Kombinationsbremsefunktion (alle). Elmotoren fungerer som retarder og genvinder bremseenergien. Chaufførmiljø Rummeligt chaufførmiljø med et bredt udvalg af muligheder for individuelle tilpasninger. Volvos instrumentbræt lever op til EBSF- og VDV-kravene Roterbart førersæde. Døre og dørsystem Dørstyring Elektrisk eller pneumatisk Dørlayout Klimaanlæg Zoner Ventilation og varme Separate klimazoner til chauffør og passagerer Kraftfuld ventilation, tagvarmeenheder AC maks. [kw] 28 eller 38 Volvo 7900 Hybrid Volvo 7900 Hybrid-ledbus Udstødningssystem One box-lydpottedesign. Automatisk regenerering af DPF uden chaufførinvolvering under normale forhold. Moment Elmotor og dieselmotor Hovedkomponenterne i Volvos hybridsystem 1. Dieselmotor 2. Elmotor/generator (I-SAM) 3. Transmission 4. Elektronisk styreenhed 5. Energiomformer jævnstrøm/jævnstrøm 600/24 V 6. Batterier 7. Elektriske hjælpemotorer Dieselmotor Elmotor o./min. Se mere på

16 Volvo Buses. Driving quality of life RSP DK. Udstyr, der er vist eller nævnt i brochuren, kan være ekstraudstyr eller tilbehør og kan variere fra land til land. Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i produktspecifikationerne uden forudgående varsel.

Volvo 7900 Hybrid. Bedre rentabilitet for grønnere byer

Volvo 7900 Hybrid. Bedre rentabilitet for grønnere byer Volvo 7900 Hybrid Bedre rentabilitet for grønnere byer Med Volvo 7900 Hybrid-serien har vi hævet energiudnyttelsen og sænket udledningen til et niveau, der er langt under lovkravene. Det er markedets mest

Læs mere

Brændstoføkonomi til motorveje. Volvo Buses. Driving quality of life

Brændstoføkonomi til motorveje. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo B8 R -serien Brændstoføkonomi til motorveje Volvo Buses. Driving quality of life Til en førsteklasses flåde Volvo B8 R-serien opfylder alle behov i forbindelse med intercity- og pendlerdrift. Stor

Læs mere

Volvo 7900 Electric hybrid. Hør byens lyd

Volvo 7900 Electric hybrid. Hør byens lyd Volvo 7900 Electric hybrid Hør byens lyd Indeks 4. Produktoversigt 5. Baggrund 6. Fremtidens teknologi 7. Skræddersyede løsninger 8. Miljøvenlig 9. Effektiv energiudnyttelse 11. Driftstid 12. Chaufføren

Læs mere

Volvo Buses. Driving quality of life. Et solidt udgangspunkt for en produktiv bus

Volvo Buses. Driving quality of life. Et solidt udgangspunkt for en produktiv bus Volvo Buses. Driving quality of life Volvo B11 R Et solidt udgangspunkt for en produktiv bus Pålidelige virksomhedsresultater Volvo B11 R er grundstenen i en succesrig busvirksomhed. Uanset om du har behov

Læs mere

Volvo Bringer dig tættere på dine drømme

Volvo Bringer dig tættere på dine drømme Volvo 9900 Bringer dig tættere på dine drømme Volvo 9900 giver følelsen af at rejse på første klasse både for passagererne og for chaufføren. En luksusbus, der sætter helt nye standarder for uovertruffen

Læs mere

Volvo Fra A til B til hvor som helst

Volvo Fra A til B til hvor som helst Volvo 9700 Fra A til B til hvor som helst Volvo 9700 er dit ultimative forretningsredskab, der leverer både produktivitet og alsidighed i enhver anvendelse. En veludstyret bus, der er nem at tilpasse til

Læs mere

Volvo Merværdi for passagererne

Volvo Merværdi for passagererne Volvo 9500 Merværdi for passagererne Volvo 9500 er en god indgangsvinkel til Volvos bus-serie. Den er utroligt omkostningseffektiv til mellemlange rejser og rutedrift over lange afstande. Vores ekstremt

Læs mere

Volvo 9500. Merværdi for passagererne

Volvo 9500. Merværdi for passagererne Volvo 9500 Merværdi for passagererne Volvo 9500 er en god indgangsvinkel til Volvos bus-serie. Den er utroligt omkostningseffektiv til mellemlange rejser og rutedrift over lange afstande. Den ekstremt

Læs mere

Volvo Fra A til B til hvor som helst

Volvo Fra A til B til hvor som helst Volvo 9700 Fra A til B til hvor som helst Volvo 9700 er dit ultimative forretningsredskab, der leverer både produktivitet og alsidighed i enhver anvendelse. En veludstyret bus, der er nem at tilpasse til

Læs mere

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Den ultimative lastvogn til fjerntransport Når det kommer til brændstof, handler det ikke kun om, hvor meget du kan spare, men også

Læs mere

Volvo 7900 Electric. Kommer der, hvor folk er

Volvo 7900 Electric. Kommer der, hvor folk er Volvo 7900 Electric Kommer der, hvor folk er oplad dit offentlige transportsystem Volvo 7900 Electric er meget mere end blot en elbus. Den er et værktøj, der giver dig helt nye muligheder for at udvikle

Læs mere

DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE

DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE DET HANDLER OM HYBRID Siden 2003 har Geesinknorba tilbudt hybrid systemer på komprimatorer. I 2009 vandt Hybrid Plug-In systemet CIWM Recycling Award og skubbede

Læs mere

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T 2000 Koncept Dette er virkeligt et nyt design med fornyende og kraftfuld konstruktion, skabt for en række af moderne fejemuligheder. Dulevo 2000 er den perfekte kompaktfejemaskine for alle årstider. Indbygget

Læs mere

Den første elektriske gaffeltruck, der udmærker sig med tre E er

Den første elektriske gaffeltruck, der udmærker sig med tre E er Den første elektriske gaffeltruck, der udmærker sig med tre E er OPLEV DEN HELT NYE TX-GENERATION Quiet Operation ProVision Concept Energy Saving Den nye TX-generation: Lavere energiforbrug Den nye TX-serie

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T 850 850 Koncept Dulevo 850 er, takket være dens excellente kompakte design, fantastiske fejekapacitet og den store smudskasse, den mindste vejfejemaskine i sin klasse. Moderne design, innovative konstruktioner

Læs mere

GPM IV SERIE MØD DEN NYE GPM IV BAGLÆSSER

GPM IV SERIE MØD DEN NYE GPM IV BAGLÆSSER GPM IV SERIE MØD DEN NYE GPM IV BAGLÆSSER GPM IV SERIE En GPM IV er den moderne tilgang til et premium renovationskøretøj, der tilbyder mere effektivitet og produktivitet på hver rute og en dybde på progressiv

Læs mere

Luftbehandlingsløsning

Luftbehandlingsløsning Luftbehandlingsløsning Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indledning (4-5) Bærbare klimaanlæg (6-9) Vægmonterede klimaanlæg (10-11) Varmepumper (12-13) Klimaanlæg til lettere kommerciel brug (14-15)

Læs mere

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING KLAR TIL T.O.M. 31. AUGUST 2017 PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING FORØG DIN PRÆSTATION DENNE SÆSON Høstperioden er en vigtig periode for landbrugsåret. Case IH står

Læs mere

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID Green light for efficiency ØKONOMI OG MILJØ BLIVER TO SIDER AF SAMME SAG Høj kvalitet fra Europa og teknologisk innovation fra Japan mødes for at klare

Læs mere

Beskrivelse. A World of Transport. Gældende fra Februar 2008. Side DK-3

Beskrivelse. A World of Transport. Gældende fra Februar 2008. Side DK-3 140 HK - 300 HK Stærk og alsidig motor Iveco er en af verdens førende producenter af dieselmotorer over 75 hk med en årlig produktion på over 300.000 stk. tector motorernes konstruktionsfilosofi giver

Læs mere

Bosch genopfinder havearbejdet.

Bosch genopfinder havearbejdet. Bosch genopfinder havearbejdet. Du genopfinder haven. Batteridrevne haveredskaber www.bosch-garden.dk Bosch batteridrevne haveredskaber. med lithium-ion-teknologi. 36 V Du er altid et skridt foran med

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

FARMALL C HK NOM. EFFEKT

FARMALL C HK NOM. EFFEKT FARMALL C 56-75 HK NOM. EFFEKT BLIV KLAR MED CASE IH. Mere end 160 års erfaring indenfor landbruget har givet os et klart billede af landmændenes behov og deres store betydning, når det gælder om at brødføde

Læs mere

Alsidig stabler til dine behov...

Alsidig stabler til dine behov... Alsidig stabler til dine behov... Styrestangsstabler - model PSP 24/7 support Globalt netværk 2 modeller PSP Din UniCarriers stabler fordi ægte revolutioner starter på gulvet PSP 125 og PSP 160 er meget

Læs mere

Den ny Atego. Den ny Axor.

Den ny Atego. Den ny Axor. Den ny Atego. Den ny Axor. Mere attraktiv, mere komfortabel og desuden pålidelig og økonomisk som altid glæd dig til den ny Atego og den ny Axor. Og til den ny, markante profil og en lang række yderligere

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

chassis 1 Langt chassis 8 2 Langt chassis 8 4

chassis 1 Langt chassis 8 2 Langt chassis 8 4 TRÆK/CHASSISHØJDE/AKSELAFSTAND (dimensioner i dm) Langt chassis Langt chassis 6 2 radt-gr 48 48 48 Langt chassis 6 4 Langt chassis 8 2 radt-ar radt-gr.5 RAPDT-GR Langt chassis.5.5.5 62 RADDT-GR RADDT-G2

Læs mere

Råstyrke - der flytter noget!

Råstyrke - der flytter noget! dantruck 9000 power+ serien Råstyrke - der flytter noget! www.dantruck.com DanTruck 9000 Power+ serien DanTruck 9000 Power+ serien Selv om DanTruck 9000 Power+ serien har dækkene solidt plantet på jorden,

Læs mere

FREMTIDEN ER ELEKTRISK MAN etge klar til enhver udfordring

FREMTIDEN ER ELEKTRISK MAN etge klar til enhver udfordring FREMTIDEN ER ELEKTRISK MAN etge klar til enhver udfordring Hjemmebanefordel i byen: MAN etge Miljøvenlig, effektiv og støjsvag. Bytrafik og infrastruktur ændrer sig: befolkningen vokser, der er større

Læs mere

Gaffeltruck med diesel / gas motor

Gaffeltruck med diesel / gas motor Gaffeltruck med diesel / gas motor eco-x 24/7 support DX GX Brug diesel / gas-drevet UniCarriers kontravægttruck En højpræcisions til din tjeneste THE BEST OF UniCarriers udvikler, fremstiller og tilbyder

Læs mere

NYT EURO 6 MOTORPROGRAM

NYT EURO 6 MOTORPROGRAM NYT EURO 6 MOTORPROGRAM EFFEKTIVITET ER STYRKE Til de nye Euro 6 DAF XF, CF og LF lastbiler kan der fås et komplet udvalg af avancerede PACCAR motorer: Fra de mest kompakte PX-5 motorer med effekter fra

Læs mere

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ W W W. I V E C O. c o m SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS 100% fordele, 100% Iveco Kære Iveco kunde,

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Hakomatic 1800 V/LPG. Så stærk som den ser ud. Erhvervsrengøring

Hakomatic 1800 V/LPG. Så stærk som den ser ud. Erhvervsrengøring Hakomatic 1800 V/LPG Så stærk som den ser ud. Erhvervsrengøring Hakomatic 1800 V/LPG To-i-en: Rationel fejesugning. Den kombinerede feje/- sugemaskine til rationel tung og konstant indsats, inde og ude.

Læs mere

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745 LM/LM/LM LM/LM LM TELESKOPLÆSSER TURBO PROVEN PERFORMANCE M/LM/LM M/LM/LM EN KOMPLET SERIE modeller sikrer maksimal fleksibilitet til enhver arbejdsopgave. De førende egenskaber for alle modeller i serien

Læs mere

MobiCrane og MobiArm

MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm vores leddelte udliggerkraner giver mange muligheder Fordele MobiCrane og MobiArm en stor forbedring af dit arbejdsmiljø. Løft bliver meget nemmere, og samtidig

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

Ideen bewegen mehr. CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany

Ideen bewegen mehr.   CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany Ideen bewegen mehr www.cargomaster.org CargoMaster Trappeklatring for professionelle Made in Germany AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tel.: +49 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

Minimum bredde, Maximum fart Dobbeltstabler med platform PDP 200

Minimum bredde, Maximum fart Dobbeltstabler med platform PDP 200 Minimum bredde, Maximum fart Dobbeltstabler med platform PDP 200 Døgnservice globalt netværk Dobbelt Stabler PDPP Med en bredde smallere end en Euro palle har PDP 200 en total kapacitet på 2000 kg (1000

Læs mere

Sådan. grøn. bliver din transport. Gode råd til, hvordan din virksomhed kan spare penge på transport samtidig med, at det er til gavn for klimaet

Sådan. grøn. bliver din transport. Gode råd til, hvordan din virksomhed kan spare penge på transport samtidig med, at det er til gavn for klimaet Sådan bliver din transport grøn Gode råd til, hvordan din virksomhed kan spare penge på transport samtidig med, at det er til gavn for klimaet TRANSPORTEN ER EN KLIMASYNDER Vognparken Transport er en af

Læs mere

Bosch have. Kompostkværne

Bosch have. Kompostkværne Bosch have Kompostkværne AXT 25 TC Universalkværn AXT Rapid 2200 Grønt og blødt materiale AXT 25 D Buskafklip Sådan vælger du din Bosch kompostkværn Trin 1 Definer typen af materiale og hvor ofte du skal

Læs mere

GENIE letvægtsflaske.

GENIE letvægtsflaske. GENIE letvægtsflaske. Fremtidens gasflaske. AGA PREMIUM Bedre arbejdsmiljø. Helt enkelt. Mere gas - mindre vægt. Effektiv og nem hverdag med GENIE GENIE er en revolutionerende og nyskabende gasflaske.

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

Titan redskabsbærer. Når det kommer til professionelle arbejdspladser, der skal kunne bruges i al slags vejr, så er Titan det rigtige produkt.

Titan redskabsbærer. Når det kommer til professionelle arbejdspladser, der skal kunne bruges i al slags vejr, så er Titan det rigtige produkt. Titan redskabsbærer Når det kommer til professionelle arbejdspladser, der skal kunne bruges i al slags vejr, så er Titan det rigtige produkt. En kraftig redskabsbærer, vores største tekniske nyskabelse

Læs mere

Verdens mest effektive minidumper

Verdens mest effektive minidumper Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under

Læs mere

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION id7_volvo-r-nc_2482895_007.indd 3 6-8-2012 14:51:10 Tiden har formet Volvo FH til den førende lastvogn, når det gælder brændstofeffektivitet og pålidelighed. Vi fejrer 500.000

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner Til ratione l rengøring af store arealer Fejemaskiner med sæde og en kapacitet på op til 16.200 m²/t Sweepmaster 1200 / 1500 RH Bedre fejning,

Læs mere

STYRKE OG UDHOLDENHED, DER INSPIRERER. De nye batteridrevne værktøjer fra Kärcher OUTDOOR PARK OG VEJ

STYRKE OG UDHOLDENHED, DER INSPIRERER. De nye batteridrevne værktøjer fra Kärcher OUTDOOR PARK OG VEJ STYRKE OG UDHOLDENHED, DER INSPIRERER De nye batteridrevne værktøjer fra Kärcher OUTDOOR PARK OG VEJ ENESTÅENDE STYRKE I DAGLIGDAGEN Takket være det innovative 50 V batterisystem er de nye værktøjer fra

Læs mere

Toyota Production System (TPS)

Toyota Production System (TPS) Toyota Production System (TPS) TPS er anerkendt verden over for at sætte nye standarder inden for produktion, og systemet er udviklet for at optimere kvaliteten gennem en konstant forbedring af processer

Læs mere

FAKTABLAD. Fartpilot. Volvo Trucks. Driving Progress

FAKTABLAD. Fartpilot. Volvo Trucks. Driving Progress Volvo Trucks. Driving Progress FAKTABLAD en hjælper chaufføren med at holde en konstant og brændstofbesparende hastighed. Systemet regulerer automatisk hastigheden for at holde den indstillede hastighed,

Læs mere

Verdens mest effektive minidumper

Verdens mest effektive minidumper Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under

Læs mere

Meget mere end bare kold luft. Truma klimasystemer. Truma klimasystemer. Ny med Aventa eco og Saphir comfort RC. Oplev mere på: www.truma.

Meget mere end bare kold luft. Truma klimasystemer. Truma klimasystemer. Ny med Aventa eco og Saphir comfort RC. Oplev mere på: www.truma. Meget mere end bare kold luft Truma klimasystemer Aventa eco Aventa comfort compact comfort comfort RC vario Spændingsforsyning Køleydelse / varmeydelse (varmepumpe) Strømforbrug (230 V) køledrift Strømforbrug

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

Ideen bewegen mehr. XXL-LINE. Specialudstyr fra AAT

Ideen bewegen mehr.   XXL-LINE. Specialudstyr fra AAT Ideen bewegen mehr www.aat-online.de XXL-LINE Specialudstyr fra AAT AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tel.: +49.74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35 www.aat-online.de info@aat-online.de

Læs mere

Alcoa. Fælge, du kan stole på

Alcoa. Fælge, du kan stole på Alcoa Fælge, du kan stole på Alcoa, din partner siden 1948 Gennem 125 år har Alcoa vokset sig større og ændret format takket være vores innovationsarv og personalets engagement. Vi udtænkte et marked til

Læs mere

Hiab Multilift XR Light serie af kroghejs

Hiab Multilift XR Light serie af kroghejs Hiab Multilift XR Light serie af kroghejs Produktbrochure Hiab Multilift XR giver dig en fremragende præstation Maksimer din alsidighed Når der monteres et Hiab Multilift XR Light kroghejs på en lastbil

Læs mere

DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE

DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE PRODUKTBROCHURE M5 MØD DEN NYE GENERATION MOFFETT M5 NX Produkterne, der vises i denne brochure, er en del af Hiab's globale produktprogram. Produktprogrammet

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on Til rationel rengøring af mellemstore arealer Feje-sugemaskiner med sæde og en kapacitet på op til m² pr. time Rationel fejning hurtigt og effektivt

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

Vi kan mere, end du aner...

Vi kan mere, end du aner... Vi kan mere, end du aner... VI KAN MERE END DU ANER... Lokal forankring. Global rækkevidde. Logitrans blev grundlagt i 1940 i en lille smedje og har en lang og traditionsrig historie bag sig. I dag er

Læs mere

P L A D S T I L M O B I L I T E T

P L A D S T I L M O B I L I T E T P L A D S T I L M O B I L I T E T V E L A B L U E S E R U D V I K L E T M E D B R U G E R E N I F O K U S VELAs el-kørestole findes i mange varianter for at dække den enkelte brugers behov, hvad enten

Læs mere

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden.

Læs mere

Batterikapacitet 2BATT170 Batterier 2 x 170 Ah 2BATT225 Batterier 2 x 225 Ah 2BAT210B Gelbatterier 2 x 210 Ah

Batterikapacitet 2BATT170 Batterier 2 x 170 Ah 2BATT225 Batterier 2 x 225 Ah 2BAT210B Gelbatterier 2 x 210 Ah Volvo Trucks. Driving Progress FAKTABLAD Det er blevet mere og mere vigtigt at vælge de rigtige batterier og den rigtige installation til de forskellige transportformål. Dette faktablad fokuserer på de

Læs mere

Køretøjsteknologier - Fremtidsscenarier for erhvervstransport. Henrik Tarp Sektionsleder, Motor- og Køretøjsteknik Teknologisk Institut

Køretøjsteknologier - Fremtidsscenarier for erhvervstransport. Henrik Tarp Sektionsleder, Motor- og Køretøjsteknik Teknologisk Institut Køretøjsteknologier - Fremtidsscenarier for erhvervstransport Henrik Tarp Sektionsleder, Motor- og Køretøjsteknik Teknologisk Institut Hvilke nye teknologier er på vej Videreudviklede konventionelle køretøjer

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

Ideen bewegen mehr. CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany

Ideen bewegen mehr.   CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany Ideen bewegen mehr www.cargomaster.org CargoMaster Trappeklatring for professionelle Made in Germany AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tel.: +49 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

DEN PERFEKTE PARTNER I PARK OG BY. Batteridrevne redskaber til rengøring og vedligeholdelse af grønne områder PROFESSIONAL PARK & CITY SOLUTIONS

DEN PERFEKTE PARTNER I PARK OG BY. Batteridrevne redskaber til rengøring og vedligeholdelse af grønne områder PROFESSIONAL PARK & CITY SOLUTIONS DEN PERFEKTE PARTNER I PARK OG BY Batteridrevne redskaber til rengøring og vedligeholdelse af grønne områder PROFESSIONAL PARK & CITY SOLUTIONS REDSKABER 50 VOLT DISSE PROFESSIONELLE MASKINER HAR BRUG

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa

Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa Hugo van der Goeslaan 1 P.O. Box 90065 5600 PT Eindhoven, Holland Tlf.: +31 (0)40 214 21 04 Fax: +31 (0)40 214 43 17 Internet: www.daf.com Den nye DAF LF Absolut topklasse

Læs mere

Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el!

Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el! Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el! Et energineutralt hus med solenergi og elvarme er en totalløsning for fremtiden bygget med innovative kvalitetskomponenter og den rette viden Intelligent

Læs mere

NYHEDER. AC Hydraulic leverer den sikkerhed, effektivitet og kvalitet, der hjælper med at løfte din virksomhed

NYHEDER. AC Hydraulic leverer den sikkerhed, effektivitet og kvalitet, der hjælper med at løfte din virksomhed NYHEDER AC Hydraulic leverer den sikkerhed, effektivitet og kvalitet, der hjælper med at løfte din virksomhed BREDT PROGRAM LUFTHYDRAULISK DONKRAFT Med et chassis, der kun er 100 mm højt, er 40-4 donkraften

Læs mere

INTRODUKTION TIL HYBRIDISERING

INTRODUKTION TIL HYBRIDISERING INTRODUKTION TIL HYBRIDISERING HVILKE SYSTEMER EGNER SIG TIL HVAD? Lars Overgaard Faglig Koordinator for Landtransport Transportens Innovationsnetværk Hvilke nye teknologier er på vej Videreudviklede konventionelle

Læs mere

Hiab 211W Løftekapacitet 21 tm

Hiab 211W Løftekapacitet 21 tm Hiab 211W Løftekapacitet 21 tm Produktbrochure Gør genbrug endnu lettere Hurtig og kompakt Hiab XS 211W HiPro er en 21 tm kran, som er optimeret til lettere anvendelsesformål inden for genbrug og en virkelig

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden.

Læs mere

22,5 x 9,00 139, x 6x 22,5 x 11,75 141,6 271,2 22,5 x 9,00 22,5 x 11,75 I alt 280,8 517,2 Vægtbesparelse - 236,4

22,5 x 9,00 139, x 6x 22,5 x 11,75 141,6 271,2 22,5 x 9,00 22,5 x 11,75 I alt 280,8 517,2 Vægtbesparelse - 236,4 ` Alufælge Ved brug af aluminiumsfælge reduceres ikke alene egenvægten, men også køretøjets totale roterende masse. Dette resulterer endvidere i en forhøjelse af lasteevnen, da der frigives vægt fra køretøjets

Læs mere

Det Geniale er det Radikale. swopper gør dig glad.

Det Geniale er det Radikale. swopper gør dig glad. Sid dig i form. Det Geniale er det Radikale. gør dig glad. Selv ved første øjekast kan man se forskellen mellem en og en traditionel kontorstol: Det radikale design gør op med alle de konventionelle komfort

Læs mere

GOLD RX/HC. Luftbehandlingsaggregat med reversibel varmepumpe. Ventilation, varme og køling i en og samme enhed

GOLD RX/HC. Luftbehandlingsaggregat med reversibel varmepumpe. Ventilation, varme og køling i en og samme enhed GOLD RX/HC Luftbehandlingsaggregat med reversibel varmepumpe Ventilation, varme og køling i en og samme enhed Alt i ét Ventilation, varme og køling i én pakke Der findes mange forskellige løsninger til

Læs mere

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk Fejlfri ydelse er lig med penge i banken Vi introducerer DHP-AQ

Læs mere

TDX SP2 Ultra Low Maxx

TDX SP2 Ultra Low Maxx Invacare TDX SP2 En revolutionerende og unik el-kørestol. TDX SP2 er en kombination af en centerhjulsdrevet el-kørestole med den bedste stabilitet, sikkerhed og komfort, og nyt sædesystem. Ultra Low Maxx

Læs mere

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN SOL OG LUFT, DEN IDEELLE KOMBINATION MED DEN BEDSTE VARMEPUMPE I SIN KLASSE ET BOOST TIL EKSISTERENDE SOLVARMESYSTEMER * A2/W35 COP 4,02 i henhold til testresultat

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

Invacare ORION METRO. side 6-9

Invacare ORION METRO. side 6-9 Invacare ORION METRO Orion METRO side Det ideelle valg ved et2-5 Orion PROkørselsbehov side 6-9 kombineret Invacare ORION METRO Det ideelle valg ved et kombineret kørselsbehov Orion METRO Invacare Orion

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

Kør miljørigtigt og spar både penge og CO 2

Kør miljørigtigt og spar både penge og CO 2 Kør miljørigtigt og spar både penge og CO 2 De fleste af os synes, at vi kører ret fornuftigt. Vi ved godt, at man ikke skal køre 60 kilometer i timen i andet gear eller sidde og gasse op for rødt lys.

Læs mere

Hiab XS 044 Løftekapacitet 3,7 4,0 tm

Hiab XS 044 Løftekapacitet 3,7 4,0 tm Hiab XS 044 Løftekapacitet 3,7 4,0 tm Produktbrochure Sørger for fortræffeligt udlæg Med Hiab XS 044 får du oplevelsen af en perfekt kran Navnet Hiab er altid blevet forbundet med høj kvalitet og vedvarende

Læs mere

Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260. Ergonomi og kraft

Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260. Ergonomi og kraft Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260 Ergonomi og kraft Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I næsten 50 år har vi udviklet læssere til individuelle behov. Vore kunders

Læs mere

NY BATTERIDREVET HÆKKEKLIPPER Præcist klipperesultat fra den dobbeltsidede, laseudskårne og diamantslebne klinge.

NY BATTERIDREVET HÆKKEKLIPPER Præcist klipperesultat fra den dobbeltsidede, laseudskårne og diamantslebne klinge. BATTERI DE NYE NY BATTERIDREVET HÆKKEKLIPPER Præcist klipperesultat fra den dobbeltsidede, laseudskårne og diamantslebne klinge. NY BATTERIDREVET LØVBLÆSER Stille og kraftig ydelse fra den effektive turbine

Læs mere

Kraftfuld - med fantastisk udsyn!

Kraftfuld - med fantastisk udsyn! dantruck 3000 serien - gas- og dieseltruck Kraftfuld - med fantastisk udsyn! Raising your business 2 3 Tung erfaring DanTruck A/S har i mere end et halvt århundrede udviklet og produceret mellemtunge industrigaffeltruck

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 Standardudstyr Classic Kode Sikkerhed 3 AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag ECA Fjernbetjent centrallås med

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere