Volvo 7900 Hybrid. Bedre rentabilitet for grønnere byer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Volvo 7900 Hybrid. Bedre rentabilitet for grønnere byer"

Transkript

1 Volvo 7900 Hybrid Bedre rentabilitet for grønnere byer

2 Med Volvo 7900 Hybrid-serien har vi hævet energiudnyttelsen og sænket udledningen til et niveau, der er langt under lovkravene. Det er markedets mest brændstofbesparende og driftssikre hybridbus, og der kan opnås brændstofbesparelser på helt op til 39 %. Vores hybridmodelprogram, som er nummer et, hvad angår driftstid for hybridkøretøjer, og på linje med førende dieselbusser, omfatter to højkapacitetsmodeller i form af en model med to aksler og en ledbus, hvilket gør det til et perfekt udgangspunkt for en fornyelse af flåden af bybusser. Elegant design, støjsvag drift, lavt brændstofforbrug og lavt udlednings niveau. Modellen fås i to varianter (en 12 meter lang variant med to aksler og en ledbus), så alle kapacitetsbehov med hensyn til flåden af bybusser kan opfyldes.

3 Sparer brændstof, penge og skåner miljøet Brændstofeffektivitet spar op til 39 % Volvo 7900 Hybrid er mar kedets mest brændstoføkonomiske bus. I tilgift tilbyder vi et udvalg af serviceydelser, der reducerer brændstof forbruget yderligere. Nr. et hvad angår driftstid Ligger nummer et hvad angår driftstid og på linje med førende dieselbusser, hvilket giver den topplacering blandt operatører og skoleforeninger over hele Europa. Fleksibilitet i driften Fra tæt bytrafik til pendlertrafik sparer teknologien bag Volvo 7900 Hybrid store mængder brændstof under alle forhold. Derudover har den al den kraft, der skal til for at garantere sikker drift i ethvert klima. Større kapacitet I den leddelte variant af Volvo 7900 Hybrid er passagerkapaciteten øget til 154 personer, hvilket sætter en helt ny standard for brændstoføkonomisk transport og produktivitet. Beskyttelse af andre trafikanter Volvo 7900 Hybrid fås med vores system til registrering af fodgængere og cyklister, så både chaufføren og andre trafikanter advares, hvis der er risiko for sammenstød. VDS en verdenspremiere med enestående kørekomfort VDS (Volvo Dynamisk Styring) sikrer ubesværet styring ved lav hastighed, og det faktum, at rattet automatisk vender tilbage til ligeudstilling, selv når der bakkes, gør kørslen betydeligt mindre belastende for chaufføren. Chaufføren i højsædet Chaufførens arbejdsmiljø er blandt de allerbedste i branchen med ergonomi i verdensklasse, et velordnet instrumentbræt med logisk placerede instrumenter og en lang række muligheder for individuel tilpasning. Miljømæssig standard Volvo 7900 Hybrid fører an, når det handler om at tilbyde miljømæssig effektivitet med en klar forretningsfordel. Reducerer energiforbruget og CO 2 -udledningen med op til 39 % og skadelige udledninger med tæt på 50 %. Virksomhed i partnerskab Vores løfte er at være din bedste forretningspartner. Vi tilbyder en lang række services, der maksimerer driftstiden, reducerer omkostningerne i forbindelse med produktets livscyklus og letter håndteringen af din flåde. Støjsvag komfort Volvo 7900 Hybrid giver en ekstremt rolig og komfortabel oplevelse både om bord, ved stoppestedet og for de omkring boende takket være den unikke hybridteknologi og de elektriske systemer.

4 NR. ET HVAD ANGÅR DRIFTSTID Kun en kan være NumMer ET Volvo 7900 Hybrids resultater med hensyn til driftstid er bedre end alle andre hybridbussers. Faktisk er den på linje med de bedste dieselbusser. Det kommer derfor næppe som en overraskelse, at den har fået topkarakter af selv de mest krævende operatører og skolebestyrelser i de største byer i Europa. De næsten Volvo-hybridkøretøjer til erhvervsbrug har allerede tilbagelagt mange millioner kilometer. Det er betryggende tal, som understreger den uovertrufne driftssikkerhed og effektivitet, der kendetegner Volvos enestående parallelhybridsystem. Ledbusvariantens effektudtag og batterikapacitet er dimensioneret til at give de samme driftsmæssige muligheder som varianten på 12 meter. Eldrevne døre øger driftstiden Volvo 7900 Hybrid er udstyret med robuste eldrevne døre, hvilket udmønter sig i enestående driftssikkerhed sammenlignet med traditionelle trykluftdrevne systemer, samtidig med at behovet for service og vedligeholdelse minimeres. Innovativ Volvo-batteriteknologi Volvo I-Start-systemet omfatter to batterisæt, hvilket giver længere driftstid og batterilevetid. Det ene sæt er forbeholdt motorstart for at sikre, at batteriet er fuldt opladet hver gang, og det andet forbeholdt de øvrige elektriske systemer. Serviceydelser i forbindelse med køretøjets driftstid Med vores servicekontrakter får du maksimal køretøjstilgængelighed til en fast månedlig pris. Derudover kan vi skræddersy en individuel vedligeholdelsesplan, der er fuldstændigt optimeret til din Volvo 7900 Hybrid-flåde. En høj grad af værkstedseffektivitet, unikke diagnosticeringsværktøjer og uovertruffen reservedelslevering booster driftstiden yderligere.

5 REDUCEREDE DRIFTSOMKOSTNINGER Spar op til 39% på dine brændstofomkostninger Volvo 7900 Hybrid er den mest brændstofbesparende hybridbus på markedet, hvilket er blevet bevist gennem mange års effektiv drift. Faktisk har vi modtaget rapporter fra operatører, som har sparet mere end 39 %. Men hvordan er det muligt? Svaret er Volvos enestående parallelhybridsystem. Og med vores avancerede brændstofbesparende tiltag kan dette tal øges med yderligere 5 6 %. Med Volvo 7900 Hybrid kommer fremtiden pludselig meget tæt på. Spar op til 30 % på dine brændstofudgifter med den leddelte model. Mindre vægt reduceret brændstofforbrug Vores karosserikoncept kombinerer både aluminium og stål, hvilket giver en perfekt balance mellem styrke og lav vægt. Resultatet er ikke kun et ekstremt slidstærkt og rustbestandigt karosseri, de sparede kilo giver også et lavere brændstofforbrug. Brændstofbesparende elektriske hjælpemidler Dørene, aircondition, servostyring og bremser er eksempler på funktioner, der er elektrisk drevet i en Volvo 7900 Hybrid. Det hjælper ikke kun med at spare brændstof, det betyder også, at bussen er fuldstændigt funktionsdygtig, selv når dieselmotoren er slukket. Brændstofbesparende serviceydelser Med vores flådestyring får du detaljerede rapporter, der giver dig mulighed for at spore årsagen til variationer i brændstofforbruget og handle på det. For eksempel med Driver Training, der hjælper dig med at forbedre dine chaufførers evner og spare brændstof.

6 MILJØMÆSSIG STANDARD Grøn effektivitet betaler sig Volvo 7900 Hybrid giver garanti for mindre miljøbelastning med åbenlyse forretningsmæssige fordele og mulighed for omgående implementering. Modellen gør det muligt at leve op til de stadig større krav, der stilles af Trafikselskaber og operatører, og samtidig holde tidsplanen på alle ruter. Den bedste metode til at reducere udledningen er at reducere brændstofforbruget, og det er præcis, hvad Volvo 7900 Hybrid gør lige fra første dag. Takket være vores enestående parallelhybridteknologi reduceres CO 2 -udledningen med op til 39 %, og hvis NOx- og partikeludledningen medregnes, reduceres udledningsniveauet med næsten 50 %. Volvos hybridbusser er ganske enkelt den bedste og hurtigste løsning, når det handler om at reducere den miljøbelastning, som flåden af bybusser tegner sig for. Detaljerede emissionsrapporter Med vores flådestyring får du detaljerede emissionsrapporter. Det giver dig mulighed for at håndtere, spore og optimere ydelsen for alle busserne i din flåde med detaljeret doku mentation. Lavere vægt mere genanvendeligt materiale Karosseristrukturen og taget er fremstillet af aluminium, som er 90 % genanvendeligt. Dette koncept reducerer bussens vægt og bidrager dermed til lavere brændstofforbrug og færre emissioner. Ledudgaven af Volvo 7900 Hybrid sparer yderligere 15 % CO 2 /passager for hver kilometer sammenlignet med udgaven med to aksler. Støjsvag drift Volvos enestående parallelhybridteknologi medvirker til at reducere støjniveauet, både for passagerne og i bymiljøet generelt. Den støjsvage igangsætning ved strømdrift og det batteridrevne ekstraudstyr kombineret med det faktum, at man slipper for tomgangskørsel ved stoppestedet, reducerer mængden af forstyrrende støj betydeligt.

7 ØGET CHAUFFØRPRÆSTATION En helt ny standard for komfort OG kontrol Chaufførens arbejdsmiljø i Volvo 7900 Hybrid er sandsynligvis et af de bedste i branchen med ergonomi i verdensklasse og uovertruffet udsyn. Det justerbare instrumentbræt har letaflæselige instrumenter og knapper anbragt inden for bekvem rækkevidde, og i instrumentgruppen vises der kun relevant information, hvilket minimerer distraktion, så det er lettere for chaufføren at bevare koncentrationen. Den ekstra plads og muligheden for at dreje førersædet efterlader ingen tvivl om, at Volvo 7900 Hybrid er designet med chaufførens behov for øje. Den største nyhed siden servostyringen VDS (Volvo Dynamisk Styring) er intet mindre end en revolution. Både vores by- og intercitybusser fås med VDS, og fordelene mærkes med det samme. Det, man især bemærker, er den ubesværede manøvrering, først og fremmest i rundkørsler og skarpe sving. Rattet vender automatisk tilbage til ligeudstilling, hvilket aflaster chaufførens nakke og skuldre betydeligt. Øjeblikkelig feedback I-Coaching hjælper chaufføren til at køre mere sikkert, komfortabelt og økonomisk. Systemet giver direkte feedback om parametre såsom for højt omdrejningstal, for lang tid i tomgang, for høj fart og for skarpe sving og sikrer dermed, at der altid køres optimalt. Chaufførkurser Chaufførkurser gør selv de bedste chauffører endnu bedre, i og med at de lærer at udnytte bussens potentiale fuldt ud og køre endnu mere sikkert og økonomisk, så produktiviteten og passagerernes tilfredshed maksimeres. En bybuschauffør drejer rattet tusindvis af gange på hver vagt. VDS mindsker belastningen af chaufførens nakke, skuldre og arme betydeligt. Det gælder især kvinder, i og med at deres rækkevidde generelt er kortere. Med VDS kan du med andre ord trygt regne med en væsentlig reduktion af sygefraværet og udgifterne til rehabilitering.

8 VOLVOS VELKENDTE SIKKERHED Vores vision er klar: ingen ulykker med produkter fra Volvo Group Hos Volvo er det primære fokus på sikkerheden Altid. Det er grunden til, at vi hele tiden er forud for lovgivningen og lancerer sikkerhedsfunktioner, længe inden nogle gange årtier inden de bliver lovpligtige. Det gør vi, fordi vi kan, og fordi det giver et højere sikkerhedsniveau. Hvis det kan gøres, skal det gøres, og vi ved, at dine passagerer vil sætte pris på den omtanke, du udviser, ved at vælge Volvo. Et socialt ansvar For os handler sikkerhed om meget mere end blot at udvikle innovative sikkerhedsløsninger til vores produkter. Vi har også et socialt ansvar og en vigtig rolle at spille i forhold til at gøre trafikken ude på vejene mere sikker. Dette går langt ud over blot at sørge for sikkerheden for chauffører og passagerer det omfatter også sikkerheden for andre trafikanter. Og vi ved, at vi kan gøre en forskel. Volvo Group er en af verdens største koncerner, når der gælder forskning i sikkerhed for erhvervskøretøjer.

9 Volvos forskning i sikkerhed omfatter alle trafikanter også dem uden for bussen. Blandt de ting, der er med til at øge sikkerheden, er registrering af bløde trafikanter (fodgængere og cyklister), så chaufføren altid er opmærksom på potentielt farlige situationer. Volvos høje sikkerhedsniveau beskytter borgerne Volvos fokus på sikkerhed er ikke begrænset til bussen, chaufføren og passagererne. Som en naturlig konsekvens af vores vision om nul ulykker fokuserer vi også på medtrafikanternes sikkerhed, dvs. andre køretøjer, fodgængere og cyklister. Derfor tilbyder vi også et advarselssystem, som advarer chaufføren og udsatte trafikanter, hvis der er risiko for et sammenstød. Advarsel til chaufføren Busser, fodgængere og cyklister kommer ofte meget tæt på hinanden i bytrafikken, og derfor fås Volvo 7900 Hybrid nu med vores system til registrering af fodgængere og cyklister, så chaufføren advares både visuelt og via lydsignaler hvis der er risiko for sammenstød. Advarsel til fodgængere og cyklister En af de største fordele ved Volvo 7900 Hybrid er den praktisk talt lydløse igangsætning. Paradoksalt nok kan dette dog være en ulempe for fodgængere og cyklister, da de er vant til at lytte efter motorstøjen fra busserne. Derfor advarer dette system dem via et lydsignal, hvis der er risiko for sammenstød.

10 STØJSVAG KOMFORT En stille revolution Volvo 7900 Hybrid skiller sig godt nok ud fra mængden, men den laver ikke en masse larm over det. Tværtimod. Den unikke hybridteknologi og udvalget af elektriske funktioner bidrager til en ekstremt rolig og komfortabel oplevelse, både om bord, ved stoppestedet og for de omkringboende. Forestil dig følgende: Bussen ankommer til stoppestedet, og dieselmotoren slukkes. Ingen tomgang, ingen emissioner. De elektriske døre åbner for stille indstigning. Bussen starter i elindstilling og kører stille op til 20 km/t, inden dieselmotoren tager over. Klimaanlægget, bremser og andre hjælpemidler er elektriske, hvilket reducerer støjen under kørslen. Det er ærligt talt lidt af en oplevelse.

11 PASSAGERTILFREDSHED Uovertruffen kapacitet Takket være intelligent design og en usædvanligt god vægtfordeling byder Volvo 7900 Hybrid på samme høje passagerkapacitet som en dieselbus. I ledbusvarianten af Volvo 7900 Hybrid er der plads til 154 passagerer, hvilket ingen andre hybrid busser på markedet i dag kan måle sig med. Ydermere betyder dette 15 % lavere brændstofforbrug pr. passager sammenlignet med udgaven med to aksler. Dette bringer din transporteffektivitet og produktivitet op på et helt nyt niveau. Hurtig passagergennemstrømning Tre dobbeltdøre (fire på ledmodellen), lavt gulv og knælefunktion sikrer hurtig og effektiv ind- og udstigning. Den valgfrie elektriske indstigningsrampe er en bekvem løsning til passagerer med bevægelseshandicap. Et lyst interiør. Den pladsoptimerede udformning af interiøret kombinerer problemfri passagergennemstrømning med optimal komfort. Klare farver, store vinduer, ergonomiske sæder og et kontrolleret indeklima med et lavt lydniveau sikrer passagererne en god oplevelse.

12 FLEKSIBILITET I DRIFTEN Det betaler sig at forlade BYEN Det kommer ikke som nogen overraskelse, at Volvo 7900 Hybrid sparer brændstof i bytrafik. Men hele sandheden er, at Volvos hybridteknologi sparer store mængder brændstof under alle forhold fra tæt bytrafik til pendlertrafik. Faktisk har Volvo 7900 Hybrid leveret imponerende præstationer i forstæderne og endda også på visse regionale ruter. Vi har kunder, som har bekræftet besparelser på op til 25 % og derover i miljøer, hvor hybridbusser ikke normalt kører. Det giver dig forbedrede muligheder og fleksibilitet i håndteringen af din flåde. Føler sig hjemme i ethvert klima Varmt eller koldt, Volvo 7900 Hybrid har den elektriske kraft, der skal til for at garantere sikker drift i ethvert klima. Batterierne er temperaturkontrollerede afkølede eller opvarmede afhængig af omgivelsestemperaturen for at sikre driftstiden og pålideligheden. Indeklimaet er sikret ved hjælp af et robust aircondition- og varmesystem. Den leddelte udgave er udstyret med et kraftfuldt air conditionsystem, som sikrer et perfekt klima over hele linjen. Selvfølgelig med en separat klimazone til chaufføren.

13 VIRKSOMHED I PARTNERSKAB Din forretningspartner For maksimal driftstid Når du opbygger en flåde, der består helt eller delvist af Volvo 7900 Hybrid-busser, opbygger du samtidig en solid forretning. Og med vores erfaring, viden og forretningsforståelse lover vi, at vi vil være din bedste forretningspartner. Med din forretning i tankerne kan vi tilbyde en kombination af pålidelige serviceydelser, der er designet til at optimere din drift med veldefinerede omkostninger. Hvilket i sidste ende hjælper dig med at maksimere driftstiden, reducere omkostningerne i forbindelse med produktets livscyklus og lette håndteringen af din flåde. Og sidst men ikke mindst hjælper dig med at sikre produktiviteten og rentabiliteten på længere sigt. Serviceydelser i forbindelse med køretøjets driftstid Med vores udvalg af serviceydelser kan vi varetage dele af eller hele ansvaret for dine køretøjer og sikre en problemfri drift. Vehicle Management, service-kontrakter og flådestyring er bare et par eksempler på serviceydelser, der hjælper dig med at styre omkostningerne og ydelsen for din flåde. Reservedelsforsyning I kraft af vores reservedelsforsyningsservice er der altid garanti for originale Volvo-reservedele, og det er med til at sikre maksimal driftstid. Volvo 7900-modellerne har desuden mange reservedele og konstruktionsmæssige egenskaber til fælles med Volvo 8900, hvilket giver en lang række fordele, eksempelvis forenklede vedligeholdelsesrutiner og værkstedsprocedurer. Hybrid-batterikontrakter Vores hybrid-batterikontrakt er optimeret til at sikre maksimal driftstid, undgå uventede omkostninger og forenkle driften af din hybrid-busflåde. Du får en kontrakt og kvalitetssikring, der garanterer et hybridbatteri, der fungerer optimalt igennem hele kontraktperioden. I korte træk: Du kører, og vi tager os af resten.

14

15 BO_12_04804_7905LH_12_DL222_MB8_P9260_EU06_VBC Fakta og tal Mål og vægt Aksler, hjulophæng og styretøj Passagerkapacitet Model To-akslet Leddelt Foraksel Volvo RFS lav gaffelaksel Model To-akslet Leddelt PA INTING SCHEME -SCALE 1:50 Længde [m] 10,6 / 12,0 18,0 Bredde [m] 2,55 Højde [m] 3,28 Tilladt totalvægt [kg] Powertrain parallelhybridsystem Konfiguration Standard for emissioner Euro 6 Dieselmotor Effekt [hk] Moment [Nm] Elmotor Motoreffekt, maks. [kw] Moment, maks. [Nm] Energilagringssystem Transmission Volvo D5K 240, firecylindret dieselrækkemotor med common-rail indsprøjtning Volvo I-SAM Lithium-ion-batteri Volvo I-Shift automatisk gearskiftesystem Bagaksel Affjedring Servostyring Portalaksel med dobbeltreduktion og optimerede udvekslingsforhold Elektronisk styret luftaffjedring med knælefunktion tilgængelig i alle varianter Dæk 275/70R 22.5" Fælge Bremser Elektronisk drevet hydraulisk styring VDS (Volvo Dynamisk Styring) fås som ekstraudstyr. Fås med stålfælge Volvos elektronisk styrede skivebremser (EBS). Kombinationsbremsefunktion (alle). Elmotoren fungerer som retarder og genvinder bremseenergien. Chaufførmiljø Rummeligt chaufførmiljø med et bredt udvalg af muligheder for individuelle tilpasninger. Volvos instrumentbræt lever op til EBSF- og VDV-kravene Antal passagerer Antal sæder, maks sammenklappeklappeklappet sammen sammen Sædetype Sæderne til Volvo City-busserne fås i adskillige varianter, optimeret til nem rengøring og vedligeholdelse. Døre og dørsystem Dørstyring Eldrevet Dørlayout Klimaanlæg Zoner Ventilation og varme Separate klimazoner til chauffør og passagerer Kraftfuld ventilation, tagvarmeenheder AC maks. [kw] 26 eller 37 Volvo 7900 Hybrid Volvo 7900 Hybrid-ledbus Udstødningssystem Roterbart førersæde. One box-lydpottedesign. Automatisk regenerering af DPF uden chaufførinvolvering under normale forhold. Moment Elmotor og dieselmotor Hovedkomponenterne i Volvos hybridsystem 1. Dieselmotor 2. Elmotor/generator (I-SAM) 3. Transmission 4. Elektronisk styreenhed 5. Energiomformer jævnstrøm/jævnstrøm 600/24 V 6. Batterier 7. Elektriske hjælpemotorer Dieselmotor Elmotor o./min. Se mere på

16 Volvo Buses. Driving quality of life RSP DK. Udstyr, der er vist eller nævnt i brochuren, kan være ekstraudstyr eller tilbehør og kan variere fra land til land. Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i produktspecifikationerne uden forudgående varsel.

Volvo 7900 Hybrid. Bedre rentabilitet for grønnere byer

Volvo 7900 Hybrid. Bedre rentabilitet for grønnere byer Volvo 7900 Hybrid Bedre rentabilitet for grønnere byer Volvo 7900 Hybrid - serien løfter grøn effektivitet til et niveau, der rækker langt ud over Euro 6-kravene. Det er markedets mest brændstofeffektive

Læs mere

Volvo 7900 Electric hybrid. Hør byens lyd

Volvo 7900 Electric hybrid. Hør byens lyd Volvo 7900 Electric hybrid Hør byens lyd Indeks 4. Produktoversigt 5. Baggrund 6. Fremtidens teknologi 7. Skræddersyede løsninger 8. Miljøvenlig 9. Effektiv energiudnyttelse 11. Driftstid 12. Chaufføren

Læs mere

Brændstoføkonomi til motorveje. Volvo Buses. Driving quality of life

Brændstoføkonomi til motorveje. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo B8 R -serien Brændstoføkonomi til motorveje Volvo Buses. Driving quality of life Til en førsteklasses flåde Volvo B8 R-serien opfylder alle behov i forbindelse med intercity- og pendlerdrift. Stor

Læs mere

Volvo 7900 Electric. Kommer der, hvor folk er

Volvo 7900 Electric. Kommer der, hvor folk er Volvo 7900 Electric Kommer der, hvor folk er oplad dit offentlige transportsystem Volvo 7900 Electric er meget mere end blot en elbus. Den er et værktøj, der giver dig helt nye muligheder for at udvikle

Læs mere

Volvo Bringer dig tættere på dine drømme

Volvo Bringer dig tættere på dine drømme Volvo 9900 Bringer dig tættere på dine drømme Volvo 9900 giver følelsen af at rejse på første klasse både for passagererne og for chaufføren. En luksusbus, der sætter helt nye standarder for uovertruffen

Læs mere

Volvo Fra A til B til hvor som helst

Volvo Fra A til B til hvor som helst Volvo 9700 Fra A til B til hvor som helst Volvo 9700 er dit ultimative forretningsredskab, der leverer både produktivitet og alsidighed i enhver anvendelse. En veludstyret bus, der er nem at tilpasse til

Læs mere

Volvo 9500. Merværdi for passagererne

Volvo 9500. Merværdi for passagererne Volvo 9500 Merværdi for passagererne Volvo 9500 er en god indgangsvinkel til Volvos bus-serie. Den er utroligt omkostningseffektiv til mellemlange rejser og rutedrift over lange afstande. Den ekstremt

Læs mere

Volvo Buses. Driving quality of life. Et solidt udgangspunkt for en produktiv bus

Volvo Buses. Driving quality of life. Et solidt udgangspunkt for en produktiv bus Volvo Buses. Driving quality of life Volvo B11 R Et solidt udgangspunkt for en produktiv bus Pålidelige virksomhedsresultater Volvo B11 R er grundstenen i en succesrig busvirksomhed. Uanset om du har behov

Læs mere

Volvo Merværdi for passagererne

Volvo Merværdi for passagererne Volvo 9500 Merværdi for passagererne Volvo 9500 er en god indgangsvinkel til Volvos bus-serie. Den er utroligt omkostningseffektiv til mellemlange rejser og rutedrift over lange afstande. Vores ekstremt

Læs mere

Volvo Fra A til B til hvor som helst

Volvo Fra A til B til hvor som helst Volvo 9700 Fra A til B til hvor som helst Volvo 9700 er dit ultimative forretningsredskab, der leverer både produktivitet og alsidighed i enhver anvendelse. En veludstyret bus, der er nem at tilpasse til

Læs mere

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Den ultimative lastvogn til fjerntransport Når det kommer til brændstof, handler det ikke kun om, hvor meget du kan spare, men også

Læs mere

DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE

DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE DET HANDLER OM HYBRID Siden 2003 har Geesinknorba tilbudt hybrid systemer på komprimatorer. I 2009 vandt Hybrid Plug-In systemet CIWM Recycling Award og skubbede

Læs mere

FARMALL C HK NOM. EFFEKT

FARMALL C HK NOM. EFFEKT FARMALL C 56-75 HK NOM. EFFEKT BLIV KLAR MED CASE IH. Mere end 160 års erfaring indenfor landbruget har givet os et klart billede af landmændenes behov og deres store betydning, når det gælder om at brødføde

Læs mere

Den første elektriske gaffeltruck, der udmærker sig med tre E er

Den første elektriske gaffeltruck, der udmærker sig med tre E er Den første elektriske gaffeltruck, der udmærker sig med tre E er OPLEV DEN HELT NYE TX-GENERATION Quiet Operation ProVision Concept Energy Saving Den nye TX-generation: Lavere energiforbrug Den nye TX-serie

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T 2000 Koncept Dette er virkeligt et nyt design med fornyende og kraftfuld konstruktion, skabt for en række af moderne fejemuligheder. Dulevo 2000 er den perfekte kompaktfejemaskine for alle årstider. Indbygget

Læs mere

GPM IV SERIE MØD DEN NYE GPM IV BAGLÆSSER

GPM IV SERIE MØD DEN NYE GPM IV BAGLÆSSER GPM IV SERIE MØD DEN NYE GPM IV BAGLÆSSER GPM IV SERIE En GPM IV er den moderne tilgang til et premium renovationskøretøj, der tilbyder mere effektivitet og produktivitet på hver rute og en dybde på progressiv

Læs mere

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T 850 850 Koncept Dulevo 850 er, takket være dens excellente kompakte design, fantastiske fejekapacitet og den store smudskasse, den mindste vejfejemaskine i sin klasse. Moderne design, innovative konstruktioner

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID Green light for efficiency ØKONOMI OG MILJØ BLIVER TO SIDER AF SAMME SAG Høj kvalitet fra Europa og teknologisk innovation fra Japan mødes for at klare

Læs mere

chassis 1 Langt chassis 8 2 Langt chassis 8 4

chassis 1 Langt chassis 8 2 Langt chassis 8 4 TRÆK/CHASSISHØJDE/AKSELAFSTAND (dimensioner i dm) Langt chassis Langt chassis 6 2 radt-gr 48 48 48 Langt chassis 6 4 Langt chassis 8 2 radt-ar radt-gr.5 RAPDT-GR Langt chassis.5.5.5 62 RADDT-GR RADDT-G2

Læs mere

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Invacare COMET PRO Scooteren for dig, som ønsker masser af komfort og overskud Comet PRO Invacare Comet PRO er for dig, som vil have høj siddekomfort,

Læs mere

Luftbehandlingsløsning

Luftbehandlingsløsning Luftbehandlingsløsning Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indledning (4-5) Bærbare klimaanlæg (6-9) Vægmonterede klimaanlæg (10-11) Varmepumper (12-13) Klimaanlæg til lettere kommerciel brug (14-15)

Læs mere

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745 LM/LM/LM LM/LM LM TELESKOPLÆSSER TURBO PROVEN PERFORMANCE M/LM/LM M/LM/LM EN KOMPLET SERIE modeller sikrer maksimal fleksibilitet til enhver arbejdsopgave. De førende egenskaber for alle modeller i serien

Læs mere

DEN PERFEKTE PARTNER I PARK OG BY. Batteridrevne redskaber til rengøring og vedligeholdelse af grønne områder PROFESSIONAL PARK & CITY SOLUTIONS

DEN PERFEKTE PARTNER I PARK OG BY. Batteridrevne redskaber til rengøring og vedligeholdelse af grønne områder PROFESSIONAL PARK & CITY SOLUTIONS DEN PERFEKTE PARTNER I PARK OG BY Batteridrevne redskaber til rengøring og vedligeholdelse af grønne områder PROFESSIONAL PARK & CITY SOLUTIONS REDSKABER 50 VOLT DISSE PROFESSIONELLE MASKINER HAR BRUG

Læs mere

Råstyrke - der flytter noget!

Råstyrke - der flytter noget! dantruck 9000 power+ serien Råstyrke - der flytter noget! www.dantruck.com DanTruck 9000 Power+ serien DanTruck 9000 Power+ serien Selv om DanTruck 9000 Power+ serien har dækkene solidt plantet på jorden,

Læs mere

Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260. Ergonomi og kraft

Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260. Ergonomi og kraft Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260 Ergonomi og kraft Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I næsten 50 år har vi udviklet læssere til individuelle behov. Vore kunders

Læs mere

Anbefalinger Indkøb af busser og lastbiler

Anbefalinger Indkøb af busser og lastbiler Anbefalinger Indkøb af busser og lastbiler November 2011 Udgivet af Trafikstyrelsen November 2011 Grafisk tilrettelæggelse: grafiliokus.dk 3 Anbefalinger indkøb af busser og lastbiler Anbefalinger til

Læs mere

Hiab Multilift XR18SL Pro Future Driftseffektivitet i særklasse

Hiab Multilift XR18SL Pro Future Driftseffektivitet i særklasse Hiab Multilift XR18SL Pro Future Driftseffektivitet i særklasse Produktbrochure Forbedret effektivitet, mere nyttelast og skåner miljøet Hiab Multilift XR18SL - Pro Future er ideel til en 3-akslet lastbil

Læs mere

Alcoa. Fælge, du kan stole på

Alcoa. Fælge, du kan stole på Alcoa Fælge, du kan stole på Alcoa, din partner siden 1948 Gennem 125 år har Alcoa vokset sig større og ændret format takket være vores innovationsarv og personalets engagement. Vi udtænkte et marked til

Læs mere

Beskrivelse. A World of Transport. Gældende fra Februar 2008. Side DK-3

Beskrivelse. A World of Transport. Gældende fra Februar 2008. Side DK-3 140 HK - 300 HK Stærk og alsidig motor Iveco er en af verdens førende producenter af dieselmotorer over 75 hk med en årlig produktion på over 300.000 stk. tector motorernes konstruktionsfilosofi giver

Læs mere

Titan redskabsbærer. Når det kommer til professionelle arbejdspladser, der skal kunne bruges i al slags vejr, så er Titan det rigtige produkt.

Titan redskabsbærer. Når det kommer til professionelle arbejdspladser, der skal kunne bruges i al slags vejr, så er Titan det rigtige produkt. Titan redskabsbærer Når det kommer til professionelle arbejdspladser, der skal kunne bruges i al slags vejr, så er Titan det rigtige produkt. En kraftig redskabsbærer, vores største tekniske nyskabelse

Læs mere

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING KLAR TIL T.O.M. 31. AUGUST 2017 PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING FORØG DIN PRÆSTATION DENNE SÆSON Høstperioden er en vigtig periode for landbrugsåret. Case IH står

Læs mere

Den ny Atego. Den ny Axor.

Den ny Atego. Den ny Axor. Den ny Atego. Den ny Axor. Mere attraktiv, mere komfortabel og desuden pålidelig og økonomisk som altid glæd dig til den ny Atego og den ny Axor. Og til den ny, markante profil og en lang række yderligere

Læs mere

GENIE letvægtsflaske.

GENIE letvægtsflaske. GENIE letvægtsflaske. Fremtidens gasflaske. AGA PREMIUM Bedre arbejdsmiljø. Helt enkelt. Mere gas - mindre vægt. Effektiv og nem hverdag med GENIE GENIE er en revolutionerende og nyskabende gasflaske.

Læs mere

FREMTIDEN ER ELEKTRISK MAN etge klar til enhver udfordring

FREMTIDEN ER ELEKTRISK MAN etge klar til enhver udfordring FREMTIDEN ER ELEKTRISK MAN etge klar til enhver udfordring Hjemmebanefordel i byen: MAN etge Miljøvenlig, effektiv og støjsvag. Bytrafik og infrastruktur ændrer sig: befolkningen vokser, der er større

Læs mere

Sådan. grøn. bliver din transport. Gode råd til, hvordan din virksomhed kan spare penge på transport samtidig med, at det er til gavn for klimaet

Sådan. grøn. bliver din transport. Gode råd til, hvordan din virksomhed kan spare penge på transport samtidig med, at det er til gavn for klimaet Sådan bliver din transport grøn Gode råd til, hvordan din virksomhed kan spare penge på transport samtidig med, at det er til gavn for klimaet TRANSPORTEN ER EN KLIMASYNDER Vognparken Transport er en af

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

Hiab Multilift XR Light serie af kroghejs

Hiab Multilift XR Light serie af kroghejs Hiab Multilift XR Light serie af kroghejs Produktbrochure Hiab Multilift XR giver dig en fremragende præstation Maksimer din alsidighed Når der monteres et Hiab Multilift XR Light kroghejs på en lastbil

Læs mere

STYRKE OG UDHOLDENHED, DER INSPIRERER. De nye batteridrevne værktøjer fra Kärcher OUTDOOR PARK OG VEJ

STYRKE OG UDHOLDENHED, DER INSPIRERER. De nye batteridrevne værktøjer fra Kärcher OUTDOOR PARK OG VEJ STYRKE OG UDHOLDENHED, DER INSPIRERER De nye batteridrevne værktøjer fra Kärcher OUTDOOR PARK OG VEJ ENESTÅENDE STYRKE I DAGLIGDAGEN Takket være det innovative 50 V batterisystem er de nye værktøjer fra

Læs mere

GOLD RX/HC. Luftbehandlingsaggregat med reversibel varmepumpe. Ventilation, varme og køling i en og samme enhed

GOLD RX/HC. Luftbehandlingsaggregat med reversibel varmepumpe. Ventilation, varme og køling i en og samme enhed GOLD RX/HC Luftbehandlingsaggregat med reversibel varmepumpe Ventilation, varme og køling i en og samme enhed Alt i ét Ventilation, varme og køling i én pakke Der findes mange forskellige løsninger til

Læs mere

Bosch genopfinder havearbejdet.

Bosch genopfinder havearbejdet. Bosch genopfinder havearbejdet. Du genopfinder haven. Batteridrevne haveredskaber www.bosch-garden.dk Bosch batteridrevne haveredskaber. med lithium-ion-teknologi. 36 V Du er altid et skridt foran med

Læs mere

Verdens mest effektive minidumper

Verdens mest effektive minidumper Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under

Læs mere

Fælles erklæring om god praksis i dansk lastbiltransport Et holdningsdokument fra ITD, DTL, DI Transport og ATL

Fælles erklæring om god praksis i dansk lastbiltransport Et holdningsdokument fra ITD, DTL, DI Transport og ATL Fælles erklæring om god praksis i dansk lastbiltransport Et holdningsdokument fra ITD, DTL, DI Transport og ATL Tiltrådt af organisationerne 27-08-2010 Fælles erklæring om god praksis i dansk lastbiltransport

Læs mere

Verdens mest effektive minidumper

Verdens mest effektive minidumper Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under

Læs mere

Opdateret Projektbeskrivelse

Opdateret Projektbeskrivelse Opdateret Projektbeskrivelse 1. Projekttitel E-bus KBH 2. Resumé Københavns Kommune har en målsætning om at 33% af alle kommunens busser kører på CO 2 -neutral el i 2025. Sker dette vil CO 2 -reduktionen

Læs mere

Stolelifte til trapper med sving. Handicare 2000 2000 Simplicity

Stolelifte til trapper med sving. Handicare 2000 2000 Simplicity Stolelifte til trapper med sving Handicare 2000 2000 Simplicity Fordelene ved en Handicare stolelift Har du det svært med at komme op og ned ad trappen, er du ikke alene. Hvert år kigger tusindvis af mennesker

Læs mere

Hakomatic 1800 V/LPG. Så stærk som den ser ud. Erhvervsrengøring

Hakomatic 1800 V/LPG. Så stærk som den ser ud. Erhvervsrengøring Hakomatic 1800 V/LPG Så stærk som den ser ud. Erhvervsrengøring Hakomatic 1800 V/LPG To-i-en: Rationel fejesugning. Den kombinerede feje/- sugemaskine til rationel tung og konstant indsats, inde og ude.

Læs mere

Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa

Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa Hugo van der Goeslaan 1 P.O. Box 90065 5600 PT Eindhoven, Holland Tlf.: +31 (0)40 214 21 04 Fax: +31 (0)40 214 43 17 Internet: www.daf.com Den nye DAF LF Absolut topklasse

Læs mere

Bosch have. Kompostkværne

Bosch have. Kompostkværne Bosch have Kompostkværne AXT 25 TC Universalkværn AXT Rapid 2200 Grønt og blødt materiale AXT 25 D Buskafklip Sådan vælger du din Bosch kompostkværn Trin 1 Definer typen af materiale og hvor ofte du skal

Læs mere

VOLVO S60 & V60 DRIV. Tillæg til instruktionsbog

VOLVO S60 & V60 DRIV. Tillæg til instruktionsbog VOLVO S60 & V60 DRIV Tillæg til instruktionsbog Om dette tillæg Denne publikation Denne manual er et supplement til bilens almindelige instruktionsbog. Tillægget behandler forskellene mellem den almindelige

Læs mere

Toyota Production System (TPS)

Toyota Production System (TPS) Toyota Production System (TPS) TPS er anerkendt verden over for at sætte nye standarder inden for produktion, og systemet er udviklet for at optimere kvaliteten gennem en konstant forbedring af processer

Læs mere

Kollektiv Trafik Konference. Lidt praktik og erfaringer

Kollektiv Trafik Konference. Lidt praktik og erfaringer Kollektiv Trafik Konference Naturgasbusser Lidt praktik og erfaringer 06. 07. oktober 2014 Arriva Bus Arriva Tog Arriva Havnebus UC Plus Ejet af DB Bahn - Bus Største busoperatør i DK ca. 50% markedsandel

Læs mere

FAKTABLAD. Fartpilot. Volvo Trucks. Driving Progress

FAKTABLAD. Fartpilot. Volvo Trucks. Driving Progress Volvo Trucks. Driving Progress FAKTABLAD en hjælper chaufføren med at holde en konstant og brændstofbesparende hastighed. Systemet regulerer automatisk hastigheden for at holde den indstillede hastighed,

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

86 dage med en elbil. Alt fra vinduesviskere til kabinevarme koster energi. Det tænker man ikke over i en almindelig bil. Større fokus på energien

86 dage med en elbil. Alt fra vinduesviskere til kabinevarme koster energi. Det tænker man ikke over i en almindelig bil. Større fokus på energien Af Jesper Andersen foto lars bahl 86 dage med en elbil Alle snakker om elbiler, men kun få har prøvet dem. Henrik Egholm Andersen er en af de heldige. Han har deltaget i projektet Testenelbil.dk og har

Læs mere

Invacare ORION METRO. side 6-9

Invacare ORION METRO. side 6-9 Invacare ORION METRO Orion METRO side Det ideelle valg ved et2-5 Orion PROkørselsbehov side 6-9 kombineret Invacare ORION METRO Det ideelle valg ved et kombineret kørselsbehov Orion METRO Invacare Orion

Læs mere

NYT EURO 6 MOTORPROGRAM

NYT EURO 6 MOTORPROGRAM NYT EURO 6 MOTORPROGRAM EFFEKTIVITET ER STYRKE Til de nye Euro 6 DAF XF, CF og LF lastbiler kan der fås et komplet udvalg af avancerede PACCAR motorer: Fra de mest kompakte PX-5 motorer med effekter fra

Læs mere

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Let overblik Kortvisninger, hvor du hurtigt kan se køretøjer og destinationer, samt detaljerede rapporter, som effektivt hjælper dig

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

Erfaringen fra de sidste seks år viser imidlertid også to andre tendenser:

Erfaringen fra de sidste seks år viser imidlertid også to andre tendenser: 24. april 2009 Højere hastighed og klima Susanne Krawack og Martin Lidegaard Hastigheden på de danske veje har en signifikant betydning for transportsektorens udledning af CO2. Alligevel har det ikke været

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

Kør miljørigtigt og spar både penge og CO 2

Kør miljørigtigt og spar både penge og CO 2 Kør miljørigtigt og spar både penge og CO 2 De fleste af os synes, at vi kører ret fornuftigt. Vi ved godt, at man ikke skal køre 60 kilometer i timen i andet gear eller sidde og gasse op for rødt lys.

Læs mere

Alsidig stabler til dine behov...

Alsidig stabler til dine behov... Alsidig stabler til dine behov... Styrestangsstabler - model PSP 24/7 support Globalt netværk 2 modeller PSP Din UniCarriers stabler fordi ægte revolutioner starter på gulvet PSP 125 og PSP 160 er meget

Læs mere

NYHEDER. AC Hydraulic leverer den sikkerhed, effektivitet og kvalitet, der hjælper med at løfte din virksomhed

NYHEDER. AC Hydraulic leverer den sikkerhed, effektivitet og kvalitet, der hjælper med at løfte din virksomhed NYHEDER AC Hydraulic leverer den sikkerhed, effektivitet og kvalitet, der hjælper med at løfte din virksomhed BREDT PROGRAM LUFTHYDRAULISK DONKRAFT Med et chassis, der kun er 100 mm højt, er 40-4 donkraften

Læs mere

Vi kan mere, end du aner...

Vi kan mere, end du aner... Vi kan mere, end du aner... VI KAN MERE END DU ANER... Lokal forankring. Global rækkevidde. Logitrans blev grundlagt i 1940 i en lille smedje og har en lang og traditionsrig historie bag sig. I dag er

Læs mere

Hospitalsstole. Ergonomiske stole til en effektiv hverdag. www.vela-medical.dk

Hospitalsstole. Ergonomiske stole til en effektiv hverdag. www.vela-medical.dk www.vela-medical.dk Hospitalsstole Ergonomiske stole til en effektiv hverdag VELA Jive har multiindstillelige armlæn, som sikrer optimal arbejdsstilling under operationer www.vela-medical.dk 5 hygiejnefordele

Læs mere

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk www.vela.dk Ergonomiske stole Til aktivitet, træning, arbejde og pleje Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed Arbejdsstole VELA

Læs mere

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden.

Læs mere

Gaffeltruck med diesel / gas motor

Gaffeltruck med diesel / gas motor Gaffeltruck med diesel / gas motor eco-x 24/7 support DX GX Brug diesel / gas-drevet UniCarriers kontravægttruck En højpræcisions til din tjeneste THE BEST OF UniCarriers udvikler, fremstiller og tilbyder

Læs mere

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI UDVIKLER, TÆNKER NYT OG SIKRER EN BÆREDYGTIG FREMTID Vi er aktivt med til at løse den klimamæssige udfordring I alle dele af EWII arbejder vi strategisk og

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

Toyota Material Handling i Europa

Toyota Material Handling i Europa Toyota Material Handling i Europa Total dækning Toyota Material Handlings netværk strækker sig over 30 lande i Europa med mere end 4500 mobile teknikere. Altid lokalt med global support Uanset hvor du

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

ER DET MULIGT? Op til 800 m kantsten produceret og indbygget på én dag!

ER DET MULIGT? Op til 800 m kantsten produceret og indbygget på én dag! ER DET MULIGT? Op til 800 m kantsten produceret og indbygget på én dag! FOR OS ER DET! Læs videre og se, hvordan... LØSNINGEN SR-Gruppen og glideformsstøbning in situ. Vi støber og indbygger i én arbejdsgang:

Læs mere

VELA ergonomiske stole

VELA ergonomiske stole www.vela.dk VELA ergonomiske stole Til aktivitet, arbejde og træning Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed Basisstole Alle

Læs mere

WE KNOW HOW. Produktivitet. Service & Montage. Ergonomi & Sikkerhed. Data. Kvalitet

WE KNOW HOW. Produktivitet. Service & Montage. Ergonomi & Sikkerhed. Data. Kvalitet WE KNOW HOW AVN Teknik implementerer tekniske løsninger, som sikrer ergonomisk korrekt materialehåndtering. Vores løsninger indebærer sikkerhed, planlægning, opfølgning og vedligeholdelse. Produktivitet

Læs mere

Hiab XS 044 Løftekapacitet 3,7 4,0 tm

Hiab XS 044 Løftekapacitet 3,7 4,0 tm Hiab XS 044 Løftekapacitet 3,7 4,0 tm Produktbrochure Sørger for fortræffeligt udlæg Med Hiab XS 044 får du oplevelsen af en perfekt kran Navnet Hiab er altid blevet forbundet med høj kvalitet og vedvarende

Læs mere

KørGrønt Alt andet er helt sort. Optimer din elbils rækkevide

KørGrønt Alt andet er helt sort. Optimer din elbils rækkevide KørGrønt Alt andet er helt sort Optimer din elbils rækkevide Ny teknologi nye udfordringer Elbilen er ny i den danske bilpark. Det er en anden teknologi, end vi er vant til, og udfordringen består i at

Læs mere

Klimavenlig busdrift. Kapitel 5: 5.1 Status og målsætninger

Klimavenlig busdrift. Kapitel 5: 5.1 Status og målsætninger Kapitel 5: Klimavenlig busdrift Movia ønsker at fortsætte sin grønne omstilling og gøre busdriften helt fossilfri i 3. Scenarieberegninger viser, at merudgifterne for kommuner og regioner vil være forholdsvis

Læs mere

Fremtidens bilteknologier

Fremtidens bilteknologier Fremtidens bilteknologier Baggrund og formål Internationale ønsker om reduktion af energiforbrug og emissioner i transportsektoren har medført skærpede krav og fokus på de tekniske muligheder for at indfri

Læs mere

KUN TOYOTA TRUCK VED HVORDAN

KUN TOYOTA TRUCK VED HVORDAN KUN TOYOTA TRUCK VED HVORDAN www.toyota-forklifts.dk MAN SÆNKER OMKOSTNINGERNE TIL TRUCKDRIFT Toyota gaffeltruck med SAS sikkerhedssystemet bruger intelligente teknologier til at sænke udgifterne i forbindelse

Læs mere

SOMMER DÆK. Ultra High Performance High Performance Standard VAN SUV

SOMMER DÆK. Ultra High Performance High Performance Standard VAN SUV SOMMER DÆK Ultra High Performance High Performance Standard VAN SUV Ultra High Performance Lavprofildæk skabt til sportspræget kørsel, hvor chaufføren lægger vægt på optimalt vejgreb og gode svingegenskaber.

Læs mere

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden.

Læs mere

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design Kan leveres fra 1. september 2015 Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design. Geberit AquaClean Mera løfter niveauet for douchetoiletters

Læs mere

Hvad får jeg? Personlig rådgivning Lavere brændstofudgifter Større fortjeneste Reduceret miljøpåvirkning Øgede medarbejderkompetencer

Hvad får jeg? Personlig rådgivning Lavere brændstofudgifter Større fortjeneste Reduceret miljøpåvirkning Øgede medarbejderkompetencer Penge godt givet ud En lastvogn, der kører 140.000 km om året, kan spare mere end 15.000 kr. på brændstof med Fuel Advice. Med et månedligt gebyr på 150 kr. pr. lastvogn er det tydeligt, at pengene er

Læs mere

Lagertruck med Lithium-Ion batterier

Lagertruck med Lithium-Ion batterier www.toyota-forklifts.dk Lagertruck med Lithium-Ion batterier optimering af omkostninger minimering af stilstandstid mindre miljøpåvirkning Toyota lancerer nu Toyota Li-Ion, en nye serie af lagertruck,

Læs mere

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION id7_volvo-r-nc_2482895_007.indd 3 6-8-2012 14:51:10 Tiden har formet Volvo FH til den førende lastvogn, når det gælder brændstofeffektivitet og pålidelighed. Vi fejrer 500.000

Læs mere

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT Med en LPS får du 230V & 12V hvor som helst uden at din bil holder med dyr og forurenende tomgangskørsel. Clayton Power LITHIUM BATTERY ADAPTABLE POWER SYSTEMS TECHNOLOGY

Læs mere

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 MAKSIMAL KOMFORT MED SUVERÆN STIL New Holland ved, at du ikke bare vil føle dig komfortabel under de lange arbejdsdage det skal også være med

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

Skruefjedre mere stabilitet på forakslen. Overbelastede foraksler på autocamper og køretøjer til professionel brug.

Skruefjedre mere stabilitet på forakslen. Overbelastede foraksler på autocamper og køretøjer til professionel brug. Skruefjedre mere stabilitet på forakslen. Overbelastede foraksler på autocamper og køretøjer til professionel brug. Transporter producenter som Fiat, Ford, Iveco og Co. konstruerer deres chassis primært

Læs mere

Der findes en Vector til enhver opgave. VECTOR

Der findes en Vector til enhver opgave. VECTOR Der findes en Vector til enhver opgave. VECTOR Eksport Eksport og distribution Intercity Der findes en Vector til enhver opgave. Levering af friske og frosne varer fra "gård til gaffel" er en kompliceret

Læs mere

OPLEV VELVÆRE MENS DU PRÆSTERER

OPLEV VELVÆRE MENS DU PRÆSTERER RH Logic 400/300 1 OPLEV VELVÆRE MENS DU PRÆSTERER RH Logic, den ultimative stol i den ypperste ergonomiske klasse. Perfekt til både forebyggende og afhjælpende rygpleje. Design udfordringen Vi ved med

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk www.vela.dk Ergonomiske stole Til aktivitet, træning, arbejde og pleje Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed www.vela.dk Ergonomi

Læs mere

DIT BÆREDYGTIGE VASKERI

DIT BÆREDYGTIGE VASKERI DIT BÆREDYGTIGE VASKERI BÆREDYGTIGE LØSNINGER Vi har fokus på bæredygtige løsninger. Vores produktionsanlæg er optimeret, tekstilerne er nøje udvalgt og vaskeprocessen skånsom og PH-neutral. Vi vil gerne

Læs mere

November 2011 VEJEN TIL EN GRØNNERE OLLEKTIV TRAFIK. Gode råd til busselskaber som vil være grønnere

November 2011 VEJEN TIL EN GRØNNERE OLLEKTIV TRAFIK. Gode råd til busselskaber som vil være grønnere November 2011 VEJEN TIL EN GRØNNERE OLLEKTIV TRAFIK Gode råd til busselskaber som vil være grønnere 1 vejen til en grønnere kollektiv trafik 2 Indhold Spar på diesel og CO 2 -udslip 5 De rigtige dæk 6

Læs mere

TJEP ULTRA GRIP N Y H E D. Hurtigere og strammere bindinger. Børsteløse motorer. Mere power: 18V 4Ah slide-in batteri.

TJEP ULTRA GRIP N Y H E D. Hurtigere og strammere bindinger. Børsteløse motorer. Mere power: 18V 4Ah slide-in batteri. N Y H E D Hurtigere og strammere bindinger Børsteløse motorer Mere power: 18V 4Ah slide-in batteri Forbedret ydelse Optimeret ergonomi TJEP ULTRA GRIP www.tjep.dk ALL BRUSHLESS MOTORTEKNOLOGI Den ultra

Læs mere