Disse dokumenter skal du medbringe udfyldte og underskrevne d. 11. august.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Disse dokumenter skal du medbringe udfyldte og underskrevne d. 11. august."

Transkript

1 Disse dokumenter skal du medbringe udfyldte og underskrevne d. 11. august. Dokumenterne afleveres til kontaktlæreren ved det første kontaktgruppemøde, som finder sted efter den fælles velkomst.

2

3 SAMARBEJDSAFTALE: Mine forældre og jeg har bevidst valgt Friskolen og Idrætsefterskolen Ubby, fordi vi er enige i de værdier, der arbejdes efter på skolen. Jeg vil som elev gøre mit bedste for at være aktivt deltagende i efterskoleprojektet (fællesskab, udvikling og læring). Jeg vil møde andre med respekt og vise hensyn. Vi er alle forskellige og må derfor også behandles forskelligt. Mit vigtigste mål er, at jeg udvikler mig i positiv retning. Mine forældre og jeg er bekendt og indforstået med, at en evt. overtrædelse af de 3 don t do it (rygning og opbevaring af såvel tobaksvarer e-cigaretter, tobaksformer eller andet, der er omfattet af lovgivningen for børn og unge under 16 og 18 år, samt omgang med/indtagelse og opbevaring af alkohol og stoffer) medfører ophør af samarbejdet. Afbrud af kurset indebærer en betaling svarende til 2 ugers ophold (i 2019/2020 er ugeprisen 2395 kr.) Betalingen er uafhængig af begrundelse for afbrud. Afbrydelse fra skolens side vil, bortset fra de 3 don t do it, normalt kun finde sted efter samtaler med elev og forældre/værge. Vi har tillid til, at der er samarbejde mellem elev/forældre og skole om de eventuelle problemer, der kan opstå i løbet af året. Hvis en af parterne ikke ser mulighed for positiv udvikling, afbrydes skoleopholdet. Vi er opmærksomme på, at det ikke er muligt at blive fritaget for undervisning/ophold på skolen i flere dage. Sker dette, er vi forpligtet til at holde skolen økonomisk skadesfri (ugeprisen er i dette tilfælde ca kr.) Ved eventuelt forvoldt skade hæfter vi for de faktiske udgifter. Vi er orienteret om, at det er familiens ansvarsforsikring, der skal dække for evt. skader, omkostninger ved tyveri m.m. Vi er blevet oplyst om, at gyldigt pas samt gult og blåt sygesikringsbevis er krav for deltagelse i skituren. 11. august Elevens fulde navn: Elev underskrift Forældre/værgers underskrift(er)

4

5 Samtykke - optagelse på Friskolen og Idrætsefterskolen UBBY Vi gør opmærksom på, at vi i forbindelse med den sædvanlige administration af opholdet/optag på Friskolen og Idrætsefterskolen UBBY samt ophold/optag og undervisning på Friskolen og Idrætsefterskolen UBBY, foretager elektronisk behandling, herunder pligtmæssig videregivelse, at de personoplysninger som er nødvendige i medfør af Databeskyttelsesforordningens artikel 6 om almindelige personoplysninger og eventuelt artikel 9 om særlige personoplysninger. Med jeres underskrift, giver I samtykke, i medfør af databeskyttelsesforordningens artikel 6. stk. 1 pkt. a, samt artikel 9. stk. 2 pkt. a til, at vi kan behandle personoplysninger for at kunne opfylde Friskolen og Idrætsefterskolen UBBYs forpligtelser i forhold til ophold/optag og undervisning. Videregivelse af oplysninger til offentlige myndigheder vil kun ske hvis Friskolen og Idrætsefterskolen UBBY er forpligtet hertil i henhold til særligt lovgrundlag, eller hvis det er nødvendigt for at kunne leve op til de forpligtelser Friskolen og Idrætsefterskolen UBBY har i forhold til ophold/optag og undervisning. Videregivelse af oplysninger vil i den forbindelse kunne ske til (Eleven/forældremyndighedsindehaveren sætter kryds hvor videregivelse kan ske til) Videregivelse af personoplysninger Sæt kryds Læge og sundhedsplejerske Tandlæge Pårørende (udover forældremyndighedsindehaverne) Offentlige myndigheder Praktiksteder Tilladelser Vise portrætfoto på intranet / Hjemmeside samt på klassebillede/årsbillede Sociale medier (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Snapchat) (kun billeder) Kørsel med personale på Friskolen og Idrætsefterskolen UBBY Kørsel med forældre fra klassen i forbindelse med arrangementer med skolen Tilladelse til at forlade skolen i frikvarterer (kun elever i 8. klasse) Udlevering af adresse og telefonnummer til klassen/holdet

6 Særligt for efterskoleelever: Tilladelse til at forlade skolen uden lærerledsagelse i hverdagene efter aftale Tilladelse til at tage andre steder end hjem i weekenden når formålet med videregivelsen er at fremme ophold/optag og undervisning på Friskolen og Idrætsefterskolen UBBY. Videregivelse af personoplysninger eller tilladelser udover hvad der er beskrevet ovenfor og godkendt af jer vil kræve et nyt konkret samtykke. Vi vil løbende slette personoplysninger, som ikke er nødvendige for at vi kan opfylde vores forpligtelser i forhold til ophold/optag og undervisning. Ellers sletter vi personoplysninger efter de almindelige forældelsesregler der gælder i Danmark. Billeder på de sociale medier slettes som udgangspunkt ikke. Her gælder det enkelte sociale medies forretningsbetingelser og slettepolitik. Hvis vi af en eller anden grund må opbevare personoplysninger udover forældelsesfristen, vil vi informere jer om det. I kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at sende os en e-post til kontor@ubby.dk med besked om, at I trækker samtykke tilbage. Hvis I trækker samtykke tilbage må i regne med at det kan betyde, at ophold/optag på Friskolen og Idrætsefterskolen UBBY evt. må bringes til ophør da Friskolen og Idrætsefterskolen UBBY muligvis ikke vil kunne leve op til vores forpligtelser som skole. Elevens navn: Klasse: Dato: Navn: Underskrift: Forældremyndighedsindehavernes/værges underskrift:

7 Helbredsoplysninger Elevens navn Har eleven haft kroniske eller tilbagevende helbredsmæssige problemer? Hvilke? Har det krævet hyppige lægebesøg eller fravær/fritagelser fra undervisningen? Uddyb: Evt. kontakt med læge/sygehus inden for det sidste år: Andre helbredsmæssige oplysninger allergi, medicin, kost. Andet vedr. kosten, f.eks. ikke svinekød.

8

9 1 Anvendelsespolitik af FIU-trådløst netværk. Skolen forventer, at alle brugere optræder ansvarsbevidst og påtager sig et medansvar for skolens it ressourcer. 1.1 Accepteret brug af netværket Skolens trådløse netværk er fortrinsvist stillet til rådighed for undervisningsrelevante formål. Derudover må netværket anvendes til andre formål, der ikke strider mod skolens etiske regelsæt eller dansk lovgivning. Skolens etiske regelsæt kan læses på skolens hjemmeside. Misbrug omfatter, men er ikke begrænset til: udveksling eller kopiering af ophavsretligt beskyttet materiale uden forudgående accept hacking forsøg på at skaffe sig adgang til eller misbruge andre brugeres bruger-id, password eller øvrige private oplysninger. 1.2 Brugernavne og adgangskoder Alle skolens brugere skal anvende UNI Login ved login til UFE-Net UNI Login, der består af et brugernavn og et password, er strengt personligt og må ikke deles eller lånes ud. Har du mistanke om, at dit UNI Login har været misbrugt, så skift straks password og anmeld mistanken til skolens it-administration. 1.3 Tilgængelighed og oppetid Under normale forhold kan skolens trådløse netværk tilgås fra alle skolens lokaler og udendørs områder. Skolen bestræber sig på at sikre en optimal drift af det trådløse netværk til gavn for alle brugere. Skolen kan dog ikke garantere 100 % oppetid, ligesom der ved udfald eller tekniske fejl kan opstå lokale huller i netværkets dækning. Såfremt der opleves driftsproblemer, anmeldes dette straks til Søren Hansen, IT administrator via Intranet. 1.4 Ansvar for medbragte pc er Ansvar for medbragt udstyr påhviler ejeren. Dette gælder såvel det fysiske udstyr som lagrede data og programmer m.m. Skolen kan ikke påtage sig noget ansvar for data og programmer på pc er og andet udstyr medbragt af brugerne. Dette gælder også, selvom evt. problemer kan være forårsaget af tilslutningen til skolens trådløse netværk. Skolens forsikringer dækker ikke tyveri eller hærværk mod medbragt, privat udstyr. 1.5 Krav til udstyr, der tilsluttes netværket Udstyr, der tilsluttes skolens trådløse netværk, skal opfylde følgende krav: For bærbare pc er: Antivirus skal være installeret. (hvis gratis antivirus anbefales AVG) Automatisk opdatering er aktiveret for antivirus og øvrige programmer, hvor det er muligt (som minimum for Microsoft og Adobe). Skolens it afdeling sørger for installation af skolens printer på elevens pc indenfor de første 14 dage af elevens ophold på skolen. Skolen tilbyder Office365 til alle skolens elever. Dette installeres i de første uger af skoleåret. (Gratis)

10 1.6 Logning Skolen registrerer følgende oplysninger om al tilgang til det trådløse netværk med henblik på driftsovervågning og opklaring af driftsproblemer og misbrug: ved logon: Bruger-id, tidspunkt for logon og logoff samt tildelt IP-adresse båndbreddeforbrug download og upload for alle brugere alle fejlslagne forsøg på logon: Tidspunkt og bruger-id NAT- og sessionsoplysninger (tidspunkt, IP-adresser og porte). Oplysningerne opbevares i et år og slettes herefter. Kun skolens it-administrator og skolens it-leverandør har adgang til disse logningsoplysninger. Oplysningerne anvendes alene til brug for driftsovervågning og opklaring af problemer og misbrug. 1.7 Anmeldelse og efterforskning af misbrug Skolens brugere forpligter sig til at rette ekstra opmærksomhed på og anmelde alle forsøg på misbrug til skolens it-administration. Ved anmeldelse af misbrug (fra brugere eller udefra) påtager skolen sig at medvirke til efterforskning af anmeldelsen og efterfølgende vurdering af evt. misbrug og sanktioner. 1.8 Sanktioner Der er følgende sanktionsmuligheder: mundtlig påtale og advarsel skriftlig advarsel (evt. underretning af elevens forældre, hvis eleven er under 18 år) inddragelse af adgang til det trådløse netværk (evt. permanent) bortvisning fra skolen. Politianmeldelse vil kunne komme på tale i forbindelse med alle ovennævnte sanktioner. 1.9 Erklæring Jeg har læst og accepteret ovenstående politik. Elevens fulde navn Elevens underskrift Jeg er forældre/værge til ovenstående elev og giver hermed mit samtykke til, at skolen kan foretage den i politikken anførte behandling af persondata uden yderligere accept fra brugerne. Forældre/værge underskrift

RETNINGSLINJER FOR BRUG AF IT PÅ TJELE EFTERSKOLE

RETNINGSLINJER FOR BRUG AF IT PÅ TJELE EFTERSKOLE RETNINGSLINJER FOR BRUG AF IT PÅ TJELE EFTERSKOLE Som elev erklærer jeg herved, at jeg til enhver tid vil optræde som ansvarsbevidst bruger af IT-udstyr på Tjele Efterskole (herefter benævnt "vi", "os"

Læs mere

IT- OG PERSONDATAPOLITIK PÅ ALLERØD PRIVATSKOLE

IT- OG PERSONDATAPOLITIK PÅ ALLERØD PRIVATSKOLE IT- OG PERSONDATAPOLITIK PÅ ALLERØD PRIVATSKOLE (Senest opdateret 14. oktober 2018) Sikkerheden i forhold til IT og behandling af persondata er af vital betydning for Allerød Privatskoles troværdighed

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR BRUG AF IT PÅ RANUM EFTERSKOLE

RETNINGSLINJER FOR BRUG AF IT PÅ RANUM EFTERSKOLE RETNINGSLINJER FOR BRUG AF IT PÅ RANUM EFTERSKOLE Som elev erklærer jeg herved, at jeg til enhver tid vil optræde som ansvarsbevidst bruger af it -udstyr på Ranum Efterskole (herefter benævnt Skolen ).

Læs mere

VELKOMMEN TIL KLINTEBJERG EFTERSKOLE

VELKOMMEN TIL KLINTEBJERG EFTERSKOLE VELKOMMEN TIL KLINTEBJERG EFTERSKOLE Indhold: - Efterskolens værdigrundlag - Efterskolens formål - Efterskolens historie - Ansøgning om optagelse - Anmodning om skoleudtalelse - Oplysningsseddel ang. medbragt

Læs mere

STUDIE- OG ORDENSREGLER EUD & EUX HADERSLEV HANDELSSKOLE

STUDIE- OG ORDENSREGLER EUD & EUX HADERSLEV HANDELSSKOLE STUDIE- OG ORDENSREGLER EUD & EUX 2017-2018 HADERSLEV HANDELSSKOLE Indhold Studie- og ordensregler for EUD/EUX uddannelsen 3 Almindelig orden og samvær 3 1. Ordensregler 3 2. It-regler 3 3. Sanktioner

Læs mere

EUD & EUX Studie- og ordensregler

EUD & EUX Studie- og ordensregler EUD & EUX 2016-2017 Studie- og ordensregler Indhold Studie- og ordensregler for EUD/EUX uddannelsen 3 Almindelig orden og samvær 3 1. Ordensregler 3 2. It-regler 3 3. Sanktioner 4 Fravær og aktiv deltagelse

Læs mere

HG/EUD/EUX-uddannelserne 2015-2016. Studie- og ordensregler

HG/EUD/EUX-uddannelserne 2015-2016. Studie- og ordensregler HG/EUD/EUX-uddannelserne 2015-2016 Studie- og ordensregler Indhold Studie- og ordensregler for hg-uddannelsen 3 Almindelig orden og samvær 3 1. Ordensregler 3 2. It-regler 3 3. Sanktioner 4 Fravær og aktiv

Læs mere

Gade/vej og nr. Postnr. By. Kommune Telefon. Evt. anden baggrund (skriv hvilken)

Gade/vej og nr. Postnr. By. Kommune  Telefon. Evt. anden baggrund (skriv hvilken) Udfyldes af Akademisk Studenterkursus og HF Optaget Dato/Initialer Oprettet i Lectio Dato/Initialer Optag.brev sendt Dato/Initialer Oprettet i Øko.sys. Oprettet i Statistik UniLogin tildelt Evt. yderligere

Læs mere

Samtykke til at behandle helbredsoplysninger

Samtykke til at behandle helbredsoplysninger Samtykke til at behandle helbredsoplysninger For at kunne give elever den bedste læring og trivsel på skolen, har vi brug for at vide om eleven, lider af nogle sygdomme, har allergier, fysiske eller psykiske

Læs mere

Gade/vej og nr. Postnr. By. Gade/vej og nr. Postnr. By

Gade/vej og nr. Postnr. By. Gade/vej og nr. Postnr. By Ansøgning om optagelse på STX 2. år Denne ansøgningsblanket er for dig, der har gennemført 2.g eller lignende. Når du har udfyldt ansøgningen, så tag den med til samtalen med studievejlederen eller send

Læs mere

Indmeldelsesblanket. Information om eleven. Midtals Friskole. Barnets fulde navn: Barnets personnummer: Barnets bopæl adresse/postnr.

Indmeldelsesblanket. Information om eleven. Midtals Friskole. Barnets fulde navn: Barnets personnummer: Barnets bopæl adresse/postnr. Indmeldelsesblanket Information om eleven Barnets fulde navn: Barnets personnummer: Barnets bopæl adresse/postnr./by: Bopælskommune: Ønsket klassetrin (0-8) / fra skoleåret: Barnets børnehave og kontaktpædagog:

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE Version 1.1a

DATABEHANDLERAFTALE Version 1.1a DATABEHANDLERAFTALE Version 1.1a Mellem Institutionens navn Institutions nr. Adresse Kommune Institutions CVR. nr. og WEBTJENESTEN LÆRIT.DK ApS Ellehammersvej 93 7500 Holstebro CVR: 35862056 (herefter

Læs mere

Tønder Kommune BILAG 10

Tønder Kommune BILAG 10 Tønder Kommune BILAG 10 Databehandleraftale mellem Tønder kommuner og Leverandør Side 1/14 DATABEHANDLERAFTALE Mellem Tønder Kommune Wegners Plads 2 6270 Tønder CVR. nr.: 29189781 (herefter Kommunen )

Læs mere

Sundhedsmæssige informationer Telefonnummer

Sundhedsmæssige informationer Telefonnummer Information om eleven Fulde navn Cpr. Nummer Adresse/postnummer og by Bopælskommune Klassetrin Information om forældre Forældre 1 Cpr. Nummer Adresse/postnummer og by Mobilnummer Arbejdsplads Telefon arbejdsplads

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. Mellem. Silkeborg Kommune Søvej Silkeborg CVR. nr.: (herefter Kommunen )

DATABEHANDLERAFTALE. Mellem. Silkeborg Kommune Søvej Silkeborg CVR. nr.: (herefter Kommunen ) DATABEHANDLERAFTALE Mellem Silkeborg Kommune Søvej 1 8600 Silkeborg CVR. nr.: 29 18 96 41 (herefter Kommunen ) og [Leverandørens navn] [adresse] [postnr. og by] CVR. nr.: [XXXX] (herefter Leverandøren

Læs mere

Tavshedserklæring og Code of Conduct

Tavshedserklæring og Code of Conduct Bilag 6 Tavshedserklæring og Code of Conduct Erklæringen underskrives af den enkelte konsulent, inden arbejdet påbegyndes. Det er ordregiver i Miljøstyrelsen, der er ansvarlig for, at erklæringen underskrives.

Læs mere

Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn Skolekontrakt med standartbetingelser for elevens ophold på Brøderup Efterskole.

Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn Skolekontrakt med standartbetingelser for elevens ophold på Brøderup Efterskole. Årgang 19/20 Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn Skolekontrakt med standartbetingelser for elevens ophold på Brøderup Efterskole. Elevbetaling Elevbetalingen udgør i skoleåret

Læs mere

Adgang til internettet Manuel login: http://login.kollegienet.dk Automatisk login: http://login.kollegienet.dk/jws Benyttelse af router:

Adgang til internettet Manuel login: http://login.kollegienet.dk Automatisk login: http://login.kollegienet.dk/jws Benyttelse af router: Velkommen til Foreningen Kollegienet Odense (FKO). Ved at udfylde og indsende tilmeldingsblanketten bagerst i denne folder har du mulighed for at benytte internet og internt netværk med FKO som din professionelle

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. Mellem. Furesø Kommune Stiager Værløse CVR. nr.: (herefter Kommunen )

DATABEHANDLERAFTALE. Mellem. Furesø Kommune Stiager Værløse CVR. nr.: (herefter Kommunen ) DATABEHANDLERAFTALE Mellem Furesø Kommune Stiager 2 3500 Værløse CVR. nr.: 29188327 (herefter Kommunen ) og [Leverandørens navn] [adresse] [postnr. og by] CVR. nr.: [XXXX] (herefter Leverandøren ) er der

Læs mere

Orientering om og vejledning til indmeldelsesblanket, indhentelse af nye samtykker på Sankt Nikolaj Skole.

Orientering om og vejledning til indmeldelsesblanket, indhentelse af nye samtykker på Sankt Nikolaj Skole. Orientering om og vejledning til indmeldelsesblanket, indhentelse af nye samtykker på Sankt Nikolaj Skole. Denne vejledning har to formål: 1) At informere om og tydeliggøre, hvorledes skolen skal behandle

Læs mere

Bestilling af elevtøj

Bestilling af elevtøj 1 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Bestilling af elevtøj... 3 Crazysport.dk... 5 Hvad skal medbringes til skoleåret... 8 Hvad må/må ikke medbringes... 8 Elevbank... 8 Instagram og Facebook...

Læs mere

Hvis JA hvilken klasse: NEJ. Hvis JA hvilken dato:

Hvis JA hvilken klasse: NEJ. Hvis JA hvilken dato: 1/7 Skolen gør opmærksom på, at forældre skal gøre sig bekendt med skolens vedtægter via skolens hjemmeside, og at forældre skal være loyale over for skolens værdigrundlag. Desuden skal forældre holde

Læs mere

Indmeldelsesblanket til Poulstrup Friskole og Børnehus

Indmeldelsesblanket til Poulstrup Friskole og Børnehus Indmeldelsesblanket til Poulstrup Friskole og Børnehus Når der i det følgende står skolen, gælder det også børnehuset. Skolen har brug for at indhente personoplysninger om eleven og dennes forældre i forbindelse

Læs mere

Almindelige Bestemmelser

Almindelige Bestemmelser Almindelige Bestemmelser 1.Lejeaftalen 1.1. Ved nærværende aftale får kunden ret til i lejeperioden at opbevare gods i særskilt angivet depotrum. 1.2. Leje af depotrummet og opbevaringen sker på de vilkår,

Læs mere

hhx-uddannelsen Studie- og ordensregler

hhx-uddannelsen Studie- og ordensregler hhx-uddannelsen 2018-2019 Studie- og ordensregler Indholdsfortegnelse Studie- og ordensregler for hhx-uddannelsen... 3 Almindelig orden og samvær... 3 1. Ordensregler... 3 2. IT-regler... 3 3. Sanktioner...

Læs mere

INDMELDELSESBLANKET DATA OM ELEV FORÆLDREMYNDIGHEDSINDEHAVERE (SÆT KRYDS) DATA OM FORÆLDREMYNDIGHEDSINDEHAVERE MOR FAR HVIS BARNET ER I PLEJE

INDMELDELSESBLANKET DATA OM ELEV FORÆLDREMYNDIGHEDSINDEHAVERE (SÆT KRYDS) DATA OM FORÆLDREMYNDIGHEDSINDEHAVERE MOR FAR HVIS BARNET ER I PLEJE INDMELDELSESBLANKET DATA OM ELEV FORNAVN(E) EFTERNAVN(E) CPR-NUMMER KLASSETRIN SKOLEÅR SKAL BARNET TILMELDES SFO? FORÆLDREMYNDIGHEDSINDEHAVERE (SÆT KRYDS) FÆLLES FAR MOR MOR DATA OM FORÆLDREMYNDIGHEDSINDEHAVERE

Læs mere

SANKT KNUD LAVARD SKOLE SKOLEN FOR LIVET

SANKT KNUD LAVARD SKOLE SKOLEN FOR LIVET ANSØGNING OM OPTAGELSE PÅ SANKT KNUD LAVARD SKOLE Barnets navn: Cpr.nr: - Klasse: Skoleår: SFO (0.-4.kl.) Nuværende skole/børnehave: Fra årstal: Ja: Nej: Skal barnet følge: (Sæt ét X) Katolsk kristendomsundervisning:

Læs mere

Ordensregler Social- og Sundhedsskolen i Silkeborg, 2015

Ordensregler Social- og Sundhedsskolen i Silkeborg, 2015 Ordensregler Social- og Sundhedsskolen i Silkeborg, 2015 Indhold Regelgrundlag:... 2 Kultur og omgangsformer... 3 Mødepligt... 3 Studieaktivitet... 3 Fravær... 3 Rygning... 4 Misbrug... 4 Anvendelse af

Læs mere

Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn

Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn Elevbetaling Elevbetalingen udgør i skoleåret 2015/16 kr. 2.195,00 pr. uge. I dette beløb er inkluderet: Skolerejse, skolejakke, undervisningsmateriale,

Læs mere

Privatlivspolitik Tejn IF

Privatlivspolitik Tejn IF Privatlivspolitik Tejn IF 1. Indledning 1.1 På denne side kan du læse om Tejn IF privatlivspolitik. 1.2 Vi indsamler og behandler persondata om dig for at kunne administrere dit medlemskab af Tejn IF,

Læs mere

STUDIE- OG ORDENSREGLER

STUDIE- OG ORDENSREGLER STUDIE- OG ORDENSREGLER 2019-20 INDHOLD Indledning... 1 Studieaktivitet... 2 Ordensregler... 3 Erstatningsansvar... 4 Deltagelse i ekskursioner... 5 IT regler... 5 Sanktioner... 6 Klageprocedure... 6 Vald.

Læs mere

- Sætter spor. Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn

- Sætter spor. Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn Elevbetaling Elevbetalingen udgør i skoleåret 2015/16 kr. 2.195,00 pr. uge. I dette beløb er inkluderet: Skolerejse, skolejakke, højskolesangbog,

Læs mere

Forældretilsagn Sommertræf 2019 på Flyvestation Karup

Forældretilsagn Sommertræf 2019 på Flyvestation Karup Forældretilsagn Sommertræf 2019 på Flyvestation Karup Jeg giver hermed min tilladelse til, at mit barn må deltage i Unge i Beredskabets sommertræf på Flyvestation Karup fra den 4.-7. juli 2019. Ved tilmelding

Læs mere

Person - og privatlivspolitik / behandling af data i praksis.

Person - og privatlivspolitik / behandling af data i praksis. Svendborg d. 20.08.2019 Person - og privatlivspolitik / behandling af data i praksis. I henhold til GDPR (Generel Data Protection Regulation) af 25. Maj 2018 skal Svendborg Medie & Sportsefterskole oplyse

Læs mere

VOKSENUDDANNELSESCENTER FREDERIKSBERG. Falstersvej 3-5, Lindevangs Allé Frederiksberg

VOKSENUDDANNELSESCENTER FREDERIKSBERG. Falstersvej 3-5, Lindevangs Allé Frederiksberg VOKSENUDDANNELSESCENTER FREDERIKSBERG Falstersvej 3-5, Lindevangs Allé 8-12 2000 Frederiksberg Overordnede værdier og forventninger På VUF forventer vi, at kursisterne værner om det gode undervisningsmiljø

Læs mere

Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn

Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn Elevbetaling Elevbetalingen udgør i skoleåret 2017/18 kr. 2.295,00 pr. uge*. I dette beløb er inkluderet: Skolerejse, skoletrøje, undervisningsmateriale,

Læs mere

Gratis Office 365 til ansatte og studerende

Gratis Office 365 til ansatte og studerende Gratis Office 365 til ansatte og studerende Ansatte og studerende kan downloade og installere Office 365 på deres private pc (= Office 2013) og/eller Mac (= Office 2016). Office 365 må installeres på 5

Læs mere

BILAG A: DATABEHANDLERAFTALE ( AFTALEN ) 1 AFTALENS OMFANG 2 BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER INDHOLDSFORTEGNELSE. Version 1.1 af 25.

BILAG A: DATABEHANDLERAFTALE ( AFTALEN ) 1 AFTALENS OMFANG 2 BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER INDHOLDSFORTEGNELSE. Version 1.1 af 25. BILAG A: DATABEHANDLERAFTALE ( AFTALEN ) Version 1.1 af 25. september 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 AFTALENS OMFANG 2 BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER 3 KRAV TIL CONFERENCE MANAGER A/S 4 KRAV TIL KONFERENCEAFHOLDER

Læs mere

BILAG 5 DATABEHANDLERAFTALE

BILAG 5 DATABEHANDLERAFTALE BILAG 5 DATABEHANDLERAFTALE INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Formål og omfang... 5 2. Databehandlers opgave... 5 3. Instruks... 5 4. Brug af ekstern Databehandler eller underleverandør... 5 5. Behandling i udlandet...

Læs mere

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD INDHOLD INDHOLD... 1 1. Baggrund... 2 2. Definitioner... 2 3. Behandling af personoplysninger... 3 4. Behandlinger uden instruks... 3 5. Sikkerhedsforanstaltninger... 3 6. Underdatabehandling... 4 7. Overførsel

Læs mere

STUDIE- OG ORDENSREGLER

STUDIE- OG ORDENSREGLER STUDIE- OG ORDENSREGLER 2018-19 INDHOLD Indledning... 1 Studieaktivitet... 2 Ordensregler... 3 Erstatningsansvar... 4 Deltagelse i ekskursioner... 5 IT regler... 5 Klageprocedure... 6 Vald. Poulsens Vej

Læs mere

VEJLEDNING TIL BEBOERREPRÆSENTANTER - BESKYTTELSE AF PERSONDATA

VEJLEDNING TIL BEBOERREPRÆSENTANTER - BESKYTTELSE AF PERSONDATA VEJLEDNING TIL BEBOERREPRÆSENTANTER - BESKYTTELSE AF PERSONDATA HVILKE PERSONOPLYSNINGER LIGGER I INDE MED? Side 1 af 10 Oktober 2018 BESKYTTELSE AF PERSONDATA - DET ER OGSÅ JERES ANSVAR Som beboerrepræsentanter

Læs mere

ANSØGNING SOM KOSTELEV TIL GRUNDSKOLEN

ANSØGNING SOM KOSTELEV TIL GRUNDSKOLEN OM ELEVEN Der ansøges om optagelse som kostelev i: klasse til august Fulde navn: Kommunenavn: Nuværende skole: Vær opmærksom på, at det er elevens folkeregisteradresse og kommune, der skal anføres her.

Læs mere

hhx-uddannelsen 2014-2015 Studie- og ordensregler

hhx-uddannelsen 2014-2015 Studie- og ordensregler hhx-uddannelsen 2014-2015 Studie- og ordensregler Indholdsfortegnelse Studie- og ordensregler for hhx-uddannelsen... 3 Almindelig orden og samvær... 3 1. Ordensregler... 3 2. IT-regler... 3 3. Sanktioner...

Læs mere

Databehandleraftale e-studio.dk Side 1 af 6

Databehandleraftale e-studio.dk Side 1 af 6 DATABEHANDLERAFTALE Mellem (herefter benævnt Den dataansvarlige ) Og e-studio ApS Albanivej 74 5792 Årslev CVR. nr.: 37074640 (herefter benævnt Databehandleren ) er der indgået nedenstående databehandleraftale

Læs mere

Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC

Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC Kom godt i gang på Thy-Mors HF & VUC I denne folder får du info om: Forventninger Muligheder for støtte og vejledning It på skolen Studie- og ordensregler VUC fra A-Å . Forventninger Jens Otto Madsen,

Læs mere

På Hvidovre Gymnasium & HF har vi nogle meget enkle studieregler, som er til for alles bedste.

På Hvidovre Gymnasium & HF har vi nogle meget enkle studieregler, som er til for alles bedste. Den. 30. oktober 2012 Studie- og ordensregler på Studieregler På har vi nogle meget enkle studieregler, som er til for alles bedste. Du møder til tiden til alle dine timer Du har altid de nødvendige bøger

Læs mere

Databehandleraftale. (den Dataansvarlige og Databehandleren i det følgende hver for sig benævnt Part og under et Parterne )

Databehandleraftale. (den Dataansvarlige og Databehandleren i det følgende hver for sig benævnt Part og under et Parterne ) Databehandleraftale Virksomhed [Adresse] [Adresse] CVR-nr.: (den Dataansvarlige ) og Net & Data ApS Hollands Gaard 8 4800 Nykøbing F CVR-nr.: 27216609 ( Databehandleren ) (den Dataansvarlige og Databehandleren

Læs mere

Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn

Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn Elevbetaling Elevbetalingen udgør i skoleåret 2015/16 kr. 2.195,00 pr. uge. I dette beløb er inkluderet: Skolerejse, skolejakke, undervisningsmateriale,

Læs mere

Arbejdsmarkedets Tillægspension Kongens Vænge Hillerød CVR-nummer: (i det følgende benævnt Udbyderen)

Arbejdsmarkedets Tillægspension Kongens Vænge Hillerød CVR-nummer: (i det følgende benævnt Udbyderen) Aftale om tilslutning til EASY mellem Arbejdsmarkedets Tillægspension Kongens Vænge 8 3400 Hillerød CVR-nummer: 43 40 58 10 (i det følgende benævnt Udbyderen) og Kundens navn: Kundens adresse: Postnr.

Læs mere

Skolens ordensregler og rusmiddel-/rygepolitik

Skolens ordensregler og rusmiddel-/rygepolitik Skolens ordensregler og rusmiddel-/rygepolitik Kære elev Ordensreglerne og rusmiddel-/rygepolitikken på Social- og Sundhedsskolen Fyn er udarbejdet ud fra skolens værdigrundlag, som er Professionalisme.

Læs mere

Herudover behandles års- og eksamenskarakterer med det formål at dokumentere, at du opfylder betingelserne for at blive student.

Herudover behandles års- og eksamenskarakterer med det formål at dokumentere, at du opfylder betingelserne for at blive student. Orientering om behandling af personoplysninger på Favrskov Gymnasium Denne orientering gives med henvisning til art. 13 og 14 i databeskyttelsesloven (oplysningspligt). Som led i din uddannelse på Favrskov

Læs mere

For forældre og elever i Udskolingen. Udlån af pc er til elever på Amagerskolen

For forældre og elever i Udskolingen. Udlån af pc er til elever på Amagerskolen For forældre og elever i Udskolingen Udlån af pc er til elever på Amagerskolen Kære elever og forældre Vi er glade for at kunne udlåne Pc er til eleverne i 7., 8. og 9. klasse. Pc en er både et vigtigt

Læs mere

Gade/vej og nr. Postnr. By. Kommune Telefon

Gade/vej og nr. Postnr. By. Kommune  Telefon Udfyldes af Akademisk Studenterkursus og HF Optaget Dato/Initialer Optagelsesprøve Dato/Initialer Oprettet i Lectio Dato/Initialer Optag.brev sendt Dato/Initialer Oprettet i Øko.sys. Oprettet i Statistik

Læs mere

Behandling af personoplysninger

Behandling af personoplysninger Klinik for sundhed v/sussan Kayser Sussan Kayser - Algade 33. 3 sal 4000 Roskilde +45 61 70 46 38 sussan.kayser@mail.dk Den 21.05.2018 Behandling af personoplysninger i virksomheden Klinik for sundhed

Læs mere

Ansøgning om optagelse på studenterkursus på 2. år (For dig, der har gennemført 2.g eller lignende)

Ansøgning om optagelse på studenterkursus på 2. år (For dig, der har gennemført 2.g eller lignende) Udfyldes af Akademisk Studenterkursus og HF Optaget Dato/Initialer Optagelsesprøve Dato/Initialer Oprettet i Lectio Dato/Initialer Optag.brev sendt Dato/Initialer Oprettet i Øko.sys. Oprettet i Statistik

Læs mere

Vejledning til brug af IT for nye Studerende/ Elever.

Vejledning til brug af IT for nye Studerende/ Elever. Vejledning til brug af IT for nye Studerende/ Elever. 5. Udgave Nov 2014 IT Center Syd byder dig velkommen til BC Syd. Denne vejledning er lavet for at gøre det nemmere for dig som Studerende/Elev, at

Læs mere

Bestilling af elevtøj

Bestilling af elevtøj 1 2 Indholdsfortegnelse Bestilling af elevtøj... 3 Crazysport.dk... 5 Hvad skal medbringes til skoleåret... 8 Hvad må/må ikke medbringes... 8 Elevbank... 8 Ferier og weekender... 9 Skema... 9 Lejrskole...

Læs mere

Bring You Own Device (BYOD) på Dyssegårdsskolen

Bring You Own Device (BYOD) på Dyssegårdsskolen Bring You Own Device (BYOD) på Dyssegårdsskolen Kære elever og forældre Bring Your Own Device handler om, at alle elever skal råde over en computer som arbejdsredskab i undervisningen. Indskolingen I indskolingen

Læs mere

STUDIE- OG ORDENSREGLER 2014-15

STUDIE- OG ORDENSREGLER 2014-15 STUDIE- OG ORDENSREGLER 2014-15 INDHOLD Indledning... 2 Studieaktivitet... 3 Ordensregler... 4 Deltagelse i ekskursioner... 5 IT regler... 5 Klageprocedure... 6 Vald. Poulsens Vej 8 7500 Holstebro T 9627

Læs mere

1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og

1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og PERSONDATAPOLITIK FOR Dansk Forening for Tuberøs Sclerose 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og som vi indsamler om dig, enten

Læs mere

Oplysning om behandling af personoplysninger om dig i medfør af databeskyttelsesforordningen artikel 13.

Oplysning om behandling af personoplysninger om dig i medfør af databeskyttelsesforordningen artikel 13. Oplysning om behandling af personoplysninger om dig i medfør af databeskyttelsesforordningen artikel 13. Du har rettet henvendelse til Den danske Design- og Håndsværksefterskole I den forbindelse skal

Læs mere

Praktiske oplysninger. Infofolder for skoleåret 2015-2016

Praktiske oplysninger. Infofolder for skoleåret 2015-2016 Praktiske oplysninger Infofolder for skoleåret 2015-2016 2 Infofolder Udgave pr. 11. maj 2015 Praktiske oplysninger Kontakt Vejlefjordskolens telefonnummer: 7589 5202 Vejlefjordskolens e-mail: info@vejlefjordskolen.dk

Læs mere

VEJLEDNING 0. Velkommen til Randers HF & VUC IT

VEJLEDNING 0. Velkommen til Randers HF & VUC IT VEJLEDNING 0 Velkommen til Randers HF & VUC IT Randers HF & VUC 2018 Som studerende på Randers HF & VUC har du adgang til flere IT-tjenester, som du har brug for i dit studie. LUDUS LUDUS-web er stedet

Læs mere

Databehandleraftale. Mellem. Webdomain CVR (herefter "Databehandleren")

Databehandleraftale. Mellem. Webdomain CVR (herefter Databehandleren) Databehandleraftale Mellem Webdomain CVR 21548995 (herefter "Databehandleren") og CVR 39708914 flex-job.dk IVS Kundenummer 171742 (herefter den "Dataansvarlige") er der indgået nedenstående databehandleraftale

Læs mere

Samtykke til at behandle helbredsoplysninger

Samtykke til at behandle helbredsoplysninger Samtykke til at behandle helbredsoplysninger Elevens navn: Elevens cpr. nr.: - For at kunne give dig den bedste læring og trivsel på skolen, har vi brug for at vide om du, lider af nogle sygdomme, har

Læs mere

Databehandleraftale mellem. Heyloyalty ApS Jens Baggesens Vej Aarhus N Cvr: (i det følgende HL eller databehandleren)

Databehandleraftale mellem. Heyloyalty ApS Jens Baggesens Vej Aarhus N Cvr: (i det følgende HL eller databehandleren) Databehandleraftale mellem Heyloyalty ApS Jens Baggesens Vej 47 8200 Aarhus N Cvr: 29394458 (i det følgende HL eller databehandleren) og Kunden (i det følgende kunden eller dataansvarlig) [1/5] 1. Baggrund

Læs mere

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR mypku Disse generelle brugerbetingelser ( Betingelser ) fastsætter de betingelser, der gælder mellem dig som bruger ( Brugeren ) og Nutricia A/S, CVR.: 73128110 ( Nutricia

Læs mere

Privatliv- og databeskyttelse

Privatliv- og databeskyttelse Privatliv- og databeskyttelse Senest opdateret marts 2019 Denne politik gælder for Bork Havn Efterskole og beskriver, hvilke personoplysninger, vi indsamler om besøgende på skolens hjemmeside, kommende

Læs mere

Vilkår for brug af systemer

Vilkår for brug af systemer TRÅDLØSE ADGANGS- OG KALDESYSTEMER Vilkår for brug af systemer Access Technology A/S Version 01 KUNDEVILKÅR & BETINGELSER 1. Generelle betingelser... 2 2. Formål og baggrund... 2 3. Kundens rettigheder

Læs mere

Tavshedserklæring og Code of Conduct

Tavshedserklæring og Code of Conduct Tavshedserklæring og Code of Conduct Erklæringen underskrives af den enkelte konsulent, inden arbejdet påbegyndes. Det er ordregiver i Landbrugs- og Fiskeristyrelsen, der er ansvarlig for, at erklæringen

Læs mere

Gade/vej og nr. Postnr. By. Kommune Telefon

Gade/vej og nr. Postnr. By. Kommune  Telefon Udfyldes af Akademisk Studenterkursus og HF Optaget Dato/Initialer Oprettet i Lectio Dato/Initialer Optag.brev sendt Dato/Initialer Oprettet i Øko.sys. Oprettet i Statistik UniLogin tildelt Evt. yderligere

Læs mere

TILMELDING TIL SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE

TILMELDING TIL SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE TILMELDING TIL SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE Navn: vil gerne optages som elev på Skyum. Når du bliver optaget som elev på Skyum Idrætsefterskole får du samtidig en opkrævning på 1000,-. Beløbet er et rent indskrivningsgebyr,

Læs mere

Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn

Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn Elevbetaling Elevbetalingen udgør i skoleåret 2018/19 kr. 2.395,00 pr. uge*. I dette beløb er inkluderet: Skolerejse, skoletrøje, undervisningsmateriale,

Læs mere

Forventet børnehavestart (måned - år) Forventet skolestart (måned - år - klassetrin) Lægens telefonnummer

Forventet børnehavestart (måned - år) Forventet skolestart (måned - år - klassetrin) Lægens telefonnummer Indmeldelsesblanket Udfyldelsesdato (dato i dag): Lægårdvej 102-7500 Holstebro Telefon 97 40 42 11 daisy@hfri.dk Barnets navn Barnets CPR-nummer Barnets adresse Postnummer og by Forventet børnehavestart

Læs mere

Himmerlands Ungdomsskole modtager betaling med dankort, VISA-Dankort, VISA, Mastercard, Maestro og Mobilepay.

Himmerlands Ungdomsskole modtager betaling med dankort, VISA-Dankort, VISA, Mastercard, Maestro og Mobilepay. Kontaktinformationer Himmerlands Ungdomsskole Elevvej 10, Haubro 9600 Aars cvr. nr. 29 20 54 18 Tlf. nr. 98 66 40 60 mail: info@h-u.dk Betalingsvilkår Himmerlands Ungdomsskole modtager betaling med dankort,

Læs mere

Automatisk og obligatorisk tilslutning. Hvis du blev tilmeldt Digital Post inden 1. november 2014. Mulighed for fritagelse

Automatisk og obligatorisk tilslutning. Hvis du blev tilmeldt Digital Post inden 1. november 2014. Mulighed for fritagelse Automatisk og obligatorisk tilslutning 1. november 2014 blev det lovpligtig at være tilsluttet Digital Post fra det offentlige. Denne dato skete der derfor en automatisk og obligatorisk tilslutning for

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALER MELLEM ESBJERG KOMMUNE OG LEVERANDØRER. Tekst, der er sat i [ ] og markeret med grøn angiver, at Leverandøren skal forholde

DATABEHANDLERAFTALER MELLEM ESBJERG KOMMUNE OG LEVERANDØRER. Tekst, der er sat i [ ] og markeret med grøn angiver, at Leverandøren skal forholde DATABEHANDLERAFTALER MELLEM ESBJERG KOMMUNE OG LEVERANDØRER Vejledning til brug af skabelonen Tekst, der er sat i [ ] og markeret med grøn angiver, at Leverandøren skal forholde sig til indholdet evt.

Læs mere

- Identitets- og kontaktoplysninger; for- og efternavn. Adresse- e- mailadresse

- Identitets- og kontaktoplysninger; for- og efternavn. Adresse- e- mailadresse PERSONDATAPOLITIK FOR KURSISTER PÅ VESTEGNENS HF & VUC 1. Baggrund Vestegnens HF & VUC (herefter Vestegnens HF & VUC, vi, vores ), CVR nr. 29586055, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund, er i henhold til databeskyttelseslovgivningen

Læs mere

Vejledning til brug af IT Elever.

Vejledning til brug af IT Elever. Vejledning til brug af IT Elever. 2 Udgave: Maj.2014 IT Center Syd byder dig velkommen til Alsmic. Denne vejledning er lavet for at gøre det nemmere for dig som Elev, at benytte de forskellige IT faciliteter

Læs mere

OPTAGELSESFORMULAR (UDFYLDES PR. ELEV)

OPTAGELSESFORMULAR (UDFYLDES PR. ELEV) OPTAGELSESFORMULAR (UDFYLDES PR. ELEV) OPLYSNINGER ELEVEN ELEVENS FULDE NAVN: CPR.NR.: INDBETALT GEBYR BOPÆLSKOMMUNE: ØNSKES OPTAGET I KLASSE: OPSTARTSÅR: EVT. ANDET MODERSMÅL END DANSK: FULDT TILBUD I

Læs mere

Retningslinjer for Ipads GRÅSTEN FRISKOLE Version 2.0 side 1 af 11 Gældende fra 1.11.2014

Retningslinjer for Ipads GRÅSTEN FRISKOLE Version 2.0 side 1 af 11 Gældende fra 1.11.2014 side 1 af 11 Gældende fra 1.11.2014 Retningslinjer for Gråsten Friskole Side 1 side 2 af 11 Gældende fra 1.11.2014 Indhold Introduktion... Retningslinjer for Gråsten Friskole Side 32 ipad-sættet... 3 Ejerskab

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. [Dataansvarlig: F.eks. Hansen Håndværk ApS] [Adresse] ( Selskabet )

DATABEHANDLERAFTALE. [Dataansvarlig: F.eks. Hansen Håndværk ApS] [Adresse] ( Selskabet ) Skau Reipurth & Partnere Advokatpartnerselskab DATABEHANDLERAFTALE Indgået mellem [Dataansvarlig: F.eks. Hansen Håndværk ApS] [Adresse] ( Selskabet ) og [Databehandleren: F.eks. en lønbehandler] [Adresse]

Læs mere

TILMELDING TIL SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE

TILMELDING TIL SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE TILMELDING TIL SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE Navn: vil gerne optages som elev på Skyum. Når du bliver optaget som elev på Skyum Idrætsefterskole får du samtidig en opkrævning på 500,-. Beløbet er et rent indskrivningsgebyr,

Læs mere

Information om afgangsprøven 2018

Information om afgangsprøven 2018 Information om afgangsprøven 2018 1 Information om afgangsprøverne 2018 Afgangsprøverne afholdes i to omgange. Fra den 2.-15. maj afholdes de skriftlige prøver, mens de praktisk/mundtlige prøver afholdes

Læs mere

Vejledning til forældreintra på pc og mobil

Vejledning til forældreintra på pc og mobil Vejledning til forældreintra på pc og mobil ForældreIntra er et lukket område for forældre til elever på skolen. Her kan I følge med i, hvad der sker i netop de klasser, som jeres børn går i. I får adgang

Læs mere

1.1 Leverandøren er databehandler for Kunden, idet Leverandøren varetager de i Appendiks 1 beskrevne databehandlingsopgaver for Kunden.

1.1 Leverandøren er databehandler for Kunden, idet Leverandøren varetager de i Appendiks 1 beskrevne databehandlingsopgaver for Kunden. Aftalens omfang 1.1 Leverandøren er databehandler for Kunden, idet Leverandøren varetager de i Appendiks 1 beskrevne databehandlingsopgaver for Kunden. 1.2 Personoplysninger, der behandles af Leverandøren,

Læs mere

Ordensregler. Hjørring Gymnasium og Hf. M i c r o s o f t. S k o l e v a n g e n 2 3, 9 8 0 0 H j ø r r i n g. T l f : ( + 4 5 ) 9 8 9 2 2 4 3 3

Ordensregler. Hjørring Gymnasium og Hf. M i c r o s o f t. S k o l e v a n g e n 2 3, 9 8 0 0 H j ø r r i n g. T l f : ( + 4 5 ) 9 8 9 2 2 4 3 3 Ordensregler Hjørring Gymnasium og Hf M i c r o s o f t S k o l e v a n g e n 2 3, 9 8 0 0 H j ø r r i n g T l f : ( + 4 5 ) 9 8 9 2 2 4 3 3 F a x : ( + 4 5 ) 9 8 9 0 9 1 9 0 01-10- 2 0 1 2 I. SKOLENS

Læs mere

Privatlivspolitik ekstern persondatapolitik

Privatlivspolitik ekstern persondatapolitik Privatlivspolitik ekstern persondatapolitik for Shine Danmark miljøvenlig rengøring vedr. behandling af persondata Version 1 Dato 22.05.2018 Godkendt af Christina L. Johansen Antal sider 14 Side 1 af 10

Læs mere

LIC Bredbånd Abonnementsvilkår Februar 2013

LIC Bredbånd Abonnementsvilkår Februar 2013 LIC Bredbånd Abonnementsvilkår Februar 2013 Tjenestespecifikke abonnementsvilkår for LIC Bredbåndstjenester gældende i supplement til LIC Mobilics Generelle Vilkår LIC Bredbånd Abonnementsvilkår Indholdsfortegnelse

Læs mere

Behandling af persondata under ansættelsen Chauffører ved Dania Trucking A/S version 1.1

Behandling af persondata under ansættelsen Chauffører ved Dania Trucking A/S version 1.1 Behandling af persondata under ansættelsen Chauffører ved Dania Trucking A/S version 1.1 Aarhus, 25.5.2018 ABC/- Behandling af persondata i tilknytning til din ansættelse Når du er ansat hos os, modtager

Læs mere

Abonnementsvilkår for internetadgang via bredbåndstjenesten hos DANSK KABEL TV Maj 2017

Abonnementsvilkår for internetadgang via bredbåndstjenesten hos DANSK KABEL TV Maj 2017 Abonnementsvilkår for internetadgang via bredbåndstjenesten hos DANSK KABEL TV Maj 2017 Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen... 1 2. Forudsætninger... 1 3. E-mail-adresse... 2 4. Fast ip-adresse...

Læs mere

Oplysningspligt under ansættelsen

Oplysningspligt under ansættelsen Oplysningspligt under ansættelsen Behandling af persondata i tilknytning til din ansættelse Når du er ansat hos os, modtager og behandler vi en række personoplysninger om dig. Det gør, at vi er dataansvarlige

Læs mere

Guide til sikker it. Daglig brug Programmer E-mail Internet Databehandling

Guide til sikker it. Daglig brug Programmer E-mail Internet Databehandling Guide til sikker it Daglig brug Programmer E-mail Internet Databehandling Hvilke retningslinjer skal du følge som it-bruger i Hillerød Kommune? Indhold Daglig brug af din computer 4 Computere, programmer

Læs mere

1. Riv omslaget af 2. Udfyld Studiekontrakt på bagsiden 3. Aflever den underskrevne studiekontrakt i administrationen

1. Riv omslaget af 2. Udfyld Studiekontrakt på bagsiden 3. Aflever den underskrevne studiekontrakt i administrationen 1. Riv omslaget af 2. Udfyld Studiekontrakt på bagsiden 3. Aflever den underskrevne studiekontrakt i administrationen TØNDER HANDELSSKOLE STUDIE- OG ORDENSREGLER 2017 2018 TØNDER HANDELSSKOLE STUDIE-

Læs mere

Bilag A Databehandleraftale pr

Bilag A Databehandleraftale pr 1. BAGGRUND, FORMÅL OG OMFANG 1.1 Som led i den Dataansvarliges (Beierholms kunde) indgåelse af aftale om levering af finansielle ydelser, som beskrevet i samarbejdsaftale, foretager Databehandleren (Beierholm)

Læs mere

Indmeldelse og samtykkeerklæring

Indmeldelse og samtykkeerklæring Indmeldelse og samtykkeerklæring Barnet: Navn: Kommune: Cpr. Nr.: - (alle ti cifre) Barnets mobil nr.: Hjemmets tlf. nr.: Forældremyndighed: Begge forældre Mor Far Barnet bor hos: Begge forældre Mor Far

Læs mere

Studie- og ordensregler

Studie- og ordensregler Studie- og ordensregler Vi er glade for, at du har valgt HTX-uddannelsen på Teknisk Gymnasium i Silkeborg. Du kan se frem til 3 år, hvor vi har fokus på din faglige og personlige udvikling, mens du samtidig

Læs mere

Velkommen til Billeshave Efterskole. Skoleåret 2019/ 2020

Velkommen til Billeshave Efterskole. Skoleåret 2019/ 2020 Velkommen til Billeshave Efterskole Skoleåret 2019/ 2020 1 PAKKELISTE: Når du kommer til efterskolen skal du medbringe: Almindeligt tøj, badetøj, fodtøj til længere gåture og regntøj. Håndklæder og toiletsager.

Læs mere

Studie- og ordensreglement for Næstved Tekniske Gymnasium på EUC Sjælland.

Studie- og ordensreglement for Næstved Tekniske Gymnasium på EUC Sjælland. Studie- og ordensreglement for Næstved Tekniske Gymnasium på EUC Sjælland. Udgangspunkt: Studie- og ordensreglementet tager udgangspunkt i/understøtter skolens værdier om: et godt sted at være et godt

Læs mere