Vedtægter for Grundejerforeningen Græsgangen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægter for Grundejerforeningen Græsgangen"

Transkript

1 Vedtægter for Grundejerforeningen Græsgangen 1 Navn, område og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Græsgangen - Ringsted. Den omfatter 80 grundejere af rækkehuse med tilhørende matr. Nr. 78kh, 78lh, 78kø, 78li, 78kl, 78lk, 78la, 78kk, 78kn, 78ll, 78lb, 78lm, 78lc, 78ln, 78ld, 78lo, 78ky, 78lp, 78ly, 78km, 78lx, 78my, 78lv, 78kæ, 78kx, 78mz, 78lu, 78kz, 78lt, 78kr, 78ls, 78nd, 78lr, 78mø, 78lq, 78nc, 78mm, 78nb, 78ml, 78na, 78mn, 78kq, 78mk, 78ne, 78mo, 78ng, 78kv, 78nf, 78mq, 78le, 78mr, 78lf, 78ms, 78lg, 78mp, 78ki, 78mt, 78ku, 78mv, 78mx, 78mu, 78kt, 78mæ, 78ks, 78ni, 78nk, 78nl, 78nm, 78nh, 78nn, 78no, 78kp, 78nq, 78nr, 78ns, 78nt, 78np, 78nu, 78nv, 78ko alle af Benløse by, Benløse. Samt tilhørende vej og fællesarealer. Foreningens hjemsted er Græsgangen 1, 4100 Ringsted. 2 Formål og opgaver Grundejerforeningen er stiftet i henhold til deklarationer tinglyst på rækkehusene. Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles grundejerinteresser såvel indadtil som udadtil. Herunder hører blandt andet administration, drift og vedligeholdelse af foreningens veje, stier og pleje af foreningens fællesarealer, jf. kortbetegnelse af 1. juni Status og medlemskab Foreningen er upolitisk. Foreningens bestyrelse kan uden ændringer i denne vedtægt beslutte, at foreningen tilslutter sig en eventuel sammenslutning af grundejerforeninger for parceller, herunder også en hovedorganisation af grundejerforeninger for parcelarealer, eller eventuelt anden relevant organisation.

2 4 Foreningens medlemskreds og medlemmernes forhold Grundejerforeningens medlemmer er de til enhver tid værende ejere af rækkehuse, som er beliggende inden for foreningens område, jf. 1, jf. kortbetegnelse. Medlemskab af foreningen berettiger ikke til nogen andel af foreningens formue. Når et medlem overdrager sit rækkehus eller på anden måde ophører med at være ejer af denne, er vedkommende fra dette tidspunkt ophørt med at være medlem af foreningen og kan intet krav rette mod dennes formue og har ikke krav på refusion af kontingent eller evt. bidrag. Den nye ejer indtræder i den tidligere ejers rettigheder og forpligtelser over for foreningen, idet den tidligere ejer dog tillige vedbliver at hæfte for eventuelle restancer over for foreningen, indtil den nye ejer har berigtiget restancerne og overtaget forpligtelserne. Både den nye og tidligere ejer er pligtig at anmelde ejerskiftet til foreningens kasserer senest 14 dage efter erhvervelsen og i forbindelse hermed oplyse om ny ejers/ejeres navn, bopæl(er) og e- post samt den tidligere ejers nye bopæl. 5 Opgaver Grunderforeningen skal forestå drift og vedligeholdelse af veje, stier og fælles friarealer inden for lokalplan 215 delområde B 6 Deklaration Medlemmernes benyttelse og bebyggelse af rækkehuse skal ske i henhold til de fælles deklarationer, der er tinglyst på matriklen. Bestyrelsen udøver den påtaleret, der er tillagt den i henhold til de tinglyste deklarationer. 7 Fælles arealer På fælles P-pladser, jf. kortbetegnelse, må der ikke stå køretøjer over 3.500kg, lystbåde, campingvogne, skibscontainers, trailere, og lignende. Fælles P-pladser skal respekteres til gæsteparkering. stk. 1 Ændringer på husets ydre fremtrædende, herunder hæk og fliser stødende op til fællesarealer, må ikke ændres i forhold til oprindelse. Rækkehuset skal fremstå som oprindeligt og må ikke

3 ændres i farve eller udseende. Der må ligeledes ikke opsættes markiser, som kan ødelægge eller beskadige bygningens form eller udseende. Maling og vedligeholdelse skal være efter den farvekode, som huset er opført med. Alle ændringer eller påtænkte ændringer skal vedlægges til grundejerforeningens bestyrelse, til godkendelse. 8 Kontingent, restance og inkasso Det enkelte medlem har pligt til at betale de til enhver tid af generalforsamlingen fastsatte kontingenter og bidrag. Kontingent og bidrag fastsættes af den ordinære generalforsamling på grundlag af et af bestyrelsen udarbejdet budgetforslag for det kommende regnskabsår og opkræves 1 gang årligt med forfald den 15. maj. Ved ikke rettidig betaling af skyldige beløb skal det pågældende medlem ikke alene betale alle med inddrivelsen forbundne omkostninger, men tillige de af bestyrelsen til enhver tid fastsatte rykkergebyrer. Et medlem, der er i restance til foreningen, har ikke stemmeret på ordinære og ekstraordinære generalforsamlinger, ligesom medlemmet ikke kan vælges til tillidshverv i foreningen. Som bestyrelsesmedlem kan vælges et medlem pr. rækkehus, som enten kan være en af de/den tinglyste ejer, dennes ægtefælle eller registreret partner. 9 Hæftelse Der påhviler ikke foreningens medlemmer nogen personlig hæftelse for de forpligtelser, der påhviler foreningen. Foreningens ledelse og administration 10 Generalforsamlingen Generalforsamlingen er foreningens højeste myndighed. Den ordinære generalforsamling afholdes hvert år i maj eller juni måned i Ringsted Kommune. Bestyrelsen indkalder medlemmerne med mindst 21 dages varsel enten ved brev eller e-post til den adresse/e-postadresse, der er meddelt foreningen.

4 Dagsordenen, der fastsættes af bestyrelsen, skal følge med indkaldelsen til generalforsamlingen. Det samme gælder det underskrevne regnskab samt forslag til budget for næste regnskabsår. På ordinære og ekstraordinære generalforsamlinger kan kun træffes afgørelser vedrørende de emner, der er anført i den udsendte dagsorden, jf. 11. Generalforsamlingen ledes af en dirigent, der vælges af forsamlingen. Dirigenten må ikke være bestyrelsesmedlem, suppleant eller revisor i foreningen. 11 Dagsorden for generalforsamlingen Dagsordenen for den ordinære generalforsamling skal som minimum omfatte: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for det forløbne år, underskrevet af revisor og bestyrelsen 4. Behandling af forslag fra bestyrelsen 5. Behandling af rettidigt indkomne forslag fra medlemmerne 6. Vedtagelse af budget for det kommende år, herunder godkendelse af forslag til kontingent og evt. bidrag samt honorar til bestyrelsen og evt. honorar for vedligeholdelse af fællesarealer 7. Valg af formand og kasserer for en 2-årig periode (formand i lige år og kasserer i ulige år) 8. Valg af øvrige bestyrelsesmedlemmer for en 2-årig periode 9. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen 10.. Valg af revisor og. revisorsuppleant 11. Eventuelt Under eventuelt kan der ikke sættes forslag til afstemning 12 Forslag fra medlemmer Forslag fra medlemmerne eller sager, der af medlemmerne ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling, skal skriftligt sendes til formanden og skal være modtaget af denne senest 14 dage før generalforsamlingen, idet dog forslag vedrørende foreningens vedtægter skal være modtaget af foreningens formand senest den 1. marts.

5 13 Ekstraordinær generalforsamling Ekstraordinær generalforsamling, der indkaldes på samme måde og med samme varsel som den ordinære, afholdes, når bestyrelsen finder det nødvendigt eller efter skriftlig begæring herom til bestyrelsen af mindst 1/3 af foreningens medlemmer, der ikke er i restance til foreningen. I begæringen skal dagsordenen for den ekstraordinære generalforsamling angives. Når begæring om afholdelse af ekstraordinær generalforsamling er indgivet til bestyrelsen, skal generalforsamlingen afholdes inden 6 uger efter dennes modtagelse. 14 Afstemninger Beslutninger på generalforsamlingen træffes ved simpelt flertal, medmindre vedtægten bestemmer andet. Afstemning sker ved håndsoprækning, medmindre generalforsamlingen eller dirigenten bestemmer, at afstemningen skal være skriftlig. På ordinære- og ekstraordinære generalforsamlinger kan der stemmes ved skriftlig fuldmagt. Fuldmagt kan gives til et andet medlem eller et myndigt medlem af vedkommendes husstand. Intet medlem kan dog afgive stemme i henhold til mere end én fuldmagt. 15 Vedtægtsændringer Vedtægtsændringer kan kun vedtages, når mindst 1/2 af de stemmeberettigede medlemmer er til stede, og mindst 2/3 af disse stemmer for. Blanke stemmer medregnes ikke. Er kun den anden af disse betingelser opfyldt indkalder bestyrelsen inden 2 måneder med mindst 14 dages varsel til en ny ekstraordinær generalforsamling. På den ekstraordinære generalforsamling kan forslaget vedtages med 2/3 af de fremmødtes stemmer. 16 Vedtagne beslutninger De på ordinære og ekstraordinære generalforsamlinger trufne beslutninger og behandlede sager indføres i foreningens forhandlingsprotokol, der underskrives af dirigenten og formanden. Referat udsendes med e-post.

6 17 Daglig ledelse Foreningens daglige ledelse varetages af en af generalforsamlingen valgt bestyrelse på 5 medlemmer, der vælges for 2 år ad gangen. Formanden og 1 bestyrelsesmedlem vælges i lige år, kassereren og 2 bestyrelsesmedlemmer vælges i ulige år. Formanden og kassereren vælges af generalforsamlingen, medens den øvrige bestyrelse konstitueres på det førstkommende bestyrelsesmøde. Foruden bestyrelsen vælges hvert år 2 suppleanter til bestyrelsen, samt en intern revisor og en revisorsuppleant. Genvalg kan finde sted. Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden og fører referat over forhandlingerne og de af bestyrelsen trufne beslutninger. Referatet underskrives af de tilstedeværende bestyrelsesmedlemmer. Bestyrelsen er berettiget til under ansvar over for generalforsamlingen i fornødent omfang at engagere lønnet medhjælp, hvor dette skønnes nødvendigt, f.eks. assistance af advokat, revisor, landinspektør samt medhjælp til blandt andet vedligeholdelse og renholdelse af veje og fællesarealer. 18 Honorarer og lån Formanden og kassereren modtager et årligt honorar, hvis størrelse fastsættes på den ordinære generalforsamling. Bestyrelsen repræsenterer foreningen i enhver henseende, såvel over for offentlige myndigheder som over for private. Bestyrelsen råder over foreningens midler i overensstemmelse med vedtægten og de beslutninger, der er truffet af generalforsamlingen. Køb, salg eller pantsætning af Grundejerforeningen af fast ejendom skal godkendes af generalforsamlingen. Ligeledes skal alle former for lånoptagelse godkendes af generalforsamlingen. Foreningen tegnes over for tredjemand i alle anliggender af formanden sammen med mindst 1 bestyrelsesmedlem eller af 3 bestyrelsesmedlemmer i forening.

7 19 Bestyrelsesmøder Bestyrelsesmøder afholdes så ofte formanden finder det nødvendigt, eller når mindst 1 medlem af bestyrelsen forlanger det. Bestyrelsen er beslutningsdygtig når mindst 3 medlemmer, herunder formanden eller næstformanden, er til stede. Bestyrelsens beslutninger træffes ved stemmeflerhed. Formanden eller i dennes fravær næstformanden leder bestyrelsesmøderne og har i tilfælde af stemmelighed den afgørende stemme. Såfremt et bestyrelsesmedlem udtræder af foreningen eller af bestyrelsen, bliver umyndiggjort eller mister rådighed over sit bo, indtræder en suppleant. Hvis ikke dette er muligt supplerer bestyrelsen sig ved selvvalg. Såfremt formanden eller kassereren måtte udtræde af foreningen eller bestyrelsen, eller af andre grunde ikke er i stand til at varetage hvervet, skal dennes afløser vælges inden for de resterende bestyrelsesmedlemmer indtil førstkommende generalforsamling. Hvis kassereren udtræder af foreningen eller bestyrelsen, kan bestyrelsen give fuldmagt til et medlem af bestyrelsen til at disponere, indtil ny kasserer er valgt. Hvis ingen bestyrelsesmedlemmer ønsker at modtage valg, skal bestyrelsen foranledige indkaldt en ekstraordinær generalforsamling. 20 Regnskab Kassereren fører foreningens medlemsliste. Til opkrævning af kontingent, bogføring og årsregnskab kan der vælges en administrator. Kasserer og formand underskriver alle udgiftsbilag og kassebeholdningen skal henstå på konti eller på depot i pengeinstitut. Alene kasserer eller administrator kan disponere over kontoen bl.a. via netbank. Foreningens regnskabsår følger kalenderåret. Årsregnskabet afleveres af kasserer eller administrator til den valgte interne revisor i februar måned. Regnskabet skal foreligge fuldt færdigt senest den 31. marts. Kasserer eller administratoren orienterer bestyrelsen kvartalsvis om foreningens drift, bilagt udskrifter af foreningens bankkonti. 21 Domstolene De beslutninger, der træffes på ordinære og ekstraordinære generalforsamlinger samt de beslutninger, der træffes af bestyrelsen i henhold til denne vedtægt, er gældende for medlemmerne, indtil de lovligt måtte ændres i henhold til vedtægten. En eventuel indbringelse af de trufne beslutninger for domstolene har ikke opsættende virkning, og medlemmerne er,

8 indtil endelig retsafgørelse foreligger, pligtige at opfylde beslutningernes ordlyd, det være sig af økonomisk eller anden art, ligesom bestyrelsen uanset sagsanlæg eller senere appel er berettiget til at foretage retslige tiltag til forpligtelsens opfyldelse. 22 Øvrige bestemmelser Medlemskab af Grundejerforeningen medfører pligt til at overholde Vandværkets vedtægter og regulativer, skadesanmeldelse og eventuelle vandingsforbud, samt at oplyse vandværket om ejerskifte senest 14 dage efter erhvervelsen og i forbindelse hermed oplyse om ny ejers bopæl, samt den tidligere ejers nye bopæl. Vandværkets takstblad informerer om diverse afgifter og gebyrer. Bemærk, at ved ejerskifte foretager vandværket ikke afregning, så husk vandafregningen skal indgå i refusionsopgørelsen. Græsslåning samt anvendelse af andre motoriserede haveredskaber og byggeredskaber er ikke reguleret ved en tidsmæssig begrænsning. Der henstilles til almindelig omtanke og hensyntagen til naboer, også i tilstødende grundejerforeninger, således at man ikke er årsag til frembringelse af unødig støj, og ved sin adfærd forøver gener for sine umiddelbare naboer. Medlemmerne har pligt til: Bekæmpelse af frøspredende ukrudt på parcellerne samt vedligeholde langs vejene og fælles P- pladser ud fra de enkelte parceller. Hækkeklip skal finde sted inden Skt. Hans. Såfremt dette ikke er sket, vil opgaverne blive udført på bestyrelsens foranledning for medlemmets regning. Haveaffald skal fjernes hurtigst muligt og køres på haveaffald, så det ikke trækker skadedyr til haveaffaldet. Såfremt dette ikke sker senest 14 dage efter påbud fra bestyrelsen, vil fjernelse blive foranlediget af bestyrelsen på medlemmets regning. Foreningens vedtægter er vedtaget på generalforsamling den. 21. juni Vedtægterne er rettet og vedtaget ved ekstra ordinær generalforsamling d. 22. januar Grundejerforeningen Græsgangen

Vedtægter Græsgangen

Vedtægter Græsgangen Vedtægter Græsgangen Vedtægter for Grundejerforeningen Græsgangen 1 Navn, område og hjemsted: Foreningens navn er Grundejerforeningen Græsgangen - Ringsted. Den omfatter 80 grundejere af rækkehuse med

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen Anderuplunden

Vedtægter for. Grundejerforeningen Anderuplunden Vedtægter for Grundejerforeningen Anderuplunden 1. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Anderuplunden, dens område er matr. nr. 1 kq, 1 ks, 1 kt, 1 ku, 1 kv, 1 kx, 1 ky, 1 kz, 1 kæ, 1 kø, 1 la, 1

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDJERFORENINGEN SEJER STRANDE

VEDTÆGTER FOR GRUNDJERFORENINGEN SEJER STRANDE VEDTÆGTER FOR GRUNDJERFORENINGEN SEJER STRANDE Side 1 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Sejer Strande". Dens område omfatter arealer udstykket fra matr. nr. 2b og 2ar Yderby by, Odden sogn, som

Læs mere

Vedtægter. for. Smørumvang Grundejerforening

Vedtægter. for. Smørumvang Grundejerforening Vedtægter for Smørumvang Grundejerforening 2014 side 1 af 6 1 FORENINGENS OMRÅDE Foreningens navn er Grundejerforeningen Smørumvang og er stiftet den 13. februar 1946. Dens område omfatter parceller af

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkebjerg Stiftet den 9.maj 1973

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkebjerg Stiftet den 9.maj 1973 Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkebjerg Stiftet den 9.maj 1973 1 1.1 Grundejerforeningens navn er Bakkebjerg, og dens hjemsted er Gribskov Kommune, tidligere Græsted Gilleje Kommune. 1.2 Alle nuværende

Læs mere

Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand Maj Vedtægter

Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand   Maj Vedtægter Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand www.klithoej-handrup.dk Maj 2008 Vedtægter 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Klithøj, dens område er matrikler, der udstykkes af matr. nr. 2 a, Handrup

Læs mere

Vedtægter. for. Tengslemark Ny Grundejerforening

Vedtægter. for. Tengslemark Ny Grundejerforening Vedtægter for Tengslemark Ny Grundejerforening O 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er TENGSLEMARK NY GRUNDEJERFORENING: Dens medlemsområde er ejere af parceller, udstykket af arealer beliggende på

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Rønnevangen

Vedtægter for Grundejerforeningen Rønnevangen Vedtægter for Grundejerforeningen Rønnevangen Kapitel 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rønnevangen. 2. Grundejerforeningens hjemsted er 8471 Sabro, Aarhus Kommune.

Læs mere

Vedtægt for Grundejerforeningen Lassensminde, Daastrup 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN LASSENSMINDE, DÅSTRUP. Dens områder er matr.nr.

Vedtægt for Grundejerforeningen Lassensminde, Daastrup 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN LASSENSMINDE, DÅSTRUP. Dens områder er matr.nr. Vedtægt for Grundejerforeningen Lassensminde, Daastrup 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN LASSENSMINDE, DÅSTRUP. Dens områder er matr.nr. 7 a, Daastrup by og sogn, og samtlige de parceller, der

Læs mere

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN Grundejerforeningen Højgårdstoften Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN 20. april 2010 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Højgårdstoften: Dens hjemsted er Høje-Taastrup Kommune. Nærværende

Læs mere

Grundejerforeningen Lynghus Nor, Havnsø

Grundejerforeningen Lynghus Nor, Havnsø Grundejerforeningen Lynghus Nor, Havnsø Vedtægter Revideret aug. 78 Genoptrykt aug. 78 Genoptrykt apr. 79 Genoptrykt okt. 86 Ændret maj. 1987 Genoptryk okt. 1996, med ændring Ændringer maj 2011 Ændringer

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen "Fuglevang"

Vedtægter for Grundejerforeningen Fuglevang Vedtægter for Grundejerforeningen "Fuglevang" 1. Grundejerforeningens navn er "Grundejerforeningen Fuglevang". Dens hjemsted er Kirke Såby. Dens værneting er Roskilde Herredsret. 2. Grundejerforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MARIEHØJ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MARIEHØJ Advokaterne Kongevej 64 6400 Sønderborg Tlf.nr. 74 43 43 63 J.nr. 65761 cp/ts VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MARIEHØJ - 2-1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj.

Læs mere

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen.

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Gældende vedtægter godkendt af Ringsted Kommune den 20. januar 2006. 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Disse vedtægter omfatter

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SNEBÆRHAVENS GRUNDEJERFORENING

VEDTÆGTER FOR SNEBÆRHAVENS GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER FOR SNEBÆRHAVENS GRUNDEJERFORENING 1. Foreningens navn er Snebærhavens Grundejerforening", og dens område er de parceller som er udstykket fra matr. nr. 9 bo Herstedøster by og sogn. Foreningens

Læs mere

Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen

Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tingvangen" 2. Foreningens hjemsted er Randers kommune under Randers ret, der

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RANUNKELVEJ. Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Ranunkelvej.

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RANUNKELVEJ. Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Ranunkelvej. Ret&Råd ADVOKATERNE SUNDHUSET HEDENSTED BRÆDSTRUP Møderet for Højesteret CLARASVEJ 2. 8700 HORSENS. TELEFON 76 28 20 10. FAX 75 65 76 60 GIRO 6 46 97 60. E-MAIL: HORSENS@RET-RAAD.DK. WWW.RET-RAAD.DK J.

Læs mere

Vedtægter. Foreningens hjemsted er Kalundborg Kommune, Retten i Holbæk

Vedtægter. Foreningens hjemsted er Kalundborg Kommune, Retten i Holbæk Vedtægter 1 Foreningens navn er: Grundejerforeningen Havnsø Park Dens område omfatter parceller fra matr.nr. 2 a Havnsø By, 3 b, 3 e, 3 f, 3 n, 4 b, 4 c, 4 d, 4 e, og 4 g Egemarke Hovedgård Føllenslev

Læs mere

VEDTÆGTER

VEDTÆGTER VEDTÆGTER Navn 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Trippendalsparken og omhandler rækkehusene med adressen Tjørnehusene 4 52 samt Poppelhusene 16 50 og 3 51 i Albertslund Kommune. Formål 2 Foreningens

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX.

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX. Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER for grundejerforeningen KILDEGÅRDEN. 1. Navn

VEDTÆGTER for grundejerforeningen KILDEGÅRDEN. 1. Navn 1 VEDTÆGTER for grundejerforeningen KILDEGÅRDEN 1. Navn Foreningens navn er grundejerforeningen Kildegården. Dens område er de af deklaration tinglyst 15/10 1963 omfattende ejendomme, matr. nr. 6 z Greve

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er: Eldrup v/jens Rønholt Akelejevej 11 9800 Hjørring Foreningens område og medlemskreds: 2. Foreningens hjemsted er Farsø

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen "Lærkensten"

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Lærkensten Grundejerforeningen Lærkensten Slangerup Side 1 af 5 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen "Lærkensten" Som vedtaget på generalforsamling den 6. marts 1981 og med senere ændringer vedtaget på ekstraordinær

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Holmens Bakker

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Holmens Bakker VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Holmens Bakker Hjemsted og navn: 1 Grundejerforeningens hjemsted er Syddjurs Kommune. Grundejerforeningens navn er Holmens Bakker og omfatter udstykningsarealerne Matr.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE Foreningens navn er Grundejerforeningen for Hesselbjerg og Korshave område. 1. 2. Grundejerforeningen er stiftet i henhold til deklarationer

Læs mere

Udkast til. Vedtægter for Grundejerforeningen Basager. Foreningens navn er Grundejerforeningen.

Udkast til. Vedtægter for Grundejerforeningen Basager. Foreningens navn er Grundejerforeningen. Udkast til Vedtægter for Grundejerforeningen Basager Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen. 2 Foreningens hjemsted er Randers Kommune under ret, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter for. Vedtægter Grundejerforeningen STØLSGÅRDEN

Vedtægter for. Vedtægter Grundejerforeningen STØLSGÅRDEN Side 1 af 7 Vedtægter for Grundejerforeningen STØLSGÅRDEN Således bestemt : Stiftende generalforsamling Anno 1973 Ekstraordinære generalforsamling af 16. juni 1990 Ekstraordinære generalforsamling af 27.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VESTERHAVSGÅRDENS GRUNDEJERFORENING

VEDTÆGTER FOR VESTERHAVSGÅRDENS GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER FOR VESTERHAVSGÅRDENS GRUNDEJERFORENING A. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED 1.0 Foreningens navn er Vesterhavsgårdens Grundejerforening. 2.0 Foreningens hjemsted er Hjørring Kommune. B. FORENINGENS

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE Foreningens navn er Grundejerforeningen for Hesselbjerg og Korshave område. 1. 2. Grundejerforeningen er stiftet i henhold til deklarationer

Læs mere

Grundejerforeningen Ådalen Øst

Grundejerforeningen Ådalen Øst Vedtægter Grundejerforeningen Ådalen Øst 1. Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Ådalen Øst beliggende Ådalen i 6600 Vejen. Gældende for Ådalen 30 til og med Ådalen 62.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ÅBJERG

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ÅBJERG VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ÅBJERG Kap. 1 - Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er: Grundejerforeningen Åbjerg 1 2 Foreningens hjemsted er Gevninge By, Lejre Kommune under Roskilde retskreds,

Læs mere

Vestervang grundejerforenings vedtægter

Vestervang grundejerforenings vedtægter Vestervang grundejerforenings vedtægter Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted I. Foreningens navn er Grundejerforeningen Vestervang 2. Foreningens hjemsted er Lejre kommune Kap. 2. Foreningens område og

Læs mere

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011).

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). Vedtægter Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby 2 Foreningens hjemsted er Slagelse

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen KARBAK.

Vedtægter for Grundejerforeningen KARBAK. Vedtægter for Grundejerforeningen KARBAK. 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen KARBAK. Dens område omfatter foruden 64 parceller, vejarealer og fællesarealer udstykket fra matr. nr. 49 A og 45 H samt

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen Haraldsted Sø

V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen Haraldsted Sø V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen Haraldsted Sø Kap. 1. Grundejerforeningens navn og hjemsted Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Haraldsted Sø. 1 2 Grundejerforeningens hjemsted er

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Skelhøje Plantage

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Skelhøje Plantage VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Skelhøje Plantage 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skelhøje Plantage. Dens område omfatter parceller udstykket fra matr. nr. 12 c Boeslum by, Draaby sogn. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen xx

Vedtægter for grundejerforeningen xx Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. 82 Delområde A

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. 82 Delområde A Vedtægter for grundejerforeningen Marienlyst Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Lille Grundet

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Lille Grundet Vedtægter for Grundejerforeningen Lille Grundet Indholdsfortegnelse Foreningens navn og hjemsted... 3 1... 3 2... 3 Foreningens område og medlemskreds... 3 3... 3 4... 3 5... 3 Forenings formål og opgaver...

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Tofteengen

Vedtægter for Grundejerforeningen Tofteengen Vedtægter for Grundejerforeningen Tofteengen Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er»grundejerforeningen Tofteengen«2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Roskilde retskreds,

Læs mere

Stk. 2 Brønderslev Kommune kan bestemme, at foreningen skal optage medlemmer fra tilgrænsende områder.

Stk. 2 Brønderslev Kommune kan bestemme, at foreningen skal optage medlemmer fra tilgrænsende områder. Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes forhold til foreningen 8-12 Kap.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget

Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget Kapitel 1. Grundejerforeningens navn og hjemsted 1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Enebærvænget. 2. Grundejerforeningens hjemsted er Næstved

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej

Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Vessøvej. 2 Foreningens hjemsted er Skanderborg Kommune under Horsens Ret, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen: Østervænge Nord, Øster Lindet

Vedtægter for Grundejerforeningen: Østervænge Nord, Øster Lindet Vedtægter for Grundejerforeningen: Østervænge Nord, Øster Lindet 1. Foreningens navn og hjemsted 1 Østervænge Nord, Øster Lindet 2. Foreningens område og medlemskreds 2 Østervænge 27 46 Øster Lindet. Lokalplan

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2 152

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2 152 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2 152 Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2-152 8520 Lystrup 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Thorsager

Vedtægter for Grundejerforeningen Thorsager Vedtægter for Grundejerforeningen Thorsager Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Thorsager. 2. Foreningens hjemsted er Høje-Taastrup kommune under Taastrup ret,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 2. Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 3.

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Lille Grundet

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Lille Grundet Vedtægter for Grundejerforeningen Lille Grundet Indholdsfortegnelse Side 1-2 Foreningens navn og hjemsted 3 3-5 Foreningens område og medlemskreds 3 6-7 Forenings formål og opgaver 4 8-12 Medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003. Indholdsfortegnelse GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER

Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003. Indholdsfortegnelse GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003 Indholdsfortegnelse Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1 2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3 5 Kap. 3 Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Kildeengen, Enø, Karrebæksminde

Vedtægter for Grundejerforeningen Kildeengen, Enø, Karrebæksminde Vedtægter for Grundejerforeningen Kildeengen, Enø, Karrebæksminde 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Kildeengen, Enø", dens område er det på vedhæftede plan viste areal omfattende 52 parceller,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SØLODDEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SØLODDEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SØLODDEN Vedtaget af generalforsamlingen d. 12. april 2012. Godkendt af Ballerup Kommune d. 29. marts 2012. KAP. 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED 1 1.1. Foreningens navn

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Kringelholm.

Vedtægter for grundejerforeningen Kringelholm. Vedtægter for grundejerforeningen Kringelholm. Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 26. marts 2003 med ændringer vedagtet på ordinær generalforsamling d. 16. marts 2016. 1. Navn. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN -------------------------------------------------------- Kap 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN 2 Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER 2013 Grundejerforeningen Strandgården Enø

VEDTÆGTER 2013 Grundejerforeningen Strandgården Enø VEDTÆGTER 2013 Grundejerforeningen Strandgården Enø 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Strandgården, Enø", og dens område er det på ved-hæftede plan viste areal, omfattende 113 parceller, vejarealer

Læs mere

Vedtægter. for. Bolværkets grundejerforening

Vedtægter. for. Bolværkets grundejerforening Hillerød den 23. marts 2010 BOLVÆRKETS GRUNDEJERFORENING 3400 HILLERØD Vedtægter for Bolværkets grundejerforening Indholdsfortegnelse: 1. Foreningens område. 2. Medlemsret og - pligt. 3. Formål. 4. Hæftelser.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN NORDMARKSVÆNGE

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN NORDMARKSVÆNGE VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN NORDMARKSVÆNGE (Stiftet d. 19. januar 2000) Vedtægterne er ændret: 28. februar 2001, 2. oktober 2002, 17. februar 2004 og 20. marts 2012. KAP. 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED.

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8 Vedtægter 1/8 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er. Foreningen har hjemsted i Slagslunde by i Egedal Kommune. Foreningens vedtægter og ændringer til disse skal godkendes af Egedal Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Brønsholmgård

Vedtægter for Grundejerforeningen Brønsholmgård Vedtægter for Grundejerforeningen Brønsholmgård Marts 2011 Læg disse vedtægter i Deres skøde Husk at videregive dem til ny ejer 1 1 OMRÅDE Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMGÅRD. Dens område

Læs mere

Vedtægter. For. Grundejerforeningen Søndertoften

Vedtægter. For. Grundejerforeningen Søndertoften Grundejerforeningen Søndertoften Søndertoften - 2630 Taastrup Vedtægter For Grundejerforeningen Søndertoften Vedtaget på ordinær generalforsamling den 14. november 2017 og den ekstraordinære generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for. "Grundejerforeningen Lindholt 1. etape"

Vedtægter for. Grundejerforeningen Lindholt 1. etape 1 Forslag til Vedtægter for "Grundejerforeningen Lindholt 1. etape" 2 Kapitel 1. Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Lindholt 1. etape" 2. Foreningens hjemsted er

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Gormsvænget. 2. Foreningens hjemsted er Lejre Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens værneting.

Vedtægter for Grundejerforeningen Gormsvænget. 2. Foreningens hjemsted er Lejre Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens værneting. Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted. Vedtægter for Grundejerforeningen Gormsvænget 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Gormsvænget". 2. Foreningens hjemsted er Lejre Kommune under Retten i Roskilde,

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen xx

Vedtægter for grundejerforeningen xx KOLDING KOMMUNE Grundejerforeningsvedtægt for boligområde, standard: Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Lodskovvad af 2016

Vedtægter for grundejerforeningen Lodskovvad af 2016 Vedtægter for grundejerforeningen Lodskovvad af 2016 Kap. 1. Foreningens oprindelse, navn og hjemsted 1. Foreningen er en fusion mellem de to hidtidige grundejerforeninger Gef. Lodskovvad (94 parceller)

Læs mere

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Grundejerforeningen Det ny Jyllinge NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er grundejerforeningen Det ny Jyllinge. 1. 2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER. for PARCELFORENINGEN KIRSEBÆRHAVEN 1-20, ELSTED.

VEDTÆGTER. for PARCELFORENINGEN KIRSEBÆRHAVEN 1-20, ELSTED. VEDTÆGTER for PARCELFORENINGEN KIRSEBÆRHAVEN 1-20, ELSTED. Side 1 af 6 Kap.1. Foreningens navn: 1.1 Foreningens navn er "Kirsebærhavens Parcelforeningen Kirsebærhaven 1-20" Kap.2. Forenings område og medlemskreds:

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Solvænget. Hundige. Stiftet den 5. august for

Vedtægter. Grundejerforeningen Solvænget. Hundige. Stiftet den 5. august for Vedtægter for Grundejerforeningen Solvænget Hundige Stiftet den 5. august 1944 Indholdsfortegnelse Kapitel 1. Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kapitel 2. Foreningens område og medlemskreds 3-4 Kapitel

Læs mere

VEDTÆGTER. Således som ændret på generalforsamling 25. november 2003 og ekstraordinær generalforsamling 16. december 2003.

VEDTÆGTER. Således som ændret på generalforsamling 25. november 2003 og ekstraordinær generalforsamling 16. december 2003. Kalleruphuse Grundejerforening Gelskovvænget. Tybrindvænget. Ølstedgårdvej. Odense M. CVR.nr.: 12 94 40 39 VEDTÆGTER Således som ændret på generalforsamling 25. november 2003 og ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Blomsterhaven

Vedtægter for Grundejerforeningen Blomsterhaven Vedtægter for Grundejerforeningen Blomsterhaven Maj 2013 Indholdsfortegnelse: Side: 1 Grundejerforeningens område... 2 2 Medlemsret og -pligt... 2 3 Formål... 2 4 Hæftelser... 2 5 Kontingent... 2 6 Græsslåning,

Læs mere

VEDTÆGTER. For Grundejerforeningen Havnøholm

VEDTÆGTER. For Grundejerforeningen Havnøholm VEDTÆGTER For Grundejerforeningen Havnøholm 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Havnøholm. Dens område omfatter 25 parceller, vejarealer udstykket fra matr. Nr. 19a Sødring by og sogn. Dens hjemsted

Læs mere

J.nr UT/LD. VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Tejnvej nr.??? 351 Allinge Sandvig Markjorder 3770 Allinge

J.nr UT/LD. VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Tejnvej nr.??? 351 Allinge Sandvig Markjorder 3770 Allinge J.nr. 955-2246 UT/LD VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Tejnvej nr.??? 351 Allinge Sandvig Markjorder 3770 Allinge 1 Vedtægter for Grundejerforeningen Tejnvej?? Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Ajourført frem til 25. februar 2010 1 Navn og Omfang Foreningens navn er Grundejerforeningen Søgården, dens område er den syd for Kirke Værløsevej beliggende

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard

Vedtægter. Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard Vedtægter For Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard Dato 10 maj 2008 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard, og dens hjemsted er Vordingborg kommune under Nykøbing Falster ret,

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune.

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune. VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Aaben-en-Thor 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune. 2. Foreningens formål er at varetage grundejernes nuværende

Læs mere

1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune.

1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune. Dokument: 180716 Grundejerforeningen SANDAGER Saunte 3100 Hornbæk Vedtægter 1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER. for "GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN" (stiftet den 25.04.1977) 1. ( Området )

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN (stiftet den 25.04.1977) 1. ( Området ) VEDTÆGTER for "GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN" (stiftet den 25.04.1977) 1. ( Området ) Foreningens navn er "Grundejerforeningen Dønnergården". Dens område er parceller, vejarealer og fællesarealer udstykket

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ORDRUP PRÆMIEGRUNDE

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ORDRUP PRÆMIEGRUNDE Advokat Steen Marslew Sags nr. 70689.20.34 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ORDRUP PRÆMIEGRUNDE Kap. 1 - Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er: Grundejerforeningen Ordrup Præmiegrunde. 1 2

Læs mere

Grundejerforeningen Jordbærvej 1-13, Sorring. Vedtægter for Grundejerforeningen Jordbærvej 1-13, Sorring

Grundejerforeningen Jordbærvej 1-13, Sorring. Vedtægter for Grundejerforeningen Jordbærvej 1-13, Sorring Vedtægter for Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er og hjemsted er Silkeborg kommune under Retten i Viborg, der er foreningens værneting. Det er grundejerforeningens formål at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen BYHOLMENE. Strøby-, Nørby- og Vedbyholm hvidovre. Vedtaget Sidst ændret

Vedtægter. for. Grundejerforeningen BYHOLMENE. Strøby-, Nørby- og Vedbyholm hvidovre. Vedtaget Sidst ændret Grundejerforeningen Byholmene Vedtægter for Grundejerforeningen BYHOLMENE Strøby-, Nørby- og Vedbyholm 2650 hvidovre Vedtaget 06.05.1975 Sidst ændret 03.03.1998 1 Foreningens navn er: Byholmene. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Traneparken

Vedtægter for Grundejerforeningen Traneparken 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Traneparken". Dens område er matrikel nr. 4 ar og 4 as, Tranegilde by, Ishøj sogn, og parceller, der er udstykket herfra. Dens hjemsted er Ishøj kommune jf.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Højene

Vedtægter for Grundejerforeningen Højene Vedtægter for 1. Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er 2 Foreningens hjemsted er Vejen Kommune 2. Foreningens område og medlemskreds 3 Stk. 1. Foreningens geografiske område er identisk med

Læs mere

Grundejerforeningen Hampeland

Grundejerforeningen Hampeland Grundejerforeningen Hampeland Vedtægter Gældende fra 1. januar 1996 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 13. oktober 1995. Samt ændringer vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 12.

Læs mere

Kommunalbestyrelsen kan bestemme, at foreningen skal slutte sig sammen med en eller flere bestående grundejerforeninger for tilgrænsende områder.

Kommunalbestyrelsen kan bestemme, at foreningen skal slutte sig sammen med en eller flere bestående grundejerforeninger for tilgrænsende områder. Grundejerforeningen Vidjeparken Helberskov, 9560 Hadsund Vedtægter Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Vidjeparken 2. Foreningens hjemsted er Mariagerfjord kommune.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Ladegaarden

Vedtægter for Grundejerforeningen Ladegaarden Vedtægter for Grundejerforeningen Ladegaarden Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-8 Kap. 4

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby. Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby.

Vedtægter for Grundejerforeningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby. Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby. J. nr. 48838-0 Vedtægter for Grundejerforeningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby Navn, hjemsted og formål Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby. Stk. 1. Foreningens

Læs mere

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup VEDTÆGTER for Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen HVIDE KLINT, Svenstrup. 2. Foreningen omfatter alle parceller udstykket fra matr. nr. 4b Svenstrup by,

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen. Drejø- Enøvænget CVR April 2018

Vedtægter for grundejerforeningen. Drejø- Enøvænget CVR April 2018 Vedtægter for grundejerforeningen Drejø- CVR. 37 60 87 93 April 2018 Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål

Læs mere

6. Finansiering og administration af de til foreningen henlagte opgaver skal alene ske ved opkrævning hos de enkelte medlemmer.

6. Finansiering og administration af de til foreningen henlagte opgaver skal alene ske ved opkrævning hos de enkelte medlemmer. Kapitel 1. Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Vibekevang. 2. Foreningens hjemsted er Københavns kommune. Københavns Byret er foreningens værneting. Kapitel 2. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Gartnerparkens Grundejerforening

Vedtægter for Gartnerparkens Grundejerforening Vedtægter for Gartnerparkens Grundejerforening 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "GARTNERPARKENS GRUNDEJERFORENING", dens område er vejarealer, fællesarealer og parceller udstykket fra matr.nr. 15æ

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Navn, hjemsted og formål. 1 Forenings navn er Grundejerforeningen Elsted Øst. 2 Foreningens hjemsted er Århus kommune under Århus ret, der er foreningens værneting.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen KILDEBUEN

Vedtægter for Grundejerforeningen KILDEBUEN Vedtægter for Grundejerforeningen KILDEBUEN Kapitel 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen KILDEBUEN. 2. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune under Retten i Viborg,

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Karmstensgård

Vedtægter. Grundejerforeningen Karmstensgård Vedtægter 1 stk. 1, Foreningens navn er Grundejerforeningen Karmstensgård, dens område er matr. nr. 2a af Udlejre by, Ølstykke Sogn og samtlige parceller, der udstykkes herfra. Dens hjemsted er Ølstykke

Læs mere

Vedtægter Grundejerforeningen Klokkergården

Vedtægter Grundejerforeningen Klokkergården Vedtægter: Vedtægter for Grundejerforeningen Klokkergården. 1 Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Klokkergården. Foreningen har hjemsted i Sorø Kommune. Foreningen omfatter ejere af de inden for

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY 1. Foreningens navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødovregaards Villaby". Dens hjemsted er Rødovre kommune. Glostrup ret er værneting i

Læs mere

Foreningens område er matrikelnumrene ifølge planområde A, som vist på kortbilag 1 i lokalplan 051, Ballerup kommunalbestyrelse april 1989.

Foreningens område er matrikelnumrene ifølge planområde A, som vist på kortbilag 1 i lokalplan 051, Ballerup kommunalbestyrelse april 1989. Vedtægter FORENINGENS NAVN OG OMRÅDE Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KLANPARKEN, Ballerup. Dens hjemsted er Ballerup Kommune. 1. Foreningens område er matrikelnumrene ifølge planområde A, som vist

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET SLETTEBJERGET 191 NY HAMMERSHOLT 3400 HILLERØD

GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET SLETTEBJERGET 191 NY HAMMERSHOLT 3400 HILLERØD GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET 96-191 SLETTEBJERGET 191 NY HAMMERSHOLT 3400 HILLERØD VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET Revideret 21.09.1992 1. Navn og beliggenhed. 1.1. Foreningens navn

Læs mere

VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET

VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET 1. NAVN. Foreningens navn er Grundejerforeningen Lærke-, Spurve- og Vibevænget". Foreningens hjemsted er Bork Havn, Ringkøbing-Skjern Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen LYKKESHOLM

Vedtægter for Grundejerforeningen LYKKESHOLM Vedtægter for Grundejerforeningen LYKKESHOLM 1. Foreningens navn er: Grundejerforeningen Lykkesholm. Dens område er de i deklaration, tinglyst den 30/4 l974 omhandlede ejendomme, matr. nr. 9g, 9h, 12np,

Læs mere

Grundejerforeningen Terrasserne Himmelev

Grundejerforeningen Terrasserne Himmelev Grundejerforeningen Terrasserne Himmelev Vedtægter Revideret den 13 juni 2013 1 INDHOLDSFORTEGNELSE I. Navn, hjemsted og formål I, 2, 3 side 3 II. Medlemmerne og disses forhold til foreningen 4, 5, 6 side

Læs mere

I tilfælde af foreningens opløsning tilfalder foreningens nettoformue Greve Kommune med henblik på anvendelse til formål inden for

I tilfælde af foreningens opløsning tilfalder foreningens nettoformue Greve Kommune med henblik på anvendelse til formål inden for Vedtægterne er besluttet på foreningens ordinære general- forsamling den 19. november 2002 og endeligt vedtaget på foreningens ekstraordinære generalforsamling den 18. december 2002 samt i.h.t. disse vedtægters

Læs mere