KAPITEL 1 Introduktion

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KAPITEL 1 Introduktion"

Transkript

1 KAPITEL 1 Introduktion ZoomText 9.1 er et specialdesignet computer program der hjælper svagsynede med at se skærmbilledet på computeren. Ved at benytte både skærmforstørrelse og skærmlæsning giver ZoomText mulighed for både forstørrelse til den størrelse man har brug for og højtlæsning af teksten på skærmen, herunder menuer, dokumenter, og Internet. ZoomText 9.1 fås i to versioner: Magnifier kun skærmforstørrelse. Magnifier/Reader skærmforstørrelse og skærmlæsning. Begge versioner af ZoomText 9.1 er designet med henblik på, at det skal kunne anvendes af alle aldersgrupper, uafhængigt af hvor avanceret man arbejder med computeren. ZoomText kan bruges både i skolen, hjemmet og på arbejdspladsen.

2 2 ZoomText Magnifier ZoomText Magnifier er et avanceret skærmforstørrelsesprogram der giver bedre mulighed for at læse skærmen. ZoomText 9.1 Magnifier indeholder: Fleksibel forstørrelse Fuldskala forstørrelse op til 36 gange: 1x til 8x i trin af 1, 10x til 16x i trin af 2, 20x til 36x i trin af 4, samt forstørrelserne 1.25x, 1.5x, 1.75x og 2.5x. Flere Zoomvinduer ZoomText giver mulighed for at vælge mellem otte forskellige zoomvinduer, så man kan opnå den mest optimale skærmforstørrelse. Font fremhævning xfont teknologi viser teksten i trykkekvalitet på skærmen ved alle forstørrelser. Indstillingerne Udglat, fed og komprimer giver muklighed for at finindstille visningen så den passer til ens behov. Understøttelse af Ekstra Skærm Gør det muligt for dig at udvide din forstørrelsesvisning, eller samtidigt se en forstørret og normal visning af din skærm (kun Windows Vista og XP). Fremhævede skærmfarver Skærmvisningsteknikken giver et klart skærmbillede. Specielle effekter inkluderer farvning, tofarve tilstand og erstatningsfarver.

3 Kapitel 1 Introduktion 3 Synlig mus og tekstmarkør Størrelsen og farvefremhævningen gør det lettere at se musmarkøren. Specielle søgere gør det let at finde og følge musen og tekstmarkøren på skærmen. Fokus Forbedringer Nye fokusforbedringer gør det nemmere at finde og følge kontrol i fokus, når du navigerer igennem programmenuer, dialoger og andre programkontroller. Glidende navigering Når man navigere i programmerne er der indbyggede funktioner i ZoomText som gør at det er behageligt at se på og let at holde musen indenfor det aktive vindue. Skrivebordssøger og Web søger Skrivebordssøgeren hjælper med at finde åbne programmer og dokumenter, samt programmer fra hurtig startmenuer, systembakken og kontrolpanelet. Med Web søgeren finder man hurtigt link i HTML tekst på Internet, i og i hjælpefiler. Tekstsøger Ny Tekstsøger hjælper med at finde tekst i dokumenter, hjemmesider og programmer. Windows Vista Logon understøttelse Understøttelse af forstørrelse og skærmlæsning ved logon på Windows Vista logon skærm. Program indstillinger Gem specielle indstillinger for hvert program man ønsker. Ved programskifte vil ZoomText automatisk indlæse indstillingerne til det enkelte program.

4 4 ZoomText Magnifier/Reader ZoomText Magnifier/Reader er en komplet forstørrelse og skærmlæsningspakke, så man både får forstørrelse og højtlæsning af hele skærmen. ZoomText 9.1 Magnifier/Reader inkluderer ZoomText Magnifier samt: Komplet skærmlæsning ZoomText læser automatisk den tekst der kommer i fokus. Der er tre detaljeniveauer for informationen der skal læses højt. Automatisk dokumentlæsning Den nye AppReader læser automatiks dokumenter, internetsider og mens man arbejder direkte i det aktive program. Den klassiske ʹDocReaderʹ læser teksten i et specielt vindue som giver mulighed for at få vist teksten på en anden måde end i den originale form. Læsezoner De Læsezoner giver mulighed for straks at se og lytte til udvalgte tekstzoner der kan oprettes på skærmen. Definer op til 10 læsezoner per program som kan aktiveres ved en pop-op menu eller via tastaturkommandoer. Komplet Internet adgang ZoomText 9.1 kan læse enhver hjemmeside i den korrekte rækkefølge. Man kan læse siden automatisk eller bruge navigeringstasterne til at læse ord for ord, linievis, sætninger eller afsnit.

5 Kapitel 1 Introduktion 5 Tekstnavigering Navigeringstaster gør det let at læse mens man arbejder med teksten. Med simple kommandoer kan man læse teksten som tegn, ord, linier, sætninger eller afsnit, også når teksten markeres. Tastatur ekko Hvert tastetryk eller ord der skrives læses automatisk højt. Man kan vælge om man vil have alle tastetryk læst højt eller om oplæsningen skal begrænses. Mus ekko Mus ekko læser automatisk den tekst musen peger på. Den kan indstilles til at læse ord eller hele linier når musen peger på teksten. LæsDet værktøjet LæsDet værktøjet giver mulighed for at læse udvalgte dele af en tekst ved at bruge musen til at markere teksten. Understøttelse af specielle programmer Indbygget understøttelse af populære programmer herunder Microsoft Office 2007 (Word, Excel, Outlook), Adobe Acrobat 8, Adobe Reader 8, Firefox 2.0 og Java gør det muligt for dig at læse og navigere dine dokumenter med 100% nøjagtighed. Indbyggede talesynteser ZoomText leveres med fire indbyggede talesynteser. Der leveres ikke nogen danske talesynteser med ZoomText.

6 6 Hvad nyt i ZoomText 9.1 ZoomText 9.1 indeholder følgende nye funktioner og forbedringer, som giver mulighed for større produktivitet og understøttelse af de seneste versioner af populære programmer. Understøttelse af Windows Vista ZoomText 9.1 tilbyder robust understøttelse af Windows Vista, så brugere kan drage fordel af den avanceret sikkerhed og stabilitet i Vista operativsystemet. Notat: Vista s Aero Glass funktionen er ikke understøttet. Understøttelse af Microsoft Office 2007 Den nye Office 2007 brugerflade følges og oplæses fuldt ud af ZoomText. Understøttelse af Adobe Acrobat 8 og Adobe Reader 8 ZoomText s læseværkstøjer, herunder AppReader og DocReader, kan nu læse i alle typer af sidevisninger i Adobe Acrobat 8 og Adobe Reader 8. Understøttelse af Mozilla Firefox 2.0 ZoomText tilbyder avanceret understøttelse af Firefox 2.0, herunder fuldstændig sporing af webside kontroller, samt nøjagtig læsning af komplekse sideopsætninger. Understøttelse af ZoomText Storskriftstastatur ZoomText 9.1 har fuldstændig understøttelse af ZoomText Storskriftstastatur. Når de anvendes sammen, vil din svagsynscomputer være fuldstændig.

7 Kapitel 1 Introduktion 7 Ny understøttelse af Ekstra Skærm ZoomText s nye understøttelse af Ekstra skærm gør det muligt for dig at anvende to skærme til at udvide dit forstørrelsesområde, eller til samtidigt at vise en forstørret eller ikke forstørret visning af dit skrivebord på en anden skærm (kun Windows Vista og XP). Se kapitel 3 - ʺUnderstøttelse af Ekstra Skærmʺ for mere information. Nye fokus forbedringer De nye funktioner til fokus forbedringer gør det nemmere at finde og følge kontrollen i fokus, når du bruger tab eller piletasterne til at flytte igennem menuer, dialoger, værktøjslinier og andre programkontroller. Se kapitel 3 - ʺFokus Forbedringerʺ for mere information. Nye skærm forbedring temaer Der er tilføjet yderligere temaer til hver af indstillingerne for ZoomText s skærm forbedringer. Ny inverteret Zoomfelt type En ny type Zoomfelt type, som giver bedre fremhævelse af området, der netop forstørres, gør det nemmere at vælge et nyt område, hvor der skal zoomʹes ind. Ny understøttelse af Windows Vista Logon (med ZoomText Logon UI) ZoomText s nye understøttelse af logon giver vigtig forstørrelse og skærmlæsning under logon til Windows Vista. Se kapitel 2 - ʺUnderstøttelse af logon til Windows Vistaʺ for mere information.

8 8 Ny eksempelboks for markørforbedring Dialogen for markørforbedringer indeholder nu en eksempelboks, som skal hjælpe dig med at vælge en markørforbedring, eller til at vælge indstillinger for brugermarkør. Se kapitel 3 - ʺMarkørforbedringerʺ for mere information. Ny 60-dages prøveperiode ZoomTextʹs prøveperiode er blevet udvidet til 60 dage, så der er mere tid til brugere at afprøve ZoomText, inden der tages beslutning om et køb.

9 Kapitel 1 Introduktion 9 Systemkrav ZoomText 9.1 kræver følgende af computeren: 450 MHz Pentium III processor eller tilsvarende 1.5 GHz for Windows Vista Et af følgende styresystemer: Windows Vista Windows XP Windows 2000 Internet Explorer 5.0 eller senere Mindst 256 MB RAM Mindst 1 GB er nødvendigt for Windows Vista Mindst 25 MB fri plads på harddisken (samt evt. 60 MB for hver NeoSpeech talesyntese) Lydkort (kun nødvendig til Magnifier/Reader versionen) Bemærk: Krav til hardware er højere for systemer, som skal køre kernefunktioner i Windows Vista. Se Minimum Support Systemkrav på Windows Vista webside.

10 10 Om Brugervejledningen ZoomText 9.1 Brugervejledningen giver en komplet gennemgang af installation og brug af ZoomText Magnifier samt ZoomText Magnifier/Reader. Funktioner der er specielle for ZoomText Magnifier/Reader er samlet i Kapitel 4 - ʺSkærmlæser funktionerʺ, eller mærket i teksten med ʺSkærmlæserʺ. Denne brugervejledning forudsætter at man kender til brugen af Microsoft Windows og termerne der bruges i denne sammenhæng. Læs dokumentationen til Microsoft Windows for at få hjælp til almindelig brug af Windows. Det anbefales at ZoomText 9.1 installeres før denne vejledning læses.

11 Kapitel 1 Introduktion 11 Documentation formattering I denne vejledning bruges specielle layoutmetoder til at vise vigtig information. I nedenstående tabel vises den formatering der anvendes og hvad den betyder. Format Skærm emne Skærm emne Genveje kommandoer Betydning Komponenter på skærmen som man vælger eller klilkker på, såsom menuer, dialogbokse og kontroller. Tastekombinationer som man kan trykker på. Plus-tegnet betyder at tasterne skal trykkes ned samtidigt, hvor man staretr med at holde den førstnævnte tast nede og først slipper dem alle når den sidste er trykket ned.

12 12

Indeks. Bakkeikon 36 bakkeikon brug af 36 brugerflade 32. centreret justering 127 ClearType 209

Indeks. Bakkeikon 36 bakkeikon brug af 36 brugerflade 32. centreret justering 127 ClearType 209 Indeks A afinstaller ZoomText 39 afslut ZoomText 38 AHOI genveje 218 aktiver ZoomText 35 Aktivering af ZoomText 9.1 21 alle genveje 218 altid øverst 207 AppRdr knap 135 AppReader ikon 135 indstillinger

Læs mere

Indeks. Bakkeikon 34 bakkeikon brug af 34 brugerflade 30. centreret justering 133 ClearType 249

Indeks. Bakkeikon 34 bakkeikon brug af 34 brugerflade 30. centreret justering 133 ClearType 249 Indeks A afinstaller ZoomText 37 afslut ZoomText 36 AHOI genveje 258 aktiver ZoomText 33 Aktivering af ZoomText 10 19 alle genveje 258 altid øverst 247 AppRdr knap 143 AppReader ikon 143 indstillinger

Læs mere

ZoomText 10.1 Hurtig Brugervejledning Tillæg

ZoomText 10.1 Hurtig Brugervejledning Tillæg ZoomText 10.1 Hurtig Brugervejledning Tillæg Dette tillæg til ZoomText 10 kortvejledning dækker de nye funktioner og andre ændringer er specifikke for ZoomText 10.1 til Windows 8.x. For primære instruktioner

Læs mere

ZoomText 9.1. Kortvejledning. version

ZoomText 9.1. Kortvejledning. version ZoomText Kortvejledning version 9.1 Indhold Velkommen til ZoomText 9.1... 2 Systemkrav... 3 Installation af ZoomText... 4 Aktivering af ZoomText... 5 Start ZoomText... 7 ZoomText brugerfladen... 8 Aktiver

Læs mere

Tastekombinationer i Genveje. KAPITEL 6 Genveje

Tastekombinationer i Genveje. KAPITEL 6 Genveje KAPITEL 6 Genveje Genvejstaster er tastekombinationer der er knyttet til bestemte funktioner i ZoomText så man undgår at skulle åbne ZoomText brugerfladen. Der findes genvejstaster til næsten alle funktioner

Læs mere

ZoomText 10.1 for Windows 8 Hurtig Brugervejledning Tillæg

ZoomText 10.1 for Windows 8 Hurtig Brugervejledning Tillæg ZoomText 10.1 for Windows 8 Hurtig Brugervejledning Tillæg Dette tillæg til ZoomText 10 kortvejledning dækker de nye funktioner og andre ændringer er specifikke for ZoomText 10.1 til Windows 8. For primære

Læs mere

ZoomText. Kortvejledning. version

ZoomText. Kortvejledning. version ZoomText Kortvejledning version 10 Indhold Velkommen til ZoomText 10... 2 Læser Værktøjslinien...36 Systemkrav... 3 Installation af ZoomText... 4 Aktivering af ZoomText... 5 Start ZoomText... 7 ZoomText

Læs mere

ZoomText 10.1. Kortvejledning. version

ZoomText 10.1. Kortvejledning. version ZoomText Kortvejledning version 10.1 Indhold Velkommen til ZoomText 10.1... 2 Systemkrav... 3 Installation af ZoomText... 4 Start ZoomText... 5 Aktivering af ZoomText... 6 Berøringsskærm Støtte... 8 ZoomText

Læs mere

ZoomText 10.1 for Windows. Brugervejledning Tillæg

ZoomText 10.1 for Windows. Brugervejledning Tillæg ZoomText 10.1 for Windows 8 Brugervejledning Tillæg Ophavsrettigheder ZoomText Magnifier Copyright 2013, Algorithmic Implementations, Inc. All Rights Reserved. ZoomText Magnifier/Reader Copyright 2013,

Læs mere

ZoomText Brugervejledning. Freedom Scientific, Inc Rev A

ZoomText Brugervejledning. Freedom Scientific, Inc Rev A ZoomText 2018 Brugervejledning Freedom Scientific, Inc. www.freedomscientific.com 440945-001 Rev A Copyright ZoomText Magnifier Copyright 2018, Freedom Scientific, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. ZoomText

Læs mere

Nyheder og Forbedringer i ZoomText VERSION

Nyheder og Forbedringer i ZoomText VERSION Nyheder og Forbedringer i ZoomText VERSION Dette dokument er oprettet og vedligeholdes af Instrulog A/S. Kopiering af tekster og passager skal ske efter skriftlig aftale. Yderligere information, besøg

Læs mere

ZoomText. Brugervejledning. Freedom Scientific, Inc Rev B

ZoomText. Brugervejledning. Freedom Scientific, Inc Rev B ZoomText Brugervejledning Freedom Scientific, Inc. www.freedomscientific.com 440945-001 Rev B Copyright Fusion Copyright 2018, Freedom Scientific, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. ZoomText Magnifier

Læs mere

Nyheder og Forbedringer i ZoomText VERSION

Nyheder og Forbedringer i ZoomText VERSION Nyheder og Forbedringer i ZoomText VERSION Dette dokument er oprettet og vedligeholdes af Instrulog A/S. Kopiering af tekster og passager skal ske efter skriftlig aftale. Yderligere information, besøg

Læs mere

Brugervejledning. ClaroRead fra Dictus -PC

Brugervejledning. ClaroRead fra Dictus -PC Brugervejledning ClaroRead fra Dictus -PC 1 Indholdsfortegnelse HVAD ER CLAROREAD?... 3 INSTALLATION... 3 CLAROREAD-VÆRKTØJSLINJE... 3 AFSPIL... 4 STOP... 4 GEM TEKST SOM LYDFIL... 4 INDSTILLINGER... 5

Læs mere

Dansk Ride Forbund Stævnesystem 2 Installationsvejledning

Dansk Ride Forbund Stævnesystem 2 Installationsvejledning Dansk Ride Forbund Stævnesystem 2 Installationsvejledning Redigeret Marts 2009 DANSK RIDE FORBUND Stævnesystem 2 Installationsvejledning Side 1 af 19 Indholdsfortegnelse: 1. Minimumskrav 3 2. Download

Læs mere

Forstørrelses og skærmforbedringssoftware for lindring af øjebelastning. Hurtig Start Guide

Forstørrelses og skærmforbedringssoftware for lindring af øjebelastning. Hurtig Start Guide Forstørrelses og skærmforbedringssoftware for lindring af øjebelastning Hurtig Start Guide Velkommen til ZoomText Express ZoomText Express er et billigt og enkelt forstørrelsesprogram til din computer,

Læs mere

Brugervejledning. ClaroRead fra Dictus (Windows PC)

Brugervejledning. ClaroRead fra Dictus (Windows PC) Brugervejledning ClaroRead fra Dictus (Windows PC) Indholdsfortegnelse HVAD ER CLAROREAD?... 3 DOWNLOAD OG INSTALLATION... 3 DOWNLOAD AF STEMMER... 5 CLAROREAD- VÆRKTØJSLINJE... 7 AFSPIL... 7 STOP... 7

Læs mere

ZoomText 11 USB. vejledning

ZoomText 11 USB. vejledning ZoomText 11 USB vejledning Copyright ZoomText Magnifier Copyright 2017, Freedom Scientific, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. ZoomText Magnifier/Reader Copyright 2017, Freedom Scientific, Inc. Alle rettigheder

Læs mere

Installation Aesiras 2009

Installation Aesiras 2009 Installation Aesiras 2009 Installationsvejledning Denne vejledning guider dig igennem installation af systemet. Hvis du kun har behov for økonomi- og handelsdelen, skal du kun anvende denne installationsvejledning.

Læs mere

genvejstaster Genvejstaster for desktop, bærbare og touch-skærme Disse oplysninger er til rådighed i forskellige formater på

genvejstaster Genvejstaster for desktop, bærbare og touch-skærme Disse oplysninger er til rådighed i forskellige formater på Referenceguide over genvejstaster Genvejstaster for desktop, bærbare og touch-skærme Disse oplysninger er til rådighed i forskellige formater på www.yourdolphin.com Introduktion 1 Denne brochure indeholder

Læs mere

Windows 7. Windows 7. Øvelse 1: Genveje. Øvelse 2: Installer en printer. Øvelse 3: Diverse små programmer

Windows 7. Windows 7. Øvelse 1: Genveje. Øvelse 2: Installer en printer. Øvelse 3: Diverse små programmer Windows 7 Øvelse 1: Genveje Højreklik på et tomt sted på skrivebordet og opret en Ny mappe. Omdøb mappen til Edb Åbn Word ved at klikke I følgende rækkefølge: Startknap Alle programmer Microsoft Office

Læs mere

LEOGICS Pen-tablet. Hurtig installationsguide

LEOGICS Pen-tablet. Hurtig installationsguide LEOGICS Pen-tablet Hurtig installationsguide Velkommen Tak for købet af LEOGICS PT-1001 Pen-tablet. Du vil opdage hvor nemt det er at styre din computer ved brug af en digital pen i stedet for en mus.

Læs mere

Disse oplysninger er til rådighed i forskellige formater på

Disse oplysninger er til rådighed i forskellige formater på Dolphin SuperNova Reference-guide over genvejstaster Genvejstaster for desktop, bærbare og touch-skærme Disse oplysninger er til rådighed i forskellige formater på www.yourdolphin.com Introduktion Denne

Læs mere

MANUAL. Præsentation af Temperaturloggerdata. Version 2.0

MANUAL. Præsentation af Temperaturloggerdata. Version 2.0 MANUAL Præsentation af Temperaturloggerdata Version 2.0 Indholdsfortegnelse FORORD...3 INTRODUKTION...3 KRAV OG FORUDSÆTNINGER...3 INSTALLATION...4 OPSÆTNING...8 PROGRAMOVERBLIK...10 PROGRAMKØRSEL...11

Læs mere

ZoomText 11. USB installationsvejledning

ZoomText 11. USB installationsvejledning ZoomText 11 USB installationsvejledning Copyright ZoomText Magnifier Copyright 2017, Freedom Scientific, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. ZoomText Magnifier/Reader Copyright 2017, Freedom Scientific,

Læs mere

Billedvideo med Photo Story

Billedvideo med Photo Story Billedvideo med Photo Story Programmer: Microsoft Photo Story 3 Microsoft Windows XP Microsoft Internet Explorer Anvendelse: Edb informatik - Almen Voksenuddannelse September 2006 Billedvideo med Photo

Læs mere

Læs med CD-ORD 8. 4. Gem en lydfil. 5. Download af CD-ORD, Billedlæser, Skan Read og ekstra stemmer.

Læs med CD-ORD 8. 4. Gem en lydfil. 5. Download af CD-ORD, Billedlæser, Skan Read og ekstra stemmer. 4. Gem en lydfil Du kan få en tekst gemt som en lydfil, som du kan få oplæst fra din mobiltelefon, en mp3 -afspiller eller en anden computer. Det kunne være en større tekst som er scannet ind til dig,

Læs mere

Installationsguide til Oracle Database XE 10.2 og APEX 3.1.1

Installationsguide til Oracle Database XE 10.2 og APEX 3.1.1 Installationsguide til Oracle Database XE 10.2 og APEX 3.1.1 Oracle Database Express Edition (XE) er Oracles lille gratis database tilsvarende Microsofts SQL Server Express Edition. Oracle Database XE

Læs mere

Fejlsikret Windows Fejlsikret start

Fejlsikret Windows Fejlsikret start Fejlsikret Windows Hvis din computer ikke vil starte, eller hvis den konstant går ned, kan du bruge fejlsikret tilstand til at finde og eventuelt rette fejlen. Fejlsikret tilstand kan også hjælpe dig med

Læs mere

OS Update. Program. Brugsvejledning. (ClassPad OS version 3.03) http://edu.casio.com. http://edu.casio.com/products/classpad/ http://edu.casio.

OS Update. Program. Brugsvejledning. (ClassPad OS version 3.03) http://edu.casio.com. http://edu.casio.com/products/classpad/ http://edu.casio. Til ClassPad 330 De OS Update (ClassPad OS version 3.03) Program Brugsvejledning CASIO uddannelses-webside URL http://edu.casio.com ClassPad webside URL http://edu.casio.com/products/classpad/ ClassPad

Læs mere

Sådan får du e-bøger på læseren

Sådan får du e-bøger på læseren Sådan får du e-bøger på læseren 2010 Sony Corporation 4-259-024-11(1) Få e-bøger Få e-bøger e-boghandel Reader Library-software Læser Med Sony Reader Library-softwaren (Reader Library) kan du indkøbe og

Læs mere

KAPITEL 2 Kom godt i gang

KAPITEL 2 Kom godt i gang KAPITEL 2 Kom godt i gang I dette kapitel kan man læse om at bruge almindelig brug af ZoomText: Hvordan man installere og aktivere licensen til ZoomText. Hvordan man starter og afslutter ZoomText. Hvordan

Læs mere

Genvejstaster til Windows

Genvejstaster til Windows Genvejstaster til Windows Selvom musen er et praktisk redskab, er den langt fra altid den hurtigste måde at styre computeren på. Ofte vil det være meget hurtigere at bruge genvejstaster. Hvis du sidder

Læs mere

Kom godt i gang med Dyreregistrering

Kom godt i gang med Dyreregistrering Kom godt i gang med Dyreregistrering Denne vejledning er udarbejdet således, at brugeren nemt kan få installeret Dyreregistrering. Dyreregistrering kan installeres på Windows 2000, Windows XP eller Windows

Læs mere

BRUGSANVISNING. izoom 6

BRUGSANVISNING. izoom 6 BRUGSANVISNING izoom 6 INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0 INDLEDNING... 3 2.0 INSTALLERING... 4 2.1 Starte izoom... 4 2.2 Afslutte izoom... 5 3.0 INDSTILLINGER... 6 3.1 Aktivere / Deaktivere forstørrelse... 6 3.2

Læs mere

Brugervejledning. ClaroRead. (Mac)

Brugervejledning. ClaroRead. (Mac) Brugervejledning ClaroRead (Mac) Indholdsfortegnelse HVAD ER CLAROREAD?... 3 DOWNLOAD OG INSTALLATION... 3 DOWNLOAD AF STEMMER... 4 CLAROREAD- VÆRKTØJSLINJE... 6 AFSPIL... 6 STOP... 6 GEM TEKST SOM LYDFIL...

Læs mere

Skifte til PowerPoint 2010

Skifte til PowerPoint 2010 I denne vejledning Microsoft PowerPoint 2010 ser meget anderledes ud end PowerPoint 2003, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre

Læs mere

Styresystemet er den del af softwaren, der sammenkæder hardware og brugerprogrammer, således at de kan arbejde sammen.

Styresystemet er den del af softwaren, der sammenkæder hardware og brugerprogrammer, således at de kan arbejde sammen. Hvad sker der, når der tændes for PC en? Når computeren tændes, kontrolleres en række funktioner, bl.a. ram, harddisk, mus, tastatur, diskettedrev og lignende, før det rigtige Windows- billede vises på

Læs mere

Få det bedste fra Windows 10

Få det bedste fra Windows 10 PRØV TO NYE, FANTASTISKE FUNKTIONER: Få det bedste fra Windows 0 Windows 0 byder på en perlerække af nye og spændende funktioner. Vi har fundet to smarte programmer, der giver dig en forsmag på det nye

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Et stort spring... 7 Jesper Bove-Nielsen, forlagsdirektør. KAPITEL ET... 9 Introduktion til Windows 7

INDHOLDSFORTEGNELSE. Et stort spring... 7 Jesper Bove-Nielsen, forlagsdirektør. KAPITEL ET... 9 Introduktion til Windows 7 INDHOLDSFORTEGNELSE Et stort spring... 7 Jesper Bove-Nielsen, forlagsdirektør KAPITEL ET... 9 Introduktion til Windows 7 Windows 7-udgaver... 10 32- eller 64-bit version af Windows 7... 11 Hardware...

Læs mere

Microsoft. fra Word 2003

Microsoft. fra Word 2003 I denne vejledning Microsoft Word 2010 ser meget anderledes ud end Word 2003, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre for at få

Læs mere

Genvejstaster til Windows

Genvejstaster til Windows Genvejstaster til Windows Selvom musen er et praktisk redskab, er den langt fra altid den hurtigste måde at styre computeren på. Ofte vil det være meget hurtigere at bruge genvejstaster. Hvis du sidder

Læs mere

Program Præferencer. KAPITEL 5 Præferencer

Program Præferencer. KAPITEL 5 Præferencer KAPITEL 5 Præferencer Præferencer er en nyttig indstillingsmulighed i ZoomText som bestemmer hvordan ZoomText startes, afsluttes og vises på skrivebordet når den er aktiv. Man kan også aktivere automatisk

Læs mere

Windows Vista 1. Side 1 af 10

Windows Vista 1. Side 1 af 10 Windows vista...2 Lukke for PC,en...3 Velkomstcenter...3 Finde/starte et program...4 Alle programmer...5 Menuen Start...5 Stifinder...6 Windows Sidepanel og gadgets...7 Dokumenter...7 Tilbehør...8 Windows

Læs mere

Carsten hjælp. Carsten 4.0. Mikro Værkstedet A/S

Carsten hjælp. Carsten 4.0. Mikro Værkstedet A/S Carsten hjælp Carsten 4.0 Mikro Værkstedet A/S Carsten hjælp: Carsten 4.0 Mikro Værkstedet A/S Revision 1.25, 25. juni 2009 Indholdsfortegnelse Forord... v 1. Hjælp i Carsten... 1 2. Carsten-stemmen i

Læs mere

Vejledning i installation af chipkortlæsere

Vejledning i installation af chipkortlæsere Vejledning i installation af chipkortlæsere fra Nets P. 1-15 Indholdsfortegnelse Vejledningens formål og indhold... 3 Formål... 3 Indhold... 3 Læsevejledning... 3 Rettigheder... 3 Softwareunderstøttelse

Læs mere

Boot Camp Installations- & indstillingshåndbog

Boot Camp Installations- & indstillingshåndbog Boot Camp Installations- & indstillingshåndbog Indholdsfortegnelse 4 Introduktion 5 Hvad du har brug for 6 Oversigt over installation 6 Trin 1: Søg efter opdateringer. 6 Trin 2: Åbn Boot Camp-assistent.

Læs mere

SMART Notebook 11.3 software til Windows - og Maccomputere

SMART Notebook 11.3 software til Windows - og Maccomputere Produktbemærkninger SMART Notebook 11.3 software til Windows - og Maccomputere Lidt om disse produktbemærkninger Disse produktbemærkninger opsummerer funktionerne i SMART Notebook 11.3 samarbejdsbaserede

Læs mere

GEM. Brugervejledning DANSK OVERSÆTTELSE AF INSTRULOG A/S. Freedom Scientific, Inc. 440640-001 Rev. A

GEM. Brugervejledning DANSK OVERSÆTTELSE AF INSTRULOG A/S. Freedom Scientific, Inc. 440640-001 Rev. A GEM Brugervejledning DANSK OVERSÆTTELSE AF INSTRULOG A/S Freedom Scientific, Inc. 440640-001 Rev. A UDGIVET AF Freedom Scientific - www.freedomscientific.com Dansk udgave af Instrulog A/S www.instrulog.dk

Læs mere

Skyfillers Hosted SharePoint. Kundemanual

Skyfillers Hosted SharePoint. Kundemanual Skyfillers Hosted SharePoint Kundemanual Kundemanual Indhold Generelt... 2 Online adgang SharePoint side... 2 Skift brugeradgangskode... 2 Adgang & opsætning... 3 Windows... 3 Tilføj SharePoint som intranet

Læs mere

Civilstyrelsen. Lex Dania klient. Installationsvejledning. Version: 2.0

Civilstyrelsen. Lex Dania klient. Installationsvejledning. Version: 2.0 Installationsvejledning Version: 2.0 2014-01-24 Indhold 1 INDLEDNING... 3 1.1 HVAD ER LEX DANIA KLIENT?... 3 1.2 FORUDSÆTNINGER FOR ANVENDELSE... 3 1.2.1 Hardware... 3 1.2.2 Software... 3 1.2.3 VPN adgang...

Læs mere

Avery Design og Print Online & Offline og Avery Wizard for Windows 10

Avery Design og Print Online & Offline og Avery Wizard for Windows 10 Avery Design og Print Online & Offline og Avery Wizard for Windows 10 August 2015 1 Windows 10-softwareopdatering Indhold Microsoft Windows 10 Generelle bemærkninger Design og Print Online @Windows 10

Læs mere

Kom godt i gang. Sitecore Foundry maj Version 1.1

Kom godt i gang. Sitecore Foundry maj Version 1.1 Sitecore Foundry 4 Kom godt i gang 26. maj 2014 - Version 1.1 Pentia A/S Store Kongensgade 66, Baghuset 1264 København K Telefon: 7023 3330 E-mail: info@foreningssite.dk Indholdsfortegnelse Indledning...

Læs mere

Skifte til OneNote 2010

Skifte til OneNote 2010 I denne vejledning Microsoft Microsoft OneNote 2010 ser meget anderledes ud end OneNote 2007, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre

Læs mere

LK IHC Visual. Installation, systemkrav og kommunikation. Traditionelt el-materiel. Intelligente systemer. Data og kommunikation.

LK IHC Visual. Installation, systemkrav og kommunikation. Traditionelt el-materiel. Intelligente systemer. Data og kommunikation. LK IHC Visual Installation, systemkrav og kommunikation Traditionelt el-materiel Intelligente systemer Data og kommunikation Belysning Indhold Sådan kommer du i gang... Installation af IHC Visual... Pc-systemkrav...

Læs mere

Adobe Acrobat Professional 11. ISBN nr.: 978-87-93212-08-4

Adobe Acrobat Professional 11. ISBN nr.: 978-87-93212-08-4 Adobe Acrobat Professional 11 ISBN nr.: 978-87-93212-08-4 I n d h o l d s f o r t e g n e l s e Hvad er Adobe Acrobat?... 1 Elektroniske dokumenter... 2 PDF... 2 Acrobat-programmer... 3 Hvor kommer dokumenterne

Læs mere

Heine Lennart Christensen Tips & tricks til Windows XP

Heine Lennart Christensen Tips & tricks til Windows XP Heine Lennart Christensen Tips & tricks til Windows XP Microsoft Tips og tricks til Microsoft Windows XP Copyright: 2002 by Forlaget Globe A/S 1. udgave, 1. oplag Udgiver: Forlaget Globe A/S Skodsborgvej

Læs mere

ZoomText 9.1 Tillæg til Brugervejledning

ZoomText 9.1 Tillæg til Brugervejledning ZoomText 9.1 Tillæg til Brugervejledning Ai Squared Copyrights ZoomText Magnifier Copyright 2008, Algorithmic Implementations, Inc. All Rights Reserved. ZoomText Magnifier/Reader Copyright 2008, Algorithmic

Læs mere

LÆSE- OG SKRIVEHJÆLP BRUGERVEJLEDNING

LÆSE- OG SKRIVEHJÆLP BRUGERVEJLEDNING LÆSE- OG SKRIVEHJÆLP BRUGERVEJLEDNING Introduktion ViTal er et program, der er udviklet med henblik på at afhjælpe læse- og skriveproblemer, både i forbindelse med læseundervisning og ved læsning af elektroniske

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSE OG SIKKERHED PÅ DIN COMPUTER.

VEDLIGEHOLDELSE OG SIKKERHED PÅ DIN COMPUTER. VEDLIGEHOLDELSE OG SIKKERHED PÅ DIN COMPUTER. HARDDISKEN Harddisken er den enhed der bruges til at lagre operativsystemet (Windows), programmer og egne filer i din computer. Egne filer kan være dokumenter,

Læs mere

Kvikguide Starter System 3.2

Kvikguide Starter System 3.2 3.2 Indholdsfortegnelse ii / 12 Indholdsfortegnelse 1 Leverancen omfatter... 3 2 Forudsætninger... 4 3 De første trin... 5 4 Information og hjælp... 12 1 Leverancen omfatter 3 / 12 1 Leverancen omfatter

Læs mere

Skifte til Outlook 2010

Skifte til Outlook 2010 I denne vejledning Microsoft Microsoft Outlook 2010 ser meget anderledes ud end Outlook 2003, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre

Læs mere

Åbn Paint, som er et lille tegne- og billedbehandlingsprogram der findes under Programmer i mappen Tilbehør. Åbn også Word.

Åbn Paint, som er et lille tegne- og billedbehandlingsprogram der findes under Programmer i mappen Tilbehør. Åbn også Word. 75 Paint & Print Screen (Skærmbillede med beskæring) Åbn Paint, som er et lille tegne- og billedbehandlingsprogram der findes under Programmer i mappen Tilbehør. Åbn også Word. 1. Minimer straks begge

Læs mere

Inden du går i gang. For Mozilla Firefox brugere. For Internet Explorer brugere

Inden du går i gang. For Mozilla Firefox brugere. For Internet Explorer brugere Side 1 af 8 Inden du går i gang For at kunne bruge Alm. Brand Netbank skal du enten bruge Internet Explorer eller Mozilla Firefox. Vi understøtter ikke brug af Google Chrome, og vi kan derfor ikke garantere,

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU REGNEARK INTRODUKTION

SÅDAN BRUGER DU REGNEARK INTRODUKTION SÅDAN BRUGER DU REGNEARK INTRODUKTION I vejledningen bruger vi det gratis program Calc fra OpenOffice som eksempel til at vise, hvordan man bruger nogle helt grundlæggende funktioner i regneark. De øvrige

Læs mere

Svar på de mest almindelige Citrix spørgsmål

Svar på de mest almindelige Citrix spørgsmål Svar på de mest almindelige Citrix spørgsmål Henrik Meyer og Ajâja Hyttel Oprettet: 24/6-13 Sidst revideret 14/5-14 h t t p s : / / c i t r i x. a a b n e t. d k Hvad er nyt i Citrix?... 2 Hvis du ikke

Læs mere

Mamut Anlægsregister Introduktion

Mamut Anlægsregister Introduktion Mamut Anlægsregister Introduktion This program includes software developed by Skybound Software (http://www.skybound.ca) Mamut Anlægsregister INDHOLD 1 OM MAMUT ANLÆGSREGISTER... 1 2 INSTALLATION... 2

Læs mere

Windows 7 For nye brugere

Windows 7 For nye brugere Windows 7 For nye brugere 1 Indholdsfortegnelse Køb videobøger på Forlaget Globe 6 Læs mere om TextMaster på www.videobog.dk. 6 Forord og intro... 7 En onlinebog, som er konverteret fra en videobog 7 I

Læs mere

Edb-tekstbehandling, præsentation mm

Edb-tekstbehandling, præsentation mm Edb-tekstbehandling, præsentation mm I denne lektion skal du: - hente kopier et skærmbillede og sætte det ind i et dokument - beskære billedet, så det passer til dit dokument Der findes specielle programmer

Læs mere

Skifte til Excel 2010

Skifte til Excel 2010 I denne vejledning Microsoft Excel 2010 ser meget anderledes ud end Excel 2003, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre for at få

Læs mere

OS Update. Program. Brugervejledning. (ClassPad OS version 2.20) Til ClassPad 300/ClassPad 300 PLUS RJA510188-4

OS Update. Program. Brugervejledning. (ClassPad OS version 2.20) Til ClassPad 300/ClassPad 300 PLUS RJA510188-4 Til ClassPad 300/ClassPad 300 PLUS De OS Update (ClassPad OS version 2.20) Program Brugervejledning RJA510188-4 http://world.casio.com/edu/ http://classpad.net/ Programmet OS Update Programmet OS Update

Læs mere

Kom godt i gang. med CD-ORD 6. mikrov.dk. Kom godt i gang med CD-ORD 6

Kom godt i gang. med CD-ORD 6. mikrov.dk. Kom godt i gang med CD-ORD 6 Kom godt i gang med CD-ORD 6 mikrov.dk Kom godt i gang med CD-ORD 6 Kom godt i gang med CD-ORD 6 Denne manual giver de mest nødvendige informationer om CD-ORD 6. Du kan finde en uddybende manual om programmet

Læs mere

Kom i gang med DANBRO

Kom i gang med DANBRO 1 Indhold... 1 Generelt...2 DANBRO...2 Forkundskaber for at anvende DANBRO...2 Krav til pc...2 Starte DANBRO...2 Installation...3 DANBRO-Manualer...4 Manualer...4 DANBROs Brugergrænseflade...5 Valg af

Læs mere

Motorola Phone Tools. Kvikstart

Motorola Phone Tools. Kvikstart Motorola Phone Tools Kvikstart Indhold Minimumskrav... 2 Før installering Motorola Phone Tools... 3 Installering af Motorola Phone Tools... 4 Installering og konfigurering af mobil enhed... 5 Registrering

Læs mere

Godt i gang med.. TDC Webtekst. 13-06-2013 version 2.0

Godt i gang med.. TDC Webtekst. 13-06-2013 version 2.0 Godt i gang med.. TDC Webtekst www.tdcwebtekst.dk www.tdcwebtekst.dk/ny Indholdsfortegnelse Hvad er TDC Webtekst... 4 Før du går i gang... 4 Krav til PC en... 4 Java... 4 ADSL... 5 Internet browser...

Læs mere

Startvejledning. Microsoft OneNote 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere.

Startvejledning. Microsoft OneNote 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Startvejledning Microsoft OneNote 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Skifte mellem berøringstilstand og mus Hvis du bruger OneNote

Læs mere

Kom godt i gang med CD-ORD 8. mikrov.dk

Kom godt i gang med CD-ORD 8. mikrov.dk Kom godt i gang med CD-ORD 8 mikrov.dk Kom godt i gang med CD-ORD 8 Denne manual giver de mest nødvendige informationer om CD-ORD 8. Du kan finde en uddybende manual om programmet i CD-ORDs værktøjslinje.

Læs mere

Surf på nettet med din stemme!

Surf på nettet med din stemme! Surf på nettet med din stemme! Indtal.dk er en begrænset dansk talegenkender, der sætter bevægelseshæmmede i stand til at navigere på nettet. Med talegenkenderen er det fx muligt at udfylde selvangivelsen

Læs mere

Braille Display Input kommandoer

Braille Display Input kommandoer Braille Display Input kommandoer JAWS understøtter en serie af kommandoer, som giver dig mulighed for at give braille kommandoer, og også kontrollere din computer. Benyt disse kommandoer sammen med Freedom

Læs mere

VUC IT Niveau G. Drev Mapper Filer

VUC IT Niveau G. Drev Mapper Filer VUC IT Niveau G Drev Mapper Filer Harddiske og andre lagringsmedier ( drev ) Det mest enkle er at tænke på disk-drev som et arkivskab. Drev navngives med et bogstav. Normalt navngives med C:, D:, E: osv.

Læs mere

Browserindstillinger til EfterUddannelse.dk

Browserindstillinger til EfterUddannelse.dk Browserindstillinger til EfterUddannelse.dk 3. udgave, februar 2012 Denne vejledning er en hjælp til at løse almindelige og kendte browserproblemer, der kan forekomme i Internet Explorer 7 og 8, når du

Læs mere

SkanRead hjælp. SkanRead 3.0. MV-Nordic

SkanRead hjælp. SkanRead 3.0. MV-Nordic SkanRead hjælp SkanRead 3.0 MV-Nordic SkanRead hjælp: SkanRead 3.0 MV-Nordic Ophavsret 2014 MV-Nordic Indholdsfortegnelse Forord... v 1. Sådan gør du!... 1 2. SkanRead i CD-ORD og programmenuen... 3 3.

Læs mere

Carsten hjælp. Carsten 3.0. Mikro Værkstedet A/S

Carsten hjælp. Carsten 3.0. Mikro Værkstedet A/S Carsten hjælp Carsten 3.0 Mikro Værkstedet A/S Carsten hjælp: Carsten 3.0 Mikro Værkstedet A/S Revision 1.26, 5. februar 2007 Indholdsfortegnelse Forord... v 1. Hjælp i Carsten... 1 2. Carsten-stemmen

Læs mere

Installering af Microsoft Office 2012-09-12 Version 2.1

Installering af Microsoft Office 2012-09-12 Version 2.1 Installering af Microsoft Office 2012-09-12 Version 2.1 Indholdsfortegnelse Installering af Microsoft Office... 2 Oplysninger inden installeringen... 2 Installering af Microsoft Office... 3 Introduktion...

Læs mere

Kom godt i gang CD-ORD 8.3

Kom godt i gang CD-ORD 8.3 Kom godt i gang CD-ORD 8.3 CD-ORD Denne manual giver de mest nødvendige informationer om CD-ORD 8.3. Du kan finde en uddybende manual om programmet i CD-ORDs værktøjslinje. Hjælp i værktøjslinjen. Kom

Læs mere

Brugermanual Saida 1

Brugermanual Saida 1 Brugermanual Saida 1 2 Håndbog til Saida Ordprædiktionsprogram til Windows Indhold Brugermanual Saida... 1 Håndbog til Saida Ordprædiktionsprogram til Windows... 3 Hvorfor hedder programmet Saida?... 4

Læs mere

SkanRead hjælp. SkanRead 2.0. Mikro Værkstedet A/S

SkanRead hjælp. SkanRead 2.0. Mikro Værkstedet A/S SkanRead hjælp SkanRead 2.0 Mikro Værkstedet A/S SkanRead hjælp: SkanRead 2.0 Mikro Værkstedet A/S Ophavsret 2011 Mikro Værkstedet A/S Indholdsfortegnelse Forord... v 1. Sådan gør du!... 1 2. SkanRead

Læs mere

Nu bliver dine broderi-drømme opfyldt!

Nu bliver dine broderi-drømme opfyldt! PE-Design Next SOFTWARE TIL PERSONLIGE BRODERIER Nu bliver dine broderi-drømme opfyldt! Avanceret brugerflade Med flere stikninger og mønster-variationer Udvidede bogstavsfunktioner Billeder og fotos kan

Læs mere

SkanRead hjælp. SkanRead 1.0. Mikro Værkstedet A/S

SkanRead hjælp. SkanRead 1.0. Mikro Værkstedet A/S SkanRead hjælp SkanRead 1.0 Mikro Værkstedet A/S SkanRead hjælp: SkanRead 1.0 Mikro Værkstedet A/S Ophavsret 2010 Mikro Værkstedet A/S Indholdsfortegnelse Forord... v 1. Sådan gør du!... 1 2. SkanRead

Læs mere

Installation af Oracle 10g Release 2 database

Installation af Oracle 10g Release 2 database Installation af Oracle 10g Release 2 database Oracle 10g database indeholder databasesoftware, enterprise manager, SQL*Plus m.m., HTML DB (i dag kendt som Application Express) og tilhørende HTTP Server

Læs mere

ClassPad Add-In Installer

ClassPad Add-In Installer Til ClassPad 300/ClassPad 300 PLUS De ClassPad Add-In Installer (program til installation af tilføjelsesprogrammer) Brugervejledning http://world.casio.com/edu/ http://classpad.net/ ClassPad Add-In Installer

Læs mere

Fejlretter Installation og afinstallation på PC Windows 7

Fejlretter Installation og afinstallation på PC Windows 7 Vejledning til installation og afinstallation af Fejlretter på Fejlretter Installation og afinstallation på Windows 7 Denne vejledning gennemgår installation henholdsvis afinstallation af Fejlretter på

Læs mere

Fejlretter Installation og afinstallation på PC

Fejlretter Installation og afinstallation på PC Vejledning til installation og afinstallation af Fejlretter på Fejlretter Installation og afinstallation på Windows 7 Denne vejledning gennemgår installation henholdsvis afinstallation af Fejlretter på

Læs mere

Kom godt i gang med CD-ORD 8. mikrov.dk

Kom godt i gang med CD-ORD 8. mikrov.dk Kom godt i gang med CD-ORD 8 mikrov.dk Kom godt i gang med CD-ORD 8 Denne manual giver de mest nødvendige informationer om CD-ORD 8. Du kan finde en uddybende manual om programmet i CD-ORDs værktøjslinje.

Læs mere

1. Forord. 2. Systemkrav

1. Forord. 2. Systemkrav 1. Forord 2. Systemkrav 3. Installation 4. Manual 1. Forord Dette program er et elektroniske opslagsværk, hvor man hurtigt kan se, de muligheder der er af valg af melodi til en bestemt salme. Samtidigt

Læs mere

CD-ORD hjælp CD-ORD 5. Mikro Værkstedet A/S

CD-ORD hjælp CD-ORD 5. Mikro Værkstedet A/S CD-ORD hjælp CD-ORD 5 Mikro Værkstedet A/S CD-ORD hjælp: CD-ORD 5 Mikro Værkstedet A/S CD-ORD hjælp: Revision 1.64, 9. maj 2006 Oplæsning: Revision 1.54, 24. april 2006 Ordforslag: Revision 1.56, 2. maj

Læs mere

Et oplæg med PowerPoint bliver til.

Et oplæg med PowerPoint bliver til. Risskov Gymnasium feb. 2007 PowerPoint 2002 Side 1 af 5 Et oplæg med PowerPoint bliver til. Det gode mundtlige oplæg Gode præsentationer sætter fokus på vigtige punkter, kontrollerer informationsstrømmen

Læs mere

Sådan får du Salmebogen på CD-ROM til at fungere i Internet Explorer 7 både under Windows XP og Windows Vista

Sådan får du Salmebogen på CD-ROM til at fungere i Internet Explorer 7 både under Windows XP og Windows Vista Sådan får du Salmebogen på CD-ROM til at fungere i Internet Explorer 7 både under Windows XP og Windows Vista Beskrivelse af fejlen Salmebogen på CD-ROM har visse problemer med at fungere i Internet Explorer

Læs mere

Boot Camp Installerings- & indstillingshåndbog

Boot Camp Installerings- & indstillingshåndbog Boot Camp Installerings- & indstillingshåndbog Indholdsfortegnelse 3 Introduktion 3 Hvad du har brug for 4 Oversigt over installering 4 Trin 1: Søg efter opdateringer 4 Trin 2: Klargør Mac til Windows

Læs mere