I/S ASGILHØJE VANDVÆRK Referat af G E N E R A L F O R S A M L I N G

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I/S ASGILHØJE VANDVÆRK Referat af G E N E R A L F O R S A M L I N G"

Transkript

1 I/S ASGILHØJE VANDVÆRK Referat af G E N E R A L F O R S A M L I N G Afholdt lørdag den 13. juli 2019 kl hos Kjeld Mortensen Tronhøjvej 7, 8420 Knebel Referent: Hanne Wacher Kjærgaard 1. Valg af dirigent. Flemming Østergaard valgt. 2. Bestyrelsens beretning. Formanden forelagde bestyrelsens beretning for det forgangne år. Q: Dropper man Syddjurs Kommunes hovedledningsprojekt præsenteret ved møde i november (jf. referat på hjemmesiden)? Ja, Kommunen satser nu på decentrale, stabile strukturer. Q: Er der økonomien beregnet? Nej, det kommer. Men Niras vurderer 1 mio til forbindelsesledning dvs til Asgilhøje. Men Niras anbefaler ikke denne løsning. Det væsentlige for kommunen er nu, at der er stabil vandforsyning. Derfor giver det mening at lave sammenlægning med flere boringer. Beretningen godkendes enstemmigt. 3. Fremlæggelse og godkendelse af årsregnskab. Kassereren præsenterede regnskabet. Der mindes om, at det jf. indkaldelsen er op til den enkelte interessent at tilgå og evt. printe regnskab forud for mødet. Q: Hvad skyldes den øgede udgift til bestyrelsens arbejde? I høj grad kørsel osv. Regnskabet godkendes enstemmigt. 4. Fastsættelse af vandafgifter for 2019.

2 Mhp. at polstre til evt. udgifter v. sammenlægning ønskes der indført en målerafgift på 100 kr./år, hvilket også forventes at modsvare den udgift, der vil være til udskiftninger, og samtidig skal vandafgiften indeksreguleres (anvisning fra kommunen). Fast afgift ønskes hævet fra 475 kr. til 575 kr. Q: Hvad dækker målerafgift? Sikring af, at de skal skiftes en form for opsparing (en måler koster ca kr). Q: En million i kassen hvorfor samler vi så flere sammen? Vandværket er rimelig polstret, der er ingen økonomi for en sammenlægningsløsning. Q: Er prisen pr. m 3 for høj, når et I/S ikke må samle formue? Vi går efter en løsning, som sikrer stabilitet og en fremtidssikret løsning. Der er udgifter, vi ikke kender, derfor vil vi gerne agere strategisk fornuftigt, og det mener vi, vi bedst gør på denne måde, i stedet for at vi skal ud og lave særregninger. Q: Kan Niras ikke lave et overslag? Jo, men bare for at få et forslag koster det for at få designet det teknisk rigtige projekt. Der arbejdes videre, og intet kan besluttes uden en generalforsamling. Bestyrelsens forslag sættes til afstemning: Stemmer for: 18 Stemmer imod: 4 Stemmer hverken for eller imod: 0 Forslaget er dermed vedtaget. 5. Indkomne forslag: Ingen 6. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer i henhold til 6 (Kjeld Mortensen og Egon Kvist er på valg og modtager genvalg) Genvalg af begge. 7. Valg af suppleant til bestyrelsen.

3 Lasse Werling modtager genvalg. Lasse er genvalgt 8. Valg af revisor. Flemming Østergaard modtager genre genvalg - genvalgt 9. Valg af revisorsuppleant Thorkild Kjær er villig til genvalg - genvalgt 10. Evt. Q: Kan man komme op og se vandværket? Ja, det kan man. Efter høst kan der etableres en tur. Q: Hvor ligger vandværket? Formanden viser på kort. Q: Hvor meget kan man trække op? Der er fem meter ned til saltvandet, så risikoen er minimal. Q: Giver efterskolen anledning til bekymring som stor institution. De ligger i vores forsyningsområde, og vi er forpligtet til at levere vand på rimelige vilkår. Q: Hvor mange private boringer er der i dette område? 2-3, heraf en på Refsvej. Hvis/når den lukker, er vi forpligtede på at forsyne forbrugerne her. Q: Årlig vandindvindingstilladelse på 6000m3, er den øget ifm. efterskolens tilkomst? Nejj, kommunen forlænger administrativt. Q: Er de små boringer underlagt samme kontroller osv, som os? Nej. Mere lempelige vilkår. Vi bruger flere ressourcer på vandanalyser af pesticider. Vi vælger at være på forkant mhp. at kende det, vi kan, ift. vores vand. Q: Vedr. takster: Hvad koster det i faste hhv. variable omkostninger? En hurtig gennemregning viser, det koster 14 kr, heraf er de 6 kr grøn afgift.

4 Vi vil se på, om vi kan tydeliggøre, hvad de forskellige ting koster ift. driften af et vandværk. Der er et krav om, hvordan man skal have fordeling mellem fast afgift og forbrug. Q: Interessenters navne osv. kunne være rare at have GDPR forhindrer deling. Der kan sendes en mail, hvor man bliver bedt om at tilkendegive, om man vil dele med andre ved at have informationerne på hjemmesiden. Skal tilstås aktivt af den enkelte person. Q: Ved nogen noget om krav om kloakering inden for rimelig fremtid? Syddjurs har ikke planer om at kloakere Helgenæs, så vidt formanden ved. Nedsivning kan ikke give bakteriologiske problemer. Men hvis folk skyller deres roundup-flasker, så ja, det kan det /HWK

5 Bestyrelsens beretning 2019 Velkommen til generalforsamlingen i I/S Asgilhøje Vandværk 2019, som er nummer 55 i rækken af generalforsamlinger i Vandværkets historie. Siden generalforsamlingen i 2018 er der registreret en ny tilslutning til Vandværket, så antal medlemmer nu er 107, idet Vivi Gilsager har fået tilsluttet et vandstik til dyrefolden på matrikel nr. 18v Borup By overfor Olaf Ryes vej 14. Desuden har der været en række ejerskifter. Per og Hanne-Britt Rassing har solgt Fuglevad 25A til tre familier Vagn Snede Pedersen og Hanne Breinholm samt Jeppe Breinholm Pedersen og Maria Vester samt Line Breinholm Olsen og Kasper Olsen. Familien Lilhauge har solgt Svend Sørensens vej 10 til Leif og Annette Ejlertsen. Birgitte Larsen har solgt Asgilhøjevej 29 til Elisabeth Rød. Endvidere har Sven og Inger Matthiesen overdraget Refsvej 2 til sønnerne Peter Matthiesen og Jacob Matthiesen, og Karsten Ejsing Jørgensen har solgt Fuglevad 5 til børnene med Morten Ejsing Jørgensen som kontaktperson. Vi benytter lejligheden til at byde de nye interessenter velkommen, og i øvrigt henvise til 9 i Vandværkets vedtægter, hvoraf det fremgår, at rettigheder og forpligtigelser overfor Vandværket overgår til de nye ejere. Vandforbruget i 2018 har været m 3, som er væsentligt mere end i 2017, hvor det var m 3. Stigningen i forbruget tilskrives blandt andet, at Naturefterskolens forbrug er øget med ca m 3, og at der var en meget tør sommerperiode med øget vanding samt et mindre brud hos en af interessenterne. Med hensyn til vandkvaliteten viser de seneste analyserapporter, at der ingen overskridelser er på organiske eller uorganiske parametre, samt at analyseprogrammet er overholdt og grundvandsparametrene har et stabilt niveau. Men på grund af den megen omtale i pressen omkring forurening med chloridazon i en række vandværker fik vi i 2017 fortaget en udvidet drikkevandskontrol, der skulle medtage måling af chloridazon og nedbrydningsstofferne desphenyl- og methyl-desphenylchloridazon. Analysen viste, at ingen af forbindelserne overskred de tilladte max. kravværdier, selvom forekomsten af desphenyl-chloridazon lå tæt på grænseværdien.

6 Efterfølgende har Syddjurs Kommune under henvisning til den nye bekendtgørelse om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg, nr af 23/08/2018, hvor der er blevet tilføjet flere pesticider til pesticidlisten i drikkevandsbekendtgørelsen, bedt vandværkerne om ved først kommende normale prøvetagning at supplere med analyse for fire navngivne pesticider på boringsniveau, herunder nedbrydningsstofferne desphenyl- og methyl-desphenyl-chloridazon. Samtidig blev der gjort opmærksom på, at der var mulighed for at udføre en mere vidtgående screeningstest for mere end 300 forskellige pesticider og nedbrydningsprodukter, hvilket dog ikke var lovpligtigt. I Asgilhøje Vandværk har vi valgt at gennemføre både den supplerende analyse og screeningstesten for de godt 300 pesticider. Analyserapporterne er forelagt Grundvandsafdelingen i Syddjurs Kommune, der har udtalt: I forhold til screeningen viser den, at der ikke findes nogen af pesticiderne i jeres vand, og det er jo glædeligt. Vedr. Pyrethrins, der viser 5 mikrogram/l, kan man nemt tro, at der er en overskridelse på denne analyse. Men fordi der her måles på flere pesticider samtidig, kan man ikke regne med denne grænseværdi. Laboratoriet kan ikke måle lavere for netop denne type stoffer. Så konklusionen er: Analyserne viser, at der ikke findes målbare mængder af de undersøgte pesticider. Vedr. den supplerende analyse for bl.a. desphenyl-chloridazon og methyl-desphenylchloridazon er der en svagt stigende tendens i forhold til tidligere analyser. De to analyser er ikke tilstrækkelige til at kunne forudsige, om værdierne generelt er stigende. Begge stoffer indgår i den nye drikkevandsbekendtgørelse som stoffer, der skal testes for i pesticidkontrollen, så vi kan fremover følge udviklingen i de obligatoriske analyser og holde øje med, at grænseværdierne ikke overskrides. Med hensyn til driftsforstyrrelser blev vi den 3. juni gjort opmærksomme på, at der var luft i vandet. Mogens Vognsen fjernede efterfølgende 20 liter filtermateriale, som var årsag til, at luftudladeren var blevet blokeret af filtermaterialet, og luften blev sendt ud i forsyningsledningerne. Ved det efterfølgende serviceeftersyn, der blev udført af A. Højfeldt den 19. juni, blev der yderligere fjernet 30 liter filtermateriale for at sikre, at luftudladeren ikke skulle blive blokeret inden for den nærmeste tid. Ved serviceeftersynet blev det bemærket, at ledningen fra boringen til vandværket er meget tilstoppet og bør renses for at sikre, at returskyl på sandfiltrene kan fungere optimalt, og at filtrematerialet ikke vokser og blokerer for luftudladeren. Pt. planlægges det, at udbedre forholdene i efteråret 2019.

7 Til orientering er Syddjurs Kommune godt i gang med at holde møder med almene vandværker og lodsejere om frivillige aftaler i de boringsnære beskyttelsesområder, BNBO. De almene vandværker indkaldes løbende henover efteråret 2019/foråret 2020 til møder med kommunen for at drøfte frivillige aftaler. På mødet inviteres også lodsejere, der har jord indenfor BNBO. Vedrørende samarbejdet mellem vandværkerne på Helgenæs, der har til formål at sikre vandforsyningen, har der været en række møder mellem Stødov Vandværk, Kongsgårde- Borup Vandværk og Asgilhøje Vandværk. Der er enighed om at lade et professionelt ingeniørfirma undersøge mulighederne for at koble de tre vandværkes ledningsnet sammen fremfor at lave en egentlig fælles nødforsyningsledning, der forbinder Stødov, Kongsgårde-Borup og Asgilhøje Vandværk i en ret linje. Et dyrt projekt for noget, vi måske ikke ville komme til at bruge. Vi kunne i stedet nøjes med at forbinde Asgilhøje med Kongsgårde-Borup, og de kunne koble sig til Stødov. Forudsætningen for at igangsætte undersøgelse af mulighederne for at koble de tre vandværker sammen er, at de enkelte vandværkes ledningsnet bliver GPS-registreret, hvilket er afklaret for Stødov Vandværks vedkommende og er ved at blive afklaret for Kongsgårde-Borup Vandværk og Asgilhøje Vandværk. På sigt kan man forestille sig, at det fører til, at de tre vandværker opretter et fælles AMBA Helgenæs Vandforsyning, der ejer forbindelsesledningerne og forestår driften af de tre vandværker som én enhed. I princippet en fusion af de tre Vandværker. Det vil i den sidste ende indebære opløsning af I/S Asgilhøje Vandværk og kræver et par års forberedelse og godkendelser på generalforsamlinger. Bestyrelsen beder generalforsamlingen om opbakning til at fortsætte arbejdet med at undersøge mulighederne for at koble de tre vandværkes ledningsnet sammen, og dermed opnå en mere sikker og stabil vandforsyning til området. Ved generalforsamlingen i 2018 kunne bestyrelsen berette om succesen med opdateringen af medlemmernes mail-adresser og SMS-telefonnumre og dermed digitaliseringen af Vandværkets kommunikation, idet ca. 2/3 havde tilmeldt sig listen, men siden er der ikke sket meget, så der er en klar opfordring til at sende mailadresse og mobilnummer pr. mail til webmaster@asgilvand.dk, hvis man ikke allerede har gjort det, eller hvis disse er ændret. På bestyrelsens vegne Kjeld Mortensen

I/S ASGILHØJE VANDVÆRK

I/S ASGILHØJE VANDVÆRK I/S ASGILHØJE VANDVÆRK G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT I henhold til vedtægterne afholdtes ordinær generalforsamling, lørdag den 14. juli 2018 kl. 11.00 hos Kjeld Mortensen Tronhøjvej 7, 8420

Læs mere

I/S ASGILHØJE VANDVÆRK

I/S ASGILHØJE VANDVÆRK I/S ASGILHØJE VANDVÆRK Mødenotat fra generalforsamling afholdt (i regnvejr) lørdag den 8. juli 2017 hos Kjeld Mortensen, Tronhøjvej 7: 1. Valg af dirigent. Flemming Østergård blev valgt. 2. Formandens/bestyrelsens

Læs mere

I/S Asgilhøje Vandværk

I/S Asgilhøje Vandværk Referat fra generalforsamling. Dato: 09-07-2016 Dagsorden. 1. Valg af dirigent Flemming Østergård blev valgt 2. Formandens beretning Beretning nr 52 blev fremlagt af Kjeld. Der blev stillet flere spørgsmål

Læs mere

Beslutningsreferat fra generalforsamling i Stødov Bakker Grundejerforening 26.april 2018

Beslutningsreferat fra generalforsamling i Stødov Bakker Grundejerforening 26.april 2018 Beslutningsreferat fra generalforsamling i Stødov Bakker Grundejerforening 26.april 2018 Der var mødt 52 deltagere heraf var 31 stemmeberettiget. John Hansen blev valgt som dirigent. Beretning: Beretning

Læs mere

Blovstrød Vandværk Beretning for Generalforsamling marts 2018

Blovstrød Vandværk Beretning for Generalforsamling marts 2018 Blovstrød Vandværk Beretning for 2017 Generalforsamling marts 2018 Blovstrød Vandværk 2017 (2016) Medlemmer/interessenter 990 (970) Indbyggere 2.211 (2.202) Målere 862 (842) Nye medlemmer 20 (2) Nye tilslutninger

Læs mere

Beredskabsplan for. I/S Asgilhøje Vandværk

Beredskabsplan for. I/S Asgilhøje Vandværk Beredskabsplan for I/S Asgilhøje Vandværk Indhold 1. Hvornår bruges beredskabsplanen?... 2 2. Ansvarlig... 2 3. Logbog... 2 4. Telefonliste... 3 4.1. Bestyrelse... 3 4.2. Driftspersonale... 4 4.3. Nabovandværker...

Læs mere

Generalforsamling afholdtes den 27.marts 2014 kl. 19.30 på vandværkets adresse med følgende dagsorden:

Generalforsamling afholdtes den 27.marts 2014 kl. 19.30 på vandværkets adresse med følgende dagsorden: Generalforsamling afholdtes den 27.marts 2014 kl. 19.30 på vandværkets adresse med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for 2013 3. Det reviderede regnskab for 2013. 4. Budget 2014 og takstblad

Læs mere

INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK

INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK Onsdag den 29. marts 2017, kl. 18.00 i Karlslundehuset, (Bettys Hus). Samtidig hermed Indkaldelse til Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Søndag den 05. maj 2019 kl i Strøby forsamlingshus, Strøby Bygade 37, 4671 Strøby

Søndag den 05. maj 2019 kl i Strøby forsamlingshus, Strøby Bygade 37, 4671 Strøby STRØBY LADEPLADS VANDVÆRK A.m.b.a. Ordinær generalforsamling Søndag den 05. maj 2019 kl. 10.00 i Strøby forsamlingshus, Strøby Bygade 37, 4671 Strøby Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Ordinær generalforsamling, Herringløse Vandværk I/S 27 marts 2014

Ordinær generalforsamling, Herringløse Vandværk I/S 27 marts 2014 Ordinær generalforsamling, Herringløse Vandværk I/S 27 marts 2014 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om det forløbne år. 3. Det reviderede regnskab forelægges. 4. Budget for det kommende år fremlægges.

Læs mere

Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål. 3 Medlemmer. 4 Medlemmernes rettigheder

Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål. 3 Medlemmer. 4 Medlemmernes rettigheder Vedtægter 1 Navn og hjemsted Tjebberup Vandværk a.m.b.a. er et andelsselskab med begrænset ansvar. Selskabet blev stiftet den 8. december 1967. Vandværket ligger på adressen,, matrikel 2-aa Bredetved by,

Læs mere

V E D T Æ G T E R. BAUNEHØJ VANDVÆRK A.m.b.A.

V E D T Æ G T E R. BAUNEHØJ VANDVÆRK A.m.b.A. 241006 V E D T Æ G T E R FOR BAUNEHØJ VANDVÆRK A.m.b.A. 1. Navn og hjemsted 1. 1.1. Selskabets navn er Baunehøj Vandværk A.m.b.A. 1.2 Selskabets hjemsted er Helsinge Kommune, under sammenlægning til Gribskov

Læs mere

GENERALFORSAMLING 30. juni 2018 Referat

GENERALFORSAMLING 30. juni 2018 Referat GENERALFORSAMLING 30. juni 2018 Referat Valg af dirigent Ove Henriksen Valg af stemmetællere: Hugo nr. 33 og Laila nr. 54 Bestyrelsens beretning ved formanden Velkomst til nye grundejere Årets gang i bestyrelsen:

Læs mere

Vedtægter for Herslev Vandværk I/S

Vedtægter for Herslev Vandværk I/S Vedtægter for Herslev Vandværk I/S 1 Navn og hjemsted. I/S Herslev Vandværk er et interessentskab stiftet den 30. april 1907. Selskabet har hjemsted i Lejre kommune. 2 Formål Selskabets formål er i overensstemmelse

Læs mere

Der har været afholdt 6 bestyrelsesmøder siden sidste generalforsamling.

Der har været afholdt 6 bestyrelsesmøder siden sidste generalforsamling. Juni 2018 Til samtlige andelshavere Referat af generalforsamling afholdt lørdag den 9. juni 2018 klokken 13.00 på Lille Johanneberg Hjaletvej 51, 4760 Vordingborg 1. Valg af dirigent Marianne Andersen

Læs mere

VEDTÆGTER. Smidstrup Vandværk

VEDTÆGTER. Smidstrup Vandværk VEDTÆGTER for Smidstrup Vandværk a.m.b.a. 2013 Haagendrupvej 2 B - DK 3250 Gilleleje 1 Navn og hjemsted "Smidstrup Vandværk a.m.b.a.", der er stiftet 28. august 1940, har hjemsted i Gribskov kommune.

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2014

Bestyrelsens beretning for 2014 Bestyrelsens beretning for 2014 Vi har 1266 forbrugere tilsluttet Skovby Vandværk, hvilket er en stigning på 43 i forhold til året før. Der er blevet udpumpet 140.000 m 3 i 2013. Vandforbruget er stabilt,

Læs mere

VEDTÆGTER. for ANDELSSELSKABET. LANGESKOV VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER. for ANDELSSELSKABET. LANGESKOV VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER for ANDELSSELSKABET LANGESKOV VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER for Andelsselskabet Langeskov Vandværk a.m.b.a. NAVN OG HJEMSTED: 1. Selskabets navn er Andelsselskabet Langeskov Vandværk a.m.b.a. Selskabets

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole.

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole. Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl.19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte stemmeberettigede 4.

Læs mere

Hammerum Vand A.m.b.a

Hammerum Vand A.m.b.a VEDTÆGTER for Andelsselskabet Hammerum Vand A.m.b.a 10. april 2018 Vedtægter for Andelsselskabet Hammerum Vand A.m.b.a 10. april 2018 1. NAVN OG HJEMSTED Selskabets navn er Andelsselskabet Hammerum Vandværk,

Læs mere

Vedtægter. For Nimtofte Vandværk A.m.b.a. CVR nummer

Vedtægter. For Nimtofte Vandværk A.m.b.a. CVR nummer Vedtægter For Nimtofte Vandværk A.m.b.a CVR nummer 34775702 Stiftet den 1 januar 2013 1 VEDTÆGTER FOR NIMTOFTE VANDVÆRK A.m.b.a. 1 navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BAKKEBØLLE STRAND VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR BAKKEBØLLE STRAND VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR BAKKEBØLLE STRAND VANDVÆRK ANDELSSELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1 1. Vandværket er et andelsselskab, hvis navn er Andelsselskabet Bakkebølle Strand Vandværk, som er stiftet d. 18. juni 1967.

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223 A, Osted kirkebjerg-vand.dk ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 Osted Hallens Cafeteria, Langetoften 25, Osted Mød op denne aften, og vær med til at skabe en god

Læs mere

Målet med etableringen af Ganløse Vandværk - er at fremtidssikre prisen for og kvaliteten af vort vand i Ganløse.

Målet med etableringen af Ganløse Vandværk - er at fremtidssikre prisen for og kvaliteten af vort vand i Ganløse. Der indkaldes til Generalforsamling for Ganløse Nordre Vandværk A.m.b.a. (GNV) mandag 31 marts kl 19.00 på Rytterskolen* Dagsorden for den ordinære generalforsamling har følgende punkter: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Vandværk

Vedtægter for Blovstrød Vandværk 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Blovstrød Vandværk 1 Selskabet, der er stiftet den 15. juni 1914, er et interessentselskabandelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er I/S: Blovstrød Vandværk. a.m.b.a.

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 21. marts 2018 kl

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 21. marts 2018 kl I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 21. marts 2018 kl. 19.30 på KFUM's soldaterhjem, Hesselgårdsvej 29, 3460 Birkerød. 0. Indledning På bestyrelsens vegne har formand Bendt

Læs mere

LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3)

LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3) LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3) Marts 2014 1 NAVN OG HJEMSTED Selskabet, der er stiftet den 1. maj 1985, er et andelsselskab med begrænset

Læs mere

Stødov Bakkers Grundejerforening

Stødov Bakkers Grundejerforening Kære grundejer i Stødov Bakker, Stødov Bakkers Grundejerforening Stødov, marts 2018. Indkaldelse til Generalforsamling Torsdag den 26. april 2018 kl. 19.30 i Helgenæs Forsamlingshus, Grimshovedvej 2. I

Læs mere

Vedtægter for Søtofte Vandværk a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Søtofte Vandværk A.m.b.a. Formål.

Vedtægter for Søtofte Vandværk a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Søtofte Vandværk A.m.b.a. Formål. Vedtægter for Søtofte Vandværk a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Søtofte Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Holbæk Kommune. Formål 2 Selskabets formål

Læs mere

I/S Veksø VANDVÆRK 3670 VEKSØ

I/S Veksø VANDVÆRK 3670 VEKSØ Generalforsamling mandag den 27. marts 2017 kl. 19, foreningslokalet i Multihallen i Veksø Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning om det forløbne år 3. Regnskab

Læs mere

VEDTÆGT FOR. DÅSTRUP VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGT FOR. DÅSTRUP VANDVÆRK A.m.b.a. 3.november,2010 VEDTÆGT FOR DÅSTRUP VANDVÆRK A.m.b.a. Side 1 Navn og hjemsted 1 Vandværket, der oprindeligt er stiftet i 1938 som I/S Dåstrup Vandværk, drives fra 1. januar 2010 som et andelsselskab med

Læs mere

Blovstrød Vandværk Beretning for Generalforsamling marts 2019

Blovstrød Vandværk Beretning for Generalforsamling marts 2019 Blovstrød Vandværk Beretning for 2018 Generalforsamling marts 2019 Blovstrød Vandværk 2018 (2017) Medlemmer/interessenter 1.035 (862) Nye medlemmer 173 (20) Forventede nye medlemmer i 2019 30? Forventede

Læs mere

Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling. Onsdag den 28. marts 2018, kl i Over Jerstal hallens kantine REFERAT.

Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling. Onsdag den 28. marts 2018, kl i Over Jerstal hallens kantine REFERAT. Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling Onsdag den 28. marts 2018, kl. 1930 i Over Jerstal hallens kantine REFERAT. Fremmødte: 22 andelshavere inkl. bestyrelsen. (2017 var der 26 fremmødte). 1.

Læs mere

Flemming Efterskole Gymnastikforening

Flemming Efterskole Gymnastikforening Flemming Efterskole Gymnastikforening 1 Foreningen Flemming Efterskole Gymnastikforening er stiftet d. 9/12 2014 med hjemsted i Hedensted Kommune. Foreningen er tilsluttet GymDanmark under Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Gelsted Vand a.m.b.a.

Gelsted Vand a.m.b.a. Generalforsamling d. 21. marts 2018 på Gelsted Kro Dagsorden: 1. Valg af dirigent Valgt er Peter Olsen 2. Beretning om det forløbne år. v/john Trædholm, godkendt. 3. Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

VEDTÆGTER. GØRLEV VANDFORSYNING A.m.b.a.

VEDTÆGTER. GØRLEV VANDFORSYNING A.m.b.a. VEDTÆGTER GØRLEV VANDFORSYNING A.m.b.a. Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 27. januar 1909, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gørlev Vandforsyning A.m.b.a. Selskabet

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling 109 I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 19. mar. 2009 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 56 stemmesedler heraf 15 ved fuldmagt Der var i alt 63 fremmødte

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BELLINGE VEST VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR BELLINGE VEST VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR BELLINGE VEST VANDVÆRK a.m.b.a. Navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Bellinge Vest Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Odense Kommune.

Læs mere

1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Anders Clemmensen som valgtes. Dirigenten redegjorde for at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Anders Clemmensen som valgtes. Dirigenten redegjorde for at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 12. april 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223, Osted kirkebjerg-vand.dk Marts 2014 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 Osted Hallens Cafeteria, Langetoften 25, Osted DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Bjerringbro Atletik & Motion. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro. 2. Medlemmer Som medlemmer kan optages personer,

Læs mere

Generalforsamling Købmandsgården 22. Juni kl

Generalforsamling Købmandsgården 22. Juni kl Generalforsamling 2019 Købmandsgården 22. Juni kl. 14.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 3. Den reviderede årsrapport forelægges til

Læs mere

Ethvert medlem er berettiget til at bruge så meget vand som denne måtte ønske, såfremt vandværket kan levere den ønskede mængde.

Ethvert medlem er berettiget til at bruge så meget vand som denne måtte ønske, såfremt vandværket kan levere den ønskede mængde. 1. Selskabets navn er Tappernøje Vandværk, stiftet i 1913, og det har til formål at tilvejebringe vand til husholdning, landbrug og mindre erhvervsvirksomheder i forsyningsområdet. 2. Enhver grundejer

Læs mere

1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Esbønderup Vandværk A.M.B.A.

1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Esbønderup Vandværk A.M.B.A. VEDTÆGTER FOR ESBØNDERUP VANDVÆRK A.M.B.A. Vedtægter for Esbønderup Vandværk A.M.B.A. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Esbønderup Vandværk A.M.B.A. Selskabet har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LINDHOLM VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR LINDHOLM VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR LINDHOLM VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet, der er stiftet den 1. januar 2010, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Lindholm Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aalborg

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Dale Korsvej Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Helsingør Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ Stk.1: Foreningens navn er Grundejerforeningen FÆRGEBAKKERNE. Dens hjemsted er Orø, Holbæk Kommune. 1 Stk. 2: Grundejerforeningens formål er at varetage

Læs mere

Møde med vandværkerne HFO. 8. marts 2018

Møde med vandværkerne HFO. 8. marts 2018 Møde med vandværkerne HFO 8. marts 2018 Deltagere: Helgenæsvand: Sven Weel, Christen Jacobsen Fejrup Strand Vandværk: Jon Hune Asgilhøje Vandværk: Kjeld Mortensen, Arne Vingren og Leif Spange Mortensen

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stenbjergkvarteret.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stenbjergkvarteret. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stenbjergkvarteret. Den 9. marts 2011 på Snejbjerg Skole i Snejbjerg kl. 19.00. Formanden Jacob Melau bød velkommen og generalforsamlingen blev gennemført

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STRØBY EGEDE VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR STRØBY EGEDE VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR Andelsselskabet STRØBY EGEDE VANDVÆRK 1 Navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 24. marts 1949 er et andelsselskab med begrænset ansvar (a.m.b.a.), hvis navn er Andelsselskabet Strøby

Læs mere

Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb

Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb Da var ikke deltagere nok til generalforsamlingen til

Læs mere

VEDTÆGTER. BORUP VANDVÆRK A.m.b.a FOR. 24. april 2014.

VEDTÆGTER. BORUP VANDVÆRK A.m.b.a FOR. 24. april 2014. VEDTÆGTER FOR BORUP VANDVÆRK A.m.b.a 24. april 2014. Indholdsfortegnelse 1. Navn og hjemsted... 3 2. Formål... 3 3. Medlemmer/Andelshavere... 3 4. Medlemmers rettigheder... 3 5. Medlemmernes forpligtelser

Læs mere

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2016

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2016 Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2016 Visse Vandværk A.m.b.a. www.vissevand.dk Indholdsfortegnelse Regnskabets hovedtal for 2015 Se nedenfor Regnskab kan efter generalforsamlingen ses

Læs mere

VEDTÆGTER. Indholdsfortegnelse. Side.

VEDTÆGTER. Indholdsfortegnelse. Side. 1 Indholdsfortegnelse. Side. ' 01 Navn og hjemsted... 2 ' 02 Formål... 2 ' 03 Medlemmer... 2 ' 04 Medlemmernes rettigheder... 2 ' 05 Medlemmernes forpligtigelser.. 2 ' 06 Udtræden af selskabet... 3 ' 07

Læs mere

Information og. takstblad fra. Gl. Himmelev Vandværk I/S

Information og. takstblad fra. Gl. Himmelev Vandværk I/S Information og takstblad fra Gl. Himmelev Vandværk I/S www.himmelevvand.dk April 2016 Referat fra generalforsamlingen den 29. marts 2016 Formanden åbnede generalforsamlingen ved at byde velkommen og byde

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Information og. takstblad fra. Gl. Himmelev Vandværk I/S

Information og. takstblad fra. Gl. Himmelev Vandværk I/S Information og takstblad fra Gl. Himmelev Vandværk I/S Marts 2012 Referat fra generalforsamlingen den 20. marts 2012 Formanden åbnede generalforsamlingen ved at byde velkommen til de ca. 20 personer, der

Læs mere

VEDTÆGTER for Skærbæk Vandværk A.m.b.a.

VEDTÆGTER for Skærbæk Vandværk A.m.b.a. Skærbæk Vandværk Amba Brøns Skovvej 2 A, 6780 Skærbæk VEDTÆGTER for Skærbæk Vandværk A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Skærbæk Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGT FOR V. HJERMITSLEV VANDVÆRK

VEDTÆGT FOR V. HJERMITSLEV VANDVÆRK VEDTÆGT FOR V. HJERMITSLEV VANDVÆRK VEDTÆGTER Ved indmeldelse udleveres vedtægter, regulativ og gældende takstblad. 1 Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er V.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LIME VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR LIME VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR LIME VANDVÆRK A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Lime Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Syddjurs Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er i

Læs mere

1 Selskabsform og hjemsted. 2 Formål

1 Selskabsform og hjemsted. 2 Formål Bekendtgørelse af VEDTÆGTER FOR FARNÆS VANDVÆRK A.m.b.a. (sammenskrivning af de oprindelige vedtægter med vedtægtsændringer, der blev vedtaget på generalforsamlingen i 2013 og den ekstraordinære generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Stiftet d. 25. maj 1943

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Stiftet d. 25. maj 1943 Vedtægter for Grundejerforeningen Stiftet d. 25. maj 1943 Rettet: 20. marts 2014 Side 1 Indhold 1 side 3 Hjemsted 2 side 3 Hvilke grunde er der i foreningen 3 side 4 Formål med foreningen 4 side 4 Generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for BØLLING VANDVÆRK

Vedtægter for BØLLING VANDVÆRK Vedtægter for BØLLING VANDVÆRK INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1 Navn og hjemsted... 2 2 Formål... 2 3 Medlemmer... 2 4 Medlemmernes rettigheder... 2 5 Medlemmernes forpligtigelser... 2 6 Udtræden af selskabet...

Læs mere

Vedtægter for. Andelsselskabet. Diernæs Strands Vandværk a.m.b.a.

Vedtægter for. Andelsselskabet. Diernæs Strands Vandværk a.m.b.a. Vedtægter for Andelsselskabet Diernæs Strands Vandværk a.m.b.a. Vedtægter for Andelsselskabet Diernæs Strands Vandværk a.m.b.a. Indhold 1 Navn og hjemsted side 2 2 Formål side 2 3 Medlemmer side 2 4 Medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Vandværk

Vedtægter for Blovstrød Vandværk Vedtægter for Blovstrød Vandværk 1 Selskabet, der er stiftet den 15. juni 1914, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Blovstrød Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Allerød Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Fensmark Vandværk A.m.b.a. ============================

VEDTÆGTER FOR Fensmark Vandværk A.m.b.a. ============================ VEDTÆGTER FOR Fensmark Vandværk A.m.b.a. ============================ Selskabet er stiftet den 17. maj 1938 som et interessentskab og i 2010 omdannet til et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn

Læs mere

Forslag VEDTÆGTER FOR BOLDERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a.

Forslag VEDTÆGTER FOR BOLDERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. Forslag VEDTÆGTER FOR BOLDERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Bolderslev Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aabenraa Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AULUM VANDVÆRK A.M.B.A.

VEDTÆGTER FOR AULUM VANDVÆRK A.M.B.A. VEDTÆGTER FOR AULUM VANDVÆRK A.M.B.A. NAVN OG HJEMSTED Selskabets navn er: Aulum Vandværk a.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar). Selskabet har hjemsted i: Herning Kommune. 1 2 FORMÅL I overensstemmelse

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

I nærværende beretning vil følgende emner indgå:

I nærværende beretning vil følgende emner indgå: Beretning for 2018 (Det talte ord gælder) Indledning Vi har i 2018 holdt 8 bestyrelsesmøder, og deltaget i vandrådssamarbejde her i Næstved Kommune ved vores kasserer Gert Bigum. Vi har også været på vandværksudstilling

Læs mere

VEDTÆGT. Selskabet er et interessentskab, hvis navn er Rask Mølle Vandværk I/S, selskabet har hjemsted i Hedensted kommune.

VEDTÆGT. Selskabet er et interessentskab, hvis navn er Rask Mølle Vandværk I/S, selskabet har hjemsted i Hedensted kommune. RASK MØLLE VANDVÆRK VEDTÆGT 1 Navn og hjemsted Selskabet er et interessentskab, hvis navn er Rask Mølle Vandværk I/S, selskabet har hjemsted i Hedensted kommune. 2 Formål Selskabets formål er i overensstemmelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Foreningen Vind Vandværk

VEDTÆGTER FOR Foreningen Vind Vandværk VEDTÆGTER FOR Foreningen Vind Vandværk Vind Vandværk er og forbliver en forening, hvis navn er Foreningen Vind Vandværk. Selskabet har hjemsted i Herning Kommune. 1 Formål 2 Foreningens formål er i overensstemmelse

Læs mere

Malling Vandværks vedtægter

Malling Vandværks vedtægter Malling Vandværks vedtægter Indhold 1. navn og hjemsted 2. formål 3. medlemmer 4. medlemmernes rettigheder 5. medlemmernes forpligtelser og hæftelser i øvrigt 6. udtræden af Malling Vandværk 7. levering

Læs mere

GRAUBALLE VANDVÆRK I/S

GRAUBALLE VANDVÆRK I/S GRAUBALLE VANDVÆRK I/S Afholder ordinær 1 GENERALFORSAMLING Tirsdag den 21. februar 2012 kl. 19.30 på Grauballe Lund 1 Dagsorden Valg af dirigent. Beretning af formand. Det reviderede regnskab. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden: 1. Valg af dirigent : Bent Nielsen valgt

Dagsorden: 1. Valg af dirigent : Bent Nielsen valgt Dagsorden: 1. Valg af dirigent : Bent Nielsen valgt 2. Bestyrelsens beretning for regnskabetsåret 2014: Formand John A. Christiansen gennemgik bestyrelsesberetningen. Der har i regnskabsåret været afholdt

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Søtofte Vandværk, General forsamling 2013. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Store Merløse Hallen REFERAT Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent a. Erik Bonde Pedersen

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer VEDTÆGTER for Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Vinderød Skov Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål 2 Selskabets

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Generalforsamling - Referat

Generalforsamling - Referat Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent a. Erik Bonde Pedersen blev valgt til ordstyrer. Generalforsamling - Referat Afholdt 17. marts 2014 - Store Merløse Hallen b. Det blev konstateret, at Generalforsamlingen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. BORUP VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR. BORUP VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR BORUP VANDVÆRK A.m.b.a. 1: Navn og hjemsted 1. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, og selskabets navn er 2. Selskabet har hjemsted i Køge Kommune. Borup Vandværk A.m.b.a.

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Foreningsvedtægt. Foreningens navn, formål og hjemsted. Foreningens navn er Faaborg-Midtfyn Lokalradio (herefter benævnt Foreningen).

Foreningsvedtægt. Foreningens navn, formål og hjemsted. Foreningens navn er Faaborg-Midtfyn Lokalradio (herefter benævnt Foreningen). Foreningsvedtægt Foreningens navn, formål og hjemsted Foreningens navn er Faaborg-Midtfyn Lokalradio (herefter benævnt Foreningen). 1 2 Foreningens formål er at drive ikkekommerciel lokalradiovirksomhed.

Læs mere

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a.

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a. Referat af den ordinære generalforsamling for Ullerød Vandværk a.m.b.a. afholdt på Grundtvigs Højskole, Tulstrupvej 4, den 29. april 2015 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Advokaterne Passagen Passagen 4, 8500 Grenaa

Advokaterne Passagen Passagen 4, 8500 Grenaa Advokaterne Passagen Passagen 4, 8500 Grenaa J.nr. 217067 LKP/BC VEDTÆGTER FOR SELKÆR MØLLE VANDVÆRK A.m.b.a. 1. Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Selkær

Læs mere

Vedtægter for Kirke Hyllinge Vandværk a.m.b.a.

Vedtægter for Kirke Hyllinge Vandværk a.m.b.a. Vedtægter for Kirke Hyllinge Vandværk a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Kirke Hyllinge Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Lejre Kommune. 1 2 Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. I/S Aller Vandværk. Vandværket er et interessentskab, hvis navn er I/S Aller Vandværk. formål. medlemmer. medlemmernes rettigheder

VEDTÆGTER FOR. I/S Aller Vandværk. Vandværket er et interessentskab, hvis navn er I/S Aller Vandværk. formål. medlemmer. medlemmernes rettigheder VEDTÆGTER FOR I/S Aller Vandværk Vandværket er et interessentskab, hvis navn er I/S Aller Vandværk. Selskabet har hjemsted i Kolding Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er i overensstemmelse med den

Læs mere

Hornslet Vandværk A.m.b.a. Vedtægter

Hornslet Vandværk A.m.b.a. Vedtægter Hornslet Vandværk A.m.b.a. Vedtægter Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 24. august 1928, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er HORNSLET VANDVÆRK A.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Generalforsamlingen afholdes med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Generalforsamlingen afholdes med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. Generalforsamling i (NDV) Norddjurs Vandråd. Tidspunkt: Den onsdag 19. marts 2014 kl. 19.00 Sted: Fjellerup Aktivitetshus, Niels Iuels Plads 3, 8585 Glesborg. Generalforsamlingen afholdes med følgende

Læs mere

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2017

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2017 Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2017 Visse Vandværk A.m.b.a. www.vissevand.dk Indholdsfortegnelse Regnskabets hovedtal for 2016 Se nedenfor Regnskab kan efter generalforsamlingen ses

Læs mere

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011.

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget fremlægges

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HVALSØ VANDVÆRK. formål. Selskabets formål er i overensstemmelse med den til enhver tid gældende vand-forsyningslov og

VEDTÆGTER FOR HVALSØ VANDVÆRK. formål. Selskabets formål er i overensstemmelse med den til enhver tid gældende vand-forsyningslov og VEDTÆGTER FOR HVALSØ VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Hvalsø Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Lejre Kommune. formål 2 Selskabets formål er

Læs mere

Korinth Vandværks beretning 2017.

Korinth Vandværks beretning 2017. Korinth Vandværks beretning 2017. 2017 blev igen et år med mange opgaver og udfordringer for bestyrelsen. Bestyrelsesarbejdet har desværre været præget af urimeligt meget alvorlig sygdom i bestyrelsen,

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NDR. HVAM VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR NDR. HVAM VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR NDR. HVAM VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Ndr. Hvam Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Silkeborg Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA Ordinær generalforsamling i Sognegården Torsdag d. 24. marts 2011 kl. 19,00 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af dagsorden 4. Formandens beretning 5. Regnskab 2010 6. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Godkendelse af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Der har været afholdt 6 bestyrelsesmøder siden sidste generalforsamling.

Der har været afholdt 6 bestyrelsesmøder siden sidste generalforsamling. Juni 2017 Til samtlige andelshavere Referat af generalforsamling afholdt lørdag den 17. juni 2017 klokken 10.00 på Lille Johanneberg Hjaletvej 51, 4760 Vordingborg 1. Valg af dirigent Marianne Andersen

Læs mere

Vedtægter for foreningen DALEN

Vedtægter for foreningen DALEN Vedtægter for foreningen DALEN 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Dalen. Foreningens hjemsted er Helsingør Kommune. Foreningens formål er: At arbejde for gennemførelse af bofællesskabet

Læs mere

Generalforsamling 2015. Tøvelde Forsamlingshus 13. Juni kl. 14.00

Generalforsamling 2015. Tøvelde Forsamlingshus 13. Juni kl. 14.00 Generalforsamling 2015 Tøvelde Forsamlingshus 13. Juni kl. 14.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 3. Det reviderede årsregnskab forelægges

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere