BERETNING HTK 2016 GENERALFORSAMLING 25. FEBRUAR 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BERETNING HTK 2016 GENERALFORSAMLING 25. FEBRUAR 2017"

Transkript

1 BERETNING HTK 2016 GENERALFORSAMLING 25. FEBRUAR 2017 Kære alle sammen, Først lidt fakta om 2016 Vi har lige indberettet medlemstal. Og i 2016 var vi lige som i 2015 over 600 medlemmer mod 426 for tr år siden. Tennishallen er fantastisk og bruges af alle medlemsgrupper Vi har 3 helt fantastiske fuldtidstrænere (igen) Vi har i Øresund Tennis igen slået rekorden med antal børn på indendørs træning Vi har 3 juniorhold som blev sjællandsmestre i deres rækker Alle tre veteranhold + 40 vandt deres rækker og rykkede op Kvindeholdet ligger i 2. division og blev en flot nr. 3 Vi har to juniorer som blev sjællandsmester individuelt i u 12 inde og ude Træningslejr i Båstad for juniorerne Fantastiske klubmesterskaber med rekordmange deltagere og fantastisk finaledag i Humlebæk i September. Hyg Ind hver onsdag aften Nordturnering med de andre nordsjællandske klubber Hyg Ind til Sverige Dejlige faciliteter her på Bjerre Strand Pizzatennis (i år dog udvalgte fredage) Sommerturneringer for juniorerne og i år også senior Sommercamps for juniorerne som ender med badetur på stranden Uformelle grillaftener efter hyggelig spil selv på banerne Vi har med andre ord også i 2016 haft et godt klubliv i Humlebæk Tennisklub og vores samarbejde med de andre klubber i Øresund Tennis, som står for den sportslige aktivitet.

2 Samarbejdet i Øresund Tennis har efter bestyrelsens opfattelse haft uvurderlig betydning for udvikling både her i Humlebæk og i de andre klubber. Der har været en anelse uro på det sidste som I ved. Men sådan er det jo ofte med frivilligt arbejde det gælder både internt i organisationer og eksternt ved samarbejde. Her må man jo bevare overblikket og fokus på det væsentlige. Det kommer jeg tilbage til sidst, og vi vil selvfølgelig gøre alt for at vi fortsætter den gode udvikling. Men først lidt om årets gang. Allerede inden sæsonstart havde vi inde i HIC en stor begivenhed, da Hvidovre (med Jacob Holst som sportschef) og KB valgte at lægge en elitedivisonskamp i HiC. En god mulighed for at se toptennis her i Humlebæk. Men det mest fantastiske ved egentlig ikke den gode tennis det fantastiske er, at vi har 36 juniorer, som stiller op som boldbørn, 40 voksne frivillige som stiller op til cafevagt, dørvagt, hjælp med at gøre hallen klar med tilskuerpladser etc. Og omkring 300 tilskuere som kommer og støtter op om arrangementet. Det siger igen noget om den klub/fællesskabsånd vi har her i alle klubber i Øresund Tennis. Det bekræfter Dean og Calle. De kommer fra HIK og KB. Der plejer at være omkring 10 tilskuere til en elitedivsionskamp. Så vi kan noget med det fællesskab! Året startede ellers med standerhejsning og den traditionelle åbningsturnering den16 april. Det hele startede festligt som altid med godt fra Frellsen og en god start på sæsonen. Og så kørte et godt forår med masser af aktivitet på banerne, fuldt booket til træning, holdkampe Hyg Ind og bare almindelige medlemmer som benytter banekapaciteten fuldt ud. Kig f.eks. ned en søndag eftermiddag og der er booket til almindeligt spil på alle baner. Og så skal lige fremsætte den traditionelle bemærkning her i beretningen : ja, der er afsat alle baner til Hyg Ind. Onsdag aften hver onsdag aften, ligesom der undertiden er booket til holdkampe. Og med den nuværende bestyrelsen bliver de ved med det, så længe vi har deltagere nok. Og vi er også udfordret eftermiddage, hvor der nogle dage er booket alle baner til træning enkelte timer men skolereformen gør det undertiden umuligt at planlægge uden om.

3 Men vi går hvad vi kan både Hyg Ind, trænere og holdkaptajner frigiver baner når/hvis de er ledige. OG det sker særlig ved holdkampe og turneringer er en vis overbookning på forhånd nødvendig, da man ikke kan sende et udehold fra Vordingborg hjem, hvis kampen er forsinket f.eks. på grund af regnvejr. Vi er en forening med et fællesskab og deraf følgende aktiviteter. Og så længe den nuværende bestyrelse er der laver vi ikke om på det. Vi gør alt vi kan for at være fleksible, men vi vil fælles aktiviteter og kan altså ikke rulle skolereformen tilbage og vil ikke nægte mere end 40 mennesker at bruge banerne onsdag aften. Men vi arbejder naturligvis altid for at optimere forholdene. Derfor vil I i regnskabet senere kunne se, at vi igen i år hvor resultatet er positivt - hensætter midler til investering. Og en del af bestyrelsesarbejdet i 2016 gik med dialog om mulighederne for en bane 7 og/eller flere minitennisbaner. Det er ikke lige til højre, og der skal enten gives dispensation for lokalplan eller udarbejdet en ny. Det vil vi kaste os over i Vi har også prøvet om vi kan samarbejde med Skolebakken, men det er desværre ikke lykkedes. Men vi kæmper videre i 2017 vi lader os ikke slå ud af, at det umiddelbart ikke virker muligt. Vi skal nok få flere baner hen af vejen! Tilbage til året der gik. På trænersiden har vi vel fået det helt optimale trænerteam med Kim som sportschef og to af landets i øvrigt allerbedste trænere, Dean og Calle. Den kvalitetstræning vi udbyder er simpelthen SÅ fantastisk og vi er stolte over vores filosofi, som betyder at trænerne bruger ressourcer på både voksne motionister, minitennis spillere og selvfølgelig også de bedste. Vi har bare et godt værdigrundlag, hvor ingen af finere end andre det går fantastisk hånd i hånd med kvalitet. Vi siger at vi arbejder med glæde. Klubmesterskaberne om muligt overgik de 2015 med en fantastisk finaledag i Humlebæk. I samarbejde under Øresund Tennis og ledet af Jørgen Holm. Tillykke til Nicolai Raastrup som for tredje år i træk er Øresund Tennis mester. Der vil komme en tavle her i klubhuset, som udødeliggør Nicolai og de andre mestres navne. De to sidste store begivenhed jeg vil om omtale er In House og vores juniorjuleafslutning.

4 Pia Sinikka stod for en fantastisk nyskabelse hen over 6 sommerlørdage spillede en masse seniorer på kryds og tværs på skift i Humlebæk og Fredensborg. Igen var fællesskab nøgleordet hold blev sammensat sådan at 1. holdsspillere og forholdsvis urutinerede kunne spille sammen og nyde fællesskabet over hele sommeren. Og endelig juleafslutningen : Frederik Løchte kom og spillede opvisningskamp mod Calle. Men det fantastiske er ikke så meget den gode tennis (som jo også var en fornøjelse at overvære). Men det fantastiske er fællesskabet 18 boldbørn stiller op, en lang række forældre hjælper og alle inviteres til at komme. Så det blev en junior juleafslutning med mere end 250 deltagere og tilskuere, både børn og unge. Som afsluttedes med fantastisk livemusik og dans om juletræsbænken for ca juniorer til sidst, og der var gaver til alle fra vores sponsor Head. Et fantastisk arrangement med tovholder Helena Lytton som personlig havde indpakket alle gaver, sørget for julepynt, livemusikken etc. Og Helena er vel om nogen er indbegrebet af Øresund Tennis. Bor i Fredensborg, medlem i Nivå-Kokkedal og med i en masse arrangementer for os alle sammen. Der er altså noget med det fællesskab, som bare spiller! Jeg har skåret lidt ned i den almindelige beretning for lige at give en kort status om Øresund Tennis. Vi har jo i Øresund Tennis fra starten i 2015, da vi lavede et interessentskab, skrevet værdier, mission m.v. ned. Det fremgår alt sammen af Øresund Tennis hjemmeside. Vi er i bestyrelsen fuldstændig opmærksomme på, at uden dette samarbejde vil det på den lange bane være endog meget vanskeligt at kunne holde på trænere og have alle de kvalitetstilbud vi har. Det gælder også alle de sociale aktiviteter i form af In House, Power Nights, Gul tur m.v, hvor børn og voksne spiller på kryds og tværs. Som I ved har Fredensborg netop afholdt generalforsamling, hvor der var lagt op til en række afstemningspunkter, som ikke er afstemt med os, og vi har herfra haft en anelse vanskeligt ved at tolke, hvad det betyder. Men vi har på bagkant af deres generalforsamling, som de holdt i tirsdags, forstået at vi fortsætter.

5 I bestyrelsen synes vi at værdien er enorm og tabet ved ikke at fortsætte ville virkelig have været omfattende for alle parter. Vi ved godt, at Humlebæk ville kunne klare sig og skaffe trænere selv. Men ikke med samme kvalitet og variation i tilbuddene og heller ikke med de samme sociale arrangementer på kryds og tværs, som virkelig gøre en forskel. Derfor er det er af stor betydning for os at skabe en langtidsholdbare løsninger, så der ikke skabes usikkerhed også i trænerstaben. OG vi har kigget os selv i øjnene og synes vi er endog virkeligt loyale i samarbejdet, kommunikation m.v. og i øvrigt sørger for i fællesskab at sikre ligedeling og lige adgang for alle uafhængig af størrelse, økonomiske bidrag og indsats. Det gælder om i fællesskab at gøre kagen større ikke at forhandle sig til særrettigheder for egen klub. Og det vil vi helt sikkert lykkes med i fællesskab! Til allersidst : Tak til alle for et godt år tak til bestyrelsen for et fantastisk samarbejde, og tak trænere, frivillige og alle i andre. Vi ser frem mod endnu et spændende år, både ude og inde. I hører fra os til foråret i forbindelse med det årlige nyhedsbrev, vi forventer at uddele i af marts. Og så ser vi selvfølgelig frem til standerhejsning, som i år bliver lørdag den 22 april. Og så holder vi et møde for alle gode og frivillige kræfter lige op til sæsonstart. Tak for ordet!

På bestyrelsens vegne det er jo nu bestyrelsens beretning vil jeg starte med at sige tak for et godt år!

På bestyrelsens vegne det er jo nu bestyrelsens beretning vil jeg starte med at sige tak for et godt år! Kære alle sammen, På bestyrelsens vegne det er jo nu bestyrelsens beretning vil jeg starte med at sige tak for et godt år! Et år, hvor vi havde kraftig oprustning på trænersiden og flere tilbud og en klar

Læs mere

Det er svært at nægte det er svært at bevare pessimisme - måske den bedste beretning, jeg nogen sinde kommer til at aflægge!

Det er svært at nægte det er svært at bevare pessimisme - måske den bedste beretning, jeg nogen sinde kommer til at aflægge! Kære alle sammen, Det er svært at nægte det er svært at bevare pessimisme - måske den bedste beretning, jeg nogen sinde kommer til at aflægge! Jeg synes egentlig den var ok god også sidste år. Men intet

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april.

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september 2016. Formandens beretning Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. Det har været en meget aktiv tennissæson. Der har især været flere

Læs mere

Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza

Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza Beretning. Det har været et år præget af projektet omkring KB Hallen. Byggeriet har præget vores anlæg og inddraget baner udendørs. Det vil fortsætte

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

HUMLEBÆK TENNISKLUB NYHEDSBREV APRIL 2013

HUMLEBÆK TENNISKLUB NYHEDSBREV APRIL 2013 HUMLEBÆK TENNISKLUB NYHEDSBREV APRIL 2013 Forsidebilleder fra sidste års fantastiske marathondøgn der ligger 91 af Stefans lige så fantastiske billeder på www.humletennis.dk/facebook Baner søppes Sol og

Læs mere

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Bestyrelsen ønsker DIN feedback til klubben. I år vil der ikke være et traditionelt møde. Du kan give din feedback på e-mail: formand@stjernen-tennis.dk, som en kommentar

Læs mere

Velkommen! Introduktion Hvad er tennis for juniorer? Hvad gør klubben? Hvad kan man selv gøre? Forældre inddragelse Kontakt Juniorudvalget

Velkommen! Introduktion Hvad er tennis for juniorer? Hvad gør klubben? Hvad kan man selv gøre? Forældre inddragelse Kontakt Juniorudvalget Velkommen til Forældre aften i VST Velkommen! Introduktion Hvad er tennis for juniorer? Hvad gør klubben? Hvad kan man selv gøre? Forældre inddragelse Kontakt Juniorudvalget Introduktion Formål med aftenens

Læs mere

Årsberetning Skanderborg Lawn Tennis Klub 2014 / 2015.

Årsberetning Skanderborg Lawn Tennis Klub 2014 / 2015. Årsberetning Skanderborg Lawn Tennis Klub 2014 / 2015. Af formand: Rune Hofmann Larsen Sæsonen 2014/15 er i store træk forløbet næste som 2013/14. Der har været et fornuftigt aktivitetsniveau byggende

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016

Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016 Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning suppleret af ungdoms- og anlægsudvalgsformanden 3. Kassereren forelægger det reviderede regnskab

Læs mere

Klubben lever op til formålsparagraffen i vore vedtægter

Klubben lever op til formålsparagraffen i vore vedtægter Ungdomsberetning Klubben lever op til formålsparagraffen i vore vedtægter VEDTÆGTER FOR VEDBÆK TENNISKLUB STIFTET 29. AUGUST 1916 Medlem af Dansk Tennis Forbund-DTF og Sjællands Tennis Union- SLTU 1 Navn

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Referat af Nivå-Kokkedals Tennisklubs generalforsamling den 23. februar 2014

Referat af Nivå-Kokkedals Tennisklubs generalforsamling den 23. februar 2014 Referat af Nivå-Kokkedals Tennisklubs generalforsamling den 23. februar 2014 Til stede fra bestyrelsen var: Finn Hjarding, konstitueret formand, Lis Sorth, baneudvalgsformand, Pia Jensen, motionistformand,

Læs mere

Fredensborg Tennis Klub. Ordinær generalforsamling d Der var fremmødt 25 medlemmer, heraf 6 fra bestyrelsen.

Fredensborg Tennis Klub. Ordinær generalforsamling d Der var fremmødt 25 medlemmer, heraf 6 fra bestyrelsen. Fredensborg Tennis Klub Ordinær generalforsamling d. 23.02.2010 Der var fremmødt 25 medlemmer, heraf 6 fra bestyrelsen. Formanden bød velkommen og gik over til pkt. 1 på dagsordenen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Odense Tennis Center - Marienlyst

Odense Tennis Center - Marienlyst Odense Tennis Center - Marienlyst Banerne fordeles efter følgende kriterier: Tennis Club Odense har, hvis TCO ønsker det, brugsret til 2 baner Klubber uden egne indendørs tennisbaner har fortrinsret til

Læs mere

Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014.

Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014. Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014. 1. Generalforsamling: Klubbens generalforsamling afholdes i klubhuset den 23-03-2014 kl. 10.00 Polle sørger for at dagsorden kommer i Melfar poster

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Formandens beretning ved generalforsamling den 27/3 2019

Formandens beretning ved generalforsamling den 27/3 2019 Formandens beretning ved generalforsamling den 27/3 2019 Indledning Velkommen til generalforsamling 2019 i Lyngby Tennisklub (LTK) og Lyngby Tennis- og squashcenter (LTSC). Tak til alle der er kommet.

Læs mere

Nyhedsbrev efterår 2017, Bagsværd Tennisklub

Nyhedsbrev efterår 2017, Bagsværd Tennisklub 1 Indhold Sæsonen der gik... 2 Træningsovernatninger og TeenTennis for juniorspillere... 3 Motorik og junior-drop-in... 3 Træningstur til Båstad... 4 Voksenintroduktion... 4 Højdespringerklub 2016 - og

Læs mere

Og der har været meget fokus på økonomien, så vi ikke kom ud med røde tal som tidligere.

Og der har været meget fokus på økonomien, så vi ikke kom ud med røde tal som tidligere. Formandens beretning på generalforsamlingen d. 24-03-2015 Formanden indleder med at fortælle om hans første år som formand. Bestyrelsen har været gennem en spændende proces men også mange udfordringer,

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub.

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub. HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl. 19.00 i mødelokalet Hørning Juniorklub Dagsorden 1. Valg af dirigent Gunnar er valgt som dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

HUMLEBÆK TENNISKLUB NYHEDSBREV APRIL 2014

HUMLEBÆK TENNISKLUB NYHEDSBREV APRIL 2014 HUMLEBÆK TENNISKLUB NYHEDSBREV APRIL 2014 Forsidebillede fra sidste års Marathondøgn udfordringskamp mellem borgmesteren og Øresund Tennis 1. single, Henrik KC. Vi har lovet, at det forbliver en hemmelighed,

Læs mere

VORDINGBORG BADMINTON KLUB

VORDINGBORG BADMINTON KLUB VORDINGBORG BADMINTON KLUB STRATEGI FOR UNGDOMSAFDELINGEN 2014-2019 1 INDHOLD 1. Sammenfatning... 2 2. Baggrund... 3 3. Målsætning... 3 4. Træningsstrukturen i 5-årsperioden... 3 5. Kontingent... 3 6.

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Generalforsamling Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2018 v. Gitte 3. Forelæggelse af regnskab for 2018 v. Ole 4. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

DANSK TENNIS FORBUND. Klubudviklingsforløb Farum Tennis Klub

DANSK TENNIS FORBUND. Klubudviklingsforløb Farum Tennis Klub Klubudviklingsforløb Farum Tennis Klub Klubudviklingsprocessen DANSK TENNIS FORBUND Guide til klubbens udvikling 13 rigtige Dialog med medlemmerne spørg dem om behov, ønsker og ideer Gode træningstilbud

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne.

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober 2012. 1. Valg af dirigent Lene Eg. Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. 2. Formandens beretning. Året

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

Tennisb lden (Nyhedsbrev for juniorer i HIK)

Tennisb lden (Nyhedsbrev for juniorer i HIK) Tennisb lden (Nyhedsbrev for juniorer i HIK) Marts 2013 No 3 Nyt fra Sportschefen & træner-teamet Thomas Kromann, ny tirsdags træner Thomas er fast landsholdsspiller, hvor han spiller double med Frederik

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Nordborg Tennisklub den 23. marts 2017

Referat fra generalforsamling i Nordborg Tennisklub den 23. marts 2017 Referat fra generalforsamling i Nordborg Tennisklub den 23. marts 2017 Der var mødt i alt 20 personer. Bo bød velkommen og lavede en hurtig præsentation af bestyrelsen, revisor og suppleanter. 1. Valg

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Månedsmagasinet. Cross Court. Årgang 5 Udgave 9 20. juli 2008 NY TRÆNER TIL HVIDOVRE.. Alle interesserede i trænergerning i Hvidovre Tennisklub

Månedsmagasinet. Cross Court. Årgang 5 Udgave 9 20. juli 2008 NY TRÆNER TIL HVIDOVRE.. Alle interesserede i trænergerning i Hvidovre Tennisklub Månedsmagasinet Cross Court Årgang 5 Udgave 9 20. juli 2008 SIDSTE NYT Med august måned begynder en masse aktiviteter igen. Følg med på hjemmesiden løbende og kom ordentligt i gang med efterårs sæsonen.

Læs mere

Referat fra NFT s ordinære generalforsamling 7. marts 2018

Referat fra NFT s ordinære generalforsamling 7. marts 2018 Referat fra NFT s ordinære generalforsamling 7. marts 2018 Foruden bestyrelsen deltog 18 medlemmer. 1. Karsten Mouritsen valgtes som dirigent. 2. Valg af stemmetæller, afventer behov. Formandens beretning

Læs mere

HUMLEBÆK TENNISKLUB NY HAL. 19. april KVINDERNE I 2. DIVISION NYT TRÆNERTEAM. Flyvende start for Kim og Nikolaj

HUMLEBÆK TENNISKLUB NY HAL. 19. april KVINDERNE I 2. DIVISION NYT TRÆNERTEAM. Flyvende start for Kim og Nikolaj HUMLEBÆK TENNISKLUB NYHEDSBREV MARTS 2015 NYT TRÆNERTEAM Flyvende start for Kim og Nikolaj Læs mere side 8 STANDERHEJSNING 19. april TILMELD DIG TRÆNING NU. NY HAL Den nye tennishal bliver klar til vintersæsonen

Læs mere

Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub. Generalforsamling 2. november 2017

Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub. Generalforsamling 2. november 2017 Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub Generalforsamling 2. november 2017 Året i overskrifter Mange nye medlemmer Kæmpe frivillig indsats Økonomi forbedret Økonomi fortsat presset Atmosfære og engagement Flot

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Sæson 2015. Sæsonplan 2015. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede.

Sæson 2015. Sæsonplan 2015. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede. Onsdag 6. maj Onsdag 6. maj Sæsonplan 2015 Start af træning for juniorer. Kl. 17 18.30. Start af træning for seniorer. 18.30-20.00 for øvede. Sæson 2015 HVER mandag. 17 21. (Opstart 4. maj). Hyggeaften

Læs mere

Haarby tennisklub. Sæson 2014. Sæsonplan 2014. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede.

Haarby tennisklub. Sæson 2014. Sæsonplan 2014. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede. Onsdag 7. maj Onsdag 7. maj Sæsonplan 2014 Start af træning for juniorer. Kl. 17 18.30. Start af træning for seniorer. 18.30-20.00 for øvede. Sæson 2014 HVER mandag. 17 21. Hyggeaften for alle. Gratis

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt.

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt. Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november 2015. Referent: Elin Sommerfeldt Nedbo 1. Valg af dirigent. Egon Schultz blev foreslået af bestyrelsen og enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterer

Læs mere

Dagsorden og referat. Ungdoms - udvalgsmøde. d. 13. August Farum Tennisklub. Kl Alle er velkommen

Dagsorden og referat. Ungdoms - udvalgsmøde. d. 13. August Farum Tennisklub. Kl Alle er velkommen Dagsorden og referat Ungdoms - udvalgsmøde d. 13. August 2014 Farum Tennisklub Kl. 18-21 Alle er velkommen Dagsorden. 1. Tøj sponsor 2. Turneringer, Individuelle, UM, SM, Holdturneringer, Seb, økonomi

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Velkommen. Indhold: Sønderborg Tennisklub Nyhedsbrev september Velkommen. Nye loyalitetssponsorer. Opgradering af internetforbindelse i hallen

Velkommen. Indhold: Sønderborg Tennisklub Nyhedsbrev september Velkommen. Nye loyalitetssponsorer. Opgradering af internetforbindelse i hallen Sønderborg Tennisklub Nyhedsbrev september 2017 Indhold: Velkommen Nye loyalitetssponsorer Opgradering af internetforbindelse i hallen STK-duo forsøgte sig i professionel turnering i Frankrig Ledige pladser

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Sønderborg Tennisklub Nyhedsbrev, april 2018

Sønderborg Tennisklub Nyhedsbrev, april 2018 Sønderborg Tennisklub Nyhedsbrev, april 2018 Standerhejsning og generalforsamling Tennissportens Dag 2018 UM Inde 2018 Loyalitetssponsorer Samarbejde med Idrætshøjskolen Baneklargøring Kontingentbetaling

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

KØBENHAVN KARATENYT. København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK

KØBENHAVN KARATENYT. København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK KØBENHAVN KARATENYT København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK Uden frivillige går det ikke Dejligt - nu er det igen dagen, hvor der er træning, og om et par dage er det igen tid til at tage en frisk gi

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 23. marts, 2017

Velkommen til Generalforsamling 23. marts, 2017 Velkommen til Generalforsamling 23. marts, 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning suppleret af udvalgsformænd 3. Status for udvidelse af anlægget og retning for det videre arbejde

Læs mere

Medlemsmødet den 30.april 2017

Medlemsmødet den 30.april 2017 Medlemsmødet den 30.april 2017 Ledøje-Smørum Tennisklub Flodvej 62 2765 Smørum FORMANDENS BERETNING 2016 blev et godt år for klubben Medlemstallet voksede fra 194 til 222, hvor knap halvdelen er juniorer

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 8 20. oktober 2010 DANSKE MESTRE... SIDSTE NYT Indendørs sæsonen er begyndt. Første holdkampe den sidste weekend i oktober. INDHOLD Guld 1 Træning 2 Mindeord

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Så står den nye sæson 2008/2009 for døren og vi glæder os til at se de unge mennesker tilbage med bat og godt humør. Ungdomsudvalget er

Læs mere

Tennis i Hammel april 2013

Tennis i Hammel april 2013 Tennis i Hammel april 2013 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU - Generalforsamling - 7. februar 2016 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC Dette er et introduktionsbrev angående arrangementer, træninger, hold, trænere og nye tiltag, så gør jer selv den tjeneste at læse det hele igennem! Målsætninger og nye

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

Beretning 2013. Dette er status over det forgangne år i BTK.

Beretning 2013. Dette er status over det forgangne år i BTK. Beretning 2013 Dette er status over det forgangne år i BTK. Da jeg ringede til Søren Beck, med en forsigtig forespørgsel om han kom på tirsdag, og vi kunne foreslå ham som dirigent, svarede han:.. at det..

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning 2016 Bestyrelsen 2016 er snart historie. Det er det første år med syv medlemmer i bestyrelsen for Trehøje Golfklub. Jeg vil gerne sige hele bestyrelsen 1000 tak for et super godt og konstruktivt

Læs mere

HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE

HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE Deltagelse på HIK hold Talent og turnerings træning Sommer og Vinter deltagelse DTF Licens Deltag i flere turneringer Vær med i klubturnering Spil tennis

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Ordinær generalforsamling søndag d. 30. Oktober Kl på 1. Salen i klubhuset. Fremmødte: 9 stk. 1. Valg af dirigent. Torben Olesen.

Ordinær generalforsamling søndag d. 30. Oktober Kl på 1. Salen i klubhuset. Fremmødte: 9 stk. 1. Valg af dirigent. Torben Olesen. Ordinær generalforsamling søndag d. 30. Oktober 2011 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset Fremmødte: 9 stk. 1. Valg af dirigent. Torben Olesen. 2. Formandens beretning. Det at sidde i Nykøbing Sj. Tennisklubs

Læs mere

Jeg vil nu rimelig kort berette om, hvad der er sket i BTK i 2007 sæsonen.

Jeg vil nu rimelig kort berette om, hvad der er sket i BTK i 2007 sæsonen. Beretning for 2007 Kære alle, I disse tider, hvor alting går så stærkt og der er så mange forandringer i verden, så er det en hel befrielse at være med i BTK, hvor sæsonen går nok går stærkt, og vi suser

Læs mere

Beretning fra sportsudvalget Indledning: Sportslige resultater junior og senior

Beretning fra sportsudvalget Indledning: Sportslige resultater junior og senior Beretning fra sportsudvalget - 2012 Indledning: Sportsligt har 2012 været et godt år, som det fremgår af beretningen fra cheftræneren nedenfor. Vi har et stigende antal turneringsaktive juniorer og har

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014 Generalforsamling 27. oktober 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Udvalgsberetninger 4. Aflæggelse af regnskab, fremlæggelse af budget 5. Indkomne forslag 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

A) Medlemsadgang til tennisbanerne

A) Medlemsadgang til tennisbanerne Kære sponsor eller kommende sponsor i tennisklubben - Et tilbud du næsten ikke kan sige nej til! VIL DU SELV SPILLE TENNIS ELLER TILBYDE DINE ANSATTE AT SPILLE TENNIS GRATIS? Har du selv, din familie eller

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

FIF Pétanque Formandens beretning 2016

FIF Pétanque Formandens beretning 2016 FIF Pétanque Formandens beretning 2016 Tak for et godt år Sæsonen 2016 har sportsligt været et tilfredsstillende år med mange gode resultater for klubben. Vores hold i både DPF og DGI regi har gjort det

Læs mere

Tennis i Hammel april 2014 1

Tennis i Hammel april 2014 1 Tennis i Hammel april 2014 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger.

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. Formandens beretning 2018. Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. I år har vi i Simons golf klub haft European Senior Tour event Shipco Masters, og stor fest hvor vi

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Generalforsamling Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2017 3. Forelæggelse af regnskab for 2017 4. Det kommende år: a: Behandling af evt.

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2014 Afholdt d. 18. marts 20145

Generalforsamling. Nysted tennis club 2014 Afholdt d. 18. marts 20145 Generalforsamling Nysted tennis club 2014 Afholdt d. 18. marts 20145 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent og referent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2014 a) Redegørelse for

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Aktivitetsplan Vinter 2014

Aktivitetsplan Vinter 2014 Januar 2014 1 Onsdag 1. Juleferie Torsdag 2. Juleferie Fredag 3. Juleferie Lørdag 4. Søndag 5. Åbent Hus 2 Tirsdag 7. Juniortræning Onsdag 8. Juniortræning Torsdag 9. Juniortræning Fredag 10. Juniortræning

Læs mere