V-Mail april 2019 LÆS I DENNE UDGAVE: NYT FRA: KF-formanden Byrådsgruppen DESUDEN:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "V-Mail april 2019 LÆS I DENNE UDGAVE: NYT FRA: KF-formanden Byrådsgruppen DESUDEN:"

Transkript

1 V-Mail april 2019 LÆS I DENNE UDGAVE: NYT FRA: KF-formanden Byrådsgruppen DESUDEN: Referat af KF-Generalforsamlingen den 11. marts KF-formandens beretning på generalforsamlingen Vær opdateret om alle foreningens aktiviteter på vores hjemmeside:

2 NYT FRA KOMMUNEFORENINGEN Karsten Schøn formand Kommuneforeningens generalforsamling den 11. marts er vel overstået. Vi afholdte jo generalforsamlingen og spisning før generalforsamlingen i Ketting Klubhus. Ikke mindre end 37 havde tilmeldt sig fællesspisningen med wienerschnitzel & tilbehør og ca. 55 deltog i selve generalforsamlingen. Jeg vedlægger formandens beretning samt det officielle referat fra Generalforsamlingen, så alle medlemmer har mulighed for at se, hvem der blev valgt til hvilke poster, samt hvad der blev vedtaget og drøftet. Der var genvalg af undertegnede som formand og også de 4 generalforsamlings-valgte medlemmer til KF-bestyrelsen blev genvalgt. Jeg synes, at det var en super god aften, hvor der var en god stemning og selve generalforsamlingen var faktisk overstået på 70 minutter. Herefter var der politisk debat ved vores EUkandidat Asger Christensen pg vores Folketingsmedlem, Sundhedsminister Ellen Trane Nørby. Deres indlæg gav anledning til en god og lang politisk debat. Jeg vil her gerne sige TUSIND TAK for genvalget som formand for vores kommuneforening. Jeg vil gøre mit til at leve op til denne store tillid i tæt samarbejde med alle medlemmer, bestyrelsen, lokalforeningerne, byrådsgruppen, regionsmedlem og vores folketingsmedlem.

3 Konstituering af bestyrelsen Den nyvalgte KF-bestyrelse har efterfølgende afholdt sit konstituerende møde, og her blev POUL WINTHER genvalgt som næstformand CARSTEN ANDERSEN nyvalgt som kasserer KRISTIAN BONEFELD genvalgt som sekretær Foran os venter nu 2 meget vigtige valg: Europa- Parlamentsvalget den 26. maj og Folketingsvalget, som senest skal afholdes i midten af juni. Det vil være hovedemnerne for bestyrelsen de kommende uger og måneder. Herefter vil vi tage fat om at opstarte arbejdet omkring kommunalvalget i Vi fik jo vedtaget retningslinjerne på generalforsamlingen, og der vil først blive fokuseret på at finde egnede emner som spidskandidat. Mere herom på et senere tidspunkt. Derudover vil fokusområderne være: Hvordan får vi flere medlemmer, samarbejdet med Byrådsgruppen samt økonomifordeling mellem KF og vælgerforeningerne.

4 Referat Generalforsamling - Venstres Kommuneforening i Sønderborg Kommune Tid: Mandag, den 11. marts 2019 kl Ketting Klubhus, Landevejen 2A, 6440 Augustenborg Dagsorden jfr. Vedtægterne markeret med understreget fed skrift. Beslutninger/referat skrevet i kursiv Ca. 55 deltagere, herunder indlægsholderne Ellen Thrane Nørby og Asger Christensen. 37 deltog til spisning fra kl Valg af dirigent & stemmetællere Thorbjørn Philippsen valgtes som dirigent Som stemmetællere godkendte forsamlingen lokalforeningsformændene, såfremt der måtte blive behov for skriftlig afstemning. 2. Formandsberetning og drøftelse af foreningens forhold Formand Karsten Schøn berettede om årets gang i kommuneforeningen såvel som de lokalpolitiske strømninger, herunder bl.a: KF-bestyrelsens arbejde med at tilstræbe bredere arrangementer, også for ikke-medlemmer Et styrket samarbejde omkring arrangementer mellem LOF og KF Tendenserne til forsoning med Konservative Opbakning til at fravige byrådsgruppens samarbejdslinje, når klare Venstre-mærkesager bliver udfordret. F.eks. i forhold til sagen om udbud af renovationsopgaven. Et ønske om i det kommende år at styrke dialogen mellem byrådsgruppen og KF-bestyrelsen 3. Behandling af regnskab Kasserer Gunnar Glindvad gennemgik regnskabet. Efter hensættelser på kr til kommunalvalget 2021, er resultatet for 2018 opgjort til et underskud på kr Ultimo 2018 udgør kommuneforeningens egenkapital indregnet de hensatte kr herefter kr I forhold til budget, godkendte generalforsamlingen et kontingent til kommuneforeningen for 2020 på kr Budget 2020 er baseret på 360 medlemmer. 4. Behandling af indkomne forslag Formand Karsten Schøn gennemgik bestyrelsens forslag til valgprocedure for Kommunalvalget Forslaget godkendtes af generalforsamlingen.

5 5. Fremlæggelse af budget, herunder beslutning om vælgerforeningernes kontingent til Kommuneforeningen Budgettet blev gennemgået i forlængelse af pkt. 3. Se dette. 6. Valg af formand Karsten Schøn blev genvalgt som formand. 7. Valg af 4 medlemmer og 2 suppleanter til bestyrelsen Følgende fritvalgte medlemmer blev genvalgt Poul Winther Kristian Bonefeld Carsten Andersen Henrik T. Nielsen 8. Valg af 2 revisorer og 2 suppleanter Til revisorer blev valgt Harlev Thesbjerg (genvalg) Gunnar Glindvad 9. Valg af formand for kredsbestyrelsen Lars Romsøe Grandt valgtes til formand for kredsbestyrelsen. 10. Valg til Kredsbestyrelsen Følgende var foreslået og godkendtes af generalforsamlingen: Jens Lei Frank Niedhardt Erik Krogh Petter Astrup Heidi F. Jørgensen Martin Toft Hansen Daniel Staugaard Karsten Schøn 11. Valg af medlem til Regionsbestyrelsen Thomas Schülein blev genvalgt til generalforsamlingen. 12. Valg af delegerede til Landsmødet Generalforsamlingen bemyndigede bestyrelsen til at udpege delegerede til landsmødet.

6 Formandstale: Generalforsamling i Venstres Kommuneforening i Sønderborg Kommune den 11. marts 2019 Så er der atter gået et foreningsår og dermed også mit første år som formand for vores kommuneforening. Det er klart, at når der kommer en ny formand for en hvilken som helst forening, så kommer der også en ny stil. Vi er jo alle forskellige på hver vores måde. Ved valget til formand sidste år sagde jeg i min kandidat-tale, at Vi skal turde invitere flere ikkemedlemmer med til vore arrangementer/aktiviteter. Vi skal vise, at Venstre er andet end politiske møder vi er en organisation, hvor vi oplever spændende ting sammen og er fælles om hyggelige stunder. Og vi skal se mere bredt på de arrangementer, som vi laver. De skal ikke kun handle om politik. Jeg ønsker mig flere aktiviteter, som er målrettet indenfor kultur og sport samt aktive arrangementer. Det synes jeg faktisk vi er lykkedes med i fællesskab i Kommuneforeningen: Vi fik nedsat et aktivitetsudvalg, som har fået lavet et alsidigt program for alle medlemmer i hele kommunen. Jeg kan nævne vores Rom-tur til Flensborg og besøget hos Sønderborg Sommerrevy som nogle af aktiviteterne. Dertil kommer så også nogle arrangementer lavet af lokalforeningerne. Alt i alt mener jeg, at vi har styrket vores tilbud til medlemmerne på en god måde og dette vil også fortsætte i det nye år. Vi planlægger således bl.a. besøg hos Anders Zachariassen i Flensborg, besøg hos Hernings borgmester, sejltur på Kieler Kanalen samt sommerfest. Så alle kan glæde sig til mange forskellig-artede arrangementer i det nye foreningsår. Vi har også fået et stærkere samarbejde med LOF hvilket jeg er særdeles glad for. Helle fra LOF er med i vores aktivitetsudvalg, og tilmeldingerne til vore arrangementer foregår via LOF. Det styrkede samarbejde skal også fortsætte fremover det ser jeg frem til. Et andet vigtigt punkt har været at normalisere forholdet til De Konservative på lokalt plan. Vi ved jo alle, at fortiden har været hård ved det ellers naturlige samarbejde mellem vore 2 partier, men på initiativ af Konservatives formand Søren Tylvad Andersen afholdt vi nogle møder, hvor vi fik aftalt, at vi ønsker at se fremad. Det resulterede bl.a. i et fælles arrangement i Skansen, hvor begge bestyrelser mødtes og vi hyggede os sammen med god mad og vin samt håndbold og

7 Selvfølgelig er jeg klar over, at sammenholdet mellem de to partier ikke er 100% på plads efter bare et par møder, men vi har nu igangsat en proces, hvor vi sammen vil afholde møder og arrangementer. Så vi er på rette vej, så jeg er fortrøstningsfuld og ser frem til det fortsatte samarbejde med Søren og hans partifæller. Vores Grundlovsmøde i 2018 blev lidt atypisk, idet Kommuneforeningen denne gang havde valgt at invitere en ikke-politiker som hovedtaler nemlig den tidligere verdensmester i Skihop Andreas Küttel. For mig hører det med til vores lidt ændrede stil med hensyn til vore arrangementer, at ikke alt på Grundlovsmødet skal handle om politik. Andreas gjorde det i øvrigt rigtig godt. Jeg kan i øvrigt allerede nu røbe, at dette års hovedtaler bliver Regionsformand Stephanie Lose. Set fra min formandsstol, så synes jeg, at vi har haft et rigtigt godt samarbejde i Kommuneforeningen uden de store uenigheder. Det er foregået i god ro og orden og vi har samarbejdet konstruktivt om alle de punkter, som vi har drøftet igennem foreningsåret. Vores Venstre-byrådsgruppe på 7 medlemmer har nu været i aktion i lidt over 14 måneder. Som alle ved, så er der indgået en samarbejdsaftale med Flertalsgruppen, som jo i sin tid bl.a. sikrede os en formandspost i Børne- & Uddannelsesudvalget. Efter min mening så er det et langt stykke vej lykkedes at holde den gode tone mellem byrådets partier i samarbejdets ånd, men jeg tror, at vi også alle må erkende, at det ikke er muligt bare at holde en god mine til slet spil, når der virkelig opstår sager, hvor vi er milevidt fra hinanden - også rent ideologisk. Så er vi som Venstrefolk forpligtet til at give vores holdning klart til kende og også melde fra, når vi ikke kan vedkende os specielt Socialdemokratiets ideologiske mismask. Se nu på sagen omkring opsigelsen af driftsaftalen med Dalsmark Plejehjem vi må og kan ikke bare se til, hvordan Socialdemokraterne ønsker at ødelægge et godt-kørende plejehjem. Der må vi være garant for, at der er mere balance i beslutningerne i Byrådet. Og ja samarbejdsaftalen med Flertalsgruppen er en balancegang dag for dag. Den bliver udfordret løbende, og der skal afholdes en del møder for at få glattet tingene ud og tale sig til rette. Det er lykkedes indtil nu men jeg vil gerne sige her, at samarbejdet ikke skal fastholdes for enhver pris. Der skal være plads til særstandpunkter og politiske udmeldinger. Ellers kan vi jo lige så godt lade være med at stille op og overlade styringen af kommunen til borgmester og ledende embedsmænd. Og det vil være da være en kæmpe katastrofe. Rent organisatorisk har vi valgt den linje, at Byrådsgruppen har skullet haft arbejdsro det første år i denne valgperiode. Mine 20-års erfaring i Byrådet siger mig, at også de nye byrådsmedlemmer skal have en ærlig chance for at komme ind i Byrådsarbejdet, før vi udfordrer dem fra

8 organisationen. Efter denne generalforsamling vil jeg tage initiativ til, at vi laver en evaluering af de første måneder af Byrådsgruppens arbejde og så i samarbejde definerer de næste års politik. Organisation og politisk gruppe skal gerne gå hånd-i-hånd. Det bekommer os bedst. Og vi ser allerede nu frem mod næste Kommunalvalg, som jo afholdes i november For nogle virker det fjernt og langt væk men tiden går hurtigt, og vi skal meget snart i gang med forberedelserne. Derfor ligger der i dag et forslag fra en enig bestyrelse i Kommuneforeningen til valgprocedure for Kommunalvalget 2021, som vi skal behandle under pkt. 4 på denne generalforsamling. Jeg vil gennemgå forslaget der men jeg håber på, at I alle vil bakke op om forslaget, så vi i Kommuneforeningen straks efter denne generalforsamling kan gå i gang med arbejdet. Starten på det nye foreningsår vil blive hektisk: Vi ved, at der inden for de næste 3 måneder skal afholdes 2 meget vigtige valg Europa-Parlamentsvalget den 26. maj, og så et Folketingsvalg, som vi jo ikke kender datoen på endnu, men det skal være afholdt inden den 17. juni. Til Europa-Parlamentsvalget den 26. maj stiller vi med vores kandidat her i Sydjylland: Asger Christensen fra Jordrup ved Kolding. Asger betegner sig selv som Kandidaten i gummistøvler med jord under neglene og det er en rigtig dejlig betegnelse. Vi var jo en hel del både her fra Sønderborg-området og hele Sydjylland som kl en lørdag morgen kørte til København for at sikre Asger en god placering på Venstres liste. Og det var det hele værd for Asger fik en meget flot 3. plads på listen. Det er et rigtig godt udgangspunkt for valgkampen. Vi har nedsat vores eget EU-udvalg, som lokalt vil styre Asgers valgkamp i vores område men det er vigtigt at understrege, at vi har en meget seriøs kandidat, som virkelig har en rigtig god chance for at blive valgt. Det skal vi alle være med til at det lykkes. Det vil være helt fantastisk, hvis vi igen får et Parlamentsmedlem valgt her hos os. Vi havde jo rigtig meget gavn af Anne E. Jensen, da hun var medlem af Europa-Parlamentet fra Asger er her jo i aften og han vil senere komme med et politisk indlæg. Det glæder vi os meget til. Folketingsvalget ja kun vores statsminister Lars Løkke Rasmussen kender timingen og den mulige dato for valget, men vi ved, at det bliver indenfor de næste 3 måneder. For os bliver det vigtigste, at vores kandidat Sundhedsminister Ellen Trane Nørby får et personligt rigtig godt valg. Ellen har jo virkelig været i vælten de sidste måneder omkring forslaget til en ny Sundhedsreform, som bl.a. indeholder en nedlæggelse af Regionerne. Det har også

9 internt givet en del kritik, og selvfølgelig skal der være plads til også intern debat. Men vi kan være stolte af vores minister her fra Sønderborg, som så tappert og meget emotionelt har kæmpet for denne reform. Derfor er det vigtigt, at vi også bakker Ellen op ved det kommende Folketingsvalg. Vi har fortsat brug for en stærk, liberal stemme i Folketinget her fra Sønderborg-området. Ellen er her selvfølgelig også i aften og hun vil også senere komme med et politisk oplæg. Så der venter da så bestemt et spændende nyt foreningsår, hvor der er brug for alle kræfter, så vi fortsat kan sætte nogle vigtige og solide liberale aftryk på lokalt plan, landsplan og europæisk plan. Så på med handskerne og klar til en ny omgang politisk arbejde. Jeg er klar til en ny tørn, som formand for kommuneforeningen i Sønderborg, hvis I ønsker det. Jeg vil gerne slutte med at takke for det gode samarbejde med Kommuneforenings bestyrelse. Tak til Byrådsgruppen for jeres store indsats de første 14 måneder i den nye byrådsperiode og Tage i Regionsrådet. Tak til LOF for det gode sammenhold, og til Mogens Jensen for at passe vores hjemmeside. Og stor tak til Ellen for et super godt samarbejde hvor jeg af hele mit hjerte håber, at du får et godt personligt valg til Folketinget. Tak for ordet.

10 NYT FRA BYRÅDSGRUPPEN Tage Petersen Gruppeformand Lidt af hvert fra Byrådet & Byrådsgruppen Så er vi i fuld gang med 2. år af valgperioden, og jeg synes at vores byrådsgruppe fungerer rigtig godt, og der er gang i mange spændende ting i de forskellige udvalg. De fleste sager snakker vi os til enighed omkring, men der er (og heldigvis for det) også sager, hvor de politiske og ideologiske forskelle bliver synlige f.eks. sagen om Dalsmark Plejehjem og holdningen til konkurrenceudsættelse. I får her en gennemgang af nogle af de aktuelle ting: Sundgade: Et af vore højst prioriterede budgetforslag fra efteråret var at komme ud af lejeaftalen på Sundgade, så vi efter at have set på et øjenbæ i 10 år, kunne komme videre med at udvikle området. Det er nu lykkedes, og vi ser frem til at en ny planlægningsproces går i gang, hvorefter der forhåbentlig vil være interesse fra nogle private aktører. Solceller: I forbindelse med revision af kommuneplanen har der været mulighed for at byde ind med forslag til nye arealudlæg, og her er der rigtig mange landmand, der gerne vil have solceller på deres marker. Forvaltningen har lavet en grovsortering ud fra beskyttelseslinjer og nærhed til el-tilslutning, men der er stadig mange arealer i spil specielt på Sydals. Der vil sikkert komme en del naboprotester, når den konkrete planlægning går i gang, og jeg tror også at vi skal overveje om det ikke er bedre med nogle få store anlæg frem for mange små.

11 Biogasanlæg: Første spadestik er taget til anlægget ved Glansager, og lige nu er anlægget ved Kværs i høring med borgermøde d.3. april. Der har været protester fra en del borgere i Kværs området, og vi skal selvfølgelig tage indsigelserne her i høringsperioden seriøst, men jeg håber, at vi får løst de udfordringer der måtte være omkring trafik, støj og lugt. Udbud af affaldsafhentning: Udbuddet er gået om flere gange og forløbet har nærmet sig en farce. Direktøren er nu fyret, og Sønderborg Forsyning byder ikke selv ind på opgaven, men jeg kan godt forstå, hvis der er frustrationer hos de private udbydere. Økonomi: Driftsoverskuddet er for lille, og kassebeholdningen er på vej ned ad bakke efter nogle år med meget store anlægsbudgetter. Derfor er der nu igangsat en proces med analyse af flere området, og møder imellem økonomiudvalget og de enkelte fagudvalg, hvor målet er at finde 50 mio. driftsbesparelser / effektiviseringer. Det vil komme til at gøre ondt nogle steder, men i Venstre vil vi prioritere kerneområderne, og så kan det godt være, at det går ud over nogle tvivlsomme sundhedsprojekter, mindre støtte til kulturarrangementer o.s.v.

V-Mail maj 2018 LÆS I DENNE UDGAVE: KOMMENDE ARRANGEMENTER: Grundlovsmødet (5. juni) Mød Morten Løkkegaard (8. maj) EU-opstillingsmøde (16.

V-Mail maj 2018 LÆS I DENNE UDGAVE: KOMMENDE ARRANGEMENTER: Grundlovsmødet (5. juni) Mød Morten Løkkegaard (8. maj) EU-opstillingsmøde (16. V-Mail maj 2018 LÆS I DENNE UDGAVE: KOMMENDE ARRANGEMENTER: Grundlovsmødet (5. juni) Mød Morten Løkkegaard (8. maj) EU-opstillingsmøde (16. maj) NYT FRA: Kommuneforeningen Byrådsgruppen Regionsrådet GRUNDLOVSMØDE

Læs mere

2019 LÆS I DENNE UDGAVE:

2019 LÆS I DENNE UDGAVE: V-Mail juli 209 LÆS I DENNE UDGAVE: NYT FRA: KF-formanden NYT FRA KOMMUNEFORENINGEN Karsten Schøn formand Folketingsvalget et godt valg for Venstre og vores kandidat Folketingsvalget den 5. juni blev et

Læs mere

NYT FRA: KF-formanden Folketingsmedlem. KOMMENDE ARRANGEMENTER: Valg-Debatmøde i Gråsten (4. juni)

NYT FRA: KF-formanden Folketingsmedlem. KOMMENDE ARRANGEMENTER: Valg-Debatmøde i Gråsten (4. juni) V-Mail juni 2019 LÆS I DENNE UDGAVE: NYT FRA: KF-formanden Folketingsmedlem KOMMENDE ARRANGEMENTER: Valg-Debatmøde i Gråsten (4. juni) NYT FRA KOMMUNEFORENINGEN Karsten Schøn formand 1. valg er vundet

Læs mere

Venstre i Viborgs Vedtægter

Venstre i Viborgs Vedtægter Venstre i Viborgs Vedtægter Februar 2013 Foreningens navn er Venstre i Viborg 1. Formål Venstres mål er et liberalt samfund, der bygger på frihed, frisind og fællesskab: - Retten til at leve et liv i frihed

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 5. februar 2018

Referat fra generalforsamlingen 5. februar 2018 Referat fra generalforsamlingen 5. februar 2018 Tilstede var 24. medlemmer 1. Valg af dirigent: Tove Larsen modtog valg. 2. Godkendelse af dagsorden samt valg af referent og stemmetæller: Alice Andersen

Læs mere

Vedtægter for Venstre, Danmarks Liberale Parti s Kommuneforening i Horsens kommune

Vedtægter for Venstre, Danmarks Liberale Parti s Kommuneforening i Horsens kommune Vedtægter for Venstre, Danmarks Liberale Parti s Kommuneforening i Horsens kommune 1. Formål Venstres mål er et liberalt samfund, der bygger på frihed, frisind og fællesskab: - Retten til at leve et liv

Læs mere

[1] Vedtægter. for. Venstre Aabenraa. Kommune. Marts Vedtægter for Venstre Aabenraa Kommune

[1] Vedtægter. for. Venstre Aabenraa. Kommune. Marts Vedtægter for Venstre Aabenraa Kommune [1] Vedtægter for Venstre Aabenraa Kommune Marts 2013 [2] 1. En eller flere vælgerforeninger I kommuner med flere vælgerforeninger dannes der en kommuneforening. Foreningens navn : Venstre Aabenraa Kommune

Læs mere

Venstres Vedtægter. - med vejledning December 2012. Særudgave 1 Standardvedtægt for en vælgerforening. Foreningens navn er Venstre Odense City

Venstres Vedtægter. - med vejledning December 2012. Særudgave 1 Standardvedtægt for en vælgerforening. Foreningens navn er Venstre Odense City Særudgave 1 Standardvedtægt for en vælgerforening Venstres Vedtægter - med vejledning December 2012 Foreningens navn er Venstre Odense City 1. Formål Venstres mål er et liberalt samfund, der bygger på

Læs mere

Radikale Venstre Thy Mors Vi kæmper for kulturen, naturen og nærdemokratiet

Radikale Venstre Thy Mors Vi kæmper for kulturen, naturen og nærdemokratiet Referat fra Radikale Venstre Thy Mors generalforsamling onsdag d. 17. april 2013 kl. 19.30 i Plantagehuset 1. Valg af dirigent, sekretær og stemmetællere Henrik Bolt Jørgensen valgtes til dirigent og Peter

Læs mere

Vedtægter for Venstre i Viborg Kommune

Vedtægter for Venstre i Viborg Kommune Vedtægter for Venstre i Viborg Kommune 20-3-2013 Vedtægter for Venstre i Viborg Kommune Dette dokument udgør vedtægterne for Venstre i Viborg Kommune i henhold til Venstres Landsorganisations vedtægter

Læs mere

Så er der ikke mange dage til jul og Venstre i Skanderborg kommune vil gerne ønske alle medlemmer en glædelig jul samt et godt nytår.

Så er der ikke mange dage til jul og Venstre i Skanderborg kommune vil gerne ønske alle medlemmer en glædelig jul samt et godt nytår. Kære medlem. Så er der ikke mange dage til jul og Venstre i Skanderborg kommune vil gerne ønske alle medlemmer en glædelig jul samt et godt nytår. Husk at februar måned sædvanen tro står i Generalforsamlingerne

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst.

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2018 I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Bestyrelsens forslag til dagsorden følger partiforeningens vedtægter og kan ses nedenfor.

Bestyrelsens forslag til dagsorden følger partiforeningens vedtægter og kan ses nedenfor. Vi indkalder hermed til generalforsamling i SF-Brønshøj/Husum mandag den 16. marts 2015 kl. 19.00 i beboerlokalerne, Frederikssundsvej 118A (på hjørnet). Kære medlemmer af SF-Brønshøj/Husum, Hermed indkaldes

Læs mere

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Helsingør Kommune, i daglig tale Konservative i Helsingør. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

ANNI MATTHIESEN NYHEDSBREV: 16/01/19

ANNI MATTHIESEN NYHEDSBREV: 16/01/19 ANNI MATTHIESEN NYHEDSBREV: 16/01/19 Nyt år: Starten på et valgår Så har vi taget hul på et nyt år. Et nyt år, som blandt andet vil byde på to store, politiske begivenheder; Folketingsvalg og valg til

Læs mere

Vedtægter for Nye Borgerlige

Vedtægter for Nye Borgerlige Vedtægter for Nye Borgerlige Navn og hjemsted 1. Partiets navn er Nye Borgerlige. Partiet har hjemsted i Hørsholm Kommune. Formål 2. Nye Borgerliges formål er at organisere alle vælgere, som støtter partiets

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Der deltog 25 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Fra administrationen deltog

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

NYHEDSBREV NR. 1 DECEMBER 2015 VENSTRE I SKANDERBORG KOMMUNE

NYHEDSBREV NR. 1 DECEMBER 2015 VENSTRE I SKANDERBORG KOMMUNE Kære medlem. Fremover bliver nyhedsbrevet udsendt til alle, som er medlem af Venstre i Skanderborg kommune. Vi vil forsøge at have lidt nyt fra alle Lokalforeningerne samlet på et sted. Vi er også ved

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vedtægter

Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vedtægter Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune Vedtægter VEDTÆGTER for Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune,

Læs mere

Landsforeningen SIND. Vedtægter for. Roskilde-Lejre Lokalafdeling

Landsforeningen SIND. Vedtægter for.   Roskilde-Lejre Lokalafdeling Landsforeningen SIND www.sind.dk Vedtægter for Roskilde-Lejre Lokalafdeling Februar 2014 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Roskilde - Lejre lokalafdeling.

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

LÆS I DENNE UDGAVE: KOMMENDE ARRANGEMENTER: NYT FRA:

LÆS I DENNE UDGAVE: KOMMENDE ARRANGEMENTER: NYT FRA: V-Mail maj 2019 LÆS I DENNE UDGAVE: KOMMENDE ARRANGEMENTER: EU-Debatmøde i Gråsten (15. maj) NYT FRA: KF-formanden Byrådsgruppen Folketingsmedlem EP-kandidaten Vær opdateret om alle foreningens aktiviteter

Læs mere

Vedtægter for. Skiveegnens Radikale. Side 1 af 5

Vedtægter for. Skiveegnens Radikale. Side 1 af 5 Vedtægter for Skiveegnens Radikale Side 1 af 5 Vedtægter for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale 1. Medlemmer af Det Radikale Venstre, der er bosiddende i Skivekommune, er medlem af kommuneforeningen.

Læs mere

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse 1 Navn Kredsens navn er: Epilepsiforeningen Kredsen er stiftet den under navnet: Kredsens geografiske område er kommuner Kredse under Epilepsiforeningen er

Læs mere

Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart

Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Middelfart Kommune, i daglig tale Konservative i Middelfart. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling lørdag, den 30. april, 2005 kl. 10.00.

Referat af ordinær generalforsamling lørdag, den 30. april, 2005 kl. 10.00. A/B ABRIKOSHAVEN Abrikosvej 30 4700 Næstved Næstved, den 20. maj, 2005 Referat af ordinær generalforsamling lørdag, den 30. april, 2005 kl. 10.00. Til stede: 30 A: Kirsten Bo Lattuca 30 B: Janne Kümmel

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SØVANGSPARKEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SØVANGSPARKEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SØVANGSPARKEN Kerteminde, den. 28. marts 2017 Sted: Revninge Sognegård tirsdag d. 28. marts 2017 kl. 19.00 Agenda: 1. Valg af dirigent Preben Nielsen

Læs mere

Vedtægter for Nye Borgerlige

Vedtægter for Nye Borgerlige Vedtægter for Nye Borgerlige Navn og hjemsted 1. Partiets navn er Nye Borgerlige. Partiet har hjemsted i Hørsholm Kommune. Formål 2. Nye Borgerliges formål er at organisere alle vælgere, som støtter partiets

Læs mere

Kredsgeneralforsamling d. 15/ kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsgeneralforsamling d. 15/ kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsgeneralforsamling d. 15/02 2017 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat 1. Valg af Dirigent 2. Beretning John Bermann, DcH Hjørring foreslået og valgt. Dirigenten afklarede

Læs mere

VEDTÆGTER for Liberal Alliance STORKREDS FYN cvr.nr

VEDTÆGTER for Liberal Alliance STORKREDS FYN cvr.nr VEDTÆGTER for Liberal Alliance STORKREDS FYN cvr.nr. 30965892 1. Navn, hjemsted og adresse Foreningens navn er Liberal Alliance Fyns Storkreds. Foreningens hjemsted og adresse er hos den til enhver tid

Læs mere

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018 Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling Marts 2018 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Slagelse lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen Sind Slagelse.

Læs mere

Vedtægter for Venstre i Odsherred

Vedtægter for Venstre i Odsherred Vedtægter for Venstre i Odsherred 1. Én eller flere vælgerforeninger I kommuner med flere vælgerforeninger dannes der en kommuneforening. 2. Opgaver og ansvar - Kommunalpolitisk handlingsprogram - Beslutning

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Beretning var måske alligevel ikke noget dårligt Radikalt år. Mere herom senere.

Beretning var måske alligevel ikke noget dårligt Radikalt år. Mere herom senere. Beretning 2015 2015 var bestemt ikke noget godt Radikalt år. Mere herom senere. 2015 var måske alligevel ikke noget dårligt Radikalt år. Mere herom senere. 2015 var året, hvor vi senest den 15. september

Læs mere

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Bilag til pkt. 5a. Forslag fra bestyrelsen - Ændringsforslag til vedtægter for Kreds Vest Nuværende bestemmelse Forslag Bemærkninger 4. stk. 1. Kredsens

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

STANDARDVEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis. Vælgerforeninger

STANDARDVEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis. Vælgerforeninger STANDARDVEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis Vælgerforeninger Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Ringkøbing-Skjern kommune, i daglig tale Konservative Ringkøbing Fjord. Herefter benævnt

Læs mere

GENERALFORSAMLING I SOCIALDEMOKRATIET FREDERICIAS PARTIFORENING.

GENERALFORSAMLING I SOCIALDEMOKRATIET FREDERICIAS PARTIFORENING. GENERALFORSAMLING I SOCIALDEMOKRATIET FREDERICIAS PARTIFORENING. Dagsorden: Mandag den 16. april 2018, kl. 18.00 til 22.00 i 3 Fs lokaler på Venusvej 32, Fredericia Sang: Når jeg ser et rødt flag smælde

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Referat Stiftende generalforsamling RØDEKRO UDVIKLINGSRÅD

Referat Stiftende generalforsamling RØDEKRO UDVIKLINGSRÅD Referat Stiftende generalforsamling RØDEKRO UDVIKLINGSRÅD 1. Velkomst ved arbejdsgruppen Peer Heitmann Madsen bød velkommen 2. Valg af dirigent Landdistriktscoach Karsten Gram blev foreslået, og valgt

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.04.2015 31.12.2015. Indledning: På bestyrelsens vegne vil jeg nu aflægge beretning for perioden fra d. 01.04.2015 frem til d. 31.12.2015. Sidste år besluttede vi

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

Den 24. maj i Århus samt d. 11. juni i Missionshuset i Allinge på Bornholm.

Den 24. maj i Århus samt d. 11. juni i Missionshuset i Allinge på Bornholm. INDKALDELSE TIL ÅRSMØDE I ALTERNATIVET Den 24. maj i Århus samt d. 11. juni i Missionshuset i Allinge på Bornholm. Først og fremmest: tak, tak, tak! Vi kan ikke understrege nok, hvor glade vi er for, at

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Sjælland I daglig tale anvendes betegnelsen "SIND Sjælland eller "SIND Region Sjælland Stk.

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Vedtægter for Nye Borgerlige

Vedtægter for Nye Borgerlige Vedtægter for Nye Borgerlige Navn 1. Partiets navn er Nye Borgerlige. Partiet har hjemsted i Hørsholm Kommune. Formål 2. Nye Borgerliges formål er at organisere alle vælgere, som støtter partiets politik.

Læs mere

Det er både med lidt vemod og en masse forventnings-glæde, at jeg skal aflægge denne beretning.

Det er både med lidt vemod og en masse forventnings-glæde, at jeg skal aflægge denne beretning. Beretning 2019 Det er både med lidt vemod og en masse forventnings-glæde, at jeg skal aflægge denne beretning. Lidt vemod, fordi det bliver den sidste i Idom-Råsted regi, hvis bestyrelsens forslag om at

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker.

Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker. Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker. Inden generalforsamlingen var følgende dagsorden rundsendt til alle vandværker

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Generalforsamling 22.november 2017

Generalforsamling 22.november 2017 Generalforsamling 22.november 2017 Nappedam Bådelaug Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling

Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Vestjylland afdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen»sind

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 26. marts 2015 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse Dagsorden Rasmus Dirigenten indleder med at konstatere

Læs mere

FORMÅL GENERALFORSAMLING. 4a Bestyrelsen indkalder til ordinær generalforsamling i januar kvartal med mindst 1 måneds varsel.

FORMÅL GENERALFORSAMLING. 4a Bestyrelsen indkalder til ordinær generalforsamling i januar kvartal med mindst 1 måneds varsel. Vedtægter for SOCIALISTISK FOLKEPARTI HOLSTEBRO PARTIFORENING FORMÅL 1 Foreningens navn er Socialistisk Folkeparti Holstebro partiforening. Partiforeningen er hjemmehørende i og dækker geografisk Holstebro

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

INDKALDELSE TIL 3B S EKSTRAORDINÆRE REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2016 TORSDAG DEN 13. OKTOBER 2016 KL

INDKALDELSE TIL 3B S EKSTRAORDINÆRE REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2016 TORSDAG DEN 13. OKTOBER 2016 KL INDKALDELSE TIL 3B S EKSTRAORDINÆRE REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2016 TORSDAG DEN 13. OKTOBER 2016 KL. 17.00 BOLIGFORENINGEN 3B I HAVNEHOLMEN 21 I 1561 KØBENHAVN V DAGSORDEN - PUNKT 3 Fastsættelse af forretningsorden

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Musikskolesammenslutning - DAMUSA Lørdag den 11. marts 2017 kl

Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Musikskolesammenslutning - DAMUSA Lørdag den 11. marts 2017 kl Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Musikskolesammenslutning - DAMUSA Lørdag den 11. marts 2017 kl. 15.30-17.30 I alt 23 medlemsmusikskoler var repræsenteret med 41 delegerede. Velkomst ved formand

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG

Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Den 9. februar 2017 kl. 19:00, Dragegården (Lystoftegaard), Gl. Skovlundevej 1, 2740 Skovlunde Tilstede: 15 stemmeberettigede,

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Afdeling Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: 15 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: 15 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 0213. Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: Beboere 15 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen:

Læs mere

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse.

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse. SIND Ringsted / Sorø Lokalafdelingsvedtægter 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1 lokalafdelingens navn er SIND, Ringsted / Sorø lokalafdelingen stk. 2 lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet.

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Albertslund. 14-03-2005 Referat af ordinær generalforsamling 28. februar 2005 1. Valg af dirigent Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Fremmødt: 37

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Vedtægter for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune

Vedtægter for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune Vedtægter for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune 1 Navn Foreningens navn er: Vælgerforening for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune Foren ingens hjemsted: Jammerbugt kommune 2 Formål Foreningens formål er

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamlingen den 28. april 2005.

Referat fra den ordinære Generalforsamlingen den 28. april 2005. Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamlingen den 28. april 2005. Dagsorden ifølge vedtægterne. Valg af stemmetællere og dirigent. 1. Godkendelse af formandens beretning. 2. Godkendelse

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i

Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i Dansk Dercum Forening - Danmarks patient- og interesseforening for Dercums sygdom og Lipødem Tilstede var: Pia Gustavsen, Annemette H. Andersen,

Læs mere

Vedtægter for Alternativet Kolding

Vedtægter for Alternativet Kolding 1 Vedtægter for Alternativet Kolding 1. udgave pr. 24. november 2015 2 1 Navn og omfang Navnet på lokalforeningen er Alternativet Kolding - Lokalforening, herefter i vedtægterne omtalt som Alternativet

Læs mere

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård.

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Dagsorden: 1) Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Valgt: Dirigent: Jens Jørgen

Læs mere

Vedtægter for Odense Konservative Vælgerforening

Vedtægter for Odense Konservative Vælgerforening Vedtægter for Odense Konservative Vælgerforening 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Odense kommune, i daglig tale Odense Konservative Vælgerforening (OKV). Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 10. marts 2014 MØDEREFERAT Dato: 5. marts 2014 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Vedtægter for Liberal Alliance Fredensborg

Vedtægter for Liberal Alliance Fredensborg Fredensborg Vedtægter for Liberal Alliance Fredensborg CVR 33013078 Februar 2017 1. Navn, hjemsted og adresse...2 2. Formål...2 3. Medlemskreds...2 4. Generalforsamlingen...2 5. Ekstraordinær generalforsamling...3

Læs mere

Vedtægter for Liberal Alliance Gladsaxe

Vedtægter for Liberal Alliance Gladsaxe Vedtægter for Liberal Alliance Gladsaxe UDGÅR 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Liberal Alliance Gladsaxe, forkortet LA Gladsaxe. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Gladsaxe Kommune. Stk. 3.

Læs mere