Den nedlagte ammoniakhavn i Fredericia Kommune rummer både historier om fortiden og potentiale for fremtiden. Kuratorvirksomheden Creator Projects

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den nedlagte ammoniakhavn i Fredericia Kommune rummer både historier om fortiden og potentiale for fremtiden. Kuratorvirksomheden Creator Projects"

Transkript

1 Den nedlagte ammoniakhavn i Fredericia Kommune rummer både historier om fortiden og potentiale for fremtiden. Kuratorvirksomheden Creator Projects peger på siloerne som lokation for et nyt ambitiøst kunstværk i 2021 af den internationale kunstner Katharina Grosse, der vil sætte Fredericia og Danmark på verdenskortet både i folkemunde og i faglige kunstkredse. Det øde område med de monumentale tanke er bl.a. valgt på baggrund af grundens historie, centrale beliggenhed i Danmark, synlighed og potentiale for kunst i stor format.

2 Creator Projects vision Realisering og rollefordeling Creator Projects er et kunst- og kulturbureau. Vores ambition er, at skabe nytænkende kunstprojekter i Danmark og udlandet. Vi arbejder internationalt med kunst som en ressource gennem tætte samarbejder med kunstnere, offentlige instanser, institutioner, virksomheder og private aktører. Vi kuraterer udstillinger, faciliterer midlertidige og permanente kunstprojekter samt tilbyder strategisk og kunstfaglig rådgivning. I sommeren 2018 kuraterede Creator Projects Martin Creeds første soloprojekt i Danmark, med kunstinstallation Half the air in a given space på tre centrale steder i Trekantområdet nemlig: Fredericia Banegård, Vejle Rådhus og Kolding bibliotek. Op mod besøgende oplevede den spektakulære kunstinstallation i løbet af årets festuge på 10 dage, og både i pressen og på de sociale medier har værkerne levet i bedste velgående. Det er således lykkedes at give et bredt publikum en stor og uventet kunstoplevelse på tre ikoniske lokationer i det offentlige rum. Projektet blev realiseret i tæt samarbejde med Trekantområdet Danmark. Målet er at præsentere ambitiøse oplevelser og engagere et bredt publikum på tværs af geografi, alder og socialøkonomiske skel. Ligeledes er det målet at styrke lokale, nationale og internationale samarbejder, at øge Fredericias synlighed og gennem kunst og kultur genoplive oversete områder og dermed gøre lokationer attraktive i et nyt øjemed. Creator Projects vil varetage alt der vedrører projektledelse, fundraising, presse, installering mv. vi har udelukkende brug for en positiv tilbagemelding fra Fredericia Kommune. Vi har været i kontakt med Mogens Nielsen, der ejer siloerne og grunden, og han er meget positivt indstillet, hvis Fredericia Kommune er giver samtykke. For at styrke lokale, nationale og internationale samarbejder vil der så vidt muligt indhentes lokal arbejdskraft, teknikere og håndværkere til klargøringsarbejdet, der bl.a. vil indebære rensning af det område der skal spraymales, slåning af græs, mv. Creator Projects vil ligeledes stå for projektledelse af disse opgaver. Trekantområdet Danmark vil så vidt muligt samarbejde om at synliggøre projektet gennem deres kanaler samt lancere det i festugeprogrammet, og hvis det ønskes kan Fredericia Kommune også dele det pressemateriale, som Creator Projects udarbejder. Fredericia Kommunes logo vil også kunne fremgå i pressemateriale og invitationer i et aftalt omfang.

3 Tidsplan og økonomi Det er vigtigt med en veltilrettelagt proces for at sikre overensstemmelse mellem kuratorisk vision, ejeren af siloerne, kommunen og det endelige værk. En måde at sikre, at beslutninger vedrørende kvalitet og kunst træffes på et oplyst grundlag, er gennem koordineret tidsstyring i forhold til projektets overordnede faser. I det følgende gives et overblik over processen fra godkendelse til opførelsen af projektet. Projektet er estimeret til at koste i omegnen af 3.5 mio. kr. Økonomien kan sikres gennem fondsstøtte, og da svartiden fra flere fonde er på mellem 4 og 6 måneder, eksekveres projektet først i Denne tidsramme giver Creator Projects tid til at indhente den nødvendige økonomi. Der er allerede nu igangsat en indledende positiv dialog med et par fonde, der fokuserer på kunst i Danmark. Vi håber desuden at Fredericia Kommune har lyst til at engagere sig i projektet, herunder også med et økonomisk beløb, som kommunen måtte finde passende. Dette ville bl.a. kunne bidrage til de første spadestik i projektets realisering i Fredericia. Proces for kunstprojekt 2019 Godkendelse projekt af Fredericia Kommune og ejeren af siloerne Dialog vedr. fastsættelse af rammer for projektet og kontrakt Kunstværk defineres af kunstneren indenfor aftalte rammer 2020 Creator Projects fundraising Creator Projects projektledelse planlægning af klargøringsarbejde 2021 Creator Projects, Katharina Grosse team: eksekvering Creator Projects Presse og markedsføring Indvielse af kunstværk 2021 >? Eventuel vedligeholdelse eller afmontering

4 Efter den ødelæggende orkan Katrina i 2005 i New Orleans udsmykkede Katharina Grosse de efterladte huse. Husene der blot ventede på nedrivning eller genopbygning blev gennem Grosse s kunstneriske bearbejdning givet nyt liv.

5 Kunst skal stille spørgsmål og skabe debat Den tyske kunstner Katharina Grosse er uddannet som klassisk maler, men hun er interesseret i skalaforhold og maler bl.a. tre-dimensionelle landskabsmalerier i stor skala i naturen, som folk kan bevæge sig rundt i. Grosse har udstillet på kunstmuseer verden over og nyder stor international anerkendelse, som en af de vigtigste kunstnere fra sin generation. I 2016 lavede Katharina Grosse et spektakulært værk for MoMA PS1 i New York. På Rockaway Beach malede hun med rødt på et hus og på stranden. Her kunne publikum være en del af værket, idet de kunne gå ind i huset og gå på stranden. Ammoniaktankene i Fredericia vil få samme projektkarakter som Rockaway Beach i New York idet øde og forfaldne steder genoplives på storslået vis. Dermed vil kunstværket bidrage til at transformere lokationen fra en funktionstømt erhvervshavn til et aktivt, farverigt og levende sted. Grosse formår at skabe debat, og hun ser paradokser og ambivalens som en del af livets store beslutninger, og som det at være menneske i naturen. Kunsten kan medvirke til at stille vigtige spørgsmål, der rykker ved vores vante omgivelser, forestillinger og overbevisninger: Hvilket billede har vores kultur skabt af naturen? Er værket giftigt eller ser det giftigt ud? Også æstetiske spørgsmål kan forekomme ved værker af denne karakter. Det er vigtigt, at der er en åben dialog omkring alle reaktioner. Værket har en påvirkning på naturen, ligesom alt andet vi mennesker gør har. Alt der er levende har en indflydelse på sine omgivelser og potentialet for følelsesmæssig påvirkning er mulig. Det spektakulære kunstværk på tankene vil give borgerne i Fredericia mulighed for dagligt at opleve og interagere med kunsten, og give resten af Danmark og turister fra hele verden mulighed for en kunstoplevelse i helt enestående omgivelser ved Lillebælt. Kunstværket vil have stor gennemslagskraft, der vil tiltrække opmærksomhed fra hele Danmark og skabe international bevågenhed. Det har potentialet til at blive et nyt vartegn for Fredericia og hele Region Syddanmark.

6 Midlertidigt eller permanent værk? Både et midlertidigt og et permanent værk vil have stort potentiale i forhold til lokalområdet. I dialog med ejeren af siloerne og Fredericia Kommune defineres projektet som enten midlertidigt eller permanent og spørgsmål vedr. vedligeholdelse og driftsomkostninger afdækkes på baggrund af projektets omfang. Gennem events ved værket og lokalområdet, kan der skabes nye bånd og forbindelser til aktører og interessenter. Herunder samarbejder med førende lokale kulturinstitutioner, afholdelse af artist talks, performances, foredrag, workshops, debatter, kunstvandringer, koncerter, kunstprojekter i og ved broen, samt gennem midlertidige kunstoplevelser i og omkring Fredericia. Til ARoS Aarhus Kunstmuseums kunsttriennale THE GARDEN End of Times, Beginning of Times skabte Katharina Grosse et 5000 kvadratmeter landskabsmaleri i Mindeparken i Aarhus. Intentionen var at værket skulle bestå i en kortere periode, hvorefter det langsomt og naturligt gik til grunde. Projektet fik massiv opmærksomhed både under opførelsen og i udstillingsperioden. Efterfølgende har mange borgere i Aarhus ytret ønske om at lade de malede træer bestå for bestandigt. Creator Projects har kontakt til ARoS vedr. vejledning og genbrug af de maskiner som blev købt til installeringen i Mindeparken.

7 Kunst i storformat ved Lillebælt Siloerne har en smuk beliggenhed ud mod Lillebælt hvor hav, by og land forenes. Et større midlertidigt eller permanent nedslag vil fungere som en gateway til Trekantområdet og forbinde området med resten af Danmarks kulturtilbud. Ammoniakhavnen er et historisk funktionsdygtigt og aktivt sted, der nu ligger øde på trods af mindre fritidsaktiviteter der bl.a. indebærer en dykkerklub og gåture langs vandet. På baggrund af en stemning af forladthed, der fylder stedet i dag, rummer de nedlagte siloer et særligt potentiale, til at danne ramme for et kunstværk i stort format. Katharina Grosses kunstværker realiseres altid så de både fysisk og indholdsmæssigt går i dialog med stedets arkitektoniske, funktionelle og ikke mindst kulturhistoriske værdier. Siloerne er valgt som lokation på baggrund af historien om den nedlagte ammoniakhavn, der nu skaber potentiale for kunst i fremtiden og en meget høj synlighed ved et af Danmarks knudepunkter, hvor Lillebæltsbroen vil sikre maksimal visuel eksponerering for et stort publikum.

8

Creator Projects Amagertorv 1, Copenhagen K Denmark. Notat til Fredericia og Middelfart Kommune vedr.:

Creator Projects Amagertorv 1, Copenhagen K Denmark. Notat til Fredericia og Middelfart Kommune vedr.: Creator Projects Amagertorv 1, 4. 1160 Copenhagen K Denmark Notat til Fredericia og Middelfart Kommune vedr.: Kunst på siloerne på Ammoniakhavnen i 2021 Creator Projects foreslår et kunstværk i storformat

Læs mere

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale:

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: KULTURAFTALE Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: 1. Indledning Aftalen tager udgangspunkt i Festugens formål jf. vedtægterne samt Kulturaftalen mellem Kulturministeriet

Læs mere

ANSØGNING PROJEKTMODNING: CARSTEN HÖLLER - THE AALBORG SLIDE PROJECT. Kunsten

ANSØGNING PROJEKTMODNING: CARSTEN HÖLLER - THE AALBORG SLIDE PROJECT. Kunsten ANSØGNING PROJEKTMODNING: CARSTEN HÖLLER - THE AALBORG SLIDE PROJECT Kunsten ANSØGNING Kunsten Museum of Modern Art Aalborg er et museum i rivende udvikling. Den præmierede museumsarkitektur tegnet af

Læs mere

1. KUNSTSTRATEGI PRÆSENTATION

1. KUNSTSTRATEGI PRÆSENTATION 1. KUNSTSTRATEGI 2018-2020 PRÆSENTATION 1 KUNSTSTRATEGI 2018-2020 København har et rigt kunstliv med masser af etablerede gallerier, udstillings- og undervisningssteder, kunsthaller og museer, og nye er

Læs mere

SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK. - for dummies...

SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK. - for dummies... SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK 2 0 1 3-2 0 1 6 - for dummies... Velkommen... Først og fremmest tak fordi du interesserer dig for din kommune! Med denne lille flyer har vi forsøgt at indkapsle essensen

Læs mere

Først Gavin Brian skriver til

Først Gavin Brian skriver til Emne Fokuspunkter Skribent 1) Ideen bag Images 2016 CKUs vision med IMAGES er, at den på sigt udvikles til Europas mest attraktive kunstneriske platform for nye talenter fra Afrika, Mellemøsten og Asien

Læs mere

Referat fra mødet i Kultur- og Idrætsudvalget

Referat fra mødet i Kultur- og Idrætsudvalget Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Tirsdag den 20. august 2019 Mødested: Meldahls Rådhus Byens Tingstue Mødetidspunkt: Kl. 13:30-15:30 Medlemmer: Formand: Lars Ejby Pedersen

Læs mere

Sammen. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen. Kultur og Fritidspolitik 2015-2018

Sammen. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen. Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Sammen skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Indledning Med Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 ønsker Byrådet at sætte retningen for arbejdet

Læs mere

Udvalgspolitik Kulturudvalget

Udvalgspolitik Kulturudvalget Udvalgspolitik Kulturudvalget Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen Udvalgspolitik Kulturudvalget Forord Kulturlivet i Kolding Kommune er enestående. Det byder på kulturelle tilbud af høj kvalitet

Læs mere

Ansøgning til Region Syddanmarks Kulturpulje 2017

Ansøgning til Region Syddanmarks Kulturpulje 2017 Ansøgning til Region Syddanmarks Kulturpulje 2017 Hvis du har spørgsmål vedr. din ansøgning er du altid velkommen til at kontakte oplevelsesteamet, Region Syddanmark. Kontaktperson er Lotte Videbæk, lrv@rsyd.dk,

Læs mere

SAMMEN. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen

SAMMEN. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen SAMMEN skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Indledning Vision Politikkens omdrejningspunkt tager afsæt i Egedal Kommunes vision om: Hverdag

Læs mere

Indstilling. Indstilling om at gøre Sculpture by the Sea til en tilbagevendende begivenhed i Århus. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter

Indstilling. Indstilling om at gøre Sculpture by the Sea til en tilbagevendende begivenhed i Århus. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Borgmesterens Afdeling Den 8. februar 2010 Indstilling om at gøre Sculpture by the Sea til en tilbagevendende begivenhed i Århus 1. Resume Århus lagde i 2009

Læs mere

Indstilling. Indretning af taghave til ARoS-Aarhus Kunstmuseum. Til Århus Byråd via Magistraten tur og Borgerservice. Den 24.april 2006.

Indstilling. Indretning af taghave til ARoS-Aarhus Kunstmuseum. Til Århus Byråd via Magistraten tur og Borgerservice. Den 24.april 2006. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten tur og Borgerservice Den 24.april 2006 Indretning af taghave til ARoS-Aarhus Kunstmuseum 1. Resume ARoS-Aarhus Kunstmuseum har via fonden Realdania skaffet finansiering

Læs mere

EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017

EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017 EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017 HVAD ER EN EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD? Et kulturel projekt af internationalt format Tildeles en by i to EU-medlemsstater hvert år - i 2017 Pafos (Cypern) og Aarhus

Læs mere

BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011

BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011 BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011 Mine damer og herrer. I dag er en ganske særlig dag. I dag er en dag vi har ventet på længe. En dag vi har set frem til med stor

Læs mere

Ansøgning om støtte til Lys over Lolland 2016: Spor Periode: 26. august til 4. september 2016

Ansøgning om støtte til Lys over Lolland 2016: Spor Periode: 26. august til 4. september 2016 01.04.16 Kultur- Turisme og Bosætningsudvalget Guldborgsund Kommune Att. Jørgen Lykke Madsen Ansøgning om støtte til Lys over Lolland 2016: Spor Periode: 26. august til 4. september 2016 Under temaet Spor

Læs mere

Indhold. Kulturpolitik og fokusområder udkast. Politikkens opbygning

Indhold. Kulturpolitik og fokusområder udkast. Politikkens opbygning Kulturpolitik og fokusområder 2018-2021 - udkast Forord Kulturlivet i Kolding Kommune er enestående. Det byder på kulturelle tilbud af høj kvalitet og unikke projekter og samarbejder på tværs. Kulturen

Læs mere

Teatret Svalegangens vision og strategi for

Teatret Svalegangens vision og strategi for Teatret Svalegangens vision og strategi for 2019-2029 MISSION Teatret Svalegangen sætter tidens tanker og følelser i bevægelse HVORFOR? Vi tror på at kunst, der reflekterer og debatterer vores samtid nedbryder

Læs mere

VALG AF KANDIDAT TIL DEN FYNSKE KULTURPRIS Hvorfor skal kandidaten indstilles til Den Fynske Kulturpris 2019?

VALG AF KANDIDAT TIL DEN FYNSKE KULTURPRIS Hvorfor skal kandidaten indstilles til Den Fynske Kulturpris 2019? VALG AF KANDIDAT TIL DEN FYNSKE KULTURPRIS 2019 Navnet på kandidaten Hvorfor skal kandidaten indstilles til Den Fynske Kulturpris 2019? Kultur på Recept Kultur på Recept er et unikt tilbud for Nyborg Kommunes

Læs mere

HANDLINGSPLAN. Augustiana Kunstpark & Kunsthal

HANDLINGSPLAN. Augustiana Kunstpark & Kunsthal HANDLINGSPLAN Augustiana Kunstpark & Kunsthal Sønderborg Kommune August 2018 2 Handlingsplan Augustiana Kunstpark & Kunsthal er udarbejdet for Sønderborg Kommune af IN SITU Grafisk tilrettelæggelse: Rachel

Læs mere

Kontrakt & manual for OK Corral Project Space

Kontrakt & manual for OK Corral Project Space Kontrakt & manual for OK Corral Project Space UDSTILLINGSPERIODE Den/de udstillende kunstnere kan udstille i en periode på to eller tre uger. Perioden inkluderer installationstid, udstillingen selv og

Læs mere

Indsatsbeskrivelse. Projekt Social balance i Værebro Park 30. april Indsatsens navn Hvad er indsatsens titel?

Indsatsbeskrivelse. Projekt Social balance i Værebro Park 30. april Indsatsens navn Hvad er indsatsens titel? Projekt Social balance i Værebro Park 30. april 2014 Indsatsbeskrivelse 1. Indsatsens navn Hvad er indsatsens titel? 2. Baggrund Hvad er baggrunden for at indsatsen iværksættes nu? eventuelle udfordringer

Læs mere

Skole- Kulturudvalget Aalborg Kommune Godthåbsgade 8 9400 Nørresundby. Att.: Lis Rom Andersen

Skole- Kulturudvalget Aalborg Kommune Godthåbsgade 8 9400 Nørresundby. Att.: Lis Rom Andersen Skole- Kulturudvalget Aalborg Kommune Godthåbsgade 8 9400 Nørresundby Att.: Lis Rom Andersen Ansøgning om økonomisk støtte til by-kunst projektet WE AArt. Vedlagt: Bilag 1 Et udvalg af potentielle kunstnere

Læs mere

Notat. Notat vedr. midlertidige aktiviteter på Polymeren Sag: 01.11.00-P20-39-15 Trine Hedegård Jensen Plan og kultur 24-04-2015

Notat. Notat vedr. midlertidige aktiviteter på Polymeren Sag: 01.11.00-P20-39-15 Trine Hedegård Jensen Plan og kultur 24-04-2015 Notat Notat vedr. midlertidige aktiviteter på Polymeren Sag: 01.11.00-P20-39-15 Trine Hedegård Jensen Plan og kultur 24-04-2015 Faaborg-Midtfyn kommune overtager den tidligere Polymerfabrik på Stationsvej

Læs mere

Ansøgere til Photo City ved Copenhagen Photo Festival juni 2018.

Ansøgere til Photo City ved Copenhagen Photo Festival juni 2018. Ansøgere til Photo City ved Copenhagen Photo Festival 7.-17. juni 2018. Copenhagen Photo Festival foregår årligt 11 dage i juni måned og tilbyder omkring 60 udstillinger i samarbejde med ca. 55 forskellige

Læs mere

Forslag til skulptur for Inger Christensen Creator Projects 2018

Forslag til skulptur for Inger Christensen Creator Projects 2018 Forslag til skulptur for Inger Christensen Creator Projects 2018 Placering Indhold Introduktion 001 002 side 03 Inger Christensen en af vor tids største forfattere side 04 Kaare Golles 003 004 side 06

Læs mere

Oplæg til Festival xx 2018 Navneforslag: Utakt og tone, Blackbox, Usagt

Oplæg til Festival xx 2018 Navneforslag: Utakt og tone, Blackbox, Usagt Oplæg til Festival xx 2018 Navneforslag: Utakt og tone, Blackbox, Usagt Indledning Kulturmetropolens fælles vision er at synliggøre det mangfoldige kulturliv i metropolen, styrke samarbejdet på tværs af

Læs mere

Kulturregion Fyn. Ni fynske kommuner: Assens Faaborg-Midtfyn Kerteminde Langeland Nordfyns Nyborg Odense Svendborg Ærø

Kulturregion Fyn. Ni fynske kommuner: Assens Faaborg-Midtfyn Kerteminde Langeland Nordfyns Nyborg Odense Svendborg Ærø Kulturregion Fyn Ni fynske kommuner: Assens Faaborg-Midtfyn Kerteminde Langeland Nordfyns Nyborg Odense Svendborg Ærø Om kulturaftalerne Vision Fynsk kultur skal ses, høres og mærkes. Alle skal have mulighed

Læs mere

Opfølgning på målbeskrivelse for budget 2017

Opfølgning på målbeskrivelse for budget 2017 Opfølgning på målbeskrivelse for budget 2017 Serviceområde 15 Kultur Brugerdrevet og flexibel kulturforvaltning Udfordring Den måde, der uddeles kulturstøtte på, skal være mere brugerdefineret, brugerdreven,

Læs mere

Strategiplan for KULTUR, IDRÆT OG FRITID 2017/2018

Strategiplan for KULTUR, IDRÆT OG FRITID 2017/2018 Strategiplan for KULTUR, IDRÆT OG FRITID 2017/2018 HVAD VIL VI GERNE OPNÅ OG HVILKEN EFFEKT ØNSKER VI? At alle borgere har mulighed for et aktivt og meningsfyldt fritidsliv At det er attraktivt at bidrage

Læs mere

Udvalgte findings, indledende fokusgrupper

Udvalgte findings, indledende fokusgrupper Udvalgte findings, indledende fokusgrupper Skovgaard Museets brugerundersøgelse 2012-13 Metodisk setup og gennemførelse Undersøgelsen gennemføres som to faser (før og efter udstillingen VIborgere), med

Læs mere

KØBENHAVN BLÆNDER OP FOR NY LYSKUNST

KØBENHAVN BLÆNDER OP FOR NY LYSKUNST Ansøgning til Kultur- og Fritidsudvalget KØBENHAVN BLÆNDER OP FOR NY LYSKUNST I løbet af den danske vinter byder døgnet på mange mørke timer, hvilket gør København til en perfekt udstillingsplatform, hvor

Læs mere

Ansøgning om tilskud til kulturelle arrangementer/aktiviteter i Vesthimmerlands Kommune

Ansøgning om tilskud til kulturelle arrangementer/aktiviteter i Vesthimmerlands Kommune Ansøgning om tilskud til kulturelle arrangementer/aktiviteter i Vesthimmerlands Kommune Ansøger: Fornavn: FinnThybo Arrangør:Nørrekærbiennalen Efternavn: Andersen CVR nr.:34652473 Adresse: Vesterkærsvej

Læs mere

Kulturpolitik. Mange stærke Fællesskaber. Skanderborg Kommune

Kulturpolitik. Mange stærke Fællesskaber. Skanderborg Kommune Kulturpolitik Mange stærke Fællesskaber Skanderborg Kommune 1 Indledning Mange stærke fællesskaber det er undertitlen på kulturpolitikken. Med politikken opfordrer vi til, at udnytter vore fantastiske

Læs mere

URU (1. beh.) URU (ændr.) Samlet sag 14/25496

URU (1. beh.) URU (ændr.) Samlet sag 14/25496 1 Trekantområdet Oplevelser og design 14/22260 Trekantområdet Danmark, Kolding Åpark 1, 2. t.v., 6000 Kolding kontaktperson: Karsten Rimmer Larsen krl@trekantomra adet.dk Trekantområdets Festuge 2015 Området

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Rethink Business ReUse Waste Ressources Aarhus (REWARA)

Resultatkontrakt. Vedrørende. Rethink Business ReUse Waste Ressources Aarhus (REWARA) Resultatkontrakt Vedrørende Rethink Business ReUse Waste Ressources Aarhus (REWARA) Region: Region Midtjylland Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Ean-nr: 5 798 002 763 850 Kontaktperson: Christian

Læs mere

Glyptotekets strategi

Glyptotekets strategi Glyptotekets strategi 2018 2020 Glyptotekets strategi 2018 2020 Introduktion Glyptoteket har med sine enestående samlinger, sin historie og sin beliggenhed en aktuel mulighed for at forny sin position.

Læs mere

Kulturpolitik Brønderslev Kommune 2014

Kulturpolitik Brønderslev Kommune 2014 Tilgængelighed og formidling Samhørighed og sammenhængskraft Kultur og identitet Kulturpolitik Brønderslev Kommune 2014 Rum til at spire Frivillighed og ansvar Forord Brønderslev Kommunes vision mod 2020

Læs mere

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Vision 2020 Aktiviteterne på Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalgets område er alle omfattet af Vision 2020, der skal vise vejen for, hvordan kommunens fritids-

Læs mere

ARTREBELS VS. ØRESTADEN STREET ART

ARTREBELS VS. ØRESTADEN STREET ART ARTREBELS VS. ØRESTADEN STREET ART INdledning Københavns Kommune og Grundejerforening Ørestad Citys vision om at forære København et kunstværk er et beundringsværdigt initiativ, som kan gå verden rundt

Læs mere

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Aktiviteterne på Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalgets område er alle omfattet af Vision 2020, der viser vejen for, hvordan kommunens fritids- og kulturliv skal

Læs mere

Indhold. Indledning Vision Udfordringer Ambitioner Kulturgarantien Synlig Børnekultur Målsætninger

Indhold. Indledning Vision Udfordringer Ambitioner Kulturgarantien Synlig Børnekultur Målsætninger Børnekultur politik Indhold Indledning 3 Vision 4 Udfordringer 5 Ambitioner 6 Kulturgarantien Synlig Børnekultur Målsætninger 2 6 7 8 Børneinstitutioner, skoler og institutioner for unge 8 Museerne 8 Musikskolen

Læs mere

Danboat. 27. november 2015

Danboat. 27. november 2015 Danboat 27. november 2015 Hvorfor projekt Vild med Vand? Dansk Sejlunion Færre og ældre medlemmer 1/3-del af klubberne mister medlemmer 1/3-del har status quo Foreningen af Lystbådehavne i Danmark (FLID)

Læs mere

Strategi for Fritid og Kultur. Lemvig Kommune

Strategi for Fritid og Kultur. Lemvig Kommune Strategi for Fritid og Kultur Lemvig Kommune 2019-2022 Om vision, politik og strategi i Lemvig Kommune Denne strategi tager udgangspunkt i Lemvig Kommunes vision: Vi er stolte af vore forpligtende fællesskaber.

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse 11.04.12...2 3. KF- Ansøgning

Læs mere

Partnerskabsaftale mellem Janus Bygningen og Varde Kommune

Partnerskabsaftale mellem Janus Bygningen og Varde Kommune Partnerskabsaftale mellem Janus Bygningen og Varde Kommune Indledning: Aftalen er udarbejdet for at skabe klare forventninger og forpligtende samarbejder mellem Janus Bygningen (JB) og Varde Kommune (VK).

Læs mere

Kulturpolitik Frem mod 2020 Handleplan 2016

Kulturpolitik Frem mod 2020 Handleplan 2016 1 of 5 Kulturpolitik Frem mod 2020 Handleplan 2016 Syddjurs som Kulturkommune Vedtaget i Byrådet, Syddjurs Kommune den 25. februar 2015. Syddjurs Kommune vedtog i foråret 2015 en ny kulturpolitik. Visionen

Læs mere

Aftale om Det Kongelige Teater 2016-2019

Aftale om Det Kongelige Teater 2016-2019 Aftale om Det Kongelige Teater 2016-2019 Aftalen er indgået den 3. november 2015. Det Kongelige Teater og Kapel er Danmarks nationalscene. Teatret producerer et alsidigt repertoire af høj kunstnerisk kvalitet

Læs mere

International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder STOR TAK.

International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder STOR TAK. Nyhedsbrev 1 Vi er i fuldt sving med International Art Festival 2013 International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder

Læs mere

Partnerskabsaftale mellem Janus og Varde Kommune

Partnerskabsaftale mellem Janus og Varde Kommune Partnerskabsaftale mellem Janus og Varde Kommune Indledning: Aftalen er udarbejdet for at skabe klare forventninger og forpligtende samarbejder mellem Janus Bygningen (JB) og Varde Kommune (VK). Partnerskabsaftalen

Læs mere

KUNSTMUSEET REVISITED

KUNSTMUSEET REVISITED REVISITED Til efteråret 2017 er Kunstmuseet transformeret til et åbent, levende og digitalt funderet kunstmuseum med en skarp formidlings-, samlings- og udstillingsprofil. Kunstmuseet Revisited ligger

Læs mere

Velkommen. Borgmester Jacob Bjerregaard. om erhvervsudvikling, bosætning og kulturliv i Fredericia

Velkommen. Borgmester Jacob Bjerregaard. om erhvervsudvikling, bosætning og kulturliv i Fredericia Velkommen Borgmester Jacob Bjerregaard om erhvervsudvikling, bosætning og kulturliv i Fredericia Hvorfor vælger virksomheder Fredericia? Placering vi er Danmarks geografiske centrum Adgang til kvalificeret

Læs mere

Løsninger til fremtidens landbrug

Løsninger til fremtidens landbrug STRATEGI SEGES Løsninger til fremtidens landbrug SEGES SEGES er en del af. Derfor er strategien for også det øverste niveau i SEGES strategi. For at understøtte den fælles strategi er der udarbejdet en

Læs mere

Kulturpolitik. Mange stærke fællesskaber IDRÆT FRITID KULTUR

Kulturpolitik. Mange stærke fællesskaber IDRÆT FRITID KULTUR Kulturpolitik Mange stærke fællesskaber IDRÆT FRITID KULTUR 1 Indledning Mange stærke fællesskaber det er undertitlen på kulturpolitikken. Med politikken opfordrer vi til, at udnytte vores fantastiske

Læs mere

Skisma. Ansøgning til Københavns Kommunes Råd for Visuel Kunst om støtte til realiseringen af en udstilling med Kristian B. Johansson og Magnus Vind

Skisma. Ansøgning til Københavns Kommunes Råd for Visuel Kunst om støtte til realiseringen af en udstilling med Kristian B. Johansson og Magnus Vind Ansøgning til Københavns Kommunes Råd for Visuel Kunst om støtte til realiseringen af en udstilling med Kristian B. Johansson og Magnus Vind Skisma 06. - 30. juni 2019 hos Bladr PROJEKTBESKRIVELSE Bladr

Læs mere

Eksamensprojekt i billedkunst forår 2015. VækstAarhus. 29. april kl. 08.30-15.30 m. efterfølgende reception

Eksamensprojekt i billedkunst forår 2015. VækstAarhus. 29. april kl. 08.30-15.30 m. efterfølgende reception Eksamensprojekt i billedkunst forår 2015 Vækstarhus 29. april kl. 08.30-15.30 m. efterfølgende reception Væksthusene Peter Holms Vej. 8000 arhus - initiativtager Opgave 1 En god velkomst (Opgaver der refererer

Læs mere

POLITISK IMPLEMENTERING AF VISIONEN: Forslag til fokusområder for Fritids- og Idrætsområdet

POLITISK IMPLEMENTERING AF VISIONEN: Forslag til fokusområder for Fritids- og Idrætsområdet POLITISK IMPLEMENTERING AF VISIONEN: Forslag til fokusområder for Fritids- og Idrætsområdet Fysiske rammer Hvordan udvikler vi bygninger og offentlige rum, så de understøtter og bidrager til fritids- og

Læs mere

1 HvOrNår BlEv kulturproduktionscentret GODSBANEN indviet? SVAR 1: BlEv indviet DEN 30. marts 2012. GODSBANEN youtube kanal. SE mere på GODSBANENS

1 HvOrNår BlEv kulturproduktionscentret GODSBANEN indviet? SVAR 1: BlEv indviet DEN 30. marts 2012. GODSBANEN youtube kanal. SE mere på GODSBANENS 1 Hvornår blev kulturproduktionscentret GODSBANEN indviet? SVAR 1: GODSBANEN blev indviet den 30. marts 2012. Se mere på godsbanens youtube kanal. 2 Hvad var godsbanen indtil år 2000? Godsbanen var godsbanegård

Læs mere

Indhold. Indledning Vision Udfordringer Ambitioner Kulturgarantien Synlig Børnekultur Målsætninger

Indhold. Indledning Vision Udfordringer Ambitioner Kulturgarantien Synlig Børnekultur Målsætninger Børnekultur politik Indhold Indledning 3 Vision 4 Udfordringer 5 Ambitioner 6 Kulturgarantien Synlig Børnekultur Målsætninger 2 6 7 8 Børneinstitutioner, skoler og institutioner for unge 8 Museerne 8 Musikskolen

Læs mere

EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017

EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017 EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017 HVAD ER EN EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD? Et kulturelt projekt af internationalt format Tildeles en by i to EU-lande hvert år - i 2017 Paphos (Cypern) og Aarhus Et helt

Læs mere

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Den 2. januar 2006. Århus Kommune

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Den 2. januar 2006. Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Borgmesterens Afdeling Den 2. januar 2006 Etablering af et forskningsbaseret produktionsnetværk inden for digital kunst og it-baserede oplevelser - med tilskud

Læs mere

En Kunsthal for fremtiden: Kunsthal Charlottenborg 3.0

En Kunsthal for fremtiden: Kunsthal Charlottenborg 3.0 En Kunsthal for fremtiden: Kunsthal Charlottenborg 3.0 En Kunsthal for fremtiden: Kunsthal Charlottenborg 3.0 2015-18. Vision og Mission: Vision At være centrum for formidling af dansk og international

Læs mere

OPSAMLING INPUT TIL KULTURPOLITIK

OPSAMLING INPUT TIL KULTURPOLITIK NOTAT JOURNALNUMMER SKREVET AF MORTEN SVARRE ANDERSEN OPSAMLING INPUT TIL KULTURPOLITIK Følgende opsamling opsummerer input fra aktører og borgere leveret på borgermødet d. 7. december i St. Tårnby Forsamlingshus

Læs mere

Januar Forslag til. Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2011

Januar Forslag til. Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2011 Januar 2011 Forslag til Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2011 Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2011 Tidligere handlingsplaner fra Markedsføringsgruppen har kun været 1-årige. Denne handlingsplan

Læs mere

Museumspolitik for Horsens Kommune

Museumspolitik for Horsens Kommune Museumspolitik for Horsens Kommune Museumsområdet er et bærende element i Horsens Kommunes kulturprofil. Det gælder det daglige tilbud til kommunens borgere i alle aldre, og det gælder museumsområdets

Læs mere

POLITISK IMPLEMENTERING AF VISIONEN: FOKUSOMRÅDER FOR FRITIDS- OG IDRÆTSOMRÅDET FRITID OG IDRÆT KOLDING KOMMUNE POLITISKE FOKUSOMRÅDER

POLITISK IMPLEMENTERING AF VISIONEN: FOKUSOMRÅDER FOR FRITIDS- OG IDRÆTSOMRÅDET FRITID OG IDRÆT KOLDING KOMMUNE POLITISKE FOKUSOMRÅDER POLITISK IMPLEMENTERING AF VISIONEN: FOKUSOMRÅDER FOR FRITIDS- OG IDRÆTSOMRÅDET FRITID OG IDRÆT 1 FYSISKE RAMMER Hvordan udvikler vi bygninger og offentlige rum, så de understøtter og bidrager til fritids-

Læs mere

PARTNERSKABS- PROGRAM

PARTNERSKABS- PROGRAM / PARTNERSKABS- PROGRAM VORES KULTUR HOVEDSTADSÅR BLIVER EN GAME CHANGER I SAM SPILLET MELLEM FORRETNINGSLIVET OG KULTUREN. ADMINISTRERENDE DIREKTØR REBECCA MATTHEWS FONDEN AARHUS 2017. EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD

Læs mere

Sort/Hvid åbner NOMA på trods af brand

Sort/Hvid åbner NOMA på trods af brand Sort/Hvid åbner NOMA på trods af brand Sort/Hvid er brændt, men det stopper ikke teatrets planlagte forestilling. Nu åbner NOMA på Kunsthal Charlottenborg i en forlænget periode fra den 31. januar 28.

Læs mere

AFTALE. Holbæk i Pinsen.

AFTALE. Holbæk i Pinsen. AFTALE Om Holbæk i Pinsen. Holbæk Kommune og Fonden - Holbæk i Pinsen Kanalstræde 2 Kasernevej 6, st.tv 4300 Holbæk c/o ADVODAN CVR nr.: 29189447 Kanalstræde 10, 1.(CVR nr) (herefter kaldet Holbæk Kommune)

Læs mere

Handlingsplan for turismestrategien. Kulturelle og historiske seværdigheder Erhvervsturisme

Handlingsplan for turismestrategien. Kulturelle og historiske seværdigheder Erhvervsturisme Handlingsplan for turismestrategien Kulturelle og historiske seværdigheder Erhvervsturisme Forord Byrådet vedtog d. 18. dec. 2013 en ny turismestrategi for Frederikssund Kommune. Turismestrategien efterfølges

Læs mere

Projekt. Springflod - en kulturfestival i Vadehavsregionen

Projekt. Springflod - en kulturfestival i Vadehavsregionen Projekt Springflod - en kulturfestival i Vadehavsregionen Projektbeskrivelse maj 2006 Springflod en kulturfestival i Vadehavsregionen Kortfattet beskrivelse af projektet Målet er at skabe en kulturfestival,

Læs mere

Bilag til ansøgningsskema for 'Produktion, udstilling og formidling'

Bilag til ansøgningsskema for 'Produktion, udstilling og formidling' Bilag til ansøgningsskema for 'Produktion, udstilling og formidling' Dette bilag består af 3 dele, som skal udfyldes: Del 1: Projektbeskrivelse Del 2: Budget Del 3: Finansiering PROJEKTBESKRIVELSE Titel

Læs mere

Byrådets vision for Kulturtorvet skal danne rammen for arbejdet. Heri beskrives Kulturtorvet

Byrådets vision for Kulturtorvet skal danne rammen for arbejdet. Heri beskrives Kulturtorvet Udvikling af Kulturtorvet - Aktionsproces Kommissorium og procesbeskrivelse, 03.03.16 1 Baggrund Allerød Byråd har besluttet at prioritere udvikling af et Kulturtorv på området omkring Byens Plads. Det

Læs mere

- XV - Bilag 14. Budgetmål for Fonden Aarhus 2017 og Moesgaard Museum

- XV - Bilag 14. Budgetmål for Fonden Aarhus 2017 og Moesgaard Museum Regnskab 2012 - XV - Generelle Bemærkninger Bilag 14 Budgetmål for Fonden Aarhus 2017 og Moesgaard Museum Regnskab 2014 Budgetmål for Fonden Aarhus 2017 og Moesgaard Museum Resume Fonden Aarhus 2017 foreslår,

Læs mere

INDHOLD Kapitel 1: Kulturpolitik og kulturaftaler Kapitel 2: Beskrivelse af kulturpolitikken i Kulturregion Trekantområdet

INDHOLD Kapitel 1: Kulturpolitik og kulturaftaler Kapitel 2: Beskrivelse af kulturpolitikken i Kulturregion Trekantområdet Ud INDHOLD Kapitel 1: Kulturpolitik og kulturaftaler 1.1. Formål med kulturaftaler Kapitel 2: Beskrivelse af kulturpolitikken i Kulturregion Trekantområdet 2.1. Kulturregionen 2.2. Kulturregionens kulturpolitiske

Læs mere

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag 2 Case: Galleri Christoffer Egelund September 2012 Scan QR-koden for at hente app en Galleriet på mobilen udvider rammerne

Læs mere

Branding- og markedsføringsstrategi

Branding- og markedsføringsstrategi Branding- og markedsføringsstrategi for Assens Kommune 1. Indledning: Assens Kommunes vision Vilje til vækst realiserer vi gennem tre indsatsområder: Flere vil bo her, Vækst og udvikling og Alle får en

Læs mere

KUNSTINTERESSERET? KURSUSPROGRAM Atelierplads - Kurser Foredrag - Workshops

KUNSTINTERESSERET? KURSUSPROGRAM Atelierplads - Kurser Foredrag - Workshops KUNSTINTERESSERET? KURSUSPROGRAM 2018 Atelierplads - Kurser Foredrag - Workshops Kurser Kursusprogram 2018 Tingenes hemmelige liv En workshop omkring Stilleben opstilling v. billedkunstner Rick Towle Stilleben,

Læs mere

Indhold. Forord 3 Indledning 4 Vision 5 Udfordringer 6 Ambitioner 7. Målsætninger 9. Fra vision til handling 14-15

Indhold. Forord 3 Indledning 4 Vision 5 Udfordringer 6 Ambitioner 7. Målsætninger 9. Fra vision til handling 14-15 Børnekultur politik Indhold Forord 3 Indledning 4 Vision 5 Udfordringer 6 Ambitioner 7 Kulturgarantien 7 Kulturfærge Frederikshavn 8 Synlig Børnekultur 8 Målsætninger 9 Kultur- og Fritidsudvalget 9 Børneinstitutioner,

Læs mere

KUNSTNERBIOGRAFIER OUTDOOR SURFACE. ROA (Belgien)

KUNSTNERBIOGRAFIER OUTDOOR SURFACE. ROA (Belgien) KUNSTNERBIOGRAFIER OUTDOOR SURFACE ROA (Belgien) Roa er en belgisk graffitimaler, der generelt maler dyr, der har en relation til det område de bliver malet i. ROA's farvepallette er minimalistisk og ofte

Læs mere

Andelslandsbyen Nyvang Strategiplan December 2018 seneste tilretning

Andelslandsbyen Nyvang Strategiplan December 2018 seneste tilretning Andelslandsbyen Nyvang Strategiplan 2025 December 2018 seneste tilretning 211019 Indhold Indledning Formål Afsæt og vision Indsatsområder og forslag til aktiviteter Proces og vidensgrundlag for strategien

Læs mere

FAF siloen forsøges inddraget i Festivalen

FAF siloen forsøges inddraget i Festivalen Nyhedsbrev 2 FAF siloen forsøges inddraget i Festivalen Som skrevet i avisen har Festivalen søgt kommunen om tilladelse til, at inddrage FAF siloen på Nordre havnekaj i dette års Art festival. Idet FAF-siloen

Læs mere

Kolding Kommune

Kolding Kommune Talentstrategi på Kulturområdet Kolding Kommune 2019-2022 Et aktivt og variereret kulturudbud er en politisk ambition og en væsentlig forudsætning for at skabe det gode liv og en attraktiv kommune. Det

Læs mere

Ansøgning til Københavns Kommunes legat til stadens forskønnelse og almene bedste

Ansøgning til Københavns Kommunes legat til stadens forskønnelse og almene bedste Ansøgning til Københavns Kommunes legat til stadens forskønnelse og almene bedste Ansøger: Den almene boligorganisation fsb, Rådhuspladsen 59, 1550 København V. Ansøgt beløb: 495.000 kr. Projekt Kunst

Læs mere

Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstråds Musikudvalg og JazzDanmark.

Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstråds Musikudvalg og JazzDanmark. Marts 2013 Rammeaftale 2013-2016 for JazzDanmark 1. Aftalens formål og grundlag Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstråds Musikudvalg og JazzDanmark. JazzDanmark er en selvejende institution,

Læs mere

Bystrategi for Augustenborg

Bystrategi for Augustenborg Bystrategi for Indhold Byens identitet... side 3 Baggrunden for bystrategierne... side 3 Inddragelse af s borgere... side 4 Selve bystrategien... side 5 De fire fokusområder Natur og landskab Udfoldelse

Læs mere

Handlingsplan Handlingsplan Turisme

Handlingsplan Handlingsplan Turisme Turisme 1 Rebild i øjenhøjde Vision Rebild 365 Rebild Kommune ligger i hjertet af Himmerland og er beriget med skove, søer og kilder. Med Rold Skov som nærmeste nabo er skoven og naturen en unik del af

Læs mere

Udvalgsplan Kulturudvalget

Udvalgsplan Kulturudvalget Udvalgsplan 2014-2017 Kulturudvalget KULTURAFDELINGEN Forord I de sidste 20 år har Horsens Kommune forandret sig. Kulturlivet har spillet en central rolle i forandringen. Horsens brand er ændret fra fængselsby

Læs mere

Vision og indsatsområder 2011/2012

Vision og indsatsområder 2011/2012 Vision og indsatsområder 2011/2012 Baggrund Med udgangspunkt i Fredericia Kommunes vision og værdigrundlag har Den Kreative Skoles bestyrelse udarbejdet sin vision for skolen og peger på en række indsatsområder,

Læs mere

Projektbeskrivelse for Handelstorvet

Projektbeskrivelse for Handelstorvet 1 Projektbeskrivelse for Handelstorvet Projekttitel:? Arbejdstitel: Handelstorvet Forslag Downtown Projektansvar: Arbejdsgruppen Handelstorvet bestående af: Eigil List Løjt Lands Fællesråd Gitte Christensen

Læs mere

Rebild Kommune Kulturpolitik Arbejdspapir august 2013 Værdigrundlag

Rebild Kommune Kulturpolitik Arbejdspapir august 2013 Værdigrundlag Rebild Kommune Kulturpolitik Arbejdspapir august 2013 Værdigrundlag Rebild Kommunes kulturpolitik har til formål at støtte og stimulere borgernes trivsel og aktive deltagelse i lokalsamfundets liv. Rebild

Læs mere

Sydfyns. Kulturfond. Oplevelser og udvikling

Sydfyns. Kulturfond. Oplevelser og udvikling Sydfyns Kulturfond Oplevelser og udvikling Sydfyns Kulturfond Invitation Sydfyns Kulturfond er et initiativ med det formål at øge opmærksomheden på det sydfynske kulturområde til gavn for både erhvervsliv

Læs mere

Analyse af Aarhus 2017s effekt på de kreative erhverv. Casebaseret og kvalitativ analyse December 2017

Analyse af Aarhus 2017s effekt på de kreative erhverv. Casebaseret og kvalitativ analyse December 2017 Analyse af Aarhus 2017s effekt på de kreative erhverv Casebaseret og kvalitativ analyse December 2017 Indhold 1. Indledning 2. Konklusion 3. Vurdering af effekter 3.1. Netværk og relationer 3.2. Virksomhedernes

Læs mere

Denne nye fireårige kulturpolitik udstikker retningen på kulturområdet under kulturhovedstadsåret 2017 og frem til 2020.

Denne nye fireårige kulturpolitik udstikker retningen på kulturområdet under kulturhovedstadsåret 2017 og frem til 2020. Indstilling Til Aarhus Byråd Fra Magistraten for Kultur og Borgerservice Dato 13. oktober 2016 Kulturpolitik 2017-2020 Denne nye fireårige kulturpolitik udstikker retningen på kulturområdet under kulturhovedstadsåret

Læs mere

man selv bider mærke i

man selv bider mærke i 1 KUNST & TRIVSEL Kan et besøg på kunstmuseum hjælpe gæsten til at tage hånd om tilværelsens eksistentielle udfordringer, lindre stress og dermed give større livskvalitet? Med dette spørgsmål i tankerne

Læs mere

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal:

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal: Vil du være en del af International Art Festival 2013? Send ind til censurering nu. Vores mål er at arrangerer en årligt tilbagevendende kunstfestival med internationalt tilsnit. I 2011 gennemførte vi

Læs mere

3. Udbredelse af kendskabet til kunst og kultur i Furesø Kommune specielt med fokus på skolesøgende børn.

3. Udbredelse af kendskabet til kunst og kultur i Furesø Kommune specielt med fokus på skolesøgende børn. Skovhusets bestyrelse 19.03.2015 Skovhusets oplæg til brug for møde med KFIU d. 14.4.15. 1. KFIU`s beslutning Uddrag af KFIU-referat af møde d. 6 nov. 2014: Forvaltningen indstiller: 1. At udvalget godkender

Læs mere

Bilag: Ansøgning med budget, Projektbeskrivelse, Brev fra Assens Kunstråd

Bilag: Ansøgning med budget, Projektbeskrivelse, Brev fra Assens Kunstråd Til Assens Kommune II 11'41 1 MUSEUM VESTFYN Assens, d. 12. februar 2016 Vedr. : Ansøgning om tilskud til udstilling Vedhæftet følger ansøgning med bilag om tilskud på 240.000 til realisering og markedsføring

Læs mere

ZebraByer i Roskilde Kommune konkretisering af pilot

ZebraByer i Roskilde Kommune konkretisering af pilot ZebraByer i Roskilde Kommune konkretisering af pilot Baggrund & projektidé Følgende er en konkretisering af hvordan løsningen ZebraByer, i samarbejde med lokalsamfund, lokale decentrale institutioner samt

Læs mere