lad drømmen og fornuften gå hånd i hånd

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "lad drømmen og fornuften gå hånd i hånd"

Transkript

1

2 LAD DRØMMEN OG FORNUFTEN GÅ HÅND I HÅND Vi vil uddanne kommende eliteidrætsudøvere. Og vi vil gøre det uden at glemme den menneskelige dimension. Her kræves noget af dig, men udbyttet er også derefter. Du vil blive en del af et fællesskab, hvor det at sætte sig mål og turde gå efter dem, gennemsyrer hverdagen. Du vil komme til at deltage i sociale- og idrætsrelevante arrangementer samt den årlige træningslejr/akademitur. Gennem vores koncept bliv din egen bedste coach, vil vi gennem en række arrangementer, med bl.a. spændende oplægsholdere, komme rundt om dig som et helt (idræts)menneske. Vi vil på udvalgte tema-dage bearbejde emner som sportsernæring, målsætninger, planlægning, idrætsskadebehandling og forebyggelse, fysisk træning, osv. De mange inputs vil gradvis, gennem arbejdet i hverdagen med trænerne og leder, medføre at du som eliteidrætsudøver bliver bedre til at sætte det indlærte sammen. Du lærer på en konstruktiv og positiv måde, at tage vare om egen indlæring du bliver din egen bedste coach. Haderslev Idrætsakademi tilbyder følgende idrætslinier: Badminton, basketball, fodbold både piger og drenge, golf, håndbold, ishockey og svømning. Foruden træningen på idrætsakademiet skal du også deltage i klubtræningen i den respektive samarbejdsklub, hvor du også deltager i kamp/turnering.

3 Talent og Uddannelse Haderslev Idrætsakademi er for dig, som vil satse 100 % på din sport, uden at miste muligheden for en god uddannelse. Du skal som elev på Haderslev Idrætsakademi vælge at tage 10. klasse eller en ungdomsuddannelse på en af vore samarbejdsskoler. Vort samarbejde med de skoler, som tilbyder ungdomsuddannelserne gør, at vi har mulighed for, at planlægge aktiviteter, både i akademi- og skoleregi, så begge dele går op i en større enhed. Det kan blive nødvendigt, at Haderslev Idrætsakademi, på dine vegne, melder fra til træning hvis du er kommet bagud med lektier/afleveringer skolen og uddannelsen har og vil altid have første prioritet. Samarbejdet gælder også den anden vej. Har du en større opgave/aflevering i forbindelse med en vigtig kamp/turnering, retter vi gerne henvendelse til skolen og beder, i samarbejde med dig, om udsættelse, hvis vi vurderer at det er det optimale for dig. Hvem kan søge og hvordan bliver man optaget Vi ønsker et så højt niveau som muligt. Det er en selvfølge, at du har en seriøs indstilling til din sport og din skolegang. Det at være elev på Haderslev Idrætsakademi kræver meget af dig, både sportsligt og menneskeligt, så tag gerne dine forældre, træner og lærer med på råd inden du ansøger. Du er også velkommen til at kontakte akademiet og prøve at træne med på din idrætslinie - og ved samme lejlighed se faciliteterne samt høre mere om, hvad det indebærer at være elev på Haderslev Idrætsakademi. Beslutter du dig for at ansøge, kan du få et ansøgningsskema på eller ved at kontakte Haderslev Idrætsakademi på telefon: Det skal være os i hænde senest 1. marts. Herefter kontakter vi dig. Fysioterapeut På Haderslev Idrætsakademi har vi en ugentlig dag hvor eleverne har mulighed for, at konsultere vores fysioterapeut. Foruden behandling af akutte opståede skader, koordinerer fysioterapeuten også den skadesforebyggende træning samt udarbejder genoptræningsprogrammer i samarbejde med de respektive trænere.

4 Faciliteter Haderslev Idrætsakademi har kontor i Haderslev Idrætscenter, hvorfra al træningen, som udgangspunkt, også foregår. Foruden opvisnings- og træningshal samt moderne og veludstyret styrketræningslokale rummer idrætscentret mange andre muligheder for udfoldelse. Foyerområdet indbyder til hyggeligt samvær, samt lektielæsning med muligheden for internetopkobling. Udendørs faciliteterne byder på et fodboldstadion med plads til 8500 tilskuere, 12 fodboldbaner, atletikstadion samt en nyetableret kunstgræsbane. Svømning foregår i Hjortebro Hallen. Golftræning foregår i Haderslev Golfklubs naturskønne områder, hvor der er både 18 hullers samt par 9-baner. Vinter-golftræningen foregår i et helt nyt indendørs golftræningscenter. Ishockeytræningen foregår i Vojens Skøjtehal Bolig Til Haderslev Idrætsakademi er tilknyttet kollegie og lejligheder, som ligger 800 m fra Haderslev Idrætscenter. Her bor udelukkende elever som er tilknyttet Haderslev Idrætsakademi. Praktiske oplysninger, priser, madordning, ordensregler mm kan rekvireres hos idrætsakademiets daglige leder. Prisen Man melder sig for et uddannelsesår ad gangen. De månedlige elevpenge er kr Juni og juli er betalingsfrie måneder, eftersom akademiåret er fra august til og med maj. Indmeldelsesgebyret er kr , som primært dækker profiltøj. Der skal påregnes egenbetaling til den årlige træningslejr/akademitur. Vælger man at stoppe i løbet af akademiåret skal dette meddeles skriftligt og der betales et gebyr svarende til 2 måneders elevpenge, kr For de elever, som vælger at bo på kollegie/lejlighed er de månedlige elevpenge kr , eftersom de automatisk er tilmeldt madordningen, som omfatter 4 ugentlige aftensmåltider. Vær opmærksom på, at udover de månedlige elevpenge, skal der betales husleje.

5 Fodboldlinien drenge Haderslev Fodboldklub blev stiftet i 1906 og er Jyllands næststørste fodboldklub med over 1000 medlemmer. Det er klubbens klare målsætning, at være en klub, hvor man kan udvikle sig som fodboldspiller og hvor der er et godt klubliv. I 1999 blev eliteafdelingen udskilt fra moderklubben og er nu en del SønderjyskE. SønderjyskEs bedste seniorhold spiller i toppen af dansk fodbold. Talentarbejdet er blevet væsentlig opgraderet. Spillerne i SønderjyskEs ynglingetrup går alle på Haderslev Idrætsakademi og der gennemføres 6 træningspas om ugen. Det er glædeligt, at hele 9 tidligere elever på idrætsakademiet er med i SønderjyskEs A-trup i superligaen. Målet er på sigt at spille i ligaen med både U17 og U19 holdet samt udvikle spillere til gavn for førsteholdet og hele Sønderjylland. Badmintonlinien Haderslev Badmintonklub vil arbejde ligeværdigt for både eliten og bredden. Klubben stræber efter og arbejder for at skabe rammer, der gør, at der også er et socialt netværk i klubben. Haderslev Badmintonklub er repræsenteret i 3. division og danmarksserien. De badmintonspillere, som vælger at gå på idrætsakademiet vil blive tilbudt en alsidig og spændende træning i både akademi- og klubregi med 5 til 7 træningspas om ugen, med mulighed for at deltage på klubbens bedste hold.

6 Håndboldlinien Team Haderslev KFUM repræsenterer bredde og elite. Klubbens ungdomsafdeling har både dame- og herrehold i eliterækken og divisionen. På seniorsiden er damerne repræsenteret i 2. division samt jyllandsserien, mens herrene er med i 3. division og jyllandsserien. Desuden har både damer og herrer hold med i serierækkerne. Eftersom Team Haderslev KFUM er gået med i projektet omkring idrætsklasserne, årgang, på Hjortebroskolen, har klubben mulighed for, at følge talenterne videre på Haderslev Idrætsakademi. Til akademi-træningen lægges vægt på den enkelte spiller. Det er vigtigt for os, at dem, der er tilmeldt akademiet kan mærke, at de udvikler deres færdigheder og bliver en endnu bedre spiller. Det holdmæssige og taktiske udvikles i forbindelse med klubtræningen. Ishockeylinien Vojens Ishockeyklub er mere end 40 år gammel. Ishockeysporten i Sønderjylland er udelukkende centreret omkring Vojens. Eliteholdet fra Vojens har senest vundet det danske mesterskab i sæsonen Talentarbejdet i klubben starter allerede hos spillerne fra klubbens U13-U15 hold. Klubben har ansat en svensk heltidstræner der arbejder efter de svenske principper og modeller. Vojens Ishockeyklub har et samarbejde med en Elitserie klub i Sverige hvorfra både inspiration og know-how bla. hentes. Træningsfaciliteterne er beliggende i Vojens både omkring fysisk træning og istræning. Akademitræningen vil fokusere på det individuelle i sporten og hermed bringe den enkelte spiller højere op i niveau. Det holdmæssige og taktiske udvikles i forbindelse med klubtræningen.

7 Fodboldlinien piger Ligesom herrefodbolden, så er også kvindefodbolden på højeste plan en del af SønderjyskE. Det bedste kvindehold spiller i landets bedste række, 3F ligaen. Bag SønderjyskE Kvindefodbold står klubberne Haderslev FK og Vojens BI, og talentudviklingen omfatter ud over akademitræningen elementer som idrætsklasser og træningssamlinger i såvel klubben som for hele det sønderjyske område. Den målrettede indsats omkring talentudvikling betyder, at SønderjyskE Kvindefodbold er én af de klubber som har flest spillere med på de danske ungdomslandshold. Målet for SønderjyskE Kvindefodbold er at udvikle sig i ligaen og blive et top-fire hold. Og så leve op til sit eget motto: Vi spiller for at juble. Golflinien Haderslev Golfklub glæder sig til at byde dig velkommen til en af landsdelens flotteste golfbaner. Træningen ledes af klubbens træner, Mark Gates, der er medlem af Professional Golfers Association og dermed har den uddannelse der skal til for at udvikle topspillere.vi råder over særdeles gode indendørs træningsfaciliteter med bl.a golfsimulator og dermed kan du, også i vinterperioden, fortsat udvikle samt forbedre din svingteknik. Træningen på golflinien vil foregå i hold, men instruktionen vil være individuel. Træningen omfatter de emner der indgår i talentkurser i Dansk Golf Union. Den teoretiske undervisning indeholder bl.a. regellære, personlig planlægning samt forberedelse til træning og turnering.

8 Svømmelinien Haderslev Svømmeklub er en af byens store og traditionsrige klubber. I klubbens 40 årige historie har vi udviklet mange talenter og klubbens svømmere har hjemtaget mange medaljer og rekorder både nationalt og internationalt. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Som deltager fra Haderslev Idrætsakademi, følger du den daglige træning på klubbens elitehold som ledes af klubbens cheftræner. Det indebærer 9 træningspas som er fordelt over 6 dage i ugen samt styrke- og landtræning. Derudover deltager du sammen med resten af konkurrenceafdelingen i relevante stævner og mesterskaber i Danmark og i udlandet, samt på træningslejre. Udover et højt sportsligt niveau lægger vi vægt på et godt socialt sammenhold og der er en god tone og et godt kammeratskab i klubben. Basketball-linien Haderslev Basketball Klub byder dig velkommen til en idrætsforening i en rivende udvikling. Klubben er repræsenteret i mester-rækkerne på ungdomssiden og på divisionsniveau i herresenior rækkerne. Vi har velkvalificerede trænere og gode træningsfaciliteter som vil hjælpe dig med din udvikling som fremtidig elitespiller. Vi lægger vægt på at udvikle dine evner individuelt såvel som holdspiller. Vores evner som klub hvor man kan komme fremad med sin sportslige karriere, har vi de seneste år bevist ved at udvikle flere ungdomslandsholdsspillere. På basketballlinien vil du blive tilbudt 3 akademi- og 2 klubtræningspas om ugen og du vil indgå på et af vores ungdoms- eller seniorhold.

9 Team Danmark Haderslev Kommune blev i 2007 udnævnt til én af Team Danmarks elitekommuner. Som elitekommune skal Haderslev Kommune og Team Danmark blandt andet samarbejde om, at styrke eliteidrætsklubberne og træneruddannelse, etablere kraftcentre i samarbejde med relevante specialforbund samt formidle ekspertviden inden for idrætsmedicin, ernæring, fysisk træning og idrætspsykologi. Samarbejdet skal også omfatte udviklingen af idrætsskoler, som er folkeskoler med et udvidet idrætstilbud samt fleksible uddannelses-, bolig- og jobmuligheder for talenter og eliteudøvere. Udgangspunktet for elitesatsningen er miljøet omkring Haderslev Idrætscenter, Vojens Ishockey og Haderslev Idrætsakademi. Fra skoleåret 2008/2009 er etableret idrætsklasser for årgang på Hjortebroskolen. Tilbuddet gælder elever som dyrker enten badminton, basketball, fodbold både piger og drenge, golf, håndbold, ishockey eller svømning. I Idrætsklasserne vil der, foruden de obligatoriske folkeskolefag, være 3 gange om ugen hvor der er idræt på skemaet i 2 morgenlektioner

10 Samarbejdsskoler Haderslev Katedralskole Haderslev Handelsskole Christiansfeldvej 31 Kroghs Kobbel Haderslev 6100 Haderslev EUC Syd Skolen ved Kløften Grundtvigs allé 88 Christiansfeldvej 8a 6400 Sønderborg 6100 Haderslev UC Syd Haderslev Realskole Lembckesvej 3-7 Christiansfeldvej Haderslev 6100 Haderslev ucsyd.dk

11 Samarbejdsklubber Haderslev Badminton Klub Haderslev Svømmeklub Haderslev FK/SønderjyskE Haderslev Golfklub Haderslev Basketball Klub Team Haderslev KFUM Vojens Ishockey Klub

12 Haderslev Idrætsakademis sponsorer er: HC Sport Haderslev Stadionvej Haderslev

Idrætsskole i Gentofte

Idrætsskole i Gentofte Idrætsskole i Gentofte - et tilbud til unge talenter GENTOFTE KOMMUNE BØRN, UNGE OG FRITID Velkommen på idrætsskolen! Det er med stor glæde, at jeg indbyder unge talenter i Gentofte Kommune til at søge

Læs mere

Eliteidrætspolitik i Holstebro Kommune Vers.1 07.06.07

Eliteidrætspolitik i Holstebro Kommune Vers.1 07.06.07 Side 1 af 5 Eliteidrætten i Holstebro Kommune tager afsæt i udviklingen af talenter. Udviklingen af eliteidrætten sker i et samspil mellem eliteidrætsudøvere, eliteklubber, uddannelsesinstitutioner, erhvervsliv

Læs mere

Lad drømmen og fornuften gå hånd i hånd

Lad drømmen og fornuften gå hånd i hånd Lad drømmen og fornuften gå hånd i hånd Lidt historie Forældre Samarbejdsskoler: Haderslev Realskole Skolen ved Kløften EUC Syd Haderslev Katedralskole Haderslev Handelsskole VUC Sønderjylland Haderslev

Læs mere

Et særligt tilbud til unge talenter Skoleåret 2009-2010. Eliteidrætsklasser for 7., 8. og 9. årgang i Aalborg

Et særligt tilbud til unge talenter Skoleåret 2009-2010. Eliteidrætsklasser for 7., 8. og 9. årgang i Aalborg Et særligt tilbud til unge talenter Skoleåret 2009-2010 Eliteidrætsklasser for 7., 8. og 9. årgang i Aalborg 2 Velkommen i eliteidrætsklassen! I august 2008 tog Sønderbroskolen i Aalborg for første gang

Læs mere

Eliteidrætsklasser i Slagelse Kommune et tilbud til unge idrætstalenter

Eliteidrætsklasser i Slagelse Kommune et tilbud til unge idrætstalenter Eliteidrætsklasser i Slagelse Kommune et tilbud til unge idrætstalenter Velkommen til eliteidrætsklasserne! Jeg er rigtig glad for, at vi kan give unge idrætstalenter i Slagelse Kommune mulighed for at

Læs mere

Sportsklasser Humlehøj-Skolen

Sportsklasser Humlehøj-Skolen Sportsklasser Humlehøj-Skolen 7. - 9. årgang Information Sportsklasser Humlehøj-Skolen Velkommen. I denne informationsfolder kan du få de fleste informationer om SPORTSKLASSERNE på Humlehøj-Skolen. Sportsklasserne

Læs mere

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Hvidovre IF Håndbold ønsker at få del i den kommunale sponsorpulje og ansøger hermed om 50.000,- kr. Hvad skal pengene bruges til? Beløbet skal anvendes

Læs mere

Eliteklasser. Danmarks Ishockey Union

Eliteklasser. Danmarks Ishockey Union Danmarks Ishockey Union Eliteklasser MÅLSÆTNING DIU har følgende målsætning for eliteklasser og kraftcentre : - At muliggøre for unge mennesker at kombinere en målrettet og kvalificeret ishockeytræning

Læs mere

Boldklubben FREM - vejen frem

Boldklubben FREM - vejen frem Boldklubben FREM - vejen frem Boldklubben FREM vejen frem Denne folder bør ses som fundamentet for fodbolden i Boldklubben FREM og samtidig være udgangspunkt for den daglige omgang i klubben. Boldklubben

Læs mere

SKYUMCAMP 26-30 JUNI

SKYUMCAMP 26-30 JUNI SKYUM 26-30 JUNI 2016 GENEREL INFO GLÆDEN VED SPORTEN OG STÆRKT FÆLLESSKAB SkyumCamp er et sommerophold for dig, som vil dyrke masser af sport og have en smagsprøve på livet som efterskoleelev på Skyum.

Læs mere

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010 Fritids- og idrætsafdelingen Dr. Margrethes Vej 28 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler

Læs mere

Idrætstalentlinjen IDRÆTSTALENT-LINJEN IDRÆTSTALENTLINJEN

Idrætstalentlinjen IDRÆTSTALENT-LINJEN IDRÆTSTALENTLINJEN IDRÆTSTALENT-LINJEN IDRÆTSTALENTLINJEN Byskolerne og 10iCampus samarbejder igen i skoleåret 2016/17 med Varde Badmintonklub, Varde IF Fodbold og Varde Håndboldklub om at tilbyde talentfulde idrætsudøvere

Læs mere

børneklub Årets Aalborg KFUM er en klub båret af ildsjæle og så tiltrækker klubben drenge og piger fra Hasseris og hele Storaalborg

børneklub Årets Aalborg KFUM er en klub båret af ildsjæle og så tiltrækker klubben drenge og piger fra Hasseris og hele Storaalborg Årets børneklub samler hel bydel Aalborg KFUM er en klub båret af ildsjæle og så tiltrækker klubben drenge og piger fra Hasseris og hele Storaalborg Tekst og fotos: Niels Henriksen Når stadsgartneren vender

Læs mere

Eliteidrætsklasser. Sikrer eliteidrætsudøvere de bedste betingelser for at kombinere skolegang og eliteidræt. 7.- 9. årgang

Eliteidrætsklasser. Sikrer eliteidrætsudøvere de bedste betingelser for at kombinere skolegang og eliteidræt. 7.- 9. årgang Eliteidrætsklasser Sikrer eliteidrætsudøvere de bedste betingelser for at kombinere skolegang og eliteidræt 7.- 9. årgang Eliteidrætsklasser Et tæt samarbejde mellem eliteidrætsklubber, Vitaskolen og Esbjerg

Læs mere

Joachim Steen Jensen et stort golftalent

Joachim Steen Jensen et stort golftalent 1 of 7 Joachim Steen Jensen et stort golftalent Joachim er født 30. maj 1998 i Hornslet. Han har altid dyrket sport. Startede på fodbold som 3-4 årig, som han, indtil han blev 14 år, spillede på højeste

Læs mere

En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner

En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner Stevnsgade blev stiftet den 5. maj 1958 af lærere og elever på Stevnsgade Skole i hjertet af Nørrebro. Klubben holdt indtil 1972 til på Stevnsgade

Læs mere

Sportscollege/ Idrætslinjen

Sportscollege/ Idrætslinjen Sportscollege/ Idrætslinjen Idrætslinjen findes på HG og HHX Kombinér din uddannelse med sport! Sport udvikling Uddannelse Center for Uddannelse og Erhverv Sportscollege EUC Nordvest i Thisted giver dig

Læs mere

Hverdagen i SPORTSKLASSERNE. Birkelundskolen TALENT SPORT UDDANNELSE. Holstebro Elitesport. Talent Sport Uddannelse

Hverdagen i SPORTSKLASSERNE. Birkelundskolen TALENT SPORT UDDANNELSE. Holstebro Elitesport. Talent Sport Uddannelse Hverdagen i SPORTSKLASSERNE Birkelundskolen TALENT SPORT UDDANNELSE Holstebro Elitesport Talent Sport Uddannelse Hols Indledning Denne folder er lavet primært som generel info til alle med interesse i

Læs mere

Code of Conduct for ESAA talenter i folkeskolen

Code of Conduct for ESAA talenter i folkeskolen 1 Code of Conduct for ESAA talenter i folkeskolen Som ESAA udøver indgår du ikke blot i et program, der understøtter og optimerer din egen sportslige og uddannelsesmæssige udvikling. Ved at blive ESAA

Læs mere

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Otte år med SønderjyskE Baggrund Det er visionen at profilere Sønderjylland og at

Læs mere

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning Ringkøbing Idrætsforening Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Frivillige Frivillige Stadion Stadion Elite Elite Klub1900 Klub1900 Sponsorer Sponsorer profil Historie Historie Vision

Læs mere

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 5.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 160.000 kr. Ajax København Håndbold 160.000

Læs mere

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH)

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH) Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold () Formål og målsætninger: Haderslev Ungdoms Håndbold () er et holdfællesskab af deltagne samarbejdsklubber. For tiden deltager Team Haderslev KFUM () og

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Talentudvikling Ishockey

Talentudvikling Ishockey Talentudvikling Ishockey Spilleruddannelse / Talentudvikling Elitekoordinatormøde Aalborg den 19.11.14 Martin Struzinski Født 1978 i Herning Collegekoordinator Elitesport Aalborg Tidligere Talent/Udviklingschef

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Roskilde Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Roskilde Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Roskilde Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Roskilde Kommune. Parterne som

Læs mere

Talentcentre og kraftcentre

Talentcentre og kraftcentre Talentcentre og kraftcentre 1.0 Indledning Team Danmark anser talentcentre og kraftcentre som en hjørnesten i en langsigtet udvikling af dansk eliteidræt. Formålet med talentcentrene og kraftcentrene er

Læs mere

DIG OG DIT GOLFSPIL. Lad PGA-Pro en komme pa banen og hjælpe dig videre

DIG OG DIT GOLFSPIL. Lad PGA-Pro en komme pa banen og hjælpe dig videre DIG OG DIT GOLFSPIL Lad PGA-Pro en komme pa banen og hjælpe dig videre PGA-Pro en gør det sjovt at spille golf PGA of Denmark Foreningen PGA, Professionel Golfers Association, blev stiftet i England i

Læs mere

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Kære ungdomsspillere og forældre Velkommen til KBK. Badmintonklubben der blev stiftet tilbage i 1928, og som gennem alle år har samlet badmintonspillere

Læs mere

Vision 2020 ELITE OG BREDDE HÅND I HÅND SIDE 1 VISION 2020

Vision 2020 ELITE OG BREDDE HÅND I HÅND SIDE 1 VISION 2020 Vision 2020 ELITE OG BREDDE HÅND I HÅND SIDE 1 VISION 2020 VISION 2020 STRUKTUR Resursegruppen ELITE BREDDE Kvinder 19+ år (elite) Kvinder 19+ år (bredde) Piger 13-19 år (elite) Piger 13-19 år (bredde)

Læs mere

HVAD MED FREMTIDEN for klasser i Haderslev Kommune Idrætsklasserne Hjortebroskolen, Haderslev

HVAD MED FREMTIDEN for klasser i Haderslev Kommune Idrætsklasserne Hjortebroskolen, Haderslev http://elitesport.haderslev.dk HVAD MED FREMTIDEN?? for 7. - 9. klasser i Haderslev Kommune Idrætsklasserne Hjortebroskolen, Haderslev Det må være fedt at gå i en idrætsklasse! Jeg har de sidste 3 1/2

Læs mere

Klub blad for 2015-2016

Klub blad for 2015-2016 Klub blad for 2015-2016 Sportslig målsætning og vigtig information. Velkommen til sæson 2015/16 I dette klubblad vil der være oplysninger og datoer for, hvad der skal ske i den nye sæson. Vi håber, det

Læs mere

10.klasse på Brenderup og Omegns Realskole

10.klasse på Brenderup og Omegns Realskole 10.klasse på Brenderup og Omegns Realskole Udvikling med tradition Demokrati, ledelse og samfund Brobygning til ungdomsuddannelser Internationalt islæt Idræt, natur og friluftsliv Stærk faglighed Brenderup

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

Special Olympics Idrætsfestival 2018

Special Olympics Idrætsfestival 2018 Special Olympics Idrætsfestival 2018 Helsingør Kommune som værtsby for Special Olympics Idrætsfestival 2018 21-10-2014 Idræts- og Fritidskoordinator Jens Højberg Baggrund: Helsingør Kommune har gennem

Læs mere

Baggrunds materiale omkring:

Baggrunds materiale omkring: Baggrunds materiale omkring: Bagrund Rev A Side 1 Hockey og godt miljø er en del af i OIK Vi ønsker at OIK skal være et rart sted at komme, med en ordentlig omgangstone både spillerne imellem, men i høj

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Idrætspolitik Svendborg Kommune 2017-2022 Udkast 1404 2016

Idrætspolitik Svendborg Kommune 2017-2022 Udkast 1404 2016 FORORD Svendborg Kommune er karakteriseret ved at have et stærkt idræts- og foreningsliv, der udgøres af både frivillige og professionelle af bredde og elite. For Svendborg Byråd er det vigtigt at udtrykke

Læs mere

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs DGI Midtjylland fodbold - Koncept for Indendørs Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse i DGI Midtjylland... 3 Terminer... 3 Rækker... 4 Puljenummerering... 6 Puljeinddeling... 6 Placeringer...

Læs mere

TALENTARBEJDET i ROSKILDE HÅNDBOLD 2009 - Revideret april 2013

TALENTARBEJDET i ROSKILDE HÅNDBOLD 2009 - Revideret april 2013 TALENTARBEJDET i ROSKILDE HÅNDBOLD 2009 - Revideret april 2013 For Roskilde Håndbold begynder talentarbejdet allerede i de yngste årgange, ja, principielt begynder det allerede fra babyhåndbolden ved Voksne

Læs mere

NOTAT: Roskilde model for morgentræning af talenter på ungdomsuddannelserne

NOTAT: Roskilde model for morgentræning af talenter på ungdomsuddannelserne Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 2930342 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Roskilde model for morgentræning af talenter på ungdomsuddannelserne 30. oktober 2018 Som Team Danmark

Læs mere

MICRO FODBOLD. U6-U8 Starten på et fodboldeventyr. Microfodbold U6-U8

MICRO FODBOLD. U6-U8 Starten på et fodboldeventyr. Microfodbold U6-U8 MICRO FODBOLD U6-U8 Starten på et fodboldeventyr 1 Velkommen Alle trænere og ledere omkring Microfodbolden i Odense Boldklub vil gerne byde jeres dreng eller pige velkommen. Vi er glade for at I har valgt

Læs mere

- Sponsoroplæg - FC Odense. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - FC Odense. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! FC Odense 5250 Odense SV Fodbold - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/fc-odense Intro FC Odense er en mindre

Læs mere

FODBOLDLEGELAND. en vision for fodboldspillere og alle andre mellem 1 og 100 år

FODBOLDLEGELAND. en vision for fodboldspillere og alle andre mellem 1 og 100 år FODBOLDLEGELAND en vision for fodboldspillere og alle andre mellem 1 og 100 år V i vil bygge Danmarks første udendørs fodboldlegeland. Vi vil skabe et univers, der er så unikt, at det både tiltrækker legende

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2016 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

UNGDOMSUDDANNELSE OG ELITESPORT 2010/2011

UNGDOMSUDDANNELSE OG ELITESPORT 2010/2011 UNGDOMSUDDANNELSE OG ELITESPORT 2010/2011 2 Indledning Vores erfaringer viser, at atleter har behov for øget fleksibilitet, når de skal kombinere uddannelse og elitesport. Team Danmark og ungdomsuddannelserne

Læs mere

ISHOCKEY. AaB Ishockey. Sponsorprospekt. Sæson 2012/2013. 20080915a

ISHOCKEY. AaB Ishockey. Sponsorprospekt. Sæson 2012/2013. 20080915a ISHOCKEY Sponsorprospekt Sæson 2012/2013 20080915a Olympiaparken Gigantium Willy Brandts Vej 31 9220 Aalborg Øst www-aab-is.dk Lidt om Ishockeysporten i Aalborg har igennem de senere år oplevet en fantastisk

Læs mere

Talenttræning Piger Sydvestjylland

Talenttræning Piger Sydvestjylland Baggrunden for Talenttræning Piger Sydvestjylland Varde If er initativtager og medlem af VPF, Vestjysk Pige Fodbold som har til formål at samarbejde omkring pigefodbolden i Sydvestjylland. Grundstenen

Læs mere

BRABRAND IF HÅNDBOLD 2016 - JYLLANDS BEDSTE TALENTUDVIKLERE

BRABRAND IF HÅNDBOLD 2016 - JYLLANDS BEDSTE TALENTUDVIKLERE BRABRAND IF HÅNDBOLD BRABRAND IF HÅNDBOLD 2016 - JYLLANDS BEDSTE TALENTUDVIKLERE UDARBEJDET AF BESTYRELSEN I SAMARBEJDE MED MARTIN LOFT, NIKOLAJ CLAUSEN, PETER GRUNDTVIG SØRENSEN OG MIKKEL STAFFENSEN INDHOLD

Læs mere

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole Talentklassen giver dig optimale muligheder for at kombinere din skolegang med din sportslige udvikling!

Læs mere

UDVIKLINGSSTRATEGI. Elite. Senior. Talent. Golfspiller for livet. Ung. Junior. Barn

UDVIKLINGSSTRATEGI. Elite. Senior. Talent. Golfspiller for livet. Ung. Junior. Barn UDVIKLINGSSTRATEGI Senior Elite Talent Golfspiller for livet Ung Barn Junior UDVIKLINGSSTRATEGI Veteran Golfspiller for livet Barn Ungdom Ungsenior Senior Fundament for et attraktivt miljø UDVIKLINGSSTRATEGI

Læs mere

ursisthæfte Dokumentation for deltagelse i DHFs Træneruddannelse Navn Forening

ursisthæfte Dokumentation for deltagelse i DHFs Træneruddannelse Navn Forening D H F s T R Æ N E R U D D A N N E L S E ursisthæfte Navn Forening Dokumentation for deltagelse i DHFs Træneruddannelse Velkommen - som kursist på Dansk Håndbold Forbunds Træneruddannelse For alle trænere

Læs mere

Sponsor i DALUM IF. Din klub - dit lokalområde

Sponsor i DALUM IF. Din klub - dit lokalområde Sponsor i Din klub - dit lokalområde Kære tidligere og kommende sponsorer Har du nogen gange valgt at bruge lørdag eller søndag formiddag til at lægge vejen forbi Dalum stadion? Her vrimler det med børn

Læs mere

- Sponsoroplæg - Horsens Stallions. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Horsens Stallions. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Horsens Stallions 8700 Horsens Amerikansk fodbold - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/horsens-stallions Intro

Læs mere

Eliteidræt på Marselisborg Gymnasium

Eliteidræt på Marselisborg Gymnasium Eliteidræt på Marselisborg Gymnasium Marselisborg Gymnasiums 4-årige Team Danmark ordning eller den 3-årige ESAA ordning. Udover flytningen af timer og eksamener var en af de store fordele ved TD ordningen,

Læs mere

Om EliteKraftCenter- Vest

Om EliteKraftCenter- Vest Om EliteKraftCenter- Vest Aarhus den. 27. December 2012 Rev. 16. Marts 2013 Dansk Atletik Forbund, har med vedtagelsen af det nye Elitekoncept 2013-2016, vedtaget at talent- og elitearbejdet i dansk atletik

Læs mere

Referat generalforsamling 8. april 2011.

Referat generalforsamling 8. april 2011. Referat generalforsamling 8. april 2011. Emne Generalforsamling Erhvervsklubben i Mollerup Golfklub Dato for møde Tidspunkt Sted 8.april 2010 Kl. 18.30 Mollerup Golf Club Dagsorden 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Ka vi være med? - personer med udviklingshandicap i din idrætsforening

Ka vi være med? - personer med udviklingshandicap i din idrætsforening Hvad gør vi nu? Ka vi være med? - personer med udviklingshandicap i din idrætsforening Hvis ovenstående har givet jeres klub lyst til at starte et Special Olympics-hold eller blot at høre nærmere om indholdet,

Læs mere

Kun et langt. Lokalopgør TEMA

Kun et langt. Lokalopgør TEMA TEMA Kun et langt indkast Lokalopgør Intensive nærkampe hører et ægte lokalopgør til. Og der blev da også gået til den i dagens opgør mellem Nr. Kongerslev og Kongerslev. 24 mellem venner og fjender Kongerslev

Læs mere

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole Talentklassen giver dig optimale muligheder for at kombinere din skolegang med din sportslige udvikling!

Læs mere

Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver

Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver Træningsfaciliteter for talentudvikling og elitetræning kommunale, nationale og internationale perspektiver Fredericia 5. november 2014 Michael Andersen, direktør mian@teamdanmark.dk 51 26 60 62 Team Danmarks

Læs mere

ELITEIDRÆTSPOLITIK. Gældende fra 1. januar 2014. [1]

ELITEIDRÆTSPOLITIK. Gældende fra 1. januar 2014. [1] ELITEIDRÆTSPOLITIK Gældende fra 1. januar 2014. [1] Eliteidrætspolitik Thisted Kommune September 2013 Politikken er tilgængelig på Thisted Kommunes Hjemmeside: www.thisted.dk eller kan rekvireres hos:

Læs mere

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende Forældreinformation Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende grundlæggende værdier: Loyalitet

Læs mere

Kastrup Gymnastikforening af 1966

Kastrup Gymnastikforening af 1966 Kastrup Gymnastikforening af 1966 Årsberetning 2013 Formandens beretning: Vi har igen i år haft en sæson med fremgang både mht. resultater i vor konkurrence afdeling men også mht. medlemstal og trænere,

Læs mere

Ansøgning til udviklingspuljen

Ansøgning til udviklingspuljen Ansøgning til udviklingspuljen Futsal en ny slags fodbold som trækker nye spillere til Randers d. 31. marts 2016 Oplysninger om foreningen Randers Futsal stiftes som selvstændig afdeling i Dronningborg

Læs mere

DET VIL VI. Strategi 2015-2020. dansk kano & kajak forbund

DET VIL VI. Strategi 2015-2020. dansk kano & kajak forbund Strategi 2015-2020 dansk kano & kajak forbund DET VIL VI DKF vil være den nationale organisation, der samler alle kano- og kajakaktiviteter under én hat for derigennem at skabe synergi, vidensdeling og

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

DEN RØDE TRÅD. Seriøs fodbold for sjov

DEN RØDE TRÅD. Seriøs fodbold for sjov DEN RØDE TRÅD Seriøs fodbold for sjov Sportsafdelingen har i Svogerslev Boldklub valgt at lave en rød tråd til vores børne- og ungdomsfodbold. Fordelen ved at have en rød tråd, er at sikre sig den bedste

Læs mere

Vedrørende sponsorat til Brøndby Strand IK (Fodbold) : Holdnavn BSI

Vedrørende sponsorat til Brøndby Strand IK (Fodbold) : Holdnavn BSI Vedrørende sponsorat til Brøndby Strand IK (Fodbold) : Holdnavn BSI E-mail adresse er: bsi@bsi-fodbold.dk Hjemmeside navn: Bsi-fodbold.dk Brøndby Strand IK blev stiftet i 1935 og er snart 80 år gammel

Læs mere

Badminton, basketball og karate på eliteniveau www.solgym.dk

Badminton, basketball og karate på eliteniveau www.solgym.dk Badminton, basketball og karate på eliteniveau www.solgym.dk Studieretninger med tilpasset skema til træning af idræt på eliteplan I sommeren 2008 begyndte vores første klasse på en særlig eliteidræts-studieretning,

Læs mere

10. klassecentret Esbjerg Kommune. Ribe Bramming Esbjerg. En ny start på din videre uddannelse

10. klassecentret Esbjerg Kommune. Ribe Bramming Esbjerg. En ny start på din videre uddannelse 10. klassecentret Esbjerg Kommune Ribe Bramming Esbjerg En ny start på din videre uddannelse 10. klassetilbuddet i Esbjerg Kommune i skoleåret 2014/2015 Nyt miljø Nye fag Nye Lærere Nye kammerater Nye

Læs mere

DRIFTSPLAN 2016. Vision Sønderjyllands Golfklub skal være den foretrukne i Sønderjylland.

DRIFTSPLAN 2016. Vision Sønderjyllands Golfklub skal være den foretrukne i Sønderjylland. - Den foretrukne i Sønderjylland DRIFTSPLAN 2016 Vision Sønderjyllands Golfklub skal være den foretrukne i Sønderjylland. Sønderjyllands Golfklub vil fastholde de nuværende medlemmer, tiltrække nye medlemmer

Læs mere

I Haderslev Idrætsråd er vi meget glade for at samarbejdet med NORDEA, som gør det muligt at prisen også får et økonomisk indhold.

I Haderslev Idrætsråd er vi meget glade for at samarbejdet med NORDEA, som gør det muligt at prisen også får et økonomisk indhold. Haderslev Idrætsråd Nyhedsbrev september 2012 Årets bredde-idrætsforening Bestyrelsen i HIR har fundet årets bredde idrætsforening. Der var indkommet 13 meget fornemme og velbegrundede indstillinger til

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag?

Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag? Jesper von Seelen Oktober, 2009 Danmark går glip af medaljer: Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag? I en tid hvor trænere og ledere fra eliteidrætsklubberne og specialforbundene står i kø

Læs mere

ALLERØD FODBOLD KLUB MEDLEM AF LILLERØD IDRÆTSFORENING

ALLERØD FODBOLD KLUB MEDLEM AF LILLERØD IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING 2008: Bestyrelsens beretning vil bestå af 2 dele. Først den generelle del, som jeg vil fremlægge. Herefter vil afdelingsformændene supplere med en beretning fra de respektive afdelinger.

Læs mere

Klubbladet 2014-2015. Sportslig målsætning. anden vigtig information.

Klubbladet 2014-2015. Sportslig målsætning. anden vigtig information. Klubbladet 2014-2015 Sportslig målsætning og anden vigtig information. Velkommen til en ny sæson! Vi byder velkommen til sæsonen 2014-2015 og håber det må blive et godt år med mange sportslige resultater.

Læs mere

Elitepolitik. Januar 2013

Elitepolitik. Januar 2013 Januar 2013 Elitepolitik DFFs filosofi er baseret på overbevisningen om, at udviklingen af fællesskabet i elitemiljøet er med til at styrke de enkelte elitefægteres færdigheder samt evner til at skabe

Læs mere

EN KLUB SOM TAGER DIG SERIØS

EN KLUB SOM TAGER DIG SERIØS BLIV SIF SPONSOR EN KLUB SOM TAGER DIG SERIØS PRESENTED/PREPARED BY: ANDERS FROST SPONSOR RETNINGSLINIER Ingen sponsorer kontaktes uden at sponsorudvalget er informeret og har godkendt det. Der kan kun

Læs mere

Skolen på Sønderager

Skolen på Sønderager Skolen på Sønderager TALENTKLASSER 2017 2018 I talentklasserne har du samme obligatoriske fag som andre folkeskoleelever. Men her er du sammen med andre talenter, der har samme mål og behov som dig! Informationsmøde

Læs mere

Handlinger/aktiviteter

Handlinger/aktiviteter Handlinger/aktiviteter Følgende er en række korte beskrivelser af handlinger og aktiviteter Dansk Sejlunion gør i forbindelse med talentarbejdet i Dansk Sejlunion. Handlinger og aktiviteter er meget rettet

Læs mere

Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk

Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk VELKOMMEN TIL Hirtshals Boldklub - ungdomsafdelingen byder alle velkommen til årets skolefodbold-stævne. Interessen

Læs mere

UDVIKLINGSSTRATEGI. Golfspiller for livet. Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø. International Elite. Landshold. National elite. Talent.

UDVIKLINGSSTRATEGI. Golfspiller for livet. Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø. International Elite. Landshold. National elite. Talent. UDVIKLINGSSTRATEGI Golfspiller for livet Junior Talent National elite Landshold International Elite Fundament for et attraktivt udviklingsmiljø ELITEUDVIKLINGENS ØVERSTE MÅLSÆTNING SKABE DEN FØRSTE DANSKE

Læs mere

TALENTKLASSER. for idrætstalentet der vil mere 10. klasse

TALENTKLASSER. for idrætstalentet der vil mere 10. klasse TALENTKLASSER for idrætstalentet der vil mere 10. klasse TALENTKLASSER Herning Elite Talentklasser Herning Kommune har siden 2007 været Team Danmark Elitekommune og har derfor en samarbejdsaftale med Team

Læs mere

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. ABC Cykling 150.000 kr. Projekt: Udvidet elitesatsning

Læs mere

Forslag til ændringer skal sendes til den siddende formand for Team Ø, som så vil tage det med på næstkommende møde.

Forslag til ændringer skal sendes til den siddende formand for Team Ø, som så vil tage det med på næstkommende møde. Forord Denne håndbog er et arbejdsredskab for samarbejdsklubberne og Team Ø udvalget. Det er lavet som en vejledning og hjælp til alle der måtte have brug for dette! Håndbogen tænkes mere som en guide

Læs mere

Målmandstræning i FA 2000. Målmandsakademiet FA 2000

Målmandstræning i FA 2000. Målmandsakademiet FA 2000 Målmandsakademiet FA 2000 Målmænd i FA 2000, årgang 2001/2002 Indholdsfortegnelse Forord Baggrund Målmandstræning i FA 2000 Den blå tråd i målmandstræning Hvordan træner vi i FA 2000 Krav og forventninger

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger - Nu med 8 mands i alle

Læs mere

Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk. 19. januar 2016

Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk. 19. januar 2016 Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk 19. januar 2016 Ungdomslandshold 2016 Arbejdet med ungdomslandshold i 2016 vil have fokus på at styrke den enkelte

Læs mere

Udskolingsafdelingen

Udskolingsafdelingen Arrangementer Udskolingsafdelingen 2011 2012 Uge 44 Gokart Ans skole skal finde årets Le (M)Ans - vinder i Gokart tirsdag d. 1 november. Kl. 16.00 18.00 har du mulighed for at deltage i kåringen af årets

Læs mere

DGI Fodbold. www.dgi.dk. DGI Træningslejre 2014. For drenge og piger. www.dgi.dk/fodbold

DGI Fodbold. www.dgi.dk. DGI Træningslejre 2014. For drenge og piger. www.dgi.dk/fodbold DGI Fodbold 1 DGI Træningslejre 2014 For drenge og piger /fodbold 2 Indholdsfortegnelse Unik træningslejr før sæsonstart 2014 3 Træningslejr på Vejle Idrætshøjskole 4 Træningslejr Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole

Læs mere

Eliteidræt og uddannelse. For Team Danmark og øvrige eliteidrætselever. Virum Gymnasium. Vi rummer mere... VG - Elite Idræt

Eliteidræt og uddannelse. For Team Danmark og øvrige eliteidrætselever. Virum Gymnasium. Vi rummer mere... VG - Elite Idræt Malene Degn på vej mod VM sølv på MT B Eliteidræt og uddannelse For Team Danmark og øvrige eliteidrætselever Virum Gymnasium Vi rummer mere... 1 Forord til Elite og udannelse Team Danmark ordningen for

Læs mere

FRAFALDSANALYSE BEDRE FASTHOLDELSE - hovedpointer fra DBTU s frafaldsundersøgelse.-

FRAFALDSANALYSE BEDRE FASTHOLDELSE - hovedpointer fra DBTU s frafaldsundersøgelse.- FRAFALDSANALYSE BEDRE FASTHOLDELSE - hovedpointer fra DBTU s frafaldsundersøgelse.- Bordtennis en svingdørsidræt? Næ nej, den egenforståelse kan vi godt gøre op med. Frafaldsanalysen viser, at 70% af de

Læs mere

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse)

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) C Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) Klub/sportsgren: Århus Bordtennisklub, ÅBTK Indholdsfortegnelse 1. Klubudviklingsstatus... 2 1.1 Beskrivelse af klubbens organisation/ledelse...

Læs mere

INTERNATIONAL KUNST & DESIGN SCIENCE SPORT

INTERNATIONAL KUNST & DESIGN SCIENCE SPORT SNEKKERSTEN SKOLE INTERNATIONAL KUNST & DESIGN SCIENCE SPORT temalinjer i udskolingen 14/15 VEL KOM MEN 4 UDSKOLINGSLINJER PÅ SNEKKERSTEN SKOLE Efter sommerferien skal vi, på Snekkersten Skole, i gang

Læs mere

DANSK GOLF UNION SEGAF MØDE 6. DECEMBER 2015

DANSK GOLF UNION SEGAF MØDE 6. DECEMBER 2015 DANSK GOLF UNION SEGAF MØDE 6. DECEMBER 2015 EMNER I PRÆSENTATIONEN DGU s virksomhedsplan DGU s Senior og Mid-age elitestrategi DGU Senior og Veteran Tour 2016 Nye Ranglister i 2016 DGU S VIRKSOMHEDSPLAN

Læs mere

ØHI Sponsorkoncept 2016-090316_ØHI koncept 18x28 cm 09-03-2016 10:30 Page 1 Sponsor- koncept Ø S T E R H O R N U M IDRÆ T S F O R E N IN G

ØHI Sponsorkoncept 2016-090316_ØHI koncept 18x28 cm 09-03-2016 10:30 Page 1 Sponsor- koncept Ø S T E R H O R N U M IDRÆ T S F O R E N IN G Sponsorkoncept ØSTER HORNUM IDRÆTSFORENING Sponsorstruktur Som sponsor i Øster Hornum IF tilbydes De mulighed for eksponering inden for Fodbold, Tennis, Håndbold, Badminton og Gymnastik. Denne eksponering

Læs mere

Fodbold Samarbejde Nordsjælland

Fodbold Samarbejde Nordsjælland Fodbold Samarbejde Nordsjælland FSN netværket Fodbold Samarbejde Nordsjælland (FSN) er et netværk bestående af 61 samarbejdsklubber med mere end 15.000 ungdomsmedlemmer. FC Nordsjælland koordinerer samarbejdet,

Læs mere

Velkommen i klubben. HI-Fodbold. Målsætning og filosofi vision. Est. 1923. Trænere/holdledere. Kontor. Til nye medlemmer

Velkommen i klubben. HI-Fodbold. Målsætning og filosofi vision. Est. 1923. Trænere/holdledere. Kontor. Til nye medlemmer HI-Fodbold Velkommen i klubben Est. 1923 Til nye medlemmer Herlev Fodbold Tvedvangen 200 2730 Herlev. Opdateret september 2014. (Nord) Med denne folder byder vi dig velkommen til HI-Fodbold. HI-Fodbold

Læs mere