Dagsorden OSK mødet 6. januar 2019.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden OSK mødet 6. januar 2019."

Transkript

1 Dagsorden OSK mødet 6. januar Sindsrobøn. 2. Koncepterne oplæses af; Ellen. 3. Visionerne oplæses af; Christina. 4. Retningslinje nr. 8 oplæses af; Tricia. 5. Oplæsning af 1. konsept. Torben. 6. Præsentationsrunde. Kenneth formand for OSK syd Danmark, Morten observatør. Ellen observatør. Kenneth GSR Håbet Odense. Per GSR Survivor Esbjerg. Anette GSR how and why Esbjerg. Carsten GSR Mandags gruppen Odense og OSR syd Danmark. Carina næstformand for HI. Kåre GSR Lillebælt gruppen Middelfart. Jimmi GSR Mande gruppen Fredericia. Dorthe sekretær i OSK syd Danmark. Rikke GSR Haderslev mønsterbryderne. Christina GSR tirsdags gruppen Håbet Esbjerg. Liz HI. Sisse GSR weekend og hvad så Fredericia. Aron GSR sammen kan vi Åbenrå. Torben litteratur ansvarlig i OSK syd Danmark. Runar næstformand i OSK syd Danmark. Tricia kasserer i OSK syd Danmark. 7. Afbud. Kim Fredericia, Steffen Odense, Zebina Hi formand. 8. Beslutnings dygtighed. 5 ud af Oplæsning og godkendelse af OSK referat fra d. 4. november. 10. Ønsker, erfaringer og donationer fra grupperne og GSR. Hou and why Esbjerg. Håbet Odense. Banebryderne Fredericia. Mandags gruppen Fredericia. Sammen kan vi Åbenrå. Survivor Esbjerg. Lillebælt gruppen Middelfart. Step by step Odense. Mandegruppen Fredericia. Håbet Esbjerg. Spørgsmål: hvor langt er det kommet med oversættelses af living clean. Dette er gået i stå. Dette gives videre til vores OSR og det tages med til næste RSK møde.

2 11. HI Kommer fortsat på Nyborg og Søby. Der kommer ca. 4 personer til hvert møde, der er udfordringer med at fangerne ikke må få udgang til NA møderne. Der er en del på listen til at lave service ca. 15 personer, men de kommer desværre ikke. Så der mangler folk til service. Møderne foregår altid sidste mandag i måneden kl. 18:30 i Søbysøgård og i Nyborg første tirsdag i måneden kl 17:45. Det kræves at man er nede på et godt plan at man kan dele, at man har et program, laver trin og har en sponsor og at man kan magte at være sammen med aktive brugere for at lave HI. I forhold til Sønderomme, Liz skriver pt. med ansvarlig på området, der er forslag om at flytte afdeling, så det arbejdes der på. Pt. er der ikke opbakning til møderne fra indsatte. Der er spørgsmål om kørsels penge. De får pt. 1 kr. pr. kørt kilometer. Der stilles forslag om taksten hæves til 2 kr. pr kørt kilometer, der stemmes og dette vedtages. 12. OI Steffen har desværre trukket sig som opstillet til OI formand. Det er en super vigtig post. Måske vi hver især kender en der vil være egnet. Hvad indebærer det at være OI formand. Ifølge vores retnings linjer; A. Serviceerfaring. B. Minimum 2 år clean time. C. Indgående kendskab til NA`s struktur og program. D. Besidder evnen til at lede OI og de betroede tjenere i OI. E. Fremstår med præsentabel fremtoning. F. Besidder evnen til at mødes med samfundets repræsentanter på alle niveauer. G. Besidder gode dansk kundskaber mundtligt og skriftligt. Kan sammenlignes lidt med HI formand. Snak om hvor omfattende det vil være at starte OI op igen alene. Lige nu er vi på nul, pas på med at gøre posten større end den er. Forslag om at tage kontakt til de andre områders OI. OSR vil gerne tage det videre i områderne. Morten Odense vil gerne være med til at starte hvis der er en der vil følges med ham. Opfordring til de enkelte GSR om at bruge de enkelte grupper noget mere, hvad ser vi af muligheder i de enkelte grupper. Hvor trænger vi til offentlig information i de enkelte områder. Lad os prøve at bygge det op med de enkelte grupper. 13. Help line. Der er ikke nogen Help line formand. Opfordring igen igen, at komme med i kampen. NA er en bevægelse der vokser nedefra fra gruppe til service.

3 14. Litteratur udvalg. Der er ikke nogle intro guides og bare for i dag. De er ikke kommet endnu. De kommer i morgen mandag d. 7/1. Vi aftaler hvordan de bliver delt ud efter mødet. Nykommer folderen er god at give hvis man mangler intro guide. Vi har kun den danske litteratur i huset. Der er usb stik til salg. 15. Internet udvalg. Tricia er normineret til IT formand. Fysisk skal formanden være tilstede 2 gange om året. Resten af møderne er møder på internettet. Tricia vil gerne tage ansvaret for at hun ligger referat og regnskab og det som er relevant for OSK syddanmark på internettet. Alle GSR opfordres til at blive medlem af OSK information på internettet. 16. Kasserer-rapport. Der er købt meget litteratur og status fra sidst er med. På regnskabet står der et minus på bundlinjen, dette passer ikke helt, da der er kommet flere donationer ind i dag så der pt. er positive tal på bundlinjen. 17. OSR Rapport. Og er der nyt fra RSK vedrørende vores RD og RDS. Der mangler service. Ang. Help line syd Danmark er fortsat udenfor turnus, vi har fortsat kontaktpersoner. Ang. RD og RDS så skal de møde op fysisk til alle RSK møder. Der mangler rapporter fra dem på internettet. RSK har valgt at beholde den RD og RDS der pt er der. De koster en del. OSR ligger inde med regnskab og alle er velkommen til at se dette regnskab. Og på RSK internet side er regnskabet tilgængelig. Regnskabet fra RD og RDS kommer med til næste OSK møde. Der var spørgsmål fra OSK til RSK møde, Svar; HI Danmark står for udgifterne til en plomberet cd af basis tekst. Hjemmeside bibeholdes som den hidtidig har været. Der har været problemer med virus. Det kræver nogle penge at få hjemmesiden op at kører igen, det kommer til at koste kroner. 3 af områderne har godkendt dette beløb. OSK syd Danmark og SOV har valgt at tage spørgsmålet med hjem i grupperne. Hvad er der med i de kroner. Dette er en opstarts investering. Der stemmes og vi godkender årsbudgettet. Lyd bog, der er enighed om at lave en lydbog, budgettet på lydbogen er kr. Hou and why bogen, hvor er den, er den tilgængelig? hvor kan vi købe den? Dette spørgsmål tages med videre til RSK.

4 Midt Jylland laver budget til service konference Spørgsmål til oversættelses udvalg i RSK. Har de tænkt sig at oversætte den nye traditions arbejdsbog? For fremtiden ligger der en kopi af de punkter som vedrører OSK syd Danmark til OSK møderne. 18. Betroede tjenere. På valg: RSK-OSS. Sekretær-Suppleant. Kasserer-suppleant. OI formand Steffen er normineret. OI suppleant. Help line formand. IT formand, Tricia er normineret. Litteratur ansvarlig suppleant. Det skal med i grupperne af der mangler OSS. Der mangler en sekretær suppleant. OI formand og OI suppleant og Help line formand mangler, tag det med i grupperne. Carina vil gerne nomineres til kasserer suppleant. På valg til næste OSK møde. Liz er valgt som litteratur suppleant. Tricia vælges til IT formand. 19. NA relaterede meddelelser til grupperne. Der mangler service til HI. Henvendelse til Carina, Zabine eller Liz. OI formand og Suppleant, OSS, Sekretær suppleant. 20. Event. Konvent i Esbjerg første weekend i marts Der er fremlagt budget på 6000 kroner. Dette er bevilget. 21. Forslag til afstemning. Ingen 22. Ny bærbar pc. Gammel pc er udbrændt. Kan gruppen bevilge ny pc der kan dække vores behov. Pris er ca Der er godkendt op til 2000 kroner. 23. Evt. Forslag om at lave en internet side der dækker hele vores område der kan ses af alle medlemmer. Tricia og Kenneth udarbejder en side til forslag til næste OSK møde.

5 GSR opfordres til at give alle de informationer videre til de enkelte gruppe samvittigheds møder. Der er prøvet noget nyt i Esbjerg, at holde gruppe samvittigheds møde en anden dag end mødet foregår. Der efterlyses gode råd til hvordan vi får folk til at deltage i gruppe samvittigheds møder. Ændring af mødetider på OSK. Kunne man starte mødet tidligere på dagen. Forslag om at starte GSR møde kl. 10:00 Dette stemmes der om og det er vedtaget. 24. Ny tid og sted. D. 10 marts 2019 kl. 10:00 GSR og efterfølgende OSK møde. 25. Godkendelse af referat. Referat er godkendt. 26. Sindsrobøn.

Referat NA Syddanmarks OSK møde d. 8. Januar 2017

Referat NA Syddanmarks OSK møde d. 8. Januar 2017 Referat NA Syddanmarks OSK møde d. 8. Januar 2017 1: Sindsrobøn 2. Koncepter, visioner og retningslinjer: Koncepter oplæst af Tricia, visioner oplæst af Anette og retningslinjer nr. 9 oplæst af Jesper.

Læs mere

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 2 November 2008 kl.12.15 15.15

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 2 November 2008 kl.12.15 15.15 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 2 November 2008 kl.12.15 15.15 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00 Pkt. 01: Sindsrobøn. Gennemført. Pkt. 02: Oplæsning af Na s 12 koncepter samt én retningslinjeparagraf

Læs mere

MØDEREFERAT. Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 7 December 2008 kl.12.15 15.15

MØDEREFERAT. Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 7 December 2008 kl.12.15 15.15 MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 7 December 2008 kl.12.15 15.15 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 10. august 2008 kl.12.15 15.15

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 10. august 2008 kl.12.15 15.15 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 10. august 2008 kl.12.15 15.15 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 3. april 2011 kl.12.15 16.00

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 3. april 2011 kl.12.15 16.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 3. april 2011 kl.12.15 16.00 OSK bestyrelsen: Komiteen mødes og forbereder sig til OSK mødet. Kl.12.00 D.03/04 2011.

Læs mere

Referat NA Syddanmarks OSK møde den 3. maj 2015

Referat NA Syddanmarks OSK møde den 3. maj 2015 Referat NA Syddanmarks OSK møde den 3. maj 2015 1. Sindsrobøn 2. Koncepter, Visioner og Retningslinjer: Koncepter oplæst af Peter, Visioner oplæst af Lars, og retningslinje 10 oplæst af Leif. 3. Dagens

Læs mere

MØDEREFERAT. Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 14. Sep kl

MØDEREFERAT. Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 14. Sep kl MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 14. Sep. 2008 kl.12.15 15.15 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 12 Oktober 2008 kl

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 12 Oktober 2008 kl MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 12 Oktober 2008 kl.13.15 16.15 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia kl. 12:00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia kl. 12:00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 30.09-2007 kl. 12:00 Pkt. 01: Sindsrobøn. Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinjeparagraf

Læs mere

MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 6 februar 2011 kl.12.15 16.00

MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 6 februar 2011 kl.12.15 16.00 MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 6 februar 2011 kl.12.15 16.00 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen, Fredericia 3.juni 2007 kl. 12.00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen, Fredericia 3.juni 2007 kl. 12.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen, Fredericia 3.juni 2007 kl. 12.00 Pkt. 01: Sindsrobøn. Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinjeparagraf

Læs mere

Referat fra RSK-mødet d November 2018

Referat fra RSK-mødet d November 2018 Referat fra RSK-mødet d. 16. - 18. November 2018 Fredag d. 16 nov. 2018 kl. 20.00-22.00 OSR/OSS forum og administrations møde 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde Lars : RD Ronni: H&I Formand Berit: OSR

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vind Møllen, Fredericia 6. jan. 2008 kl.12.00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vind Møllen, Fredericia 6. jan. 2008 kl.12.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vind Møllen, Fredericia 6. jan. 2008 kl.12.00 Pkt. 01: Sindsrobøn (oplæst ) Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vind Møllen, Fredericia 10. februar kl.12.00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vind Møllen, Fredericia 10. februar kl.12.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vind Møllen, Fredericia 10. februar. 2008 kl.12.00 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 02: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 3. april 2011 kl

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 3. april 2011 kl MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 3. april 2011 kl.12.15 16.00 OSK bestyrelsen: Komiteen mødes og forbereder sig til OSK mødet. Kl.12.00 D.03/04 2011.

Læs mere

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 7. august 2011 kl.12.15 16.00

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 7. august 2011 kl.12.15 16.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 7. august 2011 kl.12.15 16.00 OSK bestyrelsen: Komiteen mødes og forbereder sig til OSK mødet. Kl.12.00 D.07/08 2011.

Læs mere

Referat fra OSK-møde i Nordjylland Torsdag den 3. januar Kl Multihuset Skelagervej.

Referat fra OSK-møde i Nordjylland Torsdag den 3. januar Kl Multihuset Skelagervej. Referat fra OSK-møde i Nordjylland Torsdag den 3. januar Kl. 18.30 Multihuset Skelagervej. 1. Sindsrobøn. Afholdt Præsentationsrunde og afbud. GSR er: Michael Basic Blues og Richard GSS Birgitte Soulmates

Læs mere

Områdeservicekomité Nordjylland. Referat OSK-møde 5. januar 2012

Områdeservicekomité Nordjylland. Referat OSK-møde 5. januar 2012 Områdeservicekomité Nordjylland Referat OSK-møde 5. januar 2012 1. Sindsrobøn og oplæsning af NA s koncepter. Afholdt og oplæst. 2. Præsentationsrunde og afbud. GSR & GSS: GSR Serenity, Naja GSS Serenity,

Læs mere

MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 3 Januar 2010 kl

MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 3 Januar 2010 kl MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 3 Januar 21 kl.12.15 16. Pkt. 1: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 2: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Dagsorden RSK møde den april 2017

Dagsorden RSK møde den april 2017 Dagsorden RSK møde den 21-23 april 2017 Indhold 1. Sindsro bøn... 2 2. Præsentationsrunde og afbud... 2 3. Oplæsning af koncepter og visioner for service... 2 4. Oplæsning af BFID og et medlem deler om

Læs mere

MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 9 August 2009 kl

MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 9 August 2009 kl MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 9 August 29 kl.12.15 16. Pkt. 1: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 2: Oplæsning af NA s 12 koncepter samt én retningslinieparagraf

Læs mere

Referat af RSK-mødet

Referat af RSK-mødet Formands- og sekretærposterne på t deles op. (pga. mangel på betroede tjenere i RSK) Ordstyrer torsdag aften adminmødet: Ordstyrer lørdag: Steff Ordstyrer søndag: Steff Christian tager sig af referatet

Læs mere

MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 12 September 2010 kl

MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 12 September 2010 kl MØDEREFERAT Region : Mødested : Mødetidspunkt : OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 12 September 2010 kl.12.15 16.00 Pkt. 01: Sindsrobøn Gennemført Pkt. 04: Præsentationsrunde Christian Sekretær,

Læs mere

Områdeservicekomité Nordjylland. Referat OSK-møde 22.05.2014

Områdeservicekomité Nordjylland. Referat OSK-møde 22.05.2014 Områdeservicekomité Nordjylland Referat OSK-møde 22.05.2014 1. Sindsrobøn afholdt. 2. NA s koncepter oplæst. 3. Præsentationsrunde og afbud. GSR og GSS: GSR Basic Blues: Michael GSR Lyset: Bjørn GSR Soulmates:

Læs mere

OSK Midtjylland Postboks 430 8100 Århus Hjemmeside: www.namidtjylland.dk

OSK Midtjylland Postboks 430 8100 Århus Hjemmeside: www.namidtjylland.dk Område Service Komite møde d. 7. marts 2010 1. Sindsro: 2. Præsentationsrunde: Jannik Formand OSK - Århus Gert L. Webmaster Brian OSR -Midtjyllan Thomas GSR/Litteratur onsdag aften Sammen kan vi - Århus

Læs mere

Dagsorden OSK møde torsdag 02/06 2011 kl. 18.30! 8) Valg af OSK bestyrelse. (litteratur formand, sekretær)

Dagsorden OSK møde torsdag 02/06 2011 kl. 18.30! 8) Valg af OSK bestyrelse. (litteratur formand, sekretær) Dagsorden OSK møde torsdag 02/06 2011 kl. 18.30! 1) Sindsrobøn og oplæsning af NA s koncepter. 2) Præsentationsrunde og afbud. 3 ) Godkendelse af referat. 4) Godkendelse af dagsorden. 5) Post til komiteen.

Læs mere

Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland

Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland 5.1.2017 1. Sindsrobøn og oplæsning af koncepter 2. Præsentationsrunde Helene Næstformand Andy Kasserer Carsten Sekretær GSR Jimmy Friheden GSS Anne-Dorte Friheden

Læs mere

Område Service Komité Narcotics Anonymous - Nordjylland

Område Service Komité Narcotics Anonymous - Nordjylland Referat OSK-møde d. 7. marts kl. 18.30. Multihuset, Skelagervej 1. Sindsrobøn. Afholdt. Service virker 2. Oplæsning af NA s 12 koncepter for service. Oplæst. 3. Velkomst af eventuelle nye betroede tjenere

Læs mere

NA OSK København BORNHOLM, NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN c/o Linie 14, Blågårdsgade 14, 2200 København N HELPLINE:

NA OSK København BORNHOLM, NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN c/o Linie 14, Blågårdsgade 14, 2200 København N HELPLINE: Referat OSK København 30. sep. 2018 kl. 14.00 til 17.00 1.Velkomst Velkommen. Pernille tilbyder sig til at være sekretær, Susan er ordstyrer Vi minder om, at vi i OSK København bestræber os på at kommunikere

Læs mere

Referat af RSK-mødet

Referat af RSK-mødet Formands- og sekretærposterne på t deles op. (pga. mangel på betroede tjenere i RSK) Ordstyrer : Mogens Christian tager sig af referatet under hele mødet. Referat af t 1 Dagsorden Dagsorden RSK møde den

Læs mere

7 OSK Midtjylland: Referat den 7. april 2019

7 OSK Midtjylland: Referat den 7. april 2019 7 OSK Midtjylland: Referat den 7. april 2019 www.namidtjylland.dk ny dagsorden: 1. Sindsrobøn 1 Sindsrobøn. 2. Præsentationsrunde herunder afbud. 3. Oplæsning af de 12 koncepter. 4. Oplæsning af Bare for

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 05. juli 2015.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 05. juli 2015. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 05. juli 2015. Dagsorden OSK møde i SoV, d. 05.7.15 kl. 10:00 på Kornbakken. Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter

Læs mere

Referat af OSK. møde d. 2/1. kl Multihuset, Skelagervej. 1. Sindsrobøn. Afholdt. 2. Oplæsning af NA s 12 koncepter for service.

Referat af OSK. møde d. 2/1. kl Multihuset, Skelagervej. 1. Sindsrobøn. Afholdt. 2. Oplæsning af NA s 12 koncepter for service. Referat af OSK møde d 2/1 2014 kl 1830 Multihuset Skelagervej 1 Sindsrobøn Afholdt 2 Oplæsning af NA s 12 koncepter for service Oplæst 3 Præsentationsrunde og afbud GSR er og GSS er : Karsten GSR Vi kom

Læs mere

Referat af RSK-mødet. 21. - 23. august 2015

Referat af RSK-mødet. 21. - 23. august 2015 Formands- og sekretærposterne på t deles op. (pga. mangel på betroede tjenere i RSK) Ordstyrer lørdag: Mia Mogens tager sig af referatet under hele mødet. Referat af t 1 Dagsorden Dagsorden RSK møde den

Læs mere

OSK Midtjylland: Referat den 11. juni 2017

OSK Midtjylland: Referat den 11. juni 2017 OSK Midtjylland: Referat den 11. juni 2017 www.namidtjylland.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn. 2. Præsentationsrunde herunder afbud. 3. Oplæsning af de 12 koncepter. 4. Oplæsning af Bare for i dag. 5. Godkendelse

Læs mere

Referat OSK-Nordjylland Torsdag den 4. august Multihuset, Skelagervej Aalborg.

Referat OSK-Nordjylland Torsdag den 4. august Multihuset, Skelagervej Aalborg. Referat OSK-Nordjylland Torsdag den 4. august 18.30-21.30. Multihuset, Skelagervej 136. 9000 Aalborg. 1. Sindsrobøn og oplæsning af NA s koncepter. 2. Præsentationsrunde og afbud. Afbud: Jens Langkniv,

Læs mere

OSK Midtjylland: Referat den 13. august 2017

OSK Midtjylland: Referat den 13. august 2017 OSK Midtjylland: Referat den 13. august 2017 www.namidtjylland.dk 1. Sindsrobøn. 2. Præsentationsrunde herunder afbud. 3. Oplæsning af de 12 koncepter. 4. Oplæsning af Bare for i dag. 5. 7. tradition 6.

Læs mere

NA Midtjylland Referat fra Område Service Komite møde d. 4. marts 2007

NA Midtjylland Referat fra Område Service Komite møde d. 4. marts 2007 NA Referat fra Område Service Komite møde d. 4. marts 2007 1. Sindsro. 2. Præsentationsrunde. Alex observatør Ulla observatør Malene observatør Erik, GSR Mandagsgruppen Sindsro Århus. Line GSR Power Girls

Læs mere

Referat Hospitaler & Institutioner Region Danmark. 9/

Referat Hospitaler & Institutioner Region Danmark. 9/ Referat Hospitaler & Institutioner Region Danmark. 9/4-2016. 1. Sindsrobøn. 2. Præsentationsrunde. Til stede: Allan sekretaer/næstformand H&I Danmark Dan formand H&I København Peter formand H&I Syddanmark

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 09. august 2015.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 09. august 2015. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 09. august 2015. Dagsorden OSK møde i SoV, d. 09.8.15 kl. 10:00 på Kornbakken. Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 8. marts 2015.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 8. marts 2015. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 8. marts 2015. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

Område Service Komité Narcotics Anonymous - Nordjylland

Område Service Komité Narcotics Anonymous - Nordjylland Referat af OSK-møde d. 4/4-2013 kl. 18.30. Multihuset, Skelagervej 1. Sindsrobøn Afholdt 2. Oplæsning af NA s 12 koncepter for service Oplæst 3. Velkomst til evt. nye betroede tjenere i OSK OK 4. Præsentationsrunde

Læs mere

Referat Hospitaler & Institutioner Region Danmark. 16/

Referat Hospitaler & Institutioner Region Danmark. 16/ Referat Hospitaler & Institutioner Region Danmark. 16/9-2017. 1. Sindsrobøn. 2. Præsentationsrunde. Til stede: Dan formand H&I København Peter formand H&I Syddanmark Charlotte formand H&I Midtjylland Lars

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 3. maj 2015.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 3. maj 2015. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 3. maj 2015. Dagsorden OSK møde i SoV, d. 03.5.15 kl. 10:00 på Kornbakken. Formalia: Sindsrobøn. Præsentationsrunde og afbud. Velkommen til nye. Oplæsning af Koncepter

Læs mere

13) Hvad skal G.S.R erne have med ud i grupperne?.

13) Hvad skal G.S.R erne have med ud i grupperne?. Dagsorden OSK møde Torsdag 09/09 2010 - kl. 18.30 1) Sindsrobøn og oplæsning af NA s koncepter. 2) Præsentationsrunde og afbud. 3 ) Godkendelse af referat. 4) Godkendelse af dagsorden. 5) Post til komiteen.

Læs mere

Vores beslutning om ikke at støtte forslag om at tage ordliste op, blev ikke medtaget i referatet af uvisse årsager.

Vores beslutning om ikke at støtte forslag om at tage ordliste op, blev ikke medtaget i referatet af uvisse årsager. Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland. 02.08.2012 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde Bestyrelse: Peter, Formand. Thomas, Sekretær. Davis, OSS Stephanie, Kasserer. GSR er: Birgitte, Soulmates Christian,

Læs mere

1. Sindsrobøn. 4. Oplæsning af NA s 12 koncepter: Koncepterne bliv oplæst af Iver.

1. Sindsrobøn. 4. Oplæsning af NA s 12 koncepter: Koncepterne bliv oplæst af Iver. Referat af OSK møde den 4-1-04 Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentation 3. Beslutningsdygtighed / stemmeret / afbud. 4. Oplæsning af NA s 12 koncepter. 5. Godkendelse af sidste referat. 6. Valg af betroede

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 14. juni 2015.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 14. juni 2015. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 14. juni 2015. Dagsorden OSK møde i SoV, d. 14.6.15 kl. 10:00 på Kornbakken. Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter

Læs mere

Referat af RSK-mødet 18. - 19. april 2015

Referat af RSK-mødet 18. - 19. april 2015 Formands- og sekretærposterne på t deles op. (pga. mangel på betroede tjenere i RSK) Ordstyrer lørdag: Thomas - Christian Ordstyrer søndag: Brian Mia tager sig af referatet under hele mødet. Referat af

Læs mere

Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland

Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland 05.11.2018 1. Sindsrobøn og oplæsning af koncepter 2. Præsentationsrunde Helene Formand Thomas Kasserer og Litteratur formand Carsten Sekretær / Mødeleder OSR Peter

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 5. april 2015.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 5. april 2015. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 5. april 2015. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland

Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland 6.5.2019 1. Sindsrobøn og oplæsning af koncepter 2. Præsentationsrunde Frederik formand Thomas Kasserer og Litteratur formand Carsten Sekretær OSR Peter OSS Mia GSR

Læs mere

OSK Midtjylland: Referat den 7. maj

OSK Midtjylland: Referat den 7. maj OSK Midtjylland: Referat den 7. maj 2017 www.namidtjylland.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn. 2. Præsentationsrunde herunder afbud. 5. Godkendelse af referatet. 5. koncept: For hvert ansvar, der er pålagt service

Læs mere

Referat RSK møde den august 2018 Handleplansmøde! Randers

Referat RSK møde den august 2018 Handleplansmøde! Randers Referat RSK møde den 17-19 august 2018 Handleplansmøde! Randers Fredag kl 20.00 22.00 Adm møde + OSR forum Lørdag kl 9.00 - søndag kl. 14.00 1. Sindsro bøn 2. Præsentationsrunde og afbud Brian: RSK Formand

Læs mere

Område Service Komitémøde for NA Midtjylland d. 5-02-2006

Område Service Komitémøde for NA Midtjylland d. 5-02-2006 Område Service Komitémøde for NA Midtjylland d. 5-02-2006 1. Sindsro 2. Præsentationsrunde Brian, Formand og Webmaster. Erik, GSS Keep on Rocking Thomas, Formand OI. Iver, OSR. Gert, GSS Sammen kan Vi.

Læs mere

OSK Midtjylland: Referat den 8. April 2018

OSK Midtjylland: Referat den 8. April 2018 OSK Midtjylland: Referat den 8. April 2018 www.namidtjylland.dk 1 Sindsrobøn. 2. Præsentationsrunde herunder afbud. 3. Oplæsning af de 12 koncepter. 4. Oplæsning af Bare for i dag. 5. 7. tradition 6. Godkendelse

Læs mere

OSK Midtjylland: Referat den 4. december

OSK Midtjylland: Referat den 4. december OSK Midtjylland: Referat den 4. december 2016. www.namidtjylland.dk Dagsorden: 2. Præsentationsrunde herunder afbud. 3. Oplæsning af koncepter. 4. Oplæsning af Bare for i dag. 5. Workshop. 6. Godkendelse

Læs mere

Referat OSK-Nordjylland Torsdag den 1. september 18.30-21.30. Multihuset, Skelagervej 136. 9000 Aalborg.

Referat OSK-Nordjylland Torsdag den 1. september 18.30-21.30. Multihuset, Skelagervej 136. 9000 Aalborg. Referat OSK-Nordjylland Torsdag den 1. september 18.30-21.30. Multihuset, Skelagervej 136. 9000 Aalborg. 1. Sindsrobøn og oplæsning af NA s koncepter. Foretaget og oplæst 2. Præsentationsrunde og afbud.

Læs mere

Referat og ny dagsorden fra OSK-møde i Nordjylland Torsdag den 1. november Kl. 18.30 Multihuset Skelagervej

Referat og ny dagsorden fra OSK-møde i Nordjylland Torsdag den 1. november Kl. 18.30 Multihuset Skelagervej Referat og ny dagsorden fra OSK-møde i Nordjylland Torsdag den 1. november Kl. 18.30 Multihuset Skelagervej 1. Sindsrobøn. 2. Præsentationsrunde og afbud. GSR er: Friheden: GSR Mikkel Lyset: Christian

Læs mere

Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland

Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland 5.8.2019 1. Sindsrobøn og oplæsning af koncepter 2. Præsentationsrunde Frederik formand Thomas Kasserer og Litteratur formand Carsten Sekretær OSR Mia GSR Lars VI

Læs mere

Referat af RSK-mødet August 2016

Referat af RSK-mødet August 2016 Formandsposten på t varetages af andre medlemmer af administrationskomiteen. (pga. mangel på betroede tjenere i RSK) Referat af t 12. - 14. August 2016 1 Indhold 1. Sindsro bøn... 3 2. Præsentationsrunde

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

OSK Midtjylland: Referat den 8. oktober 2017

OSK Midtjylland: Referat den 8. oktober 2017 OSK Midtjylland: Referat den 8. oktober 2017 www.namidtjylland.dk 1. Sindsrobøn. 2. Præsentationsrunde herunder afbud. 3. Oplæsning af de 12 koncepter. 4. Oplæsning af Bare for i dag. 5. 7. tradition 6.

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 1. februar 2015.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 1. februar 2015. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 1. februar 2015. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat og beslutningslog

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 03. januar 2016

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 03. januar 2016 Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 03. januar 2016 Dagsorden OSK møde i SoV, d. 03.1.16 kl. 10:00 på Kornbakken. Formalia: Sindsrobøn. Præsentationsrunde og afbud. Velkommen til nye. Oplæsning af Koncepter

Læs mere

Referat af RSK-mødet November 2016 i Aalborg.

Referat af RSK-mødet November 2016 i Aalborg. Formands- og sekretærposterne på RSK-mødet deles op. (pga. mangel på betroede tjenere i RSK) Ordstyrer lørdag: Brian Lars Rs tager sig af referatet under hele mødet. Referat af RSK-mødet 18. - 20. November

Læs mere

OSK Midtjylland Postboks 430 8100 Århus Hjemmeside: www.namidtjylland.dk

OSK Midtjylland Postboks 430 8100 Århus Hjemmeside: www.namidtjylland.dk Område Service Komite møde d. 1. juni 2008 1. Sindsro. 2. Præsentationsrunde. Brian P, GSS Onsdagsgruppen Sammen kan Vi Århus Og OSS er Brian A, GSR Fredagsgruppen Hold det enkelt Århus. Lonny, Afbud:

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 8. jan 2017.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 8. jan 2017. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 8. jan 2017. Dagsorden OSK møde i SoV, d. 08.01.17 kl. 10:00 på Kornbakken. Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og evt. afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter

Læs mere

OSK Midtjylland Postboks Århus Hjemmeside:

OSK Midtjylland Postboks Århus Hjemmeside: Område Service Komite møde d. 7. juni 2009 1. Sindsro 2. Præsentationsrunde Jannik Formand OSK - Århus Lonny Sekretær OSK - Århus Brian OSR - Århus Gert L Kasserer OSK, Formand konvent komiteen - Århus

Læs mere

Dagsorden OSK møde torsdag 07/04 2011 kl. 18.30!

Dagsorden OSK møde torsdag 07/04 2011 kl. 18.30! Dagsorden OSK møde torsdag 07/04 2011 kl. 18.30! 1) Sindsrobøn og oplæsning af NA s koncepter. 2) Præsentationsrunde og afbud. 3 ) Godkendelse af referat. 4) Godkendelse af dagsorden. 5) Post til komiteen.

Læs mere

Områdeservicekomité Nordjylland. Referat OSK-møde 1. marts 2012

Områdeservicekomité Nordjylland. Referat OSK-møde 1. marts 2012 Områdeservicekomité Nordjylland Referat OSK-møde 1. marts 2012 1. Sindsrobøn afholdt; NA s koncepter oplæst. 2. Præsentationsrunde og afbud. GSR og GSS: GSS Basic Blues: Kim GSR Håbet: Andy GSS Serenity:

Læs mere

OSK Midtjylland Postboks Århus Hjemmeside:

OSK Midtjylland Postboks Århus Hjemmeside: Område Service Komite møde d. 6. Januar 2008 1. Sindsro. 2. Præsentationsrunde. Erik, GSR Mandagsgruppen Sindsro Århus. Keld, GSR Mandagsgruppen og Torsdagsgruppen Free Spirit Viborg. Ulla, GSR Tirsdagsgruppen

Læs mere

Referat af RSK-mødet 22. 24. august 2014

Referat af RSK-mødet 22. 24. august 2014 Referat af t 22. 24. august 2014 Dagsorden 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Oplæsning af koncepter og NA s visioner for service 4. Oplæsning af dagens tekst og et medlem deler om den 5. Godkendelse

Læs mere

OSR rapport. Post adresse: c/o Linie 14 Blågårdsgade 14 2200 København N

OSR rapport. Post adresse: c/o Linie 14 Blågårdsgade 14 2200 København N Region Danmark www.nadanmark.dk OSR rapport Område: København Servicerer Bornholm, Nordsjælland og København Post adresse: c/o Linie 14 Blågårdsgade 14 2200 København N Dato: 23.10.2014 Bestyrelse: Formand:

Læs mere

Dagsorden RSK-møde November 2017

Dagsorden RSK-møde November 2017 REGIONSSERVICEKOMITÉ RSK NA-DANMARK Dagsorden RSK-møde 17. - 19. November 2017 1. Sindsrobøn Afholdt 2. Præsentationsrunde Brian Formand, Eva konstitueret oss Midtjylland, Ronnie næstformand HI Danmark,

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 11. september 2016.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 11. september 2016. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 11. september 2016. Dagsorden OSK møde i SoV, d. 11.09.16 kl. 10.00 Formalia: Servicebøn: Præsentationsrunde og afbud: Velkommen til nye: Oplæsning af Koncepter og

Læs mere

NA OSK København BORNHOLM, NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN

NA OSK København BORNHOLM, NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN Dagsorden for OSK møde d. 31. marts 2019 1.Velkomst Velkommen. Vi minder om, at vi i OSK København bestræber os på at kommunikere nænsomt og respektfuldt. Næstformand er ordstyrer. 2. Meddelelser fra Administrationsgruppen

Læs mere

Referat fra OI-regionsmøde 20-09-2008

Referat fra OI-regionsmøde 20-09-2008 Referat fra OI-regionsmøde 20-09-2008 Tilstede: Karsten (OIK) Louise, Jesper, Nikolaj (SOV) Anita (Syddanmark) Peter, Kenneth (Nordjylland) Thomas (Midtjylland) Johnny (KBH) Afbud: Ingen Ad.1. Ad.2. Ad.3.

Læs mere

Årsregnskab 2011. Kontant & Bank regnskab & oversigt

Årsregnskab 2011. Kontant & Bank regnskab & oversigt Årsregnskab 2011 Kontant & Bank regnskab & oversigt Side 2 Kontantregnskab Side 3 & 4 Bankregnskab Side 5 Regnskabs oversigt Side 6 Beholdnings oversigt Regnskabet er udarbejdet den 2. januar 2012 Regnskab

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 4. januar 2015.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 4. januar 2015. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 4. januar 2015. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

Årsregnskab 2012. Kontant & Bank regnskab & oversigt. Regnskaber underudvalg & RD/RDs. Regnskabet er færdig udarbejdet den 11. januar 2013.

Årsregnskab 2012. Kontant & Bank regnskab & oversigt. Regnskaber underudvalg & RD/RDs. Regnskabet er færdig udarbejdet den 11. januar 2013. Årsregnskab 2012 Kontant & Bank regnskab & oversigt & Regnskaber underudvalg & RD/RDs Side 2 & 3 Kontantregnskab & Bankregnskab Side 4 Bankregnskab forsat Side 4 Regnskabs oversigt Side 5 Beholdnings oversigt

Læs mere

OSK Midtjylland Postboks 430 8100 Århus Hjemmeside: www.namidtjylland.dk

OSK Midtjylland Postboks 430 8100 Århus Hjemmeside: www.namidtjylland.dk Område Service Komite møde d. 2. Marts 2008 1. Sindsro. 2. Præsentationsrunde. Claudia observatør Thomas, GSR Onsdagsgruppen Sammen kan Vi Århus og næstformand OI. Brian P, GSS Onsdagsgruppen Sammen kan

Læs mere

OSK Midtjylland Postboks 430 8100 Århus Hjemmeside: www.namidtjylland.dk

OSK Midtjylland Postboks 430 8100 Århus Hjemmeside: www.namidtjylland.dk Område Service Komite møde d. 6. april 2008 1. Sindsro. 2. Præsentationsrunde. Brian P, GSS Onsdagsgruppen Sammen kan Vi Århus Og OSS er Brian A, GSR Fredagsgruppen Hold det enkelt Århus. Thomas GSR Søndagsgruppen

Læs mere

Retningslinjerne er delt op i følgende afsnit: 1. Navn. 2. Afholdelse af OSK møder. 3. Beslutninger. 4. Valg af betroede tjenere i OSK (admin).

Retningslinjerne er delt op i følgende afsnit: 1. Navn. 2. Afholdelse af OSK møder. 3. Beslutninger. 4. Valg af betroede tjenere i OSK (admin). Godkendt 7. april 2019 Retningslinjerne er delt op i følgende afsnit: 1. Navn. 2. Afholdelse af OSK møder. 3. Beslutninger. 4. Valg af betroede tjenere i OSK (admin). 5. Admin medlemmernes service opgaver

Læs mere

I alt budget kr. 32.204,00

I alt budget kr. 32.204,00 Budgetoplæg RSK 2016 Underudvalg: Oplæg 2016 budget 2015 Offentlig information (OI) 26.120,00 14.500,00 Oversættesudvalget 22.400,00 22.670,00 Internetudvalget 16.000,00 21.000,00 Hi - udvalget 32.204,00

Læs mere

Budgetoplæg 2015. Underudvalg: Oplæg 2015 budget 2014. Administrative komite: Udgifter til afholdelse af RSK møderne: RSK donationer

Budgetoplæg 2015. Underudvalg: Oplæg 2015 budget 2014. Administrative komite: Udgifter til afholdelse af RSK møderne: RSK donationer Budgetoplæg 2015 Underudvalg: Oplæg 2015 budget 2014 Offentlig information (OI) 1.500,00 18.675,00 Oversættesudvalget 22.670,00 14.275,00 Internetudvalget 21.000,00 13.275,00 Hi - udvalget 31.520,00 21.975,00

Læs mere

OSR rapport Region Danmark www.nadanmark.dk Til RSK mødet den 4. & 5.april 2009

OSR rapport Region Danmark www.nadanmark.dk Til RSK mødet den 4. & 5.april 2009 OSR rapport Region Danmark www.nadanmark.dk Til RSK mødet den 4. & 5.april 2009 Område: Midtjylland Hjemmeside: www.namidtjylland.dk Post adresse: OSK.NA Midtjylland Postboks 430 8100 Århus C. Danmark

Læs mere

OSK Midtjylland: Referat den 3. December 2017

OSK Midtjylland: Referat den 3. December 2017 OSK Midtjylland: Referat den 3. December 2017 www.namidtjylland.dk Dagsorden: 1 Sindsrobøn. 2. Præsentationsrunde herunder afbud. 3. Oplæsning af de 12 koncepter. 4. Oplæsning af Bare for i dag. 5. 7.

Læs mere

Dagsorden OSK møde torsdag 7/10 2010 kl. 18.30! 1) Sindsrobøn og oplæsning af NA s koncepter. 8) Diskussion omkring ansvarligheden i OSK.

Dagsorden OSK møde torsdag 7/10 2010 kl. 18.30! 1) Sindsrobøn og oplæsning af NA s koncepter. 8) Diskussion omkring ansvarligheden i OSK. Dagsorden OSK møde torsdag 7/10 2010 kl. 18.30! 1) Sindsrobøn og oplæsning af NA s koncepter. 2) Præsentationsrunde og afbud. 3 ) Godkendelse af referat. 4) Godkendelse af dagsorden. 5) Post til komiteen.

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 2. november 2014.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 2. november 2014. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 2. november 2014. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

ÅRSREGNSKAB 2014. Oversigt over reelt forbrug/budget, Årsregnskab, bank + kontant bevægelser Udvalgsregnskaber

ÅRSREGNSKAB 2014. Oversigt over reelt forbrug/budget, Årsregnskab, bank + kontant bevægelser Udvalgsregnskaber ÅRSREGNSKAB 2014 Oversigt over reelt forbrug/budget, Årsregnskab, bank + kontant bevægelser Udvalgsregnskaber 1. januar - 31. december 2014 Overblik budget/forbrug Underudvalg: Forbrug i alt Endeligt budget

Læs mere

Der var afbud fra Litteratur ansvarlig og Område Service Repræsentanten.

Der var afbud fra Litteratur ansvarlig og Område Service Repræsentanten. Referat af O.S.K.N.A. Midtjylland`s møde den 2. marts 2003. Dagsorden: 1. Sindsrobøn. 2. Præsentation. 3. Beslutningsdygtighed/Stemmeret/Afbud. 4. Oplæsning af N.A.`s 12 koncepter. 5. Oplæsning og godkendelse

Læs mere

Område Service Komite møde for NA Midtjylland d. 1. april 2007

Område Service Komite møde for NA Midtjylland d. 1. april 2007 Område Service Komite møde for NA d. 1. april 2007 1. Sindsro. 2. Præsentationsrunde. Erik, GSR Mandagsgruppen Sindsro Århus. Line S. GSR Power Girls - Århus Ulla, GSR Tirsdagsgruppen God bedring Århus.

Læs mere

Referat af OSK-møde den

Referat af OSK-møde den Referat af OSK-møde den 1-5-2005 1. Sindsrobøn 2. Tilstede: Anker; formand, Kim; GSR God Bedring, Frederikke; GSR Keep On Rockin, Kjell; obs, Teis; obs, Iver; OSR, Allan; GSS Sammen kan vi, Henrik; GSR

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR OMRÅDE SERVICEKOMITE NA SYDDANMARK

RETNINGSLINJER FOR OMRÅDE SERVICEKOMITE NA SYDDANMARK 1. Navn og adresse : RETNINGSLINJER FOR OMRÅDE SERVICEKOMITE NA SYDDANMARK Denne forsamling kaldes Område Service Komité Narcotics Anonymous Syddanmark og kaldes i det følgende for OSKNA-SYDDANMARK Postadressen

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. juni 2016.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. juni 2016. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. juni 2016. Dagsorden OSK møde i SoV, d. 12.06.16 kl. 10:00 på Kornbakken. Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter

Læs mere

Retningslinier for NA Nordjyllands Område Service Komité Udarbejdet 2007, revideret November 2010

Retningslinier for NA Nordjyllands Område Service Komité Udarbejdet 2007, revideret November 2010 1 Navn: Retningslinier for NA Nordjyllands Område Service Komité Udarbejdet 2007, revideret November 2010 Denne komités navn er: Narcotics Anonymous Nordjyllands Område Service Komité 2 Formål: Denne komités

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 13. marts 2016.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 13. marts 2016. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 13. marts 2016. Dagsorden OSK møde i SoV, d. 13.03.16 kl. 10:00 på Kornbakken. Formalia: Servicebøn: Præsentationsrunde og afbud: Velkommen til nye: Oplæsning af Koncepter

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 03. april 2016.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 03. april 2016. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 03. april 2016. Dagsorden OSK møde i SoV, d. 03.4.16 kl. 10:00 på Kornbakken. Formalia: Servicebøn: Præsentationsrunde og afbud: Velkommen til nye: Oplæsning af Koncepter

Læs mere