Guide til Træningsmakker

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Guide til Træningsmakker"

Transkript

1 Guide til Træningsmakker Du har fået endnu en medlemsfordel på hjemmesiden: Træningsmakker. Med træningsmakker kan du se, hvilke hold din træningsmakker skal på, I kan booke hold på hinandens vegne, I kan lave træningsaftaler og meget mere. Du kan også oprette en træningsmakkerannonce og søge efter en ny træningsmakker, hvis du mangler en at træne med. Træningsmakker er kun for medlemmer over 18 år. Indhold: Hvad er Træningsmakker?... 2 Hvor finder jeg Træningsmakker på hjemmesiden?... 2 Hvad kan jeg bruge Træningsmakker til?... 2 Hvordan tilføjer jeg en ny træningsmakker?... 3 Skal min træningsmakker acceptere en fuldmagt?... 3 Får jeg en bøde, hvis jeg ikke dukker op til et hold min træningsmakker har booket?... 4 Mine træningsmakkere... 5 Opret træningsaftale med træningsmakker... 6 Book holdtræning med træningsmakker... 7 Pause fra træningsmakker... 8 Søg efter en træningsmakker... 9 Opret træningsmakker annonce Rød menu bar på medlemsforsiden års reglen Guide til Træningsmakker (side 1 af 12)

2 Hvad er Træningsmakker? Træningsmakker er et tilbud til alle vores medlemmer om at finde den ideelle person at træne med. Måske har du allerede en træningsmakker, som du træner med. Med Træningsmakker kan I, efter der er givet tilladelse, booke hold for hinanden og oprette træningsaftaler. Alt du skal gøre er at indtaste din træningsmakkers medlemsnummer, og efter træningsmakkeren har givet tilladelse, vil I kunne booke hold og oprette aftaler. Hvis ikke du har en træningsmakker, kan du søge efter en. På din mit fitness dk side under Træningsmakker kan du nemlig opsætte en annonce, hvor du kan søge efter en person at træne med. Hvor finder jeg Træningsmakker på hjemmesiden? Log ind på hjemmesiden Klik på Mit fitness dk Klik på Træningsmakker i venstre side Hvad kan jeg bruge Træningsmakker til? I kan oprette hinanden som træningsmakkere I kan se hinandens holdbookninger I kan booke hold for hinanden Booke træningsaftaler med hinanden Du kan oprette en træningsmakker annonce Du kan søge i annoncerne efter en ny træningsmakker med samme interesser som dig selv Guide til Træningsmakker (side 2 af 12)

3 Hvordan tilføjer jeg en ny træningsmakker? For at tilføje en ny træningsmakker klikker du på Tilføj træningsmakker. I feltet indtaster du medlemsnummeret på den person, som du gerne vil have som din træningsmakker. Klik herefter på send anmodning. Anmodningen vil herefter være sendt til din potentielle træningsmakker. Hvis vedkommende accepterer din anmodning, vil han eller hun kunne ses under mine træningsmakkere. Skal min træningsmakker acceptere en fuldmagt? Med træningsmakker bliver det muligt at booke hold for hinanden. Derfor skal både du og din acceptere en fuldmagt, inden I kan booke hold for hinanden. I fuldmagten står der: Jeg giver hermed fuldmagt til, at [navn] må booke træningsaftaler med mig samt booke hold på mine vegne. Jeg er indforstået med, at det er mit ansvar at fremmøde på holdet senest 10 minutter inden holdstart, uanset om det er min træningsmakker, der har booket min holdreservation eller mig selv. Det er også mit ansvar at afmelde holdreservationen senest tre timer inden holdstart, hvis jeg bliver forhindret i at deltage dette gælder også, hvis jeg står på venteliste. Opretholder jeg ikke dette ansvar, kan fitness dk opkræve såfremt der er tale om et PBSmedlemskab et gebyr efter gældende takst. Kontantmedlemskaber vil blive trukket en dag. Guide til Træningsmakker (side 3 af 12)

4 Hvis du ønsker at give [navn] lov til at booke hold på dine vegne samt lave træningsaftaler, skal du klikke på Accepter herunder. Ønsker du ikke at blive træningsmakker med [navn], skal du klikke på Afslå. Såfremt din træningsmakker accepterer fuldmagten, kan I begynde at oprette aftaler og booke hold sammen. Du har selv accepteret fuldmagten, når du indsender anmodningen om at blive træningsmakkere. Får jeg en bøde, hvis jeg ikke dukker op til et hold min træningsmakker har booket? Hvis du ikke møder op, eller kommer for sent, til et hold, som din træningsmakker har booket, vil du blive pålagt et gebyr, på samme måde, som hvis du selv havde booket holdet. Guide til Træningsmakker (side 4 af 12)

5 Mine træningsmakkere Under mine træningsmakkere kan du se alle sine træningsmakkere. Du kan også lave træningsaftaler og booke hold med dine træningsmakkere fra denne side, samt se deres træningsaftaler og holdbookninger. Guide til Træningsmakker (side 5 af 12)

6 Opret træningsaftale med træningsmakker For at oprette en træningsaftale klikker du på lav træningsaftale (se billede på forrige side). Træningsaftalen opsættes herefter som vist på billedet. Efter du har klikket på opret aftale, vil der komme en kvittering op på skærmen, og din træningsmakker vil få en om træningsaftalen. Guide til Træningsmakker (side 6 af 12)

7 Book holdtræning med træningsmakker For at booke hold med en træningsmakker kan du enten klikke på Book hold sammen på siden med Mine træningsmakkere, eller du kan gå ind på Book holdtræning på normal vis. Her kan du sætte et flueben ud for den træningsmakker, som du ønsker at booke dig på hold med. Selve bookningen af holdet sker på samme måde, som du normalt ville booke dit hold. Efter du har booket holdet, vil træningsmakkeren få en vedrørende bookningen med angivelse af tid og sted for holdet. Hvis ikke træningsmakkeren ønsker at deltage på holdet, skal han eller hun selv sørge for at afmelde sig holdet igen. Guide til Træningsmakker (side 7 af 12)

8 Pause fra træningsmakker Hvis et du fx skal på ferie eller blot har brug for en pause fra din træningsmakker, kan du sætte din træningsmakker på pause. Det gøres ved at gå ind under Pause fra træningsmakker og indtaste datoerne for, hvornår pausen skal starte og slutte. Begge dage er inklusive. I pause perioden kan din træningsmakker ikke booke dig på hold eller lave aftaler med dig. Hvis dit medlemskab er i bero, vil træningsmakkeren automatisk være sat på pause. Guide til Træningsmakker (side 8 af 12)

9 Søg efter en træningsmakker Hvis du ikke allerede har en træningsmakker, kan du finde en via Træningsmakker. Du kan søge i andres annoncer og herigennem finde frem til den ideelle træningsmakker. Du kan også vælge at opsætte en annonce selv. Klik på søg træningsmakker for at søge i træningsmakker annoncerne. Her vil de forskellige kategorier af træningsmakkere blive vist. Guide til Træningsmakker (side 9 af 12)

10 Opret træningsmakker annonce Klik på træningsmakker annonce for at oprette en ny annonce eller redigere i en eksisterende annonce. Annoncen vil se ud, som den gør på billedet herover. For at redigere billedet klik på min profil i venstre menu bar. For at oprette en ny annonce skal du skrive lidt om sig selv og de ønsker, som du har for træningen. Følg guiden, der kommer frem når du klikker på Opret træningsmakker annonce. Guide til Træningsmakker (side 10 af 12)

11 Rød menu bar på medlemsforsiden I den røde menu bar på medlemsforsiden kan du se, hvilke aftaler du har med dine træningsmakkere. Ikonet med krydset indikerer, at det er en aftale med en træningsmakker. Hvis du sletter en holdbookning, vil det kun være din egen holdbookning, der bliver slettet. Træningsmakkeren skal selv slette sin holdbookning. Guide til Træningsmakker (side 11 af 12)

12 18 års reglen For at benytte træningsmakker skal du være fyldt 18 år. Et medlem under 18 år kan se alle funktionaliteter, men kan ikke bruge dem. Årsagen til at du skal være over 18 år er, at mindreårige ikke kan give fuldmagt til at træningsmakkeren må booke hold for dig. Du risikerer derved at få et gebyr for manglende fremmøde men eftersom det er forældrene/værgen, som står som betaler af medlemskabet, kan medlemmet under 18 år ikke give en fuldmagt på deres vegne. God fornøjelse med Træningsmakker. Guide til Træningsmakker (side 12 af 12)

Midlertidig vejledning til tolkebooking.dk

Midlertidig vejledning til tolkebooking.dk Midlertidig vejledning til tolkebooking.dk På www.tolkebooking.dk kan du booke tolk på nettet. Er du allerede kunde hos CFD Vi lukker langsomt op, så I starten er det kun kunder der har modtaget et brugernavn

Læs mere

Intelligent Samkørsel med Q Groups app'en

Intelligent Samkørsel med Q Groups app'en Intelligent Samkørsel med Q Groups app'en Side 1 Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16 Side 17 Side 18 Side 19 Side 20 Forside

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk]

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] Søg jobbet via Jobnet Du kan se ledige job på Jobnet.dk, og når du har fundet en stilling, kan du søge den. Er der i søgeresultatlisten ved annoncens

Læs mere

BROBYGNING.NET FOR GRUNDSKOLER

BROBYGNING.NET FOR GRUNDSKOLER BROBYGNING.NET FOR GRUNDSKOLER 1. Indledning... 1 2. Hvordan kommer jeg i gang?... 1 3. Hvordan fungerer kontaktbogen?... 3 4. Udskrifter udtræk til Excel... 5 1. Indledning Adressen til siden er www.brobygning.net.

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

sådan gør du... [opret dit CV]

sådan gør du... [opret dit CV] [jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV] og jobønsker Opret CV og Jobønsker på jobnet Når du skal oprette et CV på Jobnet.dk, skal du være oprettet som bruger på Jobnet med Min side. 1. Er du allerede

Læs mere

sådan gør du... [meld dig ledig]

sådan gør du... [meld dig ledig] [jobsøgende] sådan gør du... [meld dig ledig] uden ydelse Meld dig ledig på Jobnet Uden ydelse Når du skal melde dig ledig, går du ind på forsiden af Jobnet.dk. Her er der to muligheder. 1. Er du allerede

Læs mere

Step-by-Step vejledning til online tilmelding på ida.dk

Step-by-Step vejledning til online tilmelding på ida.dk Step-by-Step vejledning til online tilmelding på ida.dk Log ind... 2 Glemt kodeord... 2 Ny bruger... 2 Tilmeld dig et møde... 3 Arrangementsdetaljer... 4 Valg af priser og ydelser... 5 Valg af betalingsadresse...

Læs mere

Vejledning i brug af. BI-Håndbold. Webshop

Vejledning i brug af. BI-Håndbold. Webshop Vejledning i brug af BI-Håndbold Webshop Indholdsfortegnelse: Side Forord 3 1. Oprettelse af ny bruger / nyt medlem 4-5 2. Log ind i webshoppen 6-8 3. Betale kontingent (handle i webshoppen) kræver at

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [opret jobagent]

[jobsøgende] sådan gør du... [opret jobagent] [jobsøgende] sådan gør du... [opret jobagent] Opret jobagent Hvad er en jobagent En jobagent gemmer information om den type job, du søger efter, når du er inde i menuen under 'Find job'. En jobagent gør

Læs mere

Vejledning KPK Online Prøverum

Vejledning KPK Online Prøverum Vejledning KPK Online Prøverum INDHOLD Introduktion side 2 Funktionsliste side 2 Få adgang til systemet side 3 Opload dine billeder side 4 Sådan bruges systemet side 5 Gem dine eksempler side 7 Side 1/7

Læs mere

Velkommen til AgeForce

Velkommen til AgeForce Velkommen til AgeForce Kapitel 1... 2 Opret din egen profil... 2 Log ind - og log ud - på AgeForce.... 4 Kapitel 2... 5 Fanebladet Hjem din profil... 5 Kapitel 3... 6 Rediger din profil... 6 Rediger dine

Læs mere

Spil og svar. Journal nr. 13.12.599. Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive

Spil og svar. Journal nr. 13.12.599. Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive Journal nr. 13.12.599 Spil og svar Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket.dk Kolofon HVAL-vejledning Spil og svar

Læs mere

Lectio. Spørgeskema. 1. udgave august 2007 OD

Lectio. Spørgeskema. 1. udgave august 2007 OD Lectio Spørgeskema 1. udgave august 2007 OD Indledning Lectio kan anvendes til mere end notering af fravær, studieplan, studierapport og undervisningsbeskrivelse. Det kan også bruges til at lave spørgeskemaundersøgelser

Læs mere

VEJLEDNING TIL LUDUS

VEJLEDNING TIL LUDUS VEJLEDNING TIL LUDUS VEJLEDNING TIL LUDUS INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Log ind. side 3 2. Skriv note til læreren, når du er syg side 4 3. Skriv og besvar besked i LUDUS. side 4 4. Find dine konferencer i LUDUS..

Læs mere

sådan gør du... [meld dig ledig]

sådan gør du... [meld dig ledig] [jobsøgende] sådan gør du... [meld dig ledig] på dagpenge Meld dig ledig på Jobnet - Dagpenge Når du skal melde dig ledig, går du ind på forsiden af Jobnet.dk. Her er der to muligheder 1. Er du allerede

Læs mere

Sådan arbejder du med jobsøgningslog

Sådan arbejder du med jobsøgningslog Sådan arbejder du med jobsøgningslog Når du skal oprette en log, skal du logge ind på www.jobnet.dk. Derefter klikker du på MIN JOBSØGNING i den sorte menu øverst på siden. Du kan se Jobnets værktøjer,

Læs mere

Sådan bruger du Facebook

Sådan bruger du Facebook Sådan bruger du Facebook 1 Sådan kommer du på Facebook 2 Oprettelse af en Facebook-profil 3 Opsætte privatindstillinger, så kun venner kan følge med 4 Søge efter venner og bekendte 5 Skrive beskeder både

Læs mere

Vejledning til brug af FirstClass

Vejledning til brug af FirstClass Vejledning til brug af FirstClass - opdateret januar 2013 Indhold Installation af FirstClass foretages kun første gang... 2 Hent FirstClass-klienten... 2 Installer FirstClass-klienten... 3 Ændre kodeord...

Læs mere

Du finder Olines univers på www.dr.dk/oline Du kan læse mere om Medierådets arbejde på www.medieraadet.dk. Projektet er støttet af TRYG FONDEN

Du finder Olines univers på www.dr.dk/oline Du kan læse mere om Medierådets arbejde på www.medieraadet.dk. Projektet er støttet af TRYG FONDEN Du finder Olines univers på www.dr.dk/oline Du kan læse mere om Medierådets arbejde på www.medieraadet.dk Projektet er støttet af TRYG FONDEN Layout & illustration: venomyum.com Oline har fået en computer,

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Meld dig ledig søg om kontanthjælp for borgere over 30 år

Meld dig ledig søg om kontanthjælp for borgere over 30 år Meld dig ledig søg om kontanthjælp for borgere over 30 år Denne vejledning er primært for dig, som er fyldt 30 år, ikke medlem af en a-kasse og som ønsker at søge om kontanthjælp. Vejledningen gælder dog

Læs mere

Sådan bruger du en online-kalender sammen med din mobiltelefon

Sådan bruger du en online-kalender sammen med din mobiltelefon Hvorfor er det en god ide at bruge en online-kalender sammen med min mobiltelefon? Der er næsten kun fordele ved at bruge en online-kalender sammen med sin mobiltelefon: Du har altid din kalender med dig,

Læs mere

Gør dig klar til Google AdWords Workshop

Gør dig klar til Google AdWords Workshop Gør dig klar til Google AdWords Workshop Nu er du snart klar til at komme på workshop og blive ekspert i AdWords. Du skal inden kursusstart have oprettet din AdWords konto. Vi hjælper dig i gang med denne

Læs mere

Manual til Roskilde Kommune Betalingskort

Manual til Roskilde Kommune Betalingskort Manual til Roskilde Kommune Betalingskort Indhold Hvordan logger jeg ind første gang?... 2 Hvordan indbetaler jeg penge på mit barn betalingskort?... 3 Hvordan ser jeg hvad mit barn har forbrugt på betalingskortet?...

Læs mere

Conventus manual til foreninger i Ikast-Brande Kommune

Conventus manual til foreninger i Ikast-Brande Kommune Conventus manual til foreninger i Ikast-Brande Kommune Indholdsfortegnelse Hvad er Conventus?... 3 Andre funktioner i Conventus... 3 Opret din forening i Conventus... 4 Kultur og Fritid forventer... 5

Læs mere

Sådan bruger du ereolens app på ipad eller iphone

Sådan bruger du ereolens app på ipad eller iphone Sådan bruger du ereolens app på ipad eller iphone Med ereolens app har du mulighed for at læse bøger online (via stream) og at hente bøger ned til din tablet eller smartphone til offline læsning. Her får

Læs mere

SIDEN PÅ WORDPRESS.COM

SIDEN PÅ WORDPRESS.COM WordPress WordPress er et fantastisk program til blog og til hjemmesider, hvor du gerne vil kunne rette via din browser. WordPress er meget udbredt og det er derfor nemt at finde fora, templates og hjælp

Læs mere

Fronter for elever - Første undervisning

Fronter for elever - Første undervisning Fronter for elever - Første undervisning Fronter for elever - Første undervisning 1 Kom godt i gang 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 1.11 0) Nulstille unilogin i UMS - (Elev) 4 1) Logge på Fronter

Læs mere