Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download ""

Transkript

1 Smart-ebizz Manual til Bookinsystem Indholdsfortegnelse Kom hurtigt i gang med dit booking system:... 3 Overblikket over dit bookingsystem... 4 Hovedside... 4 Kunder... 4 Opret ny Kunde... 4 Vagtplaner... 4 Indstillinger... 4 Bookingsystemets Hovedside... 5 Næste måneder... 5 Dagsoversigt med navigation på dagsniveau Kalendervisning for aftaler i dag... 5 Opret Ny kunde... 6 Kunder kan oprettes 2 steder i systemet:... 6 Rediger eller slet en eksisterende kunde:... 7 Rediger en kunde... 7 Slet en kunde... 7 Booking Indstillinger... 8 Butikker... 8 Medarbejdere... 8 Ydelser... 8 Kalender... 8 Opret Medarbejdere... 9 Obligatoriske: (Disse skal udfyldes)... 9 Valgfri: (Disse kan udfyldes)... 9 Avanceret: Opret din Butik Flere butikker: Opret Vagtplaner Sådan oprettes en vagtplan for en medarbejder: Smart-ebizz A/S Baldersbækvej b Ishøj Telefon: Mail:

2 Fremtiden: Opret Basisydelser Basisydelser og avancerede ydelser Opret en basisydelse: Avancerede Ydelser: Opret Avancerede Ydelser Basisydelser og avancerede ydelser Opret en Avanceret Ydelse: Daglig anvendelse af Booking kalender Opret en aftale Flyt aftale: Annuller aftale Statusangivelse for aftaler Næste måneder og dagsoversigt... 16

3 Kom hurtigt i gang med dit booking system: Nedenfor finder du en liste over de mest basale ting som skal være oprettet, for at Smart-ebizz booking systemet er på plads. Det anbefales at elementerne oprettes i prioriteret rækkefølge som skitseret nedenfor. Alt dette oprettes under indstillinger i bookingsystemet. 1: Start med at oprette din butik På den første tab, oprettes en eller flere butikker alt afhængig af dit setup. Uden butikker, kan bookingsystemet ikke fungere. 2: Opret Medarbejdere. For at der kan bookes tid i butikkens kalender skal der være oprettet medarbejdere eller ansatte. Disse oprettes på den 2. tab under indstillinger. 3: Ydelser og Kataloger. Ydelser er de services som du tilbyder dine kunder. Disse skal naturligvis være oprettet for at de kan sælges. For at kunderne lettes kan finde de ydelser som passer til dem, skal der oprettes kataloger som bedst beskriver ydelserne i dem. Eksempelvis: Herrer, damer, børn og så videre. Kataloger skal oprettes først og ydelser, herefter. Disse oprettes under den 3 tab. under Indstillinger. 4:Kalender. På 4. tab under Indstillinger indstilles kalender og mail. a: Booking bekræftelses mailen skal udfyldes, da denne sendes til brugeren ved oprettelse af aftalen. Hvis denne ikke udfyldes, vil mailen være tom. b: Det samme gælder for mailindkaldelses mailen. Denne sendes til kunder som ved oprettelse af aftaler, ønsker at få en mail indkaldelse. Hvis denne ikke er udfyldt, er mailen til kunden tom. Begge redigeres ved at klikke Rediger besked.

4 Overblikket over dit bookingsystem Dette dokument giver dig et hurtigt overblik over hvad dit bookingsystem indeholder. Hvert punkt nedenfor, forklarer kort omkring de enkelte punkter, i dit system. For at få mere dybdegående hjælp, se de specifikke punkter nedenfor i dette dokument. Hovedside Fra bookingsystemets hovedside, holder du overblikket over alle dine bookinger, dags dato. Det er herfra du kan flytte, omrokere, annullere og skifte status på alle dine bookinger. Kunder I denne sektion af booking systemet holder du styr på dine eksisterende kunder. Det er her du redigerer alle dine kundespecifikke data såsom telefonnummer, adresse, tilmelder til nyhedsbrev osv. Opret ny Kunde Dette menupunkt i venstremenuen, er en hurtig opret kunde. Denne bruges oftest hvis kunder skal oprettes i forbindelse med et telefonkald. Den er meget let at bruge og lige ved hånden. Vagtplaner Vagtplaner er helt fundamentale for at kunne have et kørende bookingsystem. Vagtplaner er hvor du angiver hvornår din butik er åben og hvornår dine medarbejdere kan bookes. Hvis denne/disse ikke oprettes, kan bookingsystemet ikke bruges. Indstillinger Det er dette menupunkt det anbefales, at du starter med at bruge. Det er her du opretter Butikken, medarbejdere, ydelser og udseende på kalenderen. Skulle du være i tvivl om hvordan de enkelte elementer oprettes, se da den yderligere dokumentation på dette under dokumentationssektionen under bookingsystem.

5 Bookingsystemets Hovedside Booking systemets hovedside viser, hvad der sker i dag i din butik eller salon. I nedenstående eksempel vises en kalender med 2 frisører og 1 salon/butik og denne har åbent i dag. Næste måneder Øverst i billedet har du mulighed for at vælge at gå til en specifik dato, ved at klikke på den i en af de fremtidige kalendere. I dette eksempel er der valgt at vise 3 måneder. Dette kan ændres under indstillinger. Her kan man vælge at vise mellem igen (0) og 12 måneder. Her anbefales 3 måner, alt afhængig af skærmstørrelse. Klikkes på en dato, skifter kalenderen nedenfor, til netop visning af denne dag. Dagsoversigt med navigation på dagsniveau. d I midten af skærmen kan man vælge at navigere frem og tilbage mellem eksempelvis i går og i morgen, eller på uge-niveau, hvis man ønsker at få vist på torsdag. Klikkes på en dag, skifter kalenderen nedenfor til netop visning af denne dag. Kalendervisning for aftaler i dag Nederst, vises kalenderen med den valgte dag og de aftaler som er planlagt for denne. Vælges intet, vises idag. Her kan aftalerne, ombookes, redigeres og flyttes løbende. Det er her aftaler oprettes, bekræftes og redigeres, hvis kunden eksempelvis ringer ind og spørger til en eksisterende eller ny aftale.

6 Opret Ny kunde For at kunne oprette aftaler i booking kalenderen, skal man udover ydelser, medarbejdere og en butik også oprette de kunder som skal kunne bookes i kalenderen. Kunder kan oprettes 2 steder i systemet: 1: Via Opret ny kunde i venstre menuen 2: Via under kunder i venstre menuen. Uanset hvilket af ovenstående du vælger, vil du se nedenstående billede: Her er de røde felter (fornavn, efternavn og Postnummer) obligatoriske. Resten kan udfyldes efter behov. Det anbefales at der også oprettes kontaktinformationer såsom telefonnummer eller mail, således at man kan kontakte kunden med eventuelle nødvendige informationer, ang. aftalen. For at afslutte klikkes gem i bunden af billedet. Når kunden er oprettet, kan der oprettes aftaler i kalenderen som indeholder denne kunde. Der er altså ikke oprettet en aftale efter kunden er oprettet. Dette skal gøres efterfølgende

7 Rediger eller slet en eksisterende kunde: Med et Smart-ebizz booking system, vil du i løbet af relativt kort tid få rigtigt godt styr på dine eksisterende kunder. Men over tid, vil du have behov for at redigere, eller i enkelte tilfælde, være nød til at slette kunder, der er blevet inaktive hos dig. Dette skyldes, at det er utroligt vigtigt at have et opdateret kundekartotek dette har Smart-ebizz gjort nemt og enkelt. I dette dokument beskrives, hvordan begge dele foretages. Rediger en kunde Hvis en kunde eksempelvis flytter, skal kundekortet redigeres. 1: Klik Kunder i venstremenuen. 2: Søg efter den pågældende kunde i søgefeltet. 3: Vælg kunden. 4: Rediger det ønskede element og klik Gem. Husk at de 3 obligatoriske felter skal være udfyldt (Fornavn, efternavn og postnummer). Slet en kunde Såfremt en kunde ikke længere besøger din butik, kan det for overblikkets skyld, være nødvendigt at fjerne denne kunde fra kundelisten. I Smart-ebizz booking systemet er det ikke muligt at slette kunder, da disse bl.a. bærer historikken til ydelser og medarbejdere, men det er naturligvis muligt at gøre dem inaktive, hvorefter de ikke længere optræder i søgningen. Dette gøres ved at slå kunden op og i rediger-vinduet, nederst, klikke på den grønne Aktiv kunde knap. Hermed bliver kunden inaktiv. Der søges på inaktive kunder ved at sætte flueben i søgningen under Vis kun Inaktive og klikke søg.

8 Booking Indstillinger For at komme i gang med at bruge dit bookingsystem, skal du have opsat alt det grundlæggende omkring din forretning. Uanset om du er selvstændig i din egen forretning eller er chef for flere butikker, er det her (under indstillinger i venstremenuen), du opsætter dit setup. Butikker Under fanen Butikker opsættes alt omkring din enkelte eller hver enkelt af dine butikker. Helt ned på butiksniveau kan du angive åbningstider, hvornår din kalender skal starte, interval pr. time og meget meget mere. Medarbejdere På det 2. faneblad oprettes, redigeres og slettes medarbejdere. Medarbejdere kan tilknyttes flere butikker, da man i dag ser flere og flere butikker, dele medarbejdere eksempelvis med forskellige kompetencer. For at oprette en medarbejder skal der som minimum angives: fornavn, efternavn, bruger-login, password og bekræft password. Ydelser For at der kan oprettes aftaler med kunder og medarbejdere i kalenderen, skal de ydelser som skal leveres i forlængelse af aftalen oprettes. Dette gøres her. Ydelserne skal systematiseres således at de kan vises på den mest overskuelige måde til kunderne. Derfor skal der oprettes Kataloger først som inddeler butikkens ydelser i grupper således at de passer sammen. Katalog eksempler kunne være: Herrer, Damer og Børn. Ydelseseksempler kunne være: Permanent, Klip+Farv og Bundfarve. Kalender På den sidste tab angiver du hvordan dine kalendere skal vises. Både internt og på din hjemmeside. Her opsætter du også dine automatisk genererede mails til kunder ved bestilling.

9 Opret Medarbejdere Efter at du har oprettet din butik, er det næste step, at oprette dine medarbejdere. Dette gøres ved at vælge Indstillinger i venstremenuen og klikke på den 2. fane i toppen af billedet. Her vises dine oprettede medarbejdere. For at oprette en medarbejder klikkes Opret medarbejder. For at oprette medarbejderen, er der en række obligatoriske informationer som skal udfyldes, samt en række felter som kan udfyldes. Obligatoriske: (Disse skal udfyldes) For at oprette medarbejderen, skal du mindst oprette: fornavn, efternavn, bruger log ind, mail og angive og bekræfte password. Kalenderfarve (Farven som medarbejderen vises med i kalenderoversigten). Klik gem og medarbejderen er oprettet. Valgfri: (Disse kan udfyldes) Kommentarer. Her kunne man eventuelt skrive karriereforløb, specialer eller oprindelsessted. Dette vises til kunderne når de booker online. Butik. Her kommer din oprettede butik (eller butikker) til at stå. Rolle. Angiv rolle for din medarbejder. Enten administrator, frisør eller elev. Prioritet-kunder (Det laveste nummer kommer højest i listen over medarbejdere, som kunden skal vælge behandler/medarbejder ud fra.) Prioritet-kalender (Det laveste nummer kommer længst til venstre i kalendervisning). Kan udføre : Her angives de ydelser som den pågældende medarbejder kan udføre. Er ingen oprettet, er listen tom.

10 Avanceret: Billede af medarbejderen. Denne vises for dine online brugere når de skal vælge behandler/medarbejder. Billede Fil sti. Her angives billedet som skal bruges til denne medarbejder. Som noget af det første i forbindelse med opsætning af dit nye booking system, skal din butik opsættes. Opret din Butik 1: Vælg Indstillinger og opret butik 2: Indtast Navn, Adresse, by og land for din butik. 3: Vælg kalender start og stop. Dette er en angivelse af hvornår din pågældende butik har åbent på dagsbasis.. 4: Vælg kalender interval. Denne bestemmer både hvordan kalenderen inddeles, men skal også tilpasses efter de ydelser, som du tilbyder i din butik. Hvis du kun har ydelser som tager halve eller hele timer, er det rigeligt at inddele din kalender efter 30 minutters intervaller. Skulle du have behov for at inddele intervallerne til eksempelvis 10 minutters pauser eller behandlinger som tager 10, 20 eller 40 min, skal inddelingen laves derefter. Eksempelvis 10 minutters intervaller. Smart-ebizz anbefaler en 10 minutters interval-inddeling, da den passer på de fleste af vores eksisterende kunder og brugere. 5: Vælg start og slut dag på din uge. Denne bruges primært, hvis butikken har en ugentlig lukkedag. I eksemplet hvor mandag er lukkedag, ville man så sætte ugens startdag til tirsdag og slutdag til søndag.

11 Flere butikker: Skulle du have flere butikker, skal disse opsættes på samme måde som ovenstående. Opret Vagtplaner For at kunne oprette aftaler i Smart-ebizz booking systemet, skal du have angivet hvornår det pågældende butik har åbent. Dette kaldes Vagtplaner da der angives hvilken Resurse(medarbejder) er på job, den pågældende dag. Sådan oprettes en vagtplan for en medarbejder: 1: Vælg Vagtplaner i venstremenuen. 2: Angiv butik i rullegardinet. Hvis du kun har oprettet 1 butik, er denne automatisk valgt 3: Vælg den pågældende medarbejder, som du ønsker at oprette en vagtplan for. Klik på ikonet og vælg medarbejderen fra listen. 4: Under Aftaletype angiver du, om medarbejderen er ledig eller optaget. Hvis ledig vælges, kan medarbejderen bookes i dette tidsrum. De andre valgmuligheder i listen, bevirker at medarbejderen ikke kan bookes. 5: Vælg Start tidspunkt for vagtplanen via kalenderen. Det er herfra, medarbejderen kan bookes, den pågældende dag. 6: Vælg Slut tidspunkt for vagtplanen via kalenderen. Det er hertil, medarbejderen kan bookes, den pågældende dag. 7: Noter Noter kan bruges til at dele information som er forbundet med vagten for medarbejderen eller medarbejderne. Dette kunne eksempelvis være Petrea går tidligt hjem i dag, da hun har fødselsdag eller Petrea rydder op på lageret i dag imellem aftaler. Husk at disse aftaler kan ses af alle og vises lige over medarbejderens kalender.

12 Fremtiden: På sigt vil Smart-ebizz implementere en indlæsningsmulighed via Excel således at alle vagtplaner for alle medarbejdere (for en given periode) kan indlæses nemt. Dette forventes i løbet af foråret 2012.

13 Opret Basisydelser For at kunne booke aftaler i Smart-ebizz booking kalendersystemet skal man have oprette de ydelser, som kan bookes sammen med den enkelte medarbejder eller behandler. Da ydelser kan være både af simpel, men også af kompleks natur, skelnes der mellem disse 2. I dette dokument beskrives hvordan de simple (eller Basisydelser) oprettes. Basisydelser og avancerede ydelser. En basisydelse defineres ved, at denne kun indeholder den reelle tid som skal bookes i kalenderen. Altså en ydelse som kræver behandling uden pause. Eksempelvis en klipning. Opret en basisydelse: 1: Klik Indstillinger i venstremenuen og Ydelser i toppen af billedet. 2: Indtast Navn og Pris på ydelsen. 3: Vælg hvilket katalog ydelsen skal vises i. Eksempelvis herrer og vælg hvilke behandlere eller medarbejdere kan varetage denne ydelse. 4: klik Gem 5: Vælg rediger på ydelsen 6: Angiv rækkefølgen dette element har i ydelsen har (her vælges 1, da der i basisydelser kun er 1 element) Angiv hvor meget tid der anvendes på den pågældende ydelse. Eksempelvis 30 min. 7: Vælg type for behandlingen. I tilfældet hvor det ikke er en pause angives Arbejder. 8: Klik opret

14 Avancerede Ydelser: Skulle din butik have behov for at oprette ydelser hvor kunden skal vente imellem behandlinger (eksempelvis ved en klip og farv), anbefales det at du læser Opret Avanceret Ydelse i hjælpesektionen. Opret Avancerede Ydelser For at kunne booke aftaler i Smart-ebizz booking kalendersystemet skal man have oprette de ydelser, som kan bookes sammen med den enkelte medarbejder eller behandler. Da ydelser kan være både af simpel, men også af kompleks natur, skelnes der mellem disse 2. I dette dokument beskrives hvordan de simple (eller Basisydelser) oprettes. Basisydelser og avancerede ydelser. En basisydelse defineres ved, at denne kun indeholder den reelle tid som skal bookes i kalenderen. Altså en ydelse som kræver behandling uden pause. Eksempelvis en klipning. Opret en Avanceret Ydelse: 1: På samme måde som basisydelserne oprettes den første del af ydelsen. 2: Herefter oprettes det næste element af ydelsen. Eksempelvis en pause. Her angives ledig, således at medarbejderen kan bookes til at lave andet i kalenderen, mens kunden venter på at blive klar. 3: Herefter oprettes det 3. element i ydelsen. Eksempelvis en farv. Efter de 3 elementer af ydelsen er oprettet, kunne ydelsen se ud som billedet. Dette betyder at denne ydelse tager 30 min, efterfulgt af 15 minutter, hvor medarbejderen kan bookes til en anden behandling, og til sidst et afsluttende element på 20 minutter. Den skitserede ydelse tager altså 1 time og 5 minutter

15 i alt. Ydelseselementerne kan naturligvis oprettes og tilpasses således at de passer til netop jeres behov. For at ændre en allerede oprettet ydelse, fjernes eller redigeres de elementer af ydelsen som ikke ønskes, eller de elementer som ønskes ændret.

16 Daglig anvendelse af Booking kalender Så snart du har fået oprettet din butik, dine medarbejdere, ydelser og har fået oprettet din vagtplan er du klar til at bruge dit booking system. Nedenfor er de mest gængse funktionaliteter listet og anvendelsen beskrevet. Det antages at du står på hovedsiden i bookingsystemet og navigerer herfra. Opret en aftale. 1: Klik på starttidspunktet hos den medarbejder som skal tage sig af aftalen. 2: Vælg kunde 3: Vælg ydelse 4: Klik tilføj. Aftalen er nu oprettet. Flyt aftale: 1: Klik på ydelsen i aftalen 2: Rediger starttidspunkt for aftalen eller den udførende medarbejder. 3: Klik Opdater Aftalen er nu flyttet Annuller aftale 1: Klik på ydelsen i aftalen 2: Klik på Annuller aftale i øverste højre hjørne af billedet. 3: Klik ok Aftalen er nu slettet Statusangivelse for aftaler For at danne sig det bedste overblik over hvordan aftalerne forløber, har du mulighed for at angive statusser løbende til de enkelte aftaler. Eksempelvis kan en aftale være færdig, ikke betalt osv. Farveangivelsen for de enkelte statusser opsættes under Indstillinger. Næste måneder og dagsoversigt For at gøre navigationen lettere, har Kalenderen Quick knapper til dagsvisning på denne måned og de næste 2 måneder frem. For at komme tilbage til i dag klikkes I dag knappen under dagsoversigt. Rigtig god fornøjelse!

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem 1. Login... 2 2. Administrationens opbygning... 2 3. Kalendere... 3 3.1 Ret arbejdstid... 3 3.2 Kalender oversigt... 4 3.2.1 Månedskalender... 5 3.2.2 Uge kalender... 5 3.2.3 Dagskalender... 6 3.2.4. Bookning

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

Administrator manual

Administrator manual Revision 1 Administrator manual INDHOLD LOG IND 1 OVERBLIK 1 ARBEJDSRUM 1 MEDARBEJDERE 2 OPRET NY MEDARBEJDER 2 TRIN 1 AF 4: NAVN OG OPLYSNINGER 2 TRIN 2 AF 4: LEGITIMATION 2 TRIN 3 AF 4: EFFEKTIVITETSNIVEAU

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Opdateret den 02.06.2014. Administrator manual. www.mintimeseddel.dk

Opdateret den 02.06.2014. Administrator manual. www.mintimeseddel.dk Administrator manual INDHOLD 1. Registration Overblik Dashboard Medarbejder 2. Opret ny medarbejder Navn og oplysninger Legitimation Rediger / slet medarbejder 3. Opret ny kunder Navn og oplysninger Legitimation

Læs mere

Booking system. Instruktion til bookingsystem

Booking system. Instruktion til bookingsystem Booking system Instruktion til bookingsystem Her er beskrevet trin for trin, hvordan bookingsystemet skal betjenes. Systemet er opdelt i to dele en kundedel og en administrationsdel. 4-2-2015 1 Indledning

Læs mere

Brug af Brobygning.NET for ungdomsuddannelser

Brug af Brobygning.NET for ungdomsuddannelser Brug af Brobygning.NET for ungdomsuddannelser Indhold Indledning... 2 Kom godt i gang... 3 Holdlisten... 6 Skriv i kontaktbogen... 9 Udskriv fra holdlisten... 10 Tilmeldingslisten... 10 Opret fravær på

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Udarbejdet af Kultur & Fritid, februar 2010. - 1 - Hvad er Interbook?...- 3 - Brugernavn og kodeord...- 3 - Startsiden...- 3 -

Læs mere

Daglig brug af JitBesked 2.0

Daglig brug af JitBesked 2.0 Daglig brug af JitBesked 2.0 Indholdsfortegnelse Oprettelse af personer (modtagere)...3 Afsendelse af besked...4 Valg af flere modtagere...5 Valg af flere personer der ligger i rækkefølge...5 Valg af flere

Læs mere

Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode Holstebro Kommune Kultur og Fritid Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode Foreningsportalen kan benyttes både af borgere og foreninger til søgning af foreningsoplysninger og

Læs mere

Gratis banebooking via BadmintonPeople

Gratis banebooking via BadmintonPeople Gratis banebooking via BadmintonPeople Med Banebooking via BadmintonPeople kan klubben nu nemt og effektivt udleje baner til klubbens medlemmer og motionister. Systemet giver fuld kontrol over hvilke baner,

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook

Vejledning i brug af Interbook Vejledning i brug af Interbook Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritidssektionen 28. april 2008 Generelt... 3 Login... 3 Brugernavn og kodeord... 3 Glemt kodeord... 3 Skift kodeord... 3 Startsiden... 4

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012 Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent!

Læs mere

Manual til administration af online booking

Manual til administration af online booking 2016 Manual til administration af online booking ShopBook Online Med forklaring og eksempler på hvordan man konfigurerer og overvåger online booking. www.obels.dk 1 Introduktion... 4 1.1 Formål... 4 1.2

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Velkommen til GECKO Booking! Hvad enten du har købt produktet, eller prøver vores gratis demo, vil denne vejledning give dig en grundig gennemgang af GECKO Booking og dets mange muligheder. Denne vejledning

Læs mere

Ved at klikke på ADMIN i øverste menu linje går man ind i butiks administrations delen.

Ved at klikke på ADMIN i øverste menu linje går man ind i butiks administrations delen. Vejledning i www.tempobooking.dk s butiksadministration. Efter butiks LOGIN vises dagsoversigten: Ved at klikke på ADMIN i øverste menu linje går man ind i butiks administrations delen. Butiksadministrationen

Læs mere

Kom godt i gang med DanaShop

Kom godt i gang med DanaShop Kom godt i gang med DanaShop Tillykke med jeres nye webshop I din webshop fra DanaWeb findes der utroligt mange muligheder for at tilpasse den til lige netop jeres behov. DanaWeb har opsat alle shoppens

Læs mere

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Det er nu muligt at booke lokaler i Vallensbæk Kommune via Internettet og kommunens hjemmeside. Du får adgang til siden ved at følge nedenstående

Læs mere

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost)

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) Funktions Manual Skyhost WebPortal Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) 1: Gå ind i på www.skyhost.dk - Klik på WebPortal knappen øverst på siden

Læs mere

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER 1.TILBUD Fanen Tilbud giver en oversigt over alle de tilbud, der ligger i din database. Det er også herfra, at du har mulighed for at oprette, kopiere eller redigere et eksisterende tilbud. Det følgende

Læs mere

Daglig brug af Jit-klient

Daglig brug af Jit-klient Daglig brug af Jit-klient Indholdsfortegnelse Opret person...3 Alternativ oprettelse...3 Søgning af personer...4 Send besked...5 Vælg besked...6 Opret mappe...6 Opret skabelon...6 Slet mapper og skabeloner...6

Læs mere

Hvidovre Kommune. Vejledning i brug af Interbook

Hvidovre Kommune. Vejledning i brug af Interbook Hvidovre Kommune Vejledning i brug af Interbook Generelt... 3 Login... 3 Brugernavn og kodeord... 3 Glemt kodeord... 3 Skift kodeord... 4 Kodeordet er nu skiftet Startsiden... 4 Startsiden... 5 Søg ledige

Læs mere

Sådan bruger du Facebook

Sådan bruger du Facebook Sådan bruger du Facebook 1 Sådan kommer du på Facebook 2 Oprettelse af en Facebook-profil 3 Opsætte privatindstillinger, så kun venner kan følge med 4 Søge efter venner og bekendte 5 Skrive beskeder både

Læs mere

Brugermanual. Revision 1

Brugermanual. Revision 1 Revision 1 Brugermanual INDHOLD HENT APP 1 LOG IND 1 OVERSIGT OVER MOBILPLAN 1 OPRET PROJEKT 2 AFSLUT PROJEKT 2 MINE PROJEKTER 3 TILFØJELSER TIL PROJEKT 3 TILFØJ BESKED 3 VIS PÅ KORT 4 NAVIGER TIL 4 REGISTRERING

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/wp-admin Brugernavn: Password: April, 2015 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

Brugeradministrationsvejledning til SMS Web

Brugeradministrationsvejledning til SMS Web Brugeradministrationsvejledning til SMS Web Administration Denne side vil være forskellig afhængig af om man er administrator eller bruger. Administrator får oversigt over alle brugerne samt konfiguration,

Læs mere

Vejledning til Formandsportalen

Vejledning til Formandsportalen Vejledning til Formandsportalen Startside http://mail.kolonihave.dk/formandsportal/portal/portal.aspx Der logges ind via dit medlemsnummer og kodeord. Medlemsnummeret er det brugernavn, som du fik tilsendt

Læs mere

QUICK GUIDE. til E-handel

QUICK GUIDE. til E-handel QUICK GUIDE til E-handel QUICK GUIDE Via vores hjemmeside www.ecolab.dk får du adgang til vores E-handel. Her kan du bl.a. finde produktbeskrivelser, sikkerhedsdatablade samt se hvilke produkter, der er

Læs mere

Manual til Kundekartotek

Manual til Kundekartotek 2016 Manual til Kundekartotek ShopPlanner Customers Med forklaring og eksempler på hvordan man håndterer kundeoplysninger www.obels.dk 1 Introduktion... 3 1.1 Formål... 3 1.2 Anvendelse... 3 2 Referencer...

Læs mere

Kontaktpersoner. Indhold

Kontaktpersoner. Indhold Kontaktpersoner Alle, der skal have adgang til lederportalen, skal oprettes som kontaktpersoner. Dvs. ledere, institutledere og andre, der skal have adgang til at logge ind på lederportalen og tilgå relevante

Læs mere

Brugervejledning Kom godt igang

Brugervejledning Kom godt igang 1 Brugervejledning Kom godt igang OPRET AFDELINGER 2 OPRET LOKATIONER 3 OPRET KLASSER 4 OPRET TILLADELSER 5 OPRET PERSONALE 5 OPRET BØRN/ UNGE 6 STATUS SIDEN 9 BESKEDER 10 MAIL 10 SMS 11 UDSKRIFTER 11

Læs mere

LEMAN / Præsentation

LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation Velkommen til LEMAN Internet booking. Vi vil i det følgende gennemgå login, opsætning og indtastnings-muligheder. Systemet findes på http://booking.leman.dk eller via LEMAN s hjemmeside.

Læs mere

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0 My booking Version 9.0 System til at lave online bookinger, med mulighed for opdeling i grupper, forskellige booking typer, ændre layout indstillinger, status styring, sprogvalg samt en del mere, detaljer

Læs mere

Diginor Brugervejledning

Diginor Brugervejledning Diginor Brugervejledning Opret Kunde: Vælg punktet Kunder, Herefter fremkommer billedet til højre. I vindue 1 vil vi få en liste over vores kunder. I vindue 2 vil vi se en liste over kundens biler. 1 kunde

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

MAG5.dk En brugervejledning

MAG5.dk En brugervejledning MAG5.dk En brugervejledning Indledning Når du ser B&U s løsning til administration af IT-brugere første gang, så ser det sådan her ud: Løsningen er lavet specielt til Børn og Unge og vedligeholdes af BU-IT.

Læs mere

Inden du kan tage systemet i brug og sende spørgeskemaer, kortlægge arbejdsmiljøet, lave handlingsplaner mv. skal systemet sættes op.

Inden du kan tage systemet i brug og sende spørgeskemaer, kortlægge arbejdsmiljøet, lave handlingsplaner mv. skal systemet sættes op. Indledning Workcyclus er et Internetbaseret arbejdsmiljøsystem, der giver fuldt overblik over virksomhedens arbejdsmiljøtilstand og gør arbejdsmiljøet målbart og synligt på alle niveauer i organisationen.

Læs mere

Diginor Brugervejledning

Diginor Brugervejledning Diginor Brugervejledning Opret Kunde: Vælg punktet Kunder, Herefter fremkommer billedet til højre. I vindue 1 vil vi få en liste over vores kunder. I vindue 2 vil vi se en liste over kundens biler. 1 kunde

Læs mere

Kom godt i gang www.pengeuge.dk

Kom godt i gang www.pengeuge.dk Kom godt i gang www.pengeuge.dk Denne vejledning gennemgår: 1. Log på med sikkerhedskode (kun til oprettelse af kontaktpersoner) 2. Opret og login kontaktperson 3. Rediger profil og skift password 4. Vælg

Læs mere

Vejledning til prækvalifikation. Rev.: 2015-05-27 / LW. Side 1

Vejledning til prækvalifikation. Rev.: 2015-05-27 / LW. Side 1 Vejledning til prækvalifikation Rev.: 2015-05-27 / LW Side 1 Indhold Indhold... 2 Indledning... 3 Log på... 4 Opret din bruger... 4 Personlige informationer... 4 Gem login... 5 Glemt password... 5 Brugerfladen

Læs mere

EazyProject lokalestyring

EazyProject lokalestyring EazyProject lokalestyring Brugermanual Version 1.1 Side 1 af 26 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion til EazyProject... 3 1.1 Om... 3 1.2 Support... 3 1.3 Daglig brug af EazyProject... 3 1.3.1 Print af

Læs mere

NewAngle Software ApS. Quick Guide. til HostedBooking. Version 2 Maj NewAngle Software

NewAngle Software ApS. Quick Guide. til HostedBooking. Version 2 Maj NewAngle Software NewAngle Software ApS Quick Guide til HostedBooking Version 2 Maj 2017 Quick Guide til Hostedbooking Her er en quick guide til hvordan du hurtigt kommer i gang med hostedbooking, husk at du altid kan sende

Læs mere

Brug af Brobygning.NET for grundskoler

Brug af Brobygning.NET for grundskoler Brug af Brobygning.NET for grundskoler Indhold Indledning... 2 Kom godt i gang... 3 Holdliste... 5 Skriv i kontaktbogen... 6 Tilmeldingsliste... 7 Opret fravær på en eller flere elever... 9 Find elever

Læs mere

Elma ToolCheck Dansk manual DK: 63 98 981 013 EAN: 5706445280148

Elma ToolCheck Dansk manual DK: 63 98 981 013 EAN: 5706445280148 Elma ToolCheck Dansk manual DK: 63 98 981 013 EAN: 5706445280148 Elma ToolCheck side 2 Quick guide til Elma ToolCheck Det er nemt at komme i gang med at bruge Elma ToolCheck. Følg blot nedenstående vejledning,

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. september, 2012 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 8 2. Sider... 10 2.a Opret side...

Læs mere

Brugervejledning Webshop... 1 Indhold... 1 Udfyld oplysninger om webshop og firma... 2 Informationsfelter... 3 Specialfelter... 3

Brugervejledning Webshop... 1 Indhold... 1 Udfyld oplysninger om webshop og firma... 2 Informationsfelter... 3 Specialfelter... 3 Brugervejledning Webshop Indhold Brugervejledning Webshop... 1 Indhold... 1 Udfyld oplysninger om webshop og firma... 2 Informationsfelter... 3 Specialfelter... 3 Tilføj produktgrupper... 4 Udfyld produktgrupper...

Læs mere

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress.

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Wordpress manual Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting og funktioner i Wordpress, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje

Læs mere

Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus

Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus Indledning Denne vejledning beskriver hvordan man som forening har mulighed for at indsætte arrangementer og nyheder på portalen

Læs mere

Brug af Brobygning.NET for UU-vejledere

Brug af Brobygning.NET for UU-vejledere Brug af Brobygning.NET for UU-vejledere Indhold Indledning... 2 Kom godt i gang... 3 Holdlisten... 6 Skriv i kontaktbogen... 9 Udskriv fra holdlisten... 10 Tilmeldingslisten... 10 Opret fravær på en eller

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

5.0 Velkommen til manualen for kanalen HTML-grab Introduktion til kanalen HTML-grab kanalside Hvad er et spot?

5.0 Velkommen til manualen for kanalen HTML-grab Introduktion til kanalen HTML-grab kanalside Hvad er et spot? 5.0 Velkommen til manualen for kanalen HTML-grab 1 5.1 Introduktion til kanalen 1 5.2 HTML-grab kanalside 1 5.2.1 Hvad er et spot? 2 5.2.2 Opret et nyt spot 2 5.2.3 Aktivt og inaktivt spot 3 5.2.4 Rediger

Læs mere

Indhold. Indholdsfortegnelse

Indhold. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indhold Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 6 Licens... 7 Nyheder... 8 Log... 9 Password... 9 System...

Læs mere

Web MTC manual. Version 1.1 08-11-2012

Web MTC manual. Version 1.1 08-11-2012 Web MTC manual Version 1.1 08-11-2012 1 Revisioner: Version 1.0, 11-10-2012: Oprettelse af dokument Version 1.1, 08-11-2012: Afsnit om udskrivning af rapport tilføjet. 2 Indhold Sideopbygning... 5 Startside...

Læs mere

Du opretter dig på nedenstående side: http://admin.vucfyn.dk/

Du opretter dig på nedenstående side: http://admin.vucfyn.dk/ Sms-systemet Sms-systemet styres fra HF & VUC FYNs administrationsplatform, der ligger på en hjemmeside. Du skal først oprettes i systemet, hvis det ikke allerede er sket. Hvis du allerede er bruger af

Læs mere

e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1

e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1 e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1 Indhold 1. Overordnet beskrivelse... 3 2. Login... 3 3. Se og ret kundeoplysninger... 4 4. Rediger kontaktoplysninger... 6 5. Skift adgangskode... 7 6. BroBizz-oversigt...

Læs mere

Outlook 2010 opsætning

Outlook 2010 opsætning Outlook 2010 opsætning Personlig Workflow Nå mere og arbejd mindre Personlig Workflow www.personligworkflow.com kontakt@personligworkflow.com Introduktion til Outlook 2010 guide Microsoft Outlook 2010

Læs mere

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 8 Licens... 8 Nyheder... 9 Eksterne links... 11 Log... 12 Password...

Læs mere

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net MailMax / Web v4.1 Copyright 2003 Gullestrup.net Log ind på webmailen Start med at gå ind på http://webmail.gullestrup.net i din browser. Indtast din Email-adresse samt Adgangskode, som hører til din konto.

Læs mere

Velkommen til F-CMS & F-shop.

Velkommen til F-CMS & F-shop. Velkommen til F-CMS & F-shop. Quick start til oprettelse af foreningens egen hjemmeside og tilmelding trin for trin. Dette er en beskrivelse i billede og tekstform, som løbende bliver opdateret efter input

Læs mere

Brugervejledning til Online-JitBesked. Version 1.2

Brugervejledning til Online-JitBesked. Version 1.2 Brugervejledning til Online-JitBesked Version 1.2 Indhold 1. Helt grundlæggende... 4 Ikoner... 4 2. Sådan logger du på... 6 Husk mig... 6 3. Sådan logger du af... 7 Husk mig... 7 Sådan logger du aktivt

Læs mere

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Indhold For dig der skal i gang med at bruge ditmer edagsorden på ipad eller web 1. Sådan får du adgang til ditmer edagsorden... 2 2. Find udvalg

Læs mere

12.2 Design skabeloner

12.2 Design skabeloner 12.2.0 Velkommen til manualen for Design skabeloner 1 12.2.1 Introduktion til Design skabeloner 1 12.2.2 Hovedside for Design skabeloner 1 12.2.3 Opret ny skabelon 2 12.2.3.1 Navngivning og opløsning 2

Læs mere

Spiked Reality. Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder. Version 2.0, september 2013

Spiked Reality. Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder. Version 2.0, september 2013 Spiked Reality Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder Version 2.0, september 2013 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Mine oplysninger... 3 Online Administration... 3 Dit log ind...

Læs mere

IT-vejledning til kompetencemodulet i HR-systemet hvis du selv opretter lokale kompetencer. 1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side 2

IT-vejledning til kompetencemodulet i HR-systemet hvis du selv opretter lokale kompetencer. 1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side 2 IT-vejledning til kompetencemodulet i HR-systemet hvis du selv opretter lokale kompetencer 1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side 2 2. Opret kompetencer, der passer til din arbejdsplads Side 3 3. Opret

Læs mere

Kom godt igang med OpenMeetings

Kom godt igang med OpenMeetings Kom godt igang med OpenMeetings Kom godt igang med OpenMeetings Side 2 Indholdsfortegnelse 1. Log på / Registrer dig... 3 1.1 Find Forsvarets Elektroniske Skole på internettet... 3 1.2 Login skærmen...

Læs mere

Releasenote til Jobcenter Planner il Superbrugere. 4. februar 2013

Releasenote til Jobcenter Planner il Superbrugere. 4. februar 2013 Releasenote til Jobcenter Planner Vejledning t pr. il Superbrugere 4. februar 2013 i HP Helpdesk Version: 1.0 Oprettet af Kirsten Vestergaard Oprettet den 1. februar 2013 Godkendt af Pia Poulsen Godkendt

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook. Lokalebooking-program for foreninger, kommunale skoler og Tønder Hallerne.

Vejledning i brug af Interbook. Lokalebooking-program for foreninger, kommunale skoler og Tønder Hallerne. Vejledning i brug af Interbook Lokalebooking-program for foreninger, kommunale skoler og Tønder Hallerne. 1 Indledning Tønder Kommunes lokalebookingsystem og foreningsportal (Interbook) er et program,

Læs mere

Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0

Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0 Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0 Indholdsfortegnelse 1. Wellnessbox HOVEDMENU 2. Wellnessbox hjælpepunkter og hovedmenu 3. KASSE: Åbn kassen 4. KASSE: Luk kassen 5. KASSE: Sælg vare 6. KASSE:

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

I denne vejledning kan du se hvordan du opretter et møde med tilmelding. Som eksempel bliver der oprettet et arrangement Gruppetur 2014

I denne vejledning kan du se hvordan du opretter et møde med tilmelding. Som eksempel bliver der oprettet et arrangement Gruppetur 2014 Hvordan opretter du et møde med tilmelding I denne vejledning kan du se hvordan du opretter et møde med tilmelding. Som eksempel bliver der oprettet et arrangement Gruppetur 2014 Vi ved at arrangementet

Læs mere

Administration...2 Organisation...2 Brugere...5 Grupper...11

Administration...2 Organisation...2 Brugere...5 Grupper...11 Administration...2 Organisation...2 Brugere...5 Grupper...11 Administration Organisation Opret ny organisation I organisationsvælgeren vælges det rette niveau hvorpå den nye organisationen skal placeres.

Læs mere

ONE BUSINESS - ONE APP BRUGER MANUAL

ONE BUSINESS - ONE APP BRUGER MANUAL ONE BUSINESS - ONE APP BRUGER MANUAL 1 INDHOLDSFORTEGNELSE KOM I GANG MED SHOPBOX OPRET EN PROFIL 4 OPRET EN BUTIK 4 STARTSIDE 5 HVORDAN DU OPRETTER, REDIGERER OG SLETTER PRODUKTER OG KATEGORIER 6 OPRET

Læs mere

Prøveeksempler 2012. ClinicCare. Web

Prøveeksempler 2012. ClinicCare. Web ClinicCare Web Prøveeksempler 2012 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundhedssektoren. Over 900 klinikker anvender idag ClinicCare. Det

Læs mere

Administrator v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Administrator v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Administrator v1.0 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-KONTOR Ideen med Rekvi-Kontor systemet udsprang

Læs mere

Indhold Start Log på MUS... 3 Lederen Invitér til MUS Forberedelse og afholdelse af MUS Medarbejderen...

Indhold Start Log på MUS... 3 Lederen Invitér til MUS Forberedelse og afholdelse af MUS Medarbejderen... Brugerguide Brugerguidens formål er at give et overblik og en hurtig instruktion i opgaverne for ledere og medarbejdere i forbindelse med MUS, Lektorkvalificering og Rekruttering Indhold Start... 2 Log

Læs mere

Håndtering af timepriser. Lær om timepriser, prisgrupper og prislister Solvejg la Cour Andersen

Håndtering af timepriser. Lær om timepriser, prisgrupper og prislister Solvejg la Cour Andersen Håndtering af timepriser Lær om timepriser, prisgrupper og prislister Solvejg la Cour Andersen 03 Indhold Indledning... Adgang til Timepriser... Brugergrænsefladen på hovedsiden for timepriser... Typer

Læs mere

Smartday Touch. Kom godt i gang

Smartday Touch. Kom godt i gang Smartday Touch Kom godt i gang Log på Smartday Touch Hent Smartday Touch fra Apple App Store eller Google Play Butik Når appen er hentet vil ikonet lægge sig på din hjemmeskærm Ikonet ser således ud Tryk

Læs mere

Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet

Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet Introduktion Med MOBI:DO Make kan du oprette guides, som kan ses i MOBI:DO. En guide virker som en checkliste, der fører brugeren hele vejen igennem en arbejdsopgave.

Læs mere

BørneIntra hjemmesidekursus

BørneIntra hjemmesidekursus BørneIntra hjemmesidekursus hjemmesidekursus Januar 2012 Indhold 1 Introduktion... 5 1.1 Kursets formål... 5 1.2 Hjemmesiden opbygges i PersonaleIntra... 5 2 Hjemmesidens indhold... 6 2.1 Hjemmesidens

Læs mere

Kalender. Startvejledning. Planlæg et Lync-møde Hold møder ansigt til ansigt eller spar dig selv for en rejse ved at mødes online med Lync 2013.

Kalender. Startvejledning. Planlæg et Lync-møde Hold møder ansigt til ansigt eller spar dig selv for en rejse ved at mødes online med Lync 2013. Kalender Startvejledning Planlæg et Lync-møde Hold møder ansigt til ansigt eller spar dig selv for en rejse ved at mødes online med Lync 2013. Skifte mellem visninger Brug den kalendervisning, der bedst

Læs mere

It-@fdelingen UC Syddanmark 7266 2400

It-@fdelingen UC Syddanmark 7266 2400 UNI-Login Installation af SkoleKom og ændring af kodeord SkoleKom er et udbredt mail- og konferencesystem i skoleverdenen i Danmark. For at komme på SkoleKom, skal du oprettes som bruger, hvor du får 3

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

CRM Partner quick guide

CRM Partner quick guide CRM Partner quick guide I CRM er der en række forskellige aktiviteter til at registrere hvad der sker omkring en kunde: Telefonopkald indgående/udgående Mail Brev Kalender aftale Opgave Fax Aktiviteterne

Læs mere

UVpraktik Brugermanual

UVpraktik Brugermanual UVpraktik Brugermanual 1 Indhold UVpraktik formål og anvendelse... 3 Log ind i UVpraktik... 4 Dataindlæsning i UVpraktik... 7 Nyttige genveje i UVpraktik... 8 Indhold af menuer... 9 Sorter... 9 Kartoteker...

Læs mere

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Det er nu muligt at booke lokaler i Høje-Taastrup Kommune via Internettet og kommunens hjemmeside. Du får adgang til siden ved at følge nedenstående

Læs mere

Kom godt i gang med Danløn app en

Kom godt i gang med Danløn app en Kom godt i gang med Danløn app en Danløn app en gør det muligt for en medarbejder se sine lønsedler 12 måneder tilbage i tid, samt registrere timer, kørsel og fravær, hvis virksomheden har åbnet op for

Læs mere

KMD Brugeradministration til Navision og LDV

KMD Brugeradministration til Navision og LDV KMD Brugeradministration til Navision og LDV Vejledning for Statens Administration og ØSC institutioner. Opdateret 09-09-2015 Indholdsfortegnelse 1 Kom godt i gang... 2 1.1 Login til KMD Brugeradministration...

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Koster det noget at oprette sig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan opretter jeg mig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan ændre jeg mit kodeord.... 3 Hvad hvis jeg har glemt mit

Læs mere

Tilmelding til Åbne løb i O-service

Tilmelding til Åbne løb i O-service Tilmelding til Åbne løb i O-service Før du kan tilmelde dig via O-service, skal du have et password til hjemmesiden. Det får du ved at sende en e-mail til Tove på: klubtilmelder@horsensok.dk. Du vil så

Læs mere

Conventus og SFGIF Hvordan opretter jeg en ny træner?

Conventus og SFGIF Hvordan opretter jeg en ny træner? Kaj Heydt 18-09- INDHOLDSFORTEGNELSE LOG IND I CONVENTUS... 3 TRÆNEREN ER OPRETTET I CONVENTUS MEN HAR INGEN RETTIGHEDER... 4 TRÆNEREN ER IKKE OPRETTET I CONVENTUS... 10 TRÆNEREN KNYTTES / FJERNES FRA

Læs mere

Vejledning Aktiviteter. Opdateret 20. februar 2012

Vejledning Aktiviteter. Opdateret 20. februar 2012 Vejledning Aktiviteter Opdateret 20. februar 2012 Indhold Indledning... 3 Automatisk dannelse af aktiviteter... 4 Årskalender... 4 Dan aktiviteter... 5 Vælg lærere... 6 Opret aktiviteter... 7 Godkend aktiviteter...

Læs mere

Generelle Læreplaner for Daginstitution/ Dagpleje. Tabulex Læreplaner

Generelle Læreplaner for Daginstitution/ Dagpleje. Tabulex Læreplaner Generelle Læreplaner for Daginstitution/ Dagpleje Tabulex Læreplaner Indhold Læreplaner... 3 Om pædagogiske læreplaner... 3 Log på og arbejdsgang... 4 Menupunkt Skabeloner... 5 Beskrivelse af skabeloners

Læs mere

Optælling med PDA, beregn lageropgørelseskladde. Optælling med PDA, beregn lageropgørelseskladde

Optælling med PDA, beregn lageropgørelseskladde. Optælling med PDA, beregn lageropgørelseskladde Optælling med PDA, beregn lageropgørelseskladde Inden man påbegynder en optælling, skal man tage stilling til hvilke varer, man ønsker at tælle op. Men ikke mindst skal man, når man foretager selve optællingen

Læs mere

FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN...

FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN... 2017 BI Fodbold Guide til brug af Conventus. Billund Idrætsforenings medlemssystem for trænere og holdledere. Indhold FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN... 4 Vis info... 5 Log... 5

Læs mere

sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk]

sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk] Opret din joblog Joblog på Jobnet.dk Joblog er et værktøj, som hjælper dig med at dokumentere, organisere og målrette din jobsøgning. Med joblog får du

Læs mere

Opsætning af 60 dags regel

Opsætning af 60 dags regel 2015 Opsætning af 60 dags regel Indhold... 0 Guide til opsætning af 60-dags regel i Autolog Klienten... 1 Hvad er forskellen mellem den Automatiske og Manuelle opsætning af 60-dags reglen?... 2 Hvordan

Læs mere

Bruger Hjælper Info. Bruger Vejledning

Bruger Hjælper Info. Bruger Vejledning Bruger Hjælper Info Bruger Vejledning Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 Menu...3 Ugeplan...4 Skærmbilledet Ugeplan...4 Opgaver...4 Aktiviteter...4 Information fra bruger til hjælper...5 Zoom

Læs mere

FC-intranet: FC-intranet er et fælles mail- og konferencesystem, hvor lærere og elever kan kommunikere.

FC-intranet: FC-intranet er et fælles mail- og konferencesystem, hvor lærere og elever kan kommunikere. IT-intro 9. august 2011 14:56 IT-introduktion på Risskov Gymnasium FC-intranet: FC-intranet er et fælles mail- og konferencesystem, hvor lærere og elever kan kommunikere. Før end man kan logge sig ind

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING ADMINISTRATIONSPORTAL FOR FORHANDLERE

BRUGERVEJLEDNING ADMINISTRATIONSPORTAL FOR FORHANDLERE BRUGERVEJLEDNING ADMINISTRATIONSPORTAL FOR FORHANDLERE Dato: 7. januar 2015 Version: 1.0 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 A. Administrationsportal...3 2. Kom godt i gang...4 A. Minimumskrav...4 B.

Læs mere