Referat af generalforsamling i Kaløvig Bådelaug søndag d. 6. december 2009.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af generalforsamling i Kaløvig Bådelaug søndag d. 6. december 2009."

Transkript

1 1/7 Referat af generalforsamling i Kaløvig Bådelaug søndag d. 6. december Tilstede var 109 bådejere samt 37 øvrige medlemmer, i alt 146 personer, hvoraf driftsudvalget var repræsenteret med formand Bent Normann Andersen, næstformand Jørn Erhardsen, kasserer Finn Svendsen, havneudvalgsformand Jørgen Olesen. Fra den øvrige bestyrelse var mødt: John Bork (Aktivitetsudvalget), Sander Vendelboe (De grå sæler), Mogens Jensen (Fiskerne), Michael Vogelius (Jolleudvalget) samt Hans Peter Hansen (Sejlerskolen). Ad 1: Valg af dirigent Til dirigent blev valgt Thomas Holmen Andersen, der konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig i forbindelse med behandling af indkomne forslag. Ad 2: Formandens beretning I det år der er gået, har der været afholdt 12 bestyrelsesmøder og 15 driftsudvalgsmøder. På sidste års generalforsamling blev der truffet en række beslutninger, der har haft væsentlig betydning for det forgangne år. Bl.a. traf generalforsamlingen beslutning om, at der skulle ansættes en ny fuldtids havnekaptajn, selvom bestyrelsen havde foreslået, at der fremadrettet kun skulle være en havnekaptajn på fuldtid og en havneassistent på deltid. I marts måned valgte både kassereren og næstformanden at trække sig fra deres poster, men det er dog lykkedes at få begge til at fortsætte på posterne frem til den ordinære generalforsamling d.d. Driftsudvalget valgte derfor ikke at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling. Tak til kassereren og næstformanden for den beslutning og den indsats de har gjort for klubben. Der er sket mange ting i årets løb, og selv om der har været en del turbulens, så ser fremtiden positiv ud. På sidste generalforsamling blev det endvidere besluttet, at der skulle nedsættes en kontraktgruppe i forbindelse med sagen omkring Restaurationen. Sagen udviklede sig til, at Marianne Hansen anlagde en voldgiftssag mod klubben, og sagen har derfor haft et meget langt og sejt forløb. Kontraktgruppen ved Kim Axelsen, Holger Thygesen og Erik Vilhelmsen vil efterfølgende redegøre for sagen. Der er fra kontraktgruppens side udført et stort stykke arbejde, hvilket formanden takkede udvalget for. Et resultat af kontraktgruppens arbejde er blevet, at Kaløvig Bådelaug pr. 1. oktober har kunnet byde velkommen til et nyt restauratørpar. Den nye lejekontrakt dækker den gule bygning, og er udformet på forretningsmæssige vilkår, forhåbentlig til begge parters tilfredshed. Formanden vil derfor opfordre medlemmerne af Kaløvig Bådelaug til, at lægge vejen forbi Kaløhus og hilse på vores nye restauratører Sofie og Thomas van Nord. Zebra Hotel, der nu forestår udlejning af hytterne, ser ud til at være kommet godt i gang med udlejningen. Man har henover sommeren opnået de budgetterede tal, således der er overskud, herom henvises til regnskabet.

2 2/7 På sidste Generalforsamling blev bestyrelsen pålagt, at finde en løsning på Match 28-bådene. Det har desværre ikke været muligt, selv om der er undersøgt mange forskellige muligheder. I driftsudvalget tager man sagen meget alvorligt, og vil i det kommende år holde meget fokus på, at skabe balance i økonomien omkring disse Match 28-både. Såfremt bådene sælges på nuværende tidspunkt vil det formentlig medføre et tab for klubben i størrelsesordenen ca. kr I stedet for salg, er der nu lavet en aftale med Thomas van Nord, Kaløhus, om overtagelse af driften af Match 28-bådene. Kaløvig Bådelaug har med vemod måttet sige farvel til Ara, men det har efterfølgende vist sig, at det var en god beslutning. Jørn Kiil vil under den efterfølgende spisning give en kort orientering om det sidste nye om Ara. Der er blevet etableret en ny kloakledning som indbefatter hele havnen. Løsningen blev en boret ledning under havnen til sommerhusområdet. KBL er sluppet for et større opgravningsarbejde, og ikke mindst en større økonomisk udgift. Jørgen Olesen i Havneudvalget har varetaget kontakten til Århus Kommune, og KBL har bl.a. opnået en besparelse på ca. kr. 1,9 mill. Formanden udtrykte en stor tak til Jørgen Olesen og det øvrige havneudvalg for et godt og stort stykke arbejde. Der er fortsat brodæk, der skal udskiftes, og projektet forløber efter planerne. Den øvrige renovering fortsættes også som planlagt. På personalesiden har KBL taget afsked med den gamle havnekaptajn Leif Sode Nielsen og budt Jens Kristian Godtfredsen velkommen. Han er ved at komme godt ind i tingene. Jolleudvalget: Jolleudvalget har i sejleråret været vært ved Torm Grandprix med ca. 180 deltagere. Det blev en bragende succes. Udover det har KBL været repræsenteret med sejlere i VM, NM, og DM samt Danish Open. Deltagerne repræsenterede klubben på flotteste vis. Desuden blev Finn Beton udnævnt som årets elitetræner. Flot gået. Pigesejlerne: Pigesejlerne har haft en god sejlersæson med høj aktivitet. Kapsejladsudvalget: Onsdagssejladserne har haft pæn tilslutning, dog måtte De 3 broer aflyses pga. manglende tilslutning. Sejlerskolen: Sejlerskolen udklækker stadig nye sejlere. Med Niels som ny formand, vil Sejlerskolen forsøge at tage nye initiativer. Kajakudvalget: Kajakkerne har haft en forrygende sæson. Der er rigtig kommet gang i at vende kajakken. Fiskerudvalget: Fiskerne har igen i år ikke fanget mange fisk, men de bliver stædigt ved, og det er kun godt. De Grå Sæler: De Grå Sæler har igen i år bl.a. sørget for, at vi har kunnet fortøje ved bøjer rundt i vigen. Desuden sørger de for, at Klubhuset Kahytten altid er rengjort.

3 3/7 Alle de frivillige medlemmer, der hjælper til i de forskellige udvalg, er og bliver dem der får klublivet til at fungere. Det er Kaløvigånd, når den er bedst.. Aktivitetsudvalget: Aktivitetsudvalget har som vanligt arrangeret nogle super fine og festlige aktiviteter som, Pinsetur, julebanko m.v. Efter et stort stykke arbejde fra mange frivillige, blev havnens 25 års jubilæum fejret på festlig vis i silende regn og blæst, men det blev taget med godt humør. Der var standerskiftetale, frokost ved fiskerne, div. aktivitetsboder på havnearealerne. Desværre kunne Flying Superkids ikke optræde af sikkerhedshensyn p.g.a. den megen regn, medens Den Jyske Pigegarde iført regnfrakker, gav en flot koncert. Kajakkerne gav ligeledes en flot opvisning i havnebassinet. En festlig eftermiddag. Indvielsestalen af havnen for 25 år siden blev holdt af Jørn Kiel, og han gentog succesen med at holde genindvielsestalen. Dog havde han denne gang ved sin side byens borgmester Nikolai Wammen. Gallafesten om aftenen blev festlig styret af vores toastmastere John Bork og Uwe Godbersen, og der var både lokal underholdning og besøg af dronningen samt dans til ud på de små timer, så det var en virkelig god jubilæumsfest. Vi kan bare i Kaløvig. I årets løb har bestyrelsen også taget initiativ til, at der blev afholdt et medlemsseminar, styret af konsulenter fra Dansk Idrætsforbund. Seminarerne skabte en masse dialoger og gode ideer. Bestyrelsen vil skubbe på, så arbejdsgrupperne fortsætter i det kommende år, så vi kan få skabt nogle positive forandringer i klubben. Ved de mange drifts- og bestyrelsesmøder gennem året, har der været en god og rar ånd. En tak til bestyrelsen for et rigtigt godt samarbejde. Som Formand for KBL vil jeg i det kommende år bl.a. arbejde for: At der skabes et højt aktivitetsniveau i klubben i samarbejde med Sailing Århus og Dansk Sejlunion. Sikkerhed og ro omkring klubbens økonomi. Åbenhed og gennemsigtighed i bestyrelsens beslutninger. En øget dialog mellem medlemmerne, bestyrelse og driftsudvalg, Det første dialogmøde, vil finde sted mandag den 11. januar 2010 kl i Kahytten. Med oplæg og efterfølgende diskussion. Som formanden begyndte sin beretning med at informere om, har der været afholdt mange såvel bestyrelses- som driftsudvalgsmøder, og det kommende år skal gerne vise, at KBL stadig er på rette spor. Nye ideer er altid velkomne, og formanden håber at klubarbejdet i Kaløvig kan forsætte i god og positiv ånd. Formanden takkede for sæsonen 2008/2009 og ønskede god vind for sæsonen 2009/2010.

4 4/7 Efter aflæggelse af formandens beretning fremkom der følgende tilføjelse: Fredag den 4. december 2009 om eftermiddag fik formanden en mundtlig redegørelse vedr. afgørelsen af voldgiftssagen, anlagt af Marianne Hansen imod KBL. KBL skal i alt betale et beløb på ca. kr KBL har ved generalforsamlingens begyndelse d.d. ikke modtaget dommens præmisser fra advokaten. Formanden oplyste, at såfremt der måtte være spørgsmål til voldgiftssagen kan Kim Axelsen kontaktes, og på vegne af kontraktgruppen give yderligere information. Efter aflæggelse af formandens beretning var der mulighed for fra medlemmernes side at stille spørgsmål. Beretningen blev herefter taget til efterretning. Ad 3: Aflæggelse af regnskab for klub og havn. Klubbens kasserer Finn Svendsen gennemgik nøgletal for regnskabet, der i alt udviste et samlet underskud på kr , og henviste til at regnskabstallene var gennemgået på økonomimødet d. 24. november Det samlede underskud fremkommer således: Resultat havn inkl. service kr Resultat klub kr Resultat i alt kr Klubbens aktiver og passiver fordeler sig således: Aktiver: Bogført værdi af grund og bygninger kr Driftsmateriel kr Omsætningsaktiver kr Balance kr Passiver: Indskud i 2008/2009 kr Reservefond kr Hensatte forpligtelser kr Bankgæld kr Øvrig gæld kr Balance kr Efter gennemgang af regnskab for klub og havn var der mulighed for fra medlemmernes side at stille spørgsmål. Regnskabet blev herefter godkendt. Ad 4: Indkomne forslag Der var rettidigt indkommet 11 forslag til behandling på generalforsamlingen, hvoraf 4 forslag var forslag til vedtægtsændringer. Disse 4 forslag (forslag 3, 4, 5 og 6) blev behandlet samlet som et forslag.

5 5/7 Endvidere var der 5 forslag til kandidatlister til bestyrelsesvalget. Se pkt. 8 valg til bestyrelse. Forinden forslagene blev behandlet blev forslag nr. 10, stillet af kasserer Finn Svendsen vedr. forslag om frivilligt medlemsindskud trukket tilbage pga. afgørelsen af voldgiftssagen. Herefter blev følgende forslag behandlet: Forslag 1 - Forslagsstiller: Niels Frølund, medlemsnr. 850 Genetablering af et Regattaudvalg. Dette for at sikre fokus på afholdelse af større sejlsportsaktiviteter og events, herunder støtte til klubbens restauratør ved afvikling af aktiviteter relateret til sejlsport. Forslagsstilleren motiverede forslaget, og der fremkom flere indlæg fra medlemmerne, herunder bl.a. at arrangementer fremover i stor udstrækning laves i Sailing Århus-regi, men vi mangler et koordinerende udvalg i klubben både vedr. arrangementer i klubben samt som kontaktperson til Sailing Århus. Forslaget blev vedtaget med overvældende majoritet. Udvalget er således genetableret med Niels Frølund som formand. Øvrige medlemmer af udvalget er: Peter Kold, Rachel Kiel og Lars Kilt. Forslag 2 - Forslagsstiller: Niels Frølund, medlemsnr. 850 og Peter Kold, medlemsnr. 520 Generalforsamling skal tilsikre at forfølge et eventuelt negativt udfald for Kaløvig Bådelaug i voldgiftsrettens kendelse med hensyn til bestyrelsesansvar. Dette med henblik på at afklare et evt. erstatningsansvar, og heraf brug af klubbens forsikring. Efter offentliggørelse af voldgiftsrettens kendelse trak forslagsstillerne forslaget tilbage, der således ikke blev behandlet. Forslag Forslag til div. vedtægtsændringer - forslagene blev behandlet samlet Forslag 3 - Forslagsstiller: Jørn Kiel, medlemsnr linie 1 foreslås ændret til: Bådelaugets navn er Kaløvig Forslag 4 - Forslagsstiller: Holger Thygesen, medlemsnr foreslåes ændret til: Driftsudvalgets beslutninger skal træffes enstemmigt, og hvis ikke skal forslaget fremlægges for den samlede bestyrelse, som herefter vedtager eller forkaster forslaget ved simpelt stemmeflertal. Forslag 5 - Forslagsstiller: Steen Schou-Andersen, medlemsnr Generalforsamlingen indstiller, at bestyrelsen nedsætter et vedtægtsudvalg. Bestyrelsen deltager med 1 fast medlem og 4, der vælges på generalforsamlingen dec Evt. nye vedtægter vedtages på den førstkommende generalforsamling, dog senest generalforsamlingen dec Der indkaldes til både ordinær og ekstraordinær generalforsamling på samme tid, så nye ændringer kan træde i kraft straks efter generalforsamlingen dec Der ønskes fokus på bestyrelsens størrelse og sammensætning samt havnens og klubbens drift. Vedtægtsudvalget indkalder til mindst 1 høringsrunde for medlemmerne. Er flere høringer nødvendig aftales dette med driftsudvalget, som afsætter de nødvendige midler (penge) til udvalgets fremdrift. Forslag 6 - Forslagsstiller: Steen Schou-Andersen, medlemsnr foreslås ændret til: Alle nye pladsejere skal have et bådførerbevis, der dækker de krav, der stilles til den båd vedkommende ønsker at erhverve bådplads til i Kaløvig Bådelaug. Hvis der ingen krav er,

6 6/7 kræves der som minimum duelighedsbevis. Nye pladsejere, som ikke har et bevis, får et helt kalenderår fra den dato de anmoder om plads til deres båd til at erhverve bevis. Er beviset ikke erhvervet mistes retten til pladsen på land og i vand. Til alle nuværende pladsejere henstilles der til, at de opfylder ovenstående 6.7. Efter oplæsning af de fremsatte forslag 3, 4, 5 og 6 foreslog dirigenten efter samråd med bestyrelsen, at foreslå generalforsamlingen, at man nedsætter det under forslag 5 foreslåede udvalg vedr. vedtægtsændringer med mulighed for klubbens medlemmer at indsende forslag til evt. vedtægtsændringer. Der fremkom herefter flere indlæg fra medlemmerne, og Holger Thygesen fastholdt det af ham fremsatte forslag 4, hvorefter forslaget blev sat til afstemning. For forslaget stemte 42, imod forslaget stemte 74, 19 undlod at stemme. Forslaget blev således forkastet. De øvrige forslagsstillere vedr. forslag 3, 5 og 6 tilsluttede sig forslaget fra dirigenten om nedsættelse af et vedtægtsændringsudvalg, bestående af 1 medlem fra bestyrelsen (formand for udvalget) samt 4 øvrige medlemmer. Bestyrelsen må selv udpege sit medlem. Generalforsamlingen godkendte herefter følgende 4 personer til deltagelse i vedtægtsændringsudvalget: Steen Schou-Andersen Poul Lind Ejvind Jensen (Fiskerne) Lars Kilt Generalforsamlingen efterlyste blandt medlemmerne en jurist eller advokat til at indgå i udvalgsarbejdet. De resterende 5 forslag vedr. valg til bestyrelsen blev behandlet under punkt 8. Ad 5: Budget havn, og fastsættelse af havneleje for det kommende år Kasserer Finn Svendsen gennemgik det fremlagte budget for år 2009/2010. Ad 6: Budget klub og fastsættelse af kontingent for det kommende år Kasserer Finn Svendsen gennemgik det fremlagte budget for år 2009/2010 Pkt. 5 og 6 blev behandlet under et samlet punkt. Efter gennemgang af de to budgetter for hhv. havn og klub fremkom der flere indlæg fra medlemmerne med ønsket om en revurdering af budgetterne bl.a. efter den nu fremkomne kendelse i voldgiftssagen anlagt af Marianne Hansen imod Kaløvig Bådelaug. Evt. bør man også se på, om allerede planlagte vedligeholdelsesarbejder bør udskydes. Der blev herefter gennemført afstemning om budgetternes godkendelse: For havnens budget stemte 48, imod stemte 48, ingen undlod at stemme. Da der således var stemmelighed blev budgettet for havnen forkastet, hvorfor bestyrelsen skal udarbejde et nyt budget til godkendelse på en ekstraordinær generalforsamling. Samtidig blev det vedtaget, at det samme gør sig gældende for klubbens budget, idet dette budget også blev forkastet. Da budgetterne således begge blev forkastet, og der skal indkaldes til ekstraordinær generalforsamling til godkendelse af reviderede budgetter anmodede bestyrelsen

7 7/7 generalforsamlingen om bemyndigelse til at betale domsbeløbet i voldgiftssagen fra kontoen vedr. renovering af havnen. Dette gav generalforsamlingen sin accept til. Ad 7: Fastlæggelse af pladsindskud jfr. 9.1 Det blev vedtaget, at pladsindskuddet er uændret for det kommende år. Beløbet er kr ,00. Ad 8: Valg til bestyrelsen På valg var næstformand og kasserer. Til næstformand blev valgt Kim Bogø med 74 stemmer. (Birgit Lind fik 62 stemmer). Som ny kasserer blev enstemmigt valgt Erik Petersen. Bestyrelsen består herefter af følgende personer: Formand: Bent Normann Andersen Næstformand: Kim Bogø Kasserer: Erik Petersen Havneudvalgsformand: Jørgen Olesen Aktivitetsudvalget: John Bork De grå sæler: Sander Vendelboe Fiskerudvalget: Mogens U. Jensen Kajakudvalget: Bo Nielsen Kapsejlads: Steen Schmidt Jolleudvalget: Michael Vogelius Sejlerskolen: Niels Elmer Regattaudvalget: Niels Frølund På valg var også interne revisorer. De opstillede kandidater var: Bjarne Olsen, Alwin Neumann og Finn Svendsen. Interne revisorer er: Bjarne Olsen (94 stemmer) og Alwin Neumann (80 stemmer) Ekstern revisor er revi-merco ApS, statsaut. revisor Gert Mikkelsen, der blev genvalgt. Ad 9: Eventuelt Fra medlemmernes side var der følgende forslag til forbedringer: Bedre information på hjemmesiden samt opdatering heraf. Erik Broager oplyste, at arbejdet med istandsættelse af broerne fortsættes i foråret. Der skal bruges 8 personer pr. gang, og der bliver tale om 8 arbejdsdage. P.t. er der 22 frivillige, men måtte der være medlemmer, der ønsker at deltage bedes man kontakte Erik Broager. Da dagsordens punkter herefter var udtømte, nedlagde dirigenten sit hverv og takkede for god ro og orden og overgav herefter ordet til formanden, der i sin afslutning takkede dirigenten for indsatsen under generalforsamlingen og de afgående bestyrelsesmedlemmer med den traditionsrige olielampe for deres arbejde i bestyrelsen. Referent: Lisbeth Gottlieb

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Onsdag den 6. februar 2013 kl. 19.00 i klubbens lokaler.

Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Onsdag den 6. februar 2013 kl. 19.00 i klubbens lokaler. Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Onsdag den 6. februar 2013 kl. 19.00 i klubbens lokaler. Referat fra ordinær generalforsamling i Holte Roklub. Onsdag d. 6. februar 2013 kl. 19.00 Antal fremmødte:

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gorm Riksted fra nr. 42. Gorm vælges uden modkandidater. Gustav nr. 23 vælges til

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING

DANSK POLITIHUNDEFORENING DANSK POLITIHUNDEFORENING R E F E R A T Dansk Politihundeforenings ordinære repræsentantskabsmøde. Lørdag den 3. marts 2012 kl. 12.50 afholdtes ordinært repræsentantskabsmøde på Vissenbjerg Storkro, Søndersøvej

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen.

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen. Referat af generalforsamlingen, Grundejerforeningen Jægerbuen, den 11. marts 2009 Bestyrelsen tilstede: John Blynov Benny Hansen - Kitty Steen Michael Sass & Britta Schou Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra. Generalforsamling for Dansk Australsk New Zealandsk Venskabsforening. Lørdag den 26. april 2008 kl. 13.00

Referat fra. Generalforsamling for Dansk Australsk New Zealandsk Venskabsforening. Lørdag den 26. april 2008 kl. 13.00 Referat fra Generalforsamling for Dansk Australsk New Zealandsk Venskabsforening Lørdag den 26. april 2008 kl. 13.00 Formanden bød velkommen og opdaterede deltagerlisten. Der var 22 deltagere tilstede.

Læs mere

Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug

Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug Tid: Lørdag den 10. marts 2001, kl. 13.00 Sted: Blommenslyst Kro, Odense Dagsorden: Velkomst v. formanden Ove Glerup 1. Valg af dirigent 2. Valg af

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet.

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Ad 1: Valg af dirigent Christian Lauridsen valgt Ad 2: Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i K/S Danskib 26

Referat af ordinær generalforsamling i K/S Danskib 26 Referat af ordinær generalforsamling i K/S Danskib 26 Den 15. april 2009 kl. 17.00 afholdtes der generalforsamling på Radisson SAS Royal Hotel, Hammerichsgade 1, 1611 København V. Dagsordenen var som følger:

Læs mere

REFERAT Dato for udarbejdelse af referat 27. marts 2014. Erik Nicolajsen bød velkommen.

REFERAT Dato for udarbejdelse af referat 27. marts 2014. Erik Nicolajsen bød velkommen. REFERAT Dato for udarbejdelse af referat 27. marts 2014 Fremmødte: se deltagerliste Stemmeberettigede: på deltagerlisten på nær administrationen. Velkomst Erik Nicolajsen bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Grundejerforeningen, matrikel. nr. 1DO. Baastrup Referat af ordinær generalforsamling. Generalforsamling blev afholdt den 28.

Læs mere

Afdeling Friheden I, Friheden VI og Lille Friheden Onsdag den 11. november 2015 kl. 19.00 I Medborgersalen, Hvidovrevej 280

Afdeling Friheden I, Friheden VI og Lille Friheden Onsdag den 11. november 2015 kl. 19.00 I Medborgersalen, Hvidovrevej 280 Referat af ordinært afdelingsmøde (regnskabsmøde) i Boligselskabet Friheden Afdeling Friheden I, Friheden VI og Lille Friheden Onsdag den 11. november 2015 kl. 19.00 I Medborgersalen, Hvidovrevej 280 Dagsorden:

Læs mere

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Hotel Hvide Hus, Strandvejen 111, 4600 Køge. Side 2 af 7 Stiftende Repræsentantskabsmøde 2010

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled

Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled Dato og tid: Mandag, den 8. februar 2016, kl. 19.00 Sted: Stengårdsskolen, lærerkantinen 1. Valg af dirigent Tim Andersen (nr. 35) bød

Læs mere

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive 1 Valg af dirigent AAB s formand Peter Hadrup startede mødet med at byde alle velkommen, herunder til advokat Anders

Læs mere

Vedtægter for Sejlklubben København (SKK)

Vedtægter for Sejlklubben København (SKK) Vedtægter for Sejlklubben København (SKK) Indhold: 1. Navn og hjemsted 2. Formål 3. Medlemskab af organisationer 4. Optagelse og ansvar som medlem 5. Udmeldelse og eksklusion 6. Kontingent og indskud 7.

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget Tirsdag, den 6. marts 2007 kl. 19.00 i det store lokale, Kammerrådensvej 15, Hørsholm Dagsorden i henhold til vedtægternes 12:

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Vedtægter for Skanderborg Junior Sejlklub

Vedtægter for Skanderborg Junior Sejlklub Vedtægter for Skanderborg Junior Sejlklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Skanderborg Junior Sejlklub er stiftet den 17. marts 1981 og har hjemsted i Skanderborg Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at

Læs mere

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Leif, Bent Erik blev referent. Leif konstaterede at generalforsamlingen var korrekt indkaldt.

Læs mere

Generalforsamling Stenløse Skytteforening

Generalforsamling Stenløse Skytteforening Referat fra generalforsamling, mandag d. 24. februar 2014 kl. 19.00, i klubhuset Bækholmvej 27, 3660 Stenløse Tilstede: 34 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden jf. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Kratbjerghusene den 5/4-2006

Referat af ordinær generalforsamling i Kratbjerghusene den 5/4-2006 Referat af ordinær generalforsamling i den 5/4-2006 1. Valg af dirigent. Thomas Jørgensen (BV27) blev valgt til dirigent. Han konstaterede, at forsamlingen var lovligt indkaldt og at der var 27 stemmeberettigede

Læs mere

Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den 6. april 2016

Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den 6. april 2016 Nasdaq Copenhagen A /S Nikolaj Plads 6 1007 København K. Nakskov, den 6. april 2016 Ref: Direktionen / la Selskabsmeddelelse nr. 4 / 2016 Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Svanemøllebugtens Vinterbadelaug

Referat af ordinær generalforsamling i Svanemøllebugtens Vinterbadelaug Referat af ordinær generalforsamling i Svanemøllebugtens Vinterbadelaug 30. maj 2013 kl. 19.30 Sted: Roforeningen KVIK, Strandvænget 53, 2100 København Ø Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent.

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

Vedtægter for Orø Bådelaug

Vedtægter for Orø Bådelaug 1 Sejlklubbens navn og hjemsted Klubbens navn er Orø Bådelaug. Dens hjemsted er Holbæk Kommune. Vedtægter for Orø Bådelaug 2 Sejlklubbens formål Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesser overfor

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 4. maj 2015 40 husstande var mødt op - svarende til 80 stemmer. 1. Velkomst

Læs mere

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København.

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse. 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Dato: Lørdag d. 10. marts 2012, kl. 11.00-13.00 Sted: Lokalhistorisk Arkiv, Frederik III s vej 6, 7000 Fredericia Deltagere: 20 fremmødte

Læs mere

Referat. År 2013, onsdag den 3. april afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Skovåsen. 24 andelshavere var repræsenteret, 3 fraværende.

Referat. År 2013, onsdag den 3. april afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Skovåsen. 24 andelshavere var repræsenteret, 3 fraværende. Kirke Såby d. 1. maj 2013. Referat År 2013, onsdag den 3. april afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Skovåsen. 24 andelshavere var repræsenteret, 3 fraværende. Dagsorden i henhold til indkaldelse

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING Dato : 18. Marts 2009. Sted : Kulturhuset Elværket, Frederikssund Referent: Bo Bertramsen Dagsordenen var følgende: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere. 3 Formandens

Læs mere

København Karateklub Mariendalsvej 57,1 2000 Frederiksberg. Vedtægter

København Karateklub Mariendalsvej 57,1 2000 Frederiksberg. Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er København Karateklub. Foreningen er hjemmehørende i Frederiksberg Kommune. 2 Foreningens formål. Formålet er at fremme udbredelsen af læren (teknik og

Læs mere

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening Vedtægter for Østsalling Idrætsforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Østsalling Idrætsforening, stiftet den 17. november 1969. Dens hjemsted er i Skive Kommune. 2. Formål Foreningens formål

Læs mere

Vedtægt for HADSUND ROKLUB

Vedtægt for HADSUND ROKLUB Vedtægt for HADSUND ROKLUB Roning En livsstil. 1 Gældende Love Forslag til ny vedtægt 1. Foreningens navn er Hadsund Roklub. Dens hjemsted er Hadsund i Mariagerfjord kommune. 2. Hadsund Roklubs formål

Læs mere

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00.

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00. År 2009, den 23. september kl. 19:00, afholdtes ordinært afdelingsmøde i Boligselskabet af 1961 i Greve (BS61), afdeling Grønlykkeparken. Mødet afholdtes i beboerlokalerne, Grønlykkeparken 25, 2670 Greve,

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret.

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Tilstede: Der deltog 47 personer fra 37 husstande. Som gæst deltog endvidere advokat Jens Chr. Krabbe. Fra driftsfunktionen deltog

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.00 i Kulturhuset Pavillonen.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.00 i Kulturhuset Pavillonen. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.00 i Kulturhuset Pavillonen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne år. 3. Den reviderede årsrapport fremlægges

Læs mere

GenerAlforsamling 2012

GenerAlforsamling 2012 GenerAlforsamling 2012 Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 11. april 2012 i salen på TK s Ungdomsgård, Tuborgvej 185. Dagsorden: Valg af dirigent Bestyrelsens beretning Orientering

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i GF 163 Luftfart

Referat fra Generalforsamling i GF 163 Luftfart Referat fra Generalforsamling i GF 163 Luftfart onsdag d. 2. april 2014 kl. 16:30 i SAS klubhus, diget 25, 2770 Kastrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af klubbens

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015 REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referenter og stemmetællere. 2. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Først bydes velkommen af initiativtagere og ordet gives evt. til DEAS repræsentant for udlejer.

Først bydes velkommen af initiativtagere og ordet gives evt. til DEAS repræsentant for udlejer. Referat af den stiftende generalforsamling af beboerrepræsentationen VESTERLED for beboerne i Vestervang 2A-6B, Roskildevej 185A og 185B og Valby Langgade 258 og 260 mandag den 15. december 2014, kl. 19.30

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling Ejerforeningen Tvillingegård 1 tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 19, hotel Lautruppark, Ballerup.

Referat af ekstraordinær generalforsamling Ejerforeningen Tvillingegård 1 tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 19, hotel Lautruppark, Ballerup. Referat af ekstraordinær generalforsamling Ejerforeningen Tvillingegård 1 tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 19, hotel Lautruppark, Ballerup. Der var 29 lejligheder repræsenteret, heraf en ved skriftlig fuldmagt

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamlingen 21. november 2017

Referat af den ordinære generalforsamlingen 21. november 2017 Referat af den ordinære generalforsamlingen 21. november 2017 Total antal fremmødte stemmeberettigede 177 heraf 140 pladsejere i henhold til adgangskontrol. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Steen

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe

Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe Palle Jørgensen 29. september 2001 Til stede Thomas M. Widmann, Thorsten Nielsen, Peter B. Frederiksen, Peter J. Christiansen, Thomas

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde ved Håndbold Region Øst Formand

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2008. på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Billund, Danmark med følgende

ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2008. på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Billund, Danmark med følgende ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2008 Den 22. april 2008 blev der afholdt ordinær generalforsamling i FirstFarms A/S, CVR nr. 28 31 25 04 på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Billund,

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sorø Skovbørnehave

Vedtægter for Støtteforeningen for Sorø Skovbørnehave Vedtægter for Støtteforeningen for Sorø Skovbørnehave (herefter benævnt Støtteforeningen) og den tilhørende institution Sorø Skovbørnehave 1 Mellem institutionen Sorø Skovbørnehave og Sorø Kommune indgås

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning om foreningens virke

Læs mere

Referat af stiftende generalforsamling i Juridisk Forening i Aalborg torsdag den 14. januar 2016

Referat af stiftende generalforsamling i Juridisk Forening i Aalborg torsdag den 14. januar 2016 Referat af stiftende generalforsamling i Juridisk Forening i Aalborg torsdag den 14. januar 2016 Den stiftende generalforsamling afholdtes i nævningeretssalen, Retten i Aalborg, Badehusvej 17 med deltagelse

Læs mere

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 9. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Restaurant Latinerly, Sct. Mathiasgade

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Grundejerforeningen Ravnsnæs - Generalforsamling 22.4 2015 Sjælsøskolen

Grundejerforeningen Ravnsnæs - Generalforsamling 22.4 2015 Sjælsøskolen Grundejerforeningen Ravnsnæs - Generalforsamling 22.4 2015 Sjælsøskolen 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog advokat Peter Schäfer valgt med akklamation Dirigenten konstaterede generalforsamlingens

Læs mere

MANDAG DEN 3.MARTS 2014 KL 19:30 i VATELUNDEN, Sandskrænten, 2850 Nærum.

MANDAG DEN 3.MARTS 2014 KL 19:30 i VATELUNDEN, Sandskrænten, 2850 Nærum. VATELUINDEN 4Ø 2d-22~ København, den 6Sebruar 2014 Hej venner, Så er det atter tid til repræsentantskabsmøde i Vatelunden Divisionschefer, suppleanter. hvtteråd m.fl. til: - REPRÆSENTANTSKABSMØDE MANDAG

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening Sted: Sognegården, Strib Tid: 9. marts 2012, kl. 19.30 Fremmødte: 55 stemmeberettigede fordelt på 33 parceller DAGSORDEN 1. Valg af dirigent: Kai

Læs mere

Granly Vandværk I/S Mødereferat fra ordinær Generalforsamling

Granly Vandværk I/S Mødereferat fra ordinær Generalforsamling 1/6 Granly Vandværk I/S Mødereferat fra ordinær Generalforsamling Dato/tid : 16. april 2007 kl. 19.00 Sted : Park Hotel Deltagere : Niels Andreasen (NA) Palle Frank (PF) Thomas Puggaard (TP) Pia Dohn Nielsen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling 2014 i A/B Blidahlund/Esperancegården Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Generalforsamlingen blev afholdt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

GENERALFORSAMLING E/F Storløkke Søndag den 13. marts 2016 kl. 10.15 i Storløkke Feriepark

GENERALFORSAMLING E/F Storløkke Søndag den 13. marts 2016 kl. 10.15 i Storløkke Feriepark GENERALFORSAMLING E/F Storløkke Søndag den 13. marts 2016 kl. 10.15 i Storløkke Feriepark Tilstede: Bestyrelse: Lars Kure (LK) Bitten Grønbech (BG) Bent Elling (BE) Edvard Holm (EH) Per Dettlaff (PD) Suppleanter:

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 GYVELPOSTEN www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 Til medlemmerne. Bestyrelsen har nu afholdt sit første møde. På mødet konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand Ole Bjarno, Syrenkæden 8.

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år.

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. 10. maj 2014 Referat af generalforsamling i Virumbo IV den 22. april 2014 Birgit Kjeldsen, Lise Bonde, Birthe Mikkelsen, Ib Højbjerg, Lise Mundt, Lars Friis, Anders, Martin Hou, Keld Greenaae, Jakob Tønnesen,

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN Gnaverhavens Grundejerforening Referat fra GENERALFORSAMLING Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30 på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

1 Klubbens navn er Sejlklubben Århus Nordhavn, hjemsted er Århus.

1 Klubbens navn er Sejlklubben Århus Nordhavn, hjemsted er Århus. Vedtægter for Foreningen Sejlklubben Århus Nordhavn Godkendt på general forsamlingen den 5. april 2014 1 Klubbens navn er Sejlklubben Århus Nordhavn, hjemsted er Århus. Formål 2 Klubbens formål er: At

Læs mere

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat I. Velkomst Sten Graversen bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Han overlod ordet til Børge Holm, som ville sige nogle ord om den

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 34 stemmeberettigede medlemmer. Ad 1. Valg af dirigent. Formanden Kjeld

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 80 Hvoraf 80 er stemmeberettigede.

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A

Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Til samtlige beboere i afdeling 29, Finlandsparken Vejle, den 14. maj 2014 Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Hermed følger et kort referat af det ordinære afdelingsmøde

Læs mere

Referat. Vindmølleindustriens generalforsamling den 19. marts 2013

Referat. Vindmølleindustriens generalforsamling den 19. marts 2013 Referat Dato: 19-03-2013 Vindmølleindustriens generalforsamling den 19. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af det udsendte regnskab for 2012 til godkendelse

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde i Vildtbanegård I torsdag den 29/5 2008 kl. 19.00 på Gildbroskolen

Ordinært afdelingsmøde i Vildtbanegård I torsdag den 29/5 2008 kl. 19.00 på Gildbroskolen Ordinært afdelingsmøde i Vildtbanegård I torsdag den 29/5 2008 kl. 19.00 på Gildbroskolen 30 lejemål til stede 60 stemmer Dagsorden 1. Valg af ordstyrer 2. Valg af stemmetællere (3) 3. Bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Referat fra. Ordinært repræsentantskabsmøde. Lørdag, den 16. april 2016 i Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra. Ordinært repræsentantskabsmøde. Lørdag, den 16. april 2016 i Idrættens Hus, Brøndby Referat fra Ordinært repræsentantskabsmøde Lørdag, den 16. april 2016 i Idrættens Hus, Brøndby Velkomst ved formand Birger Dahl. Bød velkommen til de for HRØ nye omgivelser. Særlig velkomst til nåleindehavere,

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke.

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke. Referat fra Generalforsamling den 16. november 2006, kl. 19.30 i Forsamlingshuset Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Aflæggelse af beretning 4. Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år a) Formandens beretning (er udsendt tidligere) 3) Fremlæggelse af det reviderede regnskab for 2014

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

Vedtægter for kunstforeningen i Roskilde Kommune

Vedtægter for kunstforeningen i Roskilde Kommune 05. februar 2015 Vedtægter for kunstforeningen i Roskilde Kommune 1. Foreningens navn 2. Foreningens formål 3. Foreningens medlemmer 4. Ind- og udmeldelse af foreningen 5. Kontingent 6. Regnskabsåret 7.

Læs mere

Gartnerparkens Grundejerforening

Gartnerparkens Grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling Tirsdag den 17. november 2015 kl.19.30 i Medborgerhuset Dagsorden i henhold til den omdelte indkaldelse dateret 26. oktober 2015. Fremmødte husstande (18 stk.): 2,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 12. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 12. marts 2012 kl. 19:30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 42 grundejere. Formand, Erik Ødemark bød velkommen. 1. Valg af

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14.

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Punkterne følger dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Finn Aagaard blev valgt med akklamation. Finn takkede for valget og meddelte, at generalforsamlingen

Læs mere

Ad 0. Dirigent ved mødet var Peter Nordstrand, referent Peter Kargo Bruun.

Ad 0. Dirigent ved mødet var Peter Nordstrand, referent Peter Kargo Bruun. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Stærekasserne (Klyngehusene) Afholdt den 17. April 2012. Agendaen var følgende: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af formandens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere