Referat af den ordinære generalforsamlingen 21. november 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af den ordinære generalforsamlingen 21. november 2017"

Transkript

1 Referat af den ordinære generalforsamlingen 21. november 2017 Total antal fremmødte stemmeberettigede 177 heraf 140 pladsejere i henhold til adgangskontrol. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Steen Wintlev som dirigent. Da der ingen andre forslag er, vælges Steen Wintlev. Steen takker for valget og konstaterer indledningsvis at generalforsamlingen er lovlig og beslutningsdygtig. 2. Formandens beretning Formanden aflægger sin beretning. Herefter suspenderes generalforsamlingen kortvarigt. Dirigenten genoptager generalforsamlingen og opfordrer medlemmer til at fremkomme med eventuelle spørgsmål eller kommentarer. Bent Normann Andersen medlemsnr. 996 (BN): BN nævner prisen på bådejerkontingent, som blev forhøjet med kr. og en stigning på 10 % i kontingenter i 2010 i forbindelse med dommen i den tidligere restaurationssag. Når tabet var indbetalt var det, efter BN s opfattelse, hensigten at bådejerkontingent skulle nedsættes med kr. Han mener ikke generalforsamlingen efterfølgende har ændret den beslutning og efterlyser således en nedsættelse af kontingenter. Der blev udtryk bekymring over de mange kasserer-skift inden for de sidste par år. BN efterlyser en redegørelse for baggrunden herfor. Per Juul Bech medlemsnr. 641 (PJB): PJB efterlyser indsigt i hvad der foregår i foreningen. Han angiver at have været på sekretariatet for at se både bestyrelses- og driftsudvalgsmødereferater. Han bemærker, at der ikke er referater fra driftsudvalgsmøder og at ikke alle havneudvalgets referater er at finde på hjemmesiden. Han har læst de referater, der er tilgængelige og kan ikke se beslutningsgrundlag for de dispositioner, der er foretaget. Bo Møller medlemsnr (BM) BM henviser indledningsvis til dårlig økonomi og spørger om det høje ambitionsniveau skal fortsætte eller om man vil sløjfe nogle af de skibe der er sat i søen indtil foreningens økonomi siger ok for det.

2 Lars Riber medlemsnr. 58 (LR) LR opfordrer til at der etableres en facebookgruppe for medlemmer, hvor der frit kan kommunikeres. Der ønskes indsigt I, hvad der foregår også når det går skævt. Sten Schou-Andersen medlem nr (SSA) SSA takker formanden for beretningen. Han ville ønske, at formanden havde lagt alt på bordet, så alle kan få at vide hvad problemet er. Han har som tidligere havneudvalgsformand kæmpet for at få driftsudvalget til at fungere som driftsudvalg og bestyrelsen til at fungere som en bestyrelse. SSA problematiserer, at der ikke findes tilgængelige referater fra havneudvalg og driftsudvalg. Derudover påpeger han, at det er et problem, at vi endnu ikke har set et underskrevet regnskab fra bestyrelsen og interne samt eksterne revisor. SSA giver udtryk for at bestyrelsen, såfremt et således underskrevet regnskab ikke forefindes, reelt har skrevet sig selv ud og erindrer om at et tidligere bestyrelsesmedlem Erik Wilhelmsen, der for et par år siden nægtede at underskrive regnskabet idet den pågældende angav ikke at have set de penge, der skulle komme til klubben fra Sailing Aarhus, således som SSA havde opgjort til ca kr. SSA oplyser, at han stadig ikke har set pengene og ikke ved, hvor de er henne. Endelig spørger SSA om den tidligere havnekaptajn blev opsagt eller selv opsagde sin stilling. SSA påpeger, at det er vigtig at personalet kan have tillid til bestyrelsen og de ikke kan have 25 mennesker som ledere, men kun en. Dirigenten vælger at tage SSA s indlæg, som at han gerne vil have klarhed over nogle konkrete ting. Endvidere tilkendegiver dirigenten at spørgsmålene vedr. årsregnskab vil blive behandlet sammen med dagsordenspunktet vedr. regnskab. Endelig redegør dirigenten for at den korrekte reaktion fra SSA, såfremt han ikke har tidlig til de fremlagte dokumenter er, at stille et mistillidsvotum. SSA følger op på dirigentens retningslinjer og stiller formelt et mistillidsvotum til den samlede bestyrelse. John Bork medlem 602 (JB) JB tilkendegiver, at det ikke er svært at stille et mistillidsvotum. JB opfordrer til, at medlemmerne tænker på den struktur klubben har inden en stemme afgives, idet en ny bestyrelse vil blive sammensat efter de samme regler og med de samme udvalg som nu. Dirigenten vejleder kort om afstemningsproceduren og der afholdes skriftlig afstemning. Som stemmetællere fungerer Anni Kristiansen, Flemming Friis og Jens Villumsen. Efter flere opfordringer fra salen beslutter dirigenten at fortsætte generalforsamlingen mens optællingen af stemmesedler foregår, for herved at give mulighed for en besvarelse af de stillede spørgsmål til formandens beretning.

3 Formanden udtrykker, at det sidste halve år har været hårdt på mange fronter, og at han ikke har følt at foreningens love og vedtægter har været respekteret. Formanden opfordrer til, at vi lukker restaurant-sagen. Det var i 1991, at bådejerkontingentet blev gennemført og det har intet med restaurant-sagen at gøre. I 2010 blev kontingenterne forhøjet for at bringe den samlede byggegæld ned og ikke kun boden på restaurantsagen. Formanden pointerer, at vi hvert år vedtager et budget og det er det man kører efter, ikke beslutninger der er truffet for mange år tilbage. Havneudvalgsformanden har haft til opgave at indkalde til driftsudvalgsmøderne. Der har været rigtig meget arbejde i vinter og forår og der har nærmest været daglige driftsudvalgsmøder og hvis alt det skulle være noteret ville opgaven have været uoverkommelig. Der er adskillige facebookgrupper for de forskellige udvalg og aktiviteter. På de sider kan man debattere alt hvad man har lyst til. Desuden har næstformanden været primusmotor i moderniseringen af foreningens hjemmeside, hvor man også kan orientere sig om hvad der foregår. Det sidste halve år har formanden følt at havneudvalget har været en del af driftsudvalget. Der er lagt mere krudt i havneudvalget end i driftsudvalget fra havneudvalgsformandens side. Dvs. at havneudvalgets referater har været styrepind for hvad vi skulle gøre i driftsudvalget. Den slags skyggestying er formanden ikke tilhænger af. Desuden mener formanden, at når havneudvalgsreferater begynder at have personlig karakter egner de sig ikke til offentliggørelse, hvorfor bestyrelsen har besluttet ikke at lægge referatet ud. Vedr. spørgsmålet om foreningens dårlige økonomi, påpeger formanden, at vi har et træk på 8,5 mio. kr. heraf 2,6 mio. kr. vedr. stativer, et lavere træk end vi har haft længe. Køb af stativerne har været en stor investering. Stativerne er købt hurtigere end der var økonomi til. Vi holder budgetterne på alle aktivitetsudvalg. Det er anlægsbudgetterne der er skredet i år. Ca kr. i overskridelser til anlæg og ca kr. til hytter der ikke var budgetsat ved den ekstraordinære generalforsamling i april. Resultatet af afstemningen: 13 blanke 84 mistillid 79 tillid Dirigenten siger, der nu er to valg: 1. Vi kan køre gennem generalforsamlingen og så bliver der et udvidet valg ved punkt 8 2. Vi indkalder til ekstra ordinær generalforsamling med kun bestyrelsesvalg på dagsordenen Dirigenten tilkendegiver at ville fortsætte med løsning 1 med udvidet valg under punkt 8.

4 Finn Svendsen medlensnr. 791 (FS) Vi kan ikke holde valg i dag, da vi ikke har nogle kandidater. FS foreslår at vi suspenderer generalforsamlingen. Dirigenten anerkender, at ved den løsning FS foreslår får alle medlemmer mulighed for at give deres besyv med. Dirigenten spørger derfor bestyrelsen, om de vil køre videre til en ekstraordinær generalforsamling. Generalforsamlingen suspenderes kortvarigt med henblik på at den siddende bestyrelse vil overveje om de vil fortsætte som midlertidig bestyrelse frem til den kommende genoptagne generalforsamling. Dirigenten genoptager generalforsamlingen og meddeler at den tidligere formand (Niels Frølund), tidligere næstformand (Lars Vilhelmsen), tidligere havneudvalgsformand (Peter Klingsten), Michael Vogelius (jolleafdelingen), Lars Beck (kajakafdelingen) og Erik Vang (sælerne) gerne vil køre foreningen videre indtil næste genoptagne generalforsamling. Den tidligere formand ønsker en kommentar. Han var næsten klar til at gå, men han vil gerne medvirke indtil den næste generalforsamling, fordi ellers havde han ikke været så passioneret i så mange år. Så må medlemmerne derefter finde den bestyrelse de finder værdige til at lede Kaløvig Bådelaug. Formanden siger ja på en betingelse: han ønsker, at få lov at agere og virke som formand. Det har han ikke haft lov til det sidste halve år. Der har han haft 5 skyggeformand til at gå og rode i alt! Dirigenten fortæller, at man på den kommende ekstra ordinære generalforsamling kan genoptage denne generalforsamling med de kandidater og forslag der allerede er indkommet suppleret med nye kandidater. Spørgsmål til procedure: Jesper Lund-Sørensen medlemsnr. 406 (JL) JL opfordrer til at sekretariatet får en særlig rolle i den kommende periode. Det er dem man skal henvende sig til og de skal modtage kandidater. Dirigenten supplerer ved at sige, at det også er sådan det foregår i dag. John Bork medlemsnr. 602 (JB) JB finder det beklageligt, at forsamlingen nu ikke får svar på alle de spørgsmål den havde haft og bestyrelsen har ikke haft mulighed for at forklare sig. Hermed en bøn om ved fremtidige generalforsamlinger at vente med at stille mistillidsvotum til efter beretningen er behandlet. Da har man nemlig fået svar på sine spørgsmål og dermed et bedre grundlag for at træffe et valg.

5 Slutteligt konkluderer dirigenten at generalforsamlingen hermed er suspenderet. De eksisterende forslag gælder stadig og dagsordenen kan forsættes herfra suppleret med yderligere kandidater. Der indkaldes snarest muligt til generalforsamling med varsel som til ordinær generalforsamling.

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Vedtægter for Stae Borgerforening.

Vedtægter for Stae Borgerforening. Vedtægter for Stae Borgerforening. 1 Formål Stk. 1 Foreningens navn er Stae Borgerforening Stk. 2 Foreningens formål er at fremme alt, hvad der tjener byens og dermed borgernes tarv. Stk. 3 Foreningens

Læs mere

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 1. Formål Lyndby By- & Bådelaug har til formål : varetage medlemmernes fælles interesser ved samarbejde med kommunalbestyrelsen

Læs mere

Kaløvig Bådelaug. Forretningsorden og arbejdsprincipper for Bestyrelsen 2015/16

Kaløvig Bådelaug. Forretningsorden og arbejdsprincipper for Bestyrelsen 2015/16 Kaløvig Bådelaug Forretningsorden og arbejdsprincipper for Bestyrelsen 2015/16 1. Vedtægter a) Det overordnede regelsæt for driften og udviklingen af Kaløvig Bådelaug er gældende love for Kaløvig Bådelaug.

Læs mere

DIRIGENTVEJLEDNING TIL DIVISIONSRÅDSMØDE (OPDATERET MARTS 2016)

DIRIGENTVEJLEDNING TIL DIVISIONSRÅDSMØDE (OPDATERET MARTS 2016) Side 1 / 7 Dirigentvejledning til Divisionsrådsmøde Opdateret marts 2016 Generelt om afstemning Divisionsrådsmødet er åbent for alle, men ikke alle har stemmeret. Divisionsrådet er divisionens øverste

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 18. juni 2009 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a.

Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. Vedtægter for foreningen Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. Foreningens navn og hjemsted; Foreningens navn er Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. 1 2 Foreningens hjemsted er Gyrstinge

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

Referat Generalforsamlingen 16. januar 2018

Referat Generalforsamlingen 16. januar 2018 Referat Generalforsamlingen 16. januar 2018 Niels Frølund siger indledningsvis tak for de 4-5 år han har været formand for klubben. Han synes, at de har gjort det godt, ved at formå at skabe aktivitet

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby 1. Foreningens navn, formål og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Støtteforeningen for Sæby Svømmebad. Stk. 2. Foreningens formål er at give folkelig

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

Vedtægter for RUCalumne

Vedtægter for RUCalumne Vedtægter for RUCalumne DATO/REFERENCE 13. oktober 2015 Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er RUCalumne The Alumni Society of Roskilde University. Foreningens hjemsted er Roskilde Universitet

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Torsdag den 22. marts 2018 (105 fremmødte, medbragt 11 fuldmagter) Formand Kim Møller Behrend bød velkommen til generalforsamlingen, og der blev på opfordring fra formanden

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling Vedtægter Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling 2016-03-02 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Allerød Cykle Klub (ACK). ACK er stiftet d. 26. oktober 1993 og har hjemsted i Allerød

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter

Forslag til nye Vedtægter Snekkersten Borgerforening Forslag til nye Vedtægter Vedtægter for Snekkersten Borgerforening (SBF) 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Snekkersten Borgerforening og den er stiftet den

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling VSVF d. 14/ kl i Strandens Forsamlingshus, Brøndby.

Referat af ekstraordinær generalforsamling VSVF d. 14/ kl i Strandens Forsamlingshus, Brøndby. Referat af ekstraordinær generalforsamling VSVF d. 14/7 2016 kl. 19.00 i Strandens Forsamlingshus, Brøndby. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Valg af medlemmer til Vallensbæk Strands

Læs mere

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING J.nr. 955-0489 UT/JM REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Lyngby Boldklubs Oldboys Afdeling lørdag d. 31. marts 2012. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forgangne

Læs mere

Birgit Nielsen og Niels Ove Pedersen blev foreslået som dirigent. Birgit blev ved håndsoprækning valgt med 14 stemmer mod 12 til Niels Ove.

Birgit Nielsen og Niels Ove Pedersen blev foreslået som dirigent. Birgit blev ved håndsoprækning valgt med 14 stemmer mod 12 til Niels Ove. Referat af ekstraordinær generalforsamling i Højelse Landsbylaug afholdt 11. april 2007, kl. 19.00-22.30 i Højelse SFO Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Behandling af indkomne forslag

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 8. juni 2017

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 8. juni 2017 Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 8. juni 2017 1. Valg af dirigent Jens Erk Skovvang blev valgt efter indstilling fra bestyrelsen. Dirigenten startede generalforsamlingen op med at konkludere,

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter Gældende vedtægt 1 KLUBBENS NAVN Klubbens navn er TIK tennis med hjemsted i Høje- Taastrup kommune. 2 KLUBBENS FORMÅL Klubbens formål er at fremme interessen for tennissporten for alle aldersgrupper og

Læs mere

vinaaardshus KL. 17:30 advokatfirmaet vingaardshus a/s t: t:

vinaaardshus KL. 17:30 advokatfirmaet vingaardshus a/s t: t: ~ vinaaardshus Jesper Studsgaard Vingårdsgade 22 9000 Aalborg Tlf. 46 92 92 00 J.nr: 110-118908 HCA/LK REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I EJERFORENINGEN TEGLVÆNGET 1-19 OG VANGS ALLE 6-10 ONSDAG

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Vedtægter. Helsingør Motorbådsklub. Nordhavnsvej 6D 3000 HELSINGØR

Vedtægter. Helsingør Motorbådsklub.   Nordhavnsvej 6D 3000 HELSINGØR 2019 Vedtægter Nordhavnsvej 6D 3000 HELSINGØR VEDTÆGTER FOR HELSINGØR MOTORBÅDSKLUB 1. Navn og hjemsted 2. Formål Klubbens navn er HELSINGØR MOTORBÅDSKLUB(HMK). er stiftet den 7. august 1934. s hjemsted

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Vedtægter for Rudersdal Squash Klub (RSQK) 1 Navn og hjemsted. Klubbens navn er Rudersdal Squash Klub (RSQK).

Vedtægter for Rudersdal Squash Klub (RSQK) 1 Navn og hjemsted. Klubbens navn er Rudersdal Squash Klub (RSQK). Vedtægter for Rudersdal Squash Klub (RSQK) Formatted: Font: Verdana 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Rudersdal Squash Klub (RSQK). Klubben, der har hjemsted i Birkerød Rudersdal Kommune og er stiftet

Læs mere

Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den 6. marts 2013

Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den 6. marts 2013 Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse

Læs mere

Vedtægter. Nivå Gymnastikforening

Vedtægter. Nivå Gymnastikforening Vedtægter Nivå Gymnastikforening 1 Stk. 1 Foreningens navn er Nivå Gymnastikforening. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Fredensborg kommune. 2 Stk. 1 Foreningens formål er: at fremme og samle interessen for

Læs mere

Indhold VESTERGÅRDSVEJ 15 // 8260 VIBY J TLF. 87 406 700 // FAX. 87 06 701 POST@ALBOA.DK // WWW.ALBOA.DK. 2 Dirigenthæfte 2013 - ALBOA

Indhold VESTERGÅRDSVEJ 15 // 8260 VIBY J TLF. 87 406 700 // FAX. 87 06 701 POST@ALBOA.DK // WWW.ALBOA.DK. 2 Dirigenthæfte 2013 - ALBOA DIRIGENTHÆFTE Indhold Side: Om dirigenthæftet 3 Dirigentens rolle og kompetence / utilbørlig optræden 4 Godkendelse af forretningsorden for afdelingsmødet - dagsord. pkt. 1 5 Valg af dirigent - dagsord.

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 Dirigentens otte typiske udfordringer på foreningens

Læs mere

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET December 2018)

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET December 2018) Side 1 / 10 Dirigentvejledning til Grupperådsmødet Opdateret januar 2019 Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men ikke alle har stemmeret. Grupperådet udgøres af de fremmødte personer,

Læs mere

Vedtægter. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune.

Vedtægter. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2 Formål Klubbens formål er - at varetage medlemmernes interesse for fritidssejlads - at arbejde for at øge

Læs mere

1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015

1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015 Vedtægter Navn 1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015 Formål 2 Tved Motions Cykelklub har til formål at virke for cykelsportens og motionscyklingens fremme,

Læs mere

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Langelands Svømmehalsforening. Foreningen har hjemsted i Langeland Kommune. Det er foreningens formål at bistå med etablering

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Vedtægter for Rungsted Ishockey Klub

Vedtægter for Rungsted Ishockey Klub Vedtægter for Rungsted Ishockey Klub Klubbens navn og Formål 1 Klubbens navn er Rungsted Ishockey Klub (RIK). Klubbens hjemsted er Hørsholm kommune. Klubben er stiftet den 1. januar 1941 2.1 Klubbens formål

Læs mere

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub Vedtægter for Ganløse Fitness Klub 1 Klubbens navn, hjemsted og hjemmeside Stk. 1 Klubbens navn er Ganløse Fitness Klub. Stk. 2. Klubbens hjemsted er Egedal Kommune. Stk. 3. Klubbens hjemmeside er www.ganløsefitnessklub.dk

Læs mere

Vedtægter for foreningen "BumbleBees"

Vedtægter for foreningen BumbleBees Vedtægter for foreningen "BumbleBees" 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn: BumbleBees (underafdelinger Mini og Biografklub) Stk. 2. Foreningen er stiftet den 24. januar 2014. Stk. 3. Foreningens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Tilstede: Inger, Hans, Torben, Carsten, Erling, John, Niels, Anita Afbud: Mogens, Dan Velkommen 1. Hans Poulsen er inviteret med til mødet.

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

VEDTÆGTER for. Kolding Herreds Landbrugsforening

VEDTÆGTER for. Kolding Herreds Landbrugsforening VEDTÆGTER for Kolding Herreds Landbrugsforening LANDBRUGSFORENING Kolding Herreds Landbrugsforening Niels Bohrs Vej 2-6000 Kolding - Tlf. 76 34 17 00 - www.khl.dk 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er:

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Golf Club

Vedtægter for Aarhus Golf Club Vedtægter for Aarhus Golf Club 1 Klubbens navn er Aarhus Golf Club, og dens hjemsted er i Århus Kommune. 2 Klubbens formål er at etablere og forestå driften af en eller flere golfbaner og organisere de

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Som vedtaget den 26. april 2014 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Falen af 1973 Stk. 2: Foreningen har hjemsted Falen i

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET JANUAR 2016)

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET JANUAR 2016) Side 1 / 10 Dirigentvejledning til Grupperådsmødet Opdateret januar 2016 Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men ikke alle har stemmeret. Grupperådet er de fremmødte personer der

Læs mere

3.1 Foreningen har hjemsted på den til enhver tid af bestyrelsen fastsatte adresse for sekretariatet.

3.1 Foreningen har hjemsted på den til enhver tid af bestyrelsen fastsatte adresse for sekretariatet. Vedtægter for DSRS Sagsnr. 047290-0001 jam/lek VEDTÆGT FOR FORENINGEN DANSK SØREDNINGSSELSKAB (DSRS) 1. Navn 1.1 Foreningens navn er Dansk Søredningsselskab. 2. Formål 2.1 Foreningens formål er på ideelt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. På Restaurant Nordstjernen, Blokhus.

Referat af ordinær generalforsamling. På Restaurant Nordstjernen, Blokhus. Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent. Referat af ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub, onsdag d. 22. november 2017 På Restaurant Nordstjernen, Blokhus. Formanden oplyste at bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Kolding Svømmeklub (forkortet KSK), stiftet den

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING

VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING 1 Kredsens navn er Aalborg Lærerforening. Den udgør kreds 153 af Danmarks Lærerforening og har hjemsted i Aalborg kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Dale Korsvej Vandværk I/S Aggebogårdsvej 21 3080 Tikøb. Referat af ordinær generalforsamling, afholdt lørdag den 21, april 2012

Dale Korsvej Vandværk I/S Aggebogårdsvej 21 3080 Tikøb. Referat af ordinær generalforsamling, afholdt lørdag den 21, april 2012 Referat af ordinær generalforsamling, afholdt lørdag den 21, april 2012 Generalforsamlingen blev afholdt i Tikøb Idrætsforenings lokaler, Præstegårdsvej 19 B, Tikøb Pkt. 1. Valg af dirigent: Knud Stokholm

Læs mere

Vedtægter for. Støvring Svømmehal

Vedtægter for. Støvring Svømmehal Vedtægter for Støvring Svømmehal 1. Den selvejende almennyttige forenings navn er»støvring SVØMMEHAL«og dens hjemsted er Rebild Kommune. 2. Foreningens formål er drift og udlejning af svømmehal og anden

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Vedtægter for SmerteDanmark

Vedtægter for SmerteDanmark Vedtægter for SmerteDanmark Indhold Vedtægter for... 1 1 Navn og hjemsted... 2 2 Formål... 2 3 Medlemskab... 2 4 Organisation... 3 5 Bestyrelsens kompetence... 3 6 Generalforsamlingen... 3 7 Regnskab og

Læs mere

1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Working School. Foreningen har hjemsted i Århus kommune.

1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Working School. Foreningen har hjemsted i Århus kommune. VEDTÆGTER for Foreningen Working School. 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Working School. Foreningen har hjemsted i Århus kommune. 2. Formål. Foreningen Working School er en humanitær hjælpeorganisation.

Læs mere

Vedtægter for foreningen 18Frames

Vedtægter for foreningen 18Frames Vedtægter for foreningen 18Frames Pr. 26 oktober 2016 NAVN og HJEMSTED 1. stk.1 Foreningens navn er "18Frames". 1. stk.2 Foreningens hjemsted er Fyn. FORMÅL 2. stk.1 At udvikle de aktive medlemmers kvalifikationer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Vedtægter for Hillerød Håndboldklub

Vedtægter for Hillerød Håndboldklub 1Navn og hjemsted Foreningen Hillerød Håndboldklub er stiftet den 27. juli 1983 og har hjemsted i Hillerød kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Håndboldforbund (DHF)/Sjællands Håndboldforbund under

Læs mere

Vedtægt. Støtteforeningen for. Brønderslev Neurorehabiliteringscenter

Vedtægt. Støtteforeningen for. Brønderslev Neurorehabiliteringscenter Vedtægt for Støtteforeningen for Brønderslev Neurorehabiliteringscenter 1 Navn Foreningens navn er: Støtteforeningen for Brønderslev Neurorehabiliteringscenter. 2 Formål Støtteforeningens formål er til

Læs mere

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Navn og hjemsted: Hellerup Fægte-Klub er stiftet den 18. november 1944 og har hjemsted i Gentofte Kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Fægte-Forbund under Danmarks

Læs mere

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden, Johs Chr Johansen, bød velkommen og foreslog Advokat Michael Nathan, CPH Lex, som

Læs mere

VEDTÆGTER. LOS - Landsforeningen af opholdssteder, botilbud og skolebehandlingstilbud

VEDTÆGTER. LOS - Landsforeningen af opholdssteder, botilbud og skolebehandlingstilbud VEDTÆGTER LOS - Landsforeningen af opholdssteder, botilbud og skolebehandlingstilbud NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er LOS - Landsforeningen af opholdssteder, botilbud og skolebehandlingstilbud. 1 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening

Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Nørrekær Enges Vindmølle-forening med hjemsted på formandens adresse. 2. Foreningens formål og opgaver

Læs mere

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål.

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål. Fællesforeningen blev stiftet den 7. december 1974 1 Navn og formål: Fællesforeningens navn er KALÂDLIT PEK ATIGÎGFÎSA KÁTUVFIAT Inuit. Fællesforeningen er upolitisk og har adresse hos den til enhver tid

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SELSKAB FOR EVIDENSBASERET COACHING

VEDTÆGTER FOR SELSKAB FOR EVIDENSBASERET COACHING VEDTÆGTER FOR SELSKAB FOR EVIDENSBASERET COACHING NAVN OG AFGRÆNSNING 1. Selskabets navn er Selskab for Evidensbaseret Coaching af Dansk Psykolog Forening. Stk. 2. Selskabet er oprettet i medfør af love

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Ringe Boldklub RB 27 - Bestyrelsens forslag til nye vedtægter

Ringe Boldklub RB 27 - Bestyrelsens forslag til nye vedtægter 1. Foreningens navn er RINGE BOLDKLUB. Stiftet den 24. juni 1927. Hjemsted i Faaborg-Midtfyn Kommune. 1. Foreningens navn er RINGE BOLDKLUB. Stiftet den 24. juni 1927. Hjemsted i Ringe kommune. 2. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Oecon I Odense E Navn og hjemsted

Vedtægter for Oecon I Odense E Navn og hjemsted Vedtægter for Oecon I Odense E16 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er Oecon i Odense. Foreningen har hjemsted ved Syddansk Universitet, campus Odense. 2 Foreningens formål Foreningen har til formål,

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold)

Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold) Vedtægter, Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold) Stiftet 6. september 1916 Eksisterende vedtægter Ændringsforslag ved GF 11. marts 2014 1. Navn Foreningens navn er: Borup Idrætsforening

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR RIBE BOLDKLUB. Navn og formål. Værdier og holdninger. Medlemmer

VEDTÆGTER FOR RIBE BOLDKLUB. Navn og formål. Værdier og holdninger. Medlemmer VEDTÆGTER FOR RIBE BOLDKLUB Forslag/2015 Navn og formål Foreningens navn er Ribe Boldklub. Foreningen er hjemmehørende i Esbjerg kommune. 1. 2. Foreningens hovedformål er at fremme fodbolden i lokalområdet

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol (Godkendt på Studenterrådet Metropols stiftende generalforsamling d. 8. oktober 2009, senest ændret på ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Vedtægter for foreningen DALEN

Vedtægter for foreningen DALEN Vedtægter for foreningen DALEN 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Dalen. Foreningens hjemsted er Helsingør Kommune. Foreningens formål er: At arbejde for gennemførelse af bofællesskabet

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken Generalforsamling Afholdt: Torsdag d. 22.03.2011 Afholdt på: Hjalleseskolen Referat i henhold til dagsorden på indkaldelse. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Sven Erik Peterson blev valgt som dirigent. 2.

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

2 Formål 1. At virke for en styrkelse af medlemmernes faglige og kollegiale fællesskab.

2 Formål 1. At virke for en styrkelse af medlemmernes faglige og kollegiale fællesskab. Vedtægter Dato: 15/11-2012 Vedtægter for Børne- og Kulturchefforeningen 1 Navn Foreningens navn er: BØRNE- OG KULTURCHEFFORENINGEN Stk. 2: Foreningen er tilsluttet Paraplyorganisationen Kommunale Chefforeninger

Læs mere

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes VEDTÆGTER For LM-Klubben, Danmark 1: Navn og hjemsted. Klubbens navn er LM-klubben, Danmark. LM-klubben, Danmark har adresse hos kassereren. 2: Formål. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69.

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69. Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl. 19.00 i Sløjfen Øresundsvej 69. Vær opmærksom på, at der bliver ledige poster i de to bestyrelser. Hvis

Læs mere

Vedtægter. for. Roskilde Taekwondo Klub

Vedtægter. for. Roskilde Taekwondo Klub Vedtægter for Roskilde Taekwondo Klub 1 Navn Seung-Li Roskilde Taekwondo Klub. Klubben har hjemsted i Roskilde Kommune. 2. Formål At dyrke de af Dansk Taekwondo Forbund godkendte idrætsgrene. Dansk Taekwondo

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kaløvig Bådelaug

Referat af bestyrelsesmøde i Kaløvig Bådelaug Referat af bestyrelsesmøde i Kaløvig Bådelaug 8. marts 2018 kl. 19:00 21:45 Dagsorden: 1) Velkommen v. formanden 2) Procedure for godkendelse af referater 3) Procedure for punkter til kommende møder 4)

Læs mere

Vedtægter for Assens Dykkerklub

Vedtægter for Assens Dykkerklub K L U B B E N 1: Klubbens navn er ASSENS DYKKERKLUB. Den er stiftet den 14. september 1989. Klubben er hjemmehørende i Assens kommune. 2: Klubbens formål er at fremme dykningen og sikkerheden under dens

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE.

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtægter for: LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtaget på generalforsamlingen 23 februar 2011 NAVN 1. Foreningens navn er: Litorina, amatørgeologisk forening Køge. HJEMSTED 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter. Foreningen Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Den mobile Retshjælp.

Vedtægter. Foreningen Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Den mobile Retshjælp. Vedtægter Foreningen Den mobile Retshjælp 1. Foreningens navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Den mobile Retshjælp. Foreningens hjemsted er Aarhus Kommune. Foreningens formål er, at drive en retshjælpsordning

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AVERSI FALDSKÆRMS CLUB

VEDTÆGTER FOR AVERSI FALDSKÆRMS CLUB VEDTÆGTER FOR AVERSI FALDSKÆRMS CLUB 1. Navn og hjemsted Stk.1: Aversi Faldskærms Club (AFC) blev stiftet den 1. december 1990 på Aversi Faldskærms Center. Klubben er medlem af Dansk Faldskærms Union (DFU)

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

Vedtægter for Kredsen af Journaliststuderende i Odense, KaJO. Senest ændret på generalforsamlingen 4. marts 2017.

Vedtægter for Kredsen af Journaliststuderende i Odense, KaJO. Senest ændret på generalforsamlingen 4. marts 2017. Vedtægter Vedtægter for Kredsen af Journaliststuderende i Odense, KaJO. Senest ændret på generalforsamlingen 4. marts 2017. Vedtægter for Kredsen af Journaliststuderende Odense, KaJO Senest ændret på generalforsamlingen

Læs mere

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB Helsingør Sejlklub Vedtægter, forslag Rev 7 Side 1 af 7 1. KLUBBENS NAVN 1.1 Klubbens navn er HELSINGØR SEJLKLUB, med binavnet Helsingør Amatør Sejlklub.

Læs mere

Vedtægter for O-TOWN ROLLER DERBY

Vedtægter for O-TOWN ROLLER DERBY Vedtægter for O-TOWN ROLLER DERBY Vedtægt for foreningen O-Town Roller Derby pr. 12.02.2017 1 Grundlag Stk. 1. Foreningens navn er O-Town Roller Derby. Stk. 2. O-Town Roller Derbys hjemsted er Odense Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Studenterforum Metropol Afdeling for studenterpolitisk aktivitet Sigurdsgade 26 2200 København N www.phmetropol.dk Godkendt på Studenterforum

Læs mere

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter Grøn overstregning = tilføjelse/ændring. Gul overstregning = kommentar, som ikke skal med i selve vedtægterne. Rød overstregning = bortfalder. 1 NAVN OG HJEMSTED Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Læs mere