SmartSensor its V2.0 KABELSÆT MONTERINGSVEJLEDNING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SmartSensor its V2.0 KABELSÆT MONTERINGSVEJLEDNING"

Transkript

1 SmartSensor its V2.0 KABELSÆT MONTERINGSVEJLEDNING (intelligent TRÆKSYSTEM Kabelsæt V2.0) A. GENEREL INFORMATION: Det er vigtigt at læse hele vejledningen, inden montering påbegyndes. Kabelsættet indeholder 5 sensorer, en MGA elektronisk kontrolenhed (ECU) og et ledningsbundt med et 7-polet stik samt diverse mindre tilbehørsdele (ledning, 15A sikring, sikringsholder og befæstelser). Hver sensor skal placeres på en elektrisk ledning til bilens baglys. ECU-enheden modtager og behandler den information, som sensorerne giver og kontrollerer lyset i anhængerlygterne. Systemet skal bruge bilens konstant +12V strømforsyning (direkte batteri).

2 A.1 Indledende tjek Tjek, at bilens baglygter fungerer korrekt. Kontroller baglygternes funktion både med motoren kørende og med motoren slukket, bagklap (hatchback) åben og bagklap lukket. Tjek, om en af pærerne bruges til to funktioner ved at ændre dens styrke, fx markeringslys/bremselys eller markeringslys/tågelys. NB: En 2-glødetrådspære har generelt ikke dobbeltfunktion. NB: Hvis en pære er defekt eller ikke virker på bilen, vil systemet heller ikke virke! Lyssystemet må først repareres. NB: På nogle biler virker lyset på bagklappen og bagkarosseriet ikke på samme måde. Specielt kan der være dobbeltfunktion på kun det ene sæt lygter. Dette trin er nødvendigt for at fastslå, hvilke lygter der skal bruges. Man skal dernæst lokalisere de ledninger, som svarer til de forskellige lygtefunktioner: Markeringslys, højre blinklys, venstre blinklys, bremselys, tågelys (brug et voltmeter eller følg ledningerne i baglygteenhederne). A.2 Installering af sensorer: Sensorinstallering afhænger af, om der er eller ikke er dobbelt lygtefunktion. Bil uden dobbeltfunktion: 5 sensorer skal monteres, som følger: - Rød sensor på ledning til bremselys - Sort sensor på ledning til venstre markeringslys - Grøn sensor på ledning til højre blinklys - Blå sensor på ledning til tågelys (dette er valgfrit, men følg lokal lovgivning) - Gul sensor på ledning for venstre blinklys Bil med dobbeltfunktion på markeringslys/bremselys: 4 sensorer skal monteres, som følger: - Monter ikke den røde sensor - Sort sensor på ledning til venstre markeringslys/bremselys - Grøn sensor på ledning til højre blinklys - Blå sensor på ledning til tågelys (dette er valgfrit, men følg lokal lovgivning) - Gul sensor på ledning for venstre blinklys Bil med dobbeltfunktion på markeringslys/tågelys: 4 sensorer skal monteres, som følger: - Rød sensor på ledning til bremselys - Monter ikke den sorte sensor - Grøn sensor på ledning til højre blinklys - Blå sensor på ledning til markeringslys/tågelys (påkrævet montering) - Gul sensor på ledning til venstre blinklys Alle de anbragte sensorer skal forbindes til MGA (ECU-enheden) i overensstemmelse med farvekoderne.

3 Placering af en sensor på en ledning: - Skub sensorens ydre beskyttelseskappe tilbage (ved hjælp af stift eller fingersensor) - Klem den elektriske ledning fast mellem sensorernes to klips.

4 - Skub den ydre beskyttelsekappe tilbage på plads. Sensoren er monteret og lukket på ledningen Eksempel på anbefalet sensormontering: Sensorerne er isoleret fra de omkringliggende elektriske ledninger; alle ledninger skal grupperes i et tæt organiseret bundt (med 2 befæstelser), og glem ikke at inkludere stelforbindelsen i det reorganiserede ledningsbundt (se efterfølgende tegning) Fil veilleuse ledning for markeringslys Fil de masse stelforbindelse Fente capteur sensorrille Doigt stift eller fingersensor Attaches befæstelser ( mht. bundt det betyder, at alle ledninger løber på den anden side af sensorrillen.)

5 A.3 Tilslutning til strømforsyningen: NB: Afbryd aldrig batteriet fra bilen. Forbind ringkabelsko (hvide ledninger i ledningsbundet) til bilens chassis. Den elektriske forbindelse (stel) skal udføres meget omhyggeligt. Fjern eventuel maling eller lak, som sidder på forbindelsesoverfladen for at sikre ordentlig kontaktkvalitet. Forbind den røde ledning direkte til batteriets + pol. Tjek den elektriske forbindelses kvalitet. Vi kan ikke garantere StressLess its-systemets funktion, hvis ikke den røde ledning er forbundet direkte til batteriet. Anbring den blå sikringsholder på et nemt tilgængeligt sted mellem denne røde ledning (forbundet til batteriet) og den røde ledning i its-systemets ledningsbundt. Se skematisk tegning herunder. B. Initialisering af systemet Den elektroniske kontrolenhed MGA i its-systemet leveres uden parametre, og dens sensorer er ikke initialiserede. Præsentation af den elektroniske kontrolenhed MGA: MGA V2.0 Proceduren består af initialisering af disse sensorer (magnetisk initialisering), dernæst parametrene i ECU-enheden (elektrisk initialisering). Initialiseringen forbliver lagret i ECUenhedens ikke-flygtige hukommelse, selv hvis ECUen kobles fra batteriet (eller fx hvis bilens batteri skiftes). Den lille indikatorlampe N 1 (grøn LED) på indersiden af ECUen er til for at gøre initialiseringsproceduren lettere. Denne LED er synligt mellem forbindelserne til den gule og den blå sensor (se position for LED-indikatorer nedenfor).

6 LED-positioner Indikator N 1 Indikator N 2 Indikator N 3 (grøn LED) er lampen for drifttilstande (initialisering, tændt, ) (rød LED) er alarmlampe (MGA-fejlfunktion) (gul LED) er lampe for Nulstillings- visualisering, afbrydelse-gentilslutning af sensorer Note: Der er 2 typer Nulstilling generel nulstilling på de 5 sensorer med trykknap-nulstilling eller delvis nulstilling med afbrydelse-gentilslutning af sensorer. NB: Denne initialisering er specifik for én installering og én specifik bil. Hvis du flytter, ændrer, tilføjer eller fjerner en sensor, skal initialiseringsproceduren påbegyndes på ny, specielt hvis du bruger en ECU, som tidligere har været monteret på en anden bil.

7 B.0 Indledende handling Forbind en lygtebom, en tester eller en anhænger til det 7-polede stik gennem hele den nedenfor beskrevne initaliseringsprocedure. B.1 Magnetisk initialisering af sensorer Dette trin kan udføres enten før eller efter installering af sikringen. - Start motoren, deaktiver dernæst den automatiske markeringslys-/forlygtefunktion, (hvis bilen er udstyret med dette system). - Tænd markeringslyset i 2 sekunder, dernæst tågebaglyset i 2 sekunder, sluk dernæst tågebaglyset, dernæst markeringslyset. - Tryk på bremsepedalen i 2 sekunder, slip. - Tænd højre blinklys i 2 sekunder, dernæst venstre blinklys i 2 sekunder, sluk blinklysene. - Tænd baklyset i 2 sekunder, sluk dernæst baklyset (i tilfælde af version med 6 sensorer). B.2 Sletning af parametre fra ECU-enheden (hoved- eller generel Nulstilling) - Kontroller, at alle bilens lygter er i SLUKKET position (ikke-aktiverede). - Den 15 Amp sikring skal være på plads i sikringsholderen, MGA forsynes med 12v, og alle sensorer er monterede og lukkede på hver ledning. - Brug en spids genstand (papirclips, nitte, lille skruetrækker) til at trykke på nulstillingsknappen på den elektroniske kontrolenhed MGA og bliv ved med at trykke (i ca. 10 sekunder), indtil den gule LED N 3 tænder, og den grønne LED N 1 blinker hurtigt. Se efterfølgende fotos: Efter 10 sekunder er nulstillingen af MGAen effektiv. MGAens udgange er alle slukkede: Kontroller venligst dette på anhængeren eller testeren, som er forbundet til det 7-polede stik (7B stik).

8 B.3 Elektrisk initialisering af den elektroniske kontrolenhed MGA - Den 15 Amp sikring skal være på plads i sikringsholderen. - Forbind en anhænger eller en tester til det 7-polede stik. - Udfør følgende handlinger i overensstemmelse med nedenstående anvisninger: - Tænd markeringslyset og tjek på anhænger eller tester. - Tryk på bremsepedalen og tjek, slip bremsepedalen. - Tænd tågebaglyset og tjek. - Sluk tågebaglyset og markeringslyset. - Tænd venstre blinklys og tjek på anhænger eller tester. - Tænd højre blinklys og tjek på anhænger eller tester. - Sluk blinklysene. - Den gule LED N 3 på MGA er nu slukket. - Den grønne LED N 1 placeret på ECU skal være slukket, hvis ingen kommando er aktiv. Hvis du tænder en indikator, blinker den med samme hastighed som dit blinklys. Hvis du tænder markeringslyset, forbliver det tændt hele tiden. - Din ECU er nu konfigureret. Du kan slukke bilens tænding. B.4 Forbindelse ved høj følsomhed for en eller flere sensorer (hvis LED-lys) Hvis en udgang eller funktion ikke fungerer korrekt, kan man gen-initialisere og reprogrammere denne udgang ved at øge sensitiviteten for den tilsvarende sensor: for at gøre dette skal man afbryde og forbinde de tilsvarende sensorer (det er en delvis nulstilling eller sensornulstilling). Denne procedure overvåges og kontrolleres af den gule LED N 3 og beskrives nedenfor: 1 Afbryd sensoren den gule LED N 3 TÆNDER straks. 2 Vent ca. 10 sekunder til den gule LED N 3 SLUKKER. 3 Forbind sensoren, den gule LED N 3 TÆNDER straks. 4 Vent ca. 5 sekunder til den gule LED N 3 SLUKKER. 5 Overvåg og tænd på tilsvarende måde (udgange) ca. 2 sekunder for at konfigurere sensoren. 6 Kontroller på tester eller anhænger for korrekt udgangsfunktion. Udgangen er re-programmeret, ECUen er re-konfigureret og klar til brug: Du kan slukke bilens tænding. Således kan du reprogrammere en til en for hver sensor efter behov, hvis bilen er udstyret med LED-lys med svagstrøm.

9 C. Fejlfinding De fleste vanskeligheder skyldes forkert ledningsvalg. Tjek korrekt placering af sensorerne og begynd installeringsproceduren igen ved «B.1 Magnetisk initialisering». Kontroller, at testsystemet fungerer korrekt. Med nogle LED-lys eller avancerede speciallygter (multiplexing) på bilen (BMW, Audi, ) er det ofte muligt at bruge nummerpladelyset i stedet for markeringslyset. Med hensyn til bremselys kan det højt monterede midterste bremselys også bruges (3. bremselys). Nogle producenter bruger to ledninger til hver lampe, en til styring og den anden til kontrol. Systemet virker kun på styringsledningen. Den eneste måde at finde den korrekte ledning på er ved at teste dem. NB: Systemet måler den elekstriske strøm i ledningen i bilen og ikke spændingen. Hvis fx en pære er defekt, vil spændingen stadig være til stede, men der er ingen elektrisk strøm, så systemet opdager intet. Anhængerlyset vil være en kopi af bilens lys. D. Begrænsninger for brug Anhængeren må ikke have et totalt strømforbrug på over 150 W. Maksimal værdi for sikringen på batteriet: 15Amp Driftrækkevidde 9 til 18v Sensorfølsomhed: LED-lys afsløring 0,5 watt E. Illustration af 7-polet stikforbindelse tegning: F. Udgaver og valgmuligheder its V2.0 basisudgave uden valgmuligheder its V2.1 basisudgave med valgmulighed N 1

10 its V2.2 basisudgave med valgmulighed N 1 og N 2 SmartSensor its V2.0 Monteringsvejledning Mulighed N 1 = Mulighed for at slukke bilens tågelys med anhængertågelys tændt ved programmering, (se ACE detaljeret vejledning - G) og tjek ved biplyd. Mulighed N 2 = Opdagelse af defekt lampe med biplyd og tilbagemelding til panel eller instrumentbræt og/eller yderligere LED. (Se ACE detaljeret vejledning - H) Illustration af 8-vejs MiniFit forbindelse til MGA CN1 - MiniFit 8-vejs CN7 - stikforbindelse - se ACE detaljeret vejledning 1 = Feu Anti-B / Tågelys 2 = Feu Cligno D / Højre blinklys 3 = Masse / Stel 4 = +12V battery / Batteristrøm 5 = Feu Stop / Bremselys 6 = Feu Cligno G / Venstre blinklys 7 = Feu de position G / Venstre markeringslys 8 = Feu de position D / Højre Right markeringslys PC mulighed initialiseringsprocedure med en PC-tester Det er muligt at montere og initialisere its-systemet med en PC-tester: For brug af denne funktion eller for anden information, kontakt venligst ACE i Frankrig.

11 TEKNISKE SPECIFIKATIONER: Egnet til følgende baglygtesystemer: 5 og 21 W pærer LED teknologi ned til 40mA Alle systemer en ledning = en pære Alle specialbaglygter (PWM multiplex systemer) til Stop/Baglys og/eller Baglys/Tågelys Alle systemer med modulstyret belysning, fx BWM MGA-moduldimensioner: Sensordimensioner: 82 x 60 x 18 mm 31 x Ø15 mm Godkendelse: Opfylder ECE R10 standard, godkendelsenr ( E -mærket) Vandmodstand: Sensorer og MGA-kontrolmodul er monteret i bilens bagagerum Automatisk beskyttet mod overspænding, kortslutning og høje temperaturer. Beskyttet mod omvendt polaritet. Specifikationer Enhed Typisk Min. Maks. Bemærkning Spænding V Udgangseffekt W Alle pærer til Strømfølsomhed ma

12V - 24V funktionstester

12V - 24V funktionstester 12V - 24V funktionstester Funktionstesteren kan udføre følgende 6 funktioner: 1. Polaritets test. 2. Gennemgangs test. 3. Komponent aktivering når den er afmonteret. 4. Komponent aktivering kun med plus

Læs mere

Guide montering af og fejlfinding på ledningsnettet på Yamaha FS1-DX med tændingslås ved styret.

Guide montering af og fejlfinding på ledningsnettet på Yamaha FS1-DX med tændingslås ved styret. Guide montering af og fejlfinding på ledningsnettet på Yamaha FS1-DX med tændingslås ved styret. Denne guide omfatter også montering af omdrejnings tæller. Lednings nette på en Yamaha FS1 har grundlæggende

Læs mere

Brugsanvisning. Strømtester. Automotive components since 1963

Brugsanvisning. Strømtester. Automotive components since 1963 Automotive components since 1963 Strømtester Når man forbinder Cargo strømtesteren med bilens batteri har man en mangfoldighed af kontrolinstrumenter til sin rådighed. Med et tryk på tænd/sluk-knappen

Læs mere

To Vejs Motorcykel Alarm System BEEPER X6R

To Vejs Motorcykel Alarm System BEEPER X6R Betjeningsvejledning 1. Både 2-vejs fjernbetjeningen og alarmenheden kan afgive alarmsignal. Du kan både bruge den 2 vejs fjernbetjening og den almindelige fjernbetjening til at overvåge motorcyklen. 2.

Læs mere

AKG198 monteringsguide

AKG198 monteringsguide G198 alarm: Alarm med to håndsendere, ultrasoniske kabinesensorer og 115 db sirene med batteri back-up Bemærk: G198 kan kun monteres i biler med centrallåssystemer som enten er stelstyret eller plusstyret.

Læs mere

Alarmsystem. INSTALLATIONSVEJLEDNING Kun for kvalificerede teknikere

Alarmsystem. INSTALLATIONSVEJLEDNING Kun for kvalificerede teknikere 10034576 Alarmsystem INSTALLATIONSVEJLEDNING Kun for kvalificerede teknikere ADVARSEL! Producenten fralægger sig ethvert ansvar for og giver ingen garanti i forbindelse med fejl og fejlfunktioner, der

Læs mere

MANUAL FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 SKIOLD GØR EN FORSKEL!

MANUAL FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 SKIOLD GØR EN FORSKEL! MANUAL SKIOLD GØR EN FORSKEL! FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 981 002 317 Ver. 01 11-03-2013 Indhold 1. INTRODUKTION... 4 2. BESKRIVELSE FANTRONIC... 5 2.1 SÅDAN FUNGERER

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING P-WATCH FS03

MONTERINGSVEJLEDNING P-WATCH FS03 MONTERINGSVEJLEDNING P-WATCH FS03 P-WATCH FS03 Bør kun monteres af et autoriseret værksted. Vær opmærksom på at garantien på din bil kan bortfalde såfremt udstyr monteres på din bil af andre end de af

Læs mere

Monteringsvejledning til Zoot scooteralarm

Monteringsvejledning til Zoot scooteralarm Monteringsvejledning til Zoot scooteralarm I denne vejledning vil vi gennemgå hvordan man installerer og afprøver Zootscooteralarmen med fjernstart. Monteringen er foregået på en PGO Black Magic. Du kan

Læs mere

MP3 player med DMX interface.

MP3 player med DMX interface. Jægergårdsgade 152/05A DK-8000 Aarhus C DENMARK WWW.WAHLBERG.DK MP3 player med DMX interface. Funktion: En avanceret Mp3spiller med forskellige styringsmuligheder, velegnet til brug i museer, teatre, udstillinger

Læs mere

AP800 Installations manual til: Ssang Yong Rexton XDI-270 / E-230

AP800 Installations manual til: Ssang Yong Rexton XDI-270 / E-230 AP800 Installations manual til: Ssang Yong Rexton XDI-270 / E-20 AS Marketing CC00000100-MA / Version 5 ABE 90864 Maj 2006 e1 024151 2 Advarsel! Forkert kabel tilslutning kan resultere i kortslutninger,

Læs mere

Suzuki Sx4 - MT & ATM Fartpilot & begrænser

Suzuki Sx4 - MT & ATM Fartpilot & begrænser Vejledning Varenummer: CC50-0319 Hassellunden 16 2765 Smørum Denmark www.dcscandinavia.dk info@dcscandinavia.dk Suzuki Sx4 - MT & ATM Fartpilot & begrænser DK Monteringsvejledning for fartpilot Betjeningsvejledning:

Læs mere

Hvis der skal stilles på omskifterkontakterne efter installationen, skal fartpilotens betjeningsarm og bilens tænding begge stilles i Off stilling.

Hvis der skal stilles på omskifterkontakterne efter installationen, skal fartpilotens betjeningsarm og bilens tænding begge stilles i Off stilling. KØR MED FARTPILOT MONTERING Hvis der skal stilles på omskifterkontakterne efter installationen, skal fartpilotens betjeningsarm og bilens tænding begge stilles i Off stilling. fartpiloten består af en

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Original brugsanvisning Varenr.: 9054522 Booster Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Booster - Varenr. 9054522 Beskrivelse: Kompakt og sikker jump starter til

Læs mere

Fartpilot & begrænser

Fartpilot & begrænser Instruction Comfort Cruise Hassellunden 16 2765 Smørum Denmark www.dcscandinavia.dk info@dcscandinavia.dk Model Suzuki Sx4 Type of model Gasoline & Diesel Manual & Automat gear Description Comfort Cruise

Læs mere

Vedvarende energi. Sådan kommer du i gang med LEGO Energimåleren

Vedvarende energi. Sådan kommer du i gang med LEGO Energimåleren Vedvarende energi Sådan kommer du i gang med LEGO Energimåleren de LEGO Group. 2010 The LEGO Group. 1 Indholdsfortegnelse 1. Beskrivelse af Energimåleren... 3 2. Sådan påsættes Energiakkumulatoren... 3

Læs mere

fartpiloten er en kompliceret og højteknologisk hastighedsregulator er den ikke kompliceret at montere. Og den er sikker at benytte.

fartpiloten er en kompliceret og højteknologisk hastighedsregulator er den ikke kompliceret at montere. Og den er sikker at benytte. KØR MED FARTPILOT Den behageligste måde at komme fra et sted til et andet Selv om fartpiloten er en kompliceret og højteknologisk hastighedsregulator er den ikke kompliceret at montere. Og den er sikker

Læs mere

medemagruppen Joystick DX2-REM420 Brugervejledning P Q ver November 2013

medemagruppen Joystick DX2-REM420 Brugervejledning P Q ver November 2013 medemagruppen P9-0292-Q ver. 1.0.0 - November 2013 DK Brugervejledning Joystick DX2-REM420 Medema Danmark A/S Enggårdvej 7 Snejbjerg 7400 Herning Telefon: 70 10 17 55 Telefax: 97 18 88 35 Quick guide P9-0292-Q

Læs mere

Montage og brugermanual til IMage spa touch & styretavler. Alle modeller.

Montage og brugermanual til IMage spa touch & styretavler. Alle modeller. Montage og brugermanual til IMage spa touch & styretavler. Alle modeller. Der tages forbehold for evt. produkt ændringer. Copyright. International Marketing A/S Udgave: 2.3 04 2005. Sprog: Dansk Tillykke

Læs mere

Installations tips & anbefalinger... side 3 M9000 Ledningsdiagram... side 4 CN 1... side 5 CN 2... side 7 CN 3... side 8 CN 4... side 9 CN 5...

Installations tips & anbefalinger... side 3 M9000 Ledningsdiagram... side 4 CN 1... side 5 CN 2... side 7 CN 3... side 8 CN 4... side 9 CN 5... 1 Installations tips & anbefalinger... side 3 M9000 Ledningsdiagram... side 4 CN 1... side 5 CN 2... side 7 CN 3... side 8 CN 4... side 9 CN 5... side 9 CN 6... side 9 CN 7... side 9 CN 8... side 9 Fjernbetjenings

Læs mere

Fartpilot & Begrænser til biler med OE begrænser

Fartpilot & Begrænser til biler med OE begrænser Instruction Hassellunden 16 2765 Smørum Denmark www.dcscandinavia.dk info@dcscandinavia.dk Comfort Cruise Fartpilot & Begrænser til biler med OE begrænser Dette sæt anvender den original monteret fartbegrænserarm

Læs mere

Vejledning FORBEREDELSE AF KABEL. Design and development by. Varenummer: BL14-0100. Model: Renault Twingo 2014. Permanent Positionslys

Vejledning FORBEREDELSE AF KABEL. Design and development by. Varenummer: BL14-0100. Model: Renault Twingo 2014. Permanent Positionslys Vejledning Permanent Positionslys Design and development by Monteringsvejledning af Permanent Positionslysrelæ Denne monteringsvejledning, er ment som hjælp, til montering af permanent positionslysrelæ,

Læs mere

L P. Komfort / Alarm system. 9. Tekniske data. LINDGAARD PEDERSEN A/S Banemarksvej 50 B - 2605 Brøndby Telefon 4344 8811 / 8640 8811 www.lpas.

L P. Komfort / Alarm system. 9. Tekniske data. LINDGAARD PEDERSEN A/S Banemarksvej 50 B - 2605 Brøndby Telefon 4344 8811 / 8640 8811 www.lpas. 9. Tekniske data Styreenhed Strømforsyning Strømforbrug Komponent teknik Temperatur område Sirene udgang Udgange Kanal 2//4 udgang Indbyggede relæer 12/24 Volt, minus til stel, polaritetsbeskyttet 15 milliampere,

Læs mere

MEN-001-B GARAGEPORTÅBNER MONTERINGSVEJLEDNING

MEN-001-B GARAGEPORTÅBNER MONTERINGSVEJLEDNING MEN-001-B GARAGEPORTÅBNER MONTERINGSVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Sikkerhedsforanstaltninger.....1 Nødvendigt værktøj...1 Montering af garageportåbneren...2-6 Montering af skinnerne..7-8 Stramning af

Læs mere

Brugervejledning til Alarmsystem. Model HomeSafe.

Brugervejledning til Alarmsystem. Model HomeSafe. Brugervejledning til Alarmsystem. Model HomeSafe. 1 Introduktion. HomeSafe enestående infrarøde og magnetiske sensorer er integreret i dette alarmsystem. Alarmsystemet er opbygget af et central styringsanlæg,

Læs mere

Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless

Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse 1 PAKKENS INDHOLD... 3 2 INSTALLATION... 4 2.1 PLACERING... 4 2.2 FORBRUG... 4 2.3 12V TILSLUTNING... 4

Læs mere

Digital Pumpedyse Power Chip. Monteringsvejledning

Digital Pumpedyse Power Chip. Monteringsvejledning Digital Pumpedyse Power Chip Monteringsvejledning Version: 02-06-2009 Vigtigt! Montering af Digital Pumpedyse Power Chip sker på dit eget ansvar. Ligeledes tager Chiptuning Direct ApS ikke ansvar for eventuelle

Læs mere

L P. Komfort / Alarm system Installationsvejledning. Tekniske data, symbol forklaringer

L P. Komfort / Alarm system Installationsvejledning. Tekniske data, symbol forklaringer Tekniske data, symbol forklaringer Styreenhed Strømforsyning Strømforbrug Komponent teknik Temperatur område Sirene udgang Udgange Kanal 2 udgang Indbyggede relæer 12/24 Volt, minus til stel, polaritetsbeskyttet

Læs mere

PD 6A Hjælpemotor Spar hjælperens kræfter, og lad PD 6A skubbe kørestolen.

PD 6A Hjælpemotor Spar hjælperens kræfter, og lad PD 6A skubbe kørestolen. PD 6A Hjælpemotor Spar hjælperens kræfter, og lad PD 6A skubbe kørestolen. Der monteres beslag på den manuelle kørestol, således PD 6A nemt kan af- og påmonteres efter behov. Enkel betjening Kan monteres

Læs mere

Killswitch failsafe. Brugervejledning

Killswitch failsafe. Brugervejledning Killswitch failsafe Brugervejledning Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 Introduktion...3 Egenskaber...3 Tekniske detaljer...3 Krav til modellen...4 Virkemåde...5 Montering og forbindelse...5

Læs mere

Dansk Mink Papir. Teknisk brugermanual

Dansk Mink Papir. Teknisk brugermanual Dansk Mink Papir Teknisk brugermanual Styring til FIX tørrekasse Beskrivelse Enheden styrer en AC blæser-motor via en relæudgang. Betjening foregår via et tastatur og et display, og brugeren kan vælge

Læs mere

Parkeringssensor system

Parkeringssensor system Parkeringssensor system Monteringsvejledning for... 00 00CB 00FCB 00 00CB VIGTIG: Læs vejledningen godt igennem inden du går i gang, så du er sikker på alt er klar til installationen. Side / Indhold 00

Læs mere

Betjeningsvejledning. Hvis du ikke læser andet heri - LÆS DISSE 2 PUNKTER! OPBEVARES I PLASTICPOSE PÅ MOTORCYKLEN! VEDLIGEHOLD

Betjeningsvejledning. Hvis du ikke læser andet heri - LÆS DISSE 2 PUNKTER! OPBEVARES I PLASTICPOSE PÅ MOTORCYKLEN! VEDLIGEHOLD VEDLIGEHOLD FJERNBETJENING Fjernbetjeningen indeholder elektroniske komponenter og skal beskyttes mod slag og fugt. Derfor: Skil ikke fjernbetjeningshuset ad undtaget for at skifte batterier. Fjernbetjeningens

Læs mere

Tak fordi du valgte en Keepower NXT batterilader, et valg som afspejler din tekniske viden og evne til at værdsætte kvalitetsprodukter.

Tak fordi du valgte en Keepower NXT batterilader, et valg som afspejler din tekniske viden og evne til at værdsætte kvalitetsprodukter. Dansk Dansk Keepower Lader Tak fordi du valgte en Keepower NXT batterilader, et valg som afspejler din tekniske viden og evne til at værdsætte kvalitetsprodukter. Læs betjeningsvejledningen inden opladning.

Læs mere

Brugs- og installationsvejledning for laboratorietester model GPPS-LE

Brugs- og installationsvejledning for laboratorietester model GPPS-LE Brugs- og installationsvejledning for laboratorietester model GPPS-LE Kosan Gas varenr. 24213 (Juni 2011) 1 Brugsvejledning Inden test sikres, at alle bordhaner er lukket. Denne laboratorietester er udviklet

Læs mere

Programmering af Cobra G198 alarm

Programmering af Cobra G198 alarm Programmering af Cobra G198 alarm (se også illustrationer på side 2) For at komme ind i programmeringsmode, så skal alarmen være slået fra, førerdøren åbnes og dernæst åbnes motorhjelmen og der sættes

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING P-WATCH FS02

MONTERINGSVEJLEDNING P-WATCH FS02 MONTERINGSVEJLEDNING P-WATCH FS02 Denne monteringsvejledning er udarbejdet på baggrund af version 1.19. Bør monteres af autoriseret værksted. Læs hele monteringsvejledningen grundigt igennem, før du går

Læs mere

Brug af FSA tester. Version 5

Brug af FSA tester. Version 5 Brug af FSA tester Version 5 Autocollege 09-01-2017 Indholdsfortegnelse: Opstart af FSA tester:...2 Udmåling af primær kreds med FSA tester:...3 Primær billede...4 Udmåling af sekundær kreds med FSA tester:...5

Læs mere

Fjernbetjening Flex Teknisk manual

Fjernbetjening Flex Teknisk manual Fjernbetjening Flex Teknisk manual VEKA INT. Indblæsnings aggregat 1 Beskrivelse Flex fjernbetjening kan bruges til at styre ventilationsanlæg med V1 og V2 printkort. Tekniske data Knapper på display Knap

Læs mere

Cykelanhænger/Sykkelstativ/Cykelhållare/Polkupyöräteline DIAMANT BLACK

Cykelanhænger/Sykkelstativ/Cykelhållare/Polkupyöräteline DIAMANT BLACK DK: Samlevejledning og sikkerhedsbestemmelser NO: Monteringsinstruksjoner og sikkerhetsbestemmelser SE: Monteringsinstruktioner och säkerhetsföreskrifter FI: Asennusohjeet ja turvamääräykset Cykelanhænger/Sykkelstativ/Cykelhållare/Polkupyöräteline

Læs mere

Hardware. Af: Michael Lindgaard. Opdateret:

Hardware. Af: Michael Lindgaard. Opdateret: Hardware Af: Michael Lindgaard Opdateret: 190117 Tracker Digitale Digitale Analog 1-wire CAN CAN PULJE indgange udgange indgang TACHO BILER FM-plug4plus - - - - - - B FM-eco4light 4 2 2 1 - - DB FM-eco4+S

Læs mere

Dansk El-montage manual Portautomatik

Dansk El-montage manual Portautomatik Dansk El-montage manual Portautomatik (med fysiske ende stop) Terminaler: Power Portstyring 1 2 Power input 220/230Vac. Kabeldim. 3x1.5 PVIKJ eller lign. 3 4 Advarselslampe. Udgang 230Vac/20W. Signalet

Læs mere

LV systemet. Ved tryk på drift startes/stoppes stinkskabet. Lysdiode lyser ved drift. Går stinkskabet i lav energitilstand blinker grøn lysdiode.

LV systemet. Ved tryk på drift startes/stoppes stinkskabet. Lysdiode lyser ved drift. Går stinkskabet i lav energitilstand blinker grøn lysdiode. Styrepanel for stinkskabe: Styrepanelet der har visuel indikering af den aktuelle driftsform og er placeret på stinkskabet. Ved tryk på drift startes/stoppes stinkskabet. Lysdiode lyser ved drift. Går

Læs mere

L P. Komfort / Alarm system. 9. Tekniske data. LINDGAARD PEDERSEN A/S Banemarksvej 50 B - 2605 Brøndby Telefon 4344 8811 / 8640 8811 www.lpas.

L P. Komfort / Alarm system. 9. Tekniske data. LINDGAARD PEDERSEN A/S Banemarksvej 50 B - 2605 Brøndby Telefon 4344 8811 / 8640 8811 www.lpas. 9. Tekniske data Styreenhed Strømforsyning Strømforbrug Komponent teknik Temperatur område Sirene udgang Udgange Kanal 2 udgang Indbyggede relæer 12/24 Volt, minus til stel, polaritetsbeskyttet 15 milliampere,

Læs mere

Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless

Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless ID er for trådløse sensorer: Fjernbetjening: Bevægelsessensor: Vandsensor Landstrømsensor: Dørsensor: Temperatursensor: Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Fartpilot & Begrænser til biler hvor der eftermonteres en OE begrænser arm

Fartpilot & Begrænser til biler hvor der eftermonteres en OE begrænser arm Instruction Hassellunden 16 2765 Smørum Denmark www.dcscandinavia.dk info@dcscandinavia.dk Comfort Cruise Fartpilot & Begrænser til biler hvor der eftermonteres en OE begrænser arm Dette sæt anvender den

Læs mere

Manual til NE batteri

Manual til NE batteri Manual til NE batteri Batteriet SKAL oplades flere gange om måneden OGSÅ selv om det ikke bliver brugt. Ellers aflader det helt og kan ikke genoplades. Når du modtager batteriet, start da med at sætte

Læs mere

Diagram. Luxaflex El-diagram. Rullegardiner

Diagram. Luxaflex El-diagram. Rullegardiner l - Diagram Luxaflex El-diagram Rullegardiner Indhold El-diagram Rullegardiner Vigtig information om programmering - af Module DC RTS for styring af 24VDC motorer Strømforsyning til motor med kontakter

Læs mere

Monteringsvejledning for AP900 til Suzuki Swift 1,3 benzin 2007> med Original betjening

Monteringsvejledning for AP900 til Suzuki Swift 1,3 benzin 2007> med Original betjening Monteringsvejledning for AP900 til Suzuki Swift 1,3 benzin 2007> med Original betjening www.asmarketing.dk Side 1 Bremsekontakt Lod brun ledning fra AP900 til pink fra original bremsekontakt. Lod den brun/hvid

Læs mere

BATTERIOPLADER 6 V / 12 V, GEL, WET & AGM

BATTERIOPLADER 6 V / 12 V, GEL, WET & AGM BATTERIOPLADER 6 V / 12 V, GEL, WET & AGM Art nr 78000022 EAN nr 5709133911317 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG! FØLG OMHYGGELIGT SIKKERHEDSINSTRUKTIONERNE FOR AT UNDGÅ SKADER PÅ PERSONER OG UDSTYR! SIKKERHEDSINSTRUKTIONER

Læs mere

Genius laderegulator Monterings og brugervejledning

Genius laderegulator Monterings og brugervejledning Genius laderegulator Monterings og brugervejledning Laderegulatorens opbygning Genius er en avanceret laderegulator for solceller/solpaneler der kontroller, overvåger og styrer indladning og afladning

Læs mere

Reparationsvejledning Nr. R1 PRO-MOVEC Electric. MTB /downtube batteri

Reparationsvejledning Nr. R1 PRO-MOVEC Electric. MTB /downtube batteri Reparationsvejledning Nr. R1 PRO-MOVEC Electric MTB /downtube batteri Indholdsfortegnelse 1. Komponentplacering... 3 2. Nødvendigt specialværktøj... 4 2.1 Specialværktøj... 4 3. Vedligeholdelse... 5 3.1

Læs mere

(2 DØRE, 100 NØGLER)

(2 DØRE, 100 NØGLER) BESKRIVELSE Vprox 100 er et avanceret adgangskontrol-system baseret på Videx unikke Coded Key, der giver mere end 4 milliarder kombinationer. Systemet kan kontrollere to uafhængige døre og gemme op til

Læs mere

Original betjeningsvejledning 3.2. Læs den grundigt, før maskinen tages i brug! Version: 09/2011, v. 1.4. Order No.: 00600-3-091

Original betjeningsvejledning 3.2. Læs den grundigt, før maskinen tages i brug! Version: 09/2011, v. 1.4. Order No.: 00600-3-091 Original betjeningsvejledning 3.2 Læs den grundigt, før maskinen tages i brug! Version: 09/2011, v. 1.4 Order No.: 00600-3-091 2 KVALITET TIL PROFESSIONELLE Det må IKKE føles ubekvemt og overflødigt at

Læs mere

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre Tillykke med din nye scooter fra Lindebjerg Vi hos Lindebjerg vil gerne sige tak fordi dit valgt faldt på netop et af vores produkter. Vi håber din nye scooter vil leve op til dine forventninger og give

Læs mere

Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless

Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse 1 PAKKENS INDHOLD... 3 2 INSTALLATION... 4 2.1 PLACERING... 4 2.2 FORBRUG... 4 2.3 12V TILSLUTNING... 4

Læs mere

Monterings og brugervejledning For laderegulator type CML 5/10/15/20

Monterings og brugervejledning For laderegulator type CML 5/10/15/20 Phocos CML serie 5 20 A Laderegulator for 12/24 volt Monterings og brugervejledning For laderegulator type CML 5/10/15/20 Side 1 Din nye CML laderegulator er en state-of-the-art regulator, som er udviklet

Læs mere

Fartpilot & begrænser til biler hvor der eftermonteres en OE begrænser arm.

Fartpilot & begrænser til biler hvor der eftermonteres en OE begrænser arm. Instruction Hassellunden 16 2765 Smørum Denmark www.dcscandinavia.dk info@dcscandinavia.dk Comfort Cruise Fartpilot & begrænser til biler hvor der eftermonteres en OE begrænser arm. Dette sæt anvender

Læs mere

Dr.Sherlock INSTALLATION. 1.0 Diagram TEMPERATUR - OVERVÅGNING

Dr.Sherlock INSTALLATION. 1.0 Diagram TEMPERATUR - OVERVÅGNING Dr.Sherlock TEMPERATUR - OVERVÅGNING 1.0 Diagram INSTALLATION Kabel til følere skal være type FLEX YSY-JZ eller lignende. Det må gerne være en multileder med fælles skærm. Det er også muligt at køre med

Læs mere

12/24V -> 220V. Ren sinus Inverte. Brugervejledning. Viva Energr. Viva Energr " ' Viva Energi. 6 Support. Brugervejledning 12/24V -> 230V inverter

12/24V -> 220V. Ren sinus Inverte. Brugervejledning. Viva Energr. Viva Energr  ' Viva Energi. 6 Support. Brugervejledning 12/24V -> 230V inverter 6 Support Se også vores supportsider for mere hjælp, ohe stillede spørgsmål samt tips og tricks. I www.vivaenergi.dk/support 12/24V -> 220V Ren sinus Inverte "./ Brugervejledning Viva Energr Trykt juli

Læs mere

1. Programmering af markiser

1. Programmering af markiser 1. Programmering af markiser Programmering af markisemotorer: Ved levering: begynd med at kontrollere motorens programmerings-status. Tryk kort bag på den leverede senders programmeringsknap: 1. Svarer

Læs mere

Mean Well, LCM-serie installations vejledning.

Mean Well, LCM-serie installations vejledning. Egenskaber: 180 -> 295 VAC (LCM-25: 180 277 VAC) Indbygget aktivt power factor funktion Udgangsstrøm indstilles med DIP kontakter Indbygget DALI interface og simpel kontakt dæmpning (DA version) Indbygget

Læs mere

Instruktion. MINIGAM+ On/off og analog styring IN217DKA

Instruktion. MINIGAM+ On/off og analog styring IN217DKA Instruktion MINIGAM+ On/off og analog styring IN217DKA 1. Beskrivelse af kort Advarsel! Flere dele på printkortet er forsynet med 115/230VAC. Afbryd altid strømmen før der arbejdes på aktuatoren. 2. For

Læs mere

Monteringsvejledning COMPACT

Monteringsvejledning COMPACT Monteringsvejledning COMPACT INDLEDNING Pro-User Compact cykelholder er fremstillet af Tradekar Benelux BV. Sikker og pålidelig foldning og vippe cykelholder til transport af to cykler Egnet til næsten

Læs mere

Ford Ranger brugervejledning

Ford Ranger brugervejledning Ford Ranger brugervejledning Model Aldersgrænse Bæreevne Ford Ranger 37-96 måneder 30kg Oversigt over dele Del Antal Del Antal Karosseri 1 Kølerhjelm 1 Lys 4 Forhjul 2 Hjulkapsler 4 Baghjul 2 Forrude 1

Læs mere

Monteringsvejledning for AP900 til Nissan Qashqai 1.6 benzin 2008 med Original betjening

Monteringsvejledning for AP900 til Nissan Qashqai 1.6 benzin 2008 med Original betjening Monteringsvejledning for AP900 til Nissan Qashqai 1.6 benzin 2008 med Original betjening www.asmarketing.dk Side 1 VIGTIGT!!!! Afmonter batteriets stelforbindelse inden monteringen starter - ellers begynder

Læs mere

REPARATIONS- VEJLEDNING NR 1. PRO-MOVEC 200W og 250W System

REPARATIONS- VEJLEDNING NR 1. PRO-MOVEC 200W og 250W System REPARATIONS- VEJLEDNING NR 1 PRO-MOVEC 200W og 250W System 2008/2010 Indholdsfortegnelse 1. Komponentplacering... 3 2. Nødvendigt specialværktøj... 4 2.1 Specialværktøj 250W system... 4 2.2 Specialværktøj

Læs mere

L P. Komfort / Alarm system. 8. Tekniske data. LINDGAARD PEDERSEN A/S Banemarksvej 50 B - 2605 Brøndby Telefon 4344 8811 / 8640 8811 www.lpas.

L P. Komfort / Alarm system. 8. Tekniske data. LINDGAARD PEDERSEN A/S Banemarksvej 50 B - 2605 Brøndby Telefon 4344 8811 / 8640 8811 www.lpas. 8. Tekniske data Styreenhed Strømforsyning Strømforbrug Komponent teknik Temperatur område Sirene udgang Udgange Kanal 2/3/4 udgang Indbyggede relæer 12/24 Volt, minus til stel, polaritetsbeskyttet 15

Læs mere

STYKLISTE AP 500 MANUAL 1 1 ELEKTRONIK MODUL 2 1 SERVOMOTOR 3 1 LEDNINGSNET 5 1 AP 500 MONTERINGS KIT 5.1 1 WIRETRÆK BESLAG

STYKLISTE AP 500 MANUAL 1 1 ELEKTRONIK MODUL 2 1 SERVOMOTOR 3 1 LEDNINGSNET 5 1 AP 500 MONTERINGS KIT 5.1 1 WIRETRÆK BESLAG STYKLISTE # ANTAL BESKRIVELSE 1 1 ELEKTRONIK MODUL 2 1 SERVOMOTOR 3 1 LEDNINGSNET 5 1 AP 500 MONTERINGS KIT 5.1 1 WIRETRÆK BESLAG 5.2 3 WIRE BESKYTTER 5.3 1 KABELHOLDER 5.4 1 SPÆNDESKIVE 5.5 1 WIRETRÆK

Læs mere

betjeningsvejledning

betjeningsvejledning betjeningsvejledning 12 v blybatterier 1 150 ah dk 1 Tak, fordi du har valgt en batterioplader fra Exide Technologies Din nye batterioplader hjælper dig med at holde batteriet på fuld kapacitet og forlænger

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING P-WATCH FS01

MONTERINGSVEJLEDNING P-WATCH FS01 MONTERINGSVEJLEDNING P-WATCH FS01 Denne monteringsvejledning er udarbejdet på baggrund af version 1.19. Bør monteres af autoriseret værksted. Læs hele monteringsvejledningen grundigt igennem, før du går

Læs mere

Transporter Strømskema nr. 54 / 1 Udgave 07.2002

Transporter Strømskema nr. 54 / 1 Udgave 07.2002 Side 1 af 8 Transporter Strømskema nr. 54 / 1 Udgave 07.2002 Klimaanlæg 2,5 l - Turbodiesel med direkte indsprøjtning/111 kw, motoridentifikationsbogstav AHY, kort forvogn 2,5 l - Turbodiesel med direkte

Læs mere

Digital Drejeskive Decoder til 7286 / 7686

Digital Drejeskive Decoder til 7286 / 7686 Digital Drejeskive Decoder til 7286 / 7686 7687 Marklin 7687 Drejeskive Decoderen kan anvendes på følgende måder til etablering af Styring til Drejeskiven fra Centralstation 2. (Dette dokument tager udgangspunkt

Læs mere

Fejlfinding på solcelleanlæg (Offgrid 12/24/48V)

Fejlfinding på solcelleanlæg (Offgrid 12/24/48V) Fejlfinding på solcelleanlæg (Offgrid 12/24/48V) Brugervejledning Denne side skal være tom Side 2 1 Sådan bruges vejledningen Vejledningen viser en måleprocedure, som med stor sandsynlighed kan finde fejlen

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning Installationsvejledning KOM GODT I GANG MED INSTALLATIONEN Denne vejledning giver dig et overblik over, hvad startpakken indeholder og hjælper dig med installationen trin for trin. 1 gateway 1 netværkskabel

Læs mere

ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING. Model: CL-338H

ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING. Model: CL-338H ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING Model: CL-338H 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Beskrivelse af det motoriserede rullegardin med fjernbetjening... 3 1.1 Generelle egenskaber...

Læs mere

Servicemanual BWT Kontrolboks med SMS version 1.5b

Servicemanual BWT Kontrolboks med SMS version 1.5b Montering og opstart: 1) Simkortets telefonnummer og teknikeren (dine initialer) oprettes på installationen, så installationen er klar til at modtage SMS er og udsende serviceordrer (simkortet skal være

Læs mere

Driftstemperatur -30...+80 C Strømforbrug i standby-tilstand < 30 ma (12 V) Temperaturfølerens. -55...+125 C driftsinterval

Driftstemperatur -30...+80 C Strømforbrug i standby-tilstand < 30 ma (12 V) Temperaturfølerens. -55...+125 C driftsinterval MONTERINGSVEJLEDNING MONTERINGSDELE Styreenhed med indbygget GSM-antenne og simkortlæser Monteringskabler Temperaturføler med 2 m kabel Afbryderknap med signallampe og 1,5 m kabel ELEKTRISKE EGENSKABER

Læs mere

LÆGTE/METAL/STRØM DETEKTOR

LÆGTE/METAL/STRØM DETEKTOR LÆGTE/METAL/STRØM DETEKTOR Brugsanvisning Læs denne brugsanvisning grundigt før brug INTRODUKTION Dette er en avanceret detektor med multifunktion. Den kan finde og lokalisere metal, strøm og lægter. Figur

Læs mere

Manual. IMage Elektronisk styring med varmeregulering. Type

Manual. IMage Elektronisk styring med varmeregulering. Type Manual. IMage Elektronisk styring med varmeregulering. Type 64-102050-1. Der tages forbehold for evt. produktændringer. Copyright. International Marketing A/S Udgave: 1.0 01 2005. Sprog: Dansk Tillykke

Læs mere

GA-1 Alarmenhed til fedtudskillere Installations- og betjeningsvejledning

GA-1 Alarmenhed til fedtudskillere Installations- og betjeningsvejledning Labkotec Oy Myllyhaantie 6 FI-33960 PIRKKALA FINLAND Tlf.: +358 29 006 260 Fax: +358 29 006 1260 19.9.2014 Internet: www.labkotec.com 1/11 GA-1 Alarmenhed til fedtudskillere Copyright 2043 Labkotec Oy

Læs mere

Fartpilot med fartbegrænser

Fartpilot med fartbegrænser Vejledning Comfort Cruise Hassellunden 16 2765 Smørum Denmark www.dcscandinavia.dk info@dcscandinavia.dk Model KIA / HYUNDAI Type of model Gasoline & Diesel Description Comfort Cruise Control Fartpilot

Læs mere

Milano. Elektrisk scooter. Betjeningsmanual

Milano. Elektrisk scooter. Betjeningsmanual Milano Elektrisk scooter Betjeningsmanual 1 Tak, fordi du har valgt at købe vores scooter. Du vil helt sikkert blive glad for at køre på den, og vi beder dig venligst læse denne betjeningsmanual grundigt

Læs mere

PDC120 PI. Betjeningsvejledning Version 120.3. Installationsvejledning Version 120.4

PDC120 PI. Betjeningsvejledning Version 120.3. Installationsvejledning Version 120.4 PDC120 PI Betjeningsvejledning Version 120.3 Installationsvejledning Version 120.4 1. Intoduktion Tillykke med dit nye Smart Park parkerings system. Din Smart Park er et multifunktions parkerings system,

Læs mere

Mean Well, LCM-serie installations vejledning.

Mean Well, LCM-serie installations vejledning. Egenskaber: 180 -> 295 VAC (LCM-25: 180 277 VAC) Indbygget aktivt power factor funktion Udgangsstrøm indstilles med DIP kontakter Indbygget DALI interface og simpel kontakt dæmpning (DA version) Indbygget

Læs mere

ELEKTRISK OPBYGNING BI-VAN CAN COM2000

ELEKTRISK OPBYGNING BI-VAN CAN COM2000 INFOTEC AP/TAVG/MMXP/MUX BSI DIAGNOSEKONTROL ELEKTRISK OPBYGNING BI-VAN CAN COM2000 G10 KONTROLMETODE FOR VINDUESVISKERE Gældende for 206 (Fra DAM 9076 ) 307 406 (Fra DAM 9001 ) Partner (Ml. DAM 9457 og

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen på

Læs mere

Installationsmanual Trådløs Dørsensor Optisk

Installationsmanual Trådløs Dørsensor Optisk Trådløs Dørsensor Optisk Indholdsfortegnelse KOM GODT I GANG... 3 UDPAKNING... 3 MONTERING... 3 INSTALLATION AF BATTERIER... 4 EFTER INSTALLATION AF BATTERIER... 5 TEST AF DØRSENSOREN... 5 RESET TIL FABRIKSINDSTILLINGER...

Læs mere

GA-2 Alarmenhed til fedtudskillere med to sensorer Installations- og betjeningsvejledning

GA-2 Alarmenhed til fedtudskillere med to sensorer Installations- og betjeningsvejledning Labkotec Oy Myllyhaantie 6 FI-33960 PIRKKALA FINLAND Tlf.: + 358 29 006 260 Fax: + 358 29 006 1260 19.1.2015 Internet: www.labkotec.fi 1/12 GA-2 Alarmenhed til fedtudskillere med to sensorer Copyright

Læs mere

INFO DIAG DIAGNOSTICERINGS- VÆRKTØJ

INFO DIAG DIAGNOSTICERINGS- VÆRKTØJ CITROËN INFO DIAG DIAGNOSTICERINGS- VÆRKTØJ LEXIA PROXIA CD 29 AC / QCAV / MTD CITROËN DANMARK A/S AUT. CITROËN-FORHANDLERE - Nyvognsklargører - Fabriksaktionskoordinator AUT. CITROËN-VÆRKSTEDER - Eftermarkedsansvarlig

Læs mere

Funktionsdekoder 75 900 i Märklin-Motorola format

Funktionsdekoder 75 900 i Märklin-Motorola format Uhlenbrock 75 900 funktionsdekoder (1) Funktionsdekoder 75 900 i Märklin-Motorola format Tænder og slukker for ekstrafunktioner som horn, fløjte, lys og røg. Egenskaber 75 900 Funktionsdekoderen kan anvendes

Læs mere

Mini Power Backup Unit med 5-minutters kit

Mini Power Backup Unit med 5-minutters kit Mini Power Backup Unit med 5-minutters kit Teknisk brugervejledning 2017.11.20 604308 2 Teknisk brugervejledning 1 Produktbeskrivelse... 3 2 Montagevejledning... 3 2.1 Elektrisk tilslutning... 3 2.2 Montage/tilslutning

Læs mere

S26 MOTOR Original brugermanual

S26 MOTOR Original brugermanual S26 MOTOR Original brugermanual Indhold 1. Indledning 1 2. Liste over nødvendigt værktøj 1 3. Sikkerhedspåbud 1 4. Motor montering 2 4.1. Instruktion før montering 2 4.2. Samling af skinne 3 4.3. Opsætning

Læs mere

Servicemappe. C.Reinhardt as

Servicemappe. C.Reinhardt as Servicemappe C.Reinhardt as 1 Indhold Komponenter 3 Batteri hvilespænding 10 Kontrol før aflevering 11 Serviceskema 12 Fejlsøgningsskema 14 Dynamic Controller 16 PG Solo Controller 22 PG S-Drive Controller

Læs mere

Motorline JAG (indbygget limit switch) Dansk brugermanual

Motorline JAG (indbygget limit switch) Dansk brugermanual Motorline JAG (indbygget limit switch) Dansk brugermanual Til brug for Motorline MC2 kontrolpanel i kombination med Motorline JAG eller Motorline LINCE 230Vac lågeautomatik. Motorline LINCE (kører på tid)

Læs mere

INSTALLATIONSVEJLEDNING

INSTALLATIONSVEJLEDNING INSTALLATIONSVEJLEDNING Digitalt trykmålersæt BHGP6A BHGP6A Digitalt trykmålersæt Installationsvejledning INDHOLD Side INSTALLATION Tilbehør... Installation... Arbejdsprocedure... Driftskontrol... 3 Fejlfinding...

Læs mere

Beskyttelse Døre, fronthjelm, bagagerum og kabine, samt startblokering (hvis monteret)

Beskyttelse Døre, fronthjelm, bagagerum og kabine, samt startblokering (hvis monteret) Kære Kunde Vi takker for valget af vores system, og vi kan oplyse, at dette produkt er et teknisk avanceret alarmsystem, der lever op til de ydelsesmæssige standarder, som er fastsat af bilproducenterne,

Læs mere

Fingeraftryk læser 4821

Fingeraftryk læser 4821 Fingeraftryk læser 4821 Beskrivelse: Denne enhed monteres i 4000 serien og kan aflæse fingeraftryk. Den har 3 indbyggede døråbne-relæ, som kan kontrolleres af op til 1000 brugere. Med en tilknyttet strømforsyning

Læs mere

Brugervejledning. Fjernbetjening display MT-5

Brugervejledning. Fjernbetjening display MT-5 Brugervejledning Fjernbetjening display MT-5 OVERSIGT Det digitale fjernbetjening display, der viser dig anlæggets driftsinformation, system fejl og selvdiagnostik udlæsning. Oplysningerne vises på et

Læs mere

Monteringsvejledning P-Watch FS03

Monteringsvejledning P-Watch FS03 Monteringsvejledning P-Watch FS03 Denne brugervejledning er udarbejdet på baggrund af version 1.19. P-WATCH FS03 bør monteres af et autoriseret værksted. Vær opmærksom på at garantien på din bil kan bortfalde

Læs mere