.. og har du set den. Velkommen til den nye Fjordposten. nye hjemmeside Skan koden og gå til siden! Husk Generalforsamlingen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download ".. og har du set den. Velkommen til den nye Fjordposten. nye hjemmeside www.bremdal.dk? Skan koden og gå til siden! Husk Generalforsamlingen"

Transkript

1 Velkommen til den nye Fjordposten F e b r u a r Fjordposten 36. Å r g a n g.. og har du set den nye hjemmeside Skan koden og gå til siden! Så blev det alligevel lidt vinter! Husk Generalforsamlingen 28/3-2012

2 Vigtige datoer Input til generalforsamling senest 24/3 til Generalforsamling 28/3 kl Svar på postkasse konkurrencen senest d 31/3 til redaktion@bremdal.dk Input til næste Fjordpost senest 11/5 til redaktion@bremdal.dk Musik på Torvet : mandag d 18/ kl Kontaktpersoner Formand Anna Grethe Kamp Mejsevej post@bremdal.dk Næstformand Lone Bavnhøj Tornskadevej post2@bremdal.dk Kasserer Annmari Ellekrog Tornskadevej kasse@bremdal.dk Sekretær Frode Peitersen Fjordvejen sekr@bremdal.dk Se i øvrigt hjemmesiden:

3 Indholdfortegnelse side Leder 3 Det gamle Bremdal 6 Indkaldelser & info fra bestyrelsen 9 Konkurrence 11 Fra Humlum Kirke 14 Fra vandværket Klasse om konfirmation Tilflytterhistorie 19 Om Strandkorpset 20 Foreningsnyt (løbeklubben) 21 Medlemsrabatter & Tilbud 22 Bremdal Kalender 23 Godt nytår til alle i Bremdal, sponsorer og annoncører i Fjordposten. Håber I får et oplevelsesrigt og spændende nyt år. Korrespondance med Struer kommune: Forkvinde Anna Grethe Kamp: Fået repareret huller i cykelstien langs Fjordvejen. Opsætningen af måler på Fjordvejen i November, var et forsøg på at få hastigheden ned ikke nogen fart måling/tælling. Opmaling af hajtænder diverse steder udarbejdes i foråret. Toiletter på stranden holdes af campingpladsen og der skal aftales vedligehold/maling, mellem kommune og ejeren. Der kommer i løbet af foråret nye rosenbede på torveområdet og ved Fuglene. Der er lavet ny beplantning på Strandbjerggård parkens områder. Vi har indgivet ønske om at være deltagerområde i opsætning af børne silhuetter fra Rådet for Større Færdselssikkerhed. Struer Forsyning er kontaktet med henblik på at være behjælpelig med at få betonrør, som opsamler overfladevand fra vejene, gjort mindre synlige på stranden. Vi afvikler møde i marts.

4

5 Arrangementer Vort jul på torvet blev afviklet i hård kuling med ca. 80 mennesker. Jule toget kørte og poser blev uddelt. Den varme chokolade blev serveret og Anne Marie fra Gudum fik med besvær vist os nogle af sine flotte ting. BBG-bestyrelsen holder fortsat fast ved konceptet på torvet, og håber vejrguderne vil være mildere stemt til næste år. Julebelysningen på Fjordvejen er enkelt og pænt. Der er desværre blevet stjålet en lyskæde fra et af træerne på torvet. Det er ærgerligt og det koster os en del penge at anskaffe og vedligeholde de eksisterende kæder. Vi er vældig glade for at have investeret i flagstangen og synes det har været flot belysning på torvet, se billedet side13. Kunne være godt med en lignende ved Bremdal skole!! Vi vil gerne takke Forældre støtteforening BIK, Expert og Cafax for bidrag til at vi kunne gennemføre Jul på torvet. Genoplivnings kurser er i gang med afvikling på Bremdal skole. Der har deltaget 32 personer fra området i denne omgang, dejligt at så mange er interesseret i at kunne udføre denne opgave. Så står generalforsamling i BBG for døren igen. Se side 9. Der annonceres i uge posten/fjordposten senest 8 dage før afholdelse og forslag til dagsorden skal være formanden i hænde inden den 24. marts. Visions mødet for havne og bugt området i Struer var vi deltager i. En spændende aften med 100 aktive mennesker fra forskellige foreninger, kommunale ansatte og politikere og LAG- repræsentanter. Formålet var at Struer kommune og LAG skulle være sammen om at få frivillige til fælles at udvikle og lave handle planer for havnen og bugten. Mødet bød på mange visioner og der blev udvalgt 6 hovedemner som eks. Boliger på havnen, erhverv/turisme, fælles arrangementer på havnen, fritidsaktiviteter så som vandmiljøcenter, strandpromenade, kunstig ø, natursti og service faciliteter. Er der interesserede i at være en del af grupperne og lægge et stykke arbejde, kan man gå på hjemmesiden Fjordposten/hjemmesiden/facebook: En dejlig nyhed. Vi bevarer Fjordposten om end i en anden version, hvilket vi i bestyrelsen er meget glade for. Det har været et meget aktivt blad udvalg, som har fået engageret andre personer i bladets udgivelse, se mere side 9. Hjemmesiden er også blevet ændret, overtaget af Per Lund som har gjort et flot stykke arbejde. Så se lige på Jeg ser frem til at fremtidens vedligehold og information fra bestyrelsen vil blive bedre og mere fortløbende. Vi tilstræber at Facebook bliver fremtidig informations kilde fra bestyrelsen. Så for alle jer der har mulighed for det, bliv ven med BBG, se Velkomst besøg til nye tilflyttere, bliver foretaget af bestyrelsen indenfor de næste 2 måneder.

6 Frode Peitersen fortæller: Bremdal Idrætsklub Fjerde del af Bremdal Idrætsklubs historie 1980 erne. Dette årti blev meget præget af sommerfester, der kostede en hel del arbejde. Det gav også pæne overskud. Der var mange hjælpere, som lavede meget arbejde, men også hyggede sig. Det samlede mange aktive personer i Bremdal. Allerede i 1980 erne blev der talt meget om en hal i Bremdal. Der blev skrevet flere breve til kommunen om sagen. Der kunne være motionsidræt for årige samt for arbejdsløse!! Fodboldudvalget arrangerede tur til Sarpsborg med 37 børn og 15 voksne. Hver deltager betalt 150 kr. samt 100 kr. til lommepenge. 20 bestyrelses- og udvalgsmedlemmer tilmeldt et foreningskursus i Spjaldhallen den 7-8/ Det kostede 180 kr. pr. deltager. Det var et rigtigt godt kursus. Vedtægterne blev ændret efter dette kursus. Tilbygning til træklubhuset. Der blev foretaget en tilbygning til huset i 1984/85 for ca kr. Tilbygningen omfattede møderum, køkken og depot. Der var tilskud fra tipsmidlerne og lån fra RAGU. 25 års jubilæum Foreningen havde 25 års jubilæum den 16. marts 1985.Der blev afholdt jubilæumsreception på dagen.. Der kom besøgende til receptionen. Klubben fik mange gaver blandt andet kr. kontant samt et farve-tv. Sommerfesten dette år blev kaldt Jubi-fest. Denne forløb fint med et overskud på kr. Støtteforening og Forældreforening Støtteforeningen blev stiftet den 26. april 1983 med det formål at støtte BIK s arbejde ved forældrenes personlige aktivitet og tilvejebringelse af økonomiske midler til arbejdet i foreningen. Passive medlemmer var med i støtteforeningen. Det første år blev det til 220 medlemmer. Der blev arrangeret pladespil. Til det første arrangement den 7. marts 1984 var der ca. 80 deltagere i det gamle klubhus. Der var ikke plads nok, så omklædning 3 blev brugt. Nogle gik hjem, da der ikke var plads. Det gav et overskud på ca kr. Den 18. februar 1985 blev der afholdt sangaften med Venø-præsten Bent Ole Pedersen. Han fortalte desuden om humor og Storm P. Det forløb fint der var 35 gæster. Den 20. marts blev der afholdt en aften med Jens Rytter, der fortalte og viste billeder fra ture til Norge og Sverige. Det næste arrangement var pladespil den 7. juni 1985 i forbindelse med sommerfesten. Det blev afholdt i teltet der var ca. 130 deltagere. I 1986 blev der afholdt lokalhistoriske aftener med Benny Boysen og Børge Skindhøj Pedersen (sommerhus på Mejsevej). Sådan fortsatte det mest med pladespil samt modeshow i klubhuset og på Vandrerhjemmet. Der blev også solgt lodsedler i flere år. Der var skiftende overskud, men der blev som regel overført mellem og kr. årligt til BIK, hovedsagelig til ungdomsarbejdet. Støtteforeningen blev senere ændret til en forældreforening.

7 Fodboldbaner Fodboldbanerne ved Løvsangervej blev efterhånden udvidet og ændret. I 1985 blev der kampbane mod nord og træningsbane mod syd med lysanlæg. Man spillede jævnligt på banerne ved Kilen under renoveringen. P-plads syd for klubhuset blev renoveret sidst i 80 erne. I 1987 blev der talt om samarbejde med Resen-Humlum IF vedr. børnehold i fodbold. Filmklub Denne blev startet i 1983 med forevisning af film for børn i kælderen under Fuglereden. Det startede med over 100 medlemmer. Der blev arrangeret præmiewhist i klubhuset i flere år. Oversigt over formænd i 1980 erne. 3/ John Bostrøm 1986 Torben Graversen (fungerende) 23/ Jens Chr. Vinther (kontaktperson) 20/ Jens Chr. Vinther Medlemstal Kan du genkende nogen af disse unge mænd? (foto fra 1982) Håndbold Badminton Fodbold Filmklub I alt Frode Peitersen

8 Kontakt din lokale VVS installatør når der drejer sig om Nyt badeværelse Fjernvarme installationer Sanitets installationer Blikkenslager STRUER Claus Nielsen Aut. vvs inst allatør Aut. naturgas inst allat ør Blikkenslager VVS T: M: st ruerv vs.dk Fasanvej Struer Mail: Digt fra den første Fjordposten (1976)

9 Generalforsamling Bremdal Borger- & Grundejerforening afholder ordinær generalforsamling Onsdag den 28. marts 2012 kl i Bremdal Aktivitetscenter Generalforsamlingen afholdes efter foreningens vedtægter, og spørgsmål, der ønskes behandlet, skal være indgivet til bestyrelsen post@bremdal.dk senest den 24. marts Der er fire af bestyrelsen på valg : Anna Grethe Kamp (modtager genvalg) Lone Bavn (modtager genvalg) Frode Peitersen (modtager genvalg) Finn Hansen (opstiller ikke) Der skal vælges 1 suppleant Jørgen Jørgensen (modtager genvalg) Der er nye interesserede i at komme med i BBG-bestyrelsen, hvilket kan betyde kampvalg. Vi vil igen i år fortælle om strandprojektet. Der kan være ændringer/omformuleringer i vedtægterne. Bestyrelsen Fjordposten består! Som det forlød i sidste nummer af Fjordposten var der brug for nye kræfter til bladets redaktion; disse er fundet og den nye redaktion har arbejdet på fuld kraft på at få det nye nummer af Fjordposten på gaden. Du vil også kunne finde Fjordposten online på vores opdaterede hjemmeside, se på Den nye redaktion består af: Karsten Hansen, Lone Bavnhøj, Kirsten Damborg (alle fra BBG s bestyrelse) samt Per Lund som webmaster. Det er naturligt at når der kommer nye folk til vil der ske ændringer, det vil også være tilfældet med Fjordposten. Det er dog fortsat vigtigt for os at det er et blad for vores lokal område, med de mennesker, aktiviteter og den natur der er her. I kan selv være med til at præge indholdet ved at sende os indlæg. Bladet vil fortsat udkomme tre gange årligt. Vi vil også gerne takke eleverne fra 6.kl på Bremdalskole for at være behjælpelige med uddelingen af bladet. Skulle man ved en fejl ikke modtage bladet bedes man rette henvendelse til en af bestyrelsen. Fjordpostens redaktion

10 PBJ Miljø A/S Ørnevej 22 Bremdal 7600 Struer Tlf.: Svejsning af Geomembran / PE-RØR

11 Vind 2 biografbilletter til Apollon! Nu da vi alle skal have postkasserne "ud til vejen", synes Fjordposten det kunne være sjovt med en lille postkassekonkurrence. Kom med dine gæt og vær måske heldig. Post1 Post2 Post3 Gæt en postkasse: Send navn/adresse på minimum 3 postkasser til redaktion@bremdal.dk og deltag i lodtrækningen om 2 biografbilleter (sponseret af Apollon, se også Svar senest 31/ (Vinderen får svar direkte) Post4 Post5 Post6

12 Vinterstemning fra Bremdal Mon grødisen kan bære?

13 Vores nye Juletræ på Bremdal Torv - og vi havde besøg af julemanden

14 Selma Lagerlöf Liv og værk Sogneaften torsdag 1. marts i Kirkehuset. Doris Ottesen fortæller om Selma Lagerlöfs liv og forfatterskab. Hun vil især lægge vægt på hendes Kristuslegender. HUSK Søndag 4. marts Sogneindsamling Spaghettigudstjeneste Onsdag 7. marts kl i Humlum Kirke Børnevenlig gudstjeneste efterfulgt af pasta og kødsovs i Kirkehuset. Koncert med Gesta Danorum Tirsdag 20. marts kl i Resen Kirke Minikonfirmandafslutning for minikonfirmander fra Bremdal Skole Søndag 22. april kl i Humlum Kirke Konfirmation for Bremdal Skole: 6. maj. 7A kl i Resen Kirke. 7B kl i Humlum Kirke. Sogneudflugt Søndag 17. juni. Sogneudflugten begynder med gudstjeneste kl Se program senere. Pinsegudstjeneste 2. Pinsedag 28. maj kl på Volstrup ved Hjerm. Fælles friluftsgudstjeneste for alle kirker i Struer Provsti. Resen og Humlum Kirker har fået hjemmeside. Den kan ses på

15 Rapport om vandkvalitet kan ses på bremdalvand.dk

16 Den 6. maj 2012 skal Bremdal Skoles 7. klasser konfirmeres, og ved nogle af konfirmanderne er forberedelserne allerede gået i gang, nogle mere end andre. Oliver 7. b Jeg har ikke fået mit tøj endnu, men jeg var til modeshow ved puls i Struer. Jeg syntes at præst kan være spændende t il tider, hvis man høre efter. Men hvis det glipper så bliver det en lang time. Mine forventninger er ikke specielt høje for dagen, men selvfølgelig glæder jeg mig rigtig meget! Til gengæld har jeg rigtig høje forventninger til Blå mandag, som jeg håber, bliver en sjov og fed dag med mine venner. Stine 7.a Jeg har fået min kjole og mine sko. Festen skal holdes på Marina Club i Struer. Jeg ønsker mig penge, og billetter og back stage pas til en Justin Bieber koncert. Mine forventninger er ikke høje, jeg håber bare på en god og uforglemmelig dag, med venner og familie. Blå mandag skal jeg være i Lalandia med mine venner. Jeg håber på to uforglemmelige dage. Sebastian 7.b Jeg får 90 gæster til min fest som skal holdes på Tambohus Kro. Jeg håber på en god dag med familie og venner, jeg glæder mig også meget til Blå mandag. Jeg har ikke fået mit tøj endnu men tror snart jeg skal købe det. Jeg ønsker mig penge. Signe 7.a Jeg har fået min kjole, sko og et sjal til at have på i kirken. Jeg håber det bliver en af de bedste dage i mit liv. Jeg glæder mig også rigtig meget til Blå mandag med vennerne. Jeg synes præst er fint nok, men lidt kedeligt. Min fest skal holdes på Tambohus kro med familie og venner. læs videre >>

17 Jan Bjerglund (præst for 7.a) Undervisningen har forandret sig igennem årene og konfirmanderne er jo alle forskellige. Jeg forbereder mig på forskellige måder, jeg prøver at lave et forløb om Jesus liv, gudstjenesten og hvad vil det sige at være kristen i dag. Jeg har ca. konfirmeret 400 elever. Jeg startede som præst i 2002 men konfirmerede ikke nogle før 2003 Sebastian D Oliver A. Stine B Signe D.

18 Østergade Struer Tlf

19 Fjordposten har igen fokus på nye tilflyttere til Bremdal området, denne gang er det: Inga Damgaard og Hans Jørgen Kobberup, Mågevej 11: Arbejde: Inga arbejder som bogholder - og sælger i Hans Jørgens firma i Holstebro. Desuden er Inga den kreative del vedr. udstillinger og Åbent hus arrangementerne i firmaet. Hans Jørgen ejer sammen med Cris Nielsen firmaet Tvis Køkkencenter, tidl. JKE Design, Gartnerivej 1, Holstebro. Familie: I alt har Inga og Hans Jørgen 4 voksne børn og i skrivende stund er et barnebarn på vej! Desuden har parret en hund som Hans Jørgen gerne går en morgen -og aftentur med, på stranden! Hvor kommer I fra?: Vi kommer fra Holstebro Inga og Hans Jørgen Hvad har fået jer til at flytte til Bremdal?: Naturen og vandet den friske luft og de åbne vider. Desuden er vi blevet taget godt imod og vi har et godt sammenhold her på vejen. Hvad er det I kan lide ved området herude?: Her er man mere OBS på, hvordan vejret er og det hele året. Ligegyldig, hvornår man kigger ud af vinduet, forandrer fjorden naturen sig hele tiden. Hvad fik jer til at blive medlemmer af BBG?: At vise lokal interesse for området. At møde nye mennesker herude og hilse på. Vi mødte også op generalforsamlingen sidste år og tænker også at møde op, igen i år! Hans Jørgen er desuden den ene af projektlederne i STRANDKORPSET (se mere vedr. dette i bladet) Som Hans Jørgen sir :- bruger han gerne en enkelt weekend på at deltage i rengøringen af stranden. Skulle du kende til nye tilflyttere i vores lokalområde, hører vi gerne om dette. Giv os et tip på vores hjemmeside!

20 Om Strandkorpset Ib Randrup: På Bremdal Borger- og Grundejerforenings generalforsamling foreslog jeg oprettelse af et Strandkorps, bestående af beboere fra Bremdal til opsamling af tilfældigt henkastet affald på stranden i sommermånederne juni, juli, august og evt. september. Strandkorpsets opgave Strandkorpsets opgave er at medvirke til strandens renholdelse i weekender i højsæsonen, hvor der kommer mange mennesker. Borgere der tilmelder sig korpset forpligter sig til en weekend i løbet af sommeren - lørdag morgen og søndag morgen - mellem 7.30 og 8.30 at opsamle bortkastet affald på forstranden og i strandkanten på strækningen fra Roklubben til nedgangen fra Duevej. Flere husstande kan gå sammen og dele en weekend. Det opsamlede affald lægges i en container, der er anbragt ved nedgangen fra Lærkevej på parkeringspladsen bag hækken. Kommunale opsamlingsposer ligger under containeren Medlemmer af korpset medbringer selv arbejdshandsker. Tilmelding Tilmelding til Strandkorpset kan ske til projektlederne (se nedenfor), der udarbejder en vagtliste for den kommende sæson. Vagtplanen tilsendes pr mail. Ved forfald eller bytning af weekend kontaktes projektlederne. Ved tilmelding opgives navn, adresse, telefonnummer og mailadresse Ordningen evalueres ved badesæsonens afslutning. Projektledere Ib Randrup: Ternevej 2, Bremdal, Tlf & : Mail: randrup@dlgpost.dk Hans Jørgen Kobberup: Mågevej 11, Bremdal, Tlf , Mail: ingadamgaard@youmail.com

21 Bremdal løbeklub BIK-Løb er startet i november 2007, som en underafdeling af Bremdal IK. Vi er i dag ca. 200 medlemmer som løber mandage og onsdage klokken samt Lørdage klokken Vi har en rigtig hyggelig klub, der lægger vægt på sammenhold. Vi har både gående og løbende medlemmer, og trænere til alle tempoer. Vi starter nye gå-løbe hold omkring den det præcise dato og tidspunkt vil blive annonceret i uge avisen. Men alle er altid velkomne til at komme uanset formåen. I 2011 afholdte vi en stor klub tur hvor vi var i Horsens.der var mulighed for at løbe 10 km samt halv og hel maraton.vi var ca. 60 løbere på turen og vi havde en forrygende dag. Af arrangementer i klubben kan nævnes julehygge, sommerfest, samt vores store arrangement, Bremdal -løbet. Hvor vi har 2 distancer, 5 og 10 km. Bremdal løbet bliver altid afholdt grundlovsdag. Vi har også et godt samarbejde med Fysioterapeut Morten Graversen, som også selv løber i klubben. Morten hjælper med træningen, samt problemstillinger i forhold til skader. Alt i alt en rigtig hyggelig klub, hvor vi støtter hinanden, i alt slags vejr, året rundt. Per Holm Larsen.

22 Rabatter for BBG-medlemmer Når du viser din kvittering for medlemskab Klinik for fysioterapi Struer v/ Nanna Klange og Morten Graversen Ølbyvej 41, Struer Hør nærmere på tlf Struer Fitness Bredgade 21, Struer Hør nærmere på tlf Vin & Kunst Østergade 5, Struer Medlemmer af BBG kan købe 3 fl Bremdalvin for 140,00 kr (normalpris 150,00 kr) Og du er så medlem i BBG?

23 Kalender Du kan se en opdateret aktivitetskalender på vores hjemmeside:

24

Stemningsbillede Julen 2013

Stemningsbillede Julen 2013 Velkommen til den nye Fjordposten F e b r u a r 2 0 1 4 Fjordposten 38. Å r g a n g Stemningsbillede Julen 2013 Da Bodil gik i land på Bremdal Strand Aktuelt lige nu Generalforsamling d 19/3 kl 19 Tilmelding

Læs mere

Aktuelt lige nu: Alle i Bremdal/Knarbjerg inviteres hermed til festlig indvielse af Den Blå Lagune 21. juni kl 11.00 16.00

Aktuelt lige nu: Alle i Bremdal/Knarbjerg inviteres hermed til festlig indvielse af Den Blå Lagune 21. juni kl 11.00 16.00 Velkommen til den nye Fjordposten J u n i 2 0 1 4 Fjordposten 38. Å r g a n g Alle i Bremdal/Knarbjerg inviteres hermed til festlig indvielse af Den Blå Lagune 21. juni kl 11.00 16.00 Der bliver diverse

Læs mere

Aktuelt lige nu. Velkommen til den nye Fjordposten. Husk Musik på Torvet 17/6-2013 kl 19.00. Husk kontingent for 2013

Aktuelt lige nu. Velkommen til den nye Fjordposten. Husk Musik på Torvet 17/6-2013 kl 19.00. Husk kontingent for 2013 Velkommen til den nye Fjordposten J u n i 2 0 1 3 Fjordposten 37. Å r g a n g Aktuelt lige nu Husk kontingent for 2013 Husk Musik på Torvet 17/6-2013 kl 19.00 Start af strandprojektet Læs mere inde i bladet

Læs mere

Aktuelt lige nu: Velkommen til den nye Fjordposten. Generalforsamling d 25/3 kl 19. F e b r u a r Fjordposten 39.

Aktuelt lige nu: Velkommen til den nye Fjordposten. Generalforsamling d 25/3 kl 19. F e b r u a r Fjordposten 39. Velkommen til den nye Fjordposten F e b r u a r 2 0 1 5 Fjordposten 39. Å r g a n g 7 5 0 Husstande i Bremdal 3 8 0 Medlem af BBG 50 Ja til Fjordpost som mail Aktuelt lige nu: Generalforsamling d 25/3

Læs mere

Velkommen til den nye Fjordposten. Efter en fantastisk sommer - alt godt får en ende

Velkommen til den nye Fjordposten. Efter en fantastisk sommer - alt godt får en ende Velkommen til den nye Fjordposten N o v e m b e r 2 0 1 4 Fjordposten 38. Å r g a n g Efter en fantastisk sommer - alt godt får en ende Er det også slut med Fjordposten som omdelt blad? se mere i bladet!

Læs mere

Bremdal Borger- & Grundejerforening

Bremdal Borger- & Grundejerforening Bremdal Borger- & Grundejerforening Referat fra generalforsamling den 21. marts 2013. Der var 22 deltagere 14 stemmeberettigede. Den konstituerede formand Lone Bavnhøj bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

KvongPosten December 2018

KvongPosten December 2018 KvongPosten December 2018 Kvong Menighedsråd byder på formiddagskaffe, julehygge og en julehistorie Onsdag, den 5. december kl. 10.00-11.30 I Kirkehuset Læsninger, Julesalmer og Luciaoptog Onsdag, den

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Bremdal Idrætsklub er stiftet den 16. marts 1960 og havde således 50 års jubilæum den 16. marts 2010, som blev fejret den 20. marts 2010.

Bremdal Idrætsklub er stiftet den 16. marts 1960 og havde således 50 års jubilæum den 16. marts 2010, som blev fejret den 20. marts 2010. Bremdal Idrætsklub Indhold Starten på Bremdal Idrætsklub... 1 Anden del af Bremdal Idrætsklubs historie 1960 erne.... 3 Tredje del af Bremdal Idrætsklubs historie 1970 erne.... 6 Fjerde del af Bremdal

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

KvongPosten Januar 2018

KvongPosten Januar 2018 KvongPosten Januar 2018 Nytårsskål i Kvong Mandag den 1. januar kl. 15.00 efter gudstjenesten er der mulighed for, at ønske hinanden godt nytår og menighedsrådet er vært for et lille glas og et stykke

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Aktuelt lige nu. Så er det snart tid at komme på/i vandet. Velkommen til den nye Fjordposten. Husk Musik på Torvet 18/6-2012 kl 19.

Aktuelt lige nu. Så er det snart tid at komme på/i vandet. Velkommen til den nye Fjordposten. Husk Musik på Torvet 18/6-2012 kl 19. Velkommen til den nye Fjordposten J u n i 2 0 1 2 Fjordposten 36. Å r g a n g Så er det snart tid at komme på/i vandet Aktuelt lige nu Husk kontingent for 2012 Husk Musik på Torvet 18/6-2012 kl 19.00 Se

Læs mere

Bremdal Borger- & Grundejerforening

Bremdal Borger- & Grundejerforening Bremdal Borger- & Grundejerforening Referat fra generalforsamling 19. marts 2014 Der var 28 deltagere 1. Velkomst: Formanden Anna Grethe Kamp bød velkommen 2. Valg af dirigent: Poul Erik Hansen blev valgt

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

November. Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 35. Årgang

November. Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 35. Årgang November Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 35. Årgang 2013 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 23. januar 2010 Nummer 3 NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Af Jørn Haahr Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Bremdal Borger- & Grundejerforening

Bremdal Borger- & Grundejerforening Bremdal Borger- & Grundejerforening Referat fra generalforsamlingen den 28. marts 2012. Formanden Anna-Grethe Kamp bød velkommen. Der var 30 deltagere. 1. Valg af dirigent Poul Erik Hansen blev valgt.

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Information er udsendt. 15. og 29. MTB tur Februar Torsdag den 23. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening HUSK!!!! HØSTMARKED

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Afslutning 2013

Afslutning 2013 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2013 29. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning 2013 Mandag d. 18. Marts, kl. 19.00 holder Struer Folkedanserforening deres afslutning

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

KvongPosten Januar 2019

KvongPosten Januar 2019 KvongPosten Januar 2019 Nytårsskål Den 1. januar 2019 i Kvong Kirke kl. 15,00. Efter gudstjenesten nytårsdag er der mulighed for at ønske hinanden godt nytår med et glas bobler. Formiddagskaffe i Kvong

Læs mere

Nyhedsbrev Okt. 2012.

Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyt fra Konkurrenceudvalget. DcH s DM den 22-23. september Artikel fra Års Avis. Den 22-23. september deltog DcH Vesthimmerland i DM i Grindsted/Billund med 4 deltagere; Karl Erik

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

HUSK tilmelding til årets fest i Låstrup. Festen løber af stablen på lørdag og du kan endnu nå at være med.

HUSK tilmelding til årets fest i Låstrup. Festen løber af stablen på lørdag og du kan endnu nå at være med. HUSK tilmelding til årets fest i Låstrup. Festen løber af stablen på lørdag og du kan endnu nå at være med.. HUSK: Præmiewhisten starter i Borups klubhus onsdag den 21. september. Vi spiller igen præmiewhist

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Thyholm Idrætsforening

Thyholm Idrætsforening Kallerup 9. marts 2010 MØDEREFERAT Dato: 3. marts 2010 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 7. Feb Bæver: Troen på? Ulve: Fuldmånemøde 14. Feb Bålhygge 21. Feb Spejderfri 28. Feb Bæver: Kims Ulve: Kort og godt 28. Feb Ordinært gruppemøde Junior/Trop hjælper med

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

December 2014. Nyt fra Bestyrelsen

December 2014. Nyt fra Bestyrelsen TAK Nyt fra Bestyrelsen Side 1 Taastrup Agility Klub Træningsplads: Snubbekorsvej 24C 2630 Taastrup Hjemmeside: www.tak-agility.dk Formand: Kim Andersen formand@tak-agility.dk Kasserer: Jane Sørensen kasserer@tak-agility.dk

Læs mere

Medlemsblad nr. 1-2012

Medlemsblad nr. 1-2012 Medlemsblad nr. 1-2012 Indhold i dette blad Opstartsstævne m/indkaldelse til generalforsamling Midterstævne / Afriggerstævne Opråb fra bestyrelsen Kære alle Opstartsstævne 2012 Campingsæsonen skydes i

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

September Sydtoften Grindsted Tlf.:

September Sydtoften Grindsted Tlf.: September 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik

Læs mere

Grundejerforeningen Venø Bugt.

Grundejerforeningen Venø Bugt. Grundejerforeningen Venø Bugt. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling til afholdelse lørdag den 29. juni 2019 kl. 11:00 på Pavillonen Handbjerg Marina i Handbjerg. Efter generalforsamlingen er

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 17. Sidste frist for aflevering: TORSDAG D. 20/4-18 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, ,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 17. Sidste frist for aflevering: TORSDAG D. 20/4-18 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , Næste Aadum Nyt udkommer i uge 17. Sidste frist for aflevering: TORSDAG D. 20/4-18 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, dv.aadum@gmail.com Aadum Husholdningsforening GENERALFORSAMLING Onsdag

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Arrangementer Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Medbring en ret til buffeten, og vi får dækket et dejligt bord. Mulighed for køb af vand, øl og vin. Efter maden vil turudvalget fremlægge deres

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Auktions aften kl 19.00 7 Jan Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Nu står

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Tversted Borgerforening Nyhedsbrev Maj 2016

Tversted Borgerforening Nyhedsbrev Maj 2016 ønsker at udvise åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk om hvad der sker i bestyrelsen, hvilke opgaver

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Aktuelt lige nu. Velkommen til den nye Fjordposten. Tillykke med Lagunestien og få nu betalt det kontingent!

Aktuelt lige nu. Velkommen til den nye Fjordposten. Tillykke med Lagunestien og få nu betalt det kontingent! Velkommen til den nye Fjordposten N o v e m b e r 2 0 1 3 Fjordposten 37. Å r g a n g Tillykke med Lagunestien og få nu betalt det kontingent! Ja, og stranden er så pæn og velholdt som aldrig før. Kom

Læs mere

Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info

Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info Information omkring opstart af løb af Velkommen til Thyholm Løbeklub. Find os på Facebook. Hvem er vi? Thyholm Løbeklub kom til verden den 3. januar 2009

Læs mere

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen Referat fra bestyrelsesmøde 12. februar 2014. Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen 1. Aktuelt og nyt fra formanden og opsummering fra sidste møde: Preben

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006 TIK bueskydning Nyhedsbrev, december 2005 Høje Taastrup Kommunes idrætspris Hvert år uddeler Høje Taastrup Kommune 2 idrætspriser, en idrætslederpris og en idrætsudøverpris. Prisen for den bedste idrætspræstation

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Hersom-Bjerregrav Borgerforening

Hersom-Bjerregrav Borgerforening Hersom-Bjerregrav Borgerforening Nyhedsbrev 2013 2014 Arrangementer i 2013 24. november: Kl. 16.00 Kl. 16.30 Tænde juletræ og stjerner efterfulgt af julehygge ved købmanden Salg af gourmet-billetter 2014

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Sæsonstart Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Vi har nu danset de to første måneder af sæsonen 14-15 og kan konstatere, at vi har haft en medlemstilgang, der bevirker at vi på en normal

Læs mere

VIGTIGT : KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M

VIGTIGT : KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere