Bremdal Idrætsklub er stiftet den 16. marts 1960 og havde således 50 års jubilæum den 16. marts 2010, som blev fejret den 20. marts 2010.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bremdal Idrætsklub er stiftet den 16. marts 1960 og havde således 50 års jubilæum den 16. marts 2010, som blev fejret den 20. marts 2010."

Transkript

1 Bremdal Idrætsklub Indhold Starten på Bremdal Idrætsklub... 1 Anden del af Bremdal Idrætsklubs historie 1960 erne Tredje del af Bremdal Idrætsklubs historie 1970 erne Fjerde del af Bremdal Idrætsklubs historie 1980 erne Femte del af Bremdal Idrætsklubs historie 1990 erne Sjette del af Bremdal Idrætsklubs historie 2000 erne Fortalt af Frode Peitersen Starten på Bremdal Idrætsklub Bremdal Idrætsklub er stiftet den 16. marts 1960 og havde således 50 års jubilæum den 16. marts 2010, som blev fejret den 20. marts Her følger en beretning om opstarten fortalt af Benny Lund Nielsen og Bertram Lange. BIK havde sin spæde start på B&O, hvor 2 arbejdsdrenge på 15 år (Benny Lund Nielsen og Bertram Lange), talte om at starte en håndboldklub i Bremdal. Benny og Bertram spillede håndbold i Humlum Skole på græsplænen bag skolen. Lærer Jensen kunne se, at de drenge kunne spille håndbold, så han arrangerede kampe mod andre skoler og kørte med dem til Nr. Nissum og Lemvig. På B&O talte vi med en, der havde været med til at starte idrætsklubben i Gimsing, og han rådede os til at lade være, da der var alt for meget arbejde ved det. Men vi gik alligevel i gang, og flere andre drenge blev involveret, bl.a. Frode og Tage Peitersen. Hardy Kjeldsen, Eigil Høgh m.fl. De første medlemskort var hjemmelavede, og pengekassen var en cigarkasse.

2 Bertram kom i lære som kemigraf i Holstebro, og her fik han trykt de første rigtige medlemskort. Senere tjente Bertram og Benny til en rigtig pengekasse, en protokol samt en kassebog, ved at køre bud for Struer Papircompagni. Protokol og pengekasse eksisterer endnu. Vi begyndte at spille håndbold på trekanten, hvor Vandrerhjemmet ligger i dag. Der var kun plads til et mål, så vi begyndte at se os om efter et stykke jord, hvor der var plads til flere mål. Da vi kun var ca. 12 og 15 år gamle, og derfor naturligvis ikke var myndige, henvendte vi os til Børge Trabjerg, som spillede håndbold i Struer, for at høre om han ville gå ind i arbejdet. Det ville han gerne, og den stiftende generalforsamling blev holdt i Børge Trabjergs stue den 16. marts Til at hjælpe med love og vedtægter, var Chr. Kaul en stor hjælp, da han gennem sit arbejde i Bremdal Grundejerforening, havde kendskab til disse ting. Vi købte herefter 2 byggegrunde på Tranevej for kr. pr. stk. Denne grund blev så planeret. Bennys bedstefar- Anders Lund Nielsen finplanerede grundene med en rive i 3 dage. Medens grundene blev planeret spillede vi på en sommerhusgrund på den modsatte side af vejen. Det var en meget ujævn grund, som skrånede kraftigt mod syd. Det var derfor dejligt at tage de nye baner i brug, efter endt planering og såning af græs. Senere købte vi yderligere en byggegrund ved siden af, så vi nu havde plads til flere baner. Prisen på grunden var dengang kr. Ole Astrup og Benny byggede bold- og kridtskur af affaldstræ fra B&O. Søm blev købt ved Købmand Bred. Indtægterne var ikke store på kontingent og tilskud, så der blev tjent penge på at holde baller på Toftum Bjerge, samt andespil på Humlum Kro. Vi samlede gammelt jern, som vi solgte til skrothandleren. Da ballerne kun måtte være for medlemmer, og gæsterne kom fra både Lemvig og Holstebro samt øvrige oplad, sad vi i en folkevognsrugbrød udenfor, og solgte medlemskort, så gæsterne kunne komme lovligt ind. Benny måtte stå skoleret hos politimesteren, da han fandt ud af, at vi havde holdt 2 baller på en måned, når vi kun måtte holde 1. Vi holdt 1 om ugen i adskillige uger. Samme fremgangsmåde gjorde sig i øvrigt gældende til klubbens 10 års jubilæum, som blev holdt i et stort lejet telt på Bremdal torv med et rigtigt godt orkester. Vi havde fået tilladelse til at sælge spiritus af politimesteren i Struer, men uvist af hvilken grund, blev bevillingen taget fra os, samme dag som festen skulle holdes. Gode råd var nu dyre, hvis det hele ikke skulle ende i kaos. Folkevognen blev kørt om bag teltet, og fyldt op med øl.

3 Når gæsterne henvendte sig i baren for at købe en øl, fik de at vide, at de skulle gå om bag ved teltet, og henvende sig til personalet i folkevognen, så var problemet løst. Det skal tilføjes, at når øllene slap op, var en nærliggende købmand klar med en hjælpende hånd. I 1960 erne blev der holdt flere sommerfester på Strandgården og på Torvet. Der var forskelligt tivoligøgl, skydetelt, tombola med videre. Alt blev lavet ved frivilligt arbejde. Borde og bænke skulle samles. I denne periode blev der startet håndbold for piger og juniorpiger. Når der skulle spilles kamp på udebane kørte man et helt håndboldhold i en bil. Finn Larsen fra Tranevej havde en lille bil der sad man i 3 lag. Dette var opstarten fortalt af Benny og Bertram. Lidt fra Protokollens første sider Børge Trabjerg blev valgt som den første formand i 1960 på den stiftende generalforsamling. De øvrige bestyrelsesmedlemmer blev Bertram Lange, Benny Lund Nielsen, Eigil Høgh og Finn Larsen. Som suppleanter valgtes Tage Andreasen og Hardy Kjeldsen. Revisorer blev købmand L.P. Bred og Henriette Trabjerg. Vedtægterne for foreningen blev godkendt. Der var fra starten 25 medlemmer. Den 10. maj 1960 blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling med punkt om køb af 2 grunde. Dette blev enstemmigt vedtaget af generalforsamlingens 35 deltagere. Generalforsamlingen blev flyttet fra Børge Trabjergs stue på Tranevej til Strandgården på grund ag det store fremmøde. Det er spændende læsning at læse protokollen. Nogle gange er det meget udførligt - andre gange lidt blank. Jeg vil i de følgende udgivelser af Fjordposten komme med flere små artikler om klubben i de 50 år. Anden del af Bremdal Idrætsklubs historie 1960 erne. Markhåndbold Klubben startede med markhåndbold. Den første træning var på Trekanten der hvor Vandrerhjemmet nu ligger. Klubben kom med i turneringen, idet Hjerm havde trukket et hold, hvorfor man spillede de første kampe i Hjerm. Banen på Trekanten var ikke stor nok. Holdet deltog også e flere sommerstævner blandt andet på Struer Stadion (nu campingplads).

4 Hurtigt flyttede man træningen til en bane ved Tranevej nu Tranevej 6. Banen skrånede meget mod syd, hvorfor det var bedst at spille nedad i 1. halvleg!! Efter at der blev købt grundene på den anden side af Tranevej, blev der spillet på 2 baner. Det er nuværende Tranevej 5-9. Dette var et stort fremskridt. Der blev trænet og spillet kampe i mange timer på disse baner. Indendørs håndbold De første indendørs håndboldkampe blev spillet i Juniorhallen i Holstebro fra 1963 se billedet af et af de første hold. I vintersæsonen 1968/69 fik man 1 time indendørs i Struer Hallen fredag kl Højeste deltagertal 15 herrer og 8 damer. Der blev tilmeldt 1 herre- og 1 damehold til JHF s vinterturnering. Herreholdet sluttede midt i rækken med 15 point for 16 kampe. Klubben havde været arrangør af 2 stævner i Struer Hallen. Badminton Der blev startet med badminton i Struer Hallen. Man fik tildelt 1 time fredag aften fra 23 24!! Det kunne lade sig gøre dengang. Indendørs fodbold Sidst i 1960 erne og begyndelsen af 1970 erne deltog hold fra Bremdal i mange indendørs fodboldstævner i hallerne i Ringkøbing Amt og på Thy. Holdene klarede sig godt langt over forventning der var mange gode kampe mod divisions- og jyllandsseriespillere fra Holstebro, Struer og Lemvig. Flere stævner blev også vundet. Man deltog også i turneringer i Hurup og Vildsund under navnet Gartner Nielsen (Bennys far) Deltagere var blandt andre Bent Gjerulff, Leif Risum Jensen, Tage Peitersen, Gert Risum Jensen, Benny Lund Nielsen og Frode Peitersen. Sommerfest De første sommerfester blev afholdt på Strandgården i begyndelsen af 1960 erne. Der var flere forskellige tiltag tivoligøgl, boder, skydetelt, lotteri, opvisninger, og bal på Strandgården. Et år var der bokseopvisningskamp med Bertram Lange og Verner Trabjerg. Der blev afholdt pladespil på Humlum Kro, baller på Toftum Bjerge, modeopvisninger m.v. Senere blev der afholdt fest på Torvet blandt andet 10 års jubilæumsfesten i Baller

5 Der har i tidens løb været mange tiltag for at skaffe penge. Det første bal blev holdt i Forsamlingshuset i Humlum det var ingen succes der kom kun få personer. I perioden blev der afholdt omkring 15 baller på Toftum. Det var en stor succes. Der kom rigtig mange mennesker. Der var problemer med tilladelserne. Man måtte kun afholde 1 om måneden se samtale med Benny. Benny måtte stå skoleret for politimesteren. Vi holdt 4 baller om måneden. Der var mange hjælpere. Man skulle have medlemskort til BIK så der var mange passive medlemmer på dette tidspunkt. Der var også enkelte gange optræk til slagsmål. Vi måtte selv sørge for udsmidere Tage Sørensen (Flemmings far) var en af disse dengang. Udpluk fra protokollen Ved generalforsamlingen i 1966 blev følgende bestyrelse valgt: Formand Hans Andersen, herudover Benny Nielsen, Leif Jensen, Bent Gjerulff og Frode Peitersen. Suppleanter John Boel og Tage Peitersen. Revisorer, L.P. Bred og Erik Jensen. 24. april 1968: Det blev vedtaget at arbejde med raftehegn omkring håndboldbanen, som kommunen havde givet 500 kr. til. Det besluttedes endvidere at tilmelde 7 hold til turneringen (både voksne og børnehold). 25. maj 1968 Det første bal blev afholdt på Solbjerg Kro på Toftum. Det blev en stor succes. I 1969 blev det besluttet at købe klubtrøjer. Hver spiller skulle betale et depositum på halvdelen af trøjens værdi. Oversigt over formænd i 1960 erne 16/ Børge Trabjerg 14/ Søren Astrup 27/ Robert Thode Andersen 5/ Hans Andersen 23/ Laurids P. Bred 15/ Benny Lund Nielsen Tekst til billede: Et af de første indendørs håndboldhold 1963.

6 Bagerst fra venstre: Hardy Kjeldsen, John Rask Jensen, Verner Trabjerg og Børge Trabjerg. Nederst: Leif Risum Jensen, Frode Peitersen og Ole Astrup. Tredje del af Bremdal Idrætsklubs historie 1970 erne. BIK i krise i 1970 erne. I årene 1969/70 blev der afholdt adskillige baller på Toftum Bjerge 15 i alt. Det gav et pænt overskud på omkring kr. (Se Benny Nielsens beretning om disse ). I 1971 blev bestyrelsen udvidet til 9 personer. Klubben deltog i sommerturneringen med 1 damehold og 2 herrehold. I 1973 var der krise i foreningen. Det var på tale at opløse foreningen. Der blev herefter afholdt ekstraordinær generalforsamling for at få valgt en bestyrelse. Det lykkedes og mødet sluttede i fordragelighed. Vi fik overdraget et læskur af købmand Bred. Foreningens fremtid drøftedes ved flere møder i 1973/74. Blandt andet blev der afholdt møde på Hovedkredsen kontor i Holstebro. Frode Jensen fra RAGU deltog. Man vil prøve at få flere gjort interesseret i foreningens arbejde. Man enedes om at søge kommunen om tilskud til betaling af 2 ugentlige haltimer. Frode Jensen foreslog motionsmarch. Der blev afholdt flere motionsmarcher det var under de bilfri søndage. Der kom ca. 120 hver gang. Der var underskud på i kassen i april Der startedes nu med børnefodbold Klubben lavede forskellige arrangementer der kunne give penge i kassen. Medlemstallet var nu ca Klubhusbyggeri Allerede da man arbejdede med de nye baner ved Skovsangervej (senere Drosselvej) i 1976, så man på muligheden for et klubhus. Man havde først planer om at bygge et murstenshus anslået til kr., men det ville blive for dyrt. Der blev lavet indsamlinger, søgt tipsmidler og kommunen, som alle var positive. I januar måned 1977 fik man tilbud om at købe KFUM s klubhus (bjælkehus) i Gymnasieparken. Dette blev vedtaget. Bygningen er på 80 kvadratmeter. Klubhuset blev flyttet af Kloses Kraner. Det blev besluttet at tilbygge 60 kvadratmeter. Klubhuset bliver så med 4 omklædningsrum, samlingsstue, køkken og baderum. Benny Lund Nielsen blev formand for byggeudvalget og han har lavet tegningerne. Materialerne købes ved Panbo Huse og alt arbejdet skal ske ved frivillig arbejdskraft.

7 Tilbygningen blev færdig i maj 1978 og det hele blev indviet den 3. juni Der blev arbejdet til ud på natten med at lægge fliser rundt omkring huset. Huset blev indviet af borgmester S. E. Kristensen. Forretningsdrivende i Bremdal gav 3 flagstænger opsat. Der blev holdt flere taler af bl. a. skoledirektøren, Frode Jensen RAGU. Formanden John Bostrøm takkede alle. Køb af KFUM s klubhus kostede kr. Tilbygningen fra Panbo kostede ca kr. Derudover blev der indkøbt flere materialer, inventar m.v. Det hele kom til at koste kr., som blev finansieret på følgende måde: Indsamlinger Tipsmidler kr kr. Kommunalt tilskud kr. til kr. Kommunalt tilskud (eget arbejde) kr kr. I alt kr. Der blev udført et utroligt stort arbejde af alle frivillige styret af Benny Lund Nielsen. Der blev ført store lister over arbejdstimer med dato o.s.v Sommerfester Fra 1979 startede man med sommerfester på de nye baner ved Løvsangervej. Der var boder, tombola, kæmpe kræmmermarked, loppemarked, keglespil, vandbassin, gadefodboldkampe, revy, opvisningsfodboldkampe, musik og dans samt mange andre ting. Det var meget varierende tiltag for at skaffe penge til foreningen samt at underholde medlemmer og beboere. Overskuddet varierede meget fra år til år. Lige fra få penge og op til kr. Der var meget arbejde ved disse arrangementer, men folk hyggede sig også alle hjælperne. Venømarch Der blev startet op med Venømarcher også i Idemanden var Holger Madsen. Det var en sammentømret flok, der efterhånden kom til at arrangere marcherne. Vi havde det meget hyggeligt med en del arbejde forberedelse hele dagen og evaluering. De første år var der ca. 700 deltagere det faldt til i en del år, men da deltagertallet kom under 100 i 1994 stoppede vi. Der var varierende overskud afhængig af udgifterne blandt andet til medaljer på mellem 1500 kr. og kr. Fodbold Fodboldafdelingen blev opstartet i 1977, hvor man spillede i gimsing senere på den nye bane ved Løvsangervej. Der var som regel 2 seniorhold og flere børnehold.

8 Oversigt over formænd i 1970 erne 15/ Benny Lund Nielsen 20/ Bent Gjerulff 28/ Jørgen Thygesen 19/ Jens Ove Winther 1977 Inga Jensen (fungerende) 3/ John Bostrøm Afrunding for 1970 erne Dette årti blev meget spændende først snak om nedlæggelse - senere nye baner ved Drosselvej/Løvsangervej - køb af klubhus udvidelse af klubhuset og starten på nye store sommerfester over flere dage. Medlemstallet sted fra ca. 100 til næsten 300. I 1978 blev der købt lysanlæg fra Struer KFUM-parken Der kom ny struktur i klubben fra 1977 med forretningsudvalg og udvalg for håndbold, badminton, fodbold og øvrige aktiviteter. Fjerde del af Bremdal Idrætsklubs historie 1980 erne. Dette årti blev meget præget af sommerfester, der kostede en hel del arbejde. Det gav også pæne overskud. Der var mange hjælpere, som lavede meget arbejde, men også hyggede sig. Det samlede mange aktive personer i Bremdal. Allerede i 1980 erne blev der talt meget om en hal i Bremdal. Der blev skrevet flere breve til kommunen om sagen. Der kunne være motionsidræt for årige samt for arbejdsløse!! Fodboldudvalget arrangerede tur til Sarpsborg med 37 børn og 15 voksne. Hver deltager betalt 150 kr. samt 100 kr. til lommepenge. 20 bestyrelses- og udvalgsmedlemmer tilmeldt et foreningskursus i Spjaldhallen den 7-8/ Det kostede 180 kr. pr. deltager. Det var et rigtigt godt kursus. Vedtægterne blev ændret efter dette kursus. Tilbygning til træklubhuset. Der blev foretaget en tilbygning til huset i 1984/85 for ca kr. Tilbygningen omfattede møderum, køkken og depot. Der var tilskud fra tipsmidlerne og lån fra RAGU.

9 25 års jubilæum Foreningen havde 25 års jubilæum den 16. marts 1985.Der blev afholdt jubilæumsreception på dagen.. Der kom besøgende til receptionen. Klubben fik mange gaver blandt andet kr. kontant samt et farve-tv. Sommerfesten dette år blev kaldt Jubi-fest. Denne forløb fint med et overskud på kr. Støtteforening og Forældreforening Støtteforeningen blev stiftet den 26. april 1983 med det formål at støtte BIK s arbejde ved forældrenes personlige aktivitet og tilvejebringelse af økonomiske midler til arbejdet i foreningen. Passive medlemmer var med i støtteforeningen. Det første år blev det til 220 medlemmer. Der blev arrangeret pladespil. Til det første arrangement den 7. marts 1984 var der ca. 80 deltagere i det gamle klubhus. Der var ikke plads nok, så omklædning 3 blev brugt. Nogle gik hjem, da der ikke var plads. Det gav et overskud på ca kr. Den 18. februar 1985 blev der afholdt sangaften med Venø-præsten Bent Ole Pedersen. Han fortalte desuden om humor og Storm P. Det forløb fint der var 35 gæster. Den 20. marts blev der afholdt en aften med Jens Rytter, der fortalte og viste billeder fra ture til Norge og Sverige. Det næste arrangement var pladespil den 7. juni 1985 i forbindelse med sommerfesten. Det blev afholdt i teltet der var ca. 130 deltagere. I 1986 blev der afholdt lokalhistoriske aftener med Benny Boysen og Børge Skindhøj Pedersen (sommerhus på Mejsevej). Sådan fortsatte det mest med pladespil samt modeshow i klubhuset og på Vandrerhjemmet. Der blev også solgt lodsedler i flere år. Der var skiftende overskud, men der blev som regel overført mellem og kr. årligt til BIK, hovedsagelig til ungdomsarbejdet. Støtteforeningen blev senere ændret til en forældreforening. Fodboldbaner Fodboldbanerne ved Løvsangervej blev efterhånden udvidet og ændret. I 1985 blev der kampbane mod nord og træningsbane mod syd med lysanlæg. Man spillede jævnligt på banerne ved Kilen under renoveringen. P-plads syd for klubhuset blev renoveret sidst i 80 erne. I 1987 blev der talt om samarbejde med Resen-Humlum IF vedr. børnehold i fodbold.

10 Filmklub Denne blev startet i 1983 med forevisning af film for børn i kælderen under Fuglereden.Det startede med over 100 medlemmer Der blev arrangeret præmiewhist i klubhuset i flere år. Oversigt over formænd i 1980 erne. 3/ John Bostrøm 1986 Torben Graversen (fungerende) 23/ Jens Chr. Vinther (kontaktperson) 20/ Jens Chr. Vinther Oversigt over medlemstal. År Håndbold Badminton Fodbold Filmklub Petanque Gymnastik I alt

11 Disse tal viser meget om udviklingen inden for de forskellige områder. Håndbold sluttede i Petanque og gymnastik kom til i 1990 erne. Femte del af Bremdal Idrætsklubs historie 1990 erne. Nyt klubhus i 1991/92 Der blev i 1991/92 bygget et nyt klubhus i mursten. Gert Risum Jensen gav et tilbud på godt kr. Meget af arbejdet blev foretaget i vinterperioden. Med inventar og alle andre udgifter blev byggeprisen kr. (budgettet var sat til ). Finansieringen skete med kommunalt tilskud på Lån på kr. fra DDGU. Tipsmidler kr. Herudover egenfinansiering og banklån. Leif Risum Jensen har været koordinator for byggeriet. Det blev et flot resultat med en stor kantine og store flotte omklædningsrum - nogle af de bedste i området. Huset blev vurderet til kr. og senere til kr. Medlemstal År Håndbold Badminton Fodbold Filmklub Petanque Gymnastik I alt Der er sket en stor udvikling og ændring i medlemstallene. Efter opførelsen af hallen kom der en ny afdeling gymnastikken, der fik en flot start i Petanque I foråret 1991 fik Jørgen Christensen overtalt nogle af sine naboer på Løvsangervej til at være med til at få anlagt en petanquebane. Det blev så en afdeling under BIK. Om sommeren blev der anlagt 5 baner (hvor Aktivitetscentret ligger i dag). Lørdag den 10. august blev banerne indviet. Nogle af medlemmerne var med til at opstarte petanqueklubber andre steder. Disse medlemmer fik også startet Petanqueudvalget i DGI Vestjylland.

12 Efter nogle år blev det besluttet at bygge Aktivitetscentret på dette område. Man indsamlede midler til nye baner ved klubhuset. Det blev et kæmpeanlæg med 16 baner. I 1997 var man med til at starte en turnering. Man blev også medlem af Dansk Petanque Forbund. Bremdal Aktivitetscenter Der havde i mange år været ønske om at få en hal i Bremdal. Der arbejdedes med sagen i over 10 år fra Der var meget debat og mange projekter på banen. Så endelig lykkedes det. I september 1996 blev der afholdt stiftende generalforsamling. Struer Kommune gav tilsagn om 6 mill. kr. Der var også ønske om en slags sognegård. Den forløbige pris for det hele skønnedes til 8½ mill. I december fik man tilsagn om 1 mill. kr. fra Lokale- og Anlægsfonden. Der blev indsamlet mange penge målet var 1 mill. Der var mange arrangementer i sommerens løb i forbindelse med sommerfest og venømarch. Det lykkedes og Aktivitetscentret blev indviet i september 1997 med en festsal. Specielle arrangementer juli Fodboldkamp mellem Brøndby og Holstebro juni - Koncert med Kim Larsen og Kjukken i forbindelse med sommerfesten Fodboldtrænere i Bremdal

13 Der har været mange fodboldtrænere i Bremdal. I starten var det nogle af medlemmerne Bent Gjerulff, Leif Risum Jensen. Senere har der været mange blandt andet Bjarne Rasmussen, Poul Erik Marki, Bent Kanstrup, Hans Jørgen Nielsen, Per Skelkjær, Claus Maarbjerg, Jørn Nielsen og Karsten Sørensen Oversigt over formænd i 1990 erne 1988 Jens Chr. Vinther 1992 Villy Buskov Mortensen 1994 Ole Sørensen (Fungerende) 1996 Peter Kristensen 1997 Henrik Møller Nielsen Sjette del af Bremdal Idrætsklubs historie 2000 erne. Gymnastik Efter at hallen Bremdal Aktivitetscenter blev indviet i 1997 har der været godt gang i gymnastikafdelingen. Der er i 2010 over 100 medlemmer der har været en del børnehold og enkelte voksenhold. I 1997 startede der hold op for små børn. Man regnede med omkring 15 deltagere men der kom over 40. Børnene var meget begejstrede for at løbe rundt i hallen sådan en stor indendørs plads. Der blev med det samme sat 2 medhjælpere på til lederen.

14 I 2010 var der 168 medlemmer, og det går stadig godt med næsten 10 hold for både børn og voksne. Afdelingen har også stor succes med Zumba. Fodbold Fodbolden lavede samarbejde med Resen-Humlum IF med børnehold. Dette er nu også etableret med seniorholdene. Førsteholdet blev etableret i serie 3 og er nu i 2012 rykket op i serie 2 for første gang i klubbens historie. BIK-løb Løbeklubben der startede i 2007 har godt gang i aktiviteterne. Der har været afholdt flere klubture og man har deltaget i mange løb rundt omkring. Der er en god opbakning. Klubben startede med næsten 500 medlemmer, men nu er der omkring 200 aktive medlemmer. 50 års jubilæum 20. marts 2010 jubilæumsdag den 16. marts. Bremdal Idrætsklub afholdt 50 års jubilæum lørdag den 20 marts formiddagen var der reception, hvor der var ca. 70. besøgende. Der var gæster fra kommunen, mange forretningsdrivende specielt klubbens sponsorer - og mange nuværende og tidligere medlemmer samt mange Bremdal-borgere. Klubben fik mange gode gaver i dagens anledning, som vi takker mange gange for.

15 Der var arrangeret en udstilling med billeder, udklip og beretninger om forskellige aktiviteter fra klubbens 50-årige tid. Specielt var der beretninger fra klubbens start Der deltog flere medlemmer, som var med ved opstarten i Om aftenen var der jubilæumsfest i Bremdal Aktivitetscenter. Der deltog godt 300 i jubilæumsfesten. Festen forløb rigtig godt og der var en rigtig god stemning. Der var arrangeret revy af knap en times varighed. Revyen fik meget rosende omtaler. Den indeholdt flere lokale samt nogle regionale ting. Der var en bedømmelse af en madaften for mænd på Bremdal Skole, hyldestsang om Bremdal, hip til flere Bremdal-boere, fiskeri på fjorden, afstanden til hospital, hundeefterladenskaber, løbeklubben, fugle samt klimaet. Der var mange positive tilkendegivelser om, at man skulle arrangere fest og revy igen i Bremdal. En rigtig god og festlig Bremdalaften. Jubilæumsgaver Klubben fik mange gaver på dagen fra sponsorer, samarbejdspartnere, naboklubber m. fl. Klubben modtog kr, fodbolde, gymnastikbolde m.v Medlemstal. År Håndbold Badminton Fodbold Løbeklub Petanque Gymnastik I alt Klubbens formand er nu Per Holm Larsen, der også er formand for løbeklubben. Dette indlæg er så det sidste om BIK s historie i denne omgang. Frode Peitersen

Aktuelt lige nu. Velkommen til den nye Fjordposten. Husk Musik på Torvet 17/6-2013 kl 19.00. Husk kontingent for 2013

Aktuelt lige nu. Velkommen til den nye Fjordposten. Husk Musik på Torvet 17/6-2013 kl 19.00. Husk kontingent for 2013 Velkommen til den nye Fjordposten J u n i 2 0 1 3 Fjordposten 37. Å r g a n g Aktuelt lige nu Husk kontingent for 2013 Husk Musik på Torvet 17/6-2013 kl 19.00 Start af strandprojektet Læs mere inde i bladet

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

50 års historie om klubben. Tidligere Forenings formænd: Bent Hørning Jensen Knud Sejersen Nielsen Bent Hørning Jensen

50 års historie om klubben. Tidligere Forenings formænd: Bent Hørning Jensen Knud Sejersen Nielsen Bent Hørning Jensen 50 års historie om klubben Tidligere Forenings formænd: 1982-2016 Bent Hørning Jensen 1978-82 Knud Sejersen Nielsen 1972-78 Bent Hørning Jensen 1971-72 Knud Sejersen Nielsen 1969-71 Bent Hørning Jensen

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Referat af generalforsamling i Lemming IF Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Sted: Tilstedeværende: Klubhuset Louise T. Kristensen, Lasse Schultz, Jesper Bang, Egon

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Idrætsklub. ved at kvæles i succes. Bjergby er en af de landsbyer i Danmark, der vækster mest, og idrætsforeningen er en vigtig del af den udvikling

Idrætsklub. ved at kvæles i succes. Bjergby er en af de landsbyer i Danmark, der vækster mest, og idrætsforeningen er en vigtig del af den udvikling Om kort tid er de kaotiske forhold i rekvisitrummet fortid. BMI vil af egen lomme bekoste et nyt rum til foreningens mange materialer, bl.a. de store madrasser til den hastigt voksende gymnastikforening.

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

.. og har du set den. Velkommen til den nye Fjordposten. nye hjemmeside www.bremdal.dk? Skan koden og gå til siden! Husk Generalforsamlingen

.. og har du set den. Velkommen til den nye Fjordposten. nye hjemmeside www.bremdal.dk? Skan koden og gå til siden! Husk Generalforsamlingen Velkommen til den nye Fjordposten F e b r u a r 2 0 1 2 Fjordposten 36. Å r g a n g.. og har du set den nye hjemmeside www.bremdal.dk? Skan koden og gå til siden! Så blev det alligevel lidt vinter! Husk

Læs mere

Bestyrelsesmøde med deltagelse af udvalgene 07.12.2011 Referent: Poul Sørensen

Bestyrelsesmøde med deltagelse af udvalgene 07.12.2011 Referent: Poul Sørensen Bestyrelsesmøde med deltagelse af udvalgene 07.12.2011 Referent: Poul Sørensen 1.Orientering fra bestyrelsen I Front Deltagerne i I Front har afsluttet kurset. Der har været meget stor tilfredshed med

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling i Ørestad IF

Generalforsamling i Ørestad IF Generalforsamling i Ørestad IF Mandag 28. april 2014 kl. 19.30 Field s, 3. sal - ved siden af fitness dk Referat 1. Formalia a. Valg af dirigent - Lotte b. Valg af referent - Frida c. Valg af 2 stemmetællere

Læs mere

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Fredag den 7. juli 1939 var startskuddet til det vi er en del af i dag. I år er året, hvor Vivild Idrætsforening fylder 75 år. Oprettelsen af VIF var et billede

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer. Referat af generalforsamling i BMI - torsdag, den 26. februar 2015 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling 11.februar 2012 kl. 09.15 i Gimles Cafe Helligkorsvej 2, Roskilde Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Ib Trelby blev foreslået og valgt til dirigent. Dirigenten

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Beretningsprotokol for Randbøldal Idrætsforening fra 1. maj 1927

Beretningsprotokol for Randbøldal Idrætsforening fra 1. maj 1927 Beretningsprotokol for Randbøldal Idrætsforening fra 1. maj 1927 Tegning over boldbanerne i Lille Lihme Fodbold på sportspladsen i Rodal Sæson 1927. Årets 1. fodboldkamp blev spillet i Vandel. Det var

Læs mere

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 Til den ordinære genrealforsamling var mødt 19 personer incl hovedbestyrelsen undtagen Karen Nielsen, som havde meldt afbud. Derudover deltog repræsentanter

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat generalforsamling Team Odder 2013

Referat generalforsamling Team Odder 2013 Referat generalforsamling Team Odder 2013 Søndag d.17.11.2013 Pkt 1 Som dirigent blev Svend Aage Dam valgt Han kunne konstatere, at Generelforsamling var lovligt indkaldt. Pkt. 2 Beretning fra styregruppen

Læs mere

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012.

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012. Referat fra generalforsamling i støttegruppen for Bakkehallen tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på Hejnsvig skole. Valg af dirigent: Lauritz Heick foreslået og valgt Fremlæggelse af årets beretning: V/

Læs mere

Da undertegnede var på besøg onsdag i sidste uge, var Ejvind. Klit og Ole Kristensen i gang med papirarbejdet inde i mødelokalet,

Da undertegnede var på besøg onsdag i sidste uge, var Ejvind. Klit og Ole Kristensen i gang med papirarbejdet inde i mødelokalet, HOIF Støtteforening Aldrig har så mange været så stille i så lang tid! Kun når opråberen har nævnt et tal, kommer en sagte puslen, når plastikbrikkerne lægges på de udtrukne numre. Det er onsdag aften

Læs mere

BESTYRELSESMØDE I I K VEST Den, 10. maj 2012 i klublokalet

BESTYRELSESMØDE I I K VEST Den, 10. maj 2012 i klublokalet Fremmødte: Forretningsudvalget: Håndboldudvalget: Fodboldudvalget: Gymnastikudvalget: Motionsudvalget: Støtteforeningen: Floorballudvalget: Mogens, Joan og Marianne Dorthe, Marianne og Anita Jens Martin

Læs mere

Pia A meddelte at Poul Duch har valgt at gå af som formand for svømning og festudvalg. Han fortsætter som almindeligt medlem i begge afdelinger.

Pia A meddelte at Poul Duch har valgt at gå af som formand for svømning og festudvalg. Han fortsætter som almindeligt medlem i begge afdelinger. Bestyrelsesmøde i AIF torsdag den 23-10-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 17. februar 2010

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 17. februar 2010 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 17. februar 2010 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 17. februar 2010 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 10. marts 2014 MØDEREFERAT Dato: 5. marts 2014 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Tilstede: Poul Erik og Lars fra støtten, Louise, Ernst, Peder og Rie fra hovedbestyrelsen, Bendt fra Senior, Peter, Jens fra håndbold,

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 24. september 2015 Deltagere: Claus Svendsen Jette Nielsen, Ingrid Svendsen, Flemming Larsen, Marie M. Haar Vad, Mike Charnock, Martin Frandsen, Dorthe Augustesen og Stine Lindblad

Læs mere

KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626

KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626 KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626 Dagsorden for hovedgeneralforsamling onsdag den 14. januar 2009 kl. 19.30 i Station 14. Til stede: 27 fremmødte 1. Valg af dirigent og to stemmetællere Flemming

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Der kom en kommentar vedr.lønbudgettet fra svømmeafdeling. Kommentar: Der er budgetteret en smule forsigtig.

Der kom en kommentar vedr.lønbudgettet fra svømmeafdeling. Kommentar: Der er budgetteret en smule forsigtig. / ~ Generalforsamling lørdag d. 25. februar 2012. Allan bød velkommen. Forslag til dirigent: Poul Erik Holm. Han blev valgt. Poul Erik spurgte om der var indvendinger til generalforsamlingens indvarsling,

Læs mere

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 D A G S O R D E N og referat 1. Valg af dirigent/lars Illemann valgt 2. Bestyrelsens beretning v/formanden 3. Det reviderede regnskab v/kassereren 4. Behandling

Læs mere

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte Beretning 2013 Hvis vi kigger på medlemstallet var det i 2012 på 459 mens det i 2013 var på 400, en lille nedgang, dette skyldes primært at vi har ryddet op i medlemskartoteket og slettet alle der ikke

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

Formanden, Guy Rubaudo bød velkommen til de 11 fremmødte, og præsenterede bestyrelsen samt resten af de fremmødte.

Formanden, Guy Rubaudo bød velkommen til de 11 fremmødte, og præsenterede bestyrelsen samt resten af de fremmødte. Referat fra generalforsamlingen fredag den 6. marts 2015. Formanden, Guy Rubaudo bød velkommen til de 11 fremmødte, og præsenterede bestyrelsen samt resten af de fremmødte. 1. Valg af dirigent Morten Esmann

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Aktuelt lige nu: Alle i Bremdal/Knarbjerg inviteres hermed til festlig indvielse af Den Blå Lagune 21. juni kl 11.00 16.00

Aktuelt lige nu: Alle i Bremdal/Knarbjerg inviteres hermed til festlig indvielse af Den Blå Lagune 21. juni kl 11.00 16.00 Velkommen til den nye Fjordposten J u n i 2 0 1 4 Fjordposten 38. Å r g a n g Alle i Bremdal/Knarbjerg inviteres hermed til festlig indvielse af Den Blå Lagune 21. juni kl 11.00 16.00 Der bliver diverse

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 24. marts 2008 MØDEREFERAT Dato: 12. marts 2008 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 13 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE 28. marts 2010 Referat af Generalforsamling afholdt onsdag d. 24. marts 2010 1. Valg af dirigent Thomas S. Lassen blev valgt som dirigent og konstaterede,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole.

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole. Referat fra generalforsamling i VBIF Torsdag den 26 marts 2015 Kl.19.30, Sundeved efterskole. Dagsorden: 1. Velkomst ved Henriette 2. Valg af dirigent: Marius Frellesen 3. Valg af protekolfører: Merethe

Læs mere

Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner:

Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: PEDERSKER IF 24 1 Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: Formand:??????? Næstformand???? Kasserer: : Preben Christoffersen, Strandvejen 10 Mobil nr. 22222358 Sekretær: Irene Espersen, Dr. Glavens Vej

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 1 Maj 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet FORMANDEN HAR ORDET Jeg er ny formand i OB & Ik, valgt på generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

2) Formanden/siden sidst 3) Ungdomsudvalg 4) Seniorudvalg 5) Sponsor 6) Eventuelt 7) Næste møde

2) Formanden/siden sidst 3) Ungdomsudvalg 4) Seniorudvalg 5) Sponsor 6) Eventuelt 7) Næste møde 1 MØDEREFERAT Mødedeltagere Fraværende Kopi Sted Jepsen Morten Bjerregaard Kirsten Hansesgaard (Gik kl. 21.30) Mogensen (Med fra kl. 20.15) Christina Pedersen Karen Margrethe Bjerregaard (Med til pkt.

Læs mere

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016 Referat Generalforsamling Hoptrup Frivillige Brandværn d. 29. januar 2016 Hoptrup den 04/02/16 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning v. Kaptajnen. REFERAT: Bent Mikki Kristensen blev

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

BIF FORMANDSBERETNING 2014

BIF FORMANDSBERETNING 2014 BIF FORMANDSBERETNING 2014 2014 HAR VÆRET ET BEGIVENHEDS RIGT ÅR FOR BIF HER TÆNKER JEG SELVFØLGELIG PÅ AT DET HAR VÆRET VORES 90 ÅRS JUBILÆUMS ÅR. DERFOR VAR DER LAGT OP TIL FLERE EKSTRA TILTAG I JUBILÆUMSÅRET.

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Formandens beretning 2010

Formandens beretning 2010 Formandens beretning 2010 Så har vi igen fået en ny kalender med et nyt årstal på, og det betyder at formanden skal have gjort status på det år som er gået. Der skal kigges i referater og klubblade for

Læs mere

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen.

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Referat af generalforsamling - AIF 27-02-2015 Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Generalforsamlingen.: Valg af dirigent. Jim

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Generalforsamling i ACK den 3. november 2014

Generalforsamling i ACK den 3. november 2014 Generalforsamling i ACK den 3. november 2014 00 Fremmøde: Der var mødt 35. 01 Valg af dirigent: Kirsten Nielsen 02 Valg af protokolfører: Erik 03 Formandens beretning: Der vedlægges bilag efter renskrivning

Læs mere

Generalforsamling CC 95 Herfølge

Generalforsamling CC 95 Herfølge Generalforsamling CC 95 Herfølge Dato: Mandag 26/1 2015 KL 19:30 i Herfølge Hallerne Tilstede: 50 deltagende medlemmer inkl. bestyrelse 1. Valg af dirigent Leo Støchkel (revisor) blev valgt 2. Valg af

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

Thyholm Idrætsforening

Thyholm Idrætsforening Kallerup 9. marts 2010 MØDEREFERAT Dato: 3. marts 2010 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2006

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2006 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. OSTED IDRÆTSFORENINGS HOVEDGENERALFORSAMLING... 1 2. PASSIVT MEDLEM I OSTED IDRÆTSFORENING... 3 3. UDDELING AF POKALER... 4 4. SAMTYKKEERKLÆRING

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

1950 erne Forhandlingsprotokollen er gået tabt i perioden 1952 til 1967, men regnskabsbogen er indleveret til Randbøl Sogns Lokalarkiv.

1950 erne Forhandlingsprotokollen er gået tabt i perioden 1952 til 1967, men regnskabsbogen er indleveret til Randbøl Sogns Lokalarkiv. 1950 erne Forhandlingsprotokollen er gået tabt i perioden 1952 til 1967, men regnskabsbogen er indleveret til Randbøl Sogns Lokalarkiv. Hvert af årene fra 1952 til 1966 er regnskabet sirligt indført i

Læs mere

Bjerringbro IF - Fodbold

Bjerringbro IF - Fodbold Bjerringbro IF - Fodbold Bjerringbro IF - Fodbold I Bjerringbro IF har vi en vision om at tilbyde fodbold og fællesskab for alle. For at nå det har vi nogle værdier, vi ønsker at arbejde ud fra i Bjerringbro

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Deltagere: 85 beboere (74 husstande) incl. bestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Erik Karstensen, Lilli Jensen, Bjarne Jensen, Christian

Læs mere

petanque bornholm 2013 - præsentation af holdene A/S Team Bornholm * Ndr. Kystvej 34 * DK-3700 Rønne www.teambornholm.dk * info@teambornholm.

petanque bornholm 2013 - præsentation af holdene A/S Team Bornholm * Ndr. Kystvej 34 * DK-3700 Rønne www.teambornholm.dk * info@teambornholm. petanque bornholm 2013 - præsentation af holdene A/S Team Bornholm * Ndr. Kystvej 34 * DK-3700 Rønne www.teambornholm.dk * info@teambornholm.dk Agger Petanqueklub (Danmark) Kontaktperson: Henning Bjørn

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 20. marts 2016 MØDEREFERAT Dato: 9. marts 2016 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 15 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Årsberetning for Aulum Fritidscenter 2005 Indledning Jeg afsluttede sidste års beretning med at fortælle lidt om, hvad den nærmeste fremtid ville byde på, og helt

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

Alletiders bedste RIF-hold.

Alletiders bedste RIF-hold. Alletiders bedste RIF-hold. Ser man tilbage på de bedste fodboldspillere i RIF s historie, springer 2 ting umiddelbart i øjnene. De fleste af spillerne har spillet på 1. holdet i de 2 perioder, hvor man

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Referat af generalforsamling, mandag, den 27. februar 2012 kl. 19.30 i Bjergby Mygdal Hallens Cafeteria:

Referat af generalforsamling, mandag, den 27. februar 2012 kl. 19.30 i Bjergby Mygdal Hallens Cafeteria: Referat af generalforsamling, mandag, den 27. februar 2012 kl. 19.30 i Bjergby Mygdal Hallens Cafeteria: Dagsorden: 1) Valg af dirigent: 2) Formandens beretning. 3) Afdelingernes beretning med regnskab,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Vestlollands Golfklub tirsdag, den 19. marts 2013 kl. 19.00.

Referat af ordinær generalforsamling i Vestlollands Golfklub tirsdag, den 19. marts 2013 kl. 19.00. Referat af ordinær generalforsamling i Vestlollands Golfklub tirsdag, den 19. marts 2013 kl. 19.00. 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Til dirigent blev valgt Gert Meyer Madsen, og han kunne erklære

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2012

FORMANDSBERETNING 2012 FORMANDSBERETNING 2012 2012 VAR SÅ MIT 2 ÅR SOM FORMAND FOR HOVEDBESTYRELSEN I BIF. JEG MÅ HERTIL SIGE JO MERE JEG LÆRER FORENINGEN AT KENDE JO MERE KAN JEG SE HVOR TAKNEMLIG VI SKAL VÆRE FOR DEN STORE

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 24. marts 2007 MØDEREFERAT Dato: 14. marts 2007 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt. Jytte konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

vejrumbro.dk ÅRETS LOKALOMRÅDE 2015 INDSTILLING TIL KONKURRENCEN

vejrumbro.dk ÅRETS LOKALOMRÅDE 2015 INDSTILLING TIL KONKURRENCEN Lokalområde der søger VEJRUMBRO d. 24 August 2015 Ansøger Forening/Gruppe/råd: Kontaktperson: Adresse Telefon: Mail: Hvorfor skal jeres område vinde konkurrencen? Foreningerne i Vejrumbro har tidligere

Læs mere