Mols-Linien A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mols-Linien A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling"

Transkript

1 Mols-Linien A/S Sverigesgade Aarhus C Tel mols-linien@mols-linien.dk Mols-Linien A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling TORSDAG DEN 21. april 2016 kl HOTEL SCANDIC AARHUS CITY, ØSTERGADE 10, 8000 AARHUS C Dagsordenen for generalforsamlingen er i overensstemmelse med vedtægternes punkt 3.9 følgende: 1. Ledelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Fremlæggelse af årsrapport med revisionspåtegning til godkendelse. 3. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport. 4. Behandling af eventuelle forslag fra bestyrelsen eller fra aktionærer Godkendelse af overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af ledelsen i Mols-Linien A/S 4.2. Tilpasning af vedtægternes punkt 3 vedrørende generalforsamling 4.3. Ændring af kravet i vedtægternes punkt 4.5 om to bestyrelsesnæstformænd til en bestyrelsesnæstformand 4.4. Godkendelse af bestyrelsens vederlag for indeværende regnskabsår 4.5. Beslutning om bemyndigelse til bestyrelsen til at lade Selskabet erhverve egne aktier 4.6. Bemyndigelse til bestyrelsen til udstedelse af aktietegningsretter 4.7. Bemyndigelse til bestyrelsen til forhøjelse af Selskabets aktiekapital 5. Valg af medlemmer til bestyrelsen. 6. Valg af revisorer

2 Mols-Linien A/S CVR nr /12 Uddybning af dagsordenen (fuldstændige forslag) Ad dagsordenens punkt 1 Ledelsens beretning: Bestyrelsen foreslår, at beretningen tages til efterretning. Ad dagsordenens punkt 2 - Godkendelse af årsrapport: Bestyrelsen foreslår, at den fremlagte årsrapport godkendes. Ad dagsordenens punkt 3 - Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport: Bestyrelsen foreslår, at resultatet overføres til kommende regnskabsperiode, og at der ikke betales udbytte for Ad dagsordenens punkt 4.1 Godkendelse af overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af ledelsen i Mols-Linien A/S: Med henblik på at skabe grundlaget for etablering af incitamentsaflønningsmodeller foreslår bestyrelsen, at de til indkaldelsen som bilag 2 vedhæftede Overordnede Retningslinjer for Incitamentsaflønning i Mols-Linien A/S godkendes til erstatning for de eksisterende, som blev godkendt på Selskabets ordinære generalforsamling den 22. april De Overordnede Retningslinjer skal være gældende indtil det tidligste af enten tidspunktet for den ordinære generalforsamling i Mols-Linien A/S i 2017 eller datoen for sletning fra handel og officiel notering af Mols-Linien A/S aktier fra Nasdaq Copenhagen A/S. Ad dagsordenens punkt 4.2 Tilpasning af vedtægternes punkt 3 vedrørende generalforsamling: Mols-Liniens bestyrelse agter også efter en afnotering, uanset at selskabet ikke er forpligtet hertil, at opretholde et højt finansielt rapporteringsniveau. Selskabet vil derfor fortsat på hjemmesiden offentliggøre sin årsrapport, halvårsregnskabsmeddelelse og kvartalsvise orientering om trafiktal. Efter den 21. april 2016, hvor Mols-Linien A/S ikke længere forventes at have aktier optaget til handel på et reguleret marked, vil en række særlige krav i lovgivningens bestemmelser vedrørende generalforsamlinger ikke længere finde anvendelse, og bestyrelsen foreslår som følge heraf at foretage følgende ændringer i punkt 3 i Selskabets vedtægter: 1) Indkaldelsesvarslet ændres fra mindst 3 og højst 5 uger til mindst 2 og højst 4 uger, og punkt 3.2 foreslås ændret som følger: Nuværende formulering: Selskabets generalforsamling afholdes på selskabets hjemsted (som registreret i Erhvervsstyrelsens ITsystem) eller i Ebeltoft, Aarhus eller Storkøbenhavn og indkaldes af bestyrelsen med mindst 3 ugers og højst 5 ugers varsel.

3 Mols-Linien A/S CVR nr /12 Ny formulering: Selskabets generalforsamling afholdes på selskabets hjemsted (som registreret i Erhvervsstyrelsens ITsystem) eller i Ebeltoft, Aarhus eller Storkøbenhavn og indkaldes af bestyrelsen med mindst 2 ugers og højst 4 ugers varsel. 2) De indholdsmæssige krav til indkaldelsen efter selskabslovens 97 skal ikke længere iagttages, og sidste led i punkt 3.4, der lyder Indkaldelsen skal endvidere indeholde de oplysninger, som er angivet i selskabsloves 97., foreslås slettet, således at bestemmelsen ændres som følger: Nuværende formulering: "Indkaldelse af aktionærer til ordinær og ekstraordinær generalforsamling skal som minimum angive tid og sted for generalforsamlingen samt dagsorden, hvoraf det fremgår, hvilke anliggender der skal behandles på generalforsamlingen. Såfremt forslag til vedtægtsændringer skal behandles på generalforsamlingen, skal forslagets væsentligste indhold angives i indkaldelsen. Indkaldelse til generalforsamlingen, hvor der skal træffes beslutning efter selskabslovens 77, stk. 2, 92, stk. 1 eller 5, eller 107, stk. 1 eller 2, skal indeholde den fulde ordlyd af forslaget til vedtægtsændringer. Indkaldelsen skal endvidere indeholde de oplysninger, som er angivet i selskabslovens 97." Ny formulering: Indkaldelse af aktionærer til ordinær og ekstraordinær generalforsamling skal som minimum angive tid og sted for generalforsamlingen samt dagsorden, hvoraf det fremgår, hvilke anliggender der skal behandles på generalforsamlingen. Såfremt forslag til vedtægtsændringer skal behandles på generalforsamlingen, skal forslagets væsentligste indhold angives i indkaldelsen. Indkaldelse til generalforsamlingen, hvor der skal træffes beslutning efter selskabslovens 77, stk. 2, 92, stk. 1 eller 5, eller 107, stk. 1 eller 2, skal indeholde den fulde ordlyd af forslaget til vedtægtsændringer. 3) Efter 138 i årsregnskabsloven vil Selskabet, når dets aktier ikke længere er optaget til handel på et reguleret marked, skulle indsende generalforsamlingsgodkendt årsrapport, så den er modtaget af Erhvervsstyrelsen senest 5 måneder efter udløbet af regnskabsåret. Bestyrelsen foreslår, at vedtægternes punkt 3.5, som kræver afholdelse af generalforsamling senest 4 måneder efter regnskabsårets afslutning, ændres som følger: Nuværende formulering: Ordinær generalforsamling skal afholdes senest 4 måneder efter regnskabsårets afslutning. Ny formulering: Ordinær generalforsamling skal afholdes i så god tid, at den godkendte årsrapport kan indsendes til Erhvervsstyrelsen, så den er modtaget i styrelsen inden udløbet af fristen i årsregnskabsloven. 4) Vedtægternes nuværende punkt 3.7 afspejler kravene i selskabslovens 99, stk. 1 og gælder for børsnoterede selskaber. Bestemmelsen foreslås derfor slettet i sin helhed og erstattet af et nyt punkt 3.7 som afspejler kravene i selskabslovens 98.

4 Mols-Linien A/S CVR nr /12 Nuværende formulering: Senest 3 uger før hver generalforsamling (inklusive dagen for dennes afholdelse) skal følgende dokumenter og oplysninger gøres tilgængelige for aktionærerne på selskabets hjemmeside, (1) Indkaldelsen. (2) Det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen. (3) De dokumenter, der skal fremlægges på generalforsamlingen, herunder for den ordinære generalforsamlings vedkommende tillige revideret årsrapport med revisionspåtegning og eventuelt koncernregnskab. (4) Dagsordenen og de fuldstændige forslag. (5) I givet fald de formularer, der skal anvendes ved stemmeafgivelse ved fuldmagt og ved stemmeafgivelse pr. brev, medmindre disse formularer sendes direkte til aktionærerne. Kan disse formularer af tekniske årsager ikke gøres tilgængelige på selskabets hjemmeside, skal selskabet på sin hjemmeside oplyse, hvordan formularerne kan fås i papirform. I sådanne tilfælde sender selskabet formularerne til enhver aktionær, der ønsker det. Omkostningerne hertil afholdes af selskabet. Ny formulering: Senest 2 uger før hver generalforsamling, skal dagsordenen og de fuldstændige forslag samt for den ordinære generalforsamlings vedkommende tillige årsrapporten gøres tilgængelig til eftersyn for aktionærerne på Selskabets hjemmeside samt ved elektronisk kommunikation, jf. punkt 7. For det tilfælde at Nasdaq Copenhagen A/S afgørelse af 24. februar 2016 om sletning af Selskabets aktier fra handel og officiel notering på Nasdaq Copenhagen A/S bliver omgjort, eller for det tilfælde, at en til Erhvervsankenævnet den 17. marts 2016 indgivet klage tillægges suspensiv virkning, tilbagekaldes behandlingen af de under punkt 4.2 fremsatte forslag. Ad dagsordenens punkt 4.3 Vedtægternes punkt 4.5, hvorefter der skal være to bestyrelsesnæstformænd, ændres til, at der skal være én bestyrelsesnæstformand Bestyrelsen anser det ikke for nødvendigt at opretholde en ledelsesstruktur med to (2) næstformænd i bestyrelsen og foreslår derfor, at punkt 4.5 i vedtægterne ændres som følger: Nuværende formulering: Bestyrelsen vælger af sin midte en formand og to næstformænd og fastsætter ved en forretningsorden nærmere bestemmelse om udførelsen af sit hverv. Ny formulering: "Bestyrelsen vælger af sin midte en formand og en næstformand og fastsætter ved en forretningsorden nærmere bestemmelse om udførelsen af sit hverv."

5 Mols-Linien A/S CVR nr /12 Ad dagsordenens punkt 4.4 Godkendelse af bestyrelsens vederlag for indeværende regnskabsår: Bestyrelsen foreslår, at honorarerne forbliver uændrede i forhold til 2014 og 2015, hvor formanden oppebar kr., næstformændene hver oppebar kr., og de menige bestyrelsesmedlemmer hver oppebar kr., samt at revisionsudvalgets formand modtog kr., og medlemmer i øvrigt af revisionsudvalget hver modtog kr. Ad dagsordenens punkt 4.5 Beslutning om bemyndigelse til bestyrelsen til at lade Selskabet erhverve egne aktier: Bestyrelsen foreslår, at generalforsamlingen bemyndiger bestyrelsen til i perioden indtil 20. april 2021 at lade selskabet tilbagekøbe egne aktier ad en eller flere gange for op til i alt nominelt kr., svarende til 20 % af aktiekapitalen, og at enhver erhvervelse inden for denne bemyndigelse som foretages, mens selskabets aktier er optaget til handel på et reguleret marked, sker til en kurs, der svarer til den på erhvervelsestidspunktet gældende markedskurs med en afvigelse på op til 10 %, og at enhver erhvervelse som foretages, mens selskabets aktier ikke er optaget til handel på et reguleret marked, sker til en kurs, der mindst udgør 25,80 kr. pr. aktie à nom. 20 kr. og højest udgør 101,00 kr. pr. aktie à nom. 20 kr. Yderpunkterne i det i bemyndigelsen indeholdte kursinterval består af henholdsvis den laveste og den højeste handelskurs på NASDAQ Copenhagen A/S for Mols-Linien A/S aktier inden for de sidste 52 uger (pr. 28. marts 2016). Ad dagsordenens punkt 4.6 Bemyndigelse til bestyrelsen til udstedelse af aktietegningsretter: Med henblik på at skabe grundlaget for etablering af incitamentsaflønningsmodeller foreslår bestyrelsen, at den gives bemyndigelse gældende i fem år til at udstede aktietegningsretter (warrants) til bestyrelse, direktion og udvalgte ledere i Mols-Linien A/S og dets koncernforbundne selskaber, der giver ret til tegning af op til i alt nominelt kr. aktier ved kontant indbetaling, svarende til styk aktier à nom. 20 kr. svarende til 10 % af aktiekapitalen ved, at der indsættes følgende nye bestemmelser i vedtægternes punkt 9.1 under overskriften Bemyndigelser. "Ved generalforsamlingsbeslutning af 21. april 2016 er bestyrelsen bemyndiget til i tiden indtil den 20. april 2021 ad en eller flere gange, og uden fortegningsret for de eksisterende aktionærer, at udstede aktietegningsretter (warrants) til bestyrelsesmedlemmer, direktionsmedlemmer samt medarbejdere i selskabet og dets koncernforbundne selskaber med ret til tegning, uden fortegningsret for de eksisterende aktionærer, af op til i alt nominelt kr. nye aktier i selskabet og til at gennemføre de dertil hørende kapitalforhøjelser. Tildeling sker til en kurs, der fastlægges af bestyrelsen, idet kursen dog ikke kan være lavere end markedskursen på udstedelsestidspunktet. Bestyrelsen fastlægger endvidere de øvrige vilkår for fordeling og udstedelse samt fastsætter tegningsperioden, inden for hvilken tegningsretterne kan udnyttes. Nye aktier udstedt i henhold til denne bemyndigelse skal tegnes ved kontant indbetaling, skal være omsætningspapirer, skal udstedes på navn og skal noteres i Selskabets ejerbog. Der skal ikke gælde begrænsninger i aktiernes omsættelighed, der skal ikke være nogen pligt for en nye aktionær til at lade aktierne indløse, og for de nye aktier skal i øvrigt gælde samme vilkår og rettigheder, som for de eksisterende aktier. Bestyrelsen kan efter de til enhver tid gældende regler genanvende eller genudstede eventuelle bortfaldne ikke udnyttede aktietegningsretter, forudsat at genanvendelsen eller genudstedelsen sker inden for de vilkår og tidsmæssige begrænsninger, der fremgår af denne bemyndigelse. Ved genanvendelse forstås adgang for bestyrelsen til at lade en anden aftalepart indtræde i en allerede bestående aftale om aktietegningsretter. Ved genudstedelse forstås bestyrelsens mulighed for inden for samme bemyndigelse at genudstede nye aktietegningsretter, hvis allerede udstedte aktietegningsretter er bortfaldet."

6 Mols-Linien A/S CVR nr /12 Ad dagsordenens punkt 4.7 Bemyndigelse til bestyrelsen til forhøjelse af Selskabets aktiekapital: Med henblik på at skabe grundlaget for etablering af incitamentsaflønningsmodeller foreslår bestyrelsen, at den gives bemyndigelse gældende i fem år til at forhøje Selskabets aktiekapital ved udstedelse af op til i alt nominelt kr. nye aktier ad en eller flere gange, svarende til styk aktier à nom. 20 kr., svarende til 10 % af aktiekapitalen. Tegning skal ske til markedskurs, ved kontant indbetaling og uden fortegningsret for de eksisterende aktionærer. Forslaget indebærer, at der indsættes følgende nye bestemmelser i vedtægternes punkt 9.2: Ved generalforsamlingsbeslutning af 21. april 2016 er bestyrelsen bemyndiget til i tiden indtil den 20. april 2021 ad en eller flere gange, og uden fortegningsret for de eksisterende aktionærer, at forhøje Selskabets aktiekapital ved udstedelse af op til i alt nominelt kr. nye aktier til markedskurs. Nye aktier udstedt i henhold til denne bemyndigelse skal tegnes ved kontant indbetaling, skal være omsætningspapirer, skal udstedes på navn og noteres i Selskabets ejerbog. Der skal ikke gælde begrænsninger i aktiernes omsættelighed, der skal ikke være nogen pligt for en ny aktionær til at lade aktierne indløse, og for de nye aktier skal i øvrigt gælde samme vilkår og rettigheder, som for de eksisterende aktier. Ad dagsordenens punkt 5 Valg af medlemmer til bestyrelsen: På Selskabets ekstraordinære generalforsamling den 22. oktober 2015 blev følgende personer valgt som generalforsamlingsvalgte medlemmer af bestyrelsen: 1) Frantz Palludan 2) Kaare Vagner 3) Jan Johan Kühl 4) Erik Østergaard 5) Jens Løgstrup Samtlige medlemmer har meddelt, at de genopstiller til selskabets bestyrelse, og alle indstilles til genvalg. Samtidig foreslår bestyrelsen udvidelse af bestyrelsen ved nyvalg af Søren Jespersen, der tillige er administrerende direktør for Mols-Linien A/S. En beskrivelse af de seks kandidater er vedlagt denne indkaldelse til ordinær generalforsamling (bilag 1). Beskrivelsen findes også på Mols-Liniens hjemmeside, Ad dagsordenes punkt 6 valg af revisorer: Bestyrelsen foreslår, at selskabets nuværende revisor PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab - genvælges. * * * * *

7 Mols-Linien A/S CVR nr /12 Vedtagelseskrav: Dagsordenens punkter 2, 3, 4.1, og 6 vedtages med simpel majoritet jf. selskabslovens 105, 1. led og vedtægternes punkt Selskabets bestyrelsesmedlemmer, jf. dagsordenens punkt 5, vælges med simpel, relativ majoritet, jf. selskabslovens 105, 3. led. Til vedtagelse af dagsordenspunkterne , 4.3 og kræves, at mindst halvdelen af Selskabets aktiekapital er repræsenteret på generalforsamlingen, og at forslagene tiltrædes af mindst 2/3 af såvel de afgivne stemmer, som af den del af aktiekapitalen, som er repræsenteret på generalforsamlingen, jf. vedtægternes punkt 3.15 og selskabslovens 106, stk. 1. Aktiekapital: Efter selskabslovens 97 skal det oplyses, at Selskabets aktiekapital er på nominelt kr fordelt på aktier à kr. 20. Hvert aktiebeløb på kr. 20 giver én stemme. Registreringsdato: Registreringsdatoen er torsdag den 14. april Kun aktionærer, der besidder aktier i Selskabet ved udløbet af registreringsdatoen (dvs. kl ), har ret til at deltage i og stemme på generalforsamlingen. De aktier, den enkelte aktionær besidder på registreringsdatoen, opgøres på baggrund af notering af aktionærens kapitalejerforhold i ejerbogen samt meddelelse om ejerforhold, som Selskabet har modtaget med henblik på indførsel i ejerbogen inden udløbet af registreringsdatoen, men som endnu ikke er indført i ejerbogen. Deltagelse er endvidere betinget af, at aktionæren rettidigt har løst adgangskort som beskrevet nedenfor. Procedurer for at kunne deltage i og afgive stemme på selskabets generalforsamling: Rekvirering af adgangskort: Adgang til generalforsamlingen er betinget af, at aktionæren senest fredag den 15. april 2016 kl , har anmodet om tildeling af adgangskort. Adgangskort kan rekvireres ved elektronisk tilmelding på VP Investor Services A/S hjemmeside eller via Selskabets hjemmeside, Alternativt kan adgangskort rekvireres ved at kontakte VP Investor Services A/S per telefon eller via fax Ved personlig henvendelse til VP Investor Services A/S gøres opmærksom på at kontorets åbningstider er mandag-fredag fra kl Fuldmagtsafgivelse: Elektronisk fuldmagt kan senest fredag den 15. april 2016 kl afgives enten via VP Investor Services A/S hjemmeside, eller via ved brug af Nem-ID eller VP-ID og VP-kode. Alternativt kan en fysisk fuldmagtsblanket downloades fra printes og sendes, så den er fremme inden samme frist per fax til eller med brev til VP Investor Services A/S, Weidekampsgade 14, 2300 København S eller ved til vpinvestor@vp.dk. Under forudsætning af at adgangskort er bestilt rettidigt, kan fysisk fuldmagt afgives til og med tidspunktet for generalforsamlingens start. Brevstemme: Brevstemme kan afgives elektronisk enten via VP Investor Services A/S hjemmeside, eller via ved brug af Nem-ID eller VP-ID og VP-kode. Aktionærer kan tillige stemme skriftligt ved brev, der er VP Investor Services A/S i hænde senest onsdag den 20. april 2016 kl En fysisk brevstemmeblanket kan downloades fra printes og sendes, så den er fremme inden samme frist per fax til eller med brev til VP Investor Services A/S, Weidekampsgade 14, 2300 København S eller ved til vpinvestor@vp.dk. Modtagne brevstemmer kan ikke tilbagekaldes. Øvrigt: Aktionærer kan udnytte deres finansielle rettigheder gennem Jyske Bank A/S, der af Selskabet er udpeget som kontoførende pengeinstitut.

8 Mols-Linien A/S CVR nr /12 Dagsordenen, de fuldstændige forslag, bilag 1 (de opstillede bestyrelseskandidaters ledelseshverv) og bilag 2 (Overordnede Retningslinjer for Incitamentsaflønning i Mols-Linien A/S) er indeholdt i denne indkaldelse. Følgende dokumenter og oplysninger er tilgængelige for aktionærerne på Selskabets hjemmeside, til og med datoen for den ordinære generalforsamling: 1. Denne indkaldelse, der indeholder dagsorden, fuldstændige forslag samt bilag 1 (de opstillede bestyrelseskandidaters ledelseshverv) og bilag 2 (Overordnede Retningslinjer for Incitamentsaflønning i Mols-Linien A/S). 2. Det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen. 3. De formularer, der skal anvendes ved stemmeafgivelse ved fuldmagt og ved stemmeafgivelse pr. brev. Aktionærer vil have mulighed for at stille spørgsmål til dagsordenen samt til det øvrige materiale til brug for generalforsamlingen både før og på selve generalforsamlingen. Før generalforsamlingen serveres kaffe og te. Aarhus, den 30. marts 2016 Mols-Linien A/S Bestyrelsen

9 Mols-Linien A/S CVR nr /12 BILAG 1 til indkaldelse til Mols-Linien A/S ordinære generalforsamling den 21. april 2016 Om de opstillede kandidater kan oplyses følgende: Frantz Palludan (62 år) - genvalg Frantz Palludan er advokat og partner i Nielsen Nørager Advokatpartnerselskab. Frantz Palludan har en bred erfaring i bestyrelsesarbejde, finansielle forhold, M&A transaktioner samt restruktureringer af virksomheder. Frantz Palludan er bestyrelsesformand i: Arista S.A. SICAV-SIF, Biludan Gruppen A/S, Berlin High End A/S, Britannia Invest A/S, John Mast A/S, Melitta Nordic A/S, Svenningsens Maskinforretning A/S, Lupa ApS, Foreningen European Retail samt medlem af bestyrelsen i: Nielsen Nørager Advokatpartnerselskab. Endvidere er Frantz Palludan medlem af 12 bestyrelser i 100 % ejede koncerndatterselskaber til nævnte virksomheder. Kaare Vagner (70 år) - genvalg Kaare Vagner har en mangeårig ledelseserfaring fra betydelige danske og internationale virksomheder indenfor industri, jernbane og skibsfart. Siden 1999 har han drevet egne investerings- og rådgivningsaktiviteter. Medlem af Akademiet for de Tekniske Videnskaber. Kaare Vagner er bestyrelsesformand i: Strandøre Invest A/S, ERRIA A/S, Skako A/S samt to datterselskaber, Nordatlantisk Venture A/S, Copenhagen Engineering A/S, Smedefirmaet L.S. Stålmontage ApS samt medlem af bestyrelsen i: Erria Container Service Ltd., Plumrose Latinoamericana, C.A. og medlem af Investeringskomiteen for LD Invest Vietnam K/S. Jan Johan Kühl (49 år) - genvalg Jan Johan Kühl er Managing Partner i Polaris Private Equity har omfattende ledelseserfaring fra danske industrivirksomheder, herunder fra ledelsesposter i bl. a. Icopal og Monarflex, samt bred erfaring med M&A transaktioner og forretningsudvikling af virksomheder. Jan Johan Kühl har en Masters degree of Economics and Business Administration (strategy and finance), og har gennemgået ledelseskursus på INSEAD i Frankrig. Jan Johan Kühl er formand for bestyrelsen i: P-BS 2008 A/S, Samba Feeder A/S, P-AW 2011 A/S, P-CWS 2012 A/S, DDM Holding 1 A/S samt DDM Holding 2 A/S og ét datterselskab og medlem af bestyrelsen i: Det Danske Madhus A/S, Inter Primo A/S, P-WT 2007 A/S, PWT Holding A/S og et datterselskab, Selskabet af 12. marts 2013 A/S, Avanti Group A/S og ét datterselskab, Basa Holding A/S, P-LP 2014 A/S, Part Unique ApS, P-BE 2011 AB, Sverige, P-Alignment 2012 AB, Sverige, Triax Holding A/S, Holding af 29. juni 2015 A/S samt Holding af 11. januar 2016 A/S. Jan Johan Kühl er medlem af direktionen i: Business Synergy Group ApS, P-WT 2007 A/S, Polaris Management A/S samt Holding af 29. juni Erik Østergaard (57 år) - genvalg Erik Østergaard er administrerende direktør i branche- og arbejdsgiverforeningen Dansk Transport og Logistik og har en omfattende ledelseserfaring fra shipping-, færge- og landtransportsektoren, herunder fra ledelsesposter i bl. a. færgerederiet Scandlines AG. Erik Østergaard har en Masters degree of Business Administration (MBA) fra Graduate School of Business, University of Chicago og har gennemgået PEDledelsesuddannelsen på Institute for Management Development (IMD) I Schweiz. Erik Østergaard har endvidere været medlem af bl. a. Regeringens Infrastrukturkommission og Trængselskommissionen. Erik Østergaard er formand for bestyrelsen i: Holdingselskabet af A/S samt et datterselskab og Caledonian Maritime Assets Ltd. samt medlem af bestyrelsen i: Royal Arctic Line A/S, Associated Danish Ports A/S, Tungvognsspecialisten ApS, Sea Lion Ltd. og to datterselskaber samt Dover Harbour Board.

10 Mols-Linien A/S CVR nr /12 Jens Løgstrup (57 år) genvalg Jens Løgstrup er Cand. Oecon. fra Århus Universitet og har en mangeårig ledelseserfaring fra en række betydelige danske og internationale virksomheder indenfor produktion, byggeri, detailhandel, hotel, feriehusudlejning og procesindustri. Siden 2011 har han drevet egne investerings- og rådgivningsaktiviteter, herunder arbejdet som professionelt bestyrelsesmedlem. Jens Løgstrup er formand for bestyrelsen i: Linderberg Group A/S samt ti datterselskaber, Bornholms A/S, Hald & Halberg A/S, Carl J. Nielsen A/S, Styromatic A/S og ALTsport ApS og næstformand for bestyrelsen i: Etu Forsikring A/S samt medlem af bestyrelsen i: Brd. Klee A/S, Union Engineering Holding A/S samt et datterselskab, Industribo af 1991 A/S, Vejlefjord-Fonden samt fem datterselskaber, Lastas Trucks Danmark A/S, Venstrupparken 8b A/S, Hh Intellitech ApS, og Kel-Berg Scandinavia A/S. Jens Løgstrup er direktør i: Expon ApS, J. Løgstrup ApS og Jelø Finans ApS. Søren Jespersen (58 år) - nyvalg Søren Jespersen er administrerende direktør i: Mols-Linien A/S samt Rørbye Consulting ApS og har en mangeårig og omfattende ledelseserfaring fra betydelige danske service- og transportvirksomheder, blandt andet som Senior Vice President i SAS og koncerndirektør i DFDS A/S. Herudover en bred bestyrelseserfaring fra mere end 30 danske og udenlandske selskaber. Søren Jespersen har en MBA fra IMD i Schweiz. Søren Jespersen er formand for bestyrelsen i: Pro Design Investment A/S, Pro Design International A/S og Copenhagen Cruise Network samt medlem af bestyrelsen i: Atlantic Airways, Vingo Invest ApS, Bilfærgernes Rederiforening og Den Danske Maritime Fond.

11 Mols-Linien A/S CVR nr /12 BILAG 2 til indkaldelse til Mols-Linien A/S ordinære generalforsamling den 21. april 2016 OVERORDNEDE RETNINGSLINJER I HENHOLD TIL SELSKABSLOVENS 139 VEDRØRENDE INCITAMENTSAFLØNNING AF LEDELSEN I MOLS-LINIEN A/S 1. Indledning I henhold til selskabslovens 139 skal det øverste ledelsesorgan i et børsnoteret selskab, inden selskabet indgår en konkret aftale om incitamentsaflønning med et medlem af selskabets ledelse, have fastsat overordnede retningslinjer for selskabets incitamentsaflønning af ledelsen. Retningslinjerne skal være behandlet og godkendt på selskabets generalforsamling. 2. Bestyrelsen Medlemmerne af Mols-Linien A/S bestyrelse modtager et fast årligt honorar, der godkendes af generalforsamlingen og oplyses i årsrapporten. Derudover kan bestyrelsen modtage aktiebaseret incitamentsaflønning i form af tildeling af betingede aktier eller aktietegningsretter/warrants. Tildeling kan ske i det omfang, Mols-Linien A/S realiserer fastlagte mål vedrørende selskabets finansielle stilling, markedsmæssige forhold og/eller strategiopfyldelse. Tildeling kan ske årligt, og hvert bestyrelsesmedlem kan hvert år maksimalt modtage betingede aktier eller warrants eller en kombination af betingede aktier og warrants, der på tildelingstidspunktet repræsenterer en værdi af op til 1 gange medlemmets faste årlige honorar. 3. Direktionen Direktionens samlede vederlag kan bestå af: (a) en fast løn, (b) en kontantbonus, samt (c) en aktiebaseret incitamentsaflønning. Ad (a) Fast løn: Den faste løn består af en årlig gage, pensionsbidrag samt firmabil og øvrige sædvanlige personalegoder. Værdien af aflønningen oplyses i årsrapporten. Ad (b) Kontantbonus: Direktionen kan udover den faste løn opnå en kontantbonus på op til seks måneders årlig gage. Udbetaling af bonus kan ske i det omfang, direktionen realiserer fastlagte mål vedrørende selskabets finansielle stilling, markedsmæssige forhold, strategiopfyldelse og/eller personlige resultater. Ad (c) Aktiebaseret incitamentsaflønning: Direktionen kan udover fast løn og eventuel kontantbonus modtage aktiebaseret incitamentsaflønning i form af tildeling af betingede aktier eller aktietegningsretter/warrants. Tildeling kan ske i det omfang, direktionen realiserer fastlagte mål vedrørende selskabets finansielle stilling, markedsmæssige forhold, strategiopfyldelse og/eller personlige resultater. Tildeling kan ske årligt, og hvert medlem af direktionen kan hvert år maksimalt modtage betingede aktier eller warrants eller en kombination af betingede aktier og warrants, der på tildelingstidspunktet repræsenterer en værdi af op til 6 måneders fast løn i tildelingsåret (opgjort inklusiv pensionsbidrag og personalegoder men eksklusiv kontantbonusbetalinger i tildelingsåret).

12 Mols-Linien A/S CVR nr /12 4. Øvrige oplysninger om den incitamentsbaserede aflønning i Mols-Linien A/S Bestyrelsen vurderer og fastlægger årligt direktionens aflønning og fastlægger relevante mål og kriterier for opnåelse af bonus og størrelsen heraf inden for ovenstående retningslinjer. I regnskabsår, hvor der udbetales kontantbonus til medlemmer af direktionen, vil der ske en tilsvarende udgiftsføring, der vil fremgå af årsrapporten. Værdien af betingede aktier og warrants beregnes i overensstemmelse med de regnskabsregler og den regnskabsstandard, som Mols-Linien A/S til enhver tid måtte anvende. Udgifterne til en eventuel aktiebaseret incitamentsaflønning håndteres regnskabsmæssigt i overensstemmelse med de regnskabsregler og den regnskabsstandard, som Mols-Linien A/S til enhver tid måtte anvende. Warrants tildeles vederlagsfrit til medlemmerne af bestyrelse og direktion og i øvrigt i overensstemmelse med de vilkår, der følger af Mols-Linien A/S' til enhver tid gældende vedtægter. Betingede aktier tildeles vederlagsfrit til medlemmerne af bestyrelse og direktion. Betingede aktier er betingede løfter om aktietildelinger. Betingede aktier modner tidligst efter 2 år og modning kan være knyttet til opfyldelsen af visse af bestyrelsen på forhånd fastlagte betingelser. Når en betinget aktie modnes, kan indehaveren udnytte denne og modtage en aktie i Mols-Linien A/S pr. betinget aktie mod betaling af minimum 40 kr. pr. aktie. Mols-Linien A/S vil anvende sin eksisterende beholdning af egne aktier, og om nødvendigt erhverve yderligere egne aktier inden for rammerne af de til enhver tid gældende bemyndigelser, til at afdække selskabets forpligtelser i relation til de betingede aktier. 5. Andre incitamenter uden aflønningselementer Ud fra et ønske om at sikre sammenfaldende interesser mellem bestyrelsen og direktionen på den ene side og aktionærerne på den anden side og med en overordnet målsætning om at give ledelsen et incitament til at skabe langsigtet værdi for aktionærerne, vil bestyrelsen, direktionen og dele af Mols-Linien A/S' ledergruppe få tilbud om at tegne nye aktier eller købe allerede udstedte aktier i selskabet. Tegning og køb sker til markedskurs og ved kontant betaling. For hver aktie der enten købes eller tegnes, har bestyrelsesmedlemmer ret til køb af op til 2 warrants til markedskursen på udstedelsestidspunktet, mens medlemmer af direktionen og dele af Mols-Linien A/S ledergruppe har ret til køb af op til 3 warrants til markedskursen på udstedelsestidspunktet. Den samlede værdi af aktier og warrants tegnet eller købt af bestyrelsen, opgjort på erhvervelsestidspunktet, må ikke overstige kr. Den samlede værdi af aktier og warrants tegnet eller købt af direktionen og den øvrige ledergruppe, opgjort på erhvervelsestidspunktet, må ikke overstige kr. Mols-Linien A/S vil anvende sin eksisterende beholdning af egne aktier, og om nødvendigt erhverve yderligere egne aktier inden for rammerne af de til enhver tid gældende bemyndigelser, til at afdække selskabets forpligtelser i relation til bestyrelsens, direktionens og ledergruppens køb af aktier. 6. Offentliggørelse Disse retningslinjer er godkendt på Mols-Linien A/S generalforsamling den 21. april 2016 og erstatter de overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 22. april Retningslinjerne vil straks efter godkendelsen blive lagt på selskabets hjemmeside:

Mols-Linien A/S indkalder herved til ekstraordinær generalforsamling

Mols-Linien A/S indkalder herved til ekstraordinær generalforsamling Mols-Linien A/S Sverigesgade 6 8000 Aarhus C Tel +45 70 10 14 18 www.mols-linien.dk mols-linien@mols-linien.dk Mols-Linien A/S indkalder herved til ekstraordinær generalforsamling TORSDAG DEN 22. OKTOBER

Læs mere

Mols-Linien A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling

Mols-Linien A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling Mols-Linien A/S Sverigesgade 6 8000 Aarhus C Tel +45 70 10 14 18 www.mols-linien.dk mols-linien@mols-linien.dk Mols-Linien A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling ONSDAG DEN 22. APRIL 2015 kl.

Læs mere

4. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport.

4. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport. Mols-Linien A/S Færgehavnen DK-8400 Ebeltoft www.mols-linien.dk Telefon: 89 52 52 00 Telefax: 89 52 52 90 mols-linien@mols-linien.dk Mols-Linien A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling TIRSDAG

Læs mere

Til aktionærerne i Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712. Bestyrelsen for Royal Unibrew A/S indkalder til selskabets ordinære generalforsamling 2012

Til aktionærerne i Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712. Bestyrelsen for Royal Unibrew A/S indkalder til selskabets ordinære generalforsamling 2012 Til aktionærerne i Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712 Bestyrelsen for Royal Unibrew A/S indkalder til selskabets ordinære generalforsamling 2012 mandag den 30. april 2012, kl. 16.00 på TOLDBODEN, Nordre

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR. 17 88 12 48 1. SELSKABETS NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Mols-Linien A/S. 1.2 Selskabets formål er at drive færgefart og alle forretninger, der efter bestyrelsens

Læs mere

Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr , til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes

Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr , til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I AMBU A/S Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr. 63 64 49 19, til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes torsdag den 13. december 2012

Læs mere

Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling. torsdag den 26. november 2015 kl. 16.00

Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling. torsdag den 26. november 2015 kl. 16.00 Side 1 Til aktionærerne i Chr. Hansen Holding A/S Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling torsdag den 26. november 2015 kl. 16.00 på selskabets adresse, Bøge Allé

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12)

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKAKO A/S

VEDTÆGTER FOR SKAKO A/S Advokatanpartsselskab J.nr. 18946 om/emn VEDTÆGTER FOR SKAKO A/S NAVN 1.1 Selskabets navn er SKAKO A/S. 1. 1.2 Selskabets binavne er VT Holding A/S og SKAKO Industries A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål

Læs mere

G E N E R A L F O R S A M L I N G

G E N E R A L F O R S A M L I N G G E N E R A L F O R S A M L I N G Bestyrelsen for SKAKO A/S, Bygmestervej 2, 5600 Faaborg, (CVR-nr.: 36 44 04 14) indkalder herved til selskabets ordinære generalforsamling, der afholdes Torsdag den 28.

Læs mere

Vedtægter for GN Store Nord A/S (CVR- nr. 24 25 78 43)

Vedtægter for GN Store Nord A/S (CVR- nr. 24 25 78 43) Vedtægter for GN Store Nord A/S (CVR- nr. 24 25 78 43) 1 Navn 1.1 Selskabets navn er GN Store Nord A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) Det Store Nordiske Telegraf-Selskab

Læs mere

Dagsordenen for generalforsamlingen omfatter følgende punkter:

Dagsordenen for generalforsamlingen omfatter følgende punkter: Mols-Linien A/S Færgehavnen DK-8400 Ebeltoft www.mols-linien.dk Telefon: 89 52 52 00 Telefax: 89 52 52 90 mols-linien@mols-linien.dk Under henvisning til selskabsmeddelelse nr. 188 indkalder Mols-Linien

Læs mere

VEDTÆGTER. for. ALK-Abelló A/S (CVR-nr. 63 71 79 16) ("Selskabet")

VEDTÆGTER. for. ALK-Abelló A/S (CVR-nr. 63 71 79 16) (Selskabet) VEDTÆGTER for ALK-Abelló A/S (CVR-nr. 63 71 79 16) ("Selskabet") Marts 20142016 Navn 1.1 Selskabets navn er ALK-Abelló A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene ALK A/S (ALK-Abelló A/S),

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S. torsdag den 7. april 2016 kl. 16:00 på First Hotel Copenhagen, Molestien 11,

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S. torsdag den 7. april 2016 kl. 16:00 på First Hotel Copenhagen, Molestien 11, Santa Fe Group A/S East Asiatic House Indiakaj 20 2100 København Ø Tel.: 3525 4300 Fax: 3525 4313 E-mail: sfg@santaferelo.com Web: www.santaferelo.com CVR.nr.: 26 04 17 16 9. marts 2016 Indkaldelse til

Læs mere

VEDTÆGTER SP GROUP A/S

VEDTÆGTER SP GROUP A/S VEDTÆGTER for SP GROUP A/S CVR- nr.: 15 70 13 15 2 VEDTÆGTER for SP GROUP A/S 1.0 NAVN Selskabets navn er: SP GROUP A/S Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: SCHUBLICH A/S (SP Group A/S)

Læs mere

Vedtægter. for. Genmab A/S (CVR-nr. 21023884 tidligere A/S reg.nr. 248.498)

Vedtægter. for. Genmab A/S (CVR-nr. 21023884 tidligere A/S reg.nr. 248.498) (31. januar 2013) Vedtægter for Genmab A/S (CVR-nr. 21023884 tidligere A/S reg.nr. 248.498) Side 2 af 36 Navn, hjemsted, formål og koncernsprog 1 Selskabets navn er Genmab A/S. 2 Selskabets hjemsted er

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for BAVARIAN NORDIC A/S. CVR nr. 16271187

V E D T Æ G T E R. for BAVARIAN NORDIC A/S. CVR nr. 16271187 V E D T Æ G T E R for BAVARIAN NORDIC A/S CVR nr. 16271187 SELSKABETS NAVN, FORMÅL OG KONCERNSPROG Selskabets navn er Bavarian Nordic A/S. 1. Selskabets formål er at drive forskning, handel, fabrikation

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele) 3 3 Bemyndigelse til gennemførelse af kapitalforhøjelse

Læs mere

Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr , til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes

Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr , til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I AMBU A/S Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr. 63 64 49 19, til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes torsdag den 15. december 2011

Læs mere

Til aktionærerne i Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712. Bestyrelsen for Royal Unibrew A/S indkalder til selskabets ordinære generalforsamling 2013

Til aktionærerne i Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712. Bestyrelsen for Royal Unibrew A/S indkalder til selskabets ordinære generalforsamling 2013 Til aktionærerne i Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712 Bestyrelsen for Royal Unibrew A/S indkalder til selskabets ordinære generalforsamling 2013 mandag den 29. april 2013, kl. 16.00 i Dalumhallerne, Mejerivej

Læs mere

Vedtægter 2015. F.E. Bording A/S

Vedtægter 2015. F.E. Bording A/S Vedtægter 2015 F.E. Bording A/S Vedtægter Som gældende pr. 23. april 2015 Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Stk. 1: Selskabets navn er F.E. Bording A/S. Stk. 2: Selskabets hjemsted er Gladsaxe Kommune.

Læs mere

Ordinær generalforsamling - IC Group A/S den 30. september 2015 kl. 10.30. IC Group A/S Raffinaderivej 10 2300 København S

Ordinær generalforsamling - IC Group A/S den 30. september 2015 kl. 10.30. IC Group A/S Raffinaderivej 10 2300 København S SELSKABSMEDDELELSE 4. september 2015 Ordinær generalforsamling - IC Group A/S den 30. september 2015 kl. 10.30 IC Group A/S Raffinaderivej 10 2300 København S Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I BRØDRENE A & O JOHANSEN A/S

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I BRØDRENE A & O JOHANSEN A/S INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I BRØDRENE A & O JOHANSEN A/S Bestyrelsen indkalder herved til den ordinære generalforsamling i Brødrene A & O Johansen A/S, CVR-nr. 58 21 06 17, der afholdes

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Athena IT-Group A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Athena IT-Group A/S Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Athena IT-Group A/S Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Athena IT-Group A/S, CVR nr. 19 56 02 01. Fredag den 29. oktober 2010 klokken 14:00.

Læs mere

VEDTÆGTER. Seluxit A/S, CVR nr

VEDTÆGTER. Seluxit A/S, CVR nr VEDTÆGTER Seluxit A/S, CVR nr. 29 38 82 37 5. NOVEMBER 2018 1. NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Seluxit A/S. 1.2 Selskabets formål er direkte eller indirekte via datterselskaber at drive IT virksomhed

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S tirsdag den 27. marts 2018 kl. 16:00 på Scandic Sluseholmen, Molestien 11,

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S tirsdag den 27. marts 2018 kl. 16:00 på Scandic Sluseholmen, Molestien 11, Aktionærsekretariatet Santa Fe Group A/S East Asiatic House Indiakaj 20 2100 København Ø Telefon: 3525 4300 Fax: 3525 4313 E-mail:sfg@santaferelo.com Web: www.santaferelo.com CVR-nr.: 26 04 17 16 5. marts

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I ESOFT SYSTEM A/S, CVR- NR

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I ESOFT SYSTEM A/S, CVR- NR BØRSMEDDELELSE NR 115. INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I ESOFT SYSTEM A/S, CVR- NR. 25362195 Bestyrelsen for Esoft System A/S indkalder hermed i henhold til vedtægternes pkt. 4.4 selskabets aktionærer

Læs mere

Seluxit A/S. Godkendt på den ordinære generalforsamling. Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg. CVR-nr

Seluxit A/S. Godkendt på den ordinære generalforsamling. Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg. CVR-nr Seluxit A/S Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg CVR-nr. 29 38 82 37 Godkendt på den ordinære generalforsamling 22. oktober 2019 1. NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Seluxit A/S. 1.2 Selskabets formål er

Læs mere

NTR Holding A/S afholder ordinær generalforsamling torsdag den 24. april 2014, kl. 15.00 på adressen Sankt Annæ Plads 13, 1250 København K.

NTR Holding A/S afholder ordinær generalforsamling torsdag den 24. april 2014, kl. 15.00 på adressen Sankt Annæ Plads 13, 1250 København K. FULDSTÆNDIGE FORSLAG TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING NTR Holding A/S Sankt Annæ Plads 13, 3. 1250 København K Tel.: 70 25 10 56 Fax: 70 25 10 75 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk København, den 2. april 2014

Læs mere

ANDERSEN & MARTINI A/S. indkalder herved til ordinær generalforsamling i selskabets Søborgafdeling, Gladsaxevej 340, 2860 Søborg

ANDERSEN & MARTINI A/S. indkalder herved til ordinær generalforsamling i selskabets Søborgafdeling, Gladsaxevej 340, 2860 Søborg Nasdaq OMX Copenhagen A/S Meddelelse nr. 3/2010 Nikolaj Plads 6 Fondskode DK 0010283597 1067 København K Kontaktperson Adm. direktør Peter Hansen Tlf. 3693 1111 ANDERSEN & MARTINI A/S indkalder herved

Læs mere

Aktionærerne i Comendo A/S, CVR-nr. 26 68 56 21 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der finder sted:

Aktionærerne i Comendo A/S, CVR-nr. 26 68 56 21 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der finder sted: FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 107 4. oktober 2010 Til aktionærerne i Comendo A/S Aktionærerne i Comendo A/S, CVR-nr. 26 68 56 21 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der finder sted: tirsdag, den

Læs mere

A-aktier er ikke omsætningspapirer, de skal lyde på navn og noteres i selskabets ejerbog.

A-aktier er ikke omsætningspapirer, de skal lyde på navn og noteres i selskabets ejerbog. J.nr. 020122-0053 jcr/aru VEDTÆGTER FOR BRD. KLEE A/S, CVR-NR. 46874412 Selskabets navn og formål Selskabets navn er Brd. Klee A/S. 1. 2. Selskabets formål er at drive ingeniør-, handels- og produktionsvirksomhed.

Læs mere

Dagsorden til ordinær generalforsamling

Dagsorden til ordinær generalforsamling Dagsorden til ordinær generalforsamling Vedlagt fremsendes indkaldelse og dagsorden for den ordinære generalforsamling i Jeudan A/S, der afholdes 9. april 2018, kl. 16.30. Yderligere oplysninger: Bestyrelsesformand

Læs mere

Vedtægter. for. Novo Nordisk A/S

Vedtægter. for. Novo Nordisk A/S Vedtægter for 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: Novo Industri A/S Novo Terapeutisk Laboratorium A/S Nordisk Gentofte A/S Nordisk Insulinlaboratorium

Læs mere

SELSKABSMEDDELELSE NR. 185

SELSKABSMEDDELELSE NR. 185 Hovedkvarter: Stationsparken 25 2600 Glostrup Danmark Telefon: (+45) 70 25 22 23 Bank: Danske Bank CVR nr: 2668 5621 www.comendo.com comendo@comendo.com SELSKABSMEDDELELSE NR. 185 7. april 2014 Indkaldelse

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING SKAKO A/S CVR-NR

ORDINÆR GENERALFORSAMLING SKAKO A/S CVR-NR Advokatanpartsselskab J.nr. 19216 om/emn ORDINÆR GENERALFORSAMLING SKAKO A/S CVR-NR. 36440414 Bestyrelsen for SKAKO A/S, Bygmestervej 2, 5600 Faaborg, (CVR-nr.: 36 44 04 14) indkalder herved til selskabets

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING Nasdaq Copenhagen A/S 01.04.2016 Nikolaj Plads 6 1067 København K Selskabsmeddelelse nr. 02/2016 Topsil Semiconductor Materials A/S CVR-nr. 24 93 28 18 Ordinær generalforsamling Bestyrelsen indkalder herved

Læs mere

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S INDKALDELSE til ordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S Bestyrelsen indkalder herved til den ordinære generalforsamling i Nordic Shipholding A/S, CVR-nr. 76 35 17 16 ( Selskabet ), der afholdes

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Netop Solutions A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Netop Solutions A/S Selskabsmeddelelse nr. 3-2010 Til NASDAQ OMX Copenhagen 23. marts 2011 i Netop Solutions A/S I henhold til vedtægternes 5 indkaldes til ordinær generalforsamling i Netop Solutions A/S fredag den 15. april

Læs mere

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse.

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse. Side 1 af 8 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S Gentofte, den 13. marts 2012 Meddelelse nr. 5/2012 Kontaktperson: CEO Michael Rohde Pedersen Indkaldelse til Head ordinær Office generalforsamling i Brødrene Hartmann

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S Med henvisning til vedtægternes pkt. 11 indkalder GN Store Nord A/S til ordinær generalforsamling torsdag den

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Nasdaq OMX Copenhagen A/S Charlottenlund, den 29. marts 2019 Meddelelse nr. 196 Indkaldelse til generalforsamling Bestyrelsen for (Cvr.nr. 3069 1644) indkalder hermed til selskabets ordinære generalforsamling,

Læs mere

29. april 2011 CVR nr. 24256782 Selskabsmeddelelse nr. 4/2011 Side 1 af 10

29. april 2011 CVR nr. 24256782 Selskabsmeddelelse nr. 4/2011 Side 1 af 10 Selskabsmeddelelse nr. 4/2011 Side 1 af 10 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i TK Development A/S TK Development A/S, CVR nr. 24256782, indkalder her til ordinær generalforsamling tirsdag den 24.

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i A/S Det Østasiatiske Kompagni. Selskabsmeddelelse nr. 5/2014.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i A/S Det Østasiatiske Kompagni. Selskabsmeddelelse nr. 5/2014. Aktionærsekretariatet A/S Det Østasiatiske Kompagni East Asiatic House Indiakaj 20 2100 København Ø Telefon: 3525 4300 Fax: 3525 4313 e-mail: eac@eac.dk Internet: www.eac.dk CVR nr. : 26 04 17 16 Indkaldelse

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I overensstemmelse med vedtægternes 5 indkaldes herved til ordinær generalforsamling i TORM A/S (CVR nr. 22460218) Torsdag den 11. april 2013, kl. 10.00 på Radisson

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S (CVR-nr ) Tirsdag den 24. oktober 2017 kl

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S (CVR-nr ) Tirsdag den 24. oktober 2017 kl Nasdaq Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 6/2017 Aarhus, 2. oktober 2017 CVR-nr. 29 24 64 91 www.admiralcapital.dk Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S (CVR-nr. 29 24 64 91)

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr )

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr ) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

RTX Telecom afholder ordinær generalforsamling den 30. januar 2012

RTX Telecom afholder ordinær generalforsamling den 30. januar 2012 Selskabsmeddelelse Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S og pressen Nørresundby, den 5. januar 2012 Selskabsmeddelelse nr. 01/2012 Antal sider: 5 RTX Telecom afholder ordinær generalforsamling den 30. januar 2012

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for NEUROSEARCH A/S. (CVR nr )

V E D T Æ G T E R. for NEUROSEARCH A/S. (CVR nr ) V E D T Æ G T E R for NEUROSEARCH A/S (CVR nr. 12546106) 1 SELSKABETS NAVN, HJEMSTED og FORMÅL Selskabets navn er NeuroSearch A/S. 1. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnet N.T.G. A/S. 2. Selskabets

Læs mere

Genmab A/S Bredgade 34 Postboks 9068 1260 København K Tlf. +45 7020 2728 Fax +45 7020 2729 www.genmab.com CVR nr. 2102 3884

Genmab A/S Bredgade 34 Postboks 9068 1260 København K Tlf. +45 7020 2728 Fax +45 7020 2729 www.genmab.com CVR nr. 2102 3884 Til Genmab A/S aktionærer Genmab A/S Bredgade 34 Postboks 9068 1260 København K Tlf. +45 7020 2728 Fax +45 7020 2729 www.genmab.com CVR nr. 2102 3884 27. marts 2012 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Genmab A/S

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 29. april 2016, kl hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 29. april 2016, kl hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dato: 05.04.2016 Årets meddelelse nr.: 12 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 29. april 2016, kl. 10.00 hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dagordenen

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr )

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr ) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

torsdag den 26. april 2018 kl på selskabets hovedkontor, Søndergård Alle 4, 6500 Vojens, med følgende dagsorden i henhold til vedtægterne:

torsdag den 26. april 2018 kl på selskabets hovedkontor, Søndergård Alle 4, 6500 Vojens, med følgende dagsorden i henhold til vedtægterne: Haderslev, den 23. marts 2018 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Arkil Holding A/S til afholdelse torsdag den 26. april 2018 kl. 15.00 på selskabets hovedkontor, Søndergård Alle 4, 6500 Vojens,

Læs mere

Vedtægter for AURIGA INDUSTRIES A/S CVR-nr. 34629218. Side 1 af 7

Vedtægter for AURIGA INDUSTRIES A/S CVR-nr. 34629218. Side 1 af 7 Vedtægter for AURIGA INDUSTRIES A/S CVR-nr. 34629218 Side 1 af 7 Side 2 af 7 Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1. Selskabets navn er Auriga Industries A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed

Læs mere

tirsdag den 23. april 2013 kl. 11:00 i Rederiforeningen, Amaliegade 33, 1256 København K

tirsdag den 23. april 2013 kl. 11:00 i Rederiforeningen, Amaliegade 33, 1256 København K INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Til aktionærerne i Nordic Shipholding A/S (CVR-nr.: 76 35 17 16) Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S tirsdag den 23. april

Læs mere

Dagsorden til ordinær generalforsamling

Dagsorden til ordinær generalforsamling Dagsorden til ordinær generalforsamling Vedlagt fremsendes indkaldelse og dagsorden for den ordinære generalforsamling i Jeudan A/S, der afholdes 23. april 2014, kl. 16.30. Yderligere oplysninger: Bestyrelsesformand

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S mandag den 27. marts 2017 kl. 16:00 på First Hotel Copenhagen, Molestien 11,

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S mandag den 27. marts 2017 kl. 16:00 på First Hotel Copenhagen, Molestien 11, Aktionærsekretariatet Santa Fe Group A/S East Asiatic House Indiakaj 20 2100 København Ø Telefon: 3525 4300 Fax: 3525 4313 E-mail:sfg@santaferelo.com Web: www.santaferelo.com CVR-nr.: 26 04 17 16 3. marts

Læs mere

Til aktionærerne i William Demant Holding A/S 9. marts 2016. Torsdag den 7. april 2016 kl. 16.00 på selskabets adresse Kongebakken 9, 2765 Smørum

Til aktionærerne i William Demant Holding A/S 9. marts 2016. Torsdag den 7. april 2016 kl. 16.00 på selskabets adresse Kongebakken 9, 2765 Smørum Til aktionærerne i William Demant Holding A/S 9. marts 2016 Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i William Demant Holding A/S: Torsdag den 7. april 2016 kl. 16.00 på selskabets adresse Kongebakken

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Viborg Håndbold Klub A/S

V E D T Æ G T E R. Viborg Håndbold Klub A/S ADVOKAT Thomas Møller Kristensen GRAVENE 2 8800 VIBORG TLF. 87 27 11 00 J. NR. 250-055569-TMK-CCH V E D T Æ G T E R FOR Viborg Håndbold Klub A/S CVR-nr. 21 44 14 06 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1.

Læs mere

VEDTÆGTER. for COMENDO A/S

VEDTÆGTER. for COMENDO A/S VEDTÆGTER for COMENDO A/S CVR-nr. 26 68 56 21 1 Navn 1.1 Selskabets navn er. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: 2 Hjemsted VPS A/S () Virus Protection Systems A/S () 2.1 Selskabets

Læs mere

Berlin III A/S. NASDAQ OMX Copenhagen A/S

Berlin III A/S. NASDAQ OMX Copenhagen A/S NASDAQ OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 79 / 2011 Hup, 22. september 2011 CVR. nr. 29 24 64 91 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Berlin III A/S (CVR.nr. 29 24 64 91) Fredag den 14. oktober

Læs mere

Strandvejen 58. Gentoftegade 29, 2820 Gentofte, Danmark

Strandvejen 58. Gentoftegade 29, 2820 Gentofte, Danmark Capinordic A/S Strandvejen 58 Box 69 DK-2900 Hellerup Tlf. +45 8816 3000 Fax +45 8816 3003 CVR nr. 13255342 Selskabsmeddelelse nr. 14/2010 info@capinordic.com www.capinordic.com Den 9. april 2010 Dagsorden

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Odico A/S

VEDTÆGTER. for. Odico A/S VEDTÆGTER for Odico A/S Sagsnr. 31304-0015 MMR Selskabets navn: Selskabets navn er Odico A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: Formwork A/S, Formsworks.dk A/S, Iosis A/S, Robocon A/S

Læs mere

BRØDRENE A & O JOHANSEN A/S INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING

BRØDRENE A & O JOHANSEN A/S INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING BRØDRENE A & O JOHANSEN A/S INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING Brødrene A & O Johansen A/S, CVR-nr. 58 21 06 17, indkalder herved til ordinær generalforsamling til afholdelse FREDAG DEN 21. MARTS 2014,

Læs mere

De fuldstændige forslag til generalforsamlingen er vedlagt og udgør en del af denne indkaldelse.

De fuldstændige forslag til generalforsamlingen er vedlagt og udgør en del af denne indkaldelse. Nasdaq Copenhagen A/S Torvet 4-5 7620 Lemvig Telefon 96 63 20 00 1. marts 2019 Bestyrelsen i indkalder til ordinær generalforsamling Generalforsamlingen afholdes mandag den 25. marts 2019, kl. 15.00, i

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 27. marts 2015, kl. 10.00 hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 27. marts 2015, kl. 10.00 hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dato: 5. marts 2015 Årets meddelelse nr.: 13 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 27. marts 2015, kl. 10.00 hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dagordenen

Læs mere

Vedtægter for Skjern Bank A/S 6900 Skjern CVR. NR. 45 80 10 12

Vedtægter for Skjern Bank A/S 6900 Skjern CVR. NR. 45 80 10 12 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Skjern Bank A/S 6900 Skjern CVR. NR. 45 80 10 12 1 1. Bankens navn er Skjern Bank A/S. 2. Hjemsted er Ringkøbing-Skjern Kommune. 2 Selskabets formål er at drive bankvirksomhed

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S ------------------------------------------------------

V E D T Æ G T E R. for Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S ------------------------------------------------------ V E D T Æ G T E R for Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S ------------------------------------------------------ Selskabets navn, hjemsted og formål. 1. Selskabets navn er Svejsemaskinefabrikken Migatronic

Læs mere

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Forelæggelse af årsrapport med revisionspåtegning.

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Forelæggelse af årsrapport med revisionspåtegning. ROC ROCKWOOL INTERNATIONAL A/S Side 1/8 Fuldstændige forslag til vedtagelse på ordinær generalforsamling i Rockwool International A/S onsdag den 21. april 2010, kl. 17.00 i Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej

Læs mere

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr. 35 52 15 85 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er GreenMobility A/S. 1.2 Selskabet driver også virksomhed under binavnene Green Mobility A/S og GREENM A/S.

Læs mere

Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr , ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes

Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr , (Selskabet) indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr. 42 57 81 18, ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes tirsdag den 8. januar 2019, kl. 17.00 på Stamholmen 70, 2650 Hvidovre Dagsorden

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2010 i NKT Holding A/S

Ordinær generalforsamling 2010 i NKT Holding A/S Nasdaq OMX Copenhagen Nikolaj Plads 6 1007 København K 25. marts 2010 Meddelelse nr. 9 Ordinær generalforsamling 2010 i NKT Holding A/S Torsdag den 25. marts 2010 afholdtes ordinær generalforsamling i

Læs mere

Bestyrelsen foreslår, at beretningen om selskabets virksomhed i 2017 tages til efterretning af generalforsamlingen.

Bestyrelsen foreslår, at beretningen om selskabets virksomhed i 2017 tages til efterretning af generalforsamlingen. Marts 2018 Til aktionærerne i Gyldendal A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GYLDENDAL Gyldendals bestyrelse inviterer hermed til selskabets ordinære generalforsamling i Klareboderne 3, København, torsdag den

Læs mere

Dagsorden til ordinær generalforsamling

Dagsorden til ordinær generalforsamling Dagsorden til ordinær generalforsamling Vedlagt fremsendes indkaldelse og dagsorden for den ordinære generalforsamling i Jeudan A/S, der afholdes 16. april 2015, kl. 16.30. Yderligere oplysninger: Bestyrelsesformand

Læs mere

I overensstemmelse med vedtægternes 8 indkaldes herved til. ordinær generalforsamling i SimCorp A/S

I overensstemmelse med vedtægternes 8 indkaldes herved til. ordinær generalforsamling i SimCorp A/S Til aktionærerne Weidekampsgade 16 2300 København S Danmark Telefon: +45 35 44 88 00 Telefax: +45 35 44 88 11 E-mail: info@simcorp.com www.simcorp.com CVR-nummer: 15 50 52 81 I overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

vedtægter Vedtægter Mondo A/S Cvr nr. 27 09 42 95 Mondo A/S Selskabsmeddelelse nr. 11, 2009 København, 12.marts 2009

vedtægter Vedtægter Mondo A/S Cvr nr. 27 09 42 95 Mondo A/S Selskabsmeddelelse nr. 11, 2009 København, 12.marts 2009 Selskabsmeddelelse nr. 11, 2009 København, 12.marts 2009 Vedtægter Mondo A/S vedtægter Mondo A/S Cvr nr. 27 09 42 95 12. marts 2009 Mondo A/S Vedtægter Mondo A/S. Side 1 af 8 1 navn 1.1 Selskabets navn

Læs mere

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S Mandag den 25. august 2014, kl. 10.00 i Harboes Gæstestue, Spegerborgvej 34, 4230 Skælskør Det glæder os at indbyde selskabets aktionærer til årets

Læs mere

Vedtægter Matas A/S, CVR-nr

Vedtægter Matas A/S, CVR-nr Vedtægter Matas A/S, CVR-nr. 27 52 84 06 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er Matas A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene MHolding A/S og MHolding 1 A/S. 1.3 Selskabets

Læs mere

GENERALFORSAMLING I AURIGA INDUSTRIES A/S TORSDAG DEN 2. APRIL 2009

GENERALFORSAMLING I AURIGA INDUSTRIES A/S TORSDAG DEN 2. APRIL 2009 Selskabsmeddelelse nr. 3/2009 13. marts 2009 GENERALFORSAMLING I AURIGA INDUSTRIES A/S TORSDAG DEN 2. APRIL 2009 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling jf. vedtægternes 8 til afholdelse torsdag

Læs mere

Til aktionærerne i Gyldendalske Boghandel, Nordisk Forlag Aktieselskab

Til aktionærerne i Gyldendalske Boghandel, Nordisk Forlag Aktieselskab 26. marts 2010 Til aktionærerne i Gyldendalske Boghandel, Nordisk Forlag Aktieselskab Gyldendals bestyrelse har hermed fornøjelsen af at invitere til selskabets ordinære generalforsamling i Klareboderne

Læs mere

Royal Unibrew A/S CVR-nr Fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling tirsdag 27. april 2010, kl

Royal Unibrew A/S CVR-nr Fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling tirsdag 27. april 2010, kl Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712 Fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling tirsdag 27. april 2010, kl. 17.00 1. Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Forelæggelse af den reviderede

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR. 17 88 12 48 1. SELSKABETS NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Mols-Linien A/S. 1.2 Selskabets formål er at drive færgefart og alle forretninger, der efter bestyrelsens

Læs mere

BRØDRENE A & O JOHANSEN A/S INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING

BRØDRENE A & O JOHANSEN A/S INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING BRØDRENE A & O JOHANSEN A/S INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING Brødrene A & O Johansen A/S, CVR-nr. 58 21 06 17, indkalder herved til ordinær generalforsamling til afholdelse FREDAG DEN 20. MARTS 2015,

Læs mere

OMX Den Nordiske Børs København Meddelelse nr. 25 Nikolaj Plads 6 6. maj 2008 1067 København K Side 1 af 8

OMX Den Nordiske Børs København Meddelelse nr. 25 Nikolaj Plads 6 6. maj 2008 1067 København K Side 1 af 8 OMX Den Nordiske Børs København Meddelelse nr. 25 Nikolaj Plads 6 6. maj 2008 1067 København K Side 1 af 8 Herved indkaldes til ekstraordinær generalforsamling i med følgende DAGSORDEN: Dampskibsselskabet

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212 VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

Fredag, den 11. marts 2016, kl hos NNIT A/S, Østmarken 3A, 2860 Søborg, med følgende DAGSORDEN

Fredag, den 11. marts 2016, kl hos NNIT A/S, Østmarken 3A, 2860 Søborg, med følgende DAGSORDEN NNIT A/S Østmarken 3A DK-2860 Søborg Denmark tel:+45 7024 4242 www.nnit.com CVR-nummer: 21 09 31 06 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i NNIT A/S Bestyrelsen indkalder herved til den ordinære generalforsamling

Læs mere

29. august. Raffinaderivej 10. Dagsorden. årsrapporten. nyt binavn 7.1 7.2 7.3 7.4. af egne aktier 7.5

29. august. Raffinaderivej 10. Dagsorden. årsrapporten. nyt binavn 7.1 7.2 7.3 7.4. af egne aktier 7.5 SELSKABSMEDDELELSE 29. august 2014 Ordinær generalforsamling - IC Companys A/S den 24. september 2014 kl. 10.30 IC Companys A/S Raffinaderivej 10 2300 København S Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

nov~zyme~ @~'~~TÆGTER N~~/O~YMES A/S 1. IVA1/N 1.1 Selskabets navn er Novozymes A/S. 1.2 Selskabets binavn er Novo Enzymes A/S (Novozymes A/S).

nov~zyme~ @~'~~TÆGTER N~~/O~YMES A/S 1. IVA1/N 1.1 Selskabets navn er Novozymes A/S. 1.2 Selskabets binavn er Novo Enzymes A/S (Novozymes A/S). ,~ nov~zyme~ @~'~~TÆGTER ~- N~~/O~YMES A/S 1. IVA1/N 1.1 Selskabets navn er Novozymes A/S. 1.2 Selskabets binavn er Novo Enzymes A/S (Novozymes A/S). 2. BORMÅL 2.1 Selskabets formål er at drive forskning,

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Blue Vision A/S, CVR-nr

VEDTÆGTER. For. Blue Vision A/S, CVR-nr VEDTÆGTER For Blue Vision A/S, CVR-nr. 26 79 14 13 1. Navn 1.1. Selskabets navn er Blue Vision A/S med binavnet Vision A/S (Blue Vision A/S). 2. Formål 2.1. Selskabets formål er at investere i fast ejendom.

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S mandag den 30. april 2018, kl hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S mandag den 30. april 2018, kl hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dato: 06.april.2018 Årets meddelelse nr.: 9 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S mandag den 30. april 2018, kl. 10.00 hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dagordenen

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

SELSKABSMEDDELELSE NR. 204 1. april 2015

SELSKABSMEDDELELSE NR. 204 1. april 2015 Copenhagen Network A/S Adresse: Copenhagen Network A/S c/o Beierholm A/S Gribskovvej 2 2100 København Ø SELSKABSMEDDELELSE NR. 204 1. april 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Aktionærerne i

Læs mere

Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co.

Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co. Udkast til vedtægter med alle ændringer foreslået af bestyrelsen til ordinær generalforsamling torsdag den 14. april 2016 Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co. CVR-nr. 63 96 58 12 Side 2 1. Selskabets

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Nasdaq OMX Copenhagen A/S København, den 8. april 2011 Meddelelse nr. 53 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Bestyrelsen for ("Selskabet") indkalder hermed til ordinær generalforsamling i Selskabet,

Læs mere

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr. 35 52 15 85 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er GreenMobility A/S. 1.2 Selskabet driver også virksomhed under binavnene Green Mobility A/S og GREENM A/S.

Læs mere

VEDTÆGTER. CVR-nr. 29 19 56 92 BERLIN HIGH END A/S 61.137/TWE 08.01.2013 1

VEDTÆGTER. CVR-nr. 29 19 56 92 BERLIN HIGH END A/S 61.137/TWE 08.01.2013 1 VEDTÆGTER BERLIN HIGH END A/S CVR-nr. 29 19 56 92 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Navn... 3 2. Formål... 3 3. Selskabets kapital... 3 4. Selskabets aktier... 4 5. Generalforsamling, kompetence, sted og indkaldelse...

Læs mere

VEDTÆGTER. Hypefactors A/S. 7. juni 2018

VEDTÆGTER. Hypefactors A/S. 7. juni 2018 VEDTÆGTER Hypefactors A/S 7. juni 2018 VEDTÆGTER HYPEFACTORS CVR-nr. 36 68 26 04 Som vedtaget på selskabets ekstraordinære generalforsamling den 7. juni 2018. 1. SELSKABETS NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets

Læs mere

Dato 25. marts 2015 SmallCap Danmark A/S Kontaktperson Christian Reinholdt, tlf. 33 30 66 16 Antal sider 5

Dato 25. marts 2015 SmallCap Danmark A/S Kontaktperson Christian Reinholdt, tlf. 33 30 66 16 Antal sider 5 NASDAQ OMX Nordic Nikolaj Plads 6, Postboks 1040 DK-1007 København K Dr. Tværgade 41, 1. - 2 DK-1302 København K Telefon: (+45) 33 30 66 00 www.smallcap.dk Dato 25. marts 2015 Udsteder SmallCap Danmark

Læs mere

1.4 Selskabets formål er at drive konsulent og IT virksomhed og andre hermed forbundne aktiviteter.

1.4 Selskabets formål er at drive konsulent og IT virksomhed og andre hermed forbundne aktiviteter. Lett Advokatfirma Jakob B. Ravnsbo Advokat J.nr. 273195-DOA VEDTÆGTER for Athena IT-Group A/S CVR nr. 19 56 02 01 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er Athena IT-Group A/S. 1.2 Selskabet driver

Læs mere