CompuMarina. Administration til lystbådehavne

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "CompuMarina. Administration til lystbådehavne"

Transkript

1 CompuMarina Administration til lystbådehavne CompuMarina gør havnefogedens hverdag lettere CompuMarina er en omfattende løsning til effektiv havneadministration og udlejning af bådpladser. Systemet er hurtigt at lære og funktionelt og logisk opbygget. CompuMarina er grundmodulet i CompuSofts omfattende produktportefølje til lystbådehavne, og systemet kan udbygges efter behov og skræddersyes til din havns ønsker. Med CompuMarina kan du samle og administrere alle havneopgaver i ét centralt styret system. Optimal styring og overblik Med CompuMarina opnår havnefogden optimal styring og overblik over de specielle administrationsprocesser, der er tilknyttet en lystbådehavn. CompuMarina indeholder alle de værktøjer en havnefogede kan ønsker sig, og hvis det viser sig, at der er noget på ønskelisten, som systemet endnu ikke indeholder, så laver vi det. Systemet indeholder i stikord: Kundestamdata. Bådpladser opdelt i type/str. Grafisk oversigt frie/ optagede bådpladser. Venteliste faste bådpladser. Vinteropbevaring og masteopbevaring samt øvrig areal-udlejning. Regnskabsstyring for fastliggere og dagsgæster Integreret forbrugsmåling. Automatisk slutafregning. Kontraktadministration. Tidsbesparende betalings-processer. Softwaren indeholder rationelle og effektive værktøjer, som er designet specifikt til lystbådehavne. Det omfattende system kendetegnes bl.a. på fleksibilitet og tilpasningsmuligheder specifikt til den enkelte brugers behov. Systemet kan skræddersyes helt ned til den mindste detalje og integreres med de øvrige CompuSoft produkter. Her ses de tilvalgsmoduler, som havne typisk vælger: CompuSelf-Service: Kiosk med (næsten)ubegrænsede muligheder CompuSMS: Send bekræftelse m.m. pr. SMS. CompuMat: Adgangskontrol til faciliteter, lokaler, m.m. CompuHotSpot: WLAN, giv sejleren adgang til internet, evt. mod betaling. CompuCash: Kasseløsning. CompuWeb: Onlineudlejning af udvalgte havnepladser.

2 Udvidelser til havneanlæg Forbrugsregistrering Sejlerens el-forbrug registreres straks på regnskabet i administrationssystemet. Du afgør, om sejleren skal betale forud ved at overføre penge til sin personlige forbrugskonto, om der reserveres beløb på sejlerens kreditkort, eller om der gives kredit. Slæbested/kranløft til gæster Brugervenlige løsninger til salg af slæbested og kranløft. Adgangskoder udstedes per eller sms eller fra CompuSelf- Service kiosken. Leveres også med integration til MobilePay betalingsmulighed on-the-spot. Medlemskort, sæsonkort, dagskort m.v. Professionel håndtering af alle former for medlemskort, sæsonbilletter, dagsbilletter, årskort, m.v. samt styring og tildeling af adgangskontol til alle havnens faciliteter. Smarte Apps til Android Fjernbetjening af CompuMat adgangskontrolsystem via internettet eller via smartphone. Nummerpladegenkendelse Elegant system der genkender de biler, der har adgang til havnen og således åbner indgangsbomme automatisk. Udstyr og tilbehør til havneanlæg Chipkort, chiparmbånd og chipbrikker Brugervenlige, berøringsfrie chipmedier til alle havnens faciliteter giver let adgang og betjening for havnens gæster. Minimal fejlbetjening, minimal vejledning og maksimal holdbarhed. Chipmedier holdes blot op foran chiplæseren for aktivering. CompuMat adgangskontrol tilbyder et stort udvalg af smarte og funktionelle chipmedier. Alle chip-medier kan benyttes som pengeløs betalingsmiddel på havneområdet. Elektronisk billet En elektronisk billet har en unik stregkode som identificerer billetten. CompuSoft tilbyder et billetløst billetteringssystem. Ved køb af billet via web eller selvbetjeningsterminal får gæsten et idnummer og information via / sms. Infomat Via Infomat kan kortholderen få information om f.eks. saldo på kortet, kortets løbetid m.m. Stort og tydeligt display med let læsebar tekst. Chiplæsere Enkel, diskret og vejrbestandig chiplæser til let registrering for adgang og/eller betjening. Ingen taster eller display. Lyd indikerer accept. KeyPad - kodetastatur Pin-tastatur anvendes f.eks. til dagsgæster eller særlige rettigheder for handicappede, personale og leverandører. Adgangskoder kan udstedes per eller sms eller der kan printes adgangskoder på kvitteringsprinteren. Stregkodelæser Enkel og effektiv selvbetjening. Stregkoder kan udstedes via eller på papirbillet. Stregkodelæseren læser også stregkoden fra smartphones. Således kan gæsten blot holde sin smartphone med stregkoden vist på skærmen op foran stregkodelæseren for aktivering/adgang. Havnesystem

3 Mobilt havnesystem til smartphone og tablet Mobilt havnekontor til havnefogeden Med CompuSoft mobile havneadministration får havnefogeden adgang direkte fra sin smartphone til alle vigtige havnefunktioner, der er nødvendige under opsyn på havnen. Opkrævning af havnebetaling. Grafisk havnebelægning. Forhåndsreservering. Fjernbetjening af bygninger, bomanlæg m.m. Mobil og fleksibel CompuSoft lancerer en helt særlig serie af moduler til kundebetjening for smartphones og tablets. Dette åbner op for helt nye muligheder for en mobil og fleksibel kundebetjening. Mobilt havnekontor Med den mobile løsning bliver din arbejdsdag på havnen mere produktiv. Og med din smartphone i hånden har du altid adgang til smart og enkel kundebetjening, opkrævning af havnebetaling, adgang til kundedata, forhåndsreservationer af bådpladser, vinteropbevaring m.m. Via de særligt tilpassede funktioner, kan havnefogeden spontant betjene de sejlende gæster, uanset hvor han befinder sig og uafhængigt af sin pc. Traditionel havneopkrævning Når havnefogeden går sin opsynsrunde, kan han via den grafiske præsentation af havnebelægningen hurtigt kontrollere, om indbetalingerne stemmer overens med de liggende både. Havnefogeden kan tage imod havnebetaling direkte på sin smartphone og via den transportable printer udskrive billetter og kvitteringer. Printeren leveres med praktisk bælteklip, så den kan sidde i bæltet. Forhåndsreservationer og øvrige bestillinger Fra din smartphone eller tablet kan du tage imod forhåndsreservationer af f.eks. bådpladser og eventuelt også bestillinger på særlige krav til strømforsyning. Systemet kan skræddersyes individuelt til havnens behov og tilpasses de funktioner, som havnefogeden ønsker skal være tilgængelige. Det er kun fantasien, der sætter grænsen. Øvrige moduler: Vi udvikler konstant nye moduler til den mobile løsning. Du kan eksempelvis vælge: Mobile opgavelister Send opgavelister direkte til dine medarbejderes smartphones. Når en opgave er fuldført, registrerer den ansvarlige medarbejder dette med et tryk på mobilen. Således har havnefogeden altid en opdateret opgaveliste. Fjernbetjent adgangskontrol I integration med CompuSoft adgangskontrol tilbyder den mobile løsning også fjernbetjening af eventuelle tilsluttede servicefaciliteter, så som bygninger, døre, belysning, bomanlæg og meget meget mere. Ring og hør mere.

4

5 Onlinereservation af havnepladser Når du gør det nemmere for dine gæster bliver det også nemmere for dig CompuSoft onlinereservation af havnepladser giver sejleren sikkerhed for, at der er plads til båden i havnen. Benyttes allerede med stor succes af mere end 25 danske havne. 22% booker på ankomstdagen. 28% booker dagen før ankomst. 49% booker tidligere. Når indkomne sejlere reserverer havneplads online er det slut med spontant at måtte flytte rundt med både i havnen for at finde en plads. Således kan sejleren sikkert og roligt straks nyde sit ophold på havnen. Enkelt og let med ganske få klik Havnens gæster indtaster selv alle nødvendige data, f.eks. navn, bådtype og -størrelse og et par klik senere er havnepladsen reserveret. Systemet klarer automatisk resten. Sejleren modtager straks bekræftelse via og/eller sms - der kan endda medsendes en elektronisk brochure eller anden yderligere information. Og havnefogedens system på havnekontoret er straks opdateret med alle oplysninger. Alt foregår enkelt og hurtigt med ganske få klik... Havnens website som 24/7 havnekontor Pladsudlejning og havnebetaling på den klassiske måde er ofte tidskrævende for havnefogeden, og for sejleren ofte forbundet med ventetid. Med onlinebetaling vil sejleren kunne betale havnepenge uden at skulle forlade båden og uden at skulle være tilstede, når havnefogeden banker på. Gør havnens hjemmeside til et alternativt 24/7 havnekontor, hvor gæstesejlere kan reservere og betale for bådplads og købe el. Havnens faciliteter kan præsenteres optimalt, så sejlere straks kan orientere sig om havnens udbud. Alle data, der er nødvendige for afregningen, bliver omgående overført til havnefogedens system. Praktisk og resourcebesparende Havnefogeden kan til hver en tid se, hvilke både der er betalt for. Det er meget let og enkelt for havnefogeden at definere de præcise priser, og når bådejeren har angivet sin bådplads i onlinebetalingssystemet, beregnes den aktuelle pris automatisk. Der tages naturligvis højde for særlige tillæg og rabatter i henhold til sæsoner, ugedage eller andet. Når gæsten betaler med kreditkort overføres beløbet straks til havnens bankkonto. Mobilt havnesystem til havnefogeden (PDA) Når havnefogden udstyres med Compu- Soft mobile havnesystem til smartphone eller tablet bliver den manuelle kontrol og opfølgning på havnen både lettere og mere overskuelig. Tydelige grafiske symboler fortæller havnefogeden, hvilke både der har betalt. Alt i ét system Al opsætningen og vedligeholdelse klares i det bagvedliggende administrationsystem CompuMarina, og alle foranstaltninger, tilbud, prisændringer, udlejningsopsætninger, bookingbetingelser, regler og undtagelser, prisstrukturer, feriepakker m.v. overføres automatisk til onlinereservationssystemet. Der skal kun vedligeholdes ét sted.

6 Ekstra Onlinereservation af havnepladser CompuSoft onlinereservation og betaling kan integreres i havnens eksisterende hjemmeside. Nedenfor vises eksempelvis en løsning lavet til Samsø Lystbådehavne. Onlinebooking

7 Automatisk el-forbrugsmåling Central styring og direkte aflæsning Elegant og sikker service til sejlere Med CompuSofts el-forbrugsmåling kan sejleren til hver en tid tænde og afbryde for strømmen til båden direkte fra sin smartphone eller fra internettet. El-forbrugsstyring gør den enkelte strømtilslutning fleksibel. Bådejerne styrer selv forbruget online og er ikke længere afhængige af forudbetalte beløb på servicekortet. En smart service som alle havnens gæster vil værdsætte. Direkte aflæsning på computeren Med CompuMat el-forbrugsmåling registreres dine kunders el-forbrug direkte i gæsteregnskabet. Slut med manuel aflæsning af el-målere, og forbrugskort der er løbet tør for penge. Central styring Alle tilslutninger styres fra centralt sted. Og strømmen kan således også afbrydes og tilsluttes med et enkelt klik. Der er naturligvis yderligere muligheder for individuel styring af de enkelte strømtilslutninger. Selvbetjening Med CompuSoft selvbetjeningsterminal kan havnens gæster melde sin ankomt på en given plads. Der kan betales havneafgift, og strømmen til bådpladsen kan tændes. Gæsten kan vælge at betale med kreditkort eller med kontanter. Der kan eventuelt reserveres et beløb på gæstens kreditkort til det fremtidige strømforbrug. Ved afrejse opgøres forbruget endeligt, og beløbet hæves fra kundens kreditkort. Selvbetjening via sms Når el-forbrugsmåling udbygges med CompuSMS-modulet, opnås en meget elegant løsning. Således kan gæsterne styre strømmen via deres mobiltelefon, ligesom de også kan få forbrugsdata oplyst på mobilen. Trådløst El-forbrugsmålingen bliver sædvanligvis kablet. Hvor trækning af kabler ikke er muligt eller ønskeligt, kan måling alternativt styres via radio. Det afhænger af omstændighederne, hvilken af de to løsninger der er den bedste. Begge er skalérbare og kan udvides senere ligesom de kan kombineres. Nyeste teknologi Vores system er baseret på den nyeste teknologi. Målingen er på sekundet præcist og kan også ved sejlerens afregning præsenteres overskueligt og detaljeret. CompuSofts digitale strømmålere opfylder naturligvis de gældende standarder i landene i EU. El-forbrugsmåling

8

9 Selvbetjeningsterminal 24/7 service til alle havnens gæster Ekstraordinær service til havnens gæster CompuSoft selvbetjeningsterminal gør havnens gæster uafhængige af havnekontorets åbningstider. På alle tider af døgnet kan sejlere betale havnepenge, købe strøm, servicekort og adgang til havnens Hotspot. Selvbetjeningsterminalen tilbyder næsten ubegrænset tilpasning til dit havneanlæg, og her kan havnens gæster betale for brug af alle havnens faciliteter, som f.eks. slæbested, kranløft, parkering, vaskeri, m.m. Nem og bekvem service til havnens gæster Giv indkomne sejlere let adgang til havnens faciliteter - hurtigt og enkelt med en CompuSoft selvbetjeningsterminal: Havnebetaling, køb af strøm, køb af servicekort, køb af adgang til HotSpot, oprettelse af gæstekonto og meget mere. Alle funktioner helt uden ventetid, da sejleren kan omsætte sin øsnker med et par tastetryk.terminalens funktioner tilpasses din lystbådehavn og dine gæsters ønsker. Med CompuSoft selvbetjeningsterminal har du selv indflydelse på hvilke services havnens gæster kan benytte. Smart strømafregning til sejleren Med CompuSoft selvbetjeningsterminal har du mulighed for at gøre op med den traditionelle og lidt besværlige metode til strømafregning, hvor sejleren betaler for strøm forud. Ofte får sejleren købt for lidt strøm, og må således afsted til betalingsautomaten igen for at tilkøbe yderligere strøm. I kombination med CompuSoft trådløse strømforbrugsmåling kan selvbetjeningssystemet indhente autorisation på gæstens betalingskort af et beløb, der er stort nok til at dække strømforbruget under gæstens ophold. Når gæsten afrejser og afbryder for strømmen, afsluttes strømregnskabet og eventuel overskydende beløb frigives igen fra gæstens kreditkort. Skræddersyet software Softwaren bag terminalen er designet med fokus på nem og overskuelig betjening. Du har selv indflydelse på designet og på hvilke funktioner der skal indbygges i systemet. Alt i ét system CompuSoft selvbetjeningsterminal indgår i en samlet løsning til din havn i kombination med CompuSofts administrationssystem til lystbådehavne. Således opnår dit havnekontor et effektivt og ressourcebesparende system med et professionelt overblik og central styring. Her nævnes udvalgte eksempler: Aktivering af servicekort. Indbetaling til servicekortkonto. Køb af WLan - pin-kode kan f.eks. afgives via sms. Betaling kontant via MobilePay og med sedler og mønter. Betaling med kreditkort. Automatisk bogføring af bevægelser til gæsteregnskabet og til administrationssystemet. Salgstal og statistikker samlets i administrationssystemet. Smart, robust og enkel Terminalen leveres med moderne og stilrent design til både indendørs og udendørs placering. Terminalen er robust og vandalsikret. Betjeningen er enkel og på flere sprog.

10 Features Selvbetjeningsterminal Omfattende tilbehørsprogram CompuSoft selvbetjeningsterminal kan konfigureres til dine ønsker og behov, og vi tilbyder et meget omfattende tilbehørsprogram: Selvbetjenings- og betalingsterminal Havnebetaling. Køb af strøm. Køb af servicekort. Køb af HotSpot. Køb af parkering. Integreret betalingsterminal til betaling med kreditkort. Betaling med sedler og mønter. Integration MobilePay. Integreret møntindkast- og seddelautomat til national og international valuta. (Byttepenge i national valuta). Integreret billetprinter. Integreret kvitteringsprinter Kortlæser til CompuMat adgangskort. Billettering: udstedelse af adgangskoder/ billetter til CompuSofts adgangskontrolsystem. International sprogstyring. Sejlerinformation: lokale vejrmeldinger, anbefalede sejleruter, særlige forholdsregler, m.m. Skræddersyede funktioner og design. Vejrbestandig/vandalsikret - forskellige modeller til placering ude og inde.

11 Digital skiltning Optimerer havnens belægning Udnyt havnens kapacitet optimalt Med CompuSofts digitale fri og optaget skilte kan du opnå endnu bedre belægning i din havn. Gæsten kan styre de digitale skilte via SMS eller det online reservationssystem. Således er det let for sejleren at ændre bådpladsens status mellem fri og optaget eller kommer tilbage senere på dagen. Skiltene designes efter dine ønsker. Der kan signaleres bådplads-status med farver, symboler og blink. Optimal udnyttelse af havnepladserne Hvem har ikke prøvet at ankomme til en havn, og ikke kunne finde en fri gæsteplads? Der er tomme pladser, men skiltene signalerer, at pladserne er optagede. Man ender med at ligge for anker uden for havnens område. Næste morgen ser man, at de tomme pladser stadig står tomme. Måske er fastliggeren på weekendtur og har glemt at vende skiltet? Ofte resulterer glemte skilte i tabt fortjeneste for havnen. En stor hjælp for sejlere Når man sejler ud er der meget sejleren skal være opmærksom på. Sikkerheden om bord skal være tjekkes. Vejrudsigten skal tjekkes. Der skal læsses proviant, tøj og måske gæster ombord. Når alt er klart, løsnes rebene, og båden sejler ud. Men huskede man nu at vende skiltet? Med CompuSoft digitale skilte er det let for sejlerene at vende skiltet, også efter at båden har forladt havnen. Let tilgængelig og nem betjening CompuSoft digitale skilte betjenes let via sms. Via meget overskuelige funktioner vælges skiltestatus. Det er den enkelte havn, der definerer hvilke typer status der skal være tilgængelig for sejleren. Skiltesystemet kan også betjenes via havnens online reservationssystem fra havnens hjemmeside. Tydelige symboler Skiltene designes efter din havns ønske. Vi kan levere skilte med en, to eller tre farver og med digitalt display der viser bådpladsens nummer og eventuelt enkle symboler eller tekst, der kan give udvidet information til ankomne sejlere. Det er kun fantasien, der sætter grænserne. Integration med havnes reservationssystem CompuSoft tilbyder komplette løsninger hvor tilgængelighed og rationalisering er nøgleordene. Samtlige moduler og produkter fra CompuSoft kan bygges sammen til en komplet skræddersyet løsning til din havn.

12

13 Integration til SMS Nye muligheder for markedsføring CompuSMS - målrettet og hurtig markedsføring Med et skræddersyet SMS-system vil du opleve, at det er let at målrette din markedsføring: 1. Skriv din besked i teksteditoren. 2. Udvælg modtagere. 3. Tryk Send. CompuSoft Et system - alle fordele! Fasthold havnens gæster Med CompuSMS forvandles dit CompuMarina administrationssystem til et smart markedsføringsredskab. Sådan kan du nemt og effektivt kommunikere med dine kunder og f.eks. udsende tilbud og nyheder. Ikke via telefon og breve - men direkte fra dit centrale administrationssystem. Systemet håndterer udsendelse af tusindvis af SMS er og således kan du fastholde dine gæsters fokus. SMS - et smart redskab Du kan eventuelt sende sms til alle gæsteliggere og fastliggere i havnen og således informere om aktiviteter og arrangementer. Du kan sende påmindelser ud via SMS. Du kan opsætte SMS-konkurrence til samtlige registrerede kunder i systemet. Dine gæster kan købe trådløst internet over SMS. Du kan fjernstyre CompuMat adgangskontrolsystemet og således aflåse bygninger, slukke/tænde for lys og ventilation, aktivere/deaktivere faciliteter m.m. Med CompuSMS kan du også: Sende SMS direkte fra CompuMarina administrationssystem. Sende SMS med havnens officielle signatur som afsender. Sende automatiske velkommen og på-gensyn hilsner. Udsende advarsler til en større gruppe eller alle gæster på en gang. Sende påmindelsesbeskeder - f.eks. 1 time før en given aktivitet finder sted. Fjernstyre CompuMat adgangskontrolsystemet og aflåse bygninger, styre bomanlæg. Gæsterne kan foretage bestilling via SMS. Gæsterne kan købe adgang til internettet og modtage login via SMS. Styre personaleopgaver per SMS. Ring til os på og hør mere!

14

15 Trådløst HotSpot Efterspurgt service og god forretning HotSpot Trådløst HotSpot - en service der hurtigt tjener sig selv ind Nutidens sejlere kræver adgang til internettet. Tilbyd havnens gæster en CompuSoft HotSpot løsning på selvbetjeningsbasis, og gør samtidigt opmærksom på tilbud, aktiviteter og produkter på startsiden. WLAN - en efterspurgt service til dine gæster og en god forretning for din havn. Enkel etablering Trådløst HotSpot er meget enkelt at etablere. Der tilkobles blot en enhed på din virksomheds eksisterende internetforbindelse, der sender signalet ud i en given radius. Jo større område der skal dækkes, jo flere sendere skal der tilføjes. Systemet er meget sikkert og etableres adskilt fra din virksomheds eget Internet. Selvfinansierende Som udbyder af trådløst internet fastsætter du, hvilken pris dine gæster skal betale for brugen af internettet. Trådløst HotSpot bliver hurtigt mere end selvfinansierende. Nem selvbetjening Når en gæst aktiverer internettet på sin medbragte computer, vises automatisk et velkomstvindue med information om, hvordan man køber adgang til det trådløse internet. Havnekontoret kan sælge nettid og udstede adgangskoder på flere forskellige måder: Traditionelt i havnekontoret via udlejningssystemet. 100% selvbetjening via Hotspot betalingspakke 100% selvbetjening via SMS 100% selvbetjening via selvbetjeningsterminaler Godkendt af PET CompuSoft tilbyder komplette løsninger inkl. lovpligtig logningsservice. Add-ons: Velkomstside med gratis link På gæstens velkomstside kan der placeres en række gratis links, som du ønsker, at dine gæster kan besøge, uden at det koster net-tid. Det kan f.eks, være havnens egen hjemmeside, turistinformationssider sponsorerede sider, m.m. EkstraNet Flot og mere levende velkomstside. Her kan f.eks. vises informationer og aktiviteter, live feeds der viser vejrudsigten, nyhederne, links til samarbejdspartnere, banner reklamer etc. Desuden fuld integration med bookingsystemets aktivitetskalender. HotSpot betalingspakke Selvbetjening. Brugere kan selv købe internetadgang og betale for det med sit kreditkort. Brugernavn og adgangskode vises på skærmen, kan gemmes herfra, eller sende som sms og til brugeren. CompuMat betalingspakke I integration med CompuMat adgangskontrolsystem er det muligt for brugeren at overføre penge på sit/sine forbrugskort via betaling med kreditkort.

16 Features HotSpot Mersalg via ekstranet Med ekstranet får gæsten en særlig god service: let og overskuelig login til internettet, let adgang til information om havnens faciliteter og aktiviteter. Vejrudsigter, nyheder, billeder fra stranden og legepladsen, restaurantens ménukort, aktuelle tilbud fra kiosk og butikker, informationer og gratis links til andre hjemmesider kan indsættes efter dine ønsker. Spontant mersalg til kunden. Layoutet kan tilpasses din virksomheds designlinje. Nedenstående vises et eksempel på en ekstranetside som login til havnens trådløse internet. HotSpot

tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang...

tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang... tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang... Enkelt og effektivt program til afregning af forbrug og adgangskontrol, baseret på tallycard+ og tallybee systemer tallymaster

Læs mere

Kom godt fra start. Kom godt fra start. med din nye mobiltelefon JUNI 06

Kom godt fra start. Kom godt fra start. med din nye mobiltelefon JUNI 06 Kom godt fra start Kom godt fra start med din nye mobiltelefon JUNI 06 2 Indhold: SIM-kort...1 "Tryk selv" service a. Viderestilling (ved optaget, ved manglende svar, ved alle opkald)...3 b. Banke på...4

Læs mere

> Integreret betalingssystem unik i brugervenlighed, design og kvalitet

> Integreret betalingssystem unik i brugervenlighed, design og kvalitet > Integreret betalingssystem unik i brugervenlighed, design og kvalitet Betalingssystem EC OneTouch G for Nortec vaskemaskiner type EC Hydros QW7-QW15 og for Nortec tørretumblere type ST11-ST19 samt ST11HP-ST19HP

Læs mere

TUSASS Mobil. Kom godt fra start

TUSASS Mobil. Kom godt fra start TUSASS Mobil Kom godt fra start 1 Indhold DIN TUSASS PAKKE INDEHOLDER... 3 KOM GODT FRA START MED TUSASS... 3 SÅDAN TANKER DU OP... 3 SERVICER MED TUSASS... 4 TELEsvar... 4 Aflytning af TELEsvar... 5 Andre

Læs mere

Starthjælp Alt hvad du skal vide, når du flytter dit telefonnummer over til Kabelplus telefoni/evercall

Starthjælp Alt hvad du skal vide, når du flytter dit telefonnummer over til Kabelplus telefoni/evercall Kabelplus Telefoni på Frederiksholm Net Starthjælp Alt hvad du skal vide, når du flytter dit telefonnummer over til Kabelplus telefoni/evercall Denne vejledning vedrører IP-fastnet I denne vejledning finder

Læs mere

MEE is all about YOU

MEE is all about YOU MEE is all about YOU Om MEE TM Sådan fungerer systemet MEE TM er et betalingssystem, der gør det muligt at betale med mobiltelefonen (smartphones) på en enkel, hurtig, fleksibel, sikker og billig måde

Læs mere

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol. Et adgangskontrolsystem

Læs mere

VASKERILØSNINGER. for selvbetjente vaskerier. * Display og 3/5 funktionstaster * Betaling med kontanter * Udstedelse af RFID-kort

VASKERILØSNINGER. for selvbetjente vaskerier. * Display og 3/5 funktionstaster * Betaling med kontanter * Udstedelse af RFID-kort VASKERILØSNINGER for selvbetjente vaskerier Løsning 1 * Display og 8 funktionstaster * Udstedelse af RFID-kort * Genopladning af beløb på RFID-kort * Betaling for kort og genopladning med kontanter og

Læs mere

Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt

Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt Det lyder ens fra alle, at der er god support, og at det er rart at have et sted at ringe hen i stedet for at belemre

Læs mere

Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT!

Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT! DKC ADGANGSKONTROL Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT! De ved altid HVEM, der kommer ind og går ud HVORNÅR dette sker - og ad HVILKEN dør, port, bom eller pullert dette sker.

Læs mere

Kort System. - v i g ø r d e t l e t t e r e - CompuMat adgangskontrol og betalings tilbyder en dynamisk og sikker

Kort System. - v i g ø r d e t l e t t e r e - CompuMat adgangskontrol og betalings tilbyder en dynamisk og sikker Kort System - v i g ø r d e t l e t t e r e - Adgangskontrol Forbrugsmåling Billettering Betaling CompuMat adgangskontrol og betalings tilbyder en dynamisk og sikker løsning med custom-fit software, der

Læs mere

Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt

Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt Få frihed til at bruge din tid på det, du allerhelst vil. Det lyder ens fra alle, at der er god support, og at det er

Læs mere

MAPT STANDARD SYSTEM

MAPT STANDARD SYSTEM DKC ApS Vordingborgvej 415 Telefon : 5663 3511 info@dkcadgang.dk DK-4690 Haslev Telefax : 5663 3611 www.dkcadgang.dk MAPT STANDARD SYSTEM ( Mobile Access Control, Payment & Ticketing ) Mobilt system for

Læs mere

Total løsning for små færgeruter, havne og marinaer

Total løsning for små færgeruter, havne og marinaer Total løsning for små færgeruter, havne og marinaer Billet-, saldocheck -, upload- og betalingsterminaler KASSE Ethernet - eller RS232/485/422 Adgangskontrolsystem RFID-læsere Stregkodelæsere Læsere for

Læs mere

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ARX Fremtidssikret online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Ruko ARX åbner for nye muligheder Ruko ARX er designet til større virksomheder og institutioner, fordi

Læs mere

Tabulex Daginstitution Børn

Tabulex Daginstitution Børn Tabulex Daginstitution Børn Vejledning til medarbejdere 4. september 2015 Side 1 af 23 Indhold Indledning... 3 Hvad er Tabulex Børn?... 3 Hvordan logger man på?... 3 1. Check-in... 4 2. Her og nu... 5

Læs mere

Onlinebooking.dk. Book online nemt som 1 2 3

Onlinebooking.dk. Book online nemt som 1 2 3 Onlinebooking.dk Book online nemt som 1 2 3 Med onnlinebooking kan du tilbyde din kunder at booke deres ferie direkte hjemme fra deres stue. Derved slipper campingpladsen for al administration, og butikken

Læs mere

Starthjælp Alt hvad du skal vide, når du flytter dit telefonnummer over til evercall

Starthjælp Alt hvad du skal vide, når du flytter dit telefonnummer over til evercall Starthjælp Alt hvad du skal vide, når du flytter dit telefonnummer over til evercall Denne vejledning vedrører mobiltelefoni I denne vejledning finder du al nødvendig information vedr. overflytningen af

Læs mere

Introduktion. Unifaun Online 29-04-2014

Introduktion. Unifaun Online 29-04-2014 Introduktion Unifaun Online 29-04-2014 2 Indhold 1 Introduktion til Unifaun Online... 3 1.1 Grundlæggende navigering... 3 1.2 Søgning af information... 3 1.3 Indtastning af faste oplysninger... 4 1.4 Din

Læs mere

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol RX WEB online og fleksibel adgangskontrol 2 RX WEB en enkel og effektiv løsning Med RX WEB får man et adgangskontrolsystem, hvor der er taget hensyn til at systemet skal være brugervenligt, og nemt at

Læs mere

ELS Vision TM : Kommunikation mellem administration og beboere

ELS Vision TM : Kommunikation mellem administration og beboere ELS Vision TM : Kommunikation mellem administration og beboere ELS Vision TM informationstavle: trapperegister, to-vejskommunikation og vaskeristyring Elektronisk to-vejskommunikation med beboerne Med

Læs mere

Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk

Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk Author: JS.30.06.2013 SaniProLogic / Easy 3000/4000 Kom godt i gang - beboer Side 2/7 Brugerfladen på Internettet Saniva.dk

Læs mere

TDC HomeBox VDSL. Installationsvejled ning til dig med telefoni og bredbånd

TDC HomeBox VDSL. Installationsvejled ning til dig med telefoni og bredbånd TDC HomeBox VDSL Installationsvejled ning til dig med telefoni og bredbånd 2 Udstyr fra TDC Følgende skal være i kassen, du har modtaget fra TDC: TDC HomeBox VDSL Installations vejled ning til dig med

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, der skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Det

Læs mere

Velkommen til visuel demo på SOSWEB

Velkommen til visuel demo på SOSWEB Velkommen til visuel demo på SOSWEB SOSWEB er en web- baseret totalløsning til styring af alle de aktiviteter, som nutidens virksomheder skal håndtere indenfor miljø- og sikkerhed. Både når det gælder

Læs mere

3 /SPORING / Produkter

3 /SPORING / Produkter 3 /SPORING / Produkter - Udført i et robust og enkelt design. Alt er indeholdt i én pakke. Du kan bruge enheden til lejlighedsvis overvågning ved at tilslutte enheden til køretøjets 12V stik eller til

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 www.taarnbybib.dk DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER 2 Vil du gerne lære om det nye Windows styresystem, se hvad en 3D-printer

Læs mere

EN ENKELT VEJLEDNING TIL AT KOMME HURTIGT I GANG MED NISSANCONNECT EV

EN ENKELT VEJLEDNING TIL AT KOMME HURTIGT I GANG MED NISSANCONNECT EV EN ENKELT VEJLEDNING TIL AT KOMME HURTIGT I GANG MED NISSANCONNECT EV Få mest muligt ud af din Nissan elbil med NissanConnect EV. Følg disse enkle trin, og styr din Nissan fra din computer eller smartphone.

Læs mere

MieleLogic. Nem reservation og betaling i fællesvaskeriet

MieleLogic. Nem reservation og betaling i fællesvaskeriet MieleLogic Nem reservation og betaling i fællesvaskeriet MieleLogic En skræddersyet betalingsog reservationsløsning til vaskerier MieleLogic er en fremtidssikret betalingsløsning, som letter administrationen

Læs mere

Adgang til det digitale ansøgningssystem (DANS)

Adgang til det digitale ansøgningssystem (DANS) Adgang til det digitale ansøgningssystem (DANS) Du finder ansøgningssystemet via linket på siden: http://kandidat.au.dk/optagelse/ansoegning/. Her skal du vælge punktet Sådan søger du og klikke på: Login

Læs mere

CleverHouse. SOFTCONTROL - CleverHouse. Større komfort, sikkerhed og energieffektivitet. Online styring af boliger!

CleverHouse. SOFTCONTROL - CleverHouse. Større komfort, sikkerhed og energieffektivitet. Online styring af boliger! Online styring af boliger! SOFTCONTROL - Større komfort, sikkerhed og energieffektivitet. SoftControl Gør dit liv mere sikkert, komfortabelt, og effektivt, mens du sparer penge SoftControl er en platform

Læs mere

Det får I ud af at samle it og telefoni i én komplet løsning. TDC Erhverv One

Det får I ud af at samle it og telefoni i én komplet løsning. TDC Erhverv One Det får I ud af at samle it og telefoni i én komplet løsning Omstilling Kontakt os på 80 80 24 00 Services Internet : Én samlet løsning med alt det, I har brug for Med får I internet, omstilling, ip- og

Læs mere

Forsyningssøjler til el og vand Betalingssystemer Adgangskontrol Software. Design, kvalitet og funktion...

Forsyningssøjler til el og vand Betalingssystemer Adgangskontrol Software. Design, kvalitet og funktion... Forsyningssøjler til el og vand Betalingssystemer Adgangskontrol Software Design, kvalitet og funktion... Indledning Komplette forsyningsløsninger til marinaer, havne og campingpladser tallykey A/S udvikler

Læs mere

ATP s digitaliseringsstrategi 2014-2018

ATP s digitaliseringsstrategi 2014-2018 ATP s digitaliseringsstrategi 2014-2018 ATP s digitaliseringsstrategi samler hele ATP Koncernen om en række initiativer og pejlemærker for digitalisering i ATP. Den støtter op om ATP Koncernens målsætning

Læs mere

Video Management Software. Produktbrochure

Video Management Software. Produktbrochure Video Management Software Produktbrochure Fleksibel, effektiv og intelligent Video Management Software forsyner brugeren med effektiv og avanceret videoovervågningssoftware, der er nem at bruge. I kombination

Læs mere

For at en virksomheds hovedformål og drift kan fungere optimalt, er der en lang række af underliggende servicefunktioner der skal være på plads.

For at en virksomheds hovedformål og drift kan fungere optimalt, er der en lang række af underliggende servicefunktioner der skal være på plads. Team Mobbis +45 3325 5858 www.mobbis.com info@mobbis.com ALARMS MANAGER HVORFOR ANSKAFFE ALARMS MANAGER? Alle virksomheders eksistensgrundlag er deres kunder. Dette uanset hvilken type virksomhed vi taler

Læs mere

Vilkår & Betingelser

Vilkår & Betingelser Webshipr.com - Vilkår og betingelser! Vilkår & Betingelser Om Webshipr... 3 Oprettelse af konto... 3 Køb af ydelser... 3 Priser og betaling... 4 Abonnements betingelser... 4 Webshipr s ydelser... 4 Kriterier...

Læs mere

MieleLogic. Nem reservation og betaling i fællesvaskeriet

MieleLogic. Nem reservation og betaling i fællesvaskeriet MieleLogic Nem reservation og betaling i fællesvaskeriet MieleLogic En skræddersyet betalingsog reservationsløsning til vaskerier MieleLogic er en fremtidssikret betalingsløsning, som letter administrationen

Læs mere

Velkommen til MIELE A/S. I shop

Velkommen til MIELE A/S. I shop Velkommen til MIELE A/S I shop EBF seminar - Onsdag den 3. maj 2017 Agenda for dagens I-shop MieleLogic webportal MieleLogic.com Integration på jeres hjemmeside Debetoptankning Mobilepay løsning MieleVision

Læs mere

Kvikguide. YouSee Bredbånd

Kvikguide. YouSee Bredbånd Kvikguide YouSee Bredbånd Følgende dele er med i kassen Modem Strømforsyning Netværkskabel Modemkabel (bemærk, at de hvide beskyttelseshætter skal fjernes inden brug) Signalfordeler (skal kun bruges, hvis

Læs mere

ren kvalitet i anvendelse Betalingssystem OneTouch

ren kvalitet i anvendelse Betalingssystem OneTouch ren kvalitet i anvendelse Betalingssystem OneTouch > index Ren kvalitet i anvendelse................. 5 Nyskabende brugervenlighed.............. 6 Dansk design og teknologi i verdensklasse....... 7 Den

Læs mere

Kvikguide. YouSee Bredbånd

Kvikguide. YouSee Bredbånd Kvikguide YouSee Bredbånd Følgende dele er med i kassen Modem Strømforsyning Netværkskabel Modemkabel (bemærk, at de hvide beskyttelseshætter skal fjernes inden brug) Signalfordeler (skal kun bruges, hvis

Læs mere

Kravspecifikation For. Gruppen

Kravspecifikation For. Gruppen Kravspecifikation For Gruppen Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING...3 1.1 FORMÅL...3 1.2 REFERENCER...3 1.3 LÆSEVEJLEDNING...3 2. GENEREL BESKRIVELSE...4 2.1 SYSTEM BESKRIVELSE...4 2.2 SYSTEMETS FUNKTION...4

Læs mere

TDC HomeBox via fiber. Installationsvejledning

TDC HomeBox via fiber. Installationsvejledning via fiber Installationsvejledning Velkommen til en verden af muligheder Indholdsfortegnelse Du har bestilt et nyt produkt hos Erhverv. I den forbindelse har du fået tilsendt en. giver dig adgang til internettet

Læs mere

Skræddersyede digitale løsninger alle kan bruge

Skræddersyede digitale løsninger alle kan bruge Skræddersyede digitale løsninger alle kan bruge Tak for et givende samarbejde i år, og for altid gode oplevelser, når jeg har ringet til jer. Det er en fantastisk betjening man får - I er altid søde og

Læs mere

YouSee Mobil. Få det, som du vil

YouSee Mobil. Få det, som du vil YouSee Mobil Få det, som du vil Mobil til dem, der gerne vil have det hele Gode oplevelser skal ikke bare være noget, du får derhjemme. Derfor giver YouSee dig den bedste dækning og lynhurtig mobil internetforbindelse,

Læs mere

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING Flexfone er proppet med funktionalitet De mest benyttede funktioner Se mange flere på Flexfone.dk Åbningstider Med automatiseret åbningstider er I sikret, at jeres kunder

Læs mere

Vejledning og kommentarer til ny version

Vejledning og kommentarer til ny version Vejledning og kommentarer til ny version Udgave: SummaSummarum 4 Version: 4.10 SummaSummarum 4.10 & integration til Visma Avendo Webshop Visma Software lancerer en ny version af SummaSummarum, SummaSummarum

Læs mere

Brugervejledning for Pancomp APP En komplet løsning med rendyrket brugervenlighed

Brugervejledning for Pancomp APP En komplet løsning med rendyrket brugervenlighed Brugervejledning for Pancomp APP En komplet løsning med rendyrket brugervenlighed Klik på linjen og se den ønskede funktion: Aktiviteter og kvalitetshændelser.. Aktivitetsrapport..... APP løsningen.. Alarmer

Læs mere

ADGANGSKONTROLSYSTEM Max. 20 døre Max. 40 læsere Max. 20 udgangstryk Max. 1.000 brugere Kan udbygges til system D 6000

ADGANGSKONTROLSYSTEM Max. 20 døre Max. 40 læsere Max. 20 udgangstryk Max. 1.000 brugere Kan udbygges til system D 6000 ADGANGSKONTROLSYSTEM Max. 20 døre Max. 40 læsere Max. 20 udgangstryk Max. 1.000 brugere Kan udbygges til system D 6000 3000 ADGANGSKONTROLSYSTEM Et af DKC s adgangskontrolsystemer hedder 3000. Det er et

Læs mere

Easy Pay / 3000 / 4000 et unikt betalingssystem...

Easy Pay / 3000 / 4000 et unikt betalingssystem... Easy Pay / 3000 / 4000 et unikt betalingssystem... Professionelle vaskeriløsninger Elegant administrations fri løsning med MobilePay betaling Fremtidssikret betalingssystem Stor driftssikkerhed Trådløs

Læs mere

Microsoft Dynamics C5

Microsoft Dynamics C5 Microsoft Dynamics C5 Microsoft Dynamics C5 regnskabsprogrammet til den lille virksomhed Microsoft Dynamics C5 er et regnskabsprogram, der er specielt udviklet til mindre virksomheder. Alt er sat enkelt

Læs mere

SMARTair TM Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair TM Adgangskontrolsystem.   ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair TM Adgangskontrolsystem www.ruko.dk ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol.

Læs mere

Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp

Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp Denne vejledning er en hjælp til dig, der skal søge ind på IT-Universitetets kandidatuddannelser. Ansøgning om optagelse foregår digitalt via Ansøgningsportalen.

Læs mere

TDC HomeBox ADSL. Installationsvejled ning til dig med bredbåndstelefoni og alm. telefonstik

TDC HomeBox ADSL. Installationsvejled ning til dig med bredbåndstelefoni og alm. telefonstik TDC HomeBox ADSL Installationsvejled ning til dig med bredbåndstelefoni og alm. telefonstik Benyttes sammen med Windows XP styresystem. Version 6,0 Din TDC HomeBox er forsynet med muligheden Når du manuelt

Læs mere

TDC Scale Mobil. Kvikguide. TDC Scale Mobil

TDC Scale Mobil. Kvikguide. TDC Scale Mobil TDC Scale Mobil Kvikguide TDC Scale Mobil Kom godt i gang med din TDC Scale Mobilpakke fra TDC Erhverv Med din TDC Scale Mobilpakke får du en række funktioner som omstilling og viderestillinger. Desuden

Læs mere

TDC HomeBox til dig med bredbånd og bredbåndstelefoni. Installationsvejledning

TDC HomeBox til dig med bredbånd og bredbåndstelefoni. Installationsvejledning til dig med bredbånd og bredbåndstelefoni Installationsvejledning Velkommen til en verden af muligheder Indholdsfortegnelse Du har bestilt et nyt produkt hos. I den forbindelse har du fået tilsendt en.

Læs mere

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening Alarm JABLOTRON 100 Ny alarm med revolutionerende betjening Betjeningspanel Betjeningspanelet kan betjenes af op til 300 brugere. Systemet indeholder både trådfaste BUS baserede og trådløse betjeningspaneler.

Læs mere

Polet-, veksel- og kortautomater

Polet-, veksel- og kortautomater DKC ApS Vordingborgvej 415 DK-4690 Haslev Danmark Telefon : +45 5663 3511 info@dkcadgang.dk www.dkcadgang.dk Polet-, veksel- og kortautomater Mønt- og poletautomater - EMS 5x serien Med automaterne 55,

Læs mere

sådan får du succes med dit nyhedsbrev

sådan får du succes med dit nyhedsbrev sådan får du succes med dit nyhedsbrev AUGUST 2014 Copyright 2014tt easynet ApS Opbyg databasen find et bedre navn PLAN- LÆG OFF- LINE LANDINGSside succes Foretag målinger LOKkemiddel konvertering FOKUSÉR

Læs mere

SKOLEPENGE. - Skolepenge er en elektronisk virtuel pung hvor der tilknyttes kreditkort og derved giver mulighed for at lave handel bla. i skoleboden.

SKOLEPENGE. - Skolepenge er en elektronisk virtuel pung hvor der tilknyttes kreditkort og derved giver mulighed for at lave handel bla. i skoleboden. VELKOMMEN TIL SKOLEPENGE Skolepenge er et komplet system til kontantløs betaling på skoler og uddannelsessteder. Skolepenge består af et skolepenge kort hvor der kan indsættes penge via tilknyttet kreditkort.

Læs mere

Bestil Flextur og handicapkørsel på Flextrafik Mobil App

Bestil Flextur og handicapkørsel på Flextrafik Mobil App Er du oprettet som Flexturkunde på sydtrafik.flextrafik.dk eller er du Handicapkunde hos Sydtrafik? Bestil Flextur og handicapkørsel på Flextrafik Mobil App Indhold... 1 Oprettelse som Flexturkunde...

Læs mere

Få helt styr på Digital post WWW.KOMPUTER.DK

Få helt styr på Digital post WWW.KOMPUTER.DK KOMPUTER FOR ALLE Få helt styr på Digital post NU ER DET SLUT MED ALMINDELIG PAPIRPOST: Sådan får du digital post fra det offentlige Fra den. november skal du have en digital postkasse for at kommunikere

Læs mere

KbhForældre KbhForældre.dk

KbhForældre KbhForældre.dk KbhForældre KbhForældre.dk KbhForældre - din indgang til dit barns institution I Børne og Ungdomsforvaltningen har vi fokus på forældresamarbejdet og kommunikationen med forældrene. Derfor har vi anskaffet

Læs mere

Jyllinge Sejlklub Kajakafdelingen

Jyllinge Sejlklub Kajakafdelingen Jyllinge Sejlklub Kajakafdelingen Vejledning Version 1.0 4. april 2016 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 4 1.1. Hvorfor rokort.dk?... 4 2. Web... 6 2.1. Adgang... 6 2.1.1. Ret din brugerprofil...

Læs mere

TDC Scale Mobil. Kom godt i gang - betjening af mobil telefon. Kvikguide

TDC Scale Mobil. Kom godt i gang - betjening af mobil telefon. Kvikguide TDC Scale Mobil Kom godt i gang - betjening af mobil telefon Kvikguide Mobiltelefoner i TDC Scale Din mobiltelefon har fået en ny telefonsvarer ved overgangen til TDC Scale. Den gamle telefonsvarer i mobiltelefonen

Læs mere

AFSKAF PASSWORDS. - lige så nemt som det lyder.

AFSKAF PASSWORDS. - lige så nemt som det lyder. AFSKAF PASSWORDS - lige så nemt som det lyder www.liga.com/smartsignatur Det sker i 4 enkle trin: OPRET UDSTED ANVEND REVIDÉR Processen er simpel, både for den enkelte bruger, for hele organisationen og

Læs mere

Abonnementsvilkår for Mofibo

Abonnementsvilkår for Mofibo Abonnementsvilkår for Mofibo Maj 2014 Indhold Abonnementsvilkår for Mofibo 1. Tillægsaftalen... 3 2. Aftalens parter... 3 3. Brug af Mofibo-tjenesten... 3 4. Priser... 3 5. Betaling... 3 6. Personoplysninger....

Læs mere

Club La Santa app nem reservation lige ved hånden!

Club La Santa app nem reservation lige ved hånden! Club La Santa app nem reservation lige ved hånden! Info til nye gæster www.clublasanta.com Information om vores Club La Santa app og din guide til reservationssystemet Indholdsfortegnelse Hvor kan jeg

Læs mere

Vejledning til brug af IT for nye Studerende/ Elever og Kursister.

Vejledning til brug af IT for nye Studerende/ Elever og Kursister. Vejledning til brug af IT for nye Studerende/ Elever og Kursister. 9 Udgave: Nov.2014 IT Center Syd byder dig velkommen til EUC Syd. Denne vejledning er lavet for at gøre det nemmere for dig som Studerende/Elev/kursist,

Læs mere

Kom godt i gang med BørneRuden

Kom godt i gang med BørneRuden Kom godt i gang med BørneRuden Vejledning Til forældre Indholdsfortegnelse Log på Min Rude og BørneRuden... 3 Daglige adviseringer om nyheder i BørneRuden... 4 Kartotekskort... 5 Fuldmagter... 5 Vaccinationer

Læs mere

CBAS. Vi lytter til jeres ønsker. Nyheder fra CBAS og DaBUFbio - april 2014. Cinema Booking & Administration System. dabufbio

CBAS. Vi lytter til jeres ønsker. Nyheder fra CBAS og DaBUFbio - april 2014. Cinema Booking & Administration System. dabufbio Nyheder fra CBAS og DaBUFbio - april 2014 Vi lytter til jeres ønsker Sidste år talte vi med mange filmklubber, som fortalte os, at de ønskede flere funktioner i CBAS administrationssystemet. Vi har derfor

Læs mere

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere dtering Kunde hån S) KASSE (PO øring Markedsf DU BEHØVER IKKE VÆRE PÅ KONTORET FOR AT SERVICERE DINE KUNDER AMPAREX s unikke

Læs mere

GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning

GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning Dette modul giver dig mulighed for at sælge gavekort og varer direkte fra din hjemmeside. Sælger du gavekort, holder systemet automatisk styr på alle dine

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TÆND-SLUK ENHED

BRUGERVEJLEDNING TÆND-SLUK ENHED BRUGERVEJLEDNING TÆND-SLUK ENHED Side 1 til tænd-sluk enheden Introduktion Med tænd-sluk enheden fra LOCKON kan du styre strømmen i din bolig. Du kender princippet fra de traditionelle tænd-sluk ure, der

Læs mere

Easy3000/4000, SaniProLogic et unikt betalingssystem...

Easy3000/4000, SaniProLogic et unikt betalingssystem... Easy3000/4000, SaniProLogic et unikt betalingssystem... Vaskerimaskiner Fremtidssikret betalingssystem Stor driftssikkerhed Trådløs mifare betalingsbrik Kontant, kredit eller kredit offline system Unik

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK DANSKE BANK HOLMENS KANAL DK 09 KØBENHAVN K TELEFON 45 3 4 WWW.DANSKEBANK.DK SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS 7876 05.03 Danske Bank A/S CVR-nr. 6 6 8 København DANSKE BANK DANSKE

Læs mere

AFSKAF PASSWORDS. - lige så nemt som det lyder.

AFSKAF PASSWORDS. - lige så nemt som det lyder. AFSKAF PASSWORDS - lige så nemt som det lyder www.liga.com/smartsignatur Det sker i 4 enkle trin: OPRET UDSTED ANVEND REVIDÉR Processen er simpel, både for den enkelte bruger, for hele organisationen og

Læs mere

SERVICE & REGLER SÅDAN BRUGER DU BIBLIOTEKET

SERVICE & REGLER SÅDAN BRUGER DU BIBLIOTEKET SERVICE & REGLER SÅDAN BRUGER DU BIBLIOTEKET 1 2 SERVICE & REGLER SÅDAN BRUGER DU BIBLIOTEKET LÅNERKORT OG PINKODE Du bliver meldt ind og får en 4-cifret PIN-kode på ét af Guldborgsund-bibliotekerne. Du

Læs mere

Undervisning og AV Synlighed og Information

Undervisning og AV Synlighed og Information Undervisning og AV Synlighed og Information AKTIV LÆRING Når læring, bevægelse og tekno Aktiv Læring er EXAKTs online portal, som forener leg, læring og bevægelse. Tag børnene med på en stafet efter eget

Læs mere

Tabulex Daginstitution Børn

Tabulex Daginstitution Børn Tabulex Daginstitution Børn Vejledning til administratorer 4. september 2015 Side 1 af 16 Indhold Indledning... 3 Hvad er Tabulex Børn?... 3 Hvordan logger man på?... 3 Administrator-delen... 4 1. Afd./grupper...

Læs mere

PRODUKT KATALOG. www.safecall.dk

PRODUKT KATALOG. www.safecall.dk PRODUKT KATALOG 2016 www.safecall.dk Om safecall Safecall har leveret GPS systemer til mennesker med orienteringsbesvær i 11 år. Vores produkter er tilpasset således at de kan betjenes uden forkundskaber

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

NYT Panda Antivirus 2007 Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af din PC. Afinstaller

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Fredensborg Kantine

cpos Online Quickguide Version Fredensborg Kantine cpos Online Quickguide Version 1.1.0 Fredensborg Kantine https://fredensborg.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING

Læs mere

Sådan opsætter du dit CompuBook bookingsystem med henblik på online salg via TouristOnline. Manual 2010 - version 2.0

Sådan opsætter du dit CompuBook bookingsystem med henblik på online salg via TouristOnline. Manual 2010 - version 2.0 Sådan opsætter du dit CompuBook bookingsystem med henblik på online salg via TouristOnline Manual 2010 - version 2.0 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INDLEDENDE FORKLARING...3 2. SÅDAN STARTER DU!...3 3. ADGANG

Læs mere

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 2 Danske bank velkommen til mobilepay business MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger

Læs mere

Starthjælp Alt hvad du skal vide, når du flytter dit telefonnummer over til Parknet-evercall Telefoni

Starthjælp Alt hvad du skal vide, når du flytter dit telefonnummer over til Parknet-evercall Telefoni Parknet-evercall Telefoni Fastnettelefon over internettet hos Parknet Starthjælp Alt hvad du skal vide, når du flytter dit telefonnummer over til Parknet-evercall Telefoni Denne vejledning vedrører IP-fastnet

Læs mere

BørneIntra-træf d. 23-24. maj 2012

BørneIntra-træf d. 23-24. maj 2012 BørneIntra-træf d. 23-24. maj 2012 Kort gennemgang af planerne for de kommende versioner V. Ole Windeløv, Produktchef for Videndelingsystemer Hvordan ser vi markedet og udviklingen BørneIntra er i dag

Læs mere

Vejledning til Køreprøvebooking. Borgerservice

Vejledning til Køreprøvebooking. Borgerservice Vejledning til Køreprøvebooking Borgerservice Indhold Login som borgerservice... 3 Opret køreskole... 3 Rediger køreskole... 4 Rediger kørelærer... 4 Opret prøveforløb til kørekort... 5 Betaling af prøveforløb

Læs mere

R u k o S m a r t A i r

R u k o S m a r t A i r R u k o S m a r t A i r E n n y h ø j s t a n d a r d f o r e f f e k t i v, e n k e l o g b e r ø r i n g s f r i e l e k t r o n i s k a d g a n g s k o n t r o l OFF ON LIN F r e m t i d e n p å s i

Læs mere

LK IHC Net. Det fleksible netværk til hjemmet

LK IHC Net. Det fleksible netværk til hjemmet LK IHC Net Det fleksible netværk til hjemmet Ét samlet netværk i hjemmet LK IHC Net er et fleksibelt multimedienetværk til din bolig. Med IHC Net kan du frit distribuere data-, telefon- eller radio-/tv-signaler

Læs mere

Vejledning i online tilmelding til aktivitetscentre/huse i Herning Kommune

Vejledning i online tilmelding til aktivitetscentre/huse i Herning Kommune Vejledning i online tilmelding til aktivitetscentre/huse i Herning Kommune Du kan købe medlemskab og lokalt medlemskab via Herning Kommunes hjemmeside til de fleste aktivitetscentre og aktivitetshuse.

Læs mere

AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg. Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler

AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg. Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler Fleksible sikkerhedsløsninger Fra beboelse til erhverv. AlphaVision ML alarmanlæg tilbyder, med

Læs mere

Sådan gør du. Lær at bruge banken på en ny måde. Trin for trin

Sådan gør du. Lær at bruge banken på en ny måde. Trin for trin Sådan gør du Lær at bruge banken på en ny måde Trin for trin danske BANK sådan gør du Trin for trin Vores samfund bliver mere og mere digitalt. Og det bliver banken også. Så hvordan betaler du regninger,

Læs mere

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart!

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! Ruko SmartAir OFF LINE Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Fremtiden i

Læs mere

Connected Workshop. Hvad er Connected Workshop? Connected Workshop. CDK: Where connections begin

Connected Workshop. Hvad er Connected Workshop? Connected Workshop. CDK: Where connections begin Hvad er Connected Workshop? Vi har samlet alle vores værkstedsløsninger under konceptet Connected Workshop. Konceptet tilbyder produkter, der er digitale og integrerede. Connected Workshop. Hold kontakten

Læs mere

Cliq. Din nøgle giver dig besked

Cliq. Din nøgle giver dig besked Cliq Din nøgle giver dig besked ET LÅSESYSTEM med indbygget intelligens CLIQ Combi Serie 600 Serie 600 Serie 500 SKAFOR KATEGORi Hvert år bliver der begået mere end 60.000 indbrud i bygninger som kontorer,

Læs mere

Sjællandske Sports- og Lystfiskerforeningers Samarbejdsudvalg. BookingPortal Brugervejledning

Sjællandske Sports- og Lystfiskerforeningers Samarbejdsudvalg. BookingPortal Brugervejledning Sjællandske Sports- og Lystfiskerforeningers Samarbejdsudvalg BookingPortal Brugervejledning 1 Sjællandske Sports- og Lystfiskerforeningers Samarbejdsudvalg Brugervejledning Til online BookingPortal http://su.bookingportal.com

Læs mere

Panda Antivirus + Firewall 2007 NYT Titanium Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af

Læs mere