d. 11/

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "d. 11/9-2010 09.00-01.00"

Transkript

1 DrageCon Nr. 13 d. 11/ NIBE SKOLE LUNDEVEJ 13 Arrangør

2 DrageCon i (u)hyggens tegn! Hornene gjalder, og vi kalder atter til samling på DrageCon. Selv om DrageCon er en af de hyggeligste begivenheder, man kan forestille sig, så fordrer det skæbnesvangre sammenfald, at DrageCon 13 falder på datoen 11/9, at dette markeres på en eller anden vis. For ligesom at komme skæbnen i forkøbet har vi givet mastrene grønt lys til at lade sig inspirere af dette sammenfald, og det er der flere, der har taget os op på. Således vil man på DrageCon 13 kunne støde ind i hulemænd, der torpederer primitive tårne på pterodaktyler, såvel som gys og gru i så spredte systemer som det Lovecraft inspirerede Call of Cthulhu og det mærkværdige (og bestemt ikke godkendte af Disney) Duckville Downtown. Vi må dog ikke glemme alt det andet, men det kan du læse meget mere om på de kommende sider. DrageCon er dog meget mere end bare rollespil, selvom dette naturligvis står centralt. DrageCon er i allerhøjeste grad også hygge, godt selskab, sjov og spas og ikke mindst åben for alle, der kunne ønske at deltage. Uanset om du kommer på DrageCon for første eller trettende gang, så bestræber vi os på, at give dig den bedst mulige modtagelse og nogle super-oplevelser sammen med os og alle de øvrige condeltagere. Vi ses vel på DrageCon 13? Tina Kruse - Conansvarlig

3 Hvad er DrageCon for noget? Con er en forkortelse for det engelske convention, der betyder et træf for personer af samme profession eller interesseområde. DrageCon er altså et træf for rollespillere, som er arrangeret af Dragen - Nibe Rollespilsforening. Dette betyder ikke, at man skal være medlem af Dragen. Alle med en interesse for rollespil er velkomne. Der eksisterer en del conner (som rollespilsconventions er blevet fordansket og forkortet til) rundt om i landet, hvoraf mange foregår over flere dage. Vi har dog i Dragen valgt at holde vores DrageConner som en-dags arrangementer. På den måde har flere mulighed for at deltage, især eftersom der jo også er en del rollespillere, der selv har børn. Så er det ikke nemt at rive en hel weekend ud af kalenderen. DrageCon er struktureret med to spilblokke på hver især 6 timer. I hver spilblok er der 5 forskellige spil, de såkaldte scenarier (eventyr), som man kan spille et af. Ved tilmeldingen prioriterer man, hvilke scenarier man helst vil spille, men vi kan desværre ikke garantere, at man kommer til at spille det, man helst vil. I pausen mellem spilblokkene bestiller vi mad, og derudover har vi en velassorteret kantine. DrageCon er stort set for alle aldersgrupper, dog har vi en aldersbegrænsning på 10 år, uanset om de spiller med eller ej. Børn under denne alder kan typisk ikke holde koncentrationen i så mange timer og kan være meget forstyrrende for spillene. Det er muligt at nøjes med at deltage i en enkelt spilblok, hvis man foretrækker det. Dog skal det siges, at man kun har mulighed for at vinde en præmie, hvis man er til stede til præmieoverrækkelsen. På DrageCon føler vi os som én stor familie, og vi håber også, at du vil være med.

4 DrageCons ideologier Vi vil skabe en con med scenarier og gamemasters af høj kvalitet DrageCon skal være åben for alle rollespillere uanset alder og erfaring DrageCon skal indeholde tiltag for både de yngste og de mest erfarne. Alle skal kunne få en god rollespilsoplevelse på DrageCon DrageCon skal være éndags for at give en mere intens og koncentreret oplevelse Det sociale element og hyggen med hinanden skal have høj prioritet Vi vil ikke prioritere størrelse på bekostning af kvalitet og det sociale element Holdfordeling baseres på deltagernes prioriteringer men derudover også med henblik på at give en optimal oplevelse for alle Vi tilstræber så retfærdigt et bedømmelsessystem til konkurrencerne som overhovedet muligt Den perfekte con er aldrig skabt. Vi skal altid forbedre os Vi vil gøre vores bedste for, at alle får så fantastisk en dag som overhovedet muligt

5 Præmiering på DrageCon På DrageCon skal alle udfylde bedømmelsesark efter et spil. Spillerne bedømmer masterens indsats ud fra en række kriterier. Ligeså bedømmer masteren alle spillerne. På DrageCon 10 indførte vi et nyt system, der skal gøre det lettere for både masters og spillere at give nuancerede og præcise vurderinger ved hjælp at ord i stedet for tal. Det nye system fungerede rigtig godt, men naturligvis er der behov for små justeringer. Vi har justeret systemet til DrageCon 13, og håber at systemet vil fungere endnu bedre. Derudover har vi lavet præmieringerne om. Vi er lidt trætte af kun at give præmier til de absolut dygtigste spillere. I stedet syntes vi, at man skal have mulighed for at vinde en præmie, hvis man spiller kanon-godt i forhold til, hvad man normalt kan, også selvom man måske ikke helt kan konkurrere med de gamle rotter med 20+ års erfaring. Derfor bliver der på DrageCon 13 præmier til den bedste spiller fra hver sværhedsgrad af scenarierne. Det vil sige, at der bliver en præmie til den bedste spiller på kategori 4 holdene, den bedste spiller fra kategori 3 holdene osv. Desuden vil det være sådan, at en spiller, der bør spille kategori 4 hold, bliver straffet en smule i deres bedømmelser, hvis de deltager på et kategori 3 eller 2 hold. Ligeledes vil meget dygtige mastre blive straffet en smule for at køre hold med lav sværhedsgrad. Dette er fordi, det er lettere at imponere yngre spillere end de gamle rotter. Derudover vil der naturligvis stadig være et diplom til den bedste spiller fra hvert hold og en præmie til den bedste master.

6 Introerne På de følgende sider kan du læse introduktionerne til DrageCons ti scenarier. Scenarierne er inddelt efter spilblok med fem scenarier i hver blok. På tilmeldingsblanketten beder vi dig om at prioritere scenarierne, efter hvilke du helst vil spille. Læs derfor introduktionerne grundigt igennem, så du bedre kan vurdere, hvilke scenarier der passer dig bedst. På DrageCon har vi valgt at indføre en sværhedsgrad på alle scenarierne. Dette har vi valgt, da erfaring har vist os, at selv om introerne giver et godt billede af stemningen, genren og måske lidt af handlingen, så er det ikke altid let at gennemskue, hvor svært scenariet er, hvor meget kræver det af spillerne. Det kan være en endog meget dårlig oplevelse at sidde som grøn spiller i en flok af hardcore og erfarne rollespillere. Det er let at komme til at føle sig overset. Ligeledes kan en meget erfaren og dygtig rollespiller komme til at kede sig lidt, hvis han eller hun kommer på et scenarie, der ikke udfordrer dem nok. Dette problem håber vi på, at vi kan imødekomme ved at hæfte en sværhedsgrad på scenarierne. Vi har inddelt scenarierne i 5 sværhedsgrader, hvor 1 er det letteste/ mindst krævende, og 5 er en regulær hovedpine for selv de mest rutinerede. Generelt kan vi opsætte sværhedsgraderne således:

7 1: Kræver ikke en masse erfaring, men kan sagtens spilles af spillere, der har spillet rollespil i flere år. Især velegnet til spillere mellem 10 og 15 år. 2: Ikke for kompliceret scenarie og characters fra let til normal sværhedsgrad. Især egnet for unge spillere og mindre erfarne voksne spillere. 3: Normalt conscenarie. Nogenlunde kompliceret historie og rimeligt dybe characters, der kræver en del af spillerne. 4: Svært scenarie med kompliceret historie og dybe characters der kræver ret stor rutine at spille. 5: Hysterisk svært eller kompliceret scenarie der kræver det maksimale af alle spillere. En kæmpe udfordring for selv de dygtigste og mest rutinerede rollespillere. Vi undgår helst scenarier af denne sværhedsgrad på DrageCon. Vi anbefaler, at man prioriterer scenarier, der passer til ens niveau. Vi forbyder ikke, at man prioriterer over evne, men vi kan finde på at se bort fra prioriteringer på scenarier, som vi mener, en spiller ikke er parat til (baseret på bedømmelser fra tidligere DrageConner). Ligeledes kan vi finde på at se bort fra prioriteringer på scenarier, som vi mener, at en spiller er vokset fra.

8 Første spilbloks scenarier Hvad midnatstimen bragte Sværhedsgrad: 1 Rieseberg har i mange år været en fredelig by i Emperiet. Faktisk næsten mærkeligt fredelig, for det er ikke nogen lille by. På det seneste har dette dog ændret sig. Nu lukker alle sig inde ved mørkets frembrud. Vinduer bliver forseglede og dørene barrikaderede, for om natten kommer de fremmede. Ingen ved rigtigt, hvem det er, der kommer. Man ved bare, at af og til høres der drabelige skrig i natten, og om morgenen er hele familier forsvundet for aldrig at blive set igen. Rieseberg mangler i dén grad en flok modige helte, og måske er deres bønner blevet hørt? System: Warhammer Master: Kennet Nielsen Forfattere: Kennet Nielsen og Thomas Kruse Kennet Nielsen er denne DrageCons yngste master og forfatter. Dette betyder dog bestemt ikke mangel på erfaring. Kennet mastrer på et ugentligt hold i Dragen, og han har her vist en kreativitet og sans for at skabe spændende fortællinger, der har gjort, at han nu mastrer på Drage- Con.

9 Bot-Off Sværhedsgrad: 2 Her er nyhederne. For cirka to timer siden blev liget af den anerkendte professor Lillelund fundet stærkt medtaget i Lillelunds eget hjem. Lillelund blev for nyligt meget omtalt, da han meddelte, at det var lykkedes ham at fremstille robotter med kunstig intelligens. Det formodes, at det er Lillelunds robotter, der har dræbt ham, men robotterne er intet sted at finde. Vi udsender derfor en generel advarsel: Hvis nogen ser noget, der kunne være en af professor Lillelunds løbske robotter, advares man mod at forsøge at pågribe robotten selv. I stedet bør man kontakte politiet øjeblikkeligt, der så vil indfange robotterne og bringe dem til destruktion. Om systemet: Silly-Game-Multi-Genre-Role-Playing-Game-System-For-Geniuses-With-Gifts er et rablende galt og fjollet system, hvor spillerne har en lang række skills. Det er til gengæld det eneste, man kan. Det er eksempelvis surt at være menneske og ikke have skillen Trække vejret.. I dette scenarie spiller man en af professor Lillelunds (i øvrigt totalt uskyldige) robotter i kamp mod tiden og hele verden i forsøget på at bevise deres uskyld. System: S.G.M.G.R.P.G.S.F.G.W.G. Master: Thomas Kruse (Se masterprofil senere)

10 I tårnenes skygge Sværhedsgrad: 3 Solen kravlede langsomt op på himlen. Det var en af den slags dage, hvor man bare skulle slappe af, hvis man altså havde tid til det. Men det var tirsdag, almindelig arbejdsdag altså for de fleste Vennerne havde valgt at slappe af, da datoen hed den elvte. Planen var at dase hele dagen med mad, øl og lidt mere mad, og at Ruby havde fødselsdag. Det perfekte sted var ved møllerne, hvor man kunne være i læ for blæsten bag det ene tårn, og skulle der blive for varmt i solen, så kravlede man da bare ind i skyggen fra det andet. Kort sagt, der var ikke noget, der kunne ødelægge sådan en septemberdag i det herrens år 1877 System: High Noon Master: Martin Lindof Ingen DrageCon uden Martin. Martin er indbegrebet af erfaring og er med god grund den person, andre masters på DrageCon spørger om gode råd. Hans helt særlige talent er, at se forbi hvad både han og spillerne tror, de vil have, og give spillerne hvad de ubevidst faktisk hellere vil have. Dette giver scenarier, der skræddersyr sig efter spillerne og efterlader dem med en fornemmelse af netop at være blevet forkælet grundigt i 6 timer.

11 Bigbigbigwoodthings SMASHED!! Sværhedsgrad: 3 ME BIIGCHIEF URGOSH BIIGCLUB!! ME LEAD BIIG TRIBE!! ME MIGHTY BIGBIGSCARYHAIRY PISSED!! Bigbigbigwoodthings SMASHED!! Bigbigflyingthings SMASH Bigbigbigwoodthings REAL good! ME TRIBE GO WAAAARRR! GO BANGBANG!!! GO SMASH!!! Ovenstående var den tale, som BigChief Urgosh gav til sit folk, efter at de to store udkigstårne uden for hulecomplexet kendt som BiigbigCaves var blevet jævnet med jorden. BigChief Urgosh var mildt sagt ikke glad, da han så, hvordan de to tårne, han selv havde bygget (med sin stammes blod, sved og tårer selvfølgelig), var forvandlet til en bunke pindebrænde. En kæmpe pterodaktyl var fløjet ind i hvert tårn, og hvad værre var, at det var hulemænd fra en anden, ukendt, stamme der havde styret dem! Du vågner i hulen uvidende om disse begivenheder sammen med resten af din lille stamme. Hulen, du kalder dit hjem, ligger et godt stykke fra BiigbigCaves, men hvor lang tid vil der gå, før der går storpolitik i det hele? Og hvor er den hellige ged??? System: Land of Ogg Master: Claus Larsen Land of Ogg er et galt, galt system, og bag et scenarie i et sådant system må naturligvis være en gal, gal, mand. Der er der sandelig også! Han hedder Claus, og stiller

12 for anden gang på DrageCon med et jubelmorsomt Land og Ogg scenarie. Claus har lige siden DrageCon 1 markeret sig med mange talenter som spiller, men vi kan godt garantere, at hans talenter ikke er mindre på den anden side af masterskærmen! Time and time again Sværhedsgrad: 4 Testpersoner søges Samfundsvidenskabeligt Fakultet, Historisk linie, Aalborg Universitet søger 10 testpersoner til nyt eksperimentielt historisk tidsforsøg. Testpersonerne skal have et godt helbred, en stærk psyke og være uden fobier. Vi søger personer, der ikke har forsørgerpligt, gerne personer uden nævneværdig familie. Ansøgere med uddannelse vil blive foretrukket Det understreges, at deltagelse i eksperimentet er på eget ansvar, og at Aalborg Universitet fralægger sig enhver form for erstatningsansvar for personerne og deres ejendele. Der vil blive tegnet en livsforsikring på deltagerne. Interesserede bør derfor medbringe navn på begunstiget. Informationsmødet vil blive afholdt d. 3. september kl 19, i auditoriet på Fibigerstræde 5, 9220 Aalborg SØ Her vil den endelige udtagelse af testpersonerne finde sted.

13 Eksperimentet finder sted den 11. september 2010 kl i lokale 33 på Nibe Skole, Lundevej 13, 9240 Nibe. System: Characterbaseret systemløst Mastere / Forfattere: Joan Jacobsen (se masterprofil senere) & Tina Kruse En af Tinas store styrker er pudsigt nok, at hun ikke betragter sig selv som rollespiller, hun spiller rollespil men skelner mellem de to ting. Dette betyder, at hun er langt bedre end de fleste andre til at bryde normerne for, hvad man forventer. Tina bevæger sig behændigt uden om klicheer og traditionelle systemer. Hun går bevidst efter at skabe noget anderledes. Dette betyder, at man får en overraskelse, første gang man spiller på et af Tinas hold, for her kan alle finde helt nye oplevelser. Anden spilbloks scenarier Cirkus Gothica Sværhedsgrad: 2 Det var et karneval med en legende bag sig i den stille by. For længst forladt, var forsømmelse blevet dens eneste ven. Men dog, når mørket faldt over stedet, virkede det anderledes. Som om det var i live. Bizar mumlen og en kold vind emanerede fra det gamle karneval, der fik din hud til at syntes kold, bleg og skælvende. Ingen optrådte der mere, i hvert fald ingen der var i live.

14 System: Call of Cthulhu Master: Michelle Sørensen Michelle har efterhånden en god række conscenarier under bæltet og har især demonstreret et fantastisk tag på de unge spillere, der elsker hende for hendes fantasi og fantastiske fortællinger. Michelle har nemlig en enestående evne til at gribe alle spillerne i en grad, så de er helt opslugt af fortællingen og aldrig glemmer hendes scenarier igen. Det er absolut ikke uden grund, at Michelles scenarier oftest er blandt de mest omtalte efter en DrageCon!! Den nemme opgave Sværhedsgrad: 3 *****Missions Briefing***** *****Trussels vurdering: Xenos Terminus***** *****Missions Vindue: 6 Timer***** *****Fejl Parameter: Blive fanget i planet Exterminatus***** *****Hold: 1 Voidmaster, 1 Navigator, 1 Drop Trooper, 1 Recon Trooper, 1 Field Command Trooper, 1 Magos***** *****Start***** Skab adgang til laboratoriet, gennemsøg faciliteter, evakuér forskerholdet (6 forskere og 9 servitors), minér laboratoriet, forlad planeten. *****Slut*****

15 Det lille skib brød igennem den blokade, der var omkring planeten. Det var tydeligt for alle 6 ombordværende besætningsmedlemmer, at det her ikke ville være en vals i parken, atmosfæren var allerede flere steder præget af en grim lilla truende farve. Landingspladsen og laboratoriet ser stadig ud til at være upåvirket af den xenosindtrængning, der præger det meste af planeten. Turbulens under indtrængning i atmosfæren var voldsom, et dårligt tegn. Dér er landingspladsen. Touchdown! Tid at bevæge sig ud. System: Dark Heresy / Rogue Trader Master: Morten Christensen Morten er en særdeles rutineret master og rollespiller, med bred erfaring. Det er altid spændende at se, hvad Morten stiller med til DrageCon, for han er langtfra typen, der låser sig fast i et bestemt system eller en bestemt type scenarier. Morten begår sig lige let i klassisk fantasy såvel som i humoristisk fortællinger eller Science Fiction. Den ene ting man dog kan være sikker på er, at uanset system og setting, så vil spillet blive præget af Mortens rolige og venlige facon, der kan få enhver spiller til at føle sig hjemme.

16 Frænde eller fjende værst? Sværhedsgrad: 3 Donald Drugs vred sin slidte sømandskasket og sveden sprang af hans pande ved udsigten til at skulle ind og tale med mafiabossen Bernard Bulloni. Det kunne også være abstinenser. Fuck han havde brug for et fix Consigliere Hage kommer ud og nikker til Drugs. Det er tid! Nervøst træder Drugs ind på bossens kontor. Bulloni sidder i skyggerne bag det store skrivebord i den anden ende af rummet. Hans fedladne fingre stryger langsomt over den ondsindet udseende kat i hans skød. Da Bulloni taler, får hans fede kinder det til at lyde som om, han har kinderne stoppet ud med vat. Sid ned mr. Drugs. Donald Drugs sætter sig nervøst i den nærmeste stol. Bullonis stemme virker nærmest bedrøvet. Donald Drugs, du har længe været en god ven af vores organisation, og som en god ven har du gjort mig forskellige tjenester, ligesom jeg har gjort dig tjenester. Derfor bedrøver det mig, at du besudler vores venskab ved at handle med andre, der ikke er vores venner. Det begynder at flimre for Donald Drugs øjne. Er det frygt eller de skide abstinenser igen? Nu kommer du til mig og beder om bekræftelse på vores venskab uden at have tilbudt mig dit. Det er uforskammet, og egentlig skulle du have diskuteret det med Luca Bratski. Drugs sank en klump. Bratski er Bullonis vigtigste håndlanger og mest betroede hitman. At tale med Bratski betød, at man aldrig kommer til at tale igen.

17 Bulloni slår ud med hånden i en tilgivende gestus. Dit held mr. Drugs er dog, at vi i går fandt mr. Bratski syv forskellige steder nede ved havnen. Hvis du vil være min ven, må du gøre mig en tjeneste. Du skal finde ud af, hvem der likviderede Bratski og tale med ham, som Bratski ville have gjort. Lad mig gøre det klart mr. Drugs: Dette er et tilbud, du ikke kan afslå! Om systemet: Duckville Downtown er et vanvittigt system udtænkt af et par unge Aalborgensere i starten af 90 erne. Efter Joakim Von And blev dement, blev Von And koncernen overtaget af den skruppelløse C. Ruel. Han satte tommelskruerne på byen, hvorved cirka halvdelen af Andebys indbyggere gik fallit. Dette har delt byen i de to dele: Duckville Uptown, hvor alt på overfladen er normalt, og Duckville Downtown, der får Gotham City til at ligne en børnehave!! Vores elskede helte fra Anders And bladene har mildest talt også undergået en forandring!! Duckville Downtown er modbydeligt, racistisk, ondskabsfuldt, fornedrende, voldeligt og stor stor humor!! System: Duckville Downtown Master: Thomas Kruse Kruse har på DrageCon hoppet rundt i forskellige systemer og genrer i et totalt uforudsigeligt mønster. Uanset systemet er Kruses scenarier dog altid uforudsigelige fortællinger, hvor intet er sikkert, og hvor alt pludseligt kan ændre sig. Kruses ærmer lader til at være fyldte med overraskelser, udfordringer, og rablende vanvid som han ryster ud med let hånd.

18 Ellyrions Gyldne Hjul 2 Sværhedsgrad: 3 Menneske-ting må dø-dø! sagde stemmen. Det var mørkt i rummet, og stanken var helt ubeskrivelig. To gule, ondskabsfulde øjne åbnedes på klem og vente sig i retning af stemmen. Det sige sig selv-selv, Herre! Det vil ske meget snart-snart! Hvis du ikke klare-klare opgaven, Vashk, så jeg selv købe-købe Klan Eshin s tjenester. Og jeg har warpstone nok-nok til at betale også for din død! hvæsede stemmen i mørket. De onde, gule øjne flakkede et kort øjeblik fra side til side. Helthelt unødvendigt, Herre!. Der var et øjebliks stilhed. Så hørtes en lyd som metal, gnedet mod metal, og stemmen i mørket flyttede sig. Overbevis mig, Vashk! beordrede stemmen. Øjnene flakkede igen. Husk-husk hvordan det gå i elver-tings land, Herre? Jeg bruge de samme-samme agenter, sagde stemmen. Ejeren prøvede at lyde så optimistisk som muligt, men det var tydeligvis ikke let. Stemmen i mørket var stille et øjeblik igen. Så hørtes lyden af metal gnedet mod metal igen, og et sygeligt, grønligt lys oplyste en

19 skavens ansigt, dækket af en metal-maske. To røde øjne åbnede sig og klemte sig truende sammen. Ikke fejle-fejle mig, Vashk. Ikit Klaw ikke kende til nåde! Ejeren af de gule øjne sitrede synligt og nikkede hurtigt. Ikke fejle-fejle, Herre. Vashk ikke fejle-fejle! Det grønlige lys og de røde øjne forsvandt, og Vashk stod alene tilbage i den stinkende hule. Opgaven var noget nær umulig. Middenheim lå højt oppe på et bjerg, og det var den bedst forsvarede by i menneske-tingenes land. Menneske-ting på heste-ting, med kæmpestore hamre og pladerustning forsvarede byen. Vashk følte ikke nogen udpræget trang til selv at blive kvast til rødligt mos af dem, og nu ville Ikit Klaw have selveste deres leder dræbt. Der var kun en ting at gøre... sende nogle pålidelige skaven afsted for at klare opgaven. Men selv for Vashks Udvalgte ville det blive meget svært. System: Warhammer Master: Joan Jacobsen Joan er nok den historiefortæller i området med det største talent for gode historier og fortælleteknik. Når man kombinerer dette talent med en efterhånden uhyggelig rutine, får man en af landets bedste masters! Hun præsterer med sjælden evne at skabe originale eventyr, der spænder lige fra historiske fortællinger over world of darkness til futuristisk fantasy.

20 Manden i Spejlet Sværhedsgrad: 4 Her, nu: Et eller andet sted i den anden ende af den telefoniske virkelighed råber din chef. Ord og sætinger flyder sammen, men blandt dem er helt sikkert prioritet, for 5 minutter siden og måske endda nu. Sådan er han normalt ikke, men han er sikkert også blevet vækket efter midnat og fået at vide, at der er ved at ske noget banebrydende. Du lander i konferencerummet uvasket, ufriseret og med det tilfældige tøj på, du fandt i bunken. Her går det op for dig, at du (heldigvis) ikke er alene, resten af holdet er her også. Nå, så er du her... Jansen prikker til dig med en midaldernde pølsefinger. Der er oven i købet amerikanere... Hvem kunne vide, at en dansk computer-nørd kunne have top-prioritet... Hans ord drukner i din egen tankestrøm. Der er kun een nørd, der kan have top-prioritet... Jasper Estrup... Et andet sted, nu: Jasper stirrer ind i Spejlets uendelige indre og ved, at alt hvad virkeligheden rummer, er dér. Drømmen er at blive ét med uendeligheden og være den, der fører alle andre frem mod den virkelighed, man kun har kunnet drømme om... indtil nu... Jasper føler alt om sig gå i opløsning, og han ved... Han ved, hvad der er på den anden side af Spejlets overflade, og i et kort, gruopvækkende øje-

21 blik ville han ønske, han ikke var blevet manden i Spejlet. System: Call of Cthulhu Master: Benedikte Ziegler Rasmussen Benne er en af de mest aktive scenarieforfattere i Danmark og en af de få rollespillere, der faktisk ved, hvor længe et sæt terninger kan holde, før de smuldrer!! Bennes scenarier er båret af stor fantasi og fortællelyst. Samtidigt er hun er en af de få masters med så god en kontakt til spillerne, at man føler, man spiller scenariet sammen med hende. Næsten som en ekstra spiller. Fantasi, energi, viden, erfaring og humor er nøgleord til at beskrive en spiloplevelse med Benne i førerstolen. Tilmelding Nu har du haft mulighed for at læse introerne, så er det vel på plads at sige lidt om tilmelding. Du kan tilmelde dig DrageCon ved at udfylde tilmeldingsblanketten og sende den til Har du ikke en tilmeldingsblanket, så skriv og bed om en på ovennævnte mailadresse. Sidste frist for tilmelding er d. 7/9, men det kan ikke anbefales at vente. Når connen er fyldt, lukker vi for tilmeldinger. Når du har sendt din tilmelding, vil du modtage en bekræftigelse for tilmeldingen inden for et døgn. Kommer den ikke så prøv at sende igen. Husk at hvis du vil have en T-Shirt, SKAL vi have din tilmelding SENEST d. 25/8!!

22 Når du er tilmeldt DrageCon Som tilmeldt til DrageCon forventer vi, at du dukker op til connen og kommer til tiden!! Vi har prøvet, både at nogle ikke er dukket op, eller at de melder fra få dage før connen, og det er brand-ærgeligt! Dels fordi det betyder, at nogle hold kommer til at køre med for få spillere, og dels fordi der ofte er andre, der gerne har villet være med på DrageCon, men ikke kunne blive tilmeldt, fordi connen var fyldt. Derfor er reglen, at hvis man er tilmeldt, så regner vi også med, du kommer og kommer til tiden. Hvis der kommer noget i vejen, så regner vi med, at du giver besked i så god tid som muligt, så vi måske kan nå at give pladsen til en anden. Er du tilmeldt men dukker ikke op uden at have givet besked, så kan du ikke komme med til DrageCon igen! Framelder du efter tilmeldingsfristens udløb, vil du, næste gang du tilmelder dig DrageCon, blot blive sat på de hold hvor der er plads. Dine prioriteringer vil altså ikke tælle! HUSK at indchekning er mellem 9.00 og 9.15 samt mellem og Hvis du kommer for sent uden at have givet besked, skal du ikke regne med at blive lukket ind. I tilfælde af forsinkelser eller afbud beder vi dig kontakte os på (inden connen) eller på (hvis det er på dagen for connen).

23 Mad og drikke Husk at afkrydse på tilmeldingssedlen hvis du ønsker morgenmad bestående af rundstykker, kaffe og juice. Morgenmaden koster 20 kroner. Er man master i begge blokke, får man ud over gratis entre også gratis morgenmad. Aftensmaden bestilles fra et af de lokale pizzariaer. Bestillingssedler udfyldes under første spilblok, og maden ventes at ankomme senest Aftensmaden er ikke inkluderet i entreen. I vores kantine sælger vi sodavand, chips, slik, kaffe/the, mad, frugt og andet godt. Derfor er det ikke tilladt at medbringe sådanne ting. Hvis du har særlige behov (er diabetiker eller skal følge en bestemt kur), så kontakt os INDEN connen, så kan vi sikkert finde ud af en løsning. Alkohol sælges ikke og er i det hele taget totalt forbudt på Drage- Con! DrageCon T-Shirt Som på de foregående conner, tilbyder vi også denne gang, at man kan bestille en officiel DrageCon T-Shirt. T-Shirten er af en god kvalitet med conlogoet påtrykt. Du vil kunne erhverve dig en sådan trøje for den usle sum af 50 kroner. Hvis du kunne tænke dig dette, skal du blot krydse det af på tilmeldingsblanketten og skrive hvilken størrelse T-Shirt du ønsker.

24 Hvad koster det at deltage? Det er ganske billigt at deltage på DrageCon. Medlemmer af Dragen: 15 kroner pr spilblok Ikke medlemmer: 25 kroner pr spilblok Betaling foregår ved indchekningen, der om morgenen er ved indgangen og om eftermiddagen i kantinen. Husk at hvis man er master, skal man ikke betale for den blok, man er master i. Øvrige vigtige regler Våben og våbenattrapper er forbudt på DrageCon og på skolens område. Skal du bruge en attrap (som f.eks. en effekt til et scenarie),så kontakt os inden connen, så kan vi tale om det. Tyveri medfører bortvisning og politianmeldelse. Hærværk medfører erstatningspligt og eventuelt bortvisning og politianmeldelse. Vi skal naturligvis tage hensyn til hinanden. Nibe Rollespilsforening har reserveret 2 gange på skolen til Drage- Con. DrageCons deltagere bedes holde sig ude af andre af skolens områder. Rygning er ikke tilladt indenfor på DrageCon

25 Spørgsmål / Kontakt Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller andet, du gerne vil vende med arrangørerne inden connen, kan du kontakte os på eller tlf: / Arrangør Hovvej 6 kld Nibe OBS!! Du kan finde både og DrageCon på Facebook, og du skal være mere end velkommen til at melde dig til vores grupper. Så er du helt sikker på ikke at gå glip af en DrageCon eller andet godt!!

26 Hvordan finder jeg Nibe skole? I bil fra Aalborg: Drej ind ad den første indkørsel til Nibe (Nørregade) og herefter ad anden vej til venstre (Hobrovej). Derefter fjerde vej til højre (Østervangen) og så anden vej til højre (Lundevej). Parker ved hovedindgangen og fortsæt til fods ned ad Lundevej (du skal ikke ind af hovedindgangen). Gå ind i skolegården efter cykelskurene. Indgangen er så til højre i bunden af skolegården. I bil fra Løgstør: Drej ind ad den første indkørsel til Nibe (Sygehusvej) og til højre ad den første vej (Vestervangen). Fortsæt ligeud ad Vestervangen og siden ad Rugvangen. I det hævede kryds drejer du til venstre (Lundevej). Parker ved hovedindgangen og fortsæt til fods ned ad Lundevej (du skal ikke ind ad hovedindgangen). Gå ind i skolegården efter cykelskurene. Indgangen er så til højre i bunden af skolegården. I bil fra Støvring: Efter Nibe skiltet tager du anden vej til venstre (Østervangen) og så anden vej til højre (Lundevej). Parker ved hovedindgangen og fortsæt til fods ned ad Lundevej (du skal ikke ind ad hovedindgangen). Gå ind i skolegården efter cykelskurene. Indgangen er så til højre i bunden af skolegården. I bus fra Aalborg: Stå af ved Skomagertorvet. Gå op ad den vej der ligger næsten over for busstoppet (Lundevej). Gå ind i skolegården ved cykelskurene. Indgangen er så til højre i bunden af skolegården. I bus fra Løgstør: Stå af på torvet. Gå op ad Hobrovej, følg første vej til højre (Hovvej) og så første vej til venstre (Lundevej). Gå ind i skolegården ved cykelskurene. Indgangen er så til højre i bunden af skolegården.

27 Dagens program Dørene åbnes, indchekning og morgenmad starter Indchekning slut, dørene lukkes Formanden byder velkommen, mastermøde efterfulgt af første spilbloks start Første spilblok slutter Præmieuddeling for bedste kategori 1 spiller Aftensmad, indchekning af deltagere der kun deltager i anden spilblok Indchekning til anden spilblok slut, dørene lukkes Mastermøde Anden spilblok starter Anden spilblok slutter Præmieuddeling og tak for denne gang Vi kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er, at man kommer til tiden. Når indchekning er slut, lukkes dørene. Er man der ikke til tiden, er det bare ærgeligt. Vi vil ikke bede en hel con vente på enkelte sløve personer! Bliver du forsinket af diverse årsager, forventer vi, at du kontakter os telefonisk på

d. 13/3-2010 09.00-01.00 NIBE SKOLE LUNDEVEJ 13 Nr. 12 DrageCon d. 13/3-2010 WWW.DRAGEN-NIBE.DK FIND DRAGEN PÅ FACEBOOK Velkommen tilbage kære venner!

d. 13/3-2010 09.00-01.00 NIBE SKOLE LUNDEVEJ 13 Nr. 12 DrageCon d. 13/3-2010 WWW.DRAGEN-NIBE.DK FIND DRAGEN PÅ FACEBOOK Velkommen tilbage kære venner! DrageCon Nr. 12 d. 13/3-2010 09.00-01.00 NIBE SKOLE LUNDEVEJ 13 Velkommen tilbage kære venner! Den første DrageCon løb af stablen d. 13/8-2005, og det var mest for sjov, at vi overovedet kaldte den for

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Helle har dog også brugt sin vrede konstruktivt og er kommet

Helle har dog også brugt sin vrede konstruktivt og er kommet Jalousi Jalousi er en meget stærk følelse, som mange mennesker ikke ønsker at vedkende sig, men som alle andre følelser kan den være med til at give vækst, men den kan også være destruktiv, når den tager

Læs mere

Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde

Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde helbredelser og skal overveje, hvad betydning den har for os

Læs mere

d. 13/9-2008 09.00-01.00

d. 13/9-2008 09.00-01.00 DRAGECON Nr. 9 d. 13/9-2008 09.00-01.00 NIBE SKOLE LUNDEVEJ 13 Velkommen til den niende Dragecon! Så gjalder hornene atter, og helte stimler sammen for atter at redde verden fra alle de uhyrligheder, som

Læs mere

Prædiken til 9. søndag efter trinitatis, Jægersborg kirke 2014. Salmer: 754 447 674 v. 583 // 588 192 v.7 697

Prædiken til 9. søndag efter trinitatis, Jægersborg kirke 2014. Salmer: 754 447 674 v. 583 // 588 192 v.7 697 Prædiken til 9. søndag efter trinitatis, Jægersborg kirke 2014 Salmer: 754 447 674 v. 583 // 588 192 v.7 697 Læsninger: 1. Mos. 18,20-33 og Luk. 18,1-8 I begyndelsen skabte Gud himlen og jorden. Det er

Læs mere

Nr. 20. d. 13/9-2014 09.00-01.00. Arrangør Dragen - Nibe Rollespilsforening

Nr. 20. d. 13/9-2014 09.00-01.00. Arrangør Dragen - Nibe Rollespilsforening DrageCon Nr. 20 d. 13/9-2014 09.00-01.00 Arrangør DrageCon d. 13/9-2014 Jubilæumscon - Endelig er den her! Da vi i sin tid planlagde DrageCon nummer 1, var der ingen af os, der havde turdet håbe på, at

Læs mere

Konfirmandord. Fra det Gamle Testamente. Mennesker ser på det, de har for deres øjne, men Herren ser på hjertet. (1 Sam 16,7)

Konfirmandord. Fra det Gamle Testamente. Mennesker ser på det, de har for deres øjne, men Herren ser på hjertet. (1 Sam 16,7) Konfirmandord Fra det Gamle Testamente Mennesker ser på det, de har for deres øjne, men Herren ser på hjertet. (1 Sam 16,7) Vær modig og stærk! Nær ikke rædsel, og lad dig ikke skræmme, for Herren din

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Mie Sidenius Brøner. Roskilde den 3. marts, 2015

Mie Sidenius Brøner. Roskilde den 3. marts, 2015 FAR- VEL! Roskilde den 3. marts, 2015 Kære dig. Når du læser dette, så forestiller jeg mig, at du enten har været eller er tæt på en døende eller på anden måde har tanker om, at livet ikke varer evigt.

Læs mere

Wallflower. By station next. manus kortfilm. Vigga Nymann 2015

Wallflower. By station next. manus kortfilm. Vigga Nymann 2015 Wallflower 1. By station next. manus kortfilm Vigga Nymann 2015 SCENE 1.INT. PÅ S VÆRELSE. DAG. 2. Freja (16) sidder med sin mobil, og er inde på en fyr ved navn Mads (17) Facebook-profil. Freja sidder

Læs mere

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil.

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil. Post 1 Velkommen til... I skal nu på et dilemmaløb, hvor I vil opleve, hvordan det er at være dreng i Afrika. I får her starten på en historie. Læs den højt for hinanden og beslut derefter i fællesskab,

Læs mere

Blå pudder. Et manuskript af. 8.A, Lundebjergskolen

Blå pudder. Et manuskript af. 8.A, Lundebjergskolen Blå pudder Et manuskript af 8.A, Lundebjergskolen Endelig gennemskrivning, 16. Sept. 2010 SC 1. INT. I KØKKENET HOS DAG (14) sidder på en stol ved et to mands bord i køkkenet. Hun tager langsomt skeen

Læs mere

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt Af Ben Furman Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt er en historie om en lille dreng som finder en løsning på sine tilbagevendende mareridt. Jesper overnatter hos hans bedstemor

Læs mere

MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG

MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG ØEN 2 E N AF DE FØRSTE DAGE SER jeg hende med en nøgen dreng i hotelhavens indgang. De går gennem skyggen fra de høje daddelpalmer og standser nogle meter fra trappen til

Læs mere

2. Det første anfald. 34274_kom_stærk_ud_af_din_angst.indd 25 30-05-2012 16:18:45

2. Det første anfald. 34274_kom_stærk_ud_af_din_angst.indd 25 30-05-2012 16:18:45 2. Det første anfald»hvor er det ubehageligt at føle, at jeg har en gift indeni. Pludselig begynder min krop at sitre, jeg bliver bange, og tankerne kværner og kører derudad. Pludselig kan jeg ikke kontrollere

Læs mere

OPVARMNINGSØVELSER & DRAMALEGE I DRAMA

OPVARMNINGSØVELSER & DRAMALEGE I DRAMA OPVARMNINGSØVELSER & DRAMALEGE I DRAMA Titel på øvelse: Frastødte magneter Deltagere: alle 1. Alle går rundt imellem hinanden i rummet. Husk at fylde hele rummet ud. 2. Man udvælger en person i sine tanker,

Læs mere

Mennesker på flugt. Ask Holmsgaard, Mennesker på flugt, 2002. Ask Holmsgaard og Clio Online.

Mennesker på flugt. Ask Holmsgaard, Mennesker på flugt, 2002. Ask Holmsgaard og Clio Online. Mennesker på flugt Skrevet af Ask Holmsgaard Så er vi fremme. Det er en iskold fredag efterårsaften. Vi stiger ud på den lille station og går ned på pladsen, hvor vi skal mødes. Det er ikke helt mørkt.

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Evaluering af SSP dagen elev 1

Evaluering af SSP dagen elev 1 Evaluering af SSP dagen elev 1 1. Hvorfor hedder SSP dagen Det er sejt at sige nej Det gør det fordi at det er godt at sige nej til noget dumt fx: at ryge, at stjæle og andre dumme ting. 2. Hvad lærte

Læs mere

Opgave 1: prædiken over 16. søndag efter trinitatis

Opgave 1: prædiken over 16. søndag efter trinitatis Opgave 1: prædiken over 16. søndag efter trinitatis For ikke meget mere end et år siden stod jeg på en intensiv afdeling på Kolding sygehus sammen med min familie, vi stod omkring min bedstefar, vi havde

Læs mere

Kærligheden kommer indtil hinanden Kapitel 1 Forvandlingen Forfattere: Børnene i Børnegården

Kærligheden kommer indtil hinanden Kapitel 1 Forvandlingen Forfattere: Børnene i Børnegården Kærligheden kommer indtil hinanden Kapitel 1 Forvandlingen Forfattere: Børnene i Børnegården Der var engang et stort slot, hvor der boede en prinsesse, en konge, en dronning og en sød tjenestepige. Lige

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Tre måder at lyve på

Tre måder at lyve på Tre måder at lyve på Skrevet af Ghita Makowska Rasmussen Sted: Café Blomsten i Nyhavn Personer: Et forhold fra fortiden Tid: ns fødselsdag 1 Scene En mand ankommer på en café. Tjekker. Går igen. Kommer

Læs mere

UGE 3: GUDS FOLK. Scene 1 Pagten Fortællingen bygger på 1Mos 11-18, 22, 26-50 & 2Mos 1 FORBEREDELSE FORTÆLLING & DIALOG

UGE 3: GUDS FOLK. Scene 1 Pagten Fortællingen bygger på 1Mos 11-18, 22, 26-50 & 2Mos 1 FORBEREDELSE FORTÆLLING & DIALOG UGE 3: GUDS FOLK FORBEREDELSE Det store billede Det er her vi skal hen hovedpunkterne som denne samling skal få til at stå tydeligt frem. Vores identitet som Guds familie. Gud valgte sit folk af ren og

Læs mere

Kalle 3 år. En fiktiv historie om drengen Kalle. En formiddagsfortælling, om det at være ny i børnehaven.

Kalle 3 år. En fiktiv historie om drengen Kalle. En formiddagsfortælling, om det at være ny i børnehaven. Kalle 3 år. En fiktiv historie om drengen Kalle. En formiddagsfortælling, om det at være ny i børnehaven. Kalle står sammen med mor og kigger rundt. Der sidder nogle børn sammen med en voksen og laver

Læs mere

Prædiken til 3. s. i fasten kl. 10.00 i Engesvang

Prædiken til 3. s. i fasten kl. 10.00 i Engesvang Prædiken til 3. s. i fasten kl. 10.00 i Engesvang 413: Vi kommer, Herre, til dig ind på Spænd over os dit himmelsejl 448 - Fyldt af glæde 36 - Befal du dine veje 675 Gud vi er i gode hænder på Egemoses

Læs mere

Nøgen. og på dybt vand

Nøgen. og på dybt vand Nøgen og på dybt vand Hver søndag aften tropper en flok nordjyder op i Sofiendal Svømmehal i Aalborg. De samles for at svømme og svede i saunaen. Og så er de nøgne. Tekst og foto af Michala Rosendahl For

Læs mere

For hendes fødder. af Emma Elisabeth Nielsen

For hendes fødder. af Emma Elisabeth Nielsen For hendes fødder af Emma Elisabeth Nielsen Hun hedder Mia. Hun smækker med døren. Det er, som om verden er sky. Sådan er det altid. Det er, som om græsset bøjer sig for hende, når hun tramper gennem haven

Læs mere

Dette hellige evangelium skriver evangelisten Johannes (Johs. 11, 19-45)

Dette hellige evangelium skriver evangelisten Johannes (Johs. 11, 19-45) 16. trin. II 11. september 2016 Sundkirken 10 Salmer: 754 Se, nu stiger solen 21 Du følger, Herre 551 Der er en vej 828 Det er påske 233 Jesus lever 406 Søndag morgen Bøn: Vor Gud og far Kald os ud af

Læs mere

MANUSKRIPT ANNA. Hvad er det du laver, Simon? (forvirret) SIMON. øøh..

MANUSKRIPT ANNA. Hvad er det du laver, Simon? (forvirret) SIMON. øøh.. MANUSKRIPT Scene 1: Gang + farens soveværelse om aftenen. Anna står i Hallen og tørrer hår foran spejlet. Hun opdager en flimren ved døren til farens soveværelse og går hen og ser ind. Hun får øje på sin

Læs mere

Nøgen. og på dybt vand

Nøgen. og på dybt vand Nøgen og på dybt vand Hver søndag aften tropper en flok nordjyder op i Sofiendal Svømmehal i Aalborg. De samles for at svømme, svede i saunaen og sludre over kaffen. Og så er de nøgne. Tekst og foto af

Læs mere

Guide: 10 tegn på at du er en dårlig kæreste

Guide: 10 tegn på at du er en dårlig kæreste Guide: 10 tegn på at du er en dårlig kæreste Listen er lang. Man kan træde forkert uendeligt mange gange i et parforhold. Men nogle af fejlene er værre end andre. Af Maria Christine Madsen, 04. februar

Læs mere

Stop nu dette vanvid. Denne verden vi lever i, kunne være så åben og fri Vi ku' leve sammen i fred, uden uenighed

Stop nu dette vanvid. Denne verden vi lever i, kunne være så åben og fri Vi ku' leve sammen i fred, uden uenighed Stop nu dette vanvid Denne verden vi lever i, kunne være så åben og fri Vi ku' leve sammen i fred, uden uenighed Livet i frihed skal bevares, ikke bukke under for tyranni der er kun os, der er kun os,

Læs mere

SKYLD. En lille sød historie om noget, der er nok så vigtigt

SKYLD. En lille sød historie om noget, der er nok så vigtigt SKYLD En lille sød historie om noget, der er nok så vigtigt H en ad vejen så man en lille fyr komme gående. Han var ikke særlig stor, nærmest lidt lille. Bare 45 cm høj. Han var bleg at se på. Hans øjne

Læs mere

Positive Bekræftelser stress/depression. Positive Bekræftelser

Positive Bekræftelser stress/depression. Positive Bekræftelser Kathe Daewaell Grønning Positive Bekræftelser stress/depression Positive Bekræftelser stress/depression Chi Publishing 1 Positive Bekræftelser stress/depression Kathe Daewaell Grønning Tekst og foto: Kathe

Læs mere

OPVARMNINGSØVELSER & LEGE TIL NYCIRKUS

OPVARMNINGSØVELSER & LEGE TIL NYCIRKUS OPVARMNINGSØVELSER & LEGE TIL NYCIRKUS Titel på øvelse: Push and pull Deltagere: min. 3 personer, men kan også udføres med en stor gruppe. Det vil umiddelbart være en god idé at starte i mindre grupper

Læs mere

Nadververs 294 v. 3 Af Talsmand som på jorderige

Nadververs 294 v. 3 Af Talsmand som på jorderige 1 Prædiken i Engesvang 5. s. e. påske 402 Den signede dag 674 v. 1-3 Sov sødt barnlille 674 v. 4-7 Sov sødt barnlille 292 Kærligheds og sandheds Ånd 325 Jeg ved et lille Himmerig Nadververs 294 v. 3 Af

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

Side 1. En farlig leg. historien om tristan og isolde.

Side 1. En farlig leg. historien om tristan og isolde. Side 1 En farlig leg historien om tristan og isolde Side 2 Personer: Tristan Isolde Isolde Kong Mark Side 3 En farlig leg historien om Tristan og isolde 1 En kamp på liv og død 4 2 Isolde den skønne 6

Læs mere

Peter får hjælp til at styre sin ADHD

Peter får hjælp til at styre sin ADHD Peter får hjælp til at styre sin ADHD Skrevet og tegnet af: Jan og Rikke Have Odgaard Rikke og Jan Have Odgaard, har konsulentfirmaet JHO Consult De arbejder som konsulenter på hele det specalpædagogiske

Læs mere

To af samme køn. Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson

To af samme køn. Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson To af samme køn By Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson SCENE 1 EXT UDENFOR SKOLEN DAG Anna er i gang med at parkere sin cykel. Hun hører musik. Laura kommer trækkende med sin cykel,

Læs mere

PIGEN GRÆDER KL. 12 I NAT

PIGEN GRÆDER KL. 12 I NAT PIGEN GRÆDER KL. 12 I NAT Et manuskript af 7.3, Helsinge Realskole 5. gennemskrivning, februar 2010 1 SC 1.ext. kvarterspladsen forår dag. THOMAS(13)kommer gående med armen rundt om foran vandrehjemmet.

Læs mere

Du må være med! -4. Børn må være med

Du må være med! -4. Børn må være med Du må være med! -4 Børn må være med Mål: Det er ubehageligt at blive holdt udenfor, men Jesus holder ingen udenfor. Han inkluderer hvert eneste menneske. Børnene må komme til den overbevisning, at de er

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står

Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står 1 Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står på en gade midt i bilosen. Han er meget lille slet

Læs mere

www, eventyrligvis.dk Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn

www, eventyrligvis.dk Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn 1 De tre prinsesser i bjerget det blå Der var engang en konge og en dronning, som ikke kunne få børn. De havde alt, hvad de ellers ønskede sig, men

Læs mere

Kaninhop for begyndere trin 1 10 Læs mere på www.fionas.dk

Kaninhop for begyndere trin 1 10 Læs mere på www.fionas.dk Side 1 Trin 1. Seletræning. Kaninen er minimum 10 uger gammel og du har brugt masser af tid på at oprette et tillidsforhold til den. Den er tryg ved at du tager den ud af buret så nu er tiden kommet hvor

Læs mere

Fadervor. Abba. Bruger du Fadervor? Beder du Fadervor? Hvornår? Hvor ofte? Hvorfor?

Fadervor. Abba. Bruger du Fadervor? Beder du Fadervor? Hvornår? Hvor ofte? Hvorfor? Fadervor Trosbekendelsen beskriver, hvordan Gud kommer til os. Man kan sige, at bøn handler om det modsatte: Vi kommer til Gud. (Selvom Gud faktisk også kommer til os, når vi beder!) Da Jesu disciple spørger

Læs mere

Tricket 8X Christianshavns Døttreskole 4. Gennemskrivning

Tricket 8X Christianshavns Døttreskole 4. Gennemskrivning Tricket 8X Christianshavns Døttreskole 4. Gennemskrivning 1. Int. Jakobs værelse. Dag. Jakob (14 år, kedeligt tøj: matte farver, gør ikke noget ud af sit hår) sidder ved sit skrivebord. Der ligger en stak

Læs mere

ER DENNE HISTORIE SAND?

ER DENNE HISTORIE SAND? ER DENNE HISTORIE SAND? Dette er en bog om h å b. Men set i lyset af det postyr, der tidligere er opstået i forbindelse med udgivelsen af erindringer, der har indeholdt tvivlsomme fakta, er det rimeligt

Læs mere

P.E. OG Q. Jeg ved godt at min kærlighed til Q handler om mig

P.E. OG Q. Jeg ved godt at min kærlighed til Q handler om mig P.E. 1 P.E. OG Q Q er min verden Hun er derude et sted. Alene. Hun er nødt til at være alene. Jeg vil ikke kunne håndtere det, hvis hun ikke er alene. Savnet brænder i mig. En dødelig lille stjerne af

Læs mere

guide ellers går dit parforhold i stykker Få fingrene ud af navlen sider Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

guide ellers går dit parforhold i stykker Få fingrene ud af navlen sider Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Iris guide Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider Få fingrene ud af navlen ellers går dit parforhold i stykker Red dit parforhold INDHOLD I DETTE HÆFTE: Når egoismen sniger

Læs mere

Meget Bedre Møder. Fordi livet er for kort til dårlige møder! En gratis e-bog udgivet af Projekt Arbejdsglæde

Meget Bedre Møder. Fordi livet er for kort til dårlige møder! En gratis e-bog udgivet af Projekt Arbejdsglæde Meget Bedre Møder Fordi livet er for kort til dårlige møder! En gratis e-bog udgivet af Projekt Arbejdsglæde Sådan går du fra Til Hvad er det bedste møde du har været til? Tænk tilbage til et rigtig godt

Læs mere

MIN. kristendom fra top til tå MINI KATEKISMUS MARIA BAASTRUP JØRGENSEN. ILLUSTRATOR KAMILLA WICHMAnN

MIN. kristendom fra top til tå MINI KATEKISMUS MARIA BAASTRUP JØRGENSEN. ILLUSTRATOR KAMILLA WICHMAnN MARIA BAASTRUP JØRGENSEN ILLUSTRATOR KAMILLA WICHMAnN KATEKISMUS kristendom fra top til tå MIN MINI NÆSE FOR SKABELSE Første Mosebog kapitel 1 og 2 Engang var der ingenting, kun mørke og stilhed. Verden

Læs mere

Herre, lær mig at gå den vej, du vil have, at jeg går, og følg mig på vejen. AMEN

Herre, lær mig at gå den vej, du vil have, at jeg går, og følg mig på vejen. AMEN 6. søndag efter Trinitatis 2014, Hurup og Hvidbjerg v. Å Mattæus 19, 16-26 Herre, lær mig at gå den vej, du vil have, at jeg går, og følg mig på vejen. AMEN De vidste det allerede i 1241, da jyske lov

Læs mere

Prædiken ved åbningsgudstjenesten ved Danske Kirkedage 2013. Del 1. Tekst: Filipperbrevet 2:5-11

Prædiken ved åbningsgudstjenesten ved Danske Kirkedage 2013. Del 1. Tekst: Filipperbrevet 2:5-11 Prædiken ved åbningsgudstjenesten ved Danske Kirkedage 2013 Del 1. Tekst: Filipperbrevet 2:5-11 Jeg er jo bare et menneske. Sådan forklarer vi vores svagheder. Det hører med til at være menneske, at jeg

Læs mere

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole Klovnen Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole 8. gennemskrivning, 20. september 2010 SC 1. INT. S VÆRELSE DAG (17) ligger på sin seng på ryggen og kigger op i loftet. Det banker på døren, men døren er

Læs mere

Professoren. -går i skole! Forkortet læseprøve 2015. Fortalt efter virkelige hændelser. Særlig tak til:

Professoren. -går i skole! Forkortet læseprøve 2015. Fortalt efter virkelige hændelser. Særlig tak til: 1 Professoren -går i skole! Forkortet læseprøve 2015 af Kim Christensen Fortalt efter virkelige hændelser. Særlig tak til: Annette Thomsen, Hundemassør. Dyrehospitalet Sønderborg. Århus Dyrehospital. Hvor

Læs mere

Mareridt er en gyserserie for dem, der ikke er bange for noget.

Mareridt er en gyserserie for dem, der ikke er bange for noget. Mareridt er en gyserserie for dem, der ikke er bange for noget. Benni Bødker Gespenst Tekst 2011 Benni Bødker og Forlaget Carlsen Illustrationer 2011 Peter Snejbjerg og Forlaget Carlsen Grafisk tilrettelægning:

Læs mere

1. AKT. Prolog. ISMENE - Hver eneste nat i tusind år har jeg haft den

1. AKT. Prolog. ISMENE - Hver eneste nat i tusind år har jeg haft den 1. AKT Prolog ISMENE - Hver eneste nat i tusind år har jeg haft den samme drøm. En drøm om en mand med gule krøller, stjerner i øjnene og en blå kappe. Han kommer gående over en grøn eng. Det vil sige,

Læs mere

Generelt: Her er alle velkommen!

Generelt: Her er alle velkommen! Generelt: Kom og vær med når vi starter en ny sæson af Rødding på KRYDS & TVÆRS. Der bliver mulighed for at prøve kræfter med en masse sjove og underholdende aktiviteter for både store og små, unge og

Læs mere

Omvendt husker jeg fra gamle dage, da der fandtes breve. Jeg boede i de varme lande, telefonen var for dyr. Så jeg skrev

Omvendt husker jeg fra gamle dage, da der fandtes breve. Jeg boede i de varme lande, telefonen var for dyr. Så jeg skrev 1 Prædiken til Kr. Himmelfart 2014 på Funder-siden af Bølling Sø 723 Solen stråler over vang 257 Vej nu dannebrog på voven 392 Himlene Herre 260 Du satte dig selv Er du der? Er der sommetider nogen, der

Læs mere

Bruger Side Prædiken til Pinsedag Prædiken til Pinsedag Tekst. Johs. 14,

Bruger Side Prædiken til Pinsedag Prædiken til Pinsedag Tekst. Johs. 14, Bruger Side 1 15-05-2016. Tekst. Johs. 14, 15-21. Der er altid noget overstadigt over Pinsesøndags gudstjeneste. Det er så let at synge og i al sin glans stråler livslyset over Guds nåde. Det er centrum

Læs mere

Prædiken til 22. s. e. trin. Kl i Engesvang

Prædiken til 22. s. e. trin. Kl i Engesvang Prædiken til 22. s. e. trin. Kl. 10.00 i Engesvang 478 Vi kommer til din kirke, Gud op al den ting 675 Gud vi er i gode hænder Willy Egemose 418 - Herre Jesus kom at røre 613 Herre, du vandrer forsoningens

Læs mere

ELLIOT. Et manuskript af. 8.B, Henriette Hørlücks skole

ELLIOT. Et manuskript af. 8.B, Henriette Hørlücks skole ELLIOT Et manuskript af 8.B, Henriette Hørlücks skole 5. Gennemskrivning, april 2008 1 SC 1. EXT. SKOLEGÅRDEN DAG LEA(15) har kun sort tøj på, og mørk make-up. Hun sidder alene i skolegården og kigger

Læs mere

TAL MED EN VOKSEN. hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget

TAL MED EN VOKSEN. hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget TAL MED EN VOKSEN hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget Historien om en helt Sanne er 14 år. Hun må klare mange ting selv. Hun må ofte selv stå op om morgenen og få sine søskende op

Læs mere

Mandag den 10. januar

Mandag den 10. januar 2011 6 Mandag den 10. januar Har du set de mennesker, der sidder ret op og ned med åben mund og sover i bussen? Det var mig i morges. Jeg ved ikke, hvad der sker med mig, for jeg bør jo være helt udhvilet

Læs mere

Gid han var død af noget andet

Gid han var død af noget andet Gid han var død af noget andet Gid han var død af noget andet. Sådan havde jeg det. Som om jeg ikke havde ret til at sørge og græde, fordi min stedfar havde drukket sig selv ihjel, og ikke var død af en

Læs mere

Legogaven fra Danmark

Legogaven fra Danmark Kapitel 12 Bire havde det ikke godt. Han trivedes ikke og udviklede sig ikke lige så let som mange af de andre. Den lille dreng kunne skifte karakter på et splitsekund. Det var som at se Dr. Jekyll og

Læs mere

Lykkekagen. By Station Next Roden. Author: Rikke Jessen Gammelgaard

Lykkekagen. By Station Next Roden. Author: Rikke Jessen Gammelgaard Lykkekagen By Station Next Roden Author: Rikke Jessen Gammelgaard 1) EXT. - INT. VILLA - TIDLIG AFTEN En kasse med chinabokse kommer kørende hen ad en gade, på ladet af en knallert, og holder ud foran

Læs mere

Jeg er aldrig flov over min mor

Jeg er aldrig flov over min mor Jeg er aldrig flov over min mor Mennesker, der lever af at være humoristiske er ikke nødvendigvis særligt sjove derhjemme, men det er Lisbet Dahl, forsikrer hendes yngste søn Gustav. Især når hun slår

Læs mere

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Morgengry kommer fra skypaladset i himlen. Hendes opgave er at bevogte den gyldne skål. Da hun mistede den, blev hun forvist til jorden.

Læs mere

Feltpræst Ulla Thorbjørn Hansen: Tale ved den militære begravelse af konstabel Mikkel Jørgensen fra Toreby Kirke den 3. november 2010 klokken 11

Feltpræst Ulla Thorbjørn Hansen: Tale ved den militære begravelse af konstabel Mikkel Jørgensen fra Toreby Kirke den 3. november 2010 klokken 11 Feltpræst Ulla Thorbjørn Hansen: Tale ved den militære begravelse af konstabel Mikkel Jørgensen fra Toreby Kirke den 3. november 2010 klokken 11 Lad os alle rejse os og høre biblens tale om Guds omsorg

Læs mere

Nick, Ninja og Mongoaberne!

Nick, Ninja og Mongoaberne! Nick, Ninja og Mongoaberne! KAP. 1 Opgaven! Nu er de i Mombasa i Kenya. de skal på en skatte jagt, efter den elgamle skat fra de gamle mongoaber, det er mere end 3000 år siden de boede på Kenya. Men Nick

Læs mere

Bilag 3: Transskription af fokusgruppeinterview på Rismølleskolen, Randers

Bilag 3: Transskription af fokusgruppeinterview på Rismølleskolen, Randers Bilag 3: Transskription af fokusgruppeinterview på Rismølleskolen, Randers Tidspunkt for interview: Torsdag 5/3-2015, kl. 9.00. Interviewede: Respondent A (RA): 14-årig pige, 8. klasse. Respondent B (RB):

Læs mere

Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirke den 6. september 2015 Kirkedag: 14.s.e.Trin/A Tekst: Luk 17,11-19 Salmer: SK: 3 * 330 * 508 * 582 * 468,4 * 12 LL: 3 * 508 * 582 * 468,4 * 12 I Benny Andersens

Læs mere

Dansk Krolf Union DKU Stævner

Dansk Krolf Union DKU Stævner 28. april Generelt I skrivende stund afvikler DKU 3 stævner, der alle giver point til verdensranglisten. DM er kun for spillere der er medlem af en klub under DKU. VM og VM for par er åbne stævner, hvor

Læs mere

Rejsebrev fra Færøerne

Rejsebrev fra Færøerne Rejsebrev fra Færøerne Hygge under aftensmaden. Side 1 af 6 Studerendes navn: Studienummer: E-mail.: Cathrine Dohn Jensen PS12414 1022065@ucn.dk Praktikperiode: 2. el. 3. Praktikperiode nr. 2. Praktik

Læs mere

Lindvig Osmundsen Side 1 27-08-2015 Prædiken til 12. s.e.trinitatis 2015.docx

Lindvig Osmundsen Side 1 27-08-2015 Prædiken til 12. s.e.trinitatis 2015.docx Lindvig Osmundsen Side 1 Prædiken til 12. søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Mark. 7,31-37. Kan du høre mig? Jeg kan ikke høre dig. Når man bliver over 60 så får lyden på fjernsynet en ekstra streg eller

Læs mere

Alt forandres LÆSEPRØVE

Alt forandres LÆSEPRØVE Alt forandres LÆSEPRØVE Joan Bach Ludvigsen LÆSEPRØVE Alt forandres Noveller To par Han vidste, hvad hun ville sige, så snart de var gået derfra. Når de var kommet ud af opgangen og havde gået et par minutter

Læs mere

tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget

tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget Historien om en helt Sanne er 14 år. Hun må klare mange ting selv. Hun må ofte selv stå op om morgenen og få sine søskende op og

Læs mere

amilien Rantanen var en rigtig storbyfamilie, som boede på femte sal i Stockholm og kørte byen rundt med tunnelbanen. Børnene, Isadora og Ingo,

amilien Rantanen var en rigtig storbyfamilie, som boede på femte sal i Stockholm og kørte byen rundt med tunnelbanen. Børnene, Isadora og Ingo, amilien Rantanen var en rigtig storbyfamilie, som boede på femte sal i Stockholm og kørte byen rundt med tunnelbanen. Børnene, Isadora og Ingo, elskede at køre med tunnelbane. Men mor Ritva og far Roger

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Eva Egeskjold Iliana og Belin

Eva Egeskjold Iliana og Belin Eva Egeskjold Iliana og Belin Illustreret af Iona Brinch Andersen & Vig Brødre af Blodet 5 Iliana og Belin Eva Egeskjold og Forlaget Andersen & Vig 1. udgave, 1. oplag 2016 Brødre af Blodet 5 Illustration

Læs mere

Hvad er det, du siger - 6

Hvad er det, du siger - 6 Hvad er det, du siger - 6 Hvad er det, DU siger? Mål: Børn indser, at det ikke er lige meget, hvad vi siger. Vil vi ære Gud med vores ord, eller vil vi bare sige det samme, som alle andre siger? Gør børnene

Læs mere

TEKSTER AF LEA LØPPENTHIN

TEKSTER AF LEA LØPPENTHIN TEKSTER AF LEA LØPPENTHIN Tekster af Lea Løppenthin ERRARAREA NR1 Jeg deler mit ja Jeg deler mit ja med selskabet, med udsendelsen og reklamen jeg deler mit ja med et kor vi sidder i busserne under sengene

Læs mere

Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00

Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00 1 Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00 Præludium 290 I al sin glans 46 Sorrig og glæde 70 Du kom til vor runde jord 42 I underværkers

Læs mere

BESAT. ANNA Skal vi lave noget i weekenden? Se film? Vi kan gøre det hos mig, mine forældre er ikke hjemme. MIKKEL Det kunne være fedt

BESAT. ANNA Skal vi lave noget i weekenden? Se film? Vi kan gøre det hos mig, mine forældre er ikke hjemme. MIKKEL Det kunne være fedt BESAT Scene 1 INT. Skolegang. Dag. (15), (15), (15) og (15), kommer ud i skolegården efter time. De står med front mod hinanden og taler Skal vi lave noget i weekenden? Se film? Vi kan gøre det hos mig,

Læs mere

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke. Søndag d. 21. april 2013 kl. 19.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække Salmer DDS 787: Du, som har tændt millioner af stjerner DDS 654:

Læs mere

Frederik Knudsen til sin Kone Taarup, 18. Maj 1849.

Frederik Knudsen til sin Kone Taarup, 18. Maj 1849. Taarup, 18. Maj 1849. Kære elskede Kone! Dit Brev fra den 11. modtog jeg den 16., og det glæder mig at se, at I er ved Helsen. Jeg er Gud ske Lov også ved en god Helsen, og har det for tiden meget godt,

Læs mere

Klager over snerydning smelter væk

Klager over snerydning smelter væk Klager over snerydning smelter væk Klager du over naboens snerydning til Aalborg Kommune, skal du ikke forvente, at sneen ryger væk med det samme. Advarsler og lange frister gør, at der kan gå op til en

Læs mere

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald En dag med Skraldine Skraldine vågner og gaber. Hun rækker armene i vejret og strækker sig. Nu starter en ny dag. Men Skraldine er ikke særlig glad i dag. Hendes mor er på kursus med arbejdet, og det betyder,

Læs mere

Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00. 787 du som har tændt millioner af stjerner

Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00. 787 du som har tændt millioner af stjerner 1 Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00 21 Du følger Herre, al min færd 420 Syng lovsang hele jorden 787 du som har tændt millioner af stjerner Da jeg kom i 6. klasse fik vi en ny dansklærer,

Læs mere

appendix Hvad er der i kassen?

appendix Hvad er der i kassen? appendix a Hvad er der i kassen? 121 Jeg går meget op i, hvad der er godt, og hvad der ikke er. Jeg er den første til at træde til og hjælpe andre. Jeg kan godt lide at stå i spidsen for andre. Jeg kan

Læs mere

Vi ser en masse billeder med familien og Plet, i rammer på væggen. Evt. ned af en trappe.

Vi ser en masse billeder med familien og Plet, i rammer på væggen. Evt. ned af en trappe. 1. 1. INT. TRAPPE/SPISESTUE Vi ser en masse billeder med familien og Plet, i rammer på væggen. Evt. ned af en trappe. (Kamera i bevægelse)vi følger disse billeder på væggen og ender i spisestuen og ser

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2013. Børnehuset Ringen

Nyhedsbrev Juni 2013. Børnehuset Ringen Nyhedsbrev Juni 2013 Børnehuset Ringen Kære Forældre Så er vi ved at lande igen efter vores fyringsrunde og en omrokering. Men heldigvis er vi blevet tildelt de 2 tidligere omtalte ressourcepædagoger.

Læs mere

Studie. Kristi genkomst

Studie. Kristi genkomst Studie 14 Kristi genkomst 77 Åbningshistorie Der er mange skilte, der får mig til at grine. Nogle skyldes trykfejl, der giver et helt andet billede end det tiltænkte, f.eks. Levende børn. Andre er bare

Læs mere

Hver gang Johannes så en fugl, kiggede han efter, om det hele passede med den beskrivelse, der stod i hans fuglebog. Og når det passede, fik han

Hver gang Johannes så en fugl, kiggede han efter, om det hele passede med den beskrivelse, der stod i hans fuglebog. Og når det passede, fik han 1 Johannes elskede fugle. Han syntes, at det at kigge på fugle var noget af det dejligste, man kunne foretage sig i sit liv. Meget dejligere end at kigge på billeder, malerier eller at se fjernsyn. Hver

Læs mere