Forslag til nye spilleformer og banestørrelser i børne- og ungdomsfodbold

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forslag til nye spilleformer og banestørrelser i børne- og ungdomsfodbold"

Transkript

1 Forslag til nye spilleformer og banestørrelser i børne- og ungdomsfodbold Forslag 1 Indførelse af nye spilleformer og banestørrelser i børne- og ungdomsfodbold, så U10 Drenge spiller 5:5 og U11, U12 og U13 Piger og Drenge spiller 8:8. 7:7 og 9:9 udgår som spilleformer. Uddybende motivering På baggrund af resultater opnået af både kvantitative og kvalitative analyser, kan det konkluderes, at der på nuværende tidspunkt er opsamlet rigtig stor viden omkring de forskellige årgange og niveauer i dansk børne- og ungdomsfodbold i forhold til, hvilke spilleformer og banestørrelser der kan betragtes som værende de optimale for udviklingen af dygtige og glade fodboldspillere i dansk fodbold. I øjeblikket er udbuddet af spilleformer i børne- og ungdomsfodbolden ikke ensartet i Danmark. Derfor lægger DBU op til en harmonisering, der skal være med til at give en bedre overskuelighed i spilleformer og banestørrelser på tværs af organisationen. Spilleformerne og banestørrelserne skal desuden være med til yderligere at understøtte den røde tråd fra leg til landshold samt sikre en optimeret spillerudvikling i børne- og ungdomsfodbolden for at styrke talentarbejdet. Tidssvarende spilleformer er også med til at tiltrække og fastholde langt flere børn og unge som fodboldspillere. Forslaget indebærer Årgange Spilleform Spilleform Banestr.* Banestr.* Sekundær nu efter nu efter spilleform U5, U6 og U7 3:3 3:3 12x18 m 13x21 m Ikke nogen U8, U9 5:5 5:5 24x30 m 30x40 m 3:3 U10 5:5 5:5 40x56 m 30x40 m 3:3 U11, U12 7:7 8:8 40x56 m 52,5x68 m 5:5 U13 11:11 8:8 68x105 m 52,5x68 m 5:5 U14 og opefter 11:11 11:11 68x105 m 68x105 m 8:8 *) Banestørrelser er DBU s anbefalinger af idealstørrelser. Tidsperspektiv Forslaget vil ved vedtagelse træde i kraft fra august 2014.

2 Forslag til ændring i lovene Alle forslag til ændring i lovene stilles af bestyrelsen Forslag 2 4 Indmeldelsesgebyr kr. 500,- ændres til kr ,-. Samtidig med en ny klub første gang tilmelder hold til turneringen, skal klubben dokumentere, at den råder over det fornødne antal spillere til disse hold. Dokumentationen skal ske i form af indsendelse af spillercertifikater eller spiller-erklæringer for mindst 15 spillere pr. 11-mandshold og mindst 12 spillere pr. 9-mandshold og mindst 10 spillere for øvrige hold. Udgår pr. 9-mandshold og mindst 10 spillere Forslag 3 8 Nyt pkt. 9: Dommerudvalget Nuværende pkt. 9 og 10 ændres til pkt. 10 og 11. I udvalgene 5-9 skal bestyrelsen have 1 repræsentant. Ændres til I udvalget 10 er DBUs Fyns næstformand født medlem. Ændres til 11. Såfremt forslaget vedtages vil der ske konsekvensrettelse i 17: Der føres referat fra delegeretmødet, bestyrelsesmøder og møder i udvalgene 5-8. Ændres til 5-9. Forslag 4 9 Det ordinære årlige delegeretmøde, der er DBU Fyns højeste myndighed, afholdes inden den 1. FEB, og sammenkaldes af bestyrelsen med mindst 1 måneds varsel, skriftligt til hver medlemsklub og direkte til klubbens postadresse. Indvarslingen skal indeholde meddelelse om tid og sted for mødets afholdelse samt dagsordenen for mødet. Det reviderede regnskab og forslag skal være medlemmerne i hænde senest 14 dage før delegeretmødet. Ændres til Regnskabet, hvor der er udført review Forslag 5 10 DBU Fyns bestyrelse og æresmedlemmer har stemmeret. Udgår og æresmedlemmer

3 Forslag Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer. Ændres til til bestyrelsen Forslag 7 13 Ved valg til tillidsposter skal den pågældende være til stede eller forinden mødet have afgivet skriftlig erklæring over for den forslagsstillende klub om villighed til at modtage valget. Ændres til: over for den forslagsstillende klub eller DBU Fyn Forslag 8 15 Nyt afsnit Afgår et bestyrelsesmedlem i utide, kan bestyrelsen udpege et nyt medlem, som kan indtræde indtil næste delegeretmøde, hvor vedkommende automatisk vil være på valg. Forslag 9 17 Bestyrelsen udpeger formænd, medlemmer og evt. suppleanter til de faste udvalg. Ændres til Bestyrelsen udpeger formænd og medlemmer til de faste udvalg Forslag Nyt afsnit: Tegningsret Unionen tegnes af (1) formanden og næstformanden eller (2) af formanden eller næstformanden sammen med 2 bestyrelsesmedlemmer eller (3) af administrationschefen sammen med formanden eller næstformanden eller (4) af den samlede bestyrelse. Alle dispositioner over fast ejendom, herunder køb, salg og pantsætning kræver dog alle bestyrelsesmedlemmers underskrift. Prokura kan meddeles af formand og næstformand i forening eller formand eller næstformand i forening med 4 bestyrelsesmedlemmer. Forslag 11 19a Nyt afsnit Det er DBU Fyns bestyrelse, der fastsætter bøder og gebyrer mv.

4 Forslag til fælles turnering Forslag 12 DBU Fyns bestyrelse foreslår hermed, at der med virkning fra den 1. august 2014 kan etableres en fælles turnering for al fodbold i 2 eller flere lokalunioner. Gælder kun 11-mands fodbold dog ikke pokalturneringer. Forslaget gælder for en 3 årig prøveperiode og skal således evalueres senest i efteråret 2016 med henblik på en justering eller en permanent vedtagelse på delegeretmødet i januar Hvis et sådant forslag ikke nyder fremme på delegeretmødet januar 2017, bortfalder ordningen. DBU Fyns bestyrelse bemyndiges til at indgå aftaler om de politiske, faglige og administrative forhold for den fælles turnering i en 3 årig prøveperiode. Forslaget indebærer Med henblik på, at der kan etableres en fælles turnering for al fodbold i 2 eller flere lokalunioner, bemyndiges DBU Fyns bestyrelse til - efter forhandling og efterfølgende involvering af klubberne - at tiltræde en sådan beslutning, så den fælles turnering kan etableres tidligst fra 1. august Gælder kun 11-mands fodbold dog ikke pokalturneringer. Tidsperspektiv Bemyndigelsen træder i kraft umiddelbart efter delegeretmødets vedtagelse. Begrundelse Der arbejdes i øjeblikket på at skabe fælles fodslag for alle lokalunioner omkring en fælles turnering. Dette kræver dog at 2 eller flere lokalunioner kan blive enige herom. Grunden til, at man arbejder med dette, er, at man har sat klubberne i centrum, og derigennem vil forsøge at skabe en bedre turnering til gavn for alle. DBU Fyn vil selvfølgelig kun indgå i sådan et arbejde, hvis vi kan se, at det giver god mening for vores klubber. Det kræver dog, at vi får lov til at sondere mulighederne for at skabe en bedre turnering. Derfor har vi stillet forslaget omkring fælles turneringer. Forslaget giver DBU Fyn kompetencer til at deltage i det videre arbejde omkring fælles turneringer til gavn for alle. Vi vil, som vi også skriver i forslaget, inddrage de fynske klubber, når og hvis der sker store ændringer i turneringsformerne. Med andre ord, så træffer DBU Fyns bestyrelse ingen beslutninger omkring eksempelvis halvårs turneringer uden først at have spurgt de fynske klubber igen. At lave fælles turneringer vil selvfølgelig medføre nogle fælles regler. Dette har betydning for alle lokalunioner. Der vil selvfølgelig være nogle afledte konsekvenser af at indgå i fælles turneringer. Disse konsekvenser kender vi ikke før der ligger et færdigt koncept, men vi har her under forsøgt at liste nogle af de mulige konsekvenser ved en fælles turnering på tværs af landet. Der vil selvfølgelig opstå andre spørgsmål omkring dette. Skal de fynske klubber så til at køre til Sjælland at spille? hertil kan vi allerede nu svare, at det skal de ikke. Samarbejdet som vi pt. ser det, vil højst sandsynligt blive mod vest og primært med region 3 i Jylland.

5 Dette var en meget kort orientering om, hvad vi arbejder med på den front. Vi håber ikke, at det har skabt for meget forvirring, men et lidt bedre indblik i, hvorfor vi stiller forslaget. Konsekvenser ved fælles turnering på tværs af lokalunionerne Konsekvens Betyder at: Fælles turnering for 11M Alle 11M turneringer laves som fælles turnering på tværs af LU med virkning fra Administration af turneringerne kan muligvis flytte sig. Dette kan muligvis også medføre, at de fynske klubber vil skulle kontakte andre administrationer end DBU Fyn. Afgivelse af lokal indflydelse De fynske klubber har ikke indflydelse på, hvordan turneringen sammensættes. Dette vil et FLU-udvalg forestå. Klubber kan afgive - Klubber ønsker, som DBU Fyn skal medtage, når turneringen skal udarbejdes. Forslag omhandlende turnering som godkendes på delegeretmøde, kan ikke iværksættes før en behandling i FLU turneringsudvalg og godkendelse i FLU s bestyrelse. DBU Fyn vil givet vis få én plads i Afgivelse af lokal indflydelse - Politikere og udvalg Ens regler Ens turneringsstruktur Rækker efter geografiske forhold Ligeværdigt samarbejde FLU Turneringsudvalg. De nedsatte udvalg på Fyn kan ikke beslutte hvordan 11M skal afvikles på Fyn. De kan afgive ønsker til FLU-udvalg. Lokale tiltag, såsom Junior oldboys, vil muligvis skulle behandles af FLU-turneringsudvalg og godkendes i FLU s bestyrelse, inden det vil kunne iværksættes som fynsk turnering. Det er ikke endeligt besluttet, om det er muligt at lave lokale rækker, hvis det giver god mening. Der kan ikke laves særregler på Fyn omkring eksempelvis: - Dispensationer (eksempelvis alder og antal) - Ensartede aldersklasser (Fyn kan ikke længere udbyde eksempelvis U16 drenge, hvis ikke der er enighed i FLU om dette) - Dette betyder ikke, at alle fynske særregler og dispensationer ikke kommer med i fælles turnering. Det skal behandles i FLU, hvor vi selvfølgelig vil argumentere for, at det vi har på Fyn er godt. - Der findes i dag et fælles turneringsreglement som ikke kan ændres lokalt. Der skal være ens turneringsstruktur på tværs af LU - Halvårs- eller helårsturnering for alle kan muligvis forekomme - Ændrede puljestørrelser og op- og nedrykningsscenarier - Fri tilmelding kontra op- og nedrykning hvert halve/hele år - Fælles rækkebetegnelser (Eks. Albaniserien erstattes muligvis af fælles navn) Alle hold tilmelder sig til den samme turnering og række (fælles jysk/fynsk) Puljeinddeling foretages herefter ud fra geografiske forhold. - Fynske og jyske hold kan indplaceres i samme pulje - Mulig længere afstande i de bedste rækker grundet bedre matchning. - Mulig kortere afstande for nogle andre rækker. Fynske hold deltager fremover i en fælles turnering og er ikke længere underlagt jyske regler og omvendt.

6 Forslag til ændring i turneringsreglementet Forslag 13 Forslagsstiller: DSIO Vi sender herved dette forslag til ændring af paragraf i DBU Fyn s turneringsreglement. Dette på grund af at et af vores hold i serie 5 i efteråret var ude for et tilfælde, der omhandler praksis af denne paragraf, da vi ser det som en skævvridning af turneringsformen, og i strid med hvad vi ser som fairplay. Nuværende paragraf lyder følgende: Udgår et hold efter at have spillet mindst 4 kampe i turneringen bibeholder holdet sine indspillede point og målscore og de resterende kampe medregnes som tabt 0-3. Holdet placeres sidst i stillingsoversigten med resulterende point- og målscore medregnet de kampe, hvor holdet er regnet som taber med 0-3. Vi foreslår denne paragraf ændret til: Et hold der udgår, skal mindst have gennemført 4 kampe i turneringen, for at bibeholde sine indspillede point og målscore og de resterende kampe medregnes som tabt 0-3. Holdet placeres sidst i stillingsoversigten med resulterende point- og målscore medregnet de kampe, hvor holdet er regnet som taber med 0-3. Baggrund for vores forslag til ændring: Søndersø BK trækkes ud af DBU Fyns serie 5, pulje 6 efter sjette spillerunde med kun to gennemførte kampe. En af de to afviklede kampe er mod DSIO 2, der slutter 7-3 til Søndersø, men da Søndersø udgår efter at være udeblevet fra fire kampe, bliver de taberdømt 3-0 i deres resterende kampe. Derved opnår de resterende hold en klar fordel ved at have Søndersø sidst i deres kampprogram, hvilket i sidste ende koster DSIO 2 en oprykning. Samtidig har Søndersø ikke spillet de mindst fire kampe som paragraffen foreskriver, da de har udeblevet fra fire ud af seks kamp, før de udgik af puljen. Vi mener derfor en ændring eller tydeliggørelse af denne paragraf, vil sikre en sportslig bedre afviklet turnering og vil leve op til det uformelle fair play-begreb som DBU omtaler i De etiske grundregler.

7 Forslag til ændring i propositionerne kvinde senior Forslag 14 Kvindesenior Kvindesenior serie 1 + serie 2 udbydes med fri tilmelding. Forslaget skal være gældende fra foråret Begrundelse: Hvert år oplever vi en række udtrækninger i kvinderækkerne, ligesom niveauforskellen til tider kan være stor. Serie 2 er for de lavest rangerede hold, og vi har haft eksempler på hold, der ganske enkelt er for gode til dette niveau, men som har været nødsaget til at starte her, da de skulle nytilmeldes. Vi kan ikke garantere at der ikke vil være udtrækninger, men vi kan afhjælpe den store niveauforskel ved at lade hold frit tilmelde sig i både serie 1 og serie 2. Derfor foreslås det, at serie 2 fremover bliver for de hold, der ønsker at spille fodbold for sjov, mens serie 1 bliver for de hold, der gerne vil spille om oprykning til den bedste lokale række. Forslag til ændring i propositionerne herre senior Forslag 15 Herresenior Herresenior serie 4 + serie 5 udbydes med fri tilmelding. Forslaget skal være gældende fra efteråret Begrundelse: Hvert år oplever vi en række udtrækninger i de laveste rækker, ligesom niveauforskellen til tider kan være stor. Serie 5 er for de lavest rangerede hold, og vi har haft eksempler på hold, der ganske enkelt er for gode til dette niveau, men som har været nødsaget til at starte her, da de skulle nytilmeldes. Vi kan ikke garantere at der ikke vil være udtrækninger, men vi kan afhjælpe den store niveauforskel ved at lade hold frit tilmelde sig i både serie 4 og serie 5. Derudover er der med den nuværende turneringsform en halvsæson i serie 5 (foråret), hvor der ikke spilles om noget. Derfor foreslås det, at serie 5 fremover bliver for de hold, der ønsker at spille fodbold for sjov, mens serie 4 bliver for de hold, der gerne vil spille om oprykning til den bedste lokale række.

8 Efterår 2014 Række Antal puljer Puljestørrelse Oprykkere Nedrykkere Serie Nr. 1-6 i hver pulje indplaceres i S3-1 Nr pr. pulje indplaceres i S3-2 Nr pr. pulje Serie oprykkere ialt Mangler der hold i S3-2 fyldes der op Serie 5? Alle nytilmeldes rykker i S4 Øvrige hold nytilmeldes Forår 2015 Række Antal puljer Puljestørrelse Oprykkere Nedrykkere Serie hold 8 6 Nr. 1-2 pr. pulje indplaceres i S2 Nr. 3-6 pr. pulje indplaceres i S3 Serie Nr. 1-4 pr. pulje indplaceres i S3 Serie 4? oprykkere ialt Mangler der hold i S3 fyldes der op Serie 5? Alle nytilmeldes Nr. 5-6 pr. pulje nytilmeldes Øvrige nytilmeldes Forslag til ændring af dispensationsreglerne for ungdomsfodbold Forslag 16 I lighed med børnefodbold skal det være tilladt at benytte klassetrinsreglen (Folkeskolen), der giver mulighed for uden at der skal ansøges herom at benytte spillere født i årgang ældre end den pågældende aldersklasse, såfremt der for de pågældende over for DBU Fyn på forlangende ved hjælp af skoleklasseliste kan dokumenteres klassetrinsfællesskab med spiller(e) fra samme hold, der opfylder aldersgrænsen. Begrundelse: DBU Fyns ungdomsudvalg ønsker, at det skal være muligt, også når børnene rykker op til U13 og dermed ungdomsfodbold, at fortsætte på klassetrinsreglen så længe børnene går i folkeskole. Med de nuværende regler er det ikke muligt at fortsætte på klassetrinsreglen, hvilket for en del spillere giver udfordringer, da de ikke længere kan spille sammen med deres kammerater, hvis de samtidig falder udenfor de øvrige muligheder for at opnå ekstraordinær dispensation.

9 Indførelse af nye årgange i pigefodbold til vejledende afstemning Forslag 17 Indførelse af nye årgange i pigeungdom. Nuværende: U13 - U14 - U15 U16 -U18 Forslag: U13 - U14 - U15 - U17 - U19 Uddybende motivering Vi ønsker at fastholde flere piger i ungdomsfodbolden. Vi ønsker at sikre en ensartet pigestruktur i DBU på tværs af lokalunioner. DBU s Ungdomsgruppe har undersøgt sammenhængen i mellem årgangsudbudte rækker og fastholdelse af pigeungdomsspillere for derved at kunne anbefale bedst mulige struktur, som fastholder flere spillere. Forslaget er udarbejdet på grundlag af hold- og medlemsstatistik fra lokalunionerne, møder med lokalunionerne og DBU Elite samt de erfaringer, som allerede findes ved årgangsopdeling i pigefodbolden. På den baggrund vil DBU Fyns bestyrelse bede om delegeretmødets opbakning til, at DBU Fyn arbejder for ændrede årgange i pigeungdom.

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE Forslag 1 4 Medlemmer (Ny tekst) 4.1 Som medlemmer kan optages fodboldspillende foreninger, samt høj-og efterskoler. 4.2 Foreninger og høj-og efterskoler, der ønsker at blive

Læs mere

Forslag fra DBU Jyllands bestyrelse. Nye spilleformer

Forslag fra DBU Jyllands bestyrelse. Nye spilleformer FORSLAG på DBU Jyllands regionale årsmøder 2013 1 1 (fortsat) fra DBU Jyllands bestyrelse Nye spilleformer Indførelse af nye spilleformer og banestørrelser i børne- og ungdomsfodbold, så U10 Drenge spiller

Læs mere

Turneringsbestemmelser for fodboldturneringen

Turneringsbestemmelser for fodboldturneringen Turneringsbestemmelser for fodboldturneringen Turneringsbestemmelser - alle centrale rækker GENERELT Ved pointlighed mellem to eller flere hold er følgende gældende Ved kampe i dobbeltturnering a) Færrest

Læs mere

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2018

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2018 FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2018 Lovene Forslag 1: Forhøjelse af depositum ved oprettelse af ny klub Bestyrelsen Turneringsreglementet Forslag 2: Brug af 1. års senior på U19 drenge Bestyrelsen

Læs mere

Forslag til ændring i lovene. Forslag til ændring i turneringsreglementet. Forslag 1 Forslagsstillere: Bestyrelsen

Forslag til ændring i lovene. Forslag til ændring i turneringsreglementet. Forslag 1 Forslagsstillere: Bestyrelsen Forslag til ændring i lovene Forslag 1 Forslagsstillere: Bestyrelsen 4 Medlemmer Som medlemmer optages fodboldspillende klubber under DBU Fyns område. Indmeldelse skal ske skriftligt og være ledsaget af

Læs mere

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2017

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2017 FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2017 Lovene Forslag 1-4: Ændring af det disciplinære system Forslag 5: Hvem kan indgive protest/anke Fællesturnering Forslag 6: Forlængelse af prøveperiode på fælles

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub

Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub 1 Klubben har til formål at virke for skøjtesportens fremme i Rødovre kommune. Klubben har en Skøjteafdeling, og en amatør ishockey senior- og ungdomsafdeling,

Læs mere

Vedtægter. for. Værebro Boldklub

Vedtægter. for. Værebro Boldklub Vedtægter for Værebro Boldklub 12-FEB-2014 Side 1 af 6 1. Navn 1.1. Klubbens navn er "Værebro Boldklub", der kan forkortes til Værebro BK eller VB 1968. 1.2. Klubben er hjemmehørende i Gladsaxe Kommune.

Læs mere

Tilmelding til Danmarksturneringen 2016/17

Tilmelding til Danmarksturneringen 2016/17 Side 1 Tilmelding til Danmarksturneringen 2016/17 Så er tiden inde for tilmelding til Danmarksturneringen 2016/17, og retningslinjerne følger i dette brev. Seniorhold HERRER - En landsdækkende Liga med

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI VEDTÆGTER Tidligere Dansk Selskab for Allergiforskning stiftet 12. januar 1946, ændret til Dansk Selskab for Allergologi og Immunologi 12. maj 1966, ændret til Dansk Selskab

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 29. november 2000 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1.

Læs mere

Vedtægter SIND Ungdom

Vedtægter SIND Ungdom Vedtægter SIND Ungdom 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er SIND Ungdom. SIND Ungdoms hjemsted er København. SIND Ungdom er en selvstændig og landsdækkende ungdomsorganisation uden religiøse eller

Læs mere

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København.

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. Love for VIRKSOM 1. Navn 1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. 2. Idégrundlag og formål 2.1 VIRKSOM tilbyder medlemskab til personer, som driver selvstændig erhvervsvirksomhed,

Læs mere

Vedtægt for den selvejende Børnehave Engblommevej

Vedtægt for den selvejende Børnehave Engblommevej Vedtægt for den selvejende Børnehave Engblommevej 1. Institutionens navn Stk. 1 Den selvejende institutions navn er Børnehaven Engblommevej, Engblommevej 34 4000 Roskilde. Institutionen har hjemsted i

Læs mere

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880 Vedtægter for Gl. Roskilde Amts Biavlerforening Stiftet 1880 2016 1 Navn og adresse 1.1 Foreningens navn er GL. Roskilde Amts Biavlerforening. 1.2 Foreningens adresse er den til enhver tid siddende formands

Læs mere

Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense.

Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense. Vedtægter Vedtægter for faldskærmsklubben Center Jump Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense. 1 Formål Klubbens formål er at varetage og udbrede faldskærmssporten

Læs mere

H O L S T E B R O K O M M U N E FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007

H O L S T E B R O K O M M U N E FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007 H O L S T E B R O K O M M U N E VEDTÆGT FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007 VEDTÆGTER FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD OVERORDNEDE MÅL OG RAMMER Holstebro byråd fastsætter overordnede mål

Læs mere

Vedtægter for Greve Fodbold (Gældende fra den 29. marts 2016)

Vedtægter for Greve Fodbold (Gældende fra den 29. marts 2016) Vedtægter for Greve Fodbold (Gældende fra den 29. marts 2016) 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er GREVE FODBOLD og foreningens hjemsted er Greve kommune. 2 Foreningens formål - at sikre medlemmerne

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 16. april 2011 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1. Klubbens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gistrup Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aalborg Kommune. 1 formål Selskabets formål er

Læs mere

Love for AJAX København

Love for AJAX København Love for AJAX København Kapitel I Stiftelse, formål og spilledragt 1. Klubbens navn er AJAX København. Stk. 2. Klubben har hjemsted i Københavns Kommune Stk. 3. Klubben er stiftet d. 2. maj 1934, og fusioneret

Læs mere

Ældrerådets sammensætning

Ældrerådets sammensætning Side 2 Side 3 Forslag til vedtægtsændringer Vedtægt for Ældrerådet i Københavns Kommune 1. Ældrerådet er nedsat i henhold til lov om retssikkerhed og administration på det sociale område 30-33. Formål

Læs mere

VEDTÆGT FOR REPRÆSENTANTSKABET FOR TV 2/FYN

VEDTÆGT FOR REPRÆSENTANTSKABET FOR TV 2/FYN HJEMMEL OG HJEMSTED 1 Nærværende vedtægt er fastsat med hjemmel i Kulturministeriets Bekendtgørelse den 27. december 2014 om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder. Repræsentantskabet har hjemsted

Læs mere

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 NUVÆRENDE VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB. Klubbens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at organisere

Læs mere

Vedtægter - for Lærerstuderendes Landskreds

Vedtægter - for Lærerstuderendes Landskreds Vedtægter - for Lærerstuderendes Landskreds Indholdsfortegnelse: Kapitel 1 Navn og formål... 2 Kapitel 2 Medlemskab... 2 Kapitel 3 Årsmøde... 3 Kapitel 4 Bestyrelsen... 4 Kapitel 5 Forretningsudvalget...

Læs mere

Udkast VEDTÆGTER FOR. Selskabet. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er. Mammen Bys Vandværk a.m.b.a.

Udkast VEDTÆGTER FOR. Selskabet. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er. Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. Selskabet 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Viborg Kommune. Formål 2 Selskabets

Læs mere

Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen

Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen Indholdsfortegnelse 1. Det konstituerende møde.... 1 2. Mødevirksomhed... 1 3. Beslutningsdygtighed og afstemning... 2 4. Beslutningsprotokol/referat...

Læs mere

Vedtægter DGI Midtjylland

Vedtægter DGI Midtjylland Vedtægter DGI Midtjylland Ændringsforslag fra DGI Midtjyllands bestyrelse DGI Midtjyllands årsmøde 12. april 2011 1 - Navn Landsdelsforeningens navn er DGI Midtjylland Danske Gymnastik og Idrætsforeninger

Læs mere

Vedtægter for Det Private Botilbud Højtoft

Vedtægter for Det Private Botilbud Højtoft Kjeld Fruensgaard Henning Schiøtt Christian Emmeluth, MCJ Carsten R. Christiansen Susanne Borch, LLM Michael Nathan Jakob Busse Lars Dinesen Lene Diemer Michael Jørgensen Gry Rambusch Vedtægter for Det

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Side 1 VEDTÆGTER For Grundejerforeningen Teglmarken 1. Foreningens navn er grundejerforeningen Teglmarken. Dens formål er at varetage grundejernes

Læs mere

Fællesrådet for dagtilbud

Fællesrådet for dagtilbud FREDERICIA X Blad nr. 1 Emne for mødet: Møde med Børne- og Ungdomsudvalget og formænd for forældreråd og formænd/medlemmer for forældrebestyrelser i kommunale og selvejende daginstitutioner samt den kommunale

Læs mere

LOVE FOR FYNS HÅNDBOLD FORBUND

LOVE FOR FYNS HÅNDBOLD FORBUND LOVE FOR FYNS HÅNDBOLD FORBUND 1 Forbundets navn er FYNS HÅNDBOLD FORBUND (FHF). Forbundet er en sammenslutning af håndboldspillende foreninger på Fyn, og omkringliggende øer i Region Syddanmark). Forbundet

Læs mere

VEDTÆGT. for Gentofte Kommunes Ungdomsskole KAPITEL 1 UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN - SAMMENSÆTNING OG VALG. Stk. 1.

VEDTÆGT. for Gentofte Kommunes Ungdomsskole KAPITEL 1 UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN - SAMMENSÆTNING OG VALG. Stk. 1. VEDTÆGT for Gentofte Kommunes Ungdomsskole KAPITEL 1 UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN - SAMMENSÆTNING OG VALG 1 Ungdomsskolebestyrelsen består af 11 medlemmer: 2 repræsentanter for kommunalbestyrelsen 3 repræsentanter

Læs mere

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN Regionshuset 2012 2 Vedtægter for HK-klubben Klubbens navn: HK Klubben Regionshuset Klubbens område: Regionshuset i Sorø Vedtaget på den ordinære klubgeneralforsamling

Læs mere

Vild med film? Film efteråret 2016. 21. september 2016 kl. 19.00 Youth USA 2015, Drama (spilletid 2 timer og 4 min)

Vild med film? Film efteråret 2016. 21. september 2016 kl. 19.00 Youth USA 2015, Drama (spilletid 2 timer og 4 min) Film efteråret 2016 Vild med film? 21. september 2016 kl. 19.00 Youth USA 2015, Drama (spilletid 2 timer og 4 min) 19. oktober 2016 kl. 19.00 Room Italien 2015, Drama (spilletid 1 time og 58 min) 16. november

Læs mere

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2019

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2019 FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2019 1: Principerklæring 2.0 for DBU Bredde Bestyrelsen 2: Turneringssamarbejde med DBU Jylland Bestyrelsen 3: Frist for indsendelse af forslag til delegeretmødet

Læs mere

1. Det regionale Arbejdsmarkedsråd (RAR) varetager følgende opgaver, jf. 29 i Lov om organisering og understøttelse af beskæftigelsesindsatsen mv.

1. Det regionale Arbejdsmarkedsråd (RAR) varetager følgende opgaver, jf. 29 i Lov om organisering og understøttelse af beskæftigelsesindsatsen mv. Forretningsorden Det regionale Arbejdsmarkedsråd for Hovedstaden Januar 2015 AMK Øst 1. Opgaver 1. Det regionale Arbejdsmarkedsråd (RAR) varetager følgende opgaver, jf. 29 i Lov om organisering og understøttelse

Læs mere

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3.

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3. VEDTÆGTER FOR TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club) 1 NAVN OG FORMÅL. Foreningens navn er TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club). Foreningens formål er at fremme rosport, herunder muligheden for at dyrke roning i udstationerede

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80)

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) VEDTÆGTER for Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn og formål 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz & Jensen Holding A/S. 1.2 Formål Selskabets formål er at besidde kapitalandele

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Udvikling Fyn P/S

VEDTÆGTER. for. Udvikling Fyn P/S VEDTÆGTER for Udvikling Fyn P/S CVR-nr. 34 20 62 28 Sagsnr. 31225-0010 MMR/ dm 1. NAVN 1.1. Selskabets navn er Udvikling Fyn P/S. 1.2. Selskabets binavn er Developing Fyn P/S. 1.3. Selskabets hjemsted

Læs mere

Styrelsesvedtægt for forældrebestyrelser i kommunale dagtilbud i Ishøj Kommune

Styrelsesvedtægt for forældrebestyrelser i kommunale dagtilbud i Ishøj Kommune Styrelsesvedtægt for forældrebestyrelser i kommunale dagtilbud i Ishøj Kommune 1. Forældrebestyrelsens sammensætning Forældrebestyrelsen består af 5 eller 7 repræsentanter valgt af og blandt forældre til

Læs mere

Februar 2010 Forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted Kommune

Februar 2010 Forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted Kommune Februar 2010 Forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted Kommune I henhold til lov og bekendtgørelse m.v. om ansvar for og styringen af den aktive beskæftigelses-indsats fastsættes følgende

Læs mere

KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.)

KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.) VEDTÆGTER FOR KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.) Senest revideret 2012 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Korsør Svømme- & Livredningsklub, og foreningen er hjemhørende i Slagelse kommune. Foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SENGELØSE VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR SENGELØSE VANDVÆRK A.m.b.a. medlemmer 3 VEDTÆGTER FOR SENGELØSE VANDVÆRK A.m.b.a. Enhver, der har tinglyst adkomst til fast ejendom i forsyningsområdet, kan blive medlem af selskabet. For ejendomme, der er opdelt i andels- eller

Læs mere

Vedtægter for Herning Golf Klub

Vedtægter for Herning Golf Klub Vedtægter for Herning Golf Klub 1 Klubben: Klubbens navn er Herning Golf Klub. Klubbens hjemsted er Herning Kommune. 2 Klubben: Klubbens formål er at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke

Læs mere

Forslag fra DBU Jyllands bestyrelse. Nye spilleformer

Forslag fra DBU Jyllands bestyrelse. Nye spilleformer FORSLAG på DBU Jyllands delegeretmøde den 11. januar 2014 Side 2 1 1 (fortsat) fra DBU Jyllands bestyrelse Nye spilleformer Indførelse af nye spilleformer og banestørrelser i børne- og ungdomsfodbold,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT

VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT 1 VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Køge Bugt (SKB ). Dens hjemsted er Hundige Havn Hejren, Greve Kommune. 2. Foreningens formål er at

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent og 3 stemmetæller. 3. Formandens beretning.

Læs mere

Styrelsesvedtægter for kommunale klubtilbud i Frederiksberg Kommune

Styrelsesvedtægter for kommunale klubtilbud i Frederiksberg Kommune Forslag 21. maj 2013 Sagsbehandler: Dok.nr.: 2012/0072587-21 Skoleafdelingen Styrelsesvedtægter for kommunale klubtilbud i Frederiksberg Kommune Klubbestyrelsen Sammensætning og valg 1 For hvert kommunalt

Læs mere

Vedtægter for Ribe Katedralskoles Elevråd

Vedtægter for Ribe Katedralskoles Elevråd Vedtægter for Ribe Katedralskoles Elevråd 1: Elevrådets navn Rådets navn er Ribe Katedralskoles Elevråd, forkortet RKE. 2: Elevrådets formål Elevrådets formål er at varetage elevernes interesser, fagligt

Læs mere

FORSLAG. på DBU Jyllands regionale årsmøder 2014

FORSLAG. på DBU Jyllands regionale årsmøder 2014 FORSLAG på DBU Jyllands regionale årsmøder 2014 1 fra DBU Jyllands bestyrelse Højskoler og efterskoler som foreninger Ændring af DBU Jyllands love 3 Medlemmer, så højskoler og efterskoler fremover kan

Læs mere

KØBENHAVNS TENNIS UNION

KØBENHAVNS TENNIS UNION KØBENHAVNS TENNIS UNION Medlem af Dansk Tennis Forbund Dato:. februar 2013 Til unionens klubber. Hermed indbydes unionens klubber til deltagelse i Københavns Tennis Unions udendørs holdturnering for sæsonen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVBASSERNE FSU

VEDTÆGTER FOR HAVBASSERNE FSU VEDTÆGTER FOR HAVBASSERNE FSU Revideret den 13/6-2015 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Sportsdykkerklubben HAVBASSERNE FSU. og er hjemmehørende i Furesø Kommune. Foreningen er stiftet den 23. februar

Læs mere

Vedtægter for Løgum Idrætsforening

Vedtægter for Løgum Idrætsforening Vedtægter for Løgum Idrætsforening 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Løgum Idrætsforening Foreningen er stiftet d. 10. januar 1968 Foreningens hjemsted er Tønder kommune 2 Formål Foreningens formål

Læs mere

Reglement for spilletilladelse og klubskifte

Reglement for spilletilladelse og klubskifte Reglement for spilletilladelse og klubskifte Individuelle turneringer 1 Deltagelse i individuelle turneringer kræver ikke særskilt spilletilladelse. Spilleren skal dog være medlem af den tilmeldende klub

Læs mere

PROPOSITIONER FOR DE FYNSKE RÆKKER 2015 2016

PROPOSITIONER FOR DE FYNSKE RÆKKER 2015 2016 PROPOSITIONER FOR DE FYNSKE RÆKKER 2015 2016 Fynsserien og Serie 1 Fynsserien & Serie 1 1. halvsæson: Fynsserien: 12 hold enkeltturnering i 1. halvsæson. De 10 bedst placerede hold forbliver i rækken Nr.

Læs mere

Vedtægt for den selvejende institution

Vedtægt for den selvejende institution Vedtægt for den selvejende institution AFUK s Produktionsskole Navn, hjemsted og formål Kapitel 1 1 AFUK s Produktionsskole er en selvejende institution, der i sit virke er uafhængig. Skolen har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER for Fonden Neverland

VEDTÆGTER for Fonden Neverland Kjeld Fruensgaard Henning Schiøtt Carsten R. Christiansen Michael Nathan Jakob Busse Lars Dinesen Lene Diemer Michael Jørgensen Peter Frandsen Nima Nabipour J. nr. 778.17-01 ldi@cphlex.dk cvr.nr. 27 07

Læs mere

Torsdag d. 9. juni 2016 kl. 18.30. D A G S O R D E N:

Torsdag d. 9. juni 2016 kl. 18.30. D A G S O R D E N: Benløse d. 18. maj 2016 Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling: Torsdag d. 9. juni 2016 kl. 18.30. i garagen på Diget nr. 12, 4100 Ringsted. D A G S O R D E N: 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG. Foreningens navn er: Borgerforeningen Kulturhus Svendborg.

V E D T Æ G T E R. for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG. Foreningens navn er: Borgerforeningen Kulturhus Svendborg. Advokataktieselskabet KNUDSEN & PARTNERE Klosterplads 11, 1. 5700 Svendborg Tlf. 62 21 24 64 Fax 62 20 13 22 J.nr. AM/7420. V E D T Æ G T E R for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG 1 Navn. Foreningens

Læs mere

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. ("Interessentskabet") CVR: 13523584

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. (Interessentskabet) CVR: 13523584 12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012 for det kommunale fællesskab Renosyd i/s ("Interessentskabet") CVR: 13523584 1. Navn og hjemsted 1.1 Interessentskabets navn er Renosyd i/s. 1.2 Interessentskabets hjemsted

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. [indsæt] fordelt på aktier á 1 kr. eller multipla heraf.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. [indsæt] fordelt på aktier á 1 kr. eller multipla heraf. VEDTÆGTER FOR Udvikling Fyn A/S CVR-nr. 34 20 62 28 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Udvikling Fyn A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Odense Kommune. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at varetage erhvervs-

Læs mere

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton VOKSNE

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton VOKSNE Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton VOKSNE Opdateret den 14.10.2014 Indledning Det er enhver klub- eller holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet, idet de

Læs mere

Spørgsmål og svar om håndtering af udenlandsk udbytteskat marts 2016

Spørgsmål og svar om håndtering af udenlandsk udbytteskat marts 2016 Indhold AFTALENS FORMÅL... 2 Hvilken service omfatter aftalen?... 2 Hvad betyder skattereduktion, kildereduktion og tilbagesøgning?... 2 AFTALENS INDHOLD OG OPBYGNING... 3 Hvilke depoter er omfattet af

Læs mere

Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening

Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening Bestyrelsens forslag til Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening Den samlede bestyrelse foreslår, at DFF s vedtægter forenkles og moderniseres. Forslaget er begrundet i, at DFF gennem årene har fortaget

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN. 1 Navn og hjemsted 1 VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN 1 Navn og hjemsted Blokforeningen er en sammenslutning af medlemsvirksomheder under Dansk Byggeri, der producerer letklinkerblokke og/eller udstøbningsblokke

Læs mere

MiljøForum Fyn Vedtægter

MiljøForum Fyn Vedtægter April 2013 MiljøForum Fyn Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er MiljøForum Fyn. Foreningen har hjemsted i Odense Kommune. 2 Formål Foreningen har til formål at styrke en bæredygtig udvikling

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 Udkast af 26. oktober 2015 til Kapitel 1 - Formål Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 1 Formål Bestyrelsen er Fonden

Læs mere

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug.

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Matr.nr.: Indsæt matr.nre. Anmelder: Anmelders navn Anmelders adresse Ejerlavsbetegnelse: Beliggende: ved Indsæt vejens navn(e) Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Vejlaugets navn er: Indsæt vejlaugets

Læs mere

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag Vedtægter for Lildstrand bådlag 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Udelukkelse og eksklusion 5 Ordinær generalforsamling 6 Ekstraordinær generalforsamling 7 Bestyrelsen 8 Regnskab og revision 9

Læs mere

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ)

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skagen Jagtforening 1.2 Foreningens hjemsted er Frederikshavns.. kommune. 2 Forholdet til

Læs mere

Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune.

Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune. Vedtægter for Basketballklubben BMS 1. Klubbens navn og formål Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune. Klubbens formål er at give medlemmerne mulighed

Læs mere

Formål med fritidstilbud

Formål med fritidstilbud Furesø Kommune Styrelsesvedtægt for forældrebestyrelser i Furesø Kommunes kommunale fritidstilbud Formål med fritidstilbud 1 Fritidstilbud i Furesø Kommune omfatter fritidshjem og klub til børn fra skolestart

Læs mere

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening. vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening. vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004 Vedtægter for Dansk Geologisk Forening vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004 Indhold 1 NAVN... 3 2 FORMÅL... 3 3 MØDER OG KLUBBER... 3 4 PUBLIKATIONER OG ANDRE UDGIVELSER... 3 5 MEDLEMSSKAB... 4 6 UDMELDELSE...

Læs mere

Havdrup Fodbold

Havdrup Fodbold Havdrup Fodbold www.hgi-fodbold.dk PROGRAM Søndag den 18. august 2013 Havdrup Idrætscenter Indhold Velkommen til Havdrup Sommer Cup 2013... 3 Regler for Havdrup Sommer Cup... 4 Puljeoversigt... 5 Pulje

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Navn. Sammenslutningens navn er: "Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune", kaldet: "SAGT". Formål og opgaver.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse side 2 Tilmeldingsgebyr og bøder side 3

Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse side 2 Tilmeldingsgebyr og bøder side 3 Indefodbold 2011/12 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse side 2 Tilmeldingsgebyr og bøder side 3 Datoplan Turneringer på bane m/små mål.side 4 Turneringer på bane med Jyske 3-bold mål...side 5 Turneringer

Læs mere

Valg af medlemmer til Jyske Banks repræsentantskab og bestyrelse

Valg af medlemmer til Jyske Banks repræsentantskab og bestyrelse Valg af medlemmer til Jyske Banks repræsentantskab og bestyrelse Begrundelse for og kommentarer til vedtægtsændringer foreslået af bestyrelsen November 2015 1 Baggrund På den ekstraordinære generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL. - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn, unge og voksne,

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL. - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn, unge og voksne, VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens navn er LOS De private sociale tilbud Foreningens hjemsted er København. 2 FORMÅL Foreningens formål er: 3 - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn,

Læs mere

Djøf Offentlig Formandens vedtægtstale

Djøf Offentlig Formandens vedtægtstale Djøf Offentlig Formandens vedtægtstale Så er vi kommet til dagens højdepunkt, som jeg ved, alle har glædet sig til. Ja, jeg joker, og faktisk også lidt med urette. For jeg ser de vedtægtsændringer, som

Læs mere

Vedtægter for Luthersk Mission Bylderup Bov

Vedtægter for Luthersk Mission Bylderup Bov Vedtægter for Luthersk Mission Bylderup Bov 1. Navn Menighedens navn er: Luthersk Mission Bylderup Bov (LM Bylderup Bov). LM Bylderup Bov er en frimenighed i henhold til den kirkelige lovgivning. Hjemmehørende

Læs mere

Regler for valg til skolebestyrelser ved Hvidovre Kommunes folkeskoler og heldagsskolen Sporet

Regler for valg til skolebestyrelser ved Hvidovre Kommunes folkeskoler og heldagsskolen Sporet Regler for valg til skolebestyrelser ved Hvidovre Kommunes folkeskoler og heldagsskolen Sporet Hvidovre Kommune Børn og Velfærd April 2015 Indhold Kapitel I: Indledning... 3 Kapitel II: Ansvar for gennemførelse

Læs mere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere Vedtægter for Ergoterapeutforeningens selskab for ledere 1 Navn Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere 2 Formål Selskabets formål er: at være netværk og styrke det kollegiale sammenhold blandt ergoterapeuter

Læs mere

VEDTÆGTER for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale

VEDTÆGTER for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale 5756-002/KV 16.04.2012 VEDTÆGTER for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale 1. Kommuneforeningen Kommuneforeningen Skiveegnens Radikale består af medlemmer af Det Radikale Venstre, bosiddende i Skive Kommune.

Læs mere

1 - NAVN. Sammenslutningens navn er "Samvirkende Idrætsklubber i Odense" (SIKO), idrætsråd under DIF.

1 - NAVN. Sammenslutningens navn er Samvirkende Idrætsklubber i Odense (SIKO), idrætsråd under DIF. NYE VEDTÆGTER 1 - NAVN Sammenslutningens navn er "Samvirkende Idrætsklubber i Odense" (SIKO), idrætsråd under DIF. 2 - FORMÅL SIKO er en interesseorganisation for den organiserede idræt i Odense Kommune.

Læs mere

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING Hammerum, 7400 Herning VEDTÆGTER 1 Navn: Foreningens navn er Hauge Gymnastik- og Idrætsforening. Stiftet den 15. maj 1941 Hjemsted: Hauge, Herning Kommune 2 Formål: Foreningens

Læs mere

V E D T Æ G T E R I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S. for

V E D T Æ G T E R I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S. for V E D T Æ G T E R for I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S / vedtægter af 25.september 2013 Navn og

Læs mere

Vedtægter DGI Midtjylland

Vedtægter DGI Midtjylland 1 - Navn Vedtægter DGI Midtjylland Landsdelsforeningens navn er DGI Midtjylland. 2 - Formål DGI Midtjylland vil styrke de frivillige foreninger som ramme om idræt med vægt på fællesskab, udfordring og

Læs mere

HK Ungdom Danmarks love

HK Ungdom Danmarks love HK Ungdom Danmarks love Kapitel 1: Indledende bestemmelser 1 Ungdomsarbejdet tilrettelægges af et Landsudvalg under HK Danmark. 2 Medlemmer af HK Ungdom er HK medlemmer, som enten er under uddannelse eller

Læs mere

Ministeren bedes redegøre for, om ministeren

Ministeren bedes redegøre for, om ministeren Trafikudvalget 2010-11 L 173 Bilag 11 Offentligt Samrådstale til et kommende lukket samråd om forslag til lov om ændring af lov om taxikørsel m.v. (Tilladelser til offentlig servicetrafik og krav til beklædning

Læs mere

Styrelsesvedtægt. for. dagtilbud. Middelfart Kommune

Styrelsesvedtægt. for. dagtilbud. Middelfart Kommune Styrelsesvedtægt for dagtilbud i Middelfart Kommune Oktober 2009 1 1 Formål Middelfart Kommunes målsætning for dagtilbuddene er: at sikre pasningsgaranti for alle 0-6 årige, at tilbyde fleksible børnepasningstilbud,

Læs mere

Love for Dansk Botanisk Forening

Love for Dansk Botanisk Forening Forslag til ændringer af DBF s love fremlagt på generalforsamlingen 12. marts 2016 Love for Dansk Botanisk Forening Nuværende ordlyd Rød tekst foreslås slettes Vedtaget 3. marts 1994. Ændret 31. marts

Læs mere

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Titel: Vedtægter Thisted Forsikring A/S Side 1 af 6 1. Navn og hjemsted Selskabets navn er Thisted Forsikring A/S ( Aktieselskabet ). Aktieselskabets

Læs mere

Forretningsorden for Haderslev Byråd

Forretningsorden for Haderslev Byråd Forretningsorden for Haderslev Byråd (gældende fra den 1. februar 2014) Vedtaget af Haderslev Byråd den 28. januar 2014 Forretningsordenen er fastsat med hjemmel i 2, stk. 4 i lov om kommunernes styrelse

Læs mere

FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR HELLERUP DAMEROKLUB NAVN, FORMÅL, HJEMSTED

FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR HELLERUP DAMEROKLUB NAVN, FORMÅL, HJEMSTED FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR HELLERUP DAMEROKLUB 1 NAVN, FORMÅL, HJEMSTED 1. Klubbens navn er Hellerup Dameroklub med hjemsted Strandparksvej 42, 2900 Hellerup. 2. Klubbens formål er at give medlemmerne adgang

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer på den ekstra ordinære generalforsamling den 9. maj 2016.

Forslag til vedtægtsændringer på den ekstra ordinære generalforsamling den 9. maj 2016. Forslag til vedtægtsændringer på den ekstra ordinære generalforsamling den 9. maj 2016. Nugældende vedtægter 1. Navn og hjemsted: Ændringsforslag Stk. 1. Foreningens navn er Danske Tursejlere. Stk. 2.

Læs mere

Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse.

Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. Eksisterende vedtægter for Golf Club Danois, Côte d Azur: Forslag til ny ordlyd: 1 Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. Det

Læs mere

VEDTÆGTER Antenneforeningen Aarhus

VEDTÆGTER Antenneforeningen Aarhus VEDTÆGTER Antenneforeningen Aarhus 1 1) Foreningens navn er Antenneforeningen Aarhus. 2) Foreningens hjemsted er Aarhus. 2 1) Foreningens formål er at eje og drive fællesantenneanlæg samt under overholdelse

Læs mere

Nivå Golf Klub. Vedtægter af 7. maj 2007. Ændret på klubbens ekstraordinære generalforsamling den 23. april 2013

Nivå Golf Klub. Vedtægter af 7. maj 2007. Ændret på klubbens ekstraordinære generalforsamling den 23. april 2013 Nivå Golf Klub Ændret på klubbens ekstraordinære generalforsamling den 23. april 2013 Navn, hjemsted og formål 1 Stk. 1. Klubbens navn er Nivå Golf Klub. Dens hjemsted er i Fredensborg kommune. Stk. 2.

Læs mere

Regler/retningslinjer for logen

Regler/retningslinjer for logen Regler/retningslinjer for logen Generelt - 1 1.1 Hvad der sker og bliver sagt i logen, bliver i logen. 1.2 Forslag til ændringer i regler/retningslinjer sendes løbende til præsidenten, som derefter har

Læs mere