FORENINGEN ØSTIFTERNE F.M.B.A., CVR-NUMMER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FORENINGEN ØSTIFTERNE F.M.B.A., CVR-NUMMER"

Transkript

1 FORENINGEN ØSTIFTERNE F.M.B.A., CVR-NUMMER Den 22. juni 2016, klokken blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i, Otto Mønstedsplads 9, 1563 København V. Dagsordenen var: 1. Valg af dirigent 2. Forslag om ændring af vedtægterne for foreningen, herunder forslag om a. Ændring af majoritetskrav for opløsning af foreningen til 9/10 af samtlige delegerede b. Diverse andre vedtægtsændringer 3. Forslag om grenspaltning af foreningen, hvorved Østifterne f.m.b.a. dannes, herunder forslag om 4. Eventuelt a. Nye vedtægter b. Valg af medlemmer til bestyrelse og direktion samt ledelse i Østifterne f.m.b.a. c. Godkendelse af administrationsaftale mellem foreningen og Østifterne f.m.b.a. d. Bemyndigelse til bestyrelsen Ad 1 Valg af dirigent Det var foreslået, at Camilla Kisling valgtes som dirigent. Forslaget blev vedtaget. Dirigenten konstaterede, at alle delegerede var til stede eller repræsenteret i henhold til fuldmagt. Endvidere deltog foreningens bestyrelse og direktion. Dirigenten konstaterede dernæst, at de delegerede/befuldmægtigede i enighed besluttede, at dokumenterne i selskabslovens 263, stk. 7, jf. erhvervsvirksomhedslovens 21b, stk. 2, ikke skulle fremlægges forud for generalforsamlingen jf. også dagsordenens punkt 3. Dirigenten konstaterede herefter, med generalforsamlingens tilslutning, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og beslutningsdygtig i henhold til dagsordenen.

2 Ad 2 Forslag om ændring af vedtægterne for foreningen Ad 2a Ændring af majoritetskrav for opløsning af foreningen til 9/10 Det var foreslået at ændre vedtægternes 33.2 og 34.1, således at majoritetskravet for opløsning af foreningen blev ændret fra 3/4 af samtlige delegerede til 9/10 af samtlige delegerede. Forslaget indebar dermed følgende to vedtægtsændringer: En ændring af vedtægternes 33.2 til følgende: Ændring af 33 samt forslag om væsentlige ændringer i foreningens formål, jf. 3, kan dog kun vedtages på en generalforsamling, hvor mindst tre fjerdedele af samtlige delegerede giver møde og stemmer for forslaget, mens ændring af 34 alene kan vedtages på en generalforsamling, hvor mindst ni tiendedele af samtlige delegerede giver møde og stemmer for forslaget." En ændring af vedtægternes 34.1 til følgende: Beslutning om foreningens opløsning kan alene træffes på en generalforsamling, hvor mindst ni tiendedele af samtlige delegerede giver møde og stemmer for forslaget. Forslaget blev vedtaget enstemmigt og med tilslutning fra samtlige delegerede. Ad 2b Diverse andre vedtægtsændringer Det var foreslået at ændre vedtægternes 9.1, 13.2, 14.3, 15.1 og 20.2, samt at foretage en generel opdatering og modernisering af vedtægterne, som hovedsagelig er af sproglig og/eller præciserende karakter. Forslaget indebar følgende vedtægtsændringer: En ændring af vedtægternes 9.1, således at enhver delegeret skal fratræde med afslutningen af den ordinære generalforsamling, som behandler regnskabsåret for det år, hvor den pågældende delegerede er fyldt 70 år eller opnår den til enhver tid gældende folkepensionsalder over 70 år. Forslaget indebar, at vedtægternes 9.1 blev ændret til følgende: "Enhver delegeret skal fratræde med afslutningen af den ordinære generalforsamling, som behandler årsregnskabet for det år, hvor den pågældende delegerede er fyldt 70 år, eller hvor den pågældende delegerede når den til enhver tid gældende folkepensionsalder over 70 år." En ændring af vedtægternes 13.2, således at fordelingen af delegerede i foreningens 5 valgkredse opdateres i forhold til den aktuelle medlemsfordeling i de pågældende valgkredse. Forslaget indebar, at vedtægternes 13.2 blev ændret til følgende:

3 "Valget af delegerede finder sted i 5 valgkredse, idet hver region i landet udgør én valgkreds. Der gælder følgende fordeling: Region Hovedstaden: 9 Region Sjælland: 6 Region Syddanmark: 8 Region Midtjylland: 8 Region Nordjylland: 4." En ændring af vedtægternes 14.3, således at antallet af stillere reduceres fra 25 til 10, mens det samtidig præciseres, at en stiller kun kan være stiller for én kandidat. Forslaget indebar, at vedtægternes 14.3 blev ændret til følgende: "Kandidatforslaget skal være underskrevet af mindst 10 stillere, der er medlemmer af foreningen i den pågældende valgkreds. En stiller kan kun være stiller for én kandidat." En ændring af vedtægternes 15.1, således at ordene eller erhverv udgår af vedtægtsbestemmelsen. Forslaget indebar, at vedtægternes 15.1 blev ændret til følgende: "Valgbar inden for en valgkreds betragtes enhver, som har fast bopæl i valgkredsen, som opfylder de almindelige bestemmelser for stemmeret, jf. 16, som ikke er ude af rådighed over sit bo, og som ikke er i restance med betalinger til Nykredit-koncernen." En ændring af vedtægternes 20.2, således at indkaldelse til generalforsamling også kan ske elektronisk. Forslaget indebar, at vedtægternes 20.2 blev ændret til følgende: "Indkaldelse til generalforsamling sker med mindst 14 dages og højst 4 ugers varsel ved brev eller elektronisk til de delegerede og ved bekendtgørelse i Berlingske Tidende og eventuelt et eller flere andre dagblade efter bestyrelsens nærmere beslutning." En generel opdatering og modernisering af vedtægterne, som hovedsagelig er af sproglig og/eller præciserende karakter. De samlede vedtægtsændringer blev gennemgået i forbindelse med forslagets behandling. Forslaget blev vedtaget enstemmigt og med tilslutning fra samtlige delegerede.

4 Ad 3 Forslag om grenspaltning af foreningen, hvorved Østifterne f.m.b.a. dannes Bestyrelsen havde stillet forslag om at grenspalte foreningen, hvorved Østifterne f.m.b.a. dannes. Det blev oplyst, at de delegerede/befuldmægtigede, i overensstemmelse med selskabslovens 255, stk. 2, 256, stk. 2, 258, stk. 2 og 259, stk. 1, 3. led, og jf. erhvervsvirksomhedslovens 21b, stk. 2, i enighed havde besluttet, at der ikke skulle udarbejdes (i) spaltningsplan (ii) spaltningsredegørelse eller (iii) vurderingsmandsudtalelse om den påtænkte spaltning. De delegerede/befuldmægtigede havde endvidere i enighed besluttet at behandle forslaget om spaltning uden at Erhvervsstyrelsen forudgående offentliggør den påtænkte spaltning i registreringstidende på CVR.dk, jf. selskabslovens 263, stk. 3 (dvs. som straksspaltning), idet der forelå en vurderingsmandserklæring om kreditorernes stilling, der konkluderer, at foreningens kreditorer er tilstrækkeligt sikrede efter en grenspaltning af foreningen. Endvidere blev der fremlagt et spaltningsregnskab med balancedag pr. 1. januar Idet de delegerede/befuldmægtigede i enighed havde besluttet, at der ikke udarbejdes en spaltningsplan, var følgende foreslået, jf. selskabslovens 266, stk. 3 og erhvervsvirksomhedslovens 21b, stk. 2: 1. En del af den indskydende forenings med som registreret navn aktiver og passiver overdrages til den nye forening med Østifterne f.m.b.a. som registreret navn. Den indskydende forenings navn - Foreningen Østifterne f.m.b.a - skal ikke indgå som binavn for den nye forening, og den indskydendes forenings navn ændres til Østifterne Administration f.m.b.a. i forbindelse med spaltningens gennemførelse, jf. også dagsordenens underpunkt 3a nedenfor. 2. Ved grenspaltningen overdrages hovedparten af aktiver, passiver og kontraktforhold fra foreningen til Østifterne f.m.b.a., der dannes ved grenspaltningens gennemførelse. Følgende af foreningens aktiver og passiver overdrages dog ikke til Østifterne f.m.b.a: 10,5 mio. kr. i likvide midler. Ansættelsesaftaler med medarbejderne i foreningen. Aktiver og passiver som knytter sig til medarbejdernes udøvelse af deres arbejdsfunktioner. Rammeaftale af 1. september 2010 mellem foreningen og Nykredit A/S om levering af administrative ydelser. Der henvises til det vedlagte spaltningsregnskab, der skal anses for at være en integreret del af beslutningen og dette beslutningsreferat.

5 3. Ved grenspaltningen bliver medlemmerne i foreningen vederlagt efter principperne i erhvervsvirksomhedslovens 21b. Idet medlemmerne ikke har en ejers rettigheder i foreningen, men har visse begrænsede rettigheder, sker vederlæggelsen ved, at medlemmernes rettigheder videreføres forholdsmæssigt i regi af Østifterne f.m.b.a., og medlemmerne vil således opnå identiske rettigheder i foreningen og Østifterne f.m.b.a, ligesom der ikke vil ske en forskydning af medlemmernes indbyrdes rettigheder i forbindelse med grenspaltningen. Foreningens såvel som Østifterne f.m.b.a. s medlemmer vil således uændret udgøres af enhver, der er forsikringstager i Nykredit Forsikring A/S, samt enhver, der er forsikringstager i et forsikringsselskab i Gjensidige koncernen, såfremt kundeforholdet er etableret på grundlag af formidling eller henvisning fra et selskab i Nykredit koncernen. 4. Medlemmerne i foreningen er ikke berettigede til at modtage udbytte, og der gælder derfor ikke noget tidspunkt, hvorfra medlemmerne vil blive berettigede til at modtage udbytte i medfør af den under punkt 3 beskrevne vederlæggelse. 5. Grenspaltningen skal have regnskabsmæssig virkning fra den 1. januar Vedlagte udkast til nye vedtægter skal gælde for Østifterne f.m.b.a, jf. også dagsordenens underpunkt 3a nedenfor. Bestyrelsen oplyste, at der ikke i tiden mellem balancedagen i spaltningsregnskabet og generalforsamlingen var indtrådt begivenheder af væsentlig betydning, herunder væsentlige ændringer i aktiver og forpligtelser. Idet de under dagsordenens underpunkt 3a, 3b, 3c og 3d beskrevne vedtægtsændringer og beslutninger indgår som en integreret del af bestyrelsens forslag om grenspaltning af foreningen, blev de pågældende underpunkter herefter gennemgået. Ad 3a Nye vedtægter Det var foreslået, at der blev vedtaget en række vedtægtsændringer for foreningen, samt nye vedtægter for Østifterne f.m.b.a. som dannes ved grenspaltningen. Ændringerne relaterende til foreningens vedtægter blev herefter beskrevet: Vedtægternes bestemmelse om foreningens navn blev foreslået ændret, således at foreningens navn ændres til "Østifterne Administration f.m.b.a.". Vedtægternes bestemmelse om foreningens navn ændres derved til følgende: "Foreningens navn er Østifterne Administration f.m.b.a." Vedtægternes bestemmelse om foreningens etablering blev foreslået ændret, således at det fremgår, at foreningen ved en grenspaltning har overdraget hovedparten af sine aktiver og passiver til Østifterne f.m.b.a. Vedtægternes formålsbestemmelse ændres derved til følgende: "Foreningen er etableret ved en omdannelse af Østifterne Forsikring gs., der har drevet forsikringsvirksomhed. Forsikringsvirksomheden blev i forbindelse med

6 det gensidige selskabs omdannelse til overført til Nykredit Østifterne Forsikring A/S, der senere har ændret navn til Nykredit Forsikring A/S. Foreningen har i juni 2016 overdraget hovedparten af sine aktiver og passiver til Østifterne f.m.b.a. Overdragelsen er foretaget i medfør af en beslutning om grenspaltning af foreningen, som blev vedtaget af foreningens delegerede. ændrede i forbindelse med grenspaltningen navn til Østifterne Administration f.m.b.a." Vedtægternes formålsbestemmelse blev foreslået ændret, således at foreningens vedtægtsmæssige formål kommer til at afspejle de aktiviteter, der ydes i regi af foreningen. Vedtægternes formålsbestemmelse ændres derved til følgende: "Foreningens formål er være administrator for Østifterne f.m.b.a., således at Østifterne f.m.b.a.'s formål om - at varetage medlemmernes interesser ved at foreningen gennem sin aktiebesiddelse i Nykredit Holding A/S skal medvirke til at opretholde og videreføre i Nykredit Forsikring A/S den af Østifterne Forsikring gs. tidligere drevne forsikringsvirksomhed og i øvrigt tage del i Nykreditkoncernens virksomhed, og - at virke til fremme af blandt andet skadeforebyggende aktiviteter, forskning i skadeforebyggelse, uddannelse, humanitære støtte- og hjælpeaktiviteter samt i øvrigt at yde støtte til almennyttige formål, understøttes af foreningen." Vedtægternes bestemmelser om delegerede og ledelse blev foreslået ændret, således at der etableres fuld parallelitet mellem ledelsesorganerne i foreningen og Østifterne f.m.b.a. Paralleliteten etableres ved: i. En tilføjelse til vedtægternes bestemmelse om delegeretforsamlingens udpegelse af delegerede, således at delegeretforsamlingen er forpligtet til at udpege identiske delegerede i foreningen og Østifterne f.m.b.a. Tilføjelsen har følgende ordlyd: "Delegeretforsamlingen er forpligtet til at udpege identiske delegerede i foreningen og Østifterne f.m.b.a." ii. En tilføjelse til vedtægternes bestemmelse om valg af delegerede, således at valg af delegerede skal afholdes sammen med Østifterne f.m.b.a, hvor foreningens og Østifterne f.m.b.a.'s medlemmer stemmer på ét samlet valg, og medlemmerne alene kan stemme på den ene kandidat, som det pågældende medlem ønsker valgt som delegeret i både foreningen og Østifterne f.m.b.a. Tilføjelsen har følgende ordlyd: "Valg af delegerede afholdes sammen med Østifterne f.m.b.a., således at foreningens og Østifterne f.m.b.a.'s medlemmer stemmer på ét samlet valg, og således at foreningens medlemmer alene stemmer på

7 den ene kandidat, som det pågældende medlem ønsker valgt som delegeret i både foreningen og Østifterne f.m.b.a." iii. En tilpasning af vedtægternes bestemmelse om bestyrelsens valg af suppleant til delegeretforsamlingen, således at bestyrelsen er forpligtet til at vælge samme suppleant i foreningen og Østifterne f.m.b.a. Vedtægtsbestemmelsen har følgende ordlyd: "I tilfælde af vakance som følge af en delegerets død eller udtræden kan bestyrelsen vælge en suppleant fra samme valgkreds som det udtrådte medlem til at indtræde som delegeret indtil førstkommende valg til delegeretforsamlingen. Bestyrelsen er forpligtet til at vælge samme suppleant i foreningen og Østifterne f.m.b.a." iv. En tilføjelse til vedtægternes bestemmelse om foreningens ledelse, hvorefter de delegerede er forpligtet til at udøve deres stemmerettigheder således, at bestyrelsen i foreningen er identisk med bestyrelsen i Østifterne f.m.b.a. Tilføjelsen har følgende ordlyd: "De delegerede er forpligtet til at udøve deres stemmerettigheder således, at bestyrelsen i foreningen og Østifterne f.m.b.a. til enhver tid er identisk." v. Endelig en ændring af vedtægternes bestemmelse om direktionen, således at direktøren er identisk med den direktør, der ansættes i Østifterne f.m.b.a. Vedtægternes bestemmelse om direktionen ændres derved til følgende: "Bestyrelsen ansætter en direktør, der varetager den daglige ledelse i overensstemmelse med den instruks, som bestyrelsen udarbejder. Den ansatte direktør skal være identisk med den direktør, som ansættes i Østifterne f.m.b.a." Det blev oplyst, at vedtægterne for Østifterne f.m.b.a., som dannes ved grenspaltningen, i hovedsagen er identiske med foreningens vedtægter, idet bestemmelserne om Østifterne f.m.b.a.'s navn, etablering og formål divergerer ved at være tilpasset det udspaltede Østifterne f.m.b.a. s historik og fremadrettede virke, og idet vedtægtsbestemmelserne om parallelitet henviser til foreningen fremfor Østifterne f.m.b.a. De ændrede vedtægter for foreningen samt de nye vedtægter for Østifterne f.m.b.a., blev fremlagt og gennemgået i deres helhed i forbindelse med forslagets behandling. Ad 3b Valg af medlemmer til bestyrelse, direktion og revisor i Østifterne f.m.b.a. Forslaget om grenspaltning af foreningen indebar, at foreningens nuværende bestyrelse også bliver medlemmer af Østifterne f.m.b.a.'s bestyrelse. Bestyrelsen i Østifterne f.m.b.a. vil herefter komme til at bestå af følgende medlemmer:

8 Erling Bech Poulsen Jens Eghøj Nielsen Stephen Adler Petersen Malene Friis Camilla Kisling Carl Joakim Brandt Bestyrelsen i foreningen var konstitueret med Erling Bech Poulsen som formand og med Jens Eghøj Nielsen som næstformand, som derved kommer til at bestride samme poster i Østifterne f.m.b.a.'s bestyrelse. Lars Suhr Olsen var direktør i foreningen og udpeges derved som direktør i Østifterne f.m.b.a. Forslaget om grenspaltning indebar endvidere, at Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab udpeges som revisor for Østifterne f.m.b.a., og at Østifterne f.m.b.a. s kommende årsregnskaber skal revideres. Ad 3c Godkendelse af en administrationsaftale mellem foreningen og Østifterne f.m.b.a. Forslaget om grenspaltning af foreningen indebar yderligere, at der blev indgået en administrationsaftale mellem foreningen og Østifterne f.m.b.a., ifølge hvilken administrationen af Østifterne f.m.b.a. varetages af foreningen, mod at Østifterne f.m.b.a., som modydelse, betaler et markedsmæssigt omkostningsbestemt vederlag. Hovedpunkterne i administrationsaftalen blev oplyst som værende følgende: Foreningens vederlag fastsættes til foreningens faktiske omkostninger ved administrationen af Østifterne f.m.b.a. med tillæg af 5 %. Ydelserne som leveres af foreningen til Østifterne f.m.b.a. vil reflektere de arbejdsopgaver, som i dag udføres i regi af foreningen. Et eventuelt erstatningsansvar for foreningen over for Østifterne f.m.b.a. begrænses til et maksimalt ansvar på 5 mio. kr. Tvisteløsning vil foregå ved voldgift. Det blev oplyst, at den endelige Administrationsaftale vil blive indgået af bestyrelsen i umiddelbar forlængelse af en vedtagelse og endelig registrering af grenspaltningen. Ad 3d Bemyndigelse til bestyrelsen Forslaget om grenspaltning af foreningen indebar endelig, at bestyrelsen i foreningen er bemyndiget til at underskrive alle dokumenter, aftaler mv., der måtte vise sig nødvendige eller hensigtsmæssige for at gennemføre grenspaltningen samt til at foretage alle øvrige handlinger, som bestyrelsen vurderer nødvendige eller hensigtsmæssige i forbindelse hermed samt alle sådanne ændringer, som Erhvervsstyrelsen måtte kræve for at registrere grenspaltningen.

9 Efter gennemgangen af dagsordenens punkt 3, med tilhørende underpunkter 3a, 3b, 3c og 3d, besluttede de delegerede/befuldmægtigede, enstemmigt og med tilslutning fra samtlige delegerede, at vedtage dagsordenens punkt 3 om en grenspaltning af foreningen. --oo0oo-- Dirigenten konstaterede herefter, at dagsordenen var udtømt, og at samtlige forslag var blevet vedtaget enstemmigt og med tilslutning fra samtlige delegerede. Generalforsamlingen bemyndigede advokat Anders Lavesen med fuld substitutionsret, til at anmelde det vedtagne til Erhvervsstyrelsen og til i forbindelse hermed at foretage sådanne ændringer i og tilføjelser til det vedtagne, vedtægterne og øvrige forhold, som Erhvervsstyrelsen måtte kræve for at registrere det på generalforsamlingen vedtagne. Generalforsamlingen blev hævet. København, den 22. juni 2016 Som dirigent: Camilla Kisling

Onsdag den 22. juni 2016 kl på Otto Mønsteds Plads 9, 1563 København V (Indgang ved receptionen i Anker Heegaards Gade 8)

Onsdag den 22. juni 2016 kl på Otto Mønsteds Plads 9, 1563 København V (Indgang ved receptionen i Anker Heegaards Gade 8) Til de delegerede og gæster København den 3. juni 2016 Der indkaldes til ekstraordinær generalforsamling i Onsdag den 22. juni 2016 kl. 15.30 på Otto Mønsteds Plads 9, 1563 København V (Indgang ved receptionen

Læs mere

Vedtægter for. Østifterne Administration f.m.b.a.

Vedtægter for. Østifterne Administration f.m.b.a. Vedtægter for Østifterne Administration f.m.b.a. I. Foreningens navn, formål og hjemsted 1 Stk. 1 Foreningens navn er Østifterne Administration f.m.b.a. Stk. 2 Foreningen er etableret ved en omdannelse

Læs mere

Vedtægter for. Foreningen Østifterne f.m.b.a

Vedtægter for. Foreningen Østifterne f.m.b.a BILAG A Vedtægter for Foreningen Østifterne f.m.b.a I. Foreningens navn, formål og hjemsted 1 Stk. 1 Foreningens navn er Foreningen Østifterne f.m.b.a. Stk. 2 Foreningen er etableret ved en omdannelse

Læs mere

VEDTÆGTER. for. FORENINGEN ØSTIFTERNE f.m.b.a.

VEDTÆGTER. for. FORENINGEN ØSTIFTERNE f.m.b.a. VEDTÆGTER for FORENINGEN ØSTIFTERNE f.m.b.a. I NAVN, ETABLERING, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Navn og etablering 1.1 Foreningens navn er Foreningen Østifterne f.m.b.a. 1.2 Foreningen er etableret ved en omdannelse

Læs mere

10.4. Paradigme til beslutningsreferat for spaltning, hvor spaltningsplanen er fravalgt

10.4. Paradigme til beslutningsreferat for spaltning, hvor spaltningsplanen er fravalgt 10. P ARADIGMER 10.4. Paradigme til beslutningsreferat for spaltning, hvor spaltningsplanen er fravalgt (Paradigmet er kun relevant ved spaltninger, hvopr alene anpartsselskaber indgår.) (Husk, at et beslutningsreferat

Læs mere

Vedtægter Foreningen af forsikringstagere i Thisted Forsikring f.m.b.a. CVR-nr.: 31 00 75 18

Vedtægter Foreningen af forsikringstagere i Thisted Forsikring f.m.b.a. CVR-nr.: 31 00 75 18 Vedtægter Foreningen af forsikringstagere i Thisted Forsikring f.m.b.a. CVR-nr.: 31 00 75 18 Vedtægter Foreningen af forsikringstagere i Thisted Forsikring f.m.b.a. Side 1 af 7 1 Navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

5.1 I Bornholms Regionskommune vælges ved direkte valg 24 delegerede.

5.1 I Bornholms Regionskommune vælges ved direkte valg 24 delegerede. 1.0 NAVN 1.1 Selskabets navn er Bornholms Brand A.m.b.a. 2.0 HJEMSTED 2.1 Selskabets hjemsted er Bornholms Regionskommune. 3.0 FORMÅL 3.1 Selskabets primære formål er at eje aktier i Bornholms Brandforsikring

Læs mere

CVR-nr. 10430410. Vedtægter for Tryg i Danmark smba

CVR-nr. 10430410. Vedtægter for Tryg i Danmark smba Vedtægter for Tryg i Danmark smba CVR-nr. 10430410 Navn og hjemsted 1 1.1 Selskabets navn er Tryg i Danmark smba. Selskabet udøver også virksomhed under binavnet TrygFonden smba. 1.2 Selskabets hjemsted

Læs mere

CVR-nr Vedtægter for TryghedsGruppen smba

CVR-nr Vedtægter for TryghedsGruppen smba Vedtægter for TryghedsGruppen smba CVR-nr. 10430410 Vedtægter for TryghedsGruppen smba Navn og hjemsted 1 1.1 Selskabets navn er TryghedsGruppen smba. Selskabet udøver også virksomhed under binavnene TrygFonden

Læs mere

LOKAL FORSIKRING G/S CVR nr. 68 50 98 15 Holsted Park 15, 4700 Næstved VEDTÆGTER FOR

LOKAL FORSIKRING G/S CVR nr. 68 50 98 15 Holsted Park 15, 4700 Næstved VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S CVR nr. 68 50 98 15 Holsted Park 15, 4700 Næstved VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S 1. Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Lokal Forsikring G/S. 1.2 Selskabet har følgende binavne

Læs mere

Vedtægter Dampskibsselskabet NORDEN A/S

Vedtægter Dampskibsselskabet NORDEN A/S 1 Vedtægter 2017 Dampskibsselskabet NORDEN A/S 2 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Dampskibsselskabet NORDEN A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne: Dampskibsselskabet NORDEN

Læs mere

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a.

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. NAVN, FORMÅL OG MEDLEMSFORHOLD 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Foreningen AP Pension f.m.b.a. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Foreningen NLP

Vedtægter for Foreningen NLP Vedtægter for Foreningen NLP Vedtægter for Foreningen NLP Navn og hjemsted 1 1.1 Foreningens navn er Foreningen NLP. 1.2 Foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk kommune. 2.1 Foreningens formål er: Formål

Læs mere

Vedtægter for. TryghedsGruppen smba. CVR-nr

Vedtægter for. TryghedsGruppen smba. CVR-nr Vedtægter for TryghedsGruppen smba CVR-nr. 10430410 Navn og hjemsted 1 1.1 Selskabets navn er TryghedsGruppen smba. Selskabet udøver også virksomhed under binavnene TrygFonden smba (TryghedsGruppen smba)

Læs mere

Forslag fra bestyrelsen om ændring af Vedtægtens 3, 10 stk. 1, 10 stk. 2, 10 stk. 4 samt 20 stk. 2

Forslag fra bestyrelsen om ændring af Vedtægtens 3, 10 stk. 1, 10 stk. 2, 10 stk. 4 samt 20 stk. 2 Generalforsamling i Foreningen AP Pension f.m.b.a. Dagsordenens punkt 5.b Bilag 4 Forslag fra bestyrelsen om ændring af Vedtægtens 3, 10 stk. 1, 10 stk. 2, 10 stk. 4 samt 20 stk. 2 Generalforsamlingen

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212 VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

6.2.1 Som følge af ny terminologi i selskabsloven mv. ændres følgende ord og begreber i vedtægterne

6.2.1 Som følge af ny terminologi i selskabsloven mv. ændres følgende ord og begreber i vedtægterne Emne: Ordinær Generalforsamling Indkalder: Tid: Torsdag, den 29. april 2010 Indk.dato: Sted: Toftegårdsvej 4, 8370 Hadsten Rev: 03-05-2010 År 2010, den 29. april, afholdtes Ordinær Generalforsamling i

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSKE FISKERES FORSIKRING, GENSIDIGT SELSKAB

VEDTÆGTER FOR DANSKE FISKERES FORSIKRING, GENSIDIGT SELSKAB VEDTÆGTER FOR DANSKE FISKERES FORSIKRING, GENSIDIGT SELSKAB 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Selskabets navn er Danske Fiskeres Forsikring, gensidigt selskab. Selskabet har følgende binavne:

Læs mere

INDKALDELSE. til ekstraordinær generalforsamling i Bang & Olufsen a/s CVR-nr

INDKALDELSE. til ekstraordinær generalforsamling i Bang & Olufsen a/s CVR-nr INDKALDELSE til ekstraordinær generalforsamling i Bang & Olufsen a/s CVR-nr. 41 25 79 11 Onsdag, den 4. marts 2009, kl. 16.30 Struer Statsgymnasium, Jyllandsgade 2, 7600 Struer Bestyrelsen for Bang & Olufsen

Læs mere

Vedtægter for NKT Holding A/S

Vedtægter for NKT Holding A/S Vedtægter for NKT Holding A/S Vedtægter, 24. april 2001, CVR Nr. 62 72 52 14 I Selskabets navn, formål og hjemsted II Aktiekapitalen og aktionærerne III Generalforsamlingen IV Bestyrelse og direktion V

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter. Navn og formål

Vedtægter. Navn og formål Vedtægter Navn og formål 1 Andelsselskabets navn er Grindsted El- og Varmeværk A.M.B.A. og dets hjemsted er Grindsted. Selskabets hovedformål er på bedste og billigste måde, sammen med sine datterselskaber

Læs mere

Vedtægter. H. Lundbeck A/S

Vedtægter. H. Lundbeck A/S Vedtægter for H. Lundbeck A/S Ottiliavej 7-9, 2500 Valby CVR-nr. 5675 9913 (tidligere registreret under reg.nr. A/S 22.472) ---oo0oo--- 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er H. Lundbeck A/S med binavn

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S Indholdsfortegnelse 1. Navn... 2 2. Hjemsted... 2 3. Formål... 2 4. Selskabets kapital... 2 5. Selskabets aktier... 2 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse... 2

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter Matas A/S, CVR-nr

Vedtægter Matas A/S, CVR-nr Vedtægter Matas A/S, CVR-nr. 27 52 84 06 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er Matas A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene MHolding A/S og MHolding 1 A/S. 1.3 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE Navn, hjemsted og formål 1. Andelskassens navn er KØBENHAVNS ANDELSKASSE. Dens hjemsted er Storkøbenhavn. Andelskassen driver tillige virksomhed under navnet Andelskassen

Læs mere

Vedtægter for Thisted Forsikring g/s CVR-NR 31007518

Vedtægter for Thisted Forsikring g/s CVR-NR 31007518 Vedtægter for Thisted Forsikring g/s CVR-NR 31007518 Etableret d. 1. april 1977 ved sammenslutningen af Det Gensidige Løsøreforsikringsselskab Thisted Amt (stiftet 1853) og Thisted Amts Landbygningers

Læs mere

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen.

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen. KØBENHAVN. AARHUS. LONDON. BRUXELLES BERLIN IV A/S, CVR-NUMMER 29 14 98 60 Den 10. oktober 2014, klokken 10.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Berlin IV A/S hos Kromann Reumert, Sundkrogsgade

Læs mere

Vedtægter. H. Lundbeck A/S

Vedtægter. H. Lundbeck A/S Vedtægter for H. Lundbeck A/S Ottiliavej 7-9, 2500 Valby CVR-nr. 5675 9913 (tidligere registreret under reg.nr. A/S 22.472) ---oo0oo--- 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er H. Lundbeck A/S med binavn

Læs mere

Vedtægter for Danske Fiskeres Forsikring, gensidigt selskab CVR

Vedtægter for Danske Fiskeres Forsikring, gensidigt selskab CVR Vedtægter for Danske Fiskeres Forsikring, gensidigt selskab CVR 55 12 46 12 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Selskabets navn er Danske Fiskeres Forsikring, gensidigt selskab (i det følgende

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S København Marts 2015 Sagsnr. 038296-0035 sj/akt/mei Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S Den 19. marts 2015 afholdtes ordinær generalforsamling i Exiqon A/S (CVR-nr. 18 98 44 31) ("Selskabet")

Læs mere

Vedtægter. Andelsgarant a.m.b.a.

Vedtægter. Andelsgarant a.m.b.a. Vedtægter Andelsgarant a.m.b.a. Vedtægter 1. Navn og hjemsted 1.1. Selskabets navn er Andelsgarant a.m.b.a. Selskabets binavn er Andelsselskabet af 15. maj 2013 A.M.B.A. 1.2. Selskabets hjemsted er Storkøbenhavn.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NEM s.m.b.a. Indhold

VEDTÆGTER FOR NEM s.m.b.a. Indhold VEDTÆGTER FOR NEM s.m.b.a. Indhold 1 Navn og hjemsted... 2 2 Formål... 2 3 Medlemmer... 2 4 Selskabets ledelse... 2 5 Valg af repræsentantskab... 3 6 Klage over valg... 4 7 Generalforsamling kompetence,

Læs mere

Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr , ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes

Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr , (Selskabet) indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr. 42 57 81 18, ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes tirsdag den 8. januar 2019, kl. 17.00 på Stamholmen 70, 2650 Hvidovre Dagsorden

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i ASGAARD Group A/S

Indkaldelse til generalforsamling i ASGAARD Group A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 01-2008. Indberettet den 15. januar 2008. Indkaldelse til generalforsamling i ASGAARD Group A/S Bestyrelsen for ASGAARD Group A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling,

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Codan A/S. CVR-nr. 56 77 12 12. (2015-udgave)

VEDTÆGTER. for. Codan A/S. CVR-nr. 56 77 12 12. (2015-udgave) VEDTÆGTER for Codan A/S CVR-nr. 56 77 12 12 (2015-udgave) CODAN A/S 1 I. Almindelige bestemmelser 1. Selskabets navn er Codan A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnet Codan Limited A/S.

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR. (vedtaget på ordinær generalforsamling den 30. marts 2016)

V E D T Æ G T E R FOR. (vedtaget på ordinær generalforsamling den 30. marts 2016) Side: 1 af 5 V E D T Æ G T E R FOR D A N S K E S P I L A / S (vedtaget på ordinær generalforsamling den 30. marts 2016) Selskabets navn og formål 1. Selskabets navn er DANSKE SPIL A/S. Selskabets binavne

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Alm. Brand A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Alm. Brand A/S CVR-nr VEDTÆGTER for Alm. Brand A/S CVR-nr. 77333517 Udgave 2010 1. 1.1. Selskabets navn er Alm. Brand A/S. 2. 2.1. Selskabets formål er - direkte eller indirekte - at eje kapitalandele i forsikringsselskaber

Læs mere

Vedtægter for Frørup Andelskasse

Vedtægter for Frørup Andelskasse Vedtægter for Frørup Andelskasse 1 Navn, hjemsted og formål Andelskassens navn er Frørup Andelskasse. Dens hjemsted er Nyborg Kommune. Det er Andelskassens formål at drive virksomhed som pengeinstitut,

Læs mere

NASDAQ OMX København A/S Meddelelse nr. 11 Nikolaj Plads marts København K Side 1 af 8. Dampskibsselskabet NORDEN A/S

NASDAQ OMX København A/S Meddelelse nr. 11 Nikolaj Plads marts København K Side 1 af 8. Dampskibsselskabet NORDEN A/S NASDAQ OMX København A/S Meddelelse nr. 11 Nikolaj Plads 6 25. marts 2010 1067 København K Side 1 af 8 Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i torsdag den 22. april 2010, kl. 10.00, i salen "Audience"

Læs mere

VEDTÆGTER. for ENERGIMIDT NET A/S

VEDTÆGTER. for ENERGIMIDT NET A/S VEDTÆGTER for ENERGIMIDT NET A/S CVR-nr. 28 33 18 78 18. juni 2015 SELSKABETS NAVN OG FORMÅL Selskabets navn er EnergiMidt Net A/S. 1 Selskabets binavne er EnergiMidt Net Vest A/S, ELRO Net A/S og ELRO

Læs mere

TIL ANDELSHAVERNE I KØBENHAVNS ANDELSKASSE UNDER KONTROL

TIL ANDELSHAVERNE I KØBENHAVNS ANDELSKASSE UNDER KONTROL TIL ANDELSHAVERNE I KØBENHAVNS ANDELSKASSE UNDER KONTROL INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN 13. SEPTEMBER 2018 OM VEDTÆGTS- ÆNDRINGER MV. I KØBENHAVNS ANDELSKASSE UNDER KONTROL I henhold

Læs mere

overensstemmelse med 13 i Selskabets vedtægter havde bestyrelsen udpeget advokat Regina M. Andersen til dirigent for generalforsamlingen.

overensstemmelse med 13 i Selskabets vedtægter havde bestyrelsen udpeget advokat Regina M. Andersen til dirigent for generalforsamlingen. Den 24. april 2013 kl. 16.00 afholdtes ordinær generalforsamling iandersen &Martini A/S (CVR-nr. 15 31 37 14) ("Selskabet"), hos Selskabets afdeling på Agenavej 15, 2670 Greve. overensstemmelse med 13

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele) 3 3 Bemyndigelse til gennemførelse af kapitalforhøjelse

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR

GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR Advokatanpartsselskab J.nr. 19216 om/emn GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR. 36440414 År 2016, den 18. april kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Skako A/S på selskabets adresse i Faaborg.

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P E R H V E R V S F O R E N I N G

V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P E R H V E R V S F O R E N I N G Advokat Susanne Bundgaard Møller Torvet 2 5900 Rudkøbing tlf 62 51 10 32 J.nr. 3-11-16893 (UDKAST af den 16/5 2006) Formateret: Lige margener V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P Formateret: Engelsk

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS ! " # $% &'()*+,(-./0121(3 444,(-./0121(3 & 5 %" 67 %7 %$7" 9229 LH/kh/cl 27.10.2004 VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen BoligNet-Aarhus. Foreningens

Læs mere

Den 30. september 2019 blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i Blue Vision A/S ( Selskabet ) med følgende dagsorden:

Den 30. september 2019 blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i Blue Vision A/S ( Selskabet ) med følgende dagsorden: Dato: 30. september 2019 Selskabsmeddelelse nr.: 14 Ekstraordinær generalforsamling i Blue Vision A/S, CVR-nr. 26 79 14 13 Den 30. september 2019 blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i Blue

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Danica Pension, Livsforsikringsaktieselskab (CVR nr. 24 25 61 46) ----ooooo----

VEDTÆGTER. for. Danica Pension, Livsforsikringsaktieselskab (CVR nr. 24 25 61 46) ----ooooo---- VEDTÆGTER for Danica Pension, Livsforsikringsaktieselskab (CVR nr. 24 25 61 46) ----ooooo---- 1.1. Selskabets navn er Danica Pension, Livsforsikringsaktieselskab. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 24.04.2013 OG NYE VEDTÆGTER. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 Selskabsmeddelelse nr. 4/2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR. 15300574 År 2013,

Læs mere

NUNA. Vedtægter. for Air Greenland A/S (CVR ) ADVOKATER EQQARTUUSSISSUSERISUT LAW FIRM

NUNA. Vedtægter. for Air Greenland A/S (CVR ) ADVOKATER EQQARTUUSSISSUSERISUT LAW FIRM Vedtægter for Air Greenland A/S (CVR 56996710 ) 1 Navn 1.1 Selskabets navn er Air Greenland A/S. 1.2 Selskabet har følgende binavne: Grønlandsfly A/S (Air Greenland A/S) Air Kalaallit Nunaat A/S (Air Greenland

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DYNAMIC INVEST A/S

VEDTÆGTER FOR DYNAMIC INVEST A/S ADVOKATFIRMAET LEDET WILLADSEN MEJLHOLM J. nr. 11-211-15894 Hjørring, den 10. april 2018 (2. udgave) VEDTÆGTER FOR DYNAMIC INVEST A/S Selskabets navn og formål: 1. Selskabets navn er Dynamic Invest A/S.

Læs mere

VEDTÆGTER SØNDERJYSK FORSIKRING G/S. Forsikringsregister CVR-NR. 22602314. Vedtaget den 17. september 2015

VEDTÆGTER SØNDERJYSK FORSIKRING G/S. Forsikringsregister CVR-NR. 22602314. Vedtaget den 17. september 2015 VEDTÆGTER SØNDERJYSK FORSIKRING G/S Forsikringsregister CVR-NR. 22602314 Vedtaget den 17. september 2015 Vedtægter for Sønderjysk Forsikring G/S - udgave 17. september 2015 Side 1 1 Selskabets navn er

Læs mere

Dets hjemsted (hovedkontor) er Videbæk i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Dets hjemsted (hovedkontor) er Videbæk i Ringkøbing-Skjern Kommune. Vedtægter 2015 1 2 VEDTÆGTER for Vestjylland Forsikring gs. - 2015 1 Selskabets navn er Vestjylland Forsikring gs. Dets hjemsted (hovedkontor) er Videbæk i Ringkøbing-Skjern Kommune. Selskabet har endvidere

Læs mere

SPUTNIKKOLLEGIET FREDERIKSBERG APS

SPUTNIKKOLLEGIET FREDERIKSBERG APS VEDTÆGTER for SPUTNIKKOLLEGIET FREDERIKSBERG APS SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Selskabets navn er Sputnikkollegiet Frederiksberg ApS. Selskabets hjemsted er Frederiksberg Kommune. 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter. FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06. 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S).

Vedtægter. FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06. 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S). Vedtægter FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06 Navn 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S). Hjemsted 2. Selskabet er hjemmehørende i Danmark. Formål 3.

Læs mere

Vedtægter for Aars Vand

Vedtægter for Aars Vand Vedtægter for Aars Vand NAVN OG HJEMSTED: Selskabets navn er Aars Vand. 1 Selskabets hjemsted er Vesthimmerlands Kommune 2 FORMÅL: Selskabets formål er i overensstemmelse med den til enhver tid gældende

Læs mere

IC COMPANYS A/S VEDTÆGTER

IC COMPANYS A/S VEDTÆGTER IC COMPANYS A/S VEDTÆGTER Selskabets navn er IC Companys A/S. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene InWear Group A/S og Carli Gry International A/S. 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for. Velliv Foreningen F.M.B.A. CVR-nr:

Vedtægter for. Velliv Foreningen F.M.B.A. CVR-nr: Vedtægter for Velliv Foreningen F.M.B.A. CVR-nr: 36741422 Navn og hjemsted 1 1.1 Foreningens navn er Velliv Foreningen F.M.B.A. 1.2 Foreningens hjemsted er et sted i Danmark. 2.1 Foreningens formål er:

Læs mere

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr Vedtægter for Bang & Olufsen a/s CVR.nr. 41 25 79 11 1. Selskabets navn er Bang & Olufsen a/s. 2. Selskabets hjemsted er i Struer kommune. 3. Selskabets formål er i første række at eje varemærket Bang

Læs mere

Pr. 28. marts 2017 for. Faster Andelskasse Højevej 18 Astrup 6900 Skjern Tlf CVR. nr

Pr. 28. marts 2017 for. Faster Andelskasse Højevej 18 Astrup 6900 Skjern Tlf CVR. nr Pr. 28. marts 2017 for Faster Andelskasse Højevej 18 Astrup 6900 Skjern Tlf. 9648 7000 www.faster.dk CVR. nr. 2176 9916 1 Navn, hjemsted og formål Stk. 1. Andelskassens navn er Faster Andelskasse. Andelskassens

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i DK Formuepleje A/S. Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i DK Formuepleje A/S, der afholdes:

Indkaldelse til Generalforsamling i DK Formuepleje A/S. Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i DK Formuepleje A/S, der afholdes: Til aktionærer i Aalborg, den 4. maj 2019 Indkaldelse til Generalforsamling i Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i, der afholdes: Torsdag, den 20. maj 2019 klokken 9:00 Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015

Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015 Offentliggjort: 2015-04-23 17:41:09 CEST Erria A/S Referat fra generalforsamling Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015 Selskabsmeddelelse nr. 04/2015 ERRIA A/S Cvr-nr. 15300574 År 2015,

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR F O R E N I N G E N O U T D O O R - C A M P I N G - F E - R I E - F R I T I D, F. M. B. A

V E D T Æ G T E R FOR F O R E N I N G E N O U T D O O R - C A M P I N G - F E - R I E - F R I T I D, F. M. B. A V E D T Æ G T E R FOR F O R E N I N G E N O U T D O O R - C A M P I N G - F E - R I E - F R I T I D, F. M. B. A 1. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Foreningens navn er "Foreningen Outdoor-Camping-Ferie-Fritid,

Læs mere

Vedtægter. for. Energi Ikast Amba

Vedtægter. for. Energi Ikast Amba Vedtægter for Energi Ikast Amba Vedtægter for Energi Ikast Amba 1 Navn og hjemsted: Andelsselskabets navn er Energi Ikast Amba Selskabets hjemsted er Ikast. 2 Formål og forsyningsområde: Stk.1. Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. for. EnergiMidt Net A/S

VEDTÆGTER. for. EnergiMidt Net A/S VEDTÆGTER for EnergiMidt Net A/S CVR-nr. 28 33 18 78 31. december 2016 SELSKABETS NAVN OG FORMÅL Selskabets navn er "EnergiMidt Net A/S". 1 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene "ELRO Net

Læs mere

V E D T Æ G T E R. EnergiMidt Net A/S (Cvr.-nr. 28 33 18 78)

V E D T Æ G T E R. EnergiMidt Net A/S (Cvr.-nr. 28 33 18 78) V E D T Æ G T E R Ref 4300079 Dok 847493 EnergiMidt Net A/S (Cvr.-nr. 28 33 18 78) Navn: 1 Selskabet er et aktieselskab. Selskabets navn er EnergiMidt Net A/S. Selskabets binavn er EnergiMidt Net Vest

Læs mere

Vedtægter af 16. marts 2016 for Kreditbanken A/S Aabenraa

Vedtægter af 16. marts 2016 for Kreditbanken A/S Aabenraa Vedtægter af 16. marts 2016 for Kreditbanken A/S Aabenraa Navn, hjemsted og formål l Bankens navn er Kreditbanken A/S. Banken driver tillige virksomhed under binavnene Bankens hjemsted er Aabenraa Kommune.

Læs mere

Foreningens adresse er: Stationen, Hovedgaden 4, 8961 Allingåbro. (slettes: Rougsø Kommune, Århus Amt.)

Foreningens adresse er: Stationen, Hovedgaden 4, 8961 Allingåbro. (slettes: Rougsø Kommune, Århus Amt.) Vedtægter. 1. Foreningens navn Foreningen Djursland for fuld Damp. Foreningens adresse er: Stationen, Hovedgaden 4, 8961 Allingåbro. (slettes: Rougsø Kommune, Århus Amt.) 2. Beliggenhed ændres til Hjemsted.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S April 2016 Indholdsfortegnelse 1. Navn... 3 2. Hjemsted... 3 3. Formål... 3 4. Selskabets kapital... 3 5. Selskabets aktier... 3 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse...

Læs mere

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S VEDTÆGTER For Access Small Cap A/S K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S K R O M A N N R E U M E R T, A D V O K A T F I R M A SUNDKROGSGADE 5, D K - 2 1 0 0 K Ø B E N H A V N Ø, T E

Læs mere

VEDTÆGTER LB FORSIKRING A/S

VEDTÆGTER LB FORSIKRING A/S VEDTÆGTER LB FORSIKRING A/S VEDTÆGTER LB FORSIKRING A/S (CVR-nr.: 16 50 08 36) 1 Navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er LB Forsikring A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene:

Læs mere

FORUMlOO% Vedtægter For den ideelle forening FORENINGEN FORUM100%

FORUMlOO% Vedtægter For den ideelle forening FORENINGEN FORUM100% Vedtægter For den ideelle forening FORENINGEN FORUM100% GENERELLE BESTEMMELSER 1.1 Foreningens navn er Foreningen FORUM100%. 1. Bestyrelsen for FORUM100% har ret, men ikke pligt til at beskytte navnet

Læs mere

Royal Unibrew A/S CVR-nr Fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling tirsdag 27. april 2010, kl

Royal Unibrew A/S CVR-nr Fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling tirsdag 27. april 2010, kl Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712 Fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling tirsdag 27. april 2010, kl. 17.00 1. Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Forelæggelse af den reviderede

Læs mere

Selskabet skal sikre, at datterselskaberne driver forsyningsvirksomhed effektivt under hensyn til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø.

Selskabet skal sikre, at datterselskaberne driver forsyningsvirksomhed effektivt under hensyn til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø. Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 151286 VEDTÆGTER FOR HOFOR Vand Holding A/S CVR-nr. 34 60 73 97 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er HOFOR Vand Holding A/S.

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. Grundejerforeningen Kollekolleparken Side 1 af 5 Vedtægter I Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. 2 Foreningens formål er

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 2. Vestas internal protocol Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål... 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele)... 3 3 Bemyndigelser

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Viborg Håndbold Klub A/S

V E D T Æ G T E R. Viborg Håndbold Klub A/S V E D T Æ G T E R FOR Viborg Håndbold Klub A/S CVR-nr. 21 44 14 06 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1. Selskabets navn er Viborg Håndbold Klub A/S. 1.2. Binavne skal være følgende: Viborg HK A/S (Viborg

Læs mere

VEDTÆGTER VICTORIA PROPERTIES A/S CVR-NR

VEDTÆGTER VICTORIA PROPERTIES A/S CVR-NR VEDTÆGTER FOR VICTORIA PROPERTIES A/S CVR-NR. 55660018 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Victoria Properties A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at drive online portaler med økonomisk fokus, enten direkte

Læs mere

Vedtægter for PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab

Vedtægter for PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab Vedtægter for PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab Navn og formål 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Selskabets navn er PensionDanmark Pensionsforsikringsaktieselskab. Selskabet driver også virksomhed

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Hirtshals Strømforsyning Holding amba

VEDTÆGTER. for. Hirtshals Strømforsyning Holding amba Side 1 VEDTÆGTER for Hirtshals Strømforsyning Holding amba 1 Selskabets navn er Hirtshals Strømforsyning Holding amba (andelsselskab med begrænset ansvar). Selskabets hjemsted er Hirtshals Kommune. Selskabets

Læs mere

Vedtægter. For. Aktieselskabet Sønder Omme Plantage

Vedtægter. For. Aktieselskabet Sønder Omme Plantage Vedtægter For Aktieselskabet Sønder Omme Plantage www.sdr-omme-plantage.dk Aktieselskabet Sønder Omme Plantage - CVR. nr. 24 10 30 13 INDHOLD Side 1. NAVN... 1 2. FORMÅL... 1 3. SELSKABETS KAPITAL... 1

Læs mere

Vedtægter for foreningen DALEN

Vedtægter for foreningen DALEN Vedtægter for foreningen DALEN 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Dalen. Foreningens hjemsted er Helsingør Kommune. Foreningens formål er: At arbejde for gennemførelse af bofællesskabet

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX A/S cvr. nr

V E D T Æ G T E R. for. RTX A/S cvr. nr V E D T Æ G T E R for RTX A/S cvr. nr. 17 00 21 47 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research A/S (RTX A/S), RTX Wireless Communication

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 V E D T Æ G T E R for RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX Telecom A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research A/S (RTX Telecom A/S)

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Nordicom A/S. (CVR-nr. 12 93 25 02)

VEDTÆGTER. for. Nordicom A/S. (CVR-nr. 12 93 25 02) VEDTÆGTER for Nordicom A/S (CVR-nr. 12 93 25 02) - 1 - 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Nordicom A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at foretage anlægsinvestering i fast ejendom efter bestyrelsens skøn

Læs mere

Vedtægter. for MCH A/S. CVR nr. 43 55 59 28. Anmelder: Advokat Jørgen Quade Andersen Møllegade 1 c 7400 Herning Tlf. 97 21 40 36. J. nr.

Vedtægter. for MCH A/S. CVR nr. 43 55 59 28. Anmelder: Advokat Jørgen Quade Andersen Møllegade 1 c 7400 Herning Tlf. 97 21 40 36. J. nr. Anmelder: Advokat Jørgen Quade Andersen Møllegade 1 c 7400 Herning Tlf. 97 21 40 36 J. nr. 16-151776 Vedtægter for MCH A/S CVR nr. 43 55 59 28 ------------------------------ Vedtægter for MCH A/S CVR nr.

Læs mere

SOLAR A/S. Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen den 8. april 2011

SOLAR A/S. Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen den 8. april 2011 Selskabsmeddelelse nr.: 10 2011 Dato: 8. april 2011 Kontaktpersoner: CEO Flemming H. Tomdrup Telefon nr.: 79 30 00 00 SOLAR A/S Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen den 8. april 2011 Solar A/S Side

Læs mere

Bestyrelsens indstillinger til generalforsamlingen 2015 (fuldstændige forslag)

Bestyrelsens indstillinger til generalforsamlingen 2015 (fuldstændige forslag) Bestyrelsens indstillinger til generalforsamlingen 2015 (fuldstændige forslag) Ad dagsordenens pkt. 1 - valg af dirigent Bestyrelsen indstiller: Advokat Lisa Reinholt, LB Forsikring A/S Ad dagsordenens

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer Medarbejderforeningen (Fonden). Det der er markeret med grønt er tilføjelser, det med rød skrift mener vi skal slettes.

Forslag til vedtægtsændringer Medarbejderforeningen (Fonden). Det der er markeret med grønt er tilføjelser, det med rød skrift mener vi skal slettes. Forslag til vedtægtsændringer Medarbejderforeningen (Fonden). Det der er markeret med grønt er tilføjelser, det med rød skrift mener vi skal slettes. Foreningsvedtægter for Medarbejderforeningen Frode

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR. 17 88 12 48 1. SELSKABETS NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Mols-Linien A/S. 1.2 Selskabets formål er at drive færgefart og alle forretninger, der efter bestyrelsens

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen A/S. 1 Selskabets navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen A/S. 1 Selskabets navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for Glunz & Jensen A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz og Jensen A/S. 1.2 Binavne Selskabet anvender følgende binavne: Graphic Equipment

Læs mere

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende J.nr. 036920-0018 ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2009 Den 21. april 2009 blev der afholdt ordinær generalforsamling i FirstFarms AIS, CVR nr. 28 31 2504 på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B,

Læs mere

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr Vedtægter for Bang & Olufsen a/s CVR.nr. 41 25 79 11 1. Selskabets navn er Bang & Olufsen a/s. 2. Selskabets hjemsted er i Struer kommune. 3. Selskabets formål er i første række at eje varemærket Bang

Læs mere

F U L D S T Æ N D I G E F O R S L A G

F U L D S T Æ N D I G E F O R S L A G Kredit G/17/5 F U L D S T Æ N D I G E F O R S L A G Gældende Forslag 1. Navn Selskabets navn er BRFkredit a/s. Selskabets navn er BRFkredit a/s. Selskabets binavne er Jyske Realkredit a/s og Jyske Kredit

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Musik i Lejet

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Musik i Lejet V E D T Æ G T E R for Foreningen Musik i Lejet 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Foreningens navn er Musik i Lejet. 1.02 Foreningen har hjemsted i Gribskov Kommune. 2. FORMÅL 2.01 Foreningen har til formål på

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 J. nr. 36900 V E D T Æ G T E R for RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 30-05-2011 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX Telecom A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research

Læs mere

VEDTÆGTER. For. VESTJYSK BANK A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. For. VESTJYSK BANK A/S CVR-nr VEDTÆGTER For VESTJYSK BANK A/S CVR-nr. 34 63 13 28 INDHOLD 1. Navn... 1 2. Hjemsted... 1 3. Formål... 1 4. Bankens kapital... 2 5. Bankens aktier... 2 6. Bankens ledelse... 2 7. Generalforsamlingen, afholdelse,

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30 55 77 51 Ordinær generalforsamling i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S ("Selskabet") afholdes tirsdag den 29. maj

Læs mere