Se, hvad skytterne kan opleve

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Se, hvad skytterne kan opleve"

Transkript

1 Mærk pulsen. Mød magien. Se, hvad skytterne kan opleve DGI Midtjylland Skydning 29. juni til 2. juli 2017

2 2 Hanne Clausen mobil mail Praktisk Camping foregår på en særskilt skyttecamp i Dall Villaby på en boldbane med tilhørende klubhus. Campingvogne og telte bliver placeret landsdelsvis, og alt efter om man tilmelder sig med strøm eller ikke. Pris strøm:750 kr. pr. enhed. Billetsalget til L2017 starter 1. oktober. Hele oktober kan du spare 396 kroner ved at tilmelde dig inden 1. november, så den koster 799 kroner i oktober måned. Pris derefter 1195 kr. I skydnings aktiviteter kan børn deltage i L2017, sammen med deres familier. Børn deltager til en pris på 399 kr.

3 3 Den 1. oktober 2016 åbner billetsalget til Landsstævnet Fire dage med idræt, musik, fest og måske lidt søvn koster kun 1195 kroner og til de hurtige kun 799 kroner. Det her får du Det her kan du glæde dig til det er nemlig med i dit deltagergebyr (1195 kr / early bird: 799 kr): Alt det idræt, du vil vælg mellem mere end 25 idrætter Deltagelse i åbningen Bustransport under stævnet Overnatning på en skole eller på primitiv camping Adgang til festområdet Adgang til koncerter Rabat på billetter til shows Det koster en billet til Landsstævnet! Idræt, bus, musik, fest og overnatning! Alt det får du for 1195 kroner til Landsstævnet i Aalborg Og hvis du er hurtig, kan du købe billet til early bird-pris i oktober 2016 til kun 799 kroner.

4 4 Hvad er Landsstævne. Hver fjerde år strømmer tusindvis af aktive danskere til en ny værtsby, der kan præsentere et væld af idrætsaktiviteter, fællesskab, fest og farver. 29. juni - 2. juli 2017 er det Aalborg, der slår dørene op for Landsstævnet - også kaldet L2017. Skal du med? Landstævnet startede oprindeligt som et skyttestævne i Efter nogle år kom gymnastik med som aktivitet. I 1935 blev flere idrætter inviteret inden for, og stævnet udviklede sig igennem tiden med flere idrætsgrene og kulturelle input. Fællesskab, samvær, livsglæde og mangfoldighed har været Landsstævnets kendetegn op igennem tiden. De største landsstævner blev afholdt i Svendborg i 1994 og i Silkeborg i 1998, hvor henholdsvis og deltagere var med. Når Aalborg i 2017 slår dørene op til landsstævne, vil der være nye ting at opleve. Både i forhold til rammen stævnet afholdes i og udbuddet af idrætter. Fællesskab, samvær, livsglæde og mangfoldighed vil stadig være centrale værdier i landsstævneoplevelsen. Når man deltager i Landsstævnet, kan man selv sammensætte sit program for stævnet på kryds og tværs af de forskellige idrætstilbud. Deltagerne i Landsstævnet kommer på grund af: De mange gode idrætstilbud Fællesskabet Den helt særlige landsstævnestemning Festerne Åbningsshowet Afslutningsshowet DGI Landsstævne er Danmarks største idrætsfestival.

5 Glem ikke 80/20- reglen 80 % hygge og 20 % skydning Vi må gerne blive 150 eller flere fra DGI Midtjylland Skydning. Så.. ses vi?

6 6 Skyttelejr til landsstævnet Skyttelejr til landsstævnet Skytterne får egen campinglejr med strøm og plads til børn ved L2017 ved Aalborg. Landstævnet i Aalborg 2017 giver skytter mange muligheder for skydninger som i Skytter får unikke forhold under DGI's kommende landsstævne næste sommer i Aalborg 29. juni - 2. juli. Allerførst får de rummelige faciliteter i Dall 12 km syd for Aalborg, hvor en række skydninger tilbydes skytter fra klubber under DGI Skydning: 25 m pistol 50 m riffel 200 m riffel pistol terrænskydning cal..22 riffel terrænskydning Desuden vil alle deltagere i landsstævnet kunne prøve biatlon og airsoft/hardball i Aalborg centrum.

7 To særlige vilkår Dernæst får tilmeldte skytter unikke vilkår at bo under i forhold til alle andre deltagere. 7 I Dall Villaby, fire kilometer fra skydebanerne, etableres en campingplads med plads til campingvogne, der kan tilsluttes strøm. Samtidig får skyttedeltagere mulighed for som de eneste deltagere at have deres børn under 15 år med i lejren. Tilmeldte skytter får desuden som alle andre L2017-deltagere mulighed for at prøve et utal af 'kom og vær med'-aktiviteter på havnefronten og i Aalborgs centrum. Billetsalget til L2017 starter 1. oktober. Hele oktober kan du spare 396 kroner ved at tilmelde dig inden 1. november, så det koster 799 kroner i den ene måned.

8 8 Skydende aktiviteter til L2017 KUN for skytter under DGI Skydning: Afvikles i Dall Syd for Aalborg. 25 m pistol Her er der både mulighed for præcision-, duel- og hurtigskydning på højt konkurrenceniveau. Der skydes jf. Skyttebogens bestemmelser, 3 programmer: Standardpistol, finpistol, grovvåben. 50 m riffel Koncentration og fokus, for dig der vil udfordre dig selv mentalt. Se om du kan blive den nye landsstævnemester på 50 m. Der skydes jf. Skyttebogens bestemmelser, 50 m klasseprogram. Derforuden skydes der et særligt landsstævneprogram. 200 m riffel Kan du overføre dine gode egenskaber på 50 m riffel til at skyde på rigtig lang afstand med en markant større kaliber, så får du muligheden for det under landsstævnet. Hvis du kommer fra en forening der ikke skyder 200 m dagligt, er det her en unik mulighed. Der skydes jf. Skyttebogens bestemmelser, 200 m klasseprogram.

9 Pistolterræn Der skydes jf. Skyttebogens bestemmelser, cal..22, GP 32, GPA, GR, GF. 5 discipliner i alt. Prøv en disciplin uden for de traditionelle faste baner. Her får du frisk luft og natur, og i kombination med hurtige skydetider, masser af skiver at skyde på så er her muligheden for at udfordre dine skyttekammerater på nogle discipliner i måske normalt ikke skyder. 9 Cal..22 riffelterræn Disciplinen som ved alle landsstævner er en succes. Det er sjældent at man lokalt i sin egen forening bliver givet muligheden for at skyde terræn på cal..22 riffel. Det får du muligheden for her. Hurtige skydetider, små udfordrende mål men på kendte varierede afstand. Der skydes jf. Skyttebogens bestemmelser. Biatlon Skiskydning i løbesko Du har sikkert hørt om skiskydning. Skytter på ski, der dyster i langrend og skydning. Puls og koncentration, intensitet, spænding og ekstrem konkurrence. Nu får du muligheden at prøve kræfter med sporten. I sommerudgaven skifter vi dog ski ud med løbesko, og riflen løber vi ikke med. Alt andet er præcis, som du kender det fra skiskydning. Airsoft - Kom og prøv Test dine færdigheder i præcisionsskydning med airsoft-våben: Hvor hurtigt kan du ramme alle mål? (Aldersgrænse kan forekomme).

10 10 25 meter standard, og finpistol Grovpistol 25 m - GP 32, GPA, GR, GF, KUN kal / 9mm Udfordr din evne til koncentration, præcision og ro. Sigt efter oplevelsen og sæt nye mål i klassisk skydning. Deltag i skydning på DGI Landsstævne 2017 i Aalborg og udfordr din evne til koncentration, præcision og ro samtidig med, at du får masser af konkurrencer. Hvornår: Torsdag- 10:00 til 16:30 Fredag:10:00 til 16:30 Lørdag:10:00 til 16:30 Område: Dall Villaby Sted: Aalborg Skyttekreds, Furdalsvej 15, 9230 Svenstrup J 50 meter riffel og LS-program samt 200m Koncentration og fokus for dig, der vil udfordre dig selv mentalt. Se, om du kan blive den nye landsstævnemester på 50 m. Der skydes ud fra Skyttebogens bestemmelser - 50 m klasseprogram LS-program LS-program er opdelt i klasserne BK, JUN/UÅ/ÅKL/SEN og US/VS. Der skydes i alt 30 skud fordelt over 2 omgange. Hvornår: Torsdag- 10:00 til 16:30 Fredag:10:00 til 16:30 Lørdag:10:00 til 16:30 Område: Dall Villaby Sted: Aalborg Skyttekreds, Furdalsvej 15, 9230 Svenstrup J

11 11 Pistolterræn

12 Terrænskydning pistol Cal..22 riffelterræn 12 Deltag i skydning på DGI Landsstævne 2017 i Aalborg og udfordr din evne til koncentration, præcision og ro samtidig med, at du får masser af konkurrencer. Deltag i skydning på DGI Landsstævne 2017 i Aalborg og udfordr din evne til koncentration, præcision og ro samtidig med, at du får masser af konkurrencer. Om aktiviteten: Prøv en disciplin uden for de traditionelle faste baner. Her får du frisk luft og natur, og i kombination med hurtige skydetider masser af skiver at skyde på. Så her har du muligheden for at udfordre dine skyttekammerater på nogle discipliner, I måske normalt ikke skyder. Der skydes ud fra Skyttebogens bestemmelser: cal..22, GP 32, GPA, GR, GF. 5 discipliner i alt. Hvornår Torsdag 10:00 til 16:30 Sted: Aalborg Skyttekreds, Furdalsvej 15, 9230 Svenstrup J Om aktiviteten: Her har du disciplinen, som ved alle landsstævner er en succés. Det er sjældent, at man lokalt i sin egen forening bliver givet muligheden for at skyde terræn på cal..22 riffel. Det får du muligheden for her. Hurtige skydetider, små udfordrende mål men på kendte varierede afstand. Der skydes ud fra Skyttebogens bestemmelser. Hvornår Fredag 10:00 til 16:30 Sted: Aalborg Skyttekreds, Furdalsvej 15, 9230 Svenstrup J

13 13 Alle kan være med!

14 Airsoft Skydning - Kom og prøv Biatlon - Skiskydning i løbesko 14 Hvornår :Torsdag 10:00 til 16:00 Hvem : Alle Område: Øgadekvarteret Sted Østre anlæg, Bonnesensgade, 9000 Aalborg Hvornår :Fredag 09:00 til 17:00 Hvem: Alle Område: Øgadekvarteret Sted: Østre anlæg, Bonnesensgade, 9000 Aalborg Hurtig-Skydning med airsoft-våben Prøv skydning på Landsstævnet og udfordr din evne til koncentration, præcision og ro. Om aktiviteten: Test dine færdigheder i præcisionsskydning med airsoft-våben: Hvor hurtigt kan du ramme alle mål? Vi træner præcisions- og målskydning med bevægelse før og under skydning på tid. Motion, præcision og koncentration. Du har sikkert hørt om skiskydning. Skytter på ski, der dyster i langrend og skydning. Puls og koncentration, intensitet, spænding og ekstrem konkurrence. I sommerudgaven skifter vi ski ud med løbesko, og riflen løber vi ikke med. Alt andet er præcis, som du kender det fra skiskydning. Om aktiviteten: 5 x 400 m løb og 4 x skydning med IR våben.

15 15 Jakob er der også plads til.

16 Mærk pulsen. Mød magien. I samarbejde med: DGI Landsstævne er Danmarks største idrætsfestival. Hvert fjerde år strømmer tusindvis af aktive danskere til en ny værtsby, der kan præsentere et væld af idrætsaktiviteter, fællesskab, fest og farver. I 2017 er det Aalborg, der slår dørene op for landsstævnet. Kom til Aalborg og mærk pulsen. Dyrk den idræt, du brænder for og bliv udfordret på alt det nye. Tag af sted selv eller sammen med dem, du kender og deltag i fællesskabet. Kæmp for sejren, vær aktiv med holdet, tag del i festen, nyd glæden og mød magien. Ta med til Aalborg og oplev et landsstævne i helt nye, fantastiske og kraftfulde rammer. Det hele foregår i centrum af byen med den nye havnefront som omdrejningspunkt. Glæd dig til et stævne med sport, oplevelser og musik og gå ikke glip af en fantastisk idrætsoplevelse og et centrum med høj puls og bevægelse. 29. juni til 2. juli 2017

Koncentration. Sigt. Ram plet. Lær at skyde i din lokale skytteforening

Koncentration. Sigt. Ram plet. Lær at skyde i din lokale skytteforening Lær at skyde i din lokale skytteforening Koncentration. Sigt. Ram plet. Alle kan gå til skydning uanset alder og fysisk form. Find et skytteforening i dit lokalområde og giv dig selv en udfordring Læs

Læs mere

1. Velkommen. 2. Landsstævne i Aalborg - vi tegner billedet af Danmarks største idrætsfestival

1. Velkommen. 2. Landsstævne i Aalborg - vi tegner billedet af Danmarks største idrætsfestival 1. Velkommen 2. Landsstævne i Aalborg - vi tegner billedet af Danmarks største idrætsfestival 3. De aktive - hvordan kan du være aktiv til Landsstævne? 4. De frivillige - hvordan kan du være frivillig

Læs mere

DDS HOLBÆK. Landsstævne. DGI p DDS juli 2009

DDS HOLBÆK. Landsstævne. DGI p DDS juli 2009 DDS DGI p DDS Landsstævne 2.-5. juli 2009 HOLBÆK De Danske Skytteforeninger Stævnekontor Stævnekontoret etableres i Bredetved tæt ved det store skyttetelt. Her kan du få ændret skydetider, bestille ekstra

Læs mere

Til elever og forældre 14. oktober 2016

Til elever og forældre 14. oktober 2016 Til elever og forældre 14. oktober 2016 Mærk pulsen. Mød magien. DGI Landsstævne er Danmarks største idrætsfestival. Hvert fjerde år strømmer tusindvis af aktive danskere til en ny værtsby, der kan præsentere

Læs mere

DGI Skydning. DGI Skydning for alle. Find en af landets 755 skytteforeninger i dit lokalområde Læs mere på dgi.dk & skytten.dk & blivskytte.

DGI Skydning. DGI Skydning for alle. Find en af landets 755 skytteforeninger i dit lokalområde Læs mere på dgi.dk & skytten.dk & blivskytte. DGI Skydning DGI Skydning for alle Find en af landets 755 skytteforeninger i dit lokalområde Læs mere på dgi.dk & skytten.dk & blivskytte.dk 2 Discipliner Masser af tilbud alle kan være med! Som skytte

Læs mere

Dalgas Stævnet. Et stævne med mange muligheder. 5-6 og 7. september. 25-50-200-300m Terræn og Biatlon

Dalgas Stævnet. Et stævne med mange muligheder. 5-6 og 7. september. 25-50-200-300m Terræn og Biatlon Dalgas Stævnet Et stævne med mange muligheder 5-6 og 7. september 25-50-200-300m Terræn og Biatlon 2 50-200-300m og 300m NM 50 meter riffel Skydetider: Fredag kl. 17.00-21.00 Lørdag kl. 09.00-13.30 Søndag

Læs mere

Rødskebøllestævne. 25 m - 50 m m. 29. maj & 2. & 3. juni 2018 Svendborg Skyttekreds

Rødskebøllestævne. 25 m - 50 m m. 29. maj & 2. & 3. juni 2018 Svendborg Skyttekreds Rødskebøllestævne 25 m - 50 m - 200 m 29. maj & 2. & 3. juni 2018 Svendborg Skyttekreds Program for Rødskebøllestævne 2018 Svendborg Skyttekreds indbyder hermed alle skytter på Fyn og omegn til 25 m, 50

Læs mere

SKALLEBØLLESTÆVNE. 13.-15. august 2010. Der er tilmelding via www.skydetid.dk. Nyhed: nu også sommerbiatlon. 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program.

SKALLEBØLLESTÆVNE. 13.-15. august 2010. Der er tilmelding via www.skydetid.dk. Nyhed: nu også sommerbiatlon. 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program. SKALLEBØLLESTÆVNE 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program. Nyhed: nu også sommerbiatlon. Husk tilmelding FØR du går på sommerferie! 13.-15. august 2010 Der er tilmelding via www.skydetid.dk 1 Skallebøllestævnet

Læs mere

Rødskebøllestævne. 25 m - 50 m m. 2. & 6. & 7. juni 2015 Svendborg Skyttekreds

Rødskebøllestævne. 25 m - 50 m m. 2. & 6. & 7. juni 2015 Svendborg Skyttekreds Rødskebøllestævne 25 m - 50 m - 200 m 2. & 6. & 7. juni 2015 Svendborg Skyttekreds Program for Rødskebøllestævne 2015 Svendborg Skyttekreds indbyder hermed alle skytter på Fyn og omegn til 25 m, 50 m &

Læs mere

Sikker skydning med infrarøde våben. Lej IR-våben hos din lokale DGI landsdel

Sikker skydning med infrarøde våben. Lej IR-våben hos din lokale DGI landsdel Lej IR-våben hos din lokale DGI landsdel Sikker skydning med infrarøde våben Kun fantasien sætter grænser for anvendelsen af IR-våben. Prøv det hjemme hos jer selv. dgi.dk/skydning 2 IR-våben - hvor som

Læs mere

Pistol. Indbydelse DM udendørs 2015. alle klassegrupper. 25 meter Standard, Fin- og grov

Pistol. Indbydelse DM udendørs 2015. alle klassegrupper. 25 meter Standard, Fin- og grov Indbydelse DM udendørs 2015 Pistol alle klassegrupper 25 meter Standard, Fin- og grov DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer Pistol: D. 12.-13.

Læs mere

Fakta: Historie, idé og værdigrundlag

Fakta: Historie, idé og værdigrundlag Historie, idé og værdigrundlag Landsstævnet rækker tilbage til 1862, hvor medlemmer fra landets idrætsforeninger samledes til landsstævne. Op gennem tiden har navnene på de organisationer, der arrangerer

Læs mere

Konsulentens klumme. Skytteaktivitetsmøde på Fyn. Højby, den 14. juni 2016

Konsulentens klumme. Skytteaktivitetsmøde på Fyn. Højby, den 14. juni 2016 Højby, den 14. juni 2016 Konsulentens klumme Denne gang har der været afholdt mange af de store møder både på Fyn og på landsplan. Der er dog også nogle kurser primært med fokus på træneruddannelser, og

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING i Viborg og Dansk Politiidrætsforbund. Indbyder til De Danske Politimesterskaber i skydning 2017.

POLITIETS IDRÆTSFORENING i Viborg og Dansk Politiidrætsforbund. Indbyder til De Danske Politimesterskaber i skydning 2017. POLITIETS IDRÆTSFORENING i Viborg og Dansk Politiidrætsforbund Indbyder til De Danske Politimesterskaber i skydning 2017. Politiets Idrætsforening Viborg samt skydeudvalget i Dansk Politiidrætsforbund

Læs mere

Løb og skydning forenet til én sportsgren

Løb og skydning forenet til én sportsgren Nyvest Biatlon Løb og skydning forenet til én sportsgren Lørdag d. 25/08 2018 Fra kl. 09:00-16:00 Som noget nyt vil afholde sit første individuelle Biatlon stævne, for øvede og ikke øvede atleter. Alle

Læs mere

INDBYDELSE NORDSJÆLLANDSMESTERSKABET

INDBYDELSE NORDSJÆLLANDSMESTERSKABET DGI NORDSJÆLLAND INDBYDELSE NORDSJÆLLANDSMESTERSKABET 2019 25m, 50m, 200m og 300m Torsdag 22. august. Søndag 25. august. DGI SKYDNING NORDSJÆLLAND INDBYDER HERMED ALLE SKYTTER I NORDSJÆLLAND TIL: NORDSJÆLLANDS

Læs mere

Mærk pulsen. Mød magien.

Mærk pulsen. Mød magien. Information om Landsstævnet Mærk pulsen. Mød magien. DGI Landsstævne 2017 er Danmarks største idrætsfestival. I år Aalborg vært og kan præsentere et væld af idrætsaktiviteter, fællesskab, fest og farver

Læs mere

Analyse og konklusion af undersøgelse vedr. aflysning af Landsskyttestævne

Analyse og konklusion af undersøgelse vedr. aflysning af Landsskyttestævne Analyse og konklusion af undersøgelse vedr. aflysning af Landsskyttestævne 2015 På baggrund af aflysningen af Landsskyttestævnet 2015 som skulle have været afholdt i uge 27, besluttede styregruppen for

Læs mere

Dokument indeholder dog informationer, som er relevant i planlægning som tilskuer.

Dokument indeholder dog informationer, som er relevant i planlægning som tilskuer. Landsstævne 2013 På forældremødet blev der enighed om en fælles tilmelding til Landsstævnet for DGI Roskilde Junior Rep. Af hensyn til planlægningen og opfølgningen vil vi meget gerne have en tilbagemelding

Læs mere

Forslag til Skyttebogsændringer 2019

Forslag til Skyttebogsændringer 2019 Forslag til Skyttebogsændringer 2019 Aktivitetsmøde 11. maj 2019 Alle nedenstående felter SKAL udfyldes. Det er kun landsdelenes skydeudvalg, skydeledelsen og underudvalg på landsplan der kan stille forslag,

Læs mere

Kom godt i gang med Skole DM i skydning. Skole DM i Skydning Regler, fakta og gode råd om hvordan du afholder turneringen i din forening

Kom godt i gang med Skole DM i skydning. Skole DM i Skydning Regler, fakta og gode råd om hvordan du afholder turneringen i din forening Skole DM i Skydning 2018 Kom godt i gang med Skole DM i skydning Regler, fakta og gode råd om hvordan du afholder turneringen i din forening Læs mere på I samarbejde med 2 Layout & print: DGI Kommunikation

Læs mere

Kap. 2 Klasseskydning

Kap. 2 Klasseskydning Kap. 2 Klasseskydning Kap. 2 hører under beslutningsgruppe I (Idrætskonference) Klasseskydning er en skydning, hvor skytterne inddeles i klasser efter alder og/eller skydefærdighed. Klassekravene for riffel

Læs mere

Konsulentens klumme. Skoleidrættens forårsfestival Svendborg. Højby, den 06. juli 2016

Konsulentens klumme. Skoleidrættens forårsfestival Svendborg. Højby, den 06. juli 2016 Højby, den 06. juli 2016 Konsulentens klumme Det er sommer og tid for, at rigtig mange holder ferie. Her er der dog alligevel et udpluk af det, der er foregået i juni måned samt en opfordring til at huske

Læs mere

KAPITEL 22 BESTEMMELSER FOR DMI SKYDEUDVALG

KAPITEL 22 BESTEMMELSER FOR DMI SKYDEUDVALG DANSK MIKITÆR IDRÆTSFORBUND MAJ 2019 DMIBST KAPITEL 22 BESTEMMELSER FOR DMI SKYDEUDVALG AFSNIT 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER Side 1. Oversigt over skydninger. 01 2. Skivemateriel. 01 3. Bane- og standpladsindretning.

Læs mere

6. KREDS NÆSTVED. Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning

6. KREDS NÆSTVED. Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning 6. KREDS Næstved Skytteforening s 150 år s Jubilæumsstævne 4.- 10. november Gevær: luft og cal 22 Pistol: luft og cal 22 Præmier for over 25.000 kr. King Size Skydning Jubilæumsskydning Finaleskydning

Læs mere

INDBYDELSE. til 60. Storebæltsskydning. i Skytternes Hus, Halvej 8, 5800 Nyborg oktober 2014 Pistol og Riffel, cal.

INDBYDELSE. til 60. Storebæltsskydning. i Skytternes Hus, Halvej 8, 5800 Nyborg oktober 2014 Pistol og Riffel, cal. INDBYDELSE til 60. Storebæltsskydning 23. - 24.- 25. oktober 2014 Pistol og Riffel, cal. 22 og luft i Skytternes Hus, Halvej 8, 5800 Nyborg RIFFEL - REGLEMENT FOR STOREBÆLTSSKYDNINGEN. HOVEDSKYDNING: Prøveskud:

Læs mere

Dato for tilsynet: Torsdag d Klokkeslet: kl

Dato for tilsynet: Torsdag d Klokkeslet: kl TILSYNSSKEMA FREDERICIA KOMMUNE JOURN.NR. 14/6343 Foreningens navn: TGI Skydning Tilsynsstedets adresse: Bøgeskovhallen, Bøgeskovvej 37 C, 7000 Fredericia. Kontakt person: Klaus Asmussen Tlf. nr.: 23 45

Læs mere

Kap. 2 Klasseskydning

Kap. 2 Klasseskydning Kap. 2 Klasseskydning Kap. 2 hører under beslutningsgruppe I (Aktivitetsmøde) Klasseskydning er en skydning, hvor skytterne inddeles i klasser efter alder og/eller skydefærdighed. Klassekravene for riffel

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 19. Januar 2019 til. 3. Februar 2019

15 m Ø STÆVNE. 19. Januar 2019 til. 3. Februar 2019 Indbydelse til Ø-stævne Øst i januar / februar 2019 15 m Ø STÆVNE 19. Januar 2019 til 3. Februar 2019 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2019. På næste side finder du en oversigt

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. Robert bød velkommen.

Dagsorden Referat Ansv. Robert bød velkommen. Referat Skytteudvalgsmøde Onsdag den 7. januar kl. 17:00 Vi starter med en bid brød Sted: DGI kontoret, Nyvang 25, 4300 Holbæk Deltagere: Robert, Oscar,, Johnny, Frank, René og Sigurd Afbud: Ingen Dagsorden

Læs mere

DDS NORDSJÆLLAND Helsingørsgade 52 A, 3400 Hillerød Tlf. 79 40 47 00 fax 79 40 47 01 kontor@dds-nordsjaelland.dk www.dds-nordsjaelland.

DDS NORDSJÆLLAND Helsingørsgade 52 A, 3400 Hillerød Tlf. 79 40 47 00 fax 79 40 47 01 kontor@dds-nordsjaelland.dk www.dds-nordsjaelland. DDS NORDSJÆLLAND Helsingørsgade 52 A, 3400 Hillerød Tlf. 79 40 47 00 fax 79 40 47 01 kontor@dds-nordsjaelland.dk www.dds-nordsjaelland.dk DDS idræt & fællesskab 5. august 2010 Til DDS Nordsjællands foreninger

Læs mere

DGI Fyn Skydning. Puljeskydning. Reglement DGI Fyn Svendborgvej Odense S Tlf CVR:

DGI Fyn Skydning. Puljeskydning. Reglement DGI Fyn Svendborgvej Odense S Tlf CVR: DGI Fyn Skydning Puljeskydning Reglement 2014 DGI Fyn Svendborgvej 337 5260 Odense S Tlf. 7940 4600 CVR: 2635 7411 fyn@dgi.dk www.dgi.dk/fyn Generelle bestemmelser 1. Reglement Reglementet er gældende

Læs mere

De danske politimesterskaber SKYDNING. den 24. og 25. august 2018

De danske politimesterskaber SKYDNING. den 24. og 25. august 2018 Arrangør: PI Københavns Skytteafdeling sammen med Dansk Militært Idrætsforbund Dansk Politiidrætsforbund De danske politimesterskaber SKYDNING den 24. og 25. august 2018 En noget vanskelig forkortelse,

Læs mere

Skyde opgaver. Indtage Skydestilling

Skyde opgaver. Indtage Skydestilling Skyde opgaver Ideer til forskellige skydeøvelser, som træner forskellige aspekter Stress/spænding Tennis-skydning, 2 og 2 skyder match, hver sin skive. Skyde på kryds, to og to, på samme skive Koncentration

Læs mere

INVITATION TIL. LANDSMESTERSKAB for single, double og triple. den 7.-8. september 2013 i Kolt/Hasselager. Vindere 2012

INVITATION TIL. LANDSMESTERSKAB for single, double og triple. den 7.-8. september 2013 i Kolt/Hasselager. Vindere 2012 INVITATION TIL Vindere 2012 LANDSMESTERSKAB for single, double og triple den 7.-8. september 2013 i Kolt/Hasselager DGI petanque, DGI Østjylland og KHIF Petanque klub inviterer hermed til landsmesterskaber

Læs mere

Konsulentens klumme. DGI årsmøde i Aalborg. Højby, den 22. december 2016

Konsulentens klumme. DGI årsmøde i Aalborg. Højby, den 22. december 2016 Højby, den 22. december 2016 Konsulentens klumme Så er det blevet tid for årets sidste klumme. Jeg vil benytte lejligheden til at ønske alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår. Jeg har i tidligere

Læs mere

Gode tips til afvikling af skole DM

Gode tips til afvikling af skole DM Skole DM i Skydning - Tips til afvikling Gode tips til afvikling af skole DM Aftal med naboskytteforeninger, hvis der er skoler, som kan høre til begge steder, om hvem der tager sig af skolen. Kontakt

Læs mere

Kom godt i gang med skoleskydning i foreningen. DM i Skoleskydning 2016

Kom godt i gang med skoleskydning i foreningen. DM i Skoleskydning 2016 DM i Skoleskydning 2016 Kom godt i gang med skoleskydning i foreningen Regler, fakta og gode råd om hvordan du afvikler skoleskydningen i din forening Læs mere på I samarbejde med 2 Forord 3 DM i Skoleskydning

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Hurtigskydning. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Hurtigskydning. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Hurtigskydning Finaleskydning Grillaften 2. - 3. AUGUST 2008 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2008 Vi inviterer alle interesserede 50-

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m m m. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m m m. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m Finaleskydning Grillaften 3. - 4. AUGUST 2019 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2019 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter til

Læs mere

Væsentlige ændringer i forhold til sidste udgave

Væsentlige ændringer i forhold til sidste udgave Væsentlige ændringer i forhold til sidste udgave Tidligere gruppe I og II bestemmelser (årsmøde/aktivitetsmøde) er slået sammen til en ny gruppe I, som fremover er Idrætskonferencer der tager beslutning

Læs mere

FORENINGSHÅNDBOG DDS Nordjylland Oktober 2011

FORENINGSHÅNDBOG DDS Nordjylland Oktober 2011 Nyttig information FORENINGSHÅNDBOG DDS Nordjylland Oktober 2011 DDS Nordjylland Tlf. 98 13 15 41/24 23 13 37 Teglgårds plads 1, Niv. 9 Mail: dds-nordjylland@skytten.dk 9000 Aalborg Hjemmeside: www.ddsnordjylland.dk

Læs mere

Indbydelse DM BK og Junior og 300 meter. DGI Vingsted Skovvej Bredsten Tlf CVR:

Indbydelse DM BK og Junior og 300 meter. DGI Vingsted Skovvej Bredsten Tlf CVR: Indbydelse DM 2017 BK og Junior 50-200 og 300 meter DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer Ungdom Riffel: D. 15. 17. september. Der konkurreres

Læs mere

SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok!

SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok! Nr. 3. juli kvartal 2011 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby SKL holdt flyttedag og 3x34 var ikke nok! Læs mere side 5! Skytten nr. 3, juli kvartal 2011 Side 2 Bestyrelsen Her finder du også en

Læs mere

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby I år holdes sommerstævnet på hanebjerg! Bladet indeholder hele kalenderen. Der er rig mulighed for at komme til at skyde i sommerferien

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 15. Januar 2018 til. 4. Februar 2018

15 m Ø STÆVNE. 15. Januar 2018 til. 4. Februar 2018 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2018 15 m Ø STÆVNE 15. Januar 2018 til 4. Februar 2018 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2018. På næste side finder du en oversigt over,

Læs mere

Vejret begynder at være godt, og der er DM ca. hver weekend. Flere har allerede skudt DM, og der er også kommet nogle medaljer med retur til Fyn.

Vejret begynder at være godt, og der er DM ca. hver weekend. Flere har allerede skudt DM, og der er også kommet nogle medaljer med retur til Fyn. Højby, den 27. marts 2017 Konsulentens klumme Vejret begynder at være godt, og der er DM ca. hver weekend. Flere har allerede skudt DM, og der er også kommet nogle medaljer med retur til Fyn. I sidste

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 40 års jubilæum 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 8. - 9. AUGUST 2015 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2015 Vi inviterer alle interesserede

Læs mere

Åbent Stævne Næstrup Pokal NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016.

Åbent Stævne Næstrup Pokal NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016. Åbent Stævne Næstrup Pokal 2016. NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016. Hermed følger en foreløbigt status og referat af aktiviteter

Læs mere

DGI skydning. Indbyder hermed DGI skydnings Landsdele til deltagelse i følgende DANMARKSMESTERSKABER. Gevær Senior (UNG/SEN/ÅKL/VET)

DGI skydning. Indbyder hermed DGI skydnings Landsdele til deltagelse i følgende DANMARKSMESTERSKABER. Gevær Senior (UNG/SEN/ÅKL/VET) DGI skydning Indbyder hermed DGI skydnings Landsdele til deltagelse i følgende DANMARKSMESTERSKABER Gevær Ungdom (BK/JUN) Gevær Senior (UNG/SEN/ÅKL/VET) 25 meter (alle klassegrupper) 50, 200, 300 meter

Læs mere

VOKSEN. Indbydelse DM Riffel. UNG/VOKSEN/ÅBEN/SENIOR/FRI og 300 meter 300 meter Nordisk Program

VOKSEN. Indbydelse DM Riffel. UNG/VOKSEN/ÅBEN/SENIOR/FRI og 300 meter 300 meter Nordisk Program Indbydelse DM 2017 VOKSEN Riffel UNG/VOKSEN/ÅBEN/SENIOR/FRI 50-200 og Nordisk Program DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer DM Voksen Riffel:

Læs mere

Holdturnering Reglement. Reglementet er gældende for holdturneringen i DGI Fyn Skydning.

Holdturnering Reglement. Reglementet er gældende for holdturneringen i DGI Fyn Skydning. DGI Fyn Skydning Holdturnering Reglement Generelle bestemmelser 1 Reglement Reglementet er gældende for holdturneringen i DGI Fyn Skydning. 2 Inddeling Skytterne opdeles i grupper i henhold til DGI Skydnings

Læs mere

Det er efterhånden noget tid siden, der sidst er kommet en klumme, men nu er det blevet tid for en igen.

Det er efterhånden noget tid siden, der sidst er kommet en klumme, men nu er det blevet tid for en igen. Højby, den 9. august 2017 Konsulentens klumme Det er efterhånden noget tid siden, der sidst er kommet en klumme, men nu er det blevet tid for en igen. Jeg håber, at alle har haft en god sommer og er klar

Læs mere

Indbydelse til Danske Politimesterskaber i skydning Viborg 2011.

Indbydelse til Danske Politimesterskaber i skydning Viborg 2011. Indbydelse til Danske Politimesterskaber i skydning Viborg 2011. Politiets Idrætsforening Viborg har i samarbejde med DPIF.s skydeudvalg fornøjelsen at indbyde alle medlemmer af Dansk Politi Idrætsforbund

Læs mere

Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark

Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark 1. 3. juli 2011 Dansk Skytte Union indbyder alle nordiske veteran riffelskytter velkommen Forord København er Danmarks hovedstad og er med 1.181.239 indbyggere

Læs mere

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017 ROSKILDE GYMNASTIKFORENING TRÆNING & TRIVSEL Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017 I dette nyhedsbrev kan du læse om Frivillig på festivallen Instruktører og hjælpere søges Nye hold i foreningen

Læs mere

15 and 50 M Kombiriffel Reglement

15 and 50 M Kombiriffel Reglement 15 and 50 M Kombiriffel Reglement 1. Om skydningen 15 og 50 M KOMBIRIFFEL REGLEMENT 1.01 Koncept - Under afholdes 15/50 M Kombiriffel-skydninger efter nedenstående regler. 1.02 Formål - Skytten skal i

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 6. - 7. AUGUST 2016 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2016 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter

Læs mere

Husk - Våbeneftersyn!! Tirsdag den 10. oktober - Geværer Tirsdag den 24. oktober - Pistoler

Husk - Våbeneftersyn!! Tirsdag den 10. oktober - Geværer Tirsdag den 24. oktober - Pistoler Nr. 4. oktober kvartal 2017 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Borgmesteren på besøg ved åbning af Lyngby Idrætsby Læs mere side 6 Husk - Våbeneftersyn!! Tirsdag den 10. oktober - Geværer Tirsdag

Læs mere

UNGDOM. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. BK og junior 50-200 og 300 meter

UNGDOM. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. BK og junior 50-200 og 300 meter Indbydelse DM udendørs 2015 UNGDOM Riffel BK og junior 50-200 og 300 meter DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer Ungdom Riffel: D. 12.-13.

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

SENIOR. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og 300 meter 300 meter Nordisk Program

SENIOR. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og 300 meter 300 meter Nordisk Program Indbydelse DM udendørs 2015 SENIOR Riffel UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og Nordisk Program DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer DM Senior Riffel:

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m m m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m m m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 4. - 5. AUGUST 2012 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2012 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING AUGUST m m m NM Finaleskydning Ornebjerg Skytteforening

GULDGÅSESKYDNING AUGUST m m m NM Finaleskydning Ornebjerg Skytteforening GULDGÅSESKYDNING 7. - 8. AUGUST 2004 50 m - 200 m - 200 m NM Finaleskydning Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2004 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter til den 30.

Læs mere

PM Feltsport- og orienteringsløb 2014 København & Helsingør.

PM Feltsport- og orienteringsløb 2014 København & Helsingør. I samarbejde med Dansk Politiidrætsforbund inviterer idræts- foreningerne i København og Nordsjælland til De Danske Politimesterskaber i Feltsport og Orienteringsløb i Nordsjælland den 29. 30. april og

Læs mere

B.Y.S. Status vinter 2016/17 Så er det ved at være tid for en slutstatus af vinteren 2016/2017 sidste konkurrence skydninger i Boddum Ydby

B.Y.S. Status vinter 2016/17 Så er det ved at være tid for en slutstatus af vinteren 2016/2017 sidste konkurrence skydninger i Boddum Ydby B.Y.S. Status vinter 2016/17 Så er det ved at være tid for en slutstatus af vinteren 2016/2017 sidste konkurrence skydninger i Boddum Ydby Skytteforening. Foreningens mange skytter har deltaget i en lang

Læs mere

Jeg har været meget omkring det sidste stykke tid, så denne klumme omhandler det, der er sket fra sidste klumme og til og med oktober måned.

Jeg har været meget omkring det sidste stykke tid, så denne klumme omhandler det, der er sket fra sidste klumme og til og med oktober måned. Højby, den 20. november 2017 Konsulentens klumme Vintersæsonen kører for fuldt skrald, og jeg håber, at alle er kommet godt i gang. Der sker rigtig meget rundt omkring, og der er tilbud til alle aldersgrupper

Læs mere

Det Fælles Uddannelseshus. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en træner- eller hjælpetræneruddannelse. dgi.dk/skydning og skytteunion.

Det Fælles Uddannelseshus. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en træner- eller hjælpetræneruddannelse. dgi.dk/skydning og skytteunion. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en træner- eller hjælpetræneruddannelse dgi.dk/skydning og skytteunion.dk DGI Skydning & Dansk Skytte Union uddannelse, september 2014 Udgivet af: DGI Skydning

Læs mere

TILSKUDSREGLER TIL AKTIVITETER I DGI SKYDNING

TILSKUDSREGLER TIL AKTIVITETER I DGI SKYDNING TILSKUDSREGLER TIL AKTIVITETER I DGI SKYDNING 01-01-2013 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Tilskudsregler til aktiviteter i DGI Skydning... 3 1. Geværterrænskydning, langdistance... 4 2. Geværterrænskydning,

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 29. - 31. Januar 2013 & 1. - 6. Februar 2013 & 8. -9. og 10. Februar 2013

15 m Ø STÆVNE. 29. - 31. Januar 2013 & 1. - 6. Februar 2013 & 8. -9. og 10. Februar 2013 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2013 15 m Ø STÆVNE 29. - 31. Januar 2013 & 1. - 6. Februar 2013 & 8. -9. og 10. Februar 2013 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2013. På

Læs mere

DGI Midt- og Vestsjælland Skydning, Aktivitetsmøde

DGI Midt- og Vestsjælland Skydning, Aktivitetsmøde DGI Midt- og Vestsjælland Skydning, Aktivitetsmøde 11-05-2016 Frank Lyngsø bød velkommen, Jon L. Hansen valgtes til dirigent, Jon konstaterede at mødet et lovligt indvarslet. Som stemmetællere valgtes

Læs mere

Lillebæltsskydning 2008

Lillebæltsskydning 2008 Lillebæltsskydning 2008 Mandag den 21. januar til lørdag den 26. januar 2008 Østergade 3 Særslev mail: keld@handelsfirmaet.dk TØMRERMESTER Steen Andersen Mejlskov Tømrer og Snedkerforretning ApS Savværksvej

Læs mere

Om Generation Handball

Om Generation Handball I... e v o l l l a b d n ha 4. august - 8. august 2015 4. august 4. August - - 8. 8. august August 2015 Om Generation Handball Generation Handball er en håndboldfestival for unge i alderen 11-23 år. Spil

Læs mere

Skyttebog 1. oktober september 2020 SKYTTEBOGEN. Gældende bestemmelser 1. oktober september Skydning

Skyttebog 1. oktober september 2020 SKYTTEBOGEN. Gældende bestemmelser 1. oktober september Skydning Skyttebog 1. oktober 2019 30. september 2020 SKYTTEBOGEN Gældende bestemmelser 1. oktober 2019 30. september 2020 Skydning Forord... 10 Væsentlige ændringer... 12 Kap. 1 Våben, våbenlov, våbenopbevaring...

Læs mere

Referat skytteaktivitetsmøde d. 27. april Der var mødt 37 skytter op (inkl. skydeudvalget), som repræsenterede 15 foreninger.

Referat skytteaktivitetsmøde d. 27. april Der var mødt 37 skytter op (inkl. skydeudvalget), som repræsenterede 15 foreninger. DGI Fyn Skydning Referat skytteaktivitetsmøde d. 27. april 2016 Der var mødt 37 skytter op (inkl. skydeudvalget), som repræsenterede 15 foreninger. Susanne Højbjerg bød velkommen til de fremmødte og bad

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m m m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m m m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 7. - 8. AUGUST 2010 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2010 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter

Læs mere

Guide til Åben Hus Guide til skytteforeninger

Guide til Åben Hus Guide til skytteforeninger Guide til skytteforeninger Guide til Åben Hus 2017 Praktiske oplysninger til dig, der skal afholde Åbent Hus for riffeljægere lørdag den 22. april 2017 kl. 10-14 2 Formål Hvad indeholder Åbent Hus? 3 Formålet

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 25. - 31. Januar 2014 & 1. - 9. Februar 2014

15 m Ø STÆVNE. 25. - 31. Januar 2014 & 1. - 9. Februar 2014 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2014 15 m Ø STÆVNE 25. - 31. Januar 2014 & 1. - 9. Februar 2014 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2014. På næste side finder du en oversigt

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 26. - 31. Januar 2015 & 1. - 8. Februar 2015

15 m Ø STÆVNE. 26. - 31. Januar 2015 & 1. - 8. Februar 2015 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2015 15 m Ø STÆVNE 26. - 31. Januar 2015 & 1. - 8. Februar 2015 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2015. På næste side finder du en oversigt

Læs mere

DM i Skolebasketball 2014. den 28.-30. januar 2014 i Nibe

DM i Skolebasketball 2014. den 28.-30. januar 2014 i Nibe DM i Skolebasketball 2014 den 28.-30. januar 2014 i Nibe VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolebasket i Nibe.

Læs mere

2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY:

2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY: 2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY: VELKOMMEN TIL ALBERTSLUND CUP 2012 2. OG 3. JUNI Vi ved alle, at idræt og motion er dannende og vanedannende. Det giver fysisk og psykisk velvære at røre

Læs mere

Krocket. Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger. dgi.dk/senior

Krocket. Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger. dgi.dk/senior Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger Krocket Krocket et udendørs spil med køller og kug ler. Få frisk luft, motion og konkurrence. Krocket er et taktisk og spændende makkerspil, hvor man konkurrerer

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 31. Januar 2012 & 2. -3. -4. -5. og 6. Februar 2012 & 7. -8. -10. -11. og 12. Februar 2012

15 m Ø STÆVNE. 31. Januar 2012 & 2. -3. -4. -5. og 6. Februar 2012 & 7. -8. -10. -11. og 12. Februar 2012 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2012 15 m Ø STÆVNE 31. Januar 2012 & 2. -3. -4. -5. og 6. Februar 2012 & 7. -8. -10. -11. og 12. Februar 2012 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 18. Januar 2016 til. 7. Februar 2016

15 m Ø STÆVNE. 18. Januar 2016 til. 7. Februar 2016 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2016 15 m Ø STÆVNE 18. Januar 2016 til 7. Februar 2016 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2016. På næste side finder du en oversigt over,

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Viborg PI. De danske politimesterskaber SKYDNING. den 9. og 10. maj 2017

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Viborg PI. De danske politimesterskaber SKYDNING. den 9. og 10. maj 2017 Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Viborg PI De danske politimesterskaber SKYDNING den 9. og 10. maj 2017 Velkommen til Midt- og Vestjylland KÆRE DELTAGERE Så er det igen en glæde at kunne byde jer velkommen

Læs mere

REGLEMENT. for. Holdturnering. DGI Fyn Svendborgvej Odense S Tlf CVR:

REGLEMENT. for. Holdturnering. DGI Fyn Svendborgvej Odense S Tlf CVR: REGLEMENT for Holdturnering 2018 DGI Fyn Svendborgvej 337 5260 Odense S Tlf. 7940 4600 CVR: 26357411 fyn@dgi.dk www.dgi.dk/fyn Generelle bestemmelser 1. Reglement Reglementet er gældende for holdturnering

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

FYNSSTÆVNE vinter 2018/2019

FYNSSTÆVNE vinter 2018/2019 FYNSSTÆVNE vinter 2018/2019 med Fynsmesterskab 15 m gevær, pistol og luft DGI Fyn Svendborgvej 337 5260 Odense S Tlf. 7940 4600 CVR: 2635 7411 fyn@dgi.dk www.dgi.dk/fyn Generelt Fynsmesterskabet er åbent

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 29.-31. MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag den 14. januar 2018 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE

Læs mere

Indbydelse Sommerturnering

Indbydelse Sommerturnering Indbydelse Discipliner Fripistol Grovpistol Sportspistol Silhuetpistol Standardpistol Militær hurtigskydning 2012 Dansk Skytte Union 01.03.2012 Indbydelse Pistolsektionen under Dansk Skytte Union indbyder

Læs mere

Præmiepolitik Fynsstævnet. GEVÆR: 15 m luft 15m cal m cal m gevær

Præmiepolitik Fynsstævnet. GEVÆR: 15 m luft 15m cal m cal m gevær DGI Fyn Skydning Præmiepolitik 2018 Fynsstævnet Discipliner: GEVÆR: 15 m luft 15m cal..22 50m cal..22 200m gevær PISTOL: 15m luft 15m cal..22 25m std. cal..22 25m fin. cal..22 25m GPA 25m GP 25m GR Alle

Læs mere