Konsulentens klumme. DGI årsmøde i Aalborg. Højby, den 22. december 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Konsulentens klumme. DGI årsmøde i Aalborg. Højby, den 22. december 2016"

Transkript

1 Højby, den 22. december 2016 Konsulentens klumme Så er det blevet tid for årets sidste klumme. Jeg vil benytte lejligheden til at ønske alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår. Jeg har i tidligere klummer skrevet om de prioriterede indsatsområder, som vi i daglig tale omtaler som spotamål. De omfatter skydeskoler, arbejdet med træningskultur, hjælpetræner- og trænerkurser, skydning for seniorer samt synlighed af skydeidrætten. Det er gået rigtig godt mht. indfrielse af de måltal, der er sat på disse aktiviteter for 2016, og vi fortsætter med de samme prioriterede indsatsområder i I 2016 har vi taget hul på airsoft som ny aktivitet. Indtil videre har det udelukkende været i forbindelse med events, men i 2017 begynder de første fynske skytteforeninger efter planen at tilbyde det som fast aktivitet. Vi er begyndt at tilbyde foreningsudviklingsforløb, som består af fem moduler tilpasset den enkelte skytteforenings behov og ønsker. Det er glædeligt at se, at flere foreninger gør en proaktiv indsats for at bevare attraktive tilbud i attraktive foreninger, der følger med tiden og udviklingen i samfundet. For at vi kan lykkes med de aktiviteter og indsatser, vi arbejder med, er det vigtigt, at der er en masse frivillige. Det gælder både i foreningerne, men også i landsdelen. I løbet af et år er der rigtig mange, som hjælper til i forbindelse med kurser, stævner, turneringer, kampagner, events, træning og hvad vi ellers har af forskellige aktiviteter. Der skal lyde et kæmpe TAK her fra for den store indsats. Uden Jer er der meget, som ikke ville kunne lade sig gøre. Jeg ser frem til et 2017, hvor jeg håber, at den positive udvikling og opbakning fortsætter. DGI årsmøde i Aalborg November måned er altid en måned, hvor der sker rigtig mange forskellige ting. Der afholdes nogle af årets største møder, der er kurser, skoleskydning og meget mere. Det største af alle møderne i DGI er årsmødet, som denne gang blev holdt i Aalborg, der jo lægger by til landsstævnet i Personligt var jeg glad for at se, at der var mange skytter med til årsmødet. Jeg synes også, det er værd at fremhæve, at årets trænerteam blev Niels Pelle Christiansen og Søren Munk fra Løgstør Skytteforening, der fik kr. til en DGI oplevelse med deres hold.

2 Skytteårsmøde Den 17. november var der skytteårsmøde på Fyn. Der var som sædvanligt et godt fremmøde, hvilket også er vigtigt, da det er her, alle kan blive hørt og være med til at påvirke skydeidrættens udvikling på Fyn. Jeg vil ikke komme så meget ind på selve skytteårsmødet, men blot henvise til referatet, som kan findes her: I år var der en smule udskiftning. På billedet ses det nye skydeudvalg som består af formand Susanne Højbjerg, udvalgsmedlemmerne Cecilie Højbjerg, Bjørn Madsen, Anders Pedersen og Peter Søgaard samt suppleanterne Bent Knudsen og Ivan Jørgensen. Det nye skydeudvalg samledes første gang den 11. december til en procesdag sammen med de ansatte, som arbejder med skydning og en repræsentant fra DGI Fyns bestyrelse. Til skytteårsmødet uddeles hvert år hhv. en individuel pokal og en foreningspokal. I år gik den individuelle pokal til Poul Broe, der gennem mange år har ydet en stor indsats for landsdelen. Foreningspokalen gik til Allested/Vejle, Nr. Broby Skytteforening.

3 Træner 1 uddannelserne Vi har over tre søndage afholdt træner 1 uddannelserne på hhv. pistol og riffel i Bullerups lokaler. Først var der en pistoldag, så en riffeldag og sidst en fælles dag. I alt har vi fået uddannet 28 trænere: 12 på pistol og 16 på riffel. Hertil kommer de 10 trænere som i maj måned tog merituddannelsen til træner 1. Uddannelserne består af fire moduler hver. De to er disciplinspecifikke og handler om hhv. skydestillinger og tekniktræning. De to andre er fælles og handler om hhv. trænerroller og holdtræning inkl. fysisk træning. Der er en træner 2 uddannelse på vej, som kommer til at gå endnu mere i dybden med bl.a. skydestillinger, men vi ved endnu ikke, hvornår den er så klar, at vi kan udbyde den. Indtil videre er vi på Fyn den eneste landsdel, som har valgt faktisk at afholde fællesmodulerne for både riffelog pistoltrænere samtidig. Det fik vi rigtig gode tilbagemeldinger på, så det kommer sandsynligvis til at ske igen. Træner 1 uddannelserne udbydes som del af et samarbejde med Dansk Skytte Union, der har valgt at lave en artikel med Bent Knudsen fra Bullerup Skyttekreds og Firmaidræt Odense samt Karina Vever fra Krarup Espe: Det er helt fantastisk, at så mange har valgt at tage uddannelsen. Det viser, at der er stor interesse for at tilbyde det bedst mulige i skytteforeningerne. Der skal lyde et stort tak til hjælperne fra Bullerup Skyttekreds, som sikrede, at rammerne var i orden til deltagerne på uddannelserne.

4 Seniorsamlinger i Assens, Kværndrup og Allested/Vejle, Nr. Broby Som en del af arbejdet med seniorer har jeg i november været til tre forskellige arrangementer i hhv. Assens, Kværndrup og Allested/Vejle, Nr. Broby. Det har været tre ret forskellige arrangementer i skytteforeninger, der alle ligger i forbindelse med en idrætshal. Assens Skytteforening har helt fast seniorer, som kommer en formiddag hver uge og skyder. Det sker i et samarbejde med aktive ældre og ældresagen og fungerer rigtig godt. Deltagerne har tiden til at komme om formiddagen, og det bidrager til, at skydebanerne bliver anvendt udenfor den traditionelle træningstid. I Kværndrup tilbyder man skydning som en del af tilbuddet Idræt om dagen, der er et samarbejde mellem hallens foreninger, hvor seniorer om formiddagen kan komme og deltage i flere forskellige aktiviteter. Herudover er det et kærkomment tilbud for flere af hjælperne i foreningen, der derved har mere tid til selv at få skudt, hvilket kan være svært på de normale træningsaftener, hvor de ofte bruger tiden på at hjælpe børnene. I Allested/Vejle, Nr. Broby Skytteforening mødtes foreningens seniorer med seniorer fra Tommerup og Krarup/Espe. De tre skytteforeninger begyndte sidste år at mødes 3-4 gange i løbet af vintersæsonen, hvor værtskabet går på omgang. Der er altid god tid til både at få skudt og at få snakket.

5 FOKUS samarbejde mellem Vissenbjerg Skytteforening og Skrillingeskolen Projekt FOKUS kører rigtig godt i en del af de fynske skytteforeninger. Som noget nyt er Vissenbjerg Skytteforening i denne sæson kommet med i projektet, idet elever fra Skrillingeskolen i Middelfart gennem en periode har haft mulighed for at dyrke skydeidræt i skoletiden. Jeg var forbi skytteforeningen den 28. november, hvor der var mulighed for at se og høre nærmere om både skytteforeningens hjælperes oplevelse, men også lærernes og børnenes. Alle parter er enige om, at det har været rigtig godt. Skytteforeningens hjælpere fremhævede især, at der har været en meget berigende oplevelse at se, hvor meget børnene har rykket sig på relativt kort tid. Det gælder resultaterne på skydebanen, men mest af alt har det gjort indtryk, at flere af børnene har udviklet sig på et personligt plan og nu i højere grad er med til at gå forrest. Skolen og børnene skulle kort efter deltage på en kommunal handicapdag, hvor de skulle vise og fortælle om oplevelsen med at gå til skydning. I den forbindelse har børnene lavet et hæfte, hvor de hver især har tegnet og skrevet om, hvad de har oplevet og hvad, der har været særligt sjovt. Projekt fremtidens skydebaner Den 29. november var det tid for anden workshop vedr. projekt fremtidens skydebaner. Den blev afholdt i Espehallen, og der var et rigtig flot fremmøde fra hallen, de øvrige lokale foreninger, kommuner, skytteforeningen, naboskytteforeninger og lokalsamfundet. Workshoppen var en form for brainstorming, der skulle inspirere arkitekter og ingeniører mht. hvad den nye facilitet skal kunne for at kunne udnyttes bedst muligt. Der kommer særligt til at være fokus på tilgængelighed for at sikre, at der bliver udviklet en handicapvenlig facilitet, som kan anvendes af alle.

6 Træningskultur netværksarrangement Årets sidste træningskulturarrangement blev afholdt den 11. november og var en smule anderledes end workshopsene er normalt. Der var først et oplæg, hvor Søren Weber Juul, som er talentchef ved FC Roskilde fortalte om træningskultur i ungdomsfodbold. Søren har valgt at specialisere sig i arbejdet med unge. Han gav os et indblik i rigtig mange ting, som gælder på tværs af idrætterne og fik draget nogle gode paralleller fra fodbold til skydning trods idrætternes noget forskellige karakter. Samtidig fik vi et indblik i, hvor anderledes ungdomsarbejdet og hele kulturen omkring talentudvikling er fra det vi kender i vores hverdag. Aftenen blev rundet af med fællesspisning, hvor der var mulighed for at få vendt de refleksioner og indtryk, som Sørens oplæg gav anledning til. ECO-Aims i Roskilde Den 21. november var der en repræsentant fra ECO-Aims i Roskilde for at mødes med skyttekonsulenterne i Danmark. Firmaet ligger i Finland, og det er dem, der producerer de IR-våben, som vi bl.a. har nogle af på Fyn. Der var lagt op til en god dialog omkring erfaringer, ønsker, udfordringer og fremtidige anvendelsesmuligheder af IR-våbnene. På Fyn har vi valgt at indkøbe tre IR-rifler mere, så vi fremadrettet har syv IR-rifler og fire IR-pistoler, som fynske skytteforeninger gratis kan låne f.eks. forbindelse med arrangementer, hvor idrætten vises frem til andre. Man skal blot henvende sig til mig på mail: charlotte.jakobsen@dgi.dk eller tlf Rigtig glædelig jul og godt nytår, Charlotte

Hjælpetræneruddannelse riffel og pistol i Allested/Vejle, Nr. Broby Skytteforening

Hjælpetræneruddannelse riffel og pistol i Allested/Vejle, Nr. Broby Skytteforening Højby, den 09. november 2016 Konsulentens klumme Oktober og november er blandt de måneder i løbet af året, hvor der er allerflest møder, kurser, workshops, seminarer, aktiviteter osv. Denne version af

Læs mere

Konsulentens klumme. Foreningsudvikling i Højby Skytteforening. Højby, den 31. januar 2017

Konsulentens klumme. Foreningsudvikling i Højby Skytteforening. Højby, den 31. januar 2017 Højby, den 31. januar 2017 Konsulentens klumme Jeg kan lige nå det altså at få skrevet en klumme i januar. Der har været tryk på, og så fik jeg også holdt lidt ferie først på måneden. Jeg håber, at alle

Læs mere

Jeg har været meget omkring det sidste stykke tid, så denne klumme omhandler det, der er sket fra sidste klumme og til og med oktober måned.

Jeg har været meget omkring det sidste stykke tid, så denne klumme omhandler det, der er sket fra sidste klumme og til og med oktober måned. Højby, den 20. november 2017 Konsulentens klumme Vintersæsonen kører for fuldt skrald, og jeg håber, at alle er kommet godt i gang. Der sker rigtig meget rundt omkring, og der er tilbud til alle aldersgrupper

Læs mere

Konsulentens klumme. Status på Højby, den 16. januar 2018

Konsulentens klumme. Status på Højby, den 16. januar 2018 Højby, den 16. januar 2018 Konsulentens klumme Et nyt år er startet. Jeg håber, I er kommet godt i gang igen i skytteforeningerne. Ved slutningen af et år og starten på et nyt, er det naturligt at gøre

Læs mere

Konsulentens klumme. Skoleidrættens forårsfestival Svendborg. Højby, den 06. juli 2016

Konsulentens klumme. Skoleidrættens forårsfestival Svendborg. Højby, den 06. juli 2016 Højby, den 06. juli 2016 Konsulentens klumme Det er sommer og tid for, at rigtig mange holder ferie. Her er der dog alligevel et udpluk af det, der er foregået i juni måned samt en opfordring til at huske

Læs mere

Lørdag aften stod på diverse spil og en film på storskærm, og det var i det hele taget tydeligt, at deltagerne havde det godt sammen.

Lørdag aften stod på diverse spil og en film på storskærm, og det var i det hele taget tydeligt, at deltagerne havde det godt sammen. Højby, den 20. december 2017 Konsulentens klumme Julen nærmer sig hastigt. Derfor begynder der så småt at være lidt færre aktiviteter, der er dog altid rigtig mange aktiviteter i november, og i år har

Læs mere

Konsulentens klumme. Skytteaktivitetsmøde på Fyn. Højby, den 14. juni 2016

Konsulentens klumme. Skytteaktivitetsmøde på Fyn. Højby, den 14. juni 2016 Højby, den 14. juni 2016 Konsulentens klumme Denne gang har der været afholdt mange af de store møder både på Fyn og på landsplan. Der er dog også nogle kurser primært med fokus på træneruddannelser, og

Læs mere

Det er efterhånden noget tid siden, der sidst er kommet en klumme, men nu er det blevet tid for en igen.

Det er efterhånden noget tid siden, der sidst er kommet en klumme, men nu er det blevet tid for en igen. Højby, den 9. august 2017 Konsulentens klumme Det er efterhånden noget tid siden, der sidst er kommet en klumme, men nu er det blevet tid for en igen. Jeg håber, at alle har haft en god sommer og er klar

Læs mere

Konsulentens klumme. Foreningsudvikling. Højby, den 20. marts 2018

Konsulentens klumme. Foreningsudvikling. Højby, den 20. marts 2018 Højby, den 20. marts 2018 Konsulentens klumme Der er lige nu rigtig travlt i mange skytteforeninger. Det er højsæson for DM er, sæsonafslutninger og snart også starten på udendørssæsonen. Jeg vil ønske

Læs mere

Vejret begynder at være godt, og der er DM ca. hver weekend. Flere har allerede skudt DM, og der er også kommet nogle medaljer med retur til Fyn.

Vejret begynder at være godt, og der er DM ca. hver weekend. Flere har allerede skudt DM, og der er også kommet nogle medaljer med retur til Fyn. Højby, den 27. marts 2017 Konsulentens klumme Vejret begynder at være godt, og der er DM ca. hver weekend. Flere har allerede skudt DM, og der er også kommet nogle medaljer med retur til Fyn. I sidste

Læs mere

Denne klumme omhandler bl.a. lidt om nogle af de seneste aktiviteter, der er blevet afholdt.

Denne klumme omhandler bl.a. lidt om nogle af de seneste aktiviteter, der er blevet afholdt. Højby, den 19. december 2018 Konsulentens klumme Det er efterhånden noget tid siden, der sidst er kommet en klumme fra mig. Jeg havde en del afspadsering og noget ferie i løbet af sommeren, og efterfølgende

Læs mere

Konsulentens klumme. Medarbejdernetværksmøde. Højby, den 28. april 2017

Konsulentens klumme. Medarbejdernetværksmøde. Højby, den 28. april 2017 Højby, den 28. april 2017 Konsulentens klumme Foråret er altid en travl tid med masser af tilbud både i form af kurser, stævner og flere af de store møder. Konsulentens klumme omhandler denne gang en del

Læs mere

Konsulentens klumme. Thurø esport. Højby, den 15. marts 2019

Konsulentens klumme. Thurø esport. Højby, den 15. marts 2019 Højby, den 15. marts 2019 Konsulentens klumme Der er gang i skydeidrætten på Fyn. Det er alletiders både at se det og at mærke en god efterspørgsel efter vores hjælp og efter de aktiviteter, vi udbyder.

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden. i Roskilde.

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden. i Roskilde. Referart Skytteudvalgsmødet den 3/12 2014 Deltagere: Frank Lyngsø, Kjeld Karbæk, René Mortensen, Oscar Sjøgren, Robert Larsen, Johnny Jensen og Sigurd Jensen (referent) Fra kontoret deltog Mikael Green

Læs mere

Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år.

Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år. Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år. 2013 var året hvor fusion aftalerne stod i kø for at blive lavet. Som det er alle bekendt lavede vi to fusions aftaler, en med DGI Nordvest og en med DGI Nordjylland.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Referat skytteaktivitetsmøde d. 27. april Der var mødt 37 skytter op (inkl. skydeudvalget), som repræsenterede 15 foreninger.

Referat skytteaktivitetsmøde d. 27. april Der var mødt 37 skytter op (inkl. skydeudvalget), som repræsenterede 15 foreninger. DGI Fyn Skydning Referat skytteaktivitetsmøde d. 27. april 2016 Der var mødt 37 skytter op (inkl. skydeudvalget), som repræsenterede 15 foreninger. Susanne Højbjerg bød velkommen til de fremmødte og bad

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden Skydeudvalgsmøde den 5. november 2014 Deltagere: Kjeld Karbæk, Johnny Larsen, Oscar Sjøgreen, Robert Larsen, René Mortensen og Sigurd Jensen (referent) Endvidere deltog fra administrationen og Afbud: Frank

Læs mere

Gode tips til afvikling af skole DM

Gode tips til afvikling af skole DM Skole DM i Skydning - Tips til afvikling Gode tips til afvikling af skole DM Aftal med naboskytteforeninger, hvis der er skoler, som kan høre til begge steder, om hvem der tager sig af skolen. Kontakt

Læs mere

Resultatliste Telemarkstævne 2018

Resultatliste Telemarkstævne 2018 Riffel, 50m - Mesterskab BK1 1 122114 Simon Rosenkjær Horne Skytteforening 200/15 200/15 400/30 2 122828 Victor Holmegaard Fjelsted/Harndrup 198/07 200/09 398/16 3 121088 Nikolai Kling Larsen Horne Skytteforening

Læs mere

Det Fælles Uddannelseshus. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en Hjælpetræner eller Træner 1 uddannelse. dgi.dk/skydning og skytteunion.

Det Fælles Uddannelseshus. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en Hjælpetræner eller Træner 1 uddannelse. dgi.dk/skydning og skytteunion. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en Hjælpetræner eller Træner 1 uddannelse dgi.dk/skydning og skytteunion.dk DGI Skydning & Dansk Skytte Union, 2016 Udgivet af: DGI Skydning & Dansk Skytte Union

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 8. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 8. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Koncentration. Sigt. Ram plet. Lær at skyde i din lokale skytteforening

Koncentration. Sigt. Ram plet. Lær at skyde i din lokale skytteforening Lær at skyde i din lokale skytteforening Koncentration. Sigt. Ram plet. Alle kan gå til skydning uanset alder og fysisk form. Find et skytteforening i dit lokalområde og giv dig selv en udfordring Læs

Læs mere

Kom godt i gang med skoleskydning i foreningen. DM i Skoleskydning 2016

Kom godt i gang med skoleskydning i foreningen. DM i Skoleskydning 2016 DM i Skoleskydning 2016 Kom godt i gang med skoleskydning i foreningen Regler, fakta og gode råd om hvordan du afvikler skoleskydningen i din forening Læs mere på I samarbejde med 2 Forord 3 DM i Skoleskydning

Læs mere

Kursusfolder. De Danske Skytteforeninger

Kursusfolder. De Danske Skytteforeninger Kursusfolder De Danske Skytteforeninger 1 KURSUSOVERSIGT 2012 DDS landsplan Side 3 Lederuddannelse (i samarbejde med DGI) Side 5 Undervisning/formidling Side 6 Mentaltræning Side 7 Coaching Side 8 Våbenkonsulenter

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 3. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 3. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Kom godt i gang med Skole DM i skydning. Skole DM i Skydning Regler, fakta og gode råd om hvordan du afholder turneringen i din forening

Kom godt i gang med Skole DM i skydning. Skole DM i Skydning Regler, fakta og gode råd om hvordan du afholder turneringen i din forening Skole DM i Skydning 2018 Kom godt i gang med Skole DM i skydning Regler, fakta og gode råd om hvordan du afholder turneringen i din forening Læs mere på I samarbejde med 2 Layout & print: DGI Kommunikation

Læs mere

Resultatliste Skallebølle stævnet Vinter

Resultatliste Skallebølle stævnet Vinter Riffel, 15m - Mesterskab BK1 1 122114 Simon Rosenkjær Horne Skytteforening 200/16 200/18 400/34 2 101491 Gustav Røjkjær Klejs-Juelsminde Skyttefo.. 200/16 200/15 400/31 3 121088 Nikolai Kling Larsen Horne

Læs mere

Referat af Årsmøde 2017

Referat af Årsmøde 2017 Ø-udvalget for skydning Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Mobilnr.: 51 27 32 34 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Referat af Årsmøde 2017 Dauglykke, den 25. november 2017 Deltagere:

Læs mere

Referat for Skydeudvalgsmøde torsdag den 30. juni 2016,

Referat for Skydeudvalgsmøde torsdag den 30. juni 2016, Referat for Skydeudvalgsmøde torsdag den 30. juni 2016, 17.30 20.30 Afholdt hos DGI Nordsjælland, Frederiksværksgade 16, 3400 Hillerød Mødet starter med let forplejning Deltagere: Andreas Gradischnig,

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 6. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

DGI Midt- og Vestsjælland Skydning, Aktivitetsmøde

DGI Midt- og Vestsjælland Skydning, Aktivitetsmøde DGI Midt- og Vestsjælland Skydning, Aktivitetsmøde 11-05-2016 Frank Lyngsø bød velkommen, Jon L. Hansen valgtes til dirigent, Jon konstaterede at mødet et lovligt indvarslet. Som stemmetællere valgtes

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. Robert bød velkommen.

Dagsorden Referat Ansv. Robert bød velkommen. Referat Skytteudvalgsmøde Onsdag den 7. januar kl. 17:00 Vi starter med en bid brød Sted: DGI kontoret, Nyvang 25, 4300 Holbæk Deltagere: Robert, Oscar,, Johnny, Frank, René og Sigurd Afbud: Ingen Dagsorden

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

RESULTATLISTE Paarupstævne 2017

RESULTATLISTE Paarupstævne 2017 RESULTATLISTE Paarupstævne 2017 DDS SP v.3.16.4.1 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 122114 Simon Rosenkjær 16-039 Horne Skytteforening 200/18 200/11 400/29 2 101491 Gustav Røjkjær 10-006 Klejs-Juelsminde

Læs mere

DGI Skydning. DGI Skydning for alle. Find en af landets 755 skytteforeninger i dit lokalområde Læs mere på dgi.dk & skytten.dk & blivskytte.

DGI Skydning. DGI Skydning for alle. Find en af landets 755 skytteforeninger i dit lokalområde Læs mere på dgi.dk & skytten.dk & blivskytte. DGI Skydning DGI Skydning for alle Find en af landets 755 skytteforeninger i dit lokalområde Læs mere på dgi.dk & skytten.dk & blivskytte.dk 2 Discipliner Masser af tilbud alle kan være med! Som skytte

Læs mere

RESULTATLISTE Egebjerg Mesterskab 2017

RESULTATLISTE Egebjerg Mesterskab 2017 26-02-2017 20:37:22 - DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE Egebjerg Mesterskab 2017 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 101907 Trine Røigaard 16-180 Bullerup Skyttekreds 199/08 200/13 399/21 2 113885 Kresten

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Så tager vi fat på en ny vinterskydesæson i Gundsølille SG&IF

Så tager vi fat på en ny vinterskydesæson i Gundsølille SG&IF Træningsprogram Ungdom 8. oktober 4. december 2007 Hej Skytter Så tager vi fat på en ny vinterskydesæson i Gundsølille SG&IF Forord Man skyder ganske enkelt, til man har ramt plet, og så fortsætter man

Læs mere

Puljeturnering udendørs

Puljeturnering udendørs DGI Fyn Skydning Program for Puljeturnering udendørs 2016 DGI Fyn Svendborgvej 337 5260 Odense S Tlf. 7940 4600 CVR: 2635 7411 fyn@dgi.dk www.dgi.dk/fyn Plan for puljeskydning sommer 2016 21. april Program

Læs mere

Resultatliste Nytårsstævne i Bogense 2018

Resultatliste Nytårsstævne i Bogense 2018 Riffel, 5m - Mesterskab BK 2088 Nikolai Kling Larsen Horne Skytteforening 200/9 200/3 400/32 2 224 Simon Rosenkjær Horne Skytteforening 200/9 200/3 400/32 3 3869 Christian Larsen Fjelsted/Harndrup Skyttef..

Læs mere

Åbent Stævne Næstrup Pokal NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016.

Åbent Stævne Næstrup Pokal NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016. Åbent Stævne Næstrup Pokal 2016. NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016. Hermed følger en foreløbigt status og referat af aktiviteter

Læs mere

Referat af skydeudvalgsmøde d. 14. april 2015

Referat af skydeudvalgsmøde d. 14. april 2015 torsdag den 23. april 201 Referat af skydeudvalgsmøde d. 14. april 201 Til stede Skydeudvalget: Dorthe Overgaard Pedersen Andreas Gradischnig Peter Vester-Fabrin Svend Bodilsen DGI: Gitte Henriksen Dagsorden

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 24. September 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Referat Skydeudvalgsmøde mandag den 25. juni 2018,

Referat Skydeudvalgsmøde mandag den 25. juni 2018, Referat Skydeudvalgsmøde mandag den 25. juni 2018, 17.00 20.30 Afholdes hos DGI Nordsjælland, Frederiksværksgade 16, 3400 Hillerød Mødet starter med let forplejning. Deltagere: Lars Møller (LDB), Dorte

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 5. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2012 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Resultatliste Halvøskydning 2018

Resultatliste Halvøskydning 2018 BK hold 1 Horne Skytteforening 1 121088 Nikolai Kling Larsen BK1 200/17 112910 Sara Kirstine Jensen BK1 200/13 122114 Simon Rosenkjær BK1 200/16 Total 600/46 2 Horne Skytteforening 3 117026 Emil Nielsen

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2014 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

2. kreds omfattede Gundsølille, St. Valby, Li. Valby, Vederlev, Ågerup, Herringløse, Hvedstrup, Østrup, Tågerup og Gerdrup.

2. kreds omfattede Gundsølille, St. Valby, Li. Valby, Vederlev, Ågerup, Herringløse, Hvedstrup, Østrup, Tågerup og Gerdrup. Foreningen Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Starten... 3 Skydning er vel ikke så svær?... 4 Lidt om Gundsølille Skytteforening's mål og aktiviteter... 5 Lidt om vores faciliteter... 5 Øvrige

Læs mere

Oplæg til udvikling. Åben skole. Af: Faaborg Badminton's formand Jørn Lorenzen

Oplæg til udvikling. Åben skole. Af: Faaborg Badminton's formand Jørn Lorenzen Oplæg til udvikling Åben skole Af: Faaborg Badminton's formand Jørn Lorenzen 2 Den nye skolelov Loven påbyder skolen at samarbejde med de frivillige idrætsorganisati-oner. I den forbindelse er der placeret

Læs mere

Generalforsamling den 25. januar Formandens beretning

Generalforsamling den 25. januar Formandens beretning Generalforsamling den 25. januar 2017. Formandens beretning Velkomst. Velkommen til jer alle, dejligt I kunne afse tid til at deltage ved denne generalforsamling, og derved få et lille indblik i, foreningens

Læs mere

RESULTATLISTE Lunde SG&I Vinterstævne 2017

RESULTATLISTE Lunde SG&I Vinterstævne 2017 22 01 2017 15:08:47 DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE Lunde SG&I Vinterstævne 2017 Gevær, 15m. Mesterskab Børn 1 1 115755 Mie Povelsen 16 310 Otterup Skytteforening 200/07 200/14 400/21 2 112360 Kristian

Læs mere

Sikker skydning med infrarøde våben. Lej IR-våben hos din lokale DGI landsdel

Sikker skydning med infrarøde våben. Lej IR-våben hos din lokale DGI landsdel Lej IR-våben hos din lokale DGI landsdel Sikker skydning med infrarøde våben Kun fantasien sætter grænser for anvendelsen af IR-våben. Prøv det hjemme hos jer selv. dgi.dk/skydning 2 IR-våben - hvor som

Læs mere

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006 TIK bueskydning Nyhedsbrev, december 2005 Høje Taastrup Kommunes idrætspris Hvert år uddeler Høje Taastrup Kommune 2 idrætspriser, en idrætslederpris og en idrætsudøverpris. Prisen for den bedste idrætspræstation

Læs mere

Resultatliste. Fjordskydning 2018

Resultatliste. Fjordskydning 2018 1 Bullerup Skyttekreds 122679 Madeleine Liv Larsen BK1 200/13 128487 Bertil Vinther Krag BK2 199/12 130932 Kasper Jørgensen BK2 199/09 127257 Jakob Jørgensen BK3 195/07 Total 793/41 2 Fjelsted/Harndrup

Læs mere

Se, hvad skytterne kan opleve

Se, hvad skytterne kan opleve Mærk pulsen. Mød magien. Se, hvad skytterne kan opleve DGI Midtjylland Skydning 29. juni til 2. juli 2017 2 Hanne Clausen mobil 61266277 mail hal.clausen@mail.dk Praktisk Camping foregår på en særskilt

Læs mere

Referat Riffel Sektionsmøde

Referat Riffel Sektionsmøde Referat Riffel Sektionsmøde TID: Tirsdag den 3. juni 2014 kl. 18.00 STED: DELTAGERE: Korsør Lars Jepsen(LJ), Niels Laustsen(NL), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

Skytte center i Thisted. Generalforsamling i Skydebaneforeningen Danmark 9. Juni 2018

Skytte center i Thisted. Generalforsamling i Skydebaneforeningen Danmark 9. Juni 2018 Skytte center i Thisted Generalforsamling i Skydebaneforeningen Danmark 9. Juni 2018 Indledning Christian Kjær Formand for Støtteforeningen for Thisted Skyttekreds Tonny Borgaard Hal inspektør i Thy hallerne

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Resultater/effekt af sporet. Processen og indsatser

Resultater/effekt af sporet. Processen og indsatser Hvilket strategisk spor vedrører disse mål og indsatser: SPOR 3 - Vi vil sikre foreningerne mulighed for at tiltrække og fastholde flere medlemmer og rekruttere og fastholde flere unge aktive skytter af

Læs mere

Referat af Skydeudvalgsmødet onsdag den 14. marts 2018,

Referat af Skydeudvalgsmødet onsdag den 14. marts 2018, Referat af Skydeudvalgsmødet onsdag den 14. marts 2018, 17.30 20.30 Afholdes hos DGI Nordsjælland, Frederiksværksgade 16, 3400 Hillerød Mødet starter med let forplejning. Deltagere: Svend Bodilsen, Andreas

Læs mere

Øjet Nr Nyt fra hovedforeningen.

Øjet Nr Nyt fra hovedforeningen. Øjet Nr. 4. 2016 Nyt fra hovedforeningen. Så er vi ved at nærme os julen og det gode år 2016 rinder på ud, det har været et ok år for foreningen, vi fik afholdt foreningens 150 års jubilæum, på en måde

Læs mere

FORMANDSBERETNING GENERALFORSAMLING 21. FEBRUAR 2019 PREBEN BØDSTRUP RASMUSSEN, FORMAND

FORMANDSBERETNING GENERALFORSAMLING 21. FEBRUAR 2019 PREBEN BØDSTRUP RASMUSSEN, FORMAND 1 FORMANDSBERETNING GENERALFORSAMLING 21. FEBRUAR 2019 PREBEN BØDSTRUP RASMUSSEN, FORMAND Jeg må desværre indlede min beretning med at informere Jer om, at vi i år bliver nødt til at indkalde til en ekstraordinær

Læs mere

Puljeturnering udendørs

Puljeturnering udendørs DGI Fyn Skydning Program for Puljeturnering udendørs 2014 C kampe DGI Fyn Svendborgvej 337 5260 Odense S Tlf. 7940 4600 CVR: 2635 7411 fyn@dgi.dk www.dgi.dk/fyn Plan for puljeskydning 2014 sommer i DGI

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne.

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. Skoleskydning 2013 - Vind 8.000,00 kr. Til din klasse. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. - Den eneste betingelse er, at eleverne danner hold på 4 skytter fra samme klasse. Skytteforeningen sørger for

Læs mere

Resultatliste Paarup stævne 2018

Resultatliste Paarup stævne 2018 Riffel, 15m - Mesterskab BK1 1 122941 Helene Eckardt Horne Skytteforening 199/12 200/18 399/30 2 122679 Madeleine Liv Larsen Bullerup Skyttekreds 199/10 200/14 399/24 3 131183 Albert Lind Paarup Skytteforening

Læs mere

PROGRAM DM i FIRMAIDRÆT

PROGRAM DM i FIRMAIDRÆT PROGRAM DM i FIRMAIDRÆT Pistol, 25m Den 5. 6. juni 2010 i Odense DM-stævnet i pistol er en del af Firmaidrætsfestival 2010 Velkommen til DM og Firmaidrætsfestival 2010 i Odense! Jeg er utroligt glad for

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Fredag den 18. november 2016-17.00 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Mikael Green (MG) Anders Sode (AS) Lars

Læs mere

Holdkonkurrence: Storebæltsmester. 1 Storebælts Mester Mikkel Christiansen Klasse: US1 191/04 Total 191/04. Holdkonkurrence: Gevær hold

Holdkonkurrence: Storebæltsmester. 1 Storebælts Mester Mikkel Christiansen Klasse: US1 191/04 Total 191/04. Holdkonkurrence: Gevær hold Holdkonkurrence: Storebæltsmester 1 Storebælts Mester 53557 Mikkel Christiansen Klasse: US1 191/04 Total 191/04 Holdkonkurrence: Gevær hold 1 Nyborg Skytteforening 53557 Mikkel Christiansen Klasse: US1

Læs mere

Resultatliste Telemarkstævne 2016

Resultatliste Telemarkstævne 2016 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 120920 Emma Sophie Klinck 16-039 Horne Skytteforening 199/09 200/15 399/24 2 86197 Thor Kortegård Pedersen 16-039 Horne Skytteforening 199/07 198/12 397/19 3 116724 Martin

Læs mere

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE 1 Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE Badminton-træning med faste makkere er en rigtig god motion og hyggeligt samvær, men kom nu ud og prøv at møde flere : Hermed en oversigt over stævner og aktiviteter,

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 31. marts 2014 1 Præsentation 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 1.11 1.12 1.13 1.14 1.15 1.16 Floorball

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 12. december 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Torsdag den 27. maj 2016-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar er en moden forening snart 84 år. Foreningslivet hører Danmark til, og Vidar har levet op til at være en forening for medlemmerne

Læs mere

Puljeturnering indendørs

Puljeturnering indendørs DGI Fyn Skydning Program for Puljeturnering indendørs 2014-2015 DGI Fyn Svendborgvej 337 5260 Odense S Tlf. 7940 4600 CVR: 2635 7411 fyn@dgi.dk www.dgi.dk/fyn Plan for puljeskydning 2014-2015 vinter i

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Det Fælles Uddannelseshus. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en træner- eller hjælpetræneruddannelse. dgi.dk/skydning og skytteunion.

Det Fælles Uddannelseshus. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en træner- eller hjælpetræneruddannelse. dgi.dk/skydning og skytteunion. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en træner- eller hjælpetræneruddannelse dgi.dk/skydning og skytteunion.dk DGI Skydning & Dansk Skytte Union uddannelse, september 2014 Udgivet af: DGI Skydning

Læs mere

Kirke Hyllinge Skytteforening

Kirke Hyllinge Skytteforening Kirke Hyllinge Skytteforening 4. november 2013 Referat af generalforsamlingen 1. november 2013 1. Velkomst Bent bød velkommen til de 35 fremmødte medlemmer. 2. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Kjeld

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: 16. August 2016-17.00 til 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders Sode (AS) Afbud:

Læs mere

Fodbold Samarbejde Nordsjælland

Fodbold Samarbejde Nordsjælland Fodbold Samarbejde Nordsjælland FSN netværket Fodbold Samarbejde Nordsjælland (FSN) er et netværk bestående af 61 samarbejdsklubber med mere end 15.000 ungdomsmedlemmer. FC Nordsjælland koordinerer samarbejdet,

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 30. marts 2017 For perioden 1.april 2016 30. marts 2017 1 Præsentation af foreningen / organisering 1.1 Hovedbestyrelsen

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Fællesmøde mellem skyde-, riffel- og pistoludvalget den 2/3 2016

Fællesmøde mellem skyde-, riffel- og pistoludvalget den 2/3 2016 Fællesmøde mellem skyde-, riffel- og pistoludvalget den 2/3 2016 Deltagere: Frank Lyngsø, Sigurd Jensen, Maja Groot, Jon L. Hansen, Erik Benée Petersen, Jim Poulsen og Henrik Güsmer-Riggelsen samt idrætskonsulent

Læs mere

B.Y.S. Status vinter 2016/17 Så er det ved at være tid for en slutstatus af vinteren 2016/2017 sidste konkurrence skydninger i Boddum Ydby

B.Y.S. Status vinter 2016/17 Så er det ved at være tid for en slutstatus af vinteren 2016/2017 sidste konkurrence skydninger i Boddum Ydby B.Y.S. Status vinter 2016/17 Så er det ved at være tid for en slutstatus af vinteren 2016/2017 sidste konkurrence skydninger i Boddum Ydby Skytteforening. Foreningens mange skytter har deltaget i en lang

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

RESULTATLISTE Willemoes Cup 2013

RESULTATLISTE Willemoes Cup 2013 10-06-2013 20:23:59 - DDS SP v.3.13.2.1 RESULTATLISTE Willemoes Cup 2013 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 97156 Jonas Mølgaard Christensen 09-350 Særslev Skytteforening 200/12 199/14 399/26 2 94796 Mathias

Læs mere

Status Vinter 2017/2018 for Boddum Ydby Skytteforenings aktiviteter.

Status Vinter 2017/2018 for Boddum Ydby Skytteforenings aktiviteter. Status Vinter 2017/2018 for Boddum Ydby Skytteforenings aktiviteter. En meget travl og udbytterig vintersæson For Boddum Ydby Skytteforening er med de nyligt overståede Danske mesterskaber på cal. 22 og

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 86 34 59

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 26. september 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg

Læs mere

Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby John, Henrik og Michael, kunne andet end at nyde det flotte efterår de kunne også ramme! Se side 6. Skytten nr. 1, januar kvartal

Læs mere

DDS HOLBÆK. Landsstævne. DGI p DDS juli 2009

DDS HOLBÆK. Landsstævne. DGI p DDS juli 2009 DDS DGI p DDS Landsstævne 2.-5. juli 2009 HOLBÆK De Danske Skytteforeninger Stævnekontor Stævnekontoret etableres i Bredetved tæt ved det store skyttetelt. Her kan du få ændret skydetider, bestille ekstra

Læs mere

Referat den 21. Maj 2016 Østjylland aktivitetsmøde Skydning

Referat den 21. Maj 2016 Østjylland aktivitetsmøde Skydning Referat den 21. Maj 2016 Østjylland aktivitetsmøde Skydning 1. Fællesmøde 2. Valg af dirigent/ordstyrer 3. Valg af referent og stemmetæller 4. Oversigt over stemmevægt 5. Formandsberetning 6. Valg til

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 40 44 17

Læs mere

VOX POP fra temadagen om fremtidens sygepleje

VOX POP fra temadagen om fremtidens sygepleje VOX POP fra temadagen om fremtidens sygepleje 354 gæster var mødt op til temadagen om muligheder og udfordringer for fremtidens sygepleje. Temadagen blev afholdt den 1. december på Comwell Middelfart og

Læs mere