Vejret begynder at være godt, og der er DM ca. hver weekend. Flere har allerede skudt DM, og der er også kommet nogle medaljer med retur til Fyn.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vejret begynder at være godt, og der er DM ca. hver weekend. Flere har allerede skudt DM, og der er også kommet nogle medaljer med retur til Fyn."

Transkript

1 Højby, den 27. marts 2017 Konsulentens klumme Vejret begynder at være godt, og der er DM ca. hver weekend. Flere har allerede skudt DM, og der er også kommet nogle medaljer med retur til Fyn. I sidste klumme nævnte jeg, at jeg havde haft Tommy Haun fra DGI Skydning landsplan på besøg til sparring. I februar har både Lisbeth Arboe Jakobsen, som er idrætskonsulent for Skydning i DGI Midtjylland og Rikke K. Jensen, som er konsulent for skydning på landsplan, været forbi til lidt sparring på forskellige områder. Klummen denne gang handler om nogle af de arrangementer, der har været i februar, hvor der bl.a. har været gang i biatlon-event, seniorsamling og foreningsudvikling. Biatlon på SDU Lørdag den 4. februar startede hårdt ud med en biatlon event aktivitet, som blev afholdt i et samarbejde mellem SDU Løb, DGI Fyn Løb og DGI Fyn Skydning. Efterhånden som biatlon på ski bliver vist mere og mere på tv, kommer der også en tiltagende interesse for aktiviteten. Derfor er det super fedt, at vi har mulighed for at samarbejde med en idræt som løb om at få et arrangement stablet på benene. Der var plads til 30 deltagere, og der var helt fyldt op og endda flere, som viste interesse for gerne at ville have deltaget. Selve arrangementet blev afholdt på SDU s stadion, hvor Knud Hansen og Michael Buch havde det store overblik over IR-riflerne. Det betyder rigtig meget, at vi på Fyn har fået lidt flere IR-rifler end tidligere, da fire havde været for lidt til at gennemføre på en god måde. Nu var der i stedet syv IR-rifler. Deltagerne fik en god dag med indsigt i en for de fleste ny aktivitet og umiddelbart også en åbenhed i forhold til at deltage i lignende arrangementer ved lejlighed. Husk at alle fynske skytteforeninger gratis kan låne både IR-rifler og IR-pistoler ved henvendelse til mig på: charlotte.jakobsen@dgi.dk

2 Nytårskur med de frivillige Lørdag den 4. februar stod skydeudvalget i spidsen for den årlige nytårskur for frivillige. Det er et af de højdepunkter i løbet af året, som rigtig mange ser frem til. Dagen hvor de frivillige i DGI Fyn Skydning kan læne sig tilbage og lade sig opvarte af skydeudvalget. Det var en aften med en rigtig god stemning, og der var efterfølgende meget ros til skydeudvalget. I år blev rammerne sprængt lidt i forhold til tidligere år, så i stedet for det mere traditionelle mad, var menuen kinesisk. Nytårskuren er altid en god lejlighed til både at sige tak for indsatsen, men også til at lytte og tale sammen uformelt om, hvordan tingene kører, og om der er udfordringer eller ønsker til det fremadrettede arbejde for skydningen på Fyn. Til information for de interesserede, har skydeudvalget besluttet fremover at lægge nytårskuren om lørdagen den anden weekend i januar. Det betyder, at næste års nytårskur finder sted lørdag den 13. januar i Skallebølle, så sæt allerede nu kryds i kalenderen, hvis du er aktivitetsansvarlig i DGI Fyn Skydning. Seniorsamling hos Krarup/Espe Skytteforening Seniorskytterne fra Allested/Vejle, Nr. Broby, Tommerup og Krarup/Espe har nu i to indendørssæsoner mødtes ca. 3-4 gange i løbet af hver sæson hos hinanden på skift. Seniorsamlingerne består af en hyggelig formiddag med plads til kage, skydning og snak, som alle nyder og prioriterer at deltage i. Der er plads til udveksling af ideer på tværs af foreningerne, og det fører nogle gange til nye typer af arrangementer, eller f.eks. at nogle af de andre medlemmer i foreningerne kommer på kursus. Den her gang fik deltagerne en trøje for at markere det gode samarbejde.

3 Foreningsudvikling Højby Højby Skytteforening giver den gas med foreningsudviklingen. Der er etableret holdtræning for foreningens børneskytter, og der er fuldt hus hver gang. Næste udfordring bliver at fortsætte med holdtræningen hen over sæsonskiftet og derved få flere børne- og juniorskytter med på udendørsbanen i Bullerup. I Højby er de privilegerede, for der er mange medlemmer og bestyrelsesmedlemmer, som bakker op om forløbet med at få etableret holdtræningen, der afholdes fast en gang om måneden. Derfor har man valgt at have én træner, som er der fast, mens de øvrige træder til efter behov og mulighed. Et af nøgleordene omkring arbejdet med holdtræning i Højby Skytteforening er kompetence. Det har været vigtigt at sikre, at trænerne har den fornødne viden til at tilbyde kvalitet i træningen, ligesom det i høj grad bliver italesat, hvor vigtigt det er at kommunikere det samme til deltagerne. For at sikre en fælles base har flere af trænerne deltaget på Træner 1 uddannelsen, ligesom de øvrige er uddannet hjælpetrænere. Generelt er foreningen god til at involvere alle i de projekter, der kører uanset om det handler om at bygge nye faciliteter eller på anden måde bidrage til at skabe en god skytteforening med plads til alle. Det betyder, at det er den af de skytteforeninger, hvor der kører foreningsudviklingsforløb, som har flest unge med til de møder, der bliver afholdt, hvilket kan være med til at give lidt andre vinkler på tingene af og til. Indtil videre har jeg været i Højby tre gange, så nu er der skruet lidt ned for regelmæssigheden af mine besøg for at sikre, at forløbet får mulighed for at rodfæste sig, mens der stadig er mulighed for sparring, hvis der opstår udfordringer. Det giver mulighed for, at jeg kan følge målsætningen om at få flere med på udendørsbanen. Jeg håber, det bliver en god udendørssæson, som både byder på nye erfaringer til skytteforeningen og trænerteamet, og hvor deltagerne får nogle rigtig gode oplevelser med at skyde udendørs og med de udfordringer det medfører mht. f.eks. ny skydestilling, vejrforhold og lignende.

4 Månedens profil: Betina Pedersen fra Allested/Vejle, Nr. Broby Skytteforening er foreningens reklamesøjle Det er i hvert fald sådan, hendes klubkammerater omtaler hende. En rigtig fin titel, som hun kan være stolt af, og som der heller ikke er nogen tvivl om, at hun har fortjent. Det fornemmer man hurtigt, når man taler med hende. For Betina gør noget og kan noget noget vigtigt, hvis man gerne vil have en forening i udvikling, og hvem vil ikke gerne det? Betina bærer sin del af ansvaret for, at foreningen har oplevet medlemsfremgang. For hun får folk til at komme og prøve at skyde. Hun tænker ud af boksen og går op i, at skytteforeningen er et rart sted at være. Betina har været medlem af skytteforeningen i 5-6 år. Et af de første tiltag, der kom fra hende handlede om at gøre opholdsrummet mere indbydende og forsøge at tvinge folk til at tale sammen i stedet for at sidde og kigge ned i mobilerne. Hun bliver stadig mobbet med sine duge, for bordene blev flyttet rundt, så man nu sidder i en firkant og kan se hinanden, og der kom dug på bordene skiftevis en grøn og en blå dug, for det er klubbens farver. Men som Betina siger: De må gerne grine. Jeg ved, jeg har ret! Betina lader da heller ikke en chance for at få folk på skydebanen gå fra sig. Skytteforeningen er del af en hovedforening, og når der er åbent hus, går Betina pænt op ovenpå for at trække folk ned i kælderen, for: Ellers er der jo ingen, som ved, vi er der. Der er blevet udarbejdet en folder og et visitkort, som uddeles til alle interesserede. Når der kommer nye tilflyttere til lokalområdet, får de bl.a. en skydeskive med tilbud om en gratis prøveskydning og det er noget af det, der har givet medlemmer til skytteforeningen. Betina skyder ikke selv så meget, for hun brænder mere for at sikre, at alle har det godt og føler sig hjemme i klubben. Det er det vigtigste. Det bliver dog alligevel til en terrænskydning i ny og næ. Om det er riffel eller pistol gør ikke så meget. Begge dele er jo sjovt. Når Betina skal beskrive sig selv, er det med ordene: Jeg snakker meget. Det er sandt, men det er måske også noget af det, der gør hende så let at være sammen med og er med til at få folk inden for dørene. Betina har et hjerteligt grin, som hun ikke er fedtet med at bruge, men der er dog også plads til en smule alvor, for som hun siger i en afsluttende bemærkning omkring foreningens succes: En ting er helt sikkert det kommer ikke af sig selv. Det er hårdt arbejde, men det er sjovt. Hvis nogen mangler ideer til at få flere medlemmer, kan man altid kontakte Betina og spørge om et godt råd, for hun hjælper gerne.

5 Stort og småt I 2016 var der i alt 14 skytteforeninger, som havde deltagere med på træningskulturworkshopsene. Da jeg i forbindelse med flere af foreningsudviklingsforløb har oplevet en vis rådvildhed, når det kommer til opvarmningsøvelser, har hver af de 14 foreninger nu fået et opvarmningstræningskit. Det består at en måtte, en foam roller, en moon hopper, et wobblesmart balancebræt med indstillelige sværhedsgrader, to ab wheels, fem sjippetove i tre forskellige længder og 10 elastikker i to forskellige tykkelser. Det er udstyr, som ikke fylder ret meget, men som mange vil kunne anvende ud fra fri fantasi. Man kan også finde øvelser på youtube. Derudover er det tanken, at der kommer en workshop, hvor vi tager udgangspunkt i opvarmningsøvelser. Det kommer ikke til at være et krav, at man har udstyret for, at workshoppen giver mening, men der vil være inspiration og måske også motivation til at anvende det. Forårets kurser kører for fuldt blus. Sidste efterår afholdt vi for første gang træner 1 uddannelser på riffel og pistol. Der har været rigtig gode tilbagemeldinger på de to uddannelser, men samtidig et ønske om, at vi i år forsøger at afholde dem i løbet af foråret, da nogle har sæsonarbejde, og derfor kan være forhindrede i enten foråret eller efteråret. Det er taget til efterretning, så hvis du gerne vil på træner 1 uddannelse i år, er det ved at være tiden at blive tilmeldt. Der afholdes riffelmoduler søndag den 23. april i Otterup, pistolmoduler lørdag den 6. maj i Kerteminde og fællesmoduler søndag den 21. maj i Kerteminde. Der er tilmelding og indbydelser her: Riffel tilmelding: Riffel indbydelse: Pistol tilmelding: Pistol indbydelse: Bemærk, at der nu er ret kort tilmeldingsfrist til Træner 1 riffel uddannelsen grundet påsken. Til sidst vil jeg opfordre til at like og følge DGI Fyn Skydning på facebook, hvor der løbende bliver lagt mange forskellige informationer op. Mange hilsner, Charlotte

Det er efterhånden noget tid siden, der sidst er kommet en klumme, men nu er det blevet tid for en igen.

Det er efterhånden noget tid siden, der sidst er kommet en klumme, men nu er det blevet tid for en igen. Højby, den 9. august 2017 Konsulentens klumme Det er efterhånden noget tid siden, der sidst er kommet en klumme, men nu er det blevet tid for en igen. Jeg håber, at alle har haft en god sommer og er klar

Læs mere

Konsulentens klumme. DGI årsmøde i Aalborg. Højby, den 22. december 2016

Konsulentens klumme. DGI årsmøde i Aalborg. Højby, den 22. december 2016 Højby, den 22. december 2016 Konsulentens klumme Så er det blevet tid for årets sidste klumme. Jeg vil benytte lejligheden til at ønske alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår. Jeg har i tidligere

Læs mere

Konsulentens klumme. Foreningsudvikling. Højby, den 20. marts 2018

Konsulentens klumme. Foreningsudvikling. Højby, den 20. marts 2018 Højby, den 20. marts 2018 Konsulentens klumme Der er lige nu rigtig travlt i mange skytteforeninger. Det er højsæson for DM er, sæsonafslutninger og snart også starten på udendørssæsonen. Jeg vil ønske

Læs mere

Jeg har været meget omkring det sidste stykke tid, så denne klumme omhandler det, der er sket fra sidste klumme og til og med oktober måned.

Jeg har været meget omkring det sidste stykke tid, så denne klumme omhandler det, der er sket fra sidste klumme og til og med oktober måned. Højby, den 20. november 2017 Konsulentens klumme Vintersæsonen kører for fuldt skrald, og jeg håber, at alle er kommet godt i gang. Der sker rigtig meget rundt omkring, og der er tilbud til alle aldersgrupper

Læs mere

Lørdag aften stod på diverse spil og en film på storskærm, og det var i det hele taget tydeligt, at deltagerne havde det godt sammen.

Lørdag aften stod på diverse spil og en film på storskærm, og det var i det hele taget tydeligt, at deltagerne havde det godt sammen. Højby, den 20. december 2017 Konsulentens klumme Julen nærmer sig hastigt. Derfor begynder der så småt at være lidt færre aktiviteter, der er dog altid rigtig mange aktiviteter i november, og i år har

Læs mere

Konsulentens klumme. Foreningsudvikling i Højby Skytteforening. Højby, den 31. januar 2017

Konsulentens klumme. Foreningsudvikling i Højby Skytteforening. Højby, den 31. januar 2017 Højby, den 31. januar 2017 Konsulentens klumme Jeg kan lige nå det altså at få skrevet en klumme i januar. Der har været tryk på, og så fik jeg også holdt lidt ferie først på måneden. Jeg håber, at alle

Læs mere

Konsulentens klumme. Skoleidrættens forårsfestival Svendborg. Højby, den 06. juli 2016

Konsulentens klumme. Skoleidrættens forårsfestival Svendborg. Højby, den 06. juli 2016 Højby, den 06. juli 2016 Konsulentens klumme Det er sommer og tid for, at rigtig mange holder ferie. Her er der dog alligevel et udpluk af det, der er foregået i juni måned samt en opfordring til at huske

Læs mere

Konsulentens klumme. Medarbejdernetværksmøde. Højby, den 28. april 2017

Konsulentens klumme. Medarbejdernetværksmøde. Højby, den 28. april 2017 Højby, den 28. april 2017 Konsulentens klumme Foråret er altid en travl tid med masser af tilbud både i form af kurser, stævner og flere af de store møder. Konsulentens klumme omhandler denne gang en del

Læs mere

Konsulentens klumme. Status på Højby, den 16. januar 2018

Konsulentens klumme. Status på Højby, den 16. januar 2018 Højby, den 16. januar 2018 Konsulentens klumme Et nyt år er startet. Jeg håber, I er kommet godt i gang igen i skytteforeningerne. Ved slutningen af et år og starten på et nyt, er det naturligt at gøre

Læs mere

Konsulentens klumme. Thurø esport. Højby, den 15. marts 2019

Konsulentens klumme. Thurø esport. Højby, den 15. marts 2019 Højby, den 15. marts 2019 Konsulentens klumme Der er gang i skydeidrætten på Fyn. Det er alletiders både at se det og at mærke en god efterspørgsel efter vores hjælp og efter de aktiviteter, vi udbyder.

Læs mere

Hjælpetræneruddannelse riffel og pistol i Allested/Vejle, Nr. Broby Skytteforening

Hjælpetræneruddannelse riffel og pistol i Allested/Vejle, Nr. Broby Skytteforening Højby, den 09. november 2016 Konsulentens klumme Oktober og november er blandt de måneder i løbet af året, hvor der er allerflest møder, kurser, workshops, seminarer, aktiviteter osv. Denne version af

Læs mere

Denne klumme omhandler bl.a. lidt om nogle af de seneste aktiviteter, der er blevet afholdt.

Denne klumme omhandler bl.a. lidt om nogle af de seneste aktiviteter, der er blevet afholdt. Højby, den 19. december 2018 Konsulentens klumme Det er efterhånden noget tid siden, der sidst er kommet en klumme fra mig. Jeg havde en del afspadsering og noget ferie i løbet af sommeren, og efterfølgende

Læs mere

Konsulentens klumme. Skytteaktivitetsmøde på Fyn. Højby, den 14. juni 2016

Konsulentens klumme. Skytteaktivitetsmøde på Fyn. Højby, den 14. juni 2016 Højby, den 14. juni 2016 Konsulentens klumme Denne gang har der været afholdt mange af de store møder både på Fyn og på landsplan. Der er dog også nogle kurser primært med fokus på træneruddannelser, og

Læs mere

Sikker skydning med infrarøde våben. Lej IR-våben hos din lokale DGI landsdel

Sikker skydning med infrarøde våben. Lej IR-våben hos din lokale DGI landsdel Lej IR-våben hos din lokale DGI landsdel Sikker skydning med infrarøde våben Kun fantasien sætter grænser for anvendelsen af IR-våben. Prøv det hjemme hos jer selv. dgi.dk/skydning 2 IR-våben - hvor som

Læs mere

FORMANDSBERETNING GENERALFORSAMLING 21. FEBRUAR 2019 PREBEN BØDSTRUP RASMUSSEN, FORMAND

FORMANDSBERETNING GENERALFORSAMLING 21. FEBRUAR 2019 PREBEN BØDSTRUP RASMUSSEN, FORMAND 1 FORMANDSBERETNING GENERALFORSAMLING 21. FEBRUAR 2019 PREBEN BØDSTRUP RASMUSSEN, FORMAND Jeg må desværre indlede min beretning med at informere Jer om, at vi i år bliver nødt til at indkalde til en ekstraordinær

Læs mere

Referat skytteaktivitetsmøde d. 27. april Der var mødt 37 skytter op (inkl. skydeudvalget), som repræsenterede 15 foreninger.

Referat skytteaktivitetsmøde d. 27. april Der var mødt 37 skytter op (inkl. skydeudvalget), som repræsenterede 15 foreninger. DGI Fyn Skydning Referat skytteaktivitetsmøde d. 27. april 2016 Der var mødt 37 skytter op (inkl. skydeudvalget), som repræsenterede 15 foreninger. Susanne Højbjerg bød velkommen til de fremmødte og bad

Læs mere

Kursusfolder. De Danske Skytteforeninger

Kursusfolder. De Danske Skytteforeninger Kursusfolder De Danske Skytteforeninger 1 KURSUSOVERSIGT 2012 DDS landsplan Side 3 Lederuddannelse (i samarbejde med DGI) Side 5 Undervisning/formidling Side 6 Mentaltræning Side 7 Coaching Side 8 Våbenkonsulenter

Læs mere

UNGDOM. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. BK og junior 50-200 og 300 meter

UNGDOM. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. BK og junior 50-200 og 300 meter Indbydelse DM udendørs 2015 UNGDOM Riffel BK og junior 50-200 og 300 meter DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer Ungdom Riffel: D. 12.-13.

Læs mere

Koncentration. Sigt. Ram plet. Lær at skyde i din lokale skytteforening

Koncentration. Sigt. Ram plet. Lær at skyde i din lokale skytteforening Lær at skyde i din lokale skytteforening Koncentration. Sigt. Ram plet. Alle kan gå til skydning uanset alder og fysisk form. Find et skytteforening i dit lokalområde og giv dig selv en udfordring Læs

Læs mere

DGI Midt- og Vestsjælland Skydning, Aktivitetsmøde

DGI Midt- og Vestsjælland Skydning, Aktivitetsmøde DGI Midt- og Vestsjælland Skydning, Aktivitetsmøde 11-05-2016 Frank Lyngsø bød velkommen, Jon L. Hansen valgtes til dirigent, Jon konstaterede at mødet et lovligt indvarslet. Som stemmetællere valgtes

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 8. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 8. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

SENIOR. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og 300 meter 300 meter Nordisk Program

SENIOR. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og 300 meter 300 meter Nordisk Program Indbydelse DM udendørs 2015 SENIOR Riffel UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og Nordisk Program DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer DM Senior Riffel:

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 6. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 12. december 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Koncentration og trivsel

Koncentration og trivsel Koncentration og trivsel Svinninge Skytteforening skaber trivsel og bedre koncentrationsevne blandt unge på specialeskole. Nogle af skolens idrætstimer omlægges til den lokale skytteforening, hvor der

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Det Fælles Uddannelseshus. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en Hjælpetræner eller Træner 1 uddannelse. dgi.dk/skydning og skytteunion.

Det Fælles Uddannelseshus. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en Hjælpetræner eller Træner 1 uddannelse. dgi.dk/skydning og skytteunion. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en Hjælpetræner eller Træner 1 uddannelse dgi.dk/skydning og skytteunion.dk DGI Skydning & Dansk Skytte Union, 2016 Udgivet af: DGI Skydning & Dansk Skytte Union

Læs mere

Fællesmøde mellem skyde-, riffel- og pistoludvalget den 2/3 2016

Fællesmøde mellem skyde-, riffel- og pistoludvalget den 2/3 2016 Fællesmøde mellem skyde-, riffel- og pistoludvalget den 2/3 2016 Deltagere: Frank Lyngsø, Sigurd Jensen, Maja Groot, Jon L. Hansen, Erik Benée Petersen, Jim Poulsen og Henrik Güsmer-Riggelsen samt idrætskonsulent

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden Skydeudvalgsmøde den 5. november 2014 Deltagere: Kjeld Karbæk, Johnny Larsen, Oscar Sjøgreen, Robert Larsen, René Mortensen og Sigurd Jensen (referent) Endvidere deltog fra administrationen og Afbud: Frank

Læs mere

Referat Skydeudvalgsmøde mandag den 25. juni 2018,

Referat Skydeudvalgsmøde mandag den 25. juni 2018, Referat Skydeudvalgsmøde mandag den 25. juni 2018, 17.00 20.30 Afholdes hos DGI Nordsjælland, Frederiksværksgade 16, 3400 Hillerød Mødet starter med let forplejning. Deltagere: Lars Møller (LDB), Dorte

Læs mere

Sommerprogram 2013. Dato: Arrangement: Sted: VI SÆTTER SKYDEVOGNEN OP! Tilmelding senest d. 5. marts til Peter el. Kim

Sommerprogram 2013. Dato: Arrangement: Sted: VI SÆTTER SKYDEVOGNEN OP! Tilmelding senest d. 5. marts til Peter el. Kim Jagtforening www.drigstrupjagtforening.dk Kreds 5 SOMMERPROGRAM 2013 Sommerprogram 2013 Dato: Arrangement: Sted: Lør. d. 06/04 kl. 13.00 Lør. d. 20/04 kl. 13.00 Lør. d. 27/04 Kl. 10.00 Ons. d. 01/05 Lør.

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

DGI Skydning. DGI Skydning for alle. Find en af landets 755 skytteforeninger i dit lokalområde Læs mere på dgi.dk & skytten.dk & blivskytte.

DGI Skydning. DGI Skydning for alle. Find en af landets 755 skytteforeninger i dit lokalområde Læs mere på dgi.dk & skytten.dk & blivskytte. DGI Skydning DGI Skydning for alle Find en af landets 755 skytteforeninger i dit lokalområde Læs mere på dgi.dk & skytten.dk & blivskytte.dk 2 Discipliner Masser af tilbud alle kan være med! Som skytte

Læs mere

Nyhedsbrev efterår 2017, Bagsværd Tennisklub

Nyhedsbrev efterår 2017, Bagsværd Tennisklub 1 Indhold Sæsonen der gik... 2 Træningsovernatninger og TeenTennis for juniorspillere... 3 Motorik og junior-drop-in... 3 Træningstur til Båstad... 4 Voksenintroduktion... 4 Højdespringerklub 2016 - og

Læs mere

Se, hvad skytterne kan opleve

Se, hvad skytterne kan opleve Mærk pulsen. Mød magien. Se, hvad skytterne kan opleve DGI Midtjylland Skydning 29. juni til 2. juli 2017 2 Hanne Clausen mobil 61266277 mail hal.clausen@mail.dk Praktisk Camping foregår på en særskilt

Læs mere

Pistol. Indbydelse DM udendørs 2015. alle klassegrupper. 25 meter Standard, Fin- og grov

Pistol. Indbydelse DM udendørs 2015. alle klassegrupper. 25 meter Standard, Fin- og grov Indbydelse DM udendørs 2015 Pistol alle klassegrupper 25 meter Standard, Fin- og grov DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer Pistol: D. 12.-13.

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden. i Roskilde.

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden. i Roskilde. Referart Skytteudvalgsmødet den 3/12 2014 Deltagere: Frank Lyngsø, Kjeld Karbæk, René Mortensen, Oscar Sjøgren, Robert Larsen, Johnny Jensen og Sigurd Jensen (referent) Fra kontoret deltog Mikael Green

Læs mere

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed Konkrete værktøjer til den gode modtagelse 1 Tag godt imod /abcmentalsundhed 2 Tag godt imod 3 Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet Redskaberne her er til dig, der er ansvarlig for

Læs mere

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed Konkrete værktøjer til den gode modtagelse 1 Tag godt imod /abcmentalsundhed 2 Tag godt imod 3 Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet Redskaberne her er til dig, der er ansvarlig for

Læs mere

Referat af Skydeudvalgsmødet onsdag den 14. marts 2018,

Referat af Skydeudvalgsmødet onsdag den 14. marts 2018, Referat af Skydeudvalgsmødet onsdag den 14. marts 2018, 17.30 20.30 Afholdes hos DGI Nordsjælland, Frederiksværksgade 16, 3400 Hillerød Mødet starter med let forplejning. Deltagere: Svend Bodilsen, Andreas

Læs mere

Nye ideer til bestyrelsesarbejdet. Måløv Idræts Forening DGI Inspiration 2015 17. januar 2015

Nye ideer til bestyrelsesarbejdet. Måløv Idræts Forening DGI Inspiration 2015 17. januar 2015 Nye ideer til bestyrelsesarbejdet Måløv Idræts Forening DGI Inspiration 2015 17. januar 2015 Præsentation Thomas Lorenzen, 36år Far til Niels 8år og Johanne 5år Bor I Måløv Email:DM@maaloevif.dk Mobil:

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 26. september 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Kom godt i gang med Skole DM i skydning. Skole DM i Skydning Regler, fakta og gode råd om hvordan du afholder turneringen i din forening

Kom godt i gang med Skole DM i skydning. Skole DM i Skydning Regler, fakta og gode råd om hvordan du afholder turneringen i din forening Skole DM i Skydning 2018 Kom godt i gang med Skole DM i skydning Regler, fakta og gode råd om hvordan du afholder turneringen i din forening Læs mere på I samarbejde med 2 Layout & print: DGI Kommunikation

Læs mere

Tag godt imod. Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet. Til dig, der er ansvarlig for eller deltager i et organiseret fællesskab

Tag godt imod. Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet. Til dig, der er ansvarlig for eller deltager i et organiseret fællesskab Tag godt imod Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet Til dig, der er ansvarlig for eller deltager i et organiseret fællesskab Tag godt imod Redskaberne her er til dig, der er ansvarlig

Læs mere

Det Fælles Uddannelseshus. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en træner- eller hjælpetræneruddannelse. dgi.dk/skydning og skytteunion.

Det Fælles Uddannelseshus. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en træner- eller hjælpetræneruddannelse. dgi.dk/skydning og skytteunion. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en træner- eller hjælpetræneruddannelse dgi.dk/skydning og skytteunion.dk DGI Skydning & Dansk Skytte Union uddannelse, september 2014 Udgivet af: DGI Skydning

Læs mere

Generalforsamling Rebild TrialSport

Generalforsamling Rebild TrialSport Generalforsamling 2018 Rebild TrialSport Referat 1: Valg af dirigent og referent. Henrik Arvad valgt til ordstyrer Thomas Ertmann valgt til referent. Ordstyreren konstaterede at der er kaldt rettidigt

Læs mere

Opgaver Arbejdsgrupper Ansvarlig Beskrivelse Mål Økonomi

Opgaver Arbejdsgrupper Ansvarlig Beskrivelse Mål Økonomi Opgaver Arbejdsgrupper Ansvarlig Beskrivelse Mål Økonomi Stævneprogram kursus Træner og Hjælpetræner kursus på pistol Hvad bliver vi målt på Kriterie modellen? Drejebøger for aktiviteter Oplæring af IR

Læs mere

Gode tips til afvikling af skole DM

Gode tips til afvikling af skole DM Skole DM i Skydning - Tips til afvikling Gode tips til afvikling af skole DM Aftal med naboskytteforeninger, hvis der er skoler, som kan høre til begge steder, om hvem der tager sig af skolen. Kontakt

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 3/12 2016 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

Badmintonskoler. DGI Badminton. Få flere børn og unge i klubben og arranger en spændende aktivitet for jeres nuværende spillere.

Badmintonskoler. DGI Badminton. Få flere børn og unge i klubben og arranger en spændende aktivitet for jeres nuværende spillere. DGI Badminton Badmintonskoler Få flere børn og unge i klubben og arranger en spændende aktivitet for jeres nuværende spillere. dgi.dk/badmintonskoler 18802_Badmintonskole_8-siders_A4haefte 180515.indd

Læs mere

Velkommen til udviklingsdag i Kreds 1

Velkommen til udviklingsdag i Kreds 1 Velkommen til udviklingsdag i Kreds 1 Program 09.00-10.00 Morgenmad 10.00-11.30 Temaer NB-NB-NB! 11.30-12.30 Frokost 12.30-14.45 Fællestema og kaffe 14.45-15.00 Opsamling og tak for i dag Velkommen Hvordan

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

Den gode modtagelse Lørdag d. 17. november 2018

Den gode modtagelse Lørdag d. 17. november 2018 Den gode modtagelse Lørdag d. 17. november 2018 Stine Søndergård Formålet med denne workshop: Er din forening skarp på den modtagelse som potentielle nye medlemmer og frivillige ønsker? Workshoppen henvender

Læs mere

Greve Trim Powerwalking

Greve Trim Powerwalking Greve Trim Powerwalking Poweraften d. 21. juni 2016 Lene Meldgaard Pejø, grenleder Aftenens emner Velkommen Nyt fra bestyrelsen i Greve Trim Motionsklub Arrangementer Træning Eventuelt 21. juni 2016 Greve

Læs mere

DDS HOLBÆK. Landsstævne. DGI p DDS juli 2009

DDS HOLBÆK. Landsstævne. DGI p DDS juli 2009 DDS DGI p DDS Landsstævne 2.-5. juli 2009 HOLBÆK De Danske Skytteforeninger Stævnekontor Stævnekontoret etableres i Bredetved tæt ved det store skyttetelt. Her kan du få ændret skydetider, bestille ekstra

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. Robert bød velkommen.

Dagsorden Referat Ansv. Robert bød velkommen. Referat Skytteudvalgsmøde Onsdag den 7. januar kl. 17:00 Vi starter med en bid brød Sted: DGI kontoret, Nyvang 25, 4300 Holbæk Deltagere: Robert, Oscar,, Johnny, Frank, René og Sigurd Afbud: Ingen Dagsorden

Læs mere

Referat fra Skydeudvalgsmøde torsdag den 10. marts 2016,

Referat fra Skydeudvalgsmøde torsdag den 10. marts 2016, Referat fra Skydeudvalgsmøde torsdag den 10. marts 2016, 17.30 22.30 Afholdt hos DGI Nordsjælland, Frederiksværksgade 16, 3400 Hillerød Mødet starter med let forplejning Deltagere: Andreas Gradischnig,

Læs mere

Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år.

Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år. Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år. 2013 var året hvor fusion aftalerne stod i kø for at blive lavet. Som det er alle bekendt lavede vi to fusions aftaler, en med DGI Nordvest og en med DGI Nordjylland.

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 3. juni 2015 kl. 17.30 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: Hugo Andresen (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael Green (MG)

Læs mere

55. Årgang August 2016 Nr. 3

55. Årgang August 2016 Nr. 3 55. Årgang August 2016 Nr. 3 Efter et par måneder, hvor skydningen har ligget lidt i dvale, er det så småt ved at være tiden til at starte op igen. I august måned tages der hul på andet halvår på langdistancen,

Læs mere

Hvad får ildsjælen frem i dig? Vallensbæk Kommunes RISK-dag 2019

Hvad får ildsjælen frem i dig? Vallensbæk Kommunes RISK-dag 2019 Vallensbæk Kommunes RISK-dag 2019 Hvad får ildsjælen frem i dig? Vi dyster den 21. juni kl. 13 omkring Vallensbæk idrætscenter, Idræts Alle 2, 2625 Vallensbæk www.dgi.dk/201917997002 RISK-dagen er en tradition,

Læs mere

Referat for Skydeudvalgsmøde torsdag den 30. juni 2016,

Referat for Skydeudvalgsmøde torsdag den 30. juni 2016, Referat for Skydeudvalgsmøde torsdag den 30. juni 2016, 17.30 20.30 Afholdt hos DGI Nordsjælland, Frederiksværksgade 16, 3400 Hillerød Mødet starter med let forplejning Deltagere: Andreas Gradischnig,

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Til stede: Susanne Forsberg Fagerberg, Marianne Christensen, Herdis Aagaard Petersen, Michael Nielsen, Janni Ysbæk-Nielsen, Ole Brydegaard Pedersen, Lisbeth

Læs mere

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby I år holdes sommerstævnet på hanebjerg! Bladet indeholder hele kalenderen. Der er rig mulighed for at komme til at skyde i sommerferien

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 86 34 59

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 2/12 2017 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Skyde opgaver. Indtage Skydestilling

Skyde opgaver. Indtage Skydestilling Skyde opgaver Ideer til forskellige skydeøvelser, som træner forskellige aspekter Stress/spænding Tennis-skydning, 2 og 2 skyder match, hver sin skive. Skyde på kryds, to og to, på samme skive Koncentration

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 40 44 17

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2011

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2011 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2011 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig, Vi har her samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage på i foråret 2011. Alle kurser er

Læs mere

Referat Elite- og talentudvalg

Referat Elite- og talentudvalg Referat Elite- og talentudvalg TID: Mandag den 17. juni 2019 17.00 20.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson (LA), Jakob Buch Østergaard (JBØ), Kim Laurberg

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

-Nyhedsbrev november 2018

-Nyhedsbrev november 2018 -Nyhedsbrev november 2018 Nyheder fra formanden: Klubdragt Vinding Ungdoms- og Idrætsforening Så er det muligt at købe Vinding Ungdoms- og Idrætsforenings nye klubdragt til en særdeles favorabel pris.

Læs mere

PROGRAM DM i FIRMAIDRÆT

PROGRAM DM i FIRMAIDRÆT PROGRAM DM i FIRMAIDRÆT Pistol, 25m Den 5. 6. juni 2010 i Odense DM-stævnet i pistol er en del af Firmaidrætsfestival 2010 Velkommen til DM og Firmaidrætsfestival 2010 i Odense! Jeg er utroligt glad for

Læs mere

En god sæsonstart. Inspirationsfolder

En god sæsonstart. Inspirationsfolder En god sæsonstart Inspirationsfolder Indholdsfortegnelse FORORD 2 HUSKELISTE 4 Hvilke målgrupper har vi fokus på? 5 Hvilke hold tilbyder vi i næste sæson? 5 Har vi styr på alle træningstider? 6 Har vi

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Fredag den 19. Maj 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Lars Kring (LK) Flemming

Læs mere

Dalgas Stævnet. Et stævne med mange muligheder. 5-6 og 7. september. 25-50-200-300m Terræn og Biatlon

Dalgas Stævnet. Et stævne med mange muligheder. 5-6 og 7. september. 25-50-200-300m Terræn og Biatlon Dalgas Stævnet Et stævne med mange muligheder 5-6 og 7. september 25-50-200-300m Terræn og Biatlon 2 50-200-300m og 300m NM 50 meter riffel Skydetider: Fredag kl. 17.00-21.00 Lørdag kl. 09.00-13.30 Søndag

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

SKALLEBØLLESTÆVNE. 13.-15. august 2010. Der er tilmelding via www.skydetid.dk. Nyhed: nu også sommerbiatlon. 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program.

SKALLEBØLLESTÆVNE. 13.-15. august 2010. Der er tilmelding via www.skydetid.dk. Nyhed: nu også sommerbiatlon. 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program. SKALLEBØLLESTÆVNE 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program. Nyhed: nu også sommerbiatlon. Husk tilmelding FØR du går på sommerferie! 13.-15. august 2010 Der er tilmelding via www.skydetid.dk 1 Skallebøllestævnet

Læs mere

Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk SÆT FART PÅ UDVIKLINGEN I DIN SVØMMEKLUB. Boost din forening med en målrettet indsats for voksne

Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk SÆT FART PÅ UDVIKLINGEN I DIN SVØMMEKLUB. Boost din forening med en målrettet indsats for voksne Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk SÆT FART PÅ UDVIKLINGEN I DIN SVØMMEKLUB Boost din forening med en målrettet indsats for voksne FÅ DE VOKSNE I VANDET og skab udvikling og vækst i din svømmeklub

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

AKTIVITETER SÆSON 2018

AKTIVITETER SÆSON 2018 AKTIVITETER SÆSON 2018 Kære alle, Hermed planlagte aktiviteter for sæsonen 2018, som starter med datoer for de enkelte begivenheder og dernæst en nærmere beskrivelse samt oplysninger om tilmeldingsfrist,

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 GYMNASTIKUDVALGET Parasport Danmark Gymnastik dhif.gymnastik@gmail.com Formand Bibiana Gade Tvedvej 197, Tved 5700 Svendborg Mobil: 50 57 45 22 Ansvarsområde:

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne.

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne www.dgi.dk 2 Indledning At gå til en idræt er en helt enestående mulighed for at danne netværk, finde nye venner, lære sproget

Læs mere

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Auktions aften kl 19.00 7 Jan Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Nu står

Læs mere

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub.

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. I år har BHR valgt temaet Træningsweekend for alle, hvilket betyder at

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Torsdag den 27. maj 2016-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Oktober Gæt et udvalg med 20 år på bagsmækken

Oktober Gæt et udvalg med 20 år på bagsmækken Oktober 2017 Gæt et udvalg med 20 år på bagsmækken GYMNASTIKUDVALGET Parasport Danmark Gymnastik dhif.gymnastik@gmail.com Formand Bibiana Gade Tvedvej 197, Tved 5700 Svendborg Mobil: 50 57 45 22 Ansvarsområde:

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

SKOVSHOVED IDRÆTSFORENING

SKOVSHOVED IDRÆTSFORENING SKOVSHOVED IDRÆTSFORENING Skovshoved Idrætsforening (SIF) blev stiftet i 1909 og har siden 1920 ligget på arealerne på Krøyersvej. I dag består SIF af fire afdelinger: fodbold, badminton, tennis og skydning.

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Sommertræning SOMMER! Længe ventet for de fleste den er her nu! Så nyd det hver dag og vær god ved dig selv og din krop. Hvis du skal nyde den skønne danske sommer hjemme

Læs mere