Tran: Han er lang. DU19 finale deltagerne Philip Tran, Åbyhøj og den lidt laver Mark Povlsen, OSC

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tran: Han er lang. DU19 finale deltagerne Philip Tran, Åbyhøj og den lidt laver Mark Povlsen, OSC"

Transkript

1 Tran: Han er lang Lille Philip Tran står overfor store Mark Povlsen, når der i eftermiddag afrundes med finalen i U19-rækken. Begge spillere har på deres vej til finalen vundet tre gange 3-0, og begge har været ganske godt tilfredse med spillet. En af de to bryder dog deres statistik, når de mødes i finalen, men hvem det bliver, er spillerne ikke helt enige om. - Jeg håber på at jeg vinder, da jeg aldrig har tabt til ham. Det er en tradition for mig ikke at tabe til ham. Jeg vil spille ham i højt tempo, som jeg plejer. Han er lang, og kan nå meget, hvis jeg spiller ham i hans tempo. Jeg skal flytte ham rundt på banen, så vinder jeg 3-0, siger Tran. - Det bliver en hård kamp i hvert fald. Vi får se, om jeg kan ændre traditionen. Men bare det bliver en god kamp, så er jeg tilfreds. Jeg vil spille som jeg plejer. Spille traditionelt og sikkert, og vente på at chancen kommer. Måske prøve at sætte tempoet op, og se hvordan det går. Det kommer lidt an på, hvordan hans form er, vurderer Povlsen. Tran har på vejen til finalen mødt Niclas Nino Rasmussen, Alexander Vitus og Oliver Rosenkilde, mens Povlsen har mødt Rasmus Bjerre, Martin Poulsen og Martin Laursen. DU19 finale deltagerne Philip Tran, Åbyhøj og den lidt laver Mark Povlsen, OSC

2 U13-finale på hjemmebane Der bliver masser af lokal opbakning på bænkene, når Sarah Lauridsen går på banen til finalen i U13. Her møder Thy Squash eren Caroline Lyng, en kamp hjemmebanefavoritten ser frem til. - Jeg har ikke tabt sæt endnu, og har været godt tilfreds med mit spil. Jeg glæder mig til at spille finale på hjemmebane, hvor jeg håber på mange tilskuere. Jeg håber på at vinde, men ved ikke hvordan det kommer til at gå, siger Sarah Lauridsen. Sarah Lauridsens modstander, Caroline Lyng, kommer fra Birkerød Squash Klub. Sarah Lauridsen stillede som altid frivilligt op til lidt presse foto, til højre ses hendes modstander i finalen Caroline Lyng.

3 Et sæt nok for Millie U19-rækken for kvinder afgøres i en pulje med tre spillere. To af kampene er spillet, og den sidste mellem veninderne Millie Søndergaard Jensen og Amalie Bornæs venter nu. Millie står med gode kort på hånden, men hun går efter fuld triumf. - Jeg skal bare have et sæt mod Amalie, men jeg går efter at vinde. Det er altid sjovt at møde Amalie, som er en god veninde. Jeg vil spille så godt jeg kan, og så må vi se hvordan det går. Amalie spiller godt for tiden, siger Millie, mens Amalie er klar til at svare igen: - Jeg går hårdt efter at vinde 3-0, så jeg kan vinde turneringen. Der kan ske meget på en nat, men det er nok ikke realistisk at jeg vinder 3-0. Det er faktisk ikke mere end et par gange siden, at jeg slog hende til træning. Aldersmæssigt har Amalie en lille fordel, hun er knap et år ældre end Millie. Her ses de tre finale spillere i PU19, øverst til venstre tror vi nok det er Millie fra sport92, til højre er det Ann K Mikkelsen fra Struer og nederst mormor Amalie som i sikkert kan tigge en Werthers Echte.

4 Fløjte-My: Stopper hvis jeg taber Malene My Christensen er favorit i PU15-finalen mod Thy Squash Mathilde Lauridsen, men kan hun slå den drømmende thybo, som er klar til at køre den fløjtende sjællænder træt. - Jeg tror det kommer til at gå fint nok, så jeg vinder. Når jeg er på hjemmebane, skal jeg vinde. 3-2 vinder jeg. Jeg drømmer mig til taktikken, siger Thy-pigen. - Jeg har aldrig mødt hende før, så det er svært at sige, hvordan det skal gå. Jeg må jo nok være storfavorit. Jeg har ikke luft til at spille fem sæt, så jeg skal vinde 3-0, og det gør jeg også. Hvis jeg taber til Mathilde, stopper jeg stil squash, lover My. Før turneringen i Vestervig/Struer, var My mest kendt for hendes mange sejre i squash, men nu er også hendes talent for at fløjte kommet vidt omkring. Her ses Malene dog uden fløjte men billedet er jo også taget i Thy hvor man ikke bare lige kan fløjte også går døren op. Til højre MaTHYlde som forventer at baske favoritten.

5 Holdkammerater håner hinanden Thy Squash er ikke specielt gæstfrie, selvom de står som arrangør ar JGP #1. Mange af klubbens spillere har snuppet flotte placeringer, og i DU11-rækken er man sikker på en sejr. Men hvem det bliver, er spillerne ikke helt enige om. - Jeg plejer ikke at tæve ham, men det gør jeg i morgen, siger Kasper Pedersen, der dog ikke møder opbakning hos Mads Stefansen. - Vi har vundet alle vores seks kampe indtil videre, og har endnu ikke tabt sæt. Men det kommer Pedersen til i morgen. Mads Stefansen og Kasper Pedersen har været blandt de mest aktive i turneringen hidtil, de har nemlig spillet seks kampe hver. Her ses de to kamphaner som også har en date på vej i deres retning om en 10 års tid.

6 Finalen ingen må se En finale plejer at være noget, der trækker tilskuere til, og sådan bliver det nok også i PU15B. Men finalisterne håber ikke på, at de får ret mange tilskuere på lægterne, når de skal på banen. - Det kommer til at gå dårligt, for når der er så mange som kigger, spiller jeg aldrig godt, siger Sport92 Ulrikke Gerster, mens Struers Maiken Hoff Helleufer supplerer: - Jeg tror det kommer til at gå supergodt for Ulrikke. Tilskuerne gør mig nervøs, og så spiller jeg dårligt. Begge spilere var langt fra tilfredse med deres spil i puljen, igen var det tilskuerne som fik skylden. Vi aner ikke hvem disse to piger er og hvis det står til dem selv så ved vi det heller ikke i morgen.

7 Lyn-manden i finalen Når der bliver lagt tilmeldinger op til turneringer, er der altid et navn, som lynhurtigt dukker op. Birkerøds Christian Steffensen vil altid være den første til at tilmelde sig, men han kan andet end at være hurtig på tasterne. Også med ketcheren er Christian god, så god, at han er i finalen i DU15. - Jeg fik mit spil til at køre godt i de indledende kampe, men i semifinalen havde jeg lidt problemer. Lasse Juhn var foran i alle tre sæt, men jeg kom tilbage og fik lukket kampen, siger Steffensen. - I finalen håber jeg på 3-0 eller 3-1 til mig. Jeg vil spille tålmodigt, og så ellers angribe, når han giver mig mulighed for det. Steffensen støder i finalen sammen med Koldings Thomas Laursen. 16:9 format fungere bare ikke i vores lille avis.. men det er Steffensen som her gør sig bred for at blokere for modstanderen.

8 My: Jeg troede jo bare på jer Malene My Christensen. Bemærk navnet. Fløjt det måske. Hun kan i hvert fald fløjte. Nøj som hun kan fløjte. Ikke bare fordi det er godt vejr, men også for at få en dør åben. Lad os bare sige, at det ikke lykkedes. - Jeg er meget ked af, at jeg kom til at fløjte på en dør. Jeg troede jo bare på jer. Jeg tænkte måske, at det godt kunne være, at der var en eller anden sensor. Jeg har godt nok aldrig set sådan en dør, men jeg tænkte, at i er så underlige i forvejen, så... My, du skal ikke være ked af, at du fløjtede af døren. Du burde faktisk fløjte meget mere. For du var med til at redde dagen i Struer fredag. Tak! Grooss klar til date med Britney De fleste drenge er nok klar til en lille date med Britney Spears, men det er de færreste der får fornøjelsen. At nøjes med den danske version af Britney er dog ikke helt dårligt, og det er præcis, hvad Emil Grooss har tænkt sig at gøre. Den danske version bærer navnet Regitze Løkke. Hun spiller squash i Struer, og hun er klar til at lokke Århus-drengen på lange togture. - Jeg kender ham ikke, men jeg vil da gerne lære ham bedre at kende. Han virker sød nok, og han er pæn. Jeg spiller ikke kostbar, jeg er bare mig selv, siger Regitze. - Selvfølgelig skal hun være ven på Facebook - hun er jo pæn! Jeg kender hende jo ikke rigtig, men går da og kigger lidt efter hende. Jeg kan godt lide at køre i tog, og tager gerne turen til Struer, svarer Grooss. Emil Grooss bedste veninde, Millie Søndergaard Jensen, tror meget på det nye forhold. - Emil er en meget flirtende dreng, og jeg har længe fornemmet, at han har et godt øje til Regitze. Jeg tror på, at det kunne fungere, siger Millie. Amalie Bornæs tror mere på at det gamle ægtepar Grooss og Millie finder sammen, dog først om et par år. Det ser dog svært ud, Regitze fik nemlig for alvor varmen, da hun kort efter interviewet holdt hemmeligt stævnemøde med Grooss. Hørt i krogene - Amalie Bornæs og Millie Søndergaard Jensen har lovet Kasper Pedersen og Mads Stefansen, at de vil tage på date med dem, når ellers knægtene er blevet 20 år. - Mathilde Lauridsen hævder hårdnakket, at hun endnu ikke er blevet inviteret på date af Oliver Rosenkilde

9 - Millie Søndergaard Jensen sover stadig med sin bamse, ris-bjørnen Bjørn. En flinker fyr. - Nichlas Nino Rasmussen havde så travlt med sit hemmelige stævnemøde med Miss Horsens, at han helt glemte at komme med bussen til Vestervig. - Jannick Thomsen var så nervøs for at hans syltetøjsmad skulle hoppe på ham ved morgenmaden, at han valgte at indtage den med sin imask på. Squashdating.dk Banehajen Jeg elsker lange gåture, at spille Playstation på sofaen, og faktisk også at gå i skole. Jeg er godt nok blevet 16 år, men jeg er stadig Danmarks største banehaj, og jeg opfører mig som en på 11. Jeg er altid glad, så kom forbi og få en snak. Sport92-hilsner fra Millie Søndergaard Jensen Charmetrolden Jeg er helt pjattet med at kigge efter damerne på toget i Thisted, men har nu fundet ud af, at de også kigger efter mig. Det kan være, at jeg kan finde en, som jeg kan sidde lidt og kigge i øjenene i måneskindet i Vestervig. Charmehilsner fra Rasmus Bjerge. Den rutinerede ræv Nu har jeg de seneste mange år været med som leder ved squash-turneringer, og det er ikke altid, min kone er med. Jeg har dog set, at mange af jer har mødre med, og dem kunne jeg godt tænke mig at lære bedre at kende. Så hvis jeres mødre har kigget langt efter mine trøjer, der bliver strøget på min globus, så giv et praj. Og husk lige ikke at sige noget til Birgit. Brum fra onkel Erling. Vinderen Jeg elsker at vinde, og jeg gør det tit. Det bliver dog ikke til så meget træning for tiden, men det er mest fordi, jeg mangler en sød pige at træne med. Jeg har forsøgt at lokke Simone Løkke, men hun spiller kostbar. Så hvis du ligner hende, vil jeg meget gerne tage en træningstime på squashbanen med dig. Lige længder fra Philip Tran. Modedroningen Har du også store problemer med at finde ud af, hvilket tøj du skal spille squash i? Om nederdelen nu er for kort, og om toppen sidder, som den skal. Jeg skifter gerne tøj tre-fire gange om dagen, så jeg er sikker på, at jeg har det rigtige på, når jeg skal spille kamp. Jeg kunne dog godt bruge en til at fortælle mig, om det er det rigtige tøj, så kig forbi omklædningsrummet. Helst med noget nyt tøj. Skiftende hilsner fra Natasja Krommes.

JGP#1 VESTERVIG STRUER SEPTEMBER 2009

JGP#1 VESTERVIG STRUER SEPTEMBER 2009 JGP#1 VESTERVIG STRUER 18.-20. SEPTEMBER 2009 Thysquash og Struer Squash byder hermed velkommen til årets første JGP. Hele 112 spillere har tilmeldt sig årets første turnering hvilket vist er rekord for

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2018 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

German Junior Open 2010

German Junior Open 2010 German Junior Open 2010 Day 1 Danmark var repræsenteret af Thomas, Lasse og Marcus fra henholdsvis Kolding, Kolding og Sport92 i U15 rækken ved dette års German Junior Open. Lasse og Marcus skulle spille

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion.

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion. Kampprogram Serie 3 Herrer Fredag d. 28. april kl. 18.00 på Nykøbing Stadion mod Serie 1 Herrer Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion mod U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Lødderup

Læs mere

Rejsebrev nr. 2 og 3. Onsdag den 14. juli

Rejsebrev nr. 2 og 3. Onsdag den 14. juli Rejsebrev nr. 2 og 3 Onsdag den 14. juli Dagen stod på kvalifikation for hele holdet, formiddagen havde kadetterne fornøjelsen af, og eftermiddagens steghede solstråler havde juniorerne. Dagen blev en

Læs mere

DM Individuelt: Medaljefest januar 2012! Kære Tennisvenner!

DM Individuelt: Medaljefest januar 2012! Kære Tennisvenner! Medaljefest januar 2012! Kære Tennisvenner! De sidste 3 år har jeg hvert år sagt, at det var det bedste resultat sportsligt nogensinde i klubbens historie! Det bliver sværere og sværere at vurdere, - er

Læs mere

Hovedrolle som ung. Mandag d. 31. marts 2014

Hovedrolle som ung. Mandag d. 31. marts 2014 Hovedrolle som ung Helene,4 kl., på 10 år deler hovedrollen med Liv Hermansen,8. kl., og Mie Krogh,9. kl., Selvom hun kun går i 4. kl. er hun en vigtig del af stykket. Hun er dog kun med i starten af stykket

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Ronaldo, som spiller for Manchester United. Med et flot spring op over de store hollandske spillere headede han bolden i mål. Holland presser hårdt

Ronaldo, som spiller for Manchester United. Med et flot spring op over de store hollandske spillere headede han bolden i mål. Holland presser hårdt Min far dør Der er fjernsyn på stue fem. Det er dejligt, for så kan mor og jeg se fodbold. Der er EM, og det plejer jeg at se sammen med min far. Nu ser jeg det sammen med min mor, mens far ligger og sover

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Nej, øhm. Jamen, hvad var baggrunden egentlig for jeres eller for dit initiativ til at starte gruppen?

Nej, øhm. Jamen, hvad var baggrunden egentlig for jeres eller for dit initiativ til at starte gruppen? Transskription af interview med Emil 14/04/2016 Så skal jeg lige høre først, hvor gammel du er? Jeg er 25. 25, øh, og det er så basket du spiller? Dyrker du andre sportsgrene, sådan? Øh, altså, jeg går

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2018 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

Hjælp Mig (udkast 3) Bistrupskolen 8B

Hjælp Mig (udkast 3) Bistrupskolen 8B Hjælp Mig (udkast 3) Af Bistrupskolen 8B SCENE 1 INT. KØKKENET MORGEN (15) går ind af døren til køkkenet og sætter sig ned ved køkkenbordet. åbner sit hæfte hvor der står Line på alle siderne. (16) sidder

Læs mere

sker der?, Er det brandalarmen? og Hvad skal vi gøre nu?

sker der?, Er det brandalarmen? og Hvad skal vi gøre nu? Tanker og følelser Kapitel 3: Øvelsesark 1 Side 1 af 2 Vi tænker hele tiden, og tankerne kommer i forskellige størrelser. Vi kan have store tanker, små tanker og dem midtimellem. Følelser findes også i

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Arrangør: Svendborg PI Dansk Politiidrætsforbund. Lån og Spar Open TENNIS TURNERING. 6. juni 2019

Arrangør: Svendborg PI Dansk Politiidrætsforbund. Lån og Spar Open TENNIS TURNERING. 6. juni 2019 Arrangør: Svendborg PI Dansk Politiidrætsforbund Lån og Spar Open TENNIS TURNERING 6. juni 2019 VELKOMMEN TIL TENNISTURNERING vinde, andre mest for at få en god dag med sportslige udfordringer i hyggeligt

Læs mere

DGI sydvest træfstævne

DGI sydvest træfstævne DGI sydvest træfstævne ----------------------------------------------------------------- 4. stævne 2013/2014 18. Januar 2014 Spillested: Sdr. Omme Hallen (Stadion Alle 16, 7260 Sdr. Omme) Arr.: Sdr.Omme

Læs mere

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald En dag med Skraldine Skraldine vågner og gaber. Hun rækker armene i vejret og strækker sig. Nu starter en ny dag. Men Skraldine er ikke særlig glad i dag. Hendes mor er på kursus med arbejdet, og det betyder,

Læs mere

Thomas Ernst - Skuespiller

Thomas Ernst - Skuespiller Thomas Ernst - Skuespiller Det er tirsdag, sidst på eftermiddagen, da jeg er på vej til min aftale med den unge skuespiller Thomas Ernst. Da jeg går ned af Blågårdsgade i København, støder jeg ind i Thomas

Læs mere

Interview med eleven Lærke I = interviewer (Lasse), L = informant (Lærke)

Interview med eleven Lærke I = interviewer (Lasse), L = informant (Lærke) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 I: Hvilke nogle lektioner har I haft i dag? L: Hvilke nogle lektioner vi har haft i dag, vi har haft engelsk og samfundsfag.

Læs mere

Case 1: Rollen som medspiller. Case 1: Rollen som medspiller. Opgave A. Opgave B

Case 1: Rollen som medspiller. Case 1: Rollen som medspiller. Opgave A. Opgave B Case 1: Rollen som medspiller En række klasser konkurrerer i roning i romaskine. Hver klasse stiller med et hold, der skal ro så langt som muligt på tid. En meget engageret klasse stiller med et hold,

Læs mere

Hvordan gør de professionelle?

Hvordan gør de professionelle? Hvordan gør de professionelle? ( Oversat af Ivan Larsen, Samsø Dart Club, Marts 2010 fra How the Pros do it af: Ken Berman 1999 ) Der er to aspekter i det at blive en god dartspiller, det er præcision

Læs mere

Læs og lær om. Christian Eriksen

Læs og lær om. Christian Eriksen Læs og lær om Christian Eriksen Fakta om Christian Eriksen Christian Danneman Eriksen blev født i Middelfart 14. februar 1992. 1992 var for øvrigt det år, hvor det danske fodboldlandshold blev Europamestre,

Læs mere

DM 2019 CERES PARK & ARENA FEB 2019 I AARHUS

DM 2019 CERES PARK & ARENA FEB 2019 I AARHUS FZ FORZA / RSL DM 2019 CERES PARK & ARENA 6. -9. FEB 2019 I AARHUS Der er M/A - ungdomsturnering sideløbende med DM. Læs mere om tilmelding på badminton.dk Køb din billet på ticketmaster.dk FÅ GRATIS ADGANG

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

LÆS OM: Pst.. På den sidste side kan I se hvordan vejret kan blive og læse sjove udsagn fra hverdagen

LÆS OM: Pst.. På den sidste side kan I se hvordan vejret kan blive og læse sjove udsagn fra hverdagen LÆS OM: I vores første udgave af avisen fortæller børn, hvad en avis er. Børn fortæller om hvordan det er at være i dagplejen, Børnehaven Lystruplund, Børnehaven Hasselhøj, Minihøj, Hurlumhejhuset og Møllehuset

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Archery World Cup 2014, Stage 1 22. 27. april Shanghai, Kina

Archery World Cup 2014, Stage 1 22. 27. april Shanghai, Kina 1 Rejsebrev nr. 3 To top 10 placeringer Maja Jager og Martin Damsbo stod for de bedste resultater i dag for danskerne, da de begge skød sig i top 10. Maja Jager blev bedste dansker på en fornem 6. plads,

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Danmarksmesterskaberne 2017

Danmarksmesterskaberne 2017 Danmarksmesterskaberne 2017 Judo Danmark inviterer alle danske judokæmpere, trænere og forældre og andre interesserede til DM 2017, som afholdes i Skanderborg lørdag den 11. november 2017! På de næstfølgende

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 Oversigt over Team RG kataloget - Hvad er Team RG 2 - Team RG volleyball 3 - Team RG håndbold 4 - Team RG badminton 5 - Team RG Indendørs fodbold 6 - Team RG

Læs mere

Juniorernes holdninger og ønsker for Junior Grand Prix er

Juniorernes holdninger og ønsker for Junior Grand Prix er Spørgeskemaundersøgelse Juniorernes holdninger og ønsker for Junior Grand Prix er November 2012 På juniormødet ved JGP i OSC blev det besluttet at gennemføre en spørgeskemaundersøgelse til det efterfølgende

Læs mere

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed Konkrete værktøjer til den gode modtagelse 1 Tag godt imod /abcmentalsundhed 2 Tag godt imod 3 Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet Redskaberne her er til dig, der er ansvarlig for

Læs mere

Det er mig, Anna! Indhold. 1. Facebook... side En ny ven... side En lille hilsen... side På Skype... side En god idé...

Det er mig, Anna! Indhold. 1. Facebook... side En ny ven... side En lille hilsen... side På Skype... side En god idé... Det er mig, Anna! Polfoto Maskot Indhold 1. Facebook....................... side 2 2. En ny ven....................... side 2 3. En lille hilsen................... side 2 4. På Skype.......................

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed Konkrete værktøjer til den gode modtagelse 1 Tag godt imod /abcmentalsundhed 2 Tag godt imod 3 Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet Redskaberne her er til dig, der er ansvarlig for

Læs mere

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

Horsens BK. byder velkommen til. U-17 A- og B-stævne. Søndag den 14. september 2008 fra kl. 9 til ca. kl. 18

Horsens BK. byder velkommen til. U-17 A- og B-stævne. Søndag den 14. september 2008 fra kl. 9 til ca. kl. 18 byder velkommen til U-17 A- og B-stævne Søndag den 14. september 2008 fra kl. 9 til ca. kl. 18 i Horsens Badminton Hal Sognegårdsvej 4, 8700 Horsens Telefon: 7564-4166 Stævnetelefon: 2063-8385 Følg med

Læs mere

Inde EM i Spanien 2011.

Inde EM i Spanien 2011. Så blev det lørdag den 26. marts og det danske landshold skal skyde hele fire guldfinaler! Første finale var dame junior compound med Sarah, Ida og Michalina. Pigerne blev nr. 1 indledende og skulle op

Læs mere

Møllevangskolen 7. årgang

Møllevangskolen 7. årgang December Møllevangskolen 7. årgang 2 Efter vi er startet i 7.klasse, er vi kommet op til de store hvor vi før var de ældste elever, er vi nu de yngste elever på gangen. Det kan medføre visse problemer

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

sport.dk Ung handicapidræt

sport.dk Ung handicapidræt sport.dk x- Ung handicapidræt Caroline kan det hele 18-årige Caroline Cecilie Nielsen har været til De Paralymp selv, hendes holdkammerater og hendes familie vandt hun e TEKST: KRISTIAN BANG LARSEN FOTO:

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Cases. Sociale relationer og trivsel. Arbejds ark 24

Cases. Sociale relationer og trivsel. Arbejds ark 24 Arbejds ark 24 Cases Øvelse 1 CASE 1: HVORNÅR ER DER TALE OM PSYKISK SYGDOM? Y K I A T R I F O N D E N 15 S B Ø R N E - Peter på 16 år er for halvanden måned siden blevet forladt af sin kæreste gennem

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Er det vold hvis...?

Er det vold hvis...? Er det vold hvis...? TIL 7.-0. KLASSETRIN Det er en fordel at eleverne har været igennem øvelsen Voldsformerne før denne øvelse. Formål Vold er mere komplekst end de fleste umiddelbart tror og har mange

Læs mere

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt Af Ben Furman Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt er en historie om en lille dreng som finder en løsning på sine tilbagevendende mareridt. Jesper overnatter hos hans bedstemor

Læs mere

Vejledning. Forslag. Tør du tale om det?

Vejledning. Forslag. Tør du tale om det? Vejledning Det er en fordel at eleverne har været igennem øvelsen voldsformer før denne øvelse. Vold er mere komplekst end de fleste umiddelbart tror og har mange forskellige ansigter. Der er meget der

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

! REJSEBREV FRA SOFIA, Bulgarien! Grand Prix! DAG 5 + 6!

! REJSEBREV FRA SOFIA, Bulgarien! Grand Prix! DAG 5 + 6! REJSEBREV FRA SOFIA, Bulgarien Grand Prix DAG 5 + 6 Dag 5 Torsdag var dagen, hvor alle skulle skyde individuelle finaler. Der blev skudt nogle rigtig gode pile, og alle gjorde deres bedste for at komme

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 Dato: 31/3 2013 Forårssæson 2013. Efter en lang men herlig opstart, med træning på vores lækre kunststofbane, og et par rigtig gode sociale arrangementer, med højt

Læs mere

sæby badmintonklub Sæby-stævne Program for U15 MABCD stævne i Sæby den 28. - 29. August

sæby badmintonklub Sæby-stævne Program for U15 MABCD stævne i Sæby den 28. - 29. August -stævne Program for U15 MABCD stævne i den 28. - 29. August Praktiske oplysninger: U15D DS-DD og MD udgår pga. manglende tilmeldinger. U15C DS-DD og MD udgår pga. manglende tilmeldinger. Spillested: Indledende

Læs mere

Løb: 36 Herre Senior K1 500m A-finale 13:20. Løb: 37 Pige U14 K1 500m B-finale 13:25. Løb: 38 Pige U14 K1 500m A-finale 13:30

Løb: 36 Herre Senior K1 500m A-finale 13:20. Løb: 37 Pige U14 K1 500m B-finale 13:25. Løb: 38 Pige U14 K1 500m A-finale 13:30 35 Dame Senior K 500m A-finale 3:5 3 Emma Broberg Hvidovre 4 Solveig Schmidt Odense 5 Annemia Pretzmann Silkeborg 3 Herre Senior K 500m A-finale 3:0 Peter Larsen Sorø Nils Boe Maribo 3 Emil Noe Nielsen

Læs mere

CUP 2014 for U15 M, A, B, C og D

CUP 2014 for U15 M, A, B, C og D IF, Badminton CUP 201 for U15 M, A, B, C og D 1. & 2. marts i Arena Himmerland Brunagervej 1, 1 IF, Badminton 2 Badminton byder velkommen til RSL Cup U15 M, A, B, C og D stævne i Arena Himmerland. Der

Læs mere

Professoren. og Kattemor's Skattekort! FORKORTET LÆSEPRØVE - DEN RIGTIGE BOG HAR 66 SIDER. Skrevet ud fra virkelige hændelser.

Professoren. og Kattemor's Skattekort! FORKORTET LÆSEPRØVE - DEN RIGTIGE BOG HAR 66 SIDER. Skrevet ud fra virkelige hændelser. 1 Professoren og Kattemor's Skattekort! 2016 af Kim Christensen FORKORTET LÆSEPRØVE - DEN RIGTIGE BOG HAR 66 SIDER Skrevet ud fra virkelige hændelser. Særlig tak til: Janet. Elsebeth. Til minde om Kattemor.

Læs mere

Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra BLUE WATER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs.

Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra BLUE WATER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs. Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra BLUE WATER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs. Thisted Sportschefen har ordet: Velkommen til dagens kamp i 2. division vest,

Læs mere

NYHEDSBREV FRA SFO FRITTERHØJEN APRIL 2016

NYHEDSBREV FRA SFO FRITTERHØJEN APRIL 2016 NYHEDSBREV FRA SFO FRITTERHØJEN APRIL 2016 Særlige informationer: Kære forældre. Vi starter op igen, med at lave et nyhedsbrev der vil udkomme ca. hver 6. uge. Opbygningen vil være således at overskrifterne

Læs mere

Transskription af interview Jette

Transskription af interview Jette 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Transskription af interview Jette I= interviewer I2= anden interviewer P= pædagog Jette I: Vi vil egentlig gerne starte

Læs mere

IF Jarl Arden, Badminton

IF Jarl Arden, Badminton abc Aalborg Anders Ulrich Pedersen (HS+HD+MD) Caroline Lind Husum (DS+DD+MD) Elisabeth Tran (DS+DD+MD) Johannes Tran (HS+HD) Kristian Ødum Nielsen (HS+HD) Mads Sørensen (HS+HD) Oliver Callac (HS+HD) Rasmus

Læs mere

Uge 10. Emne: Venner. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 10 Emne: Venner side 1 HIPPY. Uge10_venner.indd 1 06/07/10 11.

Uge 10. Emne: Venner. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 10 Emne: Venner side 1 HIPPY. Uge10_venner.indd 1 06/07/10 11. Uge 10 Emne: Venner Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 10 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge10_venner.indd 1 06/07/10 11.26 Uge 10 l Venner Det er en dejlig frostklar vinterdag, og der er ikke

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Dagbog - Kinaturen. Indledning

Dagbog - Kinaturen. Indledning Dagbog - Kinaturen Indledning En dag i juni, fik far en mail fra Badminton Danmark. Der stod, at jeg havde vundet en tur til China Open, sammen med 9 andre spillere fra Danmark. Jeg vandt ved lodtrækning,

Læs mere

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang.

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang. Der kom flere end 100 nye pigespillere, da Mette Littau, tidligere elitespiller, og Mejrup GU inviterede til den nye sæson, så nu har klubben ni hold i turnering, og de bør have to hold mere Mette Littau

Læs mere

Stævneprogram for U9 B, U11 D samt U11 C d. 25/1 2009 i Skovbyhallen. Stævnet starter kl. 9.00 præcis

Stævneprogram for U9 B, U11 D samt U11 C d. 25/1 2009 i Skovbyhallen. Stævnet starter kl. 9.00 præcis Stævneprogram for U9 B, U11 D samt U11 C d. 25/1 2009 i Skovbyhallen Stævnet starter kl. 9.00 præcis Stævnet - der er et åbent og point givende DGI stævne - har følgende deltagene klubber Galten Hammel

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2016, weekenden uge 33, den august

Hermed indbydes til Talentstævne 2016, weekenden uge 33, den august 2016 Hermed indbydes til Talentstævne 2016, weekenden uge 33, den 19.-20.-21. august Landsholds-All-Star og landsholdstræner Katrine Søndergaard Pedersen til præmie-overrækkelsen 2015 Talentstævnet har

Læs mere

DEBATKORT om det gode værtskab

DEBATKORT om det gode værtskab 0 DEBATKORT om det gode værtskab 17308 Værtskab_Debatkort_PILOT.indd 1 21/03/2018 11.10 Hvad er debatkort? Debatkortene er et værktøj til at skabe dialog og refleksion. Udfordringerne på kortene er oplæg

Læs mere

HJERTELIG VELKOMMEN. Faxe Kondi Cup års Jubilæum

HJERTELIG VELKOMMEN. Faxe Kondi Cup års Jubilæum HJERTELIG VELKOMMEN BK Amager og Bryggerigruppen A/S ønsker hermed samtlige hold, trænere og tilskuere hjertelig velkommen til ungdomsstævnet, Faxe Kondi Cup 2004 20 års Jubilæum Vi er glade og stolte

Læs mere

U-11 A U-11 B U-13 A U-13 B U-15 A

U-11 A U-11 B U-13 A U-13 B U-15 A U-11 A Anne Katrine Hansen (DS+DD) Caroline Broch-Lips (DS+DD) Emily Bang (DS+DD+MD) Frederik Hansen (HD) Frederikke Heilmann (DS+DD+MD) Kevin Lund Christensen (MD) Michelle Broch-Lips (DS+MD) Morten Ankersen

Læs mere

Stævneposten 24. juni årgang nr. 3

Stævneposten 24. juni årgang nr. 3 24. juni 2008-12. årgang nr. 3 DM VM for par i Hårby 166 spillere Lørdag den 21. juni var der VM for par i Hårby, og igen i år med handicapregler. Det foregik på Hårby Krolfklubs baner ved ældrecentret

Læs mere

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den SFO NYT Maj 2011 Påsken i SFO De børn der var tilmeldt SFO en dagene før påske, var med til at gøre det til nogle skønne dage. Det er altid dejligt, når vi er en lille gruppe og har rigtig god tid. Det

Læs mere

BOY. Olivia Karoline Fløe Lyng & Lucas Helth Postma. 9. marts

BOY. Olivia Karoline Fløe Lyng & Lucas Helth Postma. 9. marts BOY Af Olivia Karoline Fløe Lyng & Lucas Helth Postma 9. marts SCENE 1, INT. TØJBUTIK, DAG Emilie står og kigger på hættetrøjer i en herreafdeling i en tøjbutik. Hun udvælger tre specifikke, men pludselig

Læs mere

UM 50M Junior og Ungdom. Vestereng Skydebaner

UM 50M Junior og Ungdom. Vestereng Skydebaner UM 5M 29 Junior og Ungdom Vestereng Skydebaner www.skytteunion.dk 1 6 liggende Herrejunior 1 Nicolai Espersen Ballerup 99 98 97 98 94 97 583 29x 583 Finale 12,1 685,1 2 Alexander Helleskov Trehøje 98 98

Læs mere

Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til 4. december 2011.

Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til 4. december 2011. «Email» ID. Nr. «ID», «Holdnavn» række «Række» Kære «Fornavn» Orientering vedr.: Danske Bank Julecup i Gladsaxe. Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2019, weekenden uge 33, den august

Hermed indbydes til Talentstævne 2019, weekenden uge 33, den august 2019 Hermed indbydes til Talentstævne 2019, weekenden uge 33, den 16.-17.-18. august 2 Den søde sejr med glimmer i håret Som noget nyt valgte vi sidste år, at reducere kampenes spilletid til 2 x 20 min.

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Hold fast i drømmene og kæmp for dem

Hold fast i drømmene og kæmp for dem Hold fast i drømmene og kæmp for dem Som den første i sin familie valgte Lise Hansen som 52-årig at forlade Lolland og flytte til København. Det var ikke let, men hun ville til enhver tid gøre det igen.

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til:

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: 1 Professoren - flytter ind! 2015 af Kim Christensen Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: Shelley - for at bringe ideen på bane Professor - opdrætter - D. Materzok-Köppen

Læs mere

FRI FUGL Final version af Emilie Kroyer Koppel 15/

FRI FUGL Final version af Emilie Kroyer Koppel 15/ FRI FUGL Final version af Emilie Kroyer Koppel 15/11 2016 INT. S VÆRELSE - DAY (16) sidder på sit værelse med sin veninde (15).De to piger sidder og snakker. Men tog i så nogensinde ned på cafeen? Nej,

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

HJERTELIG VELKOMMEN PROGRAM PROGRAM. Faxe Kondi Cup 2003

HJERTELIG VELKOMMEN PROGRAM PROGRAM. Faxe Kondi Cup 2003 HJERTELIG VELKOMMEN BK Amager og Bryggerigruppen A/S ønsker hermed samtlige hold, trænere og tilskuere hjertelig velkommen til ungdomsstævnet, PROGRAM PROGRAM Faxe Kondi Cup 2003 Vi er glade og stolte

Læs mere

DELTAGERLISTE for U13 A og U13 B:

DELTAGERLISTE for U13 A og U13 B: DELTAGERLISTE for U13 A og U13 B: U13 A Beder-Malling Isabella Bergstrøm (DS+DD+MD) Nikolaj Stryhn (HS+HD+MD) Broager Annette P. Kjær (DS+DD+MD) Erritsø Martin Thomsen (HS+HD) Anders Hulgren (HS+HD) Casper

Læs mere

Bilag 5 - Transskription af interview med Ella

Bilag 5 - Transskription af interview med Ella Bilag 5 - Transskription af interview med Ella Før interviewet startes, oplyses informanten om følgende: Løs gennemgang af projektets emne. Hvem der får adgang til projektet. Anonymitet. Mulighed for at

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

HEJ SØDE - EN SMS-ROMAN

HEJ SØDE - EN SMS-ROMAN HEJ SØDE - EN SMS-ROMAN Dedikation: Denne bog er dedikeret til alle de mødre, der ikke fik opdraget deres sønner, fordi de havde for travlt med at forgude dem! Hej sode - IDA HOLST EN SMS-ROMAN Baseret

Læs mere

Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl Punkt-indhold Referat Ansvarlig

Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl Punkt-indhold Referat Ansvarlig Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl 19.00 Deltagende klubber: Ølgod, Grindsted, Vesterhede, Bøvl, Fanø, Næsbjerg, Skovlund, Tistrup, Sig/Thorstrup, Oksbøl, Esbjerg, Janderup, Tjæreborg, Årre,

Læs mere

Veteran DM Maj 2011

Veteran DM Maj 2011 13. 14. Maj 2011 Informationer om turneringen: Det er med stor glæde at Esbjerg Squash Klub inviterer til den første turnering i klubbens nye faciliteter. Lodtrækning: Der gennemføres ikke lodtrækning

Læs mere

Fremgang trods stort nederlag

Fremgang trods stort nederlag Fremgang trods stort nederlag Tilføjet af søndag 18. maj 2008 U12 drengene som jo i denne halvsæson har valgt at spille i U13, løb i dag ind i Bjæverskov hvor fysikken ved at spille mod en årgang ældre

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere