Shao-Chia Lü (dirigent) Jian Wang (cello) Brit-Tone Müllertz (sopran) Jakob Zethner (bas)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Shao-Chia Lü (dirigent) Jian Wang (cello) Brit-Tone Müllertz (sopran) Jakob Zethner (bas)"

Transkript

1 Shao-Chia & Sjostakovitj Shao-Chia Lü (dirigent) Jian Wang (cello) Brit-Tone Müllertz (sopran) Jakob Zethner (bas)

2 Shao-Chia & Sjostakovitj Sjostakovitj ( ): Cellokoncert nr. 1, Es-Dur (op. 107, 1959) I. Allegretto II. Moderato III. Cadenza IV. Attaca, Allegro con moto PAUSE Sjostakovitj: Symfoni nr. 14 (op. 135, 1969) I. Adagio: De profundis II. Allegretto: Malagueña III. Allegro molto: Loreley IV. Adagio: Le Suicidé V. Allegretto: Les Attentives I (On watch) VI. Adagio: Les Attentives II (Madam, look!) VII. Adagio: À la Santé VIII. Allegro: Réponse des Cosaques Zaporogues au Sultan de Constantinople IX. Andante: O, Del vig, Del vig! X. Largo: Der Tod des Dichters XI. Moderato: Schlußstück Dirigent: Shao-Chia Lü Solister: Jian Wang (cello) Brit-Tone Müllertz (sopran) Jakob Zethner (bas) Musikhuset Esbjerg Torsdag 16. april 2015 kl. 20 Gratis koncertintro kl Alsion, Sønderborg Fredag 17. aprilw 2015 kl. 20 Gratis koncertintro kl. 19

3 Shao-Chia & Sjostakovitj Velkommen til koncert med musik, som både river med og griber dybt i hjertet velkommen til koncert med Sønderjyllands Symfoniorkester! På programmet står to værker af den russiske komponist Dmitrij Sjostakovitj. Det er musik, som altid er meget mere, end hvad den måske lige lyder af. Cellisten Jian Wang hører til verdenseliten af klassiske musikere. Han har optrådt med et utal af verdens bedste orkestre, og i aften gæster han Sønderjyllands Symfoniorkester. I spidsen for orkesteret står chefdirigent Shao-Chia Lü. Til at hjælpe sig med Shostakovitj 14. symfoni har han sopranen Brit-Tone Müllertz og bassen Jakob Zethner. Læn dig tilbage i sædet, slå ørerne ud og nyd en aften, der bliver både eksklusiv og gribende. Rigtig god fornøjelse!

4 Jian Wang Jian Wang er en kinesisk cellist, bosiddende i London. Allerede som fire-årig begyndte Jian Wang at spille cello, og bare ni år gammel begyndte han på Shanghai-konservatoriets musikskole. I 1980 medvirkede Jian Wang i Murray Lerners berømte dokumentarfilm Fra Mao til Mozart: Isaac Stern i Kina. Isaac Sterns begejstring for det unge kinesiske stortalent banede vejen for Wangs videre karriere først studier i USA på Yale School of Music og siden status som en del af verdenseliten af klassiske musikere. Jian Wang har optrådt med en lang række af verdens bedste symfoniorkestre Chicago Symphony Orchestra, Berliner Filharmonikerne, Concertgebouw-orkestret, London Symphony Orchestra, BBC Symphony, Göteborg Symfoniorkester og Stockholm Filharmonikerne. Også kammermusikken har en særlig plads i Jian Wangs hjerte. Det kommer blandt andet til udtryk i en lang række smukke indspilninger af genrens mesterværker med cello Mozart og Brahms Klavertrioer og Olivier Messiaens gribende mesterværk Kvartet til tidens ende.

5 Om Dmitrij Sjostakovitj Den russiske komponist Dmitrij Sjostakovitj har en evne til at dele vandene; komponistkollegaer og kritikere finder enten hans musik dybt original og visionær eller klichefyldt og vulgær. Sandt er det, at man enten gribes og elsker musikken eller frastødes. Mennesket Sjostakovitj var neurotisk en nervøs pleaser plaget af tvangstanker. Han stillede konstant urene i lejligheden, sendte sig selv postkort for at være sikker på, at posten bragte ud, og så var han mere end almindeligt optaget af renlighed. Han havde svært ved at sige fra. Mindeværdigt er hans svar på et spørgsmål om religiøst tilhørsforhold: Tror De på Gud?. Nej, og det er jeg altså forfærdelig ked af at måtte sige. Det kræver ikke megen fantasi at forestille sig, hvor svært mennesket Sjostakovitj havde det under sovjetstyret i Rusland for da slet ikke at tale om Stalins regime. Men, hvor mennesket Sjostakovitj led, kunne kunstneren Sjostakovitj heldigvis sige fra. Med ironi og grotesk sarkasme udmalede Sjostakovitj 2. verdenskrigs rædsler, udleverede Stalins dårskab og vrængede af systemets hykleri. Eller sagt på en anden måde: I Sjostakovitj musik er en tone aldrig bare en tone. Der er altid mening bag musikken, og det er umuligt at lades kold. Cellokoncert nr. 1 Den russiske cello-legende Mstislav Rostropovitj havde længe ønsket sig en cellokoncert af Sjostakovitj. Sjostakovitj kone rådede Rostropovitj til ikke at spørge Sjostakovitj direkte til værket, da det blot ville forsinke processen med lange og ulidelige trakasserier. Men Rostropovitj fik en koncert og da den var færdig, indstuderede han den på bare fire dage og spillede og indspillede den straks efter.

6 Koncerten indledes af et lille karakteristisk motiv en lille musikalsk signatur, som Sjostakovitj brugte i flere værker blandt andet sin 8. strygekvartet. Motivet ledsages af et karikeret militaristisk akkompagnement, og scenen er sat for et heftigt drama. Det lille motiv gentages, næsten manisk, i celloen. Det både kommenteres, overdøves, vrænges af og ignoreres af orkestret. Anden sats er en lang elegi en mørkstemt klagesang, som udmaler angst og depression. Tredje sats er en stort anlagt solokadence en gribende monolog. Undervejs optræder den lille signatur igen; orkestret sætter igen ind og fjerde sats sætter i gang nærmest som en trold op af en æske. Musikken bølger vildt frem og tilbage, og det lille motiv ender i et triumferende punktum for koncerten. Koncerten blev hurtigt et signaturværk for både komponist og cellist. Rostropovich spøgte selv om samarbejdet og sin indstudering af koncerten: Sjostakovitj og jeg spillede hans koncert igennem jeg på cello, han ved klaveret. Det gik godt. Glade fejrede vi det med at drikke lidt vodka. Så prøvede vi at spille koncerten igennem igen. Anden gang gik det knapt så godt. Vi drak lidt mere vodka. Så spillede jeg Saint-Säens cellokoncert, mens Sjostakovitj spillede sin. Vi var ovenud lykkelige. Symfoni nr. 14 Den 13. januar 1969 blev Sjostakovitj indlagt på et hospital i Moskva, stærkt medtaget af følgevirkningerne af et hjerteanfald tre år tidligere. Plaget af dødsangst skrev han sin 14. symfoni i løbet af en lille måned og instrumenterede den på bare 14 dage. Det var hurtigt selv for Sjostakovitj, som til tider nærmest syntes at kunne skildre sine indtryk fra krigen eller skrive filmmusik i realtid. Selv beskrev han tilblivelsen således: Jeg skrev meget hurtigt mest fordi jeg var bange for, at der skulle ske noget med mig at min hånd ville svigte mig, eller jeg ville blive blind eller noget lignende. Jeg var frygteligt plaget af disse tanker.

7 Symfonien er inspireret af Sjostakovitj store forbillede, den russiske komponist Mussorgskijs sangcyklus Dødens sange og danse. Musikken består af 11 sange 11 satser til forskellige tekster om for tidlig, ulykkelig eller uretfærdig død. Satserne er som følger: I II III IV V VI VII VIII IX X XI Adagio: De profundis (Federico García Lorca) Allegretto: Malagueña (Federico García Lorca) Allegro molto: Loreley (Guillaume Apollinaire) Adagio: Le Suicidé (Guillaume Apollinaire) Allegretto: Les Attentives I (On watch) (Guillaume Apollinaire) Adagio: Les Attentives II (Madam, look!) (Guillaume Apollinaire) Adagio: À la Santé (Guillaume Apollinaire) Allegro: Réponse des Cosaques Zaporogues au Sultan de Con stantinople (Guillaume Apollinaire) Andante: O, Del vig, Del vig! (Wilhelm Küchelbecker) Largo: Der Tod des Dichters (Rainer Maria Rilke) Moderato: Schlußstück (Rainer Maria Rilke) Sjostakovitj var selv overordentlig tilfreds med resultatet og mente ligefrem at alt, hvad han havde skrevet årene før blot var forstudier til dette værk. Ved uropførelsen frigjorde Sjostakovitj sig overraskende af sine neuroser og gav publikum følgende ord med på vejen: Min symfoni er en følelsesladet protest mod døden, en påmindelse til de levende om, at de skal leve livet ærligt, bevidst og ædelt uden at begå slette handlinger. Dette er vigtigt, fordi der endnu går mange år, før videnskaben lader os opnå udødelighed. Døden venter os alle, og jeg ser intet godt ved, at livet ender. Døden er skræmmende der er intet efter den! Musikken er sjældent grum og gribende. Sjostakovitj ellers så karakteristiske satire og sarkasme må vige pladsen for et mere inderligt og dybtfølt udtryk. (programnoter: Hjarne Fessel)

8 Brit-Tone Müllertz (sopran) Brit-Tone Müllertz er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og videre studier hos Tony Landy og Eva Johannson. Hun har tidligere optrådt med Sønderjyllands Symfoniorkester og Aalborg Symfoniorkester, samt medvirket ved en række operaproduktioner i Tyskland og Danmark i operaer af blandt andet Monteverdi, Mozart og Wagner. Hun har optrådt med Den Fynske Opera og er en del af det turnerende operakompagni Teater Undergrunden. Ved siden af sit arbejde som operasanger er Brit-Tone Müllertz også en ivrig lied-sanger. Jakob Christian Zethner (bas) Jakob Christian Zethner er uddannet som både pianist og sanger. Han har studeret på Musikhøgskolan i Norge, Franz Liszt Akademiet i Ungarn og Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Han debuterede i 1996 på Aldeburgh-Festivalen i Storbritannien som Collatinus i Benjamin Brittens The Rape of Lucretia. Siden sin debut har Jakob Christian Zethner optrådt i både Storbritannien, Tyskland, Italien, Danmark og Norge. Han er en efterspurgt solist i både ind- og udland. På koncertrepertoiret står blandt andet Händels Messias, Bachs Johannes- og Matthæus-passion og h-mol messen, Mozarts Requiem, Haydns Skabelsen, Verdis Requiem og Dvoraks Requiem. Ligeledes har han medvirket i en lang række operaproduktioner i ind og udland. Skal dine børn have en koncertoplevelse ud over det sædvanlige? Singh & Goldschmidt Musikhuset Esbjerg Onsdag 22. april 2015 kl Alsion, Sønderborg Torsdag 23. april 2015 kl Koncert for hele familien! Enhedspris 50 kr.

Fredag 23. januar kl. 19.30. Mutter & Sibelius DR SymfoniOrkestret Dirigent: Cristian Macelaru Solist: Anne-Sophie Mutter, violin PRO

Fredag 23. januar kl. 19.30. Mutter & Sibelius DR SymfoniOrkestret Dirigent: Cristian Macelaru Solist: Anne-Sophie Mutter, violin PRO Fredag 23. januar kl. 19.30 Mutter & Sibelius DR SymfoniOrkestret Dirigent: Cristian Macelaru Solist: Anne-Sophie Mutter, violin PRO Torsdagskoncert Mutter & Sibelius Introduktion Program DR Koncerthuset

Læs mere

DET RENE. Dirigent / Christian Kluxen Solist / Christian Schmiedescamp, basun. Torsdag 14. marts kl. 19:30 Gunslevholm Idrætsefterskole

DET RENE. Dirigent / Christian Kluxen Solist / Christian Schmiedescamp, basun. Torsdag 14. marts kl. 19:30 Gunslevholm Idrætsefterskole DET RENE nordlys Dirigent / Christian Kluxen Solist / Christian Schmiedescamp, basun Torsdag 14. marts kl. 19:30 Gunslevholm Idrætsefterskole Fredag 15. marts kl. 19:30 Lørdag 16. marts kl. 16:00 Gladsaxe

Læs mere

Henschel Quartett Trio con Brio Trio Ismena Trio Libra Bak Dinitzen / Westenholz Det Kongelige Kapels Klarinettrio

Henschel Quartett Trio con Brio Trio Ismena Trio Libra Bak Dinitzen / Westenholz Det Kongelige Kapels Klarinettrio Hindsgavl Slot 8. til 19. juli 2007 Bo på slottet og kom tættere på musikken! Henschel Quartett Trio con Brio Trio Ismena Trio Libra Bak Dinitzen / Westenholz Det Kongelige Kapels Klarinettrio www.hindsgavlfestival.dk

Læs mere

COPENHAGEN CHAMBER MUSIC FESTIVAL. 16.-19. september 2015 ARTISTIC DIRECTOR TRIO CON BRIO COPENHAGEN WWW.CCMF.DK

COPENHAGEN CHAMBER MUSIC FESTIVAL. 16.-19. september 2015 ARTISTIC DIRECTOR TRIO CON BRIO COPENHAGEN WWW.CCMF.DK COPENHAGEN CHAMBER MUSIC FESTIVAL 16.-19. september 2015 CCMF ARTISTIC DIRECTOR TRIO CON BRIO COPENHAGEN WWW.CCMF.DK PROGRAM 16.-19. september Trio con Brio Copenhagen, klavertrio I Apollon Musagete Quartet,

Læs mere

Musik fra de varme lande

Musik fra de varme lande Musik fra de varme lande Dirigent / Giancarlo Guerrero Solist / Pablo Sáinz Villegas, guitar Koncertmester / Eugene Tichindeleanu Torsdag 5. december kl. 19:30 Osted Fri- og Efterskole Fredag 6. december

Læs mere

#aarhussymfoni. Aarhus Symfoniorkester Musikhuset Aarhus Skovgaardsgade 2 C 8000 Aarhus C Tlf. 8940 9090 e-mail: symfoni@aarhus.dk

#aarhussymfoni. Aarhus Symfoniorkester Musikhuset Aarhus Skovgaardsgade 2 C 8000 Aarhus C Tlf. 8940 9090 e-mail: symfoni@aarhus.dk 20152016 aarhussymfoniorkester #aarhussymfoni Fotokredit: Anders Bach: Kerl Maria Baareng: Solset Lukas Beck: Rasilainen Caroline Bittencourt: Decoda & Sihm Marcus Borggreve: Alstaedt Andrey Chepakin:

Læs mere

THY CHAMBER MUSIC FESTIVAL ON TOUR 2013 THY CHAMBER MUSIC FESTIVAL ON TOUR 2013

THY CHAMBER MUSIC FESTIVAL ON TOUR 2013 THY CHAMBER MUSIC FESTIVAL ON TOUR 2013 THY CHAMBER MUSIC FESTIVAL ON TOUR 2013 Bestyrelse: Aase Odfeldt, formand Erik Lyng, næstformand Axel B. Nielsen, æresmedlem Bente Mosumgaard Kristian Bech Adresse: Todbølvej 16, 7752 Snedsted Tlf. : 9792

Læs mere

Suzukiundervisning på. Århus Musikskole

Suzukiundervisning på. Århus Musikskole Suzukiundervisning på Århus Musikskole Revideret aug. 2010 Jan Matthiesen Velkommen Vi vil gerne byde jer velkommen til Suzukiundervisning på Århus Musikskole. Der har efterhånden været Suzukiundervisning

Læs mere

THY MASTERCLASS 2007

THY MASTERCLASS 2007 THY MASTERCLASS 2007 INDHOLD Præsentation af lærerne side 4 Præsentation af deltagerne side 6 Fredag den 17. august kl. 19.30 Kirsten Kjærs Museum side 8 Lørdag den 18. august kl. 16.00 Musikværket, Nykøbing

Læs mere

sæsonprogram 2014 / 2015

sæsonprogram 2014 / 2015 1 sæsonprogram 2014 / 2015 Tag med på rejsen vi kommer vidt omkring Copenhagen Phil folder sig i sæson 2014/15 ud med udgangspunkt i den klassiske orkestermusik fra midten af 1700-tallet frem til nu med

Læs mere

http://www.klassisk.org/nyheder.php

http://www.klassisk.org/nyheder.php Side 1 af 21 A A Forside Nyheder Artikler Anmeldelser Koncertkalender Salgssteder Abonnement Nyhedsbrev NYHEDER 07/05-08 Husk lige soveposen SPOR 2008 er et 24 timers eksperiment. Gennem koncerter, workshops,

Læs mere

Beethovens9. Koncerhuset Klassisk Sæson

Beethovens9. Koncerhuset Klassisk Sæson Beethovens9. 08 09 Koncerhuset Klassisk Sæson Program Koncerthuset 2008/09 2 TORSDAGSKONCERT FREDAGSKONCERT Torsdag 5. februar 2009 kl. 20 Fredag 6. februar 2009 kl. 20 Koncerthuset, Koncertsalen (Studie

Læs mere

20.-24. august 2014. Det Feminine. Storstrøms Kammerensemble

20.-24. august 2014. Det Feminine. Storstrøms Kammerensemble Storstrøms Kammerensemble præsenterer: c SOMMERMUSIK PA FUGLSANG c 20.-24. august 2014 Det Feminine Storstrøms Kammerensemble Andrea Pellegrini Christine marstrand peter øvig knudsen Ursula Andkjær Olsen

Læs mere

kapelmesteren Dansk Kapelmesterforening fylder 75 år d. 21. december

kapelmesteren Dansk Kapelmesterforening fylder 75 år d. 21. december Medlemsblad for Dansk Kapelmesterforening kapelmesteren Dansk Kapelmesterforening fylder 75 år d. 21. december Det fejres med et festligt jule-jubilæumsarrangement fredag d. 21. december kl. 17.00 i Grilleriet

Læs mere

SÆSONPROGRAM 2012 / 2013

SÆSONPROGRAM 2012 / 2013 1 SÆSONPROGRAM 2012 / 2013 SYMFONIORKESTRET SKAL OPLEVES I KONCERTSALEN hele 3 Én musikscene mange genrer Ét orkester mange genrer. Figaros Bryllup Efterklang The National DJ Noize Concerto for Turntables

Læs mere

At spille Poul Ruders' Polydrama

At spille Poul Ruders' Polydrama At spille Poul Ruders' Polydrama Til den efterhånden lange række af nye kompositioner for cello, som Morten Zeuthen har holdt over dåben, kan nu føjes Poul Ruders' cellokoncert "Polydrama" - 3. og sidste

Læs mere

STORSTRØMS KAMMERENSEMBLE PRÆSENTERER:

STORSTRØMS KAMMERENSEMBLE PRÆSENTERER: STORSTRØMS KAMMERENSEMBLE PRÆSENTERER: SOMMERMUSIK PA FUGLSANG 19. 23. AUGUST 2015 CARL NIELSEN TIL ALLE TIDER FRA ALLE SIDER STORSTRØMS KAMMERENSEMBLE COPENHAGEN OPERAFESTIVAL SIGNE ASMUSSEN JOACHIM KNOP

Læs mere

Kære publikum. Det Jyske Musikkonservatorium Skovgaardsgade 2C 8000 Aarhus C Tlf: 72267400 Mail: mail@musikkons.dk Web: www.musikkons.

Kære publikum. Det Jyske Musikkonservatorium Skovgaardsgade 2C 8000 Aarhus C Tlf: 72267400 Mail: mail@musikkons.dk Web: www.musikkons. Det Jyske Musikkonservatorium Aarhus og Aalborg koncerter forår 2015 1 Kære publikum Kære publikum I 2014 afholdt Det Jyske Musikkonservatorium over 500 koncerter. Og nu venter endnu et begivenhedsrigt

Læs mere

Antikrist RUED LANGGAARD CARL NIELSEN. Læs mere og køb billetter på www.langgaardfestival.dk. Ribe, den 3.-6. september 2015 RUED LANGGAARD FESTIVAL

Antikrist RUED LANGGAARD CARL NIELSEN. Læs mere og køb billetter på www.langgaardfestival.dk. Ribe, den 3.-6. september 2015 RUED LANGGAARD FESTIVAL Antikrist RUED LANGGAARD CARL NIELSEN RUED LANGGAARD FESTIVAL Opera, koncerter, foredrag og film Ribe, den 3.-6. september 2015 Læs mere og køb billetter på www.langgaardfestival.dk Program Torsdag den

Læs mere

SYMFO-NYT AALBORG SYMFONIORKESTERS VENNER

SYMFO-NYT AALBORG SYMFONIORKESTERS VENNER SYMFO-NYT AALBORG SYMFONIORKESTERS VENNER 16. årgang Nr. 1 Marts 2007 Symfo - Nyt er medlemsblad for foreningen Aalborg Symfoniorkesters Venner Redaktion: Kirsten M. Borup og Ellen Bruun (ansv. for dette

Læs mere

EN SNAK OM GLÆDEN MED METTE JACOBSEN

EN SNAK OM GLÆDEN MED METTE JACOBSEN EN SNAK OM GLÆDEN MED METTE JACOBSEN BIRKERØD SVØMMEHAL, APRIL 2007 Vi bruger meget tid på at få vores interview på plads. Først forgæves opkald og SMS til mobilen, hvor jeg til sidst får et venligt og

Læs mere

Søren Ryge Petersen MUSIK I TV. PubliMus - en skriftserie fra Syddansk Musikkonservatorium & Skuespillerskole

Søren Ryge Petersen MUSIK I TV. PubliMus - en skriftserie fra Syddansk Musikkonservatorium & Skuespillerskole Søren Ryge Petersen MUSIK I TV PubliMus - en skriftserie fra Syddansk Musikkonservatorium & Skuespillerskole PubliMus Skriftserie fra SMKS Syddansk Musikkonservatorium & Skuespillerskole Søren Ryge Petersen

Læs mere

Adresser på kirkerne i Rudersdal Kommune

Adresser på kirkerne i Rudersdal Kommune Kalender 06/09 Høsterkøb: Den Jydske Harpe Trio 13/09 Søllerød: Organist Philip Schmidt- Madsen, Introduktion: EsbenTange 27/09 Holte: Anette Slaatto, bratsch, Helge Slaatto, violin 04/10 Vedbæk: Duo Danica,

Læs mere

Musicalen. Sort/hvid og alt derimellem

Musicalen. Sort/hvid og alt derimellem 1 Musicalen Sort/hvid og alt derimellem 1 2 1. Akt Sang: Åbningsnummer Scene 1 Scenen er delt i to. I KS står et symfoniorkester (bl.a Susanne, Laura og Ida) og i DS står et rockband (Linda, Mette, Marianne

Læs mere

Sankt Markus Kirke og Sogn

Sankt Markus Kirke og Sogn Indhold Prædiken Sommerkoncerter Markus Kirkens kunstudstilling Et jubilæum er på vej Ældremøderne Syng dig glad Babysalmesang Høstgudstjeneste Gamle og nye konfirmander Kirkestafet Gudstjenester Kalender

Læs mere

Love & Youth. Cover 26.03.2015. Tekst KAREN LERBECH

Love & Youth. Cover 26.03.2015. Tekst KAREN LERBECH Love & Youth Cover 26.03.2015 DEN SVENSKE MUSIKER JENNY WILSON GØR TINGENE PÅ SIN EGEN MÅDE, OG HVOR ANDRE HOLDER STRENGT PÅ RETTEN TIL DERES PRIVATLIV, ER VÆGGEN MELLEM MUSIKEREN, KUNSTNEREN OG PERSONEN

Læs mere

kapelmesteren Jazz, koncert og reception

kapelmesteren Jazz, koncert og reception Medlemsblad for Dansk Kapelmesterforening kapelmesteren Jazz, koncert og reception I anledning af Dansk Kapelmesterforenings 75 års fødselsdag opføres Farinelli med Tivolis Symfoniorkester i Koncertsalen

Læs mere

JOHANNES BRAHMS Født 7.5. 1833 Hamburg Død 3.4. 1897 Wien

JOHANNES BRAHMS Født 7.5. 1833 Hamburg Død 3.4. 1897 Wien JOHANNES BRAHMS Født 7.5. 1833 Hamburg Død 3.4. 1897 Wien Brahms' fødested står oftest opført i biografierne som Schlütershof im Speckgang 24 i Hamburgs fattige "Altstadt-kvarter" - Gängerviertel. Dette

Læs mere

Carl Nielsen. 2 s. s. 8lærervejledning. 4Fynsk Forår. Vi skal høre med øjnene Se med ørerne Lugte med hænderne Tænke med hjertet og føle med hjernen

Carl Nielsen. 2 s. s. 8lærervejledning. 4Fynsk Forår. Vi skal høre med øjnene Se med ørerne Lugte med hænderne Tænke med hjertet og føle med hjernen Carl Nielsen Vi skal høre med øjnene Se med ørerne Lugte med hænderne Tænke med hjertet og føle med hjernen Carl Nielsen Carl Nielsen (1865-1931) er den mest kendte komponist, vi nogensinde har haft i

Læs mere

EN STOR TAK TIL: Ret til ændringer forbeholdes.

EN STOR TAK TIL: Ret til ændringer forbeholdes. EN STOR TAK TIL: Udvalget for Kultur, Fritid og Nærdemokrati i Halsnæs Kommune Solistforeningen af 1921 Augustinus Fonden Kunstrådets Musikudvalg Paul Walleviks Fond Det Obelske Familiefond Beckett Fonden

Læs mere