KE KX KG TL KW. Rotorharver og rotorgrubbere

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KE KX KG TL KW. Rotorharver og rotorgrubbere"

Transkript

1 KE KX KG TL KW

2 KE KX KG TL KW Rotorharver og rotorgrubbere

3 2 3 Den»ekstreme«stenteststrækning På sten-teststrækningen afprøves alle AMAZONE-jordbearbejdningsmaskiner med maksimal belastning, både som nyudviklede produkter og i forbindelse med serieproduktionen fortløbende for, at være forberedt til de mest for- skelligartede arbejdsvilkår i praksis. Det giver dig den nødvendige arbejdssikkerhed ved alle AMAZONE rotorharver og rotorgrubbere. KE KX KG TL KW Side Vigtigste argumenter 4 Long-Life-Drive Quick + Safe system 6 Konceptet 8 Tænder 10 Oversigt 12 KE Special 14 KE Super 16 e-box 18 Systemet Cultimix 20 Stabilitet 22 Rotorgrubber KX 24 KG Special 26 KG Super 28 Sammenklappelig rotorgrubber Liftophængt såkombination med frontbeholder 30 Jordbearbejdning, pakvalser og såmaskiner Overløft-system 34 Excenterbolt 36 Valser 37 Kileringsvalse 40 Roller Drill System RDS 42 Dybdeløsner TL 44 GreenDrill 46 Service 47 Tekniske data 48 Vis film:

4 KE KX KG TL KW Altid det rette valg! Rotorharver og rotorgrubbere er nu som før, allroundmaskiner til klargøring af såbedet. Ingen anden jordbearbejdningsmaskine kan anvendes så fleksibelt i pløjet eller upløjet jord. I kombination med en liftophængt såmaskine eller en påbygningssåmaskine, er de den rigtige systemløsning til mange bedrifter. KE 4000 Super; 4 m arbejdsbredde

5 Vigtigste argumenter 4 5 Top-fordele for KE, KX og KG The Long-Life-Drive-systemet omfatter ekstrem holdbarhed af gearkassen. Den store og samtidig præcise integration af tandhjulene samt den præcise fremstilling og matchning af aksler og lejebøsninger. Med Quick + Safe-systemet har maskinerne et hurtigskiftesystem til tænder og en integreret stensikring. Den gode plads over tandholderen og mellem tænderne sikrer en optimal passage for halm, jord og sten, selv med meget slidte tænder. Den høje kasseprofil på gearkarret af specialstål er ekstrem vridningsstabil. Tandholder og aksel er smedet i et stykke af førsteklasses stål. Tætningen nedefter er udført med en speciel pakningskassette med optimal tætningsvirkning og maksimal levetid. Den stabile konstruktion af høj karprofil med dobbelt karbund og indsvejsede lejemuffer er ekstremt vridningsstabil og er konstrueret til at kunne modstå de store kræfter, der kan opstå ved transport af tunge pakvalser og påbygningssåmaskiner. Planeringsbjælken nivellerer jordstrømmen mellem rotorharven og pakvalsen og trykker stenene ned. Sideplader forhindrer, at de yderste tænder kaster volde op. Tandholderakslerne er lejret med koniske rullelejer med stor afstand.

6 KE KX KG TL KW Til alle rotorharver og rotorgrubbere 1 1) Stærk Gearkasse 2) Store Kraftige tænder på kronhjul ) Præcise afstande af alle lejesæder gennem udspindling i en opspænding efter sammensvejsning for perfekt rolig gang 4) Koniske rullelejer med stor afstand 5) Dobbelt labyrintpakdåse imod indtrængning af plantefibre og urenheder 6) Tandholdere og aksel er fremstillet ud af et stykke, på rotorgrubber KG og KX med 60 mm diameter 7) Quick + Safe system med tandskift uden brug af værktøj, og med indbygget stensikring Kvalitet med system Long-Life-Drive er gearsystemet, der sikrer AMAZONE rotorharver og rotorgrubbere en lang levetid, perfekt balance og en høj gensalgsværdi. Cylindriske tandhjul og lejer løber i et oliebad og er dermed vedligeholdelsesfri ingen smørenipler.

7 Long-Life-Drive Quick + Safe system 6 7 Quick Safe -System System For KE, KX og KG allerede tilfredse kunder Quick-System Hurtigskiftesystem til tænder Tænderne skubbes ganske enkelt ind i hullet på holderen, hvor de sikres med en splitbolt. Det kunne ikke være nemmere og hurtigere. Der er ingen skruer på tænderne, der skal efterspændes. Det er også hurtigt og nemt at skifte fra»tænder på greb«til»tænder på slæb«. De smedede tænder i hærdet specialstål er elastiske og slidstærke. Safe-System Integreret stensikring Takket være den fjedrende montering af tænderne, kan de undvige sten. Tænderne er spændt godt fast i midten af hullet i holderen. Hullet udvider sig derfra bagud, så tandens vandrette del kan dreje sig fjedrende. På denne måde dæmpes hårde stød, når spidsen af en tand rammer en sten. Denne tandmontering giver sikkerhed på stenet jord og tillader stillingen»tænder på greb«ved KX og KG.

8 KE KX KG TL KW God plads og stabilitet ved AMAZONE!»Sidepladerne er stabile og sikrer en god jordføring takket være deres længde.«(profi Test rotorgrubber AMAZONE KG )

9 Konceptet 8 9 Superstabil Også til påbygning af store såmaskiner og høje arbejds- og transporthastigheder 10 rotorer på 3 m arbejdsbredde giver dig plads og stabilitet 10 rotorer betyder mere plads, stærkere tænder og bedre gennemgang. Forskudt tandplacering garanterer en rolig gang På AMAZONE-rotorharver og -rotorgrubbere står tænderne i en speciel vinkelstilling i forhold til hinanden. Det sikrer en ensartet krummestruktur, og at maskinen kører roligt. Således forhindres svingninger og spidsbelastninger. Maskinerne skånes, og der spares ydelsesbehov og brændstof. AMAZONE: 10 rotorer Til sammenligning: Andre rotorharver: 12 rotorer

10 KE KX KG TL KW Sammenlign selv! Andre rotorharver + Sten klemmes ikke fast Den høje kasseprofil på gearkarret af specialstål er ekstrem vridningsfast. Den rigelige plads over tandholderen og mellem tænderne, sikrer en optimal gennemgang for halm, jord og sten selv ved meget slidte tænder. På grund af den lange tandudnyttelse begrænses slitageomkostningerne.

11 Tænder Kørselsretning Jordbevægelse Lang tandudnyttelse God plads ved KE, KX og KG Takket være den store rammehøjde, den helt glatte karunderside uden klemsteder og de lange tænder er der godt med plads mellem tænderne og over tandholderne. Selv ekstremt store jord- eller halmmængder kan derfor passere problemfrit. Tænderne kan benyttes længe, dvs. lave slidomkostninger. Du opnår en fremragende såbedsstruktur, der begunstiger en optimal vækst for de unge planter. Andre rotorharver Især ved slidte tænder skubber jorden sig foran andre rotorharver med lavt gearkar. Jordophobning / tilstopning Kørselsretning STOP Kort tandudnyttelse»en tilpas stor afstand af de to koniske rullelejer sikrer ikke kun stabilitet, men også en god gennemgang over tandholderne. Derved forhindres tilstopning, også når tænderne er meget slidte.«(profi Test rotorgrubber AMAZONE KG )

12 KE KX KG TL KW Vi bygger på tillid! Til enhver ydelsesklasse og bedriftsstørrelse findes en passende kraftudtagsdrevet jordbearbejdning. KE 3000 Special; 3 m arbejdsbredde KE 3000 Super; 3 m arbejdsbredde I alt har AMAZONE følgende modeller: Rotorharve KE Special 2,50 m og 3,00 m arbejdsbredde indtil 140 hk* med tænder på slæb Rotorharve KE Super 3,00 m, 3,50 m og 4,00 m arbejdsbredde indtil 180 hk* med tænder på slæb Rotorgrubber KX 3,00 m arbejdsbredde indtil 190 hk* efter eget valg med tænder på slæb eller på greb Rotorgrubber KG Special 3,00 m, 3,50 m og 4,00 m arbejdsbredde indtil 220 hk* med tænder på greb Rotorgrubber KG Super 3,00 m, 3,50 m og 4,00 m arbejdsbredde indtil 300 hk* med tænder på greb Sammenklappelige rotorgrubbere KG 4,00 m, 5,00 m og 6,00 m arbejdsbredde indtil 360 hk* med tænder på greb * Traktoreffekt

13 Oversigt KX 3000; 3 m arbejdsbredde KG 3000 Special; 3 m arbejdsbredde KG 3500 Super; 3,5 m arbejdsbredde Sammenklappelig KG ; 6 m arbejdsbredde

14 KE KX KG TL KW KE Special Den stabile letvægter! Let og handy: Så bliver harvningen til en leg! Til traktorer op til 140 hk er KE Special den ideelle løsning, da den på en gang er stabil og let. Således vejer KE Special med 3 m arbejdsbredde kun 850 kg. Hele såkombinationen med tandpakkervalse og påbygningssåmaskine AD med optimalt tyngdepunkt vejer kun 1900 kg.

15 KE Special De fleksible sideplader forhindrer, at de yderste tænder smider volde op. De er som standard ophængt fjedrende, så de kan undvige sten. Målforhold 1:1

16 KE KX KG TL KW KE Super Den pålidelige slider Klargøring af såbed under de mest krævende betingelser Som et svar på de høje krav i en moderne landbrugsbedrift er KE Super den rigtige maskine. Med dens robuste udførelse er den trimmet til hårde konstante belastninger. Til traktorer indtil 180 hk er KE Super den rigtige rotorharve til en slagkraftig såkombination.

17 KE Super De fjedrende ophængte sideplader undviger opad ved passage af sten. En lang bærearm og stabile fjedre gør KE Super indsatssikker også ved stenede og tunge jordtyper. Dette gælder også for alle rotorgrubbere. Man kan ved rotorharver og rotorgrubbere vælge at løsne jorden omkring traktorsporene med de højde- og sidejusterbare sporløsnere. Som beskyttelse mod beskadigelser er sporløsnerne udstyrede med en vedligeholdelsesfri fjeder-overbelastningssikring. Frontpåbygningsramme til KE-serien Især for bedrifter, der vil bearbejde jorden meget intensivt ved én overkørsel, er der udviklet en egnet frontpåbygningsramme til KE Special og KE Super serien. I kombination med lette pakvalser med en diameter op til 500 mm har landmanden en praktisk løsning til rådighed til at kunne udnytte traktorens frontlift til en jordbearbejdningsmaskine. Især ved kartoffelavl køres rotorharven ofte frontmonteret i kombination med en kartoffellægger efter traktoren.

18 KE KX KG TL KW e-box Det innovative gear til din rotorharve! conomy and nergy e-box ved KE Special og KE Super

19 e-box AD-P Special (1250 l) Med det gennemgående drev til kraftudtaget som standard kan du køre med rotorharven i frontliften eller trække et påbygget redskab, f.eks. en pneumatisk såmaskine. Den direkte vej! Et enkelt vinkelgear vender kun kraften én gang og går direkte til tandholderne. Det sparer brændstof. Færre tandhjul betyder lavere indre friktion, mindre varmeudvikling og mindre slitage. De store drejningsmomenter optræder først direkte på tandholderakslerne. Dette giver en vedvarende holdbarhed, stor sikkerhed og skåner traktoren. KE Special: Kun 850 kg på 3 m! e-box er lettere end andre gear. Det sparer vægt og løftekraft. Mindre traktorer kan også løfte denne rotorharve. Skift af omdrejningstal: Enkelt og hurtigt! Rotortændernes omdrejningstal kan ændres uden brug af specialværktøj, men blot ved at ombytte to tandhjul. Hvilket giver mulighed for en optimal tilpasning til de respektive jordforhold. Den er enkelt at håndtere og er økonomisk, da der ikke kræves flere udskiftningstandhjul. Omdrejningstal 540 er Kraftudtag 750 er Kraftudtag 1000 er Kraftudtag 152 o/min 212 o/min 282 o/min 200 o/min 280 o/min 373 o/min Lav vægt høj effektivitet!

20 KE KX KG TL KW Rotorgrubber KX og KG: Systemet Cultimix Princippet for større udbytte med mindre indsats Rotorgrubber KG med tænder på greb Planeringsbjælke Kileringsvalse KW

21 Systemet Cultimix AMAZONE-rotorgrubberen holder, uafhængigt af om jorden er pløjet, harvet eller slet ikke bearbejdet, også den indstillede bearbejdningsdybde selv på tung jord, da»tænder på greb«trækker sig ned i jorden. Separationseffekt»Tænder på greb«-positionen har først og fremmest vist sit værd ved såning i stubharvet jord, da en intensiv blanding af jord og organiske reststoffer sikres.»tænder på greb«bryder jorden op nedefra. Der opstår ingen udtværet jord. De grove jorddele kastes længere op end de fine. På den måde koncentreres den fine jord nederst i den bearbejdede zone, mens de grovere jorddele bliver liggende på overfladen. På den måde placeres såsæden i det område, hvor den fine jord befinder sig. De grovere dele på overfladen beskytter såsæden mod tilslemning, udtørring, vind- og vanderosion og yder de spæde skud beskyttelse. Det giver optimale betingelser for en god fremspriring. Planeringsbjælken for KE, KX og KG Planeringsbjælken nivellerer jordstrømmen mellem rotorgrubberen og pakvalsen trykker stenene ned. Højden af planeringsbjælken indstilles let og hurtigt via et håndsving. Dermed skaber du forudsætningerne for en ensartet genpakning via den efterfølgende pakvalse.»med den store kileringsvalse har vi opnået et meget godt arbejdsresultat på middelsvære til svære jorder, ikke mindst på grund af den (gummidæmpede!) planeringsskinne. Dens højdeindstilling har en god vægtstangsmekanisme.«(profi Test rotorgrubber AMAZONE KG )

22 KE KX KG TL KW Rotorgrubber KX og KG: Stabilitet er en trumf! Stabilt rotorelelement Tandholder og aksel er smedet i ét stykke af højstyrkestål. Akseldiameteren er veldimensioneret med 60 mm. Tandholderakslen er lejret med koniske rullelejer med stor afstand. Tætningen nedefter er udført med en speciel pakningskassette med optimal tætningsvirkning og maksimal levetid. Desuden beskytter en labyrinttætning mod indtrækning af plantefibre. Stabilt kar Den høje ramme i 8 mm tyk karprofil med dobbelt karbund og indsvejsede lejemuffer er ekstremt vridningsfast og er konstrueret til at kunne modstå de store kræfter, der kan opstå ved transport af tunge pakkertromler og påbygningssåmaskiner. Cylindriske tandhjul og lejer løber i et oliebad og er dermed vedligeholdelsesfri ingen smørenipler. Billede af tandholderaksel KX og KG i målforhold 1:1

23 Stabilitet Sammenlign disse detaljer! Tværsnit KX og KG 1 1) Vridningsfast svejset karprofil i 8 mm specialstål 2) Stærkt hærdede cylindriske tandhjul 3) Ekstremt robuste koniske rullelejer med stor lejeafstand (100 mm) ) Dobbelt karbund 5) Indsvejsede lejemuffer 6) Dobbelt tætning med kassette-akselpakdåse mod olietab og labyrinttætning mod indtrækning af plantefibre og urenheder 7) Stor afstand mellem tandholder og den glatte karbund, så der kan sås direkte i stubben uden tilstopninger og med optimal gennemgang ) Tandholder og aksel, der er smedet i ét stykke, med stor akseldiameter ( = 60 mm) 10 9) Safe system: Stensikkerhed takket være fjedrende tandmontering 10) Quick system: Tandmontering for ekstra hurtig udskiftning af tænder 11) 320 mm lange»tænder på greb«af hærdet for en lang levetid og lave slitageomkostninger 11

24 KE KX KG TL KW Rotorgrubber KX Allrounderen Fleksibel og effektiv Med rotorgrubberen KX i 3 m arbejdsbredde til 190 hk traktorklassen tilbyder vi et meget fleksibelt redskab til kraftudtagsdrevet jordbearbejdning, der kan bruges som rotorgrubber eller rotorharve. Mange landmænd ønsker at anvende en kombinationsmaskine til forskellige jord- og anvendelsesforhold. Det betyder f.eks. ved tunge jordtyper med henblik på såning direkte i stubben en rotorgrubber med»tænder på greb«og på lettere, stenede jordtyper en rotorharve med»tænder på slæb«, for at trykke stenene længere ned i jorden. Indtil nu er tænderne ofte bare blevet drejet om fra»slæb«til»greb«. Arbejdsresultatet er da ofte utilfredsstillende, fordi kun en speciel tand, der er afstemt til det pågældende anvendelsesområde, yder optimalt arbejde.

25 Rotorgrubber KX Såkombination med KX og pneumatisk såmaskine AD-P Det gennemprøvede hurtigskiftesystem til tænderne gør det muligt på ganske kort tid og uden brug af værktøj at omstille KX til en specialmaskine, der er tilpasset jordforholdene. Der skubbes enten rotorharve- eller rotorgrubbertænder i hullerne på tandholderne. Disse er sikret med en bolt og klapsplit. Det kunne ikke være nemmere og hurtigere. Der er ingen skruer på tænderne, der skal efterspændes. Med rotorgrubbertænder bringes KX i tandstillingen»på greb«, når jorden overvejende er tung.»på greb«-positionen har først og fremmest vist sit værd ved såning i stubharvet jord, da en intensiv blanding af jord og organiske reststoffer sikres. Tænder på greb Tænder på slæb

26 KE KX KG TL KW Rotorgrubber KG Special Universalgeniet Rotorgrubber KG 3000 Special med hydraulisk overløft 2.1 Den originale er altid den bedste! Den effektive KG Special med 3 m, 3,5 m eller 4 m arbejdsbredde til traktorer op til 220 hk.

27 KG Special Originale kraftoverføringsaksler efter eget valg Walterscheid eller Bondioli & Pavesi Iblandingseffekt Tænderne på en AMAZONE-rotorgrubber blander jord og afgrøderester ensartet i hele arbejdsdybden. Den kan også iblande store mængder organiske materialer.»tænder på greb«, der er standard på alle rotorgrubbere, tilbydes i en forstærket version med en endnu længere levetid. Disse tænder er standard på KG Super.»Tænder på greb«tand KG Special Tand KG Super

28 KE KX KG TL KW Rotorgrubber KG Super»Muskelbundtet«Rotorgrubber KG 3500 Super med manuel dybdeindstilling Stærk som en bjørn og 100 % gennemprøvet KG Super med 3 m, 3,5 m eller 4 m arbejdsbredde med et nyt højeffektivt gear til traktorydelser op til 300 hk. KG Super er som standard udstyret med forstærkede tænder og kan bestilles med hydraulisk dybdeindstilling og oliekøler som ekstraudstyr.

29 KG Super Oliekøler som ekstraudstyr Konstant indsats selv under meget varme klimaforhold er intet problem takket være oliekøleren, der kan leveres som ekstraudstyr. Hydraulisk dybdeindstilling som ekstraudstyr 100 % vil købe AMAZONE igen! Uddrag af en rundspørgning blandt AMAZONE-ejere fra fagbladet top agrar 06/2000: Rotorgrubbertænder ligger helt klart forrest. I næsten alle discipliner klarer KG-tænderne sig bedre end de to andre tandformer. Den gode iblanding fremhæves. På tør, hård jord kan tænderne rive mere jord løs og blander på den måde afgrøderester og jord bedre. Rotorgrubbertænder er meget robuste ved mødet med sten. Selvom tænderne anvendes på den jord, hvor der er flest sten, får de den bedste bedømmelse. Tænderne kan bevæge sig et par millimeter i deres holder. AMAZONE-kileringsvalse, der er en videreudvikling af dækpakkeren fik den bedste bedømmelse af alle pakvalserne. Stabiliseringen af jorden i sårillen fik f.eks. karakteren 1,3. Tilklæbning er åbenbart ikke noget problem.

30 KE KX KG TL KW Sammenklappelig rotorgrubber med 4 m, 5 m eller 6 m arbejdsbredde Sammenklappelig KG ; 6 m arbejdsbredde Dine fordele: Korte skiftetider mellem de enkelte marker forbedrer driftsøkonomien. Omstillingen fra den ene mark til den næste sker hurtigt og enkelt: Hydraulisk indklapning, kør til næste mark, klap ud, og arbejd!»rotorgrubberen KG fra AMAZONE har under vores korte test vist sig at være et ægte krumme-monster. Og takket være en ny drivline tåler den nye KG nu tilmed en traktoreffekt på op til 360 hk.«(profi Test rotorgrubber AMAZONE KG )

31 Sammenklappelig rotorgrubber 30 31»Vi var imponerede over, hvor roligt de 2 x 10 tandholdere kørte. For i stedet for at sidde parvis i en 90 -vinkel i forhold til hinanden er de anbragt spiralformet.«(profi Test rotorgrubber AMAZONE KG )»Der er en god holder til hydraulik-slangerne og en holder til kraftoverføringsakslen.«(profi Test rotorgrubber AMAZONE KG ) Den passende arbejdsbredde til alle typer traktorer Rotorgrubberen med 4 m, 5 m og 6 m arbejdsbredde klappes hydraulisk sammen til 3 m transportbredde og er egnet til traktorer med en ydelse op til 265 kw (360 hk). Især ved brug hos maskinstationer og under forhold, der ændrer sig meget, er det vigtigt at kunne indstille tændernes omdrejningstal lynhurtigt blot ved at vælge det rette gear. Det giver optimale resultater under alle forhold. Takket være den korte konstruktion af den ekstra stabile, sammenklappelige rotorgrubber kan der arbejdes effektivt også på små arealer. Hovedgearet på den sammenklappelige rotorgrubber er konstrueret med 2-trins gearskifte, så man hurtigt kan tilpasse tændernes omdrejningstal til forskellige jordtyper og arbejdsintensitet. 2-trins gearskifte

32 KE KX KG TL KW Sammenklappelig KG: 6 m på 3 m hurtigt og sikkert! Sammenklappelig KG ; 6 m arbejdsbredde

33 Sammenklappelig rotorgrubber Liftophængt såkombination med frontbeholder Avant: Såkombination med frontbeholder til såning i pløjet og stubharvet jord Fronttanksåkombination Avant, 6 m arbejdsbredde Klappet ind til 3 m Til maskinstationer og store bedrifter i 4 m, 5 m og 6 m arbejdsbredde Såkombinationen Avant består af frontbeholder og sammenklappelig rotorgrubber.til maskinstationer og store bedrifter giver det en meget fleksibel allround-kombination, som på rationel vis giver en stor arealydelse. Nærmere oplysninger findes i Avant-brochuren.»Apropos transportbredde: Til kørsel på veje klappes de 3 m brede enheder lodret sammen til 2,90 m med dobbeltvirkende cylindre fint!«(profi Test rotorgrubber AMAZONE KG )

34 KE KX KG TL KW Jordbearbejdning, pakvalser og såmaskiner af samme støbning Den høje kasseprofil på gearkarret af specialstål er ekstremt vridningsfast. Derfor er rotorharven KE eller rotorgrubberen KG optimalt egnet til kombinationen med AMAZONE-pakvalser og -såmaskiner. Med en komplet AMAZONE-såkombination fra samme producent får du garanteret ingen dyrkningsproblemer. Overløft-system Let kombinerbar med såmaskiner og enkornssåudstyr Såmaskinen løftes højt op med overløft-systemet. Ved vejtransport ligger tyngdepunktet tæt på traktoren, hvilket gør den mere manøvredygtig og kan derfor køre hurtigere. AMAZONE overløft-systemet reducerer behovet for løftekraft med ca. 25 %. Ved vending hæves rotorharven eller rotorgrubberen kun lige fri af jorden, så kardanakslen kan fortsætte med at køre. Overløft-systemet er også en fordel, hvis du vil arbejde med rotorharven eller såmaskinen alene eller vil montere en enkornssåmaskine. Kombination med mekanisk påbygningssåmaskine AD AMAZONE-påbygningssåmaskinen sættes direkte på pakvalsen og sikrer genpakning af såbedet. Rotorharven eller rotorgrubberen kan derved frit undvige opad. Hvis såmaskinen derimod sad direkte på rotorharven eller rotorgrubberen, ville tænder og drev blive udsat for en unødvendig risiko for at lide skade. DLG-FOKUS-TEST såmaskine 10/2007 Testkriterium Testresultat Vurdering Mængdenøjagtighed meget god ++ Tværfordeling meget god ++ Vurderingsområde: ++/+/o/ / (o = Standard) DLG-prøverapport 5724F

35 Jordbearbejdning, pakvalser og såmaskiner Overløft-system Kombination med pneumatisk påbygningssåmaskine AD-P Naturligvis er også de pneumatiske AMAZONE-såmaskiners konstruktion afstemt optimalt til rotorharven eller rotorgrubberen. Pneumatiske såkombinationer fra AMAZONE er stabile, kompakte, har en stor såsædsbeholder og et gennemsigtigt fordelerhoved. Doseringen er frit tilgængelig, så det er let at foretage indsåning og restmængdetømning. Spormarkører på rotorharve eller -grubber For at flytte vægten af spormarkørerne og dermed tyngdepunktet af såkombinationen længere fremad mod traktoren monteres spormarkørerne på rotorgrubberen eller rotorharven. En stor fordel ved denne version er, at spormarkørerne også kan anvendes, når jordbearbejdningsmaskinen anvendes alene, f.eks. ved harvning eller i forbindelse med en enkeltkornssåmaskine. Via den forkrøppede udligger markeres sporet også godt i klumpet jord. Udliggerne med integreret fjeder reducerer desuden påvirkningen, hvis der opstår en kraftig belastning.

36 KE KX KG TL KW Excenterbolt præcis indstilling af arbejdsdybden Bekvem, enkel og pålidelig Teknik, der har det i sig! AMAZONE rotorharvers og -grubberes bearbejdningsdybde er let at omstille ved at flytte og dreje en excenterbolt i 16 trin. Under arbejdet ligger bærearmen an under excenterbolten og lægger sig først på gearkarret, når maskinen løftes. Derfor kan rotorharven eller rotorgrubberen springe hen over sten, uden at tromlen og såmaskinen skal løftes med op. Det skåner tænder og drivelementer. Excenterbolt kan indstilles i 16 trin Tandbelastning kun 30 %

37 Excenterbolt Pakvalser Ikke for meget og ikke for lidt stedstilpasset genpakning Alsidige pakvalser Den lette rørpakkervalse er egnet til steder med lettere jord og mindre traktorer. Med tandpakkervalsen opnås en ensartet genpakning af jorden i hele arbejdsbredden. Kileringsvalsen sørger for en genpakning af jorden i striber. Dette er den bedste forudsætning for en ensartet vækst af spildkorn og ukrudtsfrø. Rørpakkervalse Prisbillig Genpakning med dybdevirkning God til klargøring til såmaskiner eller til dybte såning KE 3000 Special med rørpakkervalse Rørpakkervalse SW Arbejdsbredde 420 mm Fast 2,50 m, 3,00 m 520 mm Fast Sammenklappet 3,00 m, 3,50 m, 4,00 m 4,00 m, 5,00 m, 6,00 m

38 KE KX KG TL KW KE 3000 Super med tandpakkervalse; 500 mm Tandpakkervalse Genpakning over hele overfladen Tilstopningsfri, også på klæbrig jord og ved meget halm Som standard slidfaste afstrygere med hårdmetalbelægning (3 til 5 gange så lang levetid som ubelagte afstrygere) Dybtliggende afstrygere sørger også på våde jorde for en jævn overflade KE 3000 Special med tandpakkervalse; 600 mm Tandpakkervalse PW Arbejdsbredde 420 mm Fast 2,50 m, 3,00 m 500 mm 600 mm Fast Sammenklappet Fast Sammenklappet 2,50 m, 3,00 m, 3,50 m, 4,00 m 4,00 m, 5,00 m, 6,00 m 3,00 m, 3,50 m, 4,00 m 6,00 m

39 Valser KX 3000 med kileringsvalse; 520 mm Kileringsvalse Universel til alle jordtyper og forhold Såsæden lægges ud i de genpakkede striber af det efterfølgende skær Selv i vanskelig jord er der tilstrækkelig løs jord til rådighed til at dække såsæden optimalt Meget velegnet i al slags vejr, fugtigt eller tørt KG 3500 Super med kileringsvalse; 580 mm Kileringsvalse KW Arbejdsbredde 520 mm Fast 2,50 m, 3,00 m 580 mm Fast Sammenklappet 3,00 m, 3,50 m, 4,00 m 4,00 m, 5,00 m, 6,00 m

40 KE KX KG TL KW Kileringsvalse: Målrettet genpakning... Løs jord Pakkede striber jord... sikrer god fremspiring. Pakvalsens vigtigste opgave er genpakning af jorden. Kileringsvalsen danner med sine gummiringe pakkede striber jord, hvor såsæd placeres. Den efterfølgende strigle dækker frøene med løs jord fra striberne med ikke-pakket jord. Takket være genpakningen af jorden i striber kan planterne altid finde en jordtilstand, der passer til det aktuelle vejr, og på den måde skabes der forudsætning for hurtig og ensartet fremspiring. Kileringsvalsen er således en forsikring for at kunne levere rettidig såning. Kileringen efterlader en homogen forpakket strimmel uden aftryk. I sammenligning med valser med andre profiler er dette en helt afgørende fordel, der frem for alt giver sig udslag i såskærets rolige gang. Lukket pakvalse Robust valsekrop i stål Generelt gælder det, at lukkede pakvalser kører bedre end åbne pakvalser, især på løs og let jord. Åbne pakvalser tilstopper også nemmere end de lukkede. På kileringsvalsen sidder gummiringene derfor på et lukket rør. Når kileringene synker ned i den løse jord, bærer røret dem over hele længden. Tilklæbning og tilstopning er ikke længere noget problem.»med den store kileringsvalse har vi opnået et meget godt arbejdsresultat på middelsvære til svære jorder, ikke mindst på grund af den (gummidæmpede!) planeringsskinne.«(profi Test rotorgrubber AMAZONE KG ) Støddæmpning med luftpude Metalindlæg sikrer maksimal stabilitet og perfekt pasform Afstandsring med smudsafvisende overflade

41 Kileringsvalse Kileringsvalse Sikker såning! 1) Ved kraftig tørke vandpumpeprincippet: Ringene på kileringsvalsen lukker jorden direkte i sårillen. På den måde når kapillarvandet også den spirende plante, når det er tørt. Kileringsvalsen får jorden til at arbejde som en vandpumpe. 2) I meget vådt vejr drænprincippet: Løs jord optager og lagrer regnvand effektivt. Store mængder regnvand siver ganske enkelt ned i de løse områder, der ikke er pakket. På den måde undgås en jorderosion. Her arbejder jorden som et dræn. Mellem rækkerne er der stadig nok løs jord til at kunne dække såsæden med, også når jorden er tung og våd. Stor diameter Pakvalser med stor diameter kører bedre, da vægten virker på en større kontaktflade. AMAZONE kileringsvalser har derfor en stor diameter på 520 eller 580 mm. Kileringsvalser kører således også driftssikkert på f.eks. tung jord. Pakvalser med stor diameter kører roligere end de mindre pakvalser. Derfor kan der opnås højere såhastighed med kileringsvalsen, samtidig med at udsåningen er yderst præcis. De mekaniske og pneumatiske påbygningssåmaskiner fra AMAZONE støtter direkte på kileringsvalsen. Vægtoverførslen til pakvalsen er således optimal. Den samlede vægt bæres sikkert, og det giver en præcis sådybde. AMAZONE rotorgrubberen kan desuden passere uhindret over sten. 3) Luftskifte lungeprincippet: Gennem den løse jord kan der ske et luftskifte, så rødderne kan ånde. Effektive afstrygere De individuelt indstillelige afstrygere sikrer takket være deres optimale positionering altid, at kileringsvalsen ikke bliver tilstoppet og kører let også på meget lerholdig jord eller marker med mange afgrøderester. Derved sparer du brændstof. AD-P Super Sikker transport og brændstofbesparelse

42 KE KX KG TL KW Roller Drill System RDS Systemet, der sørger for forbedret spiring og større udbytte Først genpakke, og derefter så Takket være den ensartede såfure skabes der forudsætning for, at skæret kører meget roligt, hvilket sikrer præcis sådybde. Og derfor kan der køres hurtigere med denne pakvalse end med andre. Princippet»Først genpakke, og derefter så«gør det muligt at opnå en ensartet sådybde og således en forbedret fremspiring uafhængigt af jordtype, jordtilstand og kørehastighed. Sådan fungerer Roller Drill-systemet 1 Rotorgrubber KG med tænder på greb Planeringsbjælke Kileringsvalse KW

43 42 43 Overblik over RDS-fordele: 1) Kontrolleret genpakning af såfuren med kileringsvalsen: For at forsyne såsæden optimalt med vand pakker kileringen jorden stribevis direkte i sårækken. 2) Kontrolleret såsædsplacering med RoTeC-Control-skær: I de genpakkede stribers spor føler RoTeC-Control-skærene med særdeles rolig gang, trækker en meget præcis fure og lægger såsæden ned i den genpakkede bund af furen. 3) Kontrolleret tildækning af såsæd med rullestriglen: Striglen dækker såsæden med indstillelig intensitet med løs jord. Rullerne trykker jorden yderligere over såsæden. 2 3 RoTeC-Control-skærene Trykrulleefterharve

44 KE KX KG TL KW Med dybdeløsner TL: Alt i én arbejdsgang Tekniske data TL 3001 Arbejdsbredde Transportbredde 3,00 m 3,00 m Antal dybdeløsnertænder 4 Vingeskærenes bredde Rammehøjde 30 cm (valgfrit 60 cm som ekstraudstyr) 1000 mm

45 Dybdeløsner TL Løsning i dybden, klargøring af såbedet, genpakning, såning og tildækning af såsæden Den kompakt konstruerede dybdeløsner TL kan med sine 4 tænder løsne jorden ned til 25 cm dybde. Dermed giver AMAZONE mulighed for at bearbejde marken uden plov, selv ved stor halmmængde. Bearbejdning uden plov med dybdeløsner i en arbejdsgang forhindrer jordkomprimering i såsædens placeringszone. Enkel indstilling af bearbejdningsdybden Vingeskær med 30 cm eller som ekstraudstyr med 60 cm bredde

46 KE KX KG TL KW Samtidig såning: GreenDrill Påbygningssåmaskine til fine frø og mellemafgrøder For at du kan udbringe mellemafgrøder direkte i forbindelse med stubbearbejdningen eller jordbearbejdningen og til eftersåning af græs tilbyder AMAZONE den nye påbygningssåmaskine GreenDrill. Såmaskinen kan kombineres med den kompakte tallerkenharve Catros, men også med mulchgrubberen Cenius, rotorgrubberen KG eller rotorharven KE. GreenDrill såsædsbeholderen rummer 200 l og den er let tilgængelig via trappetrin. I doseringsområdet under såsædsbeholderen er der monteret en såaksel, som kan udstyres med normale eller fine såhjul alt efter såmaterialets beskaffenhed og udbringningsmængden. Såakslen og blæseren drives ved hjælp af en elektromotor eller hydraulisk. Til styring af maskinen findes der to alternativer med forskellige former for betjeningskomfort. Med den standardmonterede GreenDrill bordcomputer kan man tilkoble såakslen og blæseren samt indstille såakslens omdrejningstal. I komfortudgaven har bordcomputeren desuden en indstillingsmenu, der hjælper dig i forbindelse med kalibreringen, og som desuden viser kørehastigheden, det behandlede areal og driftstimerne. GreenDrill 200: 3 m, 3,5 m, 4 m arbejdsbredde 200 l beholdervolumen

47 GreenDrill Service AMAZONE altid i nærheden af dig Din tilfredshed er vores drivkraft Vores kunders tilfredshed er det vigtigste mål Til det formål satser vi på vores kompetente salgspartnere. De hjælper også med servicespørgsmål fra landbrug og maskinstationer. Gennem løbende kurser sikres det, at vores salgspartnere og serviceteknikere altid har indgående kendskab til den nyeste teknik. Vi tilbyder dig førsteklasses reservedelsservice Grundlaget for vores globale reservedelslogistik er det centrale reservedelslager på fabrikken i Hasbergen-Gaste. Her garanteres det, at reservedele altid er tilgængelige, herunder også til ældre maskiner. På det centrale reservedelslager i Hasbergen-Gaste garanteres det, at de dele, der er på lager, og som bestilles inden kl. 17, forlader lageret samme dag forskellige reserveog sliddele kommissioneres og håndteres af vores højmoderne lagersystem. Dagligt sendes der op til 800 ordrer til vores kunder. Vælg hellere originalen med det samme Dine maskiner udsættes for ekstreme betingelser! Kvaliteten af AMAZONEs reserve- og sliddele giver dig den pålidelighed og driftssikkerhed, som du skal bruge for at opnå en effektiv jordbearbejdning, en præcis udsåning, en professionel gødskning og en god plantebeskyttelse. Kun originale reserve- og sliddele er afstemt præcist til AMAZONE-maskinerne, når det gælder funktion og holdbarhed. Det garanterer et optimalt arbejdsresultat. Originaldele til rimelige priser betaler sig i det lange løb. Vælg derfor AMAZONEs originalteknologi! Fordelene ved de originale reserve- og sliddele Kvalitet og driftssikkerhed Innovation og effektivitet Øjeblikkelig tilgængelighed Høj gensalgsværdi på brugte maskiner VDMA-kampagne: Pro-Original

48 Tekniske data KE, KX, KG Type Ydelsesbehov fra kw/hk Til traktorydelse indtil kw/hk Arbejdsbredde m Transportbredde m Antal rotorer Vægt uden pakvalse kg KE 2500 Special 40/55 102/140 2,50 2, KE 3000 Special 48/65 102/140 3,00 3, KE 3000 Super 59/80 131/180 3,00 3, KE 3500 Super 63/85 131/180 3,50 3, KE 4000 Super 66/90 131/180 4,00 4, KX /90 140/190 3,00 3, KG 3000 Special 66/90 161/220 3,00 3, KG 3500 Special 77/ /220 3,50 3, KG 4000 Special 88/ /220 4,00 4, KG 3000 Super 66/90 220/300 3,00 3, KG 3500 Super 77/ /300 3,50 3, KG 4000 Super 88/ /300 4,00 4, KG / /360 4,00 3, KG / /360 5,00 3, KG / /360 6,00 3, Tekniske data TL Type Arbejdsbredde m Transportbredde m Antal dybdeløsnertænder Vingeskærenes bredde cm Rammehøjde mm Vægt kg TL ,00 3, (valgfrit 60 cm som ekstraudstyr) Illustrationer, indhold og angivelse af tekniske data er uforpligtigende. De tekniske data kan afvige alt efter monteret udstyr. Billederne af maskinerne kan afvige fra, hvad det enkelte lands færdselslov foreskriver. AMAZONEN-WERKE H. DREYER GmbH & Co. KG Postfach 51 D Hasbergen-Gaste Tel: +49 (0) Fax: +49 (0) BRØNS MASKINFORRETNING Aps Hovedvejen Skærbæk Tel: Fax: MI4450 (da_dk) Printed in Germany

KE KX KG TL KW KE KX KG TL KW

KE KX KG TL KW KE KX KG TL KW KE KX KG TL KW KE KX KG TL KW Altid det rette valg! Rotorharver og rotorgrubbere er nu som før allroundmaskiner til klargøring af såbedet. Ingen anden jordbearbejdningsmaskine kan anvendes så fleksibelt

Læs mere

En skam, at vor mest tilfredse kunde er så stum!

En skam, at vor mest tilfredse kunde er så stum! En skam, at vor mest tilfredse kunde er så stum! Lyt til Deres regnorm! Med reduceret jordbearbejdning forøges bestanden af regnorme på Deres mark gentagne gange. Rotorgrubber-såkombinationen gør det muligt

Læs mere

SPEED. Cenius stubharve Allrounderen til alle opgaver. tilling. Cenius den nye generation af harver til dyrkning! INDHOLDSFORTEGNELSE

SPEED. Cenius stubharve Allrounderen til alle opgaver. tilling. Cenius den nye generation af harver til dyrkning! INDHOLDSFORTEGNELSE Cenius stubharve Allrounderen til alle opgaver Cenius den nye generation af harver til dyrkning! En tredjedel af alle arbejdsomkostninger i landbrugsvirksomheder skyldes jordbearbejdning og markarbejde.

Læs mere

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig Trio TrioT Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Nem udskiftning af skær Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve

Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve Quadro Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

Joker. Kompakt tallerkenharve til stubbearbejdning og såbedstilberedning

Joker. Kompakt tallerkenharve til stubbearbejdning og såbedstilberedning Joker Kompakt tallerkenharve til stubbearbejdning og såbedstilberedning MICHAEL HORSCH: Kompakte tallerkenharver er i de senere år blevet en succesrig del af moderne jordbearbejdningsteknik. Landbrugene

Læs mere

Til alle anvendelsesområder: stubbearbejdning, jordbundsbearbejdning, løsning af dyb jord og klargøring af såbed

Til alle anvendelsesområder: stubbearbejdning, jordbundsbearbejdning, løsning af dyb jord og klargøring af såbed Centaur Til alle anvendelsesområder: stubbearbejdning, jordbundsbearbejdning, løsning af dyb jord og klargøring af såbed Leder du efter en multifunktionel maskine til jordbearbejdning? En maskine til overfladisk

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

Samtlige funktioner på ét blik. Cenius harven til reduceret jordbearbejdning er universalløsningen til små og mellemstore jordbrug

Samtlige funktioner på ét blik. Cenius harven til reduceret jordbearbejdning er universalløsningen til små og mellemstore jordbrug Cenius harven til reduceret jordbearbejdning er universalløsningen til små og mellemstore jordbrug Cenius den nye generation af liftophængte jordbearbejdningsredskaber! Cenius-grubberen til reduceret jordbearbejdning...

Læs mere

Allrounder - classic -

Allrounder - classic - Allrounder - classic - Varitationsmuligheder Allrounder - classic - En allround harve til mange opgaver ALLROUNDER Classic uden valse For at opnå en optimal løsning og beluftning af jorden kan Allrounder

Læs mere

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å!

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER CULTIMER TANDSTUBHARVER Stub-bearbejdning er et vigtigt led i jordbehandlingen mellem afgrøderne.

Læs mere

Focus TD. Fremtidens bearbejdning i striber

Focus TD. Fremtidens bearbejdning i striber Focus TD Fremtidens bearbejdning i striber Michael HORSCH: Emner som dyrkningssikkerhed og omkostningsbesparelser får stadig større betydning. Talrige institutter har i årevis gennemført udførlige test

Læs mere

(Konfuzius ca. 500 f. Kristi.) Alle disse punkter er der taget hensyn til med 50 års

(Konfuzius ca. 500 f. Kristi.) Alle disse punkter er der taget hensyn til med 50 års D9 - AD3 Såteknik fra den førende på markedet Du skal ikke bekymre dig om høsten, men om den rigtige tilberedning af dine marker. (Konfuzius ca. 500 f. Kristi.) az opfylder alle krav! Rationel, kvalitet

Læs mere

Cruiser XL. Flad jordbehandling med perfektion

Cruiser XL. Flad jordbehandling med perfektion Cruiser XL Flad jordbehandling med perfektion Såbeds-perfektionisten Hvad kendetegner Cruiser XL? Cruiser XL er i vores program specialisten i flad jordbehandling. Med en maksimal arbejdsdybde på 15 cm

Læs mere

Vector - Stubharven. Optimal ydelse non-stop. Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele:

Vector - Stubharven. Optimal ydelse non-stop. Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele: Vector Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele: Optimal ydelse non-stop 4 rækket stubharve til øverlig samt dybde harvning. En optimal opblanding af jord og halm Med Topmix

Læs mere

Rotorharver. HK 25, HK 31 og HK 32

Rotorharver. HK 25, HK 31 og HK 32 Rotorharver HK 25, HK 31 og HK 32 Rotorharve HK 25 HK 25 med rørpakkervalse og hydraulisk maskinløft (tilbehør). HK 25 er en all-round rotorharve for traktorer op til 95 kw / 130 hk. Erfaringerne fra de

Læs mere

Rebell classic. Kompakt tallerkenharve

Rebell classic. Kompakt tallerkenharve Kompakt tallerkenharve Med REBELL classic tallerkenharve tilbyde Köckerling en kompakt tallerkenharve til den øverlig jordbearbejdning. Denne tallerkenharve har en yderst kompakt opbygning med intrigeret

Læs mere

Tillæg Til brugsanvisningen

Tillæg Til brugsanvisningen Tillæg Til brugsanvisningen AMAZONE påbygningssåmaskine AD Montering af AMAZONE påbygningssåmaskinen AD på jordbearbejdningsmaskiner af andre fabrikater MG1351 DB 2000-1 DK 11.01 Printed in Germany Før

Læs mere

NS

NS NS1100-2100-3100-4100-5100 NS 1100 / NS 2100 Nordstens mekaniske hjulsåmaskiner findes i to serier, NS 1100 med 2,5 og 3,0 m arbejdsbredde samt NS 2100 serien i arbejdsbredderne 3,0 4,0 og 4,5 meter. NS

Læs mere

NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA

NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA Demeter Classic CS Kongskilde Demeter Classic er en traditionel hjulsåmaskine med en arbejdsbredde på 3.0 og 4.0 m. Såmaskinen kan bruges alene eller i kombination med

Læs mere

Kombinationer til landskabspleje

Kombinationer til landskabspleje Kombinationer til landskabspleje AMAZONE-kombinationer til landskabspleje uundværlige ved nyanlæg og pleje af grønne arealer AMAZONE-kombinationer til landskabspleje løser næsten alle opgaver ved nyanlæg

Læs mere

Terrano. Jordbearbejdning uden kompromis

Terrano. Jordbearbejdning uden kompromis Terrano Jordbearbejdning uden kompromis Terrano FX universel anvendelse Terrano FM tung universalharve Terrano Ekstremt let at trække! Centrale anvendelsesmuligheder for de forskellige maskiner: Terrano

Læs mere

Vingeskærs stubharve SYNKRO

Vingeskærs stubharve SYNKRO 97+220.07.0103 Vingeskærs stubharve SYNKRO Successfuld SYNKRO En af landmanden s nøgleopgaver Er at behandle jorden rigtigt efter høst En rigtig behandling efter host, vil sige en god stubharvning. 2 c

Læs mere

Rotavatorer. R500, R600, R700 og R800

Rotavatorer. R500, R600, R700 og R800 Rotavatorer R500, R600, R700 og R800 Rotavator - til intensiv jordbearbejdning Langt fjederbelastet bagskjold giver en perfekt jordoverflade. Justerbare CE afskærmninger. Enkel montage af fronthjul, sporløsnere

Læs mere

Rotorharver Serie 104 1004 i fast udførelse

Rotorharver Serie 104 1004 i fast udførelse 4 D 4 M 404 D 404 M 04 D 04 D 4004 D 4504 D TEKNISKE DATA Ekstraudstyr tilpasset individuelle behov Slæbeplanker Monteret foran: Til udjævning af store knolde efter pløjning. Monteret bagved: For en finere

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer R 41 R 4 RW 4 til traktorer fra 60 til 110 hk Let liftmonteret vendeplov Enkelt, kompakt og økonomisk Grégoire Bessons know-how og erfaring gør R4 serien

Læs mere

Rotorfræsere EL 122 / 162 / 282. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Rotorfræsere EL 122 / 162 / 282. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Rotorfræsere EL 122 / 162 / 282 www.kuhn.com be strong, be KUHN EL 122 162 282 INTENSIV JORDBEARBEJDNING FOR BEDRE RESULTATER I VANSKELIGE JORDTYPER Rotorfræsere er designet til at skabe et fi nt såbed,

Læs mere

.typegraphic.dk 98001079. Printed in Denmark: www DISC-ROLLER

.typegraphic.dk 98001079. Printed in Denmark: www DISC-ROLLER DISC-ROLLER HURTIGGÅENDE JO HE-VA Disc-Roller har de vigtigste egenskaber, der kræves af et jordbearbejdningsredskab effektivitet og enkelthed og vigtigst af alt, den sparer tid og penge. HE-VA Disc-Roller

Læs mere

Tandsåmaskiner MEGANT. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Tandsåmaskiner MEGANT. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Tandsåmaskiner MEGANT www.kuhn.com be strong, be KUHN MEGANT KRAFTFULDE TÆNDER FOR ET HURTIGT SÅARBEJDE UDNYT TIDEN BEDST MULIGT! Effektivitet er en vigtig faktor ved såningen i det moderne landbrug. Tiden

Læs mere

Liftophængte skiveslåmaskiner

Liftophængte skiveslåmaskiner Liftophængte skiveslåmaskiner SB SM SMF SB-skiveslåmaskiner SB-skiveslåmaskiner er udstyret med den glatte JF knivbjælke. JF knivbjælken er kendetegnet ved: Egenskaber: Helt glat underside: JF knivbjælken

Læs mere

Vibro Flex. Stubharve med vibrerende tænder

Vibro Flex. Stubharve med vibrerende tænder Vibro Flex Stubharve med vibrerende tænder Kongskilde Vibro Flex 2000/4200/4300/4000 er kraftige harver til stubbearbejdning og til såbedstilberedning i pløjefri dyrkningssystemer. Harverne fås i arbejdesbredder

Læs mere

Den kompakte tallerkenharve Catros Præstationer der skaber glæde!

Den kompakte tallerkenharve Catros Præstationer der skaber glæde! 1 + + Den kompakte tallerkenharve Præstationer der skaber glæde! SPEED tilling 2 3 og + overbevisende med høj arealydelse, arbejdskvalitet og stabilitet! Hurtigere, mere økonomisk, bedre! Side Vigtigste

Læs mere

ROTORFRÆSERE EL 43-53-62-82-92 ROTORHARVER HRB 122-152-182-202

ROTORFRÆSERE EL 43-53-62-82-92 ROTORHARVER HRB 122-152-182-202 Professionel jordhandling til gartnerier, frugtavl og landbrug ROTORFRÆSERE EL 43-53-62-82-92 ROTORHARVER HRB 122-152-182-202 www.kuhn.com be strong, be KUHN Source: Pixelio/Peter Smola EL 43 53 62 82

Læs mere

Cruiser XL. Flad jordbehandling med perfektion

Cruiser XL. Flad jordbehandling med perfektion Cruiser XL Flad jordbehandling med perfektion Cruiser XL Såbeds-perfektionisten Hvad kendetegner Cruiser XL? Cruiser XL er i vores program specialisten i flad jordbehandling. Med en maksimal arbejdsdybde

Læs mere

Maestro. Fremtiden inden for pneumatisk enkeltkorns-såteknik

Maestro. Fremtiden inden for pneumatisk enkeltkorns-såteknik Maestro Fremtiden inden for pneumatisk enkeltkorns-såteknik PHILIPP HORSCH: Adskillige års hårdt udviklingsarbejde ligger til grund for Maestro og dens innovative doserings- og separeringssystem. Tusindvis

Læs mere

Innovativ og robust tandsåteknik

Innovativ og robust tandsåteknik Innovativ og robust tandsåteknik HORSCH Sprinter. Klargøring af såbed, såning og gødskning i én arbejdsgang. HORSCH. Arbejder side om side med landmanden Specialisering, større bedrifter, fællesskaber:

Læs mere

05-12-288 20P CUTILINE.qxd 6/01/06 8:50 Page 1

05-12-288 20P CUTILINE.qxd 6/01/06 8:50 Page 1 05-12-288 20P CUTILINE.qxd 6/01/06 8:50 Page 1 05-12-288 20P CUTILINE.qxd 6/01/06 8:50 Page 2 CULTILINE 2 05-12-288 20P CUTILINE.qxd 6/01/06 8:50 Page 3 Alt i udstyr til den perfekte såning : SULKY er

Læs mere

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde.

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde. TERRA-SEEDER Fjederbelastet slæbeskær med beskyttelsesklap og dækstrigle. Fjederbelastet dobbelt rulleskær med efterharve. Terra-Seeder HS 3m, 4m, 5m & 6m er opbygget med en højdeindstillelig Spring-Board

Læs mere

Compakt discharve Qualidisc. afgrøderester

Compakt discharve Qualidisc. afgrøderester Compakt discharve Qualidisc Optimal overfladebehandling af jord og afgrøderester Kverneland Qualidisc: Komplet program fra 3 til 7 meter! Stubbearbejdning er en vigtig del inden for effektiv jordbearbejdning.

Læs mere

Fræsere 2015. Katalog nr. EF070215-0127

Fræsere 2015. Katalog nr. EF070215-0127 Fræsere 2015 Importør: Elano - Holkebjergvej 67 DK - 5250 Odense SV Tlf. 66 17 52 53 - Fax 66 17 01 53 www.elano.dk mail@elano.dk Katalog nr. EF070215-0127 Robuste og pålidelige, lette at håndtere og nemme

Læs mere

Väderstad Rapid Super XL

Väderstad Rapid Super XL Väderstad Rapid Super XL Universalsåmaskine Fleksibel og præcis - Markedets mest alsidige såsystem, med et ens fordelt skærtryk på over 100kg og en meget præcis dybdestyring af enkelte såskær, hvilket

Læs mere

DISCOVER Bugserede tallerkenharver DISCOVER XS, XM, XL

DISCOVER Bugserede tallerkenharver DISCOVER XS, XM, XL DISCOVER Bugserede tallerkenharver DISCOVER XS, XM, XL JORDBEARBEJDNING I TOPKLASSE! En ny generation af KUHN tallerkenharver med ekstremt kraftig centralramme. Konkurrenceevne og rentabilitet er nøgleordene

Læs mere

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5 NIBBI BRIK1 og 3 NIBBI BRIK1 er med 1 gear frem og bak, hjulstørrelse 400-8 NIBBI BRIK3 er med 2 gear frem og bak, desuden har den brede hjul 600-6 og motorhjelm. Begge modeller har gearuafhængigt kraftudtag.

Læs mere

Revolutionerende ukrudtsbehandling Præcis såning Øget mineralisering og meget mere...

Revolutionerende ukrudtsbehandling Præcis såning Øget mineralisering og meget mere... Effektivt landbrug Også uden bekæmpelsesmidler Revolutionerende ukrudtsbehandling Præcis såning Øget mineralisering og meget mere... Gothia Redskap System Cameleon System Cameleon er udviklet til at give

Læs mere

Universalspreder VS10E -VS 2003

Universalspreder VS10E -VS 2003 Universalspreder VS10E -VS 2003 S trautmann har udviklet sin universalspreder med henblik på slagkraftig indsats, enten på maskinstationer eller på store landbrugsbedrifter. Disse arbejdsmaskiner, der

Læs mere

Liftophængte vendeplove

Liftophængte vendeplove Liftophængte vendeplove Agrolux plove er skabt til moderne landmænd, der lægger vægt på et godt landmandskab, funktionelt udstyr og økonomisk drift. Det har vi gjort muligt med unikke konstruktioner og

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere

COMBILINER SITERA www.kuhn.com

COMBILINER SITERA www.kuhn.com Integrerede mekaniske såmaskiner COMBILINER SITERA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 COMBILINER SITERA 3000 3500 4000 DEN ALSIDIGE MEKANISKE PÅBYGNINGSSÅMASKINE SÅDAN SÅR DU PRÆCIST OG HURTIGT UNDER ALLE

Læs mere

Universalspreder VS 2403

Universalspreder VS 2403 Universalspreder VS 2403 S trautmanns årelange erfaring med konstruktion af spredervogne og det høje kvalitetsniveau har gjort, at universalsprederne i praksis Universalsprederen har bevist deres duelighed.

Læs mere

Tiger. Robust harveteknik til intensiv jordbearbejdning

Tiger. Robust harveteknik til intensiv jordbearbejdning Tiger Robust harveteknik til intensiv jordbearbejdning Tiger AS Det kloge alternativ til ploven Tiger LT Kompakt med lille kraftbehov Tiger MT Den bedste arbejdskvalitet hvor der er mange planterester,

Læs mere

2Level 1600. Frontmonteret jordpakker. Brugervejledning Overensstemmelseserklæring Reservedelsliste

2Level 1600. Frontmonteret jordpakker. Brugervejledning Overensstemmelseserklæring Reservedelsliste 2Level 1600 Frontmonteret jordpakker Brugervejledning Overensstemmelseserklæring Reservedelsliste Vigtigt: Før maskinen tages i brug er det vigtigt at gennemlæse denne brugervejledning og forstå sikkerhedsanvisningerne.

Læs mere

STENNEDLÆGNINGSFRÆSERE

STENNEDLÆGNINGSFRÆSERE DAIRON STENNEDLÆGNINGSFRÆSERE Stony RD 100/130 RD 150/180/200 INSTRUKTIONSBOG Importør: Lyngager 5-11 2605 Brøndby Tlf. 4326 6611 Fax 4326 6626 www.hafog.dk FORORD: Vi ønsker dem tillykke med Deres nye

Læs mere

River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460. Powered by Kongskilde

River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460. Powered by Kongskilde River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460 Powered by Kongskilde Driftsikker rotor på JF riverne JF river er bygget med en kraftig driftsikker gearkasse, og har

Læs mere

Integrerede mekaniske såmaskiner COMBILINER SITERA. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Integrerede mekaniske såmaskiner COMBILINER SITERA. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Integrerede mekaniske såmaskiner COMBILINER SITERA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 COMBILINER SITERA 3000 3500 4000 DEN ALSIDIGE MEKANISKE PÅBYGNINGSSÅMASKINE SÅDAN SÅR DU PRÆCIST OG HURTIGT UNDER ALLE

Læs mere

Kverneland Taarup Rotorvendere. Effektivt og skånsomt arbejde

Kverneland Taarup Rotorvendere. Effektivt og skånsomt arbejde Kverneland Taarup Rotorvendere Effektivt og skånsomt arbejde Rotorvendere tilpasset den samlede arbejdsgang Kverneland Taarup 8000 serien sikrer en skånsom og effektiv vending af afgrøden. Med et produktsortiment,

Læs mere

Standardudstyr. Ekstraudstyr: Se side 17. Montering: Redskaberne er ikke samlet. Ved FG 501/80 og FG 541/80 er hydraulikken monteret.

Standardudstyr. Ekstraudstyr: Se side 17. Montering: Redskaberne er ikke samlet. Ved FG 501/80 og FG 541/80 er hydraulikken monteret. > Saphir NEDMULDER Profi Affjedret tallerkenramme (rørprofil 80x80 mm) Tallerkener er yderlig sikret med sprængbolte Tallerkner Ø 460 mm, med støvtæt kuglelejer (lukket med smørenippel) Tænder med sikringsbolter

Læs mere

Kartoffellæggere fra GL-T-serien

Kartoffellæggere fra GL-T-serien Kartoffellæggere fra GL-T-serien Bugserede læggere 4-, 6- og 8-rækkers GL 34 T / GL 36 T / GL 38 T Multitalentet. Glæd dig til endnu mere fleksibilitet og flere anvendelsesmuligheder! Konkret vil det for

Læs mere

MaxiRoll 2008. den fleksible tromle

MaxiRoll 2008. den fleksible tromle MaxiRoll 2008 den fleksible tromle Med MaxiRoll 2008 sender DALBO en ny generation tromler på markedet. MaxiRoll 2008 er en særdeles kraftig tromle, der via de mangeartede udstyrsmuligheder kan bruges

Læs mere

AM Skivehøstere. www.krone.de

AM Skivehøstere. www.krone.de AM Skivehøstere www.krone.de AM Økonomiske skivehøstere med høj betjeningskomfort Liftophængte skivehøstere med et enormt pendelområde Kraftigt drev via kraftoverføringsaksler giver optimal effektivitet

Læs mere

Aeromat. Eco-Line - Farm-Line - Profi-Line BECKER

Aeromat. Eco-Line - Farm-Line - Profi-Line BECKER Aeromat Eco-Line - Farm-Line - Profi-Line BECKER Præcision er nøgleordet Becker Aeromat er blevet udviklet på baggrund af 35 års erfaring med enkeltkornsåmaskiner. En præcis frøafstand, ens sådybde og

Læs mere

COMBILINER INTEGRA 3003-4003

COMBILINER INTEGRA 3003-4003 COMBILINER INTEGRA 3003-4003 MASKI N ER TIL PERFEKT S ÅN IN G! INTEGRA INTEGREREDE MEKANISKE SÅMASKINE INTEGRA integrerede mekaniske såmaskiner Den nye INTEGRA såmaskine er designet for maksimal produktivitet

Læs mere

Hurtig og effektiv stubharvning

Hurtig og effektiv stubharvning Hurtig og effektiv stubharvning SWIFTERDISC Generel beskrivelse MASKINENS VÆSENTLIGSTE FORDELE Perfekt stabilitet uden uønskede ryk takket være den rette placering af tyngdepunktet. Den optimale placering

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

D9 / AD D9 AD MI5447_D9AD_10_2015_de_DE_ indd :32

D9 / AD D9 AD MI5447_D9AD_10_2015_de_DE_ indd :32 D9 AD Såteknik til det moderne landbrug 65 år med AMAZONE-såteknik»Du skal ikke bekymre dig om høsten, men om den rigtige tilberedning af dine marker.«(confucius ca. 500 f.kr.) De liftophængte såmaskiner

Læs mere

Kverneland Packomat. Færdigt såbed mens du pløjer

Kverneland Packomat. Færdigt såbed mens du pløjer Kverneland Packomat Færdigt såbed mens du pløjer Pløjer og pakker i én overkørsel Pløjning med Packomat er den mest miljøvenlige metode til ukrudtsbekæmpelse. God pløjning er meget effektiv til ukrudtsbe

Læs mere

Pöttinger TERRADISC/ VINODISC

Pöttinger TERRADISC/ VINODISC Svære tallerkenharver Pöttinger TERRADISC/ VINODISC 97+235.07.0605 Lad jorden leve Nye jordbehandlingsmetoder inden for moderne landbrug har styrket tendensen reduceret jordbehandling. Efter høsten skal

Læs mere

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dobbelt rotorrive til side- og centerskår Alle oplysninger online 97+027.07.0813 Dobbelt rotorrive til enhver anvendelse PÖTTINGER tilbyder nu en bred palette af nye dobbelte rotorriver

Læs mere

Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R

Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R RM Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R GODT LANDMANDSSKAB RM UNIVERSAL MULCHMASKINER KUHN RM-serien mulchmaskiner Planterester er til gavn for jordstrukturen, når de

Læs mere

Rotorvendere 8000 serien. Effektiv og skånsom foderhåndtering

Rotorvendere 8000 serien. Effektiv og skånsom foderhåndtering Rotorvendere 8000 serien Effektiv og skånsom foderhåndtering Rotorvendere designet for effektiv og skånsom foderhåndtering Kverneland Taarup 8000 serien sikrer en skånsom og effektiv vending af afgrøden.

Læs mere

Kompakte tallerkenharver Qualidisc & Qualidisc Farmer. Optimal overfladebehandling af jord og afgrøderester

Kompakte tallerkenharver Qualidisc & Qualidisc Farmer. Optimal overfladebehandling af jord og afgrøderester Kompakte tallerkenharver Qualidisc & Qualidisc Farmer Optimal overfladebehandling af jord og afgrøderester Kverneland Qualidisc Farmer: 15% lettere og nemmere at løfte Qualidisc Farmer, fast ramme, liftmonteret

Læs mere

Hurtig og effektiv stubharvning

Hurtig og effektiv stubharvning Hurtig og effektiv stubharvning SWIFTERDISC Generel beskrivelse MASKINENS VÆSENTLIGSTE FORDELE Perfekt stabilitet uden uønskede ryk takket være den rette placering af tyngdepunktet. Den optimale placering

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

BCS TOHJULEDE TRAKTORER

BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS SERIE 700 tohjulede traktorer. En BCS maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn for BCS tohjulede traktorer at de er

Læs mere

u-drill Universal kombinations såsæt Summen af præcision og brugervenlighed

u-drill Universal kombinations såsæt Summen af præcision og brugervenlighed u-drill Universal kombinations såsæt Summen af præcision og brugervenlighed u-drill: Perfekt placering af frøene ved høj hastig u-drill sætter nye standarder Med u-drill har Kverneland lanceret en pålidelig

Læs mere

Teknologi Oplev Innovation

Teknologi Oplev Innovation Produktoversigt Teknologi Oplev Innovation Brødrene Heinrich og Friedrich Köckerling lagde grundstenen til den industrielle produktion af jordbearbejdningsmaskiner i Verl i Westfalen (ved Gütersloh/Bielefeld)

Læs mere

DK Brugsanvisning PARAGRUBBER ECO

DK Brugsanvisning PARAGRUBBER ECO DK Brugsanvisning PARAGRUBBER ECO Indholdsfortegnelse Introduktion... 3 Identifikation... 3 Sikkerhed... 4 Generelle sikkerhedsanvisninger... 4 Tilkobling og frakobling... 4 Trepunktsophæng... 4 Anvendelse...

Læs mere

Mekanisk såkombination Cataya Præcis og komfortabel

Mekanisk såkombination Cataya Præcis og komfortabel Cataya Cataya Mekanisk såkombination Cataya Præcis og komfortabel SPEED sowing 2 3 Den nye mekaniske såkombination består af rotorharven KE hhv. rotorgrubberen KX/KG og påbygningssåmaskinen Cataya 3000

Læs mere

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger Ballesnittere 852-853-856 Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger En ny verden af muligheder Fleksibilitet til at reducere dine omkostninger til strøning og udfodring Den nye serie af Kverneland

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

Redskaber til hæk- og hegnsklipning

Redskaber til hæk- og hegnsklipning Redskaber til hæk- og hegnsklipning GreenTec HXF info Scan QR koden med din smartphone og se mere om GreenTec grenklippere på vores hjemmeside Vi skaber mulighederne for forbedret pleje af grønne områder

Læs mere

Flot, hurtig og intelligent!

Flot, hurtig og intelligent! Flot, hurtig og intelligent! Flot Hurtig Intelligent az Den målbevidste løsning Flot Flot takket være design og kvalitet! kombinerer skønhed, dynamik og kraft til et overlegent totalkoncept. De skarpe

Læs mere

Väderstad Cultus. Bugseret stubharve

Väderstad Cultus. Bugseret stubharve Bugseret stubharve Justerbar arbejdsdybde - Cultus er opbygget med hydraulisk dybderegulering ned til 25cm dybde. Stor fleksibilitet - Cultus kan udrustes med flere forskellige spidser, så der kan laves

Læs mere

Kombineret disk- og tandkultivator PERFORMER. be strong, be KUHN

Kombineret disk- og tandkultivator PERFORMER.  be strong, be KUHN Kombineret disk- og tandkultivator PERFORMER www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 PERFORMER 4000-5000 TOP KAPACITET ÉN OVERKØRSEL ONE-PASS Du har kun et kort tidsrum til rådighed med optimale vejrbetingelser,

Læs mere

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI SERIE 300 tohjulede traktorer. En FERRARI maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn for FERRARI tohjulede traktorer

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE DA.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE DA.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.DA.0915 TOP 1252 C S-LINE 4-rotorrive med midterplacering Korte høstperioder kræver slagkraftig landbrugsteknik. 4-rotorriven giver p.g.a sin store arbejdsbredde op

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

Pneumatiske såkombinationer Præcise og pålidelige

Pneumatiske såkombinationer Præcise og pålidelige AD-P Special AD-P Super Avant AD-P Special AD-P Super Avant Pneumatiske såkombinationer Præcise og pålidelige»du skal ikke bekymre dig om høsten, men om den rigtige klargøring af dine marker.«(konfucius

Læs mere

SP9 ÉNKELT-HJULET HALVBUGSEREDE VENDEPLOVE TIL TRAKTORER FRA 120 TIL 400 HK

SP9 ÉNKELT-HJULET HALVBUGSEREDE VENDEPLOVE TIL TRAKTORER FRA 120 TIL 400 HK SP9 ÉNKELT-HJULET HALVBUGSEREDE VENDEPLOVE TIL TRAKTORER FRA 120 TIL 400 HK Halvbugserede plove Manøvreevne, robusthed, ergonomi SP 9 Know-how og erfaring fra Gregoire-Besson gør SP serien pålidelig og

Læs mere

Mekanisk integreret såkombination

Mekanisk integreret såkombination Mekanisk såmaskine mc-drill PRO Mekanisk integreret såkombination 2 Fleksibilitet og præcision sikrer den bedste såning Kverneland Accord, specialisten inden for såteknik i Kverneland Group, præsenterer

Læs mere

PRONAR KAMPAGNE 2017 GRÆS-UDSTYR

PRONAR KAMPAGNE 2017 GRÆS-UDSTYR PRONAR KAMPAGNE 2017 GRÆS-UDSTYR 1 PRONAR Rotorvendere Fra 4,60 til 7,70 mtr. Pronar liftophængte rotorvendere findes i 3 størrelser med henholdsvis 4 og 6 rotorer. Maskinen sikrer en god vending af afgrøden

Læs mere

Pronto. Universel såteknik til alle betingelser

Pronto. Universel såteknik til alle betingelser Pronto Universel såteknik til alle betingelser PHILIPP HORSCH: Bag et præcisionsværktøj som TurboDisc skæret ligger mere end 1.500 ingeniørtimer og 10.000 testtimer. Kun på den måde kan vi garantere, at

Læs mere

Strukturskader markbrugets store problem

Strukturskader markbrugets store problem Strukturskader markbrugets store problem Planteavlsafdelingen afholder demonstration på Bramstrup Videncenter, Bramstrup 1, 5792 Årslev tirsdag den 8. oktober 2013. Kl. 13.00 bydes der velkommen, og de

Læs mere

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m Bugserede skiveslåmaskiner GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m GMS 3202 GMS/GCS-maskinerne er JF-STOLL s serie af bugserede skiveslåmaskiner. Maskinerne er udviklet og konstrueret i samarbejde med landmænd

Læs mere

OPTIMER Serie 103, 103R og 1003

OPTIMER Serie 103, 103R og 1003 Diskharve med uafhængige diske + OPTIMER Serie 103, 103R og 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 1000 SERIE 103, 103R OG 1003 OPTIMAL BLANDEEFFEKT VED HØJ ARBEJDSHASTIGHED Nutidens miljøkrav og ønsket

Læs mere

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal SE 75/85-55 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal 1-rækket som altid.ydedygtig som aldrig før: den nye SE 75/85-55. Der findes ikke noget,

Læs mere

.typographic.dk Printed in Denmark: www FRONTREDSKABER

.typographic.dk Printed in Denmark: www FRONTREDSKABER FRONTREDSKABER SKULDE Front-Pakkeren fås som 1,5 m, 1,65 2,6 m, 3,0 m, 3,5 m og 4,0 m faste eller eller som 4,0 m, 5,0 m og 6,0 hydr. sammenklappelige modeller. Front-Pakkerne har som standard rensekæder

Læs mere

Rotorharver og såteknik LION VITASEM/AEROSEM

Rotorharver og såteknik LION VITASEM/AEROSEM Rotorharver og såteknik LION VITASEM/AEROSEM Vejen til succesful Det er nødvendigt for enhver landmand at kunne dyrke og beskytte jorden. Det er jorden, der leverer landmandens levebrød. Den bedste jordbehandling

Læs mere