Lærereksamen, almen musikpædagog (Vestjysk Musikkons.), snart exam-pæd., DLH

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lærereksamen, almen musikpædagog (Vestjysk Musikkons.), snart exam-pæd., DLH"

Transkript

1 Jette Holm Eriksen Lindevænget 46, Egeris, 7800 Skive Gift med Frits Annekathrine, snart 1 3 år Underviser Lærereksamen, almen musikpædagog (Vestjysk Musikkons.), snart exam-pæd., DLH MIT LIVSFORLØS SIDEN SKOLEN: Student, rengøringsassistent, fabriksarbejder, ekspeditrice, aupair, lærereksamen, musikpædagog. Herefter underviser på øvelsesskole, Krabbesholm Højskole, Skive Musikskole, Amtscentral, DLH, diverse musikkurser. Uddannelsesorlov Kulturliv: Koncertarrangør, Jazz-sanger, revy og cabaret, gymnastik og danseglad, arbejder sammen med mange søde, dygtige og engagerede børn, unge og voksne musikere og sangere. Har prøver kræfter som TV-aktør i småklip på TV Midt-Vest. Mit privatliv beriges af en varm, kærlig, loyal, velholdt og humoristisk ægtemand med sans for etik, filosofi, videnskabsteorier og skarpsindige analyser, dyrker sit korpus ved 10 km løb, fodbold og badminton. Vores livsgave, Annekathrine, spiller klaver og trommer, synger i kirkekor og band, rider på Hannes heste, er en rigtig livsnyder, som elsker hele verden: sin familie, sin hund, sin skole, sine venner, sin fritid, men ingen drenge - endnu, højst Take That. Vores familie har haft dejlige oplevelser med folk fra Rusland, Ukraine, Frankrig, Skotland og Færøerne på udvekslingsrejser. Og vi har den store lykke, at vi endnu har Annekathrines bedsteforældre på begge sider hos os. Jeg fik diabetes i -79 og vores dejlige storesøster, Karin, døde af kræft for snart 5 år siden. Sygdom og dyb sorg sætter livet i perspektiv, og vi glæder os over hver dag, vi har sammen, og til at mødes med gode venner fra barndomstiden, når lejlighed byder sig.

2 UDDANNELSE: Lis Jensen Ringparken 24, 8722 Hedensted Gift med Børge i 26 år 2 børn, pige på 22 år, dreng på 18 år Dagplejepædagog i 18 år Børnehavepædagog LIVSFORLØB SIDEN SKOLEN: jeg har beskæftiget mig med børn og børnepasning siden skolen. Først i huset hos fru Johannesen (hun var lærer på skolen). Siden i forskellige børnehaver, både med nye og handicappede børn. Min uddannelse har jeg fået på Kolding Børnehaveseminarium, og som nævnt overfor nævnt, har jeg arbejdet de sidste mange år som dagplejepædagog. Nar jeg ser tilbage i den Blå Bog, vil jeg sige, at det kan godt være, jeg dengang ikke var særlig vild med fru Hjortmose - det er jeg nu - og tysk. Det har jeg selvfølgelig ofte fortrudt. I dag ville jeg gerne kunnet mere, men heldigvis snakker børn stadig dansk. Og det siges jo, at det aldrig bliver for sent at lære mere, so hvem ved?

3 Signe Højer Skolegade 29, 6823 Ansager Gift Ingen Afdelingsleder (regnskab) Kommuneassistent MIT LIVSFORLØS SIDEN SKOLEN: Efter handelseksamen og pige i huset blev j eg uddannet som kommuneassistent i Jelling i Efter i alt 6 år i Jelling, dog med 5 mdr. på højskole, rejste jeg i 1974 til Grønland for at arbejde i socialforvaltningen i Julianehåb -et dejligt sted og en dejlig tid. Rejste tilbage til DK i ansat i Åbybro (ass/souschef). I 1984 ansat ved Pandrup kommune, stadig i socialforvaltningen souschef ). Efter 12 herlige år i det nordjydske flyttede jeg til Ansager, hvor jeg i dag bor sammen med min mand og arbejder i Esbjerg på Den sociale Højskole. Fritidsinteresser: Sport på motionsplan, fortsat uddannelse - gerne HFfag, min mand og familie og rejser osv.

4 Søren Juul Kirkestien 28, Ødsted, 7100 Vejle Gift på 24. år 2 drenge - 18 år - 22 år Salgskonsulent, Keramikbranchen Uddannet i speditionsbranchen, siden 1975 importvirksomhed i Kolding Efter realeksamen 1-årig handelseksamen - 2-årig uddannelse i speditionsvirksomhed i Vejle ansat i speditionsvirksomhed i Kolding. Fra 1975 ansat i importvirksomhed (keramiske fliser) l Kolding. Stadig ansat i samme virksomhed. I 1985 afstikker til møbelbranchen men tilbage på pinden i Kolding i Gift med Hanne i Far til Kristian på 22 år og Anders på 18 år.

5 Christian Køhlert Nordvangen 45, 7120 Vejle ø Gift i piger på 9 og 1 6 år Driver eget værksted Mekaniker Jeg gik i lære som mekaniker i 1967 og blev udlært i Samme år kom jeg ind til militæret, hvor jeg var i knap 3 år. Efter tiden i militæret var jeg ansat på Faxe Bryggeriet i Hedensted i et halvt år, hvorefter jeg startede værksted sammen med min far og bror (1975)

6 Inger Riis Madsen Hørlycks Alle 2, 7200 Grindsted Gift 1984 Har giftet mig til 2 nu voksne, dejlige piger Lærer lærerseminarium Sproglig student I huset i Schweiz (Zürich + Geneve) Haslev Seminarium Forsøgsgods, Tyskland Hammerum Landbrugsskole Søndre Skole, Grindsted for 2 år - foreløbigt 21 år Uddannelsesorlov Fransk 96/97 Gift med Per, Legomand, Vild med musik, spiller kontrabas og cykler. Grete og Kirsten fulgte med. Grete har beriget os med Anton 5/ Selv fornøjes jeg med korsang (Gock + Amtskor) og Volleyball Medlem af Grindsteds menighedsråds grundtvigske liste.

7 Karen Sørensen GI. Holtevej 127, 2840 Holte Gift 2 (1 pige, 1 dreng) Underviser på Hillerød Handelsskole Student, 3-sproglig korrespondent, E.A. (Erhvervssproglig Afgangseks. engelsk + fransk) Pu-ha - det er 30 år! Men jeg har været heldig, og jeg har ikke haft store personlige sorger - kun de små, som vi nok alle kommer igennem uden alt for meget mén. Jeg har en dejlig mand, søde børn, gode venner, godt arbejde - kort sagt: Jeg kunne ønske, alle var så heldige.

8 Hanne L. K. Mikkelsen Knurborgvej 1, 6623 Vorbasse Gift på snart 28. år 3 stk: Steen 25, Uffe 23, Nanna 14. Sekretær Lægesekretær Ja, 30 år er nu ikke sådan at få fortalt på disse få linier, men i mindre træk, er mit brogede liv forløbet således: Lige efter skolen kom j eg i lære hos A. I. Hansen i Vejle, men allerede inden min prøvetid var omme, viste jeg, at det ville jeg i hvert fald ikke bruge min tid på (jeg kunne i øvrigt heller ikke leve af min lærlingeløn, så jeg vaskede gulve i forretningen hver morgen og tjente 50 kr ekstra om måneden, så med mine ialt 250 kr var der ikke så meget at slå til side med, efter jeg havde betalt min husleje) så jeg tog et job som servetrice på Thyregod Kro hos Jørgen Winkler, det gav lidt mere, til tider det dobbelte af min månedsløn hos A.I.Hansen - om dagen! Herefter var jeg i tre år telefonist på Randbøldal- og Gadbjerg Central. Jeg blev gift i 1968, fik mit første barn i 1970, fik endnu en dreng i I disse år gik jeg hjemme. I 1973 fik min mand arbejde som mekaniker på en telestation på Grønlands Østkyst ved Scoresbysund, og her boede vi så de næste 3 år, tre år, som virkelig var værd at tage med. (Her skal jeg tage mig selv i nakken for ikke at holde et langt foredrag). Vi kom hjem fra Grønland i 1976, hvor vi købte mine svigerforældres lille hus i Bindeballe. Jeg blev syg den sidste uge vi boede på Grønland, så jeg udnyttede i en tid vores sundhedsvæsen så groft, at de en dag ringede og spurgte, om jeg ikke kunne tænke mig at begynde at arbejde i lægehuset. Jeg fik 2 timers betænkningstid, sagde ja og det blev til først 10 år i lægehuset i Billund, og derefter 5 år i enmandspraksis fik vi en efternøler, en pige, som jo selvfølgelig er lige så dejlig som Steen og Uffe, vores to drenge. Jeg blev i 1988 syg og får nu en pension, men arbejder stadig det, jeg nu må. Jeg har været vikar for viceforstanderens sekretær på Grindsted Sygehus i et år, og de sidste to år har jeg arbejdet som sekretær for to kiropraktorer, men arbejder kun få timer om ugen. Til daglig har jeg nok at give mig til, har mange hobbyer, og, da vi bor på en ejendom, (vi bor rigtig dejligt, langt uden for lov og ret, nabo til Randbøldal Hedes vestlige ende) har jeg også her nok at se til.

9 Hans Henrik Pedersen Stejlbjergvej 1, Vejle ø (samme sted som i 1966) Gift med Susanne Stine 17 år og Niels 15 år Lærer på Hældagerskolen (siden 1987) Lærer Jeg tog lærereksamen i Jelling i 1974, og i dag underviser jeg i fysik og musik samt i skolens centerklasser med handicappede elever; men jeg har også været efterskolelærer i Vestbirk i 3 år, og jeg er guitarlærer i aftenskolen på 25. år. I 1977 blev jeg gift med Susanne. vi boede i Daugård i mange år, men for 5 1/2 år siden flyttede vi til vores nuværende adresse. Da vi altid forfalder til at gøre tingene selv, går al vor tid med at sætte vort gamle hus i stand. Derfor måtte vi holde op med at spille amatørteater; men i år er vi begyndt at lære at sejle. For øvrigt tager jeg stadig mig selv i at gå med den ene hånd i lommen.

10 Lissi Mossin Rørtoften 16, 8722 Hedensted Gift Lone (24), Helle (22), Kristina (14) Kalkulering af tilbud samt lønningskontor Teknisk assistent 1968 Efter afsluttet realeksamen uddannede jeg mig til teknisk assistent. De sidste 21 år har jeg arbejdet i Hetag Tagdækning. I 1969 blev jeg gift med Leif, han har i 18 år været entrepriseleder i det samme firma. Min fritid bruger jeg på gymnastik, syning af mit eget tøj samt i vores sommerhus ved Vesterhavet. Jeg er også gået med i ungdomsarbejdet i den lokale idrætsforening.

11 Erik Blæsbjerg Poulsen Junker Stranges Vej 65, 7100 Vejle Gift : Else Marie (1976) Claus (1977) Personalechef på/i Bankdata Konditor (1969) Socialrådgiver (1977) Cand. Jur. (1983) Bestemt ikke kedeligt og forudsigeligt. Udgangspunktet var konditor/bager, et ophold i Sverige og så, efter militærtjeneste, egen forretning. Sidstnævnte blev dog aldrig realiseret - for det skulle være noget med mennesker. Først 6 år i Vejle Kommune, så 8 år ved Vejle Amt og fra ved Aktivbanken/Topdanmark som sekretariatschef og uddannelseschef. Jeg har siden været personalechef på Bankdata, Eritsø.

12 Inger Marie Bjerre Sørensen Stribgårdvej S, Strib, S 500 Middelfart Gift med Frank siden 1972 Anne-Mette, 22 år & Anders, 18 år Direktionssekretær Merrild Kaffe, Kolding Handelseksamen, Forretningsuddannelse, HH i engelsk og tysk, Korrespondent engelsk, 1987 HH i fransk 87. Efter forretningsuddannelsen hos Gundtoft i Vejle arbejdede jeg til 7O som ekspeditrice samme sted tog jeg HH i 2 sprog, som førte til ansættelse til ansættelse i forskellige virksomheder som salgs- og eksportassistent, senere som sekretær (mest salg/marketing) og siden 1988 som direktionssekretær i Merrild Kaffe -IS, Kolding, som er amerikansk/hollandsk ejet. Koncernsproget er således engelsk, hvilket giver mig rig lejlighed til at vedligeholde min korrespondentuddannelse. Det franske sprog forsøger jeg mig med på aftenskole og under ferier i Frankrig, men rutinen mangler, når det ikke praktiseres i hverdagen. Medens børnene var små, arbejdede jeg i mange år på deltid, hvilket vi som familie har haft glæde af. Alligevel har jeg altid været heldig at have spændende arbejdsopgaver og kunnet arbejde med det, jeg gerne ville. Vi har boet i Strib i 20 år og er stadig glade for at være her. Vores datter er efter længere tids sygdom nu heldigvis rask og igang med en lægesekretæruddannelse ved Middelfart Sygehus, og Anders på 18 har lige fået kørekort og er snart færdig med det første af 3 år på HH ved Fredericia/Middelfart Handelsskole. Anne-Mette bor i :ejlighed i Middelfart, medens vi har endnu har Anders hjemme. De seneste vintre har vi fået smag for at stå på ski i Norge sammen med gode venner, og ca. hver anden sommer tager vi en længere biltur til udlandet. Børnene har indtil nu været med, og vi er glade så længe det varer. vi værner om familielivet og fritiden med gode venner og den øvrige familie, idet Frank som regel har lange arbejdsdage og indimellem rejser en del. Som de fleste har vi oplevet både med- og modgang, men vi er glade og tilfredse i hverdagen og taknemmelige for de muligheder, vi har og har haft. - Og så..., omend de fleste syntes, at vi var lidt tidligt ude med mere eller mindre at binde os, føler vi, at vi i vores sentilværelse har formået at give hinanden plads til fortsat personlig udvikling og interessedyrkning m.v., det er måske derfor, at vi stadig er meget glade for hinanden. - Tænk, hvad der komme ud af et skoleforløb, - ægteskab - og et dejligt kammeratskab med alle jer som vi har glædet os til at være sammen med og høre nyt fra.

13 Frank Grøn Sørensen Stribgårdvej 5, Strib, 5500 Middelfart Gift med Inger Marie Anne-Mette, 22 år & Anders, 18 år Distributionschef hos Walker Danmark A/S Uddannet som automekaniker hos Ford i Vejle, aftjent værnepligt i Vordingborg, maskinteknikeruddannelse på Kolding Teknisk Skole, gennem 80 erne taget 9 teknonom-fag samt flere sprogkurser sideløbende med job. Efter maskinteknikeruddannelsen i 1973 fik jeg job hos Kosan Cylindric i Middelfart, måske bedre kendt som Lydex, med produktion og salg af lyddæmpersystemer til personbiler. I dag ejes virksomheden af den amerikanske koncern Tenneco og hedder Walker Danmark A/S, som efterhånden er blevet Middelfarts største virksomhed, men ikke kun p.g.a.mig, må jeg nok hellere tilføje. - I 1976 flyttede vi fra Jerlev og byggede hus i Strib, hvor vi har boet siden. Jeg arbejder stadig i samme virksomhed, hvor jeg i årenes løb har været inde i et positivt og lærerigt uddannelses- og karriereforløb. - Inger Marie og jeg har 2 børn, som I kan læse lidt mere om på hendes side, og jeg har i årenes løb haft en helt afgørende opbakning og forståelse fra Inger- Marie og børnene og på den måde følt, at min base altid var god og stabil. Samtidig har jeg altid været så heldig at have et godt helbred, så jeg føler ikke, jeg kan ønske mig mere. - Gennem de sidste 10 år har jeg været med i menighedsrådsarbejdet i Strib, valgt på den kirkelige, upolitiske liste, som den hedder. Arbejdet her har budt på en del spændende opgaver, bl.a. ansættelse af nye unge præster, valg af ny biskop for Fyns Stift, afholdelse af kirkekoncerter, ny sognegård m.v. - altsammen meget interessant og lærerigt at deltage i. - Familiens fælles fritid har Inger Marie skrevet lidt om, men jeg for mit eget vedkommende tilføje, at det at alle skulle bidrage til en ny Blå Bog med et resume af tiden siden 1966 bragte mange morsomme minder fra skoletidens episoder frem, og så forstår man jo ikke, at det er så længe siden!

14 John Pedersen Frueløkke 159, 6200 Aabenraa Gift Dreng 17 ½ år Entrepriseleder Lærer LIVSFORLØB SIDEN SKOLEN:. Mat./fys. student 1969 Lærereksamen 1973 med liniefag i geografi og fysik Efter seminariet til byggeriet. Ansat hos C.Christoffersen A/S i Vejle fra som betonformand. Ansat hos Rasmussen & Schiøtz A/S i Kolding 1984 som arbejdsleder, så produktionsleder derefter entrepriseleder. Flyttet til Aabenraa i 1986 og er i dag beskæftiget i Rasmussen & Schiøtz Vest A/S med kalkulation m.v. af totalentrepriser i Nordtyskland. Er desuden ansvarlig for EDB-netværk i afdelingen uden at vide noget om EDB (John har skrevet dette lige efter sidste møde, dog er årstallet for sønner fremskrevet. Han var i øvrigt sammen med Inger den eneste!)

15 Niels Chr Hygebjerg Nyvej 8, 8340 Malling Gift med Anne Marie Nikolaj på 19 år Lærer på Beder Skole Manufaktur, HH, lærerseminarium Det stod skrevet i stjernerne, at jeg skulle gå handelsvejen, men da de 3 år i Sønderborg samt 2 år på handelsgymnasiet i Århus var ovre, var det blevet til et stjerneskud. En eller anden ildsjæl fik overbevist mig om, at undervisning var sagen. Skulle det være de ældre eller de yngre årgange? I første omgang fik de ældre lov, men et enkelt år på universitetet i Århus afgjorde sagen. Det skulle være de yngre børn, der skulle have glæden!?! Et år på Århus Seminarium gik fint, men jeg havde jo mødt hende, bare hende,anne Marie, og selvom hun var fra Århus, gik hun på børnehaveseminarium i København. Efter et års rejseri, fandt vi, at det var nemmere, at jeg flyttede ind på Amager og fortsatte på Zahles seminarium i Kbh. I 1977 skete der en masse: vi fik Nikolaj, en dejlig dreng, jeg fik job i Viby ved Århus, vi købte hus i Malling (det eneste der kunne fås, da der var avisstrejke) og vi blev gift. Efter 2 år købte vi et større hus i Malling sammen med et hold venner og lavede et bofællesskab. Efter 3 år knirkede det, så vi så os om efter noget andet. Det bedste købte Jacob Haugaard for næsen af os,. Det endte dog med at de andre flyttede ud og vi beholdt huset mod at leje ud. Og vi bor der stadig - dejligt hus!!! Anne Marie er børnehavepædagog i Odder, og er stadig bare hende. Hun var i sin tid au pair i det italienske Schweiz og er begyndt at læse lidt italiensk på aftenskole. Det giver en dejlig undskyldning for at tage ned til solen og varmen, senest i påsken. Yoga er også sagen, og så er hun en dygtig havemand. Nikolaj, vores søn bliver student om kort tid. Han er meget kunstnerisk indstillet bl. a. med stor succes i gymnasiets Loyd Webberforestilling om Joseph and his osv. Fremtiden er spændende for ham! Efter 7 år på en rabarberkvartersskole kom jeg til nabobyen, Beders skole. Der har jeg nu været i 12 år og er efterhånden faldet godt til. Jeg er klasselærer i en 6. klasse. Inden frk. Spang begynder at rotere i graven vil jeg skynde mig at sige, at det er som matematik-, engelsk-, historie- og natur/tekniklærer jeg er det. Dansk holder jeg mig langt fra! Derudover har jeg fysik og hjemkundskab. I fritiden har jeg i mange år spillet old-boys-fodbold. Det førte til at jeg kom i bestyrelsen af BMI. Her er min vigtigste opgave at lave et årsskrift om klubbens 40 hold. Jeg fotograferer, henter ting hjem, skriver og får trykt bladet hvert år. Den aktive fodbold har jeg dog lagt på hylden til fordel for bowling. Nu drager jeg hver onsdag til Viby og vælter kegler. Det giver ikke så mange skader. Alt i alt et liv på det jævne, men dog med så meget spræl, at det er til er til at holde ud. Godt og vel!!!!!

16 Inger Markussen Født Knudsen Tulipanvej 15, Ø. Bjerregrav, 8900 Randers Gift med Poul Erik siden 72 3 drenge født I: 76, 79, 89 Folkeskolelærer, zoneterapeut, instruktør gymnastik og afspænding Lærerudd. Zonetera- peut + div. kurser Efter realeksamen: stud. skrub på Ammitsbøl Skovborg i 8 måneder. Herefter 4 mdr. på Rødding Højskole inden jeg i aug 67 begyndte på Jelling Seminarium, hvor jeg blev færdig i Fra aug. 72 ansat som lærer ved Sønderbækskolen (en 7-klasset skole). Har siden 76 så vidt muligt arbejdet på deltid. Tog for egen regning orlov fra 89-91, hvor jeg tjente til husholdningspengene som selvstændig, samt ydede mere intens yngelpleje. Turde ikke tage det store spring til at blive fuldtids zoneterapeut, da jeg ikke bryder mig om tanken om ligefrem at skulle leve af folks dårligdomme, men det er dejligt at kunne drive det på hobbyplan. Sammen med min familie tilbringer jeg som regel 4-5 uger om året udenfor landets grænser: Om vinteren på ski i Norge eller Sverige og om sommeren på camping i hovedsagelig Frankrig og Italien. Dagligdagen ligner nok de fleste danskeres: Fuld fart på! Meget optaget af planlægning af møder og arrangementer langt ud i fremtiden, men for lidt tid til at mærke nuet. Det er mit mål at få noget gjort ved det, hvilket kræver intense øvelser i at sige nej og ja til nogle andre ting end jeg har vænnet mig til. Bortset fra det, har jeg ikke noget at klage over. jeg agter at stoppe min karriere (i folkeskolen) senest når jeg er 60, så jeg kan nå at cykle til Paris, det blev ikke til noget i ungdommens vår, til gengæld har jeg fået mange andre oplevelser, som jeg ikke ville have været foruden.

17 Niels Eske Nielsen Huslodsvej 6, 7000 Fredericia Gift Agnete 19, David 15, Frederik 8 Tandlæge Tandlæge 66-68: Småjobs 68-70: Studenterkursus (Nysproglig), Århus Akademi 68-72: Værnepligt, Arbejde på gård i Norge : Århus Tandlægehøjskole 77 - : Arbejde som tandlæge i privat praksis forskellige steder, for tiden i Taulou

18 Else Egsgaard Vejlevej 278, 7323 Give Gift 2 drenge -18 år-21 år Passer telf., kontor, regnskab tralen, ellers medhj. hustru Sygeplejerske kartoffelcen MIT LIVSFORLØB SIDE SKOLEN: 1/2 år i huset, derefter 3 1/2 årig uddannelse som sygeplejerske i Vejle Amt. Arbejdede 3 år efter uddannelse, deraf 1/2 år i Norge. Blev gift i 1973 med landmand Erhardt, der overtog sin fødegård i 1972 på 350 ha malkekøer + opdræt. Havde 3 karle på kost og logi. Begyndte at handle med kartofler i 72, og det er med tiden blevet til både export og import af spise- og læggekartofler. Det er i dag et fuldtidsjob for os begge. Køerne blev sat ud i 85, færre ansatte og nu har vi ingen, mindre jord 192 ha.; men Erhardt har købt en gård i Polen på 350 ha Jeg passer så kartoffelcentralen og det herhjemme, når han er på den ugentlige tur til Polen (800 km derned). Den ældste er færdig på landbrugsskole , derefter soldat Den yngste er begyndt i lære som bygnings- og landbrugssmed.

Fejrer diamantbryllup på tirsdag: Daglig gåtur holder parret i form

Fejrer diamantbryllup på tirsdag: Daglig gåtur holder parret i form 1983 Fejrer diamantbryllup på tirsdag: Daglig gåtur holder parret i form Hans og Anna Pedersen VEJEN: Selv om det sner, stormer eller regner kan man hver dag træffe ægteparret Anna og Hans Pedersen, Præstevænget

Læs mere

Uddrag fra Peters dagbog. Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre. Morfars forældre, dine oldeforældre

Uddrag fra Peters dagbog. Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre. Morfars forældre, dine oldeforældre Uddrag fra Peters dagbog Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre Morfars forældre, dine oldeforældre Morfars oldeforældre, dine tip,tipoldeforældre Christian Worm og Maren Thinggaard Morfars mormor

Læs mere

Hip, hip,hip. Hurra!! Denne folder er en hyldest til vor far. Margrethe, Børge og Morten Tage Eskild Jensen Født den 15. Sept. 1918 I Vester Linderum

Hip, hip,hip. Hurra!! Denne folder er en hyldest til vor far. Margrethe, Børge og Morten Tage Eskild Jensen Født den 15. Sept. 1918 I Vester Linderum Hip, hip,hip Hurra!! Denne folder er en hyldest til vor far.. Margrethe, Børge og Morten Tage Eskild Jensen Født den 15. Sept. 1918 I Vester Linderum Notater: 2 11 For 3 år siden kom far på sygehus med

Læs mere

MENNESKER MØDES 10 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED

MENNESKER MØDES 10 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED I sidste uge var jeg ti dage i London for at besøge min datter. Hun har et rigtig godt job i et internationalt firma og et godt sted at bo. Hun har også en kæreste,

Læs mere

Den Internationale lærernes dag

Den Internationale lærernes dag Den Internationale lærernes dag I dag er det en særlig dag. For den 5. oktober har flere foreninger rundt om i verden valgt at markere som Den internationale lærernes dag. Man ønsker på denne måde at markere

Læs mere

Forældrebrev den 25. oktober 2013

Forældrebrev den 25. oktober 2013 Forældrebrev den 25. oktober 2013 1. Præsentation af vores lærerpraktikanter Line Quistgaard Larsen og Kirstine Vægter 1.1. Præsentation af 1. årgang -matematikgruppen Vi udgør den matematiske gruppe af

Læs mere

Opgave 1. Modul 2 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken parkering er billigst? Standard Budget Direct. 1. Hvor mange penge har Simon med?

Opgave 1. Modul 2 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken parkering er billigst? Standard Budget Direct. 1. Hvor mange penge har Simon med? Modul 2 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvilken parkering er billigst? Standard Budget Direct X 1. Hvor mange penge har Simon med? 387 kr. 300 kr. 298 kr. 2. Hvor meget vandt Fredericia? 31-26 29-28

Læs mere

Nørremarkskirken 2015-2016. Kom-sammeneftermiddage. Spændende foredrag Fællesskab Kaffe Sang

Nørremarkskirken 2015-2016. Kom-sammeneftermiddage. Spændende foredrag Fællesskab Kaffe Sang Nørremarkskirken Spændende foredrag Fællesskab Kaffe Sang 2015-2016 Kom-sammeneftermiddage Torsdag den 27. august kl. 14.30 Cuba en rejse tilbage i tiden Kordegn Bente Munk, Vejle Cuba er et spændende

Læs mere

Bilag B. Præsentation af de interviewede soldater

Bilag B. Præsentation af de interviewede soldater Bilag B Præsentation af de interviewede soldater Sprogofficer A (SOA) Alder: 28 Tidligere uddannelser og beskæftigelse: Gymnasiet. Aftjente 3 måneders værnepligt i Garderhusarregimentet i 2002. Efterfølgende

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Et aktivt liv på sin egen måde

Et aktivt liv på sin egen måde Artikel i Muskelkraft nr. 4, 2005 Et aktivt liv på sin egen måde Om et halvt år flytter 29-årige Marc Jørgensen hjemmefra og ind i sit eget hus en opfyldelse af et af hans mål i livet Af Jane W. Schelde

Læs mere

UNDER UDARBEJDELSE. Net-opgaver: Facitliste

UNDER UDARBEJDELSE. Net-opgaver: Facitliste Net-opgaver: Facitliste Kapitel 1: Arbejde og uddannelse Ordforråd: Job og jobfunktioner Grammatik: Inversion Grammatik: Datid Grammatik: Possessive pronominer Udtale: R Billedserie: Josefs arbejde Kapitel

Læs mere

Ejendommen er genopbygget i 1858 efter brand. Inden branden var der også kro.

Ejendommen er genopbygget i 1858 efter brand. Inden branden var der også kro. Ejendommen er genopbygget i 1858 efter brand. Inden branden var der også kro. Damgade 14. Boel Nr.44 (Gl. 21 ). Nr. 27 På præstekort hus 41 Viet den 22. okt. 1831 Johan Henrik Schmidt * 28. aug 1797, søn

Læs mere

Løvelbro Kro. Nedenstående optegnelser er lavet af. KNUD V. SØRENSEN Havrevænget 17 Bøstrup 8870 Langå 86 96 4149-40 58 41 40

Løvelbro Kro. Nedenstående optegnelser er lavet af. KNUD V. SØRENSEN Havrevænget 17 Bøstrup 8870 Langå 86 96 4149-40 58 41 40 Løvelbro Kro. Nedenstående optegnelser er lavet af KNUD V. SØRENSEN Havrevænget 17 Bøstrup 8870 Langå 86 96 4149-40 58 41 40 Løvelbro er en gammel stedsbetegnelse for overgangen af Skals å, i tidernes

Læs mere

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Den korte udgave: Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Vi blev gift 24 nov. 2011 Vi holdt ferie i feb. 2011 (for første gang i rigtig mange år for Morten) hvor vi tog en uge til Tenerife -

Læs mere

Gl. ager 14.4.59. Kære Brevduevenner.

Gl. ager 14.4.59. Kære Brevduevenner. Gl.ager14.4.59. KæreBrevduevenner. Ja,nuerjegvedatværeovredetmedinfluenzaen,iPåskenvarjegnuikkemangesure sildværd,jegholdtmigiroogkomingenstederihelepåsken. Jegharlavetmegetforskelligtsiden1.April,jegharjoværetløsarbejder:Jegharkørtfor

Læs mere

Eggeslevmagle Skole vil med linjerne skabe en endnu bedre skole i samarbejde med en række virksomheder og klubber.

Eggeslevmagle Skole vil med linjerne skabe en endnu bedre skole i samarbejde med en række virksomheder og klubber. FREMTIDENS SKOLE - elever 7. årgang Du kan her se resultat af spørgeskemaundersøgelsen, som har været udsendt i december 2012 til alle elever i 7. årgang. 91 elever ud af årgangens 103 elever har svaret,

Læs mere

Stylet orden. Hun indretter med indføling: Side X NYT FRITIDSHUS. energivinduer. www.lilje-huset.dk

Stylet orden. Hun indretter med indføling: Side X NYT FRITIDSHUS. energivinduer. www.lilje-huset.dk Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis fredag 13. juli 2012 Hun indretter med indføling: Stylet orden Side X 70 23 15 23 jna.dk energivinduer Spar op til 35% nu kontakt os for mere info udstilling: Kratholmvej

Læs mere

Erasmus-rapport om udlandsophold Forår12

Erasmus-rapport om udlandsophold Forår12 Erasmus-rapport om udlandsophold Forår12 Titelblad Navn Mark Friis (10512) Email mark-f.r.i.i.s@hotmail.com Semester Forår 2012 Dagens dato 13 August 2012 Spørgsmål: Hvilke faktorer motiverede dig til

Læs mere

Kapitel 2 11.08.2014. Skolen bliver lukket efter sommerferien, så nu diskuterer vi, om vi skal oprette en friskole.

Kapitel 2 11.08.2014. Skolen bliver lukket efter sommerferien, så nu diskuterer vi, om vi skal oprette en friskole. Om skoletyper A Folkeskolen, friskole eller privatskole? Anna skal gå i en almindelig folkeskole. Vi vil gerne have, hun går sammen med børn fra mange forskellige miljøer. Skolen bliver lukket efter sommerferien,

Læs mere

Kost og Motion. Artikler fra i dag: Foredrag. Interviews. Foto: Oliver. Tobias Strange Andersen 4.a. Oliver Hedelund Jørgensen 4.a.

Kost og Motion. Artikler fra i dag: Foredrag. Interviews. Foto: Oliver. Tobias Strange Andersen 4.a. Oliver Hedelund Jørgensen 4.a. Kost og Motion Daglige repportager af Oliver og Tobias 4.a 4. udgave - Torsdag d. 14. okt. Foto: Oliver Artikler fra i dag: Foredrag Onsdag eftermiddag bød på et spændende foredrag om sund og usund kost...

Læs mere

HURRA vores nye 15 personers bus er klar til syn, vi regner med den er klar til efter sommerferien.

HURRA vores nye 15 personers bus er klar til syn, vi regner med den er klar til efter sommerferien. Nyhedsbrev nr.7-2013 Nyt fra Skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev. Årets sommerfest blev afholdt torsdag den 13. juni. Der har været en flot opbakning og jeg har haft mange gode

Læs mere

Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU. Brugerråds bladet. Første udgave 2012 Nr 1.

Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU. Brugerråds bladet. Første udgave 2012 Nr 1. Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU Brugerråds bladet Første udgave 2012 Nr 1. Brugerrådets medlemmer er repræsentanter for alle i Aktiv-Bo & Beskæftigelse samt STU. Brugerrådet I må gerne komme med forslag

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2009 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Navn CPR-nummer Produktionsnr. 01 Dato Prøvenummer

Læs mere

Ledelsesteam Kulsbjerg Skole. Velkommen til skolestart 2012. Præsentation af ledelsesteamet. Skoleleder Anne-Marie Jacobsen

Ledelsesteam Kulsbjerg Skole. Velkommen til skolestart 2012. Præsentation af ledelsesteamet. Skoleleder Anne-Marie Jacobsen Ledelsesteam Kulsbjerg Skole Velkommen til skolestart 2012. Præsentation af ledelsesteamet. Skoleleder Anne-Marie Jacobsen Jeg har altid boet i Sydsjælland, født opvokset i Bakkebølle. Jeg blev lærer i

Læs mere

Kæreste nej tak- opgaver

Kæreste nej tak- opgaver Kapitler Spørgsmål teori med eksempler side 2 Kapitel 1 Mikkel side 3 Kapitel 2 Sport side 4 Kapitel 3 Arbejde side 5 Kapitel 4 Posthuset side 6 Kapitel 5 Chefen side 7 Kapitel 6 Postbud side 8 Kapitel

Læs mere

revideret udgave pr. 06-08-2015 Side 1 af 5

revideret udgave pr. 06-08-2015 Side 1 af 5 Lørdag d. 8. august 2015 min. 1 O Overordnet kl. 10.30-14.00 1 Ø Økonomi O Susanne Dalmose 1 5 2 F Fastbar Ø Tove Bach Pedersen 1 3 1 T Tappe T Karin Jespersen T1 1 4 1 R Rullebar F Lone Steen F1 R3 B2

Læs mere

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Anonym mand Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Han er 22 år og kommer fra Afghanistan. På grund af sin historie har han valgt at være anonym. Danmark har været hans hjem siden 2011 131 En

Læs mere

Sådan blev jeg: Ida Auken

Sådan blev jeg: Ida Auken Sådan blev jeg: Ida Auken Sorgløs - privilegeret - og med Auken i bagagen. Her fortæller Ida Auken om livet privat og den politiske tilværelse. Af Peter Brüchmann, 14. oktober 2012 03 Stort personligt

Læs mere

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af.

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af. Kirkeblad sommeren 2008 Afskedshilsen Tiden er nu inde til at skrive en lille afskedshilsen midt i alle flyttekasserne. Tiden er inde til at sige farvel og tak for den tid vi har været her i Fjellerup

Læs mere

UK Er for alle mellem 14 og 17 år.

UK Er for alle mellem 14 og 17 år. FK & JK Er for alle mellem 10 og 14 år. Kontingent: Pr.. 01.01.2014 586.- kr. pr. måned. Den 1/8. 546.- kr. mdr. Betaling direkte til kommunen. Juli mdr. er betalings fri. Indmeldelse sker i fritidsklubben

Læs mere

Ny skolegård efter påskeferien.

Ny skolegård efter påskeferien. FORDYBELSESUGE PÅ HELLIG KORS SKOLE 29. MATS 2. APRIL 2004 Ny skolegård efter påskeferien. Vi var ned i skolegården og der fortalte håndværkerne os at de bliver færdige om ti dage. De laver den nye skolegård

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

Glæder mig rigtig meget til at møde jer, lære jer at kende og hjælpe jer mod jeres mål. Vi ses ;-)

Glæder mig rigtig meget til at møde jer, lære jer at kende og hjælpe jer mod jeres mål. Vi ses ;-) Aarhus 1900 CÆCILIE Jeg er 24 år og kommer oprindeligt fra Aalborg, hvor jeg har læst idræt i et år på Aalborg Universitet. Jeg følte for at prøve noget nyt, og jeg valgte at tage overlov fra studiet for

Læs mere

Single - resultat Firmaidræt Open 2014 - Aalborg Petanque 5.9.2014

Single - resultat Firmaidræt Open 2014 - Aalborg Petanque 5.9.2014 Single - resultat Firmaidræt Open 2014 - Aalborg Petanque 5.9.2014 # Navn Klub Score Spil Points 1. Britta Skalshøj Hjørring Firma Sport 4 4:1 57:28 2. Jimmi Nielsen Firmaidræt Hillerød 4 4:1 61:35 3.

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 KOLLEGIE NYT Thomas M., Rasmus, Søren, Sabrina og Camilla sammen med Mikkel Hansen kåret som verdens bedste håndboldspiller. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

Ferielandet Danmark - musikfestivaler

Ferielandet Danmark - musikfestivaler Ferielandet Danmark - musikfestivaler I skal nu udforske Danmark med musikbriller på. 3 familier eller venner skal på festival, og I skal finde ud af hvorhen, og så skal I også arrangere turen. De har

Læs mere

Case 3: Leder Hans Case 1: Medarbejder Charlotte

Case 3: Leder Hans Case 1: Medarbejder Charlotte Case 3: Leder Hans Case 1: Medarbejder Charlotte Du er 35 år, og ansat som skrankeansvarlig på apoteket. Du har været her i 5 år og tidligere været meget stabil. På det sidste har du haft en del fravær

Læs mere

Gravsten Thyregod Kirkegård 31-60

Gravsten Thyregod Kirkegård 31-60 Gravsten Thyregod Kirkegård 31-60 Mette Marie Frederiksen var gift med Frederik Krusborg. Hun døde ung og som Frederik første kone på Kollemortenvej 57. Gerthart Sørensen Hans broder har skrevet følgende

Læs mere

Grib chancen. Flyt til Vorbasse. Få mere tid Giv familien flere muligheder Bo billigt

Grib chancen. Flyt til Vorbasse. Få mere tid Giv familien flere muligheder Bo billigt Grib chancen Flyt til Vorbasse Få mere tid Giv familien flere muligheder Bo billigt Hvis du får chancen for at flytte til Vorbasse, skal du gribe den. «Billund er BØRNENES HOVEDSTAD og Vorbasse er derfor

Læs mere

UDSKRIFT AF HJEMME IGEN! BIOLOG-FAMILIEN HAMZIC. For 15 år siden boede jeg med min familie i Herzegovina i byen Trebinje.

UDSKRIFT AF HJEMME IGEN! BIOLOG-FAMILIEN HAMZIC. For 15 år siden boede jeg med min familie i Herzegovina i byen Trebinje. UDSKRIFT AF HJEMME IGEN! BIOLOG-FAMILIEN HAMZIC For 15 år siden boede jeg med min familie i Herzegovina i byen Trebinje. Det er tæt på Adriaterhavet nær Dubrovnik. Jeg har en kone og to drenge, som var

Læs mere

Jerslev 11-60. Klæstrup 61-110. Svennum 111-128. Klæstrup 129-130

Jerslev 11-60. Klæstrup 61-110. Svennum 111-128. Klæstrup 129-130 Ejerlav. Side. Jerslev 11-60 Klæstrup 61-110 Svennum 111-128 Klæstrup 129-130 Ejerlav Svennum Folio nr. 111 Løbenr. 84 "Bundgaard" Matr. nr. 1. Lars Mikkelsen, skøde fra Mikkel Christensens enke Karen

Læs mere

Drømmen om at bo for sig selv

Drømmen om at bo for sig selv Artikel i Muskelkraft nr. 2, 2001 Drømmen om at bo for sig selv Peter Bang Jensen er glad for, at han flyttede væk fra en institution og ud i egen lejlighed, men hverdagen kan være svær uden hjælpere Af

Læs mere

Interview med ejendomsmægler Dennis Arboe

Interview med ejendomsmægler Dennis Arboe Thyholm-nyt Interview med ejendomsmægler Dennis Arboe Onsdag d. 24. marts 2010 BIL SAMMENSTØD PÅ KAPPELVEJ VI HAR DET HELE! VI ANMELDER: FAR TIL FIRE PÅ EN ARBEJDSDAG JAPANSK PÅ HVIDBJERG VINDUET STORT

Læs mere

Kandidater til skolebestyrelsesvalget v/fællesskolen Hertug Hans-Hjortebro 2012

Kandidater til skolebestyrelsesvalget v/fællesskolen Hertug Hans-Hjortebro 2012 Kandidater til skolebestyrelsesvalget 2012 Navn: Betina Lau Nr.: 1 Jonathan i nuværende.c Sofie i nuværende 3.A Jeg er 38 år, uddannet jurist med speciale i familieret. Jeg er gift og har 4 børn i alderen

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

HVOR BLEV VI AF 61-64 64 GIVE FOLKE OG REALSKOLE 1. KONTAKTOPLYSNINGER UDFYLDT DEN. Anna Odgaard Bramsen (født Sørensen)

HVOR BLEV VI AF 61-64 64 GIVE FOLKE OG REALSKOLE 1. KONTAKTOPLYSNINGER UDFYLDT DEN. Anna Odgaard Bramsen (født Sørensen) 1. KONTAKTOPLYSNINGER UDFYLDT DEN 19-10-2014 Anna Odgaard Bramsen (født Sørensen) NAVN EVT. ANDET FØDENAVN Født d. 7. oktober 1946 ADRESSE PRIMÆR Haderslevvej 24A,1th, 6200 Aabenraa EVT. ALT. ADRESSE TLF.

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. 1. Hvornår kan Søren blive klippet?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. 1. Hvornår kan Søren blive klippet? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. X 1. Hvornår kan Søren blive klippet? 18.00 17.00 17.30 2. Hvilken farve er flottest? hvid rød grøn

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Norge Navn: Lone Kristensen Rejsekammerat: Katrine Winkler Sørensen Rapport fra udvekslingsophold Hjem-institution: VIA University Collage, Sygeplejerskeuddannelsen Viborg Værts-institution/Universitet:

Læs mere

side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar

side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar Stilladsinformation nr. 64 - december 2001 side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar Navn: Ib Hansen Bopæl: albertslund Alder: 55 Start i branchen: 1975 Firma: Tillidspost: Herlev Stilladser Fanebærersuppleant

Læs mere

Christian Stenholt Øelund

Christian Stenholt Øelund Ansøgning Jeg startede min karriere i Superbest på Frederiksberg i 2002. I 2008 blev jeg ansat på fuldtid som salgsleder for kiosk og kundeservice. I jobbet pådrog jeg mig blandt andet opgaver som at snakke

Læs mere

Denne dagbog tilhører Norah

Denne dagbog tilhører Norah Denne dagbog tilhører Norah Den lille bog, du står med i hænderne nu, er en dagbog fra en russisk pige. Hun hedder Norah og er 12 år gammel. Dagbogen handler om hende og hendes familie. De var russiske

Læs mere

Emilies sommerferieeventyr 2006

Emilies sommerferieeventyr 2006 Emilies sommerferieeventyr 2006 1. uge Min sommerferie startede faktisk en dag tidligere end forventet, da mormor kom om fredagen og passede Maria og mig. Det var rigtig hyggeligt og en god start på ferien.

Læs mere

Indfødsretsprøven. Tid: 45 minutter. Hjælpemidler: Ingen. 3. juni 2010. Prøvenummer

Indfødsretsprøven. Tid: 45 minutter. Hjælpemidler: Ingen. 3. juni 2010. Prøvenummer Indfødsretsprøven 3. juni 2010 Hjælpemidler: Ingen Tid: 45 minutter Navn CPR-nummer Dato Prøvenummer Prøveafholder Tilsynsførendes underskrift SPØRGSMÅL TIL INDFØDSRETSPRØVE Indfødsretsprøven er en prøve,

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland. Nyhedsbrev

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland. Nyhedsbrev Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 8 ~ Nr. 4 Juni 2009 Åbningstider, ferie og tlf. nr. Mandag: Jette Sloth kl. 8.00-10.00 Viggo Jonasen kl. 10.00-12.00 Ferie uge 28, 29, 30, 31 Tirsdag:

Læs mere

Julen 2014. Kære alle sammen.

Julen 2014. Kære alle sammen. Julen 2014 Kære alle sammen. I skrivende stund er det 1. søndag i advent. Her dufter af julens første omgang nybagte småkager, og nisserne er kommet ned fra loftet og giver en dejlig hygge i stearinlysenes

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2014

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2014 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

DAMUSA Sammenfatningsrapport 1. Vælg en af nedenstående muligheder: "Jeg er..." Svarprocent: 100% (N=1448)

DAMUSA Sammenfatningsrapport 1. Vælg en af nedenstående muligheder: Jeg er... Svarprocent: 100% (N=1448) 1. Vælg en af nedenstående muligheder: "Jeg er..." Svarprocent: 100% (N=1448) Spørgsmålstype: Vælg en Nuværende elev 244 17% Tidligere elev 69 5% Kommende elev (står på venteliste) 43 3% Underviser 67

Læs mere

180 : Jeg er ikke vred mere

180 : Jeg er ikke vred mere 180 : Jeg er ikke vred mere I 180 grader møder vi mennesker, hvis liv har taget en voldsom drejning, men som er kommet styrket videre. Tabita Brøner er vokset op som Jehovas Vidne. Men som teenager mødte

Læs mere

19 SORGGRUPPER ET SKÆBNEFÆLLES- SKAB MED NYE FORTROLIGE

19 SORGGRUPPER ET SKÆBNEFÆLLES- SKAB MED NYE FORTROLIGE 120 SORG - NÅR ÆGTEFÆLLEN DØR I DEL 2 I SORGSTØTTE 19 SORGGRUPPER ET SKÆBNEFÆLLES- SKAB MED NYE FORTROLIGE For nogle efterladte kan fællesskabet i en sorggruppe få afgørende betydning og hjælpe til at

Læs mere

Få en lærerig oplevelse for livet

Få en lærerig oplevelse for livet Få en lærerig oplevelse for livet UNDERVISNINgen Eleverne siger om linjefagene... Er godt pga. de mange valgmuligheder. Er godt, fordi man selv har valgt det. Er meget seriøse og man lærer meget. Fedt

Læs mere

Personale: Vores studerende Stinne i 1.praktikperiode, afslutter sin praktik hos os den 4.11. Vi siger tak for nu og ønsker hende fortsat god vind!

Personale: Vores studerende Stinne i 1.praktikperiode, afslutter sin praktik hos os den 4.11. Vi siger tak for nu og ønsker hende fortsat god vind! En hjemmelavet gave siger meget mere end en færdigkøbt fidus. Den fortæller, at man har brugt tid og kræfter. Den fortæller, det er noget personligt. Den fortæller, at man får for lidt i lommepenge. Citat;

Læs mere

INSTITUTION / FORMÅL Udpegning 2010-2013 BEMÆRKNINGER

INSTITUTION / FORMÅL Udpegning 2010-2013 BEMÆRKNINGER BYRÅDETS UDPEGNINGER PÅ KULTUR- OG FRITIDSOMRÅDET INSTITUTION / FORMÅL Udpegning 2010-2013 BEMÆRKNINGER Aktivitetshuset Kulturellen, Leif Brønding Tove Oddershede Rasmussen Aulum Fritidscenter, Jens P.

Læs mere

Atommodeller - Den optiske bænk - 2 takts-dieselmotoren - undervisningsmaterialer til folkeskolen

Atommodeller - Den optiske bænk - 2 takts-dieselmotoren - undervisningsmaterialer til folkeskolen Atommodeller - Den optiske bænk - 2 takts-dieselmotoren - undervisningsmaterialer til folkeskolen Mogens Vestergaard Petersen og Eric Dræby startede i 1943 virksomheden PODIS Petersen og Dræby interessent

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Deltagerliste på Hotel Nyborg Strand den 10. april 2008

Deltagerliste på Hotel Nyborg Strand den 10. april 2008 Deltagerliste på Hotel Nyborg Strand den 10. april 2008 Kl. 13.15-14.00: Workshop A: BAT Annette Bruun Hansen Guldborgsund Kommune Annie Lillie Esbjerg Kommune Bettina Lerche Billund Kommune Else Libach

Læs mere

-- betingelse--, --betinget virkelighed. Var jeg ung endnu, (hvis-inversion - litterær form)

-- betingelse--, --betinget virkelighed. Var jeg ung endnu, (hvis-inversion - litterær form) Betinget virkelighed Betinget virkelighed vil sige en tænkt virkelighed under en bestemt betingelse. Man springer ud af virkeligheden og ind i en anden ved at forestille sig, hvad man så ville gøre: Hvis

Læs mere

Nygade Nygade 3 3ft 1975. 1981 Monti Birkelund udstykket fra 3a Sejergård (Ejler Nielsen) Thomas Juhl Wentzelsen (2009) Nygade 5 3fs 1931

Nygade Nygade 3 3ft 1975. 1981 Monti Birkelund udstykket fra 3a Sejergård (Ejler Nielsen) Thomas Juhl Wentzelsen (2009) Nygade 5 3fs 1931 Nygade Nygade 3 3ft 1975 1981 Monti Birkelund udstykket fra 3a Sejergård (Ejler Nielsen) Thomas Juhl Wentzelsen (2009) Nygade 5 3fs 1931 1931 S. Theisen, tømrermester 1958 Peter Knudsen, fhv. husmand Johanne

Læs mere

2.B s matematiske spilledag

2.B s matematiske spilledag 2.B s matematiske spilledag Vi spiller Tarzan og vi spiller også Kalaha og vi har også spillet Up og Down og vi har også spillet Sequence som er et spil om taktik og held og vi har spillet Bohnanza og

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2014/2015 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

Lærer på et handelsgymnasium Kristian Peter Poulsen

Lærer på et handelsgymnasium Kristian Peter Poulsen Jobopslag og tanker om jobbet 13 Lærer på et handelsgymnasium Kristian Peter Poulsen Når sommerferien står får døren, kan jeg se tilbage på et ualmindeligt lærerigt år som gymnasielærer. Et år, hvor jeg

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

TANYA BENSOUDA BJERRE

TANYA BENSOUDA BJERRE TANYA BENSOUDA BJERRE På en rejse sammen med dig Min rejse sammen med dig startede i 2011 hvor jeg blev optaget som medlem i LC 16 Odense. Det blev min begyndelse på en rejse med personlig udvikling. De

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Lektiebogen Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Forord Herværende pjece er produceret med støtte fra Undervisningsministeriets tips- og lottomidler. Pjecen er blevet til via samtaler med børn,

Læs mere

Center Nyt Centerklasserne Mølholm Skole og SFOYgdrassil, Vejle December 2013

Center Nyt Centerklasserne Mølholm Skole og SFOYgdrassil, Vejle December 2013 Center Nyt Centerklasserne Mølholm Skole og SFOYgdrassil, Vejle December 2013 Læs, lyt eller se klip om: Besøg i kirken Stormen Bodil Kringsminde som i gamle dage! Find nissen i Yggdrasil Lego robotter

Læs mere

Aske og Bente er et ældre ægtepar. De har fundet nogle gamle fotografier fra deres ungdom og prøver at blive enige om, hvor og hvornår de er taget.

Aske og Bente er et ældre ægtepar. De har fundet nogle gamle fotografier fra deres ungdom og prøver at blive enige om, hvor og hvornår de er taget. 1.1 Gamle billeder. Ræsonnement Læs teksten, og indsæt ordene fra boksen under dialogen, så samtalen giver mening. Der er hjælp i grundbogen side 9, nr. 3. Aske og Bente er et ældre ægtepar. De har fundet

Læs mere

DET KOMMER! 1 12 TR PÅ DANSK!

DET KOMMER! 1 12 TR PÅ DANSK! 12 TR PÅ DANSK! Robert er tillidsrepræsentant eller TR på en stor brødfabrik. Han repræsenterer dem, der arbejder i fabrikkens pakkeafdeling. Mange af dem kommer fra andre lande. Robert kommer selv fra

Læs mere

25-års jubilarer i københavn - 2009 Af: StilladsInformation

25-års jubilarer i københavn - 2009 Af: StilladsInformation 25-års jubilarer i københavn - 2009 Af: StilladsInformation Torsdag den 3. december 2009 blev der igen holdt jubilæumsreception for 25-års jubilarer i Stilladsarbejdernes Brancheklub af 1920 i København.

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

Julie, Klemens faster

Julie, Klemens faster Julie, Klemens faster Julie er Klemens faster og er mellemleder i socialforvaltningen i Stormstrøms amt. Hun har meget lidt til overs for hendes familie, især Klemens forældrene og sørgede da også for

Læs mere

- Hvad gælder når man modtager ydelser forbeholdt enlige

- Hvad gælder når man modtager ydelser forbeholdt enlige - Hvad gælder når man modtager ydelser forbeholdt enlige At yde en form for kompensation for de fordele som gifte og samlevende har ved at være 2 om husstandens udgifter og gøremål: Det er navnlig en kompensation

Læs mere

Klubblad Januar Juli 2015

Klubblad Januar Juli 2015 Klubblad Januar Juli 2015 Åbningstider i klubben Mandag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Tirsdag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Onsdag: 13.00-18.00 Torsdag: 13.00-18.00 Fredag: 13.00-17.00

Læs mere

side 9 manden StilladsInformation nr. 107 - juni 2013 Alder: 50 Stilladser, Kbh. Start i branchen: 1988

side 9 manden StilladsInformation nr. 107 - juni 2013 Alder: 50 Stilladser, Kbh. Start i branchen: 1988 StilladsInformation nr. 107 - juni 2013 side 9 manden Navn: Lars Henriksen Bopæl: Humlebæk Alder: 50 Firma: Oldenborg Stilladser, Kbh. Start i branchen: 1988 Stilladsudd: ERFA 1 og 2, Faldsikring Tillidshverv:

Læs mere

Modul 3 Læsning, Opgave 1

Modul 3 Læsning, Opgave 1 Modul 3 Læsning, Opgave 1 Instruktion: Tid: Læs spørgsmålet. Find svaret i teksten. Skriv et kort svar. 5 minutter. 1. Hvad koster det for børn under 18 år? 2. Hvad hedder området, hvor man må spise sin

Læs mere

DODO & THE DODOS UPGRADE

DODO & THE DODOS UPGRADE DODO & THE DODOS UPGRADE Dodo Gad: Vokal, kor Jens Rud: Vokal, kor, percussion Steen Christiansen; Keyboard, bas, kor Lars Thorup: Trommer, percussion Anders Valbro: Guitar DODO & THE DODOS UPGRADE Produceret

Læs mere

Referat ar Regionsmøde i Viborg lørdag den 29.11.08.

Referat ar Regionsmøde i Viborg lørdag den 29.11.08. Referat ar Regionsmøde i Viborg lørdag den 29.11.08. 1.Velkomst Susanne bød velkommen og der var et specielt velkommen til vores nye kasserer, Erik. 2. Valg af dirigent, referent samt næste møde. Dirigent:

Læs mere

HØNG GYMNASIUM 1913-2015

HØNG GYMNASIUM 1913-2015 HØNG GYMNASIUM 1913-2015 Historien bag Høng Gymnasium Høng Gymnasium og HF-kursus har sine rødder i den danske folkehøjskole, og det bestræbes i hverdagen at dette kan mærkes i skolens liv og holdning.

Læs mere

side 9 manden StilladsInformation nr 86 - marts 2008 Simon Gregersen Strøby ved Køge Alder: 34 1. februar 1996, Multi Stilladser i Århus

side 9 manden StilladsInformation nr 86 - marts 2008 Simon Gregersen Strøby ved Køge Alder: 34 1. februar 1996, Multi Stilladser i Århus StilladsInformation nr 86 - marts 2008 side 9 manden Navn: Bopæl: Simon Gregersen Strøby ved Køge Alder: 34 Start i branchen: 1. februar 1996, Multi Stilladser i Århus Nuværende firma: Langborg Stilladser,

Læs mere

Test din viden om Præpositioner

Test din viden om Præpositioner Ann Kledal og Barbara Fischer-Hansen Test din viden om Præpositioner 9 testopgaver til arbejdshæftet PARAT START 3 knyttet til grundbogen BASISGRAMMATIKKEN Special-pædagogisk forlag Xxxxxxxxx 1 Test din

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Program for Indre Mission i Gjern Foråret 2012

Program for Indre Mission i Gjern Foråret 2012 Program for Indre Mission i Gjern Foråret 2012 Gjern Missionshus Østergade 27B 8883 Gjern 1 2 Mandag 9. kl. 20 Tirsdag 10. kl. 10 (bemærk tidspunktet) Onsdag 11. kl. 20 Torsdag 12. kl. 20 Fredag 13. kl.

Læs mere

Levevilkår og beskæftigelse 2005 - uge 27

Levevilkår og beskæftigelse 2005 - uge 27 Levevilkår og beskæftigelse 2005 - uge 27 Skema 2 Til studerende, arbejdsløse, pensionister og øvrige uden beskæftigelse eller bibeskæftigelse Udfyld venligst Skemaet tilhører 1-Mand Fødselsår 19 2-Kvinde

Læs mere